Je vindt hier de programma's van Madrid op tv We hebben de volgende programma's voor Madrid Puccini - Madama Butterfly: Muziek, Op briljante wijze portretteert Puccini de breekbaarheid van een verliefde geisha, die door haar naïviteit. ATP Highlights Show Madrid: Sport, Seizoen 2019 Aflevering 8 van 25 Hoogtepunten van het ATP 500 toernooi van Madrid. Acacias 38: Serie/soap, Serie diaria en la que se narraran la vida de los personajes que habitan una comunidad de vecinos, y todas. May God Save Us: Film, In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de. Voetbal: Real Valladolid - Real Madrid: Sport, van de wedstrijd Real Valladolid Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga. ATP Highlights Show Madrid: Sport, Seizoen 2019 Aflevering 8 van 25 Hoogtepunten van het ATP 500 toernooi van Madrid. Klopp vs Poch: Battle of the Supermanagers: Sport, Documentary examining the careers of Jürgen Klopp and Mauricio Pochettino, the managers who led Liverpool and. Documentaire: Fernando Torres, Raul, Samuel Eto'o & Giorgio Chiellini: Sport, The Immortals Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4. Voetbal: Real Madrid - Celta de Vigo: Sport, van de wedstrijd Real Madrid Celta de Vigo, gespeeld in de Spaanse LaLiga. DOC: Fortuna '54, pioniers van het betaald voetbal: Morgen - Sport, Seizoen 2018 2019 Aflevering 22 van 45 In 1954 was ondernemer Gied Joosten de grondlegger van de eerste. Documentaire: Real Madrid – Barcelona mei 2009: Sport, Tussen De Palen wedstrijd van de wedstrijd R.Madrid – FC Barcelona van 2 mei 2009. Deze wedstrijd is voor. Schubert - Symfonie Nr. 8, D. 759: Muziek, Sinds 1991 speelt de Berliner Philharmoniker ieder jaar een Europaconcert in een verschillende Europese stad.. ATP Highlights Show Madrid: Sport, Seizoen 2019 Aflevering 8 van 25 Hoogtepunten van het ATP 500 toernooi van Madrid.

Madrid op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 14:04 Puccini - Madama Butterfly

Op briljante wijze portretteert Puccini de breekbaarheid van een verliefde geisha, die door haar naïviteit gelooft dat haar liefde voor een Noord-Amerikaanse marineofficier wederzijds is. De partituur van de opera bevat geharmoniseerde traditionele Japanse volksmelodieën. Ondanks dat Madama Butterfly niet goed werd ontvangen tijdens de eerste uitvoering in Milaan in 1904, bleef Puccini vastbesloten om van het werk een succes te maken. Zelf bestempelde de componist Madama Butterfly namelijk als zijn meest expressieve en meest innige werk. In deze productie, opgenomen in het Teatro Real te Madrid in 2017, verplaatst regisseur Mario Gas de opera naar een filmstudio in de jaren ’30. Het ontroerende verhaal wordt verteld vanuit drie simultane perspectieven: de opera, de film die van de opera gemaakt wordt en een zwart-wit projectie op het grote scherm. Het orkest en koor van het Teatro Real staan onder muzikale leiding van Marco Armiliato. Solisten zijn Enkelejda Shkosa, Jorge de León, Angel Odena, Francisco Vas, Tomeu Bibilioni en Fernando Radó.

Vandaag | 16:00 ATP Highlights Show Madrid

ATP Highlights Show Madrid. Seizoen 2019 - Aflevering 8 van 25 Hoogtepunten van het ATP 500-toernooi van Madrid.

Vandaag | 17:55 Acacias 38

Serie diaria en la que se narraran la vida de los personajes que habitan una comunidad de vecinos, y todas aquellas historias que se sucederan alrededor de sus personajes, situada a principios del siglo XX en Madrid

Vandaag | 18:55 May God Save Us

Film, In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de ...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Morgen | 00:10 Voetbal: Real Valladolid - Real Madrid

Voetbal: Real Valladolid - Real Madrid. van de wedstrijd Real Valladolid - Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 02:31 ATP Highlights Show Madrid

ATP Highlights Show Madrid. Seizoen 2019 - Aflevering 8 van 25 Hoogtepunten van het ATP 500-toernooi van Madrid.

Morgen | 02:50 Klopp vs Poch: Battle of the Supermanagers

Documentary examining the careers of Jürgen Klopp and Mauricio Pochettino, the managers who led Liverpool and Tottenham Hotspur to the 2019 UEFA Champions League final in Madrid. Players, fellow managers and fans talk about what makes each man tick and what is behind their success.

Morgen | 04:00 Documentaire: Fernando Torres, Raul, Samuel Eto'o & Giorgio Chiellini

The Immortals Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4 grootheden uit de voetbal; Spaanse aanvaller Fernando Torres maakt de cirkel rond door terug te keren naar Atletico Madrid. De lokale legende Raul en zijn nalatenschap bij Real Madrid. Afrika's beste aanvaller Samuel Eto'o en de Italiaanse verdediging's rots Giorgio Chiellini.

Morgen | 05:15 Voetbal: Real Madrid - Celta de Vigo

Voetbal: Real Madrid - Celta de Vigo. van de wedstrijd Real Madrid - Celta de Vigo, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 09:30 DOC: Fortuna '54, pioniers van het betaald voetbal

Seizoen 2018-2019 - Aflevering 22 van 45 In 1954 was ondernemer Gied Joosten de grondlegger van de eerste betaaldvoetbalclub van Nederland, Fortuna ’54 uit Geleen. Onder zijn leiding kwamen tal van internationals in Limburg spelen, zoals Frans de Munck, Cor van der Hart en Faas Wilkes. De grote clubs der aarde kwamen naar Geleen om zich te meten met het sterren van Fortuna ’54, zoals Real Madrid en Botafogo. De nationale beker werd twee keer gewonnen. Ze kwamen meermaals dichtbij, maar kampioen werden ze nooit door de vele internationale wedstrijden die ze speelden. Fortuna ’54 ging in 1968 samen met Sittardia op in het huidige Fortuna Sittard. In deze documentaire neemt journalist Willem Vissers ons mee naar de oorsprong van het Nederlandse betaald voetbal.

Morgen | 17:25 Documentaire: Real Madrid – Atletico mei 2013

Tussen De Palen wedstrijd van de wedstrijd Real Madrid - Atlético Madrid van 17 mei 2003. Deze wedstrijd is voor Sierd de Vos de beste wedstrijd ooit gespeeld in Spaanse Copa del Rey. In het hiervoorgaande programma "Tussen De Palen” heeft hij uitgelegd waarom hij zo heeft genoten van deze wedstrijd.

Morgen | 17:55 Acacias 38

Serie diaria en la que se narraran la vida de los personajes que habitan una comunidad de vecinos, y todas aquellas historias que se sucederan alrededor de sus personajes, situada a principios del siglo XX en Madrid

Morgen | 19:10 Documentaire: El Clasico door de jaren heen

Documentaire: El Clasico door de jaren heen. Sierd de Vos neemt u mee in een overzicht van de mooiste El Clasico's, FC Barcelona - Real Madrid van de afgelopen 20 jaar.

Overmorgen | 03:18 ATP Highlights Show Madrid

ATP Highlights Show Madrid. Seizoen 2019 - Aflevering 8 van 25 Hoogtepunten van het ATP 500-toernooi van Madrid.

Overmorgen | 08:15 Documentaire: Pele, Buffon & Di Stefano

The Immortals Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare Pele, kampioen van Brazilië en misschien wel de grootste voetballer ooit, de tijdloze Italiaanse keeper Gianluigi Buffon die 20 jaar aan de top voetbalde, en de koning van Real Madrid, de grote Alfredo Di Stefano oftewel de Blonde Pijl.

Overmorgen | 17:55 Acacias 38

Serie diaria en la que se narraran la vida de los personajes que habitan una comunidad de vecinos, y todas aquellas historias que se sucederan alrededor de sus personajes, situada a principios del siglo XX en Madrid

Overmorgen | 20:30 AC Milan - Ajax

AC Milan - Ajax. Europa Cup Finale van 28 mei 1969 van de Europa Cup I Finale van 28 mei 1969 tussen AC Milan - Ajax, gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid, Spanje.

Overmorgen | 20:30 AC Milan - Ajax

AC Milan - Ajax. Europa Cup Finale van 28 mei 1969 van de Europa Cup I Finale van 28 mei 1969 tussen AC Milan - Ajax, gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid, Spanje.

Overmorgen | 21:25 Sporza retro

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 4 - Europees voetbal Vanuit de Sporza-studio herbeleeft Karl Vannieuwkerke samen met z'n gasten legendarische wedstrijden uit het Europese clubvoetbal. In elke uitzending kijken zij naar twee matchen, waarbij ten minste in een ervan een Belgische ploeg meespeelt. De gasten zijn Gert Verheyen, Frank Raes, Filip Joos en Wesley Sonck. Zij kiezen zelf uit een longlist welke wedstrijden ze willen terugzien. Gasten vandaag zijn Wesley Sonck en Frank Raes. Wesley kiest voor de historische finale van Europacup II (Europabeker voor Bekerwinnaars) in Brussel tussen West Ham United en het Anderlecht van François Van der Elst en Rob Rensenbrink op 5 mei 1976. Frank keert terug naar 1997 voor de terugwedstrijd in de kwartfinale van de Champions League tussen Atlético Madrid (met Diego Simeone als speler) en het Ajax van trainer Louis Van Gaal (19 maart 1997).

Vr 29 mei 2020 | 00:55 Travel Man: 48 Hours In

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Travel Man: 48 Hours in MAdrid Richard Ayoade and comedian Ellie Taylor head to the Spanish capital for a two-day break, following an itinerary rich in art, history, histrionics and ham. The pair go on a guided tour in which they view masterpieces by Bosch, Velasquez, Picasso and Dali, before they attend a ham-carving workshop and a sample a five-course tasting menu, of which four courses are pork or ham, including a tartare dish. They also take in a lively boating lake, a circus church and a grisly tour of the Spanish Inquisition.

Vr 29 mei 2020 | 03:10 Documentaire: Pele, Buffon & Di Stefano

The Immortals Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare Pele, kampioen van Brazilië en misschien wel de grootste voetballer ooit, de tijdloze Italiaanse keeper Gianluigi Buffon die 20 jaar aan de top voetbalde, en de koning van Real Madrid, de grote Alfredo Di Stefano oftewel de Blonde Pijl.

Vr 29 mei 2020 | 06:00 ATP Highlights Show Madrid

ATP Highlights Show Madrid. Seizoen 2019 - Aflevering 8 van 25 Hoogtepunten van het ATP 500-toernooi van Madrid.

Vr 29 mei 2020 | 17:55 Acacias 38

Serie diaria en la que se narraran la vida de los personajes que habitan una comunidad de vecinos, y todas aquellas historias que se sucederan alrededor de sus personajes, situada a principios del siglo XX en Madrid

Vr 29 mei 2020 | 18:55 Sporza retro

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 4 - Europees voetbal Vanuit de Sporza-studio herbeleeft Karl Vannieuwkerke samen met z'n gasten legendarische wedstrijden uit het Europese clubvoetbal. In elke uitzending kijken zij naar twee matchen, waarbij ten minste in een ervan een Belgische ploeg meespeelt. De gasten zijn Gert Verheyen, Frank Raes, Filip Joos en Wesley Sonck. Zij kiezen zelf uit een longlist welke wedstrijden ze willen terugzien. Gasten vandaag zijn Wesley Sonck en Frank Raes. Wesley kiest voor de historische finale van Europacup II (Europabeker voor Bekerwinnaars) in Brussel tussen West Ham United en het Anderlecht van François Van der Elst en Rob Rensenbrink op 5 mei 1976. Frank keert terug naar 1997 voor de terugwedstrijd in de kwartfinale van de Champions League tussen Atlético Madrid (met Diego Simeone als speler) en het Ajax van trainer Louis Van Gaal (19 maart 1997).

Za 30 mei 2020 | 00:05 Voetbal: Real Madrid - FC Barcelona

Voetbal: Real Madrid - FC Barcelona. El Clásico van de wedstrijd Real Madrid - FC Barcelona (El Clásico), gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Za 30 mei 2020 | 01:00 Real Madrid - Atlético Madrid

Real Madrid - Atlético Madrid. UEFA Supercup van de UEFA Supercup wedstrijd, gespeeld tussen Real Madrid - Atlético Madrid, in de A. Le Coq Arena in Tallinn.

Za 30 mei 2020 | 01:00 Real Madrid - Atlético Madrid

Real Madrid - Atlético Madrid. UEFA Supercup van de UEFA Supercup wedstrijd, gespeeld tussen Real Madrid - Atlético Madrid, in de A. Le Coq Arena in Tallinn.

Za 30 mei 2020 | 01:45 Voetbal: Valencia CF - Atlético Madrid

Voetbal: Valencia CF - Atlético Madrid. van de wedstrijd Valencia CF - Atlético Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Za 30 mei 2020 | 02:30 ATP Highlights Show Madrid

ATP Highlights Show Madrid. Seizoen 2019 - Aflevering 8 van 25 Hoogtepunten van het ATP 500-toernooi van Madrid.

Za 30 mei 2020 | 05:15 Voetbal: Real Betis - Atlético Madrid

Voetbal: Real Betis - Atlético Madrid. van de wedstrijd Real Betis - Atlético Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Za 30 mei 2020 | 08:15 Documentaire: El Clasico door de jaren heen

Documentaire: El Clasico door de jaren heen. Sierd de Vos neemt u mee in een overzicht van de mooiste El Clasico's, FC Barcelona - Real Madrid van de afgelopen 20 jaar.

Za 30 mei 2020 | 11:22 ATP Highlights Show Madrid

ATP Highlights Show Madrid. Seizoen 2019 - Aflevering 8 van 25 Hoogtepunten van het ATP 500-toernooi van Madrid.

Zo 31 mei 2020 | 00:00 Liverpool - Atlético Madrid

Liverpool - Atlético Madrid. UEFA Champions League van de wedstrijd Liverpool - Atlético Madrid, gespeeld in de UEFA Champions League.

Zo 31 mei 2020 | 01:00 Julieta IMDb: 7.1

31/05 - IMDB * 7.1 - Drama, Julieta is een Spaanse dramafilm uit het jaar 2016. De hoofdrollen worden vertolkt door Emma Suárez, Adriana Ugarte en Rossy de Palma. Actrice Emma Suárez is Julieta, een in zichzelf gekeerde en eenzame vrouw uit ...

Julieta is een Spaanse dramafilm uit het jaar 2016. De hoofdrollen worden vertolkt door Emma Suárez, Adriana Ugarte en Rossy de Palma. Actrice Emma Suárez is Julieta, een in zichzelf gekeerde en eenzame vrouw uit Madrid, staat op het punt naar Portugal te verhuizen met haar geliefde Lorenzo. Als ze iemand uit haar verleden op straat tegenkomt, besluit ze in Madrid te blijven wonen. Met deze ontmoeting in haar achterhoofd, begint ze aan een brief voor haar dochter Antía, die haar jaren geleden verlaten heeft. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/julieta

Zo 31 mei 2020 | 06:00 DOC: Galactico in Tilburg

Seizoen 2017-2018 - Aflevering 37 van 43 Waar de meeste voetballers zich afzonderen gooit Fran Sol de deuren wagenwijd open. De succesvolle spits neemt je mee op reis; van zijn oude club Real Madrid tot aan het moment dat er een tumor bij hem werd ontdekt. De Spanjaard toont de liefde voor zijn vrouw, familie, vrienden en zijn club Willem II.

Zo 31 mei 2020 | 07:45 ATP Highlights Show Madrid

ATP Highlights Show Madrid. Seizoen 2019 - Aflevering 8 van 25 Hoogtepunten van het ATP 500-toernooi van Madrid.

Zo 31 mei 2020 | 09:05 Documentaire: Fernando Torres, Raul, Samuel Eto'o & Giorgio Chiellini

The Immortals Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4 grootheden uit de voetbal; Spaanse aanvaller Fernando Torres maakt de cirkel rond door terug te keren naar Atletico Madrid. De lokale legende Raul en zijn nalatenschap bij Real Madrid. Afrika's beste aanvaller Samuel Eto'o en de Italiaanse verdediging's rots Giorgio Chiellini.

Zo 31 mei 2020 | 13:00 Documentaire: El Derbi Madrileño door de jaren heen

Documentaire: El Derbi Madrileño door de jaren heen. Sierd de Vos neemt u mee in een overzicht van de mooiste El Derbi Madrileño's, Real Madrid - Atlético Madrid door de jaren heen.

Zo 31 mei 2020 | 13:00 Documentaire: El Derbi Madrileño door de jaren heen

Documentaire: El Derbi Madrileño door de jaren heen. Sierd de Vos neemt u mee in een overzicht van de mooiste El Derbi Madrileño's, Real Madrid - Atlético Madrid door de jaren heen.

Zo 31 mei 2020 | 15:52 ATP Highlights Show Madrid

ATP Highlights Show Madrid. Seizoen 2019 - Aflevering 8 van 25 Hoogtepunten van het ATP 500-toernooi van Madrid.

Zo 31 mei 2020 | 16:05 Documentaire: Real Madrid – Atletico mei 2013

Tussen De Palen wedstrijd van de wedstrijd Real Madrid - Atlético Madrid van 17 mei 2003. Deze wedstrijd is voor Sierd de Vos de beste wedstrijd ooit gespeeld in Spaanse Copa del Rey. In het hiervoorgaande programma "Tussen De Palen” heeft hij uitgelegd waarom hij zo heeft genoten van deze wedstrijd.

Ma 1 juni 2020 | 00:00 Real Madrid - Manchester City

Real Madrid - Manchester City. UEFA Champions League van de wedstrijd Real Madrid - Manchester City, gespeeld in de UEFA Champions League.

Ma 1 juni 2020 | 04:15 ATP Highlights Show Madrid

ATP Highlights Show Madrid. Seizoen 2019 - Aflevering 8 van 25 Hoogtepunten van het ATP 500-toernooi van Madrid.

Ma 1 juni 2020 | 08:15 Documentaire: Ronaldo, Platini, Cannavaro & Yashin

The Immortals Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de grootsheid van Cristiano Ronaldo bij Portugal en Real Madrid, de grote en vooruitstrevende Franse voetballer Michel Platini, de man die de Italiaanse Wereldbeker omhoog hield, Fabio Cannavaro en misschien wel de grootste doelman aller tijden, de Russische Lev Yashin.

Ma 1 juni 2020 | 17:15 Acacias 38

Serie diaria en la que se narraran la vida de los personajes que habitan una comunidad de vecinos, y todas aquellas historias que se sucederan alrededor de sus personajes, situada a principios del siglo XX en Madrid

Ma 1 juni 2020 | 18:58 Claudio Abbado & Orchestra Mozart

In 2004 richtte dirigent Claudio Abbado het Orchestra Mozart op in Bologna. Dit orkest brengt veelbelovend jong talent samen met gevestigde solisten. Onder hen Johani Gonzales, een jonge bassist uit één van de slechtste wijken van Caracas, maar ook de beroemde Duitse trompettist Reinhold Friedrich. In deze documentaire volgen we de Europese tournee van dit orkest uit 2012 en 2013. Zodoende krijgen we een uniek inkijkje in de werkwijze van maestro Abbado, maar ook zien we hoe het leven van een klassieke muzikant er tegenwoordig uitziet. De film toont vanuit een muzikaal én een menselijk oogpunt zowel het openbare als het privéleven van een groep musici: Maria Francesca Latella, Federica Vignoni, Lucas Navarro, Alois Posch, Reinhold Friedrich, Alessio Allegrini, en Johane Gonzalez. De documentaire bevat een lang en niet eerder vertoond interview met maestro Abbado. Ook zijn er veel beelden te zien van concerten en repetities in Bologna, Luzern, Wenen, Madrid en Palermo.

Di 2 juni 2020 | 00:00 Liverpool - Atlético Madrid

Liverpool - Atlético Madrid. UEFA Champions League van de wedstrijd Liverpool - Atlético Madrid, gespeeld in de UEFA Champions League.

Di 2 juni 2020 | 00:00 Liverpool - Atlético Madrid

Liverpool - Atlético Madrid. UEFA Champions League van de wedstrijd Liverpool - Atlético Madrid, gespeeld in de UEFA Champions League.

Di 2 juni 2020 | 01:25 Les contes d'Hoffmann

Le chef-d'oeuvre posthume de Jacques Offenbach s'articule autour de trois histoires narrant chacune un amour brisé. Racontés par Hoffmann lui-même, narrateur et héros, ces contes dressent le portrait de trois figures féminines : Olympia l'automate, Antonia la cantatrice moribonde et Giuletta la courtisane. Ce triptyque permet le développement d'univers très différents, la déclinaison de l'image de la femme mais aussi de celle du mal. C'est Christoph Marthaler qui signe la mise en scènes de cette création au Teatro Real de Madrid

Di 2 juni 2020 | 01:40 Documentaire: Ronaldo, Platini, Cannavaro & Yashin

The Immortals Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de grootsheid van Cristiano Ronaldo bij Portugal en Real Madrid, de grote en vooruitstrevende Franse voetballer Michel Platini, de man die de Italiaanse Wereldbeker omhoog hield, Fabio Cannavaro en misschien wel de grootste doelman aller tijden, de Russische Lev Yashin.

 Meer

Madrid gemist

Eerder Vandaag | 11:35 Documentaire: Real Madrid – Barcelona mei 2009

Tussen De Palen wedstrijd van de wedstrijd R.Madrid – FC Barcelona van 2 mei 2009. Deze wedstrijd is voor Youri Mulder de beste wedstrijd ooit gespeeld in de Spaanse LaLiga. In het hiervoorgaande programma "Tussen De Palen” heeft hij uitgelegd waarom hij zo heeft genoten van deze wedstrijd met maar liefst 8 goals!

Eerder Vandaag | 08:53 Schubert - Symfonie Nr. 8, D. 759

Sinds 1991 speelt de Berliner Philharmoniker ieder jaar een Europaconcert in een verschillende Europese stad. Hiermee herdenkt het orkest de oprichting van het orkest op 1 mei 1882, en vieren de musici het gedeelde erfgoed van de Oude Wereld. De editie van 1992 vanuit El Escorial in Madrid staat onder de muzikale leiding van Daniel Barenboim met de wereldberoemde tenor Placido Domingo in een glansrol. Op het programma staan Giuseppe Verdi's ouverture tot La forza del destino en Verdi's Lo l'ho perduta! uit Don Carlos, gevolgd door delen uit Hector Berlioz' La damnation de Faust en Franz Schuberts onvoltooide Symfonie Nr. 7. Het concert sluit af met muziek van Richard Wagner, van wie Winterstürme wichen dem Wonnemond uit Die Walküre, de prelude tot de eerste akte uit Die Meistersinger von Nürnberg, en orkestdelen uit Götterdämmerung op het programma staan.

Eerder Vandaag | 06:00 ATP Highlights Show Madrid

ATP Highlights Show Madrid. Seizoen 2019 - Aflevering 8 van 25 Hoogtepunten van het ATP 500-toernooi van Madrid.