Je vindt hier de programma's van Machine op tv We hebben de volgende programma's voor Machine Machines of Glory: Wetenschap, Seizoen 1 Aflevering 1 Drie team strijden om de hoofdprijs. De teams slaan met graafmachines piñata's. 'Allo 'Allo!: Serie, Seizoen 5, Aflevering 25 Down the Drain. Om de codemachine naar Engeland te krijgen, probeert het Verzet ervoor. 'Allo 'Allo!: Serie, Seizoen 5, Aflevering 25 Down the Drain. Om de codemachine naar Engeland te krijgen, probeert het Verzet ervoor. How It's Made: Wetenschap, Seizoen 22 Aflevering 3 Noise Barrier Walls, Front Load Washers, Bourbon We nemen weer alledaagse. Undercover Kat: Morgen - Serie, Jeugd, Max vs Machine / Garkisch Hart Max en Gark raken verzeild in een strijd tegen huishoudelijke. Undercover Kat: Morgen - Serie, Jeugd, Max vs Machine / Garkisch Hart Max en Gark raken verzeild in een strijd tegen huishoudelijke. Blaze en de Monsterwielen: Morgen - Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 4 Het Dino spel Zegg wordt tijdens het spelen door een geiser weggeblazen en. Kirstie's Vintage Gems: Morgen - Vrije tijd/Hobbies, DIY, Home Improvement, Seizoen 1 Aflevering 7 Nursery Soon to be parents Iman and Heather. Fairly Odd Parents: Morgen - Jeugd, Seizoen 9 Aflevering 147 Abraca Blender Timmy wenst meneer Crocker naar een andere school. Crocker komt. Gabâo: Morgen - Overige, Dans chaque épisode, la machine parlante transmet à Gabâo une question en lien avec un objet. Undercover Kat: Serie, Jeugd, Max vs Machine / Garkisch Hart Max en Gark raken verzeild in een strijd tegen huishoudelijke apparaten. /. Undercover Kat: Serie, Jeugd, Max vs Machine / Garkisch Hart Max en Gark raken verzeild in een strijd tegen huishoudelijke apparaten. /. Vintage Tech Hunters: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 5 Bohus and Shaun… Go Berserk Bohus en Shaun gaan in Illinois op zoek naar vintage.

Machine op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 06:00 Undercover Kat

Max vs Machine / Garkisch Hart Max en Gark raken verzeild in een strijd tegen huishoudelijke apparaten. / Max en Gark raken de weg kwijt in het riool als ze een pakje proberen te ruilen.

Morgen | 12:32 Amika: Dagdromen

Merel krijgt een bijzondere verrassing van haar vader: een automatische webcammachine. Maar zijn uitvinding blijkt niet helemaal in orde te zijn en het duurt dan ook niet lang voor Merel met een wel heel aparte jongen aan de praat raakt...

Overmorgen | 03:30 Deep State

Seizoen 2 - Aflevering 8 van 8 - A Dead Man's Machine Eindelijk vallen alle stukjes van de puzzel op hun plaats. De connectie tussen de wapenroute en de deep state wordt blootgelegd. Kost het Miller de kop of zorgt hij voor nog meer rook?

Overmorgen | 07:00 Clangers

Seizoen 1 - Aflevering 23 van 52 - Moeilijke machine - NTR Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.

Overmorgen | 10:30 Barbie Dreamtopia - Een Feest Vol Fantasie

Barbie Dreamtopia: Een Feest Vol Fantasie Barbie reist met haar zusje Chelsea door de heerlijke fantasiewereld Sweetville. Tijdens hun reis ontmoeten Barbie en Chelsea allerlei kleurrijke karakters, zoals Notto Prins, de olifantenkoning en aardbeibeertjes. Barbie gebruikt haar magie voor een kristalceremonie, maar raakt haar toverstokje kwijt. Barbie en Chelsea helpen twee eenhoorns met de bouw van een nieuwe dropschuur en repareren de grote limonadebubbelmachine. Deze avonturen wil je niet missen!

Overmorgen | 12:00 RTL Transportwereld

Seizoen 35 - Aflevering 31 Informatief programma over de wereld van transport en logistiek. We gaan op zoek naar de meest innovatieve productieprocessen, de nieuwste machines, het mooiste grootmaterieel en voorál de mensen die ermee werken. En we geven antwoord op de vraag: Hoe zorgt de nieuwste technologie voor het meest efficiënte en duurzame vervoer via de weg, het spoor, de lucht of het water?

Overmorgen | 14:00 Truck & Tractor Pulling

Seizoen 17 - Aflevering 1 Verslag van Truck & Tractor Pulling, 's werelds meest krachtige motorsport. Er wordt uitleg over deze sport gegeven en we zien runs waarbij de deelnemers met hun machine een zware sleepwagen over een zo groot mogelijke afstand verplaatsen.

Overmorgen | 22:20 Twister IMDb: 6.4

Overmorgen - IMDB * 6.4 - Film, Sinds haar vader door een tornadostorm om het leven kwam, jaagt Jo Harding (Helen Hunt) op de verwoestende wervelwinden die het Tornado Alley gebied in Midden Amerika teisteren. Samen met haar bonte gezeldschap aan ...

Sinds haar vader door een tornadostorm om het leven kwam, jaagt Jo Harding (Helen Hunt) op de verwoestende wervelwinden die het Tornado Alley gebied in Midden Amerika teisteren. Samen met haar bonte gezeldschap aan teamleden doet ze onderzoek voor een beter waarschuwingssysteem met 'Dorothy', een machine die door haar ex-man Bill (Bill Paxton) is ontworpen en midden in een orkaan moet worden gezet om metingen te verrichten. Op het moment dat Bill met zijn nieuwe verloofde langskomt om Jo de scheidingspapieren te laten tekenen, doet zich een kans voor om 'Dorothy' in een levensgevaarlijke orkaan uit te proberen. Bill wordt weer meegezogen in de jacht om de moordende wervelwinden de pas af te snijden. Maar de elementen van de natuur laten zich niet zomaar vangen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/twister

Machine op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 16:02 Machines of Glory

Seizoen 1 - Aflevering 1 Drie team strijden om de hoofdprijs. De teams slaan met graafmachines piñata's kapot, verpletteren brandkranen met shovels en laten een compactlader zwoegen om $12.000 te winnen.

Vandaag | 18:02 'Allo 'Allo!

Seizoen 5, Aflevering 25 - Down the Drain. Om de codemachine naar Engeland te krijgen, probeert het Verzet ervoor te zorgen dat iedereen tegelijk zijn toilet doortrekt.

Vandaag | 23:04 'Allo 'Allo!

Seizoen 5, Aflevering 25 - Down the Drain. Om de codemachine naar Engeland te krijgen, probeert het Verzet ervoor te zorgen dat iedereen tegelijk zijn toilet doortrekt.

Morgen | 05:36 How It's Made

Seizoen 22 - Aflevering 3 - Noise Barrier Walls, Front-Load Washers, Bourbon We nemen weer alledaagse voorwerpen onder de loep. Kijk mee hoe geluidsschermen, bourbon en wasmachines worden gemaakt.

Morgen | 06:00 Undercover Kat

Max vs Machine / Garkisch Hart Max en Gark raken verzeild in een strijd tegen huishoudelijke apparaten. / Max en Gark raken de weg kwijt in het riool als ze een pakje proberen te ruilen.

Morgen | 06:16 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Het Dino-spel Zegg wordt tijdens het spelen door een geiser weggeblazen en belandt verderop in een grote modderpoel. Blaze en AJ gaan hem redden met behulp van zelfontworpen en zelfgebouwde machines die lijken op dinosaurussen.

Morgen | 06:45 Kirstie's Vintage Gems

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nursery Soon-to-be parents Iman and Heather Ahmed want a vintage-inspired nursery for their baby, but Heather has never used a sewing machine. Can Kirstie help them create the bedroom that they dream of for their first child?

Morgen | 08:26 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 147 - Abraca-Blender Timmy wenst meneer Crocker naar een andere school. Crocker komt terecht op een feeënschool, waar hij met een nieuw uitgevonden machine de magie uit zijn leerlingen probeert te zuigen om die te gebruiken voor zijn eigen gewin.

Morgen | 09:25 Gabâo

Dans chaque épisode, la machine parlante transmet à Gabâo une question en lien avec un objet technique ou notre environnement. Pour y répondre, Gabâo franchit la porte de la connaissance qui le transporte dans un univers où les informations sont illustrées par des images réelles

Morgen | 13:25 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 138 - Een jongen en zijn hond-jongetje / Crock Blokkade Crocker heeft een nieuwe feeën-vang-machine gemaakt en zit achter de feeën van Timmy aan. Timmy wordt er gek van dat Crocker steeds opduikt en wenst hem weg. // Timmy mag nergens meer naartoe met zijn hond Sparky. Hij wenst dat Sparky een mens wordt.

Morgen | 15:00 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 60 - Bellen blazen - NTR De Tubbietoetjesmachine blaast Tubbietoetjesbellen; heel, heel veel bellen. De Teletubbies vinden het leuk om de bellen te vangen en ze kapot te prikken, net zoals de kinderen uit het verhaaltje. Het is bedtijd voor de Tiddlytubbies.

Morgen | 15:55 Andere Tijden

Morgen - Informatief, Seizoen 20 Aflevering 33 van 35 Kolff en de kunstnier NTR/VPRO Groningen 1938. De jonge arts ...

Seizoen 20 - Aflevering 33 van 35 - Kolff en de kunstnier - NTR/VPRO Groningen 1938. De jonge arts Willem Kolff moet machteloos toekijken hoe zijn eerste patiënt langzaam sterft. De nieren van deze boerenzoon werken niet meer en dat is vlak voor de Tweede Wereldoorlog een doodvonnis. Dit moet anders, denkt Kolff. Waar collega's terughoudend zijn en het houden bij diëten, begint Kolff aan de bouw van een machine. Midden in de Tweede Wereldoorlog ontwikkelt hij de kunstnier, een machine waarmee miljoenen levens worden gered. Wie was deze vader van de kunstnier? Wat dreef hem? En waarom zagen Nederlandse artsen aanvankelijk niets in zijn uitvinding?

Morgen | 16:00 Boy Machine

Seizoen 1 - Aflevering 7 Zweedse comedyserie over vier mannen die ooit de grootste boyband vormden en nu na achttien jaar weer bij elkaar komen. Stargaze krijgt alle aandacht van de media op het liedjesfestival, dus bedenkt Mange een plan om aandacht te trekken voor Boy Machine, een slecht plan. Ondertussen krijgt Peder slecht nieuws en lijken Torkel en Pippi eindelijk nader tot elkaar te komen.

Morgen | 16:23 Boy Machine

Seizoen 1 - Aflevering 8 Zweedse comedyserie over vier mannen die ooit de grootste boyband vormden en nu na achttien jaar weer bij elkaar komen. Nadat Mange eruit heeft geflapt dat hij met Pippi naar bed is geweest, is Torkel verdwenen. Zullen de jongens, met nog maar een paar uur tot hun optreden op het songfestival te gaan, erin slagen om hem te vinden en terug te halen?

Morgen | 17:27 Henry Danger

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Schreeuwmachine Als Schwoz de uitvinding van Charlotte heeft gesloopt denkt hij haar te helpen door een nieuwe machine te bouwen. Deze machine is echter zo goed dat het veel publiciteit met zich mee brengt en waardoor de identiteit van Captain Man in gevaar komt.

Morgen | 23:05 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 60 - Bellen blazen - NTR De Tubbietoetjesmachine blaast Tubbietoetjesbellen; heel, heel veel bellen. De Teletubbies vinden het leuk om de bellen te vangen en ze kapot te prikken, net zoals de kinderen uit het verhaaltje. Het is bedtijd voor de Tiddlytubbies.

Overmorgen | 02:00 Unchained Reaction

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Take Flight Juryleden Adam en Jamie dagen een team van technici en een groep kunstenaars uit om een kettingreactie te bouwen met deze week als thema: vliegen. Komen hun machines van de grond?

Overmorgen | 02:55 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 1 - Crisis In The Klondike De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Overmorgen | 03:00 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 1 - Crisis In The Klondike De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Overmorgen | 03:21 Rabbids Invasie

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Checkpoint Rabbid / Rabbids en de verloren bal / Rabbidus Carnivorus Om aan zijn tijdmachine te kunnen werken zet Lapinibernatus een checkpoint op, zodat hij de Rabbids op afstand kan houden. / De Rabbids slaan per ongeluk een bal over het hek en proberen hem terug te krijgen. / Een Rabbid gebruikt de tijdmachine om enkele eieren te bemachtigen.

Overmorgen | 04:55 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 60 - Bellen blazen - NTR De Tubbietoetjesmachine blaast Tubbietoetjesbellen; heel, heel veel bellen. De Teletubbies vinden het leuk om de bellen te vangen en ze kapot te prikken, net zoals de kinderen uit het verhaaltje. Het is bedtijd voor de Tiddlytubbies.

Overmorgen | 06:24 Unchained Reaction

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Jack Of All Trades Adam en Jamie van Mythbusters presenteren een extreme bouwwedstrijd, waarin twee teams het tegen elkaar opnemen om de grootste, meest ingenieuze kettingreactiemachine te bouwen.

Overmorgen | 07:40 Andere Tijden

Overmorgen - Informatief, Seizoen 20 Aflevering 33 van 35 Kolff en de kunstnier NTR/VPRO Groningen 1938. De jonge arts ...

Seizoen 20 - Aflevering 33 van 35 - Kolff en de kunstnier - NTR/VPRO Groningen 1938. De jonge arts Willem Kolff moet machteloos toekijken hoe zijn eerste patiënt langzaam sterft. De nieren van deze boerenzoon werken niet meer en dat is vlak voor de Tweede Wereldoorlog een doodvonnis. Dit moet anders, denkt Kolff. Waar collega's terughoudend zijn en het houden bij diëten, begint Kolff aan de bouw van een machine. Midden in de Tweede Wereldoorlog ontwikkelt hij de kunstnier, een machine waarmee miljoenen levens worden gered. Wie was deze vader van de kunstnier? Wat dreef hem? En waarom zagen Nederlandse artsen aanvankelijk niets in zijn uitvinding?

Overmorgen | 08:02 Nazi Megastructures

Seizoen 3 - Aflevering 2 van 6 - Lightning War Machine Ruïnes in heel Europa vertellen het verhaal van de Blitzkrieg, een revolutie in oorlogvoering waarmee Hitler zijn Duizendjarig Rijk creëerde.

Overmorgen | 09:20 Gabâo

Dans chaque épisode, la machine parlante transmet à Gabâo une question en lien avec un objet technique ou notre environnement. Pour y répondre, Gabâo franchit la porte de la connaissance qui le transporte dans un univers où les informations sont illustrées par des images réelles

Overmorgen | 10:48 How Do They Do It?

Seizoen 12 - Aflevering 10 Hoe wordt een boerderij door robots gerund? Hoe wordt een machine gebouwd die 30 ton hout tegelijk kan tillen? En hoe verplaatsen ze 's werelds meest waardevolle piano?

Overmorgen | 11:00 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 60 - Bellen blazen - NTR De Tubbietoetjesmachine blaast Tubbietoetjesbellen; heel, heel veel bellen. De Teletubbies vinden het leuk om de bellen te vangen en ze kapot te prikken, net zoals de kinderen uit het verhaaltje. Het is bedtijd voor de Tiddlytubbies.

Overmorgen | 11:00 Boy Machine

Seizoen 1 - Aflevering 7 Zweedse comedyserie over vier mannen die ooit de grootste boyband vormden en nu na achttien jaar weer bij elkaar komen. Stargaze krijgt alle aandacht van de media op het liedjesfestival, dus bedenkt Mange een plan om aandacht te trekken voor Boy Machine, een slecht plan. Ondertussen krijgt Peder slecht nieuws en lijken Torkel en Pippi eindelijk nader tot elkaar te komen.

Overmorgen | 11:18 Henry Danger

Seizoen 5 - Aflevering 21 - De Musical: Deel 1 Frankini gebruikt een machine om heel Swellview te vervloeken met een musical. Kid Danger en Captain Man doen er alles aan om hem te stoppen.

Overmorgen | 11:23 Boy Machine

Seizoen 1 - Aflevering 8 Zweedse comedyserie over vier mannen die ooit de grootste boyband vormden en nu na achttien jaar weer bij elkaar komen. Nadat Mange eruit heeft geflapt dat hij met Pippi naar bed is geweest, is Torkel verdwenen. Zullen de jongens, met nog maar een paar uur tot hun optreden op het songfestival te gaan, erin slagen om hem te vinden en terug te halen?

Overmorgen | 11:43 Henry Danger

Seizoen 5 - Aflevering 22 - De Musical: Deel 2 Frankini gebruikt een machine om heel Swellview te vervloeken met een musical. Kid Danger en Captain Man doen er alles aan om hem te stoppen.

Overmorgen | 12:05 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 2 - A New Rush Begins De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Overmorgen | 12:35 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 18 van 26 - Geest in de Mysterie Machine Fred's ergste nachtmerrie wordt werkelijkheid als een boze geest de mysteriemachine in bezit neemt en zijn busje in een vreselijk monster verandert dat hem en de groep wil vernietigen voor ze het mysterie op kunnen lossen.

Overmorgen | 13:05 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 2 - A New Rush Begins De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Overmorgen | 14:00 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 3 - The Nugget Hunter De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Overmorgen | 14:50 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 3 - The Nugget Hunter De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Overmorgen | 15:00 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Leave No Gold Behind De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Overmorgen | 15:45 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Leave No Gold Behind De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Overmorgen | 19:49 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 144 - In Turner Veranderen / De Ontsnapte Toverstaf Crocker wil zichzelf in Timmy veranderen zodat hij wensen kan doen. Maar er gaat iets fout in de verander-machine. // Cosmo is zijn toverstaf kwijt, en dus gaan hij, Wanda, Timmy en Sparky hem zoeken.

Overmorgen | 20:05 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 60 - Bellen blazen - NTR De Tubbietoetjesmachine blaast Tubbietoetjesbellen; heel, heel veel bellen. De Teletubbies vinden het leuk om de bellen te vangen en ze kapot te prikken, net zoals de kinderen uit het verhaaltje. Het is bedtijd voor de Tiddlytubbies.

Overmorgen | 22:20 Twister IMDb: 6.4

Overmorgen - IMDB * 6.4 - Film, Sinds haar vader door een tornadostorm om het leven kwam, jaagt Jo Harding (Helen Hunt) op de verwoestende wervelwinden die het Tornado Alley gebied in Midden Amerika teisteren. Samen met haar bonte gezeldschap aan ...

Sinds haar vader door een tornadostorm om het leven kwam, jaagt Jo Harding (Helen Hunt) op de verwoestende wervelwinden die het Tornado Alley gebied in Midden Amerika teisteren. Samen met haar bonte gezeldschap aan teamleden doet ze onderzoek voor een beter waarschuwingssysteem met 'Dorothy', een machine die door haar ex-man Bill (Bill Paxton) is ontworpen en midden in een orkaan moet worden gezet om metingen te verrichten. Op het moment dat Bill met zijn nieuwe verloofde langskomt om Jo de scheidingspapieren te laten tekenen, doet zich een kans voor om 'Dorothy' in een levensgevaarlijke orkaan uit te proberen. Bill wordt weer meegezogen in de jacht om de moordende wervelwinden de pas af te snijden. Maar de elementen van de natuur laten zich niet zomaar vangen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/twister

Overmorgen | 22:40 Contact IMDb: 7.4

Overmorgen - IMDB * 7.4 - Film, De astronome Ellie Arroway vindt na jaren zoeken eindelijk een radioboodschap van een buitenaardse beschaving. De boodschap bevat gedetailleerde instructies voor het maken van een mysterieuze machine die vermoedelijk ...

De astronome Ellie Arroway vindt na jaren zoeken eindelijk een radioboodschap van een buitenaardse beschaving. De boodschap bevat gedetailleerde instructies voor het maken van een mysterieuze machine die vermoedelijk een ruimteschip is. Onder groot protest van diverse religieuze groeperingen wordt het apparaat gebouwd. De vraag is of Ellie plaats mag nemen in het schip. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/contact

 Meer

Machine gemist

Eerder Vandaag | 11:39 Undercover Kat

Max vs Machine / Garkisch Hart Max en Gark raken verzeild in een strijd tegen huishoudelijke apparaten. / Max en Gark raken de weg kwijt in het riool als ze een pakje proberen te ruilen.

Eerder Vandaag | 11:39 Undercover Kat

Max vs Machine / Garkisch Hart Max en Gark raken verzeild in een strijd tegen huishoudelijke apparaten. / Max en Gark raken de weg kwijt in het riool als ze een pakje proberen te ruilen.

Eerder Vandaag | 10:10 Vintage Tech Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Bohus and Shaun… Go Berserk Bohus en Shaun gaan in Illinois op zoek naar vintage muntapparaten. Ze komen op het Sanfilippo-landgoed, een plek met een verzameling zeldzame technologie van rond de eeuwwisseling, om een aantal muntmachines van museumkwaliteit te kopen.