Je vindt hier de programma's van Los Angeles op tv We hebben de volgende programma's voor Los Angeles The Pizza Show: Culinair magazine, Seizoen 2 Aflevering 2 Reportagereeks over de wereld van de pizza. Los Angeles: A Pizza City?. Los. NCIS: Los Angeles: Een marinier beweert dat hij ten onrechte wordt beschuldigd van moord. Het is aan het NCIS team om de zaak uit te. Hot in Cleveland: Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 2 Amerikaanse komische serie. Who's Your Mama?. Terwijl de dames in een lange. NCIS: Los Angeles: US police drama series. Callen and Sam head to Mexico to find an employee who managed to escape a professional shooting. NCIS: Los Angeles: US police drama series. Shockwaves ripple through the team when Sam is arrested for a murder he swears he didn't. The Wedding Do Over: Abby Anderson is een weddingplanner uit Los Angeles die zich specialiseert in koppels die hun huwelijksgeloften willen hernieuwen. Op een dag wil Abby's zus Emily voor een tweede keer trouwen met haar man Peter, een militair die net terug is van een. A Better Life: De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: via. NCIS: Los Angeles: Een marinier beweert dat hij ten onrechte wordt beschuldigd van moord. Het is aan het NCIS team om de zaak uit te. Lethal Weapon: Morgen - Wanneer Riggs en Murtaugh de moord op een jong model onderzoeken, ontdekken ze dat een van de rijkste families. Live: NBA: Morgen - Live: Los Angeles Clippers take on the Golden State Warriors at Staples Center in the NBA.

Los Angeles op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 15:55 NCIS: Los Angeles

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Burned. Het team probeert de dood van Lara Macy te verwerken. Die werd op brutale wijze om het leven gebracht in Annapolis. Ondertussen dreigt Callens dekmantel te worden ontdekt.

Overmorgen | 16:50 NCIS: Los Angeles

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The 3rd Choir. Het team moet grenzen overschrijden om ervoor te zorgen dat Hetty veilig is. Wat ze niet weten, is dat Hetty zo haar eigen plannen heeft.

Overmorgen | 17:45 NCIS: Los Angeles

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Black Budget. Callen en Sam gaan naar Mexico om de werknemer op te sporen die als enige ontsnapte aan een aanslag op het Ministerie van Defensie.

Overmorgen | 18:35 NCIS: Los Angeles

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. SEAL Hunter. Wanneer Sam wordt gearresteerd voor de moord op een vrouw doen Callen en Granger er alles aan om zijn naam te zuiveren. Kensi en Deeks vinden een verband tussen een slachtoffer en een student.

Overmorgen | 19:30 NCIS: Los Angeles

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Leipei. Wanneer een man wordt vermoord door een drone vermoedt het team dat een terroristische groep hiervoor verantwoordelijk is. Nell probeert een ramp in Long Beach te vermijden.

Overmorgen | 20:30 NCIS: Los Angeles

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. A Bloody Brilliant Plan. Het NCIS team moet zich met tegenzin richten op twee voormalige criminelen uit Engeland, Ricky Dorsey en Frankie Bolton. Een machtige wapenhandelaar kidnapt Ricky's dochter in een poging een gevaarlijk wapensysteem te bemachtigen.

Overmorgen | 21:25 André Rieu Welcome to my world

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Realityreeks over de wereld achter de schermen van de concerten van orkestleider André Rieu. California dreaming. André tourt door Californië en geeft een speciaal concert in Los Angeles. In Hollywood bezoekt hij de walk of fame. Het orkest geniet van al het plezier op het strand van Santa Monica.

Overmorgen | 21:25 NCIS: Los Angeles

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Venganza. Het team onderzoekt de moord op een gevangene uit een federale gevangenis. Het slachtoffer was de geadopteerde dochter van een beruchte crimineel.

Za 16 november 2019 | 17:45 NCIS: Los Angeles

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Venganza. Het team onderzoekt de moord op een gevangene uit een federale gevangenis. Het slachtoffer was de geadopteerde dochter van een beruchte crimineel.

Za 16 november 2019 | 18:35 NCIS: Los Angeles

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. The Grey Man. Kensi en Deeks gaan undercover om de moord op een dakloze man, een ex-marinier en CIA-agent, te onderzoeken. Ze ontdekken dat er een verband is tussen de man en het Mexicaanse kartel.

Los Angeles op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:15 The Pizza Show

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Reportagereeks over de wereld van de pizza. Los Angeles: A Pizza City?. Los Angeles staat niet meteen bekend om haar toppizza's, maar Frank laat zien waarom dat onterecht is. De foodscene is in L.A. verscheiden en verrukkelijk, net zoals haar pizza.

Vandaag | 09:05 NCIS: Los Angeles

Een marinier beweert dat hij ten onrechte wordt beschuldigd van moord. Het is aan het NCIS-team om de zaak uit te pluizen.

Vandaag | 11:47 Hot in Cleveland

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Who's Your Mama?. Terwijl de dames in een lange wachtrij staan voor de wc tijdens een footballwedstrijd, vertellen ze aan Elka hoe ze elkaar ontmoet hebben op het dak van een hotel in Los Angeles in de late jaren 80.

Vandaag | 12:00 NCIS: Los Angeles

US police drama series. Callen and Sam head to Mexico to find an employee who managed to escape a professional shooting at the Department of Defense. With Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, and Renee Felice Smith.(2014)

Vandaag | 13:00 NCIS: Los Angeles

US police drama series. Shockwaves ripple through the team when Sam is arrested for a murder he swears he didn't commit. Directed by series star Chris O'Donnell. With Chris O'Donnell, LL Cool J , Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, and Barrett Foa.(2014)

Vandaag | 13:45 The Wedding Do Over

Abby Anderson is een weddingplanner uit Los Angeles die zich specialiseert in koppels die hun huwelijksgeloften willen hernieuwen. Op een dag wil Abby's zus Emily voor een tweede keer trouwen met haar man Peter, een militair die net terug is van een ...

Abby Anderson is een weddingplanner uit Los Angeles die zich specialiseert in koppels die hun huwelijksgeloften willen hernieuwen. Op een dag wil Abby's zus Emily voor een tweede keer trouwen met haar man Peter, een militair die net terug is van een lange buitenlandse missie. Abby wil dit feest met veel plezier organiseren, tot ze ontdekt dat haar ex-verloofde en Peters broer Dan ook aanwezig zal zijn.

Vandaag | 13:55 A Better Life

De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: via ...

De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: via zijn vriendin Ruthie komt hij in aanraking met het bendeleven van de stad. Als Carlos' truck gestolen wordt, gaan vader en zoon samen ernaar op zoek. Deze trip brengt hen dichter bij elkaar, al is het maar voor korte duur.

Vandaag | 16:05 NCIS: Los Angeles

Een marinier beweert dat hij ten onrechte wordt beschuldigd van moord. Het is aan het NCIS-team om de zaak uit te pluizen.

Morgen | 02:55 Lethal Weapon

Wanneer Riggs en Murtaugh de moord op een jong model onderzoeken, ontdekken ze dat een van de rijkste families in Los Angeles enkele duistere geheimen te verbergen heeft. Bovendien komt Riggs te weten dat een oude kennis van zijn vrouw bij de zaak betrokken is.

Morgen | 04:00 Live: NBA

Live: NBA. Live: Los Angeles Clippers take on the Golden State Warriors at Staples Center in the NBA.

Morgen | 07:47 Hot in Cleveland

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Who's Your Mama?. Terwijl de dames in een lange wachtrij staan voor de wc tijdens een footballwedstrijd, vertellen ze aan Elka hoe ze elkaar ontmoet hebben op het dak van een hotel in Los Angeles in de late jaren 80.

Morgen | 08:45 Great Sporting Moments

Great Sporting Moments. One of the greatest all-round athletes in history, Carl Lewis gained worldwide fame with four Olympic golds at the 1984 Games in Los Angeles - matching Jesse Owens' haul from 1936.

Morgen | 09:15 NCIS: Los Angeles

Een smokkelzaak brengt het NCIS-team naar Mexico waar ze verdwenen gevaarlijke stoffen moeten terugvinden en onderzoeken.

Morgen | 13:50 Vol 192

Morgen - Agent du FBI à Los Angeles, Sarah Plummer doit quitter son mari et son fils pour participer à un procès sensible à Washington car elle détient une vidéo de surveillance prouvant la culpabilité d'un Sénateur dans le meurtre d'une ...

Agent du FBI à Los Angeles, Sarah Plummer doit quitter son mari et son fils pour participer à un procès sensible à Washington car elle détient une vidéo de surveillance prouvant la culpabilité d'un Sénateur dans le meurtre d'une jeune femme. À bord du vol 192, elle fait la connaissance de Michelle, qui semble tout savoir d'elle. Et pour cause, cette dernière a été chargée par le Sénateur d'effacer la vidéo tandis que son complice détient la famille de Sarah en otage à Los Angeles

Morgen | 13:50 Vol 192

Morgen - Tv-thriller, FBI agente Sarah Plummer trekt naar Los Angeles voor een proces. Ze is in het bezit van beelden die de betrokkenheid van een senator aantonen bij de moord op een jonge vrouw. Aan boord van vlucht 192 leert ze Michelle kennen, ...

FBI-agente Sarah Plummer trekt naar Los Angeles voor een proces. Ze is in het bezit van beelden die de betrokkenheid van een senator aantonen bij de moord op een jonge vrouw. Aan boord van vlucht 192 leert ze Michelle kennen, die eigenaardig genoeg alles van haar weet.

Morgen | 16:05 NCIS: Los Angeles

Een smokkelzaak brengt het NCIS-team naar Mexico waar ze verdwenen gevaarlijke stoffen moeten terugvinden en onderzoeken.

Morgen | 17:10 A Better Life

Morgen - De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een ...

De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: via zijn vriendin Ruthie komt hij in aanraking met het bendeleven van de stad. Als Carlos' truck gestolen wordt, gaan vader en zoon samen ernaar op zoek. Deze trip brengt hen dichter bij elkaar, al is het maar voor korte duur.

Morgen | 19:00 Le prince de Bel-Air

Alors qu'il travaille au restaurant de l'université de Los Angeles, Will Smith reconnaît son père, Lou Smith, parmi les clients. Il ne l'a pas vu depuis quatorze ans. Lou, un camionneur indépendant, avoue qu'il a appelé la mère de Will à Philadelphia pour s'excuser d'avoir abandonné la famille et pour apprendre où se trouvait Will

Morgen | 21:00 The Spy Who Dumped Me

Morgen - Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering als Audrey's ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een ...

Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering als Audrey's ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een team van huurmoordenaars achter zich aan. Tot hun eigen grote verrassing belandt het duo midden in de actie en moeten ze dwars door Europa op de vlucht voor moordenaars en een verdachte maar ook zeer charmante Britse agent terwijl ze een plan maken om de wereld te redden.

Overmorgen | 07:10 Vol 192

Overmorgen - Agent du FBI à Los Angeles, Sarah Plummer doit quitter son mari et son fils pour participer à un procès sensible à Washington car elle détient une vidéo de surveillance prouvant la culpabilité d'un Sénateur dans le meurtre d'une ...

Agent du FBI à Los Angeles, Sarah Plummer doit quitter son mari et son fils pour participer à un procès sensible à Washington car elle détient une vidéo de surveillance prouvant la culpabilité d'un Sénateur dans le meurtre d'une jeune femme. À bord du vol 192, elle fait la connaissance de Michelle, qui semble tout savoir d'elle. Et pour cause, cette dernière a été chargée par le Sénateur d'effacer la vidéo tandis que son complice détient la famille de Sarah en otage à Los Angeles

Overmorgen | 07:15 Vol 192

Overmorgen - Tv-thriller, FBI agente Sarah Plummer trekt naar Los Angeles voor een proces. Ze is in het bezit van beelden die de betrokkenheid van een senator aantonen bij de moord op een jonge vrouw. Aan boord van vlucht 192 leert ze Michelle ...

FBI-agente Sarah Plummer trekt naar Los Angeles voor een proces. Ze is in het bezit van beelden die de betrokkenheid van een senator aantonen bij de moord op een jonge vrouw. Aan boord van vlucht 192 leert ze Michelle kennen, die eigenaardig genoeg alles van haar weet.

Overmorgen | 09:15 NCIS: Los Angeles

Sam raakt tijdens een undercovermissie in Soedan vermist. Bovendien wordt er kort nadien een lichaam gevonden van een man die aan zijn beschrijving voldoet. Callen reist naar Afrika om de zaak te onderzoeken.

Overmorgen | 11:25 Le prince de Bel-Air

Alors qu'il travaille au restaurant de l'université de Los Angeles, Will Smith reconnaît son père, Lou Smith, parmi les clients. Il ne l'a pas vu depuis quatorze ans. Lou, un camionneur indépendant, avoue qu'il a appelé la mère de Will à Philadelphia pour s'excuser d'avoir abandonné la famille et pour apprendre où se trouvait Will

Overmorgen | 12:00 NCIS: Los Angeles

US police drama series. Paranoia sweeps through the team when Granger is poisoned by the mole, prompting Hetty to order a lockdown while everyone is investigated. With Chris O'Donnell, LL Cool J , Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, and Barrett Foa.(2014)

Overmorgen | 13:00 NCIS: Los Angeles

US drama series. Sam reflects on his relationship with his father while investigating the complicated case of a killer who is targeting marines. With Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, and Renee Felice Smith.(2014)

Overmorgen | 16:10 NCIS: Los Angeles

Sam raakt tijdens een undercovermissie in Soedan vermist. Bovendien wordt er kort nadien een lichaam gevonden van een man die aan zijn beschrijving voldoet. Callen reist naar Afrika om de zaak te onderzoeken.

Overmorgen | 20:30 King of the Road

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Spelshow waarin drie teams skateboarders tijdens een roadtrip opdrachten moeten vervullen. Serious Rock Vibes. Spectaculaire tricks, giga hellingen en een geïmproviseerde twerk-off. De teams bereiken Los Angeles, Johnny bezeert zijn ballen en Birdhouse speelt het spel opnieuw smerig.

Overmorgen | 22:25 Boiling Point - Die Bombe tickt

Overmorgen - Jimmy Mercer, dessen Ehe aufgrund seines zu großen Engagement im Job gescheitert ist, ist die Sorte Cop, für die Dienstvorschriften ein rotes Tuch sind. Als sein Partner bei einem Undercover Einsatz kaltblütig getötet wird, bekommt ...

Jimmy Mercer, dessen Ehe aufgrund seines zu großen Engagement im Job gescheitert ist, ist die Sorte Cop, für die Dienstvorschriften ein rotes Tuch sind. Als sein Partner bei einem Undercover-Einsatz kaltblütig getötet wird, bekommt der ständig Zigarren rauchende Einsatzleiter Jimmy eine Woche, um den Mörder zu finden. Und auch der gerade aus dem Gefängnis entlassene, alternde Betrüger und Geldfälscher Red Diamond hat für die Lösung seines Problems nur eine Woche Zeit: Entweder treibt er 50.000 Dollar auf oder er ist erledigt! Die Wege der beiden nichts ahnenden Kontrahenten kreuzen sich mehrmals - bis sie sich schließlich von Angesicht zu Angesicht gegenüber stehen. Nach der Buchvorlage "Money Men" von "Los Angeles Times"-Redakteur Gerald Petievich ist der rasante Thriller im Stil der 40er-Jahre-Krimis inszeniert und bis in die letzte Nebenrolle perfekt besetzt.

Za 16 november 2019 | 00:05 King of the Road

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Spelshow waarin drie teams skateboarders tijdens een roadtrip opdrachten moeten vervullen. Serious Rock Vibes. Spectaculaire tricks, giga hellingen en een geïmproviseerde twerk-off. De teams bereiken Los Angeles, Johnny bezeert zijn ballen en Birdhouse speelt het spel opnieuw smerig.

Za 16 november 2019 | 08:10 Beerland

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Realityreeks. Los Angeles: The Finale. In de seizoensfinale reizen de winnende thuisbrouwers naar LA voor de eindbeslissing. De winnaar van de hoofdprijs kan zijn bier door Golden Road laten distribueren.

Za 16 november 2019 | 11:35 We Bought a Zoo IMDb: 7.1

16/11 - IMDB * 7.1 - Drama, Weduwnaar Benjamin Mee woont samen met zijn twee kinderen in Los Angeles. Als journalist van een plaatselijke krant reist hij de hele wereld rond, op zoek naar avontuur. Op een dag besluit hij echter dat het tijd wordt ...

Weduwnaar Benjamin Mee woont samen met zijn twee kinderen in Los Angeles. Als journalist van een plaatselijke krant reist hij de hele wereld rond, op zoek naar avontuur. Op een dag besluit hij echter dat het tijd wordt voor een nieuwe wending in zijn leven. Hij koopt een oud huis met een flinke lap grond en de daarbij behorende dierentuin: Rosemoor Animal Park. De dierentuin zit financieel in slechte papieren en dreigt haar deuren te moeten sluiten, ondanks de tomeloze inzet van oppasser Kelly Foster en haar gedreven team. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/we-bought-a-zoo

Za 16 november 2019 | 12:05 NCIS: Los Angeles

Het team onderzoekt de moord op een journaliste die een reportage maakte over een Libische rebellenleider. Callen komt via Hetty iets te weten uit zijn verleden en dat nieuws zou hun relatie ernstig kunnen beïnvloeden.

Za 16 november 2019 | 12:50 NCIS: Los Angeles

Het NCIS en de politie van Los Angeles werken samen wanneer een gezochte terrorist banden blijkt te hebben met een Mexicaans drugskartel.

Za 16 november 2019 | 13:40 NCIS: Los Angeles

Hetty en haar team worden ingeschakeld om de moord te onderzoeken op een voormalig marinier. Het slachtoffer had zijn werk in het leger opgegeven en gekozen voor een bestaan als vredesactivist.

Za 16 november 2019 | 14:30 NCIS: Los Angeles

Een marinier beweert dat hij ten onrechte wordt beschuldigd van moord. Het is aan het NCIS-team om de zaak uit te pluizen.

Za 16 november 2019 | 15:25 NCIS: Los Angeles

Een smokkelzaak brengt het NCIS-team naar Mexico waar ze verdwenen gevaarlijke stoffen moeten terugvinden en onderzoeken.

Za 16 november 2019 | 16:15 NCIS: Los Angeles

Sam raakt tijdens een undercovermissie in Soedan vermist. Bovendien wordt er kort nadien een lichaam gevonden van een man die aan zijn beschrijving voldoet. Callen reist naar Afrika om de zaak te onderzoeken.

Za 16 november 2019 | 17:05 NCIS: Los Angeles

Kensi wordt geconfronteerd met haar gevoelens wanneer Deeks wordt ontslagen en van het NCIS wordt teruggestuurd naar de LAPD.

Za 16 november 2019 | 18:00 NCIS: Los Angeles

Het team wordt ingeschakeld om een gevaarlijk, gestolen wapen terug te vinden. Ondertussen probeert Sam het perfecte kerstcadeau te vinden voor zijn dochter. Eric zal eindelijk Nells ouders ontmoeten.

Za 16 november 2019 | 18:50 NCIS: Los Angeles

Een wetenschapper die voor het ministerie van Defensie werkt, wordt dood teruggevonden. Nell gaat undercover aan de slag als zijn vervanger. Ondertussen worden Hetty's kwaliteiten in vraag gesteld door de nieuwe adjunct-directeur Owen Granger.

 Meer

Los Angeles gemist

Eerder Vandaag | 02:45 The Pizza Show

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Reportagereeks over de wereld van de pizza. Los Angeles: A Pizza City?. Los Angeles staat niet meteen bekend om haar toppizza's, maar Frank laat zien waarom dat onterecht is. De foodscene is in L.A. verscheiden en verrukkelijk, net zoals haar pizza.

Eerder Vandaag | 02:00 Hairy Bikers: Route 66

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Dave Myers and Si King mount their bikes for the final leg of their epic journey along the American road. They begin in Las Vegas, where they learn how to make apparently the best mashed potato in the world - inspiring them to cook a massive lobster and prawn cocktail. Back on the road they finally reach California, where they follow the path of the 49ers during the gold rush and learn about cooking with marijuana - which is perfectly legal in Los Angeles. They also enjoy the best tacos they have ever eaten at a taco festival, before reaching Santa Monica pier - the end of their trip.

Eerder Vandaag | 02:00 NCIS: Los Angeles

Nachdem ein Navy Seal angegriffen wurde, während er in seinem Zweitjob als Sicherheitsmann für eine erfolgreiche Marihuana-Ausgabestelle arbeitete, schwört Sam (LL Cool J), den Angreifer persönlich dingfest zu machen, aus Respekt für die Bruderschaft der Navy Seals.

Eerder Vandaag | 00:15 NFL This Week

2019/20 Week 11: Mark Chapman is joined by Osi Umenyiora and Jason Bell to present action from the 11th round of fixtures, including Los Angeles Rams v Chicago Bears.

Gisteren 22:50 S.W.A.T

Irina Zemanova, une journaliste russe réputée pour relayer les informations de lanceurs d'alertes, est à Los Angeles pour la promotion de son livre "Le prix de la vérité". Informé par la C.I.A. qu'elle pourrait être l'objet d'une tentative de meurtre, le S.W.A.T. est chargé d'assurer sa protection. Irina ne voit pas d'un bon oeil la présence encombrante de Hondo et de ses hommes, d'autant plus qu'elle doit rencontrer une source censée lui remettre des informations sur une affaire brûlante dont elle compte faire écho

Gisteren 21:15 NCIS: Los Angeles

Nachdem ein Navy Seal angegriffen wurde, während er in seinem Zweitjob als Sicherheitsmann für eine erfolgreiche Marihuana-Ausgabestelle arbeitete, schwört Sam (LL Cool J), den Angreifer persönlich dingfest zu machen, aus Respekt für die Bruderschaft der Navy Seals.

Gisteren 17:10 The Pizza Show

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Reportagereeks over de wereld van de pizza. Los Angeles: A Pizza City?. Los Angeles staat niet meteen bekend om haar toppizza's, maar Frank laat zien waarom dat onterecht is. De foodscene is in L.A. verscheiden en verrukkelijk, net zoals haar pizza.

Gisteren 16:47 Hot in Cleveland

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Who's Your Mama?. Terwijl de dames in een lange wachtrij staan voor de wc tijdens een footballwedstrijd, vertellen ze aan Elka hoe ze elkaar ontmoet hebben op het dak van een hotel in Los Angeles in de late jaren 80.

Gisteren 16:15 NCIS: Los Angeles

Hetty en haar team worden ingeschakeld om de moord te onderzoeken op een voormalig marinier. Het slachtoffer had zijn werk in het leger opgegeven en gekozen voor een bestaan als vredesactivist.

Gisteren 13:00 NCIS: Los Angeles

US police drama series. Callen and the team race into action after learning that a figure from their past is targeting a member of the team. Nate Getz tries to help Nell through her recent trauma. With Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, and Renee Felice Smith.(2014)

Gisteren 12:00 NCIS: Los Angeles

US police drama series. Callen and the gang take decisive action to protect one of their own. NCIS Director Leon Vance delivers some disturbing news to Hetty. With Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, and Renee Felice Smith.(2014)

Gisteren 11:10 Ramsay's Kitchen Nightmares USA

Herhaling. Gordon Ramsay travels across the Atlantic to the United States where he inflicts his acid-tongued criticism upon the kitchen staff of the nation's worst restaurants. In Los Angeles, Gordon visits La Frite, a French restaurant being run into the ground by Andre Ramillion, his squabbling son and daughter Celine and Alex and head chef Martine.(2011)

Gisteren 11:00 Le prince de Bel-Air

Michelle Michaels, une chanteuse très populaire, donne un concert spécial sur le campus de l'université de Los Angeles. Carlton Banks, manager du restaurant étudiant, et son cousin, Will Smith, la rencontrent quand elle vient au restaurant après le spectacle

Gisteren 09:20 NCIS: Los Angeles

Hetty en haar team worden ingeschakeld om de moord te onderzoeken op een voormalig marinier. Het slachtoffer had zijn werk in het leger opgegeven en gekozen voor een bestaan als vredesactivist.

Gisteren 06:00 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Los Angeles: Tony ontmoet wedstrijdrolschaatssters de Derby Dolls en eet daarna bij Philippe's een French Dip: een broodje rosbief gedoopt in jus. Later proeft hij de lekkernijen van Thai Town.

Eergisteren 22:25 Barstow, California

Zwischen Los Angeles und Las Vegas, an der Kreuzung der Route 66 und der Route 91, liegt Barstow, California. Der Dokumentarfilm lädt zu einer Erkundung des Ortes und seiner Geschichte ein. In der Kleinstadt zeigt sich die Kehrseite des "American Dream" in aller Deutlichkeit. Zum Geräusch vorbeirollender Güterzüge erklingen im Film die Gedichte des Poeten Stanley "Spoon" Jackson, dessen Familie einst voller Hoffnung in die Gegend gekommen war. "Spoon" Jackson sitzt seit 1977 wegen Mordes im Folsom-Gefängnis ein. Eine weiße Jury verurteilte ihn, den Schwarzen, zu lebenslanger Haft ohne Bewährung. Im Staatsgefängnis von San Quentin begann er in den 1980er-Jahren zu schreiben. Seitdem verfasst er Gedichte. Der Filmemacher Rainer Komers hat jene Orte besucht, die in Jacksons kurzem Leben in Freiheit wichtig waren, und dort Bilder, Töne und Gespräche gesammelt. Virtuos v

Eergisteren 18:30 Le prince de Bel-Air

Michelle Michaels, une chanteuse très populaire, donne un concert spécial sur le campus de l'université de Los Angeles. Carlton Banks, manager du restaurant étudiant, et son cousin, Will Smith, la rencontrent quand elle vient au restaurant après le spectacle

Eergisteren 16:10 NCIS: Los Angeles

Het NCIS en de politie van Los Angeles werken samen wanneer een gezochte terrorist banden blijkt te hebben met een Mexicaans drugskartel.

Eergisteren 15:35 Blue Streak

Eergisteren - Wanneer juwelendief Miles Logan (Martin Lawrence) bij een kraak betrapt wordt, weet hij nog net de buit te verstoppen in een onvoltooid gebouw. Wanneer hij jaren later uit de gevangenis komt en zijn buit op wil halen, komt hij er ...

Wanneer juwelendief Miles Logan (Martin Lawrence) bij een kraak betrapt wordt, weet hij nog net de buit te verstoppen in een onvoltooid gebouw. Wanneer hij jaren later uit de gevangenis komt en zijn buit op wil halen, komt hij er achter dat het onvoltooide gebouw het nieuwe hoofdkantoor van politie in Los Angeles is geworden. Nu moet hij een manier zien te vinden waarop hij zijn buit uit het gebouw kan zien te krijgen.

Eergisteren 14:25 This Is the End

Eergisteren - Zes bevriende Hollywoodacteurs zitten opgesloten in een huis. Ze kunnen niet meer naar buiten, omdat na een vreemde buitenaardse aanval de hele stad Los Angeles verwoest is. Hun vriendschap wordt op de proef gesteld wanneer hun ...

Zes bevriende Hollywoodacteurs zitten opgesloten in een huis. Ze kunnen niet meer naar buiten, omdat na een vreemde buitenaardse aanval de hele stad Los Angeles verwoest is. Hun vriendschap wordt op de proef gesteld wanneer hun voedselvoorraad opraakt en als blijkt dat de situatie buitenshuis steeds meer bizarre gevaren brengt. Uiteindelijk moeten ze toch het huis verlaten en worden ze geconfronteerd met zichzelf, hun lot en het einde van de wereld.

Eergisteren 13:00 NCIS: Los Angeles

US police drama series. Callen and the team look into the shady dealings of a murdered Navy contractor. Hetty comes under attack from the Department of Justice. With Chris O'Donnell, LL Cool J , Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, and Barrett Foa.(2014)

Eergisteren 12:00 NCIS: Los Angeles

US police drama series. Sam and Callen are trapped on an armed submarine which is heading towards an aircraft carrier. Will Hetty come to their resuce? With Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, and Renee Felice Smith.(2014)

Eergisteren 11:25 Le prince de Bel-Air

Le groupe de football de l'Université de Los Angeles (ULA), se prépare pour le match d'éliminatoires contre leur rival détesté, le groupe de l'Université de Californie du Sud (SCU). Carlton Banks, manager du restaurant étudiant d'ULA, découvre la terrasse du restaurant vandalisée par les étudiants de SCU. Son cousin Will Smith, et l'ami de Will, Jazz, se vengent en volant une immense statue de la mascotte de SCU

Eergisteren 11:05 Le prince de Bel-Air

Will Smith devient le patron temporaire du "Peacock stop", le restaurant étudiant du campus de l'université de Los Angeles. Malheureusement, ses mauvaises connaissances en matière de profit font baisser les gains du restaurant

Eergisteren 09:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Los Angeles: Tony ontmoet wedstrijdrolschaatssters de Derby Dolls en eet daarna bij Philippe's een French Dip: een broodje rosbief gedoopt in jus. Later proeft hij de lekkernijen van Thai Town.

Eergisteren 09:10 NCIS: Los Angeles

Het NCIS en de politie van Los Angeles werken samen wanneer een gezochte terrorist banden blijkt te hebben met een Mexicaans drugskartel.

 Meer