Je vindt hier de programma's van Londen op tv We hebben de volgende programma's voor Londen 24 Uur In De E.R.: Amusement, Reality, Seizoen 14 Aflevering 11 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van St. George's. Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London: Morgen - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 3 van 10 Nostalgia Nu Rachel terug is in Londen wordt ze overvallen door. Sense and Sensibility: Morgen - IMDB * 7.7 - Film, Britse dramafilm uit 1995 gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1811 van Jane Austen. Hoofdrollen worden vertolkt door Emma Thompson, Alan Rickman en Kate Winslet. Na de onverwachte dood van Henry Dashwood gaan al zijn. Simple Minds: Acoustic in Concert: Morgen - Muziek, Concertregistratie, NTR In 2017 betrad de Schotse new wave band The Simple Minds, die in de jaren 80. 24 Uur In De E.R.: Morgen - Amusement, Reality, Seizoen 15 Aflevering 1 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van St.. Husbands: Morgen - Film, Harry, Gus en Archie (Ben Gazzara, John Cassavetes en Peter Falk) zijn drie gelukkig getrouwde mannen uit New York, die langzaam beginnen te merken dat ze er niet jonger op worden. Dat besef komt des te harder binnen, wanneer hun. Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London: Morgen - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 3 van 10 Nostalgia Nu Rachel terug is in Londen wordt ze overvallen door. Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London: Overmorgen - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 3 van 10 Nostalgia Nu Rachel terug is in Londen wordt ze overvallen door. De Avonturen van Paddington: Overmorgen - Animatie, Seizoen 1 Aflevering 26 Paddington neemt het café over / Paddington maakt een film Sofia moet. Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London: Overmorgen - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 4 van 10 Fast Food Overal in Londen kun je fastfood krijgen, van. Top Gear: Planes, Trains and Automobiles: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 4 S01E04 Met een vliegende man met straalmotoren en een race naar Londen in een Bugatti. Ben 10: Jeugd, Aflevering 27 van 52 Big Ben 10 Ben bezoekt samen met Gwen en opa Max de legendarische Big Ben in Londen. Daar.

Londen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:51 24 Uur In De E.R.

Seizoen 14 - Aflevering 11 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van St. George's Hospital in Zuid-Londen, een van de grootste ziekenhuizen van Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Morgen | 23:00 24 Uur In De E.R.

Seizoen 15 - Aflevering 1 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van St. George's Hospital in Zuid-Londen, een van de grootste ziekenhuizen van Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Overmorgen | 23:00 24 Uur In De E.R.

Seizoen 15 - Aflevering 2 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van St. George's Hospital in Zuid-Londen, een van de grootste ziekenhuizen van Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Vr 6 augustus 2021 | 23:00 24 Uur In De E.R.

Seizoen 15 - Aflevering 3 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van St. George's Hospital in Zuid-Londen, een van de grootste ziekenhuizen van Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Vr 6 augustus 2021 | 23:10 Pride IMDb: 7.8

06/08 - IMDB * 7.8 - Drama, Film, Het is de zomer van 1984. Margaret Thatcher is aan de macht en de Britse mijnwerkersbond staakt. Tijdens de Gay Pride in Londen, besluit een groep homoseksuele en lesbische activisten geld op te halen om de families ...

Het is de zomer van 1984. Margaret Thatcher is aan de macht en de Britse mijnwerkersbond staakt. Tijdens de Gay Pride in Londen, besluit een groep homoseksuele en lesbische activisten geld op te halen om de families van de stakende mijnwerkers te ondersteunen. Maar ze stuiten op een probleem: de bond lijkt hun steun niet te willen ontvangen. De actievoerders laten zich echter niet uit het veld slaan. Ze besluiten de bond te negeren en de mijnwerkers direct te benaderen. Ze ontdekken een mijnwerkersdorp in de binnenlanden van Wales en trekken erop uit in een klein busje om hun donatie persoonlijk te overhandigen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pride

Zo 8 augustus 2021 | 00:00 24 Uur In De E.R.

Seizoen 14 - Aflevering 10 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van St. George's Hospital in Zuid-Londen, een van de grootste ziekenhuizen van Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Zo 8 augustus 2021 | 18:25 De Grote Verbouwing

Seizoen 16 - Aflevering 6 van 7 - The Concrete Cow-Shed Londenaren Ed Verslace en Vicky Anderson verlangen naar een leven op het platteland. Ze zijn verliefd geworden op een koeienstal in Somerset met een prachtig uitzicht. Naast het huis willen ze een microfarm met varkens en kippen, zodat chef-kok Ed zijn eigen vlees kan slachten, terwijl Vicky pilateslessen geeft in haar thuisstudio. Het eerste probleem is dat de schuur eruitziet alsof hij de laatste apocalyps nauwelijks heeft overleefd. Het tweede probleem is dat ze van plan zijn om het huis zelf te gaan bouwen, terwijl ze geen verstand hebben over woningbouw. Maar het internet biedt alle training die ze nodig hebben, toch?

Zo 8 augustus 2021 | 19:30 Joanna Lumley's Britain

Aflevering 3 van 3 - MAX Joanna reist van Noord-Wales naar de West Country om te eindigen in Londen. Na een tussenstop in de leigroeve bij Blaenau Ffestiniog gaat ze naar Carmarthen, waar ze GoCompare-zanger Wynne Evans ontmoet. In Cornwall bezoekt ze de legendarische St. Michael's Mount. Vervolgens gaat Joanna in Southampton op bezoek bij een kermisfamilie die al generaties lang op kermissen staat en ontmoet ze een stel dat hun landgoed van 1500 hectare heeft teruggegeven aan de natuur. Joanna eindigt haar reis in Londen, waar ze langsgaat bij de 95-jarige Allan Wilmot, die deel uitmaakte van de Windrush-generatie.

Ma 9 augustus 2021 | 19:25 First Dates Hotel

Seizoen 3 - Aflevering 13 van 24 - BNNVARA De 24-jarige Thalia heeft een bijna fobische angst voor zoenen, haar date met de 25-jarige Jack uit Essex begint goed, als ze ontdekken dat ze allebei dol zijn op haaien. Zou Thalia bereid zijn om zoenen nog een kans te geven? De 79-jarige Tony werd zeven jaar geleden weduwnaar. Hij wordt gekoppeld aan de glamoureuze Lesley, die net als hij uit het Londense East End komt. Paardenliefhebber Winston is 'de enige gay in het dorp'. Er staat hem een schok te wachten, als de 'andere gay in het dorp' de bar binnenloopt.

Ma 9 augustus 2021 | 23:00 24 Uur In De E.R.

Seizoen 15 - Aflevering 4 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van St. George's Hospital in Zuid-Londen, een van de grootste ziekenhuizen van Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Londen op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 16:00 Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 10 - Nostalgia Nu Rachel terug is in Londen wordt ze overvallen door nostalgie. Ze besluit allerlei gerechten te maken die ze in haar jeugd veel heeft gegeten.

Morgen | 17:45 Sense and Sensibility IMDb: 7.7

Morgen - IMDB * 7.7 - Film, Britse dramafilm uit 1995 gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1811 van Jane Austen. Hoofdrollen worden vertolkt door Emma Thompson, Alan Rickman en Kate Winslet. Na de onverwachte dood van Henry Dashwood gaan al zijn ...

Britse dramafilm uit 1995 gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1811 van Jane Austen. Hoofdrollen worden vertolkt door Emma Thompson, Alan Rickman en Kate Winslet. Na de onverwachte dood van Henry Dashwood gaan al zijn bezittingen naar zijn zoon John, een kind uit zijn eerste huwelijk, en diens vrouw Fanny. Daardoor komen Henry's tweede vrouw en hun dochters Elinor, Marianne en Margaret op straat te staan. Omdat John hun bestaansmiddelen drastisch heeft teruggesnoeid, moeten de moeder en haar drie dochters uitkijken naar andere bronnen van inkomsten. Elinor wordt verliefd op Fanny's broer Edward, een charmante, wat schuchtere jongeman. Fanny heeft dat in de gaten en stuurt Edward naar Londen. Marianne begint een passionele relatie met de knappe John Willougby. De voorzichtige Elinor maant haar zus aan tot inzicht en voorzichtigheid. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sense-and-sensibility

Morgen | 21:45 Simple Minds: Acoustic in Concert

NTR In 2017 betrad de Schotse new wave band The Simple Minds, die in de jaren 80 van de 20ste eeuw zijn hoogtijdagen vierde, opnieuw het podium. In The Hackney Empire in Londen voert de band een akoestische set uit van de vele hits uit hun illustere carrière. Tijdens dit intieme concert vervangen de rockers uit Glasgow synthesizers door gitaren, waarbij uitgeklede en opnieuw bedachte versies van hun klassieke nummers, zoals Don't you (forget about me) ten gehore worden gebracht.

Overmorgen | 04:50 Husbands

Morgen - Film, Harry, Gus en Archie (Ben Gazzara, John Cassavetes en Peter Falk) zijn drie gelukkig getrouwde mannen uit New York, die langzaam beginnen te merken dat ze er niet jonger op worden. Dat besef komt des te harder binnen, wanneer hun ...

Harry, Gus en Archie (Ben Gazzara, John Cassavetes en Peter Falk) zijn drie gelukkig getrouwde mannen uit New York, die langzaam beginnen te merken dat ze er niet jonger op worden. Dat besef komt des te harder binnen, wanneer hun beste vriend Stuart plotseling overlijdt aan een hartaanval. Twee dagen lang zwerven ze door de stad om de bloemetjes eens flink buiten te zetten. Als Harry bij thuiskomst ruzie krijgt met zijn vrouw, besluit hij naar Londen te vliegen. Gus en Archie gaan met hem mee. Maar zelfs aan de andere kant van de wereld kunnen ze het verdriet om Stuarts dood en hun verloren jeugdjaren niet ontvluchten.

Overmorgen | 05:20 Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 10 - Nostalgia Nu Rachel terug is in Londen wordt ze overvallen door nostalgie. Ze besluit allerlei gerechten te maken die ze in haar jeugd veel heeft gegeten.

Overmorgen | 06:05 Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 10 - Nostalgia Nu Rachel terug is in Londen wordt ze overvallen door nostalgie. Ze besluit allerlei gerechten te maken die ze in haar jeugd veel heeft gegeten.

Overmorgen | 14:46 De Avonturen van Paddington

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Paddington neemt het café over / Paddington maakt een film Sofia moet een taart wegbrengen, maar moet daarom het café sluiten. // Voor de verjaardag van tante Lucy maakt Paddington een film over zijn leven in Londen.

Overmorgen | 16:00 Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 10 - Fast Food Overal in Londen kun je fastfood krijgen, van hamburgers tot luxe gebakjes. Rachel laat zien dat je thuis ook makkelijk fastfood kunt bereiden. Ook gaat ze weer bij allerlei restaurants langs.

Overmorgen | 20:45 Please Sir

Seizoen 1, Aflevering 4 (7) - A Near Greek Tragedy. Please, Sir! is een onvergetelijke Britse comedyserie uit de beginjaren van de televisie en in feite een van de eerste Europese sitcoms. In de hoofdrol zien we John Alderton als Bernard Hedges, een vrolijke naïeveling die het zwaar heeft in zijn eerste baan als leraar aan een moeilijke school in een Londense buitenwijk. Zijn klas bestaat uit lastige puber jongens en verontrustend rijpe jonge vrouwen in mini rokjes. Al gauw komt de arme Hedges tot de ontdekking dat zijn idealisme in deze omgeving wat misplaatst is en zijn inspanningen leiden vaak tot hilarische situaties.

Vr 6 augustus 2021 | 05:20 Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 10 - Fast Food Overal in Londen kun je fastfood krijgen, van hamburgers tot luxe gebakjes. Rachel laat zien dat je thuis ook makkelijk fastfood kunt bereiden. Ook gaat ze weer bij allerlei restaurants langs.

Vr 6 augustus 2021 | 06:00 Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 10 - Fast Food Overal in Londen kun je fastfood krijgen, van hamburgers tot luxe gebakjes. Rachel laat zien dat je thuis ook makkelijk fastfood kunt bereiden. Ook gaat ze weer bij allerlei restaurants langs.

Vr 6 augustus 2021 | 16:00 Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 10 - Lazy Days Rachel doet het rustig aan in Londen. Ze maakt een fietstocht, gaat brunchen en ontmoet Tom, die een zomerse salade voor haar maakt van groente uit z'n stadstuintje. Daarna duikt ze zelf de keuken in.

Vr 6 augustus 2021 | 16:45 Simple Minds: Acoustic in Concert

NTR In 2017 betrad de Schotse new wave band The Simple Minds, die in de jaren 80 van de 20ste eeuw zijn hoogtijdagen vierde, opnieuw het podium. In The Hackney Empire in Londen voert de band een akoestische set uit van de vele hits uit hun illustere carrière. Tijdens dit intieme concert vervangen de rockers uit Glasgow synthesizers door gitaren, waarbij uitgeklede en opnieuw bedachte versies van hun klassieke nummers, zoals Don't you (forget about me) ten gehore worden gebracht.

Vr 6 augustus 2021 | 18:30 Salvage Hunters

Seizoen 5 - Aflevering 1 Antiekhandelaar Drew Pritchard bereidt zich voor op een bedrijfspresentatie bij warenhuis Liberty in Londen, waar hij op de vierde verdieping een exclusieve showroom inricht.

Vr 6 augustus 2021 | 18:30 Salvage Hunters

Seizoen 5 - Aflevering 1 Antiekhandelaar Drew Pritchard bereidt zich voor op een bedrijfspresentatie bij warenhuis Liberty in Londen, waar hij op de vierde verdieping een exclusieve showroom inricht.

Vr 6 augustus 2021 | 20:30 A Good Year IMDb: 7.0

06/08 - IMDB * 7.0 - Film, A Good Year is een Britse en Amerikaanse komedie en dramafilm uit het jaar 2006. Deze productie is geregisseerd door Ridley Scott (bekend van de films 'Aliens' en 'Gladiator'). Met Russell Crowe en Marion Cotillard in de ...

A Good Year is een Britse en Amerikaanse komedie- en dramafilm uit het jaar 2006. Deze productie is geregisseerd door Ridley Scott (bekend van de films 'Aliens' en 'Gladiator'). Met Russell Crowe en Marion Cotillard in de hoofdrol. De geslepen bankier Max Skinner uit Londen erft van zijn oom Henry een kasteel en een wijngaard in de Provence. In zijn jeugd bracht hij er heel wat zomers door, maar Henry had hij in geen jaren gehoord of gezien. Max wil het landgoed verkopen, maar wanneer in Londen zijn financiële cowboypraktijken onder vuur komen te liggen, besluit hij een tijdje in Zuid-Frankrijk te blijven. Terwijl hij terugblikt op de zomers die hij er als kind doorbracht, krijgt hij bezoek van de zelfzekere twintiger Christie Roberts. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-good-year

Za 7 augustus 2021 | 05:05 Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 10 - Lazy Days Rachel doet het rustig aan in Londen. Ze maakt een fietstocht, gaat brunchen en ontmoet Tom, die een zomerse salade voor haar maakt van groente uit z'n stadstuintje. Daarna duikt ze zelf de keuken in.

Za 7 augustus 2021 | 05:25 Documentaire: Comaneci & Ennis-Hill

Against the Odds De perfecte turnster. Nadia Comaneci was de eerste die een perfecte tien scoorde op de Olympische Spelen van Montreal. Maar haar leven in Roemenië, weg van de schijnwerpers, was verre van perfect. Totdat ze haar ontsnapping vond. Plus het gezicht van de Olympische Spelen in Londen, Jessica Ennis-Hill.

Za 7 augustus 2021 | 14:55 DOC: Forever blowing bubbles

Seizoen 2016-2017 - Aflevering 4 van 75 Het is begin maart 1976 en FC Den Haag staat met één been in de halve finale van de Europa Cup II. In het Zuiderpark staat de ploeg van trainer Vujandin Boskov bij rust met 4-0 voor tegen het Engelse West Ham United. Toch zijn het de Londenaren die de halve finale zullen bereiken. In 'Forever Blowing Bubbles’, naar het clublied van West Ham, reizen de Haagse sterspelers Lex Schoenmaker en Henk van Leeuwen terug naar Boleyn Ground. Dichter bij Europees succes zou ADO Den Haag nooit meer komen.

Za 7 augustus 2021 | 17:25 Top Gear: Planes, Trains and Automobiles

Seizoen 1 - Aflevering 4 - S01E04 Met een vliegende man met straalmotoren en een race naar Londen in een Bugatti Veyron.

Za 7 augustus 2021 | 23:00 Friends

Seizoen 4 - Aflevering 23 - The One With Ross's Wedding - Part 1 Chandler en Joey zijn in Londen voor Ross' bruiloft en krijgen ruzie tijdens een stadstour. Na een gesprek met Phoebe beseft Rachel dat ze nog steeds van Ross houdt en ze vertrekt onmiddellijk naar Londen. Eerste deel van een dubbele aflevering.

Za 7 augustus 2021 | 23:30 Friends

Seizoen 4 - Aflevering 24 - The One With Ross's Wedding - Part 2 Phoebe probeert de vrienden te waarschuwen dat Rachel naar Londen komt. Rachel verrast Ross door de kerk in te sluipen, maar ze zegt niet dat ze nog van hem houdt. Bij de gelofte noemt Ross Emily per ongeluk "Rachel".

Zo 8 augustus 2021 | 02:00 Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 10 - Nostalgia Nu Rachel terug is in Londen wordt ze overvallen door nostalgie. Ze besluit allerlei gerechten te maken die ze in haar jeugd veel heeft gegeten.

Zo 8 augustus 2021 | 06:00 Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 10 - Fast Food Overal in Londen kun je fastfood krijgen, van hamburgers tot luxe gebakjes. Rachel laat zien dat je thuis ook makkelijk fastfood kunt bereiden. Ook gaat ze weer bij allerlei restaurants langs.

Zo 8 augustus 2021 | 09:06 Tsjaikovski - Fantasie-ouverture: Romeo en Julia

Bernard Hatiink dirigeert de Berliner Philharmoniker in een uitvoering van Tsjaikovski's Fantasie-ouverture: Romeo en Julia tijdens het Europakonzert van 1993 in de Royal Albert Hall te Londen.

Zo 8 augustus 2021 | 09:50 Dead Cert

08/08 - Film, Een bende stoere Londense knappen krijgt meer te verduren dan ze hadden verwacht als een groep Oost Europese zakenmensen een aanbod doet om hun club, The Inferno, te kopen. Weigerend om nee als antwoord te nemen, volgt er onheil, want ...

Een bende stoere Londense knappen krijgt meer te verduren dan ze hadden verwacht als een groep Oost-Europese zakenmensen een aanbod doet om hun club, The Inferno, te kopen. Weigerend om nee als antwoord te nemen, volgt er onheil, want de 'zakenlieden' blijken niets minder te zijn dan een groep vampieren die er op uit zijn om datgene wat zij als 'hun' eigendom beschouwen terug te eisen. Gangsters en Vampiers vechten het uit voor de ultieme prijs...

Zo 8 augustus 2021 | 10:25 Friends

Seizoen 4 - Aflevering 23 - The One With Ross's Wedding - Part 1 Chandler en Joey zijn in Londen voor Ross' bruiloft en krijgen ruzie tijdens een stadstour. Na een gesprek met Phoebe beseft Rachel dat ze nog steeds van Ross houdt en ze vertrekt onmiddellijk naar Londen. Eerste deel van een dubbele aflevering.

Zo 8 augustus 2021 | 10:55 Friends

Seizoen 4 - Aflevering 24 - The One With Ross's Wedding - Part 2 Phoebe probeert de vrienden te waarschuwen dat Rachel naar Londen komt. Rachel verrast Ross door de kerk in te sluipen, maar ze zegt niet dat ze nog van hem houdt. Bij de gelofte noemt Ross Emily per ongeluk "Rachel".

Zo 8 augustus 2021 | 12:20 Simple Minds: Acoustic in Concert

NTR In 2017 betrad de Schotse new wave band The Simple Minds, die in de jaren 80 van de 20ste eeuw zijn hoogtijdagen vierde, opnieuw het podium. In The Hackney Empire in Londen voert de band een akoestische set uit van de vele hits uit hun illustere carrière. Tijdens dit intieme concert vervangen de rockers uit Glasgow synthesizers door gitaren, waarbij uitgeklede en opnieuw bedachte versies van hun klassieke nummers, zoals Don't you (forget about me) ten gehore worden gebracht.

Zo 8 augustus 2021 | 13:45 Crimes That Shook Britain

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Stephen Port Een ijzingwekkende blik op de misdaden van Stephen Port, de seriemoordenaar uit Oost-Londen, die vier jonge mannen vergiftigde met fatale doses van een verkrachtingsdrug.

Zo 8 augustus 2021 | 16:00 Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 10 - Lazy Days Rachel doet het rustig aan in Londen. Ze maakt een fietstocht, gaat brunchen en ontmoet Tom, die een zomerse salade voor haar maakt van groente uit z'n stadstuintje. Daarna duikt ze zelf de keuken in.

Zo 8 augustus 2021 | 16:30 Muppets Most Wanted IMDb: 6.4

08/08 - IMDB * 6.4 - Comedy, Adventure, Crime, Family, Animation, Musical, Action, Film, De Muppets gaan op wereldtournee. Ze treden op in uitverkochte theaters in enkele van Europa's meest spannende bestemmingen, waaronder Berlijn, Madrid en ...

De Muppets gaan op wereldtournee. Ze treden op in uitverkochte theaters in enkele van Europa's meest spannende bestemmingen, waaronder Berlijn, Madrid en Londen. Maar de chaos volgt de Muppets als ze ongewild betrokken raken bij internationale misdaad en de criminelen Constantijn en zijn handlanger Dominic. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/muppets-most-wanted

Ma 9 augustus 2021 | 04:15 Simple Minds: Acoustic in Concert

NTR In 2017 betrad de Schotse new wave band The Simple Minds, die in de jaren 80 van de 20ste eeuw zijn hoogtijdagen vierde, opnieuw het podium. In The Hackney Empire in Londen voert de band een akoestische set uit van de vele hits uit hun illustere carrière. Tijdens dit intieme concert vervangen de rockers uit Glasgow synthesizers door gitaren, waarbij uitgeklede en opnieuw bedachte versies van hun klassieke nummers, zoals Don't you (forget about me) ten gehore worden gebracht.

Ma 9 augustus 2021 | 04:45 Please Sir

Seizoen 1, Aflevering 4 (7) - A Near Greek Tragedy. Please, Sir! is een onvergetelijke Britse comedyserie uit de beginjaren van de televisie en in feite een van de eerste Europese sitcoms. In de hoofdrol zien we John Alderton als Bernard Hedges, een vrolijke naïeveling die het zwaar heeft in zijn eerste baan als leraar aan een moeilijke school in een Londense buitenwijk. Zijn klas bestaat uit lastige puber jongens en verontrustend rijpe jonge vrouwen in mini rokjes. Al gauw komt de arme Hedges tot de ontdekking dat zijn idealisme in deze omgeving wat misplaatst is en zijn inspanningen leiden vaak tot hilarische situaties.

Ma 9 augustus 2021 | 06:00 Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 10 - Lazy Days Rachel doet het rustig aan in Londen. Ze maakt een fietstocht, gaat brunchen en ontmoet Tom, die een zomerse salade voor haar maakt van groente uit z'n stadstuintje. Daarna duikt ze zelf de keuken in.

Ma 9 augustus 2021 | 06:50 Friends

Seizoen 4 - Aflevering 23 - The One With Ross's Wedding - Part 1 Chandler en Joey zijn in Londen voor Ross' bruiloft en krijgen ruzie tijdens een stadstour. Na een gesprek met Phoebe beseft Rachel dat ze nog steeds van Ross houdt en ze vertrekt onmiddellijk naar Londen. Eerste deel van een dubbele aflevering.

Ma 9 augustus 2021 | 07:20 Friends

Seizoen 4 - Aflevering 24 - The One With Ross's Wedding - Part 2 Phoebe probeert de vrienden te waarschuwen dat Rachel naar Londen komt. Rachel verrast Ross door de kerk in te sluipen, maar ze zegt niet dat ze nog van hem houdt. Bij de gelofte noemt Ross Emily per ongeluk "Rachel".

Ma 9 augustus 2021 | 08:15 Sense and Sensibility IMDb: 7.7

09/08 - IMDB * 7.7 - Film, Britse dramafilm uit 1995 gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1811 van Jane Austen. Hoofdrollen worden vertolkt door Emma Thompson, Alan Rickman en Kate Winslet. Na de onverwachte dood van Henry Dashwood gaan al zijn ...

Britse dramafilm uit 1995 gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1811 van Jane Austen. Hoofdrollen worden vertolkt door Emma Thompson, Alan Rickman en Kate Winslet. Na de onverwachte dood van Henry Dashwood gaan al zijn bezittingen naar zijn zoon John, een kind uit zijn eerste huwelijk, en diens vrouw Fanny. Daardoor komen Henry's tweede vrouw en hun dochters Elinor, Marianne en Margaret op straat te staan. Omdat John hun bestaansmiddelen drastisch heeft teruggesnoeid, moeten de moeder en haar drie dochters uitkijken naar andere bronnen van inkomsten. Elinor wordt verliefd op Fanny's broer Edward, een charmante, wat schuchtere jongeman. Fanny heeft dat in de gaten en stuurt Edward naar Londen. Marianne begint een passionele relatie met de knappe John Willougby. De voorzichtige Elinor maant haar zus aan tot inzicht en voorzichtigheid. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sense-and-sensibility

Ma 9 augustus 2021 | 16:05 Rachel Khoo's Kitchen Notebook: London

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 10 - East Meets West Rachel gaat in Londen op zoek naar Oosterse restaurants. Ze gaat met vrienden dimsummen in Chinatown en leert hoe ze haar favoriete gerecht moet maken. Daarna duikt ze zelf de keuken in.

Ma 9 augustus 2021 | 22:25 Wereldrecord

Aflevering 5 van 7 - Werelduurrecord (Bradley Wiggins) 7 juni 2015. Op de velodroom van Lee Valley Park in Londen fietst Bradley Wiggins 54,526 kilometer in één uur tijd en plaatst daarmee een nieuwe mijlpaal in de roemrijke geschiedenis van het werelduurrecord. In de hypermoderne windtunnel van de Technische Universiteit Eindhoven laat Maarten zich van zijn meest gestroomlijnde kant zien. Op de wielerpiste van Gent probeert Maarten één enkel rondje te rijden aan het tempo van Wiggins. Hij merkt al vlug dat hij daarvoor noch de snelheid noch de stuurmanskunst bezit. Bij professor Peter Hespel ontdekt Maarten dat iemand met de traptechniek van een Flandrien nooit het werelduurrecord zal breken. En ex-wereldrecordhouder Alex Dowsett vertelt waarom hij toch nog een kans ziet om binnenkort het werelduurrecord van Wiggins van de tabellen te rijden. Komen aan het woord: professoren inspanningsfysiologie Peter Hespel (KUL), Erwin Koninckx (KUL), professor burgerlijk ingenieur Bert Blocken (TU Eindhoven), tijdritspecialist Alex Dowsett en de grote Eddy Merckx.

 Meer

Londen gemist

Eerder Vandaag | 09:00 Top Gear: Planes, Trains and Automobiles

Seizoen 1 - Aflevering 4 - S01E04 Met een vliegende man met straalmotoren en een race naar Londen in een Bugatti Veyron.

Eerder Vandaag | 06:00 Ben 10

Aflevering 27 van 52 - Big Ben 10 Ben bezoekt samen met Gwen en opa Max de legendarische Big Ben in Londen. Daar worden ze opgewacht door de gebroeders Bugg die weer eens een buitensporig plan hebben bedacht; ze willen de Big Ben laten krimpen om 'm te kunnen stelen!