Je vindt hier de programma's van Londen op tv We hebben de volgende programma's voor Londen Cities of the Underworld: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 7 London's Lost Cities Van Romeinse baden en geheime cryptes tot verdwenen rivieren. Sleeping Beauty on Ice: Muziek, 2013 Het prijswinnende ijsdansensemble de Imperial Ice Stars bestaat uit 26 schaatsers die deelnamen aan. Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan: Sport, van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de. Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan: Sport, van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de. Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan: Sport, van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de. First Dates: Informatief, Aflevering 19 De 26 jarige Josh is advocaat en houdt van kunst. Hij ontmoet in het restaurant de studente. Flushed Away: IMDB * 6.6 - Film, Rat Roddy heeft het maar goed in zijn kooi, gelegen in een extreem dure wijk in Londen. Hij heeft zijn dag niet als hij door een inbreker in het toilet wordt gegooit. Hij komt via het riool terecht in een ondergrondse wereld en. Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan: Morgen - Sport, samenvatting van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in. Extreme Engineering: Morgen - Serie, Seizoen 7 Aflevering 2 London's Olympic Aquatic Stadium Serie over de grootste bouwprojecten ter. Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan: Morgen - Sport, samenvatting van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in.

Londen op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 12:50 Peter Pan

Seizoen 1 - Aflevering 25 van 26 - De slag om Londen - KRO-NCRV Door koffie te drinken wordt Tinkerbell opgesplitst in vier verschillende Tinkerbells. Eén van de Tinkerbells zoekt Kapitein Haak op en vraagt hem om met haar mee te gaan naar Londen en Wendy uit te schakelen. Alleen heeft kapitein Haak hele andere plannen.

Morgen | 22:25 24 Uur In De E.R.

Seizoen 2 - Aflevering 4 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van het King's College ziekenhuis in Londen, een van de drukste ziekenhuisafdelingen van heel Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Overmorgen | 22:25 24 Uur In De E.R.

Seizoen 2 - Aflevering 5 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van het King's College ziekenhuis in Londen, een van de drukste ziekenhuisafdelingen van heel Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Wo 10 juni 2020 | 22:40 24 Uur In De E.R.

Seizoen 2 - Aflevering 6 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van het King's College ziekenhuis in Londen, een van de drukste ziekenhuisafdelingen van heel Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Do 11 juni 2020 | 20:30 A Good Year IMDb: 7.0

11/06 - IMDB * 7.0 - Drama, A Good Year is een Britse en Amerikaanse komedie en dramafilm uit het jaar 2006. Deze productie is geregisseerd door Ridley Scott (bekend van de films 'Aliens' en 'Gladiator'). Met Russell Crowe en Marion Cotillard in de ...

A Good Year is een Britse en Amerikaanse komedie- en dramafilm uit het jaar 2006. Deze productie is geregisseerd door Ridley Scott (bekend van de films 'Aliens' en 'Gladiator'). Met Russell Crowe en Marion Cotillard in de hoofdrol. De geslepen bankier Max Skinner uit Londen erft van zijn oom Henry een kasteel en een wijngaard in de Provence. In zijn jeugd bracht hij er heel wat zomers door, maar Henry had hij in geen jaren gehoord of gezien. Max wil het landgoed verkopen, maar wanneer in Londen zijn financiële cowboypraktijken onder vuur komen te liggen, besluit hij een tijdje in Zuid-Frankrijk te blijven. Terwijl hij terugblikt op de zomers die hij er als kind doorbracht, krijgt hij bezoek van de zelfzekere twintiger Christie Roberts. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-good-year

Do 11 juni 2020 | 22:25 24 Uur In De E.R.

Seizoen 2 - Aflevering 7 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van het King's College ziekenhuis in Londen, een van de drukste ziekenhuisafdelingen van heel Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Do 11 juni 2020 | 22:30 Inside Harrods

Aflevering 1 Documentaire over de geschiedenis van het Britse luxe warenhuis Harrods. Het zeven etages tellende pand met maar liefst vijf hectare aan winkelruimte is gelegen in de chique Londense wijk Knightsbridge. We zien hoe het van een kruidenierswinkel is uitgegroeid tot het gigantische winkelpaleis dat het nu is. De Iers republikeinse paramilitaire organisatie, IRA, zag het markante gebouw als symbool voor de Britse elite, waardoor het meerdere keren doelwit is geweest van een bomaanslag.

Londen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:35 Cities of the Underworld

Seizoen 1 - Aflevering 7 - London's Lost Cities Van Romeinse baden en geheime cryptes tot verdwenen rivieren en zelfs Churchills verborgen oorlogskamers, over het ondergrondse Londen valt veel te vertellen.

Vandaag | 14:27 Sleeping Beauty on Ice

2013 Het prijswinnende ijsdansensemble de Imperial Ice Stars bestaat uit 26 schaatsers die deelnamen aan diverse nationale, Europese en wereldkampioenschappen, alsook de Olympische Spelen. Samen hebben ze een indrukwekkend aantal van 250 medailles bijeen geschaatst. De Imperial Ice Stars ontvangen al jarenlang lovende kritieken en staande ovaties. Shows vinden plaats op ‘s werelds meest prestigieuze locaties, waaronder de Royal Albert Hall en Sadler’s Wells in Londen, Singapores Esplanada Theater, het Place des Arts te Montréal en de Artscape te Kaapstad. Deze indrukwekkende uitvoering van Sleeping Beauty on Ice (‘Doornroosje’) is gefilmd in het Teatro Montecasino, Johannesburg, Zuid-Afrika.. De productie geeft een frisse, nieuwe kijk op het verhaal van Doornroosje en is uiteraard voorzien van de originele balletmuziek van Pyotr Iljitsj Tsjaikovski (1840-1893).

Vandaag | 19:00 Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan

van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de eerste in een reeks van Esports races, georganiseerd door de Formule 1 organisatie zolang de coronacrisis duurt. Verschillende Formule 1 rijders zullen het virtueel tegen elkaar en tegen andere sim-racers opnemen.

Vandaag | 19:00 Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan

van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de eerste in een reeks van Esports races, georganiseerd door de Formule 1 organisatie zolang de coronacrisis duurt. Verschillende Formule 1 rijders zullen het virtueel tegen elkaar en tegen andere sim-racers opnemen.

Vandaag | 19:00 Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan

van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de eerste in een reeks van Esports races, georganiseerd door de Formule 1 organisatie zolang de coronacrisis duurt. Verschillende Formule 1 rijders zullen het virtueel tegen elkaar en tegen andere sim-racers opnemen.

Vandaag | 23:20 First Dates

Aflevering 19 De 26-jarige Josh is advocaat en houdt van kunst. Hij ontmoet in het restaurant de studente Sophia. Ze hebben wel dezelfde interesses, maar hun meningen verschillen toch dusdanig. Leslie is nog maar 22, maar weet precies wat hij wil als het op vrouwen aankomt: een Michelle Obama. Benieuwd of de 26-jarige blogster Babs de perfecte Michelle Obama kan zijn. De 43 jaar oude Amanda heeft nog niet vaak gedatet, maar ze staat er wel open voor. Nu nog afwachten of ze ook openstelt voor de charmes van hockeyspeler Brad. De 52-jarige Sue is terug in het restaurant. Ze waagt een nieuwe poging, vandaag met de sympathieke Londenaar Eddy.

Vandaag | 23:41 Flushed Away IMDb: 6.6

IMDB * 6.6 - Film, Rat Roddy heeft het maar goed in zijn kooi, gelegen in een extreem dure wijk in Londen. Hij heeft zijn dag niet als hij door een inbreker in het toilet wordt gegooit. Hij komt via het riool terecht in een ondergrondse wereld en ...

Rat Roddy heeft het maar goed in zijn kooi, gelegen in een extreem dure wijk in Londen. Hij heeft zijn dag niet als hij door een inbreker in het toilet wordt gegooit. Hij komt via het riool terecht in een ondergrondse wereld en wil zo snel mogelijk terug naar huis. Hij krijgt hierbij hulp van Rita, die hij heeft beloofd ruim te belonen als zij hem weer thuis weet te krijgen. Dit lijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan als blijkt dat de kwaadaardige Toad achter het tweetal aan zit. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/flushed-away

Morgen | 07:55 Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan

samenvatting van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de eerste in een reeks van Esports races, georganiseerd door de Formule 1 organisatie zolang de coronacrisis duurt. Verschillende Formule 1 rijders zullen het virtueel tegen elkaar en tegen andere sim-racers opnemen.

Morgen | 09:00 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Morgen | 09:30 Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan

samenvatting van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de eerste in een reeks van Esports races, georganiseerd door de Formule 1 organisatie zolang de coronacrisis duurt. Verschillende Formule 1 rijders zullen het virtueel tegen elkaar en tegen andere sim-racers opnemen.

Morgen | 09:30 Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan

samenvatting van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de eerste in een reeks van Esports races, georganiseerd door de Formule 1 organisatie zolang de coronacrisis duurt. Verschillende Formule 1 rijders zullen het virtueel tegen elkaar en tegen andere sim-racers opnemen.

Morgen | 11:40 Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan

samenvatting van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de eerste in een reeks van Esports races, georganiseerd door de Formule 1 organisatie zolang de coronacrisis duurt. Verschillende Formule 1 rijders zullen het virtueel tegen elkaar en tegen andere sim-racers opnemen.

Morgen | 12:20 Tattoo Age

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 8 - Valerie Vargas Valerie Vargas veroverde met haar tatoeages het tatoeëren in Londen. Samen met haar partner Stewart Robson maakt ze de meest dynamische tatoeages ter wereld.

Morgen | 14:50 Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan

samenvatting van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de eerste in een reeks van Esports races, georganiseerd door de Formule 1 organisatie zolang de coronacrisis duurt. Verschillende Formule 1 rijders zullen het virtueel tegen elkaar en tegen andere sim-racers opnemen.

Morgen | 15:00 Black Market

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Lifted in London Michael bezoekt Londen waar jonge drugsverslaafden vlees en andere dagelijkse producten stelen om aan noodlijdende Britten te verkopen in een vicieuze cirkel van wanhoop en afhankelijkheid.

Morgen | 19:45 Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan

samenvatting van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de eerste in een reeks van Esports races, georganiseerd door de Formule 1 organisatie zolang de coronacrisis duurt. Verschillende Formule 1 rijders zullen het virtueel tegen elkaar en tegen andere sim-racers opnemen.

Morgen | 20:30 Purcell - King Arthur

Hervé Niquet dirigeert het koor en orkest Le Concert Spirituel in een uitvoering van Henry Purcells (1659-1695) King Arthur. De opname vond plaats in de Nationale Opera van Montpellier Languedoc-Roussillon in maart 2009. De solisten zijn Ana Marin Labin, Chantal Santon-Jeffery, Mélodie Ruvio, Mathias Vidal, Marc Mouillon en Joao Fernandes. King Arthur bestaat uit vijf akten en betreft een semi-opera; tenzij er sprake is van een belangrijke dramatische handeling, zingen de hoofdfiguren niet. Het werk werd voor het eerst uitgevoerd in het Queen’s Theatre, Dorset Garden te Londen in 1691. Het plot speelt zich niet af rond de legende van de Ridders van de Ronde Tafel van Camelot, maar is gebaseerd op de oorlog en veldslagen tussen de Saksen en het Britse leger van koning Arthur.

Morgen | 20:35 The Foreigner

Morgen - Misdaad, Film, De voormalige elitesoldaat Quan Ngoc Minh baat een Chinees restaurant uit in Londen. Op een dag komt zijn tienerdochter Fan om het leven bij een bomaanslag die wordt opgeëist door een Noord Ierse terreurgroep. Een op wraak ...

De voormalige elitesoldaat Quan Ngoc Minh baat een Chinees restaurant uit in Londen. Op een dag komt zijn tienerdochter Fan om het leven bij een bomaanslag die wordt opgeëist door een Noord-Ierse terreurgroep. Een op wraak beluste Quan opent de jacht op de daders en komt op die manier politicus Liam Hennessy op het spoor, een man die nooit een geheim heeft gemaakt van zijn verleden als IRA-kopstuk.

Morgen | 21:00 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Morgen | 22:25 Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan

samenvatting van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de eerste in een reeks van Esports races, georganiseerd door de Formule 1 organisatie zolang de coronacrisis duurt. Verschillende Formule 1 rijders zullen het virtueel tegen elkaar en tegen andere sim-racers opnemen.

Overmorgen | 03:32 Een dag met Henry...

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Een dag met Henry.......Een Bus Vandaag vindt Henry een Bus, net als hij op wil stappen om vanuit de Bus heel Londen te gaan zien blijkt de chauffeur niet aanwezig te zijn...

Overmorgen | 03:45 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Overmorgen | 05:07 Highlights Show ATP Finals

Highlights Show ATP Finals. Seizoen 2019 - Aflevering 23 van 25 Hoogtepunten van de ATP Finals in Londen.

Overmorgen | 08:40 Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan

samenvatting van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de eerste in een reeks van Esports races, georganiseerd door de Formule 1 organisatie zolang de coronacrisis duurt. Verschillende Formule 1 rijders zullen het virtueel tegen elkaar en tegen andere sim-racers opnemen.

Overmorgen | 12:35 Scooby-Doo en Raad de Clou

Aflevering 2 van 52 - Das Correct mn Waarde Shaggy! Als Scooby en zijn vrienden een tour maken door het oude Londen lopen ze de legendarisch afgrijselijke Schreeuwende Schedels te lijf! Ze gaan samenwerken met een excentrieke man die beweerd Sherlock Holmes te zijn. Maar natuurlijk kan hij het niet écht zijn of toch wel?

Overmorgen | 13:23 Stravinsky - Le Sacre - II: Le Sacrifice

Bernard Haitink dirigeert de Berliner Philharmoniker in een uitvoering van het tweede deel Le Sacrifice uit Stravinsky's Le Sacre de Printemps. Onderdeel van het Europakonzert 1993 in de Royal Albert Hall te Londen.

Overmorgen | 14:10 Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan

samenvatting van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de eerste in een reeks van Esports races, georganiseerd door de Formule 1 organisatie zolang de coronacrisis duurt. Verschillende Formule 1 rijders zullen het virtueel tegen elkaar en tegen andere sim-racers opnemen.

Overmorgen | 17:40 Dead Cert

Overmorgen - Misdaad, Film, Een bende stoere Londense knappen krijgt meer te verduren dan ze hadden verwacht als een groep Oost Europese zakenmensen een aanbod doet om hun club, The Inferno, te kopen. Weigerend om nee als antwoord te nemen, volgt er ...

Een bende stoere Londense knappen krijgt meer te verduren dan ze hadden verwacht als een groep Oost-Europese zakenmensen een aanbod doet om hun club, The Inferno, te kopen. Weigerend om nee als antwoord te nemen, volgt er onheil, want de 'zakenlieden' blijken niets minder te zijn dan een groep vampieren die er op uit zijn om datgene wat zij als 'hun' eigendom beschouwen terug te eisen. Gangsters en Vampiers vechten het uit voor de ultieme prijs...

Overmorgen | 18:35 Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan

samenvatting van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de eerste in een reeks van Esports races, georganiseerd door de Formule 1 organisatie zolang de coronacrisis duurt. Verschillende Formule 1 rijders zullen het virtueel tegen elkaar en tegen andere sim-racers opnemen.

Overmorgen | 20:40 The Contractor

Overmorgen - Film, James Dial is een voormalige huurmoordenaar die voor de CIA werkte en nu een rustig bestaan leidt op een ranch in Montana. Hij probeert er te vergeten hoe hij enkele jaren geleden de beruchte terroristische leider Ali Mahmoud ...

James Dial is een voormalige huurmoordenaar die voor de CIA werkte en nu een rustig bestaan leidt op een ranch in Montana. Hij probeert er te vergeten hoe hij enkele jaren geleden de beruchte terroristische leider Ali Mahmoud Jahar door zijn vingers liet glippen. Hij had de opdracht gekregen om Jahar uit te schakelen, maar door een onoplettendheid kon die ontsnappen. Op een dag krijgt Dial van zijn voormalige baas Jeremy Collins de kans om wraak te nemen. Collins wil dat Jahar, die in handen is van de Britse politie, alsnog wordt vermoord. Dial trekt naar Londen, vastbesloten om zijn opdracht ditmaal wel tot een goed einde te brengen.

Overmorgen | 21:20 Kinderen van de Holocaust

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 7 - Daders van de Holocaust Massaal veel mensen waren betrokken bij de Holocaust. Hoe is het nazi-regime er toe gekomen om heel gewone mensen om te vormen tot moordenaars? Hoe ver reikt de verantwoordelijkheid van iedereen die een rol vervulde in het vervolgingssysteem? En wat met de Belgische verantwoordelijkheid? Zeven experten uit verschillende domeinen ontleden de systematiek van de nazi-vernietigingspolitiek. De experten die aan het woord komen zijn Laurence Schram (historica, Kazerne Dossin), Mary Fulbrook (historica, University College Londen), Ine Van linthout (professor toegepaste taalkunde VUB), Christophe Busch (criminoloog, voormalig directeur Kazerne Dossin), Herman Van Goethem (jurist/historicus, Universiteit Antwerpen), Ugur Üngör (socioloog/historicus, NIOD) en Frank Seberechts (historicus).

Overmorgen | 23:00 Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan

samenvatting van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de eerste in een reeks van Esports races, georganiseerd door de Formule 1 organisatie zolang de coronacrisis duurt. Verschillende Formule 1 rijders zullen het virtueel tegen elkaar en tegen andere sim-racers opnemen.

Wo 10 juni 2020 | 04:45 Team Kops

Seizoen 1 - Aflevering 4 In de vierde aflevering volgen we het grootste MMA-talent van Nederland Gegard Mousasi naar de Middleweight Bellator wereldtitel. Hoe bereiden de MMA-vechter en zijn team zich voor op het kampioenschap in Londen.

Wo 10 juni 2020 | 09:09 Mozart - Vioolconcert Nr. 3, KV. 216

Bernard Haitink dirigeert de Berliner Philharmoniker in een uitvoering van Mozarts Vioolconcert Nr. 3, KV. 216. Solist is Frank Peter Zimmermann. Onderdeel van het Europakonzert van 1993 vanuit de Royal Albert Hall te Londen.

Wo 10 juni 2020 | 14:10 The Contractor

10/06 - Film, James Dial is een voormalige huurmoordenaar die voor de CIA werkte en nu een rustig bestaan leidt op een ranch in Montana. Hij probeert er te vergeten hoe hij enkele jaren geleden de beruchte terroristische leider Ali Mahmoud Jahar ...

James Dial is een voormalige huurmoordenaar die voor de CIA werkte en nu een rustig bestaan leidt op een ranch in Montana. Hij probeert er te vergeten hoe hij enkele jaren geleden de beruchte terroristische leider Ali Mahmoud Jahar door zijn vingers liet glippen. Hij had de opdracht gekregen om Jahar uit te schakelen, maar door een onoplettendheid kon die ontsnappen. Op een dag krijgt Dial van zijn voormalige baas Jeremy Collins de kans om wraak te nemen. Collins wil dat Jahar, die in handen is van de Britse politie, alsnog wordt vermoord. Dial trekt naar Londen, vastbesloten om zijn opdracht ditmaal wel tot een goed einde te brengen.

Wo 10 juni 2020 | 14:20 Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan

samenvatting van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de eerste in een reeks van Esports races, georganiseerd door de Formule 1 organisatie zolang de coronacrisis duurt. Verschillende Formule 1 rijders zullen het virtueel tegen elkaar en tegen andere sim-racers opnemen.

Wo 10 juni 2020 | 16:20 New Tricks

Seizoen 10 - Aflevering 8 van 10 - The One That Got Away Pullman zit op een zaak die verband zou kunnen houden met haar eerste zaak. Het team onderzoekt een foto van een park in Londen in de jaren 90.

Wo 10 juni 2020 | 18:55 Kinderen van de Holocaust

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 7 - Daders van de Holocaust Massaal veel mensen waren betrokken bij de Holocaust. Hoe is het nazi-regime er toe gekomen om heel gewone mensen om te vormen tot moordenaars? Hoe ver reikt de verantwoordelijkheid van iedereen die een rol vervulde in het vervolgingssysteem? En wat met de Belgische verantwoordelijkheid? Zeven experten uit verschillende domeinen ontleden de systematiek van de nazi-vernietigingspolitiek. De experten die aan het woord komen zijn Laurence Schram (historica, Kazerne Dossin), Mary Fulbrook (historica, University College Londen), Ine Van linthout (professor toegepaste taalkunde VUB), Christophe Busch (criminoloog, voormalig directeur Kazerne Dossin), Herman Van Goethem (jurist/historicus, Universiteit Antwerpen), Ugur Üngör (socioloog/historicus, NIOD) en Frank Seberechts (historicus).

Do 11 juni 2020 | 01:45 Blue Iguana

11/06 - Comedy, Twee ex bajesklanten en boezemvrienden Eddie (Sam Rockwell) en Paul (Ben Schwartz) slijten hun dagen in voorwaardelijke vrijheid, zwoegend in een New Yorkse eettent. Hun leven zit in het slop tot Katherine, een Engelse advocate, hen ...

Twee ex-bajesklanten en boezemvrienden - Eddie (Sam Rockwell) en Paul (Ben Schwartz) - slijten hun dagen in voorwaardelijke vrijheid, zwoegend in een New Yorkse eettent. Hun leven zit in het slop tot Katherine, een Engelse advocate, hen voorstelt om in Londen een onschatbare edelsteen te gaan stelen, de Blue Iguana. Hun grootste zorg is echter niet hoe ze de heist van de eeuw zullen waarmaken, maar de concurrentie van een psychotische misdaadbaas. De zaak wordt er niet minder ingewikkeld op wanneer ook Cupido zich met de zaak gaat bemoeien.

Do 11 juni 2020 | 04:45 Team Kops

Seizoen 1 - Aflevering 5 In de vijfde aflevering van TEAM KOPS gaat Costello 'the Spaniard' van Steenis in Londen de kooi in voor zijn tweede Bellator partij. Tattookoning Henk Schiffmacher gaat het gevecht aan met Bert.

Do 11 juni 2020 | 07:55 Perfect Skin

11/06 - Misdaad, Film, Deze psychologische Britse horrorfilm gaat over de relatie tussen de Poolse Katia en haar Londense tatoeëerder Bob. Gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson raakt de mysterieuze Bob geobsedeerd met het creëren van een ...

Deze psychologische Britse horrorfilm gaat over de relatie tussen de Poolse Katia en haar Londense tatoeëerder Bob. Gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson raakt de mysterieuze Bob geobsedeerd met het creëren van een meesterwerk en hij ziet Katja als zijn perfecte canvas. Hun verhouding neemt een donkere wending neemt naarmate Katia's fascinatie voor Bob groeit.

Do 11 juni 2020 | 08:45 New Tricks

Seizoen 10 - Aflevering 8 van 10 - The One That Got Away Pullman zit op een zaak die verband zou kunnen houden met haar eerste zaak. Het team onderzoekt een foto van een park in Londen in de jaren 90.

Do 11 juni 2020 | 20:15 Racing: F1 Esports Virtual Grand Prix Azerbeidzjan

samenvatting van de officiele Formule 1 Esports GP van Azerbeidzjan vanuit het Gfinity Esports Arena in Londen. Dit is de eerste in een reeks van Esports races, georganiseerd door de Formule 1 organisatie zolang de coronacrisis duurt. Verschillende Formule 1 rijders zullen het virtueel tegen elkaar en tegen andere sim-racers opnemen.

 Meer