Live op tv (tv-tips)

Vandaag | 14:40 Live schaatsen: World Cup Heerenveen

Sportprogramma, Live uitzending, Live verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup ...

Live verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup schaatsen in Heerenveen. IJsstadion Thialf in Heerenveen is dit weekend het decor voor de vierde World Cup van het seizoen. Die vormt voor een aantal Nederlandse schaatsers een laatste graadmeter voor de NK afstanden, over twee weken, ook in Heerenveen. Op de NK afstanden zijn startbewijzen voor de WK afstanden en de EK allround te verdienen. De NOS is er het hele weekend live bij op NPO 1. De presentatie is afwisselend in handen van Henry Schut en Dione de Graaff. De commentatoren zijn Herbert Dijkstra, Erik van Dijk en Martin Hersman. Erben Wennemars schuift aan voor de analyse. Het programma van vanmiddag: - 14:45 uur: 500m vrouwen - 15:05 uur: 1500m mannen - 15:40 uur: 1500m vrouwen - 16:00 uur: 500m mannen - 16:30 uur: massastart mannen - 16:45 uur: massastart vrouwen Bekijk het volledige programma van dit weekend op gids.tv/3401/world-cup-schaatsen.

Morgen | 14:10 Live schaatsen: World Cup Heerenveen

Morgen - Sportmagazine, Live verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup schaatsen ...

Live verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup schaatsen in Heerenveen. IJsstadion Thialf in Heerenveen is dit weekend het decor voor de vierde World Cup van het seizoen. Die vormt voor een aantal Nederlandse schaatsers een laatste graadmeter voor de NK afstanden, over twee weken, ook in Heerenveen. Op de NK afstanden zijn startbewijzen voor de WK afstanden en de EK allround te verdienen. De NOS is er het hele weekend live bij op NPO 1. De presentatie is afwisselend in handen van Henry Schut en Dione de Graaff. De commentatoren zijn Herbert Dijkstra, Erik van Dijk en Martin Hersman. Erben Wennemars schuift aan voor de analyse. Het programma van vanmiddag: - 14:00 uur: 1000m vrouwen - 14:30 uur: 1000m mannen - 15:15 uur: 3000m vrouwen - 16:00 uur: 5000m mannen Bekijk het volledige programma van dit weekend op gids.tv/3401/world-cup-schaatsen.

Wo 19 december 2018 | 20:35 Live: Sportgala 2018

19/12 - Sportprogramma, Vanavond is vanuit AFAS Live in Amsterdam het jaarlijkse NOS|NOC*NSF Sportgala. De crème de la ...

Vanavond is vanuit AFAS Live in Amsterdam het jaarlijkse NOS|NOC*NSF Sportgala. De crème de la crème van de Nederlandse sport maakt vanavond uit wie zich sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar mogen noemen. Sportman: - Jeffrey Herlings (wereldkampioen motorcross) - Kjeld Nuis (tweevoudig olympisch kampioen schaatsen) - Epke Zonderland (wereldkampioen turnen op de rekstok) Sportvrouw: - Anna van der Breggen (wereldkampioen wielrennen) - Jorien ter Mors (olympisch kampioen schaatsen) - Suzanne Schulting (olympisch kampioen shorttrack) - Annemiek van Vleuten (winnares Giro Rosa en La Course) Ook de paralympische sporter en de coach van het jaar worden bekendgemaakt, net als de winnaars van de Young Talent Award, de Fanny Blankers Koen-carrièreprijs en de Zapp Sporter van het jaar. Met de laatstgenoemde prijs eren jonge sportfans hun sporter van het jaar. Sjoerd van Ramshorst ontvangt de feestelijk geklede sporters op de rode loper en tekent in de zaal hun ervaringen op. Een speciale rol is weggelegd voor cabaretier Dolf Jansen, terwijl Peter Heerschop het afgelopen sportjaar humoristisch afsluit. Muziek en sport gaan hand in hand. Er komt een speciaal optreden van de Australische band Sheppard.

Di 18 december 2018 | 21:30 Concert: André Hazes Live in Ahoy 2018

18/12 - Concert, Registratie van het concert van André Hazes Live vanuit Ahoy Rotterdam afgelopen oktober. André ...

Registratie van het concert van André Hazes Live vanuit Ahoy Rotterdam afgelopen oktober. André Hazes stond in oktober 2017 voor het eerst in Ahoy en kondigde daar aan dat hij op zaterdag 27 oktober 2018 met een gloednieuw concert naar Rotterdam terug zou komen. De kaarten werden zo snel verkocht dat er al snel een tweede en een derde concert werd aangekondigd. "Het is ongelooflijk dat ik straks, op mijn 24ste, vijf Ahoy-concerten op mijn naam heb staan. Daar ben ik enorm dankbaar voor", zei Hazes.

Live

Live op tv

Bekijk op deze pagina een overzicht van programma's die live op tv te zien zijn, zoals sportwedstrijden of belangrijke live-uitzendingen.

Live op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:15 Zapplive

Aflevering 135 - Jeugdprogramma. Afl. 89 - deel 4

Vandaag | 13:45 Live: NOS Sport: WK Hockey Nederland - Australië

Live: Aflevering 186 - Liveverslag van de halve finale Nederland - Australië op het WK hockey in India

Vandaag | 14:20 Podium Witteman: o.a. Philip Freriks

Muziekmagazine, Herhaling. Seizoen 6 Aflevering 33 Paul Witteman ontvangt presentator Philip Freriks, violist Nemanja ...

Herhaling. Seizoen 6 - Aflevering 33 - Paul Witteman ontvangt presentator Philip Freriks, violist Nemanja Radulovi?, pianist Nathalia Milstein, accordeonist Robbrecht Van Cauwenberghe, pianist Nino Gvetadze en Fuse - Philip Freriks Presentator Philip Freriks is een bekend francofiel. Freriks woont in Parijs en is verzot op de bijzondere geschiedenis van de stad en haar bekende inwoners. In Podium Witteman vertelt Philip Freriks over componist Maurice Ravel, die bij het begin van de Eerste Wereldoorlog stond te popelen om in dienst te gaan maar vanwege zijn tengere postuur werd afgewezen. De Russische pianist Nathalia Milstein speelt een deel uit Ravels Le tombeau de Couperin. Bekijk ook deze video over Philip Freriks: gids.tv/v22971/philip-freriks-vertelt-hoe-het-kan-dat-hij-live-ontslagen-werd - Nemanja Radulovi? De Frans/Servische violist Nemanja Radulovi? is naast een briljant muzikant ook een bijzondere verschijning. Radulovi? speelt dit weekend in het Zondagochtendconcert op Radio4 en komt aansluitend naar onze studio. Hij speelt met Nino Gvetadze muziek van Antonín Dvo?ák. - Robbrecht Van Cauwenberghe In Pauls Jonge Helden deze week accordeonist Robbrecht Van Cauwenberghe. De 23-jarige Vlaming heeft zich gespecialiseerd in het bespelen van de Bajan, de Russische knoppenaccordeon. In Podium Witteman vertelt hij over zijn liefde voor dit instrument. - Fuse Fuse duikt deze keer in de liederen van de Franse romantische componist Henri Duparc. Podium Witteman wordt wekelijks uitgezonden op NPO 2, live vanuit De Hallen in Amsterdam. Het NTR-programma wordt daarna twee keer herhaald: op maandag om 23:45 uur en op zaterdagmiddag om 14:20 uur.

Vandaag | 15:40 Live schaatsen: World Cup Heerenveen

Live verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup schaatsen in Heerenveen. IJsstadion Thialf in Heerenveen is dit weekend het decor voor de vierde World Cup van het seizoen. Die vormt voor een aantal Nederlandse schaatsers een laatste graadmeter voor de NK afstanden, over twee weken, ook in Heerenveen. Op de NK afstanden zijn startbewijzen voor de WK afstanden en de EK allround te verdienen. De NOS is er het hele weekend live bij op NPO 1. De presentatie is afwisselend in handen van Henry Schut en Dione de Graaff. De commentatoren zijn Herbert Dijkstra, Erik van Dijk en Martin Hersman. Erben Wennemars schuift aan voor de analyse. Het programma van vanmiddag: - 14:45 uur: 500m vrouwen - 15:05 uur: 1500m mannen - 15:40 uur: 1500m vrouwen - 16:00 uur: 500m mannen - 16:30 uur: massastart mannen - 16:45 uur: massastart vrouwen Bekijk het volledige programma van dit weekend op gids.tv/3401/world-cup-schaatsen.

Vandaag | 16:45 Live: NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

Live: Aflevering 189 - Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan

Vandaag | 22:00 Politie USA Live

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse realityserie

Live op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 10:00 Een Fries eerbetoon aan Bob Dylan

Als je een eerbetoon brengt aan een grote artiest als Bob Dylan is dat geen sinecure. De man's erfgoed is welhaast heilig en het getuigt van eigenzinnigheid en moed om daarmee aan de slag te gaan. Een 11-tal Friese artiesten durfde het avontuur echter wel aan. Mede geïnspireerd door het succes van een eerder en vergelijkbaar project - "Een Fries eerbetoon aan Leonard Cohen" (2008) - zetten de artiesten hun tanden in de liedjes. Resultaat: twaalf Friestalige en volledig naar eigen inzicht bewerkte nummers. Dit onder leiding van Jan Tekstra en onder Regie van Bart van Sinderen (ACB). Tekstra werkte o.a. eerder met Marco Borsato en ontving recent een prestigieuze John Kraaijkamp Musical Award voor zijn belangrijke bijdrage aan de musical 'Dromen zijn bedrog'. Bart van Sinderen heeft het initiatief genomen dit programma te maken. Bart heeft o.a programma's gemaakt voor verschillende opdrachtgevers waaronder Joop van de Ende en Paul van Vliet. Hij doet dit sinds 1982 in zijn eigen bedrijf ACB waar Rita Bloo de productie van de programma's voor haar rekening neemt. Alle nummers zijn live opgenomen. Ruw, eerlijk en ongepolijst. Net als Bob Dylan. De hoge kwaliteit van dit programma is niet alleen aan de opname maar ook zeker aan de montagekant onder regie van Bart van Sinderen te zien. De opnamen zijn met 5 camera's opgenomen maar niet geschakeld. Dit betekent dat iedere beeldlas in het programma gemonteerd is en dus exact op de juiste plaats is gedaan. Producent: ACB Wommels BV. Montage en locatie Regie: Bart van Sinderen. Productie: Rita Bloo. Copyright: ACB Wommels BV.

Vandaag | 10:30 Live Golf: Alfred Dunhill Championship - Ronde 3

Live Golf: Alfred Dunhill Championship - Ronde 3. Verslag van de derde ronde op het Alfred Dunhill Championship op de Leopard Creeck Country Club in Malelane, Zuid-Afrika

Vandaag | 10:30 Live: Biatlon: World Cup in Hochfilzen (Oostenrijk)

Live: Biatlon: World Cup in Hochfilzen (Oostenrijk). Live: Verslag. 10km Sprint Mannen

Vandaag | 11:00 Live: World Cup (Italië)

Live: World Cup (Italië). Live: Verslag. Afdaling Mannen

Vandaag | 11:15 Live: Biatlon: World Cup in Hochfilzen (Oostenrijk)

Live: Biatlon: World Cup in Hochfilzen (Oostenrijk). Live: Verslag. 10km Achtervolging Vrouwen

Vandaag | 12:00 Live Formula E: Ad Diriyah Race

Live Formula E: Ad Diriyah Race. Verslag van de Formula E Ad Diriyah race, gereden in de Formula E, een 100% Electrische race. Gereden op het circuit van Ad Diriyah. in Saudi Arabië.

Vandaag | 12:45 Live: World Cup in Davos (Zwitserland)

Live: World Cup in Davos (Zwitserland). Live: Verslag. Sprint: Vrije Stijl

Vandaag | 12:45 Live: Formule E: FIA Championship (Saoedi-Arabië)

Live: Formule E: FIA Championship (Saoedi-Arabië). Live: Verslag. Introductie

Vandaag | 13:00 Live: Formule E: FIA Championship (Saoedi-Arabië)

Live: Formule E: FIA Championship (Saoedi-Arabië). Live: Verslag. Ronde 1

Vandaag | 13:05 Live: Manchester City - Everton

Live: Manchester City - Everton. Live: Verslag van Manchester City - Everton uit de Premier League

Vandaag | 13:05 Live: Manchester City - Everton

Live: Manchester City - Everton. Verslag van de wedstrijd Manchester City - Everton, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 14:01 Oliver Twist

Aflevering 1

Vandaag | 14:15 Home Nations Series in Glasgow (Groot-Brittannië)

Home Nations Series in Glasgow (Groot-Brittannië). Verslag. Halve finales

Vandaag | 14:20 Podium Witteman

Muziekprogramma met presentator Paul Witteman, huispianist Mike Boddé en klassiekemuziekkenner Floris Kortie dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen, met veel ruimte voor jong talent en live optredens van topmusici. Het programma overschrijdt de grenzen van de klassieke muziek naar pop-, jazz- en wereldmuziek. Live uitgezonden vanuit de studio van De Hallen in Amsterdam-West.Programma over de wereld van de klassieke muziek, maar ook over genres daarbuiten, zoals pop, wereldmuziek, of jazz.

Vandaag | 14:32 Oliver Twist

Aflevering 2

Vandaag | 14:55 Live: Veldrijden DVV Trofee

Live: Veldrijden DVV Trofee. Verslag van het veldrijdenevenement in Antwerpen, gereden voor de DVV Trofee.

Vandaag | 15:35 Live: Tottenham Hotspur - Burnley

Live: Tottenham Hotspur - Burnley. Verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Burnley, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 15:35 Live: Tottenham Hotspur - Burnley

Live: Tottenham Hotspur - Burnley. Live: Verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Burnley, gespeeld in de Engelse Premier League

Vandaag | 15:45 Live: Schansspringen: World Cup in Engelberg (Zwitserland)

Live: Schansspringen: World Cup in Engelberg (Zwitserland). Live: Verslag. HS 137

Vandaag | 16:00 Live PD: Police patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Vandaag | 16:05 The Immortals: Jose Mourinho, Luis Suarez, Steven Gerrard, Kaka

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering Jose Mourinho, the meesterlijke spits, Luis Suarez and zijn Liverpool teamgenoot, van enige tijd, Steven Gerrard. En de Braziliaanse superster Kaka.

Vandaag | 16:10 Live: Real Valladolid - Atletico Madrid

Live: Real Valladolid - Atletico Madrid. Verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Atletico Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 16:30 Live PD: Police patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Vandaag | 17:00 Live PD: Police patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Vandaag | 17:30 Live PD: Police patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Vandaag | 17:55 Live: Internazionale - Udinese

Live: Internazionale - Udinese. Verslag van de wedstrijd Internazionale - Udinese, gespeeld in de speelronde van de Serie A.

Vandaag | 17:55 Live: Kortrijk - Club Bruge

Live: Kortrijk - Club Bruge. Verslag van de wedstrijd Kortrijk - Club Bruge, gespeeld in de Belgische Pro League.

Vandaag | 18:00 Live: Vanuit Londen (Groot-Brittannië)

Live: Vanuit Londen (Groot-Brittannië). Live: Verslag. Dag 2

Vandaag | 18:05 Live: Real Madrid - Rayo Vallecano

Live: Real Madrid - Rayo Vallecano. Live: Verslag van Real Madrid - Rayo Vallecano uit de Primera Division

Vandaag | 18:05 Live: Real Madrid - Rayo Vallecano

Live: Real Madrid - Rayo Vallecano. Verslag van de wedstrijd Real Madrid - Rayo Vallecano, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 18:20 Live: Fulham - West Ham United

Live: Fulham - West Ham United. Verslag van de wedstrijd Fulham - West Ham United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 18:30 Deep Winter IMDb: 4.8

IMDB * 4.8 - Actie, Skiër Tyler Crowe (Eric Lively) en snowboarder Mark Rider (Kellan Lutz) zijn al vrienden sinds hun jeugd. Samen huren ze een gids in die hen naar de gevaarlijke gebieden van Alaska kan brengen, om hier ultieme ervaringen voor ...

Skiër Tyler Crowe (Eric Lively) en snowboarder Mark Rider (Kellan Lutz) zijn al vrienden sinds hun jeugd. Samen huren ze een gids in die hen naar de gevaarlijke gebieden van Alaska kan brengen, om hier ultieme ervaringen voor hun sport op te doen. Zijn ze

Vandaag | 19:45 Snooker: Home Nations Series in Glasgow (Groot-Brittannië)

Snooker: Home Nations Series in Glasgow (Groot-Brittannië). Verslag. Halve finales

Vandaag | 20:25 Live: Torino - Juventus

Live: Torino - Juventus. Live: Verslag van Torino - Juventus uit de Serie A

Vandaag | 20:25 Live: Torino - Juventus

Live: Torino - Juventus. Verslag van de wedstrijd Torino - Juventus, gespeeld in de speelronde van de Serie A.

Vandaag | 20:40 Live: Eibar - Valencia CF

Live: Eibar - Valencia CF. Verslag van de wedstrijd Eibar - Valencia CF, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 21:00 I'm Alive

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Brotherhood: Ongelofelijke verhalen van slachtoffers die een gewelddadige ontmoeting met wilde dieren hebben overleefd. Waarom overleeft de ene het wel, en de andere niet?

Vandaag | 21:00 I'm Alive

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Brotherhood: Ongelofelijke verhalen van slachtoffers die een gewelddadige ontmoeting met wilde dieren hebben overleefd. Waarom overleeft de ene het wel, en de andere niet?

Vandaag | 21:15 Live: Global Champions Tour in Praag (Tsjechië)

Live: Global Champions Tour in Praag (Tsjechië). Live: Verslag

Vandaag | 21:55 I'm Alive

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Last Man Standing: Op een eiland in Alaska wordt een man verwond door een bruine beer en een andere man wordt gebeten door een zwarte mamba. Medische hulp is ver weg. Kunnen ze gered worden?

Vandaag | 21:55 I'm Alive

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Last Man Standing: Op een eiland in Alaska wordt een man verwond door een bruine beer en een andere man wordt gebeten door een zwarte mamba. Medische hulp is ver weg. Kunnen ze gered worden?

Vandaag | 22:00 Oliver Twist

Aflevering 4

Vandaag | 22:31 Oliver Twist

Aflevering 4 - Deze miniserie uit 2007 is een overweldigende bewerking van Oliver Twist, het beroemde werk van de Britse schrijver Charles Dickens. Oliver wordt geboren op een donkere en stormachtige nacht, in een vochtig armzalig kamertje met alleen wat kaarslicht. Hij groeit op in een weeshuis, waar hij voortdurend wordt geconfronteerd met de wreedheden van de leiding tegenover de jongens. Op een dag heeft hij er genoeg van en besluit hij naar Londen te vertrekken. Daar maakt hij kennis met een aantal boefjes. Bij hen voelt hij zich voor het eerst van zijn leven welkom. Maar in zijn onschuld realiseert hij zich niet dat het hier gaat om een vorm van vriendschap waarvoor hij uiteindelijk een hoge prijs zal moeten betalen.

Vandaag | 22:50 I'm Alive

Seizoen 1 - Aflevering 9 - A New Day: Een verlovingsfeestje loopt uit op een drama als een van de gasten door een alligator wordt aangevallen. Plus, een man wordt vijf maal gebeten door een zeer giftige doodsadder.

 Meer

Live gemist

Gisteren 15:35 Pauw: o.a. Ronald Snijders

Gisteren - Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Ronald Snijders Na ‘Welke Show’ is ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Ronald Snijders Na ‘Welke Show’ is absurdist Ronald Snijders toe aan zijn volgende theaterprogramma, ‘Groot Succes 2’. Inderdaad, het vervolg op ‘Groot Succes 1’, al is die voorstelling nog niet gemaakt. Snijders begint vast met het vervolg, ‘dan hebben we dat maar gehad’. In de voorbereiding op ‘Groot Succes 2’ waarvan het theaterpubliek live getuige is, is een belangrijke rol weggelegd voor onder meer het NS-station Duivendrecht, een doedelzak, een ‘kurruk’ en Herman van Veen. Over het hoe, waarom en wanneer schuift Ronald vanavond aan. - Cora van Nieuwenhuizen De Stint had nooit de weg op gemogen. Dat zeggen de experts van het onafhankelijke TNO die diverse Stints hebben onderzocht naar aanleiding van het dramatische ongeluk in Oss. De elektronische bolderkar voldoet niet aan de veiligheidseisen. Minister van Infrastructuur Cora van Nieuwenhuizen reageert op het rapport en onderzoekt of de Stint nog perspectief heeft. - Philip Freriks en Wim Daniëls Het Groot Dictee der Nederlandse taal is terug! Taalliefhebbers kunnen aanstaande zaterdag hun hart weer ophalen en meeschrijven als Philip Freriks het dictee als vanouds voorleest. Het Groot Dictee stopte vorig jaar plotseling waardoor de fans het programma op tv moesten missen. Aanstaande zaterdag krijgt het Groot Dictee een doorstart, maar dan op de radio in het programma de Taalstaat op NPO1. Taalkundige Wim Daniëls is de schrijver van het dictee en hij en Philip Freriks zijn vanavond te gast in PAUW. - Ellie Lust Ellie Lust was misschien wel hét gezicht van de politie. Begin dit jaar werd ze voor het blok gezet: bij de politie blijven of de tv-wereld in. Het werd noodgedwongen het laatste. Ze kon niet meer blijven. Vanavond praten we met Ellie over het vertrek bij de politie en blikken we vooruit op haar televisiecarrière.

Gisteren 11:05 DWDD: o.a. Trijntje Oosterhuis

Gisteren - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Trijntjes Kerstjukebox en ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Trijntjes Kerstjukebox en bijzonder nieuws! Op zaterdag 30 maart staat Trijntje Oosterhuis samen met het Metropole Orkest in de Ziggo Dome. Met 70 musici zal het met Grammys bekroonde Metropole Orkest Trijntje begeleiden bij haar jubileumconcert: "Het Beste Van Trijntje Oosterhuis Live Met Het Metropole Orkest". Maar behalve dat heeft Trijntje nog meer bijzonder nieuws! - De zin van het leven - Fokke Obbema Volkskrantjournalist Fokke Obbema werd in 2017 getroffen door een hartstilstand. Hij was twee dagen lang klinisch dood, maar kon daarna zonder kleerscheuren zijn leven weer oppakken. In september 2018 publiceerde hij een artikel over zijn hartstilstand en de periode erna, wat weer leidde tot een interviewreeks rond de vraag: ‘Wat is de zin van het leven’? - Regisseur Rudolf Spoor - Apollo 8 Deze Kerst is het precies 50 jaar geleden dat de befaamde Apollo 8 voor het eerst een baan om de maan maakte. Op kerstavond 1968 zaten er wereldwijd miljoenen mensen aan de buis gekluisterd, want de bemanning maakte een live reportage met beelden van hun reis én de maan. Ook in Nederland waren deze beelden live te zien op televisie. Rudolf Spoor, gepensioneerd regisseur en niet toevallig gek van ruimtevaart, regisseerde het spektakel. - Tafeldame: Fidan Ekiz Fidan is de sidekick van Matthijs.

Gisteren 03:05 DWDD: o.a. Trijntje Oosterhuis

Eergisteren - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Trijntjes Kerstjukebox en ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Trijntjes Kerstjukebox en bijzonder nieuws! Op zaterdag 30 maart staat Trijntje Oosterhuis samen met het Metropole Orkest in de Ziggo Dome. Met 70 musici zal het met Grammys bekroonde Metropole Orkest Trijntje begeleiden bij haar jubileumconcert: "Het Beste Van Trijntje Oosterhuis Live Met Het Metropole Orkest". Maar behalve dat heeft Trijntje nog meer bijzonder nieuws! - De zin van het leven - Fokke Obbema Volkskrantjournalist Fokke Obbema werd in 2017 getroffen door een hartstilstand. Hij was twee dagen lang klinisch dood, maar kon daarna zonder kleerscheuren zijn leven weer oppakken. In september 2018 publiceerde hij een artikel over zijn hartstilstand en de periode erna, wat weer leidde tot een interviewreeks rond de vraag: ‘Wat is de zin van het leven’? - Regisseur Rudolf Spoor - Apollo 8 Deze Kerst is het precies 50 jaar geleden dat de befaamde Apollo 8 voor het eerst een baan om de maan maakte. Op kerstavond 1968 zaten er wereldwijd miljoenen mensen aan de buis gekluisterd, want de bemanning maakte een live reportage met beelden van hun reis én de maan. Ook in Nederland waren deze beelden live te zien op televisie. Rudolf Spoor, gepensioneerd regisseur en niet toevallig gek van ruimtevaart, regisseerde het spektakel. - Tafeldame: Fidan Ekiz Fidan is de sidekick van Matthijs.

Gisteren 00:20 Pauw: o.a. Ronald Snijders

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Ronald Snijders Na ‘Welke ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Ronald Snijders Na ‘Welke Show’ is absurdist Ronald Snijders toe aan zijn volgende theaterprogramma, ‘Groot Succes 2’. Inderdaad, het vervolg op ‘Groot Succes 1’, al is die voorstelling nog niet gemaakt. Snijders begint vast met het vervolg, ‘dan hebben we dat maar gehad’. In de voorbereiding op ‘Groot Succes 2’ waarvan het theaterpubliek live getuige is, is een belangrijke rol weggelegd voor onder meer het NS-station Duivendrecht, een doedelzak, een ‘kurruk’ en Herman van Veen. Over het hoe, waarom en wanneer schuift Ronald vanavond aan. - Cora van Nieuwenhuizen De Stint had nooit de weg op gemogen. Dat zeggen de experts van het onafhankelijke TNO die diverse Stints hebben onderzocht naar aanleiding van het dramatische ongeluk in Oss. De elektronische bolderkar voldoet niet aan de veiligheidseisen. Minister van Infrastructuur Cora van Nieuwenhuizen reageert op het rapport en onderzoekt of de Stint nog perspectief heeft. - Philip Freriks en Wim Daniëls Het Groot Dictee der Nederlandse taal is terug! Taalliefhebbers kunnen aanstaande zaterdag hun hart weer ophalen en meeschrijven als Philip Freriks het dictee als vanouds voorleest. Het Groot Dictee stopte vorig jaar plotseling waardoor de fans het programma op tv moesten missen. Aanstaande zaterdag krijgt het Groot Dictee een doorstart, maar dan op de radio in het programma de Taalstaat op NPO1. Taalkundige Wim Daniëls is de schrijver van het dictee en hij en Philip Freriks zijn vanavond te gast in PAUW. - Ellie Lust Ellie Lust was misschien wel hét gezicht van de politie. Begin dit jaar werd ze voor het blok gezet: bij de politie blijven of de tv-wereld in. Het werd noodgedwongen het laatste. Ze kon niet meer blijven. Vanavond praten we met Ellie over het vertrek bij de politie en blikken we vooruit op haar televisiecarrière.

Gisteren 00:05 DWDD: o.a. Trijntje Oosterhuis

Eergisteren - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Trijntjes Kerstjukebox en ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Trijntjes Kerstjukebox en bijzonder nieuws! Op zaterdag 30 maart staat Trijntje Oosterhuis samen met het Metropole Orkest in de Ziggo Dome. Met 70 musici zal het met Grammys bekroonde Metropole Orkest Trijntje begeleiden bij haar jubileumconcert: "Het Beste Van Trijntje Oosterhuis Live Met Het Metropole Orkest". Maar behalve dat heeft Trijntje nog meer bijzonder nieuws! - De zin van het leven - Fokke Obbema Volkskrantjournalist Fokke Obbema werd in 2017 getroffen door een hartstilstand. Hij was twee dagen lang klinisch dood, maar kon daarna zonder kleerscheuren zijn leven weer oppakken. In september 2018 publiceerde hij een artikel over zijn hartstilstand en de periode erna, wat weer leidde tot een interviewreeks rond de vraag: ‘Wat is de zin van het leven’? - Regisseur Rudolf Spoor - Apollo 8 Deze Kerst is het precies 50 jaar geleden dat de befaamde Apollo 8 voor het eerst een baan om de maan maakte. Op kerstavond 1968 zaten er wereldwijd miljoenen mensen aan de buis gekluisterd, want de bemanning maakte een live reportage met beelden van hun reis én de maan. Ook in Nederland waren deze beelden live te zien op televisie. Rudolf Spoor, gepensioneerd regisseur en niet toevallig gek van ruimtevaart, regisseerde het spektakel. - Tafeldame: Fidan Ekiz Fidan is de sidekick van Matthijs.

Eergisteren 23:05 Pauw: o.a. Ronald Snijders

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Pauw: Ronald Snijders Na ‘Welke Show’ is ...

Vanavond onder andere in Pauw: - Ronald Snijders Na ‘Welke Show’ is absurdist Ronald Snijders toe aan zijn volgende theaterprogramma, ‘Groot Succes 2’. Inderdaad, het vervolg op ‘Groot Succes 1’, al is die voorstelling nog niet gemaakt. Snijders begint vast met het vervolg, ‘dan hebben we dat maar gehad’. In de voorbereiding op ‘Groot Succes 2’ waarvan het theaterpubliek live getuige is, is een belangrijke rol weggelegd voor onder meer het NS-station Duivendrecht, een doedelzak, een ‘kurruk’ en Herman van Veen. Over het hoe, waarom en wanneer schuift Ronald vanavond aan. - Cora van Nieuwenhuizen De Stint had nooit de weg op gemogen. Dat zeggen de experts van het onafhankelijke TNO die diverse Stints hebben onderzocht naar aanleiding van het dramatische ongeluk in Oss. De elektronische bolderkar voldoet niet aan de veiligheidseisen. Minister van Infrastructuur Cora van Nieuwenhuizen reageert op het rapport en onderzoekt of de Stint nog perspectief heeft. - Philip Freriks en Wim Daniëls Het Groot Dictee der Nederlandse taal is terug! Taalliefhebbers kunnen aanstaande zaterdag hun hart weer ophalen en meeschrijven als Philip Freriks het dictee als vanouds voorleest. Het Groot Dictee stopte vorig jaar plotseling waardoor de fans het programma op tv moesten missen. Aanstaande zaterdag krijgt het Groot Dictee een doorstart, maar dan op de radio in het programma de Taalstaat op NPO1. Taalkundige Wim Daniëls is de schrijver van het dictee en hij en Philip Freriks zijn vanavond te gast in PAUW. - Ellie Lust Ellie Lust was misschien wel hét gezicht van de politie. Begin dit jaar werd ze voor het blok gezet: bij de politie blijven of de tv-wereld in. Het werd noodgedwongen het laatste. Ze kon niet meer blijven. Vanavond praten we met Ellie over het vertrek bij de politie en blikken we vooruit op haar televisiecarrière.

Eergisteren 19:00 DWDD: o.a. Trijntje Oosterhuis

Eergisteren - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Trijntjes Kerstjukebox en bijzonder ...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Trijntjes Kerstjukebox en bijzonder nieuws! Op zaterdag 30 maart staat Trijntje Oosterhuis samen met het Metropole Orkest in de Ziggo Dome. Met 70 musici zal het met Grammys bekroonde Metropole Orkest Trijntje begeleiden bij haar jubileumconcert: "Het Beste Van Trijntje Oosterhuis Live Met Het Metropole Orkest". Maar behalve dat heeft Trijntje nog meer bijzonder nieuws! - De zin van het leven - Fokke Obbema Volkskrantjournalist Fokke Obbema werd in 2017 getroffen door een hartstilstand. Hij was twee dagen lang klinisch dood, maar kon daarna zonder kleerscheuren zijn leven weer oppakken. In september 2018 publiceerde hij een artikel over zijn hartstilstand en de periode erna, wat weer leidde tot een interviewreeks rond de vraag: ‘Wat is de zin van het leven’? - Regisseur Rudolf Spoor - Apollo 8 Deze Kerst is het precies 50 jaar geleden dat de befaamde Apollo 8 voor het eerst een baan om de maan maakte. Op kerstavond 1968 zaten er wereldwijd miljoenen mensen aan de buis gekluisterd, want de bemanning maakte een live reportage met beelden van hun reis én de maan. Ook in Nederland waren deze beelden live te zien op televisie. Rudolf Spoor, gepensioneerd regisseur en niet toevallig gek van ruimtevaart, regisseerde het spektakel. - Tafeldame: Fidan Ekiz Fidan is de sidekick van Matthijs.

Eerder Vandaag | 09:55 Zapplive

Aflevering 134 - Jeugdprogramma. Afl. 89 - deel 3

Eerder Vandaag | 09:10 Zapplive

Aflevering 133 - Jeugdprogramma. Afl. 89 - deel 2

Eerder Vandaag | 09:00 Live: Formule E: FIA Championship (Saoedi-Arabië)

Live: Formule E: FIA Championship (Saoedi-Arabië). Live: Verslag. Kwalificaties

Eerder Vandaag | 08:45 Zapplive

Aflevering 132 - Jeugdprogramma. Afl. 89 - deel 1

Eerder Vandaag | 08:35 Live Formula E: Ad Diriyah Kwalificatie

Live Formula E: Ad Diriyah Kwalificatie. Verslag van de Formula E Ad Diriyah kwalificatie race, gereden in de Formula E, een 100% Electrische race. Gereden op het circuit van Ad Diriyah. in Saudi Arabië.

Eerder Vandaag | 07:50 Crimes That Shook Britain

De ouders van de onschuldige 11 jaar oude Rhys Jones, die werd doodgeschoten toen hij in 2007 in Liverpool terugkwam van voetballen, praten over de vreselijke dag waarop ze hun zoon kwijtraakten.

Eerder Vandaag | 07:30 Live PD: Police patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Eerder Vandaag | 07:15 World Tour Finals in Inchon (Zuid-Korea)

World Tour Finals in Inchon (Zuid-Korea). Verslag. Finale Gemengd Dubbel

Eerder Vandaag | 07:05 Live PD: Police patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Eerder Vandaag | 06:45 Live PD: Police patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Eerder Vandaag | 06:20 Live PD: Police patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Eerder Vandaag | 04:00 Ryder Cup

Live verslag van de derde dag van de Ryder Cup, het belangrijkste golftoernooi waarbij mannelijke beroepsgolfers in teamverband spelen. Dit jaar vanad Le Golf National in Saint-Quentin-en-Yvelines, Frankrijk.

Gisteren 20:50 Live: Halve finale EK handbal Nederland - Frankrijk

Live: Halve finale EK handbal Nederland - Frankrijk. Live verslag van de halve finale Nederland - Frankrijk op het EK handbal in Frankrijk. Bekijk het volledige programma op gids.tv/3431/ek-handbal.

Gisteren 20:50 EK Handbal: Halve Finale (vrouwen)

EK Handbal: Halve Finale (vrouwen). Handball

Gisteren 20:40 Live: Sheffield United - West Bromwich Albion

Live: Sheffield United - West Bromwich Albion. Verslag van de wedstrijd Sheffield United - West Bromwich Albion, gespeeld in de Engelse Championship.

Gisteren 19:45 Snooker: Home Nations Series in Glasgow (Groot-Brittannië)

Snooker: Home Nations Series in Glasgow (Groot-Brittannië). Verslag. Kwartfinales Stuart Carrington - Judd Trump

Gisteren 19:30 Keuken Kampioen Divisie Live

Aflevering 15 - Studioprogramma

Gisteren 19:00 Live: Vanuit Londen (Groot-Brittannië)

Live: Vanuit Londen (Groot-Brittannië). Live: Verslag. Dag 1

Gisteren 19:00 Live: Ziggo Sport Info

Live: Ziggo Sport Info. Informatie over de programmering van Ziggo Sport Totaal.

Gisteren 17:45 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Gisteren 17:45 Live: Schansspringen: World Cup (Zwitserland)

Live: Schansspringen: World Cup (Zwitserland). Live: Verslag. Kwalificatie HS 137 Mannen

Gisteren 17:30 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Gisteren 17:20 EK Handbal: Halve Finale (vrouwen)

EK Handbal: Halve Finale (vrouwen). Handball

Gisteren 17:20 Live EK Handbal: Halve Finale (vrouwen)

Live EK Handbal: Halve Finale (vrouwen). Verslag van de eerste halve finale gespeeld in het Europees Kampioenschap Handbal 2018 bij de vrouwen in Parijs, Frankrijk.

Gisteren 17:15 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Gisteren 17:00 5 Uur Live

Seizoen 3 - Aflevering 75 - Middagmagazine waarin Daphne Bunskoek onbekende en bekende gasten ontvangt. Middagmagazine waarin onbekende en bekende gasten aanschuiven om te praten over grote en kleine gebeurtenissen van de dag. Toegankelijk, informatief en natuurlijk gezellig, maar ook scherp, brutaal en uptempo.

Gisteren 17:00 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Gisteren 16:45 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Gisteren 16:30 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Gisteren 16:15 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Gisteren 16:00 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Gisteren 14:05 Live: Biatlon: World Cup in Hochfilzen (Oostenrijk)

Live: Biatlon: World Cup in Hochfilzen (Oostenrijk). Live: Verslag. 10km Sprint Mannen

Gisteren 13:33 Live: Biatlon: World Cup in Hochfilzen (Oostenrijk)

Live: Biatlon: World Cup in Hochfilzen (Oostenrijk). Live: Verslag. 7,5km Sprint Vrouwen

Gisteren 13:30 Home Nations Series in Glasgow (Groot-Brittannië)

Home Nations Series in Glasgow (Groot-Brittannië). Verslag. Kwartfinales

Gisteren 13:20 Na Het Nieuws

Seizoen 1 - Aflevering 49 - Actualiteitenmagazine. Renze Klamer ontvangt live een jonge generatie opiniemakers, ondernemers, politici en deskundigen, met wie hij duiding geeft bij onderwerpen uit het Acht Uur Journaal.

Gisteren 11:50 Live: Alpineskiën: World Cup in Val Gardena (Italië)

Live: Alpineskiën: World Cup in Val Gardena (Italië). Live: Verslag. Super-G Mannen

Gisteren 11:30 Live: Golf: Alfred Dunhill Championship - Ronde 2

Live: Golf: Alfred Dunhill Championship - Ronde 2. Live: Golf

Gisteren 11:30 Live Golf: Alfred Dunhill Championship - Ronde 2

Live Golf: Alfred Dunhill Championship - Ronde 2. Verslag van de tweede ronde op het Alfred Dunhill Championship op de Leopard Creeck Country Club in Malelane, Zuid-Afrika

Gisteren 11:30 Live Golf: Alfred Dunhill Championship - Ronde 2

Live Golf: Alfred Dunhill Championship - Ronde 2. Verslag van de tweede ronde op het Alfred Dunhill Championship op de Leopard Creeck Country Club in Malelane, Zuid-Afrika

Gisteren 10:55 Live PD: Police patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Gisteren 10:25 Live PD: Police patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Gisteren 10:15 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Gisteren 10:00 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Gisteren 10:00 World Tour Finals in Inchon (Zuid-Korea)

World Tour Finals in Inchon (Zuid-Korea). Verslag

Gisteren 09:45 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Gisteren 09:30 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Gisteren 09:15 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Gisteren 09:00 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Gisteren 07:00 Live: Ziggo Sport Info

Live: Ziggo Sport Info. Informatie over de programmering van Ziggo Sport Totaal.

Gisteren 06:45 Live PD: Police patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Gisteren 06:20 Live PD: Police patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Eergisteren 19:48 Snooker: Home Nations Series in Glasgow (Groot-Brittannië)

Snooker: Home Nations Series in Glasgow (Groot-Brittannië). Verslag. Dag 4

Eergisteren 19:00 Live: Ziggo Sport Info

Live: Ziggo Sport Info. Informatie over de programmering van Ziggo Sport Totaal.

Eergisteren 17:45 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Eergisteren 17:30 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Eergisteren 17:15 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Eergisteren 17:00 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Eergisteren 16:59 5 Uur Live

Seizoen 3 - Aflevering 74 - Middagmagazine waarin Daphne Bunskoek onbekende en bekende gasten ontvangt. Middagmagazine waarin onbekende en bekende gasten aanschuiven om te praten over grote en kleine gebeurtenissen van de dag. Toegankelijk, informatief en natuurlijk gezellig, maar ook scherp, brutaal en uptempo.

Eergisteren 16:45 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Eergisteren 16:30 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Eergisteren 16:15 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Eergisteren 16:10 Podium Witteman

Muziekprogramma met presentator Paul Witteman, huispianist Mike Boddé en klassiekemuziekkenner Floris Kortie dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen, met veel ruimte voor jong talent en live optredens van topmusici. Het programma overschrijdt de grenzen van de klassieke muziek naar pop-, jazz- en wereldmuziek. Live uitgezonden vanuit de studio van De Hallen in Amsterdam-West.Programma over de wereld van de klassieke muziek, maar ook over genres daarbuiten, zoals pop, wereldmuziek, of jazz.

Eergisteren 16:00 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Eergisteren 15:33 Snooker: Home Nations Series in Glasgow (Groot-Brittannië)

Snooker: Home Nations Series in Glasgow (Groot-Brittannië). Verslag. Dag 4

Eergisteren 15:15 Live: NOS Sport

Live: Aflevering 5 - Sportmagazine. NOS Sport WK Hockey India - Nederland tweede helft. Liveverslag van de kwartfinale India - Nederland (tweede helft) op het WK hockey voor mannen in India.

Eergisteren 14:25 Live WK hockey: India - Nederland

Live: Aflevering 185 - Sportmagazine. WK Hockey India - Nederland. Liveverslag van de kwartfinale India - Nederland (eerste helft) op het WK hockey voor mannen in India.

Eergisteren 14:25 Live: NOS Sport: WK Hockey India - Nederland, kwartfinale eerste helft

Live: Aflevering 185 - Liveverslag. Liveverslag van de eerste helft van de kwartfinale India - Nederland op het WK hockey voor mannen in India.

Eergisteren 14:08 Live: Biatlon: World Cup in Hochfilzen (Oostenrijk)

Live: Biatlon: World Cup in Hochfilzen (Oostenrijk). Live: Verslag. 7,5km Sprint Vrouwen

Eergisteren 13:20 Na Het Nieuws

Seizoen 1 - Aflevering 48 - Actualiteitenmagazine. Renze Klamer ontvangt live een jonge generatie opiniemakers, ondernemers, politici en deskundigen, met wie hij duiding geeft bij onderwerpen uit het Acht Uur Journaal.

Eergisteren 12:45 Home Nations Series in Glasgow (Groot-Brittannië)

Home Nations Series in Glasgow (Groot-Brittannië). Verslag. Dag 4

Eergisteren 12:03 Live: Alpineskiën: World Cup in Val Gardena (Italië)

Live: Alpineskiën: World Cup in Val Gardena (Italië). Live: Verslag. Training Downhill Mannen

Eergisteren 11:30 Live: Golf: Alfred Dunhill Championship - Ronde 1

Live: Golf: Alfred Dunhill Championship - Ronde 1. Live: Golf

Eergisteren 11:30 Live Golf: Alfred Dunhill Championship - Ronde 1

Live Golf: Alfred Dunhill Championship - Ronde 1. Verslag van de eerste ronde op het Alfred Dunhill Championship op de Leopard Creeck Country Club in Malelane, Zuid-Afrika

Eergisteren 11:30 Live Golf: Alfred Dunhill Championship - Ronde 1

Live Golf: Alfred Dunhill Championship - Ronde 1. Verslag van de eerste ronde op het Alfred Dunhill Championship op de Leopard Creeck Country Club in Malelane, Zuid-Afrika

Eergisteren 10:55 Live PD: Police patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Eergisteren 10:25 Live PD: Police patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Eergisteren 10:15 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Eergisteren 10:00 World Tour Finals in Inchon (Zuid-Korea)

World Tour Finals in Inchon (Zuid-Korea). Verslag

Eergisteren 10:00 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Eergisteren 09:45 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Eergisteren 09:30 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Eergisteren 09:15 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Eergisteren 09:00 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Eergisteren 07:05 Live Free Or Die

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Home Stretch: Thorn neemt Delia mee op haar eerste jacht op een vogel. Het is een poging om de wilde en gedomesticeerde kanten van zijn leven samen te smelten.

Eergisteren 07:00 Live: Ziggo Sport Info

Live: Ziggo Sport Info. Informatie over de programmering van Ziggo Sport Totaal.

Eergisteren 06:45 Live PD: Police patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Eergisteren 06:20 Live PD: Police patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

 Meer