List op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:25 Nieuw: Onze jongens op Java

Geschiedkundige documentaire, In de nieuwe historische documentaireserie Onze jongens op Java vertellen Indië ...

In de nieuwe historische documentaireserie Onze jongens op Java vertellen Indië-veteranen voor het eerst hun persoonlijke verhaal over de 'politionele acties' in de periode 1945-1949. Vier donderdagen om 20:25 uur op NPO 2 en terug te kijken bij Gids.tv. Buitenwereld Journalist en historicus Coen Verbraak spreekt met veerteen Indië-veteranen die de buitenwereld tot nu toe nooit vertelden over wat ze in Indië meemaakten. De meesten hielden 70 jaar lang hun mond, zelfs tegenover dierbaren. Kolonie Met de capitulatie van Japan in augustus 1945 komt er een einde aan de Tweede Wereldoorlog en dus ook aan de Japanse bezetting van Nederlands-Indië, die drieënhalf jaar heeft geduurd. Nederland wil zijn kolonie het liefst zo snel mogelijk weer gaan besturen, zoals het al bijna vierhonderd jaar heeft gedaan. Maar daar denken de Indonesiërs heel anders over. Militairen Twee dagen na de Japanse overgave roept Soekarno de onafhankelijke Republiek Indonesië uit. Dat laat Nederland niet op zich zitten. In de vier jaar die volgen stuurt Den Haag honderdtwintigduizend militairen, zowel dienstplichtigen als oorlogsvrijwilligers, naar de Oost om de Indonesische nationalistische opstand neer te slaan.

Vandaag | 21:25 Nieuw: FBI

Serie, Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadreeks FBI elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Het eerste ...

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadreeks FBI elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Het eerste seizoen bestaat uit 22 afleveringen. New York De serie gaat over het New Yorkse FBI-bureau. De agenten die hier werken gebruiken al hun talenten en kennis bij grote gebeurtenissen om New York en de Verenigde Staten veilig te houden. Het team De FBI-agenten die centraal staan in deze serie zijn Maggie Bell en Omar Adom 'O. A.' Zidan. Dana Mosier is hun baas en werkt 24 uur per dag onder enorme druk. Het team bestaat verder uit special agent Jubal Valentine en de briljante analist Kristen Chazal. Bom In de eerste aflevering wordt een flatgebouw in New York vernietigd door een bom. De FBI-agenten geloven dat deze explosie in verband kan worden gebracht met een bendeoorlog.

Overmorgen | 20:25 Nieuw: Wisting

Overmorgen - Misdaadserie, Vanavond start de nieuwe Noorse misdaadserie Wisting. De tien afleveringen zijn elke ...

Vanavond start de nieuwe Noorse misdaadserie Wisting. De tien afleveringen zijn elke zaterdag rond 20:25 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Hoofdrechercheur Wisting gaat over hoofdrechercheur William Wisting, die te maken heeft met de twee lastigste moordzaken uit zijn loopbaan. Seriemoordenaar Terwijl hij met hulp van de FBI onderzoek doet naar een seriemoordenaar, komt zijn dochter in gevaarlijk vaarwater wanneer ze voor haar werk als journalist met dezelfde zaken als haar vader in aanraking komt. Kwaad daglicht Wanneer Wisting vervolgens zelf in een kwaad daglicht wordt gesteld, kan dat het einde van zijn loopbaan betekenen.

Je vindt hier de programma's van List op tv We hebben de volgende programma's voor List Nieuw: Onze jongens op Java: Geschiedkundige documentaire, In de nieuwe historische documentaireserie Onze jongens op Java vertellen Indië. Nieuw: FBI: Serie, Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadreeks FBI elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Het eerste. Nieuw: Wisting: Overmorgen - Misdaadserie, Vanavond start de nieuwe Noorse misdaadserie Wisting. De tien afleveringen zijn elke. Vice: Documentaire, Seizoen 5 Aflevering 16 Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de belangrijke en. Ink Master: Meesters van de Lage Landen: Seizoen 1 Aflevering 8 Episode 8: In de finale krijgen de laatste 3 het lastiger dan ooit. In een theater in Amsterdam. Fixer Upper: Missionaries Enlist Kids, Seizoen 1 Aflevering 7 Missionaries Enlist Kids: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen. Something Borrowed, Something New: A Bride's Right to Bear Arms, Seizoen 1 Aflevering 13 A Bride's Right to Bear Arms: In deze serie moeten bruiden kiezen. The Short List: The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien. Koffietijd: Magazine, Onderwerpen Kim Feenstra heeft op dit moment haar eigen realityserie: LIFE OF KIM. In de serie op Videoland. Zembla: Magazine, Seizoen 28 Aflevering 8 Reportagemagazine met opiniërende onderzoeksjournalistiek. Doelwit Volkel. Zonder.

List op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:00 Koffietijd

Magazine, Onderwerpen Kim Feenstra heeft op dit moment haar eigen realityserie: LIFE OF KIM. In de serie op Videoland ...

Onderwerpen - Kim Feenstra heeft op dit moment haar eigen realityserie: LIFE OF KIM. In de serie op Videoland maakt Kim de balans op in haar leven. In Koffietijd vertelt ze er meer over. - Mike Peterson was de finalist van het programma Topper Gezocht. Hij treedt op 9 december op in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Hij doet dit samen met zijn volledige concert. Dit is voor hem een droom die in vervulling gaat! - Claudia Straatmans en Hilde Veeren schuiven aan om te praten over de mode voor de feestmaand! Glitter, glamour en heel veel pailetten! Waarmee kunnen we aanvallen op het kerstdiner? En wat dragen de hoofdredacteuren zelf? - Yora Rienstra gaat het theater in om de voorstelling UP te spelen. In de voorstelling krijgen we een kijkje in het hoofd van iemand die bipolair is.

Vandaag | 10:05 Zembla

Seizoen 28 - Aflevering 8 - Reportagemagazine met opiniërende onderzoeksjournalistiek. Doelwit Volkel. Zonder dat je het ziet is een nieuwe kernwapenwedloop bezig. Alle nucleaire grootmachten steken miljarden in snellere, zwaardere en inzetbaardere atoombommen. 'Zembla' onderzoekt wat die nucleaire race betekent voor Nederland. Op vliegbasis Volkel liggen al ruim een halve eeuw zo'n twintig Amerikaanse kernbommen. En de Russen weten dat ook. De komende jaren worden ook die wapens ingeruild voor vernieuwde exemplaren. Wat Nederland over die wapens te zeggen heeft en welke gevaren die bommen met zich meebrengen, is tot nu toe in nevelen gehuld.

Vandaag | 12:10 E.R

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Fortune's fools. Mark Greene wil geen vaste relatie aanknopen met Marquez. Wat hem betreft, is de passie weg. De dokter wil de verpleegster op een elegante manier de bons geven en vraagt raad aan kenner Douglas Ross. In de krant is een artikel verschenen over de medische fout, die Carol Hathaway gemaakt heeft. De journalist laat haar volledig buiten schot en schuift de schuld in de schoenen van haar collega's, die zich bij wijze van protest tegen het ziekenhuisbeleid ziek gemeld hadden. Carol vindt dit niet eerlijk en is vastbesloten de puntjes op de i te zetten. Jeanie Boulet krijgt een conflict met Greg Fisher over patiënt Mike Patterson. De man heeft syfilis. Jeanie wil Mike en zijn echtgenote Cindy informeren over de infectie, maar Greg vindt dat alleen Mike moet ingelicht worden. Carters geduld met Peter Benton raakt op.

Vandaag | 13:00 RTL Z Beurs Inside

Informatief programma waarin Roland Koopman elke werkdag om 13:00 alle actuele zaken op en over de beurs bespreekt met zijn team van beursanalisten samen met de RTL Z-beurscommentatoren live vanaf Beursplein 5.

Vandaag | 13:00 Idioten Op De Weg

Seizoen 4 - Aflevering 39 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe betekenis geeft.

Vandaag | 13:20 De monitor

Aflevering 31 - Reportagemagazine dat onderzoek doet naar maatschappelijke kwesties, naar aanleiding van tips van de kijker. Boer en beleid. De landbouwsector is vervuilend en stoot veel stikstof uit. We moeten over op de kringlooplandbouw. Maar wat gaat dat betekenen voor onze landbouwsector en is het een realistisch streven?

Vandaag | 14:30 Stop! Politie

Seizoen 2 - Aflevering 27 - Realityreeks over het werk van de politie. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Vandaag | 15:15 RTL Z Beurs Inside

Informatief programma waarin Roland Koopman elke werkdag om 13:00 alle actuele zaken op en over de beurs bespreekt met zijn team van beursanalisten samen met de RTL Z-beurscommentatoren live vanaf Beursplein 5.

Vandaag | 15:20 Pauw: o.a. Johan Derksen en Beth Hart

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Johan Derksen over vijfde editie van het ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Johan Derksen over vijfde editie van het 'Holland Blues Festival' Johan Derksen is naast voetbalcommentator en analist, toch vooral een muziekliefhebber. Blues, rock, country, soul, Johan heeft een groot hart voor deze stijlen, en draagt dat onder meer uit via het Holland Blues Festival in Grolloo. Komend jaar, op de vijfde editie, treedt daar zijn favoriete zangeres op; Beth Hart. Johan onthult nog meer namen, waaronder een paar flinke verrassingen, en neemt Beth Hart ook mee naar de studio. Feestweek voor de 75ste verjaardag van Jules Deelder Hij zal zelf de eerste zijn die het toegeeft: het is een wonder dat hij nog leeft. Jules Deelder. Schrijver-dichter, Rotterdammer, jazzmuzikant. Zondag wordt hij 75 en hoewel hij niet van het vieren van zijn verjaardag houdt, staan er allerlei festiviteiten gepland. Een eigen gin op de markt, een feest in De Doelen in Rotterdam, een nieuw boek. Vanavond een trappen we de feestweek af bij PAUW en halen we herinneringen op uit Jules’ leven. Ook speelt Jules’ jazzcombo het lied ‘Vogelvrij’. Peter R. de Vries over de zaak-Nicky Verstappen Het Openbaar Ministerie wil de verdenkingen tegen Jos Brech, de verdachte in de zaak Nicky Verstappen, verzwaren van doodslag naar gekwalificeerde doodslag. Volgens het OM heeft Brech de 11-jarige jongen ontvoerd, verkracht en daarna door verstikking om het leven gebracht. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, woordvoerder van de familie Verstappen, is gast vanavond.

Vandaag | 16:15 RTL Z Beurs Inside

Informatief programma waarin Roland Koopman elke werkdag om 13:00 alle actuele zaken op en over de beurs bespreekt met zijn team van beursanalisten samen met de RTL Z-beurscommentatoren live vanaf Beursplein 5.

Vandaag | 17:15 RTL Z Beurs Inside

Informatief programma waarin Roland Koopman elke werkdag om 13:00 alle actuele zaken op en over de beurs bespreekt met zijn team van beursanalisten samen met de RTL Z-beurscommentatoren live vanaf Beursplein 5.

Vandaag | 17:30 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Komische serie. De promotie. Sjakie maakt, mede dankzij een heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen zelfs ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling "list en bedrog" van de familie moet dan ook op volle toeren draaien om de juiste man terug op de juiste plaats te krijgen.

Vandaag | 19:00 Idioten Op De Weg

Seizoen 4 - Aflevering 40 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe betekenis geeft.

Vandaag | 19:05 The Simpsons

Seizoen 27 - Aflevering 12 - Amerikaanse animatieserie. Much Apu About Something. Apu's neefje neemt de Kwik-E-Mart over en voert grote veranderingen door. Na een uit de hand gelopen streek, beslist Bart dat het tijd wordt om braver te worden.

Vandaag | 19:30 Stop! Politie

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Morgen | 09:30 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Komische serie. De promotie. Sjakie maakt, mede dankzij een heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen zelfs ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling "list en bedrog" van de familie moet dan ook op volle toeren draaien om de juiste man terug op de juiste plaats te krijgen.

Morgen | 13:00 Idioten Op De Weg

Seizoen 4 - Aflevering 40 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe betekenis geeft.

Morgen | 13:00 RTL Z Beurs Inside

Informatief programma waarin Roland Koopman elke werkdag om 13:00 alle actuele zaken op en over de beurs bespreekt met zijn team van beursanalisten samen met de RTL Z-beurscommentatoren live vanaf Beursplein 5.

 Meer

List op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:30 Vice

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de belangrijke en meeslepende verhalen te vertellen die de gewone media links laten liggen. The Politics of Terror/End of the EU?. We bekijken hoe het populisme in Europa oprukt en Shane Smith praat met Silvio Berlusconi, een populist pur sang.

Vandaag | 07:10 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Episode 8: In de finale krijgen de laatste 3 het lastiger dan ooit. In een theater in Amsterdam wachten 3 dames op een podium op een freehand tatoeage. De kandidaten moeten deze zetten in de spotlights op het toneel, terwijl de afgevallen kandidaten kritisch meekijken en meebeslissen welk van de 3 finalisten na deze challenge alsnog afvalt. Zijn de afgevallen kandidaten eerlijk in hun oordeel of laten ze zich meeslepen door eerdere irritaties? De eliminatie tatoeage is een uitputtingsslag van 8 uur. Waarbij de laatste 2 kandidaten met een 'Battle Royal' tatoegae de strijd om de titel voeren. Wie wordt Ink Master, meester van de lage landen?

Vandaag | 07:40 Fixer Upper

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Missionaries Enlist Kids: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Vandaag | 08:30 Something Borrowed, Something New

Seizoen 1 - Aflevering 13 - A Bride's Right to Bear Arms: In deze serie moeten bruiden kiezen tussen een geleende, vermaakte trouwjurk en een gloednieuwe japon. Designer Kelly Nishimoto en stylist Sam Saboura presenteren de serie.

Vandaag | 09:30 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Vandaag | 12:30 Something Borrowed, Something New

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Cling-On Mom: In deze serie moeten bruiden kiezen tussen een geleende, vermaakte trouwjurk en een gloednieuwe japon. Designer Kelly Nishimoto en stylist Sam Saboura presenteren de serie.

Vandaag | 12:55 Forged In Fire

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The Boar Spear. Vier wapensmeden moeten met het staal van een wapenrusting een karakteristiek wapen maken. Na een spannende testronde hebben de twee finalisten vijf dagen de tijd om een wapen te maken dat werd gebruikt voor de jacht en de oorlog: de zwijnenspeer.

Vandaag | 14:15 Bizarre Foods

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Ecuador: Culinair journalist Andrew Zimmern is in Ecuador om de lekkernijen te proberen die de maaltijden in dit land zo uniek maken. Hij keurt het nationale gerecht: gebarbecuede cavia.

Vandaag | 14:20 Kijken in de ziel - journalisten

Vandaag | 15:30 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Vandaag | 17:00 The Extraordinary Adventures of Adèle Blanc-Sec

In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. Ondertussen ...

In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc-Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. Ondertussen heerst er paniek in Parijs. Het ei van een pterodactylus, miljoenen jaren oud en weggestopt op een stoffige plank in het natuurhistorisch museum, is op mysterieuze wijze uitgekomen en het vliegende reptiel zaait terreur in de hoofdstad. Tijd voor de ondernemende Adèle Blanc-Sec om terug te keren.

Vandaag | 18:50 Finale internationaal vocalisten concours 2018

Vandaag | 19:00 Something Borrowed, Something New

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Dazed And I Do's: In deze serie moeten bruiden kiezen tussen een geleende, vermaakte trouwjurk en een gloednieuwe japon. Designer Kelly Nishimoto en stylist Sam Saboura presenteren de serie.

Vandaag | 21:25 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Morgen | 02:01 Bassie & Adriaan En De Diamant

Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Morgen | 02:31 Bassie & Adriaan En De Diamant

Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Morgen | 03:01 Bassie & Adriaan En De Diamant

Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Morgen | 03:31 Bassie & Adriaan En De Diamant

Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Morgen | 03:40 Love It or List It

Morgen | 04:01 Bassie & Adriaan En De Diamant

Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Morgen | 04:31 Bassie & Adriaan En De Diamant

Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Morgen | 04:40 Bassie & Adriaan En De Diamant

Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Morgen | 04:50 Bassie & Adriaan En De Diamant

Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Morgen | 08:20 Hey Duggee

The Squirrels are excited to go to a black-and-white gala at King Tiger's house. On arrival, they're impressed with King Tiger's party crown and its resplendent red ruby centrepiece, even if his composure is somewhat ruined by frequent and giant sneezes. The Squirrels set about testing out Duggee's golden rules for party etiquette by mingling with fellow guests but get a suspiciously lukewarm response. When King Tiger suddenly cries out that his ruby has gone missing, the party turns into a mystery to be solved. Luckily, Duggee has his Mystery Badge! The Squirrels gather everyone together to examine the evidence of their suspicious behaviour and narrow down the list of potential culprits to... King Tiger! Or rather to his giant sneezes, which made the ruby come loose and fly into a trifle. King Tiger is reunited with his ruby, the Squirrels get their Mystery Badges, and everyone gets to eat the trifle!

Morgen | 08:30 Something Borrowed, Something New

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Dazed And I Do's: In deze serie moeten bruiden kiezen tussen een geleende, vermaakte trouwjurk en een gloednieuwe japon. Designer Kelly Nishimoto en stylist Sam Saboura presenteren de serie.

Morgen | 09:30 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Morgen | 09:45 The Net

Morgen - De freelance computeranaliste Angela Bennett (Sandra Bullock) ontdekt bij toeval een uiterst geheim computerprogramma. De prijs voor deze ontdekking is dat haar eigen leven wordt geherprogrammeerd. Haar identiteit wordt veranderd door een ...

De freelance computeranaliste Angela Bennett (Sandra Bullock) ontdekt bij toeval een uiterst geheim computerprogramma. De prijs voor deze ontdekking is dat haar eigen leven wordt geherprogrammeerd. Haar identiteit wordt veranderd door een onzichtbare macht die samenwerkt met de FBI. Daarnaast blijkt ook nog dat haar nieuwe vriend Jack Devlin niet zulke romantische plannen met haar heeft als zij denkt.

Morgen | 09:45 Bizarre Foods

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Ecuador: Culinair journalist Andrew Zimmern is in Ecuador om de lekkernijen te proberen die de maaltijden in dit land zo uniek maken. Hij keurt het nationale gerecht: gebarbecuede cavia.

Morgen | 09:55 The Hunt For The Trump Tapes With Tom Arnold

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Documentairereeks over de geheime tapes waarin Donald Trump beledigende en racistische uitspraken doet. The Pee Pee Tape. Tom praat met gerespecteerde journalisten, levert een gevecht met een conservatieve podcaster en stuurt een van zijn producers overzee om de waarheid te achterhalen.

Morgen | 10:45 Hate Thy Neighbour

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Reportagereeks over het waarom van extremisme. Love and Hate in the Deep South. Jamali volgt haatprediker Ruben Israel en zijn fundamentalistische volgelingen terwijl ze het Southern Decadencefestival in New Orleans proberen te verstoren.

Morgen | 12:30 Something Borrowed, Something New

Seizoen 1 - Aflevering 13 - A Bride's Right to Bear Arms: In deze serie moeten bruiden kiezen tussen een geleende, vermaakte trouwjurk en een gloednieuwe japon. Designer Kelly Nishimoto en stylist Sam Saboura presenteren de serie.

Morgen | 13:50 Forged In Fire

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Cavalry Saber. Vier nieuwe wapensmeden staan voor de uitdaging om een geweerloop om te smeden tot een mes. Na een zware testronde hebben de twee finalisten vijf dagen om een van de meest legendarische wapens in de oorlogshistorie te smeden: de cavaleriesabel.

 Meer

List gemist

Gisteren 21:40 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Gisteren 15:35 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Gisteren 15:15 Love It or List It

Gisteren 09:35 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Eergisteren 21:30 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Eergisteren 15:30 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Eergisteren 15:15 Poldark

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Britse dramaserie. Ross en Tholly ontmoeten hun contactpersoon in Frankrijk, Jacques Clisson. Morwenna en Drake beleven een intiem moment op het strand. Ross moet weg uit Roscoff, maar hij kan zijn missie niet afbreken en stuurt Tholly alleen naar huis. Hij weet uiteindelijk uit Frankrijk te ontsnappen dankzij een list van Clisson.

Eergisteren 15:15 Love It or List It

Eergisteren 14:05 Escape to the Chateau: DIY

Herhaling. Dick Strawbridge helps British families who run businesses in French chateaux. Dick helps Paul cut some Vitrolite vintage tiles for an art deco bathroom, but it proves harder than they expected. Some lime plastering back at Paul's chateau requires a search for some horse hair from a local stables. Abbie is busy painting furniture for bedrooms, and mum Karen has problems with their swimming pool, the fire extinguishers certifications all need renewing, and with the biggest wedding party arriving soon, the to-do list just keeps getting longer. Julia and her sisters visit two more chateaux, including the historic 14th century hunting lodge of King Henri IV - will its views of the Pyrenees and ancient walls convince Julia to make an offer?

Eergisteren 09:30 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.