Lijk op tv (tv-tips)

Morgen | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 44 - Aflevering 6192 - Nederlandse soap. Henk en Rik knappen een klusje voor Julian op, maar hebben eigenlijk de technische kennis niet. Valentijn krijgt geweldig nieuws over het schilderij dat hij gevonden heeft. Julian krijgt een doorverwijzing naar een dure specialist.

Overmorgen | 21:30 Nieuw: De Sollicitatie

Overmorgen - Reality-show, In het nieuwe programma De Sollicitatie worden werkzoekenden gevolgd die solliciteren naar ...

In het nieuwe programma De Sollicitatie worden werkzoekenden gevolgd die solliciteren naar een nieuwe baan. Elke woensdag om 21:30 uur op SBS6. Het zijn echte sollicitatiegesprekken met echte werkgevers voor echte banen, van schoenmaker tot hotelmanager. De sollicitanten doen hun uiterste best om zich zo goed mogelijk te presenteren. Is er een match met de toekomstige werkgever? En welke sollicitant gaat er met de baan vandoor? In De Sollicitatie ben je als kijker van heel dichtbij getuige van misschien wel één van de meest zenuwslopende gesprekken uit iemands werkende leven. Lees meer over De Sollicitatie op gids.tv/7171/de-sollicitatie

Morgen | 23:10 Satudarah: One Blood IMDb: 6.8

Morgen - IMDB * 6.8 - Documentaire over de geschiedenis van de beruchte Nederlandse motorbende Satudarah. Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws komt wegens vermeende criminele activiteiten, staat voor een geheime wereld vol rituelen ...

Documentaire over de geschiedenis van de beruchte Nederlandse motorbende Satudarah. Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws komt wegens vermeende criminele activiteiten, staat voor een geheime wereld vol rituelen en codes. 'Ouderwetse' idealen zoals viriliteit, broederschap, trouw, moed en spiritualiteit staan er hoog in het vaandel. Regisseur Joost van der Valk kreeg exclusieve toegang bij Satudarah en observeerde de subcultuur van binnenuit. Een nieuwe generatie leiders bouwt Satudarah binnen enkele jaren om van een onbekend Nederlandse clubje tot een internationaal conglomeraat. Deze ontwikkeling verloopt echter niet zonder problemen. Vooral de uitbreiding in Duitsland gaat gepaard met oorlog, verraad en een uiteindelijk verbod van de club bij de oosterburen.

Vandaag | 23:00 Nieuw: Lingo VIPS

Spelshow, De komende zes weken spelen bekende Nederlanders elke werkdag om 23:00 uur op SBS6 een korte editie van Lingo ...

De komende zes weken spelen bekende Nederlanders elke werkdag om 23:00 uur op SBS6 een korte editie van Lingo om geld in te zamelen voor Hartstichting. Elke aflevering van Lingo VIPS moeten twee BN'ers zoveel mogelijk woorden raden binnen drie minuten. Hoe meer woorden zij raden, hoe meer automatische externe defibrillators (AED's) zij voor de Hartstichting verdienen. Ieder duo speelt drie afleveringen. Onder leiding van Jan Versteegh en JP gaan de duo's in de Lingo-studio aan de slag voor dit goede doel. Met ieder zesde goed geraden woord, verdienen zij één AED. De resterende woorden worden meegenomen naar de volgende aflevering. Bekijk welke duo's Lingo VIPS de komende weken spelen op gids.tv/7353/lingo-vips

Vandaag | 20:30 Married At First Sight

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Realityshow waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien met elkaar worden gematcht. In Turkije lijkt de breuk tussen Henk en Chantal niet meer te lijmen. De huwelijksreis is afgelopen en de twee kunnen niet eens meer met elkaar in dezelfde ruimte zijn. Het samenwonen bevalt Thierry en Sanne uitermate goed. Ze groeien steeds dichter naar elkaar toe. Jeroen en Antoine gaan uiteten in Marbella, waar Antoine de leidersrol lijkt te pakken. Ingeborg en Chantal zijn getrouwd en het is voor de gasten moeilijk in te schatten of ze elkaar wel écht leuk vinden. Ferry en Jose gaan op huwelijksreis naar Oslo.

Overmorgen | 20:30 Terug: Steenrijk, straatarm

Overmorgen - Reality-show, Vanavond start een nieuw seizoen van Steenrijk, straatarm, waarin een rijk en een arm gezin ...

Vanavond start een nieuw seizoen van Steenrijk, straatarm, waarin een rijk en een arm gezin een week van huis, budget en dagelijks leven ruilen. Elke woensdag om 20:30 uur op SBS6. Ondernemend In dit sociale experiment wordt duidelijk hoe het is om ineens rijk te zijn of juist krap bij kas te zitten. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ruilen de ondernemende Dominique en Roxanne een week van leven met de alleenstaande moeder Renate en haar dochters. B&b Roxanne runt in het Brabantse Roosendaal een goedlopende Bed & Breakfast en een cateringbedrijf. Dominique is als ruiter en trainster op hoog niveau actief in de paardendressuur en is net als Roxanne ondernemend ingesteld. De handel in door haar getrainde paarden legt haar bepaald geen windeieren. Schuld Dominique en Roxanne vertrekken naar Kruiningen om een week van leven te ruilen met alleenstaande moeder Renate en haar dochters. Renate kwam er na het verbreken van haar relatie achter dat ze daarin duizenden euro's schuld had opgelopen.

Overmorgen | 21:30 Terug: De Rijdende Rechter

Overmorgen - Realityreeks, Vanavond start het nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter op een nieuw tijdstip: elke ...

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter op een nieuw tijdstip: elke woensdag om 21:30 uur op NPO 1 worden weer burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht. Conflict In de eerste aflevering krijgt meester John Reid een hoop eisen te horen. Het conflict speelt tussen een jong stel, Britt en Fabio, en hun huurbaas Edwin Lansbergen. Het stel is het achterstallige onderhoud in hun huis meer dan zat en eist dat Lansbergen in actie komt. Wietlucht Lansbergen heeft echter nog wel een appeltje met hen te schillen. Ze zorgen voor overlast bij de buren met lawaai en wietlucht. Daarnaast is het onmogelijk om met het stel afspraken te maken om reparaties uit te voeren. Glashelder Kunnen ze niet beter ergens anders gaan wonen? De Rijdende Rechter komt tussenbeide en zorgt voor een glasheldere juridische oplossing.

Je vindt hier de programma's van Lijk op tv We hebben de volgende programma's voor Lijk Goede Tijden, Slechte Tijden: Morgen - Soap, Seizoen 44 Aflevering 6192 Nederlandse soap. Henk en Rik knappen een klusje voor Julian op, maar hebben. Nieuw: De Sollicitatie: Overmorgen - Reality-show, In het nieuwe programma De Sollicitatie worden werkzoekenden gevolgd die solliciteren naar. Satudarah: One Blood: Morgen - IMDB * 6.8 - Documentaire over de geschiedenis van de beruchte Nederlandse motorbende Satudarah. Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws komt wegens vermeende criminele activiteiten, staat voor een geheime wereld vol rituelen. Nieuw: Lingo VIPS: Spelshow, De komende zes weken spelen bekende Nederlanders elke werkdag om 23:00 uur op SBS6 een korte editie van Lingo. Married At First Sight: Reality-show, Seizoen 5 Aflevering 13 Realityshow waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien met elkaar worden. Terug: Steenrijk, straatarm: Overmorgen - Reality-show, Vanavond start een nieuw seizoen van Steenrijk, straatarm, waarin een rijk en een arm gezin. Terug: De Rijdende Rechter: Overmorgen - Realityreeks, Vanavond start het nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter op een nieuw tijdstip: elke. Goedemorgen Nederland: Actualiteitenmagazine, Aflevering 31 Actualiteitenmagazine. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en. Mike de ridder: Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 21 Canadees Britse animatieserie. Mike de ridder en de vuurloze draak. Mike en zijn. Goedemorgen Nederland: Actualiteitenmagazine, Aflevering 31 Actualiteitenmagazine. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en.

Lijk op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 31 - Actualiteitenmagazine. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment.

Vandaag | 07:30 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en de vuurloze draak. Mike en zijn vriendjes gaan op zoek naar drakenbessen voor een taart. Tijdens hun avontuur blijkt dat Vonkie moeite heeft om vuur te spuwen.

Vandaag | 07:35 Goedemorgen Nederland

Aflevering 31 - Actualiteitenmagazine. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment.

Vandaag | 07:40 Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld of is er twijfel of een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en jurylid JP is gelukkig weer van de partij om hierbij uitsluitsel te geven.

Vandaag | 08:00 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in hun persoonlijke pot per goed antwoord. De vraag is alleen: wie casht na de vijftigste vraag zijn pot?

Vandaag | 08:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 31 - Actualiteitenmagazine. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment.

Vandaag | 08:35 Goedemorgen Nederland

Aflevering 31 - Actualiteitenmagazine. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment.

Vandaag | 08:40 De tafel van K3

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Show waarin de meisjes van K3 kinderen uitnodigen om vragen te stellen. Boomhuttenbouwer. Hanne, Klaasje en Marthe stellen makkelijke, moeilijke en stiekem ook gekke vragen aan Rob de boomhuttenbouwer. Rob tekent ook speciaal voor de meisjes een megacoole K3-boomhut. Benieuwd hoe die eruit ziet?

Vandaag | 08:55 Bollie & Billie

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Animatieserie. Te veel voor maar één hond. Billie probeert iedereen uit de brand te helpen, maar dat blijkt toch best veel voor maar één hondje.

Vandaag | 09:20 Masha en de beer

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Russische animatieserie. Wat een heerlijk spel

Vandaag | 10:00 Buitenhof: o.a. Zeeland slachtoffer onbehoorlijk bestuur

Politiek praatprogramma, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Zeeland slachtoffer van onbehoorlijk bestuur ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Zeeland slachtoffer van onbehoorlijk bestuur Zeeuwen voelen zich bedrogen door het kabinet, want de marinierskazerne verhuist toch niet naar Vlissingen, de stad van Michiel de Ruyter. Commissaris van de Koning van Zeeland Han Polman eist forse compensatie voor de kosten en voor de imagoschade. Zondag is hij te gast in Buitenhof. Rem Koolhaas en de toekomst van het platteland Op 20 februari opent in het Guggenheim in New York de tentoonstelling van Rem Koolhaas over de toekomst van het platteland: “Countryside, The Future”. In Buitenhof een gesprek over de ontstaansgeschiedenis en de noodzaak tot herwaardering van het platteland. Brandweercommandant Tijs van Lieshout Het brandweerkorps van Amsterdam-Amstelland kwam de afgelopen jaren veelvuldig in het nieuws als een ‘wittemannenbolwerk’ waar racisme, seksisme en discriminatie tot de normale gang van zaken behoren. Hoe wil de nieuwe brandweercommandant Tijs van Lieshout hier verandering in aanbrengen? In Buitenhof een gesprek over de cultuur binnen de brandweer en over de vraag of we goed zijn voorbereid op de rampen en crisissen van de toekomst.

Vandaag | 10:15 Tijd voor MAX: HHB-winnaar Anouk, Jamai Loman, Jaap Robben en meer

Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending In de keuken staat de winnaar van Heel Holland Bakt: ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - In de keuken staat de winnaar van Heel Holland Bakt: Anouk! Meester Patissier Robèrt van Beckhoven vergezelt haar. - Het is Valentijnsdag! Er schuiven twee bijzondere stellen aan die op latere leeftijd de liefde bij elkaar vonden. Beide koppels kennen elkaar via een relatiebemiddelingsbureau dat niet via internet werkt, maar persoonlijk mensen aan elkaar koppelt. - Relatietherapeut Nynke Nijman schreef het boek De Relatie APK. Ze vertelt dat we onze relatie moeten zien als iets dat continu onderhoud nodig heeft, zo blijven we veel relationele problemen voor. In haar boek geeft ze praktijkvoorbeelden en bruikbare tips. - De Alliantie Digitaal Samenleven, een initiatief van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, voert op 14 februari op station Utrecht Centraal actie om het belang van echt contact te benadrukken. Presentator en zanger Jamai Loman is ambassadeur van #échtcontact en vertelt hoe de actie is verlopen. - Dichter Jaap Robben heeft voor deze dag van de liefde de mooiste valentijnsgedichten uit het poëziearchief opgediept. - Monique Klemann komt binnenkort met haar derde solo-album 'Lovers In Motion'. Daarop bezingt ze de liefde op alle mogelijke manieren. Op deze dag van de liefde geeft ze alvast een voorproefje!

Vandaag | 10:30 Pluijm proeft de wereld

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Culinair reisprogramma met chef René Pluijm. In iedere aflevering staat een land of streek centraal waarin René op zoek gaat naar de oorsprong van eten. Hij laat zich verrassen door de omgeving en de (culinaire) tradities. Hij gaat op zoek naar de lekkerste producten, de mooiste streekgerechten, opmerkelijke kook- en eetgewoonten en bijzondere mensen uit de omgeving.

Vandaag | 11:00 DWDD: Jesse Klaver, Barbara Baarsma en meer

Praatprogramma, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Het was een enorme hit: het boek ‘Kapitaal in de 21e eeuw’ ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Het was een enorme hit: het boek ‘Kapitaal in de 21e eeuw’ van de Franse econoom Thomas Piketty. 2,5 miljoen exemplaren gingen over de toonbank en de schrijver reisde de hele wereld over om zijn pleidooi voor meer gelijkheid tussen arm en rijk kracht bij te zetten. Hij was onder meer te gast in de Tweede Kamer. Dinsdag verschijnt de Nederlandse vertaling van zijn nieuwe boek: 'Kapitaal en Ideologie'. Wederom een pleidooi voor meer gelijkheid in de samenleving en een krachtig statement tegen de huidige politieke, maatschappelijke en economische ontwikkelingen. Aan tafel: Jesse Klaver en Barbara Baarsma. - Schrijver Peter Cornelis Müller, alias A.L. Snijders, zat in 2018 bij ons aan tafel. Hij was dat jaar weduwnaar geworden en toen spraken we onder andere over zijn leven als kluizenaar in de bossen van Gelderland. Hij citeerde: 'Het is heel verwarrend, om in je eentje te zitten.' Maar er is inmiddels iets bijzonders gebeurd: hij is getrouwd. Vorig jaar ontmoette de nu 82-jarige A.L. Snijders namelijk een nieuwe grote liefde: Ineke Maria Swanevelt. - Vanavond reizen we wederom af naar The Apollo Theatre in New York, een historische plek voor de Afro-Amerikaanse muziek en comedy. Talloze beroemdheden zijn er groot geworden. Befaamd is Amateur Night; sinds de jaren ‘30 is er op woensdag een open podium, waar artiesten vroeger letterlijk met een bezem van het podium geveegd werden door ‘the executioner’ als het kritische publiek niet enthousiast was. Vanavond organiseren we in onze studio voor de tweede keer een eigen Amateur Night at the Apollo, onder leiding van Sahil Amar Aïssa! - Marc-Marie Huijbregts is onze tafelheer!

Vandaag | 11:05 Joe & Jack

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Ierse animatieserie. Wensput. Joe en Jack vinden een toverstafje en denken nu dat ze drie wensen kunnen doen. Wonderbaarlijk genoeg komen hun wensen nog uit ook.

Vandaag | 11:15 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 44 - Aflevering 6190 - Nederlandse soap. Er is iets misgegaan met Tiffy's valentijnscadeau. Shanti is niet zo'n fan van Valentijnsdag, maar dan verschijnt Rik. Bing probeert Nina mee te krijgen in een scheidingsvoorstel. Linda wil graag medicijnen om de overgang dragelijk te maken.

Vandaag | 11:20 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Australische animatieserie. Ik wil ook graag vliegen. Hazeltje wil ook graag vliegen, net als Donsje. Hij probeert 't met z'n oren, met z'n armen en met herfstblaadjes, maar niets lijkt te helpen.

Vandaag | 11:20 Goed volk

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Reportagereeks waarin Jeroen Meus de wereld rondreist om via de keuken de ziel van enkele bijzondere gemeenschappen bloot te leggen. Jeroen bij de boksers van Cuba... en hun moeders. Cuba is één van de meest succesvolle landen in de olympische boksgeschiedenis. Hoe komt het dat Cubanen zo goed zijn? En hoe volgen ze een sportdieet in een land waar soms weinig meer dan kip, bonen en rijst te vinden is? Meus trekt met zijn vragen naar de Trejo Gym in Havana en leert er enkele boksers kennen die er dagelijks voor een betere toekomst trainen. Hij ontmoet ook de moeders die zich inzetten voor de carrières van hun zonen.

Vandaag | 11:30 Lang leve de Liefde

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Realityshow waarin singles minstens 24 uur met elkaar doorbrengen op de eerste date. Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een nieuw liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Vandaag | 11:45 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8250 - Amerikaanse soap. Liam vraagt Hope ten huwelijk, maar wel onder een belangrijke voorwaarde. Steffy confronteert Thomas met zijn bedreiging richting Liam.

Vandaag | 12:05 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in hun persoonlijke pot per goed antwoord. De vraag is alleen: wie casht na de vijftigste vraag zijn pot?

Vandaag | 12:15 ER

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. How the Finch stole Christmas. Lucy is erg begaan met haar leeftijdsgenote Valerie Page die dringend een harttransplantatie nodig heeft. De jonge studente vindt een remedie die Valerie enkele weken respijt kan geven, maar enkel dokter Romano kan de operatie uitvoeren en die heeft vrijgenomen om kerstavond te vieren. Elisabeth Corday ontdekt dat verkrachter Dean Rollins een gevaarlijke tumor in zijn been heeft, maar de man weigert koppig zich te laten opereren. Tiener Chad worstelt nog steeds met een drankprobleem en wordt opnieuw op de spoedafdeling binnengebracht.

Vandaag | 12:15 Heidi

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Japanse animatieserie. De schooltoets. De grotere kinderen in de klas moeten een toets maken. Peter heeft hard gestudeerd, maar op de ochtend van de toets blijken de geiten verdwenen te zijn en moet hij die gaan zoeken, waardoor hij te laat is voor de toets. Dan ontdekken Peter en Heidi dat Theresa het geitenhok open heeft gezet.

Vandaag | 12:27 BinnensteBuiten

Aflevering 30 - Lifestylemagazine. De kijker wordt dagelijks, op tv én online, getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken.

Vandaag | 12:30 Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld of is er twijfel of een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en jurylid JP is gelukkig weer van de partij om hierbij uitsluitsel te geven.

Vandaag | 12:35 Kook mee met MAX

Aflevering 26 - Culinair magazine waarin topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijkers helpen bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. Hasselback winterpeen met rucola-makreelstamp

Vandaag | 13:40 De Noodcentrale

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Humaninterestreeks over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 (geen spoed, wel politie) en 112 (spoed met sirene). In Maastricht komt een melding binnen van een woedende neef die zijn geld komt opeisen. Ondanks meerdere verzoeken van de centralist aan de vrouw om tegen haar te praten in plaats van tegen de mensen in de kamer blijkt het erg lastig om dit verhaal helder te krijgen. In Rotterdam krijgt de centralist een bezorgde vader aan de lijn. Hij maakt zich grote zorgen om het eventuele gebruik van drugs van gasten op de aanstaande bruiloft van zijn kind. Ook in Groningen vindt een bezorgde vader een luisterend oor bij de centralist. Hij is ten einde raad en de centralist adviseert vanuit eigen ervaring.

Vandaag | 14:15 Olivia

Seizoen 1 - Aflevering 43 - Britse animatieserie. Olivia mag niks verklappen. Francine is jarig en de moeder van Olivia mag het feest organiseren. Ze huurt een kostuum van de jeugdheld Kiki de Kangoeroe. Maar Olivia mag dit aan niemand verklappen. Omdat de echte Kiki niet in het bestelde kostuum past, trekt Olivia 't aan. Zo wordt 't alsnog een onvergetelijk verjaardagsfeest voor Francine.

Vandaag | 14:20 MAX Maakt Mogelijk

Aflevering 7 - Magazine rond goede doelen die de leefomstandigheden van ouderen in binnen- en buitenland verbeteren. Litouwen winteractie

Vandaag | 14:30 Peter Pan

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse animatieserie. Flink mokken. Michael is boos op Wendy en gaat flink mokken in het bos. Daar komt hij Vetje tegen, die het ook helemaal gehad heeft met Haak. Samen komen ze bij de Ruisende Fluister-een-Wens bomen. Ze krijgen alles wat ze willen. Even lijkt het erop dat ze nooit meer naar huis zullen gaan, maar dan keren hun wensen zich tegen hen.

Vandaag | 14:30 The Doctors

Seizoen 10 - Aflevering 34 - Amerikaanse medische talkshow. Een panel van de beste medische specialisten snijdt gezondheidsonderwerpen aan. Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.

Vandaag | 15:10 De dodelijkste 60

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Natuurdocumentairereeks over de zestig dodelijkste dieren op onze planeet. Mexico (1)

Vandaag | 15:20 Kook mee met MAX

Aflevering 26 - Culinair magazine waarin topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijkers helpen bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. Hasselback winterpeen met rucola-makreelstamp

Vandaag | 15:25 Andere Tijden

Seizoen 22 - Aflevering 3 - Reportagemagazine over ontwikkelingen en gebeurtenissen in de moderne geschiedenis, vaak naar aanleiding van de actualiteit. De gelukkige klas. Een nieuwe school met radicale ideeën opent in 2002 in Schoonhoven haar deuren: Iederwijs. Kinderen kunnen zelf kiezen wat ze willen leren en hoe ze willen leren. Een dagje trampolinespringen, geen punt. Wil je de rekenstof van een jaar in drie weken tot je nemen, prima. Al gauw schieten de Iederwijsscholen als paddenstoelen uit de grond, maar na verloop van tijd komt Iederwijs steeds negatiever in de media. De scholen moeten uiteindelijk sluiten. Hoe kon het zo misgaan? En wat is er nog over van de onderwijsidealen? 'Andere Tijden' blikt terug met leerkrachten, leerlingen en critici.

Vandaag | 15:50 Op1

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Een nipte meerderheid voor het handelsverdrag tussen Europa en Canada CETA, een aanklacht tegen de Staat om ervoor te zorgen dat de pil in het basispakket komt én een aantal proefballonnetjes. Het was een turbulente week voor Den Haag. We praten na over de politieke week met EenVandaag-verslaggever Joost Vullings en Tweede Kamer-lid voor de PvdA Lilianne Ploumen. - Als we niets doen aan de zeespiegelstijging, dan zal op termijn Amsterdam niet meer bestaan, en Rotterdam is dan ook niet veilig meer. En schrap half Nederland eigenlijk maar van de kaart… Rond 2100 zal het water volgens IPCC namelijk met 30 tot 60 centimeter zijn gestegen, zelfs wanneer aan het klimaatakkoord van Parijs wordt gehouden. Om dit rampscenario te voorkomen, bedacht oceanograaf Sjoerd Groeskamp een plan: een soort afsluitdijk van Frankrijk tot aan Groot-Brittannië en van Groot-Brittannië tot aan Noorwegen. Heel Europa beschermd door één Noordzee-dijk. Bij Op1 is Sjoerd Groeskamp te gast. - Je bent jong, in de kracht van je leven, en dan hoor je dat je ongeneeslijk ziek bent. En niet lang meer te leven hebt. Wat dan? Voor het programma ‘Over Mijn Lijk’ zijn Alex, Fabienne, Lotte, Jeroen en Mirjam, die in deze situatie terecht zijn gekomen, anderhalf jaar gevolgd. Ondanks alles proberen ze – met hun partner, familie en vrienden – alles uit het leven te halen. Vanavond bij Op1 blikken de familieleden van deze helden samen met presentator Tim Hofman terug op de afgelopen periode. - Seks is leuk, zo lang je de grenzen kent. Dat is, kort gezegd, de boodschap van zowel pornoproducente Kim Holland, en biologieleraar Jet Zurné. De laatste geeft les op een Haarlemse school die deze week werd beloond met de Lang Leve de Liefde Award, voor de manier waarop er aan seksuele voorlichting en vorming wordt gedaan. Kim Holland maakte vandaag bekend dat zij langs scholen in het voortgezet onderwijs gaat om het ‘seksgesprek’ aan te gaan, onder meer om leerlingen duidelijk te maken dat porno iets anders is dan seks met een geliefde. Kim, Jet en een aantal leerlingen zijn te gast om over seksuele voorlichting anno 2020 te praten.

Vandaag | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 30 - Actualiteitenmagazine. Met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment, aangevuld met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.

Vandaag | 17:30 Hart van Nederland - Vroeg

Aflevering 34 - Toegankelijk nieuwsprogramma

Vandaag | 18:25 50/50

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Quiz waarin twee kandidaten vijftig vragen beantwoorden en telkens vijftig procent kans op het juiste antwoord hebben. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in hun persoonlijke pot per goed antwoord. De vraag is alleen: wie casht na de vijftigste vraag zijn pot?

Vandaag | 18:45 BinnensteBuiten

Aflevering 31 - Lifestylemagazine. De kijker wordt dagelijks, op tv én online, getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken.

Vandaag | 18:55 Lang leve de Liefde

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Realityshow waarin singles minstens 24 uur met elkaar doorbrengen op de eerste date. Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een nieuw liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Vandaag | 19:00 De Wereld Draait Door

Seizoen 15 - Aflevering 106 - Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Vandaag | 20:00 Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld of is er twijfel of een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en jurylid JP is gelukkig weer van de partij om hierbij uitsluitsel te geven.

Vandaag | 20:30 Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin Patty Brard en Gordon de meest bizarre en bijzondere schoonheids- en gezondheidsrituelen ondergaan over de hele wereld. Japan. Het duo reist af naar het land met de hoogste leeftijdsverwachting ter wereld: Japan! Ze laten zich onderdompelen in de Japanse gekheid en high-tech snufjes. Een potje gezamenlijk huilen, je gezicht elektrocuteren of je laten inwikkelen in een doek om terug te keren naar de baarmoeder is hier namelijk de normaalste zaak van de wereld.

Vandaag | 20:30 Hoog Water

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Historische documentairereeks over de watersnood die o.a. Nederlands Limburg trof in 1995. Ochten. Op 1 februari 1995 brak paniek uit toen het Waterschap vaststelde dat er scheuren optraden in de plaatselijke Waalbandijk. Burgemeester Henk Zomerdijk riep de bewoners op om Ochten direct te verlaten, omdat het dorp bij een dijkdoorbraak geheel verzwolgen zou worden door een vloedgolf. De nationale en internationale media stortten zich massaal op het verhaal van de dreigende dijkdoorbraak. Een reconstructie van de gebeurtenissen door de ogen van de betrokken bestuurders, zoals toenmalig commissaris van de Koningin Jan Terlouw, toenmalig minister van Verkeer en Waterstaat Annemarie Jorritsma en toenmalig burgemeester van Ochten, Henk Zomerdijk.

Vandaag | 22:15 De Monitor

Aflevering 6 - Reportagemagazine dat onderzoek doet naar maatschappelijke kwesties, naar aanleiding van tips van de kijker. Zwanger en genaaid

Vandaag | 22:30 Hart van Nederland - Late editie

Aflevering 48 - Toegankelijk nieuwsprogramma

Vandaag | 22:46 Rambam

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Consumentenmagazine dat op eigenzinnige wijze zaken aanpakt waar een luchtje aan zit. Stemmingmakerij. Online verkiezingen, wedstrijden en polls zijn te manipuleren. En niet alleen in Rusland of Amerika, ook in Nederland. 'Rambam' koopt voor een prikje wat stemmen bij een Russisch bedrijfje en manipuleert daarmee de uitslag van een poll van een populair radioprogramma. Daarna gaat het team nog verder: met een eigen 'clickfarm' worden allerlei wedstrijden beïnvloed. Tot de programmamakers een keer pijnlijk tegen de lamp lopen. Wie heeft zijn online veiligheid op orde en wie niet?

 Meer

Lijk op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 16:40 Aspe

Seizoen 6 - De architect (1) In een villawijk wordt de 8-jarige Juliette De Baetselier 's nachts ontvoerd. Wanneer de helderziende Mario Soetaert vrijwillig zijn diensten aanbiedt aan de ouders, komt de zaak in een stroomversnelling terecht. Hij weet de speurders op het goede spoor te zetten door zijn visioenen. De sceptische Van In vertrouwt Soetaert niet en vermoedt dat hij misschien zelf iets met de zaak te maken heeft. Intussen is Hannelore bezig met de aanhouding van de belangrijke zakenman Wilfried Machiels, die verdacht wordt van het illegaal dumpen van gevaarlijk afval in ontwikkelingslanden.

Vandaag | 19:35 Crime Scene Investigation

Catherine geeft ondersteuning bij een observatie van een stel drugsdealers in een casinohotel. Een samenloop van omstandigheden leidt tot de vondst van het lijk van een casinomedewerker.

Vandaag | 19:35 Castle

Seizoen 3 Aflevering 1 - A Deadly Affair Beckett heeft niets meer gehoord van Castle sinds hij maanden geleden vertrok om zijn tweede boek over Nikki Heat af te werken. Wanneer Beckett en haar team een moordenaar op het spoor zijn en een appartement binnenvallen, doen ze een verrassende ontdekking. Castle staat over een lijk gebogen met een geweer in zijn handen. Beckett kan niets anders doen dan hem arresteren.

Lijk gemist

Do 13 februari 2020 | 21:25 Slot: Over Mijn Lijk

13/02 - Documentaire, Vanavond is de laatste aflevering van Over Mijn Lijk, het programma waarin Tim Hofman gedurende ongeveer een jaar vijf ongeneeslijk zieke jonge mensen volgt. Telefoontje Presentator Tim krijgt in deze...

Vanavond is de laatste aflevering van Over Mijn Lijk, het programma waarin Tim Hofman gedurende ongeveer een jaar vijf ongeneeslijk zieke jonge mensen volgt. Telefoontje Presentator Tim krijgt in deze slotaflevering een verdrietig telefoontje op het moment dat hij onderweg is naar Rotterdam om afscheid te nemen van Lotte (32). Droom Fabienne (21) droomde van een eigen tassenlijn. Nu ze er niet meer is, hebben klasgenoten en tweelingzus Yentl ervoor gezorgd dat haar droom tóch nog uitkomt: Fabiennes tas is te zien op een exposite. Hoofdpijn Vrienden en familie van Mirjam (30) komen samen om haar te herdenken, op precies dezelfde plek waar ze een jaar eerder haar dertigste verjaardag vierde. En Jeroen (30) heeft steeds meer last van zijn hoofd. De vraag is: komt de hoofdpijn door de bestraling of groeit de tumor?

Vr 31 januari 2020 | 22:25 Shetland: start seizoen 3

31/01 - Misdaadserie, Vanaf vanavond is het derde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland te zien op NPO 2. De komende weken elke vrijdag rond 22:25 uur. Spoorloos Een passagier op de ferry van Aberdeen naar Shetland...

Vanaf vanavond is het derde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland te zien op NPO 2. De komende weken elke vrijdag rond 22:25 uur. Spoorloos Een passagier op de ferry van Aberdeen naar Shetland is getuige van een slaande ruzie tussen twee mannen, waarvan er een vervolgens spoorloos verdwijnt. Pillen In Shetland wordt een jongen het ziekenhuis binnengebracht nadat hij pillen opat die hij voor snoepjes aanzag. Deze twee zaken lijken met elkaar verbonden te zijn wanneer inspecteur Jimmy Perez op het strand een aangespoelde rugzak met zowel een kaartje van de ferry als meer van de pillen aantreft. Lijk Wanneer er een lijk wordt aangetroffen en een gemaskerde man de rugzak van Perez tracht af te nemen, begint die een onderzoek.

Do 9 januari 2020 | 21:25 Terug: Over Mijn Lijk

09/01 - Documentaire, Over Mijn Lijk is terug met de verhalen van vijf jonge mensen die door een ongeneeslijke ziekte snel dood zullen gaan. Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Tim Hofman. Tim volgt de mensen een...

Over Mijn Lijk is terug met de verhalen van vijf jonge mensen die door een ongeneeslijke ziekte snel dood zullen gaan. Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Tim Hofman. Tim volgt de mensen een half jaar bij al hun hoogte- en dieptepunten. Hij geeft zo een unieke kijk in het leven van deze inspirerende jongens en meiden. Elke donderdag om 21:25 uur op NPO 1. In de eerste aflevering maakt Tim onder anderen kennis met Lotte die opnieuw gaat trouwen, met Jeroen die aan het wintersporten is met vrienden, met Fabienne die wil studeren en met Alex die een belangrijke uitslag krijgt. Bekijk het overzicht van alle jongeren van dit seizoen op gids.tv/6342/over-mijn-lijk

Do 9 januari 2020 | 09:59 Koffietijd

09/01 - Magazine, Onderwerpen van deze uitzending Maaike Dorsteen geeft ons vaak beautytips. Eerder deze week was zij al te gast en sprak zij over de nieuwste trends op het gebied van afvallen. Januari is natuurlijk dé...

Onderwerpen van deze uitzending - Maaike Dorsteen geeft ons vaak beautytips. Eerder deze week was zij al te gast en sprak zij over de nieuwste trends op het gebied van afvallen. Januari is natuurlijk dé tijd waarin iedereen weer op scherp staat. We gaan het hier vandaag uitgebreid over hebben! - Er is niet alleen een nieuw jaar, maar ook een nieuw decennium aangebroken. Aan tafel schuiven Mara Grimm, Maureen Belderink en Samuel Levie aan om ons te vertellen wat we gaan eten in 2020. Wat eten we dit nieuwe decennium? Ook vertellen ze wat we achterlaten en niet meer of minder gaan eten. - Tim Hofman neemt het stokje over van Valerio Zeno en ontmoet in Over mijn Lijk vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en alles uit de laatste fase van hun leven proberen te halen. Vandaag schuift Tim bij ons aan om over dit nieuwe seizoen van Over mijn Lijk te vertellen. Hij wordt vergezeld door de zus van een van de mensen die in het programma wordt gevolgd: Yentl Abbing, de tweelingzus van de inmiddels overleden Fabienne Abbing.

Zo 5 januari 2020 | 21:45 Verder op zondag: Baantjer, Het Begin IMDb: 6.8

05/01 - IMDB * 6.8 - Misdaadfilm, Na de dubbele eerste aflevering op maandag 30 december, de film Baantjer: Het Begin, gaat de nieuwe Nederlandse misdaadserie nu verder op zondag met nog zes afleveringen. Elke week om 21:45 uur op RTL...

Na de dubbele eerste aflevering op maandag 30 december, de film Baantjer: Het Begin, gaat de nieuwe Nederlandse misdaadserie nu verder op zondag met nog zes afleveringen. Elke week om 21:45 uur op RTL 4. Nieuwe rechercheur Daags na het wegvallen van zijn partner Tonnie heeft De Cock geen tijd om bij te komen. Hij wordt gekoppeld aan een nieuwe rechercheur, de uit de Bijlmer afkomstige Andy Ruiter. Volgende lijk En op de snijtafel van Rusteloos ligt het volgende lijk alweer te wachten. Baks en Van Kemmenade worden ondertussen op de overval van een geldtransport gezet. Je kunt het hele seizoen van Baantjer: Het Begin nu al streamen via gids.tv/serie/baantjer-het-begin

Vr 3 januari 2020 | 20:35 Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 14

03/01 - Misdaadserie, Vanavond start het nieuwe, veertiende seizoen van de populaire Nederlandse misdaadserie Flikken Maastricht. De komende dertien weken elke vrijdag om 20:30 uur op NPO 1. Strijd verloren De strijd van...

Vanavond start het nieuwe, veertiende seizoen van de populaire Nederlandse misdaadserie Flikken Maastricht. De komende dertien weken elke vrijdag om 20:30 uur op NPO 1. Strijd verloren De strijd van rechercheurs Wolfs en Eva tegen het genootschap Virtus et Justitia lijkt verloren. Ze worden aangehouden met aan hun voeten het lijk van Louis Dearden, voorzitter van het hof van assisen in Luik, vermoord met wapens met daarop DNA van Wolfs en Eva. Op wonderbaarlijke manier weten Wolfs en Eva het initiatief terug te krijgen en hun jacht op Virtus et Justitia voort te zetten. Barcode Al gauw eisen de normale zaken hun aandacht weer op; vergismoorden, afrekeningen, ontsnapte TBS-ers, zich wrekende adoptiekinderen en moorden in de kunstwereld. Maar als er eerst een hand met een getatoeëerde barcode gevonden wordt en later een dood meisje met eenzelfde barcode op haar arm, duiken er toch weer aanwijzingen op dat Virtus nog niet geheel verdwenen is en samenwerkt met een bende nietsontziende vrouwenhandelaren.

Wo 1 januari 2020 | 20:25 Nieuw: Detective Van der Valk

01/01 - Misdaadserie, Vanavond is de eerste aflevering van de nieuwe Britse misdaadserie Detective Van der Valk te zien op NPO 1. De twee overige afleveringen worden komende zomer verwacht. Amsterdam De detectiveserie gaat...

Vanavond is de eerste aflevering van de nieuwe Britse misdaadserie Detective Van der Valk te zien op NPO 1. De twee overige afleveringen worden komende zomer verwacht. Amsterdam De detectiveserie gaat over de onderzoeken van de Nederlandse detective Piet van der Valk in en rond Amsterdam. De commissaris lost in elke aflevering een nieuw misdrijf op. Privéleven Van der Valk wordt geholpen door zijn trouwe medewerkers: inspecteur Lucienne Hassell, internetexpert Job Cloovers en sergeant Brad de Vries. Ook hun privéleven komt aan bod, en blijkt soms nauwer verweven met hun werk dan ze zelf hadden kunnen vermoeden. Twee moorden In de eerste aflevering wordt in de haven van Amsterdam het lijk van een student aangetroffen. Van der Valk en zijn team storten zich op de zaak, maar worden enigszins afgeleid door de komst van een nieuwe medewerker, de internetexpert Job Cloovers. Dan blijkt dat er nog iemand is vermoord, wat de vraag opwerpt of beide zaken iets met elkaar te maken hebben. Het onderzoek leidt de politie naar de Amsterdamse kunstwereld én naar de gemeentepolitiek.

Za 9 november 2019 | 20:30 Wind River IMDb: 7.7

09/11/19 - IMDB * 7.7 - Misdaaddrama, Wind River is een Amerikaanse thriller/Misdaadfilm uit 2017 die geschreven en geregisseerd werd door Taylor Sheridan. De hoofdrollen worden vertolkt door Elizabeth Olsen en Jeremy Renner. Het verhaal van Wind River gaat over Cory Lambert. Hij is een ervaren speurder en jager die het bevroren lijk van een tiener ontdekt. De plaats delict is het Wind River indianenreservaat in de Amerikaanse staat Wyoming, een onherbergzaam gebied dat zich kenmerkt door stilte en vooral heel veel sneeuw. Tijdens...

Wind River is een Amerikaanse thriller/Misdaadfilm uit 2017 die geschreven en geregisseerd werd door Taylor Sheridan. De hoofdrollen worden vertolkt door Elizabeth Olsen en Jeremy Renner. Het verhaal van Wind River gaat over Cory Lambert. Hij is een ervaren speurder en jager die het bevroren lijk van een tiener ontdekt. De plaats delict is het Wind River-indianenreservaat in de Amerikaanse staat Wyoming, een onherbergzaam gebied dat zich kenmerkt door stilte en vooral heel veel sneeuw. Tijdens een rondgang door deze omgeving treft wildjager Cory Lambert het levenloze lichaam van een jong indianenmeisje aan, kilometers verwijderd van de bewoonde wereld. Opvallend is dat het meisje geen schoenen aanheeft en dat ze vlak voor haar dood erg veel bloed heeft opgehoest. Verdachte omstandigheden dus, die vragen om de expertise van een FBI-team. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wind-river

Vr 13 september 2019 | 23:45 Nieuw: Trapped

13/09/19 - Misdaadserie, In de IJslandse misdaadserie Trapped spoelt een verminkt lijk aan in de haven van het dorpje Seydisfjördur. Wanneer diezelfde dag een hevige sneeuwstorm aan land komt, mag niemand het dorp nog in of...

In de IJslandse misdaadserie Trapped spoelt een verminkt lijk aan in de haven van het dorpje Seydisfjördur. Wanneer diezelfde dag een hevige sneeuwstorm aan land komt, mag niemand het dorp nog in of uit - ook de moordenaar niet. Bekijk op welk kanaal Canvas bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/5314/kanaal-canvas. Op tv De tien afleveringen worden de komende vrijdagen rond 23:45 uur uitgezonden op de Vlaamse zender Canvas. Verminkt lijk In het afgelegen IJslandse havenstadje Seygisfjörgur wordt een verminkt lijk uit het water gevist. Hevige sneeuwstormen maken de taak van de plaatselijke politie er niet makkelijker op. Dader Politieinspecteur Andri vermoedt dat de dader zich aan boord van een aangemeerde veerboot ophoudt, en gebiedt de passagiers aan boord te blijven.

Gisteren 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Moonlighting. Onderofficier John Roebuck wordt levenloos teruggevonden in de dokken en vlakbij ligt een ander lijk. Roebuck probeerde het slachtoffer te beschermen, maar werd zelf te grazen genomen. Gibbs en Fornell moeten op zoek naar een lek binnen het NCIS.

Gisteren 07:20 Over Mijn Lijk

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Reportagereeks waarin Tim Hofman gedurende ongeveer een jaar vijf ongeneeslijk zieke jonge mensen volgt. Tim is onderweg naar Rotterdam om afscheid te nemen van Lotte (32) wanneer hij een verdrietig telefoontje krijgt. Fabienne (21) droomde van een eigen tassenlijn. Nu ze er niet meer is, hebben klasgenoten en tweelingzus Yentl ervoor gezorgd dat haar droom tóch nog uitkomt. Vrienden en familie van Mirjam (30) komen samen om haar te herdenken, op precies dezelfde plek waar ze een jaar eerder haar dertigste verjaardag vierde. Jeroen (30) heeft steeds meer last van zijn hoofd. De vraag is: komt de hoofdpijn door de bestraling of groeit de tumor?

Gisteren 00:20 Mythbusters

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Dead Body Double: De MythBusters onderzoeken twee explosieve mysteries. Is een lijk bestand tegen kogels? En is een niet-Newtonse vloeistof bestand tegen bomexplosies?

Di 11 februari 2020 | 19:35 Crime Scene Investigation

Tijdens een bowlingtoernooi ontstaat er een heel ander beeld van de uitspraak 'koppen zullen rollen' als er een lijk wordt gevonden. Onder de verdachten bevinden zich de beste vriend van het slachtoffer, zijn verontruste vriendin, de lokale bowlingexpert en een professionele bowler.

Zo 9 februari 2020 | 07:35 Over Mijn Lijk

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Reportagereeks waarin Tim Hofman gedurende ongeveer een jaar vijf ongeneeslijk zieke jonge mensen volgt. Na het slechte nieuws dat de tumor in zijn hoofd is gegroeid, pakt Jeroen (30) de draad weer op. Hij start met een nieuwe chemokuur in de hoop dat de tumor zich nog even gedeisd houdt. Alex (31) en zijn vrouw Linda geven een groot feest voor hun vrienden en familie. Alex wil nu het leven te vieren, omdat morgen alles weer anders kan zijn. Tim zoekt Fabienne (21) thuis op. De tumor achter haar oog blijft hard groeien. Ze is gestopt met de behandeling omdat haar lijf het niet meer aankan. Lotte (31) krijgt een rondleiding op een begraafplaats, die haar toekomstige thuis zal worden. Ze wil een plek die altijd toegankelijk is voor haar dochters en als het even kan in de zon, want ze heeft een hekel aan de kou.

Za 8 februari 2020 | 23:35 Profilage

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Franse politieserie. Les Poupées. Chloé en Rocher ontdekken het lijk van een jonge vrouw. Het slachtoffer werd verantwoordelijk gesteld voor de dood van de negenjarige Juliette, die verdronk onder haar toezicht. Wilden de ouders van het meisje wraak nemen of heeft haar moord een verband met een pop die teruggevonden wordt op de kist van de kleine Juliette? Hebben de kinderen van de wijk terecht schrik van 'de vrouw met de poppen', een heks die samen met haar wolf de kerkhoven afschuimt op zoek naar lijken? Chloé komt zo midden in een onderzoek terecht waarin familiale drama's en legendes door elkaar lopen.

Za 8 februari 2020 | 20:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Money maker on the merry go round. Het zwaar verminkte lijk van een man wordt gevonden onder een draaimolen. Zijn leidinggevende bij een investeringsmaatschappij is hoofdverdachte in het onderzoek. Aubrey voelt zich emotioneel betrokken bij de zaak. Christine vloekt voor het eerst en Booth en Brennan krijgen daar onenigheid over.

Do 6 februari 2020 | 21:25 Over Mijn Lijk

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Reportagereeks waarin Tim Hofman gedurende ongeveer een jaar vijf ongeneeslijk zieke jonge mensen volgt. Na het slechte nieuws dat de tumor in zijn hoofd is gegroeid, pakt Jeroen (30) de draad weer op. Hij start met een nieuwe chemokuur in de hoop dat de tumor zich nog even gedeisd houdt. Alex (31) en zijn vrouw Linda geven een groot feest voor hun vrienden en familie. Alex wil nu het leven te vieren, omdat morgen alles weer anders kan zijn. Tim zoekt Fabienne (21) thuis op. De tumor achter haar oog blijft hard groeien. Ze is gestopt met de behandeling omdat haar lijf het niet meer aankan. Lotte (31) krijgt een rondleiding op een begraafplaats, die haar toekomstige thuis zal worden. Ze wil een plek die altijd toegankelijk is voor haar dochters en als het even kan in de zon, want ze heeft een hekel aan de kou.

Do 6 februari 2020 | 04:55 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in The Fallout Shelter. Brennan en haar team moeten vlak voor kerst in een nucleaire bunker een lijk identificeren. Als ze in de botten snijden, komt er een dodelijke schimmel vrij. Het team moet in quarantaine.

Di 4 februari 2020 | 14:45 Face Off

Met de fantastische en macabere look van films als Beetlejuice (met make-up van Ve Neill) als uitgangspunt moeten de artiesten personages creëren waarbij je aan het lijk kunt zien hoe ze zijn gestorven.

Di 4 februari 2020 | 00:45 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. The Corpse at the Convention. Tijdens een wetenschappelijk congres over forensisch onderzoek, waar Brennan een belangrijke speech houdt, wordt in een trappenhal een lijk ontdekt. Het bewijsmateriaal wijst in de richting van dr. Hodgins. Terwijl het team een manier zoekt om zijn onschuld te bewijzen, stoot Brennan op haar rivale Tess Brown.

Ma 3 februari 2020 | 22:30 House

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Euphoria (part 2). Na de dood van de politieagent denkt ook Foreman dat zijn laatste uur is geslagen. House wil zo snel mogelijk een autopsie uitvoeren op het lijk van de agent, maar dokter Cuddy vreest dat hierdoor nog meer mensen worden blootgesteld aan de mysterieuze, besmettelijke ziekte en ze stelt haar veto. Foreman weigert af te wachten tot zijn collega's een precieze diagnose hebben gesteld. Hij heeft zich verzoend met zijn lot en belt zijn vader op om zijn laatste uren met hem te kunnen doorbrengen.

Zo 2 februari 2020 | 21:50 Crime Scene Investigation

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Up in Smoke. Het CSI-team wordt ingeschakeld wanneer men in een schouw een lijk vindt dat verkoold is. In het lab vindt David een stukje plastic op het lijk, dat een lidkaart van een fitnesscentrum blijkt te zijn.

Zo 2 februari 2020 | 20:55 Crime Scene Investigation

Seizoen 6 - Aflevering 15 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Pirates of the Third Reich. Midden in de woestijn wordt het lijk van Zoë aangetroffen. Haar lichaam is ernstig toegetakeld. Wanneer het CSI-team de zaak onder de loep neemt, vragen de onderzoekers zich af of ze bij nazipraktijken terecht zijn gekomen. Het meisje is kaalgeschoren en er werd een nummer op haar arm gebrand. Haar verminkingen wijzen erop dat ze gemarteld is. De ogen van het meisje brengen het team op een nieuw spoor.

Zo 2 februari 2020 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Faith. Kinderen vinden in een steegje het bevroren lijk van een man die in een gebedskleed is gewikkeld. Het gaat om luitenant Thom Ellis. Hoewel zijn vader protestants dominee is, heeft Thom zich tijdens de oorlog in Irak tot de islam bekeerd. Dit heeft binnen zijn familie voor de nodige spanningen gezorgd.

Zo 2 februari 2020 | 07:20 Over Mijn Lijk

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Reportagereeks waarin Tim Hofman gedurende ongeveer een jaar vijf ongeneeslijk zieke jonge mensen volgt

Za 1 februari 2020 | 21:00 The Zodiac Killer: Case Closed?

Er wordt een nieuwe code ontdekt die verband houdt met de Zodiac Killer, terwijl de supercomputer een vreemd maanpatroon ontdekt, gelinkt aan de moorden. Een raadsel van de moordenaar kan naar een lijk leiden. Een tweede hoofdverdachte komt in beeld.

Za 1 februari 2020 | 09:08 Flikken Maastricht (AVROTROS)

- Aflevering 1 van 13 - Vertrouwen 1/2 De strijd van Floris Wolfs en Eva van Dongen tegen het genootschap Virtus et Justitia lijkt verloren. Eva en Wolfs worden aangehouden met aan hun voeten het lijk van Louis Dearden, voorzitter van het hof van assisen in Luik, vermoord met wapens waarop DNA van Wolfs en Eva. Maar door wie zijn ze eigenlijk aangehouden? Op wonderbaarlijke manier weten Wolfs en Eva het initiatief terug te krijgen en hun jacht op Virtus et Justitia voort te zetten. En zowaar weten ze de hoofddader in de gevangenis te krijgen. Maar is iedereen hiermee uitgeschakeld? En wat is er met de verdwenen Dearden gebeurd? Al gauw eisen de normale zaken hun aandacht weer op; vergismoorden, afrekeningen, ontsnapte TBS-ers, zich wrekende adoptiekinderen en moorden in de kunstwereld. Maar als er eerst een hand met een getatoeëerde barcode gevonden wordt en later een dood meisje met eenzelfde barcode op haar arm, duiken er toch weer aanwijzingen op dat Virtus nog niet geheel verdwenen is en samenwerkt met een bende nietsontziende vrouwenhandelaren. Wolfs en Eva worden aangehouden met aan hun voeten het lijk van Louis Dearden, voorzitter van het hof van Assisen in Luik, vermoord met wapens waarop DNA van Wolfs en Eva zit. Wolfs en Eva weten zich te bevrijden en moeten het initiatief zien terug te krijgen in hun strijd tegen Virtus et Justitia. Romeo en Marion krijgen te maken met zeer ernstige stankoverlast.

Za 1 februari 2020 | 01:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Nail In The Coffin. Het team onderzoekt de dood van Stephanie McNamara, de dochter van een rijke familie wier lichaam werd aangetroffen in een park. Het team vermoedt dat zij wel eens het laatste slachtoffer van de Ghost Killer zou kunnen zijn wanneer ze een link vinden met een ander slachtoffer.

Vr 31 januari 2020 | 21:08 Flikken Maastricht (AVROTROS)

- Aflevering 1 van 13 - Vertrouwen 1/2 De strijd van Floris Wolfs en Eva van Dongen tegen het genootschap Virtus et Justitia lijkt verloren. Eva en Wolfs worden aangehouden met aan hun voeten het lijk van Louis Dearden, voorzitter van het hof van assisen in Luik, vermoord met wapens waarop DNA van Wolfs en Eva. Maar door wie zijn ze eigenlijk aangehouden? Op wonderbaarlijke manier weten Wolfs en Eva het initiatief terug te krijgen en hun jacht op Virtus et Justitia voort te zetten. En zowaar weten ze de hoofddader in de gevangenis te krijgen. Maar is iedereen hiermee uitgeschakeld? En wat is er met de verdwenen Dearden gebeurd? Al gauw eisen de normale zaken hun aandacht weer op; vergismoorden, afrekeningen, ontsnapte TBS-ers, zich wrekende adoptiekinderen en moorden in de kunstwereld. Maar als er eerst een hand met een getatoeëerde barcode gevonden wordt en later een dood meisje met eenzelfde barcode op haar arm, duiken er toch weer aanwijzingen op dat Virtus nog niet geheel verdwenen is en samenwerkt met een bende nietsontziende vrouwenhandelaren. Wolfs en Eva worden aangehouden met aan hun voeten het lijk van Louis Dearden, voorzitter van het hof van Assisen in Luik, vermoord met wapens waarop DNA van Wolfs en Eva zit. Wolfs en Eva weten zich te bevrijden en moeten het initiatief zien terug te krijgen in hun strijd tegen Virtus et Justitia. Romeo en Marion krijgen te maken met zeer ernstige stankoverlast.

Vr 31 januari 2020 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Faith. Kinderen vinden in een steegje het bevroren lijk van een man die in een gebedskleed is gewikkeld. Het gaat om luitenant Thom Ellis. Hoewel zijn vader protestants dominee is, heeft Thom zich tijdens de oorlog in Irak tot de islam bekeerd. Dit heeft binnen zijn familie voor de nodige spanningen gezorgd.

Vr 31 januari 2020 | 03:10 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. The Cold in the Case. Het team onderzoekt de moord op een vrouw die dood is aangetroffen in een moeras. Haar lijk was cryogeen ingevroren voor het werd gedumpt.

Vr 31 januari 2020 | 02:25 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The High in the Low. In het bos wordt het lijk van een oud-student kunstgeschiedenis aangetroffen. Wendell is met de kankerbehandeling begonnen en komt terug. Booth bereidt zich voor op een FBI-test.

Do 30 januari 2020 | 21:35 Over Mijn Lijk

Reportagereeks waarin Tim Hofman gedurende ongeveer een jaar vijf ongeneeslijk zieke jonge mensen volgt. Seizoen 9 - Aflevering 4 van 6 Het uiterlijk van Fabienne (21) is enorm veranderd doordat ze veel vocht vasthoudt. Ze heeft sinds kort een 'moonface en buffelrug', zoals ze zelf zegt. Daarom laat Fabienne een nieuwe pruik aanmeten met éxtra lang haar, zodat ze zich weer iets meer zichzelf voelt. Alex (31) is met zijn vrouw Linda en zoontje Aaron in de Efteling. Zijn leven is totaal veranderd sinds hij ziek is, en daar kan hij maar moeilijk mee omgaan. Nog dertig jaar zo door hoeft van hem niet. Elke drie maanden krijgt Jeroen (29) een MRI-scan. In de tijd tot de volgende scan maakt hij van elke dag een feest. Letterlijk! Vandaag is het spannend want Jeroen krijgt weer een uitslag: is de tumor in zijn hoofd gegroeid? En ook Mirjam (30) is in het ziekenhuis. Na een plotselinge opname het weet ze dat haar einde nadert. Daarom is het tijd voor Tim om afscheid van haar te nemen..

Do 30 januari 2020 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Faith. Kinderen vinden in een steegje het bevroren lijk van een man die in een gebedskleed is gewikkeld. Het gaat om luitenant Thom Ellis. Hoewel zijn vader protestants dominee is, heeft Thom zich tijdens de oorlog in Irak tot de islam bekeerd. Dit heeft binnen zijn familie voor de nodige spanningen gezorgd.

Do 30 januari 2020 | 17:15 Flikken Maastricht

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Nederlandse misdaadserie. Een nieuw begin. Er wordt een half verbrand lijk van een jongeman aangetroffen op de Caroseer, een woonwagenkamp in Maastricht waar net nu de bekende volkszanger Frans Bauer komt optreden. Eva's nieuwe partner is ervan overtuigd dat de kampers ermee te maken hebben, zeker wanneer hij hoort dat de dochter van één van de rijkste kampbewoners een vriendje heeft tegen de zin van haar vader. Hij jaagt alle kampbewoners tegen zich in het harnas. Uiteindelijk worden de moordenaars in een heel ander circuit gevonden. En passant krijgt de dochter haar vriendje terug en komt Eva oog in oog met haar oude partner te staan.

Do 30 januari 2020 | 15:50 Op1

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - In de Tweede Kamer is er een meerderheid om de maximumstraf voor doodslag te verhogen. Die staat nu op vijftien jaar, maar partijen vinden dat het gat tussen moord en doodslag gedicht moet worden. De VVD wil dat minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid uiterlijk in mei een wetsvoorstel indient, waarin de maximale straf hoger is. Advocaat Willem Jan Ausma vindt de huidige straffen hoog genoeg, advocaat Richard Korver niet. Nabestaande Ida doet haar verhaal. Haar dochter is in 2012 neergestoken, de dader is weer op vrije voeten. - Lage salarissen, hoge werkdruk, bomvolle klassen en een groot lerarentekort: leerkrachten uit het basis- en voortgezet onderwijs zijn het zat en leggen morgen en overmorgen het werk neer. Het is de volgende grote staking in het onderwijs, nadat in maart en november vorig jaar ook al grote demonstraties plaatsvonden. Minister Slob stelde in september 285 miljoen euro beschikbaar voor de verbetering van de arbeidsvoorwaarden – er kwam onder meer een cao-akkoord over 4,5 procent salarisverhoging – maar het is niet genoeg voor de leraren, die vinden dat er veel meer moet gebeuren. Hoe is het mogelijk dat in één van de rijkste landen ter wereld, de problemen in het onderwijs zo groot zijn? Minister Arie Slob schuift aan bij Op1 en geeft antwoord op ingezonden vragen van leraren en leerlingen uit het hele land. - Jarenlang was Tine van Houts het gezicht van de NOS in Groot-Brittannië. Liefde voor het land en vak deelt ze met haar nichtje Suse van Kleef, de huidige correspondent voor diezelfde omroep. In de tijd van Tine werd het Verenigd Koninkrijk lid van de Europese Unie en kwam The Iron Lady, Margaret Thatcher, aan de macht. Suses tijd staat vooral in het teken van de Brexit, Theresa May en Boris Johnson. Wat zijn de gelijkenissen van de twee correspondentschappen? En hoe is de sfeer daar nu, twee dagen voordat de Britten worden uitgezwaaid? Tine en Suse schuiven vanavond aan bij Op1. - Is mijn vader wel mijn echte vader? En waarom lijk ik zo weinig op mijn moeder? Deze vragen komen aan bod in het AVROTROS-programma DNA Onbekend waar familiegeheimen worden ontrafeld. Dionne Stax heeft de presentatie overgenomen van Caroline Tensen. Ze schuift aan met Lynda, zij wil erachter komen of haar vader wel echt haar vader is.

Do 30 januari 2020 | 00:25 Op1

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - In de Tweede Kamer is er een meerderheid om de maximumstraf voor doodslag te verhogen. Die staat nu op vijftien jaar, maar partijen vinden dat het gat tussen moord en doodslag gedicht moet worden. De VVD wil dat minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid uiterlijk in mei een wetsvoorstel indient, waarin de maximale straf hoger is. Advocaat Willem Jan Ausma vindt de huidige straffen hoog genoeg, advocaat Richard Korver niet. Nabestaande Ida doet haar verhaal. Haar dochter is in 2012 neergestoken, de dader is weer op vrije voeten. - Lage salarissen, hoge werkdruk, bomvolle klassen en een groot lerarentekort: leerkrachten uit het basis- en voortgezet onderwijs zijn het zat en leggen morgen en overmorgen het werk neer. Het is de volgende grote staking in het onderwijs, nadat in maart en november vorig jaar ook al grote demonstraties plaatsvonden. Minister Slob stelde in september 285 miljoen euro beschikbaar voor de verbetering van de arbeidsvoorwaarden – er kwam onder meer een cao-akkoord over 4,5 procent salarisverhoging – maar het is niet genoeg voor de leraren, die vinden dat er veel meer moet gebeuren. Hoe is het mogelijk dat in één van de rijkste landen ter wereld, de problemen in het onderwijs zo groot zijn? Minister Arie Slob schuift aan bij Op1 en geeft antwoord op ingezonden vragen van leraren en leerlingen uit het hele land. - Jarenlang was Tine van Houts het gezicht van de NOS in Groot-Brittannië. Liefde voor het land en vak deelt ze met haar nichtje Suse van Kleef, de huidige correspondent voor diezelfde omroep. In de tijd van Tine werd het Verenigd Koninkrijk lid van de Europese Unie en kwam The Iron Lady, Margaret Thatcher, aan de macht. Suses tijd staat vooral in het teken van de Brexit, Theresa May en Boris Johnson. Wat zijn de gelijkenissen van de twee correspondentschappen? En hoe is de sfeer daar nu, twee dagen voordat de Britten worden uitgezwaaid? Tine en Suse schuiven vanavond aan bij Op1. - Is mijn vader wel mijn echte vader? En waarom lijk ik zo weinig op mijn moeder? Deze vragen komen aan bod in het AVROTROS-programma DNA Onbekend waar familiegeheimen worden ontrafeld. Dionne Stax heeft de presentatie overgenomen van Caroline Tensen. Ze schuift aan met Lynda, zij wil erachter komen of haar vader wel echt haar vader is.

Wo 29 januari 2020 | 17:15 Flikken Maastricht

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Nederlandse misdaadserie. Een nieuw begin. Er wordt een half verbrand lijk van een jongeman aangetroffen op de Caroseer, een woonwagenkamp in Maastricht waar net nu de bekende volkszanger Frans Bauer komt optreden. Eva's nieuwe partner is ervan overtuigd dat de kampers ermee te maken hebben, zeker wanneer hij hoort dat de dochter van één van de rijkste kampbewoners een vriendje heeft tegen de zin van haar vader. Hij jaagt alle kampbewoners tegen zich in het harnas. Uiteindelijk worden de moordenaars in een heel ander circuit gevonden. En passant krijgt de dochter haar vriendje terug en komt Eva oog in oog met haar oude partner te staan.

Wo 29 januari 2020 | 03:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Repo Man in the Septic Tank. In een septische tank wordt het lijk van een beslaglegger gevonden. Het team moet erachter zien te komen wie de dader is. Sommige getuigen blijken ineens mogelijke verdachten.

Di 28 januari 2020 | 17:15 Flikken Maastricht

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Nederlandse politieserie. Schuld. Het team probeert via een gerichte verkeerscontrole een bekende bende drugsrunners op te rollen. Ondertussen tracht Eva via Rebecca, de vriendin van Luca, te ontdekken wat er met het gestolen geld is gebeurd. Rebecca werkt echter niet mee. Dan lijkt er een doorbraak te zijn: een meisje heeft geld uit de koffer uitgegeven in een dure boetiek. Ze voldoet aan het signalement van Rebecca. Het team doorzoekt haar huis en vindt nog meer geld uit de koffer. De zaak lijkt rond, maar dan doet Eva een gruwelijke ontdekking.

Ma 27 januari 2020 | 20:10 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. The Cold in the Case. Het team onderzoekt de moord op een vrouw die dood is aangetroffen in een moeras. Haar lijk was cryogeen ingevroren voor het werd gedumpt.

Ma 27 januari 2020 | 03:15 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. The Master in the Slop. Het team vindt het lijk van een gevierde, maar gehate schaakmeester. Sweets verrast iedereen met zijn schaaktalent en gaat undercover in de schaakwereld om de moordenaar op te sporen.

Ma 27 januari 2020 | 00:00 Baantjer

Wanneer het lijk van taxichauffeur Toon IJf wordt gevonden, staat de Amsterdamse taxiwereld op z'n kop. Volgens collega's had Toon ruzie met Dennis Ermants, omdat die zonder taxivergunning in de Bijlmer reed. De Cock komt erachter dat zowel Dennis als een aantal andere collega's verschillende motieven hadden om Toon te vermoorden.

Zo 26 januari 2020 | 23:27 Baantjer

Wanneer het lijk van taxichauffeur Toon IJf wordt gevonden, staat de Amsterdamse taxiwereld op z'n kop. Volgens collega's had Toon ruzie met Dennis Ermants, omdat die zonder taxivergunning in de Bijlmer reed. De Cock komt erachter dat zowel Dennis als een aantal andere collega's verschillende motieven hadden om Toon te vermoorden.

Zo 26 januari 2020 | 22:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The High in the Low. In het bos wordt het lijk van een oud-student kunstgeschiedenis aangetroffen. Wendell is met de kankerbehandeling begonnen en komt terug. Booth bereidt zich voor op een FBI-test.

Zo 26 januari 2020 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Repo Man in the Septic Tank. In een septische tank wordt het lijk van een beslaglegger gevonden. Het team moet erachter zien te komen wie de dader is. Sommige getuigen blijken ineens mogelijke verdachten.

Zo 26 januari 2020 | 19:00 Baantjer

Wanneer het lijk van taxichauffeur Toon IJf wordt gevonden, staat de Amsterdamse taxiwereld op z'n kop. Volgens collega's had Toon ruzie met Dennis Ermants, omdat die zonder taxivergunning in de Bijlmer reed. De Cock komt erachter dat zowel Dennis als een aantal andere collega's verschillende motieven hadden om Toon te vermoorden.

Zo 26 januari 2020 | 16:25 Superstore

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Sal's Dead. Er wordt een lijk ontdekt in de winkel tijdens Halloween, waardoor Glenn en Dina in paniek raken en de klanten in verwarring brengen. Ondertussen komen Amy en Garrett in grote problemen als ze een dating-app op de telefoon van Jonah gebruiken.

Zo 26 januari 2020 | 07:30 Over Mijn Lijk

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Reportagereeks waarin Tim Hofman gedurende ongeveer een jaar vijf ongeneeslijk zieke jonge mensen volgt. Bij Mirjam (30) zijn familie en huisarts bij elkaar gekomen om haar wilsverklaring voor euthanasie te bespreken. Ondanks dat de dood nog ver weg voelt, wil Mirjam dingen gaan regelen. In Limburg bezoekt Jeroen (29) de begraafplaats waar zijn vader Har ligt begraven. Hij staat aan het graf van zijn vader met dezelfde agressieve en erfelijke tumor in zijn hoofd. Lotte (31) heeft steeds meer pijn en brengt de meeste dagen door in bed. Maar vandaag voelt ze zich goed genoeg voor een uitje: schaatsen met dochters Lauren en Cato en haar man Pieter. Fabienne (21) is in het ziekenhuis voor een belangrijke uitslag. Er zijn twee opties: opnieuw chemo óf ze kan haar leven weer oppakken.

Za 25 januari 2020 | 23:00 Baantjer

Op een autokerkhof wordt het lijk van een onbekende man gevonden. Als een vrouw zich bij De Cock meldt met de mededeling dat de privéchauffeur van de familie is ontvoerd, blijkt het om dezelfde man te gaan. Alles wijst erop dat de moordenaar een prof is, maar als er een tweede lijk wordt gevonden, begint De Cock aan die theorie te twijfelen.

Za 25 januari 2020 | 22:37 Baantjer

Op een autokerkhof wordt het lijk van een onbekende man gevonden. Als een vrouw zich bij De Cock meldt met de mededeling dat de privéchauffeur van de familie is ontvoerd, blijkt het om dezelfde man te gaan. Alles wijst erop dat de moordenaar een prof is, maar als er een tweede lijk wordt gevonden, begint De Cock aan die theorie te twijfelen.

Za 25 januari 2020 | 22:00 Baantjer

Wanneer het lijk van taxichauffeur Toon IJf wordt gevonden, staat de Amsterdamse taxiwereld op z'n kop. Volgens collega's had Toon ruzie met Dennis Ermants, omdat die zonder taxivergunning in de Bijlmer reed. De Cock komt erachter dat zowel Dennis als een aantal andere collega's verschillende motieven hadden om Toon te vermoorden.

Za 25 januari 2020 | 20:10 The Unexplained Files

Aflevering 2 - Death from the Sky and Mexican Chupacabra: Op onverklaarbare wijze verschijnt ergens een lijk alsof het uit de lucht is gevallen. En geiten zijn het slachtoffer van mysterieuze aanvallen, waarbij hun bloed wordt uitgezogen.

Za 25 januari 2020 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. The Master in the Slop. Het team vindt het lijk van een gevierde, maar gehate schaakmeester. Sweets verrast iedereen met zijn schaaktalent en gaat undercover in de schaakwereld om de moordenaar op te sporen.

Do 23 januari 2020 | 21:25 Over Mijn Lijk

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Reportagereeks waarin Tim Hofman gedurende ongeveer een jaar vijf ongeneeslijk zieke jonge mensen volgt. Bij Mirjam (30) zijn familie en huisarts bij elkaar gekomen om haar wilsverklaring voor euthanasie te bespreken. Ondanks dat de dood nog ver weg voelt, wil Mirjam dingen gaan regelen. In Limburg bezoekt Jeroen (29) de begraafplaats waar zijn vader Har ligt begraven. Hij staat aan het graf van zijn vader met dezelfde agressieve en erfelijke tumor in zijn hoofd. Lotte (31) heeft steeds meer pijn en brengt de meeste dagen door in bed. Maar vandaag voelt ze zich goed genoeg voor een uitje: schaatsen met dochters Lauren en Cato en haar man Pieter. Fabienne (21) is in het ziekenhuis voor een belangrijke uitslag. Er zijn twee opties: opnieuw chemo óf ze kan haar leven weer oppakken.

Di 21 januari 2020 | 17:20 Superstore

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Sal's Dead. Er wordt een lijk ontdekt in de winkel tijdens Halloween, waardoor Glenn en Dina in paniek raken en de klanten in verwarring brengen. Ondertussen komen Amy en Garrett in grote problemen als ze een dating-app op de telefoon van Jonah gebruiken.

Di 21 januari 2020 | 01:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. The Master in the Slop. Het team vindt het lijk van een gevierde, maar gehate schaakmeester. Sweets verrast iedereen met zijn schaaktalent en gaat undercover in de schaakwereld om de moordenaar op te sporen.

Zo 19 januari 2020 | 21:30 Baantjer: Het Begin

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse misdaadserie

Zo 19 januari 2020 | 17:35 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Recoil. Ziva zet haar leven op het spel tijdens een undercoveropdracht. Wanneer de seriemoordenaar die ze schaduwt in de gaten krijgt dat hij wordt gevolgd, keert hij zich tegen haar.

Zo 19 januari 2020 | 07:30 Over Mijn Lijk

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Reportagereeks waarin Tim Hofman gedurende ongeveer een jaar vijf ongeneeslijk zieke jonge mensen volgt. Alex (31) heeft samen met zijn vrouw Linda een afspraak bij een uitvaartondernemer. Hij twijfelt tussen begraven of cremeren. Voor Jeroen (29) is éénn ding heel zeker: ondanks het feit dat hij een tumor in zijn hoofd heeft, wil hij keihard genieten van het leven. Lotte (31) laat aan Tim de schatkist zien die ze aan het maken is voor haar dochters. Mirjam (30) viert samen met haar man Ruben, familie en vrienden haar - waarschijnlijk - laatste verjaardag.

Za 18 januari 2020 | 17:45 Hawaii Five-0

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. A 'ohe mea 'imi a ka maka. De jonge Jerry was getuige van een moord in een kamp in 1982. Hij vertelt dit aan zijn vrienden terwijl ze terugkeren naar dat bewuste kamp. Hij wilt er het lijk gaan zoeken.

Za 18 januari 2020 | 17:10 Flikken Maastricht

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Nederlandse politieserie. Verzorgd. Op een zorgboerderij wordt de nachtmerrie van de eigenaars werkelijkheid. In de stal wordt het lijk van Melcher gevonden, een jongen met het syndroom van Down. Eva en Wolfs moeten zien te achterhalen wat er is gebeurd en dat is niet eenvoudig met de ongewone getuigen die ze tot hun beschikking hebben. Marion vertrouwt een verhuizing uit haar wijk niet en gaat er met Esmee achteraan. Eva doet onderzoek naar het verdwenen geld uit de plofkoffer; ze moet en zal bewijzen dat Wolfs daar niets mee te maken heeft.

Za 18 januari 2020 | 15:28 Phineas and Ferb

Seizoen 4 - Amerikaanse animatieserie. Sla een Slag in de Lucht / Lijk ik Dik in dit Vogelbekdier?

Do 16 januari 2020 | 21:25 Over Mijn Lijk

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Reportagereeks waarin Tim Hofman gedurende ongeveer een jaar vijf ongeneeslijk zieke jonge mensen volgt. Alex (31) heeft samen met zijn vrouw Linda een afspraak bij een uitvaartondernemer. Hij twijfelt tussen begraven of cremeren. Voor Jeroen (29) is éénn ding heel zeker: ondanks het feit dat hij een tumor in zijn hoofd heeft, wil hij keihard genieten van het leven. Lotte (31) laat aan Tim de schatkist zien die ze aan het maken is voor haar dochters. Mirjam (30) viert samen met haar man Ruben, familie en vrienden haar - waarschijnlijk - laatste verjaardag.

Do 16 januari 2020 | 03:45 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Sense In The Sacrifice. De mysterieuze aartsvijand Pelant is weer terug. Het Jeffersonian-team wil zijn pesterijen aan hun adres voor eens en voor altijd stoppen. Wanneer een menselijk lijk naar het instituut wordt gebracht voor onderzoek, stellen ze een plan op in samenwerking met agent Hayes Flynn om Pelant bij de moordzaak te betrekken. Hun snode plan draait echter volledig verkeerd uit wanneer Pelant hen weer een stap voor lijkt te zijn, wat zelfs het leven kost van een naaste van Booth. Intussen keert Sweets terug uit zijn periode van afwezigheid en hij stelt meteen de samenwerking met Flynn in vraag.

Wo 15 januari 2020 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Faith. Kinderen vinden in een steegje het bevroren lijk van een man die in een gebedskleed is gewikkeld. Het gaat om luitenant Thom Ellis. Hoewel zijn vader protestants dominee is, heeft Thom zich tijdens de oorlog in Irak tot de islam bekeerd. Dit heeft binnen zijn familie voor de nodige spanningen gezorgd.

Ma 13 januari 2020 | 20:10 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Sense In The Sacrifice. De mysterieuze aartsvijand Pelant is weer terug. Het Jeffersonian-team wil zijn pesterijen aan hun adres voor eens en voor altijd stoppen. Wanneer een menselijk lijk naar het instituut wordt gebracht voor onderzoek, stellen ze een plan op in samenwerking met agent Hayes Flynn om Pelant bij de moordzaak te betrekken. Hun snode plan draait echter volledig verkeerd uit wanneer Pelant hen weer een stap voor lijkt te zijn, wat zelfs het leven kost van een naaste van Booth. Intussen keert Sweets terug uit zijn periode van afwezigheid en hij stelt meteen de samenwerking met Flynn in vraag.

Ma 13 januari 2020 | 15:41 Phineas and Ferb

Seizoen 4 - Amerikaanse animatieserie. Sla een Slag in de Lucht / Lijk ik Dik in dit Vogelbekdier?

Zo 12 januari 2020 | 21:45 Baantjer: Het Begin

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Nederlandse misdaadserie. Amsterdam wordt overspoeld met zware wapens. Een schietpartij in sekclub Belinda heeft het leven geëist van een Turkse familie, kopstukken van de maffiabende De Grijze Wolven. De Cock en Ruiter doen een reconstructie en komen een mogelijke getuige op het spoor.

Zo 12 januari 2020 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. A 'ohe mea 'imi a ka maka. De jonge Jerry was getuige van een moord in een kamp in 1982. Hij vertelt dit aan zijn vrienden terwijl ze terugkeren naar dat bewuste kamp. Hij wilt er het lijk gaan zoeken.

Zo 12 januari 2020 | 16:50 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Good Cop, Bad Cop. Het NCIS-team wordt opgeroepen wanneer het lijk van een marinier voor de kust van Tanzania wordt teruggevonden. Het onderzoek neemt een rare wending wanneer blijkt dat Ziva een verleden heeft met de overleden marinier. Komt hiermee haar vaste betrekking bij het NCIS in gedrang?

Zo 12 januari 2020 | 07:30 Over Mijn Lijk

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Reportagereeks waarin Tim Hofman gedurende ongeveer een jaar vijf ongeneeslijk zieke jonge mensen volgt. Tim maakt kennis met Lotte die opnieuw gaat trouwen, met Jeroen die aan het wintersporten is met vrienden, met Fabienne die wil studeren en met Alex die een belangrijke uitslag krijgt.

Zo 12 januari 2020 | 01:00 Queer as Folk USA

Ondanks zijn protest van het tegendeel, heeft Michael moeite met het nieuws dat Ben en Brian eenmaal sliepen samen. Brian vraagt of Michael jaloers is, omdat Brian seks had met Ben of omdat Ben seks gehad heeft met Brian - iets wat Michael nog nooit heeft gedaan. Michael ontwijkt deze vraag, maar biecht later aan Brian op dat hij nog steeds gevoelens voor hem heeft. Omdat de politie nog steeds niets weet over het lijk dat Debbie in de vuilnisbak vond, besluit ze haar eigen onderzoek naar de identiteit van de jonge man te starten. Debbie komt uiteindelijk achter de naam en het adres van de overledene en presenteert haar bevindingen aan rechercheur Horvath, de homofobe agent die de zaak behandelt. Horvath verrast Debbie door bij haar thuis op te duiken om verdere details met haar te delen over het tragische leven van de dode man. Ted's opwinding over het ontvangen van een uitnodiging voor een get-together in het huis van Garth Racine (DAN LETT), "het oudste lid in jaren van Pittsburgh homoseksuele cultuur", slaat om in teleurstelling als hij erachter komt dat Garth een kennismaking wil met Rex, een van de schatjes die werkzaam zijn voor Ted's porno-website.

Za 11 januari 2020 | 21:46 CSI: Miami

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Double Jeopardy. De politie verdenkt Stephen Rowe ervan zijn vrouw vermoord te hebben, maar door gebrek aan bewijzen gaat hij vrijuit. Wanneer het lijk plots opduikt, onderneemt Horatio nog een laatste poging om Rowes schuld te bewijzen.

Do 9 januari 2020 | 20:30 Silent Witness

Seizoen 13 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie. Voids (Part 1). Harry voert de officiële lijkschouwing uit op het lijk van de rijke bankierster Bridget Flannery. De advocaat van haar man laat Nikki een tweede uitvoeren en de resultaten zijn zeer verschillend. Volgens Harry werd ze met een hard voorwerp op het hoofd geslagen. De politie ontdekt geen alibi en weigert om Tom Flannery in verdenking te stellen. Maar dan ontdekt Nikki dat zijn eerste vrouw twintig jaar geleden de dood vond door van de trap te vallen.

Do 9 januari 2020 | 17:20 Flikken Maastricht

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Nederlandse misdaadserie. Huis en haard. Tijdens de bezichtiging van een huis wordt een lijk gevonden. Het blijkt om de makelaar te gaan die de bezichtiging zou doen, maar die dag niet op zijn werk is verschenen. Via de agenda van de makelaar komen Wolfs en Eva een geheimzinnige koper op het spoor die al langere tijd meerdere keren per week een afspraak met de makelaar had. De rechercheurs ontdekken dat er een getrouwde vrouw schuilgaat achter de naam van de koper. Gaat het om een passionele moord? Daan en Marion worden op pad gestuurd met 'witte voetjes', om de burgers bewust te maken van openstaande deuren en ramen die het inbrekers gemakkelijk maken. Maar dat pakt heel anders uit dan ze verwachtten.

Wo 8 januari 2020 | 23:15 CSI

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Who Shot Sherlock. In een Victoriaans ingerichte kelder wordt een lijk ontdekt. Wanneer Grissom de kamer bestudeert, beseft hij plots dat het een replica is van de woonkamer van Sherlock Holmes. Een ideale zaak voor Greg om zijn bekwaamheid als CSI-teamlid te bewijzen.

Wo 8 januari 2020 | 18:45 Ghost Whisperer

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Dead Listing. Melinda raakt bij een onopgeloste moordzaak betrokken wanneer de geest van een overledene haar naar zijn lichaam leidt, dat na twee dagen nog door niemand is ontdekt. Zijn vrouw Rita lijkt helemaal van de kaart wanneer ze het lijk van haar man ziet, maar volgens zijn geest is dat maar schijn. Hij beweert dat de vrouw haar man zou hebben vermoord. Het koppel had veel macht in de vastgoedsector, maar het boterde niet meer tussen hen. Ondertussen is Aiden volledig in de ban van goocheltrucjes.

Di 7 januari 2020 | 19:30 Ghost Whisperer

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Dead Listing. Melinda raakt bij een onopgeloste moordzaak betrokken wanneer de geest van een overledene haar naar zijn lichaam leidt, dat na twee dagen nog door niemand is ontdekt. Zijn vrouw Rita lijkt helemaal van de kaart wanneer ze het lijk van haar man ziet, maar volgens zijn geest is dat maar schijn. Hij beweert dat de vrouw haar man zou hebben vermoord. Het koppel had veel macht in de vastgoedsector, maar het boterde niet meer tussen hen. Ondertussen is Aiden volledig in de ban van goocheltrucjes.

Di 7 januari 2020 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Good Cop, Bad Cop. Het NCIS-team wordt opgeroepen wanneer het lijk van een marinier voor de kust van Tanzania wordt teruggevonden. Het onderzoek neemt een rare wending wanneer blijkt dat Ziva een verleden heeft met de overleden marinier. Komt hiermee haar vaste betrekking bij het NCIS in gedrang?

Ma 6 januari 2020 | 03:45 The Black Bird

06/01 - In deze parodie op de klassieker The Maltese Falcon met Humphrey Bogart, zet de zoon van de beroemde detective Sam Spade de familietraditie voort en komt in de problemen met het beruchte beeld. Al gauw moet hij rennen voor zijn leven, want een aantal mensen zouden met plezier over zijn lijk gaan om de Falcon te pakken te krijgen.

In deze parodie op de klassieker The Maltese Falcon met Humphrey Bogart, zet de zoon van de beroemde detective Sam Spade de familietraditie voort en komt in de problemen met het beruchte beeld. Al gauw moet hij rennen voor zijn leven, want een aantal mensen zouden met plezier over zijn lijk gaan om de Falcon te pakken te krijgen.

Ma 6 januari 2020 | 01:35 CSI

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Who Shot Sherlock. In een Victoriaans ingerichte kelder wordt een lijk ontdekt. Wanneer Grissom de kamer bestudeert, beseft hij plots dat het een replica is van de woonkamer van Sherlock Holmes. Een ideale zaak voor Greg om zijn bekwaamheid als CSI-teamlid te bewijzen.

Zo 5 januari 2020 | 03:10 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. The Bodies in the Book. Brennan en Booth onderzoeken een zaak die opvallend veel gelijkenissen vertoont met een moord in Brennans nieuwste misdaadroman. Het slachtoffer is een handelsreiziger, maar nog voor ze de dader kunnen vinden, wordt er een nieuwe moord gepleegd. Ook ditmaal kan er van toeval geen sprake zijn: de moord is overduidelijk geïnspireerd door Brennans boek. Booth gaat op zoek naar Oliver Laurier, Brennans vroegere stalker. Die ontkent elke betrokkenheid bij de zaak. Hij blijkt bovendien overgevoelig te zijn aan het zien van bloed, waardoor hij meteen van de lijst met verdachten mag worden geschrapt. Terwijl de FBI en de medewerkers van het Jeffersonian beide moorden aan elkaar proberen te linken, stuiten Brennan en Booth op een derde lijk.

Vr 3 januari 2020 | 22:00 CSI

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Who Shot Sherlock. In een Victoriaans ingerichte kelder wordt een lijk ontdekt. Wanneer Grissom de kamer bestudeert, beseft hij plots dat het een replica is van de woonkamer van Sherlock Holmes. Een ideale zaak voor Greg om zijn bekwaamheid als CSI-teamlid te bewijzen.

Do 2 januari 2020 | 21:32 Silent Witness

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie. Intent (part 2). Leo denkt dat hij weet waarom hij niets terug kan vinden over de autopsie van Connelly, maar wordt neergeslagen. Terwijl Leo in een coma ligt, helpt Nikki de politie bij hun onderzoek. En dan wordt het lijk van lijkschouwer David Levin gevonden. Hij is ook vermoord met cyanide.

Do 2 januari 2020 | 20:28 Silent Witness

Seizoen 13 - Aflevering 1 - Britse misdaadserie. Intent (part 1). Verzekeringsinspecteur William Byfield is dood aangetroffen. Het lijkt erop dat hij is gestikt door de uitlaatgassen van zijn auto. Alles wijst op zelfmoord, maar nadat het team zijn lijk grondig heeft onderzocht denken ze dat hij werd vermoord met cyanide. Zijn vervangster denkt dat zijn moord te maken heeft met de laatste zaak dat hij onderzocht.

Zo 29 december 2019 | 20:57 Crime Scene Investigation

Seizoen 15 - Aflevering 14 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Merchants of Menace. Op een beurs voor mensen die bizare moordparafernalia verzamelen wordt het lijk van veilinghuismedewerker Damon Harlow gevonden. Hij wordt aangetroffen in de auto van moordenaar Lucas Reem. Het moordwapen blijkt een soort mes te zijn, gemaakt van een bot van Reem.

Zo 29 december 2019 | 20:10 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. The Bodies in the Book. Brennan en Booth onderzoeken een zaak die opvallend veel gelijkenissen vertoont met een moord in Brennans nieuwste misdaadroman. Het slachtoffer is een handelsreiziger, maar nog voor ze de dader kunnen vinden, wordt er een nieuwe moord gepleegd. Ook ditmaal kan er van toeval geen sprake zijn: de moord is overduidelijk geïnspireerd door Brennans boek. Booth gaat op zoek naar Oliver Laurier, Brennans vroegere stalker. Die ontkent elke betrokkenheid bij de zaak. Hij blijkt bovendien overgevoelig te zijn aan het zien van bloed, waardoor hij meteen van de lijst met verdachten mag worden geschrapt. Terwijl de FBI en de medewerkers van het Jeffersonian beide moorden aan elkaar proberen te linken, stuiten Brennan en Booth op een derde lijk.

Vr 27 december 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Dead and Unburied. Wanneer een vermiste korporaal dood wordt teruggevonden in een leegstaand huis ontdekt het NCIS-team dat het lijk eerst was begraven in de tuin, en toen weer werd opgegraven. Bij het natrekken van zijn identiteit ontdekken ze dat de korporaal naar Irak moest vertrekken, maar dat hij nooit is opgedaagd. Verder onderzoek wijst uit dat hij twee verloofdes had. Abby neemt DNA-stalen af van de beide vrouwen om na te gaan of er een overeenkomst is met de DNA-sporen die op het lijk werden teruggevonden.

Do 26 december 2019 | 21:05 CSI

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Down the Drain. Hevige regenval en stormen teisteren Las Vegas. Door het overvloedige water komt er een lijk letterlijk en figuurlijk "boven water". Het CSI-team gaat op onderzoek en ontdekt menselijke botten die wijzen op nog een andere moord.

Do 26 december 2019 | 01:10 CSI

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Down the Drain. Hevige regenval en stormen teisteren Las Vegas. Door het overvloedige water komt er een lijk letterlijk en figuurlijk "boven water". Het CSI-team gaat op onderzoek en ontdekt menselijke botten die wijzen op nog een andere moord.

Wo 25 december 2019 | 03:25 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman at the Airport. Brennan en haar collega-wetenschappers zijn euforisch wanneer ze het eeuwenoude skelet van een krijger mogen onderzoeken. Dit kan mogelijk één van de meest baanbrekende dossiers uit hun carrière zijn. Maar dan duikt Booth op met een al even interessant onderzoek op de overblijfselen van een vrouw uit Los Angeles die haar beenderstructuur meerdere malen liet aanpassen door middel van plastische chirurgie. Dokter Goodman besluit Brennan met Booth naar Los Angeles te sturen en gaat zelfs aan de slag in het onderzoek op de krijger, maar al snel krijgt hij het aan de stok met Hodgins.

Wo 25 december 2019 | 02:40 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in The Fallout Shelter. Brennan en haar team moeten vlak voor kerst in een nucleaire bunker een lijk identificeren. Als ze in de botten snijden, komt er een dodelijke schimmel vrij. Het team moet in quarantaine.

Di 24 december 2019 | 22:00 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman in the Sand. Dokter Brennan en Seeley Booth vliegen naar Las Vegas om het vermoedelijke lichaam van Mason Roberts, een openbare aanklager die in 2001 verdween, te onderzoeken. De vondst van het lijk in de woestijn nabij de gokstad kwam er na een tip van een prostituee, die op haar sterfbed beweerde deze informatie ooit van een topgangster vernomen te hebben. Maar wanneer Brennan de stoffelijke resten van de man bestudeert, merkt ze plots een aasgier in de buurt op. Die leidt haar naar een tweede lijk iets verderop: een vrouw die minder dan een week geleden om het leven werd gebracht. Dat kan geen toeval zijn.

Di 24 december 2019 | 00:00 CSI

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Down the Drain. Hevige regenval en stormen teisteren Las Vegas. Door het overvloedige water komt er een lijk letterlijk en figuurlijk "boven water". Het CSI-team gaat op onderzoek en ontdekt menselijke botten die wijzen op nog een andere moord.

Ma 23 december 2019 | 23:55 CSI

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Down the Drain. Hevige regenval en stormen teisteren Las Vegas. Door het overvloedige water komt er een lijk letterlijk en figuurlijk "boven water". Het CSI-team gaat op onderzoek en ontdekt menselijke botten die wijzen op nog een andere moord.

Zo 22 december 2019 | 17:25 Superstore

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Sal's Dead. Er wordt een lijk ontdekt in de winkel tijdens Halloween, waardoor Glenn en Dina in paniek raken en de klanten in verwarring brengen. Ondertussen komen Amy en Garrett in grote problemen als ze een dating-app op de telefoon van Jonah gebruiken.

Za 21 december 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman in the Sand. Dokter Brennan en Seeley Booth vliegen naar Las Vegas om het vermoedelijke lichaam van Mason Roberts, een openbare aanklager die in 2001 verdween, te onderzoeken. De vondst van het lijk in de woestijn nabij de gokstad kwam er na een tip van een prostituee, die op haar sterfbed beweerde deze informatie ooit van een topgangster vernomen te hebben. Maar wanneer Brennan de stoffelijke resten van de man bestudeert, merkt ze plots een aasgier in de buurt op. Die leidt haar naar een tweede lijk iets verderop: een vrouw die minder dan een week geleden om het leven werd gebracht. Dat kan geen toeval zijn.

Za 21 december 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Dead and Unburied. Wanneer een vermiste korporaal dood wordt teruggevonden in een leegstaand huis ontdekt het NCIS-team dat het lijk eerst was begraven in de tuin, en toen weer werd opgegraven. Bij het natrekken van zijn identiteit ontdekken ze dat de korporaal naar Irak moest vertrekken, maar dat hij nooit is opgedaagd. Verder onderzoek wijst uit dat hij twee verloofdes had. Abby neemt DNA-stalen af van de beide vrouwen om na te gaan of er een overeenkomst is met de DNA-sporen die op het lijk werden teruggevonden.

Do 19 december 2019 | 19:26 Innocente

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Franse politieserie. Roxane ontwaakt op het Ortiz-domein naast het lijk van Pablo Ortiz. Ze werd door Inès in de val gelokt en wordt zo voor de tweede keer beschuldigd van moord. Zelfs Combas weet niet meer wat hij hiervan moet denken.

Wo 18 december 2019 | 18:45 Ghost Whisperer

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Ghost Busted. Melinda wil Sam meer vertellen over haar gave om met geesten te communiceren, maar hun gesprek wordt verstoord door de geestenverdrijver Linus, die bij de buren aan het werk is. Door de komst van Linus en de reactie van Sam daarop beseft Melinda dat hij niet in de aanwezigheid van geesten gelooft. De geestenfluisteraar vraagt aan Eli om te onderzoeken of er wel degelijk een geest ronddwaalt in het huis van de buren en om te beoordelen of Linus een kwakzalver is of niet. Eli ontdekt dat er wel degelijk een geest huist, die hen leidt naar het jarenlang vermiste lijk van de vorige eigenares.

Wo 18 december 2019 | 17:20 Superstore

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Sal's Dead. Er wordt een lijk ontdekt in de winkel tijdens Halloween, waardoor Glenn en Dina in paniek raken en de klanten in verwarring brengen. Ondertussen komen Amy en Garrett in grote problemen als ze een dating-app op de telefoon van Jonah gebruiken.

Wo 18 december 2019 | 02:13 Les fantômes du Havre IMDb: 5.3

18/12/19 - IMDB * 5.3 - Tv-misdaadfilm, Franse tv misdaadfilm. In een appartement in Le Havre wordt een gemummificeerde lijk aangetroffen, ingemesteld in de schoorsteen. Politiecommandante Ariane Salles, die haar overplaatsing heeft aangevraagd naar het dorp om dichter bij haar vader te zijn, neemt de leiding over het onderzoek. Ariane wordt ondersteund door haar vriend en collega Gaspard Lesage en de gerenommeerde professor Valetti.

Franse tv-misdaadfilm. In een appartement in Le Havre wordt een gemummificeerde lijk aangetroffen, ingemesteld in de schoorsteen. Politiecommandante Ariane Salles, die haar overplaatsing heeft aangevraagd naar het dorp om dichter bij haar vader te zijn, neemt de leiding over het onderzoek. Ariane wordt ondersteund door haar vriend en collega Gaspard Lesage en de gerenommeerde professor Valetti.

Di 17 december 2019 | 19:30 Ghost Whisperer

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Ghost Busted. Melinda wil Sam meer vertellen over haar gave om met geesten te communiceren, maar hun gesprek wordt verstoord door de geestenverdrijver Linus, die bij de buren aan het werk is. Door de komst van Linus en de reactie van Sam daarop beseft Melinda dat hij niet in de aanwezigheid van geesten gelooft. De geestenfluisteraar vraagt aan Eli om te onderzoeken of er wel degelijk een geest ronddwaalt in het huis van de buren en om te beoordelen of Linus een kwakzalver is of niet. Eli ontdekt dat er wel degelijk een geest huist, die hen leidt naar het jarenlang vermiste lijk van de vorige eigenares.

Zo 15 december 2019 | 23:50 Cold Comes the Night IMDb: 5.7

15/12/19 - IMDB * 5.7 - Misdaadthriller, Cold Comes the Night is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Tze Chun. Met hoofdrollen voor Alice Eve, Bryan Cranston en Logan Marshall Green. Een hotelmedewerkster, die nauwelijks in staat is om voor haar dochtertje te zorgen, stuit in een van de kamers op een lijk en een tas vol geld. Op het eerste gezicht lijkt het een geluk bij een ongeluk, maar dan blijkt dat de nagenoeg blinde Russische crimineel Topo (Bryan Cranston) zijn centjes...

Cold Comes the Night is een Amerikaanse misdaad en- dramafilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Tze Chun. Met hoofdrollen voor Alice Eve, Bryan Cranston en Logan Marshall-Green. Een hotelmedewerkster, die nauwelijks in staat is om voor haar dochtertje te zorgen, stuit in een van de kamers op een lijk en een tas vol geld. Op het eerste gezicht lijkt het een geluk bij een ongeluk, maar dan blijkt dat de nagenoeg blinde Russische crimineel Topo (Bryan Cranston) zijn centjes terug wil. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cold-comes-the-night

Zo 1 december 2019 | 20:00 Crime Scene Investigation

Seizoen 15 - Aflevering 3 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Bad Blood. Sara en Greg onderzoeken een plaats delict die besmet blijkt te zijn met een dodelijk virus. Om een massale uitbraak van het virus in Las Vegas en omgeving te voorkomen, wordt het tweetal in quarantaine geplaatst. De rest van het CSI-team stort zich op het bestuderen van het lijk in de hoop de oorzaak te achterhalen.

Vr 29 november 2019 | 02:00 The Coroner: I Speak For The Dead

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Skin Deep: Wanneer de rook van een mysterieuze autobrand is opgetrokken, wordt in de auto een verkoold lijk aangetroffen. Kan lijkschouwer Graham het verhaal van het slachtoffer ontrafelen?

Do 28 november 2019 | 00:05 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. A Deadly Affair. Beckett heeft niets meer gehoord van Castle sinds hij maanden geleden vertrok om zijn tweede boek over Nikki Heat af te werken. Wanneer Beckett en haar team een moordenaar opsporen in een schimmig appartement, treffen ze er Castle aan. Hij staat over een lijk gebogen met een geweer in zijn handen. Beckett kan niet anders dan hem te arresteren.

Wo 27 november 2019 | 04:00 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Mummies & Meltdowns. Het team onderzoekt de moord op een muziekproducer wiens lijk gemummificeerd werd teruggevonden op zijn jacht. De capriolen van Tawnya hebben verregaande gevolgend voor Rosewood.

Di 26 november 2019 | 00:05 The Mysteries of Laura

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Triple Threat. Twee mannen die deelnemen aan een schattenjacht treffen het lijk van een man aan in een kerk. Laura en Jake vermoeden dat het slachtoffer ook deelnam aan de jacht en door een concurrent uit de weg werd geruimd.

Ma 25 november 2019 | 21:25 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. A Deadly Affair. Beckett heeft niets meer gehoord van Castle sinds hij maanden geleden vertrok om zijn tweede boek over Nikki Heat af te werken. Wanneer Beckett en haar team een moordenaar opsporen in een schimmig appartement, treffen ze er Castle aan. Hij staat over een lijk gebogen met een geweer in zijn handen. Beckett kan niet anders dan hem te arresteren.

Ma 25 november 2019 | 21:15 Unité 42

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Politieserie. Oeil pour oeil. Een handelaar in valse papieren wordt dood aangetroffen en is duidelijk het slachtoffer van foltering. Al snel wordt een tweede lijk ontdekt.

Zo 24 november 2019 | 21:53 Crime Scene Investigation

Seizoen 14 - Aflevering 22 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Dead in His Tracks. De ontdekking van een lijk hernieuwt de aandacht voor een 25 jaar oud mysterie waarin een beroving en een dode jongen een rol spelen. Een forensisch amateuronderzoeker helpt het team de zaak op te lossen. Brass' dochter belandt in het ziekenhuis door een overdosis.

Wo 20 november 2019 | 20:30 The Mysteries of Laura

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Triple Threat. Twee mannen die deelnemen aan een schattenjacht treffen het lijk van een man aan in een kerk. Laura en Jake vermoeden dat het slachtoffer ook deelnam aan de jacht en door een concurrent uit de weg werd geruimd.

Di 19 november 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Misdaadserie. Sans-papiers. Langs de weg wordt het lijk van een Senegalees gevonden. Doodsoorzaak: een gebroken nek. Het slachtoffer heeft geen papieren en staat niet geregistreerd als asielzoeker. Toch komt Witse de nabestaanden op het spoor. Het slachtoffer bleek voor een glazenwasser te werken die het niet al te nauw nam met de veiligheidsvoorschriften.

Za 16 november 2019 | 23:45 Death in Paradise

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Britse politieserie. Man Overboard: Part 2. Het team ontmoet in Londen politie-inspecteur Jack Mooney. Samen met hem voeren ze het onderzoek naar de vermeende zelfmoord van een bankier, die tegelijk de hoofdverdachte is in hun huidige zaak: Frank Henderson.

Vr 15 november 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Misdaadserie. Sans-papiers. Langs de weg wordt het lijk van een Senegalees gevonden. Doodsoorzaak: een gebroken nek. Het slachtoffer heeft geen papieren en staat niet geregistreerd als asielzoeker. Toch komt Witse de nabestaanden op het spoor. Het slachtoffer bleek voor een glazenwasser te werken die het niet al te nauw nam met de veiligheidsvoorschriften.

Do 14 november 2019 | 15:40 Phineas and Ferb

Seizoen 4 - Amerikaanse animatieserie. Sla een Slag in de Lucht / Lijk ik Dik in dit Vogelbekdier?

Do 14 november 2019 | 15:40 Phineas and Ferb

Seizoen 4 - Amerikaanse animatieserie. Sla een Slag in de Lucht / Lijk ik Dik in dit Vogelbekdier?

Ma 11 november 2019 | 22:26 Hit & Miss

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Britse dramaserie. Mia ontdekt Johns lijk en overtuigt een getraumatiseerde Riley om niet naar de politie te bellen. In plaats daarvan belt ze Eddie op, die haar het lijk in stukken helpt hakken. Eddie vertelt Mia dat hij twee opdrachten op dezelfde dag voor haar heeft. Met haar kleren aan bedrijft Mia de liefde met Ben. Het irriteert haar als ze ontdekt dat hij met een andere vrouw heeft geslapen. Rileys broek wordt in Johns auto gevonden op dezelfde dag dat zijn hoofd aanspoelt op het strand.

Ma 11 november 2019 | 02:30 The Black Bird

11/11/19 - In deze parodie op de klassieker The Maltese Falcon met Humphrey Bogart, zet de zoon van de beroemde detective Sam Spade de familietraditie voort en komt in de problemen met het beruchte beeld. Al gauw moet hij rennen voor zijn leven, want een aantal mensen zouden met plezier over zijn lijk gaan om de Falcon te pakken te krijgen.

In deze parodie op de klassieker The Maltese Falcon met Humphrey Bogart, zet de zoon van de beroemde detective Sam Spade de familietraditie voort en komt in de problemen met het beruchte beeld. Al gauw moet hij rennen voor zijn leven, want een aantal mensen zouden met plezier over zijn lijk gaan om de Falcon te pakken te krijgen.

Za 9 november 2019 | 04:55 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Mummies & Meltdowns. Het team onderzoekt de moord op een muziekproducer wiens lijk gemummificeerd werd teruggevonden op zijn jacht. De capriolen van Tawnya hebben verregaande gevolgend voor Rosewood.

Do 7 november 2019 | 20:40 Appel d'urgence

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Humaninterestreeks die een blik werpt achter de schermen van de noodcentrales 101 en 112 in Namen en Luik. In Namen staat de 112-centrale in rep en roer wanneer een vrouw denkt op straat een lijk te hebben gevonden onder een laken. In Luik melden verschillende bellers dan weer automatische geweerschoten in de buurt van de kerncentrale van Tihange.

Wo 6 november 2019 | 17:00 Witse

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Misdaadserie. Babs. Schepen Vercammen wordt vermoord aangetroffen op een golfterrein. Aan verdachten geen gebrek: een milieuactivist die tegen de geplande uitbreiding was, de voorzitster van de golfclub die door Vercammen opzijgeschoven werd, en dan is er nog Babs De Wulf. Zij is de enige overblijvende concurrente voor het voorzitterschap, die nu vrij spel heeft.

Di 5 november 2019 | 22:00 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in The Fallout Shelter. Brennan en haar team moeten vlak voor kerst in een nucleaire bunker een lijk identificeren. Als ze in de botten snijden, komt er een dodelijke schimmel vrij. Het team moet in quarantaine.

Di 5 november 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Misdaadserie. Moederliefde. In een uitgebrand tuinhuis wordt het lijk gevonden van Sven Wouters, een sociaal assistent. Al snel blijkt de brand te zijn aangestoken om de moord op Sven te verdoezelen. Witse zoekt aanknopingspunten op het werk van Sven, een instelling voor recidive jongeren. Of moet het motief dichter bij huis gezocht worden? Of bij een jaloerse ex?

Ma 4 november 2019 | 21:00 Robbie Coltrane's Critical Evidence

Een visser in Devonshire ontdekte op 28 juli 1996 iets vreselijks in zijn netten: bij de vangst van de dag zat een lijk. Het enige waarmee de dode man geïdentificeerd kon worden, was een Rolex en een kleine tatoeage van een esdoornblad op zijn hand.

Zo 3 november 2019 | 02:30 The Black Bird

03/11/19 - In deze parodie op de klassieker The Maltese Falcon met Humphrey Bogart, zet de zoon van de beroemde detective Sam Spade de familietraditie voort en komt in de problemen met het beruchte beeld. Al gauw moet hij rennen voor zijn leven, want een aantal mensen zouden met plezier over zijn lijk gaan om de Falcon te pakken te krijgen.

In deze parodie op de klassieker The Maltese Falcon met Humphrey Bogart, zet de zoon van de beroemde detective Sam Spade de familietraditie voort en komt in de problemen met het beruchte beeld. Al gauw moet hij rennen voor zijn leven, want een aantal mensen zouden met plezier over zijn lijk gaan om de Falcon te pakken te krijgen.

Vr 1 november 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Politieserie. Natuurlijke selectie (deel 1). In een woning wordt het lijk gevonden van Fanny Jacobs, een jonge laborante. Ze was zwanger van haar tweede kind. Haar ex-man is echter onvruchtbaar, wat de vraag doet rijzen wie de vader van haar kinderen is. Witse ontdekt dat Fanny zwanger werd door kunstmatige inseminatie. Het onderzoek leidt naar het ziekenhuis waar zij behandeld werd, en dat maakt een aantal gereputeerde artsen erg zenuwachtig.

Do 31 oktober 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Politieserie. Hondstrouw. Tijdens een begrafenis wordt een lijk ontdekt op een kerkhof. De echtgenote en de schoonmoeder van het slachtoffer bevinden zich onder de rouwenden, maar niemand blijkt veel over de man te weten. Hij reisde veel voor het werk en wanneer hij thuis was, zonderde hij zich af. Zijn vrouw berust in de dood van haar echtgenoot en wordt daarbij gesteund door haar moeder en haar vriendin. Tot er in haar huis een kluis ontdekt wordt met een verrassende inhoud.

Wo 30 oktober 2019 | 02:35 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Mummies & Meltdowns. Het team onderzoekt de moord op een muziekproducer wiens lijk gemummificeerd werd teruggevonden op zijn jacht. De capriolen van Tawnya hebben verregaande gevolgend voor Rosewood.

Za 26 oktober 2019 | 16:35 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Politieserie. Overdosis. De 24-jarige Tom Kempeneers liet iedereen in zijn omgeving geloven dat hij van de drugs af was. Toch is niemand verbaasd wanneer hij dood in zijn flat wordt aangetroffen en de doodsoorzaak een overdosis heroïne blijkt. Het is wetsdokter Stef die Witse aan het twijfelen brengt. Er is immers geen knelband naast het lijk gevonden. Iemand heeft dus bewust sporen gewist. Dat is genoeg voor Witse om zich in de zaak vast te bijten.

Za 26 oktober 2019 | 07:00 The Black Bird

26/10/19 - In deze parodie op de klassieker The Maltese Falcon met Humphrey Bogart, zet de zoon van de beroemde detective Sam Spade de familietraditie voort en komt in de problemen met het beruchte beeld. Al gauw moet hij rennen voor zijn leven, want een aantal mensen zouden met plezier over zijn lijk gaan om de Falcon te pakken te krijgen.

In deze parodie op de klassieker The Maltese Falcon met Humphrey Bogart, zet de zoon van de beroemde detective Sam Spade de familietraditie voort en komt in de problemen met het beruchte beeld. Al gauw moet hij rennen voor zijn leven, want een aantal mensen zouden met plezier over zijn lijk gaan om de Falcon te pakken te krijgen.

Vr 25 oktober 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Politieserie. Pest. Het lijk van Mike De Naeyer wordt uit het kanaal gevist. Het team komt al snel te weten dat Mike veel vijanden had in het bedrijf waar hij werkte. Iedereen wist dat hij een pestkop was die zijn collega's hard aanpakte. Het team weet echter niet wat de grootste opdracht is: de moordenaar vinden of hun chef intomen. Witse neemt zijn revalidatie absoluut niet ernstig en probeert het onderzoek naar zich toe te trekken.

Wo 23 oktober 2019 | 02:25 The Black Bird

23/10/19 - In deze parodie op de klassieker The Maltese Falcon met Humphrey Bogart, zet de zoon van de beroemde detective Sam Spade de familietraditie voort en komt in de problemen met het beruchte beeld. Al gauw moet hij rennen voor zijn leven, want een aantal mensen zouden met plezier over zijn lijk gaan om de Falcon te pakken te krijgen.

In deze parodie op de klassieker The Maltese Falcon met Humphrey Bogart, zet de zoon van de beroemde detective Sam Spade de familietraditie voort en komt in de problemen met het beruchte beeld. Al gauw moet hij rennen voor zijn leven, want een aantal mensen zouden met plezier over zijn lijk gaan om de Falcon te pakken te krijgen.

Za 19 oktober 2019 | 04:10 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Mummies & Meltdowns. Het team onderzoekt de moord op een muziekproducer wiens lijk gemummificeerd werd teruggevonden op zijn jacht. De capriolen van Tawnya hebben verregaande gevolgend voor Rosewood.

Do 17 oktober 2019 | 15:30 River Monsters

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Bone Crusher: Jeremy onderzoekt of een reeks verdwijningen, een mysterieus wezen dat onder het wateroppervlak rondwaart en de vondst van een lijk met rare verwondingen verband houden met elkaar.

Do 17 oktober 2019 | 15:05 River Monsters

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Bone Crusher: Jeremy onderzoekt of een reeks verdwijningen, een mysterieus wezen dat onder het wateroppervlak rondwaart en de vondst van een lijk met rare verwondingen verband houden met elkaar.

Wo 16 oktober 2019 | 18:45 The Ghost Whisperer

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Cat's Claw. Melinda krijgt een visioen over een lijk dat in de jungle ligt. De ronddwalende geest van de overledene wil dat zijn lichaam gevonden wordt, maar hij kan enkel via de visioenen met Melinda communiceren. Ze gaat aan professor Payne uitleg vragen, maar die heeft stilaan door dat Melinda meer heeft dan een stevige dosis nieuwsgierigheid.

Wo 16 oktober 2019 | 05:20 The Black Bird

16/10/19 - In deze parodie op de klassieker The Maltese Falcon met Humphrey Bogart, zet de zoon van de beroemde detective Sam Spade de familietraditie voort en komt in de problemen met het beruchte beeld. Al gauw moet hij rennen voor zijn leven, want een aantal mensen zouden met plezier over zijn lijk gaan om de Falcon te pakken te krijgen.

In deze parodie op de klassieker The Maltese Falcon met Humphrey Bogart, zet de zoon van de beroemde detective Sam Spade de familietraditie voort en komt in de problemen met het beruchte beeld. Al gauw moet hij rennen voor zijn leven, want een aantal mensen zouden met plezier over zijn lijk gaan om de Falcon te pakken te krijgen.

Di 15 oktober 2019 | 19:30 The Ghost Whisperer

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Cat's Claw. Melinda krijgt een visioen over een lijk dat in de jungle ligt. De ronddwalende geest van de overledene wil dat zijn lichaam gevonden wordt, maar hij kan enkel via de visioenen met Melinda communiceren. Ze gaat aan professor Payne uitleg vragen, maar die heeft stilaan door dat Melinda meer heeft dan een stevige dosis nieuwsgierigheid.

Di 15 oktober 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Politieserie. Achter de waarheid (deel 1). In het Hallerbos wordt het lijk gevonden van een knappe jonge vrouw. Witse verhoort haar adoptieouders en haar ex-vriend, maar zonder resultaat. Volgens hen was de jonge vrouw al ruim een maand spoorloos. Witse schakelt de hulp in van Rik Cuppens, een collega bij de Cel Vermiste Personen. Samen komen ze op het spoor van de 'Veritas', een geloofsbeweging met een sterke interesse in buitenaards leven.

Ma 14 oktober 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Politieserie. Tweestrijd. In het kanaal Brussel-Charleroi wordt een wagen gevonden met daarin het lijk van een man. Hij werd met messteken om het leven gebracht. Witse ontdekt dat de man ooit betrokken was bij een dodelijk duikongeval, en vermoedt dat hij nu het slachtoffer is geworden van wraak. Maar wraak was lang niet de enige reden om hem te vermoorden.

Ma 14 oktober 2019 | 02:35 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. The Monster in the Closet. In een drukbezocht park wordt een lichaam aangetroffen dat in vergevorderde staat van ontbinding verkeert. De autopsie wijst uit dat het slachtoffer al maanden dood is en pas onlangs in het park is gedumpt. Wanneer er nog een lijk in een soortgelijke staat wordt gevonden, vermoedt het Jeffersonian-team dat er een seriemoordenaar actief is. Voor een goed daderprofiel wordt de hulp ingeroepen van gedragsdeskundige Karen Delfs.

Ma 14 oktober 2019 | 00:35 Cold Comes the Night IMDb: 5.7

14/10/19 - IMDB * 5.7 - Misdaadthriller, Cold Comes the Night is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Tze Chun. Met hoofdrollen voor Alice Eve, Bryan Cranston en Logan Marshall Green. Een hotelmedewerkster, die nauwelijks in staat is om voor haar dochtertje te zorgen, stuit in een van de kamers op een lijk en een tas vol geld. Op het eerste gezicht lijkt het een geluk bij een ongeluk, maar dan blijkt dat de nagenoeg blinde Russische crimineel Topo (Bryan Cranston) zijn centjes...

Cold Comes the Night is een Amerikaanse misdaad en- dramafilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Tze Chun. Met hoofdrollen voor Alice Eve, Bryan Cranston en Logan Marshall-Green. Een hotelmedewerkster, die nauwelijks in staat is om voor haar dochtertje te zorgen, stuit in een van de kamers op een lijk en een tas vol geld. Op het eerste gezicht lijkt het een geluk bij een ongeluk, maar dan blijkt dat de nagenoeg blinde Russische crimineel Topo (Bryan Cranston) zijn centjes terug wil. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cold-comes-the-night

Ma 14 oktober 2019 | 00:35 Cold Comes the Night IMDb: 5.7

14/10/19 - IMDB * 5.7 - Misdaadthriller, Cold Comes the Night is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Tze Chun. Met hoofdrollen voor Alice Eve, Bryan Cranston en Logan Marshall Green. Een hotelmedewerkster, die nauwelijks in staat is om voor haar dochtertje te zorgen, stuit in een van de kamers op een lijk en een tas vol geld. Op het eerste gezicht lijkt het een geluk bij een ongeluk, maar dan blijkt dat de nagenoeg blinde Russische crimineel Topo (Bryan Cranston) zijn centjes...

Cold Comes the Night is een Amerikaanse misdaad en- dramafilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Tze Chun. Met hoofdrollen voor Alice Eve, Bryan Cranston en Logan Marshall-Green. Een hotelmedewerkster, die nauwelijks in staat is om voor haar dochtertje te zorgen, stuit in een van de kamers op een lijk en een tas vol geld. Op het eerste gezicht lijkt het een geluk bij een ongeluk, maar dan blijkt dat de nagenoeg blinde Russische crimineel Topo (Bryan Cranston) zijn centjes terug wil. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cold-comes-the-night

Zo 13 oktober 2019 | 00:35 Cold Comes the Night IMDb: 5.7

13/10/19 - IMDB * 5.7 - Cold Comes The Night, Cold Comes the Night is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Tze Chun. Met hoofdrollen voor Alice Eve, Bryan Cranston en Logan Marshall Green. Een hotelmedewerkster, die nauwelijks in staat is om voor haar dochtertje te zorgen, stuit in een van de kamers op een lijk en een tas vol geld. Op het eerste gezicht lijkt het een geluk bij een ongeluk, maar dan blijkt dat de nagenoeg blinde Russische crimineel Topo (Bryan Cranston) zijn centjes...

Cold Comes the Night is een Amerikaanse misdaad en- dramafilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Tze Chun. Met hoofdrollen voor Alice Eve, Bryan Cranston en Logan Marshall-Green. Een hotelmedewerkster, die nauwelijks in staat is om voor haar dochtertje te zorgen, stuit in een van de kamers op een lijk en een tas vol geld. Op het eerste gezicht lijkt het een geluk bij een ongeluk, maar dan blijkt dat de nagenoeg blinde Russische crimineel Topo (Bryan Cranston) zijn centjes terug wil. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cold-comes-the-night

Za 12 oktober 2019 | 23:40 Trapped

Seizoen 1 - Aflevering 1 - IJslandse misdaadserie. In het afgelegen IJslandse havenstadje Seygisfjördur wordt een verminkt lijk uit het water gevist. Hevige sneeuwstormen maken de taak van de plaatselijke politie er niet makkelijker op. Politieinspecteur Andri vermoedt dat de dader zich aan boord van een aangemeerde veerboot ophoudt, en gebiedt de passagiers aan boord te blijven.

Za 12 oktober 2019 | 02:55 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. The Monster in the Closet. In een drukbezocht park wordt een lichaam aangetroffen dat in vergevorderde staat van ontbinding verkeert. De autopsie wijst uit dat het slachtoffer al maanden dood is en pas onlangs in het park is gedumpt. Wanneer er nog een lijk in een soortgelijke staat wordt gevonden, vermoedt het Jeffersonian-team dat er een seriemoordenaar actief is. Voor een goed daderprofiel wordt de hulp ingeroepen van gedragsdeskundige Karen Delfs.

Do 10 oktober 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. The Monster in the Closet. In een drukbezocht park wordt een lichaam aangetroffen dat in vergevorderde staat van ontbinding verkeert. De autopsie wijst uit dat het slachtoffer al maanden dood is en pas onlangs in het park is gedumpt. Wanneer er nog een lijk in een soortgelijke staat wordt gevonden, vermoedt het Jeffersonian-team dat er een seriemoordenaar actief is. Voor een goed daderprofiel wordt de hulp ingeroepen van gedragsdeskundige Karen Delfs.

Wo 9 oktober 2019 | 20:30 Inspector Morse

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Britse misdaadserie. The Way Through The Woods. De moordenaar van Lover's Lane wordt net voor zijn proces gedood tijdens een vechtpartij in de gevangenis. De zaak van de vijfvoudige moordenaar lijkt daarmee gesloten. Al heeft inspecteur Morse zo zijn twijfels. Het lichaam van het vermeende vijfde slachtoffer, Karen Anderson, werd immers nooit teruggevonden. Morse is er om een of andere reden van overtuigd dat Karens lijk zich in Wytham Woods bevindt, en niet op de bodem van het meer van Blenheim, waar haar tas werd aangetroffen.

Wo 9 oktober 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Politieserie. Fleur. Witse wordt benaderd door een vrouw die hardnekkig beweert dat haar zoon iets ergs zal overkomen. Ze smeekt Witse om het te voorkomen. Wanneer Witse haar vraagt hoe ze dat weet, blijken 'de kaarten' het voorspeld te hebben. Witse wimpelt haar beleefd, maar kordaat af. Groot is zijn verrassing wanneer hij de volgende dag bij een lijk geroepen wordt. Het gaat om de zoon van de vrouw die om zijn hulp kwam vragen.

Di 8 oktober 2019 | 03:45 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Mummies & Meltdowns. Het team onderzoekt de moord op een muziekproducer wiens lijk gemummificeerd werd teruggevonden op zijn jacht. De capriolen van Tawnya hebben verregaande gevolgend voor Rosewood.

Ma 7 oktober 2019 | 14:00 Péril blanc IMDb: 5.4

07/10/19 - IMDB * 5.4 - Tv-drama, Frans tv drama. Het vredige skidorp Méribel bereidt zich voor op de start van het winterseizoen wanneer er aan de top van een skilift het lijk van een man bedekt in een wolvenpels wordt aangetroffen. Detectives George en Clara Kessler, vader en dochter, zijn ervan overtuigd dat de moord gelinkt is aan de strijd tussen fokkers en ecologen die hevig is opgelaaid sinds de herintroductie van wolven in de vallei. In het dorp doen er ondertussen de gekste theorieën de ronde.

Frans tv-drama. Het vredige skidorp Méribel bereidt zich voor op de start van het winterseizoen wanneer er aan de top van een skilift het lijk van een man bedekt in een wolvenpels wordt aangetroffen. Detectives George en Clara Kessler, vader en dochter, zijn ervan overtuigd dat de moord gelinkt is aan de strijd tussen fokkers en ecologen die hevig is opgelaaid sinds de herintroductie van wolven in de vallei. In het dorp doen er ondertussen de gekste theorieën de ronde.

Za 5 oktober 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Doom in the Boom. Op een parkeerplaats wordt een lijk aangetroffen dat daar bewust is achtergelaten. Het slachtoffer blijkt een bom te herbergen die afgaat op het moment dat er meerdere mensen in de buurt zijn. Bij de explosie komen vier agenten om het leven en raakt een lid van het Jeffersonian-team zwaargewond. De schokkende gebeurtenis heeft grote impact op het gehele team. Booth krijgt tijdens zijn onderzoek steun van de excentrieke gedragsdeskundige Karen Delfs. In eerste instantie lijkt zij niet bepaald van toegevoegde waarde.

Wo 2 oktober 2019 | 18:40 Péril blanc IMDb: 5.4

02/10/19 - IMDB * 5.4 - Tv-drama, Frans tv drama. Het vredige skidorp Méribel bereidt zich voor op de start van het winterseizoen wanneer er aan de top van een skilift het lijk van een man bedekt in een wolvenpels wordt aangetroffen. Detectives George en Clara Kessler, vader en dochter, zijn ervan overtuigd dat de moord gelinkt is aan de strijd tussen fokkers en ecologen die hevig is opgelaaid sinds de herintroductie van wolven in de vallei. In het dorp doen er ondertussen de gekste theorieën de ronde.

Frans tv-drama. Het vredige skidorp Méribel bereidt zich voor op de start van het winterseizoen wanneer er aan de top van een skilift het lijk van een man bedekt in een wolvenpels wordt aangetroffen. Detectives George en Clara Kessler, vader en dochter, zijn ervan overtuigd dat de moord gelinkt is aan de strijd tussen fokkers en ecologen die hevig is opgelaaid sinds de herintroductie van wolven in de vallei. In het dorp doen er ondertussen de gekste theorieën de ronde.

Di 1 oktober 2019 | 02:30 Tin Star

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Jack bouwt een brandstapel en verbrandt Whitey's lichaam. Hij verwijdert een ketting van Whitney's lijk. Is het een boetedoening of alleen maar het vernietigen van bewijs? 5/10

Ma 30 september 2019 | 23:30 Tin Star

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Jack bouwt een brandstapel en verbrandt Whitey's lichaam. Hij verwijdert een ketting van Whitney's lijk. Is het een boetedoening of alleen maar het vernietigen van bewijs? 5/10

Zo 29 september 2019 | 01:00 The Coroner: I Speak For The Dead

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Skin Deep: Wanneer de rook van een mysterieuze autobrand is opgetrokken, wordt in de auto een verkoold lijk aangetroffen. Kan lijkschouwer Graham het verhaal van het slachtoffer ontrafelen?

Do 26 september 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Politieserie. Rellen (deel 1). Op de parking van een dancing wordt het lijk van een Turkse jongen gevonden. Hij had een relatie met een Koerdisch meisje uit een streng moslimmilieu. Het vermoeden ontstaat dat het om eerwraak gaat; door de moord op de jongen zou de familie van het meisje haar eer terugwinnen. De Koerdische gemeenschap voelt zich geviseerd en beschuldigt Witse van racisme.

Wo 25 september 2019 | 00:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. The Master in the Slop. Het team vindt het lijk van een gevierde, maar gehate schaakmeester. Sweets verrast iedereen met zijn schaaktalent en gaat undercover in de schaakwereld om de moordenaar op te sporen.

Di 24 september 2019 | 23:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. The Master in the Slop. Het team vindt het lijk van een gevierde, maar gehate schaakmeester. Sweets verrast iedereen met zijn schaaktalent en gaat undercover in de schaakwereld om de moordenaar op te sporen.

Do 19 september 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Politieserie. Jelle. Het lijk van Jelle, een jongen met het syndroom van Down, wordt uit de stadsvijver gehaald. Het spoor leidt al snel naar circus Monelly. Jelle hing er vaak rond en had er enkele vrienden. Maar Witse komt te weten dat de jongen er niet door iedereen geliefd was. Wanneer ook de buurtbewoners zich met het onderzoek bemoeien, loopt de zaak uit de hand.

Di 17 september 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Politieserie. Klare lijn. Danny Hoste en haar 15-jarige zoon Jonas hebben na een tragische gebeurtenis in het verleden hun leven opnieuw op de rails gezet. Danny is een bed and breakfast begonnen en Jonas volgt les aan de tekenacademie. Op een dag vindt Danny het lijk van een onbekende man in één van haar gastenkamers. Het lugubere feit confronteert hen en Witse met een pijnlijk verleden van leugens, schijn en onverwerkt verdriet.

Ma 16 september 2019 | 23:20 Forensics: The Real CSI

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentairereeks over de cruciale rol van de forensische wetenschap bij misdaadonderzoek. The Harvest. Het forensisch team moet een onbekende schutter identificeren aan de hand van het bewijsmateriaal dat hij heeft achtergelaten, en de doodsoorzaak achterhalen van een lichaam dat in verdachte omstandigheden werd aangetroffen.

Ma 16 september 2019 | 15:10 Father Brown

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Britse misdaadserie. The Penitent Man. Father Brown gaat langs bij Flambeau, die wordt beschuldigd van de moord op zijn kameraard Flynn. De man schreeuwt zijn onschuld uit, maar de vrouw van Flynn beweert dat ze hem het lijk in een rivier heeft zien gooien. Mrs. McCarthy denkt dan weer dat Flynn helemaal niet dood is. Ondertussen pleit Flambeau alsnog schuldig, tot grote verbazing van Father Brown.

Ma 16 september 2019 | 14:00 Crime à Martigues IMDb: 6.2

16/09/19 - IMDB * 6.2 - Tv-misdaadfilm, Franse tv misdaadfilm. Viceprocureur Elisabeth Richard en rijkswachtcommandant Paul Jansac trekken naar Martigues, waar op het strand het lijk werd aangetroffen van Pierre Saint Florent, gekleed als duiker. Aan verdachten geen gebrek, want zowel familieleden, vrienden als kennissen staan op het lijstje. Het mysterie wordt alsmaar groter wanneer de misdaden elkaar in sneltempo beginnen op te volgen.

Franse tv-misdaadfilm. Viceprocureur Elisabeth Richard en rijkswachtcommandant Paul Jansac trekken naar Martigues, waar op het strand het lijk werd aangetroffen van Pierre Saint-Florent, gekleed als duiker. Aan verdachten geen gebrek, want zowel familieleden, vrienden als kennissen staan op het lijstje. Het mysterie wordt alsmaar groter wanneer de misdaden elkaar in sneltempo beginnen op te volgen.

Do 12 september 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Sense In The Sacrifice. De mysterieuze aartsvijand Pelant is weer terug. Het Jeffersonian-team wil zijn pesterijen aan hun adres voor eens en voor altijd stoppen. Wanneer een menselijk lijk naar het instituut wordt gebracht voor onderzoek, stellen ze een plan op in samenwerking met agent Hayes Flynn om Pelant bij de moordzaak te betrekken. Hun snode plan draait echter volledig verkeerd uit wanneer Pelant hen weer een stap voor lijkt te zijn, wat zelfs het leven kost van een naaste van Booth. Intussen keert Sweets terug uit zijn periode van afwezigheid en hij stelt meteen de samenwerking met Flynn in vraag.

Wo 11 september 2019 | 18:40 Crime à Martigues IMDb: 6.2

11/09/19 - IMDB * 6.2 - Tv-misdaadfilm, Franse tv misdaadfilm. Viceprocureur Elisabeth Richard en rijkswachtcommandant Paul Jansac trekken naar Martigues, waar op het strand het lijk werd aangetroffen van Pierre Saint Florent, gekleed als duiker. Aan verdachten geen gebrek, want zowel familieleden, vrienden als kennissen staan op het lijstje. Het mysterie wordt alsmaar groter wanneer de misdaden elkaar in sneltempo beginnen op te volgen.

Franse tv-misdaadfilm. Viceprocureur Elisabeth Richard en rijkswachtcommandant Paul Jansac trekken naar Martigues, waar op het strand het lijk werd aangetroffen van Pierre Saint-Florent, gekleed als duiker. Aan verdachten geen gebrek, want zowel familieleden, vrienden als kennissen staan op het lijstje. Het mysterie wordt alsmaar groter wanneer de misdaden elkaar in sneltempo beginnen op te volgen.

Di 10 september 2019 | 22:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Sense In The Sacrifice. Vijand nummer één, de mysterieuze Pelant, is terug. Het Jeffersonian-team wil zijn pesterijen aan hun adres voor eens en voor altijd stoppen. Wanneer een menselijk lijk naar het instituut wordt gebracht voor onderzoek, stellen ze een plan op in samenwerking met agent Hayes Flynn om Pelant bij de moordzaak te betrekken. Hun snode plan draait echter volledig verkeerd uit wanneer Pelant hen weer een stap voor lijkt te zijn, wat zelfs het leven kost van een naaste van Booth. Intussen keert Sweets terug uit zijn periode van afwezigheid en hij stelt meteen de samenwerking met Flynn in vraag.

Di 10 september 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Politieserie. Game Over. Een zwangere jonge vrouw wordt vermoord in het bos. De verdenking valt op haar echtgenoot, die een tweede kindje niet zag zitten. Maar ook de zestienjarige Daan Luyten gedraagt zich vreemd. Volgens zijn ouders lijdt hij aan een trauma sinds hij een lijk ontdekte. Witse vermoedt echter dat er meer achter zit dan de bezorgdheid van twee modelouders voor hun tienerzoon.

Ma 9 september 2019 | 00:53 Mémoire de sang

09/09/19 - Tv-misdaadfilm, Franse tv misdaadfilm. De 32 jarige Louise werkt als anesthesiologe in het CHU van Havre. Haar gelukkige leven met haar man en twee kinderen wordt plots op zijn kop gezet wanneer het gemummificeerde lijk van haar stiefvader wordt aangetroffen in het beton van een sluis. Michel Vasseur, de man van haar moeder, had de familie 18 jaar geleden verlaten zonder ooit nog een teken van leven te geven.

Franse tv-misdaadfilm. De 32-jarige Louise werkt als anesthesiologe in het CHU van Havre. Haar gelukkige leven met haar man en twee kinderen wordt plots op zijn kop gezet wanneer het gemummificeerde lijk van haar stiefvader wordt aangetroffen in het beton van een sluis. Michel Vasseur, de man van haar moeder, had de familie 18 jaar geleden verlaten zonder ooit nog een teken van leven te geven.

Zo 8 september 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Dead and Unburied. Wanneer een vermiste korporaal dood wordt teruggevonden in een leegstaand huis ontdekt het NCIS-team dat het lijk eerst was begraven in de tuin, en toen weer werd opgegraven. Bij het natrekken van zijn identiteit ontdekken ze dat de korporaal naar Irak moest vertrekken, maar dat hij nooit is opgedaagd. Verder onderzoek wijst uit dat hij twee verloofdes had. Abby neemt DNA-stalen af van de beide vrouwen om na te gaan of er een overeenkomst is met de DNA-sporen die op het lijk werden teruggevonden.

Vr 6 september 2019 | 01:05 Major Crimes

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Amerikaanse politieserie. Cashed Out. Detective Julio Sanchez' aanvraag om pleegouder te worden wordt in gevaar gebracht door zijn reactie op een gruwelijke moord waarbij het team een verminkt lijk aantreft in een park in Los Angeles.

Do 5 september 2019 | 23:00 Major Crimes

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Turn Down. Tijdens zijn eerste dag stuit Buzz op een lijk in de badkamer van een hotel. De plannen van het team om de wedstrijd van de Dodgers bij te wonen op de nationale feestdag vallen zo mogelijk in het water. Rusty heeft hulp nodig bij het paswoord voor Alices voicemail.

Do 5 september 2019 | 22:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Money Maker on the Merry-Go-Round. Het zwaar verminkte lijk van een man wordt gevonden onder een draaimolen. Zijn leidinggevende bij een investeringsmaatschappij is hoofdverdachte in het onderzoek. Aubrey voelt zich emotioneel betrokken bij de zaak. Christine vloekt voor het eerst en Booth en Brennan krijgen daar onenigheid over.

Di 3 september 2019 | 23:05 Major Crimes

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Sorry I Missed You. Een wilde achtervolging eindigt met een lijk in een autokoffer. Het team moet de link zien te vinden tussen een sterrenchef, een kinderpsychiater van middelbare leeftijd en zijn tweede, veel jongere vrouw, en een failliete advocaat die het hele onderzoek serieus op de helling dreigt te zetten. Rusty probeert de identiteit te achterhalen van het slachtoffer van de moordpartij - zij noemde zichzelf Alice Herrera - maar beseft niet dat hij zo ongewild het onderzoek tegenwerkt.

Ma 2 september 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Money Maker on the Merry-Go-Round. Het zwaar verminkte lijk van een man wordt gevonden onder een draaimolen. Zijn leidinggevende bij een investeringsmaatschappij is hoofdverdachte in het onderzoek. Aubrey voelt zich emotioneel betrokken bij de zaak. Christine vloekt voor het eerst en Booth en Brennan krijgen daar onenigheid over.

Ma 2 september 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Politieserie. Pianissimo. De Amerikaanse pianist David Ingle wordt dood aangetroffen achter zijn vleugelpiano. De arrogante Ingle, in het land voor de Koningin Elisabethwedstrijd, blijkt tijdens zijn korte verblijf in recordtempo vijanden te hebben gemaakt. Toch is het vooral gastvrouw en muziekmecenas Mathilde Blève de Hainaut die Witse intrigeert: een humeurige misantrope met een uitgesproken voorliefde voor stukken in mineur.

Ma 2 september 2019 | 14:01 Les fantômes du Havre IMDb: 6.1

02/09/19 - IMDB * 6.1 - Tv-misdaadfilm, Franse tv misdaadfilm. In een appartement in Le Havre wordt een gemummificeerde lijk aangetroffen, ingemesteld in de schoorsteen. Politiecommandante Ariane Salles, die haar overplaatsing heeft aangevraagd naar het dorp om dichter bij haar vader te zijn, neemt de leiding over het onderzoek. Ariane wordt ondersteund door haar vriend en collega Gaspard Lesage en de gerenommeerde professor Valetti.

Franse tv-misdaadfilm. In een appartement in Le Havre wordt een gemummificeerde lijk aangetroffen, ingemesteld in de schoorsteen. Politiecommandante Ariane Salles, die haar overplaatsing heeft aangevraagd naar het dorp om dichter bij haar vader te zijn, neemt de leiding over het onderzoek. Ariane wordt ondersteund door haar vriend en collega Gaspard Lesage en de gerenommeerde professor Valetti.

Zo 1 september 2019 | 19:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Money Maker on the Merry-Go-Round. Het zwaar verminkte lijk van een man wordt gevonden onder een draaimolen. Zijn leidinggevende bij een investeringsmaatschappij is hoofdverdachte in het onderzoek. Aubrey voelt zich emotioneel betrokken bij de zaak. Christine vloekt voor het eerst en Booth en Brennan krijgen daar onenigheid over.

Zo 1 september 2019 | 01:52 Innocente

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Franse politieserie. Roxane ontwaakt op het Ortiz-domein naast het lijk van Pablo Ortiz. Ze werd door Inès in de val gelokt en wordt zo voor de tweede keer beschuldigd van moord. Zelfs Combas weet niet meer wat hij hiervan moet denken.

Za 31 augustus 2019 | 23:10 Major Crimes

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Amerikaanse politieserie. Cashed Out. Detective Julio Sanchez' aanvraag om pleegouder te worden wordt in gevaar gebracht door zijn reactie op een gruwelijke moord waarbij het team een verminkt lijk aantreft in een park in Los Angeles.

Za 31 augustus 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. The Corpse at the Convention. Tijdens een wetenschappelijk congres over forensisch onderzoek, waar Brennan een belangrijke speech houdt, wordt in een trappenhal een lijk ontdekt. Het bewijsmateriaal wijst in de richting van dr. Hodgins. Terwijl het team een manier zoekt om zijn onschuld te bewijzen, stoot Brennan op haar rivale Tess Brown.

Wo 28 augustus 2019 | 18:40 Les fantômes du Havre IMDb: 6.1

28/08/19 - IMDB * 6.1 - Tv-misdaadfilm, Franse tv misdaadfilm. In een appartement in Le Havre wordt een gemummificeerde lijk aangetroffen, ingemesteld in de schoorsteen. Politiecommandante Ariane Salles, die haar overplaatsing heeft aangevraagd naar het dorp om dichter bij haar vader te zijn, neemt de leiding over het onderzoek. Ariane wordt ondersteund door haar vriend en collega Gaspard Lesage en de gerenommeerde professor Valetti.

Franse tv-misdaadfilm. In een appartement in Le Havre wordt een gemummificeerde lijk aangetroffen, ingemesteld in de schoorsteen. Politiecommandante Ariane Salles, die haar overplaatsing heeft aangevraagd naar het dorp om dichter bij haar vader te zijn, neemt de leiding over het onderzoek. Ariane wordt ondersteund door haar vriend en collega Gaspard Lesage en de gerenommeerde professor Valetti.

Wo 28 augustus 2019 | 01:00 The Mysteries of Laura

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Triple Threat. Twee mannen die deelnemen aan een schattenjacht treffen het lijk van een man aan in een kerk. Laura en Jake vermoeden dat het slachtoffer ook deelnam aan de jacht en door een concurrent uit de weg werd geruimd.

Za 24 augustus 2019 | 22:20 The Mysteries of Laura

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Triple Threat. Twee mannen die deelnemen aan een schattenjacht treffen het lijk van een man aan in een kerk. Laura en Jake vermoeden dat het slachtoffer ook deelnam aan de jacht en door een concurrent uit de weg werd geruimd.

Za 24 augustus 2019 | 00:10 Springvloed

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Zweedse misdaadserie. Afl 5 & 6 samen. Zwemmende kinderen vinden een autowrak in het water met een lijk erin. De dode man blijkt Nils Wendt te zijn, vermist sinds 1987. Olivia ziet dit op het nieuws en herkent Nils als de verdachte man met het koffertje op het strand. Linn Magnussen doet alsof ze verbaasd is dat Nils is gevonden en vertelt niets over hun geheime ontmoeting. Intussen is de kat van Olivia spoorloos. Ze vermoedt dat de boze escort Jackie er achter zit.

Do 22 augustus 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Politieserie. Bloedlijn (deel 1). Tijdens de werken op een bouwwerf wordt een lijk ontdekt. Het spoor leidt naar het farmaceutische bedrijf Houtteman-pharma, dat eigendom is van de schoonvader van Witses chef, Peter Wijtinckx. Wanneer Witse een handel in synthetische drugs op het spoor komt, rijdt hij tegen de kar van een Italiaanse maffiaclan die meedogenloos te werk gaat. Witse vreest voor zijn leven.

Di 20 augustus 2019 | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 29 - Aflevering 3805 - Informatief jongerenmagazine. Meisje van Yde. Eind 19de eeuw wordt in het Drentse plaatsje Yde het lijk van een jong meisje uit het veen gehaald. Nienke zoekt uit wie dit 'meisje van Yde' was. En hoe kan het dat haar lichaam zo goed bewaard is gebleven? In de sketch weten de oermensen dat in het veen alles heel lang goed blijft.

Zo 18 augustus 2019 | 19:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. The Cold in the Case. Het team onderzoekt de moord op een vrouw die dood is aangetroffen in een moeras. Haar lijk was cryogeen ingevroren voor het werd gedumpt.

Za 17 augustus 2019 | 22:00 Déjà Vu IMDb: 7.1

17/08/19 - IMDB * 7.1 - Deja Vu, Déjà Vu is een Amerikaanse sciencefiction thriller uit het jaar 2006 onder regie van Tony Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Denzel Washington, James Caviezel en Val Kilmer. New Orleans wordt opgeschrikt door de terroristische aanslag op een veerboot, waarbij meer dan vijfhonderd burgers om het leven komen. ATF agent Doug Carlin (Denzel Washington) gaat op onderzoek uit en ontdekt in de rivier het lijk van een mooie jonge vrouw. Deze Claire Kuchever blijkt echter niet een van de vele...

Déjà Vu is een Amerikaanse sciencefiction-thriller uit het jaar 2006 onder regie van Tony Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Denzel Washington, James Caviezel en Val Kilmer. New Orleans wordt opgeschrikt door de terroristische aanslag op een veerboot, waarbij meer dan vijfhonderd burgers om het leven komen. ATF-agent Doug Carlin (Denzel Washington) gaat op onderzoek uit en ontdekt in de rivier het lijk van een mooie jonge vrouw. Deze Claire Kuchever blijkt echter niet een van de vele slachtoffers van de veerboot te zijn geweest, maar wat heeft haar dood met de aanslag te maken gehad? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/deja-vu-2006

Za 17 augustus 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The High in the Low. In het bos wordt het lijk van een oud-student kunstgeschiedenis aangetroffen. Wendell is met de kankerbehandeling begonnen en komt terug. Booth bereidt zich voor op een FBI-test.

Vr 16 augustus 2019 | 20:45 Vera

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie (2017). Dark Angel. In een rivier wordt het lichaam van een jongeman aangetroffen. Het lijk is zwaar toegetakeld. Vera heeft er alle moeite mee om de identiteit van de man te achterhalen. Een tatoeage op het lichaam leidt haar naar de onderwereld van Newcastle, waar het slachtoffer schijnbaar connecties had. Het onderzoek krijgt echter een geheel andere wending en leidt Vera en Aiden naar een afgelegen boerderij, waar 13 jaar eerder een moord heeft plaatsgevonden. Is er een link tussen beide moorden?

Do 15 augustus 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Repo Man in the Septic Tank. In een septische tank wordt het lijk van een beslaglegger gevonden. Het team moet erachter zien te komen wie de dader is. Sommige getuigen blijken ineens mogelijke verdachten.

Do 15 augustus 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Politieserie. Chef. Bij de federale recherche is men hoogst verbaasd wanneer Jean Sercu, de befaamde kok van het sterrenrestaurant Hof Sercu, zichzelf komt aangeven. Hij beweert dat hij zijn jonge, talentvolle souschef vermoord heeft. De zaak lijkt opgelost wanneer het lijk gevonden wordt op de door Sercu aangewezen plaats, maar Witse neemt geen genoegen met de uitleg van de zelfverklaarde dader en graaft dieper. Hij ontdekt dat Jean Sercu van plan was zijn restaurant uit handen te geven en vermoedt dat hij iemand probeert te beschermen.

Do 15 augustus 2019 | 00:12 Les secrets

Eerste aflevering. Franse thrillerserie. Sarah en haar man Alex genieten samen met hun zoontje Paul van hun vakantie bij de familie van Alex. Wanneer op een ochtend het lijk van Alex aan de voet van een klif wordt aangetroffen, wijst alles op zelfmoord.

Di 13 augustus 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Politieserie. Kortjakje. In een verwaarloosd kapelletje wordt het lijk van een man gevonden. Witse ontdekt dat de man een affaire had, maar daarna definitief voor zijn gezin koos en van werk veranderde. Zijn achtjarige zoontje is chronisch ziek en zijn toegewijde vrouw vult haar dagen en nachten met de verzorging van het kind. Kon de maîtresse van het slachtoffer de afwijzing niet aan, of is de turbulente relatie met zijn vader de sleutel tot de moord?

Di 13 augustus 2019 | 14:49 Les secrets

Eerste aflevering. Franse thrillerserie. Sarah en haar man Alex genieten samen met hun zoontje Paul van hun vakantie bij de familie van Alex. Wanneer op een ochtend het lijk van Alex aan de voet van een klif wordt aangetroffen, wijst alles op zelfmoord.

Di 13 augustus 2019 | 00:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Repo Man in the Septic Tank. In een septische tank wordt het lijk van een beslaglegger gevonden. Het team moet erachter zien te komen wie de dader is. Sommige getuigen blijken ineens mogelijke verdachten.

Ma 12 augustus 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Repo Man in the Septic Tank. In een septische tank wordt het lijk van een beslaglegger gevonden. Het team moet erachter zien te komen wie de dader is. Sommige getuigen blijken ineens mogelijke verdachten.

Ma 12 augustus 2019 | 22:00 Déjà Vu IMDb: 7.1

12/08/19 - IMDB * 7.1 - Deja Vu, Déjà Vu is een Amerikaanse sciencefiction thriller uit het jaar 2006 onder regie van Tony Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Denzel Washington, James Caviezel en Val Kilmer. New Orleans wordt opgeschrikt door de terroristische aanslag op een veerboot, waarbij meer dan vijfhonderd burgers om het leven komen. ATF agent Doug Carlin (Denzel Washington) gaat op onderzoek uit en ontdekt in de rivier het lijk van een mooie jonge vrouw. Deze Claire Kuchever blijkt echter niet een van de vele...

Déjà Vu is een Amerikaanse sciencefiction-thriller uit het jaar 2006 onder regie van Tony Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Denzel Washington, James Caviezel en Val Kilmer. New Orleans wordt opgeschrikt door de terroristische aanslag op een veerboot, waarbij meer dan vijfhonderd burgers om het leven komen. ATF-agent Doug Carlin (Denzel Washington) gaat op onderzoek uit en ontdekt in de rivier het lijk van een mooie jonge vrouw. Deze Claire Kuchever blijkt echter niet een van de vele slachtoffers van de veerboot te zijn geweest, maar wat heeft haar dood met de aanslag te maken gehad? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/deja-vu-2006

Ma 12 augustus 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Politieserie. Eén voor allen. Marcel Moerman, een tachtigjarige weduwnaar, wordt 's ochtends dood aangetroffen in bed. Hij werd verstikt met zijn hoofdkussen. Er zijn geen sporen van inbraak, maar zijn kleindochter Nele en buurvrouw Suzanne hadden een sleutel van zijn huis. Via Geoffrey, Suzannes kleinzoon, maakt Witse kennis met 'de jeugd van tegenwoordig'. Maar ook het bejaarde slachtoffer blijkt niet zo onschuldig als hij eerst dacht.

Zo 11 augustus 2019 | 20:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Repo Man in the Septic Tank. In een septische tank wordt het lijk van een beslaglegger gevonden. Het team moet erachter zien te komen wie de dader is. Sommige getuigen blijken ineens mogelijke verdachten.

Za 10 augustus 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. The Master in the Slop. Het team vindt het lijk van een gevierde, maar gehate schaakmeester. Sweets verrast iedereen met zijn schaaktalent en gaat undercover in de schaakwereld om de moordenaar op te sporen.

Vr 9 augustus 2019 | 21:50 Les secrets

Eerste aflevering. Franse thrillerserie. Sarah en haar man Alex genieten samen met hun zoontje Paul van hun vakantie bij de familie van Alex. Wanneer op een ochtend het lijk van Alex aan de voet van een klif wordt aangetroffen, wijst alles op zelfmoord.

Vr 9 augustus 2019 | 17:01 Phineas and Ferb

Seizoen 4 - Amerikaanse animatieserie. Lijk ik Dik in dit Vogelbekdier?

Vr 9 augustus 2019 | 17:01 Phineas and Ferb

Seizoen 4 - Amerikaanse animatieserie. Lijk ik Dik in dit Vogelbekdier?

Vr 9 augustus 2019 | 16:59 Phineas and Ferb

Seizoen 4 - Amerikaanse animatieserie. Lijk ik Dik in dit Vogelbekdier?

Ma 5 augustus 2019 | 14:00 L'inconnu de Brocéliande

05/08/19 - Tv-misdaadfilm, Franse tv misdaadfilm. In het bos van Brocéliande wordt een verkoold lijk aangetroffen dat onherkenbaar is. Tegelijkertijd komen de autoriteiten in contact met een in shock verkerende 13 jarige jongen, die niet in staat is om te spreken. Houden de twee incidenten met elkaar verband? Politieagenten Marie Delorme en Eric Jourdain bijten zich vast in de zaak.

Franse tv-misdaadfilm. In het bos van Brocéliande wordt een verkoold lijk aangetroffen dat onherkenbaar is. Tegelijkertijd komen de autoriteiten in contact met een in shock verkerende 13-jarige jongen, die niet in staat is om te spreken. Houden de twee incidenten met elkaar verband? Politieagenten Marie Delorme en Eric Jourdain bijten zich vast in de zaak.

Za 3 augustus 2019 | 22:45 Section de Recherches

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Franse misdaadserie. Une femme de trop. Nadat zijn vrouw thuis is vertrokken, hoort Vincent plots de deurbel. Daar wacht de mooie Alice met een fles wijn in de hand. De volgende ochtend wordt Vincent wakker met een ontzettende hoofdpijn, hij weet niet meer wat er gebeurd is. Naast hem ligt het lijk van zijn vrouw.

Za 3 augustus 2019 | 15:30 Rico, Oscar en de gestolen steen IMDb: 6.3

03/08/19 - IMDB * 6.3 - Jeugdfilm, Duitse jeugdfilm. Sinds Rico en Oscar elkaar hebben leren kennen, is hun leven heel wat spannender geworden. Een kleine adempauze komt dus heel gelegen., maar dan krijgen ze te maken met privéontwikkelingen: Oscar zijn vader is naar een andere wijk verhuisd om dichter bij zijn vrienden te wonen. En blijkbaar wil Simon Westbühl met de moeder van Rico trouwen. En dan vinden zij op de koop toe een lijk in het trappenhuis.

Duitse jeugdfilm. Sinds Rico en Oscar elkaar hebben leren kennen, is hun leven heel wat spannender geworden. Een kleine adempauze komt dus heel gelegen., maar dan krijgen ze te maken met privéontwikkelingen: Oscar zijn vader is naar een andere wijk verhuisd om dichter bij zijn vrienden te wonen. En blijkbaar wil Simon Westbühl met de moeder van Rico trouwen. En dan vinden zij op de koop toe een lijk in het trappenhuis.

Do 1 augustus 2019 | 21:34 Silent Witness

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie. Choices (part 2). Voor een nachtclub is vanuit een passerende auto geschoten, waarbij meerdere slachtoffers zijn gevallen. De recherche vermoedt dat de schietpartij voortkomt uit de rivaliteit tussen verschillende drugsbendes. De pathologen onderzoeken een lijk dat is gevonden in de vluchtauto. Haast is geboden, want er is een nieuwe confrontatie tussen de bendes op komst.

Do 1 augustus 2019 | 20:30 Silent Witness

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie. Choices (part 1). Voor een nachtclub is vanuit een passerende auto geschoten, waarbij meerdere slachtoffers zijn gevallen. De recherche vermoedt dat de schietpartij voortkomt uit de rivaliteit tussen enkele drugsbendes. De pathologen onderzoeken een lijk dat is gevonden in de vluchtauto. Haast is geboden, want er is een nieuwe confrontatie tussen de bendes op komst.

Wo 31 juli 2019 | 18:40 L'inconnu de Brocéliande

31/07/19 - Tv-misdaadfilm, Franse tv misdaadfilm. In het bos van Brocéliande wordt een verkoold lijk aangetroffen dat onherkenbaar is. Tegelijkertijd komen de autoriteiten in contact met een in shock verkerende 13 jarige jongen, die niet in staat is om te spreken. Houden de twee incidenten met elkaar verband? Politieagenten Marie Delorme en Eric Jourdain bijten zich vast in de zaak.

Franse tv-misdaadfilm. In het bos van Brocéliande wordt een verkoold lijk aangetroffen dat onherkenbaar is. Tegelijkertijd komen de autoriteiten in contact met een in shock verkerende 13-jarige jongen, die niet in staat is om te spreken. Houden de twee incidenten met elkaar verband? Politieagenten Marie Delorme en Eric Jourdain bijten zich vast in de zaak.

Wo 31 juli 2019 | 01:45 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Organ Grinder. Wanneer het levenloze lichaam van de bekende projectontwikkelaar Bob Fairmont in een hotellift wordt aangetroffen, wordt de hulp van het CSI-team ingeroepen. De onderzoekers ontdekken al snel dat het slachtoffer na zijn dood werd omgekleed. Op de plaats waar het lijk werd aangetroffen, werd alle bewijsmateriaal grondig verwijderd. Het belooft een moeilijke speurtocht te worden.

Za 27 juli 2019 | 21:50 CSI: New York

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Death house. Na een noodoproep wordt het team naar een leegstaande penthouse gestuurd. Daar ontdekken ze een lijk van bijna een eeuw oud. Het huis blijkt nog veel meer verrassingen in petto te hebben.

Za 27 juli 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Sense In The Sacrifice. Vijand nummer één, de mysterieuze Pelant, is terug. Het Jeffersonian-team wil zijn pesterijen aan hun adres voor eens en voor altijd stoppen. Wanneer een menselijk lijk naar het instituut wordt gebracht voor onderzoek, stellen ze een plan op in samenwerking met agent Hayes Flynn om Pelant bij de moordzaak te betrekken. Hun snode plan draait echter volledig verkeerd uit wanneer Pelant hen weer een stap voor lijkt te zijn, wat zelfs het leven kost van een naaste van Booth. Intussen keert Sweets terug uit zijn periode van afwezigheid en hij stelt meteen de samenwerking met Flynn in vraag.

Do 25 juli 2019 | 21:55 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Organ Grinder. Wanneer het levenloze lichaam van de bekende projectontwikkelaar Bob Fairmont in een hotellift wordt aangetroffen, wordt de hulp van het CSI-team ingeroepen. De onderzoekers ontdekken al snel dat het slachtoffer na zijn dood werd omgekleed. Op de plaats waar het lijk werd aangetroffen, werd alle bewijsmateriaal grondig verwijderd. Het belooft een moeilijke speurtocht te worden.

Zo 21 juli 2019 | 21:55 Killing Eve

Amerikaans-Britse misdaadserie. Seizoen 2 - Aflevering 4 van 8 - Desperate Times. Villanelle en Konstantin reizen naar Amsterdam, waar Villanelle een opdracht tot een goed einde brengt. Na de vondst van een nieuw lijk, moeten Eve en haar team een doorbraak forceren in de zaak.

Zo 21 juli 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Na keiki a Kalaihaohia (The Children of Kalaihoahia). Het lijk van een diamantensmokkelaar wordt gestolen op een kerkhof. Het team spoort zijn partner op.

Za 20 juli 2019 | 22:35 CSI: New York

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Hammer down. Een vrachtwagen raakt betrokken bij een verkeersongeval. Ter plaatse aangekomen, merkt het CSI-team dat de chauffeur spoorloos verdwenen is. Op de koop toe vindt Flack in de laadruimte het lijk van een jonge vrouw. Sid onderzoekt het lichaam en ontdekt dat ze het slachtoffer is geworden van organenhandelaars.

Vr 19 juli 2019 | 21:05 Black Cat, White Cat

19/07/19 - Komedie, Roemeens Servisch Bulgaarse romantische komedie. De Romazigeuners Grga Pitic en Zarije Destanov zijn allebei in de 80 en vrienden voor het leven, al hebben ze elkaar in 25 jaar niet meer gezien. Zarijes zoon Matko is een nietsnut die in de Servisch Bulgaarse grensstreek illegaal handel drijft met de Russen. Wanneer één van zijn zaakjes mislukt, moet hij dringend aan geld geraken. Hij vraagt Grga om een lening, maar wordt door zijn partner, zigeunerboef Dadan, gechanteerd. Die wil dat Matko's...

Roemeens-Servisch-Bulgaarse romantische komedie. De Romazigeuners Grga Pitic en Zarije Destanov zijn allebei in de 80 en vrienden voor het leven, al hebben ze elkaar in 25 jaar niet meer gezien. Zarijes zoon Matko is een nietsnut die in de Servisch-Bulgaarse grensstreek illegaal handel drijft met de Russen. Wanneer één van zijn zaakjes mislukt, moet hij dringend aan geld geraken. Hij vraagt Grga om een lening, maar wordt door zijn partner, zigeunerboef Dadan, gechanteerd. Die wil dat Matko's zoon Zare trouwt met zijn jongere zus Afrodite. Helaas hebben Zare en Afrodite absoluut geen belangstelling voor elkaar. Het huwelijk lijkt echter onafwendbaar. Maar dan overlijdt Zarije. Zare ziet daar een reden in om het huwelijk uit te stellen, maar Dadan wil van geen wijken weten en beweert dat Zarije helemaal niet dood is. Hij verstopt het lijk in een zak met ijs op de zolder en gaat voort met de voorbereidingen van het huwelijk...

Ma 15 juli 2019 | 13:59 Le mort de la plage IMDb: 6.4

15/07/19 - IMDB * 6.4 - Tv-misdaadfilm, Franse tv misdaadfilm. Tijdens een paardrit ontdekt een jonge vrouw het lijk van een man op het strand van Vierville, dat tijdens de landing van Normandië op 6 juni 1944 bekend stond als Omaha Beach. Het slachtoffer, een oude man van bijna 90 jaar in een Amerikaans militair uniform, werd in ware executiestijl doorzeefd met twaalf kogels. Eloïse Gentil, een jonge commandante uit Caen, neemt de leiding over het onderzoek. Al snel raakt de identiteit van het slachtoffer bekend: Amerikaans WOII...

Franse tv-misdaadfilm. Tijdens een paardrit ontdekt een jonge vrouw het lijk van een man op het strand van Vierville, dat tijdens de landing van Normandië op 6 juni 1944 bekend stond als Omaha Beach. Het slachtoffer, een oude man van bijna 90 jaar in een Amerikaans militair uniform, werd in ware executiestijl doorzeefd met twaalf kogels. Eloïse Gentil, een jonge commandante uit Caen, neemt de leiding over het onderzoek. Al snel raakt de identiteit van het slachtoffer bekend: Amerikaans WOII-veteraan James Jonathan Crawley.

Zo 14 juli 2019 | 22:50 Romancing The Stone IMDb: 6.9

14/07/19 - IMDB * 6.9 - Avonturenfilm, Romancing the Stone is een Amerikaanse actie en komische avonturenfilm uit 1984 onder regie van Robert Zemeckis. De hoofdrollen worden vertolkt door met Michael Douglas, Kathleen Turner en Danny DeVito. In 1985 kwam er een tweede succesvolle deel uit met de titel 'The Jewel of the Nile' met dezelfde acteurs in de hoofdrol. Vlak na de moord op haar zwager ontvangt romanschrijfster Joan Wilder een pakketje van hem met daarin een schatkaart. Vervolgens wordt ze gebeld door haar zus Elaine die in...

Romancing the Stone is een Amerikaanse actie- en komische avonturenfilm uit 1984 onder regie van Robert Zemeckis. De hoofdrollen worden vertolkt door met Michael Douglas, Kathleen Turner en Danny DeVito. In 1985 kwam er een tweede succesvolle deel uit met de titel 'The Jewel of the Nile' met dezelfde acteurs in de hoofdrol. Vlak na de moord op haar zwager ontvangt romanschrijfster Joan Wilder een pakketje van hem met daarin een schatkaart. Vervolgens wordt ze gebeld door haar zus Elaine die in Colombia ontvoerd is en pas vrijkomt wanneer Joan de schatkaart aan haar kidnappers overhandig. Joan begint aan een gevaarlijke reis, maar wordt om de tuin geleid door een corrupte agent die ook uit is op de schat. Op het nippertje wordt ze gered door vrijbuiter Jack Colton en samen beginnen ze aan een avontuur waarbij de kogels hen om de oren vliegen. De komische avonturenfilm uit 1984 betekende de grote doorbraak voor zowel actrice Kathleen Turner als regisseur Robert Zemeckis, die daarna onder meer de 'Back to the Future' trilogie en 'Forest Gump' afleverde. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/romancing-the-stone

Za 13 juli 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. The Bodies in the Book. Brennan en Booth onderzoeken een zaak die opvallend veel gelijkenissen vertoont met een moord in Brennans nieuwste misdaadroman. Het slachtoffer is een handelsreiziger, maar nog voor ze de dader kunnen vinden, wordt er een nieuwe moord gepleegd. Ook ditmaal kan er van toeval geen sprake zijn: de moord is overduidelijk geïnspireerd door Brennans boek. Booth gaat op zoek naar Oliver Laurier, Brennans vroegere stalker. Die ontkent elke betrokkenheid bij de zaak. Hij blijkt bovendien overgevoelig te zijn aan het zien van bloed, waardoor hij meteen van de lijst met verdachten mag worden geschrapt. Terwijl de FBI en de medewerkers van het Jeffersonian beide moorden aan elkaar proberen te linken, stuiten Brennan en Booth op een derde lijk.

Vr 12 juli 2019 | 14:10 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Anatomy of a Murder. Tijdens een begrafenisplechtigheid wordt in de kist van de overledene een tweede lijk ontdekt. Het gaat om het lichaam van een jonge vrouwelijke arts van County Hospital, waar de dokters regelmatig met elkaar in de koffer duiken. Castles relatie met Gina komt onder druk te staan wanneer zij de banden met Alexis wil aanhalen.

Do 11 juli 2019 | 10:25 Mythbusters

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Dead Body Double: De MythBusters onderzoeken twee explosieve mysteries. Is een lijk bestand tegen kogels? En is een niet-Newtonse vloeistof bestand tegen bomexplosies?

Wo 10 juli 2019 | 18:42 Le mort de la plage IMDb: 6.4

10/07/19 - IMDB * 6.4 - Tv-misdaadfilm, Franse tv misdaadfilm. Tijdens een paardrit ontdekt een jonge vrouw het lijk van een man op het strand van Vierville, dat tijdens de landing van Normandië op 6 juni 1944 bekend stond als Omaha Beach. Het slachtoffer, een oude man van bijna 90 jaar in een Amerikaans militair uniform, werd in ware executiestijl doorzeefd met twaalf kogels. Eloïse Gentil, een jonge commandante uit Caen, neemt de leiding over het onderzoek. Al snel raakt de identiteit van het slachtoffer bekend: Amerikaans WOII...

Franse tv-misdaadfilm. Tijdens een paardrit ontdekt een jonge vrouw het lijk van een man op het strand van Vierville, dat tijdens de landing van Normandië op 6 juni 1944 bekend stond als Omaha Beach. Het slachtoffer, een oude man van bijna 90 jaar in een Amerikaans militair uniform, werd in ware executiestijl doorzeefd met twaalf kogels. Eloïse Gentil, een jonge commandante uit Caen, neemt de leiding over het onderzoek. Al snel raakt de identiteit van het slachtoffer bekend: Amerikaans WOII-veteraan James Jonathan Crawley.

Za 6 juli 2019 | 21:15 Silent Witness

Seizoen 20 - Aflevering 5 - Britse misdaadserie. Remembrance (1/2). In de Thames wordt het lijk van een vrouw aangetroffen. Deze vondst zet Nikki en Jack op het spoor van een drie jaar oude zaak: de verdwijning van een tienermeisje. Als de moeder van dit meisje de verdachte aanvalt, komt Nikki onder vuur te liggen wegens het lekken van informatie.

Vr 5 juli 2019 | 15:05 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Anatomy of a Murder. Tijdens een begrafenisplechtigheid wordt in de kist van de overledene een tweede lijk ontdekt. Het gaat om het lichaam van een jonge vrouwelijke arts van County Hospital, waar de dokters regelmatig met elkaar in de koffer duiken. Castles relatie met Gina komt onder druk te staan wanneer zij de banden met Alexis wil aanhalen.

Do 4 juli 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman in the Sand. Dokter Brennan en Seeley Booth vliegen naar Las Vegas om het vermoedelijke lichaam van Mason Roberts, een openbare aanklager die in 2001 verdween, te onderzoeken. De vondst van het lijk in de woestijn nabij de gokstad kwam er na een tip van een prostituee, die op haar sterfbed beweerde deze informatie ooit van een topgangster vernomen te hebben. Maar wanneer Brennan de stoffelijke resten van de man bestudeert, merkt ze plots een aasgier in de buurt op. Die leidt haar naar een tweede lijk iets verderop: een vrouw die minder dan een week geleden om het leven werd gebracht. Dat kan geen toeval zijn.

Zo 30 juni 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman in the Sand. Dokter Brennan en Seeley Booth vliegen naar Las Vegas om het vermoedelijke lichaam van Mason Roberts, een openbare aanklager die in 2001 verdween, te onderzoeken. De vondst van het lijk in de woestijn nabij de gokstad kwam er na een tip van een prostituee, die op haar sterfbed beweerde deze informatie ooit van een topgangster vernomen te hebben. Maar wanneer Brennan de stoffelijke resten van de man bestudeert, merkt ze plots een aasgier in de buurt op. Die leidt haar naar een tweede lijk iets verderop: een vrouw die minder dan een week geleden om het leven werd gebracht. Dat kan geen toeval zijn.

Zo 30 juni 2019 | 13:35 River Monsters

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Bone Crusher: Jeremy onderzoekt of een reeks verdwijningen, een mysterieus wezen dat onder het wateroppervlak rondwaart en de vondst van een lijk met rare verwondingen verband houden met elkaar.

Za 29 juni 2019 | 01:45 River Monsters

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Bone Crusher: Jeremy onderzoekt of een reeks verdwijningen, een mysterieus wezen dat onder het wateroppervlak rondwaart en de vondst van een lijk met rare verwondingen verband houden met elkaar.

Vr 28 juni 2019 | 20:30 River Monsters

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Bone Crusher: Jeremy onderzoekt of een reeks verdwijningen, een mysterieus wezen dat onder het wateroppervlak rondwaart en de vondst van een lijk met rare verwondingen verband houden met elkaar.

Vr 28 juni 2019 | 20:30 River Monsters

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Bone Crusher: Jeremy onderzoekt of een reeks verdwijningen, een mysterieus wezen dat onder het wateroppervlak rondwaart en de vondst van een lijk met rare verwondingen verband houden met elkaar.

Di 25 juni 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Politieserie. Soirée privée, deel 1. Het lijk van een jonge vrouw wordt aangetroffen in de Halse bossen. Bijna tegelijkertijd ontdekt men dat de vorige baas van Van Deun diezelfde nacht werd vermoord. Witse en zijn team bijten zich vast in beide zaken, maar Van Deun begint zich zeer vreemd te gedragen. Is hij op de één of andere manier betrokken bij de zaak?

Zo 23 juni 2019 | 22:50 Crime Scene Investigation

Seizoen 10 - Aflevering 11 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Sin City Blue. Catherine, Greg en Brass onderzoeken de moord op Karen Jones, een jonge vrouw die dood werd aangetroffen in een hotel. Alles wijst erop dat ze een prostituee was. Greg en Bass ontdekken korte tijd later een tweede lijk in hetzelfde hotel.

Zo 23 juni 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Boy in The Shroud. Het lijk van een tiener wordt gevonden in de laadbak van een vuilniswagen, nadat die botste met een truck. Aanvankelijk denkt het team van Brennan het lichaam van een jonge junkie of een dakloze gevonden te hebben, maar hun verbazing is groot wanneer de jongen uit een gegoede familie afkomstig blijkt te zijn.

Zo 23 juni 2019 | 12:55 Death in Paradise

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Een expeditie te paard wordt afgebroken als Jack het lijk van een ruiter ontdekt op een onvermoede plaats - het politiebureau. 8/8

Za 22 juni 2019 | 15:50 Death in Paradise

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Een expeditie te paard wordt afgebroken als Jack het lijk van een ruiter ontdekt op een onvermoede plaats - het politiebureau. 8/8

Vr 21 juni 2019 | 20:25 Strangers

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse thrillerserie. Als Jonah bijkomt op de boot van gangster Kai Huang, is de politie inmiddels gearriveerd. Maar het lijk dat Jonah gezien heeft is spoorloos, net als David en het wapen. Als Sally Jonah in Macau te hulp schiet, doet ze een schokkende ontdekking die haar eigen functie in gevaar brengt. Lau maakt zich ongerust over haar vader en Jonah zoekt de confrontatie met de vermeende moordenaar van zijn vrouw.

Do 20 juni 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Politieserie. Soirée privée, deel 1. Het lijk van een jonge vrouw wordt aangetroffen in de Halse bossen. Bijna tegelijkertijd ontdekt men dat de vorige baas van Van Deun diezelfde nacht werd vermoord. Witse en zijn team bijten zich vast in beide zaken, maar Van Deun begint zich zeer vreemd te gedragen. Is hij op de één of andere manier betrokken bij de zaak?

Zo 16 juni 2019 | 22:52 Crime Scene Investigation

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. The Lost Girls. Dokter Langston zet in Las Vegas zijn zoektocht naar Madeline Briggs verder. Tijdens het onderzoek wordt het lijk van een bekende weervrouw aangetroffen. Het ziet ernaar uit dat een prostitutienetwerk alles met de zaak te maken heeft.

Zo 16 juni 2019 | 20:57 Crime Scene Investigation

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Bloodsport. Een succesvolle en geliefde footballcoach wordt dood aangetroffen in zijn huis. In de slaapkamer van het slachtoffer worden bloedsporen gevonden, die wijzen op moord. Het lijkt erop dat de dader de alarmcodes van het huis kende. Terwijl Nick, Catherine en Ray zich met deze zaak bezighouden, onderzoeken Sarah en Greg een lijk dat werd teruggevonden in een auto die uit het water werd gevist.

Za 15 juni 2019 | 20:00 CSI: New York

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The box. Wanneer in een autowrak een lijk in verre staat van ontbinding wordt gevonden, moeten de leden van het CSI-team de beenderen ontleden om te zien wie het slachtoffer is. Dankzij de nummerplaat van de auto kunnen ze eigenares Elisabeth Banks opsporen. Haar man had de auto kortgeleden als gestolen opgegeven.

Vr 14 juni 2019 | 14:05 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. A Deadly Affair. Beckett heeft niets meer gehoord van Castle sinds hij maanden geleden vertrok om zijn tweede boek over Nikki Heat af te werken. Wanneer Beckett en haar team een moordenaar opsporen in een schimmig appartement, treffen ze er Castle aan. Hij staat over een lijk gebogen met een geweer in zijn handen. Beckett kan niet anders dan hem te arresteren.

Di 11 juni 2019 | 23:00 The Five

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie. Pru helpt Mark om enkele geheimen bloot te leggen. Samen ontdekken ze enkele duistere waarheden. Danny en Ally ontdekken een nieuw lijk.

Ma 10 juni 2019 | 17:00 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Politieserie. Scherven. Op een school wordt 's ochtends het lijk gevonden van de leraar chemie, Frank Alpaerts. Alpaerts bleek een zeer populaire leraar te zijn, die echter nogal een druk liefdesleven had. Onder andere met de echtgenote van turnleraar Dierckx. Dan blijkt dat Alpaerts een speciale band had met een probleemjongere van de school. Alles krijgt een explosieve ontknoping waar Witse niet ongeschonden uit zal komen.

Ma 10 juni 2019 | 14:01 Mémoire de sang

10/06/19 - Tv-misdaadfilm, Franse tv misdaadfilm. De 32 jarige Louise werkt als anesthesiologe in het CHU van Havre. Haar gelukkige leven met haar man en twee kinderen wordt plots op zijn kop gezet wanneer het gemummificeerde lijk van haar stiefvader wordt aangetroffen in het beton van een sluis. Michel Vasseur, de man van haar moeder, had de familie 18 jaar geleden verlaten zonder ooit nog een teken van leven te geven.

Franse tv-misdaadfilm. De 32-jarige Louise werkt als anesthesiologe in het CHU van Havre. Haar gelukkige leven met haar man en twee kinderen wordt plots op zijn kop gezet wanneer het gemummificeerde lijk van haar stiefvader wordt aangetroffen in het beton van een sluis. Michel Vasseur, de man van haar moeder, had de familie 18 jaar geleden verlaten zonder ooit nog een teken van leven te geven.

Ma 10 juni 2019 | 00:42 Cold Comes the Night IMDb: 5.7

10/06/19 - IMDB * 5.7 - Misdaadthriller, Cold Comes the Night is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Tze Chun. Met hoofdrollen voor Alice Eve, Bryan Cranston en Logan Marshall Green. Een hotelmedewerkster, die nauwelijks in staat is om voor haar dochtertje te zorgen, stuit in een van de kamers op een lijk en een tas vol geld. Op het eerste gezicht lijkt het een geluk bij een ongeluk, maar dan blijkt dat de nagenoeg blinde Russische crimineel Topo (Bryan Cranston) zijn centjes...

Cold Comes the Night is een Amerikaanse misdaad en- dramafilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Tze Chun. Met hoofdrollen voor Alice Eve, Bryan Cranston en Logan Marshall-Green. Een hotelmedewerkster, die nauwelijks in staat is om voor haar dochtertje te zorgen, stuit in een van de kamers op een lijk en een tas vol geld. Op het eerste gezicht lijkt het een geluk bij een ongeluk, maar dan blijkt dat de nagenoeg blinde Russische crimineel Topo (Bryan Cranston) zijn centjes terug wil. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cold-comes-the-night

Za 8 juni 2019 | 23:24 Mémoire de sang

08/06/19 - Tv-misdaadfilm, Franse tv misdaadfilm. De 32 jarige Louise werkt als anesthesiologe in het CHU van Havre. Haar gelukkige leven met haar man en twee kinderen wordt plots op zijn kop gezet wanneer het gemummificeerde lijk van haar stiefvader wordt aangetroffen in het beton van een sluis. Michel Vasseur, de man van haar moeder, had de familie 18 jaar geleden verlaten zonder ooit nog een teken van leven te geven.

Franse tv-misdaadfilm. De 32-jarige Louise werkt als anesthesiologe in het CHU van Havre. Haar gelukkige leven met haar man en twee kinderen wordt plots op zijn kop gezet wanneer het gemummificeerde lijk van haar stiefvader wordt aangetroffen in het beton van een sluis. Michel Vasseur, de man van haar moeder, had de familie 18 jaar geleden verlaten zonder ooit nog een teken van leven te geven.

Za 8 juni 2019 | 01:11 Crossing Lines

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Frans-Duits-Amerikaans-Belgische misdaadserie. The long way home. Terwijl Eva haar thuisstad in Italië bezoekt, spoelt er een lijk aan op het strand. Eva krijgt een mysterieus telefoontje van een man die bijzonder intieme details over het lichaam kent. Hij wordt al snel als verdachte aangewezen, maar dat blijkt niet te kloppen. Dan wordt duidelijk dat er een seriemoordenaar aan het werk is.

Vr 7 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Sins of the Father. In de koffer van een auto wordt een lijk gevonden. Ook Tony's vader wordt in de wagen aangetroffen, maar hij kan zich niets herinneren. De politie beschouwt hem als hoofdverdachte. Tony wordt van het onderzoek gehaald, maar probeert op zijn eentje toch de onschuld van zijn vader te bewijzen.

Vr 7 juni 2019 | 15:00 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. A Deadly Affair. Beckett heeft niets meer gehoord van Castle sinds hij maanden geleden vertrok om zijn tweede boek over Nikki Heat af te werken. Wanneer Beckett en haar team een moordenaar opsporen in een schimmig appartement, treffen ze er Castle aan. Hij staat over een lijk gebogen met een geweer in zijn handen. Beckett kan niet anders dan hem te arresteren.

Do 6 juni 2019 | 20:05 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Organ Grinder. Wanneer het levenloze lichaam van de bekende projectontwikkelaar Bob Fairmont in een hotellift wordt aangetroffen, wordt de hulp van het CSI-team ingeroepen. De onderzoekers ontdekken al snel dat het slachtoffer na zijn dood werd omgekleed. Op de plaats waar het lijk werd aangetroffen, werd alle bewijsmateriaal grondig verwijderd. Het belooft een moeilijke speurtocht te worden.

Wo 5 juni 2019 | 18:40 Mémoire de sang

05/06/19 - Tv-misdaadfilm, Franse tv misdaadfilm. De 32 jarige Louise werkt als anesthesiologe in het CHU van Havre. Haar gelukkige leven met haar man en twee kinderen wordt plots op zijn kop gezet wanneer het gemummificeerde lijk van haar stiefvader wordt aangetroffen in het beton van een sluis. Michel Vasseur, de man van haar moeder, had de familie 18 jaar geleden verlaten zonder ooit nog een teken van leven te geven.

Franse tv-misdaadfilm. De 32-jarige Louise werkt als anesthesiologe in het CHU van Havre. Haar gelukkige leven met haar man en twee kinderen wordt plots op zijn kop gezet wanneer het gemummificeerde lijk van haar stiefvader wordt aangetroffen in het beton van een sluis. Michel Vasseur, de man van haar moeder, had de familie 18 jaar geleden verlaten zonder ooit nog een teken van leven te geven.

Wo 5 juni 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Politieserie. De brouwerij. In een familiebrouwerij wordt het lijk van de jongste broer uit de familie teruggevonden in een bierketel. Tegelijkertijd wordt een jonge vrouw neergeschoten op de parking van een nachtclub. Witse moet beide zaken zien op te lossen, maar dan duiken er pistes op die doen uitschijnen dat beide zaken met elkaar te maken hebben.

Di 4 juni 2019 | 23:15 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Organ Grinder. Wanneer het levenloze lichaam van de bekende projectontwikkelaar Bob Fairmont in een hotellift wordt aangetroffen, wordt de hulp van het CSI-team ingeroepen. De onderzoekers ontdekken al snel dat het slachtoffer na zijn dood werd omgekleed. Op de plaats waar het lijk werd aangetroffen, werd alle bewijsmateriaal grondig verwijderd. Het belooft een moeilijke speurtocht te worden.

Ma 3 juni 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Politieserie. Nachttrein. Het lijk van een jonge vrouw wordt aangetroffen in een goederentrein. Ze blijkt te zijn verdoofd en verkracht. Tijdens hun onderzoek ontdekken Witse en Sam dat er nog meer meisjes slachtoffer zijn geworden van de verkrachters. Zijn de daders te vinden in een allochtone jongerenbende die de stationsbuurt onveilig maakt? Of is er iets anders aan de hand?

Za 1 juni 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in The Fallout Shelter. Brennan en haar team moeten vlak voor kerst in een nucleaire bunker een lijk identificeren. Als ze in de botten snijden, komt er een dodelijke schimmel vrij. Het team moet in quarantaine.

Ma 27 mei 2019 | 19:55 Death in Paradise

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Een expeditie te paard wordt afgebroken als Jack het lijk van een ruiter ontdekt op een onvermoede plaats - het politiebureau. 8/8

Ma 27 mei 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Politieserie. Afscheidscadeau. Witse krijgt bericht dat Alice Brems hem op haar sterfbed wil spreken. Witse heeft indertijd haar man gearresteerd voor de moord op een prostituee. Alice was degene die zijn alibi definitief ontkrachtte. Nu vertelt ze Witse dat ze gelogen heeft en dat haar man wel thuis was op het tijdstip van de moord. Ze vraagt Witse een brief naar haar man te brengen. Daarna zal ze alles officieel opbiechten. Wanneer Witse terugkomt uit het ziekenhuis, is Alice overleden.

Zo 26 mei 2019 | 20:57 Crime Scene Investigation

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Kill me if you can. Op de parking van een casino in Las Vegas wordt in een auto een lijk aangetroffen. Elders in de stad vindt een vrouw een lichaam in een motelkamer. En een klusjesman ontdekt in het zwembad van zijn baas diens dode lichaam. Het team probeert uit te zoeken of er een verband bestaat tussen deze drie moorden.

Za 25 mei 2019 | 16:40 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Politieserie. Onbekend lijk. In het kanaal worden plastic zakken gevonden met daarin de lichaamsresten van een Filippijnse vrouw. Haar echtgenoot, een oudere, sjofele man, is er kapot van. Onderzoek wijst uit dat de levenswandel van de dode vrouw niet onbesproken was: ze liet haar man al snel in de steek en vulde haar inkomsten als kamermeisje in een groot hotel aan met prostitutie.

Za 25 mei 2019 | 02:55 Tin Star

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Jack bouwt een brandstapel en verbrandt Whitey's lichaam. Hij verwijdert een ketting van Whitney's lijk. Is het een boetedoening of alleen maar het vernietigen van bewijs?

Vr 24 mei 2019 | 23:25 Tin Star

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Jack bouwt een brandstapel en verbrandt Whitey's lichaam. Hij verwijdert een ketting van Whitney's lijk. Is het een boetedoening of alleen maar het vernietigen van bewijs?

Wo 22 mei 2019 | 20:33 Inspector Morse

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie. The Last Enemy. Inspector Morse keert terug naar het hem vertrouwde terrein van het academische leven in Oxford wanneer uit één van de kanalen van de stad een lijk wordt opgevist. Het enige aanknopingspunt is een verwijzing naar één van de vele colleges in Oxford. Morse ontdekt dat de moord het gevolg was van een niets ontziende rivaliteit bij het dingen naar één van de meest prestigieuze betrekkingen aan de universiteit. Maar wie van de zeer gereputeerde en hooggewaardeerde kandidaten was de moordenaar?

Ma 20 mei 2019 | 14:00 Crimes parfaits

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Franse misdaadserie. Entre deux eaux. Het lijk van een man, volledig verscheurd door de schroef van zijn eigen boot, wordt aangetroffen. Alles wijst op een tragisch ongeluk. Zijn echtgenote en een bevriend koppel die het weekend met hem doorbrachten hebben allemaal een onweerlegbaar alibi. Ze hadden echter allemaal wel een goede reden om het slachtoffer te zien verdwijnen.

Zo 19 mei 2019 | 22:49 Crime Scene Investigation

Seizoen 9 - Aflevering 13 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Deep fried & minty fresh. Bob Graham, de eigenaar van een fastfoodtent, wordt dood aangetroffen in de keuken van zijn restaurant. Langston en Nick gaan ter plaatse om de zaak te onderzoeken en ontdekken een bloedspoor. Dat wijst erop dat er een lijk naar binnen werd gesleept en dat er mogelijk een tweede slachtoffer is. Wanneer Langston en Nick het bloedspoor volgen, doen ze een vreemde ontdekking.

Za 18 mei 2019 | 23:23 Crimes parfaits

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Franse misdaadserie. Entre deux eaux. Het lijk van een man, volledig verscheurd door de schroef van zijn eigen boot, wordt aangetroffen. Alles wijst op een tragisch ongeluk. Zijn echtgenote en een bevriend koppel die het weekend met hem doorbrachten hebben allemaal een onweerlegbaar alibi. Ze hadden echter allemaal wel een goede reden om het slachtoffer te zien verdwijnen.

Za 18 mei 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. A Boy in A Tree. Wanneer het lijk van de zoon van de Venezolaanse ambassadeur wordt gevonden, hangend in een boom op de campus van een exclusieve privéschool, veranderd een eenvoudige zelfmoordzaak snel in een web van leugens, seks en schandaal.

Za 18 mei 2019 | 16:45 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Politieserie. Tegen de muur. De begrafenis van Dimi wordt ruw verstoord door een gijzeling: twee gangsters die een pensioenkas hebben overvallen, hebben zich verschanst in een huis bij een alleenstaande gescheiden moeder en haar zoontje. Witse grijpt in ondanks de bevelen van Wijtinckx. Onder het mom van dokter dringt hij binnen in het huis. Een van de gangsters, Sammy, is zeer agressief en gevaarlijk. Witse probeert de twee gangsters tegen elkaar op te zetten en de gijzelaars veilig vrij te krijgen.

Vr 17 mei 2019 | 22:30 Swiss Army Man

Eerste aflevering. Swiss Army Man: Een wanhopige man die op een verlaten eiland is beland raakt bevriend met een lijk en samen proberen ze op surreëele wijze thuis te komen.

Vr 17 mei 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Politieserie. Kinderspel. Een schooljongen wordt het slachtoffer van 'steamen'. Wat later wordt de jongen die hem bedreigde dood teruggevonden. Een zware klus voor Witse, vooral wanneer blijkt dat de vader van de schooljongen in de buurt was waar het lijk werd gevonden. De oudere broer van de dode jongen, een gekende delinquent, maakt de zaak alleen nog erger.

Wo 15 mei 2019 | 18:39 Crimes parfaits

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Franse misdaadserie. Entre deux eaux. Het lijk van een man, volledig verscheurd door de schroef van zijn eigen boot, wordt aangetroffen. Alles wijst op een tragisch ongeluk. Zijn echtgenote en een bevriend koppel die het weekend met hem doorbrachten hebben allemaal een onweerlegbaar alibi. Ze hadden echter allemaal wel een goede reden om het slachtoffer te zien verdwijnen.

Zo 12 mei 2019 | 20:00 Swiss Army Man

Eerste aflevering. Swiss Army Man: Een wanhopige man die op een verlaten eiland is beland raakt bevriend met een lijk en samen proberen ze op surreëele wijze thuis te komen.

Za 11 mei 2019 | 22:50 CSI: New York

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. All in the family. Mac onderzoekt de moord op een vrouw vóór een bloemenwinkel. Niet veel later wordt verderop het lijk van een man gevonden. Het CSI-team moet onderzoeken of één iemand verantwoordelijk is voor de twee doden.

Do 9 mei 2019 | 00:48 Crossing Lines

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Frans-Duits-Amerikaans-Belgische misdaadserie. The long way home. Terwijl Eva haar thuisstad in Italië bezoekt, spoelt er een lijk aan op het strand. Eva krijgt een mysterieus telefoontje van een man die bijzonder intieme details over het lichaam kent. Hij wordt al snel als verdachte aangewezen, maar dat blijkt niet te kloppen. Dan wordt duidelijk dat er een seriemoordenaar aan het werk is.

Wo 8 mei 2019 | 22:46 House

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Euphoria (part 2). Na de dood van de politieagent denkt ook Foreman dat zijn laatste uur is geslagen. House wil zo snel mogelijk een autopsie uitvoeren op het lijk van de agent, maar dokter Cuddy vreest dat hierdoor nog meer mensen worden blootgesteld aan de mysterieuze, besmettelijke ziekte en ze stelt haar veto. Foreman weigert af te wachten tot zijn collega's een precieze diagnose hebben gesteld. Hij heeft zich verzoend met zijn lot en belt zijn vader op om zijn laatste uren met hem te kunnen doorbrengen.

Di 7 mei 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Vlaamse politieserie. Uit de diepte. Het lijk van een vermiste landbouwer wordt opgevist uit de rivier. De familie van de man reageert echter helemaal anders dan verwacht. Wanneer blijkt dat de man vermoord werd, en niet door verdrinking stierf, probeert Witse het raadsel op te lossen. Maar de sleutel is te vinden in de herinneringen van de echtgenote van het slachtoffer - en zij is sinds het verdwijnen van haar man schijnbaar dement geworden ...

Zo 5 mei 2019 | 01:21 Meurtres sur le lac Léman

05/05/19 - Tv-misdaadfilm, Franse tv misdaadfilm. In het Franse dorpje Evian wordt er drie dagen voor een groot feest het lijk van een zakenman aangetroffen. Het lijkt erop dat hij verdronken is en zijn lichaam werd verzwaard met een sculptuur van een flottin, een mythologisch wezen dat mensen van de verdrinkingsdood redt en een centrale rol in het geplande feest speelt. De moordenaar wil duidelijk de plaatselijke folklore op zijn kop zetten.

Franse tv-misdaadfilm. In het Franse dorpje Evian wordt er drie dagen voor een groot feest het lijk van een zakenman aangetroffen. Het lijkt erop dat hij verdronken is en zijn lichaam werd verzwaard met een sculptuur van een flottin, een mythologisch wezen dat mensen van de verdrinkingsdood redt en een centrale rol in het geplande feest speelt. De moordenaar wil duidelijk de plaatselijke folklore op zijn kop zetten.

Wo 1 mei 2019 | 01:00 CSI

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Justice is Served. Catherine onderzoekt de dood van een zesjarig meisje in een attractiepark. Intussen wordt het lijk gevonden van een man die op het eerste gezicht door een dier werd verscheurd. Uit de autopsie blijkt echter dat er verschillende organen bij de man werden weggenomen met een scalpel.

Wo 1 mei 2019 | 00:00 CSI

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Sounds of Silence. Wanneer het lijk van een 22-jarige jongeman wordt aangetroffen, denkt de politie aanvankelijk dat het om een auto-ongeval gaat. Als duidelijk wordt dat het slachtoffer doof was, gaan Sara en Warrick op onderzoek in een school voor slechthorenden.

Ma 29 april 2019 | 20:30 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Anatomy of a Murder. Tijdens een begrafenisplechtigheid wordt in de kist van de overledene een tweede lijk ontdekt. Het gaat om het lichaam van een jonge vrouwelijke arts van County Hospital, waar de dokters regelmatig met elkaar in de koffer duiken. Castles relatie met Gina komt onder druk te staan wanneer zij de banden met Alexis wil aanhalen.

Ma 29 april 2019 | 03:45 CSI

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Justice is Served. Catherine onderzoekt de dood van een zesjarig meisje in een attractiepark. Intussen wordt het lijk gevonden van een man die op het eerste gezicht door een dier werd verscheurd. Uit de autopsie blijkt echter dat er verschillende organen bij de man werden weggenomen met een scalpel.

Zo 28 april 2019 | 00:45 CSI

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Sounds of Silence. Wanneer het lijk van een 22-jarige jongeman wordt aangetroffen, denkt de politie aanvankelijk dat het om een auto-ongeval gaat. Als duidelijk wordt dat het slachtoffer doof was, gaan Sara en Warrick op onderzoek in een school voor slechthorenden.

Za 27 april 2019 | 22:45 CSI: New York

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Down the rabbit hole. Het lijk van een onbekende jonge vrouw in een lederen outfit en met een felgroene pruik wordt in een pakhuis gevonden. Tijdens het onderzoek naar de oorzaak van haar dood vindt Adam een match van de vrouw in de virtuele wereld Second Life. Om de moordenaar te vinden moeten de CSI'ers in de virtuele wereld duiken en die verbinden met de echte wereld.

Za 27 april 2019 | 16:40 Witse

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Vlaamse misdaadserie. Monica's passie. Monica D'Arteveld en Liesbeth Tommelein beëindigen hun oecumenisch halfuurtje bij 'Radio Halle Regionaal' en maken een afspraak om dezelfde avond om zeven uur het programma af te werken. Vanaf dat moment lijkt Monica wel van de aardbodem verdwenen. Ze verscheen nooit op de afspraak en kwam die avond ook niet thuis. Wanneer haar man heel nauwkeurig haar autootje beschrijft, ziet Witse dat tot zijn verbazing staan op de parking van de Federale Recherche. Het lijk van Monica ligt in de koffer. Aan de achteruitkijkspiegel hangt een komboloï, een snoer met gebedskraaltjes ...

Vr 26 april 2019 | 20:35 Flikken Maastricht

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Misdaadserie. Stenen. Bij de ingang van het voormalige NAVO-centrum wordt het lijk van een oude man gevonden. Het lijkt om een eenvoudige roofmoord te gaan, maar de zaak neemt een andere wending wanneer blijkt dat de man in de jaren zeventig veroordeeld werd voor een diamantroof in België. Net voor zijn dood had de man bovendien contact gezocht met zijn toenmalige medeverdachten. In afwachting van de uitspraak tegen Fleur doet Wolfs onderzoek naar eerdere zaken waarbij de familie Hamza betrokken was. Hij praat met de ex-commando, die de vader van Coscun vermoord heeft, maar die zaait meer twijfel.

Do 25 april 2019 | 23:00 CSI

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Justice is Served. Catherine onderzoekt de dood van een zesjarig meisje in een attractiepark. Intussen wordt het lijk gevonden van een man die op het eerste gezicht door een dier werd verscheurd. Uit de autopsie blijkt echter dat er verschillende organen bij de man werden weggenomen met een scalpel.

Do 25 april 2019 | 22:00 CSI

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Sounds of Silence. Wanneer het lijk van een 22-jarige jongeman wordt aangetroffen, denkt de politie aanvankelijk dat het om een auto-ongeval gaat. Als duidelijk wordt dat het slachtoffer doof was, gaan Sara en Warrick op onderzoek in een school voor slechthorenden.

Wo 24 april 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Vlaamse misdaadserie. Loesje. In het Hulpcentrum voor Jongeren komt er in de late avond een telefoontje binnen van een jongen, die op de brug van het kanaal staat en ermee dreigt zelfmoord te plegen. Een laatste noodkreet. Bij het opgehaalde lijk verneemt Witse dat de jongen van huis weggelopen was, geen middelen van bestaan had en tot over zijn oren in de schulden zat. Zijn GSM werd in het gras gevonden en daarop komt nu een oproep van een meisje: Loesje ...

Vr 19 april 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Vlaamse misdaadserie. Het afscheid. De pittige 35-jarige Charlotte Brabants is enquêtrice voor verschillende firma's. Via een huwelijksbureau is ze in contact gekomen met Jan Duckart, maar na een tijdje heeft ze hem afgewezen. De man nam dit niet en blijft haar achtervolgen. Op een morgen wordt haar lijk gevonden in haar auto op de parking van een toeristische taverne.

Ma 15 april 2019 | 20:30 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. A Deadly Affair. Beckett heeft niets meer gehoord van Castle sinds hij maanden geleden vertrok om zijn tweede boek over Nikki Heat af te werken. Wanneer Beckett en haar team een moordenaar opsporen in een schimmig appartement, treffen ze er Castle aan. Hij staat over een lijk gebogen met een geweer in zijn handen. Beckett kan niet anders dan hem te arresteren.

Za 13 april 2019 | 02:00 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. The Blood From The Stones. Het team wordt opgeroepen om het lijk van een undercoveragent te bestuderen. Zijn lichaam is zwaar verminkt en Brennan treft een zak met diamanten aan in zijn maag. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door de aanwezigheid van een cameraploeg die een documentaire over Brennan wil draaien.

Di 9 april 2019 | 23:00 CSI

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Sex, Lies and Larvae. In het bos wordt het lijk van een vrouw ontdekt. De autopsie bevestigt dat ze vermoord is. Haar echtgenoot is verdachte nummer één.

Di 9 april 2019 | 02:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. The Corpse On The Canopy. Bij het ontwaken treffen Hodgins en Angela een lijk aan boven hun bed. Bovendien liggen er bloemblaadjes in het kinderbedje van hun zoon Michael, waaruit het koppel afleidt dat de moordlustige Pelant opnieuw in het land is om wraak te nemen op Hodgins. Terwijl Booth Hodgins probeert te overtuigen om niet zelf achter zijn vijand aan te gaan, onderzoeken Bones en haar collega's de identiteit en de doodsoorzaak van het vermoorde slachtoffer.

Ma 8 april 2019 | 00:21 Cold Comes the Night IMDb: 5.7

08/04/19 - IMDB * 5.7 - Misdaadthriller, Cold Comes the Night is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Tze Chun. Met hoofdrollen voor Alice Eve, Bryan Cranston en Logan Marshall Green. Een hotelmedewerkster, die nauwelijks in staat is om voor haar dochtertje te zorgen, stuit in een van de kamers op een lijk en een tas vol geld. Op het eerste gezicht lijkt het een geluk bij een ongeluk, maar dan blijkt dat de nagenoeg blinde Russische crimineel Topo (Bryan Cranston) zijn centjes...

Cold Comes the Night is een Amerikaanse misdaad en- dramafilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Tze Chun. Met hoofdrollen voor Alice Eve, Bryan Cranston en Logan Marshall-Green. Een hotelmedewerkster, die nauwelijks in staat is om voor haar dochtertje te zorgen, stuit in een van de kamers op een lijk en een tas vol geld. Op het eerste gezicht lijkt het een geluk bij een ongeluk, maar dan blijkt dat de nagenoeg blinde Russische crimineel Topo (Bryan Cranston) zijn centjes terug wil. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cold-comes-the-night

Zo 7 april 2019 | 02:35 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. The Diamond In The Rough. Onder het alziend oog van de kijkers van zijn realityshow vindt een geestenjager een lijk bijgewerkt met honderden diamanten. Hij brengt het lichaam naar het Jeffersonian-team, dat wat later ontdekt dat het om een vermoorde ballroomdanseres gaat. Ze was van plan om deel te nemen aan een grootse danscompetitie. Meteen verdenken Bones en Booth hierdoor de concurrerende dansers die ook deelnemen aan de show, maar ook de ex-partner van de danseres en diens huidige partner zijn verdachten. Brennan en Booth nemen undercover als danskoppel deel aan de competitie om er al zo de moordenaar te vinden, wat hen aardig lukt dankzij Booth's danservaring. Angela blijkt stiekem jaloers te zijn op het koppel en vraagt zich af of ze wel de juiste keuzes in haar leven maakte.

Za 6 april 2019 | 22:46 CSI: New York

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The ride-in. Mac en Danny onderzoeken de moord op een ex-gevangene. Hij leed aan waanvoorstellingen en was bezig met de bouw van een ark omdat hij het einde van de wereld vreesde. Het lijk is aangetroffen op een hoop cash geld. Intussen onderzoeken Stella en Flack de zaak van een man die levend verbrand is. De sporen wijzen in de richting van een tabaksbedrijf.

Za 6 april 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Money maker on the merry go round. Het zwaar verminkte lijk van een man wordt gevonden onder een draaimolen. Zijn leidinggevende bij een investeringsmaatschappij is hoofdverdachte in het onderzoek. Aubrey voelt zich emotioneel betrokken bij de zaak. Christine vloekt voor het eerst en Booth en Brennan krijgen daar onenigheid over.

 Meer