Zenders op Tvgids.tv

Je vindt hier de programma's van Life op tv We hebben de volgende programma's voor Life Another Life: Religieus, Aflevering 402 Soapserie. How the Universe Works: Wetenschap, Seizoen 4 Aflevering 4 Dawn of Life De reis van de atomen in je lichaam overbrugt tijd en ruimte. Maar hoe. Koffietijd: Amusement, Seizoen 18 Aflevering 40 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het. Crime Scene Investigation: Serie, Seizoen 9 Art imitates life Het CSI team krijgt te maken met een excentrieke seriemoordenaar die zijn. My Big Fat Fabulous Life: Amusement, Seizoen 6 Aflevering 5 Work On The Jerk Whitney waarschuwt Ryan en Heather om niet te daten. Als Whitney. Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven: Informatief, Seizoen 27 Aflevering 39 Lifestyleprogramma met dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in en om het. The Vet Life: Serie, Seizoen 3 Aflevering 8 Yogi Goat Een dwerggeit moet behandeld worden aan een abces. Dr. Lavigne heeft de handen. Another Life: Religieus, Aflevering 402 Soapserie. The Most: Informatief, Seizoen 2 Natuur Poollicht Informatief lifestyleprogramma waarin in elke aflevering een ander thema. The Most: Informatief, Seizoen 2 Travel Nepal Informatief lifestyleprogramma waarin in elke aflevering een ander thema centraal.

Life op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:58 Koffietijd

Amusement, Seizoen 18 Aflevering 40 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het ...

Seizoen 18 - Aflevering 40 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. Daarnaast is er ook aandacht voor nieuws, noviteiten en agendatips.

Vandaag | 11:54 Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Seizoen 27 - Aflevering 39 Lifestyleprogramma met dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in en om het huis. Presentatrice Froukje de Both, kok Hugo Kennis en een team van experts, onder wie tuinman Tom Groot, geven praktische tips op het gebied van wonen, lifestyle, tuinieren en koken. Daarmee kun je zelf direct aan de slag om je leven leuker én gezonder te maken.

Vandaag | 14:14 The Most

Seizoen 2 - Natuur - Poollicht Informatief lifestyleprogramma waarin in elke aflevering een ander thema centraal staat: de meest bijzondere reisbestemmingen, (extreme) sportbeelden, de mooiste natuurbeelden en de meest bizarre bouwconstructies. Laat je inspireren door de meest betoverende beelden en laat je verrassen door handige weetjes uit alle hoeken van de wereld.

Vandaag | 14:28 The Most

Seizoen 2 - Travel - Nepal Informatief lifestyleprogramma waarin in elke aflevering een ander thema centraal staat: de meest bijzondere reisbestemmingen, (extreme) sportbeelden, de mooiste natuurbeelden en de meest bizarre bouwconstructies. Laat je inspireren door de meest betoverende beelden en laat je verrassen door handige weetjes uit alle hoeken van de wereld.

Vandaag | 14:45 The Most

Seizoen 2 - Construction - Auto's Informatief lifestyleprogramma waarin in elke aflevering een ander thema centraal staat: de meest bijzondere reisbestemmingen, (extreme) sportbeelden, de mooiste natuurbeelden en de meest bizarre bouwconstructies. Laat je inspireren door de meest betoverende beelden en laat je verrassen door handige weetjes uit alle hoeken van de wereld.

Vandaag | 17:07 Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Seizoen 27 - Aflevering 40 Lifestyleprogramma met dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in en om het huis. Presentatrice Froukje de Both, kok Hugo Kennis en een team van experts, onder wie tuinman Tom Groot, geven praktische tips op het gebied van wonen, lifestyle, tuinieren en koken. Daarmee kun je zelf direct aan de slag om je leven leuker én gezonder te maken.

Vandaag | 18:35 RTL Boulevard

Seizoen 20 - Aflevering 297 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Morgen | 01:04 RTL Boulevard

Seizoen 20 - Aflevering 297 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Morgen | 09:25 The Doctors

Seizoen 10 - Aflevering 13 van 170 De gespreksonderwerpen zijn: Katherine Schwarzenegger en haar boek: 'Maverick and Me', Justins Biebers medische dossier is gelekt, de ster van 'My Giant Life', een familie vertelt over de strijd voor het leven van hun zoon en moordende seksrobots.

Morgen | 10:57 Mooi In 't Gooi

Seizoen 1 - Aflevering 6 Programma waarin Ineke Hilhorst gasten ontvangt die deel uitmaken van een van de meest benijdenswaardige leefomgevingen: 't Gooi. Bezoekjes aan de mooiste villa's worden afgewisseld met nieuws uit 't Gooi. Bekende en minder bekende inwoners vertellen over hun passie. Met aandacht voor kunst, lifestyle en auto's en tips voor de beste winkels en fijnste terrassen en restaurants.

Morgen | 11:30 Green Make Over

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 12 - Gouda In dit vrolijke woon- en lifestyleprogramma zie je hoe je thuis nog lekkerder, comfortabeler en stijlvoller kan wonen maar tegelijkertijd nog veel extra energie en dus geld kan besparen. In elke aflevering krijgt een ander huishouden een energiezuinige make over. Gwen Jansen en haar Green Make Over Expert Team weten samen met de bewoners veelal de energierekening tot wel honderden euro's per jaar te verlagen. Diverse 'groene' tips en tools passeren de revue. Vandaag krijgen twee kinderkamers een stijlvolle green make over van Gwen Jansen en haar team.

Morgen | 12:28 Mooi In 't Gooi

Seizoen 1 - Aflevering 2 Programma waarin Ineke Hilhorst gasten ontvangt die deel uitmaken van een van de meest benijdenswaardige leefomgevingen: 't Gooi. Bezoekjes aan de mooiste villa's worden afgewisseld met nieuws uit 't Gooi. Bekende en minder bekende inwoners vertellen over hun passie. Met aandacht voor kunst, lifestyle en auto's en tips voor de beste winkels en fijnste terrassen en restaurants.

Morgen | 14:58 Life Is Beautiful

Seizoen 22 - Aflevering 8 Informatief lifestyleprogramma voor de moderne man en vrouw die wil genieten van bereikbare luxe. Thuis, onderweg of waar ook ter wereld.

Morgen | 16:07 Lekker In Je Vel

Seizoen 1 - Aflevering 4 Informatief programma gericht op mensen met passie voor een gezonde, complete en goed gebalanceerde levensstijl. We duiken in de nieuwste trends op het gebied van gezondheid, vitaliteit, lifestyle en een gelukkig leven. Sonja Silva en Suraya Baboeram Panday delen het laatste nieuws over maatschappelijke, medische en cosmetische ontwikkelingen en business gerelateerde onderwerpen.

Morgen | 18:35 RTL Boulevard

Seizoen 20 - Aflevering 298 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Morgen | 23:57 RTL Boulevard

Seizoen 20 - Aflevering 298 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Overmorgen | 07:50 Nederland Ontdekt

Seizoen 2 - Aflevering 1 Lifestylemagazine waarin presentatrice Inge de Bruijn je meeneemt naar de mooiste plekken binnen en buiten Nederland om te bezoeken. Met aandacht voor de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van lifestyle, travel, health en beauty.

 Meer

Life op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:00 Another Life

Aflevering 402 Soapserie

Vandaag | 08:24 How the Universe Works

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Dawn of Life De reis van de atomen in je lichaam overbrugt tijd en ruimte. Maar hoe zijn deze chemische bouwstenen bij elkaar gekomen om het leven te creëren?

Vandaag | 10:41 Crime Scene Investigation

Seizoen 9 - Art imitates life Het CSI-team krijgt te maken met een excentrieke seriemoordenaar die zijn slachtoffers zo neerzet dat het lijkt alsof ze poseren. Met de hulp van een kunstenaar vindt het team een aantal schetsen die lijken op de politiefoto's, maar één scène is nog niet uitgevoerd. Zijn de rechercheurs op tijd om deze moord te voorkomen? Ondertussen krijgt het team steun van een therapeut om Warricks dood te verwerken en dient zich een nieuwe collega aan, Riley Adams.

Vandaag | 11:00 My Big Fat Fabulous Life

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Work On The Jerk Whitney waarschuwt Ryan en Heather om niet te daten. Als Whitney stopt met de BGDC vanwege haar nieuwe bedrijf, brengt een rafting-uitdaging haar in verlegenheid.

Vandaag | 12:45 The Vet Life

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Yogi Goat Een dwerggeit moet behandeld worden aan een abces. Dr. Lavigne heeft de handen vol aan een waakhond die niet van camera's houdt en de Blues maken het geslacht van hun baby bekend.

Vandaag | 13:30 Another Life

Aflevering 402 Soapserie

Vandaag | 17:05 A Better Life

Film, De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: ...

De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: via zijn vriendin Ruthie komt hij in aanraking met het bendeleven van de stad. Als Carlos' truck gestolen wordt, gaan vader en zoon samen ernaar op zoek. Deze trip brengt hen dichter bij elkaar, al is het maar voor korte duur.

Vandaag | 17:15 Mountain: Life at the Extreme

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Andes The final episode focuses on life on the longest mountain range in the world, the Andes, home to astonishing hidden worlds, and extraordinary animals and people. Cameras follow a female puma and her three cubs as they hunt in the mountains of the frozen south, and the descendants of the Inca gather in an ancient ceremony to build a bridge made from woven grass.

Vandaag | 18:30 Teen Mom OG

Seizoen 7 - Aflevering 18 - One Life to Live Maci hoort van Bentley dat Ryan en Mackenzie een kindje verwachten. Amber is gekwetst wanneer Leah liever bij een vriendin slaapt dan tijd met haar doorbrengt. Catelynn komt thuis, maar laat zich al snel weer opnemen.

Vandaag | 19:45 How Do They Do It?

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Liferafts, Mind Control We kijken weer mee hoe uiteenlopende producten gemaakt worden.

Vandaag | 22:00 Gardeners' World

Seizoen 53 - Aflevering 32 At Longmeadow, Monty Don gives tips on how to look after wildlife in the months ahead, shows how to look after and protect tender garden plants and plans ahead for next year's harvest of fruit. Joe Swift finds out what it takes to look after a historic garden with a collection of heritage fruit trees in Hampshire, and Arit Anderson meets Fergus Garrett - head gardener at Great Dixter - to discover how the planting and garden management have increased biodiversity. Plus, the Staffordshire couple with a particular fondness for Japanese maples.

Vandaag | 22:42 CSI: New York

Seizoen 9 - Today is life Er dreigt een rel te ontstaan nadat een politieman een donkere man heeft neergeschoten die ogenschijnlijk ongewapend was. Mac en het team staan onder druk om deze zaak zo snel mogelijk op te lossen, zodat de rust in de gemeenschap kan terugkeren.

Vandaag | 23:30 How the Universe Works

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Dawn of Life De reis van de atomen in je lichaam overbrugt tijd en ruimte. Maar hoe zijn deze chemische bouwstenen bij elkaar gekomen om het leven te creëren?

Morgen | 01:23 Holebikort op OUTtv: Half Life

Beter levenslang als aidslijder steun trekken dan van de honger omkomen. Deze film maakt onderdeel uit van de selectie van het Holebi filmfestival 2015.

Morgen | 02:15 Surgeons: At the Edge of Life

Seizoen 3 - Aflevering 1 David Jenkins, a world-leading surgeon at Royal Papworth, performs one of the most demanding operations possible, draining a patient's body of blood to remove clots in her lungs. At Addenbrooke's hospital, consultant orthopaedic surgeon Andrew Carrothers is also pushing at the boundaries of medical science with a complex operation that he has devised called the Harrington Plus. Frustrated by the lack of options for patients whose pelvis and hip bones have been badly weakened by cancer, Andrew added a crucial stage to an existing operation to enable cancer patients to walk again.

Morgen | 04:15 CSI: New York

Seizoen 9 - Today is life Er dreigt een rel te ontstaan nadat een politieman een donkere man heeft neergeschoten die ogenschijnlijk ongewapend was. Mac en het team staan onder druk om deze zaak zo snel mogelijk op te lossen, zodat de rust in de gemeenschap kan terugkeren.

Morgen | 04:30 The Vet Life

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Yogi Goat Een dwerggeit moet behandeld worden aan een abces. Dr. Lavigne heeft de handen vol aan een waakhond die niet van camera's houdt en de Blues maken het geslacht van hun baby bekend.

Morgen | 05:30 You Light Up My Life

Morgen - Film, Laurie Robinson wil graag zangeres en actrice worden, maar haar vader, een beroemd komediant, ziet haar liever in zijn voetsporen volgen. Haar pogingen om als komediant door te breken mislukken echter een voor een, en zelf vind ze ook ...

Laurie Robinson wil graag zangeres en actrice worden, maar haar vader, een beroemd komediant, ziet haar liever in zijn voetsporen volgen. Haar pogingen om als komediant door te breken mislukken echter een voor een, en zelf vind ze ook dat ze daar niet geschikt voor is. Op een dag ontmoet ze Chris Nolan in een restaurant, en diezelfde avond hebben ze een onenightstand. Laurie, die ondertussen een relatie heeft met een ander, zegt de volgende ochtend dat het voor haar niets betekende, maar een paar dagen later ontdekt ze dat Chris een filmregisseur is.

Morgen | 06:00 Another Life

Aflevering 403 Soapserie

Morgen | 08:24 How It's Made

Seizoen 21 - Aflevering 22 - Life Casting, Downdraft Cooktops, Compression Hosiery Ontdek hoe uiteenlopende gebruiksvoorwerpen worden gemaakt, waaronder gipsafdrukken, downdraft-afzuigkappen, steunkousen en elektrische motorfietsen.

Morgen | 08:25 A Better Life

Morgen - Film, De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een ...

De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: via zijn vriendin Ruthie komt hij in aanraking met het bendeleven van de stad. Als Carlos' truck gestolen wordt, gaan vader en zoon samen ernaar op zoek. Deze trip brengt hen dichter bij elkaar, al is het maar voor korte duur.

Morgen | 11:05 Blue Bloods

Seizoen 2 - Aflevering 15 - The Life We Chose Danny en Jackie onderzoeken de moord op een undercoveragent. De man was een vriend aan huis bij de Reagans. Danny is bereid om heel ver te gaan om de dader te vinden, en zijn extreme vastberadenheid baart Linda zorgen.

Morgen | 13:00 Another Life

Aflevering 403 Soapserie

Morgen | 13:35 Life in Pieces

Seizoen 1 - War Pestilence Famine Death John en Joan zijn het oneens met de buren, Jerry en Pam, over wie de jacuzzi krijgt wanneer de nieuwe eigendomsgrenzen worden vastgelegd. Greg en Jen nodigen hun verdelger en zijn vrouw uit voor een etentje. Matt en Colleen doen een poging om vriendelijk te zijn. Tim is bang om een kleine ingreep te doen bij John.

Morgen | 14:00 Life in Pieces

Seizoen 1 - Puppy Prank Gum Assistant Greg voelt zich bedreigd door de knappe assistent van Jen en probeert zijn mannelijkheid te tonen. Heather en Tim halen een grap uit op Tylers school. Joan geeft Sophia stiekem een kauwgom, ook al mag het niet van Heather. De nieuwe puppy van John gaat op date met Colleens hond Princess.

Morgen | 17:00 My 600-lb Life

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Liz's Story - Part 1 Liz is door ernstig lymfoedeem aan bed gekluisterd. Ze is eenzaam en depressief; ze heeft geen vrienden. Ze woont bij haar moeder, die te ziek is om voor haar te zorgen.

Morgen | 18:00 My 600-lb Life

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Liz's Story - Part 2 Liz is door ernstig lymfoedeem aan bed gekluisterd. Ze is eenzaam en depressief; ze heeft geen vrienden. Ze woont bij haar moeder, die te ziek is om voor haar te zorgen.

Morgen | 18:30 Saving Lives at Sea

Seizoen 5 - Aflevering 5 The Fraserburgh crew race to save a stricken fishing boat without a working rudder in a force-eight gale. On Loch Ness, a yacht becomes trapped on a weir, and one wrong move by the lifeboat crew could send it over the edge. On the north Devon coast, the Minehead crew comes to the aid of a puppy that has swallowed a fishing hook.

Morgen | 19:30 Michael Palin: Travels of a Lifetime

Seizoen 1 - Aflevering 3 Michael Palin recalls the making of his third travel series Full Circle, a journey around the Pacific Rim which took him to Russia, China, Vietnam, Australia and New Zealand and North and South America. This series saw Michael adopting a more investigative role than in previous odysseys, particularly when encountering the drug wars and poverty that plagued Colombia. With contributions from David Attenborough and Joanna Lumley.

Morgen | 22:00 Maggi Hambling: Falling in Love with the Paint

Painter and sculptor Maggi Hambling allows cameras into her rural Suffolk studio for the first time, talking to film-maker Randall Wright about her life and career in a film to mark her 75th birthday. Formidable and funny, Maggi recalls her artistic liberation during her student days, a memorable meeting with Francis Bacon in Soho, and falling in love with his muse Henrietta Moraes, a woman Maggi continues to draw from memory following her death. With insights from Maggi's partner and fellow artist Tory Lawrence, colleague Sarah Lucas and art writer James Cahill.

Morgen | 22:15 The Wall

Seizoen 2 - Aflevering 4 Game show which sees contestants answer questions that combine knowledge, strategy and luck for the chance to win life-changing prizes. Those taking part won't just require the correct answers, but also the luck of the drop of a single ball, and unflinching trust in one another. In the fourth episode, Brothers Gabriel and Daniel from Devon face the questions and big decisions, but with a show with so many twists and turns, anything could happen. Hosted by Danny Dyer, with questions voiced by Angela Rippon.

Morgen | 23:00 My 600-lb Life

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Ashley T's Story De enige bron van troost voor de 24-jarige Ashley zijn voedsel en nepvriendschappen. Al snel leert ze dat ze niet kan liegen tegen Dr. Now zoals ze dat gewend is.

Overmorgen | 06:00 Another Life

Aflevering 404 Soapserie

 Meer