Je vindt hier de programma's van Lethal Weapon op tv We hebben de volgende programma's voor Lethal Weapon Lethal Weapon: Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 5 Amerikaanse actieserie. Spilt Milk. Murtaugh probeert zich te verplaatsen in een. Lethal Weapon: Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 6 Amerikaanse actieserie. Ties That Bind. Riggs en Murtaugh onderzoeken de moord op. Lethal Weapon: Overmorgen - Herhaling. All action crime thriller in which a disturbed undercover cop recovering from his wife's death,. Lethal Weapon: 16/12 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 7 Amerikaanse actieserie. Fashion Police. Riggs en Murtaugh proberen de. Lethal Weapon: 16/12 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 8 Amerikaanse actieserie. Can I Get a Witness?. Wanneer een overval op een.

Lethal Weapon op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:20 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse actieserie. Spilt Milk. Murtaugh probeert zich te verplaatsen in een voormalig lid van de speciale eenheid, die gezocht wordt wegens criminele activiteiten.

Vandaag | 23:10 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse actieserie. Ties That Bind. Riggs en Murtaugh onderzoeken de moord op een jong model. Hierdoor ontdekken ze een schokkend geheim van een rijke familie in Los Angeles.

Ma 16 december 2019 | 22:20 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse actieserie. Fashion Police. Riggs en Murtaugh proberen de moord op een modedistributeur te ontrafelen. De bewijzen leiden het duo naar een gevaarlijk undercoveronderzoek.

Ma 16 december 2019 | 23:05 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse actieserie. Can I Get a Witness?. Wanneer een overval op een casino een dodelijke afloop kent, neemt Riggs de enige getuige onder zijn hoede: een achtjarig jongetje. Ondertussen probeert Murtaugh iedereen te overtuigen van zijn motorskills.

Lethal Weapon op tv (overige uitzendingen)

Overmorgen | 23:00 Lethal Weapon

Herhaling. All-action crime thriller in which a disturbed undercover cop recovering from his wife's death, is teamed up with a stable family man. Their mission: to crack an underground drugs ring run by a gang of CIA-trained killers. However, the line between duty and off-duty begins to blur when the daughter of one of the cops is kidnapped by the gun-toting heavies. Stylish, at times brutally violent, but darkly humorous throughout. With Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Mitchell Ryan, and Tom Atkins.(1987)

Lethal Weapon gemist

Do 3 januari 2019 | 21:25 Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3 IMDb: 8.0

03/01 - IMDB * 8.0 - Dramaserie, Vanavond start het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. De nieuwe afleveringen zijn elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Dit seizoen is de jonge hoofdrolspeler Martin...

Vanavond start het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. De nieuwe afleveringen zijn elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Dit seizoen is de jonge hoofdrolspeler Martin Riggs om het leven gekomen en heeft de oudere detective Roger Murtaugh een nieuwe partner, Wesley Cole, gespeeld door Sean William Scott (bekend als Stifler uit American Pie). Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor de gemeenteraad voort.

Zo 7 januari 2018 | 20:30 Start: Lethal Weapon (seizoen 2) IMDb: 8.1

07/01/18 - IMDB * 8.1 - Dramaserie, Vanavond gaat het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Lethal Weapon van start op Veronica. De afleveringen zijn iedere zondag om 20:30 uur te zien. Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind...

Vanavond gaat het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Lethal Weapon van start op Veronica. De afleveringen zijn iedere zondag om 20:30 uur te zien. Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind had verloren, verhuisde ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier werd hij gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, die herstellende was van een hartaanval. Riggs’ roekeloze gedrag en drang om zich in de vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig met het streven van Murtaugh om de dag stressvrij en volgens alle geldende regels door te komen. De samenwerking verloopt dan ook niet altijd zonder slag of stoot als ze gezamenlijk de misdaad te lijf gaan.

Ma 3 juli 2017 | 22:15 Lethal Weapon 2 IMDb: 7.2

03/07/17 - IMDB * 7.2 - Actiefilm: De jonge, impulsieve politieman Martin Riggs en zijn oudere, bedaarde collega Roger Murtaugh krijgen de opdracht boekhouder Leo Getz te beschermen. Die heeft gewerkt voor de geheime misdaadorganisatie van Arjen Rudd, een Zuid Afrikaanse diplomaat, en is nu bereid getuigenissen af te leggen over diens drugshandel.

Actiefilm: De jonge, impulsieve politieman Martin Riggs en zijn oudere, bedaarde collega Roger Murtaugh krijgen de opdracht boekhouder Leo Getz te beschermen. Die heeft gewerkt voor de geheime misdaadorganisatie van Arjen Rudd, een Zuid-Afrikaanse diplomaat, en is nu bereid getuigenissen af te leggen over diens drugshandel.

Za 24 juni 2017 | 20:00 Lethal Weapon IMDb: 7.6

24/06/17 - IMDB * 7.6 - Actiefilm, Roger Murtaugh, een politieagent aan de vooravond van zijn pensioen, is ontstemd wanneer hij verneemt dat hij voortaan moet samenwerken met de jonge Martin Riggs. Riggs heeft immers een slechte reputatie: sedert zijn terugkeer uit Vietnam en het overlijden van zijn vrouw flirt hij met de dood. Murtaughs wantrouwen voor zijn nieuwe werkpartner maakt echter al vlug plaats voor vriendschap.

Roger Murtaugh, een politieagent aan de vooravond van zijn pensioen, is ontstemd wanneer hij verneemt dat hij voortaan moet samenwerken met de jonge Martin Riggs. Riggs heeft immers een slechte reputatie: sedert zijn terugkeer uit Vietnam en het overlijden van zijn vrouw flirt hij met de dood. Murtaughs wantrouwen voor zijn nieuwe werkpartner maakt echter al vlug plaats voor vriendschap.

Di 21 februari 2017 | 21:25 Nieuwe serie: Lethal Weapon IMDb: 7.9

21/02/17 - IMDB * 7.9 - Misdaadserie, De populaire, vierdelige filmreeks Lethal Weapon is na bijna tien jaar terug als spannende tv serie. In de VS ging deze reeks in september van het vorig jaar in première met maar liefst 11 miljoen...

De populaire, vierdelige filmreeks Lethal Weapon is na bijna tien jaar terug als spannende tv-serie. In de VS ging deze reeks in september van het vorig jaar in première met maar liefst 11 miljoen kijkers en positieve recensies. Vanaf vanavond is Lethal Weapon in Nederland wekelijks te zien bij SBS6. Waren Mel Gibson en Danny Glover in 1987, 1989, 1992 en 1998 de hoofdrolspelers in Lethal Weapon, nu kruipen Clayne Crawford en Damon Wayans in de huid van respectievelijk Martin Riggs en Roger Murtaugh. Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, die nog herstellende is van een hartaanval. Riggs’ roekeloze gedrag en drang om zich in de vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig met het streven van Murtaugh om de dag stressvrij en volgens alle geldende regels door te komen. De samenwerking verloopt dan ook niet altijd zonder slag of stoot als ze gezamenlijk de misdaad te lijf gaan. Elke week wacht hen een nieuwe zaak op het gebied van drugshandel, wapenhandel en moord.

Ma 2 december 2019 | 23:10 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. There Goes the Neighborhood. Murtaughs wijk wordt opgeschrikt door een reeks diefstallen. Roger Jr. gaat opnieuw om met een vriend van vroeger, maar deze blijkt zich met criminele activiteiten bezig te houden.

Ma 2 december 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. Best Buds. Riggs en Murtaugh onderzoeken een drugszaak waarbij twee mensen vermoord werden, waaronder Murtaughs voormalige trainingsofficier Ned Brower.

Ma 25 november 2019 | 23:10 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse actieserie. Surf N Turf. Riggs en Murtaugh krijgen een klacht binnen over geluidsoverlast van een feestje bij bokser Ronald Dawson. De zaak blijkt ernstiger dan gedacht wanneer ze een netwerk van illegale wapenhandel ontdekken. Riggs krijgt het moeilijk wanneer een zwangere vrouw, die betrokken is in de zaak, hem doet denken aan zijn overleden echtgenote.

Ma 25 november 2019 | 22:20 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse actieserie. Pilot. Rechercheur Roger Murtaugh is 50 jaar geworden en telt de dagen af tot zijn pensioen. Op het einde van zijn carrière wordt de ervaren rot gekoppeld aan de roekeloze agent Martin Riggs, die te kampen heeft met enkele demonen uit zijn traumatisch verleden.

Ma 25 november 2019 | 22:00 Lethal weapon 4 IMDb: 6.6

25/11 - IMDB * 6.6 - Lethal Weapon 4 is het vierde deel uit Lethal Weapon filmreeks. Deze Amerikaanse actiekomedie is geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson, Danny Glover en Joe Pesci. Een viertal rechercheurs doet onderzoek naar de mensensmokkel die georganiseerd wordt door een Aziatische misdaadorganisatie. Ze worden geconfronteerd met Wan Sing Ku, de harde man in de organisatie. Dan blijkt al snel dat het oprollen van deze Chinese maffiabende een zware, dodelijke klus zou kunnen...

Lethal Weapon 4 is het vierde deel uit Lethal Weapon-filmreeks. Deze Amerikaanse actiekomedie is geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson, Danny Glover en Joe Pesci. Een viertal rechercheurs doet onderzoek naar de mensensmokkel die georganiseerd wordt door een Aziatische misdaadorganisatie. Ze worden geconfronteerd met Wan Sing Ku, de harde man in de organisatie. Dan blijkt al snel dat het oprollen van deze Chinese maffiabende een zware, dodelijke klus zou kunnen worden voor de rechercheurs. Hoogstwaarschijnlijk is dit het laatste deel uit de Lethal Weapon-filmreeks. Met name de hoofdacteurs Gibson en Glover zien een vijfde deel niet zo zitten. Volgens Glover was deze productie de afsluiting van een tijdperk uit hun filmcarrière. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lethal-weapon-4

Ma 30 september 2019 | 22:00 Lethal weapon 4 IMDb: 6.6

30/09 - IMDB * 6.6 - Lethal Weapon 4 is het vierde deel uit Lethal Weapon filmreeks. Deze Amerikaanse actiekomedie is geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson, Danny Glover en Joe Pesci. Een viertal rechercheurs doet onderzoek naar de mensensmokkel die georganiseerd wordt door een Aziatische misdaadorganisatie. Ze worden geconfronteerd met Wan Sing Ku, de harde man in de organisatie. Dan blijkt al snel dat het oprollen van deze Chinese maffiabende een zware, dodelijke klus zou kunnen...

Lethal Weapon 4 is het vierde deel uit Lethal Weapon-filmreeks. Deze Amerikaanse actiekomedie is geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson, Danny Glover en Joe Pesci. Een viertal rechercheurs doet onderzoek naar de mensensmokkel die georganiseerd wordt door een Aziatische misdaadorganisatie. Ze worden geconfronteerd met Wan Sing Ku, de harde man in de organisatie. Dan blijkt al snel dat het oprollen van deze Chinese maffiabende een zware, dodelijke klus zou kunnen worden voor de rechercheurs. Hoogstwaarschijnlijk is dit het laatste deel uit de Lethal Weapon-filmreeks. Met name de hoofdacteurs Gibson en Glover zien een vijfde deel niet zo zitten. Volgens Glover was deze productie de afsluiting van een tijdperk uit hun filmcarrière. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lethal-weapon-4

Wo 18 september 2019 | 22:00 Lethal Weapon IMDb: 7.6

18/09 - IMDB * 7.6 - Herhaling. All action crime thriller in which a disturbed undercover cop recovering from his wife's death, is teamed up with a stable family man. Their mission: to crack an underground drugs ring run by a gang of CIA trained killers. However, the line between duty and off duty begins to blur when the daughter of one of the cops is kidnapped by the gun toting heavies. Stylish, at times brutally violent, but darkly humorous throughout. With Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Mitchell Ryan, and...

Herhaling. All-action crime thriller in which a disturbed undercover cop recovering from his wife's death, is teamed up with a stable family man. Their mission: to crack an underground drugs ring run by a gang of CIA-trained killers. However, the line between duty and off-duty begins to blur when the daughter of one of the cops is kidnapped by the gun-toting heavies. Stylish, at times brutally violent, but darkly humorous throughout. With Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Mitchell Ryan, and Tom Atkins.(1987)

Do 12 september 2019 | 22:00 Lethal Weapon IMDb: 7.6

12/09 - IMDB * 7.6 - Herhaling. All action crime thriller in which a disturbed undercover cop recovering from his wife's death, is teamed up with a stable family man. Their mission: to crack an underground drugs ring run by a gang of CIA trained killers. However, the line between duty and off duty begins to blur when the daughter of one of the cops is kidnapped by the gun toting heavies. Stylish, at times brutally violent, but darkly humorous throughout. With Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Mitchell Ryan, and...

Herhaling. All-action crime thriller in which a disturbed undercover cop recovering from his wife's death, is teamed up with a stable family man. Their mission: to crack an underground drugs ring run by a gang of CIA-trained killers. However, the line between duty and off-duty begins to blur when the daughter of one of the cops is kidnapped by the gun-toting heavies. Stylish, at times brutally violent, but darkly humorous throughout. With Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Mitchell Ryan, and Tom Atkins.(1987)

Di 23 juli 2019 | 22:15 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 13/15 (53) - Action, die bei Republikanern erzürnte Reaktionen hervorrief, weil sie das Vorgehen von Grenzsoldaten kritisiert. – Bei Ermittlungen in der Wüste treffen Murtaugh, Cole und Sonya Bailey (Michelle Mitchenor, l.) auf zwei mexikanische Flüchtlinge. Doch Vater und Tochter suchen mehr als eine neue Heimat. Neue Folge

Di 16 juli 2019 | 22:15 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 12/15 (52) -

Do 11 juli 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. One Day More. Het team is in opperste staat van paraatheid wanneer Riggs doodsbedreigingen ontvangt. Molly vraagt aan Riggs om een belangrijke beslissing te nemen over hun toekomst. Murtaugh krijgt steeds meer verantwoordelijkheden op het werk en Trish werkt zich in de nesten.

Di 9 juli 2019 | 22:15 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 11/15 (51) -

Do 4 juli 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Family Ties. Murtaugh is nu kapitein ad interim en op zijn eerste dag in zijn nieuwe functie krijgt hij al onmiddellijk een moeilijke zaak voor de kiezen. De echtgenote van een populaire zakenman wordt ontvoerd en het team vindt al snel een verband met de zaak rond Riggs' vader.

Do 4 juli 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Jesse's Girl. Een woninginbraak mondt uit in een moord. Murtaugh en Riggs gaan op zoek naar de dader. Riggs herinnert zich zijn moeilijke jeugd, maar hij vindt een nieuwe familie bij Molly en Ben.

Do 27 juni 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Leo getz Hitched. Riggs en Murtaugh gaan naar de verrassingsbruiloft van Leo Getz. Al snel moeten ze op zoek naar een vermiste persoon. Riggs komt ook oog in oog te staan met iemand uit zijn verleden. Murtaugh krijgt nieuws dat zijn leven voorgoed kan veranderen.

Do 27 juni 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Frankie Comes to Hollywood. Tijdens het onderzoek naar een seriemoordenaar die Murtaugh al zeventien jaar probeert te pakken te krijgen, wordt zijn relatie met Riggs zwaar op de proef gesteld.

Do 20 juni 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Odd Couple. Een discussie op een werf loopt fataal af en het team probeert te achterhalen wat er precies gebeurd is. Ondertussen wil Riggs zijn relatie met Molly nieuw leven inblazen en Murtaugh krijgt nog een laatste kans om het thuis goed te maken.

Do 20 juni 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Ruthless. Het team gaat op jacht naar de daders van een grootschalige wapendiefstal. Ondertussen bevindt Murtaugh zich op glad ijs bij Trish en Avery krijgt vanuit onverwachte hoek cruciale informatie over een zaak.

Di 18 juni 2019 | 21:15 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 6/15 (46) - Abschied auf Raten: Erst wurde Hauptdarsteller Clayne Crawford gefeuert, dann verkündete Damon Wayans überraschend seine Ausstiegspläne. Konsequenz: Nach Staffel 3 hat US-Sender Fox nun den Stecker gezogen.

Do 13 juni 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. An Inconvenient. Murtaugh en Riggs zitten een juwelendief op de hielen. Ondertussen worstelt Murtaugh met zijn leeftijd en heeft Riggs zo zijn eigen drankissues.

Do 13 juni 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Double Shot of Baileys. Baileys zus werkt zichzelf in de nesten. Ondertussen ontfermt Murtaugh zich over Riana en Riggs heeft een zware kater na een avondje stappen.

Do 6 juni 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Better Living Through Chemistry. Murtaugh en Riggs onderzoeken de moord op een ontsnapte patiënt van dr. Cahill. Wanneer er plots allerlei vreemde zaken aan het licht komen, wordt het al snel duidelijk dat er heel wat meer aan de hand is. Ondertussen kan Riggs zijn woede maar niet onder controle houden, waardoor Avery begint te twijfelen aan zijn capaciteiten als rechercheur. De spanningen lopen hoog op wanneer Murtaugh en Trish een belangrijke beslissing moeten nemen over R.J.

Do 6 juni 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Diggin' Up Dirt. Wanneer Riggs zijn schoonvader bezoekt in de gevangenis, komt hij een geheim te weten over zijn overleden vrouw. Murtaugh probeert intussen indruk te maken op Avery. Trish en Leo Getz, die door de dood van een gemeenschappelijke vriend naar elkaar zijn toegegroeid, proberen op eigen houtje een moord op te lossen.

Di 4 juni 2019 | 21:15 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 4/15 (44) - Oder handelt es sich bei einem neuen Verbrechen, das stark an den vergangenen Fall erinnert, etwa um einen Trittbrettfahrer? Langsam hat man sich an Neuzugang Seann William Scott gewöhnt. Für Fans von Dwayne "The Rock" Johnson bietet die Folgen mehrere Anspielungen auf seine Filme, u. a. "Rampage", "Central Intelligence" und "Vaiana".

Do 30 mei 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Funny Money. Riggs en Murtaugh verdiepen zich in de wereld van namaakgeld. Wanneer een groep tieners hier ongewild bij betrokken raakt, raakt dit een gevoelige snaar bij Murtaugh, die problemen heeft met zijn eigen zoon, RJ.

Do 30 mei 2019 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Wreck the Halls. Het is kerst en de familie Murtaugh reist af naar Hawaii. De vakantie is echter van korte duur wanneer hij en Riggs opgeroepen worden om een moord op te lossen. Het slachtoffer blijkt een oude vriend te zijn.

Di 28 mei 2019 | 21:10 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 3/15 (43) - Murtaugh und Cole kommen Manipulationen bei der Lotterie auf die Spur. Doch der Fall muss diesmal persönlichen Problemen Vorrang lassen. Denn Murtaugh bekommt Besuch von seinem Schwiegervater. Und der wird von niemand Geringerem gespielt als Action-Ikone Richard Roundtree ("Shaft").

Do 23 mei 2019 | 22:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Fools Rush In. Riggs en Murtaugh krijgen te maken met hardnekkige samenzweringstheorieën. Ondertussen gaan Murtaugh en Trish op zoek naar de perfecte kleuterschool voor Harper.

Do 23 mei 2019 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Fork-Getta-Bout It. Wanneer Riggs en Murtaugh een sterfgeval onderzoeken in een ziekenhuis, komen ze in aanraking met de maffia. Ondertussen ontdekt Murtaugh dat zijn dochter in het geheim datet met de zoon van zijn buurman.

Di 21 mei 2019 | 21:15 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 2/15 (42) - Tag eins..., und der beginnt damit, dass Wesley Cole (Seann William Scott) vom Streifenwagen zur Arbeit gebracht wird. Mit Murtaugh (Damon Wayans) soll der neue Mann auf dem Revier den ungewöhnlichen Mord an einem Finanzmanager klären. Allerdings fühlt sich das Verbrechen der Woche trotz einiger überraschender Momente eher nebensächlich an. Spannender sind die Versuche von Murtaugh und Cole, ihren gemeinsamen Rhythmus zu finden. Ist es der Beginn einer wunderbaren Freundschaft? Fans der Serie dürfen hoffen. Die Buddy-Chemie zwischen den beiden stimmt.

Do 16 mei 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Birdwatching. Riggs en Murtaugh onderzoeken de dood van een surfer. Ondertussen heeft Riggs nachtmerries uit zijn verleden.

Do 16 mei 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Gold Rush. Riggs heeft een reünie met zijn oude jeugdvrienden, maar hij realiseert zich dat zij wellicht iets te maken kunnen hebben met de zaak van een moord die hij en Murtaugh aan het onderzoeken zijn.

Di 14 mei 2019 | 21:15 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 1/15 (41) - Die Story: Murtaugh (Damon Wayans) versucht auch ein halbes Jahr nach dem Tod von Riggs noch immer verzweifelt, den Mord an seinem Partner aufzuklären. Unterstützung gibt es von Wesley Cole – ein Kriegsheimkehrer und Ex-Elitesoldat... Die Serie lebt von ihrer Buddy-Chemie, und die scheint auch mit dem Neuen zu stimmen.

Do 9 mei 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Let It Ride. Murtaugh en Riggs onderzoeken een aantal moordzaken waarbij de slachtoffers steeds overlijden nadat ze een weddenschap op een paardenrace hadden gewonnen.

Do 9 mei 2019 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Flight Risk. Riggs en Murtaugh zijn op zoek naar een man die op 6.000 meter hoogte een overval pleegde. Zijn dochter blijkt de hoofdgetuige te zijn.

Do 2 mei 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Born to Run. Murtaugh en Riggs onderzoeken de mysterieuze dood van de bodyguard van een beroemde zanger.

Do 2 mei 2019 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Wrinkled with Burden. Riggs en Murtaugh onderzoeken de dood van een plastisch chirurg. Dit brengt hen bij een zaak met betrekking tot illegale drugs.

Vr 26 april 2019 | 23:10 Lethal weapon 4 IMDb: 6.6

26/04 - IMDB * 6.6 - Lethal Weapon 4 is het vierde deel uit Lethal Weapon filmreeks. Deze Amerikaanse actiekomedie is geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson, Danny Glover en Joe Pesci. Een viertal rechercheurs doet onderzoek naar de mensensmokkel die georganiseerd wordt door een Aziatische misdaadorganisatie. Ze worden geconfronteerd met Wan Sing Ku, de harde man in de organisatie. Dan blijkt al snel dat het oprollen van deze Chinese maffiabende een zware, dodelijke klus zou kunnen...

Lethal Weapon 4 is het vierde deel uit Lethal Weapon-filmreeks. Deze Amerikaanse actiekomedie is geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson, Danny Glover en Joe Pesci. Een viertal rechercheurs doet onderzoek naar de mensensmokkel die georganiseerd wordt door een Aziatische misdaadorganisatie. Ze worden geconfronteerd met Wan Sing Ku, de harde man in de organisatie. Dan blijkt al snel dat het oprollen van deze Chinese maffiabende een zware, dodelijke klus zou kunnen worden voor de rechercheurs. Hoogstwaarschijnlijk is dit het laatste deel uit de Lethal Weapon-filmreeks. Met name de hoofdacteurs Gibson en Glover zien een vijfde deel niet zo zitten. Volgens Glover was deze productie de afsluiting van een tijdperk uit hun filmcarrière. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lethal-weapon-4

Do 25 april 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. El Gringo Loco. Murtaugh volgt Riggs, die onderweg is naar Mexico waar hij wraak wil nemen op Tito Flores voor de dood van zijn vrouw.

Do 25 april 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Amerikaanse actieserie. Commencement. Riggs ontdekt een schokkende waarheid over Miranda's dood.

Di 23 april 2019 | 23:10 Lethal weapon 4 IMDb: 6.6

23/04 - IMDB * 6.6 - Lethal Weapon 4 is het vierde deel uit Lethal Weapon filmreeks. Deze Amerikaanse actiekomedie is geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson, Danny Glover en Joe Pesci. Een viertal rechercheurs doet onderzoek naar de mensensmokkel die georganiseerd wordt door een Aziatische misdaadorganisatie. Ze worden geconfronteerd met Wan Sing Ku, de harde man in de organisatie. Dan blijkt al snel dat het oprollen van deze Chinese maffiabende een zware, dodelijke klus zou kunnen...

Lethal Weapon 4 is het vierde deel uit Lethal Weapon-filmreeks. Deze Amerikaanse actiekomedie is geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson, Danny Glover en Joe Pesci. Een viertal rechercheurs doet onderzoek naar de mensensmokkel die georganiseerd wordt door een Aziatische misdaadorganisatie. Ze worden geconfronteerd met Wan Sing Ku, de harde man in de organisatie. Dan blijkt al snel dat het oprollen van deze Chinese maffiabende een zware, dodelijke klus zou kunnen worden voor de rechercheurs. Hoogstwaarschijnlijk is dit het laatste deel uit de Lethal Weapon-filmreeks. Met name de hoofdacteurs Gibson en Glover zien een vijfde deel niet zo zitten. Volgens Glover was deze productie de afsluiting van een tijdperk uit hun filmcarrière. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lethal-weapon-4

Do 18 april 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Amerikaanse actieserie. A Problem Like Maria. Riggs en Murtaugh werken opnieuw samen met DEA-agent Karen Palmer. Samen duiken ze in de zaak van een nieuw gevaarlijk drugskartel.

Do 18 april 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse actieserie. Unnecessary Roughness. Wanneer een jong footballtalent vermoord wordt aangetroffen, verdiepen Murtaugh en Riggs zich in de corrupte wereld van universiteiten die studenten willen aanwerven. Ondertussen overweegt Murtaugh een belangrijke carrièreswitch.

Do 11 april 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Amerikaanse actieserie. As Good as It Getz. Riggs en Murtaugh moeten opnieuw samenwerken met DEA-agente Karen Palmer om advocaat Leo Getz te beschermen wanneer deze gelinkt wordt aan het kartel. Wanneer ze de zaak dieper onderzoeken, ontdekt het drietal dat Leo niet de enige is die in gevaar verkeert.

Do 11 april 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. The Spy Who Loved Me. Wanneer Cole door de FBI wordt onderzocht, twijfelt Murtaugh aan zijn loyaltiteit voor zijn eigen partner. Ondertussen werkt Cole aan een zaak waarbij Natalies verloofde, Andrew, vlak voor hun trouwdag in het vizier komt.

Vr 5 april 2019 | 23:15 Lethal weapon 3 IMDb: 6.7

05/04 - IMDB * 6.7 - Actiefilm, Lethal Weapon 3 is het derde deel van de Lethal Weapon serie. Deze actie en komediefilm is wederom geregisseerd door Richard Donner. Net zoals bij Lethal Weapon en Lethal Weapon 2 spelen Mel Gibson en Danny Glover de hoofdrol. Ook acteur Joe Pesci speelt mee in dit derde deel. De eigenwijze Martin Riggs en zijn partner Roger Murtaugh zijn gedegradeerd tot straatagenten na een mislukte bomontmijning. Ze vervelen zich stierlijk en missen de actie van vroeger. Wanneer ze getuige zijn van een...

Lethal Weapon 3 is het derde deel van de Lethal Weapon-serie. Deze actie- en komediefilm is wederom geregisseerd door Richard Donner. Net zoals bij Lethal Weapon en Lethal Weapon 2 spelen Mel Gibson en Danny Glover de hoofdrol. Ook acteur Joe Pesci speelt mee in dit derde deel. De eigenwijze Martin Riggs en zijn partner Roger Murtaugh zijn gedegradeerd tot straatagenten na een mislukte bomontmijning. Ze vervelen zich stierlijk en missen de actie van vroeger. Wanneer ze getuige zijn van een overval op een geldtransport, zetten ze meteen de achtervolging in. Het duo slaagt erin Billy Phelps, een van de daders, te arresteren. Riggs en Murtaugh zijn vastbesloten de zaak tot op het bot uit te pluizen, maar het onderzoek wordt al snel overgenomen door interne zaken. Tot Phelps op het politiekantoor wordt doodgeschoten door Jack Travis, een ex-politieman die voor een leven aan de andere kant van de wet heeft gekozen en gestolen politiewapens aan straatbendes verkoopt. Riggs en Murtaugh eisen hun badge terug en hebben vanaf nu slechts één doel: Jack Travis inrekenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lethal-weapon-3

Do 4 april 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse actieserie. The Murtaugh File. Murtaugh en Riggs ontdekken dat Cahill gestalkt wordt na een auto-ongeval. Riggs komt dingen te weten over het verleden van Murtaugh. Roger en Trish ontdekken dat hun dochter over een valse identiteitskaart beschikt.

Do 4 april 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. A Game Of Chicken. Ondanks het advies van Murtaugh dringt Cole aan om Tom Barnes te helpen met een zaak die dicht bij huis ligt. Hierdoor wordt het partnerschap van Murtaugh en Cole op de proef gesteld. Ondertussen bereidt Trish haar verkiezingscampagne voor om een gooi te doen naar de ambt van openbaar aanklager.

Za 30 maart 2019 | 23:05 Lethal weapon 4 IMDb: 6.6

30/03 - IMDB * 6.6 - Actiekomedie, Lethal Weapon 4 is het vierde deel uit Lethal Weapon filmreeks. Deze Amerikaanse actiekomedie is geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson, Danny Glover en Joe Pesci. Een viertal rechercheurs doet onderzoek naar de mensensmokkel die georganiseerd wordt door een Aziatische misdaadorganisatie. Ze worden geconfronteerd met Wan Sing Ku, de harde man in de organisatie. Dan blijkt al snel dat het oprollen van deze Chinese maffiabende een zware, dodelijke klus zou kunnen...

Lethal Weapon 4 is het vierde deel uit Lethal Weapon-filmreeks. Deze Amerikaanse actiekomedie is geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson, Danny Glover en Joe Pesci. Een viertal rechercheurs doet onderzoek naar de mensensmokkel die georganiseerd wordt door een Aziatische misdaadorganisatie. Ze worden geconfronteerd met Wan Sing Ku, de harde man in de organisatie. Dan blijkt al snel dat het oprollen van deze Chinese maffiabende een zware, dodelijke klus zou kunnen worden voor de rechercheurs. Hoogstwaarschijnlijk is dit het laatste deel uit de Lethal Weapon-filmreeks. Met name de hoofdacteurs Gibson en Glover zien een vijfde deel niet zo zitten. Volgens Glover was deze productie de afsluiting van een tijdperk uit hun filmcarrière. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lethal-weapon-4

Za 30 maart 2019 | 20:30 Lethal weapon 3 IMDb: 6.7

30/03 - IMDB * 6.7 - Actiefilm, Lethal Weapon 3 is het derde deel van de Lethal Weapon serie. Deze actie en komediefilm is wederom geregisseerd door Richard Donner. Net zoals bij Lethal Weapon en Lethal Weapon 2 spelen Mel Gibson en Danny Glover de hoofdrol. Ook acteur Joe Pesci speelt mee in dit derde deel. De eigenwijze Martin Riggs en zijn partner Roger Murtaugh zijn gedegradeerd tot straatagenten na een mislukte bomontmijning. Ze vervelen zich stierlijk en missen de actie van vroeger. Wanneer ze getuige zijn van een...

Lethal Weapon 3 is het derde deel van de Lethal Weapon-serie. Deze actie- en komediefilm is wederom geregisseerd door Richard Donner. Net zoals bij Lethal Weapon en Lethal Weapon 2 spelen Mel Gibson en Danny Glover de hoofdrol. Ook acteur Joe Pesci speelt mee in dit derde deel. De eigenwijze Martin Riggs en zijn partner Roger Murtaugh zijn gedegradeerd tot straatagenten na een mislukte bomontmijning. Ze vervelen zich stierlijk en missen de actie van vroeger. Wanneer ze getuige zijn van een overval op een geldtransport, zetten ze meteen de achtervolging in. Het duo slaagt erin Billy Phelps, een van de daders, te arresteren. Riggs en Murtaugh zijn vastbesloten de zaak tot op het bot uit te pluizen, maar het onderzoek wordt al snel overgenomen door interne zaken. Tot Phelps op het politiekantoor wordt doodgeschoten door Jack Travis, een ex-politieman die voor een leven aan de andere kant van de wet heeft gekozen en gestolen politiewapens aan straatbendes verkoopt. Riggs en Murtaugh eisen hun badge terug en hebben vanaf nu slechts één doel: Jack Travis inrekenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lethal-weapon-3

Vr 29 maart 2019 | 22:00 Lethal weapon IMDb: 7.6

29/03 - IMDB * 7.6 - Actiefilm, Lethal Weapon is een Amerikaanse actie en misdaadfilm uit het jaar 1987, met Mel Gibson en Danny Glover als twee politieagenten. Deze productie werd geregisseerd door Richard Donner. De film valt in het "Buddy Cop" genre. Deze legendarische actiefilm kreeg in 1989, 1992 en 1998 nog drie vervolg films. Het noodlot brengt politieagenten Martin Riggs en Roger Murtaugh bij elkaar in een ingewikkelde zaak, waarin moord, zelfmoord en een grootschalige internationale drugsmokkelbende de hoofdrol...

Lethal Weapon is een Amerikaanse actie- en misdaadfilm uit het jaar 1987, met Mel Gibson en Danny Glover als twee politieagenten. Deze productie werd geregisseerd door Richard Donner. De film valt in het "Buddy Cop"-genre. Deze legendarische actiefilm kreeg in 1989, 1992 en 1998 nog drie vervolg films. Het noodlot brengt politieagenten Martin Riggs en Roger Murtaugh bij elkaar in een ingewikkelde zaak, waarin moord, zelfmoord en een grootschalige internationale drugsmokkelbende de hoofdrol vertegenwoordigen. Riggs is een gevaarlijke waaghals door zijn doodsverachting en expertise als het gaat om het ombrengen van zijn tegenstanders. Murtaugh wil niets liever dan op korte termijn met pensioen gaan en genieten van zijn lieflijke gezin. Om te overleven in de strijd tegen het kwaad hebben ze elkaar bitterhard nodig Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lethal-weapon

Do 28 maart 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse actieserie. The Seal Is Broken. Riggs en Murtaugh onderzoeken een reeks gewelddadige moorden. De slachtoffers zijn allemaal leden van dezelfde kerk.

Do 28 maart 2019 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Coyote Ugly. Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Wanneer Cole en Murtaugh een zaak onderzoeken waarbij een vader en een dochter betrokken zijn wegens het oversteken van de Mexicaanse grens, leggen ze uiteindelijk een groot probleem bloot met de California Border Patrol.

Za 23 maart 2019 | 22:45 Lethal weapon 2 IMDb: 7.2

23/03 - IMDB * 7.2 - Actiefilm, Lethal Weapon 2 is de tweede film in de Lethal Weapon serie. Deze productie werd geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson en Danny Glover, die de belangrijke getuige Leo Getz (Joe Pesci) moeten beschermen. De politiedetectives Martin Riggs (Mel Gibson) en Roger Murtaugh (Danny Glover) zijn aan elkaar gewaagd. Hoewel ze bijzonder sterk van elkaar verschillen, vormen ze een goed team. Ze krijgen de opdracht de boekhouder, Leo Getz (Joe Pesci), te beschermen omdat hij...

Lethal Weapon 2 is de tweede film in de Lethal Weapon-serie. Deze productie werd geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson en Danny Glover, die de belangrijke getuige Leo Getz (Joe Pesci) moeten beschermen. De politiedetectives Martin Riggs (Mel Gibson) en Roger Murtaugh (Danny Glover) zijn aan elkaar gewaagd. Hoewel ze bijzonder sterk van elkaar verschillen, vormen ze een goed team. Ze krijgen de opdracht de boekhouder, Leo Getz (Joe Pesci), te beschermen omdat hij moet komen opdagen in de rechtszaal om te getuigen tegen zijn werkgevers. Riggs en Murtaugh zijn niet gelukkig met de opdracht totdat de identiteit van de werkgevers bekend wordt. De lastige boekhouder heeft namelijk bijna een half miljard dollar witgewassen voor een drugssyndicaat, dat Riggs en Murtaugh al geruime tijd een doorn in het oog is. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lethal-weapon-2

Za 23 maart 2019 | 20:30 Lethal Weapon IMDb: 7.6

23/03 - IMDB * 7.6 - Actiefilm, Amerikaanse actiethriller. Roger Murtaugh, een politieagent aan de vooravond van zijn pensioen, is ontstemd wanneer hij verneemt dat hij voortaan moet samenwerken met de jonge Martin Riggs. Riggs heeft namelijk een slechte reputatie: sinds zijn terugkeer uit Vietnam en het overlijden van zijn vrouw flirt hij met de dood. Murtaughs wantrouwen voor zijn nieuwe werkpartner maakt echter al vlug plaats voor vriendschap.

Amerikaanse actiethriller. Roger Murtaugh, een politieagent aan de vooravond van zijn pensioen, is ontstemd wanneer hij verneemt dat hij voortaan moet samenwerken met de jonge Martin Riggs. Riggs heeft namelijk een slechte reputatie: sinds zijn terugkeer uit Vietnam en het overlijden van zijn vrouw flirt hij met de dood. Murtaughs wantrouwen voor zijn nieuwe werkpartner maakt echter al vlug plaats voor vriendschap.

Za 23 maart 2019 | 20:30 Lethal weapon IMDb: 7.6

23/03 - IMDB * 7.6 - Actiefilm, Lethal Weapon is een Amerikaanse actie en misdaadfilm uit het jaar 1987, met Mel Gibson en Danny Glover als twee politieagenten. Deze productie werd geregisseerd door Richard Donner. De film valt in het "Buddy Cop" genre. Deze legendarische actiefilm kreeg in 1989, 1992 en 1998 nog drie vervolg films. Het noodlot brengt politieagenten Martin Riggs en Roger Murtaugh bij elkaar in een ingewikkelde zaak, waarin moord, zelfmoord en een grootschalige internationale drugsmokkelbende de hoofdrol...

Lethal Weapon is een Amerikaanse actie- en misdaadfilm uit het jaar 1987, met Mel Gibson en Danny Glover als twee politieagenten. Deze productie werd geregisseerd door Richard Donner. De film valt in het "Buddy Cop"-genre. Deze legendarische actiefilm kreeg in 1989, 1992 en 1998 nog drie vervolg films. Het noodlot brengt politieagenten Martin Riggs en Roger Murtaugh bij elkaar in een ingewikkelde zaak, waarin moord, zelfmoord en een grootschalige internationale drugsmokkelbende de hoofdrol vertegenwoordigen. Riggs is een gevaarlijke waaghals door zijn doodsverachting en expertise als het gaat om het ombrengen van zijn tegenstanders. Murtaugh wil niets liever dan op korte termijn met pensioen gaan en genieten van zijn lieflijke gezin. Om te overleven in de strijd tegen het kwaad hebben ze elkaar bitterhard nodig Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lethal-weapon

Do 21 maart 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse actieserie. Brotherly love. Een auto met een enorme hoeveelheid cocaïne werd gestolen uit een opslagplaats. Riggs en Murtaugh raken verwikkeld in een beruchte autodiefstal.

Do 21 maart 2019 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. The Roger and Me. Murtaugh en Cole onderzoeken de moord op een ondergrondse MMA-vechter. Trish overweegt zich kandidaat te stellen voor een staatsambt. Cole en Erica proberen de dingen ongecompliceerd te houden, maar hun plan werkt averechts wanneer Maya slecht reageert op haar gezinsveranderingen.

Za 16 maart 2019 | 22:15 Lethal Weapon 4 – Zwei Profis räumen auf

Weil in L.?A. das Geld fehlt, um hinter den Chaoscops aufzuräumen, hat man Murtaugh (Danny Glover) und Riggs (Mel Gibson) ins Büro verbannt. Bei einer Angeltour geraten sie auf die Spur eines Triadenchefs (Jet Li)... Sechs Jahre nach Teil 3 gedrehtes Sequel, auch dank Chris Rock als Jungbullen amüsant.

Do 14 maart 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse actieserie. Lawmen. Een Texas Ranger wordt vermoord en Murtaugh en Riggs ontdekken dat iemand zijn functie heeft misbruikt.

Do 14 maart 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Dial M for Murtaugh. Murtaugh neemt een familievakantie, maar wordt weer aan het werk gezet wanneer hij getuige is van een vermeende ontvoering.

Do 7 maart 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse actieserie. Homebodies. Riggs en Murtaugh wagen zich op gevaarlijk terrein wanneer ze de moord op een drugsdealer onderzoeken.

Do 7 maart 2019 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. There Will Be Bud. Avery zet zijn campagne voor de gemeenteraad voort.

Do 28 februari 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse actieserie. Jingle Bell Glock. De feestdagen worden verstoord als Riggs en Murtaugh opgeroepen worden om een gruwelijke moord te onderzoeken die gelinkt is aan Eddie Flores.

Do 28 februari 2019 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. Bad Santas. Terwijl Cole al in de vakantiesferen raakt voor zijn eerste kerst met Maya, hoopt Murtaugh dat hij RJ kan overtuigen om terug te komen van Costa Rica voor de feestdagen.

Do 21 februari 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse actieserie. Can I Get a Witness?. Wanneer een overval op een casino een dodelijke afloop kent, neemt Riggs de enige getuige onder zijn hoede: een achtjarig jongetje. Ondertussen probeert Murtaugh iedereen te overtuigen van zijn motorskills.

Do 21 februari 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. What the Puck. Cole wil met Natalie praten over hun relatie voordat het te laat is, maar er wordt roet in het eten gegooid nadat hij een nieuwe ADA, Erica, tegen het lijf loopt.

Do 14 februari 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse actieserie. Fashion Police. Riggs en Murtaugh proberen de moord op een modedistributeur te ontrafelen. De bewijzen leiden het duo naar een gevaarlijk undercoveronderzoek.

Do 14 februari 2019 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. Bali. Murtaugh wendt zich tot Coles voormalige mentor, Tom Barnes, voor hulp bij een kartelzaak. Ondertussen ontmoeten Murtaugh en Trish Natalie en Maya voor de eerste keer

Do 7 februari 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse actieserie. Ties That Bind. Riggs en Murtaugh onderzoeken de moord op een jong model. Hierdoor ontdekken ze een schokkend geheim van een rijke familie in Los Angeles.

Do 7 februari 2019 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Panama. Cole wordt geconfronteerd met zijn verleden wanneer zijn oude mentor, Tom Barnes, hem verontrustend nieuws meedeelt. Ondertussen onderzoeken Cole en Murtaugh een overval op bankkluizen.

Do 31 januari 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse actieserie. Spilt Milk. Murtaugh probeert zich te verplaatsen in een voormalig lid van de speciale eenheid, die gezocht wordt wegens criminele activiteiten.

Do 31 januari 2019 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Get the Picture. Murtaugh en Cole onderzoeken een overval op een vrachtwagen die volgeladen was met beeldende kunst. Ondertussen chanteert Riana Murtaugh om haar naar een concert te laten gaan nadat ze hem betrapt heeft in een leugen tegen Trish.

Do 24 januari 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. There Goes the Neighborhood. Murtaughs wijk wordt opgeschrikt door een reeks diefstallen. Roger Jr. gaat opnieuw om met een vriend van vroeger, maar deze blijkt zich met criminele activiteiten bezig te houden.

Do 24 januari 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Leo Getz Justice. Cole en Murtaugh denken na over de fouten die ze hebben gemaakt in het verleden. Oude bekende Leo Gatz keert terug als de betrokken advocaat bij Cole en Murtaughs laatste zaak.

Do 17 januari 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. Best Buds. Riggs en Murtaugh onderzoeken een drugszaak waarbij twee mensen vermoord werden, waaronder Murtaughs voormalige trainingsofficier Ned Brower.

Do 17 januari 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. A Whole Lotto Trouble. Cole en Murtaugh proberen hun familielevens te combineren met hun pogingen om een bende loterijoplichters op te rollen.

Do 10 januari 2019 | 22:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse actieserie. Surf N Turf. Riggs en Murtaugh krijgen een klacht binnen over geluidsoverlast van een feestje bij bokser Ronald Dawson. De zaak blijkt ernstiger dan gedacht wanneer ze een netwerk van illegale wapenhandel ontdekken. Riggs krijgt het moeilijk wanneer een zwangere vrouw, die betrokken is in de zaak, hem doet denken aan zijn overleden echtgenote.

Do 10 januari 2019 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Need to Know. De nieuwe partners Murtaugh en Cole proberen een stabiel ritme te vinden terwijl ze werken aan het oplossen van de moord op een financieel directeur.

Do 3 januari 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse actieserie. Pilot. Rechercheur Roger Murtaugh is 50 jaar geworden en telt de dagen af tot zijn pensioen. Op het einde van zijn carrière wordt de ervaren rot gekoppeld aan de roekeloze agent Martin Riggs, die te kampen heeft met enkele demonen uit zijn traumatisch verleden.

Ma 2 juli 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 21/22 (39) - Doch irgendwie scheint Showrunner Matt Miller eine Vorahnung gehabt zu haben, denn das Finale macht den Ausstieg von Crawford für die Autoren zum Kinderspiel. Allerdings hätte das Drama hinter den Kulissen beinahe die Serie ganz zerstört. Erst in letzter Minute wurde mit Seann William Scott ein Ersatz gefunden. Ob der allerdings eine gute Wahl ist, scheint fraglich. Via Social Media machten viele Fans ihrem Unmut über die Neubesetzung Luft. Denn Crawford legte Riggs als gebrochenen Helden an. Und Seann William Scott verbinden die meisten bis heute noch mit dem notgeilen Vollhonk Steve Stifler aus den "American Pie"-Filmen.

Di 26 juni 2018 | 00:05 Lethal Weapon 2 IMDb: 7.2

26/06/18 - IMDB * 7.2 - Herhaling. In an explosive sequel to the original blockbuster, a psychotic LA cop and his long suffering partner are assigned to guard an embezzling accountant, due to testify before a federal commission. At first they think it a routine piece of work, but they soon discover that their charge has been laundering money for the same South African narcotics syndicate they have been trying to crack. With Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Joss Ackland, and Patsy Kensit.(1989)

Herhaling. In an explosive sequel to the original blockbuster, a psychotic LA cop and his long-suffering partner are assigned to guard an embezzling accountant, due to testify before a federal commission. At first they think it a routine piece of work, but they soon discover that their charge has been laundering money for the same South African narcotics syndicate they have been trying to crack. With Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Joss Ackland, and Patsy Kensit.(1989)

Ma 25 juni 2018 | 21:15 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 20/22 (38) - Wie kommt Murtaughs geliebte Baseballjacke aus College-Tagen an einen Mordtatort? Ganz einfach! Er hat die Jacke Riana geliehen, die sie einer Freundin überlassen hat, die mit Tyler zusammen ist, der sich in ziemlich schlechten Kreisen bewegt. Auch wenn er nur ein kleiner Fisch ist: Mit dem Mord scheint Tyler irgendwie in Verbindung zu stehen... Clayne Crawfords Regiedebüt hat zu seinem Rauswurf beigetragen. Weil er bei einer Actionszene Sicherheitsvorkehrungen missachtete, wurde Co-Star Damon Wayans von einem Splitter am Kopf verletzt.

Ma 25 juni 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 19/22 (37) - Natürlich wird’s unvergesslich. Denn seine Braut und Mandantin lässt ihn zunächst vor dem Altar stehen. US-Comedian Will Forte ("The Last Man on Earth") hat einen Cameo-Auftritt, den er bei einer Wohltätigkeitstombola gewann. Den Friedensrichter spielt Phil LaMarr (l.). Legendär seine Marvin-Szene im Kultfilm "Pulp Fiction", in der ihm John Travolta wegen einer Bodenwelle "versehentlich" in den Kopf schießt. – Um 21.15 folgt Clayne Crawfords Regiedebüt, das zu seinem Rauswurf beigetragen hat. Weil er bei einer Actionszene Sicherheitsvorkehrungen missachtete, wurde Co-Star Damon Wayans von einem Splitter am Kopf verletzt.

Vr 22 juni 2018 | 22:00 Lethal Weapon

US crime drama series. A mansion break-in turns into a homicide, leading to Murtaugh and Riggs setting out to find the culprit. Murtaugh and Trish question their trust in Riana as she gets into some trouble with new friends. Riggs recalls his own troubled childhood. With Damon Wayans, Clayne Crawford, Kevin Rahm, Johnathan Fernandez, and Keesha Sharp.(2018)

Ma 18 juni 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 18/22 (36) - Besessenheit ist das zentrale Thema von Herman Melvilles Roman "Moby Dick". Besessen ist auch der Cop Roger Murtaugh (Damon Wayans), der seit 17 Jahren versucht, den Auftragskiller Kelso zu schnappen: "Roger und sein Wal".

Za 16 juni 2018 | 22:00 Lethal Weapon

Herhaling. All-action crime thriller in which a disturbed undercover cop recovering from his wife's death, is teamed up with a stable family man. Their mission: to crack an underground drugs ring run by a gang of CIA-trained killers. However, the line between duty and off-duty begins to blur when the daughter of one of the cops is kidnapped by the gun-toting heavies. Stylish, at times brutally violent, but darkly humorous throughout. With Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Mitchell Ryan, and Tom Atkins.(1987)

Ma 11 juni 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 17/22 (35) - Weil aktuelle Mordermittlungen einen millionenschweren Immobiliendeal seiner Gattin Trish gefährden, hängt beim braven Roger Murtaugh der Haussegen schief. Kollege Riggs (Clayne Crawford) hat in seinem Wohnwagen zum Glück noch ’ne Luftmatratze frei. Als ihn sein Logiergast mit den Worten "Guten Morgen, Sonnenschein" weckt, ist allerdings Schluss mit lustig... Für den kürzlich gefeuerten Crawford springt in der kommenden 3. Staffel "American Pie"-Star Seann William Scott ein. Laut "The Hollywood Reporter" könnte Scott den Bruder von Crawfords Charakter Martin Riggs spielen. Für Scott ist es die erste Serienhauptrolle.

Ma 4 juni 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 16/22 (34) - Seine cholerischen Anfälle waren am Set gefürchtet. Wie Crawford kürzlich kleinlaut beichtete, musste er deshalb sogar schon eine Therapie absolvieren. Leider wohl etwas zu spät. Weil sich sein Kollege Damon Wayans zuletzt standhaft weigerte, weiter mit ihm zu drehen, ist es das für Crawford mit dem Finale der zweiten Staffel gewesen – und für die Serie womöglich auch.

Zo 3 juni 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie

Ma 28 mei 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 15/22 (33) - Nach einem tödlichen Schusswechsel in einem Juweliergeschäft nimmt Sergeant Riggs (Clayne Crawford) Kontakt zu der eigenwilligen Tatzeugin Ruthie (Swoosie Kurtz, oben) auf. Das wird er noch bereuen... Kurtz, bekannt durch ihre schräge Mutterrolle in der Sitcom "Mike & Molly", ist für zwei Folgen dabei.

Ma 28 mei 2018 | 00:20 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Family Ties. Murtaugh is nu kapitein ad interim en op zijn eerste dag in zijn nieuwe funtctie krijgt hij al onmiddellijk een moeilijke zaak voor de kiezen geworpen. De echtgenote van een populaire zakenman wordt ontvoerd en het team vindt al snel een verband met de zaak rond Riggs' vader.

Zo 27 mei 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Family Ties. Murtaugh is nu kapitein ad interim en op zijn eerste dag in zijn nieuwe funtctie krijgt hij al onmiddellijk een moeilijke zaak voor de kiezen geworpen. De echtgenote van een populaire zakenman wordt ontvoerd en het team vindt al snel een verband met de zaak rond Riggs' vader.

Zo 20 mei 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie

Ma 14 mei 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 14/22 (32) - Bailey (Michelle Mitchenor) ist in einer unangenehmen Situation. Ihre Schwester Jess (Alisha Wainwright, "Shadowhunters") gerät ins Visier des LAPD – und Bailey muss entscheiden, wie weit sie gehen will, um sie zu schützen.

Zo 13 mei 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie

Ma 7 mei 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 13/22 (31) - Ausgerechnet am Auto des stellvertretenden Bürgermeisters reagiert er seine Wut ab. Aber nicht nur Riggs verliert die Kontrolle. Polizeipsychologin Dr. Cahill (Jordana Brewster) wird von einem ehemaligen Patienten als Geisel genommen. Kurz darauf ist ihr Kidnapper tot. Erschossen! Die Spur führt Riggs und Murtaugh zu einem gewissen Carl Edwards – womit der Fall etwas bizarr wird: In einer zwielichtigen Bar geben sich alle Gäste als Edwards aus... Am Ende stellt sich noch einmal die Frage nach Riggs Geisteszustand. Auf einem Stahlträger in schwindelerregender Höhe stellt er einen Verdächtigen. Nicht nur Cahill ist sichtlich besorgt.

Zo 6 mei 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie

Ma 30 april 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 12/22 (30) - Vor Leos Augen stirbt sein Kollege Gene Nakahara (Gaststar C. S. Lee, "Dexter") durch eine Autobombe. Der Anwalt war in einen Kartellfall verwickelt und plante, für den Bürgermeisterposten zu kandidieren. Riggs (Clayne Crawford) und Murtaugh (Damon Wayans), finden heraus, dass auch Riggs’ Schwiegervater Ronnie Delgado in den Fall verwickelt ist, obwohl er im Gefängnis sitzt... In der Kinoreihe hatte Joe Pesci als Winkeladvokat Leo Getz die Lacher auf seiner Seite. Lennon lässt es sich am Ende deshalb nicht nehmen, Pesci zu parodieren. Allerdings in einer anderen berühmten Rolle: als Hitzkopf Tommy DeVito in "Good Fellas – Drei Jahrzehnte in der Mafia".

Zo 29 april 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie

Ma 23 april 2018 | 20:15 Lethal Weapon

"Blütenregen" über L. A.: Auf der Suche nach Geldfälschern bekommen die Cops den Secret-Service-Agenten Peterson (Ernie Hudson) zur Seite gestellt. Eine "lebende Legende", die mit Anekdoten aus der Vergangenheit nervt.

Zo 22 april 2018 | 20:30 Lethal Weapon: aflevering 16

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie: Ruthless

Vr 20 april 2018 | 22:00 Lethal Weapon

US action series. Riggs and Murtaugh respond to the murder of an escaped patient of Dr Cahill's who had mysteriously lost their mind, but the investigation brings a hidden scheme to light that is far bigger than they imagined. Meanwhile, Riggs' anger gets the better of him once again, causing Avery to consider whether or not he is fit to serve. Family tensions run high between Murtaugh and Trish, who need to make some big decisions. With Damon Wayans, Clayne Crawford, Jordana Brewster, Keesha Sharp, and Kevin Rahm.(2017)

Ma 16 april 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Ganz schlechtes Timing. Während man sich hierzulande auf den Frühling freut, feiert man in L. A. Weihnachten. Besinnlich wird?s nicht. Ein Mord macht Murtaughs (Damon Wayans, l.) Urlaubspläne zunichte... Regie führte Steve Boyum, der ehemalige Stuntman war u. a. bei "Apocalypse Now" dabei.

Zo 15 april 2018 | 20:30 Lethal Weapon: aflevering 15

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie: An Inconvenient

Ma 9 april 2018 | 20:15 Lethal Weapon

"Elvis lebt", behauptet zumindest ein Verschwörungstheoretiker. Und welche Erklärung hat er für den Mann mit Kopfschuss, der in seinen Teppich eingewickelt war? Riggs und Murtaugh sind gespannt...

Zo 8 april 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie: Double Shot of Baileys: De zus van detective Bailey komt in aanraking met justitie. Bailey moet beslissen hoe ver ze gaat om haar familie te beschermen.

Zo 1 april 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie: Better Living Through Chemistry: Murtaugh en Riggs reageren op de moord van een ontsnapte patient van Dr. Cahills. Het onderzoek brengt een groot geheim aan het licht.

Ma 26 maart 2018 | 20:15 Lethal Weapon

In einer Notaufnahme wird ein Mafioso aus New Jersey mit einer Gabel getötet. Auftragskillerin Adriana Stabilito (Kristanna Loken) war zum Zeitpunkt des Mordes ebenfalls in der Klinik. Riggs (Clayne Crawford) glaubt nicht an Zufälle... Als Terminatrix in "Terminator 3" hatte Exmodel Loken ihren stärksten Auftritt.

Zo 25 maart 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie: Diggin' Up Dirt: Riggs bezoekt zijn schoonvader in de gevangenis. Ze halen herinneren op waardoor een groot geheim over zijn overleden vrouw boven water komt.

Ma 19 maart 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Die Spur führt zu einem in Strandnähe versenkten Boot mit Drogen. So weit der Fall der Woche. Spannender sind die privaten Storys um die beiden ungleichen L.?A. - Ermittler. Während bei Riggs (Clayne Crawford) Albträume alte Wunden aus seiner Kindheit aufreißen, quält Murtaugh (Damon Wayans) ganz profan die Eifersucht: Wer ist der ominöse Kerl, mit dem seine Ehefrau Trish so regen Kontakt pflegt? Als Murtaugh es herausfindet, ist er peinlich berührt. Der vermeintliche Verehrer entpuppt sich als US-Basketballlegende Scottie Pippen, der zwischen 1991 und 1998 an der Seite von Michael Jordan mit den Chicago Bulls sechs NBA-Meisterschaften erringen konnte.

Zo 18 maart 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie: Funny Money: Riggs en Murtaugh komen in de wereld van vals geld terecht. Als een groep tieners per ongeluk betrokken raakt, voelt Murtaugh zich verantwoordelijk.

Ma 12 maart 2018 | 20:15 Lethal Weapon

"Volle Dröhnung" bietet wieder einen Einblick in die tragische Kindheit von Riggs. Nach dem Tod seiner Mutter ist er völlig seinem gewalttätigen Vater ausgeliefert. Nur dank Schulfreund Jake (Linds Edwards) konnte er entkommen. Jetzt will Riggs die Schuld begleichen, indem er Jake hilft, aus dem Knast zu kommen...

Zo 11 maart 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie: Wreck the Halls: Het is kerst en de familie Murtaugh reist af naar Hawaii. De vakantie is van korte duur als hij en Riggs opgeroepen worden om een moord op te lossen. Het slachtoffer blijkt een oude vriend te zijn.

Ma 5 maart 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Ein guter Kumpel des schlitzohrigen Anwalts scheidet überraschend auf der Pferderennbahn aus dem Leben. Ursache ist eine Überdosis Morphium, die dem Opfer in den Hals injiziert wurde... Mit Gaststar Thomas Lennon geht man den Fall der Woche herrlich komödiantisch an. Der erfolgreiche Autor ("Nachts im Museum", "Baywatch"-Film) und Schauspieler ("Odd Couple") nimmt hier Joe Pescis Platz aus der Kinoreihe ein. Melodramatisch gerät hingegen Riggs? (Clayne Crawford) Familiengeschichte, die sich Fans hier und in kommenden Folgen allmählich entblättert. Rex Linn ("CSI: Miami", "Better Call Saul") spielt Riggs? Vater.

Zo 4 maart 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie: Fools Rush In: Riggs en Murtaugh zijn verzeild geraakt in een wereld vol complottheorieen. Ondertussen groeit de relatie tussen Riggs en Molly.

Vr 2 maart 2018 | 22:00 New: Lethal Weapon

Fork-Getta-Bout-It: Riggs and Murtaugh are led into the underground mob world as they investigate a murder in a hospital and Riggs spends more time with his childhood friend Molly. S2 Ep8

Ma 26 februari 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Raubzug in 6000 Meter Höhe: Ein Räuber überfällt die Passagiere eines Privatjets und flieht per Fallschirm. Mit der Tochter des Gauners (charmant: Adrian Pasdar, "Heroes") glauben Riggs und Murtaugh (Damon Wayans) einen Trumpf im Ärmel zu haben. Doch dann wird die junge Frau entführt.

Zo 25 februari 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie: Fork-Getta-Bout It: Riggs en Murtaugh raken tijdens een onderzoek naar een moord in een ziekenhuis verzeild in een hele andere wereld.

Wo 21 februari 2018 | 23:15 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie: Birdwatching: Riggs en Murtaugh onderzoeken de dood van een surfer. Ondertussen heeft Riggs nachtmerries uit zijn verleden.

Ma 19 februari 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Der Bodyguard von Popstar Shaye (Joanna Levesque) wird tot aufgefunden. Steht die Diva auf einer Todesliste? Oder hat sie selbst etwas mit dem Mord zu tun? Denn wie sich herausstellt, hat der Tote Shayes Leib nicht nur bewacht... Als "JoJo" hat Levesque seit ihrem 13. Lebensjahr bereits Millionen von Alben verkauft.

Zo 18 februari 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie: Birdwatching: Riggs en Murtaugh onderzoeken de dood van een surfer. Ondertussen heeft Riggs nachtmerries uit zijn verleden.

Wo 14 februari 2018 | 23:15 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie: Gold Rush: Riggs heeft een reünie met zijn oude jeugdvrienden, maar hij realiseert zich dat zij wellicht iets te maken kunnen hebben met de zaak van een moord die hij en Murtaugh aan het onderzoeken zijn.

Ma 12 februari 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Geht der Mord an einem Schönheitschirurgen aufs Konto der Russenmafia? Während Riggs (Clayne Crawford) und Murtaugh (Damon Wayans) Medikamentenschmugglern auf die Spur kommen, darf DEA-Agent Palmer (Hilarie Burton, "One Tree Hill") undercover als leicht bekleideter Köder fungieren.

Zo 11 februari 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie: Gold Rush: Riggs heeft een reünie met zijn oude jeugdvrienden, maar hij realiseert zich dat zij wellicht iets te maken kunnen hebben met de zaak van een moord die hij en Murtaugh aan het onderzoeken zijn.

Za 10 februari 2018 | 23:50 Lethal Weapon 2

Action sequel starring Mel Gibson and Danny Glover, 1989. Riggs and Murtaugh track apartheid-era South African diplomats using their immunity to smuggle krugerrands into the US.

Wo 7 februari 2018 | 23:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie: Let It Ride: Murtaugh en Riggs onderzoeken een aantal moordzaken waarbij de slachtoffers steeds overleden overlijden nadat ze een weddenschap op een paardenrace hadden gewonnen.

Ma 5 februari 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Schon im Kino war alles auf das ungleiche Polizistengespann zugeschnitten. So kokettierte Crawford (39) zum Serienstart denn auch, dass er gar nicht wisse, ob er überhaupt der Richtige für die Rolle sei. Er ist es! Zuletzt im herausragenden US-Außenseiterdrama "Rectify" zu sehen, spielt er mit vollem Körpereinsatz den durchgeknallten Kriegsveteran Martin Riggs. Seinen spießigen Widerpart, den treu sorgenden Familienvater Roger Murtaugh, gibt ausgerechnet Damon Wayans (57) ? jahrelang auf coole Typen abonniert. Die Chemie zwischen den beiden stimmt. Da kann man der Buddyactionkomödie so manch allzu platten Gag verzeihen. Zum Auftakt kracht?s in Mexiko: "El Gringo Loco".

Zo 4 februari 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie: Let It Ride: Murtaugh en Riggs onderzoeken een aantal moordzaken waarbij de slachtoffers steeds overleden overlijden nadat ze een weddenschap op een paardenrace hadden gewonnen.

Za 3 februari 2018 | 23:45 Lethal Weapon (1987)

Classic action movie starring Mel Gibson and Danny Glover, 1987. An LA cop aiming for retirement is partnered with a wayward officer for an assignment involving drug smugglers.

Vr 2 februari 2018 | 22:00 New: Lethal Weapon

Flight Risk: When Murtaugh and Riggs respond to a robbery that took place 20,000 feet in the air, the investigation turns into an ongoing hunt for an unreliable father. S2 Ep4

Zo 28 januari 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie: Flight Risk: Murtaugh en Riggs onderzoeken een overval die in een vliegtuig heeft plaatsgevonden. Maar het onderzoek draait uit naar iets anders.

Vr 26 januari 2018 | 22:00 New: Lethal Weapon

Born to Run: When Murtaugh and Riggs investigate the mysterious death of famous singer Shaye's bodyguard, Murtaugh turns to his daughter to learn more about Shaye's background. S2 Ep3

Zo 21 januari 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie: Born to Run: Murtaugh en Riggs onderzoeken de mysterieuze dood van de bodyguard van een beroemde zanger.

Vr 19 januari 2018 | 22:00 New: Lethal Weapon

Dancing in September: When Riggs and Murtaugh respond to the death of a plastic surgeon, they are drawn into a case involving an illegal drug ring run out of a wellness clinic. S2 Ep2

Ma 15 januari 2018 | 22:55 24 Hours in Police Custody

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Britse realityreeks: The lethal weapon: Een man is op de vlucht voor Operatie Bosun, de gespecialiseerde eenheid van de politie van Bedfordshire die de gewapende criminaliteit wil aanpakken. De jacht op illegale wapens is een prioritaire opdracht voor de ordediensten. In zes maanden tijd zijn al tientallen gewapende misdaden geregistreerd en 23 wapens in beslag genomen. Wanneer de op de vlucht geslagen man gelokaliseerd wordt, wordt er meteen bijstand gevraagd.

Zo 14 januari 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie: Wrinkled with Burden aka Dancing in September: Riggs en Murtaugh onderzoeken de dood van een plastisch chirurg. Dit brengt hen in een zaak met betrekking tot illegale drugs.

Vr 12 januari 2018 | 22:00 New: Lethal Weapon

El Gringo Loco: Murtaugh follows Riggs - who plans to avenge his wife's death and finish off Tito Flores once and for all - down to Mexico. S2 Ep1

Do 11 januari 2018 | 23:20 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie: El Gringo Loco: Murtaugh volgt Riggs onderweg naar Mexico waar hij wraak wilt nemen op Tito Flores na de dood van zijn vrouw.

Zo 24 december 2017 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Amerikaanse actieserie: Commencement: Riggs ontdekt een schokkende waarheid over Miranda's dood.

Zo 17 december 2017 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Amerikaanse actieserie: A Problem Like Maria: Riggs en Murtaugh werken opnieuw samen met DEA-agent Karen Palmer. Samen duiken ze in de zaak van een nieuw gevaarlijk drugskartel.

Zo 10 december 2017 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse actieserie: Unnecessary Roughness: Wanneer een jong footballtalent vermoord wordt teruggevonden, verdiepen Murtaugh en Riggs zich in de corrupte wereld van universiteiten die studenten willen aanwerven. Ondertussen overweegt Murtaugh een belangrijke carrièreswitch.

Zo 3 december 2017 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Amerikaanse actieserie: As Good as It Getz: Riggs en Murtaugh moeten opnieuw samenwerken met DEA-agente Karen Palmer om advocaat Leo Getz te beschermen wanneer deze gelinkt wordt aan het kartel. Wanneer ze de zaak dieper onderzoeken, ontdekt het drietal dat Leo niet de enige is die in gevaar verkeert.

Zo 26 november 2017 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse actieserie: The Murtaugh File: Murtaugh en Riggs ontdekken dat Cahill gestalkt wordt na een auto-ongeval. Riggs komt dingen te weten over het verleden van Murtaugh. Roger en Trish ontdekken dat hun dochter over een valse identiteitskaart beschikt.

Zo 19 november 2017 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse actieserie: The Seal Is Broken: Riggs en Murtaugh onderzoeken een reeks gewelddadige moorden. De slachtoffers zijn allemaal leden van dezelfde kerk.

Zo 12 november 2017 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse actieserie: Brotherly love: Een auto met een enorme hoeveelheid cocaïne werd gestolen uit een opslagplaats. Riggs en Murtaugh raken verwikkeld in een beruchte autodiefstal.

Zo 30 juli 2017 | 22:45 Lethal Weapon 4 ? Zwei Profis räumen auf

Weil in L. A. das Geld fehlt, um hinter den Chaoscops aufzuräumen, hat man Murtaugh (Danny Glover) und Riggs (Mel Gibson) ins Büro verbannt. Bei einer Angeltour geraten sie auf die Spur eines Triadenchefs (Jet Li)... Sechs Jahre nach Teil 3 gedrehter Nachklapp, auch dank Jungbulle Chris Rock amüsant.

Za 29 juli 2017 | 22:15 Lethal Weapon 3 ? Die Profis sind zurück

Nach einer verpatzten Bombenentschärfung zur Streife strafversetzt, kommen Riggs (Mel Gibson) und Murtaugh (Danny Glover) einem kriminellen Kollegen auf die Schliche. Den hat auch die interne Ermittlerin Lorna (Rene Russo) auf dem Kieker. Wie in Teil 2 der heimliche Star: Joe Pesci als Plaudergauner.

Zo 23 juli 2017 | 02:15 Lethal Weapon II ? Brennpunkt L.A.

23/07/17 - Actionthriller, Drogenfahnder Murtaugh (Danny Glover) hat?s nicht leicht. Erst verschrottet Kollege Riggs (Mel Gibson) das Auto seiner Frau, dann bewirbt seine Tochter auch noch Kondome. Als Krönung müssen Riggs und er den südafrikanischen Botschafter Rudd (Joss Ackland) laufen lassen. Aufgrund seiner Immunität unantastbar, "darf" der Diplomat fleißig weiter Polizisten töten und Drogen schmuggeln. Um aus Rudds Schusslinie zu kommen, werden Murtaugh und Riggs als Babysitter für den Kronzeugen Leo Getz (Joe...

Drogenfahnder Murtaugh (Danny Glover) hat?s nicht leicht. Erst verschrottet Kollege Riggs (Mel Gibson) das Auto seiner Frau, dann bewirbt seine Tochter auch noch Kondome. Als Krönung müssen Riggs und er den südafrikanischen Botschafter Rudd (Joss Ackland) laufen lassen. Aufgrund seiner Immunität unantastbar, "darf" der Diplomat fleißig weiter Polizisten töten und Drogen schmuggeln. Um aus Rudds Schusslinie zu kommen, werden Murtaugh und Riggs als Babysitter für den Kronzeugen Leo Getz (Joe Pesci) abgestellt. Doch die Cops geben nicht auf und binden Nervensäge Getz kurzerhand in die Ermittlungen ein. Denn Riggs hat sich längst in Rudds bildschöne Assistentin Rika (Patsy Kensit) verliebt... Die erste Drehbuchfassung von Jeffrey Boam ("Indiana Jones 3") plante Riggs Tod ein. Ein Glück, dass Regisseur Donner eingriff, dem besonnenen Kollegen das Leben rettete, und weitere Folgen ermöglichte.

Za 22 juli 2017 | 22:20 Lethal Weapon II ? Brennpunkt L.A.

22/07/17 - Actionthriller, Mit Kronzeuge Leo (lustig: Joe Pesci) im Schlepptau, erklären Riggs (Gibson) und Murtaugh (Glover) südafrikanischen Diplomaten den Krieg, die ihre Immunität für Drogenhandel missbrauchen... Seit Februar läuft auf Sat.1 montags der TV Serien ableger.

Mit Kronzeuge Leo (lustig: Joe Pesci) im Schlepptau, erklären Riggs (Gibson) und Murtaugh (Glover) südafrikanischen Diplomaten den Krieg, die ihre Immunität für Drogenhandel missbrauchen... Seit Februar läuft auf Sat.1 montags der TV-Serien-ableger.

Za 15 juli 2017 | 22:30 Lethal Weapon ? Zwei stahlharte Profis

Der eine wartet auf die Rente, der andere hat mit dem Leben abgeschlossen: Murtaugh (Glover) und Riggs (Gibson) sind das neue (Alb-)Traumteam vom Morddezernat. Gleich ihr erster Fall zieht ungeahnte Kreise. Ein Callgirl stürzt in den Tod. Ihr Vater ist ein alter Militärkumpan von Murtaugh. Und schon geraten die Cops ins Visier der Drogenmafia... Irre Typen, coole Sprüche und explosive Autocrashs ? das war Ende der 80er das Maß aller Dinge. Drei bombige Fortsetzungen folgten, 2016 startete auch eine TV-Serie mit neuer Besetzung.

Za 1 juli 2017 | 20:00 Lethal Weapon 2 IMDb: 7.2

01/07/17 - IMDB * 7.2 - Actiefilm: De jonge, impulsieve politieman Martin Riggs en zijn oudere, bedaarde collega Roger Murtaugh krijgen de opdracht boekhouder Leo Getz te beschermen. Die heeft gewerkt voor de geheime misdaadorganisatie van Arjen Rudd, een Zuid Afrikaanse diplomaat, en is nu bereid getuigenissen af te leggen over diens drugshandel.

Actiefilm: De jonge, impulsieve politieman Martin Riggs en zijn oudere, bedaarde collega Roger Murtaugh krijgen de opdracht boekhouder Leo Getz te beschermen. Die heeft gewerkt voor de geheime misdaadorganisatie van Arjen Rudd, een Zuid-Afrikaanse diplomaat, en is nu bereid getuigenissen af te leggen over diens drugshandel.

Vr 30 juni 2017 | 22:00 New: Lethal Weapon

A Problem Like Maria: Riggs and Murtaugh team up again with DEA agent Karen Palmer, and together gain inside knowledge of dangerous new cartel operations. S1 Ep17

Do 29 juni 2017 | 23:20 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Amerikaanse actiereeks, gebaseerd op de 'Lethal Weapon'-filmfranchise: Commencement: Riggs ontdekt een schokkende waarheid over Miranda's dood.

Wo 28 juni 2017 | 22:45 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Amerikaanse actiereeks, gebaseerd op de 'Lethal Weapon'-filmfranchise

Di 27 juni 2017 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Amerikaanse actiereeks, gebaseerd op de 'Lethal Weapon'-filmfranchise: Commencement: Riggs ontdekt een schokkende waarheid over Miranda's dood.

Ma 26 juni 2017 | 22:35 Lethal Weapon IMDb: 7.6

26/06/17 - IMDB * 7.6 - Actiefilm: Roger Murtaugh, een politieagent aan de vooravond van zijn pensioen, is ontstemd wanneer hij verneemt dat hij voortaan moet samenwerken met de jonge Martin Riggs. Riggs heeft immers een slechte reputatie: sedert zijn terugkeer uit Vietnam en het overlijden van zijn vrouw flirt hij met de dood. Murtaughs wantrouwen voor zijn nieuwe werkpartner maakt echter al vlug plaats voor vriendschap.

Actiefilm: Roger Murtaugh, een politieagent aan de vooravond van zijn pensioen, is ontstemd wanneer hij verneemt dat hij voortaan moet samenwerken met de jonge Martin Riggs. Riggs heeft immers een slechte reputatie: sedert zijn terugkeer uit Vietnam en het overlijden van zijn vrouw flirt hij met de dood. Murtaughs wantrouwen voor zijn nieuwe werkpartner maakt echter al vlug plaats voor vriendschap.

Do 22 juni 2017 | 23:15 Lethal Weapon IMDb: 8.0

De legendarische Lethal weapon-films uit de jaren 80 en 90 zijn terug. Nu niet op het witte doek, maar op tv. Politieagenten Martin Riggs (Clayne Crawford) en Roger Murtaugh (Damon Wayans) lossen in Los Angeles allerlei ingewikkelde misdaden op. In Nederland is het eerste seizoen te zien, maar in Amerika is productiemaatschappij FOX al bezig met het uitzenden van een tweede seizoen van deze hernieuwde politieserie. Riggs en Murtaugh onderzoeken een moordaanslag op een talentvolle American Football-speler en diens neef. Het doet Murtaugh terugdenken aan de tijd dat hij zelf op het veld stond. Riggs bloeit op door zijn nieuwe relatie.

Di 20 juni 2017 | 21:30 Lethal Weapon IMDb: 8.0

De legendarische Lethal weapon-films uit de jaren 80 en 90 zijn terug. Nu niet op het witte doek, maar op tv. Politieagenten Martin Riggs (Clayne Crawford) en Roger Murtaugh (Damon Wayans) lossen in Los Angeles allerlei ingewikkelde misdaden op. In Nederland is het eerste seizoen te zien, maar in Amerika is productiemaatschappij FOX al bezig met het uitzenden van een tweede seizoen van deze hernieuwde politieserie. Riggs en Murtaugh onderzoeken een moordaanslag op een talentvolle American Football-speler en diens neef. Het doet Murtaugh terugdenken aan de tijd dat hij zelf op het veld stond. Riggs bloeit op door zijn nieuwe relatie.

Do 15 juni 2017 | 23:15 Lethal Weapon IMDb: 8.0

De legendarische Lethal weapon-films uit de jaren 80 en 90 zijn terug. Nu niet op het witte doek, maar op tv. Politieagenten Martin Riggs (Clayne Crawford) en Roger Murtaugh (Damon Wayans) lossen in Los Angeles allerlei ingewikkelde misdaden op. In Nederland is het eerste seizoen te zien, maar in Amerika is productiemaatschappij FOX al bezig met het uitzenden van een tweede seizoen van deze hernieuwde politieserie. Riggs en Murtaugh onderzoeken een moordaanslag op een talentvolle American Football-speler en diens neef. Het doet Murtaugh terugdenken aan de tijd dat hij zelf op het veld stond. Riggs bloeit op door zijn nieuwe relatie.

Di 13 juni 2017 | 21:30 Lethal Weapon IMDb: 8.0

De legendarische Lethal weapon-films uit de jaren 80 en 90 zijn terug. Nu niet op het witte doek, maar op tv. Waren Mel Gibson en Danny Glover in 1987, 1989, 1992 en 1998 de hoofdrolspelers in Lethal Weapon, nu kruipen Clayne Crawford en Damon Wayans in de huid van respectievelijk Martin Riggs en Roger Murtaugh. Politieagenten Martin Riggs (Clayne Crawford) en Roger Murtaugh (Damon Wayans) lossen in Los Angeles allerlei ingewikkelde misdaden op. In Nederland is het eerste seizoen te zien, maar in Amerika is productiemaatschappij FOX al bezig met het uitzenden van een tweede seizoen van deze hernieuwde politieserie. Riggs en Murtaugh onderzoeken een moordaanslag op een talentvolle American Football-speler en diens neef. Het doet Murtaugh terugdenken aan de tijd dat hij zelf op het veld stond. Riggs bloeit op door zijn nieuwe relatie.

Ma 12 juni 2017 | 21:15 Lethal Weapon IMDb: 7.6

Roger Murtaugh, een politieagent aan de vooravond van zijn pensioen, is ontstemd wanneer hij verneemt dat hij voortaan moet samenwerken met de jonge Martin Riggs. Riggs heeft immers een slechte reputatie: sedert zijn terugkeer uit Vietnam en het overlijden van zijn vrouw flirt hij met de dood. Murtaughs wantrouwen voor zijn nieuwe werkpartner maakt echter al vlug plaats voor vriendschap.

Ma 12 juni 2017 | 20:15 Lethal Weapon IMDb: 7.6

Roger Murtaugh, een politieagent aan de vooravond van zijn pensioen, is ontstemd wanneer hij verneemt dat hij voortaan moet samenwerken met de jonge Martin Riggs. Riggs heeft immers een slechte reputatie: sedert zijn terugkeer uit Vietnam en het overlijden van zijn vrouw flirt hij met de dood. Murtaughs wantrouwen voor zijn nieuwe werkpartner maakt echter al vlug plaats voor vriendschap.

Do 8 juni 2017 | 22:25 Lethal Weapon

Riggs en Murtaugh worden gedwongen om weer samen te werken met agent Karen Palmer om Leo Getz te beschermen.

Di 6 juni 2017 | 21:30 Lethal Weapon

Riggs en Murtaugh worden gedwongen om weer samen te werken met agent Karen Palmer om Leo Getz te beschermen.

Do 1 juni 2017 | 22:25 Lethal Weapon

Na een ernstig auto-ongeluk wordt duidelijk dat Cahill het doelwit is van een gevaarlijke stalker. Riggs en Murtaugh richten hun vragen dit keer op haar.

Di 30 mei 2017 | 21:30 Lethal Weapon

Na een ernstig auto-ongeluk wordt duidelijk dat Cahill het doelwit is van een gevaarlijke stalker. Riggs en Murtaugh richten hun vragen dit keer op haar.

Ma 29 mei 2017 | 20:15 Lethal Weapon

Talentscout Benny Barns fährt "Harte Bandagen" auf, um Footballstar Jesse (Chris Tavarez) zu gewinnen. Sein Cousin Steve rät ihm ab. Als Steve auf offener Straße erschossen wird, fällt der Verdacht auf Profitgeier Barns. Der Fall ruft Erinnerungen an Murtaughs (Damon Wayans) eigene College-Football-Karriere wach...

Do 25 mei 2017 | 22:25 Lethal Weapon

Riggs en Murtaugh onderzoeken een reeks gewelddadige moorden. De slachtoffers zijn allemaal leden van dezelfde kerk.

 Meer