Leiden op tv (tv-tips)

Morgen | 23:25 Hard Eight IMDb: 7.2

Morgen - IMDB * 7.2 - Thriller, Hard Eight is een Amerikaans misdaad en dramafilm uit het jaar 1996. Deze productie is zowel geschreven als geregisseerd door Paul Thomas Anderson ('Boogie Nights'). Met Philip Baker Hall, John C. Reilly, Gwyneth ...

Hard Eight is een Amerikaans misdaad- en dramafilm uit het jaar 1996. Deze productie is zowel geschreven als geregisseerd door Paul Thomas Anderson ('Boogie Nights'). Met Philip Baker Hall, John C. Reilly, Gwyneth Paltrow en Samuel L. Jackson in de hoofdrol. De gokker John (John C. Reilly) zit blut en berooid tegen de buitenmuur van een cafetaria als hij wordt opgepikt door de wat oudere, goedgeklede Sydney (Philip Baker Hall). Hij neemt hem mee naar binnen, geeft hem koffie en een sigaret en begint een gesprek met hem. Deze voormalige gokker biedt John aan om geld van hem te lenen en hem te begeleiden in de casino's van Reno. Sydney brengt de jonge John de kneepjes van het gokken bij en hun band wordt steeds hechter. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hard-eight

Morgen | 20:30 Moordwijven IMDb: 5.7

Morgen - IMDB * 5.7 - Komedie, De drie miljonairsvrouwen Kitty, Estelle en Nicolette leiden een luxueus en rimpelloos bestaan. Hun enige zorg is de strijd tegen het ouder worden, daarom shoppen zij wekelijks bij de plastisch chirurg. Totdat Kitty ...

De drie miljonairsvrouwen Kitty, Estelle en Nicolette leiden een luxueus en rimpelloos bestaan. Hun enige zorg is de strijd tegen het ouder worden, daarom shoppen zij wekelijks bij de plastisch chirurg. Totdat Kitty vermoedt dat haar echtgenoot vreemdgaat. Omdat ze van de alimentatie alleen niet rond kan komen, besluit ze samen met haar vriendinnen dat er maar één oplossing is: ze moeten hem uit te weg ruimen. De hautaine dames dalen af naar de Amsterdamse Wallen, om daar een huurmoordenaar te zoeken die dit klusje kan klaren. Wat een gemakkelijke opdracht had moeten zijn, blijkt toch meer voeten in de aarde te hebben dan de dames hadden verwacht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/moordwijven

Morgen | 20:30 Finale: The Voice Senior

Morgen - Reality-show, Vanavond is de finale van The Voice Senior, de zoektocht naar het beste nieuwe 60+ zangtalent ...

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de zoektocht naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Coaches In de afgelopen weken hebben de coaches Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato kandidaten geselecteerd en begeleid en vervolgens, op de finalisten na, laten afvallen. Finalisten De finalisten zijn Ruud Hermans en Joke Tromp (Team Ilse), IJsbrand van Belleghem en Klaas van der Veen (Team Frans), Eddie Taylor en Bruno Lord (Team Angela) en Steve Yocum en René van der Wel (Team Marco).

Je vindt hier de programma's van Leiden op tv We hebben de volgende programma's voor Leiden Hard Eight: Morgen - IMDB * 7.2 - Thriller, Hard Eight is een Amerikaans misdaad en dramafilm uit het jaar 1996. Deze productie is zowel geschreven als geregisseerd door Paul Thomas Anderson ('Boogie Nights'). Met Philip Baker Hall, John C. Reilly, Gwyneth. Moordwijven: Morgen - IMDB * 5.7 - Komedie, De drie miljonairsvrouwen Kitty, Estelle en Nicolette leiden een luxueus en rimpelloos bestaan. Hun enige zorg is de strijd tegen het ouder worden, daarom shoppen zij wekelijks bij de plastisch chirurg. Totdat Kitty. Finale: The Voice Senior: Morgen - Reality-show, Vanavond is de finale van The Voice Senior, de zoektocht naar het beste nieuwe 60+ zangtalent. HMS Ark Royal: Episode 7, Seizoen 1 Aflevering 7 Episode 7: HMS Ark Royal neemt deel aan een grote oefening met de Amerikaanse marine.. Chicago P.D: Misdaadserie, Seizoen 4 Aflevering 4 Amerikaanse misdaadserie. Big Friends, Big Enemies. Nadat een auto op een massa. My Crazy Love: Komische serie, 'Erin and Jeff.' (s 1/ep 5) Erin zet haar droomjob op pauze zodat ze kan werken als cateraar om de. Grenzeloos Talent: Informatief programma, Seizoen 1 Aflevering 5 Reportagereeks over twaalf vluchtelingen die in Nederland een carrière. Friends: Morgen - Seizoen 4 Aflevering 18 The One With Rachel's New Dress: Phoebe mag een naam bedenken voor een van haar. The Killer Beside Me: Morgen - Screaming Terror, Seizoen 2 Aflevering 4 Screaming Terror: Wanneer Alice Hufnagle in 2002 wordt verkracht en. Vor uns die Sintflut: Morgen - Doku, Eine Reise in die Zukunft unseres Planeten, nach Bangladesch, wo die Menschen am meisten unter dem.

Leiden op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 00:45 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Big Friends, Big Enemies. Nadat een auto op een massa concertgangers inrijdt en een lokale rapper doodt, vermoedt Voight dat de moord het werk is van een terrorist. Hij schakelt de veiligheidsdiensten in om met het onderzoek te begeleiden. Wanneer er een tweede schietpartij plaatsvindt, vermoedt het team echter dat er een bendeoorlog gaande is. Ondertussen ziet Burgess de jongere zoon van Atwater, terwijl ze een groep verdachten observeert.

Morgen | 02:30 Grenzeloos Talent

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Reportagereeks over twaalf vluchtelingen die in Nederland een carrière proberen op te bouwen. Wasem en Amera. De 38-jarige Amera werkte als verloskundige in Syrië. Ze wil niets liever dan ook in Nederland bevallingen begeleiden, maar worstelt met de regelgeving. Wasim studeerde aan de universiteit van Aleppo. Toen de milities de universiteit bombardeerden, wist hij dat hij als jonge man gerekruteerd zou worden om te vechten. Tijdens zijn vlucht haalde hij kracht uit de muziek en wil daar nu ook in Nederland zijn toekomst mee opbouwen.

Morgen | 20:40 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Politieserie. Trofeeën. Een container met illegaal geschoten dieren wordt na een tip van Zuid-Afrikaanse rangers onderschept in de Rotterdamse haven. Aan boord van de container bevindt zich een verse schedel van een mens die geïdentificeerd wordt als van een Nederlandse student die stage in Zuid-Afrika liep. Een Zuid- Afrikaanse liaison komt het team helpen en vooral Dries is erg gecharmeerd van de hulp. Uiteindelijk leiden de sporen naar een Chinese onderneming die beschermde diersoorten verhandelt.

Overmorgen | 18:00 The Voice Senior

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Talentenjacht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

Overmorgen | 19:55 The Voice Senior

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Talentenjacht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. De Uitslag. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

Zo 22 september 2019 | 17:00 The Real Housewives of Orange County

Seizoen 11 - Aflevering 17 - Amerikaanse realityreeks. Vicki, Tamra, Heather, Shannon, Meghan en Kelly wonen in het pittoreske Orange County in Californië. Ze leiden het leven waar velen jaloers op zijn: ze wonen in prachtige huizen, rijden in peperdure auto's en dragen de mooiste kleding. Naast hun rijke leven hebben deze mondaine vrouwen allemaal een persoonlijk verhaal te vertellen en geven ze de camera's toegang tot alles wat hen bezighoudt.

Di 24 september 2019 | 10:00 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Komische serie. De gave. Johnnie en Kees komen erachter dat roekeloos rijden tot vreemde gebeurtenissen kan leiden. De botsingen die zij veroorzaken, eisen geen slachtoffers maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is van een bijzondere gave.

Di 24 september 2019 | 14:00 The Muppets

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Too Hot to Handler. Kermit is gestresst en gaat naar yogaklas. Daar loopt hij de gespannen Jason Bateman tegen het lijf. Ondertussen moet Scooter de show leiden in Kermits afwezigheid en dit loopt niet op rolletjes.

Di 24 september 2019 | 20:40 Opsporing verzocht

Aflevering 32 - Opsporingsmagazine i.s.m. politie en justitie. In samenwerking met de politie en het Openbaar Ministerie vraagt de AVROTROS aandacht voor actuele misdaden. Tips van kijkers leiden regelmatig tot de aanhouding van een verdachte.

Wo 25 september 2019 | 12:05 Opsporing Verzocht

Aflevering 32 - Opsporingsmagazine i.s.m. politie en justitie. In samenwerking met de politie en het Openbaar Ministerie vraagt de AVROTROS aandacht voor actuele misdaden. Tips van kijkers leiden regelmatig tot de aanhouding van een verdachte.

Do 26 september 2019 | 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Kissing Abraham Lincoln. Charlie staat voor een enorm dilemma: hij moet kiezen tussen zijn vriendin Lydia en zijn huishoudster Berta. De twee dames vliegen elkaar immers voortdurend in de haren. Ondertussen probeert Alan zijn ex Kandi te overtuigen hun peperduur appartement te verkopen, maar dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Kandi werpt immers al haar troeven in de strijd om Alan af te leiden.

 Meer

Leiden op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 00:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Episode 7: HMS Ark Royal neemt deel aan een grote oefening met de Amerikaanse marine. De opdracht is om luchtsteun te bieden en de landing van de mariniers in het oorlogsgebied te begeleiden.

Morgen | 01:15 My Crazy Love

'Erin and Jeff.' (s 1/ep 5) Erin zet haar droomjob op pauze zodat ze kan werken als cateraar om de knappe ober te kunnen verleiden. Jeff ontmoet een schoonheidskoningin en gaat tot het uiterste om indruk te maken op haar moeder. Hij hoopt zo dat zij haar dochter zal beïnvloeden om haar huidig vriendje te dumpen.

Morgen | 08:15 Friends

Seizoen 4 - Aflevering 18 - The One With Rachel's New Dress: Phoebe mag een naam bedenken voor een van haar baby’s. Rachels plannen om haar vriendje te verleiden lopen mis, en Joey flapt er tegenover Chandler uit dat hij zijn naam vreselijk vindt. Ross maakt zich zorgen over zijn relatie met Emily.

Morgen | 08:45 The Killer Beside Me

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Screaming Terror: Wanneer Alice Hufnagle in 2002 wordt verkracht en vermoord, ondervraagt de politie haar ex-man. Maar sporen leiden uiteindelijk naar een collega bij de apotheek waar Alice werkte.

Morgen | 09:50 Vor uns die Sintflut

Eine Reise in die Zukunft unseres Planeten, nach Bangladesch, wo die Menschen am meisten unter dem Klimawandel leiden: Zum Beispiel am Fluss Meghna, der inzwischen an manchen Stellen neun Kilometer breit ist. Dessen Wassermassen fließen zehnmal schneller als der Rhein. Wie lebt es sich an so einem Monstrum? "Wir reißen das Haus ab, das ich als Braut betreten habe, in dem ich meine vier Kinder auf die Welt gebracht habe. Das bricht mir das Herz." Momtaj Begum muss hilflos zusehen, wie Arbeiter ihr Haus zerlegen. Sie und ihr Sohn retten, was geht, bevor der Fluss Meghna alles mit sich reißt. In Harirampur, ihrem Dorf, sieht es aus wie auf einem Schlachtfeld, der Boden hat tiefe Furchen, der Fluss frisst sich von unten nach oben durch und zieht den Menschen buchstäblich den Boden unter den Füßen weg. "Ohne mein Haus bin ich auf die Gnade anderer angewiesen." Momtaj Begum weiß, dass sie und ihre achtköpfige Familie zu Klimaflüchtlingen geworden sind. Ganze Dörfer müssen dem Fluss weichen. Durch den Anstieg der Fluss- und Meeresspiegel wird Bangladesch in den nächsten 30 Jahren 17 bis 20 Prozent seiner Landmasse verlieren, sagen Experten voraus. Das bedeutet, dass 25 bis 30 Millionen Menschen umgesiedelt werden müssen. Das wäre die größte Zahl an Klimaflüchtlingen der Welt in einem einzigen Land. In Bangladeschs Hauptstadt Dhaka kommen täglich 2.000 an. Die Stadt steht mit 20 Millionen Einwohnern und ohne entsprechende Infrastrukturen kurz vor dem Kollaps. Hier erleben die Klimaflüchtlinge erneut Vertreibung, diesmal durch den Staat. Ihre Baracken werden unter Einsatz von Polizeigewalt von Baggern zerstört. Für Klimaforscher ist Bangladesch erst der Anfang. Jedes Land der Welt wird von den Auswirkungen des Klimawandels und dem steigenden Meeresspiegel früher oder später betroffen sein.

Morgen | 14:30 In aller Freundschaft

Aflevering 722 - Jörg Frost liefert als Rettungssanitäter einen Notfall ein, als er selber aus ungeklärter Ursache stürzt. Schnell wird Dr. Kathrin Globisch klar, dass Jörg Frost bereits eine lange, quälende und ergebnislose Patientenkarriere hinter sich hat. Für Jörgs Schmerzen wurden bisher keine Ursachen gefunden. Aus Verzweiflung hat der 53-Jährige sogar einen Antrag auf Frühverrentung gestellt. Dr. Lea Peters soll als Gutachterin beurteilen, ob dieser Antrag bewilligt wird. Kathrin möchte dem Patienten glauben, doch auch sie findet keine Ursache. Lea zweifelt immer mehr daran, dass Jörg aus gesundheitlichen Gründen vorzeitig berentet werden will. Und auch Kathrin ist mit ihrem Latein am Ende. Sie bietet ihm als letzte Lösung eine schmerztherapeutische Behandlung an. Jörg nimmt dieses Angebot an, doch dann ist er plötzlich verschwunden. Als Otto Stein morgens in die Cafeteria kommt, steht diese unter Wasser. Der Schlauch der Spülmaschine ist geplatzt. Was zunächst harmlos aussieht, entpuppt sich als weitaus größeres Drama. Das Wasser ist die ganze Nacht gelaufen und hat das unter der Cafeteria gelegene Labor heftig in Mitleidenschaft gezogen. Der Gesamtschaden liegt bei etwa 80.000 €. Für Otto ein Schock, doch er ist ja versichert, glaubt er.

Morgen | 18:35 De Thundermans

Seizoen 4 - Aflevering 8 - De Perfecte Dump: Wat is er nog gaver dan een superheld? Een complete superheldenfamilie! Maak kennis met de Thundermans, een bijzondere familie die hun superheldenbestaan geheim probeert te houden om een normaal leven te kunnen leiden. Een lastige taak? Reken maar! Helemaal omdat de oudste tweeling, Phoebe en Max, met elkaar wedijveren met behulp van hun superheldenkrachten! Yepp, dat hele "erbij proberen te horen" gedoe zou weleens iets langer kunnen gaan duren dan verwacht...

Morgen | 21:05 300 choeurs chantent leurs idoles

De beste Franse zangkoren begeleiden tal van muzikale artiesten die hulde brengen aan de allergrootste sterren zoals Charles Aznavour, Johnny Hallyday, Aretha Franklin, France Gall, Edith Piaf, en Céline Dion. Van 'Emmenez-moi' tot 'La Groupie du pianiste' en 'Comme d'habitude', alle deelnemende zangers brengen hun eigen versie van deze mythische hits.

Overmorgen | 12:10 Vice

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de belangrijke en meeslepende verhalen te vertellen die de gewone media links laten liggen. Greenland is Melting & Bonded Labor. Vandaag gaat VICE samen met klimaatwetenschapper Jason Box op expeditie naar Groenland, waar de hoogste temperaturen uit de geschiedenis gemeten worden: als het poolijs smelt, kan dat leiden tot een wereldwijde catastrofe. Verder een reportage over slavenarbeid in de steenbakkerijen in Pakistan, waar kinderen, vrouwen en mannen gedwongen worden in mensonterende omstandigheden te werken. De eigenaars beschikken over een grote economische en politieke macht, en worden ongemoeid gelaten.

Overmorgen | 13:00 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 3 - De Prinses en de Po: Po moet de zéér deftige dochter van de keizer begeleiden...

Overmorgen | 13:40 Savage Kingdom 3

Seizoen 2 - Aflevering 4 - King Slayers: Sekekama moet zijn familie door vijandig gebied leiden om hen te redden van de droogte, maar door zijn gok moet hij een bloedige strijd aangaan.

Overmorgen | 14:15 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Murder in the Applegate: Tijdens een kampeertochtje in het bos verdwijnt Chris MacCallum. Wanneer de politie het mysterie ontrafelt, leiden alle aanwijzingen naar een opmerkelijke verdachte.

Overmorgen | 17:05 Sportschau

Filmemacher Aljoscha Pause hat den BVB auf dem Weg zur Vizemeisterschaft 2018/19 mit der Kamera begleitet... Herr Pause, Sie haben bereits 2013 für Ihre Doku "Trainer!" Kabinenluft geschnuppert. Was war dieses Mal anders? Es ist alles einige Nummern größer, fast jeder ist ein Star, und der Verein hat 800 Mitarbeiter. Am Ende bleibt es aber doch Fußball. Wie schwierig ist es, Profis, die ständig im Fokus der Öffentlichkeit stehen, für ein solches Projekt zu "öffnen"? Mir ist das Wichtigste, jeden einzelnen Dreh selbst zu betreuen, jedes Interview selbst zu führen – und das nicht durch ein großes Redaktionsteam abdecken zu lassen, wie es bei vergleichbaren Projekten schon mal der Fall ist. Sonst verliert so eine Doku leicht ihre Natürlichkeit, ihre Homogenität und bekommt etwas Industrielles. Wie war es für Sie als Bayern-Fan, hinter die Kulissen des größten Konkurrenten zu schauen? Bayern-Fan war ich als Kind. Mich treibt immer noch eine große Leidenschaft für Film und Fußball, aber es gibt mittlerweile mehr als genug Gründe, andere Ansätze sympathischer zu finden als den der Münchner. Der FC Bayern steht für Turbokapitalismus und Survival of the Fittest.

Overmorgen | 18:35 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 11 - 711: Jenelle's medische problemen leiden tot een enorme ruzie met Barbara. Leah en Miranda leggen hun ruzie bij. Aubree stelt Adam een belangrijke vraag. Kailyn bouwt weer een relatie op met Jo, maar neemt afstand van Javi.

Overmorgen | 18:45 Pixels IMDb: 5.6

Overmorgen - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanneer buitenaardse wezens de videobeelden van klassieke arcadespelletjes verkeerd interpreteren als een oorlogsverklaring vallen ze de aarde aan. Hierbij gebruiken ze de spelletjes als model voor hun ...

Wanneer buitenaardse wezens de videobeelden van klassieke arcadespelletjes verkeerd interpreteren als een oorlogsverklaring vallen ze de aarde aan. Hierbij gebruiken ze de spelletjes als model voor hun verschillende aanvallen. President Will Cooper roept de hulp in van zijn beste jeugdvriend Sam Brenner, in de jaren 80 een videospelkampioen en nu een installateur van thuisbioscopen, om een team arcadegamers te leiden en zo de buitenaardse wezens te verslaan en de planeet te redden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pixels

Overmorgen | 20:05 American pie

Overmorgen - Komedie, Jim is wanhopig, net zoals iedere andere gezonde en viriele puber die nog maagd is. Sinds zijn ouders hem betrapten terwijl hij naar pornofilms keek op een betaalzender is de situatie voor hem uitzichtlozer dan ooit. Zijn ...

Jim is wanhopig, net zoals iedere andere gezonde en viriele puber die nog maagd is. Sinds zijn ouders hem betrapten terwijl hij naar pornofilms keek op een betaalzender is de situatie voor hem uitzichtlozer dan ooit. Zijn poging om de buitenlandse Nadia te verleiden wordt een regelrecht fiasco.

Overmorgen | 21:00 L'héritage

Christophe Perrin, een bekende oesterkweker in Arcachon, wordt het slachtoffer van een moordpoging. Hij is daarna niet langer in staat de zaak te leiden, maar zijn drie dochters schieten te hulp.

Overmorgen | 22:35 Roman J. Israel, Esq.

Overmorgen - Misdaaddrama, Roman J. Israel is een gedreven, idealistische advocaat die te midden van een reeks tumultueuze gebeurtenissen belandt die tot een crisissituatie leiden en extreme actie vereisen.

Roman J. Israel is een gedreven, idealistische advocaat die te midden van een reeks tumultueuze gebeurtenissen belandt die tot een crisissituatie leiden en extreme actie vereisen.

Zo 22 september 2019 | 08:15 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Episode 7: HMS Ark Royal neemt deel aan een grote oefening met de Amerikaanse marine. De opdracht is om luchtsteun te bieden en de landing van de mariniers in het oorlogsgebied te begeleiden.

Zo 22 september 2019 | 14:55 Bewitched

22/09 - Romantische komedie, Isabel Bigelow zweert haar bovennatuurlijke krachten en magische spreuken af en verhuist naar Californië om er een normaal leven te leiden. Ondertussen probeert de egocentrische Hollywoodacteur Jack Wyatt zijn carrière ...

Isabel Bigelow zweert haar bovennatuurlijke krachten en magische spreuken af en verhuist naar Californië om er een normaal leven te leiden. Ondertussen probeert de egocentrische Hollywoodacteur Jack Wyatt zijn carrière nieuw leven in te blazen door een rol te spelen in een herwerkte versie van de legendarische tv-reeks 'Bewitched'.

Zo 22 september 2019 | 15:25 Friends

Seizoen 4 - Aflevering 18 - The One With Rachel's New Dress: Phoebe mag een naam bedenken voor een van haar baby’s. Rachels plannen om haar vriendje te verleiden lopen mis, en Joey flapt er tegenover Chandler uit dat hij zijn naam vreselijk vindt. Ross maakt zich zorgen over zijn relatie met Emily.

Zo 22 september 2019 | 15:50 Les Experts : Miami

'Sous toutes les coutures.' (s 7/ep 5) De zeventienjarige Kim Walderman komt om het leven bij een explosie in een chique boetiek. Het team komt ter plaatse om uit te zoeken wat de ontploffing heeft veroorzaakt. Tot hun grote verbazing ontdekken ze tussen Kims kleren springstof en een klein ontstekingsmechanisme. Vingerafdrukken leiden hen naar plastisch chirurg Robert Langley.

Zo 22 september 2019 | 17:25 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

'Chaos Theory.' (s 3/ep 7) Terwijl Daisy en het team tot het uiterste gaan om Inhumans te beschermen, ontdekt S.H.I.E.L.D. de schokkende waarheid over een van haar rivalen. Fitz helpt Simmons informatie te bemachtigen die hen terug naar het portaal zal kunnen leiden.

Zo 22 september 2019 | 18:40 American pie

22/09 - Komedie, Jim is wanhopig, net zoals iedere andere gezonde en viriele puber die nog maagd is. Sinds zijn ouders hem betrapten terwijl hij naar pornofilms keek op een betaalzender is de situatie voor hem uitzichtlozer dan ooit. Zijn poging om ...

Jim is wanhopig, net zoals iedere andere gezonde en viriele puber die nog maagd is. Sinds zijn ouders hem betrapten terwijl hij naar pornofilms keek op een betaalzender is de situatie voor hem uitzichtlozer dan ooit. Zijn poging om de buitenlandse Nadia te verleiden wordt een regelrecht fiasco.

Zo 22 september 2019 | 20:15 die nordstory Spezial

Frauen an Bord? Ein Garant für Unheil, glaubten Seefahrer früher. Heute halten vielerorts Frauen das Steuer in der Hand. Sie lenken große Kreuzfahrtschiffe ebenso sicher wie traditionelle Segler und die Geschicke in ihren Familien. "die nordstory Spezial" ist mit vier seefesten Frauen auf dem Wasser unterwegs und zeigt, wie die Liebe zum Wasser sie verbindet, allen derben Sprüchen zum Trotz. Vera Steitz ist als Staff-Kapitänin die zweitwichtigste Person an Bord des Kreuzfahrtschiffes "AIDA". Inmitten traumhafter Fjordlandschaften überträgt ihr Kapitän Przemyslaw Kurc immer wieder das Kommando und die Verantwortung für 2.500 Menschen an Bord. Kapitänin Jane Bothe folgt ihrer Berufung auf einem historischen Segelschiff, der "Weissen Düne". Gemeinsam mit Mann und Sohn segelt sie Urlauber über das Achterwasser von Usedom bis ins Stettiner Haff. Auch Fischerin Sabine Reimer-Meißner führt einen Familienbetrieb. Wenn die dreifache Mutter Ansagen macht, stehen alle stramm! Als erste Frau in ihrer traditionellen Fischerfamilie hat sie die Ausbildung zur Binnenfischerin gemacht und befischt heute etwa 20 Seen am Müritz Nationalpark. Zwar ohne Netz, aber für ein Netzwerk, ist Antje Enke auf der Peene unterwegs. Die leidenschaftliche Paddlerin versucht, Menschen am Fluss zueinander zu bringen, damit sie in der dünn besiedelten Region vom Tourismus leben können.

Zo 22 september 2019 | 20:55 The Planets

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Wetenschappelijke documentairereeks over de geschiedenis van ons zonnestelsel. The Godfather: Jupiter. Professor Cox zet zijn reis verder naar Jupiter, de planeet die zo groot is dat hij de andere planeten als dwergen doet lijken. Jupiter heeft als oudste planeet de geboorte van de Zon meegemaakt en sindsdien heeft hij met zijn enorme gewicht de andere planeten vormgegeven. Kort na zijn ontstaan kwam Jupiter steeds dichter bij de Zon, en zorgde zo voor chaos die zou leiden tot de planetoïdengordel. Gelukkig heeft een andere reus, Saturnus, Jupiter kunnen tegenhouden voor alle planeten vernietigd waren. Tot op vandaag heeft Jupiter nog invloed op de andere planeten, zo ook op de Aarde.

Ma 23 september 2019 | 15:25 America The Beautiful: Wild Frontier

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Living With The Wild: Op het platteland in hartje Amerika leiden mens en dier een leven vol risico en gevaar. Wilde dieren kunnen zich maar beter schuilhouden voor boeren en hun gereedschap.

Ma 23 september 2019 | 19:00 The Planets

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Wetenschappelijke documentairereeks over de geschiedenis van ons zonnestelsel. The Godfather: Jupiter. Professor Cox zet zijn reis verder naar Jupiter, de planeet die zo groot is dat hij de andere planeten als dwergen doet lijken. Jupiter heeft als oudste planeet de geboorte van de Zon meegemaakt en sindsdien heeft hij met zijn enorme gewicht de andere planeten vormgegeven. Kort na zijn ontstaan kwam Jupiter steeds dichter bij de Zon, en zorgde zo voor chaos die zou leiden tot de planetoïdengordel. Gelukkig heeft een andere reus, Saturnus, Jupiter kunnen tegenhouden voor alle planeten vernietigd waren. Tot op vandaag heeft Jupiter nog invloed op de andere planeten, zo ook op de Aarde.

Ma 23 september 2019 | 20:25 Séance VIP: Knock

23/09 - Komedie, Dokter Knock is een ex crimineel die naar een Zwitsers bergdorp trekt zodat hij er een fortuin kan verdienen door mensen te misleiden. Hij wil de gezonde bevolking laten denken dat ze ziek zijn, met alle gevolgen van dien.

Dokter Knock is een ex-crimineel die naar een Zwitsers bergdorp trekt zodat hij er een fortuin kan verdienen door mensen te misleiden. Hij wil de gezonde bevolking laten denken dat ze ziek zijn, met alle gevolgen van dien.

Ma 23 september 2019 | 22:45 24 heures : Legacy

'15h00 - 16h00.' (s 1/ep 4) Grimes geeft Carter informatie over de gevaarlijke wapensmokkelaar Gabriel, die hem naar de terroristen zou kunnen leiden. CTU-directeur Keith Mullins wijst Grimes' idee af, maar Rebecca en Carter geven zich niet zomaar gewonnen. Ondertussen neemt Rebecca Nilaa mee naar CTU waar ze ondervraagd wordt en Mariana waarschuwt Andy dat zijn job in gevaar is.

Di 24 september 2019 | 01:50 Three Billboards Outside Ebbing, Missouri IMDb: 8.2

24/09 - IMDB * 8.2 - Drama, Nadat er maanden verstreken zijn in de moordzaak van haar dochter zonder de dader gevonden te hebben, maakt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat op drie billboards, die weggebruikers naar haar stadje leiden, een ...

Nadat er maanden verstreken zijn in de moordzaak van haar dochter zonder de dader gevonden te hebben, maakt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat op drie billboards, die weggebruikers naar haar stadje leiden, een controversiële boodschap maken gericht aan William Willoughby, de sheriff van de stad. Als zijn hulpsheriff Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbings wetshandhavers alleen maar verergerd. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/three-billboards-outside-ebbing-missouri

Di 24 september 2019 | 02:55 You Have Been Warned

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Freaks of Nature: Een compilatie van 's werelds populairste clips van amateurstunts en experimenten, met onder andere de man die elektriciteit kan geleiden en de naakte Spanjaard op de Zuidpool.

Di 24 september 2019 | 03:05 America The Beautiful: Wild Frontier

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Living With The Wild: Op het platteland in hartje Amerika leiden mens en dier een leven vol risico en gevaar. Wilde dieren kunnen zich maar beter schuilhouden voor boeren en hun gereedschap.

Di 24 september 2019 | 14:35 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 11 - 711: Jenelle's medische problemen leiden tot een enorme ruzie met Barbara. Leah en Miranda leggen hun ruzie bij. Aubree stelt Adam een belangrijke vraag. Kailyn bouwt weer een relatie op met Jo, maar neemt afstand van Javi.

Di 24 september 2019 | 19:00 The Curse of Oak Island - Specials

Seizoen 6 - Special. Detour. De verraderlijke ineenstorting bij H8 dwingt het team om een spannende nieuwe benadering van de Money Pit te bepalen, terwijl Alex en Jack onderwaterdoelen onderzoeken die tot een tweede vloedtunnelsysteem kunnen leiden.

Wo 25 september 2019 | 05:05 The Curse of Oak Island - Specials

Seizoen 6 - Special. Detour. De verraderlijke ineenstorting bij H8 dwingt het team om een spannende nieuwe benadering van de Money Pit te bepalen, terwijl Alex en Jack onderwaterdoelen onderzoeken die tot een tweede vloedtunnelsysteem kunnen leiden.

Wo 25 september 2019 | 16:30 Misfit Garage

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Launching a '69 Satellite, Part 2: Het team van Fired Up Garage legt de laatste hand aan de Plymouth Satellite uit 1969, maar niet voordat korte lontjes leiden tot een confrontatie tussen Tom en Thomas.

Do 26 september 2019 | 18:35 De Thundermans

Seizoen 4 - Aflevering 14 - 21 Dump Street: Wat is er gaver dan een superheld? Een hele familie van ze! Maak kennis met de Thundermans, een niet zo doorsnee familie wiens eerste zorg het is om hun bovennatuurlijke eigenaardigheden te verbergen en een normaal leven te leiden. Of dat moeilijk is? Reken maar! Helemaal als de oudste van de kinderen - Phoebe en Max - een gezonde rivaliteit delen die een turbolading krijgt door hun superkrachten!

Vr 27 september 2019 | 11:55 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 3 - De Prinses en de Po: Po moet de zéér deftige dochter van de keizer begeleiden...

 Meer

Leiden gemist

Gisteren 11:10 Opsporing verzocht

Gisteren - Magazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Opsporing Verzocht: De politie zoekt een groep jongeren die ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Opsporing Verzocht: De politie zoekt een groep jongeren die vermoedelijk schuldig is aan vijf overvallen en een straatroof. Zij zouden al sinds eind 2018 actief zijn in Veenendaal en het nabijgelegen Kesteren. Een 16-jarige jongen is aangehouden, maar naar de rest van de daders wordt nog gezocht. Vanavond bewakingsbeelden en alle aanknopingspunten. Een 98-jarige man is door twee mannen hardhandig aangepakt in zijn woning aan de Vijverlaan in Krimpen aan den IJssel. Op zaterdagochtend 18 mei 2019 dacht hij de deur te openen voor bouwvakkers, maar werd gewelddadig overvallen. De overvallers staan op beeld én hebben een mogelijk belangrijk spoor achtergelaten. Helpt u de politie weer door mee te denken vanavond? Tomasz Tedorowicz werd in de nacht van zondag 7 op maandag 8 juli 2019 dood aangetroffen in een woning aan de A.H. Verweijweg in Berkel en Rodenrijs. De 38-jarige Pool is met geweld om het leven gebracht. Ondanks dat er twee verdachten vast zitten, heeft de politie uw hulp nodig bij dit onderzoek.

Eergisteren 20:40 Opsporing verzocht

Eergisteren - Magazine, Vanavond onder andere in Opsporing Verzocht: De politie zoekt een groep jongeren die ...

Vanavond onder andere in Opsporing Verzocht: De politie zoekt een groep jongeren die vermoedelijk schuldig is aan vijf overvallen en een straatroof. Zij zouden al sinds eind 2018 actief zijn in Veenendaal en het nabijgelegen Kesteren. Een 16-jarige jongen is aangehouden, maar naar de rest van de daders wordt nog gezocht. Vanavond bewakingsbeelden en alle aanknopingspunten. Een 98-jarige man is door twee mannen hardhandig aangepakt in zijn woning aan de Vijverlaan in Krimpen aan den IJssel. Op zaterdagochtend 18 mei 2019 dacht hij de deur te openen voor bouwvakkers, maar werd gewelddadig overvallen. De overvallers staan op beeld én hebben een mogelijk belangrijk spoor achtergelaten. Helpt u de politie weer door mee te denken vanavond? Tomasz Tedorowicz werd in de nacht van zondag 7 op maandag 8 juli 2019 dood aangetroffen in een woning aan de A.H. Verweijweg in Berkel en Rodenrijs. De 38-jarige Pool is met geweld om het leven gebracht. Ondanks dat er twee verdachten vast zitten, heeft de politie uw hulp nodig bij dit onderzoek.

Eerder Vandaag | 21:35 Grenzeloos Talent

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Reportagereeks over twaalf vluchtelingen die in Nederland een carrière proberen op te bouwen. Wasem en Amera. De 38-jarige Amera werkte als verloskundige in Syrië. Ze wil niets liever dan ook in Nederland bevallingen begeleiden, maar worstelt met de regelgeving. Wasim studeerde aan de universiteit van Aleppo. Toen de milities de universiteit bombardeerden, wist hij dat hij als jonge man gerekruteerd zou worden om te vechten. Tijdens zijn vlucht haalde hij kracht uit de muziek en wil daar nu ook in Nederland zijn toekomst mee opbouwen.

Eerder Vandaag | 21:00 scobel

Wozu braucht der Mensch Erinnerungen, und warum gibt es kein Gedächtnis ohne Vergessen? Gert Scobel diskutiert mit seinen Gästen die neuesten Erkenntnisse der Gedächtnisforschung. Neurowissenschaftlern gelingt es neuerdings, Gedächtnisinhalte mit Medikamenten und Substanzen zu manipulieren: Sie können traumatische Erinnerungen pharmakologisch abmildern oder Gedächtnisinhalte gar verändern und löschen. Ist das Vergessene dann für immer verloren? Dass Erinnerungen häufig unzuverlässig und manipulierbar sind, haben amerikanische Psychologen bereits in den 1980er-Jahren entdeckt. In Experimenten konnten Probanden dazu gebracht werden, sich Erinnerungen zu eigen zu machen, die es nie gab. Diese Erkenntnis spielt zum Beispiel eine zentrale Rolle in der Bewertung von Zeugenaussagen bei Gerichtsprozessen. Das Gedächtnis lebt vom Erinnern und Vergessen. Es ist dynamisch und plastisch, es erneuert sich, passt sich an und schreibt sich um – ein Leben lang. Und es ist das Fundament unserer Persönlichkeit und Identität. Das wird besonders deutlich sichtbar, wenn das Vergessen zur Krankheit wird, bei Leiden wie Alzheimer oder Demenz, und wenn sich menschliches Lernen, Erinnern und Vergessen durch die Entwicklung neuer Technologien weiter-, oder wie manche befürchten, zurückentwickeln – Stichwort "digitale Demenz". Der Prozess des Vergessens gibt der Forschung immer noch Rätsel auf. Oft wird Vergessen als Fehlfunktion wahrgenommen, aber Neurobiologen verstehen das Vergessen als Prozess, ohne den abstraktes Denken nicht möglich wäre. Für Philosophinnen wie Christine Abbt ist das Vergessen ein "Denkerlebnis", das "Fremdwerden des Selbstverständlichen", ein faszinierendes und rätselhaftes Phänomen, das das kritische Denken anstoßen kann.

Eerder Vandaag | 18:35 De Thundermans

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Beestachtige Bruiloft : Wat is er nog gaver dan een superheld? Een complete superheldenfamilie! Maak kennis met de Thundermans, een bijzondere familie die hun superheldenbestaan geheim probeert te houden om een normaal leven te kunnen leiden. Een lastige taak? Reken maar! Helemaal omdat de oudste tweeling, Phoebe en Max, met elkaar wedijveren met behulp van hun superheldenkrachten! Yepp, dat hele "erbij proberen te horen" gedoe zou weleens iets langer kunnen gaan duren dan verwacht...

Eerder Vandaag | 18:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Episode 7: HMS Ark Royal neemt deel aan een grote oefening met de Amerikaanse marine. De opdracht is om luchtsteun te bieden en de landing van de mariniers in het oorlogsgebied te begeleiden.

Eerder Vandaag | 17:00 The Killer Beside Me

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Screaming Terror: Wanneer Alice Hufnagle in 2002 wordt verkracht en vermoord, ondervraagt de politie haar ex-man. Maar sporen leiden uiteindelijk naar een collega bij de apotheek waar Alice werkte.

Eerder Vandaag | 15:50 Großbritannien, 24 Stunden

Aflevering 3 - Der Inselstaat des Vereinigten Königreichs erstreckt sich von den Kreidefelsen des Ärmelkanals bis hin zu den Fjorden im Norden Schottlands, mit dem Atlantik im Westen und der Nordsee im Osten. Auf der Hauptinsel Großbritannien liegen die drei Landesteile England, Wales und Schottland; der vierte, Nordirland, liegt jenseits der Irischen See. Eine nächtliche Satellitenaufnahme veranschaulicht die Diskrepanz zwischen dem dunkleren, spärlich besiedelten Norden und dem hell erleuchteten, übervölkerten Süden, vor allem in London und seinem Einzugsgebiet. Die ungleiche Verteilung von Wirtschaftsaktivität und Bevölkerungsdichte birgt ihren Ursprung in der geografischen Beschaffenheit des Landes. Als Einwanderungsziel zog die Insel seit jeher Reiche und Arme gleichermaßen an. Aus der Vogelperspektive erkennt man deutlich das demografische Ungleichgewicht: In England leben fünf Mal mehr Menschen als in Schottland, Nordirland und Wales zusammengenommen. Diese Nord-Süd-Spaltung wird durch die Ausbreitung und das Wiedererwachen der Ballungsräume in Südengland noch verstärkt. Neben dem Spannungsfeld eines wirtschaftsstarken Südens und eines noch immer unter dem postindustriellen Strukturwandel leidenden Nordens verfolgen die vier Landesteile sehr unterschiedliche Visionen für ihre Zukunftsgestaltung. Die geografische Analyse anhand von Luftaufnahmen, gekoppelt mit Bildern aus dem Alltag der Briten sowie Interviews, wirft einen neuen Blick auf das Vereinigte Königreich von heute, dessen einzige Verbindung mit dem europäischen Festland noch der Eurotunnel unter dem Ärmelkanal ist.

Eerder Vandaag | 13:55 The Muppets

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. The Ex-factor. Voor de eerste keer worden de bekende Muppets gevolgd tijdens hun dagelijks leven op het werk en in de privésferen. We zien de Muppets voor en achter de schermen van hun eigen nieuwe late night talkshow, genaamd 'Up Late with Miss Piggy'. Vanzelfsprekend is Miss Piggy de ster van de show met Fozzie Bear als haar komische side kick. Hoewel Kermit en Miss Piggy uit elkaar zijn, is Kermit wel Uitvoerend Producent van het programma en probeert alles in goede banen te leiden. In deze aflevering probeert Kermit het perfecte cadeau te vinden voor Denises verjaardag en vraagt Miss Piggy om hulp. Kristin Chenoweth treedt met The Electric Mayhem band op, wat voor spanning in de band zorgt.

Eerder Vandaag | 13:30 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Episode 7: HMS Ark Royal neemt deel aan een grote oefening met de Amerikaanse marine. De opdracht is om luchtsteun te bieden en de landing van de mariniers in het oorlogsgebied te begeleiden.

Eerder Vandaag | 13:20 My Crazy Love

'Erin and Jeff.' (s 1/ep 5) Erin zet haar droomjob op pauze zodat ze kan werken als cateraar om de knappe ober te kunnen verleiden. Jeff ontmoet een schoonheidskoningin en gaat tot het uiterste om indruk te maken op haar moeder. Hij hoopt zo dat zij haar dochter zal beïnvloeden om haar huidig vriendje te dumpen.

Eerder Vandaag | 11:18 Plus belle la vie

Seizoen 13 - Aflevering 3219 - Franse soap. Abdel bevindt zich in het oog van de storm. Issa probeert een nieuwe strategie uit om Lilou te verleiden, maar hij hiervoor hulp nodig.

Eerder Vandaag | 09:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Episode 7: HMS Ark Royal neemt deel aan een grote oefening met de Amerikaanse marine. De opdracht is om luchtsteun te bieden en de landing van de mariniers in het oorlogsgebied te begeleiden.

Gisteren 20:10 Brooklyn Nine Nine

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Cinco De Mayo: Om Terry af te leiden van z'n zenuwen voor het examen voor luitenants, besluiten Jake, Holt en het team de jaarlijkse Halloween Heist op een nieuwe dag te houden: Cinco de Mayo.

Gisteren 16:45 Land im Gezeitenstrom

Von Amsterdam aus geht die Reise Richtung Nordseeküste bis in das vielarmige Mündungsdelta von Rhein, Maas und Schelde und nach Zeeland, der südwestlichen Provinz der Niederlande. Gigantische Küstenschutz- und Sperrwerke, Kanäle und Schleusen sind die Wahrzeichen Zeelands. Ein dicht bewohntes Gebiet, jahrhundertelang bedroht vom Hochwasser der Flüsse und der Nordseeflut. Um hier zu siedeln, musste entwässert werden. Noch heute drehen sich in Kinderdijk die Flügel von 19 Poldermühlen im Wind, so, wie vor 300 Jahren. Sie pumpen das Wasser aus dem flachen, nassen Land – ein UNESCO-Weltkulturerbe. Als "Achtes Weltwunder" bezeichnet der Volksmund die Sturmflutwehre der Deltawerke – errichtet nach der schweren Flut von 1953. Fast 50 Jahre haben die Niederländer an diesem einzigartigen Schutzsystem gebaut. Mit ihm ist die stürmische Nordsee quasi ausgesperrt. Nicht aber die Kraft der Gezeiten: Im Nationalpark "De Biesbosch", 80 Kilometer landeinwärts, steigt und fällt das Wasser mit der Tide. Er ist das größte Süßwassergezeitengebiet der Welt. Nebenan ziehen wandernde Sanddünen noch heute mitten durch das Land. Vielgestaltig und farbenfroh ist die südholländische Gezeitenküste, hier blühen die meisten Tulpen. Ob als Zwiebel oder blau ausgefranst, die Blumenproduktion ist rekordverdächtig, so, wie ihre Bedeutung für die Wirtschaft. Blumen, Drehorgeln, Wasserbauer und Mühlen – das ist Holland. In Schiedam gibt es die höchsten traditionellen Windmühlen der Welt. Sie mahlen Getreide für den berühmten Jenever seit vielen Hundert Jahren, damals, als Rembrandt seine Farben vom Müller kaufte. In Leiden hat er gelebt, nicht weit von Delft, wo Vermeer sein Atelier hatte und wo noch heute das "Delfter Blau" überall präsent ist. Ganz im Süden ist Zeeland zusammengewachsen aus vielen Inseln. Walcheren ist eine von ihnen, mit eigenwilligen Trachten, reitenden Ringstechern, den einst großen Orten Middelburg und Vlissingen und alten Segelschiffen, die übersetzt "Hocharsch" heißen. Doch nicht alle Inseln und Orte haben Stürme und Fluten überlebt: Oud-Rilland versank im Gezeitenschlick und taucht gerade wieder auf – in der Westerschelde, von Ebbe und Flut angehoben. In der Osterschelde ist Erntezeit: Herz- und Miesmuscheln stehen auf dem Speiseplan und eine veredelte Auster, gewachsen dort, wo die Filmreise entlang der niederländischen Küste zu Ende geht.

Eergisteren 22:00 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Pilot. In het 911 oproepcentrum werken tal van mensen. Een van hen is politie-inspecteur Athena Grant, die de onderzoeken leidt, maar tegelijk ook haar eigen familiale problemen het hoofd probeert te bieden. Bobby Nash en zijn team van brandweerlieden doen al het mogelijke om levens te redden. Abby Clark probeert alle oproepen in goede banen te leiden.

 Meer