Je vindt hier de programma's van Leiden op tv We hebben de volgende programma's voor Leiden die nordstory: Informatief, Seit 2006 ist die Hansestadt Lüneburg Kulisse für die Serie "Rote Rosen". Täglich fiebern und. Bach - Brandenburgs Concert Nr. 5: Muziek, Wist u dat een mislukte sollicitatie tot een muzikaal succes kan leiden? J. S. Bach was in 1721 in dienst bij. Contact: Wetenschap, Seizoen 1 Aflevering 8 Holy Grail Witness Geheime documenten leiden Myke en Dr. Livingston naar opnames van. Daddy Day Camp: Comedy, Film, Charlie Hinton en Phil Ryerson zijn twee vrienden die een zomerkamp voor kinderen gaan leiden. Het blijkt dat dit nog niet zo gemakkelijk is, vooral als je geen verstand van kamperen hebt, de faciliteit te wensen overlaat en de. The Hitman's Bodyguard: Comedy, Film, Met zijn reputatie in duigen aanvaardt Michael Bryce een aanbod van Interpol om de internationale huurmoordenaar, Darius Kincaid, van Manchester naar Den Haag te begeleiden. De taak lijkt eenvoudig: Bryce moet Kincaid van punt A naar. De Wonderlijke Wereld van Gumball: Comedy, Aflevering 44 van 44 De Klopjacht De leerlingen van Emore Junior High krijgen te maken met een zeer strenge. Kung Fu Panda: Animatie, Seizoen 1 Aflevering 3 De Prinses en de Po Po moet de zéér deftige dochter van de keizer begeleiden. Hätten Sie's gewusst?: Amusement, Aflevering 1 In dieser Quizshow treten Menschen mit besonderen Hobbys oder Leidenschaften an, die behaupten,. PJ Masks: Pyjamahelden: Morgen - Serie, Jeugd, Owlette en de Maanbloem / Slome Gekko Luna Girl gebruikt haar LunaStraal om een grote enge. Sadie Sparks: Morgen - Serie, Jeugd, Super Teepee / Het ruikt naar problemen Als Sadie per ongeluk magie gebruikt en iedereen de.

Leiden op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 14:05 Tussen Kop en Staart

Seizoen 2020 - Aflevering 4 van 11 - EO Van welk dier zijn die harde poepbonken die Rachel naar de studio heeft meegenomen? Wat doet de tandarts met een zwaar ontstoken kattengebit? Hoe wordt de neusaap ook wel genoemd? Laat Mozes de labrador zich in de #mozeschallenge verleiden tot een verkleedpartij? Is een pastinaak een goed kraamcadeau voor een kameel?

Overmorgen | 21:30 Paleis voor een Prikkie

Seizoen 5 - Aflevering 5 van 8 Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen interieurontwerpers Brian & Peer af naar het Zeeuwse dorpje Yerseke. Hier woont Heidy met haar zoon Jason en dochter Dylana. Het gezin is vijf jaar geleden hierheen gevlucht, omdat het in Leiden niet meer veilig voor ze was. De oude meubels in de woonkamer blijven ze herinneren aan deze nare periode, maar mede door Heidy's fysieke aandoeningen is het financieel niet mogelijk om het interieur te veranderen. Lukt het Brian & Peer om weer meer rust en een thuis-gevoel te creëren in de woonkamer?

Do 1 oktober 2020 | 13:35 Paleis voor een Prikkie

Seizoen 5 - Aflevering 5 van 8 Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen interieurontwerpers Brian & Peer af naar het Zeeuwse dorpje Yerseke. Hier woont Heidy met haar zoon Jason en dochter Dylana. Het gezin is vijf jaar geleden hierheen gevlucht, omdat het in Leiden niet meer veilig voor ze was. De oude meubels in de woonkamer blijven ze herinneren aan deze nare periode, maar mede door Heidy's fysieke aandoeningen is het financieel niet mogelijk om het interieur te veranderen. Lukt het Brian & Peer om weer meer rust en een thuis-gevoel te creëren in de woonkamer?

Do 1 oktober 2020 | 16:10 LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 3 - Spelen maar Stephanie blesseert zichzelf tijdens een turntraining. Olivia leent haar een computerspel om haar af te leiden van haar gebroken voet. Stephanie raakt zo geobsedeerd door het spel, dat ze een plek krijgt in een echt game-toernooi.

Do 1 oktober 2020 | 18:45 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 114 van 321 - KRO-NCRV Anke Taal woont in een kleine hofhuisje in Leiden. Daar woont ze nu twintig jaar, sinds haar studententijd. Volgens Connie, de zus van Anke, is de inrichting van Anke nog wel heel erg studentikoos. Volgens Connie is het tijd dat Anke de ruimte goed aanpakt met hulp van interieurstylist Theo-Bert. Die uitdaging neemt Theo-Bert graag aan. * Met een patisserie-opleiding op zak kan je chef-kok Ramon Brugman een zoetekauw noemen. Maar vandaag laat hij met zijn hartige bloemkooltaart zien dat hij van alle markten thuis is. * De heide staat weer in bloei en dat is ook dit jaar een waar spektakel. Voor boswachter Mirjam de Hiep van het Goois Natuurreservaat zijn al die paarse bloemen het hoogtepunt van het jaar. Mirjam neemt ons eerst mee naar de Blaricumse heide, waar een prachtige paarse deken ligt. De oud-schaapsherder wordt daar vrolijk begroet door de schapen die haar nog goed kennen. Daarna laat Mirjam de uitgestrekte velden van de Bussumse heide zien.

Do 1 oktober 2020 | 22:30 Binnen In De Fabriek

Aflevering 1 Vierdelige documentaireserie waarin we 24 uur lang achter de deuren van een aantal van de grootste fabrieken van Groot-Brittannië doorbrengen. Personeelsleden leiden ons door het productieproces en laten zien wat er allemaal komt kijken bij het maken van deze favoriete Britse voedselproducten. Daarnaast horen we meer over de geschiedenis van de fabrieken en het verhaal achter de merken en hun iconische producten.

Leiden op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 14:15 die nordstory

Seit 2006 ist die Hansestadt Lüneburg Kulisse für die Serie "Rote Rosen". Täglich fiebern und leiden rund zwei Millionen Fernsehzuschauer mit, wenn sich ihre Stars in der Telenovela den Weg durch Liebeswirren, Intrigen, Erfolg und Misserfolg bahnen. Nicht nur die Zuschauerzahlen steigen stetig, auch die Besucherzahlen und somit die Wirtschaftskraft Lüneburgs nehmen seit dem Start der Serie konstant zu. Längst ist Lüneburg dank täglicher TV-Präsenz zur heimlichen Hauptfigur der Sendung geworden. "die nordstory" gewährt einen Blick hinter die Kulissen der Dreharbeiten zur Telenovela "Rote Rosen" in Lüneburg und im Studio. Dabei wird aber auch die reale Welt der Drehorte gezeigt. Darunter sind zum Beispiel das in Lüneburg ansässige Hotel Bergström oder der Kleingartenverein Düvelsbrook. Der "Rote-Rosen"-Schauspieler Gerry Hungbauer lebt seit zehn Jahren in Lüneburg. Er zeigt seine persönlichen Lieblingsorte der historischen Stadt.

Vandaag | 17:29 Bach - Brandenburgs Concert Nr. 5

Wist u dat een mislukte sollicitatie tot een muzikaal succes kan leiden? J. S. Bach was in 1721 in dienst bij Prins Leopold van Anhalt-Köthen, maar hij wilde liever werken voor Christian Ludwig, Markgraaf van Brandenburg. Dus droeg Bach zijn zes nieuwe Concerten op aan deze Markgraaf van Brandenburg, in de hoop dat hij aan diens hof kon komen werken. Helaas: de Markgraaf bedankte de componist niet eens, laat staan dat hij hem in dienst nam. Aan Bachs muziek lag het niet. Het vijfde Concert speelt in op een populaire kamermuziekbezetting uit Bachs tijd: fluit, viool, en klavecimbel.

Vandaag | 17:40 Contact

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Holy Grail Witness Geheime documenten leiden Myke en Dr. Livingston naar opnames van "fast movers" door de Amerikaanse en Russische marine. Sarah en Nick jagen op de heilige graal van ooggetuigen.

Vandaag | 20:00 Daddy Day Camp

Comedy, Film, Charlie Hinton en Phil Ryerson zijn twee vrienden die een zomerkamp voor kinderen gaan leiden. Het blijkt dat dit nog niet zo gemakkelijk is, vooral als je geen verstand van kamperen hebt, de faciliteit te wensen overlaat en de ...

Charlie Hinton en Phil Ryerson zijn twee vrienden die een zomerkamp voor kinderen gaan leiden. Het blijkt dat dit nog niet zo gemakkelijk is, vooral als je geen verstand van kamperen hebt, de faciliteit te wensen overlaat en de kamperende kinderen ook niet de makkelijkste zijn. Als het kamp door alle problemen op het punt van sluiten staat, is Charlie genoodzaakt zijn vader kolonel Buck Hinton in te schakelen.

Vandaag | 21:00 The Hitman's Bodyguard

Comedy, Film, Met zijn reputatie in duigen aanvaardt Michael Bryce een aanbod van Interpol om de internationale huurmoordenaar, Darius Kincaid, van Manchester naar Den Haag te begeleiden. De taak lijkt eenvoudig: Bryce moet Kincaid van punt A naar ...

Met zijn reputatie in duigen aanvaardt Michael Bryce een aanbod van Interpol om de internationale huurmoordenaar, Darius Kincaid, van Manchester naar Den Haag te begeleiden. De taak lijkt eenvoudig: Bryce moet Kincaid van punt A naar punt B vervoeren; desondanks is de reis naar Nederland lang en gevaarlijk, en Kincaid, die als enige het lef en voldoende hard bewijs heeft om te getuigen tegen een tirannieke Wit-Russische dictator, is een duidelijk doelwit. Het is ongetwijfeld een zware klus. Kan de lijfwacht van de huurmoordenaar de belangrijkste missie in zijn carrière uitvoeren?

Vandaag | 21:30 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 44 van 44 - De Klopjacht De leerlingen van Emore Junior High krijgen te maken met een zeer strenge schoolinspecteur die het niet eens is met het ‘cartoon-leven’ wat ze leiden. Maar wie wil er nu ‘normaal’ zijn? Gumball en Darwin absoluut niet.

Vandaag | 21:41 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 3 - De Prinses en de Po Po moet de zéér deftige dochter van de keizer begeleiden.

Vandaag | 22:45 Hätten Sie's gewusst?

Aflevering 1 In dieser Quizshow treten Menschen mit besonderen Hobbys oder Leidenschaften an, die behaupten, sie seien auf ihrem Fachgebiet unschlagbar. Das müssen sie im Studio beweisen und im direkten Wissensduell einen prominenten Experten besiegen. Die Kandidaten und auch der Moderator wissen dabei nicht, welchem Gegner sie gleich begegnen werden. Dem Gewinner winkt ein Preisgeld von 7777 Euros.

Morgen | 00:26 PJ Masks: Pyjamahelden

Owlette en de Maanbloem / Slome Gekko Luna Girl gebruikt haar LunaStraal om een grote enge maanbloem te doen groeien! / Als Gekko zich steeds laat afleiden, zal hij Romeo niet kunnen verslaan!

Morgen | 04:32 Sadie Sparks

Super Teepee / Het ruikt naar problemen Als Sadie per ongeluk magie gebruikt en iedereen de effecten hiervan ziet, probeert Teepee de aandacht af te leiden. / Mordecai zorgt ervoor dat Gilbert en Corneliius van plek moeten wisselen.

Morgen | 06:46 Paw Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Ultieme Actie: Pups en het mysterie van de vermiste mobieltjes Er verdwijnen mobiele telefoons in Avonturenbaai. Het is aan Chase om het team te leiden en het mysterie op te lossen.

Morgen | 07:15 GEO Reportage

Aflevering 532 Die Isländer frönen einer Leidenschaft: Sie stricken, und zwar Frauen wie Männer. Auf einer Reise über die karge Insel wird in dieser Dokumentation die Geschichte des Island-Pullovers erzählt, vom Ursprung der Wolle, den einzigartigen Mustern und den speziellen Farben. Dabei ist zu erfahren, wie viel der legendäre Pullover mit den Wikingern, der Landschaft und den Vorfahren zu tun hat.

Morgen | 09:12 Contact

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Holy Grail Witness Geheime documenten leiden Myke en Dr. Livingston naar opnames van "fast movers" door de Amerikaanse en Russische marine. Sarah en Nick jagen op de heilige graal van ooggetuigen.

Morgen | 14:15 Wittekerke

Celine verplicht haar vader om te kiezen tussen zijn familie en Nellie. Nikki gaat met veel enthousiasme als poetsvrouw aan de slag in het hotelgedeelte van De Schorre. Elke is niet in staat om te werken. De afwijzing van Thibault is te hard aangekomen. Angele is opgelucht en blij omdat Els bereid is om het secretariaatswerk voor haar rekening te nemen. Max zit in nauwe schoentjes wanneer hij de sociale inspectie moet begeleiden bij een inval van zwartwerk in een pand van Thibault. In De Schorre maakt een bejaarde schooier zijn opwachting. Hij beweert een belangrijke klus te hebben voor Raf. Thibault heeft een ambitieus plan uitgedokterd om de Derdeyns ten val te brengen.

Morgen | 19:10 The First 48

Seizoen 21 - Aflevering 12 - Stolen Innocence Als een jonge moeder en haar vriend voor de ogen van haar kinderen wordt doodgeschoten, hoopt de politie van Tulsa dat een verdachte auto hun naar de dader zal leiden.

Morgen | 20:13 Schlafen um jeden Preis

Der Mensch schläft ein Drittel seines Lebens. Gleichzeitig sind Schlafstörungen eine der häufigsten Gründe für einen Arztbesuch. Schlaf war noch nie so wertvoll wie heute. Und ein Mangel daran kann zu Übergewicht, Diabetes oder sogar Alzheimer führen. In den letzten Jahren rückten daher anstelle von Schlafmitteln alternative Methoden wie Sophrologie oder Lichttherapie in den Fokus. Die Dokumentation "Schlafen um jeden Preis" zeigt für alle, die unter Schlafstörungen leiden, ungewöhnliche Therapieansätze auf, welche im Rahmen dieser "sanften Schlafrevolution" entwickelt wurden.

Morgen | 20:30 Closer IMDb: 7.2

Morgen - IMDB * 7.2 - Film, CLoser is een Amerikaanse en Britse romantische dramafilm uit het jaar 2004. Deze film is geregisseerd door Mike Nichols. De hoofdrollen worden vertolkt door Clive Owen, Julia Roberts en Jude Law. Alice Ayres vlucht van ...

CLoser is een Amerikaanse en Britse romantische dramafilm uit het jaar 2004. Deze film is geregisseerd door Mike Nichols. De hoofdrollen worden vertolkt door Clive Owen, Julia Roberts en Jude Law. Alice Ayres vlucht van New York naar Londen om voorgoed komaf te maken met haar verleden in de seksindustrie. Wanneer ze betrokken raakt bij een ongeval brengt Dan Woolf, een journalist, haar naar het ziekenhuis. De vonk slaat over en al snel vormen de twee een stel. Dan besluit een boek te schrijven over het leven van Alice, in de hoop zijn carrière als schrijver op die manier een duwtje in de rug te geven. Tijdens een fotoshoot voor het boek leert Dan echter fotografe Anna Cameron kennen. Hij probeert haar te verleiden. Omdat ze hem afwijst, besluit hij haar te koppelen aan de aan seks verslaafde dermatoloog Larry Gray. Het lijkt echter wonderwel te klikken tussen die twee. Maar de passie tussen Dan en Anna laait op. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/closer

Overmorgen | 00:20 Contact

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Holy Grail Witness Geheime documenten leiden Myke en Dr. Livingston naar opnames van "fast movers" door de Amerikaanse en Russische marine. Sarah en Nick jagen op de heilige graal van ooggetuigen.

Overmorgen | 00:20 Cromwell

Overmorgen - Film, In het Britse koninkrijk van de 17e eeuw heeft edelman Oliver Cromwell (Richard Harris) genoeg van de corrupte wijze waarop koning Karel I het land regeert. Hij wil samen met zijn familie de oceaan oversteken, maar zover komt het ...

In het Britse koninkrijk van de 17e eeuw heeft edelman Oliver Cromwell (Richard Harris) genoeg van de corrupte wijze waarop koning Karel I het land regeert. Hij wil samen met zijn familie de oceaan oversteken, maar zover komt het niet. Cromwell raakt verstrikt in een web van religieuze en politieke conflicten en wordt zo gedwongen voor zijn rechten op te komen. Zijn strijd zal uiteindelijk leiden tot de Britse Burgeroorlog.

Overmorgen | 02:50 Angelo Rules

Aflevering 3 van 46 - Mijn Vader de Rockster Angelo komt er achter dat zijn vader altijd een rockster wilde worden. Hij besluit hem op te leiden tot rocker maar wanneer Tracy daar lucht van krijgt wordt het opeens menens.

Overmorgen | 03:05 The First 48

Seizoen 21 - Aflevering 12 - Stolen Innocence Als een jonge moeder en haar vriend voor de ogen van haar kinderen wordt doodgeschoten, hoopt de politie van Tulsa dat een verdachte auto hun naar de dader zal leiden.

Overmorgen | 10:10 The First 48

Seizoen 21 - Aflevering 12 - Stolen Innocence Als een jonge moeder en haar vriend voor de ogen van haar kinderen wordt doodgeschoten, hoopt de politie van Tulsa dat een verdachte auto hun naar de dader zal leiden.

Overmorgen | 10:15 Erbe Österreich

Aflevering 109 - 1 Die Habsburger zog es in die Natur, und ab dem 19. Jahrhundert auch in die Alpen. Franz Joseph, Erzherzog Johann und auch Kaiserin Elisabeth strebten zu den Gipfeln. Auf den Höhen wollten sie innere Ruhe und Abstand zum Alltag gewinnen. Mit einem Mal waren Felswände und Sturzbäche en vogue. Damit wurden die adeligen Herrschaften zu Trendsettern der Leidenschaft der Menschen für die Berge.

Overmorgen | 11:00 Erbe Österreich

Aflevering 111 - 2 Die Berge wurden zu einer großen Leidenschaft der Herrscherfamilie, wohin sie nach Audienzen, Arbeitsessen und Kabinettsitzungen floh. Erzherzog Johann durchstreifte die steirischen Alpen, Kaiser Franz Joseph zog es in die Ischler Berge. Mit der Gründung des Alpenvereins begann die systematische Erschließung der heimischen Berge, womit die Tür zum alpinen Massentourismus aufgestossen wurde.

Overmorgen | 15:30 Pawn Stars

Seizoen 19 - Aflevering 20 - Funny Money Laat je niet misleiden door het pandjeshuis als een verkoper Chumlee een briefje van dertig dollar overhandigt. Trekt Chum zijn portemonnee voor dit vreemde geld of blijkt het een kostbare valuta te zijn die een deal niet waard is?

Overmorgen | 15:55 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 9 van 26 - Heilige Handel Een gevaarlijke Egyptische beschermheilige met krokodillenhoofd terroriseert het Historisch Museum. Fred wisselt van rol met Jeff de gids van het museum om hem een kans te geven een team te leiden bij het oplossen van een mysterie. Jeff blijkt een perfecte leider en Fred is jaloers. Hij wil als eerste het mysterie oplossen samen met de kinderen die van Jeff een rondleiding kregen.

Overmorgen | 16:05 The Murder Tapes

Seizoen 1 - Aflevering 6 - I Did It True crime-serie, waarbij gebruik wordt gemaakt van bodycam-opnames van rechercheurs. Een intiem beeld van de gebeurtenissen die uiteindelijk tot de arrestatie van de dader leiden.

Overmorgen | 20:40 Failure To Launch IMDb: 5.6

Overmorgen - IMDB * 5.6 - Film, Het verhaal gaat over de 35 jarige Tripp. Hij heeft een goede job, een mooie wagen en een grote passie voor zeilen. Één probleempje: Tripp woont nog bij zijn ouders. Zij willen dat hij zo snel mogelijk het ...

Het verhaal gaat over de 35-jarige Tripp. Hij heeft een goede job, een mooie wagen en een grote passie voor zeilen. Één probleempje: Tripp woont nog bij zijn ouders. Zij willen dat hij zo snel mogelijk het ouderlijke huis verlaat en op eigen benen leert staan. Hiervoor doen ze een beroep op de sexy manipulator Paula, die Tripp moet verleiden en hem moet overtuigen om alleen te gaan wonen. Hun plan lijkt te lukken en Paula wordt hevig verliefd op de charmante dertiger. Maar dan vangen Tripps vrienden Ace en Demo het plan van zijn ouders op, en vertellen dit snel aan hun kameraad. Failure To Launch is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2006. Deze productie is geregisseerd door Tom Dey (bekend van films zoals 'Shanghai Noon' en 'Showtime'). Met Sarah Jessica Parker en Matthew McConaughey in de hoofdrol. Ook Bradley Cooper heeft een rolletje in deze film. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/failure-to-launch

Overmorgen | 20:40 Code 37

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Gigolo Wanneer gigolo Pieter tijdens één van zijn opdrachten verkracht wordt, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten van Pieter. Wanneer Charles en Bob echter het hoertje Brenda ontmoeten, raakt de zaak in een stroomversnelling. Ondertussen krijgt Hannah een nieuwe mysterieuze tip die kan leiden tot een doorbraak in haar privé-onderzoek.

Overmorgen | 23:15 Pawn Stars

Seizoen 19 - Aflevering 20 - Funny Money Laat je niet misleiden door het pandjeshuis als een verkoper Chumlee een briefje van dertig dollar overhandigt. Trekt Chum zijn portemonnee voor dit vreemde geld of blijkt het een kostbare valuta te zijn die een deal niet waard is?

Do 1 oktober 2020 | 07:05 Pawn Stars

Seizoen 19 - Aflevering 20 - Funny Money Laat je niet misleiden door het pandjeshuis als een verkoper Chumlee een briefje van dertig dollar overhandigt. Trekt Chum zijn portemonnee voor dit vreemde geld of blijkt het een kostbare valuta te zijn die een deal niet waard is?

Do 1 oktober 2020 | 07:59 Bach - Brandenburgs Concert 4-6

Bij wijze van ‘muzikale sollicitatie’ schreef Johann Sebastian Bach zijn zes Brandenburgse concerten. In 1721 was Bach in dienst van Prins Leopold van Anhalt-Köthen maar was niet meer tevreden in zijn functie en was op zoek naar een nieuwe betrekking. Hij besloot deze verzameling concerten op te dragen een Christian Ludwig, Markgraaf van Brandenburg, in de hoop dat hij aan zijn hof kon werken. Tevergeefs: de Markgraaf bood hem geen positie aan, hij bedankte de componist zelfs niet. In de categorie mislukte sollicitaties is dit dan ook waarschijnlijk een van de meest artistiek succesvolle. Alle zes de stukken zijn zogenaamde concerti grossi, een compositievorm typerend voor de barok. In hett vierde concert is het vooral de viool die in het eerste en derde deel een bijzonder virtuoze partij heeft. Het vijfde concert maakt optimaal gebruik van een populaire kamermuziekbezetting uit die tijd: fluit, viool en klavecimbel. Het zesde concert heeft een bijzondere bezetting: Bach maakt geen gebruik van violen maar wel van twee altviolen. Altviolen werden toen nog beschouwd als orkestinstrumenten, alleen geschikt voor een begeleidende rol.

Do 1 oktober 2020 | 08:00 The Murder Tapes

Seizoen 1 - Aflevering 6 - I Did It True crime-serie, waarbij gebruik wordt gemaakt van bodycam-opnames van rechercheurs. Een intiem beeld van de gebeurtenissen die uiteindelijk tot de arrestatie van de dader leiden.

Do 1 oktober 2020 | 09:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 7 HMS Ark Royal neemt deel aan een grote oefening met de Amerikaanse marine. De opdracht is om luchtsteun te bieden en de landing van de mariniers in het oorlogsgebied te begeleiden.

Do 1 oktober 2020 | 10:55 Planet Wissen

Aflevering 609 Jedes Jahr erleiden mindestens 50.000 Menschen in Deutschland einen Kreislaufstillstand, und das meist im häuslichen Umfeld. Nur etwa zehn Prozent überleben dieses Ereignis. Diese Zahl ließe sich durch schnelle Hilfe verringern, nämlich mit einer Herz-Druck-Massage. Der Anästhesiologe Bernd Böttiger setzt sich seit Jahren dafür ein, Laien Grundlagenwissen zur Wiederbelebung zu vermitteln.

Do 1 oktober 2020 | 12:15 Dopen bis das Herz versagt?

Aflevering 404 Fitspritzen ist im europäischen Profi-Fußball üblich. Ob dabei gedopt wird, allerdings schwer nachweißbar. In Zypern sind jetzt drei Profi-Fußballer zur Polizei gegangen, weil sie unter massiven Herzproblemen leiden. Sie behaupten, dass sie heimlich gedopt wurden. Deshalb bitten sie den deutschen Anti-Doping Experten Prof. Fritz Sörgel um Hilfe. Kann er es beweisen?

Do 1 oktober 2020 | 13:20 Code 37

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Gigolo Wanneer gigolo Pieter tijdens één van zijn opdrachten verkracht wordt, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten van Pieter. Wanneer Charles en Bob echter het hoertje Brenda ontmoeten, raakt de zaak in een stroomversnelling. Ondertussen krijgt Hannah een nieuwe mysterieuze tip die kan leiden tot een doorbraak in haar privé-onderzoek.

Do 1 oktober 2020 | 13:30 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 7 HMS Ark Royal neemt deel aan een grote oefening met de Amerikaanse marine. De opdracht is om luchtsteun te bieden en de landing van de mariniers in het oorlogsgebied te begeleiden.

Do 1 oktober 2020 | 18:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 7 HMS Ark Royal neemt deel aan een grote oefening met de Amerikaanse marine. De opdracht is om luchtsteun te bieden en de landing van de mariniers in het oorlogsgebied te begeleiden.

Do 1 oktober 2020 | 19:40 Gute Zeiten, schlechte Zeiten

Aflevering 7104 Yvonne sieht ein, dass sie Moritz gegenüber zu nachsichtig ist. Sie nimmt ihn ins Krankenhaus mit, um ihm Lauras Leidensweg vor Augen zu führen. Moritz entschuldigt sich bei Laura und bietet ihr einen Neustart an. Sunny und Emily feiern Sunnys Abschied mit einer Partynacht. Dummerweise verschläft Sunny ihren Flug und entscheidet sich, einen Zug zu nehmen. Als sie endlich aufbrechen will, streikt die Bahn.

Do 1 oktober 2020 | 22:15 maybrit illner

Aflevering 839 Einmal pro Woche führt Maybrit Illner durch ihren gleichnamigen Polittalk. Mit Gästen aus Gesellschaft, Politik und Wirtschaft diskutiert sie live aus Berlin das "Thema der Woche". Corona-Pandemie, Flüchtlingskrise oder Terrorgefahr - es wird kontrovers debattiert und leidenschaftlich um Lösungen gerungen. Intelligent, scharfzüngig und rasant geht es bei "maybrit illner" vor allem um die Frage, was Politik für die Menschen bedeutet.

Do 1 oktober 2020 | 23:09 Beethoven - Pianosonate Nr. 1, Op. 2, Nr. 1

Beethovens eerste set van drie pianosonates (Op. 2) is opgedragen aan zijn leermeester Joseph Haydn. De Pianosonate Nr. 1 in f-klein is een ware ode aan zijn leermeester, daar het opgaande eerste motief en daarbij contrasterende tweede thema erg 'Haydnesque' aanvoelen. Het daaropvolgende Adagio bevat de typische lyrische stijl van Beethoven, waarin een prachtig hoofdthema diverse ontwikkelingen ondergaat en van versieringen wordt voorzien. Het Minuetto en het contrasterende Trio in majeur leiden het Scherzo in. Het afsluitende Prestissimo brengt een sprankel van Prometheïsch vuur. Deze opname is onderdeel van Daniel Barenboims vermaarde uitvoering van Beethovens complete 32 pianosonates, opgenomen in Schloss Hetzendorf te Wenen in 1983.

Vr 2 oktober 2020 | 00:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 7 HMS Ark Royal neemt deel aan een grote oefening met de Amerikaanse marine. De opdracht is om luchtsteun te bieden en de landing van de mariniers in het oorlogsgebied te begeleiden.

Vr 2 oktober 2020 | 02:30 The Fall of the Krays

02/10 - Film, Het vervolg van The Rise of the Krays (2015). De wankele geestelijke toestand van de Kray broers zorgt voor onzekerheid in hun bedrijfsplannen. Nu hun imperium is opgezet moeten de broers ervoor vechten om hun bedrijf en hun beruchte ...

Het vervolg van The Rise of the Krays (2015). De wankele geestelijke toestand van de Kray broers zorgt voor onzekerheid in hun bedrijfsplannen. Nu hun imperium is opgezet moeten de broers ervoor vechten om hun bedrijf en hun beruchte status te behouden. De obsessie van een politieagent voor de broers zorgt ervoor dat Ronnie en Reggie hem op een dwaalspoor moeten zetten om hem af te leiden van hun gevaarlijke geestelijke toestand.

 Meer