Je vindt hier de programma's van Leger op tv We hebben de volgende programma's voor Leger The Blue Kite: Drama, Film, AVROTROS De vader van Tietou komt om in een heropvoedingskamp en zijn moeder belandt, na in aanraking te zijn gekomen met het rode leger, in de gevangenis. De blauwe vlieger van Tietou is een symbool van hoop voor het jonge gezin. B.O.Z.: Power Rangers Beast Morphers: Fantasy, Serie, Aflevering 16 Kinderserie waarin de heldhaftige Power Rangers het moeten opnemen tegen het boosaardige. Codes and Conspiracies: Educatief, Seizoen 1 Aflevering 4 Alcatraz We onderzoeken een complot dat drie gevangenen uit Alcatraz hielp ontsnappen. EenVandaag: o.a. Luxemburg populaire vakantiebestemming: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Luxemburg door corona ineens populaire vakantiebestemming:. ER: Drama, Serie, Men plan, God laughs Amerikaanse dramaserie over het persoonlijke en professionele leven van het medisch. Nashorn, Zebra & Co.: Serie, Seizoen 7 Aflevering 45 van 50 Die Elefanten haben wieder ihre Kräfte spielen lassen und das XXL Spielzeug. Magnum P.I: Serie, Seizoen 2 Day I Met the Devil Magnum wordt gecontacteerd door zijn vroegere legeroverste, die zijn hulp nodig. NCIS: Los Angeles: Serie, Seizoen 8 Golden Days Hetty en haar vroegere legerkameraden gaan op zoek naar gestolen goudstaven ter waarde van. Railroad Australia: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 11 In de verzengende, uitgestrekte wildernis van Australië staat een leger van. Railroad Australia: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 11 In de verzengende, uitgestrekte wildernis van Australië staat een leger van.

Leger op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:18 B.O.Z.: Power Rangers Beast Morphers

Aflevering 16 Kinderserie waarin de heldhaftige Power Rangers het moeten opnemen tegen het boosaardige computervirus Evox en zijn leger. Door Morph-X te combineren met dierlijk DNA, kunnen onze helden krachtige nieuwe morphers creëren. Zij zijn hun bondgenoten in de strijd tegen het kwaad.

Vandaag | 11:49 ER

Men plan, God laughs Amerikaanse dramaserie over het persoonlijke en professionele leven van het medisch personeel van het County General Hospital in Chicago. De artsen en verplegers doen er alles aan om levens te redden op de Eerste Hulp.

Vandaag | 19:45 Verborgen verleden

Seizoen 13 - Aflevering 2 van 8 - Annechien Steenhuizen - NTR NOS Journaal-presentatrice Annechien Steenhuizen heeft al vaak de vraag gekregen of ze Zuid-Europese of Aziatische roots heeft. Nu moet het antwoord op die vraag maar eens worden onthuld. Dat antwoord blijkt toch weer heel anders dan ze had verwacht. Annechien stuit op wel meer onverwachte verhalen: een voorouder die rond 1800 prachtige landkaarten ging tekenen, een voormoeder die een Oranje bij haar in huis opnam en het verhaal van een heuse legeraanvoerder. Ze eindigt in een eeuwenoude kasteeltoren, waarvan de eerste steen door een verre voorouder is gelegd. Kortom, Annechien ontdekt veel oud nieuws, of nieuw ouds.

Morgen | 07:19 B.O.Z.: Power Rangers Beast Morphers

Aflevering 17 Kinderserie waarin de heldhaftige Power Rangers het moeten opnemen tegen het boosaardige computervirus Evox en zijn leger. Door Morph-X te combineren met dierlijk DNA, kunnen onze helden krachtige nieuwe morphers creëren. Zij zijn hun bondgenoten in de strijd tegen het kwaad.

Morgen | 11:55 ER

Love among the ruins Amerikaanse dramaserie over het persoonlijke en professionele leven van het medisch personeel van het County General Hospital in Chicago. De artsen en verplegers doen er alles aan om levens te redden op de Eerste Hulp.

Overmorgen | 07:19 B.O.Z.: Power Rangers Beast Morphers

Aflevering 18 Kinderserie waarin de heldhaftige Power Rangers het moeten opnemen tegen het boosaardige computervirus Evox en zijn leger. Door Morph-X te combineren met dierlijk DNA, kunnen onze helden krachtige nieuwe morphers creëren. Zij zijn hun bondgenoten in de strijd tegen het kwaad.

Overmorgen | 11:55 ER

Motherhood Amerikaanse dramaserie over het persoonlijke en professionele leven van het medisch personeel van het County General Hospital in Chicago. De artsen en verplegers doen er alles aan om levens te redden op de Eerste Hulp.

Overmorgen | 20:30 The Fast and the Furious: Tokyo Drift IMDb: 6.0

Overmorgen - IMDB * 6.0 - Film, Sean Boswell was altijd al een buitenbeentje. Zijn enige binding met de buitenwereld is illegaal straatracen. Om aan een celstraf te ontkomen moet hij naar zijn vader in Tokio, die daar in het leger zit. En laat Japan ...

Sean Boswell was altijd al een buitenbeentje. Zijn enige binding met de buitenwereld is illegaal straatracen. Om aan een celstraf te ontkomen moet hij naar zijn vader in Tokio, die daar in het leger zit. En laat Japan nu net het land zijn waar het straatracen werd uitgevonden, meer bepaald de drift races, wedstrijden waarbij de bestuurders elkaar proberen te overtreffen in elegant slippen. Bij zijn eerste poging neemt Sean het al op tegen de 'Drift King', een man die banden heeft met de Yakuza, de Japanse maffia. Sean moet zich nu noodgedwongen in de onderwereld van Tokio begeven in een spel op leven en dood. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-fast-and-the-furious-tokyo-drift

Vr 14 augustus 2020 | 07:19 B.O.Z.: Power Rangers Beast Morphers

Aflevering 19 Kinderserie waarin de heldhaftige Power Rangers het moeten opnemen tegen het boosaardige computervirus Evox en zijn leger. Door Morph-X te combineren met dierlijk DNA, kunnen onze helden krachtige nieuwe morphers creëren. Zij zijn hun bondgenoten in de strijd tegen het kwaad.

Vr 14 augustus 2020 | 11:55 ER

Everything old is new again Amerikaanse dramaserie over het persoonlijke en professionele leven van het medisch personeel van het County General Hospital in Chicago. De artsen en verplegers doen er alles aan om levens te redden op de Eerste Hulp.

Vr 14 augustus 2020 | 20:25 Reizen Waes

Seizoen 04 - Aflevering 7 van 8 - Oekraïne (1/2) - VPRO Tom Waes toert drie weken lang door Oekraïne, een gigantisch land dat hij amper kent en dat nog altijd in oorlog is. In 2014 annexeerde Rusland een stuk van Oekraïne en meteen daarna ontstond er een gewapend conflict in het oosten van het land. In de hoofdstad Kiev bezoekt hij het Maidan-plein waar het regeringsleger vijf jaar geleden meer dan honderd demonstranten doodschoot. En hij gaat logeren in Tsjernobyl, dat dertig jaar na de kernramp vreemd genoeg een toeristische topattractie is geworden.

Za 15 augustus 2020 | 00:55 Reizen Waes

Seizoen 04 - Aflevering 7 van 8 - Oekraïne (1/2) - VPRO Tom Waes toert drie weken lang door Oekraïne, een gigantisch land dat hij amper kent en dat nog altijd in oorlog is. In 2014 annexeerde Rusland een stuk van Oekraïne en meteen daarna ontstond er een gewapend conflict in het oosten van het land. In de hoofdstad Kiev bezoekt hij het Maidan-plein waar het regeringsleger vijf jaar geleden meer dan honderd demonstranten doodschoot. En hij gaat logeren in Tsjernobyl, dat dertig jaar na de kernramp vreemd genoeg een toeristische topattractie is geworden.

 Meer

Leger op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:10 The Blue Kite

Drama, Film, AVROTROS De vader van Tietou komt om in een heropvoedingskamp en zijn moeder belandt, na in aanraking te zijn gekomen met het rode leger, in de gevangenis. De blauwe vlieger van Tietou is een symbool van hoop voor het jonge gezin.

AVROTROS De vader van Tietou komt om in een heropvoedingskamp en zijn moeder belandt, na in aanraking te zijn gekomen met het rode leger, in de gevangenis. De blauwe vlieger van Tietou is een symbool van hoop voor het jonge gezin.

Vandaag | 08:15 Codes and Conspiracies

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Alcatraz We onderzoeken een complot dat drie gevangenen uit Alcatraz hielp ontsnappen en we verkennen de overblijfselen van een mysterieuze legerplaats met banden met Abraham Lincoln.

Vandaag | 09:15 EenVandaag: o.a. Luxemburg populaire vakantiebestemming

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Luxemburg door corona ineens populaire vakantiebestemming: ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Luxemburg door corona ineens populaire vakantiebestemming: 'Zoveel moois op 3 uur rijden' Ondanks corona wil je toch graag naar het buitenland op vakantie. Frankrijk, Italië en Spanje lijken ineens zo ver weg en België en Duitsland zijn eigenlijk niet spannend genoeg voor je foto’s op Instagram. Wat doe je dan? Luxemburg! Hoe populair het land dit jaar echt is als vakantiebestemming weten we pas als de officiële cijfers later dit jaar komen, maar op basis van posts op social media lijkt het in elk geval ineens een razend populaire bestemming. Ahmads zussen zien geen uitweg als het Syrische leger weer aanvalt: 'Waar vinden we een plek die niet gebombardeerd wordt?' "Als het Syrische leger komt, zullen ze zeker gedood worden." Zelf vluchtte hij naar Nederland, maar de vier zussen van Ahmad Bayazid wonen nog altijd in de Syrische provincie Idlib. Officieel is er een staakt-het-vuren, maar veilig zijn ze zeker niet. In maart werd er een wapenstilstand tussen het Syrische leger en de rebellen in Idlib afgekondigd. Het is de enige provincie in het land die na 9 jaar burgeroorlog nog in handen is van de rebellen. Maarten van der Weijden over zwemmen in zee: het geeft rust, maar je kunt ook zo de controle kwijtraken Dat zwemmen in zee niet zonder risico is, bleek afgelopen weekend weer. Vier zwemmers kwamen om. Maar de zee heeft een enorme aantrekkingskracht. Olympisch kampioen Maarten van der Weijden herkent dat: "Het geeft zo’n gevoel van vrijheid en ontspanning." "Ik geniet er enorm van. Het is minder voorspelbaar dan het zwembad door de golven, de stroming en de kou of warmte. De elementen maken het bijzonder", vertelt de winnaar van de gouden medaille op de 10 km openwaterzwemmen in 2008 in Peking. Thea (81) zat als kind in een Jappenkamp, nu vertelt ze erover op scholen: 'Ze wilden dat we dood gingen' Zaterdag 15 augustus is het 75 jaar geleden dat Japan capituleerde, waarmee er officieel een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog voor Nederlands-Indië. Niet alleen krijgsgevangenen, ook vrouwen én kinderen zaten daar in de interneringskampen.

Vandaag | 11:55 Nashorn, Zebra & Co.

Seizoen 7 - Aflevering 45 van 50 Die Elefanten haben wieder ihre Kräfte spielen lassen und das XXL Spielzeug abmontiert. Die Tierpfleger rüsten nach und die Herrschaften von der Hellabrunner Stiftung Warentest stehen schon bereit. Für Mollys kleine Prinzessin ist heute der große Tag. Sie darf das erste Mal mit der Mama in den Außenpool. Die kleine Penny ist zwar eine coole Socke, aber ob sie wirklich schon schwimmen mag?

Vandaag | 12:00 Magnum P.I

Seizoen 2 - Day I Met the Devil Magnum wordt gecontacteerd door zijn vroegere legeroverste, die zijn hulp nodig heeft bij een geheime missie in Zuid-Amerika. Niet lang na zijn aankomst, beseft Magnum echter dat hij het slachtoffer is geworden van een complot.

Vandaag | 12:35 NCIS: Los Angeles

Seizoen 8 - Golden Days Hetty en haar vroegere legerkameraden gaan op zoek naar gestolen goudstaven ter waarde van 40 miljoen dollar. Er zijn echter kapers op de kust. Deeks wordt gechanteerd door Ellen Whiting.

Vandaag | 13:40 Railroad Australia

Seizoen 2 - Aflevering 11 In de verzengende, uitgestrekte wildernis van Australië staat een leger van spoorwegmedewerkers dag en nacht paraat om het treinverkeer veilig en stipt te laten verlopen.

Vandaag | 13:50 Railroad Australia

Seizoen 2 - Aflevering 11 In de verzengende, uitgestrekte wildernis van Australië staat een leger van spoorwegmedewerkers dag en nacht paraat om het treinverkeer veilig en stipt te laten verlopen.

Vandaag | 14:15 Chinese Zodiac IMDb: 6.1

IMDB * 6.1 - Film, Chinese Zodiac (Alternatieve titels: Sap Ji Sang Ciu, of Armour of God III: Chinese Zodiac) is een Chinese actie en avonturenfilm uit 2012. Deze productie is geregisseerd door Jackie Chan. Hij speelt ook de hoofdrol naast Oliver ...

Chinese Zodiac (Alternatieve titels: Sap Ji Sang Ciu, of Armour of God III: Chinese Zodiac) is een Chinese actie- en avonturenfilm uit 2012. Deze productie is geregisseerd door Jackie Chan. Hij speelt ook de hoofdrol naast Oliver Platt en Caitlin Dechelle. Het verhaal gaat over geheimagent Asian Hawk (Jackie Chan). Hij is begonnen aan zijn laatste en bijna onmogelijke missie. Om de wereld te redden van de ondergang dient hij de twaalf bronzen dierenriemhoofden, afkomstig uit China, te verzamelen. De hoofden werden in 1860 geplunderd door de Franse en Britse legers uit het grote Keizerlijke zomerpaleis in Peking. Het grote verzamelen is begonnen, maar daarvoor moet hij nog wel een aantal vijanden verslaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sap-ji-sang-ciu

Vandaag | 15:10 Kijken in de ziel: Militairen

Seizoen 13 - Aflevering 4 van 6 - Sterven voor je vak - NTR Wie bij het leger dient, loopt per definitie risico's. Want als militair word je soms naar gebieden gedirigeerd waar anderen niet durven te komen. Maar waarom zou je eigenlijk sterven voor je vak? Bestaat er werkelijk zoiets als sneuvelbereidheid? En wanneer kwam de dood heel dichtbij?

Vandaag | 16:00 Klinik am Südring

Aflevering 797 Echte Ärzte, realistische Fälle: In der "Klinik am Südring" zeigen Mediziner, Pfleger und Krankenschwestern, wie es im Krankenhausalltag wirklich läuft. Mit Erfahrung und Fürsorge stehen Ärzte und Pflegepersonal ihren Patienten und deren Angehörigen in alltäglichen und ungewöhnlichen Fällen zur Seite. Ob Wehensturm nach Hausgeburt, Herzinfarkt bei einer 14-Jährigen oder mysteriöse Unterleibsschmerzen - das Team verfolgt seine Mission: Diagnose stellen, helfen, heilen.

Vandaag | 16:25 NCIS: Los Angeles

Seizoen 8 - Golden Days Hetty en haar vroegere legerkameraden gaan op zoek naar gestolen goudstaven ter waarde van 40 miljoen dollar. Er zijn echter kapers op de kust. Deeks wordt gechanteerd door Ellen Whiting.

Morgen | 06:40 Binnenstebuiten

Seizoen 2 - De tuin In De Korf breekt een hectische dag aan. De consultaties van dokter Sara lopen vertraging op omdat de dokter volop investeert in haar nieuwe hobby. Verpleger Tim maakt zich zorgen na het prikincident, maar voelt zich gesteund door zijn collega's. Frederik maakt zich zorgen omdat zijn zoon Seppe onbereikbaar is...

Morgen | 10:15 Behaving Badly

Morgen - Comedy, Film, Rick is smoorverliefd op Nina (Selena Gomez). Hij moet en zal verkering met haar krijgen en bedenkt een reeks wilde plannen om haar hart te veroveren. Maar alles wat hij probeert loopt enorm uit de hand en voor hij het weet ...

Rick is smoorverliefd op Nina (Selena Gomez). Hij moet en zal verkering met haar krijgen en bedenkt een reeks wilde plannen om haar hart te veroveren. Maar alles wat hij probeert loopt enorm uit de hand en voor hij het weet krijgt hij het aan de stok met Nina's jaloerse ex-vriend, de oversekste moeder van z'n beste vriend, de zoon van een maffiabaas, een leger bloedmooie strippers, en de perverse rector van z'n school. Wanneer zijn pogingen om Nina te versieren ook nog de Mobiele Eenheid op de been brengt is de chaos helemaal compleet. En of dit alles hem ook maar één stap dichterbij zijn doel brengt is nog maar de vraag.

Morgen | 13:40 Railroad Australia

Seizoen 2 - Aflevering 12 In de verzengende, uitgestrekte wildernis van Australië staat een leger van spoorwegmedewerkers dag en nacht paraat om het treinverkeer veilig en stipt te laten verlopen.

Morgen | 13:50 Railroad Australia

Seizoen 2 - Aflevering 12 In de verzengende, uitgestrekte wildernis van Australië staat een leger van spoorwegmedewerkers dag en nacht paraat om het treinverkeer veilig en stipt te laten verlopen.

Morgen | 16:00 Klinik am Südring

Aflevering 798 Echte Ärzte, realistische Fälle: In der "Klinik am Südring" zeigen Mediziner, Pfleger und Krankenschwestern, wie es im Krankenhausalltag wirklich läuft. Mit Erfahrung und Fürsorge stehen Ärzte und Pflegepersonal ihren Patienten und deren Angehörigen in alltäglichen und ungewöhnlichen Fällen zur Seite. Ob Wehensturm nach Hausgeburt, Herzinfarkt bei einer 14-Jährigen oder mysteriöse Unterleibsschmerzen - das Team verfolgt seine Mission: Diagnose stellen, helfen, heilen.

Morgen | 17:20 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 11 - Shabbat Shalom In een meer wordt het lichaam gevonden van een man in een legeruniform. Het gaat om Tyler Wilkes, een journalist die enkele maanden eerder alle geloofwaardigheid was verloren toen hij foto's manipuleerde voor een artikel. Nu was Wilkes een onderzoek aan het voeren naar druggebruik binnen de marine. Gibbs komt vier verdachten op het spoor, die allen bekennen de moord te hebben gepleegd.

Morgen | 19:35 American Pickers

Seizoen 16 - Aflevering 1 - Pick Your Battle Mike en Danielle doorzoeken een over de top tiki-rockabilly-huis, terwijl Frank en Robbie hun zinnen zetten op een enorme verzameling, verborgen in de versterkte bunkers van een oude legerbasis.

Morgen | 22:00 The Last Kingdom

Seizoen 4 - Aflevering 4 van 10 De Saxen en de Denen maken zich klaar voor de strijd. Kunnen Mercia en Wessex zich op tijd verenigen om hun toekomst veilig te stellen? In een confrontatie tussen de legers gaat Uhtred de strijd aan met oude vijanden.

Morgen | 22:05 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 281 - De Expert Pap krijgt een ongeluk. Dit is de aanleiding voor Oma Jojo om het huishouden van Mam over te nemen omdat ze vindt dat iedereen te veel gevaar loopt. Oma Jojo gaat echter wel heel ver om iedereen te beschermen./Per toeval voorkomt Gumball dat hij wordt aangestoken door een leger van agressieve viruscellen. De leider van het verslagen leger laat het er niet bij zitten…

Overmorgen | 02:10 The Last Kingdom

Seizoen 4 - Aflevering 4 van 10 De Saxen en de Denen maken zich klaar voor de strijd. Kunnen Mercia en Wessex zich op tijd verenigen om hun toekomst veilig te stellen? In een confrontatie tussen de legers gaat Uhtred de strijd aan met oude vijanden.

Overmorgen | 04:20 American Pickers

Seizoen 16 - Aflevering 1 - Pick Your Battle Mike en Danielle doorzoeken een over de top tiki-rockabilly-huis, terwijl Frank en Robbie hun zinnen zetten op een enorme verzameling, verborgen in de versterkte bunkers van een oude legerbasis.

Overmorgen | 09:35 Kijken in de ziel: Militairen

Seizoen 13 - Aflevering 4 van 6 - Sterven voor je vak - NTR Wie bij het leger dient, loopt per definitie risico's. Want als militair word je soms naar gebieden gedirigeerd waar anderen niet durven te komen. Maar waarom zou je eigenlijk sterven voor je vak? Bestaat er werkelijk zoiets als sneuvelbereidheid? En wanneer kwam de dood heel dichtbij?

Overmorgen | 16:00 Klinik am Südring

Aflevering 799 Echte Ärzte, realistische Fälle: In der "Klinik am Südring" zeigen Mediziner, Pfleger und Krankenschwestern, wie es im Krankenhausalltag wirklich läuft. Mit Erfahrung und Fürsorge stehen Ärzte und Pflegepersonal ihren Patienten und deren Angehörigen in alltäglichen und ungewöhnlichen Fällen zur Seite. Ob Wehensturm nach Hausgeburt, Herzinfarkt bei einer 14-Jährigen oder mysteriöse Unterleibsschmerzen - das Team verfolgt seine Mission: Diagnose stellen, helfen, heilen.

Overmorgen | 16:30 Office Uprising

Overmorgen - Film, De luie Desmond vindt het leuker om uit te gaan met zijn vrienden dan te gaan werken bij zijn baas: een grote wapenfabrikant die net een energiedrank voor het leger heeft ontwikkeld. Volt was bedoeld om militairen om te vormen tot ...

De luie Desmond vindt het leuker om uit te gaan met zijn vrienden dan te gaan werken bij zijn baas: een grote wapenfabrikant die net een energiedrank voor het leger heeft ontwikkeld. Volt was bedoeld om militairen om te vormen tot supersoldaten, maar niemand had voorzien dat het drankje je tevens verandert in een moorddadige psychopaat. Ook had niemand verwacht dat de werknemers een restpartij Volt zouden drinken. Nu zit Desmond vast in een wolkenkrabber vol met bloeddorstige moordenaars. Met een kleine groep van onaangetaste collega's moet hij zich een weg naar buiten proberen te vechten.

Overmorgen | 17:00 American Pickers

Seizoen 16 - Aflevering 1 - Pick Your Battle Mike en Danielle doorzoeken een over de top tiki-rockabilly-huis, terwijl Frank en Robbie hun zinnen zetten op een enorme verzameling, verborgen in de versterkte bunkers van een oude legerbasis.

Overmorgen | 17:10 Leopard, Seebär & Co.

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 40 Die Alpakas müssen zum Zahnarzt. Da sie dies ebenso gern mögen wie Menschen, müssen sie betäubt werden. Die trächtige Elefanten-Dame Thura soll eine Urinprobe abgeben. Der Reviertierpfleger erklärt, wie das funktioniert. Die Leoparden-Mutter Basja erholt sich draußen im Gehege, da nutzen Dr. Flügger, Volker Friedrich und Ina Gooßen die Gelegenheit und begutachten zum ersten Mal die Leopardenbabys.

Overmorgen | 17:15 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 281 - De Expert Pap krijgt een ongeluk. Dit is de aanleiding voor Oma Jojo om het huishouden van Mam over te nemen omdat ze vindt dat iedereen te veel gevaar loopt. Oma Jojo gaat echter wel heel ver om iedereen te beschermen./Per toeval voorkomt Gumball dat hij wordt aangestoken door een leger van agressieve viruscellen. De leider van het verslagen leger laat het er niet bij zitten…

Vr 14 augustus 2020 | 00:15 Kijken in de ziel: Militairen

Seizoen 13 - Aflevering 4 van 6 - Sterven voor je vak - NTR Wie bij het leger dient, loopt per definitie risico's. Want als militair word je soms naar gebieden gedirigeerd waar anderen niet durven te komen. Maar waarom zou je eigenlijk sterven voor je vak? Bestaat er werkelijk zoiets als sneuvelbereidheid? En wanneer kwam de dood heel dichtbij?

Vr 14 augustus 2020 | 06:57 Niko en het Lichtzwaard

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Van de Desolate Diepten Niko en het Leger van Licht vechten een spetterende laatste strijd en ontdekken de ware kracht achter Nar-Est.

Vr 14 augustus 2020 | 10:55 Man with a Plan

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 13 Der kleine Julian ist zu Besuch bei Emme. Als Adam mitbekommt, dass der Junge seine Tochter ärgert, beauftragt er Teddy seine Schwester zu verteidigen. Leider ist Andi ganz und gar nicht begeistert von Adams Erziehungsmethoden. Währenddessen versucht die Familie Joe zu überreden, nach seiner OP einen Krankenpfleger ins Haus zu holen.

Vr 14 augustus 2020 | 16:00 Klinik am Südring

Aflevering 800 Echte Ärzte, realistische Fälle: In der "Klinik am Südring" zeigen Mediziner, Pfleger und Krankenschwestern, wie es im Krankenhausalltag wirklich läuft. Mit Erfahrung und Fürsorge stehen Ärzte und Pflegepersonal ihren Patienten und deren Angehörigen in alltäglichen und ungewöhnlichen Fällen zur Seite. Ob Wehensturm nach Hausgeburt, Herzinfarkt bei einer 14-Jährigen oder mysteriöse Unterleibsschmerzen - das Team verfolgt seine Mission: Diagnose stellen, helfen, heilen.

Vr 14 augustus 2020 | 17:10 Leopard, Seebär & Co.

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 40 Fußballspiel im Orang-Utan-Haus: Kuscheldecken und Knabberkram ist den Orang-Utans das Liebste. Damit die kleinen Faulpelze nicht zu moppelig werden, hat sich Tierpfleger Claus Claussen etwas ausgedacht, er wirft zwei Fußbälle ins Gehege. Genussvoll machen sich die Affen aber nicht ans Spielen, sondern ans Zerlegen des Leders. Toba benutzt den Stock, Tuan die Zähne, aber Spielregeln hin oder her, erfolgreich sind beide Methoden. Als die kleine Simia dann endlich Ballkontakt hat, ist das dumme Ding schon platt. Als Hut macht es aber trotzdem viel her. Pelikan Haribos erste Schritte: Pelikan-Kind Haribo ist definitiv zu dick und kann nicht richtig laufen. Da könnte es einen Zusammenhang geben. Tierpfleger Reiner Dukat hat den Kleinen auf Diät gesetzt und trainiert dreimal täglich mit ihm. Haribo macht begeistert mit, denn zur Belohnung gibt es Fisch. Da kommt schon eine kleine Zwischenmahlzeit für den jungen Pelikan zusammen. Umzug der Pinguine: Das Eismeerrevier soll umgebaut werden.

Vr 14 augustus 2020 | 20:30 Once Upon a Time in Mexico IMDb: 6.4

14/08 - IMDB * 6.4 - Film, Once Upon a Time in Mexico is een Mexicaanse en Amerikaanse misdaad en actiefilm uit het jaar 2013. Deze film is geregisseerd door Robert Rodriguez. Met in de hoofdrol Antonio Banderas, Salma Hayek en Johnny Depp. Wanneer ...

Once Upon a Time in Mexico is een Mexicaanse en Amerikaanse misdaad- en actiefilm uit het jaar 2013. Deze film is geregisseerd door Robert Rodriguez. Met in de hoofdrol Antonio Banderas, Salma Hayek en Johnny Depp. Wanneer de president van Mexico de oorlog verklaart aan het drugskartel van de beruchte misdaadbaas Barillo, besluit die samen met de corrupte legergeneraal Marquez een staatsgreep te plegen in het Midden-Amerikaanse land. CIA-agent Sands wil koste wat het kost voorkomen dat Barillo in zijn opzet slaagt en vraagt huurmoordenaar El Mariachi om de drugsbende op te rollen. El Mariachi zegt toe : hij heeft nog een rekening te vereffenen met Marquez. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/once-upon-a-time-in-mexico

Vr 14 augustus 2020 | 20:30 Transformers IMDb: 7.0

14/08 - IMDB * 7.0 - Film, Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) zijn eerste wagen krijgt, kan hij niet vermoeden dat hij in het bezit is van een Autobot. Totdat hij tot zijn grote verbazing ziet hoe zijn nieuwe auto zichzelf kan transformeren tot een ...

Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) zijn eerste wagen krijgt, kan hij niet vermoeden dat hij in het bezit is van een Autobot. Totdat hij tot zijn grote verbazing ziet hoe zijn nieuwe auto zichzelf kan transformeren tot een enorme robot. Deze zogeheten Transformer komt van de buitenaardse planeet Cybertron, waar de goedaardige Autobots onder leiding van Optimus Prime een meedogenloze strijd voeren tegen de Decepticons van de boosaardige Megatron. Hun oorlog heeft zich echter verplaatst naar onze wereld en terwijl het Amerikaanse leger tevergeefs probeert de alles vernietigende Decepticons tegen te houden, is het aan Sam en de Autobots om de aarde van de ondergang te redden. In de jaren tachtig werd het uit Japan afkomstige speelgoed van de Transformers mateloos populair onder de jeugd. Deze buitenaardse robots die konden veranderen in auto's of vliegtuigen, schitterden vanaf 1984 in hun eigen tekenfilmserie, die door de jaren heen verschillende vernieuwingen doorstond. Nu blazen producent Steven Spielberg en regisseur Michael Bay ('Pearl Harbor') de franchise nieuw leven in met deze live-actionfilm die zich moet meten met blockbusters als 'Independence Day' en 'War of the Worlds'. Acteur Shia LaBeouf, die Sam Witwicky speelt, brak door met een hoofdrol in de thriller 'Disturbia' en werd door Spielberg tevens gevraagd voor de vierde film rond Indiana Jones. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/transformers

Vr 14 augustus 2020 | 22:15 Terminator Salvation IMDb: 6.5

14/08 - IMDB * 6.5 - Film, Terminator Salvation is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit het jaar 2009. De productie vormt het begin van een nieuwe Terminator reeks die een ander hoofdstuk van het verhaal beschrijft dan dat in de eerste trilogie, ...

Terminator Salvation is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit het jaar 2009. De productie vormt het begin van een nieuwe Terminator-reeks die een ander hoofdstuk van het verhaal beschrijft dan dat in de eerste trilogie, waarin het personage van Arnold Schwarzenegger centraal stond. Christian Bale speelt ditmaal de rol van John Connor. In het jaar 2018 is de wereld veranderd in een post-apocalyptisch en dodelijk slagveld. John Connor leidt de opstand tegen Skynet en haar leger van Terminators. Zijn leven neemt een verrassende wending met de komst van Marcus Wright, een vreemdeling wiens laatste herinnering is dat hij in een cel op de uitvoering van zijn doodstraf zit te wachten. Connor moet uitzoeken of Marcus vanuit de toekomst of verleden komt. Samen gaan de strijd aan tegen het machtige Skynet. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/terminator-salvation

Vr 14 augustus 2020 | 23:00 The Last Kingdom

Seizoen 4 - Aflevering 4 van 10 De Saxen en de Denen maken zich klaar voor de strijd. Kunnen Mercia en Wessex zich op tijd verenigen om hun toekomst veilig te stellen? In een confrontatie tussen de legers gaat Uhtred de strijd aan met oude vijanden.

 Meer