Leeftijd op tv (tv-tip)

Wo 23 oktober 2019 | 22:20 Nieuw: Proef Eenzaamheid

23/10 - Realityreeks, In het nieuwe programma Proef Eenzaamheid leven zes personen een week lang het leven van een ...

In het nieuwe programma Proef Eenzaamheid leven zes personen een week lang het leven van een leeftijdsgenoot die zich eenzaam voelt. Terwijl de ene persoon eenzaamheid ervaart, bezoekt EO-presentator Bert van Leeuwen de eenzame persoon om het verhaal achter de eenzaamheid te ontdekken. Aan het eind van de aflevering ontmoet de deelnemer de persoon wiens leven hij/zij een week heeft geleefd. Is het de deelnemer gelukt om zeven dagen compleet afgezonderd te verblijven in een huis? De afleveringen zijn elke woensdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. In deze eerste aflevering is de 27-jarige Sharon te zien. Zij heeft een druk sociaal leven en is zelden alleen. Voor dit experiment maakt ze een uitzondering: ze brengt zeven dagen, 24 uur per dag alleen door. Zonder telefoon en internet. Daarmee stapt ze in het leven van de 31-jarige Annick. Die heeft een posttraumatische stressstoornis, waardoor ze niet kan werken en als gevolg veel thuis zit.

Je vindt hier de programma's van Leeftijd op tv We hebben de volgende programma's voor Leeftijd Nieuw: Proef Eenzaamheid: 23/10 - Realityreeks, In het nieuwe programma Proef Eenzaamheid leven zes personen een week lang het leven van een. Bible Bee: Seizoen 1 van de National Bible Bee Game Show. 3 tot 4 jonge mensen, in verschilldende leeftijdscategorieën, nemen het. Saint-Saëns - Introduction et Rondo capriccioso: Toen het vijftienjarige Spaanse vioolwonder Pablo de Sarasate, Camille Saint Saëns benaderde voor een stuk was de. First Dates: Morgen - Datingprogramma, Seizoen 5 Aflevering 11 Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First. Stacey Dooley Investigates: Morgen - Documentaire, Seizoen 8 Aflevering 2 Documentairereeks waarin de Britse tv presentatrice en journaliste Stacey. Z Doc: Three Identical Strangers: Overmorgen - Documentaire over een eeneiige drieling die bij de geboorte werd gescheiden en zonder van elkaars bestaan. Free Solo: Overmorgen - IMDB * 8.2 - Free Solo, Deze documentaire Free Solo werd geregisseerd door Jimmy Chin en Elizabeth Chai Vasarhelyi, in samenwerking met National Geographic. Deze productie won in 2019 een Oscar in de categorie Beste Documentaire. Deze. The Boy with the Wig: Kids on Mozart: Overmorgen - The boy with the Wig Kids on Mozart verkent de fascinatie van kinderen voor de beroemde componist. In de. First Dates: Overmorgen - Datingprogramma, Seizoen 5 Aflevering 12 Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het. First Dates: 23/10 - Datingprogramma, Seizoen 5 Aflevering 13 Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First. Z Doc: Three Identical Strangers: Gisteren - Documentaire over een eeneiige drieling die bij de geboorte werd gescheiden en zonder van elkaars bestaan af. Fine Young Criminals: Gisteren - Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 1 Documentairereeks over jongeren die in de criminaliteit verzeilen. The. Gun Shy: Gisteren - Actiekomedie, De vrouw van een rockster op leeftijd wordt ontvoerd in Chili. Hij stelt alles in het werk om haar terug te vinden. Z Doc: Three Identical Strangers: Eergisteren - Documentaire over een eeneiige drieling die bij de geboorte werd gescheiden en zonder van elkaars bestaan. The Barber: Eergisteren - Eugene (Scott Glenn) is een kapper op leeftijd, die twintig jaar geleden werd vrijgesproken voor de moord op maar liefst zeventien mensen. Sindsdien leidt hij een nieuw bestaan onder een andere naam. John, een labiele jongeman, is. Le Grand Orgue in Concert: Eergisteren - Olivier Latry, de huidige organist van het orgel van de Notre Dame te Parijs, begon zijn muzikale.

Leeftijd op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Morgen | 23:20 Stacey Dooley Investigates

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Documentairereeks waarin de Britse tv-presentatrice en journaliste Stacey Dooley de wereld rondreist om verborgen geheimen bloot te leggen. Young sex for sale in Japan. Stacey Dooley vraagt zich af hoe het in Japan zit met kinderen en seks en bezoekt één van de honderden legale 'JK Cafes', waar meiden van nauwelijks vijftien jaar, gekleed in schooluniform, worden betaald om mannen te vermaken, die vaak drie keer zo oud zijn. Deze klanten van middelbare leeftijd schamen zich er niet voor dat ze graag met jonge schoolmeisjes praten over het leven, relaties en seks. Sommige kwetsbare schoolmeisjes komen door dit werk terecht in de seksindustrie. Kinderpornografie is sinds 2014 illegaal in Japan, maar kinderen van elke leeftijd, sommige zijn nauwelijks zes, kunnen legitiem gefotografeerd worden in suggestieve poses die erotisch zijn. Die foto's zijn zeer gewild.

Overmorgen | 00:30 Z Doc: Three Identical Strangers

Documentaire over een eeneiige drieling die bij de geboorte werd gescheiden en zonder van elkaars bestaan af te weten, opgroeide in verschillende gezinnen. Op 19-jarige leeftijd komen de drie broers elkaar per toeval tegen. Het drietal is onmiddellijk een wereldwijde sensatie, maar bij verschillende mensen roept het ook vragen op. Hoe kon het dat zij niet van elkaars bestaan af wisten? Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat de broers deel uitmaakten van een geheim wetenschappelijk experiment.

Overmorgen | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Wo 23 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Do 24 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Vr 25 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Ma 28 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Di 29 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Wo 30 oktober 2019 | 15:30 Bobby en de Geestenjagers IMDb: 5.7

30/10 - IMDB * 5.7 - Fantasy-film, Fantasyfilm: De 13 jarige Sanne (Hanna Obbeek) is gek op verhalen over geesten en andere mysteries. Haar vader Lucas, een beroemde geestenjager, vertelt zijn dochter graag over zijn werk. Sanne's stiefmoeder Els ...

Fantasyfilm: De 13-jarige Sanne (Hanna Obbeek) is gek op verhalen over geesten en andere mysteries. Haar vader Lucas, een beroemde geestenjager, vertelt zijn dochter graag over zijn werk. Sanne's stiefmoeder Els maakt zich daar soms zorgen over, ze vindt geesten maar niets. Tijdens de schoolvakantie wordt Lucas gevraagd voor een belangrijke opdracht: de geesten verjagen van het stoomschip de Rotterdam. Sanne is dolblij als ze hoort dat zij en haar broertje Thomas mee mogen. Op het schip ontmoet Sanne de geest Bobby (Nils Verkooijen), een jongen van haar leeftijd die al sinds de jaren '60 op het schip ronddoolt. Hij en de andere geesten halen vaak kattenkwaad uit en vinden het leuk om de gasten op het schip een beetje te plagen. Wanneer Bobby aan Sanne vertelt dat hij zijn moeder graag nog één keer wil zien, besluit ze om Bobby en de andere geesten te helpen. Dit blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan... Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bobby-en-de-geestenjagers

Wo 30 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Do 31 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Vr 1 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Za 2 november 2019 | 14:51 Lummels

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Animatieserie. Het heilige kind. Een barbaarse rover overvalt een Lama-klooster in het oude Tibet. Daarbij ontvoert hij het heilige kind Lahmo, een jongetje dat ondanks zijn geringe leeftijd al wordt aanbeden als leider. De Lummels proberen hem weer terug te halen. Liloe is duidelijk met het verkeerde been uit bed gestapt en brengt met haar driften de anderen in gevaar. Maar in Tibet komt ze tot rust, zodat ze uiteindelijk een sleutelrol speelt in de redding van Lahmo.

 Meer

Leeftijd op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 15:00 Bible Bee

Seizoen 1 van de National Bible Bee Game Show. 3 tot 4 jonge mensen, in verschilldende leeftijdscategorieën, nemen het tegen elkaar op om de bijbel te memoriseren.

Vandaag | 23:50 Saint-Saëns - Introduction et Rondo capriccioso

Toen het vijftienjarige Spaanse vioolwonder Pablo de Sarasate, Camille Saint-Saëns benaderde voor een stuk was de componist vereerd. Hij pakte de opdracht met beide handen aan en schreef zijn Eerste Vioolconcert voor hem. De Sarasate was zelfs op die jonge leeftijd al een grootheid en gaf optredens over de hele wereld. Saint-Saëns, die zoals wel meer Franse componisten uit de Romantiek erg geïnteresseerd was in Spaanse volksmuziek, schreef vier jaar later nog een stuk voor de vioollegende: Introduction et Rondo Capriccioso voor viool en orkest. In dit werk zijn niet alleen verschillende Spaanse dansen te herkennen, ook heeft Saint-Saëns het opzettelijk moeilijk gemaakt. Hij wilde de inmiddels volwassen violist een ware uitdaging geven. De Sarasate was blij met het stuk en voerde het regelmatig uit waardoor het snel aan populariteit won: zowel George Bizet als Claude Debussy hebben het bewerkt.

Overmorgen | 02:45 Free Solo IMDb: 8.2

Overmorgen - IMDB * 8.2 - Free Solo, Deze documentaire Free Solo werd geregisseerd door Jimmy Chin en Elizabeth Chai Vasarhelyi, in samenwerking met National Geographic. Deze productie won in 2019 een Oscar in de categorie Beste Documentaire. Deze ...

Deze documentaire Free Solo werd geregisseerd door Jimmy Chin en Elizabeth Chai Vasarhelyi, in samenwerking met National Geographic. Deze productie won in 2019 een Oscar in de categorie Beste Documentaire. Deze belangrijke filmprijs was de eerste Oscar voor National Geographic. Hij had een levenslange droom. Het ongelofelijke en letterlijk zenuwslopende verhaal van een man met een missie. Op 30-jarige leeftijd stond Alex Honnold bekend als een van de meest talentvolle bergbeklimmers van zijn generatie. Zo was hij te zien in avonturenmagazines en schreef de memoires 'Alone on the Wall'. Maar hij blijft geobsedeerd door een uitdaging die nog nooit door een klimmer is bereikt: het beklimmen van de klif van El Capitan in het Californische Yosemite National Park, zonder veiligheidskabels in een levensgevaarlijke klim naar de top. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/free-solo

Overmorgen | 13:00 The Boy with the Wig: Kids on Mozart

The boy with the Wig - Kids on Mozart verkent de fascinatie van kinderen voor de beroemde componist. In de 30 minuten durende film van Klaus Wischmann zien we jongens en meisjes, variërend in leeftijd van acht tot elf jaar, die zijn levensverhaal soms op speelse, en soms op serieuze wijze navertellen. Ontdek Wolfgang Amadeus Mozart zoals kinderen hem zien!

Vr 25 oktober 2019 | 10:55 VRT NWS Live

Aflevering 11 - Speciale uitzending n.a.v. de 18e verjaardag van prinses Elisabeth. Kroonprinses Elisabeth wordt vandaag 18 jaar. Dat viert ze door op het koninklijk paleis een feest te organiseren voor tachtig leeftijdgenoten. Commentaar: Filip Feyten.

Vr 25 oktober 2019 | 14:05 Droomkamers

Seizoen 2 - Aflevering 12 - In Droomkamers verrast een groepje vrienden een leeftijdsgenootje met een gloednieuwe, fantastische slaapkamer. Omdat hij of zij een zware of moeilijke tijd achter de rug heeft, komen Stef en Iris samen met de vriendengroep in actie om het kind eens flink in het zonnetje te zetten.

Wo 30 oktober 2019 | 20:30 Stacey Dooley: Face to Face with Nigeria's Female Bombers

Documentaire over de meisjes en vrouwen die door de Nigeriaanse terreurgroep Boko Haram worden ingezet bij zelfmoordaanslagen. In Maiduguri praat Stacey Dooley met Falmata, die op 13-jarige leeftijd werd ontvoerd door terreurgroep Boko Haram, gedwongen werd om drie keer te trouwen en uiteindelijk met een bomgordel om de heupen op een zelfmoordmissie werd gestuurd. Falmata slaagde erin te ontsnappen en deelt nu haar pijnlijke verhaal. Sommige vrouwen sloten zich echter vrijwillig aan bij Boko Haram. Ammabua geloofde in de ideologie van de terreurgroep en bood zich aan voor een bomaanslag, waardoor ze hoopte in het paradijs te belanden. Door een speling van het lot ontsnapte ze aan haar dood. Nu tracht Ammabua zich te herintegreren in de maatschappij.

Leeftijd gemist

Gisteren 22:30 Z Doc: Three Identical Strangers

Documentaire over een eeneiige drieling die bij de geboorte werd gescheiden en zonder van elkaars bestaan af te weten, opgroeide in verschillende gezinnen. Op 19-jarige leeftijd komen de drie broers elkaar per toeval tegen. Het drietal is onmiddellijk een wereldwijde sensatie, maar bij verschillende mensen roept het ook vragen op. Hoe kon het dat zij niet van elkaars bestaan af wisten? Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat de broers deel uitmaakten van een geheim wetenschappelijk experiment.

Gisteren 20:30 Fine Young Criminals

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentairereeks over jongeren die in de criminaliteit verzeilen. The Fixer. Op 16-jarige leeftijd raakt Obie betrokken bij een drugskartel en verdient al gauw miljoenen dollars.

Gisteren 07:00 Gun Shy

Gisteren - Actiekomedie, De vrouw van een rockster op leeftijd wordt ontvoerd in Chili. Hij stelt alles in het werk om haar terug te vinden.

De vrouw van een rockster op leeftijd wordt ontvoerd in Chili. Hij stelt alles in het werk om haar terug te vinden.

Eergisteren 21:30 Z Doc: Three Identical Strangers

Documentaire over een eeneiige drieling die bij de geboorte werd gescheiden en zonder van elkaars bestaan af te weten, opgroeide in verschillende gezinnen. Op 19-jarige leeftijd komen de drie broers elkaar per toeval tegen. Het drietal is onmiddellijk een wereldwijde sensatie, maar bij verschillende mensen roept het ook vragen op. Hoe kon het dat zij niet van elkaars bestaan af wisten? Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat de broers deel uitmaakten van een geheim wetenschappelijk experiment.

Eergisteren 11:05 The Barber

Eergisteren - Eugene (Scott Glenn) is een kapper op leeftijd, die twintig jaar geleden werd vrijgesproken voor de moord op maar liefst zeventien mensen. Sindsdien leidt hij een nieuw bestaan onder een andere naam. John, een labiele jongeman, is ...

Eugene (Scott Glenn) is een kapper op leeftijd, die twintig jaar geleden werd vrijgesproken voor de moord op maar liefst zeventien mensen. Sindsdien leidt hij een nieuw bestaan onder een andere naam. John, een labiele jongeman, is ervan overtuigd dat Eugene wel degelijk schuldig is. Hij is vastberaden om de vriendelijke oude man te ontmaskeren. Ondertussen onderzoekt rechercheur Audrey een reeks recentere moorden en komt zo op het spoor van John. Maar niets is wat het lijkt en alle betrokkenen blijken donkere geheimen te hebben.

Eergisteren 06:03 Le Grand Orgue in Concert

Olivier Latry, de huidige organist van het orgel van de Notre Dame te Parijs, begon zijn muzikale carrière toen hij op 16-jarige leeftijd toetrad tot de orgelklas van Gaston Litaize aan het Conservatorium van Saint-Maur-des-Fossés. Op slechts 23-jarige leeftijd werd Latry benoemd tot een van de ‘titulaires des grands orgues’ van de Notre Dame te Parijs. Naast zijn werk als organist en componist is Latry ook als professor verbonden aan het Conservatorium van Parijs. In dit concert uit 2015 staan onder meer orgelwerken van Bach, Vierne en Daquin op het programma.