Je vindt hier de programma's van Leeftijd op tv We hebben de volgende programma's voor Leeftijd Podium Kabam: Informatief, Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar zijn nog niet. Podium Kabam: Informatief, Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar zijn nog niet. First Dates: Amusement, Seizoen 7 Aflevering 14 van 70 BNNVARA Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor. Podium Kabam: Informatief, Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar zijn nog niet. First Dates: Amusement, Seizoen 7 Aflevering 24 van 70 BNNVARA Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor. Podium Kabam: Informatief, Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar zijn nog niet. Podium Kabam: Informatief, Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar zijn nog niet. De Wonderlijke Wereld van Gumball: Jeugd, Aflevering 1 van 40 Altijd kind Gumball en Darwin nemen iedereen die ouder is geregeld op de hak vanwege hun. Podium Kabam: Informatief, Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar zijn nog niet. Podium Kabam: Informatief, Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar zijn nog niet. Brahms - Vioolsonate Nr. 3, op. 108: Muziek, Tijdens een concert vanuit de kerk van Verbier bundelen de Griekse violist Leonidas Kavakos en de Chinese. First Dates: Amusement, Seizoen 7 Aflevering 13 van 70 BNNVARA Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor.

Leeftijd op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 19:25 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 24 van 70 - BNNVARA Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. In iedere aflevering van dit zevende seizoen zien we singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Morgen | 08:20 Phineas and Ferb

Ik was een Robot op Leeftijd / Strijdbare Suzy Candace wil met haar vader meedoen aan de jaarlijkse Vader-Dochter Picknick waar een beker te winnen valt. / Phineas en Ferb bouwen de Niagara watervallen na en Candace past op het zusje van Jeremy.

Morgen | 19:25 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 25 van 70 - BNNVARA Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. In iedere aflevering van dit zevende seizoen zien we singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Overmorgen | 07:45 Blauw Bloed

Seizoen 2020 - Aflevering 33 van 44 - Koning kriskras door het land - EO Koning Willem-Alexander was vrijdagmiddag in Amsterdam voor een werkbezoek aan de Noord/Zuidlijn. Op metrostation Europaplein sprak de koning onder anderen met een medewerker van het Amsterdamse openbaarvervoerbedrijf en met een reiziger over hun ervaringen. Een ritje met de metro mocht natuurlijk niet ontbreken. Eerder deze week bezocht de koning in Haarlem een project van het Oranje Fonds, waar succesvolle ondernemers jongeren helpen hun leven op de rit te krijgen. Ook reisde hij af naar de provincie Groningen. In Delfzijl nam hij een kijkje bij een bedrijf dat expert is in recycling en in Winschoten opende hij een nieuwe productielijn voor coronatestkits. * De stad Amsterdam is vele musea rijk. Een van de grote schatten van de Hermitage is de fabelachtige juwelencollectie. De tentoonstelling 'Juwelen! Schitteren aan het Russische Hof' is uitgebreid met een aantal nieuwe aanwinsten. Juwelenexpert Martijn Akkerman neemt ons mee in de wereld van pracht en praal. * Prinses Mabel, koningin Rania, hertogin Meghan en koningin Máxima hebben in ieder geval één ding gemeen: het zijn alle vier échte powervrouwen. Miluska van 't Lam, hoofdredacteur van Harper's Bazaar, vertelt ons hoe deze royals in hun kracht staan. * Koningin Elizabeth is niet het enige staatshoofd dat door haar hoge leeftijd broos en kwetsbaar is. Ook koning Harald en koningin Margrethe zijn niet meer de jongsten en schuiven al jaren taken door naar hun troonopvolgers. Maar van ophouden of aftreden willen ze niet weten. Koningshuisdeskundige Hans Jacobs over waarom koningin Beatrix aftrad en de Britse vorstin niet.

Overmorgen | 11:20 Van onschatbare waarde

Seizoen 4 - Aflevering 5 van 6 - MAX Jan wil een Jaquemart-torenuurwerk verkopen. Het stond altijd in zijn huis en daar was het een echt 'conversation piece', een gigantische smeedijzeren klok met een pop van een beul er bovenop. Nu hij verhuisd is naar een appartement past het eigenlijk niet meer. * Jos heeft ruim twintig jaar geleden een schilderij van Ensinck gekocht dat hem aan zijn kleinkinderen deed denken. Die kleinkinderen zijn inmiddels ook in de twintig en kunnen wel een leuk zakcentje gebruiken tijdens hun studie. Jos wil de opbrengst van het schilderij aan hen schenken. Zijn de experts net zo weg van het schilderij als hij? * De vader van Els verzamelde muziekkasten, een soort voorlopers van de jukebox. Voor zijn dood heeft hij er één aan elk van zijn kinderen geschonken. Maar Els woont klein en ze kan het gevaarte eigenlijk niet kwijt: het is tijd om er afstand van te doen. * Mevrouw Van de Werdt heeft al veertig jaar lang een wandkleed (gobelin) in bezit dat afkomstig is uit een kasteel. Ze heeft het altijd met veel liefde en zorg gekoesterd. De experts zijn dol op mevrouw, maar er ontstaat wat twijfel over de leeftijd van het kleed. Hoe lossen ze dat nou op?

Zo 4 oktober 2020 | 12:40 Andries

Seizoen 2020 - Aflevering 12 van 12 - Jannica van Barneveld - EO Ruim twee jaar geleden kwam ze in het nieuws omdat ze op het randje van de dood een nieuwe lever kreeg. Nu beseft ze nog meer dat het leven niet maakbaar is. Ze studeerde onder meer Theologie en is nu spreekster en aanbiddingsleider. Haar oma was voor haar op jonge leeftijd een grote inspiratie in het geloof. Natuurlijk is ook voor haar het lijden een moeilijk onderwerp, maar ze twijfelt nooit aan God, vertelt Jannica van Barneveld aan Andries Knevel.

Zo 4 oktober 2020 | 15:30 Misa en de wolven IMDb: 5.6

04/10 - IMDB * 5.6 - Jeugd, Na de dood van haar moeder heeft Misa absoluut geen zin in de nieuwe vrouw van haar vader. Daarom vertrekt ze naar haar oma in Lapland, het magische land waar haar moeder opgroeide. Ze ontmoet leeftijdsgenoot Gustav en ...

Na de dood van haar moeder heeft Misa absoluut geen zin in de nieuwe vrouw van haar vader. Daarom vertrekt ze naar haar oma in Lapland, het magische land waar haar moeder opgroeide. Ze ontmoet leeftijdsgenoot Gustav en zijn familie. Langzaam went ze aan de eeuwenoude nomadische cultuur waar het geloof in leven na de dood springlevend is. Misa en de wolven (Originele: 'Misa Mi') is een Zweedse drama- en familiefilm uit het jaar 2003. De hoofdrol wordt vertolkt door Kim Jansson. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/misa-en-de-wolven

Zo 4 oktober 2020 | 17:50 Welkom bij de Romeinen

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 - Augustus - NTR De gast is Hans Kesting als Augustus. De grote keizer laat Rome achter als een stad van marmer. Maar waarom wijst hij Cleopatra af? Waarom wordt hij geplaagd door nachtmerries? En draagt hij werkelijk hakken? Met onder andere de sketches: De nachtmerrie, Het testament van Caesar en Cleopatra op leeftijd.

Zo 4 oktober 2020 | 18:55 vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 13 - Aflevering 3 van 12 Gert-Jan woont al meer dan twintig jaar in dit huis in Winkel en Laura is vier jaar geleden bij hem ingetrokken na een vliegensvlugge start van hun liefde. Na een half jaar verkering vroeg Gert-Jan Laura al ten huwelijk. Net als het leeftijdsverschil, zij is 31, hij 50, kon Laura en Gert-Jan ook dit niks schelen. Sindsdien zijn ze de woning van boven naar beneden aan het opknappen. En daar lopen ze tegen het grootste probleem aan: de woonkamer. Qua indeling en smaak komen ze er totaal niet uit. Als het aan Laura ligt wordt alles groen. Gert-Jan wordt daar heel ongelukkig van. Kortom ze kunnen niet wachten op een bezoek van het vtwonen team.

Zo 4 oktober 2020 | 19:25 ZappDoc: Wat zou jij doen?

Seizoen 01 - Aflevering 12 van 20 - Reem - HUMAN De Syrische Reem (11) is twee jaar in Nederland en heeft nog steeds enorme heimwee. Ze wil hier heel graag vrienden maken, maar weet niet goed hoe. Ze vindt het eng om het eerste contact te leggen omdat ze bang is afgewezen te worden. Kunnen leeftijdgenootjes haar helpen?

Zo 4 oktober 2020 | 21:30 Split Screen

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 9 Rolf Wouters is terug! Na 16 jaar beleeft de presentator zijn comeback, met de spiksplinternieuwe quiz Split Screen. De spelshow heeft een unieke vraagvorm: bij elke vraag draait het om twee afbeeldingen, die allebei staan voor een getal (leeftijd, lengte, etc.). Het spelende duo moet nu een getal noemen dat zich ergens tussen de twee onbekende getallen bevindt. Elk koppel krijgt een startbedrag van 25.000 euro. Geven ze een goed antwoord, dan blijft dit bedrag intact. Geven ze echter een fout antwoord, dan kost dit geld! Zolang een duo nog geld in de pot heeft, blijven ze spelen. Bij de tiende en laatste vraag heeft het duo de kans om het geld dat ze hebben verzameld te verviervoudigen - maar ze kunnen ook alles verliezen... Houden de kandidaten zich tien vragen lang staande en gaan ze naar huis met een groot geldbedrag?

Ma 5 oktober 2020 | 12:50 Split Screen

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 9 Rolf Wouters is terug! Na 16 jaar beleeft de presentator zijn comeback, met de spiksplinternieuwe quiz Split Screen. De spelshow heeft een unieke vraagvorm: bij elke vraag draait het om twee afbeeldingen, die allebei staan voor een getal (leeftijd, lengte, etc.). Het spelende duo moet nu een getal noemen dat zich ergens tussen de twee onbekende getallen bevindt. Elk koppel krijgt een startbedrag van 25.000 euro. Geven ze een goed antwoord, dan blijft dit bedrag intact. Geven ze echter een fout antwoord, dan kost dit geld! Zolang een duo nog geld in de pot heeft, blijven ze spelen. Bij de tiende en laatste vraag heeft het duo de kans om het geld dat ze hebben verzameld te verviervoudigen - maar ze kunnen ook alles verliezen... Houden de kandidaten zich tien vragen lang staande en gaan ze naar huis met een groot geldbedrag?

 Meer

Leeftijd op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 17:20 Podium Kabam

Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar zijn nog niet doorgebroken. Podium Kabam geeft net dat laatste zetje. In Podium Kabam zijn naast muzikanten ook andere Gelderse podiumkunsten te zien als dans, cabaret of comedy. Alle genres en alle leeftijden maken kans op een plek op het podium. Als het maar hartstikke goed is wat ze doen.' Het platform komt tot stand door vele samenwerkingen. Poppunt Gelderland is een initiatief van onder andere de poppodia Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn) en de provincie Gelderland. De opnames vinden plaats in de Basis, het oude Doornroosje in Nijmegen.

Vandaag | 18:20 Podium Kabam

Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar zijn nog niet doorgebroken. Podium Kabam geeft net dat laatste zetje. In Podium Kabam zijn naast muzikanten ook andere Gelderse podiumkunsten te zien als dans, cabaret of comedy. Alle genres en alle leeftijden maken kans op een plek op het podium. Als het maar hartstikke goed is wat ze doen.' Het platform komt tot stand door vele samenwerkingen. Poppunt Gelderland is een initiatief van onder andere de poppodia Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn) en de provincie Gelderland. De opnames vinden plaats in de Basis, het oude Doornroosje in Nijmegen.

Vandaag | 18:30 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 14 van 70 - BNNVARA Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. In iedere aflevering van dit zevende seizoen zien we singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Vandaag | 19:20 Podium Kabam

Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar zijn nog niet doorgebroken. Podium Kabam geeft net dat laatste zetje. In Podium Kabam zijn naast muzikanten ook andere Gelderse podiumkunsten te zien als dans, cabaret of comedy. Alle genres en alle leeftijden maken kans op een plek op het podium. Als het maar hartstikke goed is wat ze doen.' Het platform komt tot stand door vele samenwerkingen. Poppunt Gelderland is een initiatief van onder andere de poppodia Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn) en de provincie Gelderland. De opnames vinden plaats in de Basis, het oude Doornroosje in Nijmegen.

Vandaag | 20:20 Podium Kabam

Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar zijn nog niet doorgebroken. Podium Kabam geeft net dat laatste zetje. In Podium Kabam zijn naast muzikanten ook andere Gelderse podiumkunsten te zien als dans, cabaret of comedy. Alle genres en alle leeftijden maken kans op een plek op het podium. Als het maar hartstikke goed is wat ze doen.' Het platform komt tot stand door vele samenwerkingen. Poppunt Gelderland is een initiatief van onder andere de poppodia Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn) en de provincie Gelderland. De opnames vinden plaats in de Basis, het oude Doornroosje in Nijmegen.

Vandaag | 21:20 Podium Kabam

Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar zijn nog niet doorgebroken. Podium Kabam geeft net dat laatste zetje. In Podium Kabam zijn naast muzikanten ook andere Gelderse podiumkunsten te zien als dans, cabaret of comedy. Alle genres en alle leeftijden maken kans op een plek op het podium. Als het maar hartstikke goed is wat ze doen.' Het platform komt tot stand door vele samenwerkingen. Poppunt Gelderland is een initiatief van onder andere de poppodia Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn) en de provincie Gelderland. De opnames vinden plaats in de Basis, het oude Doornroosje in Nijmegen.

Vandaag | 22:00 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 1 van 40 - Altijd kind Gumball en Darwin nemen iedereen die ouder is geregeld op de hak vanwege hun leeftijd maar dan krijgen ze de baard in de keel...

Vandaag | 22:20 Podium Kabam

Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar zijn nog niet doorgebroken. Podium Kabam geeft net dat laatste zetje. In Podium Kabam zijn naast muzikanten ook andere Gelderse podiumkunsten te zien als dans, cabaret of comedy. Alle genres en alle leeftijden maken kans op een plek op het podium. Als het maar hartstikke goed is wat ze doen.' Het platform komt tot stand door vele samenwerkingen. Poppunt Gelderland is een initiatief van onder andere de poppodia Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn) en de provincie Gelderland. De opnames vinden plaats in de Basis, het oude Doornroosje in Nijmegen.

Vandaag | 23:20 Podium Kabam

Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar zijn nog niet doorgebroken. Podium Kabam geeft net dat laatste zetje. In Podium Kabam zijn naast muzikanten ook andere Gelderse podiumkunsten te zien als dans, cabaret of comedy. Alle genres en alle leeftijden maken kans op een plek op het podium. Als het maar hartstikke goed is wat ze doen.' Het platform komt tot stand door vele samenwerkingen. Poppunt Gelderland is een initiatief van onder andere de poppodia Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn) en de provincie Gelderland. De opnames vinden plaats in de Basis, het oude Doornroosje in Nijmegen.

Morgen | 06:20 Andere Tijden

Seizoen 20 - Aflevering 35 van 35 - Tienersterren van toen - NTR/VPRO De tienersterren van begin jaren zestig zijn zelf nog piepjong als ze beroemd worden. Willeke Alberti, Trea Dobbs en Ria Valk zijn nog geen twintig als ze grote hits scoren met nummers als Spiegelbeeld, Ploem Ploem Jenka en Rockin' Billy. De populaire muziek is in opkomst en jongeren zijn een nieuwe belangrijke doelgroep; zij willen idolen van hun eigen leeftijd zien.

Morgen | 08:05 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 14 van 70 - BNNVARA Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. In iedere aflevering van dit zevende seizoen zien we singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Morgen | 08:20 Phineas and Ferb

Ik was een Robot op Leeftijd / Strijdbare Suzy Candace wil met haar vader meedoen aan de jaarlijkse Vader-Dochter Picknick waar een beker te winnen valt. / Phineas en Ferb bouwen de Niagara watervallen na en Candace past op het zusje van Jeremy.

Morgen | 13:28 Ennio Morricone - Filmsuite in Duo

Pietro Tagliaferri (klarinet) en Francesco Attesti (piano) voeren een suite uit met filmmuziek (C'era una volta il West - Mission - Nuovo Cinema Paradiso) van de Italiaanse filmcomponist Ennio Morricone. Het stuk is gearrangeerd voor piano en klarinet door Massimo Berzolla. Ennio Morricone is één van de meest succesvolle filmcomponisten ooit. Hij verzorgde muziek voor meer dan vijfhonderd films en tv-series en won in 2016 op 86-jarige leeftijd nog een Oscar voor zijn bijdrage aan Tarantino’s The Hateful Eight (2015). Hiermee werd Morricone de oudste Oscarwinnaar ooit. Opgenomen in de Piano Hall van Yamaha Village te Lesmo en geregisseerd door Pietro Tagliaferri.

Morgen | 18:30 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 15 van 70 - BNNVARA Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. In iedere aflevering van dit zevende seizoen zien we singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Morgen | 18:54 Grieg - Pianoconcert in a-klein, Op. 16

Alvaro Siviero is de solist in Griegs Pianoconcert in a-klein. Sinfonia Rotterdam staat onder de muzikale leiding van dirigent Conrad van Alphen. Deze uitvoering is opgenomen in de Doelen in Rotterdam in 2018. Het concert wordt afgesloten met een uitvoering van Villa-Lobos’ Dansa do Índio Branco. Het Pianoconcert in a-klein, Op. 16 is het enige pianoconcert dat de Grieg ooit voltooide. Hij componeerde het 1868 in Søllerød in Denemarken op slechts 24-jarige leeftijd.

Morgen | 19:00 The Perfect Murder

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Horror In Harlem Carmen Quinones en Ruben Frederick, beiden van middelbare leeftijd, worden doodgestoken in hun appartement in East Harlem. Naast het dode stel ligt $16.000 in contanten.

Morgen | 20:00 René van Nie - Kind van de Zon

In de documentaire portretteren Raymon Hilkman en Guido Franken de eigenzinnige en eigenwijze filmmaker op de plaats waar hij zich thuis voelt: Aruba. Collega’s, vrienden en generatiegenoten zoals Frans Bromet, Josée Ruiter, Cor van Rijn en Hans Beerekamp komen, net als twee van René’s dochters aan het woord. René van Nie werd in 1939 geboren in Overschie, maar groeide op in de buurt van Sittard. Op jonge leeftijd vertrok van Nie naar Amsterdam. Daar werkte hij in zijn jonge jaren mee aan talloze (korte) filmproducties. Dit beviel hem zo goed dat hij al snel zelfstandig vele opdrachten binnenhaalde en vervaardigde. Na talloze opdrachtfilms, maakte hij in de periode 1974-1982 een vijftal fictiefilms, waaronder De Vijf van de Vierdaagse (1974), Kind van de Zon (1975) en Sabine (1982). Zijn carrière eindigde abrupt na de film Sabine. Sinds 1988 woonde Van Nie op Aruba, waar hij in 2017 overleed.

Morgen | 23:45 Romans

Morgen - Film, Malky (Orlando Bloom) is een hardwerkende man van middelbare leeftijd. Maar zijn leven gaat gebukt onder onzekerheden en psychische problemen. Op jonge leeftijd is hij seksueel misbruikt door een priester die hij vertrouwde en naar ...

Malky (Orlando Bloom) is een hardwerkende man van middelbare leeftijd. Maar zijn leven gaat gebukt onder onzekerheden en psychische problemen. Op jonge leeftijd is hij seksueel misbruikt door een priester die hij vertrouwde en naar wie hij opkeek. Hier wordt hij steeds opnieuw mee geconfronteerd. Nu gaat hij de strijd aan met de demonen uit zijn verleden.

Overmorgen | 07:56 Mozart - Pianoconcerten Nr. 14 & Nr. 23

Pianist Francesco Attesti (*1975) behoort tot de beste vertolkers van het Romantische repertoire. Hij gaf zijn eerste concert al op 11-jarige leeftijd, en op zijn 23e haalde hij de hoogst toegekende cijfers aan het Conservatorio Luigi Cherubini in Florence. In deze uitzending ziet u een opname uit 2016 van zijn concerttournee ‘Deeply Mozart’, waarin Attesti W. A. Mozarts pianoconcerten KV 449 en KV 488 uitvoert, samen met het Italiaanse OIDA Orchestra onder leiding van dirigent Paolo Belloli.

Overmorgen | 08:20 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 15 van 70 - BNNVARA Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Overmorgen | 12:55 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 1 van 40 - Altijd kind Gumball en Darwin nemen iedereen die ouder is geregeld op de hak vanwege hun leeftijd maar dan krijgen ze de baard in de keel...

Overmorgen | 15:50 Andere Tijden

Overmorgen - Informatief, Seizoen 20 Aflevering 35 van 35 Tienersterren van toen NTR/VPRO De tienersterren van begin ...

Seizoen 20 - Aflevering 35 van 35 - Tienersterren van toen - NTR/VPRO De tienersterren van begin jaren zestig zijn zelf nog piepjong als ze beroemd worden. Willeke Alberti, Trea Dobbs en Ria Valk zijn nog geen twintig als ze grote hits scoren met nummers als Spiegelbeeld, Ploem Ploem Jenka en Rockin' Billy. De populaire muziek is in opkomst en jongeren zijn een nieuwe belangrijke doelgroep; zij willen idolen van hun eigen leeftijd zien.

Overmorgen | 19:10 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 11 van 70 - BNNVARA Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Zo 4 oktober 2020 | 05:15 Andere Tijden

Seizoen 20 - Aflevering 35 van 35 - Tienersterren van toen - NTR/VPRO De tienersterren van begin jaren zestig zijn zelf nog piepjong als ze beroemd worden. Willeke Alberti, Trea Dobbs en Ria Valk zijn nog geen twintig als ze grote hits scoren met nummers als Spiegelbeeld, Ploem Ploem Jenka en Rockin' Billy. De populaire muziek is in opkomst en jongeren zijn een nieuwe belangrijke doelgroep; zij willen idolen van hun eigen leeftijd zien.

Zo 4 oktober 2020 | 06:35 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 12 van 70 - BNNVARA Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Zo 4 oktober 2020 | 07:16 Le Grand Orgue in Concert

Olivier Latry, de huidige organist van het orgel van de Notre Dame te Parijs, begon zijn muzikale carrière toen hij op 16-jarige leeftijd toetrad tot de orgelklas van Gaston Litaize aan het Conservatorium van Saint-Maur-des-Fossés. Op slechts 23-jarige leeftijd werd Latry benoemd tot een van de ‘titulaires des grands orgues’ van de Notre Dame te Parijs. Naast zijn werk als organist en componist is Latry ook als professor verbonden aan het Conservatorium van Parijs. In dit concert uit 2015 staan onder meer orgelwerken van Bach, Vierne en Daquin op het programma.

Zo 4 oktober 2020 | 16:00 Het Uur van de Wolf: Dancer

NTR Gezegend met een enorme lichaamskracht en elegantie bestormt de Oekraïense Sergei Polunin op zeer jonge leeftijd de professionele balletwereld. Hij maakt grote indruk en wordt op zijn negentiende de jongste solist ooit van The Royal Ballet in Londen. Nog geen twee succesvolle jaren later neemt hij ontslag. Zijn roem maakt hem doodongelukkig en zelfdestructief: hij gebruikt drugs, komt geregeld niet opdagen bij interviews, zijn lijf zit onder de tatoeages en hij lijdt aan depressies. Hoe de 'bad boy of ballet' alle plezier in het dansen verliest is te zien in deze fascinerende documentaire.

Zo 4 oktober 2020 | 17:00 Van onschatbare waarde

Seizoen 4 - Aflevering 3 van 6 - MAX De vader van verkoper Andreas raakte als kleine jongen zo onder de indruk van Circus Sarrasani dat hij besloot zelf een miniatuurversie te bouwen. Tijdens en na WOII bouwde hij met alles wat hij in huis kon vinden. Andreas heeft het circus altijd gekoesterd en het overal laten zien. Nu hij zelf op leeftijd is zoekt hij iemand die het levensproject van zijn vader van hem wil overnemen. * Meneer Boddaert heeft een bijzonder designstuk: een bronzen aapje van de Nederlandse kunstenaar Jan Altorf. De experts zijn ervan onder indruk. Meneer Boddaert geeft Dionne op een briefje wat hij ervoor wil hebben. Zijn de experts bereid dat te betalen? * Verkoper Pauline kreeg een portret van de sjieke oma van haar overleden vrouw. Het portret is geschilderd door Wim Hofker, een Nederlandse schilder die vooral bekend is om zijn Balinese landschappen en danseressen. Die schilderijen brengen tienduizenden euro's op, maar hoe zit het dan met zo'n portret? * Michel heeft geïnvesteerd in een fles whisky, uit het duurste vat dat ooit is verkocht. Hij gokt dat in ieder geval één van de experts zijn passie voor de drank deelt. Lukt het hem zijn fles te verkopen?

Zo 4 oktober 2020 | 19:10 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 12 van 70 - BNNVARA Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Zo 4 oktober 2020 | 19:52 Brahms - Vioolsonate Nr. 3, op. 108

Tijdens een concert vanuit de kerk van Verbier bundelen de Griekse violist Leonidas Kavakos en de Chinese pianiste Yuja Wang de krachten in interpretaties van vioolsonates van Johannes Brahms. Kavakos werd in 1985 in één klap wereldberoemd door op 18-jarige leeftijd de eerste prijs te winnen tijdens het prestigieuze Sibeliusconcours. Samen met Yuja Wang, een van de populairste pianisten van deze tijd, vormt hij een meesterlijk kamermuziekduo. Op het programma staan Brahms' ‘Regensonate’ Op. 78, ‘Thunersonate’ Op. 100 en de laatste vioolsonate, Op. 108.

Zo 4 oktober 2020 | 20:00 Junior Masterchef Australia

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 17 5500 hoopvolle, jonge koks in de leeftijd van 8 - 12 jaar, strijden in Australië voor de titel Junior Masterchef. Doormiddel van de Mystery box en teamuitdagingen moeten ze bewijzen dat ze de titel waardig zijn.

Zo 4 oktober 2020 | 21:05 Junior Masterchef Australia

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 17 5500 hoopvolle, jonge koks in de leeftijd van 8 - 12 jaar, strijden in Australië voor de titel Junior Masterchef. Doormiddel van de Mystery box en teamuitdagingen moeten ze bewijzen dat ze de titel waardig zijn.

Zo 4 oktober 2020 | 21:40 Le grand bain

04/10 - Comedy, Film, In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De heren ...

In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De heren zelf zijn van diverse pluimage en hebben ook allemaal zo hun eigen besognes. Samen vormen ze echter een hecht team en zijn ze er voor elkaar. Ondanks sceptische reacties van familie en vrienden besluiten ze als team voor Frankrijk uit te komen op het WK synchroonzwemmen. Met veel wilskracht storten ze zich in het avontuur, dat hen het zelfvertrouwen en het plezier in het leven teruggeeft.

Zo 4 oktober 2020 | 23:25 Het Uur van de Wolf: Dancer

NTR Gezegend met een enorme lichaamskracht en elegantie bestormt de Oekraïense Sergei Polunin op zeer jonge leeftijd de professionele balletwereld. Hij maakt grote indruk en wordt op zijn negentiende de jongste solist ooit van The Royal Ballet in Londen. Nog geen twee succesvolle jaren later neemt hij ontslag. Zijn roem maakt hem doodongelukkig en zelfdestructief: hij gebruikt drugs, komt geregeld niet opdagen bij interviews, zijn lijf zit onder de tatoeages en hij lijdt aan depressies. Hoe de 'bad boy of ballet' alle plezier in het dansen verliest is te zien in deze fascinerende documentaire.

Ma 5 oktober 2020 | 08:20 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 13 van 70 - BNNVARA Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Ma 5 oktober 2020 | 11:00 The Perfect Murder

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Horror In Harlem Carmen Quinones en Ruben Frederick, beiden van middelbare leeftijd, worden doodgestoken in hun appartement in East Harlem. Naast het dode stel ligt $16.000 in contanten.

Ma 5 oktober 2020 | 16:30 Blauw Bloed

Seizoen 2020 - Aflevering 33 van 41 - Koning kriskras door het land - EO Koning Willem-Alexander was vrijdagmiddag in Amsterdam voor een werkbezoek aan de Noord/Zuidlijn. Op metrostation Europaplein sprak de koning onder anderen met een medewerker van het Amsterdamse openbaarvervoerbedrijf en met een reiziger over hun ervaringen. Een ritje met de metro mocht natuurlijk niet ontbreken. Eerder deze week bezocht de koning in Haarlem een project van het Oranje Fonds, waar succesvolle ondernemers jongeren helpen hun leven op de rit te krijgen. Ook reisde hij af naar de provincie Groningen. In Delfzijl nam hij een kijkje bij een bedrijf dat expert is in recycling en in Winschoten opende hij een nieuwe productielijn voor coronatestkits. * De stad Amsterdam is vele musea rijk. Een van de grote schatten van de Hermitage is de fabelachtige juwelencollectie. De tentoonstelling 'Juwelen! Schitteren aan het Russische Hof' is uitgebreid met een aantal nieuwe aanwinsten. Juwelenexpert Martijn Akkerman neemt ons mee in de wereld van pracht en praal. * Prinses Mabel, koningin Rania, hertogin Meghan en koningin Máxima hebben in ieder geval één ding gemeen: het zijn alle vier échte powervrouwen. Miluska van 't Lam, hoofdredacteur van Harper's Bazaar, vertelt ons hoe deze royals in hun kracht staan. * Koningin Elizabeth is niet het enige staatshoofd dat door haar hoge leeftijd broos en kwetsbaar is. Ook koning Harald en koningin Margrethe zijn niet meer de jongsten en schuiven al jaren taken door naar hun troonopvolgers. Maar van ophouden of aftreden willen ze niet weten. Koningshuisdeskundige Hans Jacobs over waarom koningin Beatrix aftrad en de Britse vorstin niet.

Ma 5 oktober 2020 | 17:22 Hot in Cleveland

Seizoen 3 - Aflevering 6 Amerikaanse televisiekomedie met Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick en Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA die in Cleveland, Ohio, belanden. De dames organiseren een feestje, omdat ze allemaal een probleem hebben: Joy gaat uit met een man van wie ze de leeftijd niet kan inschatten, Victoria is samen met een handmodel (Sean Hayes), Melanie’s vriend lijkt op Winnie de Poeh en Roy’s moeder (John Mahoney) heeft een hekel aan Elka. Gastacteurs: John Mahoney, Sean Hayes, Phil Morris, Sean O’Bryan

 Meer

Leeftijd gemist

Eerder Vandaag | 08:52 Brahms - Vioolsonate Nr. 3, op. 108

Tijdens een concert vanuit de kerk van Verbier bundelen de Griekse violist Leonidas Kavakos en de Chinese pianiste Yuja Wang de krachten in interpretaties van vioolsonates van Johannes Brahms. Kavakos werd in 1985 in één klap wereldberoemd door op 18-jarige leeftijd de eerste prijs te winnen tijdens het prestigieuze Sibeliusconcours. Samen met Yuja Wang, een van de populairste pianisten van deze tijd, vormt hij een meesterlijk kamermuziekduo. Op het programma staan Brahms' ‘Regensonate’ Op. 78, ‘Thunersonate’ Op. 100 en de laatste vioolsonate, Op. 108.

Eerder Vandaag | 08:15 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 13 van 70 - BNNVARA Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. In iedere aflevering van dit zevende seizoen zien we singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?