Lang op tv (tv-tips)

Ma 22 juli 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8101 - Amerikaanse soap. Liam bereidt een romantisch diner voor, ter gelegenheid van de laatste avond van Hope en hem als getrouwd stel. Flo en Zoe bespreken de voor- en nadelen van het vertellen van de waarheid als ze horen dat Hope en Liam gaan scheiden.

Overmorgen | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8100 - Amerikaanse soap. Hope en Liam hebben een emotioneel gesprek over het leven dat ze zouden moeten hebben met Beth. De passie tussen Wyatt en Flo is weer terug en ze beleven hun eerste romantische nacht sinds Las Vegas.

Morgen | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8099 - Amerikaanse soap. Thomas overrompelt Hope met een zoen als hij merkt dat zijn plan heeft gewerkt. Flo en Wyatt profiteren ervan dat ze de Forrester-villa voor zichzelf hebben.

Di 23 juli 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8102 - Amerikaanse soap. Steffy confronteert Thomas met de ware reden waarom hij Hope in Douglas' leven wil. Xander heeft het gesprek tussen Zoe en Flo opgevangen en eist antwoorden van Zoe over Beth.

Wo 24 juli 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8103 - Amerikaanse soap. Thomas wil dat Steffy zich de betekenisvolle momenten tussen haar en Liam herinnert. De relatie tussen Zoe en Xander hangt aan een zijden draadje als ze hem een duister geheim opbiecht.

Ma 29 juli 2019 | 18:05 The Bold And The Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8106 - Amerikaanse soap. Brooke heeft het gevoel dat er iets niet klopt en praat met Hope over het heroverwegen van haar volgende stap. Liam confronteert Thomas met de reden waarom hij heeft geïnvesteerd in zijn relatie met Hope en Steffy.

Vr 26 juli 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8105 - Amerikaanse soap. Thomas gaat tegen Carter in als hij Hope wijze raad geeft over het beëindigen van haar huwelijk. Xander maakt ruzie met Flo en Zoe over doen wat goed is. Hij eindigt met een dreigement.

Za 20 juli 2019 | 20:25 Nieuw: The Pier

20/07 - Thrillerserie, Vanaf vanavond is de Spaanse dramaserie El Embarcadero, hier uitgezonden als The Pier, vier ...

Vanaf vanavond is de Spaanse dramaserie El Embarcadero, hier uitgezonden als The Pier, vier zaterdagen met dubbele afleveringen om 20:25 uur te zien op NPO 3. Dubelleven De serie gaat over Alejandra. Zij is een succesvol architecte en gelukkig getrouwd. Als ze er op een dag achterkomt dat haar echtgenoot een dubbelleven heeft geleid, zet dat alles op zijn kop. Andere wereld Ze gaat op zoek naar antwoorden en belandt in een compleet andere wereld die haar niet meer loslaat. Zo ontdekt ze een kant van zichzelf waarvan ze niet wist dat ze die bezat.

Do 25 juli 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8104 - Amerikaanse soap. Flo is overweldigd door schuldgevoelens als ze het nieuws hoort over het huwelijk van Hope en Liam. Ridge neemt een gok en speelt advocaat van de duivel bij Brooke over Hope, Liam en Steffy.

Overmorgen | 20:30 Sex Tape IMDb: 5.1

Overmorgen - IMDB * 5.1 - Komedie, Sex Tape is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Jake Kasdan. De hoofdrollen worden vertolkt door Cameron Diaz, Jason Segel en Rob Corddry. Vroeger hadden Jay en Annie een ...

Sex Tape is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Jake Kasdan. De hoofdrollen worden vertolkt door Cameron Diaz, Jason Segel en Rob Corddry. Vroeger hadden Jay en Annie een spannend seksleven vol vuur en passie, maar tien jaar en twee kinderen later is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken. Ze besluiten om zichzelf te filmen terwijl ze drie uur lang alle standjes uitproberen uit het boek The Joy of Sex. Het leek een goed idee, tot ze erachter komen dat hun wel erg persoonlijke video per ongeluk naar andere mensen werd verstuurd. Nu hun reputatie op het spel staat, moeten ze zien te voorkomen dat de video online verschijnt, wat leidt tot een onvergetelijke avond vol bizarre gebeurtenissen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sex-tape

Overmorgen | 20:30 Heer & Meester de Film IMDb: 6.4

Overmorgen - IMDB * 6.4 - Tv-drama, Heer & Meester de Film is een Nederlands tv drama uit 2018 met in de hoofdrol Daan Schuurmans. De film is het langverwachte slot van de misdaadserie Heer & Meester, die op NPO 1 bij Omroep MAX te zien was. In de ...

Heer & Meester de Film is een Nederlands tv-drama uit 2018 met in de hoofdrol Daan Schuurmans. De film is het langverwachte slot van de misdaadserie Heer & Meester, die op NPO 1 bij Omroep MAX te zien was. In de tv-film wordt privédetective Valentijn Rixtus Bentinck geconfronteerd met zijn verleden. De serie draaide om de zoektocht van hij naar zijn achtergrond en afkomst. Naast Schuurmans zijn ook Sophie van Winden, Hubert Fermin en Robert de Hoog te zien in de film. Van Heer en Meester verschenen twee seizoenen van ieder tien afleveringen. De reeksen werden in het voorjaar van 2014 en 2016 uitgezonden. De uitzendingen trokken gemiddeld meer dan een miljoen kijkers. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/heer-meester-de-film

Morgen | 21:35 Helden van Het Máxima: onderzoek naar kanker

Morgen - Documentaire, In de tweede aflevering van Helden van Het Máxima, de documentaireserie over het reilen en ...

In de tweede aflevering van Helden van Het Máxima, de documentaireserie over het reilen en zeilen achter de schermen van het Prinses Máxima Centrum, een nieuw kinderoncologisch centrum, wordt onderzoeker Jan Molenaar gevolgd. Research Het draait in het Centrum niet alleen om zorg, ook om research. Een nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Het doel van Molenaar is om in ieder geval één kindje met neuroblastoom te genezen. Biopt Ook is deze uitzending patiënt Koen opnieuw te zien. Hij krijgt een belangrijke biopt die Molenaar gaat onderzoeken. Nog één deel Volgende week donderdag is rond 21:30 uur het derde en laatste deel van deze documentaireserie te zien.

Di 30 juli 2019 | 18:05 The Bold And The Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8107 - Amerikaanse soap. Zoe en Flo maken ruzie. Ze realiseren zich dat ze voor altijd met elkaar verbonden zijn door de sinistere daad van Reese. Xander stormt binnen bij Liam en Hope en wil met hen praten voordat ze iets tekenen.

Ma 22 juli 2019 | 17:35 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8100 - Amerikaanse soap. Hope en Liam hebben een emotioneel gesprek over het leven dat ze zouden moeten hebben met Beth. De passie tussen Wyatt en Flo is weer terug en ze beleven hun eerste romantische nacht sinds Las Vegas.

Ma 29 juli 2019 | 17:35 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8105 - Amerikaanse soap. Thomas gaat tegen Carter in als hij Hope wijze raad geeft over het beëindigen van haar huwelijk. Xander maakt ruzie met Flo en Zoe over doen wat goed is. Hij eindigt met een dreigement.

 Meer
Je vindt hier de programma's van Lang op tv We hebben de volgende programma's voor Lang The Bold and the Beautiful: 22/07 - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8101 Amerikaanse soap. Liam bereidt een romantisch diner voor, ter gelegenheid van. The Bold and the Beautiful: Overmorgen - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8100 Amerikaanse soap. Hope en Liam hebben een emotioneel gesprek over het. The Bold and the Beautiful: Morgen - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8099 Amerikaanse soap. Thomas overrompelt Hope met een zoen als hij merkt dat zijn. The Bold and the Beautiful: 23/07 - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8102 Amerikaanse soap. Steffy confronteert Thomas met de ware reden waarom hij Hope. The Bold and the Beautiful: 24/07 - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8103 Amerikaanse soap. Thomas wil dat Steffy zich de betekenisvolle momenten tussen. The Bold And The Beautiful: 29/07 - Soap, Seizoen 34 Aflevering 8106 Amerikaanse soap. Brooke heeft het gevoel dat er iets niet klopt en praat met. The Bold and the Beautiful: 26/07 - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8105 Amerikaanse soap. Thomas gaat tegen Carter in als hij Hope wijze raad geeft. Nieuw: The Pier: 20/07 - Thrillerserie, Vanaf vanavond is de Spaanse dramaserie El Embarcadero, hier uitgezonden als The Pier, vier. The Bold and the Beautiful: 25/07 - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8104 Amerikaanse soap. Flo is overweldigd door schuldgevoelens als ze het nieuws. Sex Tape: Overmorgen - IMDB * 5.1 - Komedie, Sex Tape is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Jake Kasdan. De hoofdrollen worden vertolkt door Cameron Diaz, Jason Segel en Rob Corddry. Vroeger hadden Jay en Annie een. Heer & Meester de Film: Overmorgen - IMDB * 6.4 - Tv-drama, Heer & Meester de Film is een Nederlands tv drama uit 2018 met in de hoofdrol Daan Schuurmans. De film is het langverwachte slot van de misdaadserie Heer & Meester, die op NPO 1 bij Omroep MAX te zien was. In de. Helden van Het Máxima: onderzoek naar kanker: Morgen - Documentaire, In de tweede aflevering van Helden van Het Máxima, de documentaireserie over het reilen en. The Bold And The Beautiful: 30/07 - Soap, Seizoen 34 Aflevering 8107 Amerikaanse soap. Zoe en Flo maken ruzie. Ze realiseren zich dat ze voor. The Bold and the Beautiful: 22/07 - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8100 Amerikaanse soap. Hope en Liam hebben een emotioneel gesprek over het leven. The Bold and the Beautiful: 29/07 - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8105 Amerikaanse soap. Thomas gaat tegen Carter in als hij Hope wijze raad geeft.

Lang op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 00:05 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 02:00 NOS Journaal

Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 02:20 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 06:30 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 06:35 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 06:40 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 06:45 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 06:50 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 07:00 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 07:15 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 07:30 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 07:40 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 08:00 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 08:15 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 08:30 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 08:40 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 09:00 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 09:30 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 10:00 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 10:00 Rintje

Aflevering 9 - Nederlandse animatieserie. Na-apen. Rintje, Tobias en Henriette gaan samen spelen. Maar Henriette zegt de hele tijd de jongens na. Ze is aan het na-apen. Tobias en Rintje willen dat ze ophoudt, maar Henriette houdt lang vol.

Morgen | 11:05 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen. Naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel.

Morgen | 11:40 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8098 - Amerikaanse soap. Liam zweert Thomas dat Hope misschien gevoelens heeft voor Douglas, maar dat ze nooit van hem zal houden. Steffy is sprakeloos als Hope vraagt haar visie te gebruiken om haar toekomst vorm te geven.

Morgen | 12:00 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 12:20 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 12:40 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 13:00 NOS Journaal

Aflevering 143 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 13:20 NOS Journaal

Aflevering 143 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 16:40 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 54 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Morgen | 17:35 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8098 - Amerikaanse soap. Liam zweert Thomas dat Hope misschien gevoelens heeft voor Douglas, maar dat ze nooit van hem zal houden. Steffy is sprakeloos als Hope vraagt haar visie te gebruiken om haar toekomst vorm te geven.

Morgen | 18:00 NOS Journaal

Aflevering 143 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 18:50 NOS Sportjournaal

Aflevering 142 - Sportnieuws. Met het belangrijkste sportnieuws van de dag.

Morgen | 20:00 NOS Journaal

Aflevering 143 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Morgen | 20:00 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen. Naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel.

Overmorgen | 00:15 NOS Journaal

Aflevering 143 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Overmorgen | 02:15 NOS Journaal

Aflevering 143 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Overmorgen | 02:35 NOS Journaal

Aflevering 143 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Overmorgen | 06:30 NOS Journaal

Aflevering 143 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Overmorgen | 06:35 NOS Journaal

Aflevering 143 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Overmorgen | 06:40 NOS Journaal

Aflevering 143 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

 Meer

Lang op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:50 Vuelta d’España - 3324km

De ploeg van kopman Steven Kruiswijk is 3 weken en 3.324km lang gevolgd tijdens de Ronde van Spanje van 2017. Het team is van binnenuit gevolgd, wat heeft geresulteerd in schitterende inkijk in het wel en wee van deze Nederlandse wielerploeg. Drama, teleurstellingen en hoopvolle resultaten wisselen elkaar af in deze aangrijpende documentaire van Job van der Zon.

Vandaag | 23:05 Bram Tankink: Stoppen of Doorgaan

Een documentaire over wielrenner Bram Tankink. Begin 2017 ging hij er nog van uit dat 2017 zijn laatste seizoen als beroepswielrenner zou zijn, gedurende het seizoen sloeg de twijfel toe. In deze film van Ad van Ham volgen we "The Tank" een seizoen lang, met alle diepte- en hoogtepunten, inclusief het letterlijke hoogtepunt in de Himalaya. Uiteindelijk volgt dan het antwoord op de vraag: stoppen of doorgaan?

Vandaag | 23:10 Bram Tankink: Stoppen of Doorgaan

Een documentaire over wielrenner Bram Tankink. Begin 2017 ging hij er nog van uit dat 2017 zijn laatste seizoen als beroepswielrenner zou zijn, gedurende het seizoen sloeg de twijfel toe. In deze film van Ad van Ham volgen we "The Tank" een seizoen lang, met alle diepte- en hoogtepunten, inclusief het letterlijke hoogtepunt in de Himalaya. Uiteindelijk volgt dan het antwoord op de vraag: stoppen of doorgaan?

Morgen | 04:30 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: HMS Ark Royal leidt vijf maanden lang een internationale taskforce over de Atlantische Oceaan als onderdeel van de grootste marineoefening in vredestijd in de afgelopen tien jaar.

Morgen | 05:10 Ultimate Animals Compilations

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Wolves And Crows: Kraaien zijn even slim als dolfijnen en kunnen praten als papegaaien. Wolven kunnen drie dagen lang op een enorm groot grondgebied jagen.

Morgen | 09:20 Lang Leve Koning Julien

'That's Sooo Rob.' De vroegere beste vriend van koning Julien duikt op en neemt Julien mee naar wilde feestjes.

Morgen | 12:15 Last Chance High

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks over het leven op Moses Montefiore Academy in Chicago, waar probleemjongeren les volgen. Scared Speechless. Montreal 'Spanky' Almond, een jongen die op school lang werd gepest door zijn spraakgebrek, vindt een mentor. Crystal loopt thuis weg. Iedereen vreest voor haar leven.

Morgen | 15:45 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Morgen | 18:15 Leeuwenland

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks waarin twee leeuwenfamilies in het South Luangwa National Park in Zambia een half jaar lang gevolgd worden. Prides in Conflict. Het territorium van de twee groepen overlapt. Dat zorgt voor de nodige problemen en het brengt de pasgeboren welpjes in gevaar. Eén van de andere groep welpjes, Grace, heeft een enorme stap voorwaarts gezet, maar daar hoort ook een belangrijke les bij. Een verdwaald olifantenjong is tussen de leeuwen terechtgekomen. Als het niet snel weer bij z'n familie geraakt, is het hopeloos verloren. Twee dominante mannetjesleeuwen keren terug naar hun oude groepen.

Morgen | 23:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Overmorgen | 04:35 Winx Club

Seizoen 6 - Aflevering 13 - De feeenpeetmoeder : Na lang zoeken vinden de Winx Eldora, de feeën peetmoeder. Zij kan de Winx meer vertellen over wat er is gebeurd met Selina. Intussen maken de Trix zich op voor een massale aanval tegen de Winx.

 Meer

Lang gemist

Gisteren 15:55 Jinek: o.a. Annemiek van Vleuten

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Annemiek van Vleuten won gisteren voor ...

Vanavond onder andere in Jinek: Annemiek van Vleuten won gisteren voor het tweede jaar op rij de Giro Rosa Annemiek van Vleuten won gisteren voor het tweede jaar op rij de Giro Rosa, de vrouwenversie van de Ronde van Italië. Van Vleuten reed zo snel, dat haar concurrenten haar zelfs een aliën noemden, omdat haar prestaties bovenmenselijk zouden zijn. Vanavond landt ze op Schiphol en komt ze gelijk door naar onze studio om haar prestatie te vieren. Met Fons de Poel en Sander de Kramer blikken we vooruit op de Vierdaagse Presentatoren Fons de Poel en Sander de Kramer doen vanaf morgen dagelijks verslag van het grootste wandelevenement van de wereld: de Nijmeegse Vierdaagse, dat jaarlijks tienduizenden wandelaars en honderdduizenden toeschouwers op de been brengt. In ‘Het Gevoel van de Vierdaagse’ zoemt het programma in op de wandelaars. Het is lang geleden dat wandelen een suffig imago had, want het lijkt hipper dan ooit: jong én oud is vertegenwoordigd. Vanavond vertellen Fons en Poel over ‘de vrolijkste en vriendelijkste marathon van de wereld’. Alweer 50 jaar geleden: André Kuipers vertelt straks over de eerste maanlanding Het is deze week precies vijftig jaar geleden dat de Neil Armstrong en Buzz Aldrin als eerste mensen een stap op de maan zetten. De landing van de Apollo 11 werd in de nacht van 20 op 21 juli 1969 door ruim 500 miljoen mensen bekeken. Volgens astronaut André Kuipers is het zelfs het hoogtepunt van de mensheid. Deze week staat dan voor hem ook in het teken van de maanlanding met een speciale televisie-uitzending en twee concerten. We bespreken de historische gebeurtenis vanavond met André Kuipers. Minister Dekker trekt 3 miljoen euro uit om smokkel in gevangenissen terug te dringen Gevangenen die blowen in de cel zonder dat iemand ingrijpt, of vanuit de gevangenis hun criminele zaakjes voortzetten met binnengesmokkelde telefoons. Het lijkt aan de orde van de dag in Nederlandse gevangenissen. Volgens sommigen zijn de gevangenismuren in Nederland zo lek als een mandje. Minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker trekt nu 3 miljoen euro uit om de lekke gevangenissen te dichten.

Gisteren 00:25 Jinek: o.a. Annemiek van Vleuten

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Annemiek van Vleuten won gisteren ...

Vanavond onder andere in Jinek: Annemiek van Vleuten won gisteren voor het tweede jaar op rij de Giro Rosa Annemiek van Vleuten won gisteren voor het tweede jaar op rij de Giro Rosa, de vrouwenversie van de Ronde van Italië. Van Vleuten reed zo snel, dat haar concurrenten haar zelfs een aliën noemden, omdat haar prestaties bovenmenselijk zouden zijn. Vanavond landt ze op Schiphol en komt ze gelijk door naar onze studio om haar prestatie te vieren. Met Fons de Poel en Sander de Kramer blikken we vooruit op de Vierdaagse Presentatoren Fons de Poel en Sander de Kramer doen vanaf morgen dagelijks verslag van het grootste wandelevenement van de wereld: de Nijmeegse Vierdaagse, dat jaarlijks tienduizenden wandelaars en honderdduizenden toeschouwers op de been brengt. In ‘Het Gevoel van de Vierdaagse’ zoemt het programma in op de wandelaars. Het is lang geleden dat wandelen een suffig imago had, want het lijkt hipper dan ooit: jong én oud is vertegenwoordigd. Vanavond vertellen Fons en Poel over ‘de vrolijkste en vriendelijkste marathon van de wereld’. Alweer 50 jaar geleden: André Kuipers vertelt straks over de eerste maanlanding Het is deze week precies vijftig jaar geleden dat de Neil Armstrong en Buzz Aldrin als eerste mensen een stap op de maan zetten. De landing van de Apollo 11 werd in de nacht van 20 op 21 juli 1969 door ruim 500 miljoen mensen bekeken. Volgens astronaut André Kuipers is het zelfs het hoogtepunt van de mensheid. Deze week staat dan voor hem ook in het teken van de maanlanding met een speciale televisie-uitzending en twee concerten. We bespreken de historische gebeurtenis vanavond met André Kuipers. Minister Dekker trekt 3 miljoen euro uit om smokkel in gevangenissen terug te dringen Gevangenen die blowen in de cel zonder dat iemand ingrijpt, of vanuit de gevangenis hun criminele zaakjes voortzetten met binnengesmokkelde telefoons. Het lijkt aan de orde van de dag in Nederlandse gevangenissen. Volgens sommigen zijn de gevangenismuren in Nederland zo lek als een mandje. Minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker trekt nu 3 miljoen euro uit om de lekke gevangenissen te dichten.

Eergisteren 20:35 Start: Beter laat dan nooit

Eergisteren - Reality-show, Het realityprogramma Beter Laat Dan Nooit, waarin Olcay Gulsen naar Zuidoost Azië reist ...

Het realityprogramma Beter Laat Dan Nooit, waarin Olcay Gulsen naar Zuidoost-Azië reist met vier tv-legendes, wordt vanaf vanavond elke maandag om 20:30 uur herhaald op RTL 4. Oude vakbroeders Willibrord Frequin (76), Peter Faber (74), Gerard Cox (78) en Barrie Stevens (74) zijn oude vakbroeders, die bij elkaar meer dan 175 jaar op de buis te zien waren. Ze maken samen met Olcay Gulsen een bijzondere roadtrip door Zuidoost-Azië. Acht weken lang volgen we hun wekelijkse avonturen door Japan, Vietnam, Thailand en Sri Lanka. Hoogtepunten De reis kent vele hilarische hoogtepunten. Zo houden ze onder andere een levensechte Mario Kart race door de straten van Tokyo, bezoeken ze het grootste Hindoe festival van Sri Lanka en volgen ze bokslessen in Bangkok. De activiteiten gaan gepaard met diepgaande en ontroerende gesprekken, een lach en een traan, waarin ook hun jarenlange vakbroederschap tot uiting komt. Een kant die we van hen nog niet eerder hebben gezien.

Eerder Vandaag | 22:30 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: HMS Ark Royal leidt vijf maanden lang een internationale taskforce over de Atlantische Oceaan als onderdeel van de grootste marineoefening in vredestijd in de afgelopen tien jaar.

Eerder Vandaag | 20:35 Onze boerderij

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks over het boerenleven. Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollen-kweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laatste keer zijn koeien. De boerderij en het ouderlijk huis worden verkocht. Samen met Yvon haalt Tom herinneringen op aan zijn jeugd en ze praten met Toms vader over hoe hij het vindt dat hij na zo'n 45 jaar aan zijn welverdiende pensioen begint. Voor Tom is het een spannende tijd op zijn bedrijf. De winter is zo nat geweest dat nu in spanning wordt gewacht of de oogst wel gaat lukken. * Barry en Annique Brockhoff runnen al jaren een moderne rozenkwekerij. Barry is opgegroeid in een tuindersfamilie en Annique is dochter van een akkerbouwer. Yvon mag een dagje meedraaien in de drukste periode van het jaar. Het is namelijk bijna Valentijnsdag.

Eerder Vandaag | 20:30 Vuelta d’España - 3324km

De ploeg van kopman Steven Kruiswijk is 3 weken en 3.324km lang gevolgd tijdens de Ronde van Spanje van 2017. Het team is van binnenuit gevolgd, wat heeft geresulteerd in schitterende inkijk in het wel en wee van deze Nederlandse wielerploeg. Drama, teleurstellingen en hoopvolle resultaten wisselen elkaar af in deze aangrijpende documentaire van Job van der Zon.

Eerder Vandaag | 20:01 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen. Naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel.

Eerder Vandaag | 20:00 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 18:08 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8098 - Amerikaanse soap. Liam zweert Thomas dat Hope misschien gevoelens heeft voor Douglas, maar dat ze nooit van hem zal houden. Steffy is sprakeloos als Hope vraagt haar visie te gebruiken om haar toekomst vorm te geven.

Eerder Vandaag | 18:00 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 17:41 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8097 - Amerikaanse soap. Brooke zoekt steun bij Ridge, maar is verbijsterd als ze ontdekt wat hij echt vindt van Hope, Liam, Steffy en Thomas. Hope bezoekt Steffy en is opgetogen dat ze baby Phoebe weer in haar armen kan houden.

Eerder Vandaag | 16:50 Vuelta d’España - 3324km

De ploeg van kopman Steven Kruiswijk is 3 weken en 3.324km lang gevolgd tijdens de Ronde van Spanje van 2017. Het team is van binnenuit gevolgd, wat heeft geresulteerd in schitterende inkijk in het wel en wee van deze Nederlandse wielerploeg. Drama, teleurstellingen en hoopvolle resultaten wisselen elkaar af in deze aangrijpende documentaire van Job van der Zon.

Eerder Vandaag | 16:42 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 53 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Eerder Vandaag | 15:10 Secret Life Of The Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. Rothschildgiraf Orla houdt de verzorgers in spanning, ze is al twee weken over tijd voor de geboorte van haar derde jong. Chester Zoo is de thuis van bedreigde kikkersoorten. Zo zijn er nog maar twee montserratfluitkikkers in leven. Een zware taak dus om het voortbestaan van de soort te verzekeren. En we maken kennis met het aardvarken. Onni, Tatsu en Himba slapen de hele dag lang, maar 's nachts richten ze telkens weer een ravage aan in hun verblijf. Verzorgster Kirsten wil hen eens aan het werk zien en brengt een onverwachts nachtelijk bezoekje aan de schuwe dieren.

Eerder Vandaag | 14:55 Max & Ruby

Seizoen 7 - Aflevering 5 - De Parachute Van Max / Het Klassenhuisdier: Max speelt met Luchtkipje, terwijl Ruby in de speeltuin helpt.. // Max wordt benoemd tot Kapitein Kameleon en dat betekent dat hij een week lang op Kurkie mag passen, het klassenhuisdier! Terwijl Ruby aan haar kunstwerk werkt.

Eerder Vandaag | 14:35 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Zwemmen: Peppa en George leren zwemmen, net als Kelly en Karel Konijn. En dat zwemmen je hele leven lang leuk is, laat Papa Big zien.

Eerder Vandaag | 13:20 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 13:00 NOS Journaal

Aflevering 142 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 12:35 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 12:20 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 12:00 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 11:37 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8097 - Amerikaanse soap. Brooke zoekt steun bij Ridge, maar is verbijsterd als ze ontdekt wat hij echt vindt van Hope, Liam, Steffy en Thomas. Hope bezoekt Steffy en is opgetogen dat ze baby Phoebe weer in haar armen kan houden.

Eerder Vandaag | 11:05 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen. Naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel.

Eerder Vandaag | 10:50 Vuelta d’España - 3324km

De ploeg van kopman Steven Kruiswijk is 3 weken en 3.324km lang gevolgd tijdens de Ronde van Spanje van 2017. Het team is van binnenuit gevolgd, wat heeft geresulteerd in schitterende inkijk in het wel en wee van deze Nederlandse wielerploeg. Drama, teleurstellingen en hoopvolle resultaten wisselen elkaar af in deze aangrijpende documentaire van Job van der Zon.

Eerder Vandaag | 10:00 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 09:30 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 09:20 Lang Leve Koning Julien

'Daddy Julien.' Koning Julien gelooft dat Mort zijn zoon is en laat hem meedoen aan een verkiezing.

Eerder Vandaag | 09:00 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 08:35 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 08:25 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 08:15 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 08:10 Ultimate Animals Compilations

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Wolves And Crows: Kraaien zijn even slim als dolfijnen en kunnen praten als papegaaien. Wolven kunnen drie dagen lang op een enorm groot grondgebied jagen.

Eerder Vandaag | 08:00 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 07:40 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 07:25 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 07:15 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 07:00 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 06:50 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 06:45 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 06:40 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 06:35 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 06:30 NOS Journaal

Aflevering 141 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.

Eerder Vandaag | 05:15 100 Miles from Nowhere

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Swallowed by the Jungle: De mannen gaan op een hachelijk avontuur van 110 km lang door de jungle van Costa Rica, waarbij ze van watervallen abseilen en woeste stroomversnellingen trotseren.

Eerder Vandaag | 03:45 NG Wild series 1

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Search For King Cobra: Ze zijn meer dan vier meter lang en alle bosbewoners zijn bang voor ze, maar er is maar weinig bekend over de zeer giftige slangen van India.

Eerder Vandaag | 02:10 Weediquette

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Documentairereeks over de wietindustrie. Colombian Gold. Multinationals verhuizen naar Colombia en zetten daar cannabisproductieketens op. Zullen de cannabisboeren die lang onder de plak van de FARC hebben gezeten meedoen of zich verzetten?

Eerder Vandaag | 01:30 100 Miles from Nowhere

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Swallowed by the Jungle: De mannen gaan op een hachelijk avontuur van 110 km lang door de jungle van Costa Rica, waarbij ze van watervallen abseilen en woeste stroomversnellingen trotseren.

Gisteren 23:30 Fast N' Loud

Seizoen 3 - Aflevering 6 - NHRA and a '55 Pink Caddy Part II: Richard en het team hebben lang op onderdelen voor de roze Cadillac uit 1955 moeten wachten. Vervolgens moeten ze als een gek aan de slag om de auto op tijd af te krijgen.

Gisteren 21:40 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 2 - Aflevering 19 - De Goeroe: Guru Pathik leert Aang over het beheersen van de Avatar Staat op de Oostelijke luchttempel; Sokka is herenigd met zijn lang verloren vader; Prinses Azula heeft een duivels plan om het Aarderijk te onderwerpen; Iroh en Zuko beheren hun eigen theewinkel, helaas komt Katara voorbij en de problemen beginnen...

Gisteren 21:30 Bella en de Bulldogs

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Stank voor dank: Voor elke wedstrijd tegen de Stallions houden de Bulldogs een ritueel. 5 dagen lang niet douchen of wassen. Nu Bella lid is van het team, zal ze mee moeten doen. Helaas is het zo dat ze een date heeft met Kyle.

Gisteren 20:30 Secret Life Of The Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. Rothschildgiraf Orla houdt de verzorgers in spanning, ze is al twee weken over tijd voor de geboorte van haar derde jong. Chester Zoo is de thuis van bedreigde kikkersoorten. Zo zijn er nog maar twee montserratfluitkikkers in leven. Een zware taak dus om het voortbestaan van de soort te verzekeren. En we maken kennis met het aardvarken. Onni, Tatsu en Himba slapen de hele dag lang, maar 's nachts richten ze telkens weer een ravage aan in hun verblijf. Verzorgster Kirsten wil hen eens aan het werk zien en brengt een onverwachts nachtelijk bezoekje aan de schuwe dieren.

Gisteren 20:01 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen. Naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel.

Gisteren 19:30 100 Miles from Nowhere

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Swallowed by the Jungle: De mannen gaan op een hachelijk avontuur van 110 km lang door de jungle van Costa Rica, waarbij ze van watervallen abseilen en woeste stroomversnellingen trotseren.

Gisteren 18:10 Ireen Wüst, Puntjes op de Ü

In de aanloop naar de Olympische Spelen van 2018 in Korea wordt Ireen Wüst een jaar lang op de voet gevolgd door Annette Gerritsen. Haar ambitie is duidelijk; Goud winnen. Ze gaat voor haar 5e gouden individuele medaille op de Olympische Spelen. Het wordt gaar 4e goudeen op rij en het zal haar de grootste olympiër aller tijden maken. Annette Gerristen kijkt met veel bewondering naar Ireen Wüst, ze staat er altijd als het moet. Ze gat door waar ieder ander zou stoppen en spreekt haar amibitie uit naar ieder die dat wil horen. Hoe krijgt ze het voor elkaar om te doen wat zij doet. Welke prijs betaaalt zij daarvoor? Wie is Ireen als ze niet op het ijs staat en wie is zij zonder haar prijzen? Annette praat met de mensen dicht om Ireen heen en volgde haar tijdens haar trainingen, wedstrijden en uiteindelijk het volbrengen van haar missie.

Gisteren 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8097 - Amerikaanse soap. Brooke zoekt steun bij Ridge, maar is verbijsterd als ze ontdekt wat hij echt vindt van Hope, Liam, Steffy en Thomas. Hope bezoekt Steffy en is opgetogen dat ze baby Phoebe weer in haar armen kan houden.

Gisteren 17:36 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8096 - Amerikaanse soap. Steffy keert terug uit Parijs met Kelly en Phoebe en krijgt schokkend nieuws te horen van Liam. Ridge geeft Thomas advies en Brooke troost Hope als ze nieuws delen over hun toekomst.

Gisteren 16:40 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 52 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Gisteren 16:20 Weediquette

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Documentairereeks over de wietindustrie. Colombian Gold. Multinationals verhuizen naar Colombia en zetten daar cannabisproductieketens op. Zullen de cannabisboeren die lang onder de plak van de FARC hebben gezeten meedoen of zich verzetten?

Gisteren 16:01 Beter laat dan nooit

Het realityprogramma Beter Laat Dan Nooit, waarin Olcay Gulsen naar Zuidoost-Azië reist met vier tv-legendes, wordt vanaf vanavond elke maandag om 20:30 uur herhaald op RTL 4. Oude vakbroeders Willibrord Frequin (76), Peter Faber (74), Gerard Cox (78) en Barrie Stevens (74) zijn oude vakbroeders, die bij elkaar meer dan 175 jaar op de buis te zien waren. Ze maken samen met Olcay Gulsen een bijzondere roadtrip door Zuidoost-Azië. Acht weken lang volgen we hun wekelijkse avonturen door Japan, Vietnam, Thailand en Sri Lanka. Hoogtepunten De reis kent vele hilarische hoogtepunten. Zo houden ze onder andere een levensechte Mario Kart race door de straten van Tokyo, bezoeken ze het grootste Hindoe festival van Sri Lanka en volgen ze bokslessen in Bangkok. De activiteiten gaan gepaard met diepgaande en ontroerende gesprekken, een lach en een traan, waarin ook hun jarenlange vakbroederschap tot uiting komt. Een kant die we van hen nog niet eerder hebben gezien.

Gisteren 15:11 Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Australische animatieserie. Kev. Blinky wordt gered door een koala die veel weg heeft van een superheld. Kev is een grotere, slimmere, dapperdere versie van Blinky en het duurt niet lang voor iedereen hem de officiële 'Bewaker van Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky, die zo zijn twijfels heeft over de nieuwkomer.

Gisteren 14:35 NG Wild series 1

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Search For King Cobra: Ze zijn meer dan vier meter lang en alle bosbewoners zijn bang voor ze, maar er is maar weinig bekend over de zeer giftige slangen van India.

Gisteren 13:00 Le Fidèle IMDb: 6.4

Gisteren - IMDB * 6.4 - Misdaad, Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino “Gigi” Vanoirbeek en de beloftevolle racepilote Bénédicte “Bibi” Delhany. Maar Gigi draagt een geheim met zich mee. Hoe meer hij dit probeert te ...

Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino “Gigi” Vanoirbeek en de beloftevolle racepilote Bénédicte “Bibi” Delhany. Maar Gigi draagt een geheim met zich mee. Hoe meer hij dit probeert te verbergen, hoe dieper hij in de problemen verzeild raakt en hoe zwaarder hun liefde op de proef wordt gesteld. Gigi zal moeten kiezen. En Bibi ook. Maar hoe lang kan je vechten voor iets dat misschien al lang verloren is?

Gisteren 12:50 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 24 - De Pop-Up Schoonemaker / Pop-Up Cowboys Komen je Redden!: Zack en Quack plannen een welkom thuis feest voor Brulpaap en besluiten de tuin op te ruimen. Maar de tuin normaal opruimen duurt veel te lang, dus vinden de vrienden een machine uit om het op de makkelijke manier te doen. // Sheriff Zack neemt z'n vrienden mee naar de Pop-Up Paardenranch, waar Hop, Hip en Quack met elkaar wedijveren om wie de beste hulpsheriff van Zack is. Maar wanneer Hip de weg kwijt raakt in het Wilde Westen, moeten de hulpsheriffs samen werken om hun vriendinnetje terug te vinden.

Gisteren 12:10 Ireen Wüst, Puntjes op de Ü

In de aanloop naar de Olympische Spelen van 2018 in Korea wordt Ireen Wüst een jaar lang op de voet gevolgd door Annette Gerritsen. Haar ambitie is duidelijk; Goud winnen. Ze gaat voor haar 5e gouden individuele medaille op de Olympische Spelen. Het wordt gaar 4e goudeen op rij en het zal haar de grootste olympiër aller tijden maken. Annette Gerristen kijkt met veel bewondering naar Ireen Wüst, ze staat er altijd als het moet. Ze gat door waar ieder ander zou stoppen en spreekt haar amibitie uit naar ieder die dat wil horen. Hoe krijgt ze het voor elkaar om te doen wat zij doet. Welke prijs betaaalt zij daarvoor? Wie is Ireen als ze niet op het ijs staat en wie is zij zonder haar prijzen? Annette praat met de mensen dicht om Ireen heen en volgde haar tijdens haar trainingen, wedstrijden en uiteindelijk het volbrengen van haar missie.

Gisteren 11:36 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8096 - Amerikaanse soap. Steffy keert terug uit Parijs met Kelly en Phoebe en krijgt schokkend nieuws te horen van Liam. Ridge geeft Thomas advies en Brooke troost Hope als ze nieuws delen over hun toekomst.

Gisteren 11:03 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen. Naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel.

Gisteren 10:15 King of the Road

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse spelshow. Handcuffed in Hell Paso. Vriendschap staat onder spanning, want twee jongens uit verschillende teams moeten 24 uur lang gehandboeid blijven. Team Creature gaat schieten, en Lizard en Foy ruziën over de douche.

Gisteren 09:20 Lang Leve Koning Julien

'Election.' Koning Julien redt een oude maki en kiest hem als raadgever.

Gisteren 08:35 Dead Set on Life

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Canadees culinair magazine (2017) met Matty Matheson. The BBQ King of Hollywood. Matty praat met chef-kok Adam Perry Lang die zich bezighoudt met de opening van zijn nieuwe L.A.-restaurant. Ze genieten van een BBQ, van boksen, vissen, messen maken en brandstichten.

Gisteren 05:20 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Zwemmen: Peppa en George leren zwemmen, net als Kelly en Karel Konijn. En dat zwemmen je hele leven lang leuk is, laat Papa Big zien.

Gisteren 03:20 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 27 - Het Lange Gras: Papa Big heeft erg lang gewacht met gras maaien. Eerst is het leuk om in te spelen, maar als Peppa en George hun bal erin kwijtraken, bellen ze Opa Big. En die neemt Betsy mee, de supergrasmaaier!

Gisteren 02:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Eergisteren 23:15 Police Academy

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. De toelatingseisen van de politieacademie worden naar beneden gesteld, omdat er een groot te kort is aan agenten. De reacties laten niet lang op zich wachten. Dit leidt tot een nieuwe losbandige klas. De groep komt al snel in conflict met de leraren en instructeurs op de academie.

Eergisteren 22:15 Police Academy

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. De toelatingseisen van de politieacademie worden naar beneden gesteld, omdat er een groot te kort is aan agenten. De reacties laten niet lang op zich wachten. Dit leidt tot een nieuwe losbandige klas. De groep komt al snel in conflict met de leraren en instructeurs op de academie.

Eergisteren 22:00 The Armstrong Tapes

The Armstrong Tapes, 1: Zijn woorden zijn wereldberoemd, maar de man zelf is lang een mysterie gebleven. In Armstrong zijn interviews met zijn biograaf, vrienden en familie te zien, alsmede interviews met hemzelf.

Eergisteren 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Eergisteren 20:01 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen. Naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel.

Eergisteren 19:00 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Doc Aroud The Clock: Een hectische week bij Pol Vet en dierenarts ben je 24/7. In deze speciale aflevering volgen we het team van Dr. Pol een week lang van maandag tot en met zondag. Een dierenarts is nooit klaar.

Eergisteren 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8096 - Amerikaanse soap. Steffy keert terug uit Parijs met Kelly en Phoebe en krijgt schokkend nieuws te horen van Liam. Ridge geeft Thomas advies en Brooke troost Hope als ze nieuws delen over hun toekomst.

Eergisteren 17:35 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8095 - Amerikaanse soap. Flo wordt verscheurd tussen haar nieuwe leven en het vreselijke geheim dat ze bij zich draagt. Liam en Hope delen een emotioneel moment, terwijl hun huwelijk afbrokkelt.

Eergisteren 16:55 Le Fidèle IMDb: 6.4

Eergisteren - IMDB * 6.4 - Misdaad, Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino “Gigi” Vanoirbeek en de beloftevolle racepilote Bénédicte “Bibi” Delhany. Maar Gigi draagt een geheim met zich mee. Hoe meer hij dit probeert ...

Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino “Gigi” Vanoirbeek en de beloftevolle racepilote Bénédicte “Bibi” Delhany. Maar Gigi draagt een geheim met zich mee. Hoe meer hij dit probeert te verbergen, hoe dieper hij in de problemen verzeild raakt en hoe zwaarder hun liefde op de proef wordt gesteld. Gigi zal moeten kiezen. En Bibi ook. Maar hoe lang kan je vechten voor iets dat misschien al lang verloren is?

Eergisteren 16:41 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 51 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Eergisteren 14:50 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Olivia Olifant: Er komt een nieuw meisje op school. Ze heet Olivia Olifant en ze is een beetje verlegen. Maar bij Peppa en haar vriendjes zal dat gelukkig niet zo lang duren!

Eergisteren 14:35 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Bedtijd: Zoals alle biggetjes willen Peppa en George zo lang mogelijk opblijven. Maar ze moeten nu eenmaal naar bed. Dat ze daar niet alleen in zijn wordt al snel duidelijk…!

Eergisteren 12:50 How the Universe Works

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Secret History Of Mercury: De ruimtesonde Messenger stuurde ons vier jaar lang foto's van Mercurius, de kleinste en vanaf de zon geteld de eerste planeet van het zonnestelsel. Welk gevaar schuilt daar?

Eergisteren 12:45 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Death Becomes Him. Wanneer Martin, de vader van Frasier, niet naar zijn doktersafspraak gaat, wil Frasier ervoor zorgen dat dat geen tweede keer gebeurt. Hij vergezelt zijn vader naar de arts. Het wachten duurt lang en Frasier wordt ongeduldig. Verbaasd krijgt hij van de receptioniste te horen dat de dokter, die ongeveer even oud is als hijzelf, overleden is.

Eergisteren 12:45 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: HMS Ark Royal leidt vijf maanden lang een internationale taskforce over de Atlantische Oceaan als onderdeel van de grootste marineoefening in vredestijd in de afgelopen tien jaar.

Eergisteren 11:35 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8095 - Amerikaanse soap. Flo wordt verscheurd tussen haar nieuwe leven en het vreselijke geheim dat ze bij zich draagt. Liam en Hope delen een emotioneel moment, terwijl hun huwelijk afbrokkelt.

Eergisteren 11:02 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen. Naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel.

Eergisteren 09:20 Lang Leve Koning Julien

'Body Double.' Koning Julien zoekt een dubbelganger voor onderhandelingen met de krokodillen.

Eergisteren 07:00 The Sense of an Ending IMDb: 6.3

Eergisteren - IMDB * 6.3 - Drama, Tony Webster (Jim Broadbent) leidt een teruggetrokken en rustig bestaan. Op een dag zorgen al lang begraven geheimen ervoor dat hij de gebrekkige herinneringen uit zijn jeugd onder ogen moet komen. De waarheid over ...

Tony Webster (Jim Broadbent) leidt een teruggetrokken en rustig bestaan. Op een dag zorgen al lang begraven geheimen ervoor dat hij de gebrekkige herinneringen uit zijn jeugd onder ogen moet komen. De waarheid over zijn eerste liefde, Veronica Ford (Charlotte Rampling), en de verwoestende gevolgen van de beslissingen die hij een mensenleven geleden heeft genomen.

 Meer