Zenders op Tvgids.tv

Laan op tv (tv-tips)

Morgen | 20:30 Start: Criminal Minds seizoen 14

Morgen - Drama, Serie, Net5 zendt vanaf vanavond het veertiende seizoen van Criminal Minds, een van de meest ...

Net5 zendt vanaf vanavond het veertiende seizoen van Criminal Minds, een van de meest succesvolle crimeseries ter wereld, opnieuw uit. Dat gebeurt met dubbele afleveringen op vrijdagavond vanaf 20:30 uur. Eliteteam Deze Amerikaans-Canadese misdaadserie draait om het eliteteam van de FBI: de BAU (Behavioral Analysis Unit). Zij analyseren de meest gevaarlijke criminelen en stoppen hen voordat ze weer toeslaan. Ontvoerd Wanneer Reid en Garcia in deze eerste aflevering worden ontvoerd door Benjamin Merva, is het aan de rest van het team om ze te vinden. De BAU vindt verrassende aanwijzingen in hun eigen geschiedenis.

Overmorgen | 00:00 Stand by Me IMDb: 8.1

Morgen - IMDB * 8.1 - Film, Drama, gebaseerd op Stephen Kings roman 'The Body': Gordie, Chris, Vern en Teddy, vier vrienden met sterk uiteenlopende karakters, groeien stilaan op als jonge volwassenen. De jongens slijten hun dagen in een saai stadje ...

Drama, gebaseerd op Stephen Kings roman 'The Body': Gordie, Chris, Vern en Teddy, vier vrienden met sterk uiteenlopende karakters, groeien stilaan op als jonge volwassenen. De jongens slijten hun dagen in een saai stadje in Oregon. Hun nieuwsgierigheid wordt dan ook geprikkeld wanneer ze vernemen dat er 30 kilometer verder een lijk is ontdekt in de buurt van de spoorweg. In het grootste geheim maken de vier vrienden plannen om de intrigerende vondst met eigen ogen te gaan bekijken. Een lokale tienerbende, die ook op zoek is naar het dode lichaam, dreigt roet in het eten te gooien. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/stand-by-me

Vandaag | 22:45 Broodje Gezond

Seizoen 3 + 4 - Aflevering 11 van 11 - Eetpatroon - KRO-NCRV Er zijn vele (volks)wijsheden over ons eetpatroon: Zo worden we opgevoed met het idee dat ontbijt de belangrijkste maaltijd is van de dag, maar nieuwe diëten raden aan het ontbijt over te slaan of juist zes keer per dag een klein beetje te eten. Wat is waar als het gaat om ons eetpatroon? Wanneer op de dag eten we wat? En wat klopt er van het gezegde: 'ontbijten als een keizer, lunchen als een koning en dineren als een bedelaar'?

Je vindt hier de programma's van Laan op tv We hebben de volgende programma's voor Laan Start: Criminal Minds seizoen 14: Morgen - Drama, Serie, Net5 zendt vanaf vanavond het veertiende seizoen van Criminal Minds, een van de meest. Stand by Me: Morgen - IMDB * 8.1 - Film, Drama, gebaseerd op Stephen Kings roman 'The Body': Gordie, Chris, Vern en Teddy, vier vrienden met sterk uiteenlopende karakters, groeien stilaan op als jonge volwassenen. De jongens slijten hun dagen in een saai stadje. Broodje Gezond: Informatief, Seizoen 3 + 4 Aflevering 11 van 11 Eetpatroon KRO NCRV Er zijn vele (volks)wijsheden over ons eetpatroon:. De stoel: Amusement, Seizoen 4 Aflevering 34 Een van de kijkers, die weet in welke gemeente de stoel staat, krijgt thuis bezoek. Blaze en de Monsterwielen: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 11 Taart astrofe! Om al het lekkers in zijn bakkerij te kunnen bakken, heeft Clive hulp van. ALVINNN!!! en de Chipmunks: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 49 Kunst met een Grote K Brittany besluit te gaan schilderen. Alvin en z'n vrienden vinden. How to Build... Everything: Wetenschap, Seizoen 1 Aflevering 8 Secrets of a Space Suit Een doe het zelfgids voor het bouwen van 's werelds grootste. Beethoven - Pianosonate Nr. 11, Op. 22: Muziek, De Italiaanse pianist Riccardo Schwartz is geboren in 1986 te Milaan en volgde zijn pianostudies aan het. Fairly Odd Parents: Jeugd, Seizoen 6 Aflevering 92 Vicky wordt ontslagen Timmy beweegt zijn ouders er toe om Vicky te ontslaan, maar dan. De Wonderlijke Wereld van Gumball: Morgen - Animatie, Aflevering 1132 De Meester Pap denkt de ruzies in huis op te lossen door een magisch rollenspel te.

Laan op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 07:20 Storage Wars

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 33 - Buyers On The Storm Er is storm op komst in Whittier. Als het in de veilingbranche regent, komen alleen de beste bieders opdagen. Darrell wil de concurrentie ko slaan met een box die 27.000 dollar oplevert.

Morgen | 12:20 Masha en de beer

Seizoen 3 - Aflevering 4 van 26 - Een spookverhaal - NTR Wanneer varken per ongeluk in het kussensloop van Masha belandt, zien de dieren hem aan voor een spook en slaan ze op de vlucht.

Morgen | 12:37 Groen in de Grote Stad

Oogstmaaltijd / Winnaar winnaar Bill en Nancy bereiden een speciale oogstmaaltijd voor, terwijl Cricket en Omie Tilly willen verslaan in een race om een missend ingredient. / In het wijkcentrum traint Tilly om een winnaar te zijn.

Overmorgen | 07:54 Star Wars: All Stars

Han en Chewie slaan terug We zien hoe Pace en Lena, de ouders van Kordi en Zander begonnen zijn met hun werkplaats, door hun avonturen met Han Solo, Chewbacca en Lando Calrissian.

Overmorgen | 08:52 Star Wars: De Avonturen van de Bouwmeesters

Vrije val Na ontsnapt te zijn van Coruscant vluchten de Bouwmeesters naar Shantipole, waar ze MOC hopen te verslaan.

Overmorgen | 15:43 Marvel's Spider-Man

Venom De symbiont is ontsnapt uit het Avengers Hoofdkwartier en heeft zich gehecht aan een nieuwe gastheer. Nu moet Spidey uitzoeken hoe hij het moet verslaan en wie de nieuwe gastheer is.

Overmorgen | 19:30 Storage Wars

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 33 - Buyers On The Storm Er is storm op komst in Whittier. Als het in de veilingbranche regent, komen alleen de beste bieders opdagen. Darrell wil de concurrentie ko slaan met een box die 27.000 dollar oplevert.

Laan op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 19:43 De stoel

Seizoen 4 - Aflevering 34 Een van de kijkers, die weet in welke gemeente de stoel staat, krijgt thuis bezoek van 'De stoel' en mag het stoelspel spelen. Wie slaagt in de opdracht, ontvangt een cheque van Vlaanderen Vakantieland - voor een vakantie in eigen land.

Vandaag | 21:08 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Taart-astrofe! Om al het lekkers in zijn bakkerij te kunnen bakken, heeft Clive hulp van bakkerbots. De bakkerbots hebben naast een grote uitknop ook een paarse knop waar je maar beter niet op kunt drukken: dan slaan ze namelijk op hol.

Vandaag | 22:38 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 49 - Kunst met een Grote K Brittany besluit te gaan schilderen. Alvin en z'n vrienden vinden het maar niks, maar wanneer er een auto over een schilderij rijdt blijkt dat toch de goede toon aan te slaan.

Vandaag | 23:05 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Secrets of a Space Suit Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van 's werelds grootste uitvindingen. Hoe bouw je vleugels met straalaandrijving, hoe bouw je een kabelbaan en hoe maak je een ruimtepak?

Vandaag | 23:30 Beethoven - Pianosonate Nr. 11, Op. 22

De Italiaanse pianist Riccardo Schwartz is geboren in 1986 te Milaan en volgde zijn pianostudies aan het Conservatorium van Milaan als student van Riccardo Risaliti, Leonardo Leonardi en Annibale Rebaudengo. Na zijn afstuderen vervolgde Schwartz zijn studies aan de Accademia Pianistica te Imola. Gedurende zijn carrière soleerde Schwartz al onder de begeleiding van dirigenten als Gustav Kuhn en Yuri Temirkanov. Een van Schwartzs grootste projecten tot nu toe is een concertcyclus van Ludwig van Beethovens 32 pianosonates.

Morgen | 03:15 Fairly Odd Parents

Seizoen 6 - Aflevering 92 - Vicky wordt ontslagen Timmy beweegt zijn ouders er toe om Vicky te ontslaan, maar dan wordt het pas echt vreselijk.

Morgen | 06:59 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 1132 - De Meester Pap denkt de ruzies in huis op te lossen door een magisch rollenspel te spelen. Ze gaan het avontuur aan en moeten diverse mythische figuren verslaan. Lukt het ze om eindelijk eens zonder ruzie samen te werken?

Morgen | 11:00 Zomerschool.Vlaanderen: graad 1

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 16 In aflevering 10 komen de volgende lesonderwerpen aan bod: seizoenen & kalender, klok lezen.

Morgen | 11:19 Flikken Gent

Trouw Wanneer Dirk 's ochtends naar zijn werk wil vertrekken, staat hij oog in oog met twee dieven die op het punt staan zijn dure auto mee te nemen. De jonge Tarik komt tussenbeide en wordt door de criminelen neergeschoten, waarna de dieven op de vlucht slaan. Later op de dag slaan zij opnieuw toe. 's Avonds roept Nadine Britt bij zich en confronteert haar met haar verleden. Een gekwetste Pasmans lucht bij Tony zijn hart over Raymond.

Morgen | 11:20 Zomerschool.Vlaanderen: graad 2

Seizoen 1 - Aflevering 11 van 16 In aflevering 11 komen de volgende lesonderwerpen aan bod: figuurlijk & letterlijk & zegswijzen, priemgetallen, mediawijsheid - wat zet ik online?

Morgen | 11:40 Zomerschool.Vlaanderen: graad 3

Seizoen 1 - Aflevering 12 van 16 In aflevering 12 komen de volgende lesonderwerpen aan bod: standaardtaal & dialecten, trappen van vergelijking, werkwoorden op -er.

Morgen | 11:55 Kin IMDb: 5.8

Morgen - IMDB * 5.8 - Film, Jimmy is recent vrijgelaten uit de gevangenis en moet noodgedwongen op de vlucht slaan met zijn geadopteerde broer, omdat hij schulden heeft bij een zeer gevaarlijke crimineel Taylor. Ze worden beschermd door een oud ...

Jimmy is recent vrijgelaten uit de gevangenis en moet noodgedwongen op de vlucht slaan met zijn geadopteerde broer, omdat hij schulden heeft bij een zeer gevaarlijke crimineel Taylor. Ze worden beschermd door een oud wapen dat ze ergens hebben gevonden. Ze worden achternagezeten door een wraakzuchtige crimineel, maar krijgen versterking van een vrouw. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/kin

Morgen | 12:37 Groen in de Grote Stad

Oogstmaaltijd / Winnaar winnaar Bill en Nancy bereiden een speciale oogstmaaltijd voor, terwijl Cricket en Omie Tilly willen verslaan in een race om een missend ingredient. / In het wijkcentrum traint Tilly om een winnaar te zijn.

Morgen | 12:50 Fissa

Morgen - Comedy, Film, Max en Ruben, hartsvrienden van jongs af aan, zijn in het laatste jaar van de middelbare school uit elkaar gegroeid. Max heeft gekozen voor een meer populair bestaan ten koste van zijn cijfers, terwijl nerd Ruben ervan droomt ...

Max en Ruben, hartsvrienden van jongs af aan, zijn in het laatste jaar van de middelbare school uit elkaar gegroeid. Max heeft gekozen voor een meer populair bestaan ten koste van zijn cijfers, terwijl nerd Ruben ervan droomt de blits te maken als DJ op een eindexamenfeest. Wanneer Max beseft dat hij geen diploma gaat halen en Ruben vreest dat 'zijn' eindexamenfeest rampzalig slecht bezocht zal worden, besluiten ze de handen weer ineen te slaan.

Morgen | 12:51 Sons of Vienna: Aflevering 2 - A Lion's Roar

De zesdelig serie Sons of Vienna portretteert uitzonderlijke componisten die allen actief waren in de culturele hoofdstad Wenen en stuk voor stuk als genie bestempeld kunnen worden. Hun verhalen worden verkend door de ogen van musici, professoren en musicologen. In aflevering 2 (A Lion’s Roar) volgen we het werk en leven van Ludwig van Beethoven. Er is wellicht meer geschreven over Beethoven dan over enig andere componist, maar toch blijft de man een mysterie. Als jongeman vertrok Beethoven uit Bonn om zich in Wenen te vestigen, alwaar hij bij Joseph Haydn ging studeren. Binnen een jaar had Beethoven zijn naam gevestigd en stond hij bekend als de grootste pianovirtuoos van de stad. Hij stak veel op van de muziek van Haydn en Mozart, die hij absoluut adoreerde. Beethovens muziek zou echter wezenlijk verschillen van zijn voorgangers; muziek zou nooit meer hetzelfde zijn. Bij Beethoven is het altijd alsof er een storm op komst is. Zo had hij hevige emotionele uitbraken en doet het verhaal de ronde dat hij een keer een stoel kapot heeft willen slaan op het hoofd van zijn beschermheer Karl Lichnowsky. Het was Beethoven die eigenhandig een creatieve brug bouwde tussen het classicisme en de romantiek.

Morgen | 13:13 Beethoven - Pianosonate Nr. 12, Op. 26

De Italiaanse pianist Riccardo Schwartz is geboren in 1986 te Milaan en volgde zijn pianostudies aan het Conservatorium van Milaan als student van Riccardo Risaliti, Leonardo Leonardi en Annibale Rebaudengo. Na zijn afstuderen vervolgde Schwartz zijn studies aan de Accademia Pianistica te Imola. Gedurende zijn carrière soleerde Schwartz al onder de begeleiding van dirigenten als Gustav Kuhn en Yuri Temirkanov. Een van Schwartzs grootste projecten tot nu toe is een concertcyclus van Ludwig van Beethovens 32 pianosonates.

Morgen | 17:50 Forged In Fire: Beat The Judges

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Dual Swords Drie kampioenen van Forged in Fire keren naar de smidse terug met één doel: een jurylid verslaan. Allereerst nemen ze het tegen elkaar op en testen zij hun messen.

Morgen | 18:10 Bandslam

Morgen - Film, Will Burton is niets anders gewend dan dat hij door zijn schoolgenoten wordt getreiterd of volledig genegeerd. Op zijn nieuwe school raakt hij echter bevriend met mede outsider Sam. Als vervolgens de populaire ex cheerleader Charlotte ...

Will Burton is niets anders gewend dan dat hij door zijn schoolgenoten wordt getreiterd of volledig genegeerd. Op zijn nieuwe school raakt hij echter bevriend met mede-outsider Sam. Als vervolgens de populaire ex-cheerleader Charlotte interesse toont, is Will even helemaal de weg kwijt. Charlotte is onder de indruk van zijn uitgebreide muziekkennis en vraagt Will om het management van haar rockband op zich te nemen. Het doel: haar arrogante ex-vriend Ben verslaan tijdens de battle-of-the-bands.

Morgen | 18:16 Teen Titans Go!

Aflevering 1231 - Op konten slaan en juichen zonder een enkele reden Wanneer de Grote Wedstrijd in gevaar is moeten de Titans infiltreren in het Footbaal Stadion om de aanval tegen te houden.

Morgen | 18:17 Broodschappers

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Eendtroducé / Pluimvete SwaySway en Buhdeuce nemen hun allerbeste klant mee de Broodmijn in en stellen hem voor aan de Broodmaker. // Nadat ze elkaars lievelingsspullen hebben gemold, krijgen SwaySway en Buhdeuce slaande ruzie. Is dit einde voor de Broodschappers?

Morgen | 18:20 Henry Danger

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Diamanten voor Heather Henry en Ray wordt gevraagd een kostbare diamant te bewaken. Een professionele juwelendief weet toch toe te slaan.

Morgen | 19:40 De stoel

Seizoen 4 - Aflevering 35 Een van de kijkers, die weet in welke gemeente de stoel staat, krijgt thuis bezoek van 'De stoel' en mag het stoelspel spelen. Wie slaagt in de opdracht, ontvangt een cheque van Vlaanderen Vakantieland - voor een vakantie in eigen land.

Morgen | 19:46 Unikitty

Aflevering 77 van 104 - Worsten Club Puppycorn is vastbesloten om de nieuwe Hotdog Koning te worden en doet mee aan een illegale hotdog eetwedstrijd genaamd de Weiner Club. Rick waarschuwt dat "je bent wat je eet", maar Puppycorn luistert niet en eet zoveel hotdogs dat hij de nieuwe kampioen wordt van Weiner Club. Helaas verandert Puppycorn letterlijk in een hotdog, waarop de andere clubleden onthullen dat ze hem op gaan eten! Unikitty en haar vrienden zetten de aanval in met groenten om de hotdog etende slechteriken te verslaan en Puppycorn te redden.

Morgen | 22:54 Boys Weekend

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 15 De jongens duiken het ongerepte Daintree-regenwoud in, uiteraard met vierwielaandrijving. Eten komt op de eerste plek en ze maken de heerlijkste gerechten in deze tropische setting.

Overmorgen | 00:24 Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Mayura gebruikt een amok om een Ladybug-sentimonster te maken. De echte Ladybug en Cat Noir moeten haar verslaan. Lila Rossi laat iedereen geloven dat Marinette gespiekt heeft.

Overmorgen | 01:40 Air Crash Investigation Special Report

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 10 - Killer in the Cockpit? Statistisch gezien zijn er bijna geen piloten met zelfmoordneigingen. Als die wel toeslaan zijn de gevolgen rampzalig. Een 737 valt ineens uit de lucht. Een Airbus A-320 stort neer in de Franse Alpen.

Overmorgen | 02:10 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 2 - Aflevering 5 - De Knor 500 Starla doet samen met Zippy, haar race-varkentje, mee met de Knor 500. Crusher en zijn varkentje Slop proberen ze te verslaan - door vals te spelen.

Overmorgen | 03:14 Nazi Megastructures: Battle Ready

Seizoen 2 - Aflevering 7 van 7 - Hitler's Deadly Tanks Het Duitsland van Hitler wist op korte termijn veel vijanden te verslaan met de tactiek die de Blitzkrieg werd genoemd. Hitler moest echter nieuwe tanks inzetten bij verzet van de Sovjet-Unie.

Overmorgen | 03:24 Boys Weekend

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 15 De jongens duiken het ongerepte Daintree-regenwoud in, uiteraard met vierwielaandrijving. Eten komt op de eerste plek en ze maken de heerlijkste gerechten in deze tropische setting.

Overmorgen | 03:40 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Zussenstreek Na een ruzie met Brittany, besluit Eleanor bij Alvin en haar broertjes in te trekken. Alvin raakt in paniek! De 'broederzone' is geschonden! Eleanor verandert het hele leven van de jongens. Alvin en zijn broertjes besluiten terug te slaan.

Overmorgen | 07:06 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 49 - Kunst met een Grote K Brittany besluit te gaan schilderen. Alvin en z'n vrienden vinden het maar niks, maar wanneer er een auto over een schilderij rijdt blijkt dat toch de goede toon aan te slaan.

Overmorgen | 07:30 Flikken Gent

Trouw Wanneer Dirk 's ochtends naar zijn werk wil vertrekken, staat hij oog in oog met twee dieven die op het punt staan zijn dure auto mee te nemen. De jonge Tarik komt tussenbeide en wordt door de criminelen neergeschoten, waarna de dieven op de vlucht slaan. Later op de dag slaan zij opnieuw toe. 's Avonds roept Nadine Britt bij zich en confronteert haar met haar verleden. Een gekwetste Pasmans lucht bij Tony zijn hart over Raymond.

Overmorgen | 07:54 Star Wars: All Stars

Han en Chewie slaan terug We zien hoe Pace en Lena, de ouders van Kordi en Zander begonnen zijn met hun werkplaats, door hun avonturen met Han Solo, Chewbacca en Lando Calrissian.

Overmorgen | 08:51 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Popcornmonster / Droneduel In hun zoektocht naar twee identieke stukjes popcorn creëren Henry en Ray per ongeluk een popcornmonster. // Om dokter Minyak eindelijk te kunnen verslaan in de jaarlijkse dronerace wordt Henry gekrompen om een vliegtuigje te besturen.

Overmorgen | 08:52 Star Wars: De Avonturen van de Bouwmeesters

Vrije val Na ontsnapt te zijn van Coruscant vluchten de Bouwmeesters naar Shantipole, waar ze MOC hopen te verslaan.

Overmorgen | 09:12 SpongeBob

Seizoen 9 - Aflevering 189 - SpongeBob vliegt de laan uit SpongeBob wordt ontslagen bij de Krokante Krab. Zijn wereld stort in, maar al snel begint hij te solliciteren bij andere restaurants!

Overmorgen | 11:10 Godzilla: Shin Godzilla

Overmorgen - Film, Wanneer er uit het niets een vulkaan uit de zeebodem boven water komt, blijkt dit veroorzaakt te worden door een levend organisme. De eerste video's van het onbekende schepsel verschijnen: het is enorm en beweegt zich richting ...

Wanneer er uit het niets een vulkaan uit de zeebodem boven water komt, blijkt dit veroorzaakt te worden door een levend organisme. De eerste video's van het onbekende schepsel verschijnen: het is enorm en beweegt zich richting Tokio. De autoriteiten moeten snel handelen om de bevolking tegen de aankomende ramp te beschermen. Maar geen noodplan ter wereld anticipeert hoe om te gaan met een onbekend, gigantisch monster. Het wezen wordt een naam gegeven: Godzilla. Met de hulp van experts probeert de regering het beest te verslaan, maar Godzilla's zucht om te vernietigen neemt alleen maar toe.

Overmorgen | 14:41 Teen Titans Go!

Aflevering 1217 - Kleine Elvis De Titans gaan samenwerken met Shazam om zo de kwaadaardige Mr. Mind te kunnen verslaan.

Overmorgen | 15:21 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Popcornmonster / Droneduel In hun zoektocht naar twee identieke stukjes popcorn creëren Henry en Ray per ongeluk een popcornmonster. // Om dokter Minyak eindelijk te kunnen verslaan in de jaarlijkse dronerace wordt Henry gekrompen om een vliegtuigje te besturen.

Overmorgen | 15:43 Marvel's Spider-Man

Venom De symbiont is ontsnapt uit het Avengers Hoofdkwartier en heeft zich gehecht aan een nieuwe gastheer. Nu moet Spidey uitzoeken hoe hij het moet verslaan en wie de nieuwe gastheer is.

Overmorgen | 16:05 Het Verbond voor Magische Zaken

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Gangpad 13 Kyra raakt het boek der bezweringen aan, waardoor haar magische krachten op hol slaan.

Overmorgen | 17:55 Broodje Gezond

Seizoen 3 + 4 - Aflevering 11 van 11 - Eetpatroon - KRO-NCRV Er zijn vele (volks)wijsheden over ons eetpatroon: Zo worden we opgevoed met het idee dat ontbijt de belangrijkste maaltijd is van de dag, maar nieuwe diëten raden aan het ontbijt over te slaan of juist zes keer per dag een klein beetje te eten. Wat is waar als het gaat om ons eetpatroon? Wanneer op de dag, eten we wat? En wat klopt er van het gezegde: 'ontbijten als een keizer, lunchen als een koning en dineren als een bedelaar'?

Overmorgen | 19:10 Mao Mao: Helden met een puur hart

Aflevering 106 - Ultracycloop Dascycloop wordt enorm groot om een reuze monster te verslaan, maar als hij weigert om weer terug te krimpen, kent het koninkrijk een nieuw gevaar.

 Meer

Laan gemist

Eerder Vandaag | 10:30 Nieuwsuur: o.a. coronadebat in Kamer

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Coronadebat in Kamer De Tweede Kamer onderbreekt het zomerreces ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Coronadebat in Kamer De Tweede Kamer onderbreekt het zomerreces om te praten over het coronavirus. Afgelopen weken kwamen er duizenden nieuwe coronagevallen bij. Het kabinet kwam al met maatregelen om de 'gevaarlijke opmars' van het virus tegen te gaan. Ondertussen slaan de GGD'en alarm: zij hebben niet genoeg capaciteit om alle mensen te waarschuwen die opduiken in het bron- en contactonderzoek. Gisteren kondigde minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid aan quarantaine te willen verplichten voor mensen die in aanraking zijn geweest met potentieel zieke mensen. Ook reizigers die uit oranje gebieden komen zouden verplicht in quarantaine moeten. Arjan Noorlander duidt vanavond het debat. Te gast is Paul Depla, burgemeester van Breda en plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant, een gebied met een relatief groot aantal besmettingen. Biden kiest Kamala Harris als 'running mate' De Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft senator Kamala Harris gekozen als kandidaat voor het vicepresidentschap. Ze nemen het in november op tegen president Trump en zijn vicepresident Mike Pence. De 55-jarige Harris, sinds 2017 namens de Democraten senator voor Californië, zou de eerste zwarte vrouwelijke vicepresident zijn. Waarom kiest Biden voor Harris? Hoe vult zij hem aan? In de uitzending een portret.

Eerder Vandaag | 09:40 Nieuwsuur: o.a. coronadebat in Kamer

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Coronadebat in Kamer De Tweede Kamer onderbreekt het zomerreces ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Coronadebat in Kamer De Tweede Kamer onderbreekt het zomerreces om te praten over het coronavirus. Afgelopen weken kwamen er duizenden nieuwe coronagevallen bij. Het kabinet kwam al met maatregelen om de 'gevaarlijke opmars' van het virus tegen te gaan. Ondertussen slaan de GGD'en alarm: zij hebben niet genoeg capaciteit om alle mensen te waarschuwen die opduiken in het bron- en contactonderzoek. Gisteren kondigde minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid aan quarantaine te willen verplichten voor mensen die in aanraking zijn geweest met potentieel zieke mensen. Ook reizigers die uit oranje gebieden komen zouden verplicht in quarantaine moeten. Arjan Noorlander duidt vanavond het debat. Te gast is Paul Depla, burgemeester van Breda en plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant, een gebied met een relatief groot aantal besmettingen. Biden kiest Kamala Harris als 'running mate' De Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft senator Kamala Harris gekozen als kandidaat voor het vicepresidentschap. Ze nemen het in november op tegen president Trump en zijn vicepresident Mike Pence. De 55-jarige Harris, sinds 2017 namens de Democraten senator voor Californië, zou de eerste zwarte vrouwelijke vicepresident zijn. Waarom kiest Biden voor Harris? Hoe vult zij hem aan? In de uitzending een portret.

Eerder Vandaag | 18:45 Het Klokhuis

Seizoen 29 - Kungfu - NTR Kungfu komt uit China en is al meer dan 1500 jaar oud. Wij kennen het vooral als vechtkunst, met spectaculaire trappen, luchtsprongen en vechten met verschillende soorten wapens. Maurice krijgt les van wereldkampioen Sifu Henny Eleonora. In een dramascène slaan de oma's berovers van zich af met kungfu.

Eerder Vandaag | 18:18 Broodschappers

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Eendtroducé / Pluimvete SwaySway en Buhdeuce nemen hun allerbeste klant mee de Broodmijn in en stellen hem voor aan de Broodmaker. // Nadat ze elkaars lievelingsspullen hebben gemold, krijgen SwaySway en Buhdeuce slaande ruzie. Is dit einde voor de Broodschappers?

Eerder Vandaag | 17:40 Teen Titans Go!

Aflevering 1224 - Justice League-s Volgende Toptalent Idool Ster op een na beste team uitzending deel 2 De competitie wordt spannender en de Titans moeten een manier vinden om de Hive Five te verslaan

Eerder Vandaag | 15:55 Storage Wars

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 33 - Buyers On The Storm Er is storm op komst in Whittier. Als het in de veilingbranche regent, komen alleen de beste bieders opdagen. Darrell wil de concurrentie ko slaan met een box die 27.000 dollar oplevert.

Eerder Vandaag | 11:50 Johan de Meij - Symfonie Nr. 1 ‘Lord of the Rings’

Dit concert is het eindresultaat van een samenwerking tussen het 'Giuseppe Nicolini' Conservatorium van Piacenza en het 'Giuseppe Verdi' Conservatorium van Milaan als onderdeel van het project "MIlanoPIACEnza ... suonare insieme”. Op het programma staan werken van de Nederlandse dirigent en componist Johan de Meij. Zijn Symfonie Nr. 1 voor harmonieorkest met als titel ‘Lord of the Rings’ is geïnspireerd op de gelijknamige trilogie van J.R.R Tolkien en bestaat uit vijf afzonderlijke delen, elk gewijd aan karakter of passage uit het verhaal: Gandalf, Lothlórien, Gollum, Journey in the Dark en Hobbits. De symfonie werd voor het eerst uitgevoerd in Brussel in 1988. In 2001 werd een symfonische versie opgenomen door het London Symphony Orchestra. Dit concert is opgenomen in de Sala dei Teatini van het Teatri di Piacenza in 2018. Geregisseerd door Pietro Tagliaferri.

Eerder Vandaag | 11:39 Zomerschool.Vlaanderen

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 16 - Zomerschool.Vlaanderen: graad 3 In aflevering 9 komen de volgende lesonderwerpen aan bod: gemiddelde, Europese landen & hoofdsteden, schriftelijk & mondeling.

Eerder Vandaag | 11:23 Ink Master Angels

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Viva Las Angels De Angels dagen lokale tatoeëerders in Vegas uit om zich van hun beste kant te laten zien. Om mee te mogen doen aan Ink Master, moet de winnaar een Angel verslaan met een tattoo op een canvas dat is getekend door verslaving.

Eerder Vandaag | 11:19 Zomerschool.Vlaanderen

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 16 - Zomerschool.Vlaanderen: graad 2 In aflevering 8 komen de volgende lesonderwerpen aan bod: provincies, homoniemen & synoniemen, hoeken vergelijken.

Eerder Vandaag | 11:00 Zomerschool.Vlaanderen

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 16 - Zomerschool.Vlaanderen: graad 1 In aflevering 7 komen de volgende lesonderwerpen aan bod: alfabet, bewerkingen plus & min.

Eerder Vandaag | 10:20 Forged In Fire: Beat The Judges

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Dual Swords Drie kampioenen van Forged in Fire keren naar de smidse terug met één doel: een jurylid verslaan. Allereerst nemen ze het tegen elkaar op en testen zij hun messen.

Eerder Vandaag | 10:04 How I Met Your Mother

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Of Course Nog boos en gekwetst door Barney’s ongevoeligheid na hun breuk, bekokstooft Robin een plan om Barney op de knieën te krijgen; ze lijft Anita in, een knappe zelfhulpboekenschrijfster die Barney op eigen terrein wil verslaan.

Eerder Vandaag | 09:30 City Avonturen

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Met de deuren slaan Harl probeert te voorkomen dat Tippy de beruchte Marsdeur naar de Aarde brengt.

Eerder Vandaag | 09:27 Mao Mao: Helden met een puur hart

Aflevering 106 - Ultracycloop Dascycloop wordt enorm groot om een reuze monster te verslaan, maar als hij weigert om weer terug te krimpen, kent het koninkrijk een nieuw gevaar.

Eerder Vandaag | 06:24 Unikitty

Aflevering 77 van 104 - Worsten Club Puppycorn is vastbesloten om de nieuwe Hotdog Koning te worden en doet mee aan een illegale hotdog eetwedstrijd genaamd de Weiner Club. Rick waarschuwt dat "je bent wat je eet", maar Puppycorn luistert niet en eet zoveel hotdogs dat hij de nieuwe kampioen wordt van Weiner Club. Helaas verandert Puppycorn letterlijk in een hotdog, waarop de andere clubleden onthullen dat ze hem op gaan eten! Unikitty en haar vrienden zetten de aanval in met groenten om de hotdog etende slechteriken te verslaan en Puppycorn te redden.

 Meer