Je vindt hier de programma's van Kruisen op tv We hebben de volgende programma's voor Kruisen Blaze en de Monsterwielen: Overmorgen - Seizoen 3 Aflevering 7 Racebaan De springende stier: Blaze en Starla ontdekken een kaart die leidt naar. How Do They Do It?: 16/12 - Guacamole, Swamp Buggy, Seizoen 9 Aflevering 7 Guacamole, Swamp Buggy: Hoe helpen vulkanen bij de productie van. How Do They Do It?: 17/12 - Guacamole, Swamp Buggy, Seizoen 9 Aflevering 7 Guacamole, Swamp Buggy: Hoe helpen vulkanen bij de productie van. Blaze en de Monsterwielen: 17/12 - Seizoen 3 Aflevering 7 Racebaan De springende stier: Blaze en Starla ontdekken een kaart die leidt naar. Craig van de Kreek: 17/12 - De drie vrienden willen legendarisch worden en besluiten daarom om het brandnetelveld te doorkruisen, op zoek. Craig van de Kreek: 18/12 - De drie vrienden willen legendarisch worden en besluiten daarom om het brandnetelveld te doorkruisen, op zoek. Hot Roads: 18/12 - Seizoen 1 Aflevering 3 The Long Road to Sibiria: Ze lopen door woestijnen, door ijs en sneeuw, diep in het. Forged In Fire: 19/12 - Realityreeks, Seizoen 4 Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Ultimate Team.

Kruisen op tv (overige uitzendingen)

Overmorgen | 22:20 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Racebaan De springende stier: Blaze en Starla ontdekken een kaart die leidt naar racebaan De springende stier. Ze gaan samen op zoek en doorkruisen het Wilde Westen.

Ma 16 december 2019 | 12:24 How Do They Do It?

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Guacamole, Swamp Buggy: Hoe helpen vulkanen bij de productie van 's werelds beste guacamole, hoe wordt een truck gebouwd die een moeras kan doorkruisen en worden de wereldberoemde Fiskars-scharen gemaakt?

Di 17 december 2019 | 04:24 How Do They Do It?

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Guacamole, Swamp Buggy: Hoe helpen vulkanen bij de productie van 's werelds beste guacamole, hoe wordt een truck gebouwd die een moeras kan doorkruisen en worden de wereldberoemde Fiskars-scharen gemaakt?

Di 17 december 2019 | 11:20 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Racebaan De springende stier: Blaze en Starla ontdekken een kaart die leidt naar racebaan De springende stier. Ze gaan samen op zoek en doorkruisen het Wilde Westen.

Di 17 december 2019 | 19:00 Craig van de Kreek

De drie vrienden willen legendarisch worden en besluiten daarom om het brandnetelveld te doorkruisen, op zoek naar een nog onontdekte lege plek.

Wo 18 december 2019 | 09:05 Craig van de Kreek

De drie vrienden willen legendarisch worden en besluiten daarom om het brandnetelveld te doorkruisen, op zoek naar een nog onontdekte lege plek.

Wo 18 december 2019 | 16:00 Hot Roads

Seizoen 1 - Aflevering 3 - The Long Road to Sibiria: Ze lopen door woestijnen, door ijs en sneeuw, diep in het oerwoud, langs water en over bergen. Deze routes doorkruisen landschappen die uniek en fascinerend zijn voor welke reiziger dan ook.

Do 19 december 2019 | 12:55 Forged In Fire

Seizoen 4 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Ultimate Team Challenge. Het vuur wordt opgestookt als vier meestersmeden zich samen met hun leerlingen wagen aan een iconisch oorlogswapen: het gevechtsmes. Dan kruisen de twee teams de degens om een traditioneel steekwapen te maken: het Chinese Dao-zwaard.

Kruisen gemist

Di 3 december 2019 | 21:30 Notting Hill IMDb: 7.1

03/12 - IMDB * 7.1 - Romantische komedie, Notting Hill is een Brits Amerikaanse film uit 1999 onder regie van Roger Michell. Het scenario werd geschreven door Richard Curtis. Notting Hill werd genomineerd voor de Golden Globe voor beste film in de categorie 'Musical of komedie', beste filmacteur en beste filmactrice. Anna Scott is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto prijkt op de cover van elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar leven op de voet. William Thacker runt een kleine boekenwinkel in Notting Hill....

Notting Hill is een Brits-Amerikaanse film uit 1999 onder regie van Roger Michell. Het scenario werd geschreven door Richard Curtis. Notting Hill werd genomineerd voor de Golden Globe voor beste film in de categorie 'Musical of komedie', beste filmacteur en beste filmactrice. Anna Scott is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto prijkt op de cover van elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar leven op de voet. William Thacker runt een kleine boekenwinkel in Notting Hill. Hij leidt een rustig leven en sinds de scheiding van zijn vrouw staat zijn liefdesleven op een laag pitje. Wanneer Anna en Williams paden onverwachts kruisen, is een romance wel het laatste waaraan ze denken. Toch slaat de vonk over. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/notting-hill

Vr 1 november 2019 | 21:40 Nieuw: Centraal

01/11 - Dramaserie, Vanavond start de nieuwe Nederlandse dramaserie Centraal. De zes afleveringen zijn elke vrijdag rond 21:30 uur te zien op NPO 3. Reiziger Centraal speelt zich af op Rotterdam Centraal, het...

Vanavond start de nieuwe Nederlandse dramaserie Centraal. De zes afleveringen zijn elke vrijdag rond 21:30 uur te zien op NPO 3. Reiziger Centraal speelt zich af op Rotterdam Centraal, het treinstation waar elke dag duizenden levens elkaar kruisen. Elke reiziger heeft een eigen verhaal. In elke aflevering is het verhaal van een van hen te zien. Het zijn stuk voor stuk mensen die na een toevallige ontmoeting hun leven een verrassende wending zien nemen. Jonge makers De verhalen in de zes afleveringen zijn losse verhalen, maar hebben allemaal Rotterdam Centraal als begin- en eindpunt. De serie is gemaakt door jonge, talentvolle regisseurs, scenaristen en producenten. Dragqueen De eerste aflevering van Centraal gaat over Frieda, een jonge gelovige vrouw. Zij gaat elke week met de trein naar het drukke Rotterdam om haar zieke tante te bezoeken. Ver weg van haar veilige dorpsgemeenschap ontmoet ze dragqueen Rafael, die haar bevrijdt uit een benarde situatie.

Za 3 augustus 2019 | 20:40 Nieuw: Bancroft

03/08 - Thrillerserie, Vanaf vanavond is de vierdelige Britse politieserie Bancroft te zien op Canvas. De serie gaat over de briljante vrouwelijke speurder Elizabeth Bancroft. Zij wordt ondanks zichzelf geconfronteerd met...

Vanaf vanavond is de vierdelige Britse politieserie Bancroft te zien op Canvas. De serie gaat over de briljante vrouwelijke speurder Elizabeth Bancroft. Zij wordt ondanks zichzelf geconfronteerd met een duister geheim uit het verleden. Afleveringen De afleveringen zijn deze en volgende week zaterdag met dubbele afleveringen om 20:40 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas. Bende De briljante politie-inspecteur Elizabeth Bancroft leidt de zaak tegen de gewelddadige Kamara-bende. Ondertussen heeft inspecteur Katherine Stevens haar handen vol met de heropening van een onopgeloste moordzaak: in 1990 kreeg Laura Fraser 18 messteken bij een brutale overval bij haar thuis. Geheimen Tijdens hun onderzoek kruisen de paden van Elizabeth en Katherine. Katherine ontdekt dat er meer aan de hand is in de zaak-Fraser dan ze eerst vermoedt. Elizabeth heeft het lastig om enkele geheimen uit haar verleden verborgen te houden.

Vr 7 juni 2019 | 02:30 EenVandaag: o.a. maatregelen tegen overlast Tata Steel

07/06 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Tata Steel wil door maatregelen weer goede buur worden Het is directeur Hans van den Berg van Tata Steel menens: "Ik heb mijn kop eraan verbonden."...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Tata Steel wil door maatregelen weer goede buur worden Het is directeur Hans van den Berg van Tata Steel menens: "Ik heb mijn kop eraan verbonden." Vandaag presenteert het staalconcern een plan aan omwonenden om de overlast tegen te gaan. De afgelopen maanden kreeg Tata Steel veel klachten. Het plan, Roadmap 2030, bevat meer dan 25 maatregelen om overlast tegen te gaan. De komende 10 jaar moeten deze maatregelen de overlast door stof, geur, licht en geluid voor de omwonenden wegnemen. - D-Day veteraan Francis Resta (94) na 75 jaar in tranen bij het graf van een makker Met gebogen rug loopt de 94-jarige veteraan voetje voor voetje aangedaan langs de vele kruisen. Dan herkent hij een naam en barst in tranen uit. Na 75 jaar staat Francis Resta bij het graf van zijn geliefde commandant George Beele. In de week dat D-Day 75 jaar geleden was gaat de 94-jarige Francis Resta terug naar Zuid-Limburg en Duitsland, waar hij in het najaar van 1944 met zijn makkers tegen de Duitsers vocht. Veel van hen kwamen om, zoals ook de luitenant van zijn eenheid, George F. Beele. - Veel meer vertrouwen in Nederlands vrouwenelftal dan in mannenelftal Vrijdag begint het WK Voetbal voor de Oranje leeuwinnen. Vanavond speelt het mannenelftal in de Nations League. De eerste 'strijd' hebben de vrouwen al gewonnen: ze genieten een stuk meer vertrouwen dan de mannen. Maar liefst 84 procent heeft vertrouwen in de vrouwen van Oranje. De mannen kunnen rekenen op een vertrouwenscijfer van 65 procent. Dat blijkt uit een peiling van EenVandaag onder ruim 18.000 deelnemers. Mannelijke deelnemers, die zichzelf vaak zien als betere voetbalkenners dan vrouwen, geven aan zelfs 90 procent vertrouwen te hebben in het vrouwenelftal. - Nazi-spullen zijn gewoon te koop bij webshop AliExpress Replica’s van nazi-posters, nazi-medailles en nazi-broches, website AliExpress bood het tot vanmorgen allemaal aan. "Een hele zorgelijke ontwikkeling", vindt Attje Kuiken (PvdA). Nico Dros (ChristenUnie) noemt het 'zeer verwerpelijk en smakeloos'. Het Chinese AliExpress heeft inmiddels een deel van de nazi-artikelen verwijderd. Dit gebeurde naar aanleiding van vragen van EenVandaag.

Do 1 november 2018 | 23:00 Docu: Bobbi Jene - Choreografe

01/11/18 - Kunstdocumentaire, De Amerikaanse danseres en choreografe Bobbi Jene Smith maakte 10 jaar lang deel uit van het Israëlische dansgezelschap Batsheva. Als ze de 30 jaar nadert, neemt ze de beslissing van haar leven en...

De Amerikaanse danseres en choreografe Bobbi Jene Smith maakte 10 jaar lang deel uit van het Israëlische dansgezelschap Batsheva. Als ze de 30 jaar nadert, neemt ze de beslissing van haar leven en keert ze terug naar haar geboorteland. Het afscheid nemen van bijzondere persoonlijke relaties blijkt moeilijker dan ze ooit had verwacht. Ze laat haar mentor Ohad Naharin en haar nieuwe grote liefde Or Schraiber achter voor een onzekere toekomst. Vervolgens is te zien hoe Bobbi Jene uit haar grote verdriet inspiratie haalt voor haar dans. Eenmaal terug in de VS inspireert de lange scheiding van haar grote liefde Or Schraiber Bobbi Jene tot een solo-choreografie. Ze gebruikt haar pijnlijke ervaring om een baanbrekend nieuw stuk neer te zetten, waarin ze zichzelf letterlijk en figuurlijk helemaal blootgeeft. Close Up: Bobbi Jene - Choreografe geeft een kijkje in de wereld van moderne dans waarin kunstzinnigheid, romantiek en vastberadenheid elkaar kruisen.

Wo 31 oktober 2018 | 22:50 Docu: God's Address

31/10/18 - Documentaire, 'God's Address' laat de complexiteit zien van samenleven in Jeruzalem. Hoe manifesteren religie en politiek zich in het dagelijks leven van de bewoners in Jeruzalem? Hoe is het mogelijk dat deze...

'God's Address' laat de complexiteit zien van samenleven in Jeruzalem. Hoe manifesteren religie en politiek zich in het dagelijks leven van de bewoners in Jeruzalem? Hoe is het mogelijk dat deze plaats nog altijd enorme implicaties heeft voor de rest van de wereld? 'God's Address' is een documentaire over de Tempelberg in Jeruzalem, waarin deze vragen centraal staan. De rode draad van de film vertelt het verhaal van Jeruzalem, de geboorte van het monotheïsme, de stichting van het jodendom, het christendom en de islam, de 'status-quo' tussen de drie religies, waar het delicate evenwicht door een reeks uitbarstingen dreigde te doorbreken, in de zomer van 2017. Jeruzalem wordt achtervolgd door een ingewikkeld verleden. De documentaire legt deze complexiteit bloot, via drie verhaallijnen die in de film terugkeren. Drie professoren, bekend op het gebied van de Bijbelse archeologie, de Hebreeuwse Bijbel en de hedendaagse politieke geschiedenis, nemen de kijker mee op een reis van het begin van het monotheïsme naar de dagelijkse realiteit van Jeruzalem in 2017. De makers volgen daarnaast een islamitische en joodse fundamentalist die allebei in Oost-Jeruzalem wonen. Deze twee vrouwen worden in de film gevolgd, in hun zoektocht, hun fanatieke agenda's te promoten terwijl ze elkaars pad kruisen. Het geloof van deze vrouwen is een explosieve tijdbom die constant wordt gemanipuleerd door de invloed van politici. De derde lijn in de film zijn gebeden en verzoeken die letterlijk zijn gepost of per e-mail zijn verzonden naar de Westelijke Muur in Jeruzalem. Volgens het joodse en christelijke geloof staat de site bekend als de Axis Mundi - het centrum van de wereld - waar direct contact tussen de mens en God mogelijk is. Deze brieven zijn letterlijk geadresseerd aan "God, Jeruzalem" en komen van over de hele wereld.

Za 8 september 2018 | 22:45 Magnolia IMDb: 8.0

08/09/18 - IMDB * 8.0 - Drama, Een willekeurige, regenachtige dag in San Fernando Valley (Los Angeles). De levens van een stervende vader, zijn jonge vrouw, een verpleger, een beroemde verloren zoon, een politieagent die wanhopig op zoek is naar liefde, een nieuw en een voormalig wonderkind, een tv presentator en zijn aan cocaïne verslaafde dochter komen samen in een web van verwikkelingen. Door de speling van het lot, toeval en menselijke interactie kruisen alle paden, een dag om nooit te vergeten.

Een willekeurige, regenachtige dag in San Fernando Valley (Los Angeles). De levens van een stervende vader, zijn jonge vrouw, een verpleger, een beroemde verloren zoon, een politieagent die wanhopig op zoek is naar liefde, een nieuw en een voormalig wonderkind, een tv-presentator en zijn aan cocaïne verslaafde dochter komen samen in een web van verwikkelingen. Door de speling van het lot, toeval en menselijke interactie kruisen alle paden, een dag om nooit te vergeten.

Wo 6 juni 2018 | 21:20 Nieuw: Bancroft IMDb: 6.4

06/06/18 - IMDB * 6.4 - Thrillerserie, Vanavond zijn de eerste twee afleveringen van de Britse thrillerserie Bancroft te zien op NPO 1. De briljante politie inspecteur Elizabeth Bancroft leidt de zaak tegen de gewelddadige Kamara bende....

Vanavond zijn de eerste twee afleveringen van de Britse thrillerserie Bancroft te zien op NPO 1. De briljante politie-inspecteur Elizabeth Bancroft leidt de zaak tegen de gewelddadige Kamara-bende. Ondertussen heeft inspecteur Katherine Stevens haar handen vol met de heropening van een onopgeloste moordzaak: in 1990 kreeg Laura Fraser 18 messteken bij een brutale overval bij haar thuis. Tijdens hun onderzoek kruisen de paden van Elizabeth en Katherine. Katherine ontdekt dat er meer aan de hand is in de zaak-Fraser dan ze eerst vermoedt. Elizabeth heeft het lastig om enkele geheimen uit haar verleden verborgen te houden.

Za 28 april 2018 | 20:40 Nieuw: Bancroft IMDb: 6.4

28/04/18 - IMDB * 6.4 - Thrillerserie, Vanaf vanavond is de vierdelige Britse politieserie Bancroft te zien op Canvas. De serie gaat over de briljante vrouwelijke speurder Elizabeth Bancroft. Zij wordt ondanks zichzelf geconfronteerd met...

Vanaf vanavond is de vierdelige Britse politieserie Bancroft te zien op Canvas. De serie gaat over de briljante vrouwelijke speurder Elizabeth Bancroft. Zij wordt ondanks zichzelf geconfronteerd met een duister geheim uit het verleden. De afleveringen zijn deze en volgende week zaterdag met dubbele afleveringen om 20:40 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas. DCI Elizabeth Bancroft is een briljant politie-officier, al doet ze niet altijd alles volgens het boekje. Dat maakt haar net sympathiek. Ze leeft voor haar job en voor het korps. Ze wil een betere wereld, en zal daarvoor al het vuile werk klaren. Ze wordt bewonderd en gerespecteerd door haar collega's, en maakt kans op promotie. Ze bindt de strijd aan met de Kamara-gang, een meedogenloze bende die de stad in haar greep houdt. Elisabeth Bancroft is een controlefreak. Ze weet wat ze wil en chaos hoort daar niet bij. Nu eens is ze hartelijk, dan weer koud en afstandelijk. Wanneer de omgeving tegenwerkt wordt ze gevaarlijk. DS Katherine Stevens is jong en ambitieus. Wanneer haar chef haar enkele oude, onopgeloste moordzaken toewijst krijgt ze de kans zichzelf te bewijzen. Laura Frazer werd 27 jaar geleden brutaal vermoord. De moordenaar die haar 18 messteken toebracht werd nooit gevonden. Katherine is vastberaden, bijt zich in de zaak vast en wil kost wat kost de waarheid aan het licht brengen. Hiervoor werkt ze samen met Anya Karim, een forensisch onderzoekster. Het onderzoek brengt beide agenten samen. DCI Bancroft lijkt meer over die oude moordzaak te weten. En dan komen de demonen uit het verleden terug naar boven.

Di 20 maart 2018 | 20:30 Live: NOS Nederland Kiest: Het Debat

20/03/18 - Politieke magazine, Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen doen landelijke fractievoorzitters en lokale lijsttrekkers mee aan het tv debat, live vanuit TivoliVredenburg. Rob Trip presenteert de uitzending op...

Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen doen landelijke fractievoorzitters en lokale lijsttrekkers mee aan het tv-debat, live vanuit TivoliVredenburg. Rob Trip presenteert de uitzending op NPO 1. De fractievoorzitters uit de Tweede Kamer zijn uitgenodigd om één-op-één of in drietallen met elkaar te debatteren. Deze indeling wordt bepaald door een loting. Daarnaast wordt geschakeld met Enschede, Rotterdam en Utrecht waar lokale lijsttrekkers de degens kruisen. Zij praten over de thema’s werk & inkomen (Enschede), samenleving & integratie (Rotterdam) en wonen & mobiliteit (Utrecht). Tijdens de uitzending worden de volgende debatten gehouden: Werk en Inkomen - Lokaal debat Enschede o.l.v. Winfried Baijens: - Burgerbelangen Enschede (Niels van den Berg) - CDA (Ayfer Koç) - GroenLinks (Hetty Wolf) - SP (Maxim van Luttikhuizen) - Landelijke debatten o.l.v. Rob Trip: - ChristenUnie (Gert-Jan Segers) en PVV (Geert Wilders) - Forum voor Democratie (Thierry Baudet), SGP (Kees van der Staaij) en 50Plus (Henk Krol). - PvdA (Lodewijk Asscher) en CDA (Sybrand Buma) Wonen - Lokaal debat Utrecht Leidsche Rijn o.l.v. Simone Weimans: - D66 (Klaas Verschuure) - PVV (Henk van Deún) - ChristenUnie (Maarten van Ooijen) - Stadsbelang Utrecht (Cees Bos) - Landelijke debatten o.l.v. Rob Trip - SP (Lilian Marijnissen) en ChristenUnie (Gert-Jan Segers) - D66 (Alexander Pechtold) en GroenLinks (Jesse Klaver) - VVD (Mark Rutte) en PvdA (Lodewijk Asscher) Samenleving en Integratie - Lokaal debat Rotterdam o.l.v. Mariëlle Tweebeeke - Leefbaar Rotterdam (Joost Eerdmans) - PvdA (Barbara Kathmann) - VVD (Vincent Karremans) - NIDA (Nourdin El Ouali) - Landelijke debatten o.l.v. Rob Trip: - PVV (Geert Wilders) en D66 (Alexander Pechtold) - PvdD (Marianne Thieme) en DENK (Tunahan Kuzu) - CDA (Sybrand Buma) en SP (Lilian Marijnissen) - GroenLinks (Jesse Klaver) en VVD (Mark Rutte) Lees hier verder hoe de gemeenteraadsverkiezingen bij de NOS op televisie te zien zijn: gids.tv/1647/gemeenteraadsverkiezingen.

Vr 9 maart 2018 | 21:15 Cinema Canvas: Up in the air IMDb: 7.4

09/03/18 - IMDB * 7.4 - Romantisch drama: Ryan Bingham werkt voor een bedrijf dat door andere bedrijven wordt ingehuurd om werknemers op professionele wijze te ontslaan. Hij is altijd onderweg en brengt het grootste gedeelte van zijn leven dan ook door in de lucht. Tijdens een van zijn reizen ontmoet Ryan Alex Goran, een vrouw die hetzelfde leven leidt als hij. Het klikt meteen tussen hen en de twee brengen zoveel mogelijk tijd met elkaar door wanneer hun wegen elkaar kruisen op verschillende reisbestemmingen.

Romantisch drama: Ryan Bingham werkt voor een bedrijf dat door andere bedrijven wordt ingehuurd om werknemers op professionele wijze te ontslaan. Hij is altijd onderweg en brengt het grootste gedeelte van zijn leven dan ook door in de lucht. Tijdens een van zijn reizen ontmoet Ryan Alex Goran, een vrouw die hetzelfde leven leidt als hij. Het klikt meteen tussen hen en de twee brengen zoveel mogelijk tijd met elkaar door wanneer hun wegen elkaar kruisen op verschillende reisbestemmingen.

Zo 25 februari 2018 | 20:00 Pulp Fiction IMDb: 8.9

25/02/18 - IMDB * 8.9 - Misdaaddrama, Amerikaans misdaaddrama: De dieven Honey Bunny en Pumpkin zijn tot de conclusie gekomen dat het overvallen van drankwinkels te riskant wordt in Los Angeles. Marsellus Wallace is de baas van Vincent Vega en Jules Winnfield, twee beruchte gangsters. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace zelf verwikkeld in een deal met bokser Butch, die hem belazert en er met z'n geld vandoor gaat. Het komt tot een confrontatie...

Amerikaans misdaaddrama: De dieven Honey Bunny en Pumpkin zijn tot de conclusie gekomen dat het overvallen van drankwinkels te riskant wordt in Los Angeles. Marsellus Wallace is de baas van Vincent Vega en Jules Winnfield, twee beruchte gangsters. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace zelf verwikkeld in een deal met bokser Butch, die hem belazert en er met z'n geld vandoor gaat. Het komt tot een confrontatie wanneer al deze mensen elkaars pad kruisen.

Do 21 december 2017 | 20:30 Notting Hill IMDb: 7.1

21/12/17 - IMDB * 7.1 - Romantische komedie, Amerikaans Britse romantische komedie: Anna Scott is een beroemde en felbegeerde filmster. Haar foto prijkt op elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar op de voet. William Thacker is eigenaar van een reisboekenwinkeltje in de Londense wijk Notting Hill. Sinds zijn scheiding leidt hij een rustig leventje. Anna en Williams paden kruisen elkaar onverwachts en hoewel romantiek het laatste is waar ze aan denken, slaat de vonk toch over.

Amerikaans-Britse romantische komedie: Anna Scott is een beroemde en felbegeerde filmster. Haar foto prijkt op elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar op de voet. William Thacker is eigenaar van een reisboekenwinkeltje in de Londense wijk Notting Hill. Sinds zijn scheiding leidt hij een rustig leventje. Anna en Williams paden kruisen elkaar onverwachts en hoewel romantiek het laatste is waar ze aan denken, slaat de vonk toch over.

Do 16 november 2017 | 01:10 EenVandaag: o.a. Lelystad probeert populair te worden

16/11/17 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Lelystad probeert na een halve eeuw alsnog populair te worden Ooit, kwamen vijftig jaar geleden de eerste inwoners naar Flevoland. De stedenbouwkundige...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Lelystad probeert na een halve eeuw alsnog populair te worden Ooit, kwamen vijftig jaar geleden de eerste inwoners naar Flevoland. De stedenbouwkundige Van Eesteren hoopte een droomstad te bouwen in de Flevopolder, maar het wilde nooit echt lukken. Lelystad heeft al jarenlang een negatief imago en scoort hoog in lijstjes van criminaliteit, werkloosheid en sociale problemen. Volgens Wethouder Job Fackeldey wacht de polderstad gouden tijden. "Lelystad biedt groen, water, lucht en vooral ruimte. Datgene waar in veel steden een tekort aan is." Met een wervende campagne probeert de wethouder woningzoekenden naar de polderstad te laten verhuizen. - 'Haringtest Algemeen Dagblad is onbetrouwbaar' Er hangt een sterk luchtje aan de haringtest van het Algemeen Dagblad. Keurmeester Aad Taal heeft zakelijke belangen bij haringleverancier Atlantic. Uit onderzoek van de Tilburgse wetenschapper Ben Vollaard blijkt dat de negentien haringboeren waaraan Atlantic levert structureel hoog eindigen in de lijst. Sterker nog, zij scoren gemiddeld 3,6 punten hoger (op een schaal van tien) dan andere haringboeren. - 'Schiphol doet niet genoeg aan veiligheid' Schiphol doet te weinig om de veiligheid te waarborgen. Dit zeggen piloten woensdag in de Telegraaf. Ondanks de serieuze waarschuwingen die de luchthaven krijgt, vinden er jaarlijks zo’n vijftig ernstige en een paar honderd minder ernstige incidenten plaats. Reden voor de Vereniging van Verkeersvliegers om een brandbrief naar de Tweede Kamer te sturen. Bijna-botsingen op de start- en landingsbanen, maar ook in de lucht. Piloten klagen dat Schiphol te complex is. Door de zes banen die kriskras door elkaar lopen moeten vliegtuigen elkaar kruisen en riskante oversteken maken. Ondanks de aanbevelingen dit voorjaar van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OVV), lijkt de luchthaven hardleers.

Wo 15 november 2017 | 18:15 EenVandaag: o.a. Lelystad probeert populair te worden

15/11/17 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Lelystad probeert na een halve eeuw alsnog populair te worden Ooit, kwamen vijftig jaar geleden de eerste inwoners naar Flevoland. De stedenbouwkundige Van...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Lelystad probeert na een halve eeuw alsnog populair te worden Ooit, kwamen vijftig jaar geleden de eerste inwoners naar Flevoland. De stedenbouwkundige Van Eesteren hoopte een droomstad te bouwen in de Flevopolder, maar het wilde nooit echt lukken. Lelystad heeft al jarenlang een negatief imago en scoort hoog in lijstjes van criminaliteit, werkloosheid en sociale problemen. Volgens Wethouder Job Fackeldey wacht de polderstad gouden tijden. "Lelystad biedt groen, water, lucht en vooral ruimte. Datgene waar in veel steden een tekort aan is." Met een wervende campagne probeert de wethouder woningzoekenden naar de polderstad te laten verhuizen. - 'Haringtest Algemeen Dagblad is onbetrouwbaar' Er hangt een sterk luchtje aan de haringtest van het Algemeen Dagblad. Keurmeester Aad Taal heeft zakelijke belangen bij haringleverancier Atlantic. Uit onderzoek van de Tilburgse wetenschapper Ben Vollaard blijkt dat de negentien haringboeren waaraan Atlantic levert structureel hoog eindigen in de lijst. Sterker nog, zij scoren gemiddeld 3,6 punten hoger (op een schaal van tien) dan andere haringboeren. - 'Schiphol doet niet genoeg aan veiligheid' Schiphol doet te weinig om de veiligheid te waarborgen. Dit zeggen piloten woensdag in de Telegraaf. Ondanks de serieuze waarschuwingen die de luchthaven krijgt, vinden er jaarlijks zo’n vijftig ernstige en een paar honderd minder ernstige incidenten plaats. Reden voor de Vereniging van Verkeersvliegers om een brandbrief naar de Tweede Kamer te sturen. Bijna-botsingen op de start- en landingsbanen, maar ook in de lucht. Piloten klagen dat Schiphol te complex is. Door de zes banen die kriskras door elkaar lopen moeten vliegtuigen elkaar kruisen en riskante oversteken maken. Ondanks de aanbevelingen dit voorjaar van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OVV), lijkt de luchthaven hardleers.

Vr 11 augustus 2017 | 20:30 Up In The Air IMDb: 7.4

11/08/17 - IMDB * 7.4 - Romantisch drama, Komisch en romantisch drama met George Clooney die als rondreizende crisismanager voor z'n baan moet vechten als er bezuinigd wordt op het reiskostenbudget. Ryan Bingham werkt voor een bedrijf dat door andere bedrijven wordt ingehuurd om werknemers op professionele wijze te ontslaan. Hij is altijd onderweg en brengt het grootste gedeelte van zijn leven dan ook door in de lucht. Tijdens een van zijn reizen ontmoet Ryan Alex Goran, een vrouw die hetzelfde leven leidt als hij. Het klikt meteen...

Komisch en romantisch drama met George Clooney die als rondreizende crisismanager voor z'n baan moet vechten als er bezuinigd wordt op het reiskostenbudget. Ryan Bingham werkt voor een bedrijf dat door andere bedrijven wordt ingehuurd om werknemers op professionele wijze te ontslaan. Hij is altijd onderweg en brengt het grootste gedeelte van zijn leven dan ook door in de lucht. Tijdens een van zijn reizen ontmoet Ryan Alex Goran, een vrouw die hetzelfde leven leidt als hij. Het klikt meteen tussen hen en de twee brengen zoveel mogelijk tijd met elkaar door wanneer hun wegen elkaar kruisen op verschillende reisbestemmingen.

Za 5 augustus 2017 | 23:40 Start: The Night Manager

05/08/17 - Thrillerserie, Wraak is zijn belangrijkste motief. Het doet Jonathan Pine, hotel nachtmanager en ex militair, belanden in de angstaanjagende wereld van de meedogenloze, rijke wapenhandelaar Richard Roper....

Wraak is zijn belangrijkste motief. Het doet Jonathan Pine, hotel nachtmanager en ex-militair, belanden in de angstaanjagende wereld van de meedogenloze, rijke wapenhandelaar Richard Roper. Gerecruteerd door de Britse geheime dienst infiltreert hij in de organisatie van Roper en zet hij zijn leven op het spel om hem uit te schakelen. De met meerdere Golden Globes en een Emmy Award bekroonde serie The Night Manager, gebaseerd op het boek van John le Carré, is vanaf vanavond opnieuw te zien bij AVROTROS. De serie wordt de komende weekenden iedere zaterdag en zondag rond middernacht uitgezonden. Vanavond begint de eerste aflevering om 23.40 uur. Als hotel nachtmanager van een hotel in Cairo, ten tijde van de Arabische lente, ontdekt Jonathan Pine bewijzen van een wapendeal. Hij neemt contact op met de Britse ambassade maar een lek zorgt voor een reeks bloedstollende gebeurtenissen waarbij Pine kennismaakt met de wrede wereld van wapenhandelaar Richard Roper. Als hun wegen zich vier jaar later weer kruisen, besluit Pine wraak te nemen. Hij infiltreert, in samenwerking met de Britse Geheime Dienst, in het hart van Roper’s organisatie. De avances van Roper’s vrouw Jed en de afkeer van Roper’s voormalige vertrouweling Corcoran maken zijn missie niet makkelijk. Wanneer een nieuwe, grote, op handen zijnde wapendeal zich aanmeldt en de Britse geheime dienst in actie moet komen, blijkt hoever Roper’s tentakels reiken.

Wo 3 mei 2017 | 15:25 Pauw: o.a. Henk Spaan

03/05/17 - Actuele talkshow - herhaling, Vanavond onder andere in Pauw: Henk Spaan Columnist en schrijver Henk Spaan is te gast over zijn nieuwe roman De Binnentuin. Spaan neemt ons mee naar de wereld van de babyboomer. Een wereld die aan...

Vanavond onder andere in Pauw: - Henk Spaan Columnist en schrijver Henk Spaan is te gast over zijn nieuwe roman De Binnentuin. Spaan neemt ons mee naar de wereld van de babyboomer. Een wereld die aan elkaar hangt van kwaaltjes en ziekenhuisbezoek, verkwanselde idealen en haperende liefde. - Sander Rietveld Het nog prille presidentschap van Donald Trump ligt hevig onder vuur. De Russen zouden belastende informatie hebben over Trump. En dat maakt Trump chantabel. Nepnieuws, twittert Trump: “I have nothing to do with Russia – no deals, no loans, no nothing!” Trump zegt dus niets te maken te hebben met de Russen. Maar klopt dat wel? Zembla ging op onderzoek uit en stuitte op een bijzondere ontdekking. Vanavond is onderzoeksjournalist Sander Rietveld te gast. - Rikko Voorberg en Hanna Luden Met drieduizend witte papieren kruisen wordt op 4 mei op het Rembrandtplein in Amsterdam stilgestaan bij de vluchtelingen en migranten die het leven lieten onderweg naar Europa. Dit initiatief van dominee Rikko Voorberg, gelijktijdig met de herdenking op De Dam, zorgt voor een hoop commotie. Want moet je op 4 mei wel meer herdenken dan de burgers of militairen die zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in oorlogssituaties en bij vredesoperaties? Een discussie daarover met de initiatiefnemer Rikko Voorberg en Hanna Luden, directeur van het CIDI (het Centrum Informatie en Documentatie Israël). - Ajouad El Miloudi, Filemon Wesselink en Remy Bonjasky Ajouad El Miloudi is de tegenstander van Filemon Wesselink in het nieuwe BNN-programma Filemon Slaat Door. Filemon wordt daartoe klaargestoomd door drievoudig wereldkampioen Remy Bonjasky en Ajouad wordt getraind door Ramzi Tamaditi (wereldkampioen tot 69 kilo). In het programma dringt Filemon door in de wereld van het steeds populairder wordende kickboksen. Hiervoor spreekt hij met verschillende grootheden uit de sport en reist hij af naar Thailand waar de oorsprong van het kickboksen ligt. De laatste aflevering van het programma staat helemaal in het teken van het kickboksgala waarop Ajouad en Filemon het tegen elkaar opnemen in de ring. Filemon Slaat Door is vanaf 7 mei iedere zondag om 22.00 uur te zien bij BNN op NPO 3. - Ricky van Wolfswinkel Feest in Arnhem: Vitesse won zondag de KNVB-beker, de eerste grote prijs in het 125-jarig bestaan van de voetbalclub. Na twee treffers van Ricky van Wolfswinkel in De Kuip tegen AZ, mochten de Arnhemmers de beker optillen. Vanavond zit de doelpuntenmaker aan tafel.

Wo 3 mei 2017 | 00:20 Pauw: o.a. Henk Spaan

03/05/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Pauw: Henk Spaan Columnist en schrijver Henk Spaan is te gast over zijn nieuwe roman De Binnentuin. Spaan neemt ons mee naar de wereld van de babyboomer. Een wereld die aan...

Vanavond onder andere in Pauw: - Henk Spaan Columnist en schrijver Henk Spaan is te gast over zijn nieuwe roman De Binnentuin. Spaan neemt ons mee naar de wereld van de babyboomer. Een wereld die aan elkaar hangt van kwaaltjes en ziekenhuisbezoek, verkwanselde idealen en haperende liefde. - Sander Rietveld Het nog prille presidentschap van Donald Trump ligt hevig onder vuur. De Russen zouden belastende informatie hebben over Trump. En dat maakt Trump chantabel. Nepnieuws, twittert Trump: “I have nothing to do with Russia – no deals, no loans, no nothing!” Trump zegt dus niets te maken te hebben met de Russen. Maar klopt dat wel? Zembla ging op onderzoek uit en stuitte op een bijzondere ontdekking. Vanavond is onderzoeksjournalist Sander Rietveld te gast. - Rikko Voorberg en Hanna Luden Met drieduizend witte papieren kruisen wordt op 4 mei op het Rembrandtplein in Amsterdam stilgestaan bij de vluchtelingen en migranten die het leven lieten onderweg naar Europa. Dit initiatief van dominee Rikko Voorberg, gelijktijdig met de herdenking op De Dam, zorgt voor een hoop commotie. Want moet je op 4 mei wel meer herdenken dan de burgers of militairen die zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in oorlogssituaties en bij vredesoperaties? Een discussie daarover met de initiatiefnemer Rikko Voorberg en Hanna Luden, directeur van het CIDI (het Centrum Informatie en Documentatie Israël). - Ajouad El Miloudi, Filemon Wesselink en Remy Bonjasky Ajouad El Miloudi is de tegenstander van Filemon Wesselink in het nieuwe BNN-programma Filemon Slaat Door. Filemon wordt daartoe klaargestoomd door drievoudig wereldkampioen Remy Bonjasky en Ajouad wordt getraind door Ramzi Tamaditi (wereldkampioen tot 69 kilo). In het programma dringt Filemon door in de wereld van het steeds populairder wordende kickboksen. Hiervoor spreekt hij met verschillende grootheden uit de sport en reist hij af naar Thailand waar de oorsprong van het kickboksen ligt. De laatste aflevering van het programma staat helemaal in het teken van het kickboksgala waarop Ajouad en Filemon het tegen elkaar opnemen in de ring. Filemon Slaat Door is vanaf 7 mei iedere zondag om 22.00 uur te zien bij BNN op NPO 3. - Ricky van Wolfswinkel Feest in Arnhem: Vitesse won zondag de KNVB-beker, de eerste grote prijs in het 125-jarig bestaan van de voetbalclub. Na twee treffers van Ricky van Wolfswinkel in De Kuip tegen AZ, mochten de Arnhemmers de beker optillen. Vanavond zit de doelpuntenmaker aan tafel.

Di 2 mei 2017 | 23:00 Pauw: o.a. Henk Spaan

02/05/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Pauw: Henk Spaan Columnist en schrijver Henk Spaan is te gast over zijn nieuwe roman De Binnentuin. Spaan neemt ons mee naar de wereld van de babyboomer. Een wereld die aan...

Vanavond onder andere in Pauw: - Henk Spaan Columnist en schrijver Henk Spaan is te gast over zijn nieuwe roman De Binnentuin. Spaan neemt ons mee naar de wereld van de babyboomer. Een wereld die aan elkaar hangt van kwaaltjes en ziekenhuisbezoek, verkwanselde idealen en haperende liefde. - Sander Rietveld Het nog prille presidentschap van Donald Trump ligt hevig onder vuur. De Russen zouden belastende informatie hebben over Trump. En dat maakt Trump chantabel. Nepnieuws, twittert Trump: “I have nothing to do with Russia – no deals, no loans, no nothing!” Trump zegt dus niets te maken te hebben met de Russen. Maar klopt dat wel? Zembla ging op onderzoek uit en stuitte op een bijzondere ontdekking. Vanavond is onderzoeksjournalist Sander Rietveld te gast. - Rikko Voorberg en Hanna Luden Met drieduizend witte papieren kruisen wordt op 4 mei op het Rembrandtplein in Amsterdam stilgestaan bij de vluchtelingen en migranten die het leven lieten onderweg naar Europa. Dit initiatief van dominee Rikko Voorberg, gelijktijdig met de herdenking op De Dam, zorgt voor een hoop commotie. Want moet je op 4 mei wel meer herdenken dan de burgers of militairen die zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in oorlogssituaties en bij vredesoperaties? Een discussie daarover met de initiatiefnemer Rikko Voorberg en Hanna Luden, directeur van het CIDI (het Centrum Informatie en Documentatie Israël). - Ajouad El Miloudi, Filemon Wesselink en Remy Bonjasky Ajouad El Miloudi is de tegenstander van Filemon Wesselink in het nieuwe BNN-programma Filemon Slaat Door. Filemon wordt daartoe klaargestoomd door drievoudig wereldkampioen Remy Bonjasky en Ajouad wordt getraind door Ramzi Tamaditi (wereldkampioen tot 69 kilo). In het programma dringt Filemon door in de wereld van het steeds populairder wordende kickboksen. Hiervoor spreekt hij met verschillende grootheden uit de sport en reist hij af naar Thailand waar de oorsprong van het kickboksen ligt. De laatste aflevering van het programma staat helemaal in het teken van het kickboksgala waarop Ajouad en Filemon het tegen elkaar opnemen in de ring. Filemon Slaat Door is vanaf 7 mei iedere zondag om 22.00 uur te zien bij BNN op NPO 3. - Ricky van Wolfswinkel Feest in Arnhem: Vitesse won zondag de KNVB-beker, de eerste grote prijs in het 125-jarig bestaan van de voetbalclub. Na twee treffers van Ricky van Wolfswinkel in De Kuip tegen AZ, mochten de Arnhemmers de beker optillen. Vanavond zit de doelpuntenmaker aan tafel.

Di 14 maart 2017 | 20:35 Live: NOS Nederland Kiest | Het Debat

14/03/17 - Politiek praatprogramma, Aan de vooravond van de verkiezingen gaan de lijsttrekkers nog een laatste keer met elkaar in debat. Rob Trip presenteert de uitzending vanuit de Statenpassage in het gebouw van de Tweede Kamer....

Aan de vooravond van de verkiezingen gaan de lijsttrekkers nog een laatste keer met elkaar in debat. Rob Trip presenteert de uitzending vanuit de Statenpassage in het gebouw van de Tweede Kamer. Deelnemers zijn de veertien grootste partijen, bepaald op basis van de Peilingwijzer van 1 februari én van de huidige zetelverdeling in de Tweede Kamer. De lijsttrekkers van de acht grotere partijen gaan in tweetallen met elkaar in discussie. De loting vorige maand wees uit dat Jesse Klaver (GroenLinks) en Buma (CDA) het bal openen, daarna volgen Alexander Pechtold (D66) en Emile Roemer (SP), Gert-Jan Segers (ChristenUnie) en Mark Rutte (VVD), gevolgd door Lodewijk Asscher (PvdA) en Geert Wilders (PVV). Daarna volgt een tweede ronde: CDA-D66, SP-PvdA, VVD-GroenLinks en PVV-ChristenUnie. Alle acht partijen mogen één keer een stelling aandragen. Aan het begin van de uitzending debatteren de lijsttrekkers van de zes kleinere partijen in drietallen: Kees Van der Staaij (SGP), Henk Krol (50 Plus) en Jacques Monasch (Nieuwe Wegen) kruisen de degens, daarna treffen Marianne Thieme (Partij voor de Dieren), Tunahan Kuzu (DENK) en Jan Roos (VNL) elkaar.

Di 14 maart 2017 | 02:30 Nieuwsuur: o.a. burgers op het Binnenhof

14/03/17 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Burgers op het Binnenhof In de aanloop naar de verkiezingen sprak Nieuwsuur met kiezers uit het hele land. Zij vertelden hoe zij vinden dat het met Nederland gaat....

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Burgers op het Binnenhof In de aanloop naar de verkiezingen sprak Nieuwsuur met kiezers uit het hele land. Zij vertelden hoe zij vinden dat het met Nederland gaat. Nu zijn ze te gast in onze speciale verkiezingsuitzending vanuit Nieuwsuur. Wat vinden zij van de campagnes. Wat zijn hun verwachtingen van een nieuw kabinet?  - De burgemeester en de internationale rel Rotterdam werd dit weekend het toneel van de diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije over de vraag of de Turkse regering hier wel of geen campagne mocht voeren voor een referendum dat president Erdogan meer macht moet geven. Burgemeester Aboutaleb had er zijn handen vol aan. Volgens hem heeft de Turkse consul-generaal de Nederlandse autoriteiten "op schandalige wijze misleid." Vanavond blikt de burgemeester terug op een bewogen nacht. - Lijsttrekkersdebat tussen Rutte en Wilders PVV-lijsttrekker Geert Wilders ontweek veel debatten. Ook VVD-lijsttrekker Rutte kwam niet overal opdagen. Vanavond kruisen ze de degens bij 1Vandaag. Nieuwsuur maakt de balans op. - Nieuwsuur Sport Schaatsen: terugblik op het seizoen met ISU-voorzitter Dijkema Honkbal: WBC:Nederland-Israël

Di 14 maart 2017 | 01:25 Nieuwsuur: o.a. burgers op het Binnenhof

14/03/17 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Burgers op het Binnenhof In de aanloop naar de verkiezingen sprak Nieuwsuur met kiezers uit het hele land. Zij vertelden hoe zij vinden dat het met Nederland gaat....

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Burgers op het Binnenhof In de aanloop naar de verkiezingen sprak Nieuwsuur met kiezers uit het hele land. Zij vertelden hoe zij vinden dat het met Nederland gaat. Nu zijn ze te gast in onze speciale verkiezingsuitzending vanuit Nieuwsuur. Wat vinden zij van de campagnes. Wat zijn hun verwachtingen van een nieuw kabinet?  - De burgemeester en de internationale rel Rotterdam werd dit weekend het toneel van de diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije over de vraag of de Turkse regering hier wel of geen campagne mocht voeren voor een referendum dat president Erdogan meer macht moet geven. Burgemeester Aboutaleb had er zijn handen vol aan. Volgens hem heeft de Turkse consul-generaal de Nederlandse autoriteiten "op schandalige wijze misleid." Vanavond blikt de burgemeester terug op een bewogen nacht. - Lijsttrekkersdebat tussen Rutte en Wilders PVV-lijsttrekker Geert Wilders ontweek veel debatten. Ook VVD-lijsttrekker Rutte kwam niet overal opdagen. Vanavond kruisen ze de degens bij 1Vandaag. Nieuwsuur maakt de balans op. - Nieuwsuur Sport Schaatsen: terugblik op het seizoen met ISU-voorzitter Dijkema Honkbal: WBC:Nederland-Israël

Ma 13 maart 2017 | 23:00 Nieuwsuur: o.a. burgers op het Binnenhof

13/03/17 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Burgers op het Binnenhof In de aanloop naar de verkiezingen sprak Nieuwsuur met kiezers uit het hele land. Zij vertelden hoe zij vinden dat het met Nederland gaat....

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Burgers op het Binnenhof In de aanloop naar de verkiezingen sprak Nieuwsuur met kiezers uit het hele land. Zij vertelden hoe zij vinden dat het met Nederland gaat. Nu zijn ze te gast in onze speciale verkiezingsuitzending vanuit Nieuwsuur. Wat vinden zij van de campagnes. Wat zijn hun verwachtingen van een nieuw kabinet?  - De burgemeester en de internationale rel Rotterdam werd dit weekend het toneel van de diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije over de vraag of de Turkse regering hier wel of geen campagne mocht voeren voor een referendum dat president Erdogan meer macht moet geven. Burgemeester Aboutaleb had er zijn handen vol aan. Volgens hem heeft de Turkse consul-generaal de Nederlandse autoriteiten "op schandalige wijze misleid." Vanavond blikt de burgemeester terug op een bewogen nacht. - Lijsttrekkersdebat tussen Rutte en Wilders PVV-lijsttrekker Geert Wilders ontweek veel debatten. Ook VVD-lijsttrekker Rutte kwam niet overal opdagen. Vanavond kruisen ze de degens bij 1Vandaag. Nieuwsuur maakt de balans op. - Nieuwsuur Sport Schaatsen: terugblik op het seizoen met ISU-voorzitter Dijkema Honkbal: WBC:Nederland-Israël

Ma 13 maart 2017 | 22:00 Nieuwsuur: o.a. burgers op het Binnenhof

13/03/17 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Burgers op het Binnenhof In de aanloop naar de verkiezingen sprak Nieuwsuur met kiezers uit het hele land. Zij vertelden hoe zij vinden dat het met Nederland gaat....

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Burgers op het Binnenhof In de aanloop naar de verkiezingen sprak Nieuwsuur met kiezers uit het hele land. Zij vertelden hoe zij vinden dat het met Nederland gaat. Nu zijn ze te gast in onze speciale verkiezingsuitzending vanuit Nieuwsuur. Wat vinden zij van de campagnes. Wat zijn hun verwachtingen van een nieuw kabinet?  - De burgemeester en de internationale rel Rotterdam werd dit weekend het toneel van de diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije over de vraag of de Turkse regering hier wel of geen campagne mocht voeren voor een referendum dat president Erdogan meer macht moet geven. Burgemeester Aboutaleb had er zijn handen vol aan. Volgens hem heeft de Turkse consul-generaal de Nederlandse autoriteiten "op schandalige wijze misleid." Vanavond blikt de burgemeester terug op een bewogen nacht. - Lijsttrekkersdebat tussen Rutte en Wilders PVV-lijsttrekker Geert Wilders ontweek veel debatten. Ook VVD-lijsttrekker Rutte kwam niet overal opdagen. Vanavond kruisen ze de degens bij 1Vandaag. Nieuwsuur maakt de balans op. - Nieuwsuur Sport Schaatsen: terugblik op het seizoen met ISU-voorzitter Dijkema Honkbal: WBC:Nederland-Israël

Zo 5 maart 2017 | 20:57 Live: Het Carré-debat

05/03/17 - Nieuwsuitzending, Liveregistratie van het 'Carré debat' met acht lijsttrekkers. Voor de derde keer organiseren BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en Elsevier in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen het Carré debat. Acht...

Liveregistratie van het 'Carré-debat' met acht lijsttrekkers. Voor de derde keer organiseren BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en Elsevier in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen het Carré-debat. Acht lijsttrekkers kruisen de degens over tal van onderwerpen. Marianne Thieme, lijsttrekker van de Partij voor de Dieren, vult de plek op van PVV-leider Geert Wilders. Hij trok zich terug nadat RTL Nieuws een interview met zijn broer had gepubliceerd, die kritiek uitte op de PVV’er. Het debat zou gaan tussen de acht grootste partijen in de peilingen. Op die basis zou de ChristenUnie in aanmerking komen voor een plek in Carré. Maar omdat het debat op zondag wordt gehouden, wil lijsttrekker Gert-Jan Segers niet meedoen. De zondagsrust weegt voor de partij zwaar.

Zo 5 maart 2017 | 19:15 Docu: Jennifer Tee - Leaving Limbo

05/03/17 - Kunstdocumentaire, Jennifer Tee (1973) kreeg de afgelopen jaren de opdracht om een wandvullend kunstwerk te maken voor de metrohal van de Noord Zuidlijn van het Centraal Station in Amsterdam. Tee liet zich inspireren...

Jennifer Tee (1973) kreeg de afgelopen jaren de opdracht om een wandvullend kunstwerk te maken voor de metrohal van de Noord-Zuidlijn van het Centraal Station in Amsterdam. Tee liet zich inspireren door traditionele ‘scheepskleden’ van het Indonesische eiland Sumatra. Haar kunstwerk, dat twee grote schepen met reizigers voorstelt, bestaat uit meer dan 100.000 gedroogde tulpenblaadjes. Regisseur Lisa Boerstra volgt beeldend kunstenaar Jennifer Tee terwijl ze werkt aan de voltooiing van het kunstwerk dat Tee maakt voor de metrohal. Jennifer Tee is in haar werk steeds op zoek naar transities, overgangen tussen leven en dood, tussen het hier en het hiernamaals. Ze speurt naar tussengebieden tussen landen, culturen en invloeden. Dit tussengebied noemt ze Limbo. In de film komt dit thema terug in haar nieuwe kunstwerk maar ook in haar performances. Met het werk keert Tee terug naar de bron en naar de plekken waar haar inspiratie vandaan komt. Ze gaat op zoek naar de geschiedenis van haar Indische familie en maakt tevens gebruik van de achtergrond van haar Nederlandse familie, die in de tulpenhandel ligt. De filmcrew reist met Tee naar Sumatra en volgt haar van dichtbij op de nieuwe weg in haar leven en werk. De documentaire Leaving Limbo toont Jennifer Tee’s zoektocht naar identiteit en verbinding en laat tevens zien hoe kunst en werkelijkheid elkaar kruisen en beïnvloeden. ‘Jennifer Tee toont zich al jaren een uniek multi-talent, dat zich met schijnbaar even groot gemak stort op het maken van een diepzinnige choreografie als een omvangrijke hangsculptuur. Opvallend daarbij is dat hoe coherent en gelaagd haar werk ook is, het toch toegankelijk blijft voor een breed publiek', aldus de jury Cobra Kunstprijs Amstelveen bij de uitreiking aan Jennifer Tee in 2015.

Di 28 februari 2017 | 11:30 DWDD: het Lagerhuis met Sylvana Simons e.a.

28/02/17 - Praatprogramma, Vanavond in De Wereld Draait Door: DWDD Heimwee: Het Lagerhuis afl. 2 met Sylvana Simons en Thierry Baudet De verkiezingen komen eraan! Reden voor DWDD om vanaf maandag 20 februari het debatprogramma...

Vanavond in De Wereld Draait Door: DWDD Heimwee: Het Lagerhuis - afl. 2 met Sylvana Simons en Thierry Baudet De verkiezingen komen eraan! Reden voor DWDD om vanaf maandag 20 februari het debatprogramma Het Lagerhuis een plek te bieden. In 'DWDD Heimwee: Het Lagerhuis' zijn in de vier maandagen voor de verkiezingen de bankjes, de aftelklok en Paul Witteman de vertrouwde elementen, maar met een geheel nieuw panel. Uit alle lagen van de Nederlandse samenleving zijn twintig nieuwe geboren debaters geselecteerd. Iedere aflevering sluiten twee lijsttrekkers aan bij dit panel om, in de DWDD-studio, te discussiëren over actuele verkiezingsonderwerpen. Naast de groepsdiscussies, debatteren de deelnemende lijsttrekkers iedere aflevering ook één op één. Lodewijk Asscher en Henk Krol gingen met elkaar in discussie in de eerste aflevering. In de tweede uitzending kruisen Sylvana Simons en Thierry Baudet de degens. Vervolgens staan Sybrand Buma en Jesse Klaver tegenover elkaar. In de laatste uitzending treffen Emile Roemer en Alexander Pechtold elkaar.

Di 28 februari 2017 | 04:15 DWDD: het Lagerhuis met Sylvana Simons e.a.

28/02/17 - Praatprogramma, Vanavond in De Wereld Draait Door: DWDD Heimwee: Het Lagerhuis afl. 2 met Sylvana Simons en Thierry Baudet De verkiezingen komen eraan! Reden voor DWDD om vanaf maandag 20 februari het debatprogramma...

Vanavond in De Wereld Draait Door: DWDD Heimwee: Het Lagerhuis - afl. 2 met Sylvana Simons en Thierry Baudet De verkiezingen komen eraan! Reden voor DWDD om vanaf maandag 20 februari het debatprogramma Het Lagerhuis een plek te bieden. In 'DWDD Heimwee: Het Lagerhuis' zijn in de vier maandagen voor de verkiezingen de bankjes, de aftelklok en Paul Witteman de vertrouwde elementen, maar met een geheel nieuw panel. Uit alle lagen van de Nederlandse samenleving zijn twintig nieuwe geboren debaters geselecteerd. Iedere aflevering sluiten twee lijsttrekkers aan bij dit panel om, in de DWDD-studio, te discussiëren over actuele verkiezingsonderwerpen. Naast de groepsdiscussies, debatteren de deelnemende lijsttrekkers iedere aflevering ook één op één. Lodewijk Asscher en Henk Krol gingen met elkaar in discussie in de eerste aflevering. In de tweede uitzending kruisen Sylvana Simons en Thierry Baudet de degens. Vervolgens staan Sybrand Buma en Jesse Klaver tegenover elkaar. In de laatste uitzending treffen Emile Roemer en Alexander Pechtold elkaar.

Di 28 februari 2017 | 03:20 DWDD: het Lagerhuis met Sylvana Simons e.a.

28/02/17 - Praatprogramma, Vanavond in De Wereld Draait Door: DWDD Heimwee: Het Lagerhuis afl. 2 met Sylvana Simons en Thierry Baudet De verkiezingen komen eraan! Reden voor DWDD om vanaf maandag 20 februari het debatprogramma...

Vanavond in De Wereld Draait Door: DWDD Heimwee: Het Lagerhuis - afl. 2 met Sylvana Simons en Thierry Baudet De verkiezingen komen eraan! Reden voor DWDD om vanaf maandag 20 februari het debatprogramma Het Lagerhuis een plek te bieden. In 'DWDD Heimwee: Het Lagerhuis' zijn in de vier maandagen voor de verkiezingen de bankjes, de aftelklok en Paul Witteman de vertrouwde elementen, maar met een geheel nieuw panel. Uit alle lagen van de Nederlandse samenleving zijn twintig nieuwe geboren debaters geselecteerd. Iedere aflevering sluiten twee lijsttrekkers aan bij dit panel om, in de DWDD-studio, te discussiëren over actuele verkiezingsonderwerpen. Naast de groepsdiscussies, debatteren de deelnemende lijsttrekkers iedere aflevering ook één op één. Lodewijk Asscher en Henk Krol gingen met elkaar in discussie in de eerste aflevering. In de tweede uitzending kruisen Sylvana Simons en Thierry Baudet de degens. Vervolgens staan Sybrand Buma en Jesse Klaver tegenover elkaar. In de laatste uitzending treffen Emile Roemer en Alexander Pechtold elkaar.

Ma 27 februari 2017 | 23:55 DWDD: het Lagerhuis met Sylvana Simons e.a.

27/02/17 - Praatprogramma, Vanavond in De Wereld Draait Door: DWDD Heimwee: Het Lagerhuis afl. 2 met Sylvana Simons en Thierry Baudet De verkiezingen komen eraan! Reden voor DWDD om vanaf maandag 20 februari het debatprogramma...

Vanavond in De Wereld Draait Door: DWDD Heimwee: Het Lagerhuis - afl. 2 met Sylvana Simons en Thierry Baudet De verkiezingen komen eraan! Reden voor DWDD om vanaf maandag 20 februari het debatprogramma Het Lagerhuis een plek te bieden. In 'DWDD Heimwee: Het Lagerhuis' zijn in de vier maandagen voor de verkiezingen de bankjes, de aftelklok en Paul Witteman de vertrouwde elementen, maar met een geheel nieuw panel. Uit alle lagen van de Nederlandse samenleving zijn twintig nieuwe geboren debaters geselecteerd. Iedere aflevering sluiten twee lijsttrekkers aan bij dit panel om, in de DWDD-studio, te discussiëren over actuele verkiezingsonderwerpen. Naast de groepsdiscussies, debatteren de deelnemende lijsttrekkers iedere aflevering ook één op één. Lodewijk Asscher en Henk Krol gingen met elkaar in discussie in de eerste aflevering. In de tweede uitzending kruisen Sylvana Simons en Thierry Baudet de degens. Vervolgens staan Sybrand Buma en Jesse Klaver tegenover elkaar. In de laatste uitzending treffen Emile Roemer en Alexander Pechtold elkaar.

Ma 27 februari 2017 | 19:45 DWDD: het Lagerhuis met Sylvana Simons e.a.

27/02/17 - Praatprogramma, Vanavond in De Wereld Draait Door: DWDD Heimwee: Het Lagerhuis afl. 2 met Sylvana Simons en Thierry Baudet De verkiezingen komen eraan! Reden voor DWDD om vanaf maandag 20 februari het debatprogramma...

Vanavond in De Wereld Draait Door: DWDD Heimwee: Het Lagerhuis - afl. 2 met Sylvana Simons en Thierry Baudet De verkiezingen komen eraan! Reden voor DWDD om vanaf maandag 20 februari het debatprogramma Het Lagerhuis een plek te bieden. In 'DWDD Heimwee: Het Lagerhuis' zijn in de vier maandagen voor de verkiezingen de bankjes, de aftelklok en Paul Witteman de vertrouwde elementen, maar met een geheel nieuw panel. Uit alle lagen van de Nederlandse samenleving zijn twintig nieuwe geboren debaters geselecteerd. Iedere aflevering sluiten twee lijsttrekkers aan bij dit panel om, in de DWDD-studio, te discussiëren over actuele verkiezingsonderwerpen. Naast de groepsdiscussies, debatteren de deelnemende lijsttrekkers iedere aflevering ook één op één. Lodewijk Asscher en Henk Krol gingen met elkaar in discussie in de eerste aflevering. In de tweede uitzending kruisen Sylvana Simons en Thierry Baudet de degens. Vervolgens staan Sybrand Buma en Jesse Klaver tegenover elkaar. In de laatste uitzending treffen Emile Roemer en Alexander Pechtold elkaar.

Ma 27 februari 2017 | 19:00 DWDD: het Lagerhuis met Sylvana Simons e.a.

27/02/17 - Praatprogramma, Vanavond in De Wereld Draait Door: DWDD Heimwee: Het Lagerhuis afl. 2 met Sylvana Simons en Thierry Baudet De verkiezingen komen eraan! Reden voor DWDD om vanaf maandag 20 februari het debatprogramma...

Vanavond in De Wereld Draait Door: DWDD Heimwee: Het Lagerhuis - afl. 2 met Sylvana Simons en Thierry Baudet De verkiezingen komen eraan! Reden voor DWDD om vanaf maandag 20 februari het debatprogramma Het Lagerhuis een plek te bieden. In 'DWDD Heimwee: Het Lagerhuis' zijn in de vier maandagen voor de verkiezingen de bankjes, de aftelklok en Paul Witteman de vertrouwde elementen, maar met een geheel nieuw panel. Uit alle lagen van de Nederlandse samenleving zijn twintig nieuwe geboren debaters geselecteerd. Iedere aflevering sluiten twee lijsttrekkers aan bij dit panel om, in de DWDD-studio, te discussiëren over actuele verkiezingsonderwerpen. Naast de groepsdiscussies, debatteren de deelnemende lijsttrekkers iedere aflevering ook één op één. Lodewijk Asscher en Henk Krol gingen met elkaar in discussie in de eerste aflevering. In de tweede uitzending kruisen Sylvana Simons en Thierry Baudet de degens. Vervolgens staan Sybrand Buma en Jesse Klaver tegenover elkaar. In de laatste uitzending treffen Emile Roemer en Alexander Pechtold elkaar.

Zo 26 februari 2017 | 20:57 Live: RTL Rode Hoed Debat

26/02/17 - Nieuwsuitzending, Liveregistratie van het verkiezingsdebat met de lijsttrekkers van de CDA, D66, GroenLinks, SP en PvdA. Onder leiding van Frits Wester gaan de lijsttrekkers in debat over hun opvattingen, verschillen,...

Liveregistratie van het verkiezingsdebat met de lijsttrekkers van de CDA, D66, GroenLinks, SP en PvdA. Onder leiding van Frits Wester gaan de lijsttrekkers in debat over hun opvattingen, verschillen, leiderschap en de toekomst van Nederland. Harm Taselaar, hoofdredacteur RTL Nieuws: “We hebben gemerkt dat heel veel kiezers zoekende zijn en behoefte hebben aan meer informatie. Ze stellen ons actief die vraag. Ook onder de politieke partijen is er een breed gedeelde wens om prime time de degens te kruisen en kiezers te informeren over hun belangrijkste standpunten. We zien het als onze taak om aan die behoefte tegemoet te komen. Daarom hebben we besloten de verkiezingscampagne op tv met dit debat af te trappen.’’ RTL heeft – na het afhaken van PVV en VVD voor het Premiersdebat – deze keer gekozen voor de grootste vijf partijen in de Peilingwijzer na PVV en VVD. CDA, D66 en GroenLinks liggen daarbij op kop. De verschillen met SP en PvdA waren op het moment van uitnodiging in de Peilingwijzer zeer gering.

Zo 26 februari 2017 | 09:30 Special: het vrouwendebat

26/02/17 - Politiek praatprogramma, Op zondagmorgen 26 februari komt Rick Nieman met een speciale editie van WNL Op Zondag waarin topvrouwen uit de Nederlandse politiek met elkaar in debat gaan. Mona Keijzer (CDA), Fleur Agema (PVV),...

Op zondagmorgen 26 februari komt Rick Nieman met een speciale editie van WNL Op Zondag waarin topvrouwen uit de Nederlandse politiek met elkaar in debat gaan. Mona Keijzer (CDA), Fleur Agema (PVV), Jeanine Hennis (VVD), Renske Leijten (SP) en Stientje van Veldhoven (D66) hebben hun deelname toegezegd. Zij zijn de nummers 2 op de kieslijst, de runner-ups, de First Ladies van hun partij. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam kruisen zij de degens over de grote thema’s van deze verkiezingen: normen en waarden, zorg, veiligheid, integratie en banen. Naast CDA, SP en D66, is het ook het eerste tv-debat waaraan PVV en VVD wél meedoen. De politici verheugen zich op het debat. Mona Keijzer (CDA): “Zondagmorgen, ontbijtje op de bank, lekker kopje koffie en dan kijken naar de First Ladies van de Nederlandse politiek. Het vrouwendebat: ik ben er klaar voor, kom maar op.”

Vr 24 februari 2017 | 20:30 Nieuwe serie: The Night Manager

24/02/17 - Thrillerserie, De met meerdere Golden Globes en een Emmy Award bekroonde serie The Night Manager, gebaseerd op het boek van John le Carré, is vanaf vanavond te zien bij AVROTROS. Wraak is zijn belangrijkste motief....

De met meerdere Golden Globes en een Emmy Award bekroonde serie The Night Manager, gebaseerd op het boek van John le Carré, is vanaf vanavond te zien bij AVROTROS. Wraak is zijn belangrijkste motief. Het doet Jonathan Pine, hotel nachtmanager en ex-militair, belanden in de angstaanjagende wereld van de meedogenloze, rijke wapenhandelaar Richard Roper. Gerecruteerd door de Britse geheime dienst infiltreert hij in de organisatie van Roper en zet hij zijn leven op het spel om hem uit te schakelen. Als hotel nachtmanager van een hotel in Cairo, ten tijde van de Arabische lente, ontdekt Jonathan Pine bewijzen van een wapendeal. Hij neemt contact op met de Britse ambassade maar een lek zorgt voor een reeks bloedstollende gebeurtenissen waarbij Pine kennismaakt met de wrede wereld van wapenhandelaar Richard Roper. Als hun wegen zich vier jaar later weer kruisen, besluit Pine wraak te nemen. Hij infiltreert, in samenwerking met de Britse Geheime Dienst, in het hart van Roper’s organisatie. De avances van Roper’s vrouw Jed en de afkeer van Roper’s voormalige vertrouweling Corcoran maken zijn missie niet makkelijk. Wanneer een nieuwe, grote, op handen zijnde wapendeal zich aanmeldt en de Britse geheime dienst in actie moet komen, blijkt hoever Roper’s tentakels reiken.

Ma 13 februari 2017 | 21:00 Het Monitor Debat: Werken voor je uitkering

13/02/17 - Actualiteitenmagazine, In Het Monitor Debat wordt met ervaringsdeskundigen en beleidsmakers gepraat over de tegenprestatie. Is het nuttig en is het eerlijk om mensen te verplichten iets terug te doen voor hun uitkering? Een...

In Het Monitor Debat wordt met ervaringsdeskundigen en beleidsmakers gepraat over de tegenprestatie. Is het nuttig en is het eerlijk om mensen te verplichten iets terug te doen voor hun uitkering? Een debat onder leiding van Teun van de Keuken en Liesbeth Staats. Sinds de invoering van de Participatiewet in 2015 moeten mensen met een bijstandsuitkering iets terug doen. De gemeente waar ze in wonen kan ze dit opleggen. Dat kan van alles zijn, van mantelzorg tot dozen vouwen, van papier prikken tot vrijwilligerswerk. Voor mensen die een kort afstand hebben tot de arbeidsmarkt is het van belang dat ze op deze manier weer re-integreren. Het doel is kom snel weer een baan te krijgen. Van mensen die langdurig in de bijstand zitten, eist de gemeente dat je je nuttig maakt in ruil voor je uitkering. En dan kan het zomaar dat je moet schoffelen. Is het terecht dat de overheid iets terug verlangt in ruil voor je uitkering? Of is het een recht waar je niks voor terug hoeft te doen? Is het een stimulans om weer snel op de arbeidsmarkt te komen of heeft het geen nut? In deze uitzending gaan mensen met een uitkering die een tegenprestatie moeten leveren of die reïntegreren met elkaar in debat over of je iets terug moet doen voor je uitkering. De wethouders van Amsterdam en Rotterdam zullen ook de degens kruisen, want zij houden er een ander beleid op na als het gaat om het opleggen van een tegenprestatie voor uitkeringsgerechtigden. Verder gaan twee landelijke politici met elkaar over een het basisinkomen, een ander idee dat er voor zou moeten zorgen dat mensen die leven in de bijstand weer meer mee te doen in de samenleving.

Za 9 juli 2016 | 20:35 Terug: True Detective IMDb: 9.1

09/07/16 - IMDB * 9.1 - Dramaserie, Vanavond start het tweede seizoen van de veelgeprezen HBO reeks True Detective. Daarin kruisen drie politiemensen en een professionele misdadiger elkaars pad na een bizarre moord in de 'urban jungle'...

Vanavond start het tweede seizoen van de veelgeprezen HBO-reeks True Detective. Daarin kruisen drie politiemensen en een professionele misdadiger elkaars pad na een bizarre moord in de 'urban jungle' van kleinstedelijk Californië. Ze worden geconfronteerd met bedrog en verraad in een zaak die veel complexer is dan ze hadden kunnen vermoeden, terwijl ze ook met zichzelf en hun omgeving overhoop liggen. De hoofdrollen worden vertolkt door onder meer Colin Farrell (In Bruges) en Rachel McAdams (Midnight in Paris, Sherlock Holmes). Het verhaal, de acteurs en de regisseur van deze tweede reeks zijn helemaal nieuw, maar wat wel gebleven is, zijn de mysterieuze plot, de ingehouden spanning, de subtiele karaktertekening, de broeierige sfeer, de knappe fotografie en de sfeervolle muziekscore. Vanaf vanavond zijn op zaterdag telkens twee afleveringen na elkaar te zien op Canvas. Ray Velcoro (gespeeld door Colin Farrell, Golden Globe voor In Bruges) is een rechercheur in het provinciestadje Vinci, in LA County. Hij zit in de tang tussen zijn corrupte bazen en carrièrecrimineel Frank Semyon (Vince Vaughn), die hem ooit 'geholpen' heeft en voor wie hij sindsdien ‘klusjes’ opknapt. Semyon is van plan de misdaad te verlaten en wil investeren in een vastgoedproject. Maar zijn project dreigt in duigen te vallen door de verdwijning van zijn zakenpartner, stadssecretaris Ben Caspere, én de vijf miljoen dollar die Semyon hem had toevertrouwd. Ray Velcoro moet de zaak onderzoeken, samen met Antigone 'Ani' Bezzerides (Rachel McAdams, Midnight in Paris, Sherlock Holmes), een compromisloze en eigenzinnige politievrouw die het voortdurend aan de stok heeft met haar collega’s en oversten. Ani is een hippiedochter die haar jeugd doorbracht in een commune, wat nogal wat sporen heeft nagelaten. En dan is er nog Paul Woodrugh (Taylor Kitsch), een oorlogsveteraan en agent van de California Highway Patrol wiens gedwongen verlof wegens betrokkenheid bij een schandaal wordt herroepen wanneer hij het verminkte lijk ontdekt van Caspere. Wat volgt is een onderzoek op verschillende niveaus en met zeer verscheiden agenda’s, om nog te zwijgen over het getroebleerde leven van de hoofdpersonages dat hun doen en laten in grote mate bepaalt. Of, om het met Ray Velcoro te zeggen: "We all get the world we deserve". Het scenario van deze tweede reeks werd opnieuw geschreven door Nic Pizzolatto, maar regisseur Cary Joji Fukunaga maakte plaats voor een wisselende regiecollectief, onder wie Justin Lin en Janus Metz. Het verhaal is minder bevreemdend en wat klassieker dan dat van de eerste reeks, maar ook dit tweede seizoen blijft één en al sfeer en onderhuidse spanning. Het verrassende en eigenzinnnige True Detective werd veelvuldig bekroond, onder meer met vijf Emmy Awards en een Bafta Award voor Beste Internationale Reeks.

Ma 13 juni 2016 | 22:45 Start herhalingen: A'dam - E.V.A.

13/06/16 - Dramaserie, In aanloop naar de nieuwe serie die 6 november van start gaat zendt NPO 3 tot en met 7 juli elke maandag tot en met donderdag rond 23.00 uur de eerste twee seizoenen van de dramaserie A’DAM – E.V.A....

In aanloop naar de nieuwe serie die 6 november van start gaat zendt NPO 3 tot en met 7 juli elke maandag tot en met donderdag rond 23.00 uur de eerste twee seizoenen van de dramaserie A’DAM – E.V.A. uit. In ‘A’DAM – E.V.A.’ (‘Amsterdam en vele anderen’) volgen we de turbulente liefdesgeschiedenis tussen de in Amsterdam geboren en getogen Eva van Amstel en haar nieuwe buurman, Adam de Heer, die rechtstreeks uit de Zeeuwse klei in de rumoerige stad is komen wonen. In deze dramaserie is de stad Amsterdam (met meer dan 350 locaties) de verbindende schakel tussen tal van ingrijpende, ontroerende en hilarische gebeurtenissen. Elke aflevering kruisen de paden van Adam en Eva die van talloze onbekende anderen, die – vaak zonder dat ze het beseffen – een onomkeerbare invloed op hun leven hebben. Naast het verhaal van Adam en Eva volgt deze mozaïekvertelling ook de verhalen van die vele, vele anderen.

Wo 8 juni 2016 | 13:45 RTLLN: o.a. Kiki Bertens en Raemon Sluiter

08/06/16 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Kiki Bertens en Raemon Sluiter In Nederland heerste anderhalve week lang Kiki koorts. Tennisster Kiki Bertens zorgde voor de ene na de andere verrassing op het...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Kiki Bertens en Raemon Sluiter In Nederland heerste anderhalve week lang Kiki-koorts. Tennisster Kiki Bertens zorgde voor de ene na de andere verrassing op het gravel van Roland Garros. Alleen een kuitblessure gooide roet in het eten tijdens de halve finale tegen de nummer 1 van de wereld: Serena Williams. Kiki Bertens blikt terug en vertelt wat deze topprestatie nu al betekent voor haar carriere. Ook coach Raemon Sluiter schuift aan. Wat is zijn gouden trainingsmethode en hoe belangrijk is hij voor haar? - Anita Elberse Vorige week volgde Humberto Tan bij de Nederlandse Anita Elberse de cursus ‘The Business of Entertainment, Media en Sport’ aan Harvard Business School. Zij is daar al een aantal jaar hoogleraar en haar lessen zijn bijna net zo populair als de popsterren en atleten waar ze onderzoek naar doet. Vanavond vertelt Anita in RTL Late Night over haar onderzoek naar ‘The Walt Disney Studio’s’. Het Amerikaanse entertainmentbedrijf beleeft namelijk zijn beste jaar ooit in de bioscoop. - Michiel Vos en Erik Mouthaan Hillary Clinton lijkt de eerste vrouwelijke presidentskandidaat in de Amerikaanse geschiedenis te worden. Vannacht werd bekend dat de nominatie haar eigenlijk niet meer kan ontgaan en dat betekent ook dat er een spetterend gevecht tussen Trump en Hillary zit aan te komen. Amerika-correspondenten Michiel Vos en Erik Mouthaan vertellen vanavond over deze historische ontwikkeling en kruisen bovendien de degens in een speciale RTL Late Fight over de Amerikaanse verkiezingen.

Wo 8 juni 2016 | 00:55 RTLLN: o.a. Kiki Bertens en Raemon Sluiter

08/06/16 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Kiki Bertens en Raemon Sluiter In Nederland heerste anderhalve week lang Kiki koorts. Tennisster Kiki Bertens zorgde voor de ene na de andere verrassing op het...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Kiki Bertens en Raemon Sluiter In Nederland heerste anderhalve week lang Kiki-koorts. Tennisster Kiki Bertens zorgde voor de ene na de andere verrassing op het gravel van Roland Garros. Alleen een kuitblessure gooide roet in het eten tijdens de halve finale tegen de nummer 1 van de wereld: Serena Williams. Kiki Bertens blikt terug en vertelt wat deze topprestatie nu al betekent voor haar carriere. Ook coach Raemon Sluiter schuift aan. Wat is zijn gouden trainingsmethode en hoe belangrijk is hij voor haar? - Anita Elberse Vorige week volgde Humberto Tan bij de Nederlandse Anita Elberse de cursus ‘The Business of Entertainment, Media en Sport’ aan Harvard Business School. Zij is daar al een aantal jaar hoogleraar en haar lessen zijn bijna net zo populair als de popsterren en atleten waar ze onderzoek naar doet. Vanavond vertelt Anita in RTL Late Night over haar onderzoek naar ‘The Walt Disney Studio’s’. Het Amerikaanse entertainmentbedrijf beleeft namelijk zijn beste jaar ooit in de bioscoop. - Michiel Vos en Erik Mouthaan Hillary Clinton lijkt de eerste vrouwelijke presidentskandidaat in de Amerikaanse geschiedenis te worden. Vannacht werd bekend dat de nominatie haar eigenlijk niet meer kan ontgaan en dat betekent ook dat er een spetterend gevecht tussen Trump en Hillary zit aan te komen. Amerika-correspondenten Michiel Vos en Erik Mouthaan vertellen vanavond over deze historische ontwikkeling en kruisen bovendien de degens in een speciale RTL Late Fight over de Amerikaanse verkiezingen.

Di 7 juni 2016 | 22:30 RTLLN: o.a. Kiki Bertens en Raemon Sluiter

07/06/16 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Kiki Bertens en Raemon Sluiter In Nederland heerste anderhalve week lang Kiki koorts. Tennisster Kiki Bertens zorgde voor de ene na de andere verrassing op het...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Kiki Bertens en Raemon Sluiter In Nederland heerste anderhalve week lang Kiki-koorts. Tennisster Kiki Bertens zorgde voor de ene na de andere verrassing op het gravel van Roland Garros. Alleen een kuitblessure gooide roet in het eten tijdens de halve finale tegen de nummer 1 van de wereld: Serena Williams. Kiki Bertens blikt terug en vertelt wat deze topprestatie nu al betekent voor haar carriere. Ook coach Raemon Sluiter schuift aan. Wat is zijn gouden trainingsmethode en hoe belangrijk is hij voor haar? - Anita Elberse Vorige week volgde Humberto Tan bij de Nederlandse Anita Elberse de cursus ‘The Business of Entertainment, Media en Sport’ aan Harvard Business School. Zij is daar al een aantal jaar hoogleraar en haar lessen zijn bijna net zo populair als de popsterren en atleten waar ze onderzoek naar doet. Vanavond vertelt Anita in RTL Late Night over haar onderzoek naar ‘The Walt Disney Studio’s’. Het Amerikaanse entertainmentbedrijf beleeft namelijk zijn beste jaar ooit in de bioscoop. - Michiel Vos en Erik Mouthaan Hillary Clinton lijkt de eerste vrouwelijke presidentskandidaat in de Amerikaanse geschiedenis te worden. Vannacht werd bekend dat de nominatie haar eigenlijk niet meer kan ontgaan en dat betekent ook dat er een spetterend gevecht tussen Trump en Hillary zit aan te komen. Amerika-correspondenten Michiel Vos en Erik Mouthaan vertellen vanavond over deze historische ontwikkeling en kruisen bovendien de degens in een speciale RTL Late Fight over de Amerikaanse verkiezingen.

Di 3 mei 2016 | 22:45 Nieuwe politieke thriller: 1992 IMDb: 7.3

03/05/16 - IMDB * 7.3 - Dramaserie, 1992 (in het Italiaans 'millenovecento novanta due') is een dramareeks over de gebeurtenissen in het leven van zes mensen die elkaars pad kruisen in het woelige Italië van 1992, bij het begin van...

1992 (in het Italiaans 'millenovecento novanta due') is een dramareeks over de gebeurtenissen in het leven van zes mensen die elkaars pad kruisen in het woelige Italië van 1992, bij het begin van ‘Operatie schone handen’: de strijd van de rechterlijke macht tegen de wijdverspreide corruptie in de Italiaanse politiek en economie. De 10-delige politieke thriller werd bedacht door acteur-regisseur Stefano Accorsi, die ook een hoofdrol vertolkt. 1992 werd geproduceerd door Sky Italia, dat eerder ook al tekende voor andere straffe series als Romanzo Criminale en Gomorra. De serie verweeft op subtiele manier fictieve personages met de historische gebeurtenissen die heel Italië op zijn grondvesten deden daveren, een einde maakten aan de zogenaamde Eerste Italiaanse republiek en het begin inluidden van het tijdperk van Berlusconi. 1992 begint, zoals de echte operatie ‘Mani pulite’, met de arrestatie in flagrante delicto door rechter Antonio Di Pietro van Mario Chiesa, een socialistische politicus en manager van een bejaardenhuis in Milaan. De man wordt beschuldigd van corruptie en omkoperij. Het is het begin van een grootschalig onderzoek naar gelijkaardige gevallen, eerst in Milaan en daarna in heel Italië. Daaruit blijkt dat het betalen van smeergeld, omkoping en corruptie endemisch zijn in de Italiaanse politiek en economie. Milaan wordt al snel omgedoopt tot Tangentopoli (‘omkoopstad’), maar het onderzoek verspreidt zich over heel Italië en tot in de hoogste regionen van de politiek en het bedrijfsleven. Zo’n 5000 mensen worden beschuldigd van corruptie, onder wie op een bepaald moment de helft van alle parlementsleden. Verschillende politici en ondernemers plegen zelfmoord. Meer dan 400 stads- en gemeenteraden worden ontbonden op beschuldiging van corruptie. De malaise in de publieke opinie wordt nog vergroot door de moorden op de maffiajagers Giovanni Falcone en Paolo Borsellino. Het zijn turbulente tijden voor Italië die leiden tot de totale ineenstorting van de meeste traditionele politieke partijen en de val van de regering. Zo wordt de weg geëffend voor Forza Italia van zakenman en mediamagnaat Silvio Berlusconi en de Lega Nord van Umberto Bossi. Die genieten op dat moment nog het voordeel van de twijfel. Want na de ‘grote kuis’ van de Operatie schone handen is 1992 voor vele Italianen ook het jaar van de nieuwe hoop. Dat is de historische achtergrond die met archiefbeelden geregeld ook subtiel geïntegreerd wordt in het verhaal. De fictieve personages passen daar naadloos in.

Gisteren 21:55 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Gisteren 21:55 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Zo 24 november 2019 | 23:20 NCIS: Los Angeles

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Concours D'Elegance. Het team onderzoekt de diefstal van het prototype van een onderwaterdrone. Callen en Sam kruisen opnieuw het pad van verzekeringsmakelaar Katherine Casillas.

Za 23 november 2019 | 18:10 A Foxes' Tale

Natuurdocumentaire over een troep wilde vossen in de Alpen. Deze documentaire vertelt het verhaal van een troep wilde vossen in de Alpen. Op een sneeuwige dag zien vijf kleine vosjes het levenslicht in een rotsachtig gebied op een hoogte van 1800 meter. De eerste maanden van hun leven kunnen ze nog onbezorgd doorbrengen met de andere dieren, maar naarmate de zomer op zijn einde loopt, wordt het een strijd waarin de ene uitdaging de andere opvolgt. Zeker wanneer ze het pad kruisen van een troep wolven. ('Le clan des renards' - Kwanza, 2017)

Vr 22 november 2019 | 20:30 NCIS: Los Angeles

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Concours D'Elegance. Het team onderzoekt de diefstal van het prototype van een onderwaterdrone. Callen en Sam kruisen opnieuw het pad van verzekeringsmakelaar Katherine Casillas.

Zo 10 november 2019 | 23:05 Chicago P.D

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Outrage. Wanneer ze een heroïneleverancier op de hielen zitten, kruisen de agenten het pad van een veroordeelde crimineel die onlangs is vrijgelaten. Halsteads verleden met de man staat de mogelijkheid om hem weer op te sluiten in de weg.

Za 9 november 2019 | 14:40 Forged In Fire

Seizoen 4 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Ultimate Team Challenge. Het vuur wordt opgestookt als vier meestersmeden zich samen met hun leerlingen wagen aan een iconisch oorlogswapen: het gevechtsmes. Dan kruisen de twee teams de degens om een traditioneel steekwapen te maken: het Chinese Dao-zwaard.

Wo 6 november 2019 | 21:30 Chicago P.D

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Outrage. Wanneer ze een heroïneleverancier op de hielen zitten, kruisen de agenten het pad van een veroordeelde crimineel die onlangs is vrijgelaten. Halsteads verleden met de man staat de mogelijkheid om hem weer op te sluiten in de weg.

Ma 4 november 2019 | 23:15 Kiss Me

04/11 - Romantisch drama. Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia's vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze stiefzussen zullen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Er is echter een groot probleem: Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.

Romantisch drama. Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia's vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze stiefzussen zullen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Er is echter een groot probleem: Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.

Za 2 november 2019 | 01:30 Centraal

Herhaling. Vanavond start de nieuwe Nederlandse dramaserie Centraal. De zes afleveringen zijn elke vrijdag rond 21:30 uur te zien op NPO 3. Reiziger Centraal speelt zich af op Rotterdam Centraal, het treinstation waar elke dag duizenden levens elkaar kruisen. Elke reiziger heeft een eigen verhaal. In elke aflevering is het verhaal van een van hen te zien. Het zijn stuk voor stuk mensen die na een toevallige ontmoeting hun leven een verrassende wending zien nemen. Jonge makers De verhalen in de zes afleveringen zijn losse verhalen, maar hebben allemaal Rotterdam Centraal als begin- en eindpunt. De serie is gemaakt door jonge, talentvolle regisseurs, scenaristen en producenten. Dragqueen De eerste aflevering van Centraal gaat over Frieda, een jonge gelovige vrouw. Zij gaat elke week met de trein naar het drukke Rotterdam om haar zieke tante te bezoeken. Ver weg van haar veilige dorpsgemeenschap ontmoet ze dragqueen Rafael, die haar bevrijdt uit een benarde situatie.

Vr 1 november 2019 | 23:40 Galloping Mind IMDb: 5.9

01/11 - IMDB * 5.9 - Drama, Wanneer een verpleegster ontdekt dat haar partner de vader is van een pasgeboren tweeling, besluit ze een van de baby's te ontvreemden. Ze verbergt het meisje voor haar broertje, dat in een straatbende opgroeit. Tien jaar later kruisen hun wegen opnieuw. De kinderen voelen zich aangetrokken tot elkaar en ontdekken hun gemeenschappelijk lot, hen opgelegd door de volwassenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/galloping mind

Wanneer een verpleegster ontdekt dat haar partner de vader is van een pasgeboren tweeling, besluit ze een van de baby's te ontvreemden. Ze verbergt het meisje voor haar broertje, dat in een straatbende opgroeit. Tien jaar later kruisen hun wegen opnieuw. De kinderen voelen zich aangetrokken tot elkaar en ontdekken hun gemeenschappelijk lot, hen opgelegd door de volwassenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/galloping-mind

Ma 28 oktober 2019 | 12:10 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. A Manny-Splendored Thing. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Za 26 oktober 2019 | 08:35 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Birds of Prey: Part 2: Deel 2/2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Vr 25 oktober 2019 | 15:25 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Birds of Prey: Part 2: Deel 2/2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Vr 25 oktober 2019 | 13:00 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. A Manny-Splendored Thing. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Vr 25 oktober 2019 | 12:05 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. A Father's Advice. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Do 24 oktober 2019 | 13:00 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. A Father's Advice. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Vr 11 oktober 2019 | 22:40 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.3

11/10 - IMDB * 5.3 - Romantische komedie, Het Leven Is Vurrukkulluk is een Nederlandse romantische komedie uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Frans Weisz ('Het Vermoorde Theater' en 'Storm in Mijn Hoofd'). De hoofdrollen worden vertolkt door Géza Weisz, Reinout Scholten van Aschat en Romy Louise Lauwers. Tijdens een prachtige lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een doodnormale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en...

Het Leven Is Vurrukkulluk is een Nederlandse romantische komedie uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Frans Weisz ('Het Vermoorde Theater' en 'Storm in Mijn Hoofd'). De hoofdrollen worden vertolkt door Géza Weisz, Reinout Scholten van Aschat en Romy Louise Lauwers. Tijdens een prachtige lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een doodnormale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en mooie Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/het-leven-is-vurrukkulluk

Di 8 oktober 2019 | 00:00 Dead Silent

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Desert Drifter: Drie tieners gaan in de vredige en afgelegen woestijn van Indian Creek in Californië op zoek naar avontuur. Daar kruisen ze het pad van een zwerver met moordlustige bedoelingen.

Ma 7 oktober 2019 | 20:00 Dead Silent

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Desert Drifter: Drie tieners gaan in de vredige en afgelegen woestijn van Indian Creek in Californië op zoek naar avontuur. Daar kruisen ze het pad van een zwerver met moordlustige bedoelingen.

Do 3 oktober 2019 | 20:10 Thuis

Seizoen 25 - Aflevering 4688 - Soap. Kaat en Jacques hebben een oprecht gesprek, maar door het binnenvallen van Thilly en Eddy wordt de sfeer doorbroken. Adil en Paulien kruisen elkaar. Karin laat een kwetsbare kant van zichzelf zien. Dries heeft een nieuwe klant.

Zo 29 september 2019 | 17:20 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Zo 29 september 2019 | 12:35 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Birds of Prey: Part 2: Deel 2/2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Zo 29 september 2019 | 05:10 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Birds of Prey: Part 2: Deel 2/2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Za 28 september 2019 | 18:00 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Birds of Prey: Part 2: Deel 2/2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Di 24 september 2019 | 10:05 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Birds of Prey: Part 2: Deel 2/2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Di 24 september 2019 | 04:20 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Birds of Prey: Part 2: Deel 2/2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Ma 23 september 2019 | 20:00 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Birds of Prey: Part 2: Deel 2/2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Ma 23 september 2019 | 17:20 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Za 31 augustus 2019 | 20:00 Sin City: A Dame to Kill For IMDb: 6.5

31/08 - IMDB * 6.5 - Misdaadthriller, We keren terug naar de straten van deze duistere stad waar de paden van bekende en koelbloedige personages als Nancy, Dwight en Marv kruisen met die van de meest beruchte bewoners van de stad. In Sin City speelt de arrogante pokeraar Johnny een levensgevaarlijk spel en wordt hij op brute wijze mishandeld wanneer hij zich keert tegen de gevaarlijkste man van de stad: senator Roark. Ook nachtclubdanseres Nancy Callahan maakt jacht op Roark, want zij wil de dood wreken van John Hartigan, de man die...

We keren terug naar de straten van deze duistere stad waar de paden van bekende en koelbloedige personages als Nancy, Dwight en Marv kruisen met die van de meest beruchte bewoners van de stad. In Sin City speelt de arrogante pokeraar Johnny een levensgevaarlijk spel en wordt hij op brute wijze mishandeld wanneer hij zich keert tegen de gevaarlijkste man van de stad: senator Roark. Ook nachtclubdanseres Nancy Callahan maakt jacht op Roark, want zij wil de dood wreken van John Hartigan, de man die zijn leven gaf voor haar. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sin-city-a-dame-to-kill-for

Za 3 augustus 2019 | 02:00 Sin City: A Dame to Kill For IMDb: 6.5

03/08 - IMDB * 6.5 - Sin City: A Dame to Kill For, We keren terug naar de straten van deze duistere stad waar de paden van bekende en koelbloedige personages als Nancy, Dwight en Marv kruisen met die van de meest beruchte bewoners van de stad. In Sin City speelt de arrogante pokeraar Johnny een levensgevaarlijk spel en wordt hij op brute wijze mishandeld wanneer hij zich keert tegen de gevaarlijkste man van de stad: senator Roark. Ook nachtclubdanseres Nancy Callahan maakt jacht op Roark, want zij wil de dood wreken van John Hartigan, de man die...

We keren terug naar de straten van deze duistere stad waar de paden van bekende en koelbloedige personages als Nancy, Dwight en Marv kruisen met die van de meest beruchte bewoners van de stad. In Sin City speelt de arrogante pokeraar Johnny een levensgevaarlijk spel en wordt hij op brute wijze mishandeld wanneer hij zich keert tegen de gevaarlijkste man van de stad: senator Roark. Ook nachtclubdanseres Nancy Callahan maakt jacht op Roark, want zij wil de dood wreken van John Hartigan, de man die zijn leven gaf voor haar. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sin-city-a-dame-to-kill-for

Vr 2 augustus 2019 | 17:20 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Zo 28 juli 2019 | 16:50 Mandy IMDb: 6.6

28/07 - IMDB * 6.6 - Horror, In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

Za 27 juli 2019 | 22:20 Mandy IMDb: 6.6

27/07 - IMDB * 6.6 - Horror, In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

Wo 24 juli 2019 | 20:30 Mandy IMDb: 6.6

24/07 - IMDB * 6.6 - Horror, In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

Di 23 juli 2019 | 11:45 Mandy IMDb: 6.6

23/07 - IMDB * 6.6 - Horror, In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

Ma 22 juli 2019 | 14:01 Les heures souterraines IMDb: 7.2

22/07 - IMDB * 7.2 - Tv-drama, Frans tv drama. Twee mensen die elk hun eigen problemen hebben, een jonge weduwe en een man die compleet gebroken is, kruisen elkaar op verschillende momenten in Parijs.

Frans tv-drama. Twee mensen die elk hun eigen problemen hebben, een jonge weduwe en een man die compleet gebroken is, kruisen elkaar op verschillende momenten in Parijs.

Wo 17 juli 2019 | 18:39 Les heures souterraines IMDb: 7.2

17/07 - IMDB * 7.2 - Tv-drama, Frans tv drama. Twee mensen die elk hun eigen problemen hebben, een jonge weduwe en een man die compleet gebroken is, kruisen elkaar op verschillende momenten in Parijs.

Frans tv-drama. Twee mensen die elk hun eigen problemen hebben, een jonge weduwe en een man die compleet gebroken is, kruisen elkaar op verschillende momenten in Parijs.

Ma 15 juli 2019 | 22:10 Mandy IMDb: 6.6

15/07 - IMDB * 6.6 - Horror, In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

Ma 15 juli 2019 | 20:30 Notting Hill IMDb: 7.1

15/07 - IMDB * 7.1 - Romantische komedie, Notting Hill is een Brits Amerikaanse film uit 1999 onder regie van Roger Michell. Het scenario werd geschreven door Richard Curtis. Notting Hill werd genomineerd voor de Golden Globe voor beste film in de categorie 'Musical of komedie', beste filmacteur en beste filmactrice. Anna Scott is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto prijkt op de cover van elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar leven op de voet. William Thacker runt een kleine boekenwinkel in Notting Hill....

Notting Hill is een Brits-Amerikaanse film uit 1999 onder regie van Roger Michell. Het scenario werd geschreven door Richard Curtis. Notting Hill werd genomineerd voor de Golden Globe voor beste film in de categorie 'Musical of komedie', beste filmacteur en beste filmactrice. Anna Scott is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto prijkt op de cover van elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar leven op de voet. William Thacker runt een kleine boekenwinkel in Notting Hill. Hij leidt een rustig leven en sinds de scheiding van zijn vrouw staat zijn liefdesleven op een laag pitje. Wanneer Anna en Williams paden onverwachts kruisen, is een romance wel het laatste waaraan ze denken. Toch slaat de vonk over. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/notting-hill

Zo 14 juli 2019 | 23:07 Kiss Me

14/07 - Romantisch drama. Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia's vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze stiefzussen zullen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Er is echter een groot probleem: Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.

Romantisch drama. Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia's vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze stiefzussen zullen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Er is echter een groot probleem: Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.

Za 13 juli 2019 | 20:30 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

13/07 - IMDB * 5.5 - Komedie, Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Vr 12 juli 2019 | 16:55 Mandy IMDb: 6.6

12/07 - IMDB * 6.6 - Horror, In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

Zo 7 juli 2019 | 20:30 Mandy IMDb: 6.6

07/07 - IMDB * 6.6 - Horror, In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

Wo 3 juli 2019 | 22:10 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

03/07 - IMDB * 5.5 - Komedie, Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Za 29 juni 2019 | 22:15 Mandy IMDb: 6.6

29/06 - IMDB * 6.6 - Horror, In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

Vr 21 juni 2019 | 18:30 Mandy IMDb: 6.6

21/06 - IMDB * 6.6 - Horror, In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

Zo 16 juni 2019 | 09:45 Mandy IMDb: 6.6

16/06 - IMDB * 6.6 - Horror, In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

Vr 14 juni 2019 | 20:30 Mandy IMDb: 6.6

14/06 - IMDB * 6.6 - Horror, In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

Do 13 juni 2019 | 04:20 Forged In Fire

Seizoen 4 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Ultimate Team Challenge. Het vuur wordt opgestookt als vier meestersmeden zich samen met hun leerlingen wagen aan een iconisch oorlogswapen: het gevechtsmes. Dan kruisen de twee teams de degens om een traditioneel steekwapen te maken: het Chinese Dao-zwaard.

Wo 12 juni 2019 | 14:00 Forged In Fire

Seizoen 4 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Ultimate Team Challenge. Het vuur wordt opgestookt als vier meestersmeden zich samen met hun leerlingen wagen aan een iconisch oorlogswapen: het gevechtsmes. Dan kruisen de twee teams de degens om een traditioneel steekwapen te maken: het Chinese Dao-zwaard.

Wo 12 juni 2019 | 07:40 Forged In Fire

Seizoen 4 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Ultimate Team Challenge. Het vuur wordt opgestookt als vier meestersmeden zich samen met hun leerlingen wagen aan een iconisch oorlogswapen: het gevechtsmes. Dan kruisen de twee teams de degens om een traditioneel steekwapen te maken: het Chinese Dao-zwaard.

Vr 7 juni 2019 | 21:55 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

07/06 - IMDB * 5.5 - Komedie, Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Vr 24 mei 2019 | 20:30 Mandy IMDb: 6.6

24/05 - IMDB * 6.6 - Horror, In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

Wo 22 mei 2019 | 21:05 Het WNL Nationale Europa-debat

Politiek debat. In dit debat kruisen zes Europese lijsttrekkers Malik Azmani (VVD), Derk-Jan Eppink (Forum voor Democratie), Bas Eickhout (GroenLinks), Esther de Lange (CDA), Sophie in 't Veld (D66) en Agnes Jongerius (PvdA) de degens over de grote Europese thema's, zoals arbeidsmigratie, klimaat en de vluchtelingenproblematiek.

Ma 20 mei 2019 | 10:55 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Zo 19 mei 2019 | 22:00 Mandy IMDb: 6.6

19/05 - IMDB * 6.6 - Horror, In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

Za 18 mei 2019 | 23:35 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

18/05 - IMDB * 5.5 - Komedie, Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Za 18 mei 2019 | 20:30 Mandy IMDb: 6.6

18/05 - IMDB * 6.6 - Horror, In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van een religieuze sekte. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.

Za 18 mei 2019 | 10:00 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Za 18 mei 2019 | 01:35 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Vr 17 mei 2019 | 15:15 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Za 4 mei 2019 | 08:10 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Za 4 mei 2019 | 08:10 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Do 2 mei 2019 | 23:45 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

02/05 - IMDB * 5.5 - Komedie, Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Di 30 april 2019 | 17:20 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Vr 26 april 2019 | 20:30 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

26/04 - IMDB * 5.5 - Komedie, Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Zo 14 april 2019 | 18:15 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Di 9 april 2019 | 21:15 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

09/04 - IMDB * 5.5 - Komedie, Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Di 9 april 2019 | 17:20 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Za 6 april 2019 | 19:10 This Is Us

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Her. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Za 6 april 2019 | 18:25 This Is Us

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. R & b. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Do 4 april 2019 | 23:37 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie rond dokter Michaela Quinn. Father and sons. Loren wil aan iedereen bewijzen dat hij niet te oud is en gaat op reis. Brian wil juist bewijzen dat hij oud genoeg is om zelfstandig te zijn en gaat in zijn eentje kamperen. Al snel kruisen hun wegen elkaar.

Do 4 april 2019 | 18:36 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie rond dokter Michaela Quinn. Father and sons. Loren wil aan iedereen bewijzen dat hij niet te oud is en gaat op reis. Brian wil juist bewijzen dat hij oud genoeg is om zelfstandig te zijn en gaat in zijn eentje kamperen. Al snel kruisen hun wegen elkaar.

Do 4 april 2019 | 00:10 This Is Us

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Her. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Wo 3 april 2019 | 23:20 This Is Us

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. R & b. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Za 30 maart 2019 | 19:10 This Is Us

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Don't Take My Sunshine Away. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Do 28 maart 2019 | 00:10 This Is Us

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Don't Take My Sunshine Away. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Zo 24 maart 2019 | 23:45 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

24/03 - IMDB * 5.5 - Komedie, Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Zo 24 maart 2019 | 19:10 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Za 23 maart 2019 | 19:10 This Is Us

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. The Graduates. Kevin houdt iets geheim voor Zoe. Randall krijgt onverwacht nieuws over Deja. In het verleden doen de Grote Drie eindexamen middelbare school.

Do 21 maart 2019 | 00:10 This Is Us

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. The Graduates. Kevin houdt iets geheim voor Zoe. Randall krijgt onverwacht nieuws over Deja. In het verleden doen de Grote Drie eindexamen middelbare school.

Wo 20 maart 2019 | 23:20 This Is Us

Seizoen 3 - Amerikaanse dramaserie. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Di 19 maart 2019 | 01:35 EenVandaag Erasmusdebat

Herhaling. Het debat vervalt vanwege de aanslag in Utrecht. De verkiezingscampagne voor de Provinciale Statenverkiezingen is stilgelegd.

Ma 18 maart 2019 | 18:30 The A-Team

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse actieserie. The White Ballot. Journalist Jim Baker wil het misdadige gedrag van sheriff Dawson blootleggen. De sheriff wil opnieuw verkozen worden en schrikt er niet voor terug om de mensen die zijn pad kruisen en zijn plannen in de weg staan, te elimineren. Wanneer ook Baker hardhandig wordt aangepakt, besluit hij de hulp van het A-team in te roepen.

Vr 15 maart 2019 | 19:30 The A-Team

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse actieserie. The White Ballot. Journalist Jim Baker wil het misdadige gedrag van sheriff Dawson blootleggen. De sheriff wil opnieuw verkozen worden en schrikt er niet voor terug om de mensen die zijn pad kruisen en zijn plannen in de weg staan, te elimineren. Wanneer ook Baker hardhandig wordt aangepakt, besluit hij de hulp van het A-team in te roepen.

Vr 15 maart 2019 | 15:40 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

15/03 - IMDB * 5.5 - Komedie, Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Do 14 maart 2019 | 15:25 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Do 14 maart 2019 | 06:50 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Wo 13 maart 2019 | 21:00 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Di 12 maart 2019 | 18:55 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

12/03 - IMDB * 5.5 - Komedie, Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Wo 6 maart 2019 | 21:27 The Blacklist: seizoen 6, aflevering 8

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Marko Jankowics. Tijdens de zoektocht naar een vrouw met informatie over Reds verleden kruisen Liz en Jennifer het pad van een wrede smokkelaar. Ze belanden daardoor in een levensgevaarlijke situatie. Red werpt zich op als bemiddelaar in een conflict tussen twee rivaliserende gevangenisbendes.

Zo 3 maart 2019 | 08:20 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

03/03 - IMDB * 5.5 - Komedie, Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Vr 1 maart 2019 | 23:25 Up in the Air IMDb: 7.4

01/03 - IMDB * 7.4 - Romantisch drama, Up in the Air is een romantische dramafilm uit het jaar 2009. Deze productie is geregisseerd door Jason Reitman (Juno). Hoofdrollen worden vertolkt door George Clooney, Anna Kendrick en Vera Farmiga. Acteur George Clooney als Ryan Bingham, een crisismanager die het fantastisch vindt om altijd onderweg te zijn. Wanneer zijn bedrijf opeens gaat bezuinigen op het reiskostenbudget, moet hij voor zijn baan vechten. Hij wordt verplicht meer tijd thuis door te brengen net als hij op het punt staat tien...

Up in the Air is een romantische dramafilm uit het jaar 2009. Deze productie is geregisseerd door Jason Reitman (Juno). Hoofdrollen worden vertolkt door George Clooney, Anna Kendrick en Vera Farmiga. Acteur George Clooney als Ryan Bingham, een crisismanager die het fantastisch vindt om altijd onderweg te zijn. Wanneer zijn bedrijf opeens gaat bezuinigen op het reiskostenbudget, moet hij voor zijn baan vechten. Hij wordt verplicht meer tijd thuis door te brengen net als hij op het punt staat tien miljoen frequent-flyer-miles te bemachtigen. Tegelijkertijd heeft hij net beeldschone vrouw ontmoet, die even reislustig is als hij. Regisseur Jason Reitman, die eerder 'Thank You for Smoking' en 'Juno' afleverde, schreef zelf het scenario voor dit komische drama, dat voor maar liefst zes Oscars werd genomineerd. Een van die nominaties was voor George Clooney, wiens hoofdrol dicht bij zichzelf ligt als eeuwige vrijgezel. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/up-in-the-air

Vr 1 maart 2019 | 20:30 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

01/03 - IMDB * 6.4 - Animatiefilm, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Do 28 februari 2019 | 14:15 Dieren in nesten

Seizoen 9 - Aflevering 19 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Tswalu, Zuid-Afrika. Chris rijdt met Steve en Lyle door het wildreservaat, en komen er toevallig een familie leeuwenwelpen tegen. Ze naderen het groepje tot op enkele meters, maar kruisen dan ook het pad van de flink uit de kluiten gewassen ouders. Adem inhouden en niet meer bewegen is dan de boodschap. - Napoleon is een grote, vriendelijke pony met hoge koorts. Haar buik is opgezwollen, en ze heeft erg veel pijn, waarschijnlijk door iets verkeerds te eten. Nele geeft haar de nodige medicijnen, en schrijft drie dingen voor: wandelen, wandelen en wandelen.

Ma 25 februari 2019 | 20:30 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.6

25/02 - IMDB * 5.6 - Komedie, Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Zo 24 februari 2019 | 17:35 The A-Team

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse actieserie. The White Ballot. Journalist Jim Baker wil het misdadige gedrag van sheriff Dawson blootleggen. De sheriff wil opnieuw verkozen worden en schrikt er niet voor terug om de mensen die zijn pad kruisen en zijn plannen in de weg staan, te elimineren. Wanneer ook Baker hardhandig wordt aangepakt, besluit hij de hulp van het A-team in te roepen.

Wo 6 februari 2019 | 10:10 Dead Silent

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Desert Drifter: Drie tieners gaan in de vredige en afgelegen woestijn van Indian Creek in Californië op zoek naar avontuur. Daar kruisen ze het pad van een zwerver met moordlustige bedoelingen.

Za 2 februari 2019 | 14:20 Dead Silent

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Desert Drifter: Drie tieners gaan in de vredige en afgelegen woestijn van Indian Creek in Californië op zoek naar avontuur. Daar kruisen ze het pad van een zwerver met moordlustige bedoelingen.

Wo 30 januari 2019 | 16:10 Dead Silent

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Desert Drifter: Drie tieners gaan in de vredige en afgelegen woestijn van Indian Creek in Californië op zoek naar avontuur. Daar kruisen ze het pad van een zwerver met moordlustige bedoelingen.

Za 5 januari 2019 | 10:00 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Do 3 januari 2019 | 02:00 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. A Manny-Splendored Thing. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Wo 2 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Politieserie (2003) over een team Gentse flikken. Kunst. Nick boekte tot nu toe weinig succes als undercoveragent, maar wanneer hij op een nacht in elkaar geslagen en beroofd wordt, komt de zaak plotseling in een stroomversnelling terecht. Een hotelgaste verleidt hem voor een rendez-vous aan de Leie en stelt hem en passant een kunstdeal voor. Pasmans en Raymond onderzoeken de aanslag op een jonge illegaal en kruisen het pad van een oude bekende.

Wo 2 januari 2019 | 15:30 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. A Manny-Splendored Thing. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Za 29 december 2018 | 02:35 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. A Father's Advice. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Vr 28 december 2018 | 15:05 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. A Father's Advice. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Do 27 december 2018 | 20:30 Certain Women IMDb: 6.3

27/12/18 - IMDB * 6.3 - Drama, 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Wo 19 december 2018 | 18:45 Certain Women IMDb: 6.3

19/12/18 - IMDB * 6.3 - Drama, 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Wo 19 december 2018 | 10:40 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Wo 19 december 2018 | 06:50 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Di 18 december 2018 | 15:55 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord. 10/10

Ma 17 december 2018 | 23:25 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

17/12/18 - IMDB * 5.5 - Komedie, Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Za 15 december 2018 | 20:30 Notting Hill IMDb: 7.1

15/12/18 - IMDB * 7.1 - Romantische komedie, Notting Hill is een Brits Amerikaanse film uit 1999 onder regie van Roger Michell. Het scenario werd geschreven door Richard Curtis. Notting Hill werd genomineerd voor de Golden Globe voor beste film in de categorie 'Musical of komedie', beste filmacteur en beste filmactrice. Anna Scott is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto prijkt op de cover van elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar leven op de voet. William Thacker runt een kleine boekenwinkel in Notting Hill....

Notting Hill is een Brits-Amerikaanse film uit 1999 onder regie van Roger Michell. Het scenario werd geschreven door Richard Curtis. Notting Hill werd genomineerd voor de Golden Globe voor beste film in de categorie 'Musical of komedie', beste filmacteur en beste filmactrice. Anna Scott is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto prijkt op de cover van elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar leven op de voet. William Thacker runt een kleine boekenwinkel in Notting Hill. Hij leidt een rustig leven en sinds de scheiding van zijn vrouw staat zijn liefdesleven op een laag pitje. Wanneer Anna en Williams paden onverwachts kruisen, is een romance wel het laatste waaraan ze denken. Toch slaat de vonk over. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/notting-hill

Wo 12 december 2018 | 20:30 Notting Hill IMDb: 7.1

12/12/18 - IMDB * 7.1 - Romantische komedie, Notting Hill is een Brits Amerikaanse film uit 1999 onder regie van Roger Michell. Het scenario werd geschreven door Richard Curtis. Notting Hill werd genomineerd voor de Golden Globe voor beste film in de categorie 'Musical of komedie', beste filmacteur en beste filmactrice. Anna Scott is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto prijkt op de cover van elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar leven op de voet. William Thacker runt een kleine boekenwinkel in Notting Hill....

Notting Hill is een Brits-Amerikaanse film uit 1999 onder regie van Roger Michell. Het scenario werd geschreven door Richard Curtis. Notting Hill werd genomineerd voor de Golden Globe voor beste film in de categorie 'Musical of komedie', beste filmacteur en beste filmactrice. Anna Scott is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto prijkt op de cover van elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar leven op de voet. William Thacker runt een kleine boekenwinkel in Notting Hill. Hij leidt een rustig leven en sinds de scheiding van zijn vrouw staat zijn liefdesleven op een laag pitje. Wanneer Anna en Williams paden onverwachts kruisen, is een romance wel het laatste waaraan ze denken. Toch slaat de vonk over. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/notting-hill

Za 8 december 2018 | 17:20 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Di 4 december 2018 | 01:10 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

04/12/18 - IMDB * 5.5 - Komedie , Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Vr 30 november 2018 | 20:00 Forged In Fire

Seizoen 4 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Ultimate Team Challenge. Het vuur wordt opgestookt als vier meestersmeden zich samen met hun leerlingen wagen aan een iconisch oorlogswapen: het gevechtsmes. Dan kruisen de twee teams de degens om een traditioneel steekwapen te maken: het Chinese Dao-zwaard.

Do 29 november 2018 | 11:45 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

29/11/18 - IMDB * 5.5 - Komedie , Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Di 27 november 2018 | 22:20 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

27/11/18 - IMDB * 5.5 - Komedie , Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Do 15 november 2018 | 20:00 Forged In Fire

Seizoen 4 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Ultimate Team Challenge. Het vuur wordt opgestookt als vier meestersmeden zich samen met hun leerlingen wagen aan een iconisch oorlogswapen: het gevechtsmes. Dan kruisen de twee teams de degens om een traditioneel steekwapen te maken: het Chinese Dao-zwaard.

Vr 9 november 2018 | 10:55 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. A Manny-Splendored Thing. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Vr 9 november 2018 | 02:40 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

09/11/18 - IMDB * 5.5 - Komedie , Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Do 8 november 2018 | 20:30 Certain Women IMDb: 6.3

08/11/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Do 8 november 2018 | 10:50 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. A Father's Advice. Een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt van wie de wegen kruisen en levensverhalen samensmelten. 'This is Us' is een slimme, moderne 'dramedy' die jouw kijk op mensen, die je denkt te kennen, verandert.

Di 6 november 2018 | 09:00 Certain Women IMDb: 6.3

06/11/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Di 6 november 2018 | 00:40 I Was Prey

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Attacked In Alaska: Greg Matthews en zijn broers kruisen in Alaska het pad van een beer. En Ella Murphy wordt in Australië tijdens het surfen aangevallen door een mysterieuze belager.

Ma 5 november 2018 | 23:20 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

05/11/18 - IMDB * 5.5 - Komedie , Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Ma 5 november 2018 | 21:00 I Was Prey

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Attacked In Alaska: Greg Matthews en zijn broers kruisen in Alaska het pad van een beer. En Ella Murphy wordt in Australië tijdens het surfen aangevallen door een mysterieuze belager.

Za 3 november 2018 | 01:20 Certain Women IMDb: 6.3

03/11/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Vr 2 november 2018 | 23:40 Galloping Mind IMDb: 5.9

02/11/18 - IMDB * 5.9 - Drama, Wanneer een verpleegster ontdekt dat haar partner de vader is van een pasgeboren tweeling, besluit ze een van de baby's te ontvreemden. Ze verbergt het meisje voor haar broertje, dat in een straatbende opgroeit. Tien jaar later kruisen hun wegen opnieuw. De kinderen voelen zich aangetrokken tot elkaar en ontdekken hun gemeenschappelijk lot, hen opgelegd door de volwassenen. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/galloping mind

Wanneer een verpleegster ontdekt dat haar partner de vader is van een pasgeboren tweeling, besluit ze een van de baby's te ontvreemden. Ze verbergt het meisje voor haar broertje, dat in een straatbende opgroeit. Tien jaar later kruisen hun wegen opnieuw. De kinderen voelen zich aangetrokken tot elkaar en ontdekken hun gemeenschappelijk lot, hen opgelegd door de volwassenen. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/galloping-mind

Wo 31 oktober 2018 | 15:10 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

31/10/18 - IMDB * 5.5 - Komedie , Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Di 30 oktober 2018 | 05:15 Certain Women IMDb: 6.3

30/10/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Zo 28 oktober 2018 | 01:15 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.5

28/10/18 - IMDB * 5.5 - Komedie , Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Za 27 oktober 2018 | 01:40 Certain Women IMDb: 6.3

27/10/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Zo 21 oktober 2018 | 20:30 Certain Women IMDb: 6.3

21/10/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Vr 19 oktober 2018 | 22:10 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.7

19/10/18 - IMDB * 5.7 - Komedie , Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Do 11 oktober 2018 | 00:35 Certain Women IMDb: 6.3

11/10/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Di 9 oktober 2018 | 23:55 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.7

09/10/18 - IMDB * 5.7 - Komedie , Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Zo 7 oktober 2018 | 18:15 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Vr 5 oktober 2018 | 04:00 Certain Women IMDb: 6.3

05/10/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Wo 3 oktober 2018 | 19:55 Nachtwacht

Seizoen 1 - Aflevering 2 - De Mummie: Raadseltjes zijn niet altijd zo onschuldig. Dat ondervinden enkele dorpelingen wanneer ze het pad kruisen van de mummie. Maar De Nachtwacht zal niet rusten voordat ze dit eeuwenoude kwaad hebben teruggestuurd naar de onderwereld.

Zo 30 september 2018 | 03:50 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.7

30/09/18 - IMDB * 5.7 - Komedie , Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Za 29 september 2018 | 08:50 Certain Women IMDb: 6.3

29/09/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Vr 28 september 2018 | 03:26 Kiss Me

28/09/18 - Romantisch drama. Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia's vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze stiefzussen zullen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Er is echter een groot probleem: Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.

Romantisch drama. Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia's vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze stiefzussen zullen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Er is echter een groot probleem: Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.

Wo 26 september 2018 | 13:40 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.7

26/09/18 - IMDB * 5.7 - Komedie , Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Wo 26 september 2018 | 00:20 Certain Women IMDb: 6.3

26/09/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Di 25 september 2018 | 00:50 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.7

25/09/18 - IMDB * 5.7 - Komedie , Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Zo 23 september 2018 | 17:05 Certain Women IMDb: 6.3

23/09/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Za 22 september 2018 | 22:30 Nachtwacht

Seizoen 1 - Aflevering 2 - De Mummie: Raadseltjes zijn niet altijd zo onschuldig. Dat ondervinden enkele dorpelingen wanneer ze het pad kruisen van de mummie. Maar De Nachtwacht zal niet rusten voordat ze dit eeuwenoude kwaad hebben teruggestuurd naar de onderwereld.

Vr 21 september 2018 | 22:05 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.9

21/09/18 - IMDB * 5.9 - Komedie , Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Do 20 september 2018 | 20:30 Certain Women IMDb: 6.3

20/09/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Zo 16 september 2018 | 20:30 Het Leven Is Vurrukkulluk IMDb: 5.9

16/09/18 - IMDB * 5.9 - Komedie , Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst Jan. Ernst Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste...

Tijdens een heerlijke lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Vr 14 september 2018 | 00:15 Certain Women IMDb: 6.3

14/09/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Zo 9 september 2018 | 17:20 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Zo 9 september 2018 | 08:45 Certain Women IMDb: 6.3

09/09/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Ma 3 september 2018 | 03:50 Certain Women IMDb: 6.3

03/09/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Zo 2 september 2018 | 19:00 Forged In Fire

Seizoen 4 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Ultimate Team Challenge. Het vuur wordt opgestookt als vier meestersmeden zich samen met hun leerlingen wagen aan een iconisch oorlogswapen: het gevechtsmes. Dan kruisen de twee teams de degens om een traditioneel steekwapen te maken: het Chinese Dao-zwaard.

Ma 27 augustus 2018 | 12:30 Certain Women IMDb: 6.3

27/08/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Do 23 augustus 2018 | 22:10 Certain Women IMDb: 6.3

23/08/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Wo 22 augustus 2018 | 20:29 Sin City: A Dame to Kill For IMDb: 6.5

22/08/18 - IMDB * 6.5 - Misdaadthriller, We keren terug naar de straten van deze duistere stad waar de paden van bekende en koelbloedige personages als Nancy, Dwight en Marv kruisen met die van de meest beruchte bewoners van de stad. In Sin City speelt de arrogante pokeraar Johnny een levensgevaarlijk spel en wordt hij op brute wijze mishandeld wanneer hij zich keert tegen de gevaarlijkste man van de stad: senator Roark. Ook nachtclubdanseres Nancy Callahan maakt jacht op Roark, want zij wil de dood wreken van John Hartigan, de man die...

We keren terug naar de straten van deze duistere stad waar de paden van bekende en koelbloedige personages als Nancy, Dwight en Marv kruisen met die van de meest beruchte bewoners van de stad. In Sin City speelt de arrogante pokeraar Johnny een levensgevaarlijk spel en wordt hij op brute wijze mishandeld wanneer hij zich keert tegen de gevaarlijkste man van de stad: senator Roark. Ook nachtclubdanseres Nancy Callahan maakt jacht op Roark, want zij wil de dood wreken van John Hartigan, de man die zijn leven gaf voor haar.

Wo 22 augustus 2018 | 02:05 Certain Women IMDb: 6.3

22/08/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Ma 13 augustus 2018 | 19:00 In de schaduw van de overwinning

Aflevering 3 - Peter van Dijk is kunstenaar. Charmant, roekeloos en vol dadendrang. David Blumberg is een joodse intellectueel. Met een afkeer van geweld en niet gewend te denken in begrippen als "goed" en 'kwaad'. Van Dijk wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog leider van een verzetsgroep die een overval pleegt op een bevolkingsregister. Blumberg verzint een Duitse generaal en een lijst. De joden die op zijn lijst staan genieten de protectie van de generaal en mogen zogenaamd veilig naar Zwitserland emigreren. Waar Van Dijk kiest voor actie en geweld, daar kiest Blumberg voor list en bedrog. Als de paden van Van Dijk en Blumberg zich kruisen, komt het tot een spannende finale. Van Dijk en Blumberg bereiken beide hun doel. Maar tot welke prijs? Welke offers waren de juiste? Wie was de held en wie was de lafaard? Met onder anderen Jeroen Krabb?, Ton Lutz, Rijk de Gooyer en Linda van Dyck.

Zo 12 augustus 2018 | 18:15 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Wo 8 augustus 2018 | 22:42 Kiss Me

08/08/18 - Romantisch drama. Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia's vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze stiefzussen zullen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Er is echter een groot probleem: Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.

Romantisch drama. Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia's vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze stiefzussen zullen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Er is echter een groot probleem: Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.

Di 7 augustus 2018 | 11:02 In de schaduw van de overwinning

Aflevering 2 - Peter van Dijk is kunstenaar. Charmant, roekeloos en vol dadendrang. David Blumberg is een joodse intellectueel. Met een afkeer van geweld en niet gewend te denken in begrippen als "goed" en 'kwaad'. Van Dijk wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog leider van een verzetsgroep die een overval pleegt op een bevolkingsregister. Blumberg verzint een Duitse generaal en een lijst. De joden die op zijn lijst staan genieten de protectie van de generaal en mogen zogenaamd veilig naar Zwitserland emigreren. Waar Van Dijk kiest voor actie en geweld, daar kiest Blumberg voor list en bedrog. Als de paden van Van Dijk en Blumberg zich kruisen, komt het tot een spannende finale. Van Dijk en Blumberg bereiken beide hun doel. Maar tot welke prijs? Welke offers waren de juiste? Wie was de held en wie was de lafaard? Met onder anderen Jeroen Krabb?, Ton Lutz, Rijk de Gooyer en Linda van Dyck.

Ma 6 augustus 2018 | 19:27 In de schaduw van de overwinning

Aflevering 2 - Peter van Dijk is kunstenaar. Charmant, roekeloos en vol dadendrang. David Blumberg is een joodse intellectueel. Met een afkeer van geweld en niet gewend te denken in begrippen als "goed" en 'kwaad'. Van Dijk wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog leider van een verzetsgroep die een overval pleegt op een bevolkingsregister. Blumberg verzint een Duitse generaal en een lijst. De joden die op zijn lijst staan genieten de protectie van de generaal en mogen zogenaamd veilig naar Zwitserland emigreren. Waar Van Dijk kiest voor actie en geweld, daar kiest Blumberg voor list en bedrog. Als de paden van Van Dijk en Blumberg zich kruisen, komt het tot een spannende finale. Van Dijk en Blumberg bereiken beide hun doel. Maar tot welke prijs? Welke offers waren de juiste? Wie was de held en wie was de lafaard? Met onder anderen Jeroen Krabb?, Ton Lutz, Rijk de Gooyer en Linda van Dyck.

Vr 3 augustus 2018 | 20:32 Up In The Air IMDb: 7.4

03/08/18 - IMDB * 7.4 - Romantisch drama: Ryan Bingham werkt voor een bedrijf dat door andere bedrijven wordt ingehuurd om werknemers op professionele wijze te ontslaan. Hij is altijd onderweg en brengt het grootste gedeelte van zijn leven dan ook door in de lucht. Tijdens een van zijn reizen ontmoet Ryan Alex Goran, een vrouw die hetzelfde leven leidt als hij. Het klikt meteen tussen hen en de twee brengen zoveel mogelijk tijd met elkaar door wanneer hun wegen elkaar kruisen op verschillende reisbestemmingen.

Romantisch drama: Ryan Bingham werkt voor een bedrijf dat door andere bedrijven wordt ingehuurd om werknemers op professionele wijze te ontslaan. Hij is altijd onderweg en brengt het grootste gedeelte van zijn leven dan ook door in de lucht. Tijdens een van zijn reizen ontmoet Ryan Alex Goran, een vrouw die hetzelfde leven leidt als hij. Het klikt meteen tussen hen en de twee brengen zoveel mogelijk tijd met elkaar door wanneer hun wegen elkaar kruisen op verschillende reisbestemmingen.

Do 2 augustus 2018 | 18:45 Certain Women IMDb: 6.3

02/08/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Di 31 juli 2018 | 11:01 In de schaduw van de overwinning

Eerste aflevering. Peter van Dijk is kunstenaar. Charmant, roekeloos en vol dadendrang. David Blumberg is een joodse intellectueel. Met een afkeer van geweld en niet gewend te denken in begrippen als "goed" en 'kwaad'. Van Dijk wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog leider van een verzetsgroep die een overval pleegt op een bevolkingsregister. Blumberg verzint een Duitse generaal en een lijst. De joden die op zijn lijst staan genieten de protectie van de generaal en mogen zogenaamd veilig naar Zwitserland emigreren. Waar Van Dijk kiest voor actie en geweld, daar kiest Blumberg voor list en bedrog. Als de paden van Van Dijk en Blumberg zich kruisen, komt het tot een spannende finale. Van Dijk en Blumberg bereiken beide hun doel. Maar tot welke prijs? Welke offers waren de juiste? Wie was de held en wie was de lafaard? Met onder anderen Jeroen Krabb?, Ton Lutz, Rijk de Gooyer en Linda van Dyck.

Ma 30 juli 2018 | 23:00 In de schaduw van de overwinning

Eerste aflevering. Peter van Dijk is kunstenaar. Charmant, roekeloos en vol dadendrang. David Blumberg is een joodse intellectueel. Met een afkeer van geweld en niet gewend te denken in begrippen als "goed" en 'kwaad'. Van Dijk wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog leider van een verzetsgroep die een overval pleegt op een bevolkingsregister. Blumberg verzint een Duitse generaal en een lijst. De joden die op zijn lijst staan genieten de protectie van de generaal en mogen zogenaamd veilig naar Zwitserland emigreren. Waar Van Dijk kiest voor actie en geweld, daar kiest Blumberg voor list en bedrog. Als de paden van Van Dijk en Blumberg zich kruisen, komt het tot een spannende finale. Van Dijk en Blumberg bereiken beide hun doel. Maar tot welke prijs? Welke offers waren de juiste? Wie was de held en wie was de lafaard? Met onder anderen Jeroen Krabb?, Ton Lutz, Rijk de Gooyer en Linda van Dyck.

Ma 30 juli 2018 | 19:03 In de schaduw van de overwinning

Eerste aflevering. Peter van Dijk is kunstenaar. Charmant, roekeloos en vol dadendrang. David Blumberg is een joodse intellectueel. Met een afkeer van geweld en niet gewend te denken in begrippen als "goed" en 'kwaad'. Van Dijk wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog leider van een verzetsgroep die een overval pleegt op een bevolkingsregister. Blumberg verzint een Duitse generaal en een lijst. De joden die op zijn lijst staan genieten de protectie van de generaal en mogen zogenaamd veilig naar Zwitserland emigreren. Waar Van Dijk kiest voor actie en geweld, daar kiest Blumberg voor list en bedrog. Als de paden van Van Dijk en Blumberg zich kruisen, komt het tot een spannende finale. Van Dijk en Blumberg bereiken beide hun doel. Maar tot welke prijs? Welke offers waren de juiste? Wie was de held en wie was de lafaard? Met onder anderen Jeroen Krabb?, Ton Lutz, Rijk de Gooyer en Linda van Dyck.

Wo 25 juli 2018 | 10:50 Certain Women IMDb: 6.3

25/07/18 - IMDB * 6.3 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Di 24 juli 2018 | 18:55 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord.

Zo 22 juli 2018 | 22:40 Het paradijs IMDb: 6.8

22/07/18 - IMDB * 6.8 - Kortfilm, Belgische korte animatiefilm (2014): Op zoek naar de beste plek op aarde steken mensen de oceaan over. Hoewel hun paden kruisen, lijken ze elkaar nooit te ontmoeten.

Belgische korte animatiefilm (2014): Op zoek naar de beste plek op aarde steken mensen de oceaan over. Hoewel hun paden kruisen, lijken ze elkaar nooit te ontmoeten.

Vr 20 juli 2018 | 22:45 Kiss Me

20/07/18 - Romantisch drama. Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia's vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze stiefzussen zullen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Er is echter een groot probleem: Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.

Romantisch drama. Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia's vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze stiefzussen zullen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Er is echter een groot probleem: Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.

Vr 20 juli 2018 | 11:05 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord.

Do 19 juli 2018 | 18:50 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord.

Di 17 juli 2018 | 02:55 Kiss Me

17/07/18 - Romantisch drama. Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia's vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze stiefzussen zullen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Er is echter een groot probleem: Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.

Romantisch drama. Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia's vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze stiefzussen zullen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Er is echter een groot probleem: Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.

Za 14 juli 2018 | 20:05 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Vr 13 juli 2018 | 23:45 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Vr 13 juli 2018 | 20:30 Certain Women IMDb: 6.4

13/07/18 - IMDB * 6.4 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Vr 13 juli 2018 | 19:10 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Do 12 juli 2018 | 00:00 Certain Women IMDb: 6.4

12/07/18 - IMDB * 6.4 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Ma 9 juli 2018 | 20:30 Notting Hill IMDb: 7.1

09/07/18 - IMDB * 7.1 - Romantische komedie, Brits Amerikaanse romantische komedie: Anna Scott is een beroemde en felbegeerde filmster. Haar foto prijkt op elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar op de voet. William Thacker is eigenaar van een reisboekenwinkeltje in de Londense wijk Notting Hill. Sinds zijn scheiding leidt hij een rustig leventje. Anna en Williams paden kruisen elkaar onverwachts en hoewel romantiek het laatste is waar ze aan denken, slaat de vonk toch over.

Brits-Amerikaanse romantische komedie: Anna Scott is een beroemde en felbegeerde filmster. Haar foto prijkt op elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar op de voet. William Thacker is eigenaar van een reisboekenwinkeltje in de Londense wijk Notting Hill. Sinds zijn scheiding leidt hij een rustig leventje. Anna en Williams paden kruisen elkaar onverwachts en hoewel romantiek het laatste is waar ze aan denken, slaat de vonk toch over.

Ma 9 juli 2018 | 19:00 Forged In Fire

Seizoen 4 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Ultimate Team Challenge. Het vuur wordt opgestookt als vier meestersmeden zich samen met hun leerlingen wagen aan een iconisch oorlogswapen: het gevechtsmes. Dan kruisen de twee teams de degens om een traditioneel steekwapen te maken: het Chinese Dao-zwaard.

Wo 4 juli 2018 | 18:45 Certain Women IMDb: 6.4

04/07/18 - IMDB * 6.4 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Ma 2 juli 2018 | 14:15 Certain Women IMDb: 6.4

02/07/18 - IMDB * 6.4 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Za 16 juni 2018 | 18:00 Forged In Fire 4c

Geschiedkundige documentaire. Ultimate Team Challenge

Vr 15 juni 2018 | 22:00 Forged In Fire

Seizoen 4 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Ultimate Team Challenge. Het vuur wordt opgestookt als vier meestersmeden zich samen met hun leerlingen wagen aan een iconisch oorlogswapen: het gevechtsmes. Dan kruisen de twee teams de degens om een traditioneel steekwapen te maken: het Chinese Dao-zwaard.

Di 12 juni 2018 | 12:30 Certain Women IMDb: 6.4

12/06/18 - IMDB * 6.4 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Ma 11 juni 2018 | 06:55 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord.

Ma 11 juni 2018 | 05:10 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord.

Zo 10 juni 2018 | 20:00 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord.

Zo 10 juni 2018 | 08:55 Certain Women IMDb: 6.4

10/06/18 - IMDB * 6.4 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Za 9 juni 2018 | 15:30 Tweedehands kind IMDb: 6.7

09/06/18 - IMDB * 6.7 - Familiefilm, Familiedrama: De 13 jarige Tobias groeit op bij zijn overwerkte moeder en leert al vroeg voor zichzelf te zorgen. De jongen weet niet wie zijn vader is. Ook Max Feldkamp leeft volgens zijn eigen regels en voelt zich na een beknellende relatie weer gelukkig als vrijgezel. De man bekijkt alles van de positieve kant en heeft carrière gemaakt als schrijver van een dagelijkse soap. Als door toeval de wegen van Tobias en Max elkaar kruisen, ontstaat er een bijzondere band.

Familiedrama: De 13-jarige Tobias groeit op bij zijn overwerkte moeder en leert al vroeg voor zichzelf te zorgen. De jongen weet niet wie zijn vader is. Ook Max Feldkamp leeft volgens zijn eigen regels en voelt zich na een beknellende relatie weer gelukkig als vrijgezel. De man bekijkt alles van de positieve kant en heeft carrière gemaakt als schrijver van een dagelijkse soap. Als door toeval de wegen van Tobias en Max elkaar kruisen, ontstaat er een bijzondere band.

Za 9 juni 2018 | 00:10 Certain Women IMDb: 6.4

09/06/18 - IMDB * 6.4 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Zo 3 juni 2018 | 21:00 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Do 31 mei 2018 | 18:55 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord.

Do 31 mei 2018 | 13:05 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord.

Do 31 mei 2018 | 04:20 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord.

Wo 30 mei 2018 | 20:00 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Deel 2. De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord.

Di 29 mei 2018 | 23:44 Kiss Me

29/05/18 - Romantisch drama. Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia's vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze stiefzussen zullen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Er is echter een groot probleem: Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.

Romantisch drama. Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia's vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze stiefzussen zullen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Er is echter een groot probleem: Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.

Za 19 mei 2018 | 22:40 Certain Women IMDb: 6.4

19/05/18 - IMDB * 6.4 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Zo 13 mei 2018 | 13:24 Kiss Me

13/05/18 - Romantisch drama. Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia's vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze stiefzussen zullen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Er is echter een groot probleem: Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.

Romantisch drama. Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia's vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze stiefzussen zullen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Er is echter een groot probleem: Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.

Zo 6 mei 2018 | 20:30 Certain Women IMDb: 6.4

06/05/18 - IMDB * 6.4 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Di 1 mei 2018 | 23:10 Certain Women IMDb: 6.4

01/05/18 - IMDB * 6.4 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Di 1 mei 2018 | 20:05 Nachtwacht

Seizoen 1 - Aflevering 2 - De Mummie: Raadseltjes zijn niet altijd zo onschuldig. Dat ondervinden enkele dorpelingen wanneer ze het pad kruisen van de mummie. Maar De Nachtwacht zal niet rusten voordat ze dit eeuwenoude kwaad hebben teruggestuurd naar de onderwereld.

Zo 29 april 2018 | 16:50 Certain Women IMDb: 6.4

29/04/18 - IMDB * 6.4 - Drama , 'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het...

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Zo 15 april 2018 | 21:00 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Za 14 april 2018 | 17:05 Dead Silent

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Desert Drifter: Drie tieners gaan in de vredige en afgelegen woestijn van Indian Creek in Californië op zoek naar avontuur. Daar kruisen ze het pad van een zwerver met moordlustige bedoelingen.

Do 12 april 2018 | 04:15 Dead Silent

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Desert Drifter: Drie tieners gaan in de vredige en afgelegen woestijn van Indian Creek in Californië op zoek naar avontuur. Daar kruisen ze het pad van een zwerver met moordlustige bedoelingen.

Wo 11 april 2018 | 13:30 Dead Silent

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Desert Drifter: Drie tieners gaan in de vredige en afgelegen woestijn van Indian Creek in Californië op zoek naar avontuur. Daar kruisen ze het pad van een zwerver met moordlustige bedoelingen.

Ma 2 april 2018 | 21:50 Speeches

Geschiedenisserie. Bekende en minder bekende speeches uit de moderne wereldgeschiedenis zijn het uitgangspunt bij het verkennen van de tijdsgeest in verschillende perioden uit de twintigste eeuw. Toespraken van onder anderen Margaret Thatcher, Martin Luther King, John F. Kennedy, Haile Selassie, Luis Carlos Galan en Jean-Marie Le Pen vormen in de documentaireserie de aanleiding om verslag te doen van de recente geschiedenis. In elke aflevering wordt de impact van een speech en de spreker uiteengezet aan de hand van drie individuele levensverhalen; die staan in eerste instantie vaak ver uit elkaar, maar kruisen elkaar via een speech. Zo wordt vanuit diverse persoonlijke invalshoeken een beeld geschetst van de tijd waarin een toespraak mensen in beweging zette.

Di 20 maart 2018 | 21:00 Nederland Kiest: Het debat

Politiek programma Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen doen landelijke fractievoorzitters en lokale lijsttrekkers mee aan het tv-debat, live vanuit TivoliVredenburg. Presentatie: Rob Trip. De fractievoorzitters uit de Tweede Kamer zijn uitgenodigd om ??n-op-??n of in drietallen met elkaar te debatteren. Deze indeling wordt ook bepaald door de loting op 22 februari. Daarnaast wordt geschakeld met Enschede, Rotterdam en Utrecht waar lokale lijsttrekkers de degens kruisen. Zij praten over de thema?s werk & inkomen (Enschede), samenleving & integratie (Rotterdam) en wonen & mobiliteit (Utrecht).

Do 8 maart 2018 | 03:32 Hidden Away

08/03/18 - Film, Drama, Een speelfilm uit 2016 van regisseur Mikel Rueda. Rafa en Ibra zijn beiden uitblinkers in hun waterpoloteam, maar daar houdt de overeenkomst tussen de twee tieners wel op. Rafa (German Alcarazu) leidt het alledaagse leven van een vijftienjarige puber in een achterstandswijk van Bilbao. Ibra (Adil Koukouh) is een illegale Marokkaan die van dag tot dag leeft en zich met kleine criminaliteit staande probeert te houden. Als bij toeval hun paden kruisen, trekken beide jongens langzaam naar elkaar...

Een speelfilm uit 2016 van regisseur Mikel Rueda. Rafa en Ibra zijn beiden uitblinkers in hun waterpoloteam, maar daar houdt de overeenkomst tussen de twee tieners wel op. Rafa (German Alcarazu) leidt het alledaagse leven van een vijftienjarige puber in een achterstandswijk van Bilbao. Ibra (Adil Koukouh) is een illegale Marokkaan die van dag tot dag leeft en zich met kleine criminaliteit staande probeert te houden. Als bij toeval hun paden kruisen, trekken beide jongens langzaam naar elkaar toe.

Wo 7 maart 2018 | 23:00 Hidden Away

07/03/18 - Film, Drama, Een speelfilm uit 2016 van regisseur Mikel Rueda. Rafa en Ibra zijn beiden uitblinkers in hun waterpoloteam, maar daar houdt de overeenkomst tussen de twee tieners wel op. Rafa (German Alcarazu) leidt het alledaagse leven van een vijftienjarige puber in een achterstandswijk van Bilbao. Ibra (Adil Koukouh) is een illegale Marokkaan die van dag tot dag leeft en zich met kleine criminaliteit staande probeert te houden. Als bij toeval hun paden kruisen, trekken beide jongens langzaam naar elkaar...

Een speelfilm uit 2016 van regisseur Mikel Rueda. Rafa en Ibra zijn beiden uitblinkers in hun waterpoloteam, maar daar houdt de overeenkomst tussen de twee tieners wel op. Rafa (German Alcarazu) leidt het alledaagse leven van een vijftienjarige puber in een achterstandswijk van Bilbao. Ibra (Adil Koukouh) is een illegale Marokkaan die van dag tot dag leeft en zich met kleine criminaliteit staande probeert te houden. Als bij toeval hun paden kruisen, trekken beide jongens langzaam naar elkaar toe.

Zo 4 maart 2018 | 18:15 Africa's Super Seven

We volgen zeven prachtige dieren die allemaal in hetzelfde gebied in het Zuid-Afrikaanse Mala Mala-wildreservaat leven, en zien hoe hun levens elkaar voortdurend kruisen.

Vr 2 maart 2018 | 23:30 Swooni IMDb: 5.9

02/03/18 - IMDB * 5.9 - Drama, Belgisch drama (2011): De levens van zes mensen kruisen elkaar in een luxehotel. Anna en Hendrik hebben op het eerste gezicht het perfecte huwelijk. Het huwelijksfeest van Anna's zus doet hen echter nadenken over de keuzes die ze hebben gemaakt. Violette wil zich voor ze sterft verzoenen met haar dochter Vicky. Zij werkt als kamermeisje in het hotel en heeft zich ontfermd over een jonge Afrikaanse vluchteling. De vader van de jongen duikt niet veel later op in het hotel, op zoek naar zijn zoon.

Belgisch drama (2011): De levens van zes mensen kruisen elkaar in een luxehotel. Anna en Hendrik hebben op het eerste gezicht het perfecte huwelijk. Het huwelijksfeest van Anna's zus doet hen echter nadenken over de keuzes die ze hebben gemaakt. Violette wil zich voor ze sterft verzoenen met haar dochter Vicky. Zij werkt als kamermeisje in het hotel en heeft zich ontfermd over een jonge Afrikaanse vluchteling. De vader van de jongen duikt niet veel later op in het hotel, op zoek naar zijn zoon.

Vr 2 maart 2018 | 22:35 Pulp Fiction IMDb: 8.9

02/03/18 - IMDB * 8.9 - Misdaaddrama, Amerikaans misdaaddrama: De dieven Honey Bunny en Pumpkin zijn tot de conclusie gekomen dat het overvallen van drankwinkels te riskant wordt in Los Angeles. Marsellus Wallace is de baas van Vincent Vega en Jules Winnfield, twee beruchte gangsters. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace zelf verwikkeld in een deal met bokser Butch, die hem belazert en er met z'n geld vandoor gaat. Het komt tot een confrontatie...

Amerikaans misdaaddrama: De dieven Honey Bunny en Pumpkin zijn tot de conclusie gekomen dat het overvallen van drankwinkels te riskant wordt in Los Angeles. Marsellus Wallace is de baas van Vincent Vega en Jules Winnfield, twee beruchte gangsters. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace zelf verwikkeld in een deal met bokser Butch, die hem belazert en er met z'n geld vandoor gaat. Het komt tot een confrontatie wanneer al deze mensen elkaars pad kruisen.

Do 1 maart 2018 | 13:00 Dorp aan de rivier

Dorpsdokter Van Taeke (Max Croiset) heeft zo zijn eigen ideeën over de uitoefening van het doktersvak. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden kruisen tal van uitzonderlijke, vervelende, gevoelige, komische maar bovenal levensechte gebeurtenissen het pad van de levensgenieter en rebelse geneesheer. Van Taeke heeft een uitgesproken eigen mening die helaas niet bij iedereen in goede aarde valt. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Anton Coolen. Deze eerste film van Fons Rademakers werd genomineerd voor de Oscar voor de Beste niet-Engelstalige Film.

Wo 28 februari 2018 | 21:00 Dorp aan de rivier

Dorpsdokter Van Taeke (Max Croiset) heeft zo zijn eigen ideeën over de uitoefening van het doktersvak. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden kruisen tal van uitzonderlijke, vervelende, gevoelige, komische maar bovenal levensechte gebeurtenissen het pad van de levensgenieter en rebelse geneesheer. Van Taeke heeft een uitgesproken eigen mening die helaas niet bij iedereen in goede aarde valt. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Anton Coolen. Deze eerste film van Fons Rademakers werd genomineerd voor de Oscar voor de Beste niet-Engelstalige Film.

Za 3 februari 2018 | 20:25 Before We Die

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Zweeds-Duits-Noorse misdaadserie: Stefan weet dat zijn vriendin Blanka hem bedriegt met zijn beste vriend Christian en hij speelt een gevaarlijk kat-en-muisspel met hen beiden. Davor begint aan een nieuwe fase van Operatie Krajina, maar het schietongeluk van Stefan strooit roet in het eten. Hanna wil absoluut haar infiltrant ontmoeten, maar 'Inez' daagt niet op voor hun afspraak. Wat ze dan nog niet weten, is dat hun paden binnenkort sowieso zullen kruisen.

Za 20 januari 2018 | 20:40 Before We Die

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Zweeds-Duits-Noorse misdaadserie: Stefan weet dat zijn vriendin Blanka hem bedriegt met zijn beste vriend Christian en hij speelt een gevaarlijk kat-en-muisspel met hen beiden. Davor begint aan een nieuwe fase van Operatie Krajina, maar het schietongeluk van Stefan strooit roet in het eten. Hanna wil absoluut haar infiltrant ontmoeten, maar 'Inez' daagt niet op voor hun afspraak. Wat ze dan nog niet weten, is dat hun paden binnenkort sowieso zullen kruisen.

Za 6 januari 2018 | 18:45 Stella

Michael begint ander gedrag te vertonen en spendeert veel geld aan een motor en leer. Lijdt hij aan een midlifecrisis? Stella is ervan overtuigd. Aunty Brenda en Dai kruisen de degens tijdens een gespannen zakelijke bijeenkomst. 2/10

Di 2 januari 2018 | 19:15 Stella

Michael begint ander gedrag te vertonen en spendeert veel geld aan een motor en leer. Lijdt hij aan een midlifecrisis? Stella is ervan overtuigd. Aunty Brenda en Dai kruisen de degens tijdens een gespannen zakelijke bijeenkomst. 2/10

Zo 17 december 2017 | 02:04 Hidden Away

17/12/17 - Film, Drama, Een speelfilm uit 2016 van regisseur Mikel Rueda. Rafa en Ibra zijn beiden uitblinkers in hun waterpoloteam, maar daar houdt de overeenkomst tussen de twee tieners wel op. Rafa (German Alcarazu) leidt het alledaagse leven van een vijftienjarige puber in een achterstandswijk van Bilbao. Ibra (Adil Koukouh) is een illegale Marokkaan die van dag tot dag leeft en zich met kleine criminaliteit staande probeert te houden. Als bij toeval hun paden kruisen, trekken beide jongens langzaam naar elkaar...

Een speelfilm uit 2016 van regisseur Mikel Rueda. Rafa en Ibra zijn beiden uitblinkers in hun waterpoloteam, maar daar houdt de overeenkomst tussen de twee tieners wel op. Rafa (German Alcarazu) leidt het alledaagse leven van een vijftienjarige puber in een achterstandswijk van Bilbao. Ibra (Adil Koukouh) is een illegale Marokkaan die van dag tot dag leeft en zich met kleine criminaliteit staande probeert te houden. Als bij toeval hun paden kruisen, trekken beide jongens langzaam naar elkaar toe.

Za 16 december 2017 | 22:02 Hidden Away

16/12/17 - Film, Drama, Een speelfilm uit 2016 van regisseur Mikel Rueda. Rafa en Ibra zijn beiden uitblinkers in hun waterpoloteam, maar daar houdt de overeenkomst tussen de twee tieners wel op. Rafa (German Alcarazu) leidt het alledaagse leven van een vijftienjarige puber in een achterstandswijk van Bilbao. Ibra (Adil Koukouh) is een illegale Marokkaan die van dag tot dag leeft en zich met kleine criminaliteit staande probeert te houden. Als bij toeval hun paden kruisen, trekken beide jongens langzaam naar elkaar...

Een speelfilm uit 2016 van regisseur Mikel Rueda. Rafa en Ibra zijn beiden uitblinkers in hun waterpoloteam, maar daar houdt de overeenkomst tussen de twee tieners wel op. Rafa (German Alcarazu) leidt het alledaagse leven van een vijftienjarige puber in een achterstandswijk van Bilbao. Ibra (Adil Koukouh) is een illegale Marokkaan die van dag tot dag leeft en zich met kleine criminaliteit staande probeert te houden. Als bij toeval hun paden kruisen, trekken beide jongens langzaam naar elkaar toe.

Za 18 november 2017 | 16:50 Dead Silent

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Desert Drifter: Drie tieners gaan in de vredige en afgelegen woestijn van Indian Creek in Californië op zoek naar avontuur. Daar kruisen ze het pad van een zwerver met moordlustige bedoelingen.

Wo 15 november 2017 | 13:30 Dead Silent

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Desert Drifter: Drie tieners gaan in de vredige en afgelegen woestijn van Indian Creek in Californië op zoek naar avontuur. Daar kruisen ze het pad van een zwerver met moordlustige bedoelingen.

Za 28 oktober 2017 | 01:05 New Blood

Stefan maakt nog steeds jacht op de mysterieuze crimineel Daniel Lorca. Rash onderzoekt Our Child. Hun paden kruisen zich in een explosieve finale van de zaak. 7/7

Zo 22 oktober 2017 | 22:03 Cor Bakker C'est La Vie

Regelmatig treden ze samen op: pianogiganten Louis van Dijk en Cor Bakker. De heren halen het beste in elkaar naar boven en als ze samen zijn, springen de vonken door de zaal en zijn de verbale en muzikale kwinkslagen niet van de lucht. In 'C'est la vie' kruisen ze de degens met chansonnier Philippe Elan, die al ruim twintig jaar het Franse repertoire met gevoelige en warme stem aan de liefhebbers serveert. Gedrieën zorgen ze voor een heerlijk Frans avondje. U hoort niet alleen de mooiste en bekendste chansons van grootheden als Charles Aznavour, Gilbert Bécaud, Jacques Brel, Georges Brassens en Charles Trenet, maar ook een muzikaal eerbetoon aan Frans Halsema en Ramses Shaffy.

Vr 20 oktober 2017 | 14:00 Cherif

Kader en Adeline onderzoeken de moord op de zoon van een garagehouder uit Lyon. Tijdens de enquête kruisen ze het pad van Xavier Lamarre, criminoloog. Lamarre staat bekend om zijn arrogantie en neerbuigendheid en wordt zelf verdacht van de verdwijning van zijn echtgenote. Sarah heeft de mogelijkheid om een jaar naar Amerika te gaan ...

Wo 18 oktober 2017 | 23:28 Cherif

Kader en Adeline onderzoeken de moord op de zoon van een garagehouder uit Lyon. Tijdens de enquête kruisen ze het pad van Xavier Lamarre, criminoloog. Lamarre staat bekend om zijn arrogantie en neerbuigendheid en wordt zelf verdacht van de verdwijning van zijn echtgenote. Sarah heeft de mogelijkheid om een jaar naar Amerika te gaan ...

Ma 16 oktober 2017 | 18:40 Cherif

Kader en Adeline onderzoeken de moord op de zoon van een garagehouder uit Lyon. Tijdens de enquête kruisen ze het pad van Xavier Lamarre, criminoloog. Lamarre staat bekend om zijn arrogantie en neerbuigendheid en wordt zelf verdacht van de verdwijning van zijn echtgenote. Sarah heeft de mogelijkheid om een jaar naar Amerika te gaan ...

Ma 16 oktober 2017 | 02:40 New Blood

Stefan maakt nog steeds jacht op de mysterieuze crimineel Daniel Lorca. Rash onderzoekt Our Child. Hun paden kruisen zich in een explosieve finale van de zaak. 7/7

Za 14 oktober 2017 | 23:45 Un amour de jeunesse IMDb: 6.6

14/10/17 - IMDB * 6.6 - Romantisch drama, Frans Duits romantisch drama: De vijftienjarige Camille en de negentienjarige Sullivan zijn vakantiegeliefden met een passionele relatie, die wordt overschaduwd door haar onzekerheid en zijn drang naar vrijheid. Sullivan wil zijn grenzen verleggen en vertrekt naar Zuid Amerika om meer van de wereld te zien. Camille blijft achter en verliest zichzelf in liefdesverdriet. Uiteindelijk begint ze een nieuwe, stabiele relatie met haar charismatische leraar architectuur. Maar dan kruisen de paden van...

Frans-Duits romantisch drama: De vijftienjarige Camille en de negentienjarige Sullivan zijn vakantiegeliefden met een passionele relatie, die wordt overschaduwd door haar onzekerheid en zijn drang naar vrijheid. Sullivan wil zijn grenzen verleggen en vertrekt naar Zuid-Amerika om meer van de wereld te zien. Camille blijft achter en verliest zichzelf in liefdesverdriet. Uiteindelijk begint ze een nieuwe, stabiele relatie met haar charismatische leraar architectuur. Maar dan kruisen de paden van Camille en Sullivan elkaar opnieuw en komen alle oude, verwarrende gevoelens weer naar boven.

Za 7 oktober 2017 | 23:45 Un amour de jeunesse IMDb: 6.6

07/10/17 - IMDB * 6.6 - Romantisch drama: De vijftienjarige Camille en de negentienjarige Sullivan zijn vakantiegeliefden met een passionele relatie, die wordt overschaduwd door haar onzekerheid en zijn drang naar vrijheid. Sullivan wil zijn grenzen verleggen en vertrekt naar Zuid Amerika om meer van de wereld te zien. Camille blijft achter en verliest zichzelf in liefdesverdriet. Uiteindelijk begint ze een nieuwe, stabiele relatie met haar charismatische leraar architectuur. Maar dan kruisen de paden van Camille en...

Romantisch drama: De vijftienjarige Camille en de negentienjarige Sullivan zijn vakantiegeliefden met een passionele relatie, die wordt overschaduwd door haar onzekerheid en zijn drang naar vrijheid. Sullivan wil zijn grenzen verleggen en vertrekt naar Zuid-Amerika om meer van de wereld te zien. Camille blijft achter en verliest zichzelf in liefdesverdriet. Uiteindelijk begint ze een nieuwe, stabiele relatie met haar charismatische leraar architectuur. Maar dan kruisen de paden van Camille en Sullivan elkaar opnieuw en komen alle oude, verwarrende gevoelens weer naar boven.

Vr 29 september 2017 | 00:20 New Blood

Stefan maakt nog steeds jacht op de mysterieuze crimineel Daniel Lorca. Rash onderzoekt Our Child. Hun paden kruisen zich in een explosieve finale van de zaak. 7/7

Di 26 september 2017 | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 28 - Aflevering 3676 - Jongerenprogramma: Komkommer: Komkommerkweker Pleun uit Nootdorp kweekt zo'n 4 miljoen komkommers per jaar. Dolores gaat op bezoek in zijn kas. Door soorten met elkaar te kruisen ontstaat de ideale komkommer.

Di 26 september 2017 | 01:15 New Blood

Stefan maakt nog steeds jacht op de mysterieuze crimineel Daniel Lorca. Rash onderzoekt Our Child. Hun paden kruisen zich in een explosieve finale van de zaak. 7/7

Ma 25 september 2017 | 21:00 New Blood

Stefan maakt nog steeds jacht op de mysterieuze crimineel Daniel Lorca. Rash onderzoekt Our Child. Hun paden kruisen zich in een explosieve finale van de zaak. 7/7

Di 22 augustus 2017 | 23:35 Stella

Michael begint ander gedrag te vertonen en spendeert veel geld aan een motor en leer. Lijdt hij aan een midlifecrisis? Stella is ervan overtuigd. Aunty Brenda en Dai kruisen de degens tijdens een gespannen zakelijke bijeenkomst. 2/10

Vr 18 augustus 2017 | 20:03 Bubble Blues

18/08/17 - Film, Het dagelijkse leven van de bewoners van een flatgebouw bestaat uit routine, eenzaamheid en depressie. Ze kruisen elkaar zonder elkaar te kennen. Verderop bereidt een jonge filmmaker een conceptuele film voor. Als het opnameteam de wijk inkomt, komt het leven van de inwoners in een stroomversnelling terecht.

Het dagelijkse leven van de bewoners van een flatgebouw bestaat uit routine, eenzaamheid en depressie. Ze kruisen elkaar zonder elkaar te kennen. Verderop bereidt een jonge filmmaker een conceptuele film voor. Als het opnameteam de wijk inkomt, komt het leven van de inwoners in een stroomversnelling terecht.

Do 17 augustus 2017 | 21:45 Stella

Michael begint ander gedrag te vertonen en spendeert veel geld aan een motor en leer. Lijdt hij aan een midlifecrisis? Stella is ervan overtuigd. Aunty Brenda en Dai kruisen de degens tijdens een gespannen zakelijke bijeenkomst. 2/10

Zo 13 augustus 2017 | 18:44 Au-delà Des Frontières, Équateur

Het lot van Mary in Kenia, Georgia in Singapore, Lotobina in Kiribati, Mathias op de Galapagoseilanden en Lubun in Maleisië. Vijf persoonlijkheden die elkaar kruisen aan de evenaar en de grote uitdagingen van onze tijd verwezenlijken. Levenslopen in het teken van de hoop.

Zo 13 augustus 2017 | 07:28 Like Crazy IMDb: 6.7

13/08/17 - IMDB * 6.7 - Romantisch drama: De wegen van de Amerikaan Jacob en de Britse Anna kruisen elkaar op de hogeschool in Los Angeles. De twee worden al snel smoorverliefd op elkaar en ze beleven samen romantische tijden. Wanneer Anna naar Londen terugkeert, is het koppel echter genoodzaakt een langeafstandsrelatie aan te gaan. Hun perfecte liefde wordt zwaar op de proef gesteld.

Romantisch drama: De wegen van de Amerikaan Jacob en de Britse Anna kruisen elkaar op de hogeschool in Los Angeles. De twee worden al snel smoorverliefd op elkaar en ze beleven samen romantische tijden. Wanneer Anna naar Londen terugkeert, is het koppel echter genoodzaakt een langeafstandsrelatie aan te gaan. Hun perfecte liefde wordt zwaar op de proef gesteld.

Vr 28 juli 2017 | 23:25 The A-Team

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid: The White Ballot: Journalist Jim Baker wil het misdadige gedrag van sheriff Dawson blootleggen. De sheriff wil opnieuw verkozen worden en schrikt er niet voor terug om de mensen die zijn pad kruisen en zijn plannen in de weg staan, te elimineren. Wanneer ook Baker hardhandig wordt aangepakt, besluit hij de hulp van het A-team in te roepen.

Ma 24 juli 2017 | 20:30 Notting Hill IMDb: 7

24/07/17 - IMDB * 7 - Romantische komedie: Anna Scott is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto prijkt op de cover van elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar leven op de voet. William Thacker runt een kleine boekenwinkel in Notting Hill. Hij leidt een rustig leven en sinds de scheiding van zijn vrouw staat zijn liefdesleven op een laag pitje. Wanneer Anna en Williams paden onverwachts kruisen, is een romance wel het laatste waaraan ze denken. Toch slaat de vonk over.

Romantische komedie: Anna Scott is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto prijkt op de cover van elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar leven op de voet. William Thacker runt een kleine boekenwinkel in Notting Hill. Hij leidt een rustig leven en sinds de scheiding van zijn vrouw staat zijn liefdesleven op een laag pitje. Wanneer Anna en Williams paden onverwachts kruisen, is een romance wel het laatste waaraan ze denken. Toch slaat de vonk over.

Za 1 juli 2017 | 22:40 Galloping Mind IMDb: 6.6

01/07/17 - IMDB * 6.6 - Drama: Een tweeling wordt na de geboorte van elkaar gescheiden. Het meisje groeit op in een middenklassegezin. Haar broer belandt bij een straatbende. Twaalf jaar later kruisen hun wegen opnieuw. Ze ontdekken hun lot en gaan samen op zoek naar hun roots.

Drama: Een tweeling wordt na de geboorte van elkaar gescheiden. Het meisje groeit op in een middenklassegezin. Haar broer belandt bij een straatbende. Twaalf jaar later kruisen hun wegen opnieuw. Ze ontdekken hun lot en gaan samen op zoek naar hun roots.

Za 1 juli 2017 | 09:00 Tweedehands kind

01/07/17 - Familiefilm, Familiedrama: De 13 jarige Tobias groeit op bij zijn overwerkte moeder en leert al vroeg voor zichzelf te zorgen. De jongen weet niet wie zijn vader is. Ook Max Feldkamp leeft volgens zijn eigen regels en voelt zich na een beknellende relatie weer gelukkig als vrijgezel. De man bekijkt alles van de positieve kant en heeft carri?re gemaakt als schrijver van een dagelijkse soap. Als door toeval de wegen van Tobias en Max elkaar kruisen, ontstaat er een bijzondere band.

Familiedrama: De 13-jarige Tobias groeit op bij zijn overwerkte moeder en leert al vroeg voor zichzelf te zorgen. De jongen weet niet wie zijn vader is. Ook Max Feldkamp leeft volgens zijn eigen regels en voelt zich na een beknellende relatie weer gelukkig als vrijgezel. De man bekijkt alles van de positieve kant en heeft carri?re gemaakt als schrijver van een dagelijkse soap. Als door toeval de wegen van Tobias en Max elkaar kruisen, ontstaat er een bijzondere band.

Do 8 juni 2017 | 13:00 Film: Dorp aan de Rivier

(1958) Dorpsdokter Van Taeke (Max Croiset), een gerespecteerd en kundig man, heeft zo zijn eigen ideeën over de uitoefening van het doktersvak. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden kruisen tal van uitzonderlijke, vervelende, gevoelige, komische maar bovenal levensechte gebeurtenissen het pad van de levensgenieter en rebelse geneesheer. Zo is daar de bevalling van mevrouw Van Erpen, de molenaarsknecht die zelfmoord pleegt en een macabere moord. Van Taeke, voor wie arm en rijk gelijk zijn, heeft een uitgesproken eigen mening die helaas niet bij iedereen in goede aarde valt. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Anton Coolen. Deze eerste film van de uit het theater afkomstige Rademakers werd genomineerd voor de Oscar voor de Beste niet-Engelstalige Film.

Wo 7 juni 2017 | 21:01 Film: Dorp aan de Rivier

(1958) Dorpsdokter Van Taeke (Max Croiset), een gerespecteerd en kundig man, heeft zo zijn eigen ideeën over de uitoefening van het doktersvak. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden kruisen tal van uitzonderlijke, vervelende, gevoelige, komische maar bovenal levensechte gebeurtenissen het pad van de levensgenieter en rebelse geneesheer. Zo is daar de bevalling van mevrouw Van Erpen, de molenaarsknecht die zelfmoord pleegt en een macabere moord. Van Taeke, voor wie arm en rijk gelijk zijn, heeft een uitgesproken eigen mening die helaas niet bij iedereen in goede aarde valt. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Anton Coolen. Deze eerste film van de uit het theater afkomstige Rademakers werd genomineerd voor de Oscar voor de Beste niet-Engelstalige Film.

Wo 15 maart 2017 | 09:00 Live: NOS Nederland Kiest | Het Debat

Aan de vooravond van de verkiezingen gaan de lijsttrekkers nog een laatste keer met elkaar in debat. Rob Trip presenteert de uitzending vanuit de Statenpassage in het gebouw van de Tweede Kamer. Deelnemers zijn de veertien grootste partijen, bepaald op basis van de Peilingwijzer van 1 februari én van de huidige zetelverdeling in de Tweede Kamer. De lijsttrekkers van de acht grotere partijen gaan in tweetallen met elkaar in discussie. De loting vorige maand wees uit dat Jesse Klaver (GroenLinks) en Buma (CDA) het bal openen, daarna volgen Alexander Pechtold (D66) en Emile Roemer (SP), Gert-Jan Segers (ChristenUnie) en Mark Rutte (VVD), gevolgd door Lodewijk Asscher (PvdA) en Geert Wilders (PVV). Daarna volgt een tweede ronde: CDA-D66, SP-PvdA, VVD-GroenLinks en PVV-ChristenUnie. Alle acht partijen mogen één keer een stelling aandragen. Aan het begin van de uitzending debatteren de lijsttrekkers van de zes kleinere partijen in drietallen: Kees Van der Staaij (SGP), Henk Krol (50 Plus) en Jacques Monasch (Nieuwe Wegen) kruisen de degens, daarna treffen Marianne Thieme (Partij voor de Dieren), Tunahan Kuzu (DENK) en Jan Roos (VNL) elkaar.

Wo 15 maart 2017 | 01:10 Live: NOS Nederland Kiest | Het Debat

Aan de vooravond van de verkiezingen gaan de lijsttrekkers nog een laatste keer met elkaar in debat. Rob Trip presenteert de uitzending vanuit de Statenpassage in het gebouw van de Tweede Kamer. Deelnemers zijn de veertien grootste partijen, bepaald op basis van de Peilingwijzer van 1 februari én van de huidige zetelverdeling in de Tweede Kamer. De lijsttrekkers van de acht grotere partijen gaan in tweetallen met elkaar in discussie. De loting vorige maand wees uit dat Jesse Klaver (GroenLinks) en Buma (CDA) het bal openen, daarna volgen Alexander Pechtold (D66) en Emile Roemer (SP), Gert-Jan Segers (ChristenUnie) en Mark Rutte (VVD), gevolgd door Lodewijk Asscher (PvdA) en Geert Wilders (PVV). Daarna volgt een tweede ronde: CDA-D66, SP-PvdA, VVD-GroenLinks en PVV-ChristenUnie. Alle acht partijen mogen één keer een stelling aandragen. Aan het begin van de uitzending debatteren de lijsttrekkers van de zes kleinere partijen in drietallen: Kees Van der Staaij (SGP), Henk Krol (50 Plus) en Jacques Monasch (Nieuwe Wegen) kruisen de degens, daarna treffen Marianne Thieme (Partij voor de Dieren), Tunahan Kuzu (DENK) en Jan Roos (VNL) elkaar.

Di 14 maart 2017 | 21:00 Live: NOS Nederland Kiest | Het Debat

Aan de vooravond van de verkiezingen gaan de lijsttrekkers nog een laatste keer met elkaar in debat. Rob Trip presenteert de uitzending vanuit de Statenpassage in het gebouw van de Tweede Kamer. Deelnemers zijn de veertien grootste partijen, bepaald op basis van de Peilingwijzer van 1 februari én van de huidige zetelverdeling in de Tweede Kamer. De lijsttrekkers van de acht grotere partijen gaan in tweetallen met elkaar in discussie. De loting vorige maand wees uit dat Jesse Klaver (GroenLinks) en Buma (CDA) het bal openen, daarna volgen Alexander Pechtold (D66) en Emile Roemer (SP), Gert-Jan Segers (ChristenUnie) en Mark Rutte (VVD), gevolgd door Lodewijk Asscher (PvdA) en Geert Wilders (PVV). Daarna volgt een tweede ronde: CDA-D66, SP-PvdA, VVD-GroenLinks en PVV-ChristenUnie. Alle acht partijen mogen één keer een stelling aandragen. Aan het begin van de uitzending debatteren de lijsttrekkers van de zes kleinere partijen in drietallen: Kees Van der Staaij (SGP), Henk Krol (50 Plus) en Jacques Monasch (Nieuwe Wegen) kruisen de degens, daarna treffen Marianne Thieme (Partij voor de Dieren), Tunahan Kuzu (DENK) en Jan Roos (VNL) elkaar.

Ma 27 februari 2017 | 00:30 WNL Op Zondag

Op zondagmorgen 26 februari komt Rick Nieman met een speciale editie van WNL Op Zondag waarin topvrouwen uit de Nederlandse politiek met elkaar in debat gaan. Mona Keijzer (CDA), Fleur Agema (PVV), Jeanine Hennis (VVD), Renske Leijten (SP) en Stientje van Veldhoven (D66) hebben hun deelname toegezegd. Zij zijn de nummers 2 op de kieslijst, de runner-ups, de First Ladies van hun partij. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam kruisen zij de degens over de grote thema’s van deze verkiezingen: normen en waarden, zorg, veiligheid, integratie en banen. Naast CDA, SP en D66, is het ook het eerste tv-debat waaraan PVV en VVD wél meedoen. De politici verheugen zich op het debat. Mona Keijzer (CDA): “Zondagmorgen, ontbijtje op de bank, lekker kopje koffie en dan kijken naar de First Ladies van de Nederlandse politiek. Het vrouwendebat: ik ben er klaar voor, kom maar op.”

Zo 28 februari 2016 | 12:00 Live schaatsen: WK Sprint

De Taereung International Skating Rink in Seoul is dit weekend het toneel van het WK Sprint. Bij de mannen zullen Kai Verbij, Ronald Mulder en Kjeld Nuis de degens kruisen met titelverdediger Pavel Kulizjnikov uit Rusland, de torenhoge favoriet. In het vrouwentoernooi wordt veel verwacht van Jorien Ter Mors, die het onder anderen opneemt tegen de Amerikaanse Brittany Bowe, vorig jaar overtuigend wereldkampioen met vier afstandsoverwinningen. De uitzendingen vanuit Seoul beginnen vanwege het tijdsverschil om 08.55 uur en worden gepresenteerd door Dione de Graaff. Erben Wennemars schuift aan voor de analyse. Commentaar bij de wedstrijden: Herbert Dijkstra.

Zo 28 februari 2016 | 11:00 Live schaatsen: WK Sprint

De Taereung International Skating Rink in Seoul is dit weekend het toneel van het WK Sprint. Bij de mannen zullen Kai Verbij, Ronald Mulder en Kjeld Nuis de degens kruisen met titelverdediger Pavel Kulizjnikov uit Rusland, de torenhoge favoriet. In het vrouwentoernooi wordt veel verwacht van Jorien Ter Mors, die het onder anderen opneemt tegen de Amerikaanse Brittany Bowe, vorig jaar overtuigend wereldkampioen met vier afstandsoverwinningen. De uitzendingen vanuit Seoul beginnen vanwege het tijdsverschil om 08.55 uur en worden gepresenteerd door Dione de Graaff. Erben Wennemars schuift aan voor de analyse. Commentaar bij de wedstrijden: Herbert Dijkstra.

 Meer