Je vindt hier de programma's van Koning op tv We hebben de volgende programma's voor Koning Underworld: Rise of the Lycans: Een jonge Lycan, Lucian (Michael Sheen), komt naar voren als een machtige leider die de weerwolven bijeenbrengt om in opstand te komen tegen Viktor (Bill Nighy), de wrede vampierenkoning die hen al honderden jaren vervolgd heeft. Lucian wordt. Salem: Dramaserie, Seizoen 3 Aflevering 3 Amerikaanse dramaserie. The Reckoning. Het is Mary niet gelukt om haar zoon om het. Rusty Rivets: Seizoen 2 Aflevering 22 Rusty's Rollerredding / Riddertijd voor Rusty: Bottosaurus wil zo graag leren rolschaatsen dat. De Pinguïns van Madagascar: Seizoen 1 Aflevering 21 Koning zonder koninkrijk / Raak me niet aan: Maurice en Mort besluiten te verhuizen. The Immortals: Pele, Buffon & Di Stefano: Morgen - Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare. Lummels: Morgen - Jeugdserie, Seizoen 1 Aflevering 3 Animatieserie. De koningscobra. In het oude Egypte wordt een koningin. Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas: Morgen - Animatiefilm, Tad woont een presentatie in Las Vegas bij van zijn vriendin Sara, een échte archeoloog. Ze heeft een stuk papyrus ontdekt waarop informatie staat over een ketting van Midas, de legendarische koning die alles wat hij. Lummels: Morgen - Jeugdserie, Seizoen 1 Aflevering 8 Animatieserie. De zwarte ridder. De Engelse koning Edward wordt ontvoerd. Ernst & Bobbie: Paniek Op Het Politiebureau: Morgen - Muziekshow, Seizoen 1 Aflevering 1 Muzikale show voor de jeugd. Het verbouwde politiebureau wordt geopend door. Musical: Assepoester: Morgen - Assepoester woont bij haar gemene stiefmoeder. Van haar mag Assepoester niet naar het bal van de prins. De.

Koning op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:55 Salem

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. The Reckoning. Het is Mary niet gelukt om haar zoon om het leven te brengen. Ze is verrast wanneer de Duivel haar eigen leven spaart. Mary's verraad blijft echter niet zonder ernstige gevolgen. Ondertussen wordt Cotton gedwongen om de duivel uit zichzelf te verdrijven en trekken John en Billy naar een aangrenzend dorpje, waar ze een huiveringwekkende ontdekking doen.

Morgen | 08:54 Lummels

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Animatieserie. De koningscobra. In het oude Egypte wordt een koningin bedreigd door een mummie. Ondanks dat haar adviseur Sakara het een slecht idee vindt, roept ze de hulp in van de Lummels. Het is de stuntelige, langzame Lau die uiteindelijk de mummie tot bedaren brengt en ontdekt dat Sakara op de troon van de koningin uit is.

Morgen | 09:53 Lummels

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Animatieserie. De zwarte ridder. De Engelse koning Edward wordt ontvoerd door een ridder die de macht over wil nemen. De Lummels beloven de koning om hem te bevrijden. Maar dan moeten ze wel eerst een duistere burcht binnendringen. De Zwarte Ridder neemt iedereen gevangen, alleen Luk ontsnapt. De eeuwige grapjas ontpopt zich tot een serieuze held, die met zijn pijl en boog zijn vrienden én de koning bevrijdt.

Morgen | 10:30 Ernst & Bobbie: Paniek Op Het Politiebureau

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Muzikale show voor de jeugd. Het verbouwde politiebureau wordt geopend door niemand minder dan de koningin. Tot nu toe verloopt alles goed, maar dan vinden Ernst en Bobbie op de pas verbouwde zolder een kluis. Wat zit er in die kluis? En waardoor komen die twee soepkippen na het vinden van de kluis zó in de problemen?

Overmorgen | 10:14 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Kinderprogramma. De trollenkoning

Overmorgen | 12:35 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Animatieserie (2012) over Badou, de kleinzoon van olifantenkoning Babar. De kroko-pokke-ritus. Alle krokodillen in de moerassen hebben de kroko-pokke-ritus opgelopen. Het geneesmiddel daarvoor is boerbessen. Babar, Badou, Munroe en Billy gaan ze plukken en naar het moeras brengen.

Overmorgen | 12:48 Mijn ridder en ik

Seizoen 1 - Aflevering 46 - Frans-Belgische animatieserie. Operatie appeltaart. Als Cat er bij de koningin op aandringt om te mogen oppassen op haar neefje Louis, komt ze erachter dat de vijfjarige een veel grotere deugniet is dan ze ooit gedacht had. En als Louis stiekem meegaat tijdens een missie en zich opsluit in het huisje van de heks, moeten Cat, Jimmy en Henri de kleine stouterd redden en hem terug zien te krijgen in het kasteel voor dit de koningin ter ore komt!

Overmorgen | 13:00 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Britse animatieserie. Kastelen en koningen. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Overmorgen | 13:00 The Simpsons

Seizoen 29 - Aflevering 1 - Amerikaanse animatieserie. The Serfsons. In een middeleeuwse wereld verandert de moeder van Marge in een Ice Walker. Homer kan de remedie alleen betalen als hij Lisa dwingt tot illegale toverij. Als de koning dit hoort, ontvoert hij Lisa.

Overmorgen | 14:35 Jungle Book

Seizoen 1 - Aflevering 50 - Animatieserie. Baloo de koning. Baloo stoot zijn hoofd en denkt nu dat hij de koning van de jungle is. Mowgli en Bagheera willen hem helpen, maar regelen per ongeluk een gevecht tegen Shere Khan.

Overmorgen | 15:25 Koning Julien

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Amerikaanse animatieserie

Di 17 december 2019 | 12:05 The Simpsons

Seizoen 29 - Aflevering 1 - Amerikaanse animatieserie. The Serfsons. In een middeleeuwse wereld verandert de moeder van Marge in een Ice Walker. Homer kan de remedie alleen betalen als hij Lisa dwingt tot illegale toverij. Als de koning dit hoort, ontvoert hij Lisa.

Di 17 december 2019 | 12:30 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Animatieserie (2012) over Badou, de kleinzoon van olifantenkoning Babar. De neushoornregel. Nadat Badou Heer Rataxes heeft gered, blijkt dat er een eeuwenoude neushoornregel is, die zegt dat Heer Rataxes nu de bediende moet worden van Badou.

 Meer

Koning op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:00 Underworld: Rise of the Lycans

Een jonge Lycan, Lucian (Michael Sheen), komt naar voren als een machtige leider die de weerwolven bijeenbrengt om in opstand te komen tegen Viktor (Bill Nighy), de wrede vampierenkoning die hen al honderden jaren vervolgd heeft. Lucian wordt ...

Een jonge Lycan, Lucian (Michael Sheen), komt naar voren als een machtige leider die de weerwolven bijeenbrengt om in opstand te komen tegen Viktor (Bill Nighy), de wrede vampierenkoning die hen al honderden jaren vervolgd heeft. Lucian wordt vergezeld door zijn geheime minnaar, de mooie vampier Sonja (Rhona Mitra), in zijn strijd om de Lycans te bevrijden van hun brute slavernij.

Morgen | 03:45 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Rusty's Rollerredding / Riddertijd voor Rusty: Bottosaurus wil zo graag leren rolschaatsen dat Rusty en Ruby een paar enorme rolschaatsen voor hem maken. // Rusty en Ruby bouwen een kasteel voor Koning Liam, maar Frankie zou Frankie niet zijn, als hij de boel niet even kwam verpesten.

Morgen | 04:15 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Koning zonder koninkrijk / Raak me niet aan: Maurice en Mort besluiten te verhuizen...

Morgen | 08:40 The Immortals: Pele, Buffon & Di Stefano

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare Pele, kampioen van Brazilië en misschien wel de grootste voetballer ooit, de tijdloze Italiaanse keeper Gianluigi Buffon die 20 jaar aan de top voetbalde, en de koning van Real Madrid, de grote Alfredo Di Stefano oftewel de Blonde Pijl.

Morgen | 09:35 Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas

Morgen - Animatiefilm, Tad woont een presentatie in Las Vegas bij van zijn vriendin Sara, een échte archeoloog. Ze heeft een stuk papyrus ontdekt waarop informatie staat over een ketting van Midas, de legendarische koning die alles wat hij ...

Tad woont een presentatie in Las Vegas bij van zijn vriendin Sara, een échte archeoloog. Ze heeft een stuk papyrus ontdekt waarop informatie staat over een ketting van Midas, de legendarische koning die alles wat hij aanraakte in goud veranderde.

Morgen | 13:55 Musical: Assepoester

Assepoester woont bij haar gemene stiefmoeder. Van haar mag Assepoester niet naar het bal van de prins. De stiefmoeder wil namelijk dat haar eigen dochter, Priscilla, de nieuwe koningin wordt. Een goede fee zorgt ervoor dat Assepoester toch naar het bal kan, maar ze moet voor middernacht naar huis. De prins danst de hele avond met Assepoester. Vlak voor twaalf uur vlucht Assepoester weg en verliest één van haar schoentjes. De prins gaat op zoek naar het meisje dat het schoentje past, want met haar wil hij trouwen. De stiefmoeder bedenkt een list, waardoor Priscilla het schoentje zal passen. Zal de liefde het van bedrog winnen?

Morgen | 14:45 The Immortals: Pele, Buffon & Di Stefano

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare Pele, kampioen van Brazilië en misschien wel de grootste voetballer ooit, de tijdloze Italiaanse keeper Gianluigi Buffon die 20 jaar aan de top voetbalde, en de koning van Real Madrid, de grote Alfredo Di Stefano oftewel de Blonde Pijl.

Morgen | 15:00 Rapunzels Wilde Avontuur S2

De Wegen van het lot (Special Deel 2): Eugene ontdekt dat hij de zoon is van de Duistere Koning.

Morgen | 15:49 The Red Priest and the Tanguero

Yes Camerata (Young European String Camerata) en violist William Hagen bundelen de krachten in een concertprogramma getiteld ‘The Red Priest and the Tanguero’, opgenomen in de Academiezaal in Sint-Truiden te België in 2017. Yes Camerata is een jong strijkersensemble dat speelt zonder dirigent. De jonge Amerikaanse violist William Hagen is de derde laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd van 2015. Op het programma staan de Vier Jaargetijden van Antonio Vivaldi (1679-1741) en Astór Piazzolla’s (1921-1992) ‘Las quatros estaciones porteñas’ in een bewerking van Leonid Desyatnikov. Met de toevoeging ‘porteño’, dat refereert naar zij die geboren zijn in Buenos Aires, wil Piazzolla de indruk wekken van de vier jaargetijden in Buenos Aires.

Morgen | 15:50 De Garde van Gert

'Sabayon met aardbeien - feest.' Dessertenkoning Roger van Damme verleidt Gert Verhulst vandaag met een heerlijk aardbeiendessertje. Samen maken ze een marinade van aardbeien met een sabayon op basis van het rode goud. De garde van Gert komt daarbij goed van pas!

Morgen | 19:45 Tijd voor Avontuur

De Ijskoning en Marcelien delen enkele tedere - en onthullende - momenten samen.

Morgen | 20:25 The Nightmare Before Christmas IMDb: 8.0

Morgen - IMDB * 8.0 - The Nightmare Before Christmas, Jack Skellington is pompoenkoning van Halloweentown en is het zat om elk jaar hetzelfde te doen tijdens Halloween. Op een dag ontdekt hij een geheime deur die naar de 'gewone' wereld leidt, waar ...

Jack Skellington is pompoenkoning van Halloweentown en is het zat om elk jaar hetzelfde te doen tijdens Halloween. Op een dag ontdekt hij een geheime deur die naar de 'gewone' wereld leidt, waar kerst gevierd wordt. Jack is volledig onder de indruk van het kerstidee en besluit om de taak van de Kerstman op zich te nemen. Hij begrijpt het concept 'kerst' echter niet volledig en het blijkt dat niet iedereen zit te wachten op deze alternatieve kerstman. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-nightmare-before-christmas

Morgen | 20:45 The Immortals: Pele, Buffon & Di Stefano

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare Pele, kampioen van Brazilië en misschien wel de grootste voetballer ooit, de tijdloze Italiaanse keeper Gianluigi Buffon die 20 jaar aan de top voetbalde, en de koning van Real Madrid, de grote Alfredo Di Stefano oftewel de Blonde Pijl.

Overmorgen | 00:20 Redbad IMDb: 5.4

Morgen - IMDB * 5.4 - Avontuurlijk drama, Redbad is een Nederlandse film uit 2018 van de Nederlandse regisseur Roel Reiné. Met hoofdrollen voor Gijs Naber en Loes Haverkort. De Friese volksheld Redbad (Gijs Naber), zoon van Koning Aldigisl (Huub ...

Redbad is een Nederlandse film uit 2018 van de Nederlandse regisseur Roel Reiné. Met hoofdrollen voor Gijs Naber en Loes Haverkort. De Friese volksheld Redbad (Gijs Naber), zoon van Koning Aldigisl (Huub Stapel), twijfelt aan de heidense rituelen van zijn volk. Hij komt in hefitig conflict met zijn vader als zijn vriendin Fenne (Lisa Smit) wordt aangewezen om geofferd te worden aan de goden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/redbad

Overmorgen | 03:55 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Kangoeroe Kabaal / Rat In De Val: De pinguïns maken het huis van Leonard de koala kapot. Daarom moet Leonard tijdelijk bij Joey gaan wonen. // De pinguïns vangen een aantal codewoorden op van de rattenkoning en sturen Mort het riool in om uit te zoeken wat de beesten van plan zijn.

Overmorgen | 07:30 WK Handbal: Finale (samenvatting)

WK Handbal: Finale (samenvatting). Samenvatting van de Finale op WK Handbal 2019 voor dames. Commentaar: Raymond Koning.

Overmorgen | 08:25 Lang Leve Koning Julien

Overmorgen | 09:33 Beethoven - Egmont Ouverture

Goethe’s toneelstuk Egmont moet Ludwig van Beethoven ongetwijfeld hebben aangesproken: een strijd om vrijheid. Dit is immers hét onderwerp van zijn enige opera Fidelio. Het toneelstuk vertelt het verhaal van de Spaanse bezetting van Nederland in de 80-jarige oorlog en de vervolging van de Nederlandse bevolking. De katholieke Graaf van Egmont, loyaal aan Spanje, pleit voor verdraagzaamheid maar in plaats daarvan stuurt de Spaanse Koning Filips II de Hertog van Alva. De IJzeren Hertog neemt Egmont uiteindelijk gevangen en onthoofd hem. Beethoven schreef toneelmuziek bij het hele verhaal, maar de ouverture is veruit het bekendste deel.

Overmorgen | 10:02 Mozart on Tour - Aflevering 4: Mannheim

Mozarts tijd in Mannheim (1777-78) was er een vol waardevolle ontmoetingen. Voor zijn muzikale ontwikkeling waren het orkest van Mannheim en de ‘Mannheimse school’ van groot belang. Zijn artistieke en persoonlijke leven maakten ook een belangrijke ontwikkeling door. In Mannheim kwam Mozart in contact met kopiist Fidolin Weber en zijn zingende dochters. Mozart werd gelijk verliefd op de tweede dochter, Aloysia. Haar oudere zus Josepha kreeg later de rol van Koningin van de Nacht in Mozarts Die Zauberflöte. Een derde dochter, Constanze, zou later Mozarts echtgenote worden. In deze aflevering is Christian Zacharias de solist in Mozarts Pianoconcert Nr. 6, KV 238. Het Radio-Sinfonieorchester Stuttgart staat onder leiding van Gianluigi Gelmetti. Het concert is opgenomen in Schloss Schwetzingen, dat in Mozarts tijd frequent als zomerverblijf fungeerde voor het kiescollege van Mannheim.

Overmorgen | 10:40 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Het museum: Peppa en haar familie gaan naar het museum. Peppa stelt zich voor dat ze de koningin is in de Koninklijke Zaal. George stelt zich voor dat hij een dinosaurus is in de Dinosauruszaal.

Overmorgen | 11:00 WK Handbal: Finale (samenvatting)

WK Handbal: Finale (samenvatting). Samenvatting van de Finale op WK Handbal 2019 voor dames. Commentaar: Raymond Koning.

Overmorgen | 13:35 Gloves Off

Overmorgen - Na de plotselinge dood van zijn bokstrainer erft Doug een Engelse sportschool met een hoge schuldenlast en een gemengde groep aspirant vechters. Wanneer een zigeunerin vraagt om haar stuntelende reusachtige broer te trainen, stemt Doug ...

Na de plotselinge dood van zijn bokstrainer erft Doug een Engelse sportschool met een hoge schuldenlast en een gemengde groep aspirant-vechters. Wanneer een zigeunerin vraagt om haar stuntelende reusachtige broer te trainen, stemt Doug met tegenzin toe. Het gaat om een bokswedstrijd met blote vuisten tegen de nog onverslagen en eveneens monsterlijke 'Zigeuner Koning'. Met een geldprijs van 100.000 pond voor de winnaar, gaan Doug en zijn bende underdogs richting het noorden op een hilarische roadtrip naar de Appleby Horse Fair.

Overmorgen | 14:00 WK Handbal: Finale (samenvatting)

WK Handbal: Finale (samenvatting). Samenvatting van de Finale op WK Handbal 2019 voor dames. Commentaar: Raymond Koning.

Overmorgen | 16:50 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Rusty's Rollerredding / Riddertijd voor Rusty: Bottosaurus wil zo graag leren rolschaatsen dat Rusty en Ruby een paar enorme rolschaatsen voor hem maken. // Rusty en Ruby bouwen een kasteel voor Koning Liam, maar Frankie zou Frankie niet zijn, als hij de boel niet even kwam verpesten.

Overmorgen | 19:30 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 5 - De Eikel Koning / Het Bosboek met Wiebelstaart Records: Becca en haar vriendjes gaan op zoek naar de de grootste eikel-schat ooit die de Eikel Koning lang geleden heeft verborgen in een geheime grot.. // Becca en haar vriendjes willen in het Bosboek met Wiebelstaart records komen met de grootste zandsculptuur. Zodra de anderen daarvan horen, willen ze ook graag meedoen, dus ontstaat er een spannende strijd.

Overmorgen | 19:50 WK Handbal: Finale (samenvatting)

WK Handbal: Finale (samenvatting). Samenvatting van de Finale op WK Handbal 2019 voor dames. Commentaar: Raymond Koning.

Overmorgen | 20:40 A Royal Christmas Ball

Overmorgen - De alleenstaande koning Charles van het koninkrijkje Baltamia heeft geen date voor het jaarlijkse kerstbal. Hij besluit contact op te nemen met Allison, zijn Amerikaanse jeugdliefde. Hij ontdekt dat Allison nooit is getrouwd en dat ze ...

De alleenstaande koning Charles van het koninkrijkje Baltamia heeft geen date voor het jaarlijkse kerstbal. Hij besluit contact op te nemen met Allison, zijn Amerikaanse jeugdliefde. Hij ontdekt dat Allison nooit is getrouwd en dat ze een 17-jarige dochter heeft. Charles vermoedt dat hij wel eens de vader zou kunnen zijn van het meisje.

Overmorgen | 21:45 Nuances

'Oester.' Thierry Theys behoort tot de generatie jonge chefs die veel belang hechten aan contrasten en texturen. Vandaag gaat hij aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester!

Overmorgen | 22:05 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Terug naar Omashu: De kinderen gaan terug naar Omashu zodat Aang aardsturen kan leren van koning Bumi. Maar daar eenmaal aangekomen zien ze tot hun grote schrik dat de stad in handen is van de Vuurnatie. Ondanks het gevaar gaan ze toch op zoek naar koning Bumi.

Overmorgen | 23:35 The Pagan King

Overmorgen - Semigallia, 13e eeuw. De mensen leiden een zwaar maar vreedzaam bestaan. Wanneer de jonge Namejs hun nieuwe koning wordt, krijgt hij meteen te maken met een grote uitdaging. De Paus stuurt een bende criminelen op hen af om de heidenen ...

Semigallia, 13e eeuw. De mensen leiden een zwaar maar vreedzaam bestaan. Wanneer de jonge Namejs hun nieuwe koning wordt, krijgt hij meteen te maken met een grote uitdaging. De Paus stuurt een bende criminelen op hen af om de heidenen te bekeren. Er volgt een bloedige oorlog en de jonge koning moet zijn tegenstander telkens een stap voor blijven om zijn volk te kunnen redden.

Di 17 december 2019 | 06:45 Deadliest Catch

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Zero Hour: Het seizoen is bijna ten einde: Casey dwingt Josh om zoveel mogelijk koningskrab binnen te halen op de Cornelia Marie en Jake springt achter het roer van de Northwestern.

Di 17 december 2019 | 07:05 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Rusty's Rollerredding / Riddertijd voor Rusty: Bottosaurus wil zo graag leren rolschaatsen dat Rusty en Ruby een paar enorme rolschaatsen voor hem maken. // Rusty en Ruby bouwen een kasteel voor Koning Liam, maar Frankie zou Frankie niet zijn, als hij de boel niet even kwam verpesten.

Di 17 december 2019 | 07:30 Deadliest Catch

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Zero Hour: Het seizoen is bijna ten einde: Casey dwingt Josh om zoveel mogelijk koningskrab binnen te halen op de Cornelia Marie en Jake springt achter het roer van de Northwestern.

Di 17 december 2019 | 08:00 WK Handbal: Finale (samenvatting)

WK Handbal: Finale (samenvatting). Samenvatting van de Finale op WK Handbal 2019 voor dames. Commentaar: Raymond Koning.

Di 17 december 2019 | 08:15 The Immortals: Maradona, Eusebio & George Best

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare Diego Maradona, de grootste voetballer van Argentinië, Eusebio, de koning van het Portugese voetbal en de verontruste superster van Noord-Ierland, de geweldige George Best.

Di 17 december 2019 | 08:25 Lang Leve Koning Julien

Di 17 december 2019 | 12:30 WK Handbal: Finale (samenvatting)

WK Handbal: Finale (samenvatting). Samenvatting van de Finale op WK Handbal 2019 voor dames. Commentaar: Raymond Koning.

 Meer

Koning gemist

Eerder Vandaag | 18:00 Holmes and Watson

Misdaadkomedie, Sherlock Holmes en John Watson krijgen de eer om de Britse koningin te ontmoeten, maar komen in moeilijke en gênante situaties terecht.

Sherlock Holmes en John Watson krijgen de eer om de Britse koningin te ontmoeten, maar komen in moeilijke en gênante situaties terecht.

Eerder Vandaag | 16:10 Rapunzels Wilde Avontuur S3

Rapunzels nieuwe avonturen: Koning Edmund komt in Corona een familie erfstuk te geven.

Eerder Vandaag | 16:00 #Vteam Jaarfeest 2019

Het #Vteam is in Gelderland vooral bekend van de Nijmeegse Vierdaagse, maar de jongste lopers hebben veel meer in hun mars. Dat laten ze zien tijdens hun #Vteam jaarfeest en filmpremière. De kinderen en jongeren zetten zich in voor vriendschap, vrede en vrijheid en kijken terug op hun ontmoeting met de Koning en Koningin, premier Rutte, verschillende ministers, Prince Charles, veteranen die Nederland hebben bevrijd tijdens de Tweede Wereldoorlog en vele anderen. De boodschap van de kinderen: met elkaar maken we de wereld een beetje mooier.

Eerder Vandaag | 14:55 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Een nare nies dag / Koningin Quiche: Poppy moet ineens erg veel niezen in Butterbean's café. maar wat is hiervan de reden? // In Butterbean's café gaan ze een heerlijke quiche bakken, zelfs de burgemeester wil er een hebben. Mevrouw Marmalady is jaloers en bedenkt een plan.

Eerder Vandaag | 14:36 Sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek. Assepoester. Er was eens een mooi en gelukkig meisje dat met haar vader, stiefmoeder en twee stiefzussen in een groot huis woonde. Zij had een rustig leven tot haar vader stierf. Na zijn dood werd zij verstoten door haar stiefmoeder en stiefzussen en was ze alleen nog goed genoeg om zwaar huishoudelijk werk te doen voor de drie vrouwen. Op een dag verkondigde de koning dat hij een bal voor zijn zoon zou organiseren. Alle meisjes uit het rijk werden uitgenodigd, ook Assepoester en de stiefzussen.

Eerder Vandaag | 11:31 Händel - Water and Fireworks Music

Dirigent Andrew Mogrelia dirigeert de Virtuosi di Praga, Praagse Kamersolisten en het Praags Brass ensemble in een concert met werken van G. F. Händel. Het concert is opgenomen in het kasteel van ?eský Krumlov in Tsjechië. De uitzending opent met de eerste Water Music Suite (HWV 348). Händel componeerde de reeks suites op verzoek van koning George I, die een concert wenste te houden tijdens een boottocht op de rivier de Theems. Het concert wordt afgesloten met Music for the Royal Fireworks (HWV 351. Dit werk is gecomponeerd in 1749 in opdracht van George II ter ondersteuning van het vuurwerk in Londons Green Park om het einde van de Oostenrijkse Succiesoorlog en de ondertekening van de Vrede van Aken te vieren.

Eerder Vandaag | 10:05 The Simpsons

Seizoen 29 - Aflevering 1 - Amerikaanse animatieserie. The Serfsons. In een middeleeuwse wereld verandert de moeder van Marge in een Ice Walker. Homer kan de remedie alleen betalen als hij Lisa dwingt tot illegale toverij. Als de koning dit hoort, ontvoert hij Lisa.

Eerder Vandaag | 08:35 Dora

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Het verhaal van de eenhoornkoning: Dora en Boots spelen in de bladeren op een herfstdag, als het Kleine Konijn komt om om hulp te vragen. Als koning koning Unicorn terugkomt in Atlantis, wil de Uil de kroon van de koning niet teruggeven, daarom bedriegt hij Unicorn. De Uil bedenkt allemaal regels, zoals het verbieden van vogelverschrikkers, elfen en feeën in het bos.

Eerder Vandaag | 07:35 Blauw Bloed

Aflevering 45 - Royaltymagazine. Prinses Amalia 16 jaar. Prinses Amalia viert op 7 december haar zestiende verjaardag. Hoe beleeft het koningspaar het dat hun dochter alweer zestien jaar is?

Eerder Vandaag | 07:27 Elena Of Avalor S2 Shorts

Koning van het Carnaval: Estebans oude bondgenoot wil dat hij de kroonjuwelen steelt.

Gisteren 20:10 The Immortals: Maradona, Eusebio & George Best

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare Diego Maradona, de grootste voetballer van Argentinië, Eusebio, de koning van het Portugese voetbal en de verontruste superster van Noord-Ierland, de geweldige George Best.

Gisteren 18:35 The Simpsons

Seizoen 29 - Aflevering 1 - Amerikaanse animatieserie. The Serfsons. In een middeleeuwse wereld verandert de moeder van Marge in een Ice Walker. Homer kan de remedie alleen betalen als hij Lisa dwingt tot illegale toverij. Als de koning dit hoort, ontvoert hij Lisa.

Gisteren 18:15 Mon Ket

Gisteren - Komedie, Dany Versavel, de koning van de postbus, wacht niet tot het einde van zijn gevangenisstraf om Sullivan, 15 jarige zoon, te gaan opzoeken en verzint een ontsnappingsplan. Nu heeft hij alleen nog een arbeidscontract en een ...

Dany Versavel, de koning van de postbus, wacht niet tot het einde van zijn gevangenisstraf om Sullivan, 15-jarige zoon, te gaan opzoeken en verzint een ontsnappingsplan. Nu heeft hij alleen nog een arbeidscontract en een tweekamerappartement nodig, zodat hij de voogdij over het kind niet kan verliezen.

Gisteren 15:25 Koning Julien

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Amerikaanse animatieserie

Gisteren 14:35 Atchoo!

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Koning van de dansvloer: Er is een dansfeest en Teo vindt het maar stom. Totdat hij er achter komt dat hij dan zou kunnen dansen met Crystal. Alleen kan Teo helemaal niet dansen! Hij gaat op zoek naar een leraar.

Gisteren 14:35 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 36 - De slaperige prinses: Papa Big vertelt Peppa en George een verhaaltje over een slaperige prinses. In het verhaaltje is Peppa de prinses, George is de prins, Mama Big is de koningin en Papa Big is de koning.

Gisteren 14:15 The Immortals: Maradona, Eusebio & George Best

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare Diego Maradona, de grootste voetballer van Argentinië, Eusebio, de koning van het Portugese voetbal en de verontruste superster van Noord-Ierland, de geweldige George Best.

Gisteren 08:20 Lang Leve Koning Julien

Gisteren 08:15 The Immortals: Maradona, Eusebio & George Best

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare Diego Maradona, de grootste voetballer van Argentinië, Eusebio, de koning van het Portugese voetbal en de verontruste superster van Noord-Ierland, de geweldige George Best.

Gisteren 03:25 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Rusty's Rollerredding / Riddertijd voor Rusty: Bottosaurus wil zo graag leren rolschaatsen dat Rusty en Ruby een paar enorme rolschaatsen voor hem maken. // Rusty en Ruby bouwen een kasteel voor Koning Liam, maar Frankie zou Frankie niet zijn, als hij de boel niet even kwam verpesten.

Eergisteren 22:00 Vikings

The Reckoning: Prins Aethelwulf wordt onderworpen aan het strijdplan van de Vikingen. Koning Ecbert blijft achter met zijn eigen plan.

Eergisteren 20:30 Praat Nederlands Met Me

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Komische spelshow over alle nieuwe vormen van taal. Al deze vormen kunnen tot spraakverwarring leiden en dat zorgt in het programma voor hilarische momenten. Onder begeleiding van Art Rooijakkers strijden drie teams tegen elkaar in zes verschillende spelrondes. Teamcaptains Georgina Verbaan, Jeroom Snelders en Martijn Koning, die afwisselt met Pieter Derks, spelen samen met een gast-BN'er. De duo's met de meeste punten gaan door naar de finale en nemen het tegen elkaar op. Het duo dat wint, is het meest allround in alle vormen van taal.

Eergisteren 20:30 Donkmaster

Het draait allemaal om geld als Donkmaster het voor 10.000 dollar opneemt tegen zijn rivaal Cadd en zijn '73 Caprice, Blue Magic. Nieuwkomer Macho probeert voet aan de grond te krijgen door de koning te verslaan.

Eergisteren 20:30 Donkmaster

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Reportagereeks waarin Sage Thomas, de koning van de Donk-straatracescene in het zuiden van Amerika, wordt gevolgd. About the Money. Het draait allemaal om geld als Donkmaster het voor 10.000 dollar opneemt tegen zijn rivaal Cadd en zijn '73 Caprice, Blue Magic. Nieuwkomer Macho probeert voet aan de grond te krijgen door de koning te verslaan.

Eergisteren 15:25 Koning Julien

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Amerikaanse animatieserie

Eergisteren 12:42 Bach - Musikalisches Opfer in c mineur

Het Kuijken Ensemble bestaat uit de drie broers Kuijken op fluit, viool, en viola da gamba, en klavecinist Robert Kohnen. Deze heren behoren tot de meest gerespecteerde specialisten op het gebied van de Oude Muziek. Al zijn ze inmiddels als dirigenten en op andere manieren bezig met de promotie van de authentieke uitvoeringspraktijk, ze beheersen ieder een reeks instrumenten. Hun zeldzame gezamenlijke concerten zijn ware buitenkansjes voor het publiek. Met J. S. Bachs Musikalisches Opfer, hier gespeeld op basis van een rigoureus verkleinde instrumentatie, demonstreren de heren hun lange ervaring en hun enorme stijlgevoeligheid. Bachs late meesterwerk Musikalisches Opfer (1747) is een muzikaal eerbetoon dat hij schreef ter gelegenheid van zijn bezoek in Potsdam aan Frederik de Grote, koning van Pruisen. Deze opname uit het Bachjaar 2000 werd gemaakt in het prachtige, historische Altes Rathaus van Leipzig.

Eergisteren 09:15 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. Een zomerhuis in Flake. De Koning heeft Flake uitgekozen als zijn nieuwe zomerverblijf. Dat betekent wel dat Halvar en de rest van het dorp moet vertrekken. Daar is Halvar het uiteraard niet mee eens.

Eergisteren 08:20 Lang Leve Koning Julien

Eergisteren 06:00 Ben 10

Ben heeft genoeg van het slakkentempo waarop er wordt gewerkt aan een openbare tuin. Hij verandert in Overflow om het werk sneller te doen maar overstroomt per ongeluk de hele tuin. Maar zodra Koning Kronkel uit de grond tevoorschijn kom is het aan Ben om hem tegen te houden en Baaiburg te redden.

 Meer