Koffie op tv (tv-tip)

Vr 7 augustus 2020 | 20:30 Pulp Fiction IMDb: 8.9

07/08 - IMDB * 8.9 - Misdaad, Film, Spanning, Nu al klassieke, veelvoudig bekroonde misdaadfilm van Quentin Tarantino. Honey Bunny en Pumkin, twee kruimeldieven, komen tot de conclusie dat het te riskant wordt om drankwinkels te overvallen. Tijdens ...

Nu al klassieke, veelvoudig bekroonde misdaadfilm van Quentin Tarantino. Honey Bunny en Pumkin, twee kruimeldieven, komen tot de conclusie dat het te riskant wordt om drankwinkels te overvallen. Tijdens het ontbijt in een koffieshop besluiten ze dat er meer te halen valt. Marcellus Wallace is de baas van Vincent Vega en Jules Winnfield, twee criminelen die met een stelletje amateurs in de clinch liggen om een geheimzinnige zwarte aktetas. Wanneer Marcellus op zakenreis moet, vraagt hij Vincent een oogje te houden op zijn vrouw Mia. Aangezien de vorige chaperon vanwege iets te intiem contact met deze dame nu kreupel schijnt te zijn, stemt Vincent met enige tegenzin toe. Ondanks dat Mia en Vincent zich tot elkaar voelen aangetrokken, verloopt de avond voorbeeldig. Totdat Mia een dodelijke mix inneemt. Pulp fiction is het meesterwerk van schrijver-regisseur Quentin Tarentino. De filmmaker uit Knoxville heeft zijn ervaring uit het video archief gehaald waar hij werkte. Daar ontmoette hij Roger Avery met wie hij onder andere 'True Love', 'Resevoir Dogs' en 'Pulp Fiction' heeft gemaakt. 'Pulp Fiction' is geprijsd met een oscar origineelste script. De film is ook rijk aan vooraanstaande acteurs als, John Travolta, Bruce Willis, Samuel L. Jackson en Uma Thurman. Tarentino heeft zelf ook een klein rolletje in zijn film. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pulp-fiction

Je vindt hier de programma's van Koffie op tv We hebben de volgende programma's voor Koffie Pulp Fiction: 07/08 - IMDB * 8.9 - Misdaad, Film, Spanning, Nu al klassieke, veelvoudig bekroonde misdaadfilm van Quentin Tarantino. Honey Bunny en Pumkin, twee kruimeldieven, komen tot de conclusie dat het te riskant wordt om drankwinkels te overvallen. Tijdens. How Do They Do It?: Amusement, Seizoen 10 Aflevering 1 Opal / Stunt Planes / Nougat Ontdek hoe producten over de hele wereld worden. Op kot: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 21 van 25 Kot of bejaardentehuis? Lise Lore start haar stage. Ze is volgens Michael. How Do They Do It?: Morgen - Amusement, Seizoen 10 Aflevering 2 Saffron / Ice Roads / Shelby Ontdek hoe producten over de hele wereld. How Do They Do It?: Morgen - Amusement, Seizoen 10 Aflevering 3 Toilet Paper / Absinthe / Cricket Balls Ontdek hoe producten over de hele. How Do They Do It?: Morgen - Amusement, Seizoen 10 Aflevering 5 Locomotives / Clotted Cream / Boomerangs Ontdek hoe producten over de hele. Peter Pan: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 25 van 26 De slag om Londen KRO NCRV Door koffie te drinken wordt Tinkerbell. Groen in de Grote Stad: Morgen - Serie, Jeugd, Hallo Henry / Mensen kijken Tilly wil buikspreken voor het open podium bij Grote Koffie, maar. Anthony Bourdain: No Reservations: Morgen - Serie, Seizoen 2 Aflevering 13 Pacific NW Tijdens een bezoek aan Voodoo Doughnuts in Portland doet Tony zich. Het Rad: Morgen - Amusement, Seizoen 1 De letterzetter is Kobe Ilsen. Kandidaten: Manu uit Machelen: hij installeert.

Koffie op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 14:25 Peter Pan

Seizoen 1 - Aflevering 25 van 26 - De slag om Londen - KRO-NCRV Door koffie te drinken wordt Tinkerbell opgesplitst in vier verschillende Tinkerbells. Eén van de Tinkerbells zoekt Kapitein Haak op en vraagt hem om met haar mee te gaan naar Londen en Wendy uit te schakelen. Alleen heeft kapitein Haak hele andere plannen.

Zo 9 augustus 2020 | 09:20 Zie je zondag!

Seizoen 2020 - Aflevering 19 van 32 - Een open kerkgemeenschap - EO De Oud-Katholieke Kerk is een bonte verzameling van mensen uit alle lagen van de bevolking. Hoog- of laagopgeleid, rijk of arm, deze kerk trekt veel verschillende mensen aan. We volgen volkse Cor en Toos. Toos heeft het niet makkelijk gehad en door hard werken is ze permanent thuis komen te zitten. Toch zit ze niet bij de pakken neer, maar geniet ze juist van de kleine dingen, zoals een kop koffie en een tosti bij de Hema. De kunstzinnige Henk heeft na een lange zoektocht zijn plek binnen de Oud-Katholieke Kerk gevonden. Hij is een man die veel nadenkt over het geloof en daar soms ook kritische vragen over stelt. Met Marleen gaat hij in gesprek over deze twijfels, maar ook over de schoonheden waar hij zo van kan genieten, zoals de vorm van het kerkgebouw en de schilderijen die er hangen.

Wo 12 augustus 2020 | 07:10 Groen in de Grote Stad

Parade / Doe-het-zelf-jongen Cricket laat Gloria alleen in de koffiesalon, terwijl hij in zijn pauze gaat genieten van de parade. / Bill gebruikt een bezoek aan de doe-het-zelf-zaak om Remy iets te leren over zelfredzaamheid.

Wo 12 augustus 2020 | 12:35 Groen in de Grote Stad

Koffie Queeste / Phoenix herrijst Mevrouw Cho daagt Cricket en Gloria uit om één van de laatste zakken koffiebonen te halen voor Grote Koffie. / Als Phoenix wegrent van huis gaat de familie Groen eropuit om haar te zoeken.

Koffie op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:24 How Do They Do It?

Seizoen 10 - Aflevering 1 - Opal / Stunt Planes / Nougat Ontdek hoe producten over de hele wereld worden geproduceerd, als we de geheimen van de productie onthullen, van de Space Shuttle tot oploskoffie, en alles daar tussenin.

Vandaag | 13:30 Op kot

Seizoen 1 - Aflevering 21 van 25 - Kot of bejaardentehuis? Lise-Lore start haar stage. Ze is volgens Michael en Stéphan een echt 'businessvrouwtje' geworden met al haar meetings, koffietjes en deadlines. Jasper Botermans ontpopt zich dan weer tot een echte chef-kok op kot. Maar de belangrijkste vraag blijft natuurlijk wie er mee zal uitgaan later op de avond. Gouden feestduo Stéphan en Michael gooien alvast alles in de strijd om iedereen te overtuigen.

Morgen | 05:12 How Do They Do It?

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Saffron / Ice Roads / Shelby Ontdek hoe producten over de hele wereld worden geproduceerd, als we de geheimen van de productie onthullen, van de Space Shuttle tot oploskoffie, en alles daar tussenin.

Morgen | 05:36 How Do They Do It?

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Toilet Paper / Absinthe / Cricket Balls Ontdek hoe producten over de hele wereld worden geproduceerd, als we de geheimen van de productie onthullen, van de Space Shuttle tot oploskoffie, en alles daar tussenin.

Morgen | 11:36 How Do They Do It?

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Locomotives / Clotted Cream / Boomerangs Ontdek hoe producten over de hele wereld worden geproduceerd, als we de geheimen van de productie onthullen, van de Space Shuttle tot oploskoffie, en alles daar tussenin.

Morgen | 16:22 Groen in de Grote Stad

Hallo Henry / Mensen kijken Tilly wil buikspreken voor het open podium bij Grote Koffie, maar Cricket vindt haar pop doodeng. / Het gezin speelt het spelletje "mensen kijken".

Morgen | 18:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pacific NW Tijdens een bezoek aan Voodoo Doughnuts in Portland doet Tony zich tegoed aan een ahorn-bacondonut en vervolgens reist hij door naar Seattle, de koffiehoofdstad van de wereld.

Morgen | 21:20 Het Rad

Seizoen 1 De letterzetter is Kobe Ilsen. Kandidaten: Manu uit Machelen: hij installeert koffiemachines, maar lust zelf echt geen koffie. Mie is een studente uit Anderlecht die graag avonturen beleeft. Frederik komt uit Gent en werkt als Team Manager bij Partena Professional. Tijdens een Tinderdate leerde hij de liefde van zijn leven kennen.

Overmorgen | 00:00 Het Rad

Seizoen 1 De letterzetter is Kobe Ilsen. Kandidaten: Manu uit Machelen: hij installeert koffiemachines, maar lust zelf echt geen koffie. Mie is een studente uit Anderlecht die graag avonturen beleeft. Frederik komt uit Gent en werkt als Team Manager bij Partena Professional. Tijdens een Tinderdate leerde hij de liefde van zijn leven kennen.

Overmorgen | 00:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pacific NW Tijdens een bezoek aan Voodoo Doughnuts in Portland doet Tony zich tegoed aan een ahorn-bacondonut en vervolgens reist hij door naar Seattle, de koffiehoofdstad van de wereld.

Overmorgen | 14:38 Phineas And Ferb

Het Zal je Pa Maar Wezen / Schoenschraper Blijf bij je Leest Vanessa Doofenshmirtz en Monty Monogram, kinderen van gezworen vijanden, hebben hun eerste date in een koffie-bar. / Pap, Phineas en Ferb gaan op jacht naar een antieke schoenschraper.

Overmorgen | 17:55 Het Rad

Seizoen 1 De letterzetter is Kobe Ilsen. Kandidaten: Manu uit Machelen: hij installeert koffiemachines, maar lust zelf echt geen koffie. Mie is een studente uit Anderlecht die graag avonturen beleeft. Frederik komt uit Gent en werkt als Team Manager bij Partena Professional. Tijdens een Tinderdate leerde hij de liefde van zijn leven kennen.

Vr 7 augustus 2020 | 12:24 How Do They Do It?

Seizoen 10 - Aflevering 19 - St Petersburg Metro/Civet Coffee/Chip Makers Ontdek hoe producten over de hele wereld worden geproduceerd, als we de geheimen van de productie onthullen. De Sint-Petersburg-metro, 's werelds duurste koffie en chipfabrikanten.

Vr 7 augustus 2020 | 20:30 Pulp Fiction IMDb: 8.9

07/08 - IMDB * 8.9 - Film, Nu al klassieke, veelvoudig bekroonde misdaadfilm van Quentin Tarantino. Honey Bunny en Pumkin, twee kruimeldieven, komen tot de conclusie dat het te riskant wordt om drankwinkels te overvallen. Tijdens het ontbijt in een ...

Nu al klassieke, veelvoudig bekroonde misdaadfilm van Quentin Tarantino. Honey Bunny en Pumkin, twee kruimeldieven, komen tot de conclusie dat het te riskant wordt om drankwinkels te overvallen. Tijdens het ontbijt in een koffieshop besluiten ze dat er meer te halen valt. Marcellus Wallace is de baas van Vincent Vega en Jules Winnfield, twee criminelen die met een stelletje amateurs in de clinch liggen om een geheimzinnige zwarte aktetas. Wanneer Marcellus op zakenreis moet, vraagt hij Vincent een oogje te houden op zijn vrouw Mia. Aangezien de vorige chaperon vanwege iets te intiem contact met deze dame nu kreupel schijnt te zijn, stemt Vincent met enige tegenzin toe. Ondanks dat Mia en Vincent zich tot elkaar voelen aangetrokken, verloopt de avond voorbeeldig. Totdat Mia een dodelijke mix inneemt. Pulp fiction is het meesterwerk van schrijver-regisseur Quentin Tarentino. De filmmaker uit Knoxville heeft zijn ervaring uit het video archief gehaald waar hij werkte. Daar ontmoette hij Roger Avery met wie hij onder andere 'True Love', 'Resevoir Dogs' en 'Pulp Fiction' heeft gemaakt. 'Pulp Fiction' is geprijsd met een oscar origineelste script. De film is ook rijk aan vooraanstaande acteurs als, John Travolta, Bruce Willis, Samuel L. Jackson en Uma Thurman. Tarentino heeft zelf ook een klein rolletje in zijn film. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pulp-fiction

Za 8 augustus 2020 | 11:15 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 69 van 131 - KRO-NCRV De kijker wordt dagelijks, op TV én online, getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken. BinnensteBuiten biedt binnen- en buitenshuis een kijkje waarbij mensen met liefde, passie en inspiratie vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur, indrukwekkende (moes)tuin of duurzaam geproduceerde (streek)producten. Onderwerpen zijn onder meer: een duurzaam huis van boomstammen, een tot woonhuis verbouwde werfkelder, bijenkassen op het dak, boksende hazen, oesterzwammen kweken op koffiedik, een moestuin voor de hele buurt of een oogverblindende bloementuin. Bewoners vertellen zélf over hun huis of tuin. Daarnaast kent het programma een keur aan experts.

Za 8 augustus 2020 | 14:00 Cafe Martini

Café Martini is een gevarieerd programma met fijne muziek en de geur van koffie. Presentator Eric Bats zorgt voor het ultieme weekendgevoel! Leuke muziek en een hoop gezelligheid.

Za 8 augustus 2020 | 18:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pacific NW Tijdens een bezoek aan Voodoo Doughnuts in Portland doet Tony zich tegoed aan een ahorn-bacondonut en vervolgens reist hij door naar Seattle, de koffiehoofdstad van de wereld.

Zo 9 augustus 2020 | 06:00 How Do They Do It?

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Saffron / Ice Roads / Shelby Ontdek hoe producten over de hele wereld worden geproduceerd, als we de geheimen van de productie onthullen, van de Space Shuttle tot oploskoffie, en alles daar tussenin.

Zo 9 augustus 2020 | 15:00 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pacific NW Tijdens een bezoek aan Voodoo Doughnuts in Portland doet Tony zich tegoed aan een ahorn-bacondonut en vervolgens reist hij door naar Seattle, de koffiehoofdstad van de wereld.

Ma 10 augustus 2020 | 03:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pacific NW Tijdens een bezoek aan Voodoo Doughnuts in Portland doet Tony zich tegoed aan een ahorn-bacondonut en vervolgens reist hij door naar Seattle, de koffiehoofdstad van de wereld.

Di 11 augustus 2020 | 06:00 Zomersmaken

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 7 - Zomersmaken, 3 Mounir gaat op een motoconcho (denk aan je oude Kreidler / brommer) naar een echte cacao en koffie plantage waar hij het proces van boon tot cacao volgt. Natuurlijk gaat hij ermee aan de slag!

Di 11 augustus 2020 | 13:55 Wat Beren Leren

Aflevering 66 van 148 - Koffiegrot Nadat de beren hebben ontdekt dat IJsbeer een meester barista is, maken de beren van hun grot een hippe koffieplek. Maar het gaat mis wanneer IJsbeer teveel koffie drinkt.

Wo 12 augustus 2020 | 07:10 Groen in de Grote Stad

Parade / Doe-het-zelf-jongen Cricket laat Gloria alleen in de koffiesalon, terwijl hij in zijn pauze gaat genieten van de parade. / Bill gebruikt een bezoek aan de doe-het-zelf-zaak om Remy iets te leren over zelfredzaamheid.

Wo 12 augustus 2020 | 12:35 Groen in de Grote Stad

Koffie Queeste / Phoenix herrijst Mevrouw Cho daagt Cricket en Gloria uit om één van de laatste zakken koffiebonen te halen voor Grote Koffie. / Als Phoenix wegrent van huis gaat de familie Groen eropuit om haar te zoeken.

Wo 12 augustus 2020 | 14:15 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pacific NW Tijdens een bezoek aan Voodoo Doughnuts in Portland doet Tony zich tegoed aan een ahorn-bacondonut en vervolgens reist hij door naar Seattle, de koffiehoofdstad van de wereld.

Do 13 augustus 2020 | 09:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pacific NW Tijdens een bezoek aan Voodoo Doughnuts in Portland doet Tony zich tegoed aan een ahorn-bacondonut en vervolgens reist hij door naar Seattle, de koffiehoofdstad van de wereld.

Do 13 augustus 2020 | 20:10 How It's Made

Seizoen 25 - Aflevering 16 - Plant Oil Extractors, Custom-Made Chandeliers We nemen weer uiteenlopende alledaagse producten onder de loep. Hoe verloopt het productieproces van onder andere olie-afzuigpompen, fitnessapparaten en koffiecapsules?

Vr 14 augustus 2020 | 06:00 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pacific NW Tijdens een bezoek aan Voodoo Doughnuts in Portland doet Tony zich tegoed aan een ahorn-bacondonut en vervolgens reist hij door naar Seattle, de koffiehoofdstad van de wereld.

Vr 14 augustus 2020 | 07:36 How It's Made

Seizoen 25 - Aflevering 16 - Plant Oil Extractors, Custom-Made Chandeliers We nemen weer uiteenlopende alledaagse producten onder de loep. Hoe verloopt het productieproces van onder andere olie-afzuigpompen, fitnessapparaten en koffiecapsules?

Za 15 augustus 2020 | 14:00 Cafe Martini

Café Martini is een gevarieerd programma met fijne muziek en de geur van koffie. Presentator Eric Bats zorgt voor het ultieme weekendgevoel! Leuke muziek en een hoop gezelligheid.

 Meer