Je vindt hier de programma's van Klinieken op tv We hebben de volgende programma's voor Klinieken Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet: 16/08 - Natuur, Seizoen 1 Aflevering 2 One More Chance In één van de drukste klinieken in Amerika moeten Dr. Jeff en. De Dierenkliniek UK: 16/08 - Amusement, Reality, Afleveirng 3 Realityserie waarin dierenarts Noel Fitzpatrick en zijn medewerkers van de. De Dierenkliniek UK: 16/08 - Amusement, Reality, Afleveirng 4 Realityserie waarin dierenarts Noel Fitzpatrick en zijn medewerkers van de. De Dierenkliniek UK: 16/08 - Amusement, Reality, Afleveirng 1 Realityserie waarin dierenarts Noel Fitzpatrick en zijn medewerkers van de. De Dierenkliniek UK: 16/08 - Amusement, Reality, Afleveirng 2 Realityserie waarin dierenarts Noel Fitzpatrick en zijn medewerkers van de.

Klinieken op tv (overige uitzendingen NL)

Zo 16 augustus 2020 | 19:30 De Dierenkliniek UK

Afleveirng 3 Realityserie waarin dierenarts Noel Fitzpatrick en zijn medewerkers van de Britse dierenkliniek Fitzpatrick Referrals worden gevolgd, een van de grootse klinieken ter wereld. De charismatische Noel en zijn team krijgen maandelijks zo'n 200 nieuwe cases te verwerken. De patiënten worden met de meest uiteenlopende aandoeningen binnengebracht. Zo zijn er konijnen met een gebroken poot, honden die opnieuw moeten leren lopen en huisdieren met een ernstige ziekte. Naast dat de dieren alle benodigde zorg krijgen, is er ook veel aandacht voor de bezorgde baasjes.

Zo 16 augustus 2020 | 20:30 De Dierenkliniek UK

Afleveirng 4 Realityserie waarin dierenarts Noel Fitzpatrick en zijn medewerkers van de Britse dierenkliniek Fitzpatrick Referrals worden gevolgd, een van de grootse klinieken ter wereld. De charismatische Noel en zijn team krijgen maandelijks zo'n 200 nieuwe cases te verwerken. De patiënten worden met de meest uiteenlopende aandoeningen binnengebracht. Zo zijn er konijnen met een gebroken poot, honden die opnieuw moeten leren lopen en huisdieren met een ernstige ziekte. Naast dat de dieren alle benodigde zorg krijgen, is er ook veel aandacht voor de bezorgde baasjes.

Zo 16 augustus 2020 | 21:30 De Dierenkliniek UK

Afleveirng 1 Realityserie waarin dierenarts Noel Fitzpatrick en zijn medewerkers van de Britse dierenkliniek Fitzpatrick Referrals worden gevolgd, een van de grootse klinieken ter wereld. De charismatische Noel en zijn team krijgen maandelijks zo'n 200 nieuwe cases te verwerken. De patiënten worden met de meest uiteenlopende aandoeningen binnengebracht. Zo zijn er konijnen met een gebroken poot, honden die opnieuw moeten leren lopen en huisdieren met een ernstige ziekte. Naast dat de dieren alle benodigde zorg krijgen, is er ook veel aandacht voor de bezorgde baasjes.

Zo 16 augustus 2020 | 22:30 De Dierenkliniek UK

Afleveirng 2 Realityserie waarin dierenarts Noel Fitzpatrick en zijn medewerkers van de Britse dierenkliniek Fitzpatrick Referrals worden gevolgd, een van de grootse klinieken ter wereld. De charismatische Noel en zijn team krijgen maandelijks zo'n 200 nieuwe cases te verwerken. De patiënten worden met de meest uiteenlopende aandoeningen binnengebracht. Zo zijn er konijnen met een gebroken poot, honden die opnieuw moeten leren lopen en huisdieren met een ernstige ziekte. Naast dat de dieren alle benodigde zorg krijgen, is er ook veel aandacht voor de bezorgde baasjes.

Klinieken op tv (overige uitzendingen)

Zo 16 augustus 2020 | 03:45 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 1 - Aflevering 2 - One More Chance In één van de drukste klinieken in Amerika moeten Dr. Jeff en zijn team een hond redden die kort na aankomst in de kliniek een hartstilstand krijgt.