Je vindt hier de programma's van Klanten op tv We hebben de volgende programma's voor Klanten Code 37: Misdaadserie, 'De nachtwacht: deel 1.' (s 3/ep 1) Een schrijver wordt aangerand in een seksbioscoop. Hij had er een. Unspouse My House: Aflevering 2, Seizoen 1 Aflevering 2 Aflevering 2: Interieurontwerper Orland Soria toont zijn pas alleenstaande klanten. Zeke and Luther: Amerikaanse jeugdserie, 'Geluk Zit in een Klein Hoekje.' De jongens verkopen donuts om wat extra geld te verdienen,. Unspouse My House: Aflevering 6, Seizoen 1 Aflevering 6 Aflevering 6: Interieurontwerper Orland Soria toont zijn pas alleenstaande klanten. The A-Team: Morgen - Actieserie, 'The Big Squeeze.' (s 3/ep 15) Nathan Vincent, een aantrekkelijke zestiger, is baas van een. Married... with Children: Morgen - Komische serie, 'The Legend of Ironhead Haynes.' (s 8/ep 23) De Bundy's erven een volle koelkast van tante. Foute vrienden: Morgen - Komische show, De Foute Vrienden gaan opnieuw op bezoek bij onze noorderburen. Als kaasboer moeten ze hun. Rocky Balboa: Morgen - IMDB * 7.2 - Drama, Rocky Balboa is het zesde deel van een Amerikaanse filmreeks die in 1976 begon met een eerste deel genaamd Rocky. Alle delen draaien om een door Sylvester Stallone gespeelde bokser die dezelfde naam draagt als de titel. SpongeBob: Morgen - Seizoen 8 Aflevering 25 De Goede Naam Van De Krabburger / De Petitie: Meneer Krabs wil 2 procent meer klanten.. The Liquidator: Overmorgen - Stripped Bare, Seizoen 4 Aflevering 16 Stripped Bare: Jeffs grote droom komt uit als hij een.

Klanten op tv (overige uitzendingen NL)

Do 25 juli 2019 | 20:30 Look Who's Talking IMDb: 5.8

25/07 - IMDB * 5.8 - Komedie, Look Who's Talking is een Amerikaanse komedie uit het jaar 1989. Deze productie is geschreven en geregisseerd door Amy Heckerling. Met John Travolta, Kirstie Alley en Bruce Willis als de stem van Mikey. In het jaar 1990 ...

Look Who's Talking is een Amerikaanse komedie uit het jaar 1989. Deze productie is geschreven en geregisseerd door Amy Heckerling. Met John Travolta, Kirstie Alley en Bruce Willis als de stem van Mikey. In het jaar 1990 kwam er het eerste vervolg 'Look Who's Talking Too. In 1993 kwam er dan een derde film 'Look Who's Talking Now'. Accountant Mollie raakt zwanger van haar getrouwde cliënt Albert. Ze denkt dat hij er altijd voor haar en de baby zal zijn. Als blijkt dat Albert helemaal geen toekomstplannen met haar heeft, is Mollie zo in shock dat haar weeën beginnen. Taxichauffeur James rijdt haar naar het ziekenhuis, waar hij voor de toekomstige vader wordt aangezien. Na de bevalling houden Mollie en James contact, maar dan duikt Albert weer op. Baby Mickey ziet het allemaal aan, maar heeft zo zijn eigen ideeën wie de nieuwe vriend van zijn moeder moet zijn. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/look-whos-talking

Za 27 juli 2019 | 19:00 Hardcore Pawn

Seizoen 13 - Aflevering 11 - Realityreeks. Amerikaanse realityreeks waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Za 27 juli 2019 | 19:30 Hardcore Pawn

Seizoen 13 - Aflevering 12 - Realityreeks. Amerikaanse realityreeks waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Za 27 juli 2019 | 20:00 Hardcore Pawn

Seizoen 13 - Aflevering 13 - Realityreeks. Amerikaanse realityreeks waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Di 30 juli 2019 | 17:05 De Opvolgers

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Realityreeks over de wereld van families die al generaties lang een bedrijf delen en nu op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Familie El Mouden. De familie El Mouden maakt al meer dan twintig jaar Amsterdam en omstreken schoon. Oprichtster Rahma El Mouden werd op haar 16de uitgehuwelijkt aan Bachir, waarna ze in Nederland kwam te wonen. Ze werkte aanvankelijk zelf als schoonmaakster, maar richtte vervolgens een - inmiddels zeer succesvol - familiebedrijf op, dat onder meer het Rijksmuseum tot haar klanten kan rekenen. Dochter Oumaima heeft haar moeder onlangs opgevolgd als directeur, maar kan Rahma het bedrijf wel écht loslaten?

Di 30 juli 2019 | 18:05 Kevin Can Wait

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Slip ´n Fall. Kevin en Vanessa bedenken een plan omdat ze bang zijn dat Rootger ze zal aanklagen nadat hij uitglijdt en zich verwondt op kantoor. Kendra verstrekt ook juridisch advies aan Enzo voor haar klanten.

Wo 31 juli 2019 | 16:40 LEGO Friends: Girls on a Mission

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Deense animatieserie. Stijlvol oud. De meiden ontdekken dat bijna alle winkels in de kunstenaarsbuurt leeg staan. Ze bedenken een plan om de winkel van Hazel een metamorfose te geven, zodat er nieuwe klanten komen.

Za 3 augustus 2019 | 00:35 Jerry Maguire IMDb: 7.3

03/08 - IMDB * 7.3 - Romantische komedie, Jerry Maguire is een Amerikaanse romantische dramafilm uit het jaar 1996. Deze productie is geregisseerd door Cameron Crowe. Met in de hoofdrol Tom Cruise, Renée Zellweger en Cuba Gooding Jr. Jerry Maguire ...

Jerry Maguire is een Amerikaanse romantische dramafilm uit het jaar 1996. Deze productie is geregisseerd door Cameron Crowe. Met in de hoofdrol Tom Cruise, Renée Zellweger en Cuba Gooding Jr. Jerry Maguire (Tom Cruise) werkt als sportmakelaar bij Sports Management International. Hij is knap, charmant en wijdt zich volledig aan zijn klanten. Ook privé gaat het hem voor de wind. In een idealistische bui schrijft Jerry zijn visie over de mankementen van de firma neer. Zijn ideeën vallen niet in goede aarde en een week later staat Jerry op straat. Nu hij zijn job, zijn zelfrespect en een deel van zijn identiteit kwijt is, moet Jerry van voren af aan beginnen. Gelukkig kan hij rekenen op de steun van Rod Tidwell, de enige klant die Jerry trouw blijft, en Dorothy Boyd, een alleenstaande moeder die haar job als boekhoudster opgeeft voor een heel onzekere toekomst bij haar nieuwe baas. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/jerry-maguire

Klanten op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:40 Code 37

'De nachtwacht: deel 1.' (s 3/ep 1) Een schrijver wordt aangerand in een seksbioscoop. Hij had er een afspraakje met Roos, een studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Dat is voldoende reden voor Hannah en haar team om undercover te gaan in club Sin City, een vrijhaven voor iedereen die het daglicht schuwt en voor meisjes die er hun klanten oppikken.

Morgen | 05:10 Unspouse My House

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Aflevering 2: Interieurontwerper Orland Soria toont zijn pas alleenstaande klanten hoe een huisrenovatie en gevoel voor humor de beste therapie kunnen zijn voor het ergste liefdesverdriet.

Morgen | 05:35 Zeke and Luther

'Geluk Zit in een Klein Hoekje.' De jongens verkopen donuts om wat extra geld te verdienen, maar komen heel wat moeilijke klanten tegen.

Morgen | 05:35 Unspouse My House

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Aflevering 6: Interieurontwerper Orland Soria toont zijn pas alleenstaande klanten hoe een huisrenovatie en gevoel voor humor de beste therapie kunnen zijn voor het ergste liefdesverdriet.

Morgen | 12:45 The A-Team

'The Big Squeeze.' (s 3/ep 15) Nathan Vincent, een aantrekkelijke zestiger, is baas van een bikkelharde kredietmaatschappij. Volgens hem gaat Jack Lane, een van zijn medewerkers, te vaak zijn boekje te buiten. Zijn 'klanten' zijn namelijk bijna allemaal kleine zelfstandigen die bij Vincent geld hebben geleend om hun winkeltje of restaurant op te starten.

Morgen | 19:25 Married... with Children

'The Legend of Ironhead Haynes.' (s 8/ep 23) De Bundy's erven een volle koelkast van tante Stumpy. Peg en de kinderen besluiten dit geheim te houden voor Al. Ze verstoppen de ijskast in de garage en doen alsof hun neus bloedt wanneer Al zegt dat hij eten ruikt. Op het werk dreigt Al zijn vaste parkeerplaats te verliezen, omdat er teveel klachten over zijn arrogante gedrag tegenover de klanten binnenstromen.

Morgen | 19:55 Foute vrienden

De Foute Vrienden gaan opnieuw op bezoek bij onze noorderburen. Als kaasboer moeten ze hun klanten om de beurt voor de gek houden. In Kortrijk werken ze daarna samen in teams van twee. Terwijl de ene vriend via zijn oortje een opdracht krijgt, moet de andere raden wat de opdracht precies inhoudt. Tot slot gaan de vier vrienden nog eens 'loltrappen' op een roltrap.

Morgen | 20:05 Rocky Balboa IMDb: 7.2

Morgen - IMDB * 7.2 - Drama, Rocky Balboa is het zesde deel van een Amerikaanse filmreeks die in 1976 begon met een eerste deel genaamd Rocky. Alle delen draaien om een door Sylvester Stallone gespeelde bokser die dezelfde naam draagt als de titel ...

Rocky Balboa is het zesde deel van een Amerikaanse filmreeks die in 1976 begon met een eerste deel genaamd Rocky. Alle delen draaien om een door Sylvester Stallone gespeelde bokser die dezelfde naam draagt als de titel van deze film. In 2015 en 2018 verschenen nog twee spin-off films over deze boks legende, genaamd Creed. De legendarische Rocky Balboa heeft al in tijden niet meer in de ring gestaan. Van zijn groot succes resten enkel nog mooie en tragische herinneringen die hij deelt met de klanten in zijn restaurant. Het overlijden van zijn vrouw weegt zwaar door en zijn zoon komt nooit op bezoek. Huidig wereldkampioen is Mason 'The Line' Dixon Zijn managers zijn hopeloos op zoek naar een tegenstander van zijn niveau. Al snel komt de naam Rocky Balboa bovendrijven. Het idee om twee mannen van een verschillende generatie en met een volledig tegenovergesteld karakter samen in de ring te zetten, maakt iedereen laaiend enthousiast. Voor Balboa is het de uitgelezen kans om zijn honger naar de ring te stillen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/rocky-balboa

Overmorgen | 05:45 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 25 - De Goede Naam Van De Krabburger / De Petitie: Meneer Krabs wil 2 procent meer klanten. // Volgens de gemeente horen twee restaurants minimaal 100 meter uit elkaar gelegen te zijn. De Maatemmer en de Krokante Krab liggen echter 99 meter uit elkaar.

Overmorgen | 11:15 The Liquidator

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Stripped Bare: Jeffs grote droom komt uit als hij een lingeriewinkel kan opkopen. Maar wordt hij zo erg afgeleid door de vrouwelijke klanten dat hij alle winst misloopt?

Overmorgen | 11:45 The A-Team

'The Big Squeeze.' (s 3/ep 15) Nathan Vincent, een aantrekkelijke zestiger, is baas van een bikkelharde kredietmaatschappij. Volgens hem gaat Jack Lane, een van zijn medewerkers, te vaak zijn boekje te buiten. Zijn 'klanten' zijn namelijk bijna allemaal kleine zelfstandigen die bij Vincent geld hebben geleend om hun winkeltje of restaurant op te starten.

Overmorgen | 12:45 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Lion Country: De dierenkliniek Planned Pethood Plus in Denver heeft meer dan 80.000 klanten met huisdieren in het bestand. Voor dr. Jeff Young en zijn team is dan ook geen dag hetzelfde.

Overmorgen | 12:45 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Lion Country: De dierenkliniek Planned Pethood Plus in Denver heeft meer dan 80.000 klanten met huisdieren in het bestand. Voor dr. Jeff Young en zijn team is dan ook geen dag hetzelfde.

Overmorgen | 21:05 Bizaardvark

Puff and Frankie: Paige en Frankie helpen Bernie met meer klanten krijgen.

Overmorgen | 21:20 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 25 - De Goede Naam Van De Krabburger / De Petitie: Meneer Krabs wil 2 procent meer klanten. // Volgens de gemeente horen twee restaurants minimaal 100 meter uit elkaar gelegen te zijn. De Maatemmer en de Krokante Krab liggen echter 99 meter uit elkaar.

Di 23 juli 2019 | 04:20 Abandoned

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentairereeks over verlaten plekken. Ghost Mall. Welkom in Noordoost-Ohio, het walhalla van de verlaten shoppingmalls. Rick bezoekt de afbrokkelende, kapitalistische kathedralen samen met hun ooit zo trouwe klanten.

Di 23 juli 2019 | 19:10 Les Experts : Miami

'Clap de fin.' (s 5/ep 20) Het lichaam van een jonge superster uit Hollywood hangt uit de koffer van een stuntauto die geparkeerd staat in het rehabilitatiecentrum waar de acteur op dat moment verbleef. Het eerste bewijs maakt duidelijk dat de acteur is vermoord, maar de directeur van het centrum weigert alle medewerking om zijn beroemde klanten te beschermen.

Do 25 juli 2019 | 12:05 Game Shakers

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Feestvierders: Babe en Kenzie gaan naar het verjaardagsfeestje van Peggy. Babe heeft haar zinnen gezet op Mason Kendal, de stiefbroer van Peggy. Bunny is op zoek naar klanten om te oefenen voor zijn manicurediploma.

Za 27 juli 2019 | 08:10 Abandoned

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentairereeks over verlaten plekken. Ghost Mall. Welkom in Noordoost-Ohio, het walhalla van de verlaten shoppingmalls. Rick bezoekt de afbrokkelende, kapitalistische kathedralen samen met hun ooit zo trouwe klanten.

Za 27 juli 2019 | 09:05 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 4 - Aflevering 2 - The Amazing Dr Brenda: Het personeel van de kliniek en een aantal oude klanten halen hun dierbaarste herinneringen op aan het werken met Dr. Brenda, die al 21 jaar bij de kliniek van Dr. Pol werkt.

Za 27 juli 2019 | 16:10 Christina On The Coast

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Een superkeuken voor mama: Vastgoedexpert en ster uit 'Flip or Flop', Christina Anstead, transformeert de verouderde eigendommen van haar klanten in hoogwaardige huizen in het zuiden van Californië.

Za 27 juli 2019 | 16:35 Christina On The Coast

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Bruiloftspecial: Vastgoedexpert en ster uit 'Flip or Flop', Christina Anstead, transformeert de verouderde eigendommen van haar klanten in hoogwaardige huizen in het zuiden van Californië.

Zo 28 juli 2019 | 05:45 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 25 - De Goede Naam Van De Krabburger / De Petitie: Meneer Krabs wil 2 procent meer klanten. // Volgens de gemeente horen twee restaurants minimaal 100 meter uit elkaar gelegen te zijn. De Maatemmer en de Krokante Krab liggen echter 99 meter uit elkaar.

Ma 29 juli 2019 | 02:25 SpongeBob

Seizoen 6 - Aflevering 22 - Aas is gaas / Eencellig jubileum: Patrick verzint een slogan voor de Maatemmer waardoor de klanten massaal toestromen. // Planton is zoveel jaar getrouwd met Karen. SpongeBob helpt Plankton met het voorbereiden van een romantische act.

Ma 29 juli 2019 | 19:15 The Office

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Dunder-Mifflin Infinity, Pt 1. Terwijl Ryan de lancering van een nieuwe internetsite voorbereidt, probeert Michael klanten te lokken met meer traditionele trucjes.

Di 30 juli 2019 | 18:00 Cesar To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Trouble At The Hong Kong Dog Cafe: De eigenaar van een hondvriendelijk restaurant heeft hulp nodig met zijn agressieve husky Sassa, die hem tegen zijn klanten wil 'beschermen'.

Do 1 augustus 2019 | 09:40 SpongeBob

Seizoen 6 - Aflevering 22 - Aas is gaas / Eencellig jubileum: Patrick verzint een slogan voor de Maatemmer waardoor de klanten massaal toestromen. // Planton is zoveel jaar getrouwd met Karen. SpongeBob helpt Plankton met het voorbereiden van een romantische act.

 Meer

Klanten gemist

Eerder Vandaag | 19:56 Hardcore Pawn

Seizoen 13 - Aflevering 10 - Realityreeks. Amerikaanse realityreeks waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Eerder Vandaag | 19:36 Hardcore Pawn

Seizoen 13 - Aflevering 9 - Realityreeks. Amerikaanse realityreeks waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Eerder Vandaag | 19:10 Hardcore Pawn

Seizoen 13 - Aflevering 8 - Realityreeks. Amerikaanse realityreeks waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Eerder Vandaag | 18:50 Piet Patron

'Piet Patron - Stijn & mangalica varken.' "Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel. Stijn maakt vandaag een pittig chorizogerecht klaar met vlees van het mangalica-varken. Piet gaat langs bij Kris, de Belg die dit bijzondere spekvarken kweekt.

Eerder Vandaag | 18:45 Hardcore Pawn

Seizoen 13 - Aflevering 1 - Realityreeks. Amerikaanse realityreeks waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Eerder Vandaag | 18:30 Unspouse My House

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Aflevering 6: Interieurontwerper Orland Soria toont zijn pas alleenstaande klanten hoe een huisrenovatie en gevoel voor humor de beste therapie kunnen zijn voor het ergste liefdesverdriet.

Eerder Vandaag | 18:00 Unspouse My House

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Aflevering 2: Interieurontwerper Orland Soria toont zijn pas alleenstaande klanten hoe een huisrenovatie en gevoel voor humor de beste therapie kunnen zijn voor het ergste liefdesverdriet.

Eerder Vandaag | 16:35 Christina On The Coast

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Een nieuwe keuken: Vastgoedexpert en ster uit 'Flip or Flop', Christina Anstead, transformeert de verouderde eigendommen van haar klanten in hoogwaardige huizen in het zuiden van Californië.

Eerder Vandaag | 16:10 Christina On The Coast

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Prachtige ouderslaapkamer: Vastgoedexpert en ster uit 'Flip or Flop', Christina Anstead, transformeert de verouderde eigendommen van haar klanten in hoogwaardige huizen in het zuiden van Californië.

Gisteren 15:50 Caught on Camera

'Point of No Return.' In deze aflevering zijn er beelden te zien van undercoveragenten die overvallen worden, klanten met grijpgrage handjes die betrapt worden en een gewapende buschauffeur die getackeld wordt.

Gisteren 12:45 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Pit Bull Vs Rattler: De dierenkliniek Planned Pethood Plus in Denver heeft meer dan 80.000 klanten met huisdieren in het bestand. Voor dr. Jeff Young en zijn team is dan ook geen dag hetzelfde.

Gisteren 12:45 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Pit Bull Vs Rattler: De dierenkliniek Planned Pethood Plus in Denver heeft meer dan 80.000 klanten met huisdieren in het bestand. Voor dr. Jeff Young en zijn team is dan ook geen dag hetzelfde.

Gisteren 09:45 Caught on Camera

'Point of No Return.' In deze aflevering zijn er beelden te zien van undercoveragenten die overvallen worden, klanten met grijpgrage handjes die betrapt worden en een gewapende buschauffeur die getackeld wordt.

Gisteren 00:40 Caught on Camera

'Point of No Return.' In deze aflevering zijn er beelden te zien van undercoveragenten die overvallen worden, klanten met grijpgrage handjes die betrapt worden en een gewapende buschauffeur die getackeld wordt.

Eergisteren 21:05 A History of Violence IMDb: 7.5

Eergisteren - IMDB * 7.5 - Misdaadthriller, A History of Violence is een Amerikaanse, Canadese en Duitse thriller en dramafilm uit het jaar 2005. Met niemand minder dan Viggo Mortensen (Oscarwinnaar 'Green Book') in de hoofdrol. Tom Stall leidt een ...

A History of Violence is een Amerikaanse, Canadese en Duitse thriller- en dramafilm uit het jaar 2005. Met niemand minder dan Viggo Mortensen (Oscarwinnaar 'Green Book') in de hoofdrol. Tom Stall leidt een rustig leven in een klein Amerikaans stadje samen met zijn echtgenote Edie en hun twee kinderen. Een onverwacht en bloederig incident zet hem plotseling in de schijnwerpers als held. Door zijn verschijning in de media menen enkele uiterst dubieuze types Tom te herkennen als hun oud collega en partner in Crime, die jaren geleden ineens spoorloos verdween. Tom probeert zijn familie ervan te overtuigen dat de criminelen de verkeerde man voor zich hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-history-of-violence

Eergisteren 19:30 Bizaardvark

Puff and Frankie: Paige en Frankie helpen Bernie met meer klanten krijgen.

Eergisteren 14:10 SpongeBob

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Spionsbob / Theorieles / Meneer Gaat Je Niks Aan: SpongeBob krijgt van Mr. Krabs de opdracht Plankton te bespioneren. Met Patrick gaat hij er op af. Er volgt een verwarrend plot. // Juffrouw Puff legt nog een keer uit wat het verschil is tussen een goede chauffeur (Octo) en een slechte chauffeur (SpongeBob). // Meneer Krabs wil dat SpongeBob en Octo de namen van zijn klanten uit het hoofd leren.

Eergisteren 12:45 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Safe From The Storm: De dierenkliniek Planned Pethood Plus in Denver heeft meer dan 80.000 klanten met huisdieren in het bestand. Voor dr. Jeff Young en zijn team is dan ook geen dag hetzelfde.

Eergisteren 12:45 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Safe From The Storm: De dierenkliniek Planned Pethood Plus in Denver heeft meer dan 80.000 klanten met huisdieren in het bestand. Voor dr. Jeff Young en zijn team is dan ook geen dag hetzelfde.

Eergisteren 10:10 Zembla

Seizoen 26 - Aflevering 4 - Reportagemagazine met opiniërende onderzoeksjournalistiek. De witwasbankiers van ING. Bijna 800 miljoen euro betaalde ING, omdat de bank jarenlang niets heeft gedaan aan witwaspraktijken van dubieuze klanten. Het was de hoogste boete die ooit in Nederland werd opgelegd. ING hoeft zich niet in de rechtszaal te verantwoorden. Bovendien ontspringen ook de individuele bankiers van ING de dans. Zij komen niet voor de rechter, omdat volgens het OM geen bewijs tegen hen is gevonden. Een bank als rechtspersoon kan nooit de fout ingaan zonder dat medewerkers daarvoor verantwoordelijk zijn. Waarom worden de bankiers uit de wind gehouden? 'Zembla' onderzoekt de witwaspraktijken van ING.

Eergisteren 08:15 Married... with Children

'The Legend of Ironhead Haynes.' (s 8/ep 23) De Bundy's erven een volle koelkast van tante Stumpy. Peg en de kinderen besluiten dit geheim te houden voor Al. Ze verstoppen de ijskast in de garage en doen alsof hun neus bloedt wanneer Al zegt dat hij eten ruikt. Op het werk dreigt Al zijn vaste parkeerplaats te verliezen, omdat er teveel klachten over zijn arrogante gedrag tegenover de klanten binnenstromen.

Eergisteren 08:15 Codes and Conspiracies

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Brothels: Ontdek wat er schuilgaat achter de deuren van bordelen. Deze gesloten wereld kent beroemde klanten, waaronder regeringsleiders en zelfs klanten uit kerkelijke kringen.

 Meer