Je vindt hier de programma's van Klaas Kan Alles op tv We hebben de volgende programma's voor Klaas Kan Alles Klaas Kan Alles Kort: Overmorgen - Jeugdprogramma, Seizoen 1 Aflevering 21 Magazine. Monstertruckbestuurder. Klaas kan alles: 03/03 - Wetenschappelijk magazine, Seizoen 5 Aflevering 7 Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie,. Klaas Kan Alles Kort: 06/03 - Jeugdprogramma, Seizoen 1 Aflevering 26 Magazine. Sneeuwbulldozerbestuurder. Klaas kan alles: 10/03 - Wetenschappelijk magazine, Seizoen 5 Aflevering 8 Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie,.

Klaas Kan Alles op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 17:45 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Magazine. Monstertruckbestuurder

Di 3 maart 2020 | 17:45 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een selfie versturen zonder internet?. Klaas van Kruistum krijgt een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. Hij gaat 'onmogelijke' uitdagingen aan, oefent de meest moeilijke beroepen uit en daagt mensen die toppers zijn in hun beroep uit om het tegen hem op te nemen.

Vr 6 maart 2020 | 17:52 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Magazine. Sneeuwbulldozerbestuurder

Di 10 maart 2020 | 17:45 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas iets laten bewegen door alleen zijn brein te gebruiken?. Klaas van Kruistum krijgt een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. Hij gaat 'onmogelijke' uitdagingen aan, oefent de meest moeilijke beroepen uit en daagt mensen die toppers zijn in hun beroep uit om het tegen hem op te nemen.

Klaas Kan Alles gemist

Za 5 oktober 2019 | 19:20 Terug: Klaas kan alles

05/10/19 - Wetenschappelijk magazine, Vanavond start een nieuw seizoen van Klaas Kan Alles, een populair wetenschappelijke familieprogramma waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Elke zaterdag rond 19:20 uur bij...

Vanavond start een nieuw seizoen van Klaas Kan Alles, een populair-wetenschappelijke familieprogramma waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Elke zaterdag rond 19:20 uur bij NPO Zapp op NPO 3. Opdrachten Presentator Klaas van Kruistum krijgt elke week een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. Auto optillen In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen start Klaas meteen met één van de zwaarste fysieke uitdagingen tot nu toe: Kan hij een auto optillen en wegsmijten? Als eerste gaat Klaas langs bij Alex Moonen. Hij was vier keer de sterkste man van Nederland en heeft ervaring met het optillen van auto's. Hulp Maar wie niet sterk is moet slim zijn. Daarom roept Klaas ook de hulp in van werktuigbouwkundige Minke Berghuis van de Universiteit van Twente.

Za 6 oktober 2018 | 19:50 Terug: Klaas kan alles

06/10/18 - Wetenschappelijk magazine, Klaas Kan Alles is een populair wetenschappelijk familieprogramma, waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Presentator Klaas van Kruistum krijgt elke week een aantal...

Klaas Kan Alles is een populair wetenschappelijk familieprogramma, waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Presentator Klaas van Kruistum krijgt elke week een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. In de eerste aflevering van dit vierde seizoen worden de skills van Klaas meteen op de proef gesteld: 'Kan Klaas blijven staan bij een tornado?'. Maar dat is toch onmogelijk? Juist, en daarom een perfecte missie voor Klaas. Daarvoor klopt hij eerst aan bij oud-weerman en stormjager Reinier van den Berg. Wat is een tornado precies? En bij hoeveel km/h moet hij dan blijven staan? In een bioscoop laat Reinier indrukwekkende beelden van voorbijrazende tornado’s zien. Klaas begint zich serieus af te vragen of hij bestand is tegen zo’n gevaarte. Om vast een beetje te oefenen gaat hij langs bij een van de grootste windtunnels ter wereld. In deze 46-meter lange windtunnel in Eindhoven gaat Klaas de kracht van wind ervaren. Om zijn missie te halen heeft Klaas iets slims bedacht. Hij reist af naar Engeland waar hij op een vliegtuig mag staan. Op 300 meter hoogte kan hij de kracht van een echte tornado ervaren. Wingwalker en ervaren luchtacrobaat Katie Hobbs geeft Klaas instructies. Maar durft Klaas het aan om erop te klimmen? Voor het duel van deze week daagt Klaas veldrijder Lucinda Brand uit Rotterdam uit. Klaas heeft goede hoop dat hij met zijn rupsbandenvoertuig de Nederlands Kampioen gaat verslaan. Verder is Klaas voor 1 dag LOTUS. Lukt het hem om bij een grote oefening voor de brandweer een geloofwaardig ongeval slachtoffer uit te beelden? Ervaren LOTUS, Bojoura Hoogvliet, brengt hem de kneepjes van het vak bij.

Gisteren 17:50 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas uit handen van de politie blijven?. Klaas van Kruistum krijgt een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. Hij gaat 'onmogelijke' uitdagingen aan, oefent de meest moeilijke beroepen uit en daagt mensen die toppers zijn in hun beroep uit om het tegen hem op te nemen.

Za 22 februari 2020 | 15:20 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Magazine. Brugwachter

Vr 21 februari 2020 | 17:50 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Magazine. Concertfotograaf

Di 18 februari 2020 | 17:50 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas auto blijven rijden tijdens een overstroming?. Klaas van Kruistum krijgt een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. Hij gaat 'onmogelijke' uitdagingen aan, oefent de meest moeilijke beroepen uit en daagt mensen die toppers zijn in hun beroep uit om het tegen hem op te nemen.

Za 15 februari 2020 | 18:25 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Magazine. Bloemencorsobouwer

Za 15 februari 2020 | 17:00 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Magazine. E-speler Ajax

Vr 14 februari 2020 | 17:50 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Magazine. Kunstvervalser

Di 11 februari 2020 | 17:35 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas op natuurlijke kracht sneller dan een toeristenvoertuig?. Klaas van Kruistum krijgt een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. Hij gaat 'onmogelijke' uitdagingen aan, oefent de meest moeilijke beroepen uit en daagt mensen die toppers zijn in hun beroep uit om het tegen hem op te nemen.

Zo 9 februari 2020 | 16:55 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Magazine. Muziektolk

Zo 9 februari 2020 | 15:25 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Magazine. Gids rampenmuseum

Za 8 februari 2020 | 16:55 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Magazine. Kasteelbeheerder

Vr 7 februari 2020 | 17:35 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Magazine. Lotus

Di 4 februari 2020 | 17:50 Klaas kan alles

Aflevering 5 - Populairwetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn?

Zo 2 februari 2020 | 16:50 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Magazine. Ninja

Za 1 februari 2020 | 17:05 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Magazine. Cowboy

Vr 31 januari 2020 | 17:50 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Magazine. Sloper. Vandaag: sloper.

Wo 29 januari 2020 | 14:35 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas op natuurlijke kracht sneller dan een toeristenvoertuig?. Klaas van Kruistum krijgt een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. Hij gaat 'onmogelijke' uitdagingen aan, oefent de meest moeilijke beroepen uit en daagt mensen die toppers zijn in hun beroep uit om het tegen hem op te nemen.

Di 28 januari 2020 | 17:50 Klaas kan alles

Aflevering 4 - Populairwetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts?. Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts? Hij strijdt tegen de Nederlands kampioen straatmaken en gaat een dag door het leven als ninja.

Zo 26 januari 2020 | 16:55 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Magazine. Droneracer. Vandaag: droneracer.

Za 25 januari 2020 | 19:25 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas op natuurlijke kracht sneller dan een toeristenvoertuig?. De missie van deze week krijgt Klaas uit handen van niemand minder dan Minister Wiebes. De minister heeft Klaas namelijk nodig voor het klimaat. Klaas krijgt de opdracht om uit te zoeken of hij op natuurlijke kracht sneller kan dan een Segway (21 km/h). Daarbij mag Klaas niet tanken, geen elektriciteit gebruiken en niet moe worden. Dat laatste bevalt hem wel!

Vr 24 januari 2020 | 17:50 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Magazine. Beiaardier. Vandaag: beiaardier.

Wo 22 januari 2020 | 14:30 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een selfie versturen zonder internet?. Kan Klaas een selfie versturen zonder internet? Klaas daagt Thomas (StukTV) uit op extreme hoogte en hij is voor één dag culinair recensent.

Di 21 januari 2020 | 17:45 Klaas kan alles

Aflevering 3 - Populairwetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas blijven staan bij een tornado?

Zo 19 januari 2020 | 15:05 Klaas kan alles

Aflevering 1 - Populairwetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een parcours over een ruw terrein met obstakels afleggen?. Kan Klaas een parcours over een ruw terrein afleggen? Hij gaat een duel aan met een boogschieter en is voor één dag kunstvervalser.

Zo 19 januari 2020 | 14:35 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren?. De missie is: Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren? Alberto is tv-presentator en bekend als undercover-journalist. Op een gemaskerd bal in een kasteel is Alberto van plan een beeldje te stelen. Lukt het Klaas om Alberto op tijd te ontmaskeren? Als eerste krijgt Klaas les van Leen van der Plas. Leen is ex-rechercheur en is gespecialiseerd in predictive profiling. Predictive profiling is een techniek om afwijkend gedrag van personen er snel uit te kunnen pikken. Vervolgens krijgt Klaas hulp van een computerprogramma dat verdacht gedrag herkent. Tenslotte roept hij de hulp in van Peter Hoekstra. Hij is vanaf het begin betrokken geweest bij het ontwikkelen van gezichtsherkenning.

Zo 19 januari 2020 | 14:10 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een superheld zijn?. Als eerste gaat Klaas langs bij Cosplay Gene. Hij gebruikt kostuums en accessoires om een superheld uit te beelden. Hij maakt alles zelf. Klaas mag zijn transformerpak aantrekken om te ervaren hoe het is om superheld te zijn. Maar wat is een superheld zonder superpowers? Daarvoor gaat hij langs bij Arjan van Drunen. Hij heeft voor Klaas een vlammenwerper ontworpen, waarmee Klaas vuur uit zijn handen kan laten komen. Maar om echt een superheld te worden, moet Klaas naar Japan. Daar staat een gigantische robot van 8,5 meter hoog.

Zo 19 januari 2020 | 13:45 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto?. Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto? Maakt hij betere sushi dan een Japanse chef? Hij treedt ook voor een dag in de voetsporen van een olifantenpedicure.

Zo 19 januari 2020 | 13:20 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Jubileumuitzending 5 jaar Klaas kan alles. In deze jubileumaflevering krijgt Klaas de kans om 'revanche' te nemen op missies die de afgelopen vijf jaar niet gelukt zijn.

Zo 19 januari 2020 | 12:55 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas in de huid kruipen van een personage uit Penoza?. Kan Klaas in de huid kruipen van een personage uit 'Penoza'? Klaas gaat metselen met Kees Tol en gaat aan de slag in de Rotterdamse haven.

Zo 19 januari 2020 | 12:30 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas iets laten bewegen door alleen zijn brein te gebruiken?. Kan Klaas iets laten bewegen met alleen zijn brein? Verder: een duel pottenbakken met Fien Vermeulen en Klaas duikt ook in de autorally-sport.

Za 18 januari 2020 | 19:25 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een selfie versturen zonder internet?. Kan Klaas een selfie versturen zonder internet? Klaas daagt Thomas (StukTV) uit op extreme hoogte en hij is voor één dag culinair recensent.

Za 18 januari 2020 | 14:40 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas uit handen van de politie blijven?. Kan Klaas uit handen van de politie blijven? Hoe doet Klaas het als corsobouwer? Wie is de snelste landpaddler: Tim Senders of Klaas?

Za 18 januari 2020 | 14:15 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas auto blijven rijden tijdens een overstroming?. Kan Klaas auto blijven rijden tijdens een overstroming? Hoe klinkt Klaas als beiaardier? En verder ook een duel tussen twee Klaas'en: wie kookt beter?

Za 18 januari 2020 | 13:50 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas op natuurlijke kracht sneller dan een toeristenvoertuig?. De missie van deze week krijgt Klaas uit handen van niemand minder dan Minister Wiebes. De minister heeft Klaas namelijk nodig voor het klimaat. Klaas krijgt de opdracht om uit te zoeken of hij op natuurlijke kracht sneller kan dan een Segway (21 km/h). Daarbij mag Klaas niet tanken, geen elektriciteit gebruiken en niet moe worden. Dat laatste bevalt hem wel!

Za 18 januari 2020 | 13:25 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas zijn hartslag constant houden in een stressvolle situatie?. Kan Klaas zijn hartslag constant houden in een stressvolle situatie? Kan hij sneller efoilen dan zanger Joshua? En Klaas wordt ook brugwachter.

Za 18 januari 2020 | 13:00 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas ontsnappen uit een brandend gebouw?. Klaas gaat langs bij vuurexperts Arjan en Arjan. Hier krijgt hij een lesje welke kleding het snelst brand vat en wat je in ieder geval dus niet moet dragen als er ergens een brand uitbreekt. Vervolgens doet Klaas mee met een brandweeroefening in Twente. Maar om echt snel uit een hoog brandend gebouw te kunnen ontsnappen, maakt Klaas gebruik van een spectaculair gadget. Lukt het Klaas om uit de 15 meter hoge Maassilo in Rotterdam te ontsnappen aan een brand? Verder reist Klaas naar Las Vegas om daar voor een dag showworstelaar te zijn.

Za 18 januari 2020 | 12:35 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een auto optillen en wegsmijten?. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen start Klaas meteen met één van de zwaarste fysieke uitdagingen tot nu toe: Kan hij een auto optillen en wegsmijten? Als eerste gaat Klaas langs bij Alex Moonen. Hij was vier keer de sterkste man van Nederland en heeft ervaring met het optillen van auto?s. Maar wie niet sterk is moet slim zijn. Daarom roept Klaas ook de hulp in van werktuigbouwkundige Minke Berghuis van de Universiteit van Twente.

Vr 17 januari 2020 | 17:50 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Magazine. Wachtcommandant. Vandaag: wachtcommandant.

Wo 15 januari 2020 | 14:35 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Jubileumuitzending 5 jaar Klaas kan alles. In deze jubileumaflevering krijgt Klaas de kans om 'revanche' te nemen op missies die de afgelopen vijf jaar niet gelukt zijn.

Di 14 januari 2020 | 17:50 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas blikken omgooien op een afstand van 50 meter?. Kan Klaas blikken omgooien met een kerstboomkanon? Klaas gaat ook een duel aan met bokser Peter Mullenberg en hij is voor één dag muziektolk.

Zo 12 januari 2020 | 16:50 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Magazine. Culinair recensent. Vandaag: culinair recensent.

Za 11 januari 2020 | 19:25 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Jubileumuitzending 5 jaar Klaas kan alles. In deze jubileumaflevering krijgt Klaas de kans om 'revanche' te nemen op missies die de afgelopen vijf jaar niet gelukt zijn.

Za 11 januari 2020 | 15:15 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Magazine. Kettingzaagkunstenaar. Vandaag: kettingzaagkunstenaar.

Vr 10 januari 2020 | 17:50 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Magazine. Donutbakker. Vandaag: donutbakker.

Wo 8 januari 2020 | 14:35 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas zijn hartslag constant houden in een stressvolle situatie?. Kan Klaas zijn hartslag constant houden in een stressvolle situatie? Kan hij sneller efoilen dan zanger Joshua? En Klaas wordt ook brugwachter.

Di 7 januari 2020 | 17:50 Klaas kan alles

Aflevering 1 - Populairwetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een parcours over een ruw terrein met obstakels afleggen?. Kan Klaas een parcours over een ruw terrein afleggen? Hij gaat een duel aan met een boogschieter en is voor één dag kunstvervalser.

Zo 5 januari 2020 | 15:15 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Magazine. Olifantpedicure. Vandaag: olifantpedicure.

Vr 3 januari 2020 | 16:55 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Magazine. Noorderlichtspotter. Deze keer: Noorderlichtspotter.

Vr 20 december 2019 | 17:15 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas zijn hartslag constant houden in een stressvolle situatie?. Kan Klaas zijn hartslag constant houden in een stressvolle situatie? Kan hij sneller efoilen dan zanger Joshua? En Klaas wordt ook brugwachter.

Za 30 november 2019 | 19:25 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas iets laten bewegen door alleen zijn brein te gebruiken?. Kan Klaas iets laten bewegen met alleen zijn brein? Verder: een duel pottenbakken met Fien Vermeulen en Klaas duikt ook in de autorally-sport.

Wo 27 november 2019 | 14:30 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een selfie versturen zonder internet?. Kan Klaas een selfie versturen zonder internet? Klaas daagt Thomas (StukTV) uit op extreme hoogte en hij is voor één dag culinair recensent.

Za 23 november 2019 | 19:25 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een selfie versturen zonder internet?. Kan Klaas een selfie versturen zonder internet? Klaas daagt Thomas (StukTV) uit op extreme hoogte en hij is voor één dag culinair recensent.

Wo 20 november 2019 | 14:30 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas uit handen van de politie blijven?. Kan Klaas uit handen van de politie blijven? Hoe doet Klaas het als corsobouwer? Wie is de snelste landpaddler: Tim Senders of Klaas?

Za 16 november 2019 | 19:20 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas uit handen van de politie blijven?. Kan Klaas uit handen van de politie blijven? Hoe doet Klaas het als corsobouwer? Wie is de snelste landpaddler: Tim Senders of Klaas?

Wo 13 november 2019 | 14:30 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas blikken omgooien op een afstand van 50 meter?. Kan Klaas blikken omgooien met een kerstboomkanon? Klaas gaat ook een duel aan met bokser Peter Mullenberg en hij is voor één dag muziektolk.

Wo 6 november 2019 | 14:30 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas auto blijven rijden tijdens een overstroming?. Kan Klaas auto blijven rijden tijdens een overstroming? Hoe klinkt Klaas als beiaardier? En verder ook een duel tussen twee Klaas'en: wie kookt beter?

Za 2 november 2019 | 19:25 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas auto blijven rijden tijdens een overstroming?. Kan Klaas auto blijven rijden tijdens een overstroming? Hoe klinkt Klaas als beiaardier? En verder ook een duel tussen twee Klaas'en: wie kookt beter?

Wo 30 oktober 2019 | 14:35 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas op natuurlijke kracht sneller dan een toeristenvoertuig?. De missie van deze week krijgt Klaas uit handen van niemand minder dan Minister Wiebes. De minister heeft Klaas namelijk nodig voor het klimaat. Klaas krijgt de opdracht om uit te zoeken of hij op natuurlijke kracht sneller kan dan een Segway (21 km/h). Daarbij mag Klaas niet tanken, geen elektriciteit gebruiken en niet moe worden. Dat laatste bevalt hem wel!

Za 26 oktober 2019 | 19:25 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas op natuurlijke kracht sneller dan een toeristenvoertuig?. De missie van deze week krijgt Klaas uit handen van niemand minder dan Minister Wiebes. De minister heeft Klaas namelijk nodig voor het klimaat. Klaas krijgt de opdracht om uit te zoeken of hij op natuurlijke kracht sneller kan dan een Segway (21 km/h). Daarbij mag Klaas niet tanken, geen elektriciteit gebruiken en niet moe worden. Dat laatste bevalt hem wel!

Wo 23 oktober 2019 | 14:35 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas zijn hartslag constant houden in een stressvolle situatie?. Kan Klaas zijn hartslag constant houden in een stressvolle situatie? Kan hij sneller efoilen dan zanger Joshua? En Klaas wordt ook brugwachter.

Za 19 oktober 2019 | 19:25 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas zijn hartslag constant houden in een stressvolle situatie?. Klaas van Kruistum krijgt een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. Hij gaat 'onmogelijke' uitdagingen aan, oefent de meest moeilijke beroepen uit en daagt mensen die toppers zijn in hun beroep uit om het tegen hem op te nemen.

Wo 16 oktober 2019 | 14:30 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas ontsnappen uit een brandend gebouw?. Klaas van Kruistum krijgt een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. Hij gaat 'onmogelijke' uitdagingen aan, oefent de meest moeilijke beroepen uit en daagt mensen die toppers zijn in hun beroep uit om het tegen hem op te nemen.

Za 12 oktober 2019 | 19:25 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas ontsnappen uit een brandend gebouw?. Klaas van Kruistum krijgt een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. Hij gaat 'onmogelijke' uitdagingen aan, oefent de meest moeilijke beroepen uit en daagt mensen die toppers zijn in hun beroep uit om het tegen hem op te nemen.

Wo 9 oktober 2019 | 14:35 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een auto optillen en wegsmijten?. Klaas van Kruistum krijgt een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. Hij gaat 'onmogelijke' uitdagingen aan, oefent de meest moeilijke beroepen uit en daagt mensen die toppers zijn in hun beroep uit om het tegen hem op te nemen.

Wo 2 oktober 2019 | 14:35 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto?. Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto? Maakt hij betere sushi dan een Japanse chef? Hij treedt ook voor een dag in de voetsporen van een olifantenpedicure.

Di 1 oktober 2019 | 17:00 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?. Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt? Verder is er ook een duel met een biljarter en Klaas is voor één dag kasteelbeheerder van slot Loevestein.

Zo 29 september 2019 | 14:30 Klaas Kan Alles marathon

Zo 29 september 2019 | 14:30 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een parcours over een ruw terrein met obstakels afleggen?. Kan Klaas een parcours afleggen over een ruw terrein? Met één voertuig moet hij de volgende obstakels passeren: een steile helling, een greppel en een rotsblok. Als eerste probeert Klaas het met een 'shredder', dit is een soort 'segway op rupsbanden'

Zo 29 september 2019 | 14:30 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas blikken omgooien op een afstand van 50 meter?. Kan Klaas blikken omgooien op een afstand van 50 meter? Als eerste gaat Klaas langs bij discuswerpster Corinne Nugter. Zij is meervoudig Nederlands kampioen discuswerpen. Ze traint dagelijks met als doel het behalen van het WK 2019 en de Olympische Spelen 2020. Met haar ervaring lukt het om een stapel blikken op die afstand om te gooien. Voor Klaas is dit nog iets te veel gevraagd. Vervolgens probeert Klaas het met een drone. Toine en Egbert hebben een soort dropsysteem bedacht waardoor de drone een lading kan loslaten.

Zo 29 september 2019 | 14:10 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren?. De missie is: Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren? Alberto is tv-presentator en bekend als undercover-journalist. Op een gemaskerd bal in een kasteel is Alberto van plan een beeldje te stelen. Lukt het Klaas om Alberto op tijd te ontmaskeren? Als eerste krijgt Klaas les van Leen van der Plas. Leen is ex-rechercheur en is gespecialiseerd in predictive profiling. Predictive profiling is een techniek om afwijkend gedrag van personen er snel uit te kunnen pikken. Vervolgens krijgt Klaas hulp van een computerprogramma dat verdacht gedrag herkent. Tenslotte roept hij de hulp in van Peter Hoekstra. Hij is vanaf het begin betrokken geweest bij het ontwikkelen van gezichtsherkenning.

Zo 29 september 2019 | 14:05 Klaas Kan Alles marathon

Zo 29 september 2019 | 13:45 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een superheld zijn?. Als eerste gaat Klaas langs bij Cosplay Gene. Hij gebruikt kostuums en accessoires om een superheld uit te beelden. Hij maakt alles zelf. Klaas mag zijn transformerpak aantrekken om te ervaren hoe het is om superheld te zijn. Maar wat is een superheld zonder superpowers? Daarvoor gaat hij langs bij Arjan van Drunen. Hij heeft voor Klaas een vlammenwerper ontworpen, waarmee Klaas vuur uit zijn handen kan laten komen. Maar om echt een superheld te worden, moet Klaas naar Japan. Daar staat een gigantische robot van 8,5 meter hoog.

Zo 29 september 2019 | 13:40 Klaas Kan Alles marathon

Zo 29 september 2019 | 13:20 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn?. De onmogelijke missie van deze week is: kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn? Klaas wordt uitgedaagd om een lezing te geven over quantummechanica, maar dan op twee verschillende plaatsen en hetzelfde tijdstip.

Zo 29 september 2019 | 13:15 Klaas Kan Alles marathon

Zo 29 september 2019 | 12:50 Klaas Kan Alles marathon

Za 28 september 2019 | 15:05 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts?. Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts? Hij strijdt ook tegen een Nederlands kampioen straatmaken en gaat één dag door het leven als ninja.

Za 28 september 2019 | 14:40 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas blijven staan bij een tornado?. De skills van Klaas worden meteen op de proef gesteld: Kan Klaas blijven staan bij een tornado?. Maar dat is toch onmogelijk? Juist en daarom een perfecte missie voor Klaas. Daarvoor klopt hij eerst aan bij oud-weerman en stormjager Reinier van den Berg. Wat is een tornado precies? En bij hoeveel km/h moet hij dan blijven staan? In een bioscoop laat Reinier indrukwekkende beelden van voorbijrazende tornado's zien. Klaas begint zich serieus af te vragen of hij bestand is tegen zo'n gevaarte. Om vast een beetje te oefenen gaat hij langs bij een van de grootste windtunnels ter wereld. In deze 46-meter lange windtunnel in Eindhoven gaat Klaas de kracht van wind ervaren. Om zijn missie te halen heeft Klaas iets slims bedacht. Hij reist af naar Engeland waar hij op een vliegtuig mag staan. Op 300 meter hoogte kan hij de kracht van een echte tornado ervaren.

Za 28 september 2019 | 14:15 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas onzichtbaar worden?. Kan Klaas onzichtbaar worden? Als eerste gaat Klaas langs bij de TU Delft. Professor doctor Sylvia Pont doet onderzoek naar hoe wij waarnemen, dus hoe wij horen, voelen, proeven, ruiken en zien. Ook het onzichtbaar maken van objecten hoort daarbij. Door te spelen met verschillende lenzen kan ze een stukje van Klaas onzichtbaar maken.

Za 28 september 2019 | 13:50 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele afsluitdijk over wandelen?. Klaas van Kruistum krijgt een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. Hij gaat 'onmogelijke' uitdagingen aan, oefent de meest moeilijke beroepen uit en daagt mensen die toppers zijn in hun beroep uit om het tegen hem op te nemen.

Za 28 september 2019 | 13:20 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas de ruimte in?. Klaas zoekt een antwoord op de vraag: 'Kan Klaas de ruimte in?'. Astronaut André Kuipers weet als geen ander hoe het is in de ruimte en hoe je daar moet komen. Hij maakt Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding nodig is om dit te realiseren. Helaas heeft Klaas die tijd niet en moet hij dus op zoek naar een creatieve oplossing om zijn missie te laten slagen.

Za 28 september 2019 | 12:55 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een tsunami overleven?. Kan Klaas een tsunami overleven? Als eerste gaat Klaas naar Delft. Daar staat een enorm apparaat waarmee golven gemaakt worden. Daar leert Klaas wat een tsunami eigenlijk is. In een wildwaterbaan ervaart Klaas met meervoudig Nederlands kampioen wildwaterkano-slalom en wildwaterexpert, Maarten Hermans, hoe sterk de kracht van water is. In Seattle heeft Klaas de ultieme oplossing om een tsunami te overleven: de 'survival capsule'.

Za 28 september 2019 | 12:30 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?. Als eerste gaat Klaas langs bij privé-detective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en waar hij Rico kan vinden. Vervolgens gaat Klaas langs bij gadgetexpert van Bright, David Lemereis.

Wo 25 september 2019 | 14:30 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een kluis kraken?. Kan Klaas een kluis kraken? Verder een duel met de populaire DJ Julian Jordan. Klaas is ook voor één dag cowboy in het Amerikaanse El Paso.

Wo 18 september 2019 | 14:35 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?. Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt? Verder is er ook een duel met een biljarter en Klaas is voor één dag kasteelbeheerder van slot Loevestein.

Wo 11 september 2019 | 14:35 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?. Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden? Verdr is er ook een duel met Nederlands beste golfster, en Klaas is voor één dag donutbakker in Seattle.

Wo 4 september 2019 | 14:35 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas onzichtbaar worden?. Kan Klaas onzichtbaar worden? Als eerste gaat Klaas langs bij de TU Delft. Professor doctor Sylvia Pont doet onderzoek naar hoe wij waarnemen, dus hoe wij horen, voelen, proeven, ruiken en zien. Ook het onzichtbaar maken van objecten hoort daarbij. Door te spelen met verschillende lenzen kan ze een stukje van Klaas onzichtbaar maken.

Za 31 augustus 2019 | 15:00 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele afsluitdijk over wandelen?. Klaas gaat een sportieve missie aan: 'Kan Klaas in maximaal twee en een half uur de hele Afsluitdijk over wandelen?' De Afsluitdijk is 30 kilometer lang, dus moet Klaas gemiddeld 12 km per uur wandelen. De gemiddelde wandelsnelheid is 5 km per uur, dus dat wordt een flinke uitdaging. * Klaas gaat een duel aan met een van de bekendste pianostraatartiesten van Seattle: Jeffrey Circus. Zonder noten te kunnen lezen gaat Klaas met een bijzondere 'illuminating piano' een nummer van Coldplay spelen op een plein midden in het centrum van Seattle. * En Klaas is voor één dag professioneel droneracer. Dino Joghi is de beste droneracers van Nederland en momenteel vierde van de wereld. Klaas neemt de plaats van Dino in bij een dronerace in het Drone Center in Valkenburg.

Zo 25 augustus 2019 | 15:00 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas de ruimte in?. Klaas van Kruistum krijgt een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. Hij gaat 'onmogelijke' uitdagingen aan, oefent de meest moeilijke beroepen uit en daagt mensen die toppers zijn in hun beroep uit om het tegen hem op te nemen.

Zo 18 augustus 2019 | 12:40 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een tsunami overleven?. Klaas van Kruistum krijgt een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. Hij gaat 'onmogelijke' uitdagingen aan, oefent de meest moeilijke beroepen uit en daagt mensen die toppers zijn in hun beroep uit om het tegen hem op te nemen.

Za 17 augustus 2019 | 13:20 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas blikken omgooien op een afstand van 50 meter?. Kan Klaas blikken omgooien op een afstand van 50 meter? Als eerste gaat Klaas langs bij discuswerpster Corinne Nugter. Zij is meervoudig Nederlands kampioen discuswerpen. Ze traint dagelijks met als doel het behalen van het WK 2019 en de Olympische Spelen 2020. Met haar ervaring lukt het om een stapel blikken op die afstand om te gooien. Voor Klaas is dit nog iets te veel gevraagd. Vervolgens probeert Klaas het met een drone. Toine en Egbert hebben een soort dropsysteem bedacht waardoor de drone een lading kan loslaten.

Za 17 augustus 2019 | 12:50 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?. Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kickbokser Rico Verhoeven. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven? Als eerste gaat Klaas langs bij privédetective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en waar hij Rico kan vinden. Vervolgens gaat Klaas langs bij gadgetexpert van Bright, David Lemereis. Hij staat bekend om z'n legendarische uitpakparty's. Hij test samen met Klaas diverse selfie-gadgets. Maar de oplossing om deze missie te laten slagen komt uit een onverwachte hoek.

Zo 11 augustus 2019 | 12:55 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een parcours over een ruw terrein met obstakels afleggen?. Kan Klaas een parcours afleggen over een ruw terrein? Met één voertuig moet hij de volgende obstakels passeren: een steile helling, een greppel en een rotsblok. Als eerste probeert Klaas het met een 'shredder', dit is een soort 'segway op rupsbanden'

Za 10 augustus 2019 | 13:25 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren?. De missie is: Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren? Alberto is tv-presentator en bekend als undercover-journalist. Op een gemaskerd bal in een kasteel is Alberto van plan een beeldje te stelen. Lukt het Klaas om Alberto op tijd te ontmaskeren? Als eerste krijgt Klaas les van Leen van der Plas. Leen is ex-rechercheur en is gespecialiseerd in predictive profiling. Predictive profiling is een techniek om afwijkend gedrag van personen er snel uit te kunnen pikken. Vervolgens krijgt Klaas hulp van een computerprogramma dat verdacht gedrag herkent. Tenslotte roept hij de hulp in van Peter Hoekstra. Hij is vanaf het begin betrokken geweest bij het ontwikkelen van gezichtsherkenning.

Za 10 augustus 2019 | 13:00 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een superheld zijn?. Als eerste gaat Klaas langs bij Cosplay Gene. Hij gebruikt kostuums en accessoires om een superheld uit te beelden. Hij maakt alles zelf. Klaas mag zijn transformerpak aantrekken om te ervaren hoe het is om superheld te zijn. Maar wat is een superheld zonder superpowers? Daarvoor gaat hij langs bij Arjan van Drunen. Hij heeft voor Klaas een vlammenwerper ontworpen, waarmee Klaas vuur uit zijn handen kan laten komen. Maar om echt een superheld te worden, moet Klaas naar Japan. Daar staat een gigantische robot van 8,5 meter hoog.

Zo 4 augustus 2019 | 13:25 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto?. Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto? Maakt hij betere sushi dan een Japanse chef? Hij treedt ook voor een dag in de voetsporen van een olifantenpedicure.

Zo 4 augustus 2019 | 13:00 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn?. De onmogelijke missie van deze week is: kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn? Klaas wordt uitgedaagd om een lezing te geven over quantummechanica, maar dan op twee verschillende plaatsen en hetzelfde tijdstip.

Za 3 augustus 2019 | 13:25 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts?. Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts? Hij strijdt ook tegen een Nederlands kampioen straatmaken en gaat één dag door het leven als ninja.

Za 3 augustus 2019 | 13:00 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas blijven staan bij een tornado?. De skills van Klaas worden meteen op de proef gesteld: Kan Klaas blijven staan bij een tornado?. Maar dat is toch onmogelijk? Juist en daarom een perfecte missie voor Klaas. Daarvoor klopt hij eerst aan bij oud-weerman en stormjager Reinier van den Berg. Wat is een tornado precies? En bij hoeveel km/h moet hij dan blijven staan? In een bioscoop laat Reinier indrukwekkende beelden van voorbijrazende tornado's zien. Klaas begint zich serieus af te vragen of hij bestand is tegen zo'n gevaarte. Om vast een beetje te oefenen gaat hij langs bij een van de grootste windtunnels ter wereld. In deze 46-meter lange windtunnel in Eindhoven gaat Klaas de kracht van wind ervaren. Om zijn missie te halen heeft Klaas iets slims bedacht. Hij reist af naar Engeland waar hij op een vliegtuig mag staan. Op 300 meter hoogte kan hij de kracht van een echte tornado ervaren.

Zo 28 juli 2019 | 13:25 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?. Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt? Verder is er ook een duel met een biljarter en Klaas is voor één dag kasteelbeheerder van slot Loevestein.

Za 20 juli 2019 | 14:20 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas onzichtbaar worden?. Kan Klaas onzichtbaar worden? Als eerste gaat Klaas langs bij de TU Delft. Professor doctor Sylvia Pont doet onderzoek naar hoe wij waarnemen, dus hoe wij horen, voelen, proeven, ruiken en zien. Ook het onzichtbaar maken van objecten hoort daarbij. Door te spelen met verschillende lenzen kan ze een stukje van Klaas onzichtbaar maken.

Vr 5 juli 2019 | 16:15 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een kluis kraken?. Kan Klaas een kluis kraken? Verder een duel met de populaire DJ Julian Jordan. Klaas is ook voor één dag cowboy in het Amerikaanse El Paso.

Vr 28 juni 2019 | 16:25 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?. Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden? Verdr is er ook een duel met Nederlands beste golfster, en Klaas is voor één dag donutbakker in Seattle.

Zo 23 juni 2019 | 18:05 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Wetenschappelijk magazine (2018) met Klaas van Kruistum. Kan Klaas onzichtbaar worden?. Klaas van Kruistum krijgt een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen. Hij gaat 'onmogelijke' uitdagingen aan, oefent de meest moeilijke beroepen uit en daagt mensen die toppers zijn in hun beroep uit om het tegen hem op te nemen.

Vr 21 juni 2019 | 16:25 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele Afsluitdijk over wandelen?. Kan Klaas in maximaal twee en half uur de hele Afsluitdijk over wandelen? De Afsluitdijk is 30 km lang, dus moet hij gemiddeld twaalf kilometer per uur wandelen.

Vr 14 juni 2019 | 16:25 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas de ruimte in?. Klaas zoekt een antwoord op de vraag: 'Kan Klaas de ruimte in?'. Astronaut André Kuipers weet als geen ander hoe het is in de ruimte en hoe je daar moet komen. Hij maakt Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding nodig is om dit te realiseren. Helaas heeft Klaas die tijd niet en moet hij dus op zoek naar een creatieve oplossing om zijn missie te laten slagen.

Vr 7 juni 2019 | 16:25 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een tsunami overleven?. Kan Klaas een tsunami overleven? Als eerste gaat Klaas naar Delft. Daar staat een enorm apparaat waarmee golven gemaakt worden. Daar leert Klaas wat een tsunami eigenlijk is. In een wildwaterbaan ervaart Klaas met meervoudig Nederlands kampioen wildwaterkano-slalom en wildwaterexpert, Maarten Hermans, hoe sterk de kracht van water is. In Seattle heeft Klaas de ultieme oplossing om een tsunami te overleven: de 'survival capsule'.

Vr 31 mei 2019 | 16:20 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?. Als eerste gaat Klaas langs bij privé-detective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en waar hij Rico kan vinden. Vervolgens gaat Klaas langs bij gadgetexpert van Bright, David Lemereis.

Zo 7 april 2019 | 14:35 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine (2018) met Klaas van Kruistum. Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn?. De onmogelijke missie van deze week is: kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn? Klaas wordt uitgedaagd om een lezing te geven over quantummechanica, maar dan op twee verschillende plaatsen en hetzelfde tijdstip.

Zo 7 april 2019 | 14:10 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine (2018) met Klaas van Kruistum. Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts?. Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts? Hij strijdt ook tegen een Nederlands kampioen straatmaken en gaat één dag door het leven als ninja.

Zo 7 april 2019 | 13:45 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine (2018) met Klaas van Kruistum. Kan Klaas blijven staan bij een tornado?. De skills van Klaas worden meteen op de proef gesteld: Kan Klaas blijven staan bij een tornado?. Maar dat is toch onmogelijk? Juist en daarom een perfecte missie voor Klaas. Daarvoor klopt hij eerst aan bij oud-weerman en stormjager Reinier van den Berg. Wat is een tornado precies? En bij hoeveel km/h moet hij dan blijven staan? In een bioscoop laat Reinier indrukwekkende beelden van voorbijrazende tornado's zien. Klaas begint zich serieus af te vragen of hij bestand is tegen zo'n gevaarte. Om vast een beetje te oefenen gaat hij langs bij een van de grootste windtunnels ter wereld. In deze 46-meter lange windtunnel in Eindhoven gaat Klaas de kracht van wind ervaren. Om zijn missie te halen heeft Klaas iets slims bedacht. Hij reist af naar Engeland waar hij op een vliegtuig mag staan. Op 300 meter hoogte kan hij de kracht van een echte tornado ervaren.

Za 6 april 2019 | 19:50 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Wetenschappelijk magazine (2018) met Klaas van Kruistum. Kan Klaas een superheld zijn?. Als eerste gaat Klaas langs bij Cosplay Gene. Hij gebruikt kostuums en accessoires om een superheld uit te beelden. Hij maakt alles zelf. Klaas mag zijn transformerpak aantrekken om te ervaren hoe het is om superheld te zijn. Maar wat is een superheld zonder superpowers? Daarvoor gaat hij langs bij Arjan van Drunen. Hij heeft voor Klaas een vlammenwerper ontworpen, waarmee Klaas vuur uit zijn handen kan laten komen. Maar om echt een superheld te worden, moet Klaas naar Japan. Daar staat een gigantische robot van 8,5 meter hoog.

Za 6 april 2019 | 14:35 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine (2018) met Klaas van Kruistum. Kan Klaas een parcours over een ruw terrein met obstakels afleggen?. Kan Klaas een parcours afleggen over een ruw terrein? Met één voertuig moet hij de volgende obstakels passeren: een steile helling, een greppel en een rotsblok. Als eerste probeert Klaas het met een 'shredder', dit is een soort 'segway op rupsbanden'

Za 6 april 2019 | 14:10 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Wetenschappelijk magazine (2018) met Klaas van Kruistum. Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren?. De missie is: Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren? Alberto is tv-presentator en bekend als undercover-journalist. Op een gemaskerd bal in een kasteel is Alberto van plan een beeldje te stelen. Lukt het Klaas om Alberto op tijd te ontmaskeren? Als eerste krijgt Klaas les van Leen van der Plas. Leen is ex-rechercheur en is gespecialiseerd in predictive profiling. Predictive profiling is een techniek om afwijkend gedrag van personen er snel uit te kunnen pikken. Vervolgens krijgt Klaas hulp van een computerprogramma dat verdacht gedrag herkent. Tenslotte roept hij de hulp in van Peter Hoekstra. Hij is vanaf het begin betrokken geweest bij het ontwikkelen van gezichtsherkenning.

Za 30 maart 2019 | 19:55 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Wetenschappelijk magazine (2018) met Klaas van Kruistum. Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto?. Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto? Maakt hij betere sushi dan een Japanse chef? Hij treedt ook voor een dag in de voetsporen van een olifantenpedicure.

Za 23 maart 2019 | 19:55 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine (2018) met Klaas van Kruistum. Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn?. De onmogelijke missie van deze week is: kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn? Klaas wordt uitgedaagd om een lezing te geven over quantummechanica, maar dan op twee verschillende plaatsen en hetzelfde tijdstip.

Za 16 maart 2019 | 19:55 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine (2018) met Klaas van Kruistum. Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts?. Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts? Hij strijdt ook tegen een Nederlands kampioen straatmaken en gaat één dag door het leven als ninja.

Za 9 maart 2019 | 19:50 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine (2018) met Klaas van Kruistum. Kan Klaas blijven staan bij een tornado?. De skills van Klaas worden meteen op de proef gesteld: Kan Klaas blijven staan bij een tornado?. Maar dat is toch onmogelijk? Juist en daarom een perfecte missie voor Klaas. Daarvoor klopt hij eerst aan bij oud-weerman en stormjager Reinier van den Berg. Wat is een tornado precies? En bij hoeveel km/h moet hij dan blijven staan? In een bioscoop laat Reinier indrukwekkende beelden van voorbijrazende tornado's zien. Klaas begint zich serieus af te vragen of hij bestand is tegen zo'n gevaarte. Om vast een beetje te oefenen gaat hij langs bij een van de grootste windtunnels ter wereld. In deze 46-meter lange windtunnel in Eindhoven gaat Klaas de kracht van wind ervaren. Om zijn missie te halen heeft Klaas iets slims bedacht. Hij reist af naar Engeland waar hij op een vliegtuig mag staan. Op 300 meter hoogte kan hij de kracht van een echte tornado ervaren.

Ma 7 januari 2019 | 17:35 Klaas kan alles

Aflevering 8 - Populairwetenschappelijk programma. Kan Klaas blikken omgooien op een afstand van 50 meter?. Kan Klaas blikken omgooien op een afstand van 50 meter? Als eerste gaat Klaas langs bij discuswerpster Corinne Nugter. Zij is meervoudig Nederlands kampioen discuswerpen. Ze traint dagelijks met als doel het behalen van het WK 2019 en de Olympische Spelen 2020. Met haar ervaring lukt het om een stapel blikken op die afstand om te gooien. Voor Klaas is dit nog iets te veel gevraagd. Vervolgens probeert Klaas het met een drone. Toine en Egbert hebben een soort dropsysteem bedacht waardoor de drone een lading kan loslaten.

Za 5 januari 2019 | 14:35 Klaas kan alles winterspecial

Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas sneller een sneeuwhelling op dan een skilift?. Kan Klaas sneller een sneeuwhelling op dan een skilift? In het Finse skigebied Ounasvaara onderzoekt Klaas eerst hoe snel een skilift gaat. Met speciale, opblaasbare sneeuwschoenen probeert hij het eerst te voet. Daarna met een speciale snowbike. Hierbij krijgt hij hulp van David Nordemann, Nederlands kampioen, onder de 23, mountainbiken.

Zo 30 december 2018 | 16:55 Klaas kan alles

Aflevering 7 - Populairwetenschappelijk programma. Kan Klaas een parcours over een ruw terrein met obstakels afleggen?. Kan Klaas een parcours afleggen over een ruw terrein? Met één voertuig moet hij de volgende obstakels passeren: een steile helling, een greppel en een rotsblok. Als eerste probeert Klaas het met een 'shredder', dit is een soort 'segway op rupsbanden'

Ma 17 december 2018 | 17:15 Klaas kan alles

Aflevering 6 - Populairwetenschappelijk programma. Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren?. De missie is: Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren? Alberto is tv-presentator en bekend als undercover-journalist. Op een gemaskerd bal in een kasteel is Alberto van plan een beeldje te stelen. Lukt het Klaas om Alberto op tijd te ontmaskeren? Als eerste krijgt Klaas les van Leen van der Plas. Leen is ex-rechercheur en is gespecialiseerd in predictive profiling. Predictive profiling is een techniek om afwijkend gedrag van personen er snel uit te kunnen pikken. Vervolgens krijgt Klaas hulp van een computerprogramma dat verdacht gedrag herkent. Tenslotte roept hij de hulp in van Peter Hoekstra. Hij is vanaf het begin betrokken geweest bij het ontwikkelen van gezichtsherkenning.

Za 15 december 2018 | 19:50 Klaas kan alles winterspecial

Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas een medaille winnen op de Olympische Winterspelen?. Kan Klaas een medaille winnen op de Olympische Winterspelen? Schaatser Jochem Uytdehaage haalde twee keer goud en één keer zilver op de Winterspelen in 2002 en aan hem de eer om Klaas deze haast onmogelijke missie te geven. Omdat schaatsen niet de sterkste kant is van Klaas probeert hij het eerst bij de steeds populairder wordende wintersport curling.

Ma 10 december 2018 | 17:15 Klaas kan alles

Aflevering 5 - Populairwetenschappelijk programma. Kan Klaas een superheld zijn?. Als eerste gaat Klaas langs bij Cosplay Gene. Hij gebruikt kostuums en accessoires om een superheld uit te beelden. Hij maakt alles zelf. Klaas mag zijn transformerpak aantrekken om te ervaren hoe het is om superheld te zijn. Maar wat is een superheld zonder superpowers? Daarvoor gaat hij langs bij Arjan van Drunen. Hij heeft voor Klaas een vlammenwerper ontworpen, waarmee Klaas vuur uit zijn handen kan laten komen. Maar om echt een superheld te worden, moet Klaas naar Japan. Daar staat een gigantische robot van 8,5 meter hoog.

Za 8 december 2018 | 19:50 Klaas kan alles winterspecial

Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas sneller een sneeuwhelling op dan een skilift?. Kan Klaas sneller een sneeuwhelling op dan een skilift? In het Finse skigebied Ounasvaara onderzoekt Klaas eerst hoe snel een skilift gaat. Met speciale, opblaasbare sneeuwschoenen probeert hij het eerst te voet. Daarna met een speciale snowbike. Hierbij krijgt hij hulp van David Nordemann, Nederlands kampioen, onder de 23, mountainbiken.

Za 8 december 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Aflevering 1 - Populairwetenschappelijk programma. Kan Klaas sneller een sneeuwhelling op dan een skilift?

Ma 3 december 2018 | 17:15 Klaas kan alles

Aflevering 4 - Populairwetenschappelijk programma. Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto?. Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto en betere sushi maken dan een Japanse chef? En Klaas is voor één dag olifantenpedicure.

Za 1 december 2018 | 19:55 Klaas kan alles

Aflevering 8 - Populairwetenschappelijk programma. Kan Klaas blikken omgooien op een afstand van 50 meter?. Kan Klaas blikken omgooien op een afstand van 50 meter? Als eerste gaat Klaas langs bij discuswerpster Corinne Nugter. Zij is meervoudig Nederlands kampioen discuswerpen. Ze traint dagelijks met als doel het behalen van het WK 2019 en de Olympische Spelen 2020. Met haar ervaring lukt het om een stapel blikken op die afstand om te gooien. Voor Klaas is dit nog iets te veel gevraagd. Vervolgens probeert Klaas het met een drone. Toine en Egbert hebben een soort dropsysteem bedacht waardoor de drone een lading kan loslaten.

Ma 26 november 2018 | 17:20 Klaas kan alles

Aflevering 3 - Populairwetenschappelijk programma. Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn?. Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn? Voorspelt hij het weer beter dan een Japanse weervrouw? En is hij voor één dag Monster Truck Driver.

Za 24 november 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Aflevering 7 - Populairwetenschappelijk programma. Kan Klaas een parcours over een ruw terrein met obstakels afleggen?. Kan Klaas een parcours afleggen over een ruw terrein? Met één voertuig moet hij de volgende obstakels passeren: een steile helling, een greppel en een rotsblok. Als eerste probeert Klaas het met een 'shredder', dit is een soort 'segway op rupsbanden'

Ma 19 november 2018 | 17:15 Klaas kan alles

Aflevering 2 - Populairwetenschappelijk programma. Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts?. Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts? Hij strijdt tegen een Nederlands Kampioen straatmaken en gaat één dag door het leven als ninja.

Za 17 november 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Aflevering 6 - Populairwetenschappelijk programma. Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren?. De missie is: Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren? Alberto is tv-presentator en bekend als undercover-journalist. Op een gemaskerd bal in een kasteel is Alberto van plan een beeldje te stelen. Lukt het Klaas om Alberto op tijd te ontmaskeren? Als eerste krijgt Klaas les van Leen van der Plas. Leen is ex-rechercheur en is gespecialiseerd in predictive profiling. Predictive profiling is een techniek om afwijkend gedrag van personen er snel uit te kunnen pikken. Vervolgens krijgt Klaas hulp van een computerprogramma dat verdacht gedrag herkent. Tenslotte roept hij de hulp in van Peter Hoekstra. Hij is vanaf het begin betrokken geweest bij het ontwikkelen van gezichtsherkenning.

Ma 12 november 2018 | 17:15 Klaas kan alles

Aflevering 1 - Populairwetenschappelijk programma. Kan Klaas blijven staan bij een tornado?. De skills van Klaas worden meteen op de proef gesteld: Kan Klaas blijven staan bij een tornado?. Maar dat is toch onmogelijk? Juist en daarom een perfecte missie voor Klaas. Daarvoor klopt hij eerst aan bij oud-weerman en stormjager Reinier van den Berg. Wat is een tornado precies? En bij hoeveel km/h moet hij dan blijven staan? In een bioscoop laat Reinier indrukwekkende beelden van voorbijrazende tornado's zien. Klaas begint zich serieus af te vragen of hij bestand is tegen zo'n gevaarte. Om vast een beetje te oefenen gaat hij langs bij een van de grootste windtunnels ter wereld. In deze 46-meter lange windtunnel in Eindhoven gaat Klaas de kracht van wind ervaren. Om zijn missie te halen heeft Klaas iets slims bedacht. Hij reist af naar Engeland waar hij op een vliegtuig mag staan. Op 300 meter hoogte kan hij de kracht van een echte tornado ervaren.

Za 3 november 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Aflevering 5 - Populairwetenschappelijk programma. Kan Klaas een superheld zijn?. Als eerste gaat Klaas langs bij Cosplay Gene. Hij gebruikt kostuums en accessoires om een superheld uit te beelden. Hij maakt alles zelf. Klaas mag zijn transformerpak aantrekken om te ervaren hoe het is om superheld te zijn. Maar wat is een superheld zonder superpowers? Daarvoor gaat hij langs bij Arjan van Drunen. Hij heeft voor Klaas een vlammenwerper ontworpen, waarmee Klaas vuur uit zijn handen kan laten komen. Maar om echt een superheld te worden, moet Klaas naar Japan. Daar staat een gigantische robot van 8,5 meter hoog.

Za 27 oktober 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Aflevering 4 - Populairwetenschappelijk programma. Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto?. Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto en betere sushi maken dan een Japanse chef? En Klaas is voor één dag olifantenpedicure.

Za 20 oktober 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Aflevering 3 - Populairwetenschappelijk programma. Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn?. Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn? Voorspelt hij het weer beter dan een Japanse weervrouw? En is hij voor één dag Monster Truck Driver.

Za 13 oktober 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Aflevering 2 - Populairwetenschappelijk programma. Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts?. Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts? Hij strijdt tegen een Nederlands Kampioen straatmaken en gaat één dag door het leven als ninja.

Za 11 augustus 2018 | 19:25 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas surfen zonder golven?. Kan Klaas surfen zonder golven? Als eerste gaat Klaas langs bij Rick Daman. Hij is expert op het gebied van het suppen, oftwel stand up paddling: staand peddelen op een surfplank. Het lukt Klaas om te blijven staan op een surfplank, maar het gaat hem nog niet snel genoeg. Dus roept hij hulp in van Europees skimboard-kampioen Adrien Raza. Maar de echte oplossing om deze missie te halen komt uit Duitsland: een elektrisch surfboard waarmee Klaas met ruim 40 km/h door het water kan surfen. Klaas gaat ook een duel aan met de 23-jarige bowlingkampioen Ramon Hilferink. Hij haalde brons op de Europese kampioenschappen en behaalde de vijfde plek bij WK jeugd.

Zo 29 juli 2018 | 16:40 Klaas kan alles

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas een autobrand uitblazen?. Kan Klaas een autobrand uitblazen? Als eerste gaat Klaas langs bij de brandweer in Hellevoetsluis. Klaas krijgt veel goede tips, maar vuur uitblazen, dat wordt een moeilijke missie. Bij de TU Delft lukt het om een heel klein vuurtje uit te blazen, maar dat is nog lang geen autobrand.

Zo 22 juli 2018 | 13:55 Klaas kan alles

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas zelf een auto bouwen?. Kan Klaas zelf een auto bouwen? Als eerste gaat Klaas op bezoek bij modelautobouwer Gijsbert Achterberg.

Zo 22 juli 2018 | 13:30 Klaas kan alles

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas vliegen zonder motor?. Kan Klaas vliegen zonder motor? Hij gaat een duel aan met speurhond Zen. En Klaas gaat een dagje aan de slag als golfballenduiker.

Zo 22 juli 2018 | 13:05 Klaas kan alles

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden?. Kan Klaas 100 meter rennen in tien seconden? Al snel komt hij erachter dat dit een haast onmogelijke missie is. Usain Bolt deed het in minder seconden en won daar goud mee op de Olympische Spelen in Brazilië. Eerst gaat Klaas langs bij hardloper Bram Som. De atleet geeft Klaas tips hoe hij zijn hardloopstijl kan verbeteren. Vervolgens krijgt Klaas een uitgebreide bodycheck, zodat hij weet hoe hij zijn snelheid kan verbeteren. Maar de ultieme oplossing vindt Klaas in Londen. Daar ontmoet hij Simeon Dignam-Crotty. Hij is 'the king' met jumping stilts. Los van grote stappen maken is hij ook één van de beste springers in zijn vak met jaren wereldwijde ervaring.

Zo 22 juli 2018 | 12:35 Klaas kan alles

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas een blikseminslag overleven?. Kan Klaas een blikseminslag overleven? Als eerste gaat hij langs bij NOSweerman Gerrit Hiemstra om alles te weten te komen over bliksem. Vervolgens laat wetenschapsjournalist Diederik Jekel met een bijzonder apparaat Klaas ervaren hoe het is om onder stroom te staan. Maar dit is nog niks vergeleken met een echte blikseminslag...

Zo 22 juli 2018 | 12:10 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas een kluis kraken?. Kan Klaas een kluis kraken? Als eerste gaat Klaas langs bij Toool. Dit is de grootste lockpickingorganisatie van Nederland. Een van hun leden is Jos Weyers. Hij is wereldrecordhouder en meervoudig Europees én Amerikaans kampioen sloten openmaken. Twee keer per maand komt hij met andere lockpickers samen in dit Amsterdamse café om hoe kan het ook anders... sloten open te maken.

Zo 22 juli 2018 | 11:45 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?. Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt? Als eerste gaat Klaas langs bij de Efteling. De fakir vliegt daar als sinds 1958 dagelijks heen en weer op zijn tapijt. Maar de fakir wil zijn geheim niet prijsgeven, dus moet Klaas op zoek naar andere oplossingen.

Zo 22 juli 2018 | 11:15 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden?. Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden? Als eerste gaat Klaas langs bij een diepvriesopslag, waar mensen de hele dag werken bij -27 graden. Hoe houden zij zich warm gedurende het werk? Daarna gaat Klaas langs bij het 'Freezlab' in Amsterdam. Om je lichaam te resetten gaan mensen hier in een cabine waar het -110 graden is. Deze extreme kou is voor Klaas niet langer vol te houden dan drie minuten. Iemand die weet hoe je wel een hele nacht bij zulke lage temperaturen kan doorbrengen is bergbeklimmer Wilco van Rooijen.

Za 21 juli 2018 | 13:40 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas onzichtbaar worden?. Klaas gaat langs bij de TU Delft. Professor doctor Sylvia Pont doet onderzoek naar hoe wij waarnemen, dus hoe wij horen, voelen, proeven, ruiken en zien. Ook het onzichtbaar maken van objecten hoort daarbij. Door te spelen met verschillende lenzen kan ze een stukje van Klaas onzichtbaar maken.

Za 21 juli 2018 | 13:15 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele Afsluitdijk over wandelen?. Kan Klaas in maximaal twee en half uur de hele Afsluitdijk over wandelen? De Afsluitdijk is 30 km lang, dus moet hij gemiddeld twaalf kilometer per uur wandelen.

Za 21 juli 2018 | 12:50 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas de ruimte in?. Klaas zoekt een antwoord op de vraag of hij de ruimte in kan. Astronaut Andre Kuipers weet als geen ander hoe het is in de ruimte en hoe je daar moet komen. Hij maakt Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding nodig is om dit te realiseren. Helaas heeft Klaas die tijd niet en moet hij dus op zoek naar een creatieve oplossing om zijn missie te laten slagen. Ook gaat Klaas een duel aan met de zeer ervaren oppas Maartje van Gorp. En Klaas is voor een dag wachtcommandant bij de Koninklijke Landmacht.

Za 21 juli 2018 | 12:25 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas een tsunami overleven?. Kan Klaas een tsunami overleven? Als eerste gaat Klaas naar Delft. Daar staat een enorm apparaat waarmee golven gemaakt worden. Daar leert Klaas wat een tsunami eigenlijk is. In een wildwaterbaan ervaart Klaas met meervoudig Nederlands kampioen wildwaterkano-slalom en wildwaterexpert, Maarten Hermans, hoe sterk de kracht van water is. In Seattle heeft Klaas de ultieme oplossing om een tsunami te overleven: de 'survival capsule'.

Za 21 juli 2018 | 11:55 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?. Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kick-boxer Rico Verhoeven. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven? Als eerste gaat Klaas langs bij privé-detective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en waar hij Rico kan vinden.

Za 21 juli 2018 | 11:50 Marathon Klaas kan alles

Jeugdprogramma

Za 7 juli 2018 | 19:55 Klaas kan alles

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas zelf een auto bouwen?. Kan Klaas zelf een auto bouwen? Als eerste gaat Klaas op bezoek bij modelautobouwer Gijsbert Achterberg.

Wo 4 juli 2018 | 14:05 Klaas kan alles

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas vliegen zonder motor?. Kan Klaas vliegen zonder motor? Hij gaat een duel aan met speurhond Zen. En Klaas gaat een dagje aan de slag als golfballenduiker.

Za 30 juni 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas vliegen zonder motor?. Kan Klaas vliegen zonder motor? Hij gaat een duel aan met speurhond Zen. En Klaas gaat een dagje aan de slag als golfballenduiker.

Wo 27 juni 2018 | 14:05 Klaas kan alles

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden?. Kan Klaas 100 meter rennen in tien seconden? Al snel komt hij erachter dat dit een haast onmogelijke missie is. Usain Bolt deed het in minder seconden en won daar goud mee op de Olympische Spelen in Brazilië. Eerst gaat Klaas langs bij hardloper Bram Som. De atleet geeft Klaas tips hoe hij zijn hardloopstijl kan verbeteren. Vervolgens krijgt Klaas een uitgebreide bodycheck, zodat hij weet hoe hij zijn snelheid kan verbeteren. Maar de ultieme oplossing vindt Klaas in Londen. Daar ontmoet hij Simeon Dignam-Crotty. Hij is 'the king' met jumping stilts. Los van grote stappen maken is hij ook één van de beste springers in zijn vak met jaren wereldwijde ervaring.

Za 23 juni 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden?. Kan Klaas 100 meter rennen in tien seconden? Al snel komt hij erachter dat dit een haast onmogelijke missie is. Usain Bolt deed het in minder seconden en won daar goud mee op de Olympische Spelen in Brazilië. Eerst gaat Klaas langs bij hardloper Bram Som. De atleet geeft Klaas tips hoe hij zijn hardloopstijl kan verbeteren. Vervolgens krijgt Klaas een uitgebreide bodycheck, zodat hij weet hoe hij zijn snelheid kan verbeteren. Maar de ultieme oplossing vindt Klaas in Londen. Daar ontmoet hij Simeon Dignam-Crotty. Hij is 'the king' met jumping stilts. Los van grote stappen maken is hij ook één van de beste springers in zijn vak met jaren wereldwijde ervaring.

Wo 20 juni 2018 | 14:05 Klaas kan alles

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas een blikseminslag overleven?. Kan Klaas een blikseminslag overleven? Als eerste gaat hij langs bij NOSweerman Gerrit Hiemstra om alles te weten te komen over bliksem. Vervolgens laat wetenschapsjournalist Diederik Jekel met een bijzonder apparaat Klaas ervaren hoe het is om onder stroom te staan. Maar dit is nog niks vergeleken met een echte blikseminslag...

Za 16 juni 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas een blikseminslag overleven?. Kan Klaas een blikseminslag overleven? Als eerste gaat hij langs bij NOSweerman Gerrit Hiemstra om alles te weten te komen over bliksem. Vervolgens laat wetenschapsjournalist Diederik Jekel met een bijzonder apparaat Klaas ervaren hoe het is om onder stroom te staan. Maar dit is nog niks vergeleken met een echte blikseminslag...

Wo 13 juni 2018 | 14:05 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas een kluis kraken?. Kan Klaas een kluis kraken? Als eerste gaat Klaas langs bij Toool. Dit is de grootste lockpickingorganisatie van Nederland. Een van hun leden is Jos Weyers. Hij is wereldrecordhouder en meervoudig Europees én Amerikaans kampioen sloten openmaken. Twee keer per maand komt hij met andere lockpickers samen in dit Amsterdamse café om hoe kan het ook anders... sloten open te maken.

Za 9 juni 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas een kluis kraken?. Kan Klaas een kluis kraken? Als eerste gaat Klaas langs bij Toool. Dit is de grootste lockpickingorganisatie van Nederland. Een van hun leden is Jos Weyers. Hij is wereldrecordhouder en meervoudig Europees én Amerikaans kampioen sloten openmaken. Twee keer per maand komt hij met andere lockpickers samen in dit Amsterdamse café om hoe kan het ook anders... sloten open te maken.

Wo 6 juni 2018 | 14:05 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?. Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt? Als eerste gaat Klaas langs bij de Efteling. De fakir vliegt daar als sinds 1958 dagelijks heen en weer op zijn tapijt. Maar de fakir wil zijn geheim niet prijsgeven, dus moet Klaas op zoek naar andere oplossingen.

Za 2 juni 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?. Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt? Als eerste gaat Klaas langs bij de Efteling. De fakir vliegt daar als sinds 1958 dagelijks heen en weer op zijn tapijt. Maar de fakir wil zijn geheim niet prijsgeven, dus moet Klaas op zoek naar andere oplossingen.

Za 26 mei 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden?. Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden? Als eerste gaat Klaas langs bij een diepvriesopslag, waar mensen de hele dag werken bij -27 graden. Hoe houden zij zich warm gedurende het werk? Daarna gaat Klaas langs bij het 'Freezlab' in Amsterdam. Om je lichaam te resetten gaan mensen hier in een cabine waar het -110 graden is. Deze extreme kou is voor Klaas niet langer vol te houden dan drie minuten. Iemand die weet hoe je wel een hele nacht bij zulke lage temperaturen kan doorbrengen is bergbeklimmer Wilco van Rooijen.

Za 19 mei 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas onzichtbaar worden?. Klaas gaat langs bij de TU Delft. Professor doctor Sylvia Pont doet onderzoek naar hoe wij waarnemen, dus hoe wij horen, voelen, proeven, ruiken en zien. Ook het onzichtbaar maken van objecten hoort daarbij. Door te spelen met verschillende lenzen kan ze een stukje van Klaas onzichtbaar maken.

Za 12 mei 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele Afsluitdijk over wandelen?. Kan Klaas in maximaal twee en half uur de hele Afsluitdijk over wandelen? De Afsluitdijk is 30 km lang, dus moet hij gemiddeld twaalf kilometer per uur wandelen.

Za 5 mei 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas de ruimte in?: Klaas zoekt een antwoord op de vraag of hij de ruimte in kan. Astronaut Andre Kuipers weet als geen ander hoe het is in de ruimte en hoe je daar moet komen. Hij maakt Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding nodig is om dit te realiseren. Helaas heeft Klaas die tijd niet en moet hij dus op zoek naar een creatieve oplossing om zijn missie te laten slagen. Ook gaat Klaas een duel aan met de zeer ervaren oppas Maartje van Gorp. En Klaas is voor een dag wachtcommandant bij de Koninklijke Landmacht.

Za 28 april 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas een tsunami overleven?: Kan Klaas een tsunami overleven? Als eerste gaat Klaas naar Delft. Daar staat een enorm apparaat waarmee golven gemaakt worden. Daar leert Klaas wat een tsunami eigenlijk is. In een wildwaterbaan ervaart Klaas met meervoudig Nederlands kampioen wildwaterkano-slalom en wildwaterexpert, Maarten Hermans, hoe sterk de kracht van water is. In Seattle heeft Klaas de ultieme oplossing om een tsunami te overleven: de 'survival capsule'.

Za 21 april 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?: Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kick-boxer Rico Verhoeven. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven? Als eerste gaat Klaas langs bij privé-detective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en waar hij Rico kan vinden.

Zo 28 januari 2018 | 14:25 Klaas kan alles winterspecial

Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas een medaille winnen op de Olympische Winterspelen?: Kan Klaas een medaille winnen op de Olympische Winterspelen? Schaatser Jochem Uytdehaage haalde twee keer goud en één keer zilver op de Winterspelen in 2002 en aan hem de eer om Klaas deze haast onmogelijke missie te geven. Omdat schaatsen niet de sterkste kant is van Klaas probeert hij het eerst bij de steeds populairder wordende wintersport curling.

Zo 28 januari 2018 | 14:20 Klaas kan alles winterspecial 2

Zo 28 januari 2018 | 14:00 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas een kluis kraken?: Kan Klaas een kluis kraken? Als eerste gaat Klaas langs bij Toool. Dit is de grootste lockpickingorganisatie van Nederland. Een van hun leden is Jos Weyers. Hij is wereldrecordhouder en meervoudig Europees én Amerikaans kampioen sloten openmaken. Twee keer per maand komt hij met andere lockpickers samen in dit Amsterdamse café om hoe kan het ook anders... sloten open te maken.

Zo 28 januari 2018 | 13:35 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?: Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt? Als eerste gaat Klaas langs bij de Efteling. De fakir vliegt daar als sinds 1958 dagelijks heen en weer op zijn tapijt. Maar de fakir wil zijn geheim niet prijsgeven, dus moet Klaas op zoek naar andere oplossingen.

Zo 28 januari 2018 | 13:05 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden?: Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden? Als eerste gaat Klaas langs bij een diepvriesopslag, waar mensen de hele dag werken bij -27 graden. Hoe houden zij zich warm gedurende het werk? Daarna gaat Klaas langs bij het 'Freezlab' in Amsterdam. Om je lichaam te resetten gaan mensen hier in een cabine waar het -110 graden is. Deze extreme kou is voor Klaas niet langer vol te houden dan drie minuten. Iemand die weet hoe je wel een hele nacht bij zulke lage temperaturen kan doorbrengen is bergbeklimmer Wilco van Rooijen.

Zo 28 januari 2018 | 12:40 Marathonweekend Klaas kan alles

Zo 28 januari 2018 | 12:40 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas onzichtbaar worden?: Klaas gaat langs bij de TU Delft. Professor doctor Sylvia Pont doet onderzoek naar hoe wij waarnemen, dus hoe wij horen, voelen, proeven, ruiken en zien. Ook het onzichtbaar maken van objecten hoort daarbij. Door te spelen met verschillende lenzen kan ze een stukje van Klaas onzichtbaar maken.

Za 27 januari 2018 | 14:20 Klaas kan alles winterspecial

Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas sneller een sneeuwhelling op dan een skilift?: Kan Klaas sneller een sneeuwhelling op dan een skilift? In het Finse skigebied Ounasvaara onderzoekt Klaas eerst hoe snel een skilift gaat. Met speciale, opblaasbare sneeuwschoenen probeert hij het eerst te voet. Daarna met een speciale snowbike. Hierbij krijgt hij hulp van David Nordemann, Nederlands kampioen, onder de 23, mountainbiken.

Za 27 januari 2018 | 14:10 Klaas kan alles winterspecial 1

Za 27 januari 2018 | 13:55 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele Afsluitdijk over wandelen?: Kan Klaas in maximaal twee en half uur de hele Afsluitdijk over wandelen? De Afsluitdijk is 30 km lang, dus moet hij gemiddeld twaalf kilometer per uur wandelen.

Za 27 januari 2018 | 13:30 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas de ruimte in?: Klaas zoekt een antwoord op de vraag of hij de ruimte in kan. Astronaut Andre Kuipers weet als geen ander hoe het is in de ruimte en hoe je daar moet komen. Hij maakt Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding nodig is om dit te realiseren. Helaas heeft Klaas die tijd niet en moet hij dus op zoek naar een creatieve oplossing om zijn missie te laten slagen. Ook gaat Klaas een duel aan met de zeer ervaren oppas Maartje van Gorp. En Klaas is voor een dag wachtcommandant bij de Koninklijke Landmacht.

Za 27 januari 2018 | 13:05 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas een tsunami overleven?: Kan Klaas een tsunami overleven? Als eerste gaat Klaas naar Delft. Daar staat een enorm apparaat waarmee golven gemaakt worden. Daar leert Klaas wat een tsunami eigenlijk is. In een wildwaterbaan ervaart Klaas met meervoudig Nederlands kampioen wildwaterkano-slalom en wildwaterexpert, Maarten Hermans, hoe sterk de kracht van water is. In Seattle heeft Klaas de ultieme oplossing om een tsunami te overleven: de 'survival capsule'.

Za 27 januari 2018 | 12:35 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?: Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kick-boxer Rico Verhoeven. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven? Als eerste gaat Klaas langs bij privé-detective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en waar hij Rico kan vinden.

Za 27 januari 2018 | 12:30 Marathonweekend Klaas kan alles

Zo 7 januari 2018 | 18:05 Klaas kan alles winterspecial

Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas een medaille winnen op de Olympische Winterspelen?: Kan Klaas een medaille winnen op de Olympische Winterspelen? Schaatser Jochem Uytdehaage haalde twee keer goud en één keer zilver op de Winterspelen in 2002 en aan hem de eer om Klaas deze haast onmogelijke missie te geven. Omdat schaatsen niet de sterkste kant is van Klaas probeert hij het eerst bij de steeds populairder wordende wintersport curling.

Za 6 januari 2018 | 18:05 Klaas kan alles winterspecial

Klaas probeert in deze winterspecial een antwoord te krijgen op de vraag: Kan Klaas een medaille winnen op de Olympische Winterspelen? Schaatser Jochem Uytdehaage haalde twee keer goud en één keer zilver op de Winterspelen in 2002 en aan hem de eer om Klaas deze haast onmogelijke missie te geven. Omdat schaatsen niet de sterkste kant is van Klaas probeert hij het eerst bij de steeds populairder wordende wintersport Curling. Vervolgens reist Klaas af naar Oberhof. In een enorme indoor skihal leert Klaas de wintersport biatlon (langlaufen en schieten), van de beste Nederlandse ex-biatleet en nu commentator van Eurosport, Herbert Cool. In Winterberg moet Klaas zijn zenuwen in bedwang houden als hij met een echte bob de officiële bobsleebaan af gaat. Ook in de winter-afleveringen probeert Klaas een bijzonder beroep uit. Deze keer is Klaas voor één dag Pistenbully-bestuurder, Mikko Lönnström. Klaas kan niet wachten om de sneeuwbulldozer te mogen bedienen. Daarnaast gaat Klaas een duel aan met een professional. Deze week tegen een sneeuwbalgooier. Yukigassen (sneeuwbalgevecht) is in Japan ontstaan en is daar een officiële sport. Het is een beetje zoals paintballen, als je geraakt bent, moet je het veld verlaten. Ook in Finland is deze sport populair en Klaas gaat daar het duel aan tegen de sterspeler van het Finse team dat al vijf keer op rij Europees kampioen is geworden.

Zo 31 december 2017 | 18:05 Klaas kan alles winterspecial

Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas sneller een sneeuwhelling op dan een skilift?: Kan Klaas sneller een sneeuwhelling op dan een skilift? In het Finse skigebied Ounasvaara onderzoekt Klaas eerst hoe snel een skilift gaat. Met speciale, opblaasbare sneeuwschoenen probeert hij het eerst te voet. Daarna met een speciale snowbike. Hierbij krijgt hij hulp van David Nordemann, Nederlands kampioen, onder de 23, mountainbiken.

Vr 29 december 2017 | 17:15 Klaas kan alles winterspecial

Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas een medaille winnen op de Olympische Winterspelen?: Kan Klaas een medaille winnen op de Olympische Winterspelen? Schaatser Jochem Uytdehaage haalde twee keer goud en één keer zilver op de Winterspelen in 2002 en aan hem de eer om Klaas deze haast onmogelijke missie te geven. Omdat schaatsen niet de sterkste kant is van Klaas probeert hij het eerst bij de steeds populairder wordende wintersport curling.

Za 23 december 2017 | 12:30 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden?: Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden? Als eerste gaat Klaas langs bij een diepvriesopslag, waar mensen de hele dag werken bij -27 graden. Hoe houden zij zich warm gedurende het werk? Daarna gaat Klaas langs bij het 'Freezlab' in Amsterdam. Om je lichaam te resetten gaan mensen hier in een cabine waar het -110 graden is. Deze extreme kou is voor Klaas niet langer vol te houden dan drie minuten. Iemand die weet hoe je wel een hele nacht bij zulke lage temperaturen kan doorbrengen is bergbeklimmer Wilco van Rooijen.

Vr 22 december 2017 | 17:15 Klaas kan alles winterspecial

Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas sneller een sneeuwhelling op dan een skilift?: Kan Klaas sneller een sneeuwhelling op dan een skilift? In het Finse skigebied Ounasvaara onderzoekt Klaas eerst hoe snel een skilift gaat. Met speciale, opblaasbare sneeuwschoenen probeert hij het eerst te voet. Daarna met een speciale snowbike. Hierbij krijgt hij hulp van David Nordemann, Nederlands kampioen, onder de 23, mountainbiken.

Za 11 november 2017 | 17:35 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas een kluis kraken?: Kan Klaas een kluis kraken? Als eerste gaat Klaas langs bij Toool. Dit is de grootste lockpickingorganisatie van Nederland. Een van hun leden is Jos Weyers. Hij is wereldrecordhouder en meervoudig Europees én Amerikaans kampioen sloten openmaken. Twee keer per maand komt hij met andere lockpickers samen in dit Amsterdamse café om hoe kan het ook anders... sloten open te maken.

Za 4 november 2017 | 17:30 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?: Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt? Als eerste gaat Klaas langs bij de Efteling. De fakir vliegt daar als sinds 1958 dagelijks heen en weer op zijn tapijt. Maar de fakir wil zijn geheim niet prijsgeven, dus moet Klaas op zoek naar andere oplossingen.

 Meer