Kinderen op tv (tv-tip)

Morgen | 21:00 Nieuw: The Handmaid's Tale

Morgen - Drama, Vanaf vanavond is de hooggewaardeerde Amerikaanse dramaserie The Handmaid's Tale voor het eerst op de ...

Vanaf vanavond is de hooggewaardeerde Amerikaanse dramaserie The Handmaid's Tale voor het eerst op de Nederlandse televisie te zien. Seriezender FOX gaat de serie elke maandag vanaf 21:00 uur met dubbele afleveringen uitzenden. Gedwongen De serie speelt zich af in een dystopische samenleving waarin vruchtbare vrouwen gedwongen worden om te werken als dienstmaagd en kinderen te krijgen voor de heersende elite. The Handmaid's Tale is gebaseerd op de gelijknamige roman van Margaret Atwood. Vruchtbaar Het hoofdpersonage in de serie is Offred, een van de weinige vruchtbare vrouwen in de republiek Gilead. Als dienstmaagd heeft ze het moeilijk met haar leven. Ze is draagmoeder voor een machtige commandant en zijn haatdragende vrouw. On demand kun je The Handmaid's Tale seizoen 1 t/m 3 kijken op Videoland via gids.tv/serie/the-handmaids-tale.

Je vindt hier de programma's van Kinderen op tv We hebben de volgende programma's voor Kinderen Nieuw: The Handmaid's Tale: Morgen - Drama, Vanaf vanavond is de hooggewaardeerde Amerikaanse dramaserie The Handmaid's Tale voor het eerst op de. Café Lazarus: Informatief, Seizoen 2020 Leugens en waarachtigheid EO De Pools Belgische filosoof en schrijver Alicja Gescinska. Avontuur in de wildernis: Film, De 13 jarige Zach en de 12 jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar hulp. Telekids Mini's: De Avonturen Van Bollo: Jeugd, Aflevering 4 Kinderprogramma. De beer Bollo en zijn vriendjes Max, Bijtje en Egel nemen de jonge kijkers mee de. Wickie de Viking: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 48 van 78 De bessenstrijd KRO NCRV De kinderen gaan naar rotseiland om een bessenstrijd te. Ik mis je: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 2 van 12 EO Kort na haar scheiding krijgt de moeder van Edith van Grondelle de. De Grote Tuinverbouwing: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 38 van 39 In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van. Misdaadcollege: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 2 van 4 De ontdekking van een grote internationale zakkenrollersbende van kinderen. Property Brothers: Forever Home: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 9 New Lives, New Home Een stel dat een stap terug deed uit drukke carrières om op hun. Crikey! It's the Irwins: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 6 Irwin African Adventure Weduwe Terry Irwin en haar kinderen Bindi en Robert zetten in de.

Kinderen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 06:45 Café Lazarus

Seizoen 2020 - Leugens en waarachtigheid - EO De Pools-Belgische filosoof en schrijver Alicja Gescinska bezoekt het café. Ze schrijft het essay voor de maand van de filosofie (april) met de naam 'Kinderen van Apate - over leugens en waarachtigheid'. Alicja houdt hierin een pleidooi voor de herwaardering van waarachtigheid in tijden van fake news en factfree politics. Ze neemt de gelauwerde Belgische schrijver en activist David Van Reybrouck mee. Marleen praat met hen over waarachtigheid, betrokkenheid en het terugwinnen van vertrouwen in de politiek. Berget Lewis brengt de soul in deze uitzending.

Vandaag | 07:15 Telekids Mini's: De Avonturen Van Bollo

Aflevering 4 Kinderprogramma. De beer Bollo en zijn vriendjes Max, Bijtje en Egel nemen de jonge kijkers mee de natuur in. Samen beleven ze vele avonturen. Zo gaan ze kamperen, schatzoeken, vliegeren, picknicken en nog veel meer. Op een humoristische en positieve manier zien kinderen hoe leuk het is om de natuur te ontdekken, erover te leren en hoe je kunt samenwerken en elkaar kunt helpen.

Vandaag | 07:40 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Aflevering 48 van 78 - De bessenstrijd - KRO-NCRV De kinderen gaan naar rotseiland om een bessenstrijd te houden. Gilby is niet van plan om te verliezen, zelfs al moet hij valsspelen. Al snel loopt het spel uit de hand.

Vandaag | 08:55 Ik mis je

Seizoen 2020 - Aflevering 2 van 12 - EO Kort na haar scheiding krijgt de moeder van Edith van Grondelle de longaandoening COPD. Na een paar goede jaren gaat ze in 2008 hard achteruit. Edith laat haar moeder vol vertrouwen los, maar mist haar sterker nu ze een lieve schoonmoeder heeft in wie ze veel van haar eigen moeder herkent. * 'We zijn wel wat stormen gewend, maar dit komt nooit meer goed.' Als Sandra en Robert het bericht krijgen dat hun 22-jarige zoon is verongelukt, weten ze niet waar ze het zoeken moeten. Toch bidden ze: 'Help ons, dat we hier niet aan onderdoor gaan'. * 'Ik heb mezelf verweten dat ik niet heb aangevoeld dat mijn dochter zo ziek was', zegt Fredy den Haan. Haar dochter Ellen lijkt griep te hebben. Daarom nemen Fredy en haar man de drie kleinkinderen een dagje mee uit. Die staan al buiten te wachten. Ze neemt geen afscheid van Ellen.

Vandaag | 09:30 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 38 van 39 In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. Daarnaast gaat het team ook balkons aanpakken en geven Anne en Rosanne creatieve en groene DIY-tips die iedereen makkelijk thuis kan toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen op pad om wat grotere projecten aan te pakken. Zo maakt hij met- en voor kinderen een beleeftuin op een basisschool. Rob Verlinden bezoekt in zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij vragen van de kijkers.

Vandaag | 10:05 Misdaadcollege

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 4 - De ontdekking van een grote internationale zakkenrollersbende van kinderen - WNL Bendes rondreizende zakkenrollers en winkeldieven vormen al jaren een groot probleem in Amsterdam. In 2014 slaat een politieagent alarm als hij steeds maar weer dezelfde daders betrapt: kinderen, veelal afkomstig uit de Balkan. Soms nog geen 10 jaar oud. Deze kinderen worden aangestuurd door volwassenen en van stad naar stad gezeuld om te stelen. Politie en Justitie besluiten een landelijk onderzoeksteam op te zetten en houden uiteindelijk twee personen aan uit een criminele familie die kinderen gebruikt om misdrijven te plegen.

Vandaag | 14:32 Sprookjes

Rozenroodje en Rozenwitje Er was eens een arme weduwe die met haar kinderen in haar hutje woonde. Het waren erg lieve en vlijtige kinderen. Regelmatig liepen ze alleen door het bos en verzamelden ze rode bessen. Geen enkel dier deed hen kwaad, of was bang voor hen. Ze leefden daar erg gelukkig, tot op een dag...

Vandaag | 17:00 Checkpoint

Seizoen 2020 - EO Een avontuurlijk testprogramma voor kinderen.

Vandaag | 22:20 NCIS: New Orleans

Seizoen 4 - Aflevering 9 van 24 - Hard Knock Life Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Pride twijfelt over het bewijs dat aantoont dat straatkinderen verdachten zijn van de moord op een onderofficier.

Vandaag | 22:55 Kees van Amstel: De man die ik niet wilde worden

BNNVARA Kees van Amstel schetst een grappig en indringend portret van zijn leven als vijftiger. Hij had zijn levensgeluk graag anders gezien. Hoewel hij maar wat graag een burgerlijk bestaan met vrouw en kinderen had gewild, eindigde hij als kinderloze single. Hij probeert wanhopig zijn leven te redden met mindfulness of in de smaak te vallen bij de single vrouwen van boven de veertig. Hij vult de leegte in zijn leven door verre reizen te maken, maar bij Kees gaat meestal iets mis. Hij overleeft ternauwernood een prachtige en angstaanjagende reis in de Kalahariwoestijn in Botswana. En als hij op het kind van vrienden moet passen lijkt dat eerst ook op een drama uit te lopen. In de hilarische finale van het programma maakt Kees duidelijk dat zijn parttime baan als leraar ook de nodige problemen geeft.

Vandaag | 23:15 Reportage: Mick Philpott: Vader en moordenaar van zijn eigen kinderen

Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. In mei 2012 zette Mick Philpott zijn eigen huis in brand. Hierbij kwamen zes van zijn kinderen om het leven en heel Engeland stond op zijn kop. Een jaar later kreeg Mick levenslang voor zijn huiveringwekkende daad. Aan de hand van verhalen van zijn zoon, naaste familie, vrienden en familie geeft deze documentaire een nieuwe kijk op deze tragedie. Wat is er die bewuste dag precies gebeurd?

Morgen | 06:36 Bo Beer

Seizoen 1 - Aflevering 12 van 26 - Tekenen - KRO-NCRV Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.

Morgen | 07:03 Jul & Julia

Jul & Julia en het snoepjesmonster Het is bijna Halloween en dan mag iedereen zich verkleden om snoep te verzamelen. Maar Meneer Kaasgaaf heeft niet genoeg snoep besteld en nu is hij bang dat er geen kinderen naar het pretpark komen! De boeven bedenken een plan: zij zorgen voor het snoep en in ruil willen ze de baas van de toren worden. Meneer Kaasgaaf gaat met tegenzin akkoord. Kan het Snoepjesmonster Jul, Julia en Mevrouw Suikerspin helpen de fout te herstellen?

Morgen | 08:44 Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes

Stoplicht Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. Deze liedjes zijn geschreven door niemand minder dan Jan Smit en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit.

Morgen | 09:45 Telekids Mini's: Super Wings

De edele ridder Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Morgen | 09:59 Telekids Mini's: Robocar Poli

Verstoppertje Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Morgen | 10:56 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Aflevering 61 Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Morgen | 11:05 Sonja op zaterdag

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 9 - Sonja op de kermis - BNNVARA Sonja Barend in gesprek met mensen die van en op de kermis leven. Er wordt onder andere gesproken over het leven op de kermis, de vraag of je als 'burger' op de kermis kan aarden, het wonen in verschillende plaatsen, de geluidsoverlast die de kermis veroorzaakt, hun binding met het kermisleven, de vraag waar de kermiskinderen naar school gaan, de pachtsommen die betaald worden voor een standplaats en hoe de inschrijfprocedure werkt bij de gemeentes, het zogenaamde kijkwerk op de kermis, waarzeggen, hoe de financiering geregeld wordt voor nieuwe attracties, ouderdom en de toekomst van de kermis.

Morgen | 12:12 Troetelbeertjes

Aflevering 26 Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Morgen | 15:55 Kijkbuiskinderen

Aflevering 6 van 8 - Ko de Boswachter - KRO-NCRV Makers van kinder- en jeugdporgramma's worden opnieuw bij elkaar gebracht en halen gezamenlijk herinneringen op. Het weerzien én het gezamenlijk bezoeken van de opnamelocaties haalt veel nieuwe verhalen in de makers naar boven. Deze aflevering wordt er teruggeblikt op de Ko de Boswachtershow

Morgen | 17:45 Dr. Phil

Seizoen 18 - 46 year old moocher dad sleeping in a bunk bed Kelly's vader heeft haar ex-man, Allen, na hun scheiding in huis genomen. Hij woont daar al ruim vijf jaar en slaapt zelfs in Kelly's oude kinderkamer. Kelly wil dat hij haar ouderlijk huis verlaat en zijn verantwoordelijkheid neemt voor hun twee kinderen.

Morgen | 20:30 Raw Deal IMDb: 5.6

Morgen - IMDB * 5.6 - Thriller, Amerikaanse actiefilm uit 1986 (ook in HD) van regisseur John Irvin met Arnold Schwarzenegger, Kathryn Harrold, Darren McGavin en anderen. Als de zoon van FBI agent Harry Shannon wordt vermoord door de maffia, wil hij ...

Amerikaanse actiefilm uit 1986 (ook in HD) van regisseur John Irvin met Arnold Schwarzenegger, Kathryn Harrold, Darren McGavin en anderen. Als de zoon van FBI-agent Harry Shannon wordt vermoord door de maffia, wil hij gerechtigheid. Shannon vraagt voormalig FBI-agent Kaminsky om te infiltreren in de organisatie. Kijkwijzer indicatie: let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat angst en geweld. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/raw-deal

Morgen | 23:20 PENOZA

Aflevering 1 van 40 - Terug van weggeweest (1/2) - KRO-NCRV Carmen is een nieuw leven begonnen onder een nieuwe naam. Ze woont met haar kinderen op het platteland en heeft geen contact meer met haar familie. Broer Irwan zit in de bak, waar hij trouwt met de hoogzwangere Hanneke. Vader André zit ook nog in de gevangenis en hoort dat hij niet lang meer te leven heeft.

Overmorgen | 06:34 Bo Beer

Seizoen 1 - Aflevering 13 van 26 - De voetbal - KRO-NCRV Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.

Overmorgen | 07:03 Jul & Julia

Jul & Julia en het snoepjesmonster Het is bijna Halloween en dan mag iedereen zich verkleden om snoep te verzamelen. Maar Meneer Kaasgaaf heeft niet genoeg snoep besteld en nu is hij bang dat er geen kinderen naar het pretpark komen! De boeven bedenken een plan: zij zorgen voor het snoep en in ruil willen ze de baas van de toren worden. Meneer Kaasgaaf gaat met tegenzin akkoord. Kan het Snoepjesmonster Jul, Julia en Mevrouw Suikerspin helpen de fout te herstellen?

 Meer

Kinderen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:00 Avontuur in de wildernis

Film, De 13 jarige Zach en de 12 jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar hulp ...

De 13-jarige Zach en de 12-jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar hulp verdwalen ze en moeten allerlei gevaren zien te overwinnen. Ondertussen gaan de ouders Robert en Susan op zoek naar hun kinderen. De ouders willen scheiden, maar misschien brengt deze zoektocht hen wel dichter bij elkaar.

Vandaag | 11:25 Property Brothers: Forever Home

Seizoen 2 - Aflevering 9 - New Lives, New Home Een stel dat een stap terug deed uit drukke carrières om op hun kinderen te kunnen focussen droomt van een nieuwe layout. Drew en Jonathan komen met een huisindeling.

Vandaag | 11:50 Crikey! It's the Irwins

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Irwin African Adventure Weduwe Terry Irwin en haar kinderen Bindi en Robert zetten in de dierentuin Australia Zoo, vlak bij Brisbane, het werk van Steve Irwin voort.

Vandaag | 12:45 Crikey! It's the Irwins

Seizoen 1 - Aflevering 7 - It's A Baby Giraffe! Weduwe Terry Irwin en haar kinderen Bindi en Robert zetten in de dierentuin Australia Zoo, vlak bij Brisbane, het werk van Steve Irwin voort.

Vandaag | 13:40 Crikey! It's the Irwins

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Robert's Baby Kangaroo Weduwe Terry Irwin en haar kinderen Bindi en Robert zetten in de dierentuin Australia Zoo, vlak bij Brisbane, het werk van Steve Irwin voort.

Vandaag | 14:30 De Boskampi's

Comedy, Rik Boskamp is de zoon van boekhouder Paul Boskamp. Paul wordt door zijn collega's en de kinderen uit de buurt gepest. Tevens kan hij geen nee zeggen tegen telemarketeers. Rik wordt eveneens gepest, vooral door Roderick, de zoon van een van ...

Rik Boskamp is de zoon van boekhouder Paul Boskamp. Paul wordt door zijn collega's en de kinderen uit de buurt gepest. Tevens kan hij geen nee zeggen tegen telemarketeers. Rik wordt eveneens gepest, vooral door Roderick, de zoon van een van de collega's van Paul. Als Paul een promotie kan krijgen, waardoor ze moeten verhuizen, wil hij de promotie niet. Hij kan niet tegen veranderingen. Rik die de verhuizing wel ziet zitten, zorgt dat de promotie toch doorgaat. Ze verhuizen naar een luxe wijk en Rik gaat naar een andere school. Om te voorkomen dat hij gepest wordt, past hij zijn uiterlijk aan naar dat van een stoere jongen.

Vandaag | 15:30 Belle en het Beest IMDb: 6.4

IMDB * 6.4 - Film, La belle et la bête (Engelse titel: 'Beauty and the Beast') is een Duitse en Franse romantische fantasiefilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door Vincent Cassel en Léa Seydoux. Het sprookje speelt zich af in ...

La belle et la bête (Engelse titel: 'Beauty and the Beast') is een Duitse en Franse romantische fantasiefilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door Vincent Cassel en Léa Seydoux. Het sprookje speelt zich af in 1720. Een geruïneerde koopman moet met zijn zes kinderen, waaronder de beeldschone Belle, naar het rustige platteland verhuizen. Als de koopman een roos steelt van het Beest wordt hij ter dood veroordeeld. Belle besluit de plaats in te nemen van haar vader. Eenmaal op het kasteel van het Beest aangekomen blijken de zaken er toch een stuk sprookjesachtiger aan toe te gaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/belle-en-het-beest-2014

Vandaag | 16:45 DNA Onbekend

Seizoen 05 - Aflevering 6 van 8 - AVROTROS In DNA Onbekend staan familiegeheimen, en de ontrafeling hiervan, door DNA-onderzoek centraal. Is mijn vader eigenlijk wel mijn echte vader? Zijn mijn broers wel echt mijn familie? Grote twijfels en onbeantwoorde vragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Want leven in het ongewisse, of het nu gaat om oorlogskinderen, adoptiezaken of het vermoeden voortgekomen te zijn uit overspel, veroorzaakt veel verdriet. Dionne Stax gaat in DNA Onbekend op pad om voor eens en altijd een antwoord te vinden en een eind te maken aan een leven vol onduidelijkheden en ontkenningen.

Vandaag | 16:45 DOC: Der Kapitän

Seizoen 2017-2018 - Aflevering 17 van 43 Na ruim tien jaar als algemeen directeur van Heracles Almelo is Nico-Jan Hoogma de nieuwe technische man bij de KNVB. De Fries was overal waar hij speelde de leider in het veld, een echte ‘Kapitän’ zoals dat in zijn tijd bij HSV heette. Maar Hoogma is ook een familieman die erg veel aan zijn vrouw Monique te danken heeft. En vader van drie kinderen, waarvan er één, zoon Justin, in de voetsporen is getreden van zijn vader; hij speelt nu in Duitsland bij Hoffenheim.

Vandaag | 18:50 Cold Feet

Seizoen 6 - Aflevering 5 van 8 - BNNVARA Karen ergert zich aan David die zich te veel met haar zaken bemoeit nu hij tijdelijk bij haar woont. Op haar werk gaat het ook niet naar haar zin. Adam besteedt veel tijd aan Matthew, te veel volgens Matthew. Jenny krijgt onverwacht bezoek van haar ex, de biologische vader van dochter Chloe. De kinderen van Harry vinden het niet goed dat Pete een deel van de erfenis krijgt en gaan in beroep.

Vandaag | 19:35 No Good Deed IMDb: 5.6

IMDB * 5.6 - Film, No Good Deed is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2014. Met Idris Elba, Taraji P. Henson en Leslie Bibb in de hoofdrol. Hoofdpersoon in deze film is Terri (Taraji P. Henson). Zij is een toegewijde vrouw en moeder van twee ...

No Good Deed is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2014. Met Idris Elba, Taraji P. Henson en Leslie Bibb in de hoofdrol. Hoofdpersoon in deze film is Terri (Taraji P. Henson). Zij is een toegewijde vrouw en moeder van twee prachtige kinderen, en leeft een ideaal leven. Haar leven krijgt echter een dramatische wending wanneer haar huis en kinderen worden bedreigd door Colin (Idris Elba), een charmante vreemdeling die beweert autopech te hebben en zich bij haar naar binnen praat. Deze onverwachte uitnodiging zorgt er voor dat haar familie wordt geterroriseerd en ze zullen moeten vechten om te overleven. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/no-good-deed-2014

Vandaag | 21:53 Everybody Loves Raymond

The disciplinarian Debra is het beu om altijd gezien te worden als de boze heks. Ze vindt dat het Rays beurt is om de kinderen discipline bij te brengen. Ze stelt voor dat de tweeling niet weg mag, voordat ze hun kamer hebben opgeruimd. Ray slaat door in het straffen.

Vandaag | 22:50 Alaskan Bush People

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Never Give Up We trekken de wildernis van Alaska in met de familie Brown, een gezin met zeven kinderen. Ze leven geheel zelfvoorzienend en moeten op elkaar vertrouwen om te overleven.

Morgen | 06:45 Crikey! It's the Irwins

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Irwin African Adventure Weduwe Terry Irwin en haar kinderen Bindi en Robert zetten in de dierentuin Australia Zoo, vlak bij Brisbane, het werk van Steve Irwin voort.

Morgen | 07:00 Avontuur in de wildernis

Morgen - Film, De 13 jarige Zach en de 12 jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek ...

De 13-jarige Zach en de 12-jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar hulp verdwalen ze en moeten allerlei gevaren zien te overwinnen. Ondertussen gaan de ouders Robert en Susan op zoek naar hun kinderen. De ouders willen scheiden, maar misschien brengt deze zoektocht hen wel dichter bij elkaar.

Morgen | 12:16 Nazi Megastructures

Seizoen 6 - Aflevering 1 van 6 - Hitler's War In The Skies Hitlers 'Totale Oorlog' dwong alle mannen, vrouwen en kinderen tot het maken van luchtvaartuigen en munitie. Het resultaat was een luchtverdedigingssysteem dat bijna Amerikaanse luchtmacht versloeg.

Morgen | 13:40 Spokenjagers

Morgen - Film, De bangige Tom ontdekt thuis in de kelder een spook. Gelukkig doet deze Hugo geen vlieg kwaad, maar hij heeft wel dringend Toms hulp nodig. Hugo kan namelijk niet terug naar het spookhuis waar hij woont. Daar is een gevaarlijke Oude ...

De bangige Tom ontdekt thuis in de kelder een spook. Gelukkig doet deze Hugo geen vlieg kwaad, maar hij heeft wel dringend Toms hulp nodig. Hugo kan namelijk niet terug naar het spookhuis waar hij woont. Daar is een gevaarlijke Oude IJsgeest komen wonen, die midden in de zomer de hele stad bevriest. Tom en Hugo roepen de hulp in van de professionele spokenjager Hetty, die net ontslagen is bij het Spokenjagersinstituut. Hetty heeft het niet zo op kinderen en spoken, maar Tom en Hugo weten haar over te halen om samen op jacht te gaan. Zal het deze stoere spokenjagers lukken de stad te redden?

Morgen | 15:15 Misdaadcollege

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 4 - De ontdekking van een grote internationale zakkenrollersbende van kinderen - WNL Bendes rondreizende zakkenrollers en winkeldieven vormen al jaren een groot probleem in Amsterdam. In 2014 slaat een politieagent alarm als hij steeds maar weer dezelfde daders betrapt: kinderen, veelal afkomstig uit de Balkan. Soms nog geen tien jaar oud. Deze kinderen worden aangestuurd door volwassenen en van stad naar stad gezeuld om te stelen. Politie en Justitie besluiten een landelijk onderzoeksteam op te zetten en houden uiteindelijk twee personen aan uit een criminele familie die kinderen gebruikt om misdrijven te plegen.

Morgen | 15:20 Doctor Proctor's Schetenpoeder

Morgen - Film, De verstrooide dokter Proktor heeft per ongeluk 's werelds krachtigste schetenpoeder uitgevonden. Het toevallige bezoek van twee kinderen is het begin van een vreemde vriendschap. De nette Lisa met haar vlechtjes en de roodharige ...

De verstrooide dokter Proktor heeft per ongeluk 's werelds krachtigste schetenpoeder uitgevonden. Het toevallige bezoek van twee kinderen is het begin van een vreemde vriendschap. De nette Lisa met haar vlechtjes en de roodharige Bulle gaan helpen om van dokter Proctors schetenpoeder een commercieel succes te maken. De kwade genius meneer Thrane ziet ook wel mogelijkheden met het poeder.

Morgen | 21:35 Looking for Rembrandt

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 3 - NTR Rembrandt arriveert in Amsterdam en wordt omarmd door de rijke elite van de stad. Hij trekt zijn eigen plan, neemt veel tijd voor de opdrachten en trotseert zo zijn machtige klanten. Hij trouwt met Saskia van Uylenburgh. Samen genieten ze van hun nieuwe rijkdom en bouwen ze aan een grote persoonlijke verzameling kunstwerken, exotische curiosa, opgezette dieren en waardevolle prenten. Zijn werk wordt vergeleken met grote oude meesters als Titiaan, Rafaël en Michelangelo. Dan volgen er persoonlijke tragedies: de dood van drie kinderen en Saskia.

Morgen | 22:40 The Secret

Morgen - Film, In het afgelegen mijnstadje Cold Rock verdwijnen al jarenlang kinderen zonder enig spoor achter te laten. De inwoners geloven dat de kinderen ontvoerd worden door een mysterieuze man. Voor verpleegster Julia zijn dit slechts ...

In het afgelegen mijnstadje Cold Rock verdwijnen al jarenlang kinderen zonder enig spoor achter te laten. De inwoners geloven dat de kinderen ontvoerd worden door een mysterieuze man. Voor verpleegster Julia zijn dit slechts verzinsels, totdat haar zoontje op een nacht uit zijn bed verdwijnt. Ze ziet nog net een duistere figuur met haar zoon de donkere bossen in vluchten. Wanhopig rent ze hen achterna. Ze weet dat als ze David uit het oog verliest, ze hem nooit meer terug zal zien.

Overmorgen | 04:15 Misdaadcollege

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 4 - De ontdekking van een grote internationale zakkenrollersbende van kinderen - WNL Bendes rondreizende zakkenrollers en winkeldieven vormen al jaren een groot probleem in Amsterdam. In 2014 slaat een politieagent alarm als hij steeds maar weer dezelfde daders betrapt: kinderen, veelal afkomstig uit de Balkan. Soms nog geen tien jaar oud. Deze kinderen worden aangestuurd door volwassenen en van stad naar stad gezeuld om te stelen. Politie en Justitie besluiten een landelijk onderzoeksteam op te zetten en houden uiteindelijk twee personen aan uit een criminele familie die kinderen gebruikt om misdrijven te plegen.

Overmorgen | 04:20 Crikey! It's the Irwins

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Irwin African Adventure Weduwe Terry Irwin en haar kinderen Bindi en Robert zetten in de dierentuin Australia Zoo, vlak bij Brisbane, het werk van Steve Irwin voort.

Overmorgen | 05:45 Cold Feet

Seizoen 6 - Aflevering 5 van 8 - BNNVARA Karen ergert zich aan David die zich te veel met haar zaken bemoeit nu hij tijdelijk bij haar woont. Op haar werk gaat het ook niet naar haar zin. Adam besteedt veel tijd aan Matthew, te veel volgens Matthew. Jenny krijgt onverwacht bezoek van haar ex, de biologische vader van dochter Chloe. De kinderen van Harry vinden het niet goed dat Pete een deel van de erfenis krijgt en gaan in beroep.

Overmorgen | 06:45 Crikey! It's the Irwins

Seizoen 1 - Aflevering 7 - It's A Baby Giraffe! Weduwe Terry Irwin en haar kinderen Bindi en Robert zetten in de dierentuin Australia Zoo, vlak bij Brisbane, het werk van Steve Irwin voort.

 Meer