Kijken op tv (tv-tips)

Ma 8 juni 2020 | 21:00 Nieuw: The Handmaid's Tale

08/06 - Drama, Vanaf vanavond is de hooggewaardeerde Amerikaanse dramaserie The Handmaid's Tale voor het eerst op de ...

Vanaf vanavond is de hooggewaardeerde Amerikaanse dramaserie The Handmaid's Tale voor het eerst op de Nederlandse televisie te zien. Seriezender FOX gaat de serie elke maandag vanaf 21:00 uur met dubbele afleveringen uitzenden. Gedwongen De serie speelt zich af in een dystopische samenleving waarin vruchtbare vrouwen gedwongen worden om te werken als dienstmaagd en kinderen te krijgen voor de heersende elite. The Handmaid's Tale is gebaseerd op de gelijknamige roman van Margaret Atwood. Vruchtbaar Het hoofdpersonage in de serie is Offred, een van de weinige vruchtbare vrouwen in de republiek Gilead. Als dienstmaagd heeft ze het moeilijk met haar leven. Ze is draagmoeder voor een machtige commandant en zijn haatdragende vrouw. On demand kun je The Handmaid's Tale seizoen 1 t/m 3 kijken op Videoland via gids.tv/serie/the-handmaids-tale.

Morgen | 22:05 Andere Tijden: Nacht van de misdaad

Morgen - Informatief, In verband met de Spannende Boeken Weken 2020, de eerste drie weken van juni, zendt Andere Tijden ...

In verband met de Spannende Boeken Weken 2020, de eerste drie weken van juni, zendt Andere Tijden een urenlange marathonuitzending over misdaad en straf uit. Spraakmakend In twintig jaar Andere Tijden kwamen geregeld afleveringen over misdaad voorbij. Met drugs, smokkel, ontvoeringen en penoze. Presentator Astrid Sy neemt de meest spraakmakende en onthutsende afleveringen en fragmenten nog eens door. Boefjesbajes Van losgeslagen jeugd na de oorlog tot de eerste bankovervallen, van de hasj-jacht in de jaren 70 tot de grote georganiseerde misdaad, van de boefjesbajes waar volop geëxperimenteerd werd met nieuwe straffen (en waar André Hazes nog een tijdje zat) tot de ontvoeringen van Caransa en Heineken die de natie schokten. Je kunt eerdere afleveringen van Andere Tijden terugkijken op gids.tv/programma/andere-tijden.

Do 11 juni 2020 | 20:35 Docu: Zweden doen het anders

11/06 - Documentaire, Het coronavirus heeft de wereld in z'n greep. Veel landen reageren met een lockdown, maar in ...

Het coronavirus heeft de wereld in z'n greep. Veel landen reageren met een lockdown, maar in Zweden blijven scholen en horeca gewoon open. Waarom? Journalisten Thomas Erdbrink en Sander Schimmelpenninck onderzoeken het in deze eenmalige special. Lockdown Vol verbazing kijken we sinds een paar weken naar de Zweden. Tijdens de coronacrisis gaat de wereld in lockdown, maar in Zweden zijn scholen en horeca gewoon open. Het dagelijks leven én de economie moeten zo min mogelijk ontwricht worden, dat is het uitgangspunt van de regering. Vertrouwen Correspondent Thomas Erdbrink heeft Iran verruild voor Noord-Europa als standplaats. Voor The New York Times doet hij verslag van de aanpak van het coronavirus in Zweden. Met verbazing en verwondering kijkt hij naar de kracht van de welvaartsstaat en het vertrouwen van de burgers in elkaar en in hun overheid. Viroloog Hij spreekt de viroloog die achter het Zweedse plan zit, migranten die extra hard zijn geraakt door de coronacrisis, een twaalfjarige Pippi Langkous-actrice over de rechten van het kind om naar school te blijven gaan en met Björn van Abba. Horeca Quote-hoofdredacteur en Op1-presentator Sander Schimmelpenninck bezoekt Zweden al jaren wekelijks voor zijn geliefde. Schimmelpenninck bezoekt het platteland van Grebbestad, waar zijn vriendin oesters duikt. Met zijn schoonfamilie heeft hij het over vertrouwen in de overheid en met lokale horecaondernemers bespreekt hij de situatie daar.

Do 11 juni 2020 | 20:55 Start: Tygo in de psychiatrie

11/06 - Informatief, NPO 3 herhaalt de komende donderdagen rond 20:55 uur het vierdelige programma Tygo in de ...

NPO 3 herhaalt de komende donderdagen rond 20:55 uur het vierdelige programma Tygo in de psychiatrie, waarin Tygo Gernandt in de complexe en gesloten wereld van de psychiatrie duikt. Hij onderzoekt hoe psychische labels worden opgeplakt en of dit de juiste manier is. Label Tygo begint zijn zoektocht door met hulp van psychiater Jan van Os te achterhalen hoe iemand een label krijgt. Gaan we ervan uit en kunnen we ervan uitgaan dat een diagnose altijd juist is? Juiste hulp Daarnaast ontmoet hij Jason, een 21-jarige jongen die dertien labels heeft. Tot op de dag van vandaag heeft hij ondanks zijn labels nog niet de juiste hulp kunnen krijgen. Verkeerde diagnoses Ook de 37-jarige Jeroen krijgt bezoek van Tygo. Bij hem zijn vanaf zijn elfde verkeerde diagnoses gesteld. Hij is door de bijhorende medicatie het contact met de werkelijkheid verloren. Je kunt alle afleveringen van Tygo in de psychiatrie nu al bekijken op gids.tv/programma/tygo-in-de-psychiatrie.

Je vindt hier de programma's van Kijken op tv We hebben de volgende programma's voor Kijken Nieuw: The Handmaid's Tale: 08/06 - Drama, Vanaf vanavond is de hooggewaardeerde Amerikaanse dramaserie The Handmaid's Tale voor het eerst op de. Andere Tijden: Nacht van de misdaad: Morgen - Informatief, In verband met de Spannende Boeken Weken 2020, de eerste drie weken van juni, zendt Andere Tijden. Docu: Zweden doen het anders: 11/06 - Documentaire, Het coronavirus heeft de wereld in z'n greep. Veel landen reageren met een lockdown, maar in. Start: Tygo in de psychiatrie: 11/06 - Informatief, NPO 3 herhaalt de komende donderdagen rond 20:55 uur het vierdelige programma Tygo in de. Salvage Kings: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 10 De Priestly's kijken vooruit en Teds team krijgt de taak om met een eendaagse. Documentaire: De Zolder van El Sierd Deel II: Sport, Sierd de Vos is al vier decennia sportjournalist en al jaren de gelauwerde commentator van het Spaans voetbal.. Lang leve de Liefde: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 99 van 109 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De. Ridiculousness: Amusement, Seizoen 15 Aflevering 35 Jasper & Errol In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness komen Jasper en. Kijkbuis Kids: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 9 van 9 In Kijkbuis Kids kijkt een vaste groep kinderen, omringd door camera's, vanaf. Documentaire: De Zolder van El Sierd Deel IV: Sport, Sierd de Vos is al vier decennia sportjournalist en al jaren de gelauwerde commentator van het Spaans voetbal.. Bol & Smik: Jeugd, Aflevering 26 van 219 De quelf in de voortuin AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke. Lang leve de Liefde: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 98 van 109 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De. Documentaire: Football Greatest Xabi Hernandez: Sport, Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e. Salvage Hunters: Classic Cars: Auto's/Motoren, Seizoen 4 Aflevering 3 Paul en Drew gaan naar Kent om een Sunbeam Alpine Roadster te bekijken. Volgens. How Do They Do It?: Amusement, Seizoen 8 Aflevering 9 Hoe wordt een accordeon gebouwd? Hoe wordt wasabi, dat bij Japanse rauwe vis wordt. Pim & Pom: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 40 van 52 Muis in huis KRO NCRV Pim en Pom kijken hoe de vrouw deeg voor taartjes maakt.. Serengeti: Natuur, Seizoen 2019 Aflevering 3 van 6 Invasie EO Alle families die in de Serengeti leven, kijken verlangend uit naar.

Kijken op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 20:00 Lang leve de Liefde

Seizoen 1 - Aflevering 99 van 109 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een nieuw liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Vandaag | 22:00 Kijkbuis Kids

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 9 In Kijkbuis Kids kijkt een vaste groep kinderen, omringd door camera's, vanaf de bank thuis naar volwassen TV programma's. Er wordt vaak keihard gelachen, af en toe met ogen gerold en er enkele keer vloeit er een traan. Ze gaan er elke week goed voor zitten, met hun broer, zus, vriendje of vriendinnetje TV kijken zonder dat de ouders meekijken. Nog één keer kruipen de Kijkbuis Kids dit voorjaar op de bank om programma's te beoordelen. Speciaal daarvoor krijgen ze andere fragmenten te zien van programma's die eerder in deze reeks in de roos voor ze waren. Jagende wilde dieren, blunderende volwassenen en een zingend afscheid.

Vandaag | 23:45 Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 7 van 13 - Jamie's Got a Gun Na eeuwen van onderdrukking zijn de dieren het zat om door mensen te worden opgesloten, getemd, gegeten of te worden gedood voor vermaak. Een team van experts gaat op zoek naar een manier om het geweld te stoppen voordat de mens het onderspit delft. Mitch helpt Jackson in zijn verleden te kijken in hun voortdurende zoektocht naar de remedie.

Vandaag | 23:45 Lang leve de Liefde

Seizoen 1 - Aflevering 99 van 109 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een nieuw liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Morgen | 07:50 Masha en de beer

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Bel me alsjeblieft - VPRO Er is voetbal op tv en wanneer Beer wil gaan kijken, komt Masha hem storen. Hij stuurt haar met zijn mobieltje het bos in. Maar als ze honderd keer om onbenulligheden heeft gebeld, stopt hij de telefoon weg. Als Masha door een wolf wordt belaagd neemt Beer niet op. Gelukkig weet Konijn net op tijd Beer te waarschuwen.

Morgen | 12:10 Kijkbuis Kids

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 9 In Kijkbuis Kids kijkt een vaste groep kinderen, omringd door camera's, vanaf de bank thuis naar volwassen TV programma's. Er wordt vaak keihard gelachen, af en toe met ogen gerold en er enkele keer vloeit er een traan. Ze gaan er elke week goed voor zitten, met hun broer, zus, vriendje of vriendinnetje TV kijken zonder dat de ouders meekijken. Nog één keer kruipen de Kijkbuis Kids dit voorjaar op de bank om programma's te beoordelen. Speciaal daarvoor krijgen ze andere fragmenten te zien van programma's die eerder in deze reeks in de roos voor ze waren. Jagende wilde dieren, blunderende volwassenen en een zingend afscheid.

Morgen | 13:10 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 - Gorilla Binti Jua - NTR USA. Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's. Ze draagt het jongetje zelfs voorzichtig naar de uitgang om hem aan de verzorgers over te dragen. Wist ze dat het jongetje hulp nodig had? Had een mannetjesgorilla anders gehandeld? Om hier antwoord op te krijgen, gaan Boaz en Milan op bezoek bij een apenopvangcentrum. Jamey en Lina testen hoe sterk gorilla's eigenlijk zijn. En Layla struint het internet af op zoek naar de vetste filmpjes en feitjes over gorilla's.

Morgen | 16:00 Lang leve de Liefde

Seizoen 1 - Aflevering 98 van 109 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een nieuw liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Morgen | 16:43 MotorNL TV

Aflevering 3 Informatief programma over motoren en motorrijden. Wekelijks test de redactie van MotorNL onder leiding van presentator Bart Verhoeven de nieuwste motorfietsen, bekijken ze occasions en bezoeken ze unieke locaties en bijzondere motorrijders. Een motormagazine voor motorrijders, door motorrijders!

Morgen | 17:28 House Vision

Seizoen 15 - Aflevering 23 Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. De woning en alles wat daarbij komt kijken wordt optimaal onder de aandacht gebracht: de omgeving, het park, de natuur en de toeristische attracties.

Morgen | 18:07 Eigen Huis & Tuin

Seizoen 26 - Aflevering 23 Moniek en Steven hebben sinds een half jaar hun eerste koopwoning in Beverwijk. Het interieur is eindelijk af, maar de tuin is nog een grote betegelde vlakte. Ze zijn dol op tropische sferen en houden van crossfit. Tom en het team gaan aan de slag om een sportieve wellnesstuin te creëren. Verder kijken we binnen bij Marit in Zoetermeer. Zij laat zien hoe je een klushuis omtovert tot een droomwoning. Thomas gaat aan de slag in de boerderij en maakt een pronkkast.

 Meer

Kijken op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 14:40 Salvage Kings

Seizoen 1 - Aflevering 10 De Priestly's kijken vooruit en Teds team krijgt de taak om met een eendaagse uitverkoop ruimte te maken in de opslagloods. De dag ontaardt in een felle concurrentiestrijd.

Vandaag | 17:10 Documentaire: De Zolder van El Sierd Deel II

Sierd de Vos is al vier decennia sportjournalist en al jaren de gelauwerde commentator van het Spaans voetbal. Daarnaast staat hij bekend om de prachtige items en verhalen die hij door de jaren heeft gemaakt over en met sporters. Speciaal voor de Ziggo Sport kijker is Sierd op zijn zolder gaan kijken en op zoek gegaan naar de mooiste pareltjes. In de komende anderhalfuur ziet u een bloemlezing uit al deze verhalen.

Vandaag | 20:04 Ridiculousness

Seizoen 15 - Aflevering 35 - Jasper & Errol In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness komen Jasper en Errol in de show om samen met Rob, Steelo en Chanel te zien wie de HITTE NIET VOELT, bekijken ze GESYNCHRONISEERDE SUKKELS en begroeten ze BELEEFDE VECHTERS.

Vandaag | 22:30 Documentaire: De Zolder van El Sierd Deel IV

Sierd de Vos is al vier decennia sportjournalist en al jaren de gelauwerde commentator van het Spaans voetbal. Daarnaast staat hij bekend om de prachtige items en verhalen die hij door de jaren heeft gemaakt over en met sporters. Speciaal voor de Ziggo Sport kijker is Sierd op zijn zolder gaan kijken en op zoek gegaan naar de mooiste pareltjes. In de komende anderhalfuur ziet u een bloemlezing uit al deze verhalen.

Vandaag | 22:30 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Vandaag | 22:30 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Morgen | 00:00 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Morgen | 00:05 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Morgen | 00:05 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Morgen | 01:08 Chasing UFOs

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 - Abducted In Arizona Ryder, Ben en James kijken naar beelden uit 1993 gemaakt in Phoenix, Arizona. De filmer, Terry Connet, vertelt hoe enorm en stil dat object was. Volgens het leger waren het gewoon lichtkogels.

Morgen | 05:13 Science of Stupid

Seizoen 5 - Aflevering 16 van 20 In deze aflevering kijken we hoe je jezelf voor schut kunt zetten door uit auto’s te klimmen, sneeuw te ruimen of te skateboarden.

Morgen | 06:00 How Do They Do It?

Seizoen 8 - Aflevering 9 Hoe wordt een accordeon gebouwd? Hoe wordt wasabi, dat bij Japanse rauwe vis wordt gegeten, gemaakt? Wat komt er kijken bij de productie van eendenlokfluitjes die vogels lokken?

Morgen | 06:05 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Morgen | 06:26 Secrets of The Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Stand By Your Manatee De nieuwste aanwinsten van de dierentuin kijken hun ogen uit - we zien schattige tijgerwelpen, een kleine zeekoe die wees is geworden en een mannetjes oryx die zich aansluit bij een kudde vrouwtjes.

Morgen | 08:45 Hunting Hitler

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Target: United States Tim en Mike onderzoeken een belangrijk Nazi-steunpunt in Uruguay. Mike en Lenny bekijken onlangs vrijgegeven Chileense dossiers die een geheim complot onthullen om de VS aan te vallen.

Morgen | 09:00 Ice Road Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 10 - Extreme Rescues Thord, Bjørn en de jongens kijken samen terug op het seizoen en denken na over een video van een reddingsoperatie die vreselijk mis ging.

Morgen | 10:00 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Morgen | 10:00 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Morgen | 10:17 Secrets of The Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Stand By Your Manatee De nieuwste aanwinsten van de dierentuin kijken hun ogen uit - we zien schattige tijgerwelpen, een kleine zeekoe die wees is geworden en een mannetjes oryx die zich aansluit bij een kudde vrouwtjes.

Morgen | 12:25 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Morgen | 14:12 Nieuwe Buren

Aflevering 3 Peter en Eva proberen weer een beetje te genieten van het leven. De begrafenis van hun kindje ligt inmiddels vier weken achter hen en hoewel het verdriet nog groot is, beseffen ze dat ze vooruit moeten kijken. Rebecca en Steef leggen hun buren in de watten en lichten een tipje van de sluier op over hun hobby: swingen. Buurman Jasper, die door Steef uit het sportclubje van Rebecca is gezet, houdt alles stiekem in de gaten.

Morgen | 17:50 Documentaire: De Zolder van El Sierd Deel II

Sierd de Vos is al vier decennia sportjournalist en al jaren de gelauwerde commentator van het Spaans voetbal. Daarnaast staat hij bekend om de prachtige items en verhalen die hij door de jaren heeft gemaakt over en met sporters. Speciaal voor de Ziggo Sport kijker is Sierd op zijn zolder gaan kijken en op zoek gegaan naar de mooiste pareltjes. In de komende anderhalfuur ziet u een bloemlezing uit al deze verhalen.

Morgen | 18:15 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Morgen | 18:30 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Morgen | 18:30 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Morgen | 20:10 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Morgen | 21:00 Ridiculousness

Seizoen 15 - Aflevering 50 - Grossness In een gloednieuwe aflevering wordt Nina vergezeld door Melvin, B.Simone en Brandon. Ze doen een vloeibaar exorcisme, bekijken smerige dingen en zijn in shock door de video's.

Morgen | 22:00 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Morgen | 22:00 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Overmorgen | 01:00 Ridiculousness

Seizoen 13 - Aflevering 35 - Harry Hudson Bij deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness komt singer-songwriter Harry Hudson samen met Rob, Chanel en Steelo kijken wie er UITGLIJERS maakt, doen ze VRIENDSCHAPSVERZOEKEN en ontdekken ze wat MANNELIJKE TRANEN zijn.

Overmorgen | 03:58 Secrets of The Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Stand By Your Manatee De nieuwste aanwinsten van de dierentuin kijken hun ogen uit - we zien schattige tijgerwelpen, een kleine zeekoe die wees is geworden en een mannetjes oryx die zich aansluit bij een kudde vrouwtjes.

Overmorgen | 04:00 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Overmorgen | 04:00 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 16 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Overmorgen | 04:25 Kijken in de ziel: Wetenschappers

Seizoen 11 - Aflevering 1 van 6 - Voorbij de grenzen van het weten - NTR Coen Verbraak praat met toonaangevende wetenschappers, onder wie natuurkundige Robbert Dijkgraaf, primatoloog/etholoog Frans de Waal en wiskundige Ionica Smeets.

Overmorgen | 05:00 Documentaire: Daniel Ricciardo

Documentaire: Daniel Ricciardo. The Inside Line Special In The Inside Line Specials kijken we naar de carrieres van een aantal grote sterren uit de Formule 1. In deze aflevering staat Daniel Ricciardo centraal.

Overmorgen | 05:00 Science of Stupid

Seizoen 5 - Aflevering 6 van 20 In deze aflevering kijken we hoe je jezelf voor schut kunt zetten of verwonden door dienbladen te dragen of over een rivier te springen.

Overmorgen | 05:00 Documentaire: Daniel Ricciardo

Documentaire: Daniel Ricciardo. The Inside Line Special In The Inside Line Specials kijken we naar de carrieres van een aantal grote sterren uit de Formule 1. In deze aflevering staat Daniel Ricciardo centraal.

Overmorgen | 05:30 Documentaire: Fernando Alonso

Documentaire: Fernando Alonso. The Inside Line Special In The Inside Line Specials kijken we naar de carrieres van een aantal grote sterren uit de Formule 1. In deze aflevering staat Fernando Alonso centraal.

Overmorgen | 05:30 Documentaire: Fernando Alonso

Documentaire: Fernando Alonso. The Inside Line Special In The Inside Line Specials kijken we naar de carrieres van een aantal grote sterren uit de Formule 1. In deze aflevering staat Fernando Alonso centraal.

 Meer

Kijken gemist

Eerder Vandaag | 13:45 Bol & Smik

Aflevering 26 van 219 - De quelf in de voortuin - AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

Eerder Vandaag | 12:10 Lang leve de Liefde

Seizoen 1 - Aflevering 98 van 109 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een nieuw liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Eerder Vandaag | 11:45 Documentaire: Football Greatest Xabi Hernandez

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Xavi Hernandez centraal.

Eerder Vandaag | 09:45 Salvage Hunters: Classic Cars

Seizoen 4 - Aflevering 3 Paul en Drew gaan naar Kent om een Sunbeam Alpine Roadster te bekijken. Volgens Paul is de klassieker zeer gewild en dus een goede aankoop, maar Drew is niet meteen overtuigd.

Eerder Vandaag | 08:00 How Do They Do It?

Seizoen 8 - Aflevering 9 Hoe wordt een accordeon gebouwd? Hoe wordt wasabi, dat bij Japanse rauwe vis wordt gegeten, gemaakt? Wat komt er kijken bij de productie van eendenlokfluitjes die vogels lokken?

Eerder Vandaag | 06:38 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 40 van 52 - Muis in huis - KRO-NCRV Pim en Pom kijken hoe de vrouw deeg voor taartjes maakt. Plotseling schiet er een muis voorbij. De vrouw schrikt zich een hoedje, rent de keuken uit en roept dat Pim en Pom de muis moeten vangen. Anders gaat ze de muizenvanger bellen! Pom weet wel een slimme manier om de muis uit zijn holletje te lokken. Pim moet hem daarna helpen de muis te vangen onder een pan. Maar als ze samen even oefenen, loopt het helemaal anders en komt de muis uit zijn holletje om Pim en Pom te bevrijden. Voor deze aardige muis bedenken Pim en Pom een list om hem te redden van de muizenvanger.

Eerder Vandaag | 06:30 Serengeti

Seizoen 2019 - Aflevering 3 van 6 - Invasie - EO Alle families die in de Serengeti leven, kijken verlangend uit naar de jaarlijkse Grote Migratie die binnenkort begint. De hitte neemt toe in het gebied en de roofdieren worden hongerig, omdat het voedsel steeds schaarser wordt. Maar het leven gaat door. Leeuwin Kali en haar zus vertrouwen hun jongen toe aan hun nieuwe mannelijke kinderoppas Sefu, wat bijna rampzalige gevolgen heeft. Baviaan Bakari krijgt de schrik van zijn leven wanneer een tochtje over de rivier om krokodilleneieren te verzamelen tragisch lijkt af te lopen voor Cheka, zijn nieuwe vrouwtje, en hun geadopteerde jong. Door de concurrentiestrijd met de groepsleider komen hij en het jong opnieuw in gevaar. Shani, een vrouwtjeszebra, voert haar familie aan tijdens de migratie. Ze moet even stoppen om een veulen te krijgen, maar zodra het veulen kan rennen, trekken ze verder naar de grote rivier. Als de kuddes eindelijk bij de rivier aankomen, wemelt het daar van de krokodillen en zebramoeder Shani moet beslissen wanneer en op welke manier ze met haar pasgeboren veulen het verraderlijke water oversteekt.