Kijken op tv (tv-tip)

Do 12 december 2019 | 21:30 Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal

12/12 - Magazine, In deze aflevering van Mr. Frank Visser rijdt visite moet Frank Visser de problemen van een ...

In deze aflevering van Mr. Frank Visser rijdt visite moet Frank Visser de problemen van een geblokkeerd tv-signaal en een verwijderd graf zien op te lossen. Bomen blokkeren tv-signaal In het Limburgse Ittervoort wonen Huub en zijn zus Bianca samen in een fijn appartement. Ze delen een grote passie; tv-kijken. Ze hebben speciaal daarvoor twee schotels waarmee ze vele internationale zenders zouden moeten ontvangen. Maar niets is minder waar, want ze worden naar eigen zeggen gedwarsboomd door de bomen tegenover hun appartement waardoor ze geen signaal hebben. Rake klappen Meneer Beusenberg ontvangt Meester Visser op de begraafplaats waar zijn ouders begraven liggen. Hij is boos maar bovenal verdrietig, want het graf is zonder zijn medeweten opgezegd en de steen is verwijderd. En de ruzie tussen boer Toon en zijn broer over een stuk grond loopt zó hoog op, dat er zelfs rake klappen vallen.

Je vindt hier de programma's van Kijken op tv We hebben de volgende programma's voor Kijken Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal: 12/12 - Magazine, In deze aflevering van Mr. Frank Visser rijdt visite moet Frank Visser de problemen van een. Pauw: Brigitte Kaandorp, Jamai Loman, Suse van Kleef en meer: Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Brigitte Kaandorp staat opnieuw in het theater. Air Crash Investigation Special Report 2: Seizoen 2 Aflevering 8 Deadly Confusion: Desoriëntatie is één van de grootste oorzaken voor luchtvaartincidenten. We. Penguinpalooza: Penguinpalooza: Er zijn 18 soorten pinguïns rondom Antarctica. We kijken naar elk van hen, te beginnen met de grootste. This is Star Wars: Magazine, Seizoen 1 Aflevering 1 Magazine over de 'Star Wars filmfranchise. In 'This Is Star Wars' laten wij fans,. The Fast Lane: De Formule 1 is een door ego’s gedreven competitie, waar het allemaal draait om winnen. Hier kijken we naar wat er. Stop! Politie: Docusoap, Seizoen 3 Aflevering 30 Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven. Peppa Pig: Seizoen 1 Aflevering 48 De boot van Opa Big: Peppa en George gaan een stukje varen met Opa Big in zijn boot. Danny Hond. Formule 1 Café: In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van. Football Greatest Puyol: Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van.

Kijken op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 15:55 Pauw: Brigitte Kaandorp, Jamai Loman, Suse van Kleef en meer

Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Brigitte Kaandorp staat opnieuw in het theater ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Brigitte Kaandorp staat opnieuw in het theater met haar cabaretshow 'Eh...' "In Eh… geeft Brigitte Kaandorp het publiek precies waarvoor het is gekomen," kopte de Volkskrant. Een cabaretshow over de tussenfase in Kaandorps leven: het verzorgen van haar hoogbejaarde ouders, terwijl haar eigen kinderen Brigitte de stuipen op het lijf jagen met hun roekeloze acties. En nu gaat de voorstelling in reprise! Bij PAUW schuift Brigitte aan. Suse van Kleef over het debat tussen Boris Johnson en Jeremy Corbyn Over 6 dagen gaan de Britten naar de stembus. Vanavond staan premier Boris Johnson en oppositieleider Jeremy Corbyn voor het laatst in deze verkiezingsstrijd tegenover elkaar. Correspondent in Groot-Brittannië Suse van Kleef volgt het debat, dat om 21:30 uur Nederlandse tijd bij BBC One live wordt uitgezonden. Het is de laatste kans voor Corbyn om het tij te keren terwijl Johnson zal proberen de schade zoveel mogelijk te beperken. Bij PAUW schuift Suse aan met het laatste verkiezingsnieuws. Jarona Hulleman verloor haar broertje na een auto-ongeluk: "film en fotografeer verkeersongevallen niet" “Stop met filmen en fotograferen van verkeersongelukken of geweldsincidenten en zet ze zeker niet meteen op sociale media of online!” Dat is een dringende oproep van Jarona Hulleman (24), die in oktober haar broertje Luciën (20) verloor na een auto-ongeluk. Video’s en foto’s van het ongeluk werden al snel verspreid op sociale media. Voordat de familie op de hoogte was van Luciëns overlijden, stond het internet vol met beeldmateriaal. Zijn ouders waren destijds op vakantie in Turkije. Bij PAUW schuift Jarona vanavond aan en legt ze uit waarom dit ‘respectloze gedrag’ moet stoppen. Daniël Butter (19) is weer op vrije voeten De 19-jarige Amsterdammer Daniël Buter, die dreigde te worden uitgezet, is vandaag weer vrijgelaten. Na het aanvragen van een Nederlands paspoort voor zijn studie, werd Daniël vier weken lang vastgezet in afwachting of hij zou worden uitgezet naar de Dominicaanse Republiek. De in Nederland geboren Amsterdammer is door zijn Dominicaanse ouders achtergelaten bij zijn opa en oma. Door fouten van de gemeente en zijn ouders beschikt hij niet over een Nederlands paspoort, waardoor hij als illegaal werd beschouwd. Zijn familie en vrienden zaten gisteravond bij ons in de uitzending om over zijn situatie te praten, vanavond is hij zelf te gast en doet hij zijn verhaal. De tv-week van Jamai Loman Elke week vragen we iemand voor ons een week telvisie te kijken en de opmerkelijkste fragmenten mee te nemen. Deze week was het de beurt aan musicalster Jamai Loman. Hij brengt fragmenten mee uit zijn favoriete series en consumentenprogramma.

Vandaag | 18:00 This is Star Wars

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Magazine over de 'Star Wars-filmfranchise. In 'This Is Star Wars' laten wij fans, experts en onbekenden van de reeks aan het woord om Nederland mee te nemen door de rijke geschiedenis van deze franchise. Dit doen wij doormiddel van mooie anekdotes, hoogtepunten uit de films, grappige quotes en de belangrijkste karakters op te gooien. We kijken terug -herbevestigen de legacy- en vooruit naar het sluitstuk; 'The Rise Of Skywalker'. Zes BN'ers nemen plaats voor een greenscreen waar zij hun hart kunnen luchtten over hun fandom, onwetendheid of theorieën. Dit alles wordt versneden met originele footage uit de 'Star Wars'-films waardoor er een duidelijk beeld ontstaat over wat 'Star Wars' nou precies is.

Vandaag | 19:36 Stop! Politie

Seizoen 3 - Aflevering 30 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Vandaag | 22:31 A Rose For Christmas IMDb: 6.2

IMDB * 6.2 - Tv-drama, Amerikaans tv drama. Al generaties lang bouwt de familie Lindry praalwagens voor de Rose Parade. Wanneer kunstenares Andy Lindry het familiebedrijf moet runnen omdat haar vader ziek is, ontkomt ze niet aan een samenwerking met ...

Amerikaans tv-drama. Al generaties lang bouwt de familie Lindry praalwagens voor de Rose Parade. Wanneer kunstenares Andy Lindry het familiebedrijf moet runnen omdat haar vader ziek is, ontkomt ze niet aan een samenwerking met de veeleisende zakenman Cliff Baskers. Hij komt persoonlijk kijken of de bouw van de praalwagen voor zijn bedrijf in goede banen wordt geleid. Ondanks hun meningsverschillen lijkt er wat moois op te bloeien tussen de twee. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-rose-for-christmas

Vandaag | 22:50 Café Hendriks & Genee

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. De onderwerpen van deze uitzending zijn nog niet bekend. Hélène ...

Herhaling. De onderwerpen van deze uitzending zijn nog niet bekend. Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken terug, maar kijken ook alvast vooruit!

Vandaag | 22:55 Hotel Athene

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Documentairereeks over het dagelijkse leven in Griekenland. Zorg. Doordat de Griekse overheid noodgedwongen moest bezuinigen, is er heel weinig geld over in de zorg. Dat leidt tot schrijnende toestanden. Wij kijken in een lokaal ziekenhuis naar de gevolgen.

Morgen | 00:50 This is Star Wars

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Magazine over de 'Star Wars-filmfranchise. In 'This Is Star Wars' laten wij fans, experts en onbekenden van de reeks aan het woord om Nederland mee te nemen door de rijke geschiedenis van deze franchise. Dit doen wij doormiddel van mooie anekdotes, hoogtepunten uit de films, grappige quotes en de belangrijkste karakters op te gooien. We kijken terug -herbevestigen de legacy- en vooruit naar het sluitstuk; 'The Rise Of Skywalker'. Zes BN'ers nemen plaats voor een greenscreen waar zij hun hart kunnen luchtten over hun fandom, onwetendheid of theorieën. Dit alles wordt versneden met originele footage uit de 'Star Wars'-films waardoor er een duidelijk beeld ontstaat over wat 'Star Wars' nou precies is.

Morgen | 11:10 Bol & Smik

Jeugdserie. Zeg nooit nee. Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen.

Morgen | 11:35 Hotel Athene

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Documentairereeks over het dagelijkse leven in Griekenland. Zorg. Doordat de Griekse overheid noodgedwongen moest bezuinigen, is er heel weinig geld over in de zorg. Dat leidt tot schrijnende toestanden. Wij kijken in een lokaal ziekenhuis naar de gevolgen.

Morgen | 14:30 Stop! Politie

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Morgen | 15:15 Wekelijks Gesprek Met De Minister Van Financiën

Wekelijks livegesprek met de minister van Financiën, Wopke Hoekstra. Elke dinsdagmiddag wordt er een tien minuten durend gesprek gehouden met de Chief Financial Officer (CFO) van Nederland. In het wekelijkse gesprek met de minister van Financiën, dat live wordt uitgezonden vanuit de Haagse studio, wordt ingegaan op financieel-economische onderwerpen en alles wat daarbij komt kijken.

Morgen | 16:15 Wekelijks Gesprek Met De Minister Van Financiën

Wekelijks livegesprek met de minister van Financiën, Wopke Hoekstra. Elke dinsdagmiddag wordt er een tien minuten durend gesprek gehouden met de Chief Financial Officer (CFO) van Nederland. In het wekelijkse gesprek met de minister van Financiën, dat live wordt uitgezonden vanuit de Haagse studio, wordt ingegaan op financieel-economische onderwerpen en alles wat daarbij komt kijken.

Morgen | 17:15 Wekelijks Gesprek Met De Minister Van Financiën

Wekelijks livegesprek met de minister van Financiën, Wopke Hoekstra. Elke dinsdagmiddag wordt er een tien minuten durend gesprek gehouden met de Chief Financial Officer (CFO) van Nederland. In het wekelijkse gesprek met de minister van Financiën, dat live wordt uitgezonden vanuit de Haagse studio, wordt ingegaan op financieel-economische onderwerpen en alles wat daarbij komt kijken.

Morgen | 18:00 This is Star Wars

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Magazine over de 'Star Wars-filmfranchise. In 'This Is Star Wars' laten wij fans, experts en onbekenden van de reeks aan het woord om Nederland mee te nemen door de rijke geschiedenis van deze franchise. Dit doen wij doormiddel van mooie anekdotes, hoogtepunten uit de films, grappige quotes en de belangrijkste karakters op te gooien. We kijken terug -herbevestigen de legacy- en vooruit naar het sluitstuk; 'The Rise Of Skywalker'. Zes BN'ers nemen plaats voor een greenscreen waar zij hun hart kunnen luchtten over hun fandom, onwetendheid of theorieën. Dit alles wordt versneden met originele footage uit de 'Star Wars'-films waardoor er een duidelijk beeld ontstaat over wat 'Star Wars' nou precies is.

Morgen | 19:30 Stop! Politie

Seizoen 3 - Aflevering 31 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Overmorgen | 00:55 This is Star Wars

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Magazine over de 'Star Wars-filmfranchise. In 'This Is Star Wars' laten wij fans, experts en onbekenden van de reeks aan het woord om Nederland mee te nemen door de rijke geschiedenis van deze franchise. Dit doen wij doormiddel van mooie anekdotes, hoogtepunten uit de films, grappige quotes en de belangrijkste karakters op te gooien. We kijken terug -herbevestigen de legacy- en vooruit naar het sluitstuk; 'The Rise Of Skywalker'. Zes BN'ers nemen plaats voor een greenscreen waar zij hun hart kunnen luchtten over hun fandom, onwetendheid of theorieën. Dit alles wordt versneden met originele footage uit de 'Star Wars'-films waardoor er een duidelijk beeld ontstaat over wat 'Star Wars' nou precies is.

 Meer

Kijken op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 17:00 Air Crash Investigation Special Report 2

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Deadly Confusion: Desoriëntatie is één van de grootste oorzaken voor luchtvaartincidenten. We kijken naar drie luchtvaartincidenten.

Vandaag | 17:05 Penguinpalooza

Penguinpalooza: Er zijn 18 soorten pinguïns rondom Antarctica. We kijken naar elk van hen, te beginnen met de grootste en eindigend met de kleine blauwe!

Vandaag | 19:20 The Fast Lane

De Formule 1 is een door ego’s gedreven competitie, waar het allemaal draait om winnen. Hier kijken we naar wat er naast het circuit allemaal speelt. Van roddels, schandalen en de luxe lifestyles van de coureurs. Je ziet het bij The Fast Lane.

Vandaag | 20:00 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 48 - De boot van Opa Big: Peppa en George gaan een stukje varen met Opa Big in zijn boot. Danny Hond en Opa Hond zijn ook aan het zeilen. Opa Big en Opa Hond houden een race om te kijken welke boot het snelst is.

Vandaag | 21:00 Formule 1 Café

In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Vandaag | 21:55 Football Greatest Puyol

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Puyol centraal.

Vandaag | 23:20 Ridiculousness

Seizoen 13 - Aflevering 9 - Chanel and Sterling CI: In een nieuwe Ridiculousness bereiken Rob, Chanel en Steelo het DIEPTEPUNT, kijken ze hoe mensen GE-T-BONED worden en zien ze de effecten van het ALLERGIESEIZOEN.

Morgen | 01:00 Lone Star Justice

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Driven To Murder: Drie gepensioneerde rechercheurs van de politie van Smith County in Texas kijken terug op een aantal spraakmakende en gewelddadige zaken die de landelijke pers haalden.

Morgen | 02:00 Lone Star Justice

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Killing Fields: Drie gepensioneerde rechercheurs van de politie van Smith County in Texas kijken terug op een aantal spraakmakende en gewelddadige zaken die de landelijke pers haalden.

Morgen | 02:45 Lone Star Justice

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Long Arm Of The Law: Drie gepensioneerde rechercheurs van de politie van Smith County in Texas kijken terug op een aantal spraakmakende en gewelddadige zaken die de landelijke pers haalden.

Morgen | 05:10 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Morgen | 05:15 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 25 - De Grote Puprace / Pups bakken een taart: De jaarlijkse Grote Puprace is weer aan de gang en de pups kunnen tegen elkaar racen om te kijken wie de snelste pup is. // Meneer Porter doet mee aan de jaarlijkse Hoogste en Lekkerste Taarten wedstrijd. Ryder en de pups helpen hem daarmee.

Morgen | 05:15 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Dumball en Darwin hebben aan Anais beloofd om samen met haar een ponyfilm te kijken, maar alleen al het huren ervan levert de nodige problemen op.

Morgen | 05:25 It Takes A Killer

De beruchtste moorden van de wereld worden onderzocht aan de hand van de gedachten en de motieven van de daders. Experts van de FBI, Scotland Yard en de beste rechercheurs bekijken bewijsmateriaal van de plaatsen delict.

Morgen | 13:51 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Morgen | 14:30 Teen Mom OG

Seizoen 7 - Aflevering 13 - I'm Beautiful, I'm Smart, I'm Strong: Amber brengt tijd met Leah door terwijl Gary een vaderschapstest haalt om te kijken of Jody z'n vader is. Maci gaat naar de dokter voor haar polycysteus-ovariumsyndroom. Uitvoerend producent Morgan gaat naar Austin om Farrah te zien.

Morgen | 15:05 Kijken in de ziel - journalisten

Morgen | 16:15 Victor en Valentino

Vic & Val willen stiekem naar het vuurwerk gaan kijken, maar worden steeds gedwarsboomd door hun nieuwe babysitter Sochi, die ze steeds een stap voor is.

Morgen | 18:30 How Do They Do It?

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Leather Footballs, Mussels: We kijken weer mee hoe uiteenlopende producten gemaakt worden.

Morgen | 18:55 How Do They Do It?

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Scania Trucks, Miracle Forensics: We kijken weer mee hoe uiteenlopende producten gemaakt worden.

Morgen | 19:30 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Gevonden voorwerpen / Met een kind naar je werk-dag: Na een vluchtje met Mams waarbij loopings worden gemaakt is Sylvia haar tas kwijt. Bas blijkt een doos met in het meer gevonden voorwerpen te hebben, maar daar zit van alles in behalve de tas. // De volwassenen nemen de kinderen een dagje mee om te kijken op hun werk. Maar ze zijn allemaal een beetje vergeten waarom ze ooit voor deze baan hebben gekozen. Aan de kinderen om ze te laten zien dat ze het leukste werk hebben dat bestaat.

Morgen | 19:40 Game Shakers

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Trip Val: Babe en Kenzie zijn twee 12-jarige meiden die een mobiel spel creëren dat het meest populaire spel van het jaar wordt. Met de winst en hun vriend, Hudson, wereldberoemde Rapper Double G, en zijn zoon Triple G, starten de meiden hun eigen supercoole gaming bedrijf in Brooklyn. Nu moeten Babe en Kenzie hun gamingbedrijf een succes laten zijn, naast het blijven waarborgen van de kwaliteit. De showervaring bestaat uit meerdere platforms, omdat kijkers niet alleen de avonturen van de bende kijken, maar hun nieuwste creaties op Nick.com, de Nick App en hun mobiele apparaten afspelen.

Morgen | 19:45 How Do They Do It?

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Liferafts, Mind Control: We kijken weer mee hoe uiteenlopende producten gemaakt worden.

Morgen | 22:30 Sam & Cat

Seizoen 1 - Aflevering 34 - #KO: Goomer denkt dat hij gepest wordt op de sportschool, maar wanneer zijn vrienden gaan kijken, blijkt dat MMA-kampioene Rita verliefd op hem is. Sam besluit een wedstrijd aan te gaan met Rita, maar knapt af op de training.

Overmorgen | 01:05 Rugrats

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Touchdown Tommy / De Rechtszaak: De vaders kijken football, de baby's zitten in hun box en Angeliekje wil Tommy's chocolademelkflesje. // De baby's houden een rechtszaak om te bepalen wie Tommy's clownslamp kapot heeft gemaakt. Elk kind vertelt zijn verhaal.

Overmorgen | 05:10 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Overmorgen | 05:25 It Takes A Killer

Onderzoekt de beruchtste moorden. We bekijken de ziel en de motieven van de moordenaars. Experts van de FBI, Scotland Yard en rechercheurs bekijken het bewijsmateriaal.

Overmorgen | 06:00 How Do They Do It?

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Leather Footballs, Mussels: We kijken weer mee hoe uiteenlopende producten gemaakt worden.

Overmorgen | 06:24 How Do They Do It?

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Scania Trucks, Miracle Forensics: We kijken weer mee hoe uiteenlopende producten gemaakt worden.

Overmorgen | 07:12 How Do They Do It?

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Liferafts, Mind Control: We kijken weer mee hoe uiteenlopende producten gemaakt worden.

Overmorgen | 07:25 The Fast Lane

De Formule 1 is een door ego’s gedreven competitie, waar het allemaal draait om winnen. Hier kijken we naar wat er naast het circuit allemaal speelt. Van roddels, schandalen en de luxe lifestyles van de coureurs. Je ziet het bij The Fast Lane.

Overmorgen | 08:10 Orange Carpet

Wanneer je naar een film of televisieserie kijkt, of een video game speelt, vraag je je dan wel eens af ‘Hoe hebben ze DAT gedaan?’ Dan wil je absoluut naar Orange Carpet kijken! Bij deze show nemen we je achter de schermen om je te laten zien hoe de indrukwekkende beelden tot stand zijn gekomen. Misschien heb je altijd al willen weten hoe geanimeerde personages tot leven komen. Misschien heb je altijd al gedroomd van het ontwerpen van kostuums voor filmsterren. Of misschien ben je gewoon heel nieuwsgierig over ALLES wat je niet op het scherm kunt zien. Blijf kijken naar Orange Carpet om alle geheimen en nog meer te weten te komen!

Overmorgen | 08:13 Teen Titans Go!

De Titans bezoeken het Paleis van Gerechtigheid om de fontein gebruiken maar besluiten dan binnen te gaan kijken.

Overmorgen | 10:00 Football Greatest Eto'o

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Eto'o centraal.

 Meer

Kijken gemist

Eerder Vandaag | 10:15 Tijd voor MAX: Sjoerd Mossou, Giovanca, Gerard Joling en meer

Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending In december bestaat de Koninklijke Nederlandse ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - In december bestaat de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond precies 130 jaar, en daarmee viert ook het Nederlandse amateurvoetbal haar 130ste verjaardag. Ter gelegenheid daarvan is een speciaal voetbalshirt ontworpen waar alle shirts van de bijna 3.000 amateurverenigingen in terugkomen. Sportjournalist Sjoerd Mossou blikt terug op de geschiedenis van de voetbalsport in Nederland. - Nóg een verjaardag: 7 december wordt kroonprinses Amalia 16 jaar. Met Justine Marcella, hoofdredacteur van het blad Vorsten, kijken we naar hoe Amalia’s leven tot nu toe is verlopen en naar wat de toekomst gaat brengen. - In de keuken Meester Patissier Robèrt van Beckhoven. - Het optreden is van zangeres Giovanca en haar band. Zij staan in het theater met de voorstelling Giovanca Honours Diana Ross, een ode aan Giovanca’s grote idool. En ook Gerard Joling laat van zich horen.

Gisteren 22:30 Café Hendriks & Genee

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, De onderwerpen van deze uitzending zijn nog niet bekend. Hélène ...

De onderwerpen van deze uitzending zijn nog niet bekend. Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken terug, maar kijken ook alvast vooruit!

Eergisteren 07:00 Tijd voor MAX: Sjoerd Mossou, Giovanca, Gerard Joling en meer

Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending In december bestaat de Koninklijke ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - In december bestaat de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond precies 130 jaar, en daarmee viert ook het Nederlandse amateurvoetbal haar 130ste verjaardag. Ter gelegenheid daarvan is een speciaal voetbalshirt ontworpen waar alle shirts van de bijna 3.000 amateurverenigingen in terugkomen. Sportjournalist Sjoerd Mossou blikt terug op de geschiedenis van de voetbalsport in Nederland. - Nóg een verjaardag: 7 december wordt kroonprinses Amalia 16 jaar. Met Justine Marcella, hoofdredacteur van het blad Vorsten, kijken we naar hoe Amalia’s leven tot nu toe is verlopen en naar wat de toekomst gaat brengen. - In de keuken Meester Patissier Robèrt van Beckhoven. - Het optreden is van zangeres Giovanca en haar band. Zij staan in het theater met de voorstelling Giovanca Honours Diana Ross, een ode aan Giovanca’s grote idool. En ook Gerard Joling laat van zich horen.

Eerder Vandaag | 16:00 Teen Titans Go!

Batman en Gordon houden een slaapfeestje en kijken hun favoriete tv-programma's.

Eerder Vandaag | 15:55 Football Greatest Puyol

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Puyol centraal.

Eerder Vandaag | 14:31 Stop! Politie

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Eerder Vandaag | 13:51 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Eerder Vandaag | 13:45 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Eerder Vandaag | 13:40 How It's Made

Seizoen 11 - Aflevering 12 - Induction Cooktops/Truck Scales/Harmonicas: Ontdek wat er komt kijken bij de productie van inductiekookplaten, weegbruggen, Tetra Pak-verpakkingen en harmonica's.

Eerder Vandaag | 13:38 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Eerder Vandaag | 13:35 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 52 - Animatieserie. Maansverduisteringzzz. De hele camping is uitgelopen om de maansverduistering te bekijken. Midden op het veld zitten ze in stoeltjes onder een dekentje. Alleen is het zo laat dat het lastig is om wakker te blijven.

Eerder Vandaag | 13:25 The Fast Lane

De Formule 1 is een door ego’s gedreven competitie, waar het allemaal draait om winnen. Hier kijken we naar wat er naast het circuit allemaal speelt. Van roddels, schandalen en de luxe lifestyles van de coureurs. Je ziet het bij The Fast Lane.

Eerder Vandaag | 11:15 Bol & Smik

Jeugdserie. Lenteschoonmaak. Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen.

Eerder Vandaag | 10:02 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Komische serie. Blufpoker. Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, op voorwaarde dat hij aan het winnen is. Deze keer gaat het echter helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto "laat niet in je eigen kaarten kijken" wil hij revanche nemen.

Eerder Vandaag | 10:00 Football Greatest Puyol

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Puyol centraal.

Eerder Vandaag | 07:25 The Fast Lane

De Formule 1 is een door ego’s gedreven competitie, waar het allemaal draait om winnen. Hier kijken we naar wat er naast het circuit allemaal speelt. Van roddels, schandalen en de luxe lifestyles van de coureurs. Je ziet het bij The Fast Lane.

Eerder Vandaag | 06:05 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 26 - De Oogtest: Peppa's vriendje Pedro draagt een bril. Bovendien is zijn vader opticien, dus weet Pedro alles van brillen en ogen. Volgens Pedro heeft Peppa absoluut een bril nodig. Om te kijken of dat echt zo is, mag Peppa mee naar de opticien…

Eerder Vandaag | 05:10 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Eerder Vandaag | 05:10 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Eerder Vandaag | 05:05 When a Stranger Calls

Gisteren - In een afgelegen luxe villa in de heuvels, bereidt scholier Jill Johnson zich voor op een normaal avondje babysitten. De kinderen slapen, de deur is op slot en het alarm staat aan. Maar dan krijgt Jill een paar mysterieuze telefoontjes ...

In een afgelegen luxe villa in de heuvels, bereidt scholier Jill Johnson zich voor op een normaal avondje babysitten. De kinderen slapen, de deur is op slot en het alarm staat aan. Maar dan krijgt Jill een paar mysterieuze telefoontjes waarbij een vreemde stem haar opdraagt om te kijken of alles in orde is met de kinderen. De bang geworden Jill belt met de politie, maar haar angst slaat om in regelrechte paniek wanneer ze erachter komt dat de telefoontjes vanuit het huis zelf komen. Jill moet al haar krachten verzamelen om terug te vechten en het huis levend te kunnen verlaten.

Gisteren 23:30 Football Greatest Kaka

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Kaka centraal.

Gisteren 23:00 Football Greatest Xabi Hernandez

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Xavi Hernandez centraal.

Gisteren 22:52 De Sleutel

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Realityreeks waarin Beau van Erven Dorens vijf daklozen aan een huis helpt. In de laatste aflevering bezoekt Beau alle deelnemers voor de laatste keer met de camera. Sjaak, Cassandra, Nick, Rigo en Sunil kijken met Beau terug op de afgelopen periode. Ze bespreken hoe het nu met hen gaat en blikken samen vooruit op de toekomst.

Gisteren 20:25 Chinese dromen

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Documentairereeks over de dromen van de Chinezen. Het land aan de overkant. Waarom vinden de Chinezen van nu dat Taiwan bij China hoort? Hoe willen de Taiwanezen dat hun toekomst eruitziet? Zijn ze bang dat hun leven drastisch gaat veranderen? Ruben Terlou zoekt antwoorden.

Gisteren 20:10 Kijken in de ziel - journalisten

Gisteren 19:26 Holland's Next Top Model

Seizoen 12 - Aflevering 14 - Realityreeks waarin aanstormende vrouwelijke én mannelijke modellen strijden om de felbegeerde titel 'Holland's Next Top Model 2019'. De finalisten zijn bekend! Rechtstreeks vanuit Georgië komen de vier finalisten aan in Amsterdam om samen met Anna en de andere modellen uit de top 10 terug te blikken op dit bijzondere seizoen. De bekendmaking van de twee huizen, ruzies, opbloeiende vriendschappen, tranen bij de restyling en fantastische fotoshoots: hoe kijken de modellen terug op dit avontuur? En wat staat de finalisten nog te wachten?

Gisteren 17:45 De regels van Floor

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse jeugdserie. Krentenbaard. Regel: Je moet nooit expres een krentenbaard nemen... en al helemaal niet als je moeder Irma heet! Margreet heeft een krentenbaard. Floor gaat bij haar op ziekenbezoek en ziet hoe Margreet erbij ligt. Nieuwe pyjama, vanaf de bank tv kijken en allemaal cadeautjes. Een krentenbaard is helemaal zo gek nog niet.

Gisteren 17:20 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Fan gruwel / Rita's rechten: Plots komen Lori en Leni ook kijken naar de favoriete serie van Lucy. Er zit een nieuw karakter in, waar Lori en Leni fan van zijn. Dat bederft Lucy's kijkplezier. / Als mam weer een parkeerboete krijgt, kiest ze voor een taakstraf.

Gisteren 14:12 TiTaTovenaar

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Nederlandse jeugdserie. Geeltje. Geeltje valt per ongeluk naar beneden en komt vast te zitten aan een wasdraad. Tika en toverpapa willen hem terugvinden door in de toverbol te kijken maar die is tijdelijk defect. Ondertussen heeft Geeltje het best naar zijn zin in de bewoonde wereld.

Gisteren 12:59 Teen Titans Go!

Het is Filmavond en de Titans kunnen niet beslissen naar welke film ze zullen gaan kijken.

Gisteren 12:15 Formule 1 Café

In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Gisteren 10:50 Later Als Ik Groot Ben

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Realityreeks waarin Jochem van Gelder samen met kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool op pad gaat om te kijken of hun droomberoep daadwerkelijk zo leuk is als dat zij denken

Gisteren 09:35 Eigen Huis & Tuin

Seizoen 36 - Aflevering 14 - Klusprogramma waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Tom en Evelyn gaan langs bij Jeneth en Dennis in hun vrijstaande woning in Den Haag. De familie houdt wel van een feestje en gezelligheid. De keuken is helemaal naar wens, maar in de tuin is de gezelligheid nog ver te zoeken. Tom en Evelyn schieten hen te hulp. Evelyn bezoekt het knusse winterhuis van Sylvia in Amersfoort. Thomas en Tom kijken wie de mooiste kerstboom kan maken.

Gisteren 08:35 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Meerminman En Mosseljongen, Het Begin. / Tweeoog Plankton: Samen met Meerminman en Mosseljongen kijken Patrick en SpongeBob naar een documentaire over het heldenduo! // Plankton denkt dat als hij twee ogen heeft en diepte kan zien hij het recept van de Krabburger wel kan stelen.

Gisteren 05:15 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Gisteren 05:10 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Gisteren 04:41 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Gumball en Darwin kijken raar op wanneer ze een aantal mysterieuze tekens ontvangen. Vervolgens horen ze van Bobert dat er over vierentwintig uur een zonsverduistering plaats zal vinden; het einde van de wereld is nabij.

Gisteren 00:14 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Gumball en Darwin kijken raar op wanneer ze een aantal mysterieuze tekens ontvangen. Vervolgens horen ze van Bobert dat er over vierentwintig uur een zonsverduistering plaats zal vinden; het einde van de wereld is nabij.

Gisteren 00:11 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Gumball en Darwin kijken raar op wanneer ze een aantal mysterieuze tekens ontvangen. Vervolgens horen ze van Bobert dat er over vierentwintig uur een zonsverduistering plaats zal vinden; het einde van de wereld is nabij.

Eergisteren 22:15 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Dumball en Darwin hebben aan Anais beloofd om samen met haar een ponyfilm te kijken, maar alleen al het huren ervan levert de nodige problemen op.

Eergisteren 22:00 Football Greatest Roberto Carlos

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Roberto Carlos centraal.

Eergisteren 21:00 Formule 1 Café

In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Eergisteren 19:30 The Fast Lane

De Formule 1 is een door ego’s gedreven competitie, waar het allemaal draait om winnen. Hier kijken we naar wat er naast het circuit allemaal speelt. Van roddels, schandalen en de luxe lifestyles van de coureurs. Je ziet het bij The Fast Lane.

Eergisteren 18:07 Eigen Huis & Tuin

Seizoen 36 - Aflevering 14 - Klusprogramma waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Tom en Evelyn gaan langs bij Jeneth en Dennis in hun vrijstaande woning in Den Haag. De familie houdt wel van een feestje en gezelligheid. De keuken is helemaal naar wens, maar in de tuin is de gezelligheid nog ver te zoeken. Tom en Evelyn schieten hen te hulp. Evelyn bezoekt het knusse winterhuis van Sylvia in Amersfoort. Thomas en Tom kijken wie de mooiste kerstboom kan maken.

Eergisteren 17:30 Inside Ajax

Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 34-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Eergisteren 17:20 NOS Sport: Schaatsen World Cup Nur-Sultan

Verslag van de wereldbekerwedstrijden schaatsen in de Kazachse hoofdstad Nur-Sultan, met samenvattingen van de afstanden van vandaag: - 500m vrouwen - 1000m mannen - 10000m mannen Bekijk het volledige programma van dit weekend en hoe je live kunt kijken op gids.tv/6404/wereldbeker-schaatsen

Eergisteren 16:59 Later Als Ik Groot Ben

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Realityreeks waarin Jochem van Gelder samen met kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool op pad gaat om te kijken of hun droomberoep daadwerkelijk zo leuk is als dat zij denken

Eergisteren 16:25 NOS Sport: Schaatsen World Cup Nur-Sultan

Verslag van de wereldbekerwedstrijden schaatsen in de Kazachse hoofdstad Nur-Sultan, met samenvattingen van de afstanden van vandaag: - 500m vrouwen - 1000m mannen - 10000m mannen Bekijk het volledige programma van dit weekend en hoe je live kunt kijken op gids.tv/6404/wereldbeker-schaatsen

Eergisteren 16:00 Football Greatest Roberto Carlos

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Roberto Carlos centraal.

Eergisteren 15:02 Phineas And Ferb

Achtbaan / Een cadeau voor Candace: Phineas en Ferb bouwen een achtbaan in hun achtertuin. De enige die dit ziet gebeuren is hun grote zus Candace die het maar al te graag aan moeder wil laten zien. Maar elke keer als moeder komt kijken, is er niets (meer) te zien van het grote project. / Candace is jarig! Het gezin Fletcher trakteert haar op een uitje naar Mount Rushmore. Dit was een idee van Phineas en Ferb. Zij willen Candace een groots verjaardagscadeau geven: haar gezicht op de rots naast de ´presidenten´.

Eergisteren 13:25 The Fast Lane

De Formule 1 is een door ego’s gedreven competitie, waar het allemaal draait om winnen. Hier kijken we naar wat er naast het circuit allemaal speelt. Van roddels, schandalen en de luxe lifestyles van de coureurs. Je ziet het bij The Fast Lane.

Eergisteren 11:45 Inside Ajax

Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 34-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Eergisteren 11:15 Football Greatest Baggio

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Baggio centraal.

Eergisteren 11:00 Formule 1 Café

In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Eergisteren 10:55 Formule 1 Café

In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Eergisteren 10:00 Football Greatest Roberto Carlos

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Roberto Carlos centraal.

Eergisteren 09:15 Inside Ajax

Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 34-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Eergisteren 08:55 Inside Ajax

Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 34-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Eergisteren 08:55 Inside Ajax

Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden

Eergisteren 07:30 Formule 1 Café

In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Eergisteren 07:25 The Fast Lane

De Formule 1 is een door ego’s gedreven competitie, waar het allemaal draait om winnen. Hier kijken we naar wat er naast het circuit allemaal speelt. Van roddels, schandalen en de luxe lifestyles van de coureurs. Je ziet het bij The Fast Lane.

Eergisteren 06:00 Kijken in de ziel - journalisten

 Meer