Kerk op tv (tv-tip)

Vandaag | 20:00 The Good, the Bad and the Ugly IMDb: 8.8

IMDB * 8.8 - Western, Joe en Tuco leven in het Wilde Westen tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Ze sluiten een deal: Joe levert de gezochte Tuco af bij de sheriff, strijkt daarmee een hoge premie op en zal vervolgens Tuco op het nippertje redden ...

Joe en Tuco leven in het Wilde Westen tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Ze sluiten een deal: Joe levert de gezochte Tuco af bij de sheriff, strijkt daarmee een hoge premie op en zal vervolgens Tuco op het nippertje redden van de strop. Het plan slaagt en ze kunnen ontsnappen. Wanneer ze kennismaken met Setenza, een gewetenloze gangster, wordt de inzet nog groter. Samen gaan ze op zoek naar een geldkist met 200.000 dollar die volgens een zekere Bill Carson zou verborgen zijn op een kerkhof. Superspaghettiwestern met Clint Eastwood als 'The Good', Lee van Cleef als 'The Bad' en Eli Wallach als 'The Ugly'. Na 'A Fistful of Dollars' en 'For a Few Dollars More' is 'The Good, the Bad and the Ugly' de derde film in Sergio Leone's dollartrilogie. De films vielen op door rijke karaktertekeningen, historische accuratesse en veel bloed. Samen met de onvergetelijke muziek van Ennio Morricone vormen de extreme close-ups een hoogtepunt in 'The Good, the Bad and the Ugly'. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-good-the-bad-and-the-ugly

Je vindt hier de programma's van Kerk op tv We hebben de volgende programma's voor Kerk The Good, the Bad and the Ugly: IMDB * 8.8 - Western, Joe en Tuco leven in het Wilde Westen tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Ze sluiten een deal: Joe levert de gezochte Tuco af bij de sheriff, strijkt daarmee een hoge premie op en zal vervolgens Tuco op het nippertje redden. Met hart en ziel: Informatief, Seizoen 5 Aflevering 24 van 35 KRO NCRV Elke eerste zondag van de maand worden er bij het Detentiecentrum. Hour Of Power: Informatief, Seizoen 19 Aflevering 23 Televisiekerkdienst waarin de positieve boodschap van Gods liefde wordt. De Verwondering: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 8 van 36 Aldith Hunkar KRO NCRV Journaliste Aldith Hunkar woont en werkt in. Hour Of Power: Informatief, Seizoen 19 Aflevering 23 Televisiekerkdienst waarin de positieve boodschap van Gods liefde wordt. Emmanuel Gemeente: Religieus, Kerkdienst van de Emmanuel gemeente te Deventer. Levende Steen Ministries: Informatief, Seizoen 20192020 Aflevering 62 van 91 Kerkdienst van de Levende Steen Gemeente uit Spijkenisse met een. Kerkdienst: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 12 van 15 Houdt vrede EO Vanuit de kapel van het dienstencentrum van de. Habemus Papam: IMDB * 6.7 - Drama, Habemus Papam ofwel ‘We hebben een paus’ zijn de woorden waarmee bekend wordt gemaakt dat het Conclaaf een nieuwe paus heeft gekozen. Na de dood van de Paus trekt het Conclaaf zich terug om een nieuwe paus te kiezen. Meerdere. LIVE kerkdienst: Informatief, LIVE kerkdienst van de Protestantse Gemeente Creil/ Espel vanuit de Nieuw Jeruzalemkerk in Emmeloord.

Kerk op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:45 Met hart en ziel

Seizoen 5 - Aflevering 24 van 35 - KRO-NCRV Elke eerste zondag van de maand worden er bij het Detentiecentrum in Zeist bloemen in de hekken gestoken. Al veertien jaar lang komen hier mensen samen om aandacht te vragen voor het lot van de gezinnen zonder verblijfsvergunning, die hier vastgezet worden. Er wordt bij de hekken gezongen en gebeden en met een megafoon worden namen geroepen. Op deze manier willen ze de mensen die binnen zitten laten weten dat ze niet vergeten worden. Jos van Oord ontmoet Tetske Haalboom, diaken in de Protestantse kerk in Zeist en een van de initiatiefnemers. Al veertien jaar lang staat ze bij het hek. Ze blijft hiermee doorgaan totdat er niemand meer wordt vastgezet.

Vandaag | 08:00 Hour Of Power

Seizoen 19 - Aflevering 23 Televisiekerkdienst waarin de positieve boodschap van Gods liefde wordt verkondigd. De voorganger is Bobby Schuller. De presentatie is in handen van Jan van den Bosch.

Vandaag | 08:25 De Verwondering

Seizoen 2020 - Aflevering 8 van 36 - Aldith Hunkar - KRO-NCRV Journaliste Aldith Hunkar woont en werkt in Nederland, maar de liefde bracht haar jaren geleden naar Jamaica. Ze werd geboren in Suriname, groeide op in Maleisië, Brazilië en Tunesië. Het heeft deze wereldburger een brede blik op de wereld gebracht, waarmee ze Nederland soms met verbazing bekijkt. Aldith Hunkar groeide op in een rooms-katholiek gezin, maar besloot als kind dat ze niet meer naar de kerk wilde. Spiritueel voelt ze zich verwant aan de rastafari, een levensbeschouwelijke stroming geworteld in het Oude Testament en gericht op leven in verbinding met de natuur. Het is een emancipatoire beweging die in Jamaica is ontstaan onder de zwarte bevolking, die door het slavernijverleden onderaan de sociale ladder stond. Aldith Hunkar is dankbaar voor wat het leven haar heeft gebracht. Het gedicht Fasen, van Herman Hesse, verwoordt voor haar het leven zelf, dat altijd verandert en een en al beweging is.

Vandaag | 08:59 Hour Of Power

Seizoen 19 - Aflevering 23 Televisiekerkdienst waarin de positieve boodschap van Gods liefde wordt verkondigd. De voorganger is Bobby Schuller. De presentatie is in handen van Jan van den Bosch.

Vandaag | 09:00 Levende Steen Ministries

Seizoen 20192020 - Aflevering 62 van 91 Kerkdienst van de Levende Steen Gemeente uit Spijkenisse met een preek en liederen voor jong en oud.

Vandaag | 09:20 Kerkdienst

Seizoen 2020 - Aflevering 12 van 15 - Houdt vrede - EO Vanuit de kapel van het dienstencentrum van de Protestantse Kerk Nederland leidt ds. Mirjam Kollenstaart een korte kerkdienst, waarin liederen, gebed en een meditatie centraal staan.

Vandaag | 10:00 Eucharistieviering

Seizoen 2020 - Aflevering 21 van 33 - Baarn - KRO Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de H. Nicolaaskerk in Baarn. Celebrant: Pastoor Joachim Skiba. Muzikale ondersteuning: Capella Sancti Nicolai o.l.v. Willem Vonk en violiste Marieke Donker Kaat.

Vandaag | 11:05 EO BEAM Kerkdienst

Seizoen 2020 - Aflevering 12 van 15 Vanuit de kapel in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en een spreker.

Vandaag | 11:24 According To Jim

Seizoen 2 - Aflevering 8 van 28 - Father Disfigure De familie gaat naar de kerk en Jim beseft dat hij de predikant kent. Vroeger speelde hij vaak trefbal met hem. Jim had ooit een bal hard op zijn lip gegooid waardoor hij jarenlang een bijnaam had.

Morgen | 14:45 Wat Eten We?

Seizoen 4 - Aflevering 24 van 168 - Mexicaanse salade met nacho's 'Wat eten we?' is één van de meest gestelde vragen in Nederland. Dankzij het nieuwe programma Wat Eten We? hoeven we daar niet langer ons hoofd over te breken! TV-kok Jet van Nieuwkerk zet elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel. Ze maakt bekende klassiekers met een twist. Inspiratie voor iedereen. Van het moment dat de boodschappen van Jumbo op het aanrecht staan, tot de volle borden op tafel. Binnen een half uur maakt Jet in een handomdraai een inspirerende maaltijd.

Morgen | 17:05 Wat Eten We?

Seizoen 4 - Aflevering 25 van 168 - Linzensalade met aardbeien en geitenkaas 'Wat eten we?' is één van de meest gestelde vragen in Nederland. Dankzij het nieuwe programma Wat Eten We? hoeven we daar niet langer ons hoofd over te breken! TV-kok Jet van Nieuwkerk zet elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel. Ze maakt bekende klassiekers met een twist. Inspiratie voor iedereen. Van het moment dat de boodschappen van Jumbo op het aanrecht staan, tot de volle borden op tafel. Binnen een half uur maakt Jet in een handomdraai een inspirerende maaltijd.

Overmorgen | 00:05 Andries

Seizoen 2018 - Sharon Kips - EO Sharon Kips won als 20-jarige de allereerste X Factor en dat maakte haar tot een nationale beroemdheid. Ze maakte haar ambitie als zangeres waar, maar een internationale doorbraak bleef uit. Vijf jaar geleden startte ze samen met haar man een kerk in Haarlem, Re Connect. Haar geloof is in al die jaren gegroeid. Ze heeft steeds meer oog gekregen voor de onvoorwaardelijke liefde van God, vertelt ze aan Andries Knevel.

Overmorgen | 00:15 The Young Pope

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 10 Voiello zet zijn geheime campagne tegen de paus voort. Het lukt hem om iemand voor zijn karretje te spannen. Ondertussen komt de paus met radicale plannen voor de kerk.

Overmorgen | 02:15 Wat Eten We?

Seizoen 4 - Aflevering 25 van 168 - Linzensalade met aardbeien en geitenkaas 'Wat eten we?' is één van de meest gestelde vragen in Nederland. Dankzij het nieuwe programma Wat Eten We? hoeven we daar niet langer ons hoofd over te breken! TV-kok Jet van Nieuwkerk zet elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel. Ze maakt bekende klassiekers met een twist. Inspiratie voor iedereen. Van het moment dat de boodschappen van Jumbo op het aanrecht staan, tot de volle borden op tafel. Binnen een half uur maakt Jet in een handomdraai een inspirerende maaltijd.

Overmorgen | 14:10 The Odd Couple

Seizoen 3 - Aflevering 12 van 13 - The God Couple De twee vrienden Oscar en Felix delen samen een appartement, nadat ze uit huis zijn gezet door hun vrouwen. Alleen de ideeën van de mannen over het huishouden en hun levensstijl lopen erg uiteen. Oscar is knorrig dat Felix de groep naar de kerk laat gaan om de solo van Dani te ondersteunen.

Overmorgen | 14:45 Wat Eten We?

Seizoen 4 - Aflevering 25 van 168 - Linzensalade met aardbeien en geitenkaas 'Wat eten we?' is één van de meest gestelde vragen in Nederland. Dankzij het nieuwe programma Wat Eten We? hoeven we daar niet langer ons hoofd over te breken! TV-kok Jet van Nieuwkerk zet elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel. Ze maakt bekende klassiekers met een twist. Inspiratie voor iedereen. Van het moment dat de boodschappen van Jumbo op het aanrecht staan, tot de volle borden op tafel. Binnen een half uur maakt Jet in een handomdraai een inspirerende maaltijd.

Overmorgen | 17:05 Wat Eten We?

Seizoen 4 - Aflevering 26 van 168 - Geroosterde spitskool met salieworst 'Wat eten we?' is één van de meest gestelde vragen in Nederland. Dankzij het nieuwe programma Wat Eten We? hoeven we daar niet langer ons hoofd over te breken! TV-kok Jet van Nieuwkerk zet elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel. Ze maakt bekende klassiekers met een twist. Inspiratie voor iedereen. Van het moment dat de boodschappen van Jumbo op het aanrecht staan, tot de volle borden op tafel. Binnen een half uur maakt Jet in een handomdraai een inspirerende maaltijd.

Wo 10 juni 2020 | 00:25 Wat Eten We?

Seizoen 4 - Aflevering 26 van 168 - Geroosterde spitskool met salieworst 'Wat eten we?' is één van de meest gestelde vragen in Nederland. Dankzij het nieuwe programma Wat Eten We? hoeven we daar niet langer ons hoofd over te breken! TV-kok Jet van Nieuwkerk zet elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel. Ze maakt bekende klassiekers met een twist. Inspiratie voor iedereen. Van het moment dat de boodschappen van Jumbo op het aanrecht staan, tot de volle borden op tafel. Binnen een half uur maakt Jet in een handomdraai een inspirerende maaltijd.

 Meer

Kerk op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:00 Emmanuel Gemeente

Kerkdienst van de Emmanuel gemeente te Deventer

Vandaag | 09:25 Habemus Papam IMDb: 6.7

IMDB * 6.7 - Drama, Habemus Papam ofwel ‘We hebben een paus’ zijn de woorden waarmee bekend wordt gemaakt dat het Conclaaf een nieuwe paus heeft gekozen. Na de dood van de Paus trekt het Conclaaf zich terug om een nieuwe paus te kiezen. Meerdere ...

Habemus Papam ofwel ‘We hebben een paus’ zijn de woorden waarmee bekend wordt gemaakt dat het Conclaaf een nieuwe paus heeft gekozen. Na de dood van de Paus trekt het Conclaaf zich terug om een nieuwe paus te kiezen. Meerdere stemrondes zijn nodig vooraleer er witte rook verschijnt. Uiteindelijk wordt een opvolger verkozen. Maar de gelovigen die massaal zijn afgezakt naar het Sint-Pietersplein wachten tevergeefs op de verschijning van de nieuwe Kerkvader. Deze laatste lijkt immers niet klaar voor de zware verantwoordelijkheid die de nieuwe functie met zich meebrengt. Angst? Depressie? Bang dat hij het niet zal aankunnen? De hele wereld valt weldra ten prooi aan onrust terwijl men in het Vaticaan koortsachtig naar een oplossing zoekt om de crisis af te wenden… Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/habemus-papam

Vandaag | 09:30 LIVE kerkdienst

LIVE kerkdienst van de Protestantse Gemeente Creil/ Espel vanuit de Nieuw Jeruzalemkerk in Emmeloord.

Vandaag | 10:00 Oecumenische kerkdienst

Live registratie van de kerkdienst in de rooms-katholieke Sint Clemenskerk in Steenwijk. Voorgangers zijn emeritus pastoor Theo van der Sman en ds. Bob Haanstra van de Protestante Gemeente Steenwijk. Het gaat om een viering met gezang, gebeden, lofprijzing en schriftlezingen. De muzikale begeleiding is van Carla Tellenkamp, de zang is van Tonny La Faille en Bert Katers. Lector van dienst is Liesbeth Veenman - Helmich.

Vandaag | 17:00 Hour of Power

Kerkdienst vanuit Shepherd’s Grove in Californië geleid door Bobby Schuller

Morgen | 00:15 Commissaire Dupin

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 7 - Le trésor d'Ys Le corps de Céline Kerkraums vient d'être découvert près de la criée. La directrice du lieu, Gaetane Gauchat, est bouleversée : la victime était la petite amie de sa fille Laetitia, biologiste marine. Gaetane se souvient avoir vu la jeune femme se disputer vers vingt heures avec son ex-petit ami. Celui-ci, Luc Jumeau, est appréhendé dans la maison de Céline. Il affirme être à la recherche de la jeune femme, et possèderait deux alibis pour l'heure du meurtre... Le jeune homme confie au commissaire Dupin que Céline et Laetitia étaient en conflit avec Charles Morin un gros entrepreneur de la région

Morgen | 03:36 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Een Dag Met Henry en...Een Takelwagen Henry ontmoet een takelwagen op het autokerkhof. Takelwagen droomt ervan om Monster Truck te worden en mee te racen, maar dit is nogal lastig want zijn wielen zijn veel te klein.

Morgen | 04:15 Detectives: Unforgotten

Seizoen 3 - Aflevering 4 van 6 - KRO-NCRV Het onderzoek naar de dood van Hayley Reid richt zich op de inbraak in een kerk op oudejaarsavond 2000. Cassie en Sunny beginnen te vermoeden dat de vier mannen niet de waarheid vertellen, maar de vraag is waarom. James Hollis heeft tegenover Amy verzwegen dat hij is gehoord door de politie in verband met de dood van Hayley Reid. Ook de pers krijgt er lucht van. Tim Finch wordt onder druk gezet door zijn ex-vrouw.

Morgen | 05:45 Bed & Breakfast

Seizoen 10 - Aflevering 1 van 6 - MAX Er wordt gelogeerd pal naast de kerk in een Brabants dorpje. Paul en Christe runnen hier namelijk hun bed & breakfast in een oude pastorie. Ski-liefhebbers Aad en Christel hebben een B&B met kamers in wintersportstijl in Midden-Delfland. Natuurlijk gaan de gasten hier skiën maar ze brengen ook een bezoek aan een zeer bijzondere kunstenaar. De laatste B&B is van Peter en Anneriet. In de gemeente Boxmeer hebben zij een bed & breakfast met retrokamers. De gasten gaan wandelvoetballen tegen het dorpsteam, dit onder leiding van niemand minder dan internationaal scheidsrechter Pol van Boekel.

Morgen | 09:16 Mozart - Exsultate, jubilate, KV. 165

Sinds 1991 speelt de Berliner Philharmoniker ieder jaar een Europaconcert in een verschillende Europese stad, ter herdenking van de oprichting van het orkest op 1 mei 1882. In deze uitzending ziet u het Europaconcert van 1999, opgenomen in de Mariakerk in het Poolse Krakau, waar Bernard Haitink de Berliner Philharmoniker dirigeert met als solisten Christine Schäfer (sopraan) en Emanuel Ax (piano). Op het programma: Wolfgang Amadeus Mozarts Exsultate, jubilate, K. 165, en Et incarnatus est uit Mis in c mineur, K. 427.

Morgen | 14:00 L1 Concert

Maestro of music deel 2 Op een prachtige zomeravond beleefde Maestro Guido Dieteren samen met zangeres Wendy Kokkelkoren, het virtuoze poporkest en het publiek een onvergetelijke avond op de Markt in Kerkrade. Het wervelende muziekspektakel met gastartiesten als VoXXclub, Cristian Lanza, Roy Verbeek en DJ Kim Kaey toverde het volle plein om tot een intieme concertarena. Het was van de eerste tot de laatste minuut een muziekspektakel van kippenvel tot feest. Grote verrassing van de avond was dochter Emma-Sophie: Zij maakte haar podiumdebuut in een duet met mama Wendy "Samen voor Altijd". De ontroerend mooie zang, de prachtige composities, het authentieke speelplezier en de geweldige sfeer en ambiance op het plein maakten dit een concert om nooit te vergeten.

Morgen | 14:02 Europakonzert 2016 vanuit Røros

Sir Simon Rattle dirigeert de Berliner Philharmoniker tijdens het Europakonzert van 2016. Voor deze editie is de keuze gevallen op de prachtige barokkerk in het Noorse mijndorpje Røros. Het dorpscentrum van Røros is opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het concert opent met Griegs Lyrische Stück, Op. 68, Nr. 4. Vervolgens is de Noorse violist Vilde Frang de solist in Mendelssohns Vioolconcert, Op. 64. Het orkest sluit af met Beethovens ‘Eroica’ Symfonie Nr. 3. Het werk markeert een omslagpunt in de muziekgeschiedenis omdat het de brug vormt tussen de oude en nieuwe symfonische stijl.

Morgen | 14:10 Wittekerke

Hoewel de ruzie met Jan en Nellie is bijgelegd, zijn voor Sam nog niet alle problemen opgelost. Debbie volgt de raad van Elke op en zorgt ervoor dat ze een doktersbriefje krijgt. Celine doorziet het plannetje van het fotomodel, maar is niet van plan zich te laten chanteren en Debbie te ontslaan. Magda overweegt om een borstreconstructie te laten doen. Luc neemt opnieuw zijn intrek in De Schorre. De commandant heeft een oplossing voor het probleem met Fitti. Goedtvrient krijgt een zwaar conflict met Frank. Er komt eindelijk schot in het onderzoek naar de verkrachter.

Morgen | 17:30 Habemus Papam IMDb: 6.7

Morgen - IMDB * 6.7 - Drama, Habemus Papam ofwel ‘We hebben een paus’ zijn de woorden waarmee bekend wordt gemaakt dat het Conclaaf een nieuwe paus heeft gekozen. Na de dood van de Paus trekt het Conclaaf zich terug om een nieuwe paus te kiezen. ...

Habemus Papam ofwel ‘We hebben een paus’ zijn de woorden waarmee bekend wordt gemaakt dat het Conclaaf een nieuwe paus heeft gekozen. Na de dood van de Paus trekt het Conclaaf zich terug om een nieuwe paus te kiezen. Meerdere stemrondes zijn nodig vooraleer er witte rook verschijnt. Uiteindelijk wordt een opvolger verkozen. Maar de gelovigen die massaal zijn afgezakt naar het Sint-Pietersplein wachten tevergeefs op de verschijning van de nieuwe Kerkvader. Deze laatste lijkt immers niet klaar voor de zware verantwoordelijkheid die de nieuwe functie met zich meebrengt. Angst? Depressie? Bang dat hij het niet zal aankunnen? De hele wereld valt weldra ten prooi aan onrust terwijl men in het Vaticaan koortsachtig naar een oplossing zoekt om de crisis af te wenden… Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/habemus-papam

Morgen | 18:00 L1 Concert

Maestro of music deel 2 Op een prachtige zomeravond beleefde Maestro Guido Dieteren samen met zangeres Wendy Kokkelkoren, het virtuoze poporkest en het publiek een onvergetelijke avond op de Markt in Kerkrade. Het wervelende muziekspektakel met gastartiesten als VoXXclub, Cristian Lanza, Roy Verbeek en DJ Kim Kaey toverde het volle plein om tot een intieme concertarena. Het was van de eerste tot de laatste minuut een muziekspektakel van kippenvel tot feest. Grote verrassing van de avond was dochter Emma-Sophie: Zij maakte haar podiumdebuut in een duet met mama Wendy "Samen voor Altijd". De ontroerend mooie zang, de prachtige composities, het authentieke speelplezier en de geweldige sfeer en ambiance op het plein maakten dit een concert om nooit te vergeten.

Morgen | 18:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Seizoen 8 Koen en Tineke worden opgeroepen voor een jongeman die het uitschreeuwt van de pijn. De spoedarts vermoedt dat de jongen drugs heeft gebruikt. Er worden al een paar weken auto-onderdelen gestolen op het autokerkhof. De dief slaat telkens toe op de sluitingsdag. De commissaris geeft Robin en Tom de opdracht om te gaan surveilleren.

Morgen | 19:45 Castle

Seizoen 6 - The Good, The Bad & The Baby Een zwaargewonde man strompelt met een baby in de armen een kerk binnen. Enkele ogenblikken later valt hij dood neer. Castle en Beckett onderzoeken de zaak en bekommeren zich ondertussen om de baby. Ze ontdekken dat het slachtoffer een oplichter was.

Morgen | 20:09 Ik zie, ik zie...

Aflevering 1 van 5 - De Nieuwe Kerk - AVROTROS We gaan op zoek naar de persoonlijke relatie van de museumdirecteur met enkele kunstobjecten in haar/zijn museum. We vernemen waarom het getoonde werk haar/hem (altijd of juist nú) zo raakt en het één van zijn/haar favoriete werken van de collectie is.

Morgen | 21:00 L1 Concert

Maestro of music deel 2 Op een prachtige zomeravond beleefde Maestro Guido Dieteren samen met zangeres Wendy Kokkelkoren, het virtuoze poporkest en het publiek een onvergetelijke avond op de Markt in Kerkrade. Het wervelende muziekspektakel met gastartiesten als VoXXclub, Cristian Lanza, Roy Verbeek en DJ Kim Kaey toverde het volle plein om tot een intieme concertarena. Het was van de eerste tot de laatste minuut een muziekspektakel van kippenvel tot feest. Grote verrassing van de avond was dochter Emma-Sophie: Zij maakte haar podiumdebuut in een duet met mama Wendy "Samen voor Altijd". De ontroerend mooie zang, de prachtige composities, het authentieke speelplezier en de geweldige sfeer en ambiance op het plein maakten dit een concert om nooit te vergeten.

Morgen | 22:14 Haydn - Symfonie Nr. 94 in G, Hob. I:94

Het jaarlijkse Europakonzert van de wereldberoemde Berliner Philharmoniker vond in 2001 wel op een hele bijzondere locatie plaats: de Hagia Irene in Istanboel. Deze Byzantijnse kerk is de oudste kerk van de stad en heeft haar oorsprong in de 4e eeuw. Op het programma: Joseph Haydn’s Symfonie Nr. 94 ‘Paukenslag'.

Morgen | 23:05 Versailles

Aflevering 2 De Kerk wil dat de koning meteen een einde maakt aan zijn overspel met Montespan. Bisschop Bossuet trekt naar Versailles om er opnieuw wat morele waarden te installeren, maar daar gaat Lodewijk niet op in. Philippe keert terug naar Versailles, en daar heeft Lodewijk een bruid voor hem uitgekozen: Elisabeth Charlotte Van de Palts. Fabien zet het onderzoek naar de vergiftigingen voort. Montespan is bang dat de koning haar niet meer zal willen zodra ze bevallen is. Ze gaat te rade bij madame Agathe voor goede raad en een afrodisiacum.

Overmorgen | 08:51 Brahms - Vioolsonate Nr. 1, Op. 78

Tijdens een concert vanuit de kerk van Verbier bundelen de Griekse violist Leonidas Kavakos en de Chinese pianiste Yuja Wang de krachten in interpretaties van vioolsonates van Johannes Brahms. Kavakos werd in 1985 in één klap wereldberoemd door op 18-jarige leeftijd de eerste prijs te winnen tijdens het prestigieuze Sibeliusconcours. Samen met Yuja Wang, een van de populairste pianisten van deze tijd, vormt hij een meesterlijk kamermuziekduo. Op het programma staan Brahms' ‘Regensonate’ Op. 78, ‘Thunersonate’ Op. 100 en de laatste vioolsonate, Op. 108.

Overmorgen | 10:15 Castle

Seizoen 6 - The Good, The Bad & The Baby Een zwaargewonde man strompelt met een baby in de armen een kerk binnen. Enkele ogenblikken later valt hij dood neer. Castle en Beckett onderzoeken de zaak en bekommeren zich ondertussen om de baby. Ze ontdekken dat het slachtoffer een oplichter was.

Overmorgen | 12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Seizoen 8 Koen en Tineke worden opgeroepen voor een jongeman die het uitschreeuwt van de pijn. De spoedarts vermoedt dat de jongen drugs heeft gebruikt. Er worden al een paar weken auto-onderdelen gestolen op het autokerkhof. De dief slaat telkens toe op de sluitingsdag. De commissaris geeft Robin en Tom de opdracht om te gaan surveilleren.

Overmorgen | 13:30 L1 Concert

Maestro of music deel 2 Op een prachtige zomeravond beleefde Maestro Guido Dieteren samen met zangeres Wendy Kokkelkoren, het virtuoze poporkest en het publiek een onvergetelijke avond op de Markt in Kerkrade. Het wervelende muziekspektakel met gastartiesten als VoXXclub, Cristian Lanza, Roy Verbeek en DJ Kim Kaey toverde het volle plein om tot een intieme concertarena. Het was van de eerste tot de laatste minuut een muziekspektakel van kippenvel tot feest. Grote verrassing van de avond was dochter Emma-Sophie: Zij maakte haar podiumdebuut in een duet met mama Wendy "Samen voor Altijd". De ontroerend mooie zang, de prachtige composities, het authentieke speelplezier en de geweldige sfeer en ambiance op het plein maakten dit een concert om nooit te vergeten.

Overmorgen | 14:10 Wittekerke

Jonas brengt onbewust het onderzoek naar de verkrachter in een stroomversnelling. Max gaat meteen achter Jempi aan en kan op het nippertje verhinderen dat die nog een slachtoffer maakt. Bij de arrestatie verliest de agent echter de pedalen, en dat kan nare gevolgen hebben voor zijn carrière. Joke wordt benaderd door een vertegenwoordiger van bingokasten. Sam heeft er nood aan om Frank in te lichten over haar gevoelens voor Daniël. Een van de slachtoffers van het busongeval is er sinds hij geopereerd werd door chirurg Goedtvrient zeer slecht aan toe. Luc doet aangifte over de diefstal van zijn wagen.

Overmorgen | 17:11 NH Buurten

Heemskerk Hoe leven Noord-Hollanders in een buurt of straat in deze corona tijd? We zijn nu in Heemskerk.

Overmorgen | 19:11 NH Buurten

Heemskerk Hoe leven Noord-Hollanders in een buurt of straat in deze corona tijd? We zijn nu in Heemskerk.

Overmorgen | 21:11 NH Buurten

Heemskerk Hoe leven Noord-Hollanders in een buurt of straat in deze corona tijd? We zijn nu in Heemskerk.

Overmorgen | 23:11 NH Buurten

Heemskerk Hoe leven Noord-Hollanders in een buurt of straat in deze corona tijd? We zijn nu in Heemskerk.

Wo 10 juni 2020 | 00:27 NH Buurten

Heemskerk Hoe leven Noord-Hollanders in een buurt of straat in deze corona tijd? We zijn nu in Heemskerk.

Wo 10 juni 2020 | 02:27 NH Buurten

Heemskerk Hoe leven Noord-Hollanders in een buurt of straat in deze corona tijd? We zijn nu in Heemskerk.

 Meer