Je vindt hier de programma's van Keesha Sharp op tv We hebben de volgende programma's voor Keesha Sharp Lethal Weapon: 16/12 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 7 Amerikaanse actieserie. Fashion Police. Riggs en Murtaugh proberen de. Lethal Weapon: 16/12 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 8 Amerikaanse actieserie. Can I Get a Witness?. Wanneer een overval op een. Lethal Weapon: 23/12 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 9 Amerikaanse actieserie. Jingle Bell Glock. De feestdagen worden verstoord. Lethal Weapon: 23/12 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 10 Amerikaanse actieserie. Homebodies. Riggs en Murtaugh wagen zich op.

Keesha Sharp op tv (overige uitzendingen NL)

Ma 16 december 2019 | 22:20 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse actieserie. Fashion Police. Riggs en Murtaugh proberen de moord op een modedistributeur te ontrafelen. De bewijzen leiden het duo naar een gevaarlijk undercoveronderzoek.

Ma 16 december 2019 | 23:05 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse actieserie. Can I Get a Witness?. Wanneer een overval op een casino een dodelijke afloop kent, neemt Riggs de enige getuige onder zijn hoede: een achtjarig jongetje. Ondertussen probeert Murtaugh iedereen te overtuigen van zijn motorskills.

Ma 23 december 2019 | 22:20 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse actieserie. Jingle Bell Glock. De feestdagen worden verstoord als Riggs en Murtaugh opgeroepen worden om een gruwelijke moord te onderzoeken die gelinkt is aan Eddie Flores.

Ma 23 december 2019 | 23:10 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse actieserie. Homebodies. Riggs en Murtaugh wagen zich op gevaarlijk terrein wanneer ze de moord op een drugsdealer onderzoeken.

Keesha Sharp gemist

Di 21 februari 2017 | 21:25 Nieuwe serie: Lethal Weapon IMDb: 7.9

21/02/17 - IMDB * 7.9 - Misdaadserie, De populaire, vierdelige filmreeks Lethal Weapon is na bijna tien jaar terug als spannende tv serie. In de VS ging deze reeks in september van het vorig jaar in première met maar liefst 11 miljoen...

De populaire, vierdelige filmreeks Lethal Weapon is na bijna tien jaar terug als spannende tv-serie. In de VS ging deze reeks in september van het vorig jaar in première met maar liefst 11 miljoen kijkers en positieve recensies. Vanaf vanavond is Lethal Weapon in Nederland wekelijks te zien bij SBS6. Waren Mel Gibson en Danny Glover in 1987, 1989, 1992 en 1998 de hoofdrolspelers in Lethal Weapon, nu kruipen Clayne Crawford en Damon Wayans in de huid van respectievelijk Martin Riggs en Roger Murtaugh. Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, die nog herstellende is van een hartaanval. Riggs’ roekeloze gedrag en drang om zich in de vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig met het streven van Murtaugh om de dag stressvrij en volgens alle geldende regels door te komen. De samenwerking verloopt dan ook niet altijd zonder slag of stoot als ze gezamenlijk de misdaad te lijf gaan. Elke week wacht hen een nieuwe zaak op het gebied van drugshandel, wapenhandel en moord.

Gisteren 23:10 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse actieserie. Ties That Bind. Riggs en Murtaugh onderzoeken de moord op een jong model. Hierdoor ontdekken ze een schokkend geheim van een rijke familie in Los Angeles.

Gisteren 22:20 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse actieserie. Spilt Milk. Murtaugh probeert zich te verplaatsen in een voormalig lid van de speciale eenheid, die gezocht wordt wegens criminele activiteiten.

Ma 2 december 2019 | 23:10 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. There Goes the Neighborhood. Murtaughs wijk wordt opgeschrikt door een reeks diefstallen. Roger Jr. gaat opnieuw om met een vriend van vroeger, maar deze blijkt zich met criminele activiteiten bezig te houden.

Ma 2 december 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. Best Buds. Riggs en Murtaugh onderzoeken een drugszaak waarbij twee mensen vermoord werden, waaronder Murtaughs voormalige trainingsofficier Ned Brower.

Ma 25 november 2019 | 23:10 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse actieserie. Surf N Turf. Riggs en Murtaugh krijgen een klacht binnen over geluidsoverlast van een feestje bij bokser Ronald Dawson. De zaak blijkt ernstiger dan gedacht wanneer ze een netwerk van illegale wapenhandel ontdekken. Riggs krijgt het moeilijk wanneer een zwangere vrouw, die betrokken is in de zaak, hem doet denken aan zijn overleden echtgenote.

Ma 25 november 2019 | 22:20 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse actieserie. Pilot. Rechercheur Roger Murtaugh is 50 jaar geworden en telt de dagen af tot zijn pensioen. Op het einde van zijn carrière wordt de ervaren rot gekoppeld aan de roekeloze agent Martin Riggs, die te kampen heeft met enkele demonen uit zijn traumatisch verleden.

Do 11 juli 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. One Day More. Het team is in opperste staat van paraatheid wanneer Riggs doodsbedreigingen ontvangt. Molly vraagt aan Riggs om een belangrijke beslissing te nemen over hun toekomst. Murtaugh krijgt steeds meer verantwoordelijkheden op het werk en Trish werkt zich in de nesten.

Do 4 juli 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Family Ties. Murtaugh is nu kapitein ad interim en op zijn eerste dag in zijn nieuwe functie krijgt hij al onmiddellijk een moeilijke zaak voor de kiezen. De echtgenote van een populaire zakenman wordt ontvoerd en het team vindt al snel een verband met de zaak rond Riggs' vader.

Do 4 juli 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Jesse's Girl. Een woninginbraak mondt uit in een moord. Murtaugh en Riggs gaan op zoek naar de dader. Riggs herinnert zich zijn moeilijke jeugd, maar hij vindt een nieuwe familie bij Molly en Ben.

Do 27 juni 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Leo getz Hitched. Riggs en Murtaugh gaan naar de verrassingsbruiloft van Leo Getz. Al snel moeten ze op zoek naar een vermiste persoon. Riggs komt ook oog in oog te staan met iemand uit zijn verleden. Murtaugh krijgt nieuws dat zijn leven voorgoed kan veranderen.

Do 27 juni 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Frankie Comes to Hollywood. Tijdens het onderzoek naar een seriemoordenaar die Murtaugh al zeventien jaar probeert te pakken te krijgen, wordt zijn relatie met Riggs zwaar op de proef gesteld.

Do 20 juni 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Odd Couple. Een discussie op een werf loopt fataal af en het team probeert te achterhalen wat er precies gebeurd is. Ondertussen wil Riggs zijn relatie met Molly nieuw leven inblazen en Murtaugh krijgt nog een laatste kans om het thuis goed te maken.

Do 20 juni 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Ruthless. Het team gaat op jacht naar de daders van een grootschalige wapendiefstal. Ondertussen bevindt Murtaugh zich op glad ijs bij Trish en Avery krijgt vanuit onverwachte hoek cruciale informatie over een zaak.

Di 18 juni 2019 | 21:15 Lethal Weapon

Seizoen 3 - Aflevering 6/15 (46) - Abschied auf Raten: Erst wurde Hauptdarsteller Clayne Crawford gefeuert, dann verkündete Damon Wayans überraschend seine Ausstiegspläne. Konsequenz: Nach Staffel 3 hat US-Sender Fox nun den Stecker gezogen.

Do 13 juni 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. An Inconvenient. Murtaugh en Riggs zitten een juwelendief op de hielen. Ondertussen worstelt Murtaugh met zijn leeftijd en heeft Riggs zo zijn eigen drankissues.

Do 13 juni 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Double Shot of Baileys. Baileys zus werkt zichzelf in de nesten. Ondertussen ontfermt Murtaugh zich over Riana en Riggs heeft een zware kater na een avondje stappen.

Do 6 juni 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Better Living Through Chemistry. Murtaugh en Riggs onderzoeken de moord op een ontsnapte patiënt van dr. Cahill. Wanneer er plots allerlei vreemde zaken aan het licht komen, wordt het al snel duidelijk dat er heel wat meer aan de hand is. Ondertussen kan Riggs zijn woede maar niet onder controle houden, waardoor Avery begint te twijfelen aan zijn capaciteiten als rechercheur. De spanningen lopen hoog op wanneer Murtaugh en Trish een belangrijke beslissing moeten nemen over R.J.

Do 6 juni 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Diggin' Up Dirt. Wanneer Riggs zijn schoonvader bezoekt in de gevangenis, komt hij een geheim te weten over zijn overleden vrouw. Murtaugh probeert intussen indruk te maken op Avery. Trish en Leo Getz, die door de dood van een gemeenschappelijke vriend naar elkaar zijn toegegroeid, proberen op eigen houtje een moord op te lossen.

Do 30 mei 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Funny Money. Riggs en Murtaugh verdiepen zich in de wereld van namaakgeld. Wanneer een groep tieners hier ongewild bij betrokken raakt, raakt dit een gevoelige snaar bij Murtaugh, die problemen heeft met zijn eigen zoon, RJ.

Do 30 mei 2019 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Wreck the Halls. Het is kerst en de familie Murtaugh reist af naar Hawaii. De vakantie is echter van korte duur wanneer hij en Riggs opgeroepen worden om een moord op te lossen. Het slachtoffer blijkt een oude vriend te zijn.

Do 23 mei 2019 | 22:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Fools Rush In. Riggs en Murtaugh krijgen te maken met hardnekkige samenzweringstheorieën. Ondertussen gaan Murtaugh en Trish op zoek naar de perfecte kleuterschool voor Harper.

Do 23 mei 2019 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Fork-Getta-Bout It. Wanneer Riggs en Murtaugh een sterfgeval onderzoeken in een ziekenhuis, komen ze in aanraking met de maffia. Ondertussen ontdekt Murtaugh dat zijn dochter in het geheim datet met de zoon van zijn buurman.

Do 16 mei 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Birdwatching. Riggs en Murtaugh onderzoeken de dood van een surfer. Ondertussen heeft Riggs nachtmerries uit zijn verleden.

Do 16 mei 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Gold Rush. Riggs heeft een reünie met zijn oude jeugdvrienden, maar hij realiseert zich dat zij wellicht iets te maken kunnen hebben met de zaak van een moord die hij en Murtaugh aan het onderzoeken zijn.

Do 9 mei 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Let It Ride. Murtaugh en Riggs onderzoeken een aantal moordzaken waarbij de slachtoffers steeds overlijden nadat ze een weddenschap op een paardenrace hadden gewonnen.

Do 9 mei 2019 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Flight Risk. Riggs en Murtaugh zijn op zoek naar een man die op 6.000 meter hoogte een overval pleegde. Zijn dochter blijkt de hoofdgetuige te zijn.

Do 2 mei 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Born to Run. Murtaugh en Riggs onderzoeken de mysterieuze dood van de bodyguard van een beroemde zanger.

Do 2 mei 2019 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Wrinkled with Burden. Riggs en Murtaugh onderzoeken de dood van een plastisch chirurg. Dit brengt hen bij een zaak met betrekking tot illegale drugs.

Do 25 april 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. El Gringo Loco. Murtaugh volgt Riggs, die onderweg is naar Mexico waar hij wraak wil nemen op Tito Flores voor de dood van zijn vrouw.

Do 25 april 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Amerikaanse actieserie. Commencement. Riggs ontdekt een schokkende waarheid over Miranda's dood.

Do 18 april 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Amerikaanse actieserie. A Problem Like Maria. Riggs en Murtaugh werken opnieuw samen met DEA-agent Karen Palmer. Samen duiken ze in de zaak van een nieuw gevaarlijk drugskartel.

Do 18 april 2019 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse actieserie. Unnecessary Roughness. Wanneer een jong footballtalent vermoord wordt aangetroffen, verdiepen Murtaugh en Riggs zich in de corrupte wereld van universiteiten die studenten willen aanwerven. Ondertussen overweegt Murtaugh een belangrijke carrièreswitch.

Do 11 april 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Amerikaanse actieserie. As Good as It Getz. Riggs en Murtaugh moeten opnieuw samenwerken met DEA-agente Karen Palmer om advocaat Leo Getz te beschermen wanneer deze gelinkt wordt aan het kartel. Wanneer ze de zaak dieper onderzoeken, ontdekt het drietal dat Leo niet de enige is die in gevaar verkeert.

Do 4 april 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse actieserie. The Murtaugh File. Murtaugh en Riggs ontdekken dat Cahill gestalkt wordt na een auto-ongeval. Riggs komt dingen te weten over het verleden van Murtaugh. Roger en Trish ontdekken dat hun dochter over een valse identiteitskaart beschikt.

Do 28 maart 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse actieserie. The Seal Is Broken. Riggs en Murtaugh onderzoeken een reeks gewelddadige moorden. De slachtoffers zijn allemaal leden van dezelfde kerk.

Do 21 maart 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse actieserie. Brotherly love. Een auto met een enorme hoeveelheid cocaïne werd gestolen uit een opslagplaats. Riggs en Murtaugh raken verwikkeld in een beruchte autodiefstal.

Do 14 maart 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse actieserie. Lawmen. Een Texas Ranger wordt vermoord en Murtaugh en Riggs ontdekken dat iemand zijn functie heeft misbruikt.

Do 7 maart 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse actieserie. Homebodies. Riggs en Murtaugh wagen zich op gevaarlijk terrein wanneer ze de moord op een drugsdealer onderzoeken.

Do 28 februari 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse actieserie. Jingle Bell Glock. De feestdagen worden verstoord als Riggs en Murtaugh opgeroepen worden om een gruwelijke moord te onderzoeken die gelinkt is aan Eddie Flores.

Do 21 februari 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse actieserie. Can I Get a Witness?. Wanneer een overval op een casino een dodelijke afloop kent, neemt Riggs de enige getuige onder zijn hoede: een achtjarig jongetje. Ondertussen probeert Murtaugh iedereen te overtuigen van zijn motorskills.

Do 14 februari 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse actieserie. Fashion Police. Riggs en Murtaugh proberen de moord op een modedistributeur te ontrafelen. De bewijzen leiden het duo naar een gevaarlijk undercoveronderzoek.

Do 7 februari 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse actieserie. Ties That Bind. Riggs en Murtaugh onderzoeken de moord op een jong model. Hierdoor ontdekken ze een schokkend geheim van een rijke familie in Los Angeles.

Do 31 januari 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse actieserie. Spilt Milk. Murtaugh probeert zich te verplaatsen in een voormalig lid van de speciale eenheid, die gezocht wordt wegens criminele activiteiten.

Do 24 januari 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. There Goes the Neighborhood. Murtaughs wijk wordt opgeschrikt door een reeks diefstallen. Roger Jr. gaat opnieuw om met een vriend van vroeger, maar deze blijkt zich met criminele activiteiten bezig te houden.

Do 17 januari 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. Best Buds. Riggs en Murtaugh onderzoeken een drugszaak waarbij twee mensen vermoord werden, waaronder Murtaughs voormalige trainingsofficier Ned Brower.

Do 10 januari 2019 | 22:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse actieserie. Surf N Turf. Riggs en Murtaugh krijgen een klacht binnen over geluidsoverlast van een feestje bij bokser Ronald Dawson. De zaak blijkt ernstiger dan gedacht wanneer ze een netwerk van illegale wapenhandel ontdekken. Riggs krijgt het moeilijk wanneer een zwangere vrouw, die betrokken is in de zaak, hem doet denken aan zijn overleden echtgenote.

Do 3 januari 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse actieserie. Pilot. Rechercheur Roger Murtaugh is 50 jaar geworden en telt de dagen af tot zijn pensioen. Op het einde van zijn carrière wordt de ervaren rot gekoppeld aan de roekeloze agent Martin Riggs, die te kampen heeft met enkele demonen uit zijn traumatisch verleden.

Di 24 juli 2018 | 10:55 Marshall IMDb: 7.2

24/07/18 - IMDB * 7.2 - Biografie , Waargebeurd drama over advocaat Thurgood Marshall die vastbesloten is een chauffeur die ten onrechte wordt beschuldigd, vrij te pleiten. Hiermee legt hij tegelijk de basis voor zijn aanstelling als eerste zwarte rechter aan het hooggerechtshof.

Waargebeurd drama over advocaat Thurgood Marshall die vastbesloten is een chauffeur die ten onrechte wordt beschuldigd, vrij te pleiten. Hiermee legt hij tegelijk de basis voor zijn aanstelling als eerste zwarte rechter aan het hooggerechtshof.

Vr 22 juni 2018 | 22:00 Lethal Weapon

US crime drama series. A mansion break-in turns into a homicide, leading to Murtaugh and Riggs setting out to find the culprit. Murtaugh and Trish question their trust in Riana as she gets into some trouble with new friends. Riggs recalls his own troubled childhood. With Damon Wayans, Clayne Crawford, Kevin Rahm, Johnathan Fernandez, and Keesha Sharp.(2018)

Zo 3 juni 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie

Ma 28 mei 2018 | 00:20 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Family Ties. Murtaugh is nu kapitein ad interim en op zijn eerste dag in zijn nieuwe funtctie krijgt hij al onmiddellijk een moeilijke zaak voor de kiezen geworpen. De echtgenote van een populaire zakenman wordt ontvoerd en het team vindt al snel een verband met de zaak rond Riggs' vader.

Zo 27 mei 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Family Ties. Murtaugh is nu kapitein ad interim en op zijn eerste dag in zijn nieuwe funtctie krijgt hij al onmiddellijk een moeilijke zaak voor de kiezen geworpen. De echtgenote van een populaire zakenman wordt ontvoerd en het team vindt al snel een verband met de zaak rond Riggs' vader.

Zo 20 mei 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie

Zo 13 mei 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie

Zo 6 mei 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie

Zo 29 april 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie

Ma 23 april 2018 | 20:15 Lethal Weapon

"Blütenregen" über L. A.: Auf der Suche nach Geldfälschern bekommen die Cops den Secret-Service-Agenten Peterson (Ernie Hudson) zur Seite gestellt. Eine "lebende Legende", die mit Anekdoten aus der Vergangenheit nervt.

Zo 22 april 2018 | 20:30 Lethal Weapon: aflevering 16

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie: Ruthless

Vr 20 april 2018 | 22:00 Lethal Weapon

US action series. Riggs and Murtaugh respond to the murder of an escaped patient of Dr Cahill's who had mysteriously lost their mind, but the investigation brings a hidden scheme to light that is far bigger than they imagined. Meanwhile, Riggs' anger gets the better of him once again, causing Avery to consider whether or not he is fit to serve. Family tensions run high between Murtaugh and Trish, who need to make some big decisions. With Damon Wayans, Clayne Crawford, Jordana Brewster, Keesha Sharp, and Kevin Rahm.(2017)

Ma 16 april 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Ganz schlechtes Timing. Während man sich hierzulande auf den Frühling freut, feiert man in L. A. Weihnachten. Besinnlich wird?s nicht. Ein Mord macht Murtaughs (Damon Wayans, l.) Urlaubspläne zunichte... Regie führte Steve Boyum, der ehemalige Stuntman war u. a. bei "Apocalypse Now" dabei.

Zo 15 april 2018 | 20:30 Lethal Weapon: aflevering 15

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie: An Inconvenient

Ma 9 april 2018 | 20:15 Lethal Weapon

"Elvis lebt", behauptet zumindest ein Verschwörungstheoretiker. Und welche Erklärung hat er für den Mann mit Kopfschuss, der in seinen Teppich eingewickelt war? Riggs und Murtaugh sind gespannt...

Zo 8 april 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie: Double Shot of Baileys: De zus van detective Bailey komt in aanraking met justitie. Bailey moet beslissen hoe ver ze gaat om haar familie te beschermen.

Zo 1 april 2018 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie: Better Living Through Chemistry: Murtaugh en Riggs reageren op de moord van een ontsnapte patient van Dr. Cahills. Het onderzoek brengt een groot geheim aan het licht.

Ma 26 maart 2018 | 20:15 Lethal Weapon

In einer Notaufnahme wird ein Mafioso aus New Jersey mit einer Gabel getötet. Auftragskillerin Adriana Stabilito (Kristanna Loken) war zum Zeitpunkt des Mordes ebenfalls in der Klinik. Riggs (Clayne Crawford) glaubt nicht an Zufälle... Als Terminatrix in "Terminator 3" hatte Exmodel Loken ihren stärksten Auftritt.

Ma 19 maart 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Die Spur führt zu einem in Strandnähe versenkten Boot mit Drogen. So weit der Fall der Woche. Spannender sind die privaten Storys um die beiden ungleichen L.?A. - Ermittler. Während bei Riggs (Clayne Crawford) Albträume alte Wunden aus seiner Kindheit aufreißen, quält Murtaugh (Damon Wayans) ganz profan die Eifersucht: Wer ist der ominöse Kerl, mit dem seine Ehefrau Trish so regen Kontakt pflegt? Als Murtaugh es herausfindet, ist er peinlich berührt. Der vermeintliche Verehrer entpuppt sich als US-Basketballlegende Scottie Pippen, der zwischen 1991 und 1998 an der Seite von Michael Jordan mit den Chicago Bulls sechs NBA-Meisterschaften erringen konnte.

Ma 12 maart 2018 | 20:15 Lethal Weapon

"Volle Dröhnung" bietet wieder einen Einblick in die tragische Kindheit von Riggs. Nach dem Tod seiner Mutter ist er völlig seinem gewalttätigen Vater ausgeliefert. Nur dank Schulfreund Jake (Linds Edwards) konnte er entkommen. Jetzt will Riggs die Schuld begleichen, indem er Jake hilft, aus dem Knast zu kommen...

Ma 5 maart 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Ein guter Kumpel des schlitzohrigen Anwalts scheidet überraschend auf der Pferderennbahn aus dem Leben. Ursache ist eine Überdosis Morphium, die dem Opfer in den Hals injiziert wurde... Mit Gaststar Thomas Lennon geht man den Fall der Woche herrlich komödiantisch an. Der erfolgreiche Autor ("Nachts im Museum", "Baywatch"-Film) und Schauspieler ("Odd Couple") nimmt hier Joe Pescis Platz aus der Kinoreihe ein. Melodramatisch gerät hingegen Riggs? (Clayne Crawford) Familiengeschichte, die sich Fans hier und in kommenden Folgen allmählich entblättert. Rex Linn ("CSI: Miami", "Better Call Saul") spielt Riggs? Vater.

Ma 26 februari 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Raubzug in 6000 Meter Höhe: Ein Räuber überfällt die Passagiere eines Privatjets und flieht per Fallschirm. Mit der Tochter des Gauners (charmant: Adrian Pasdar, "Heroes") glauben Riggs und Murtaugh (Damon Wayans) einen Trumpf im Ärmel zu haben. Doch dann wird die junge Frau entführt.

Ma 19 februari 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Der Bodyguard von Popstar Shaye (Joanna Levesque) wird tot aufgefunden. Steht die Diva auf einer Todesliste? Oder hat sie selbst etwas mit dem Mord zu tun? Denn wie sich herausstellt, hat der Tote Shayes Leib nicht nur bewacht... Als "JoJo" hat Levesque seit ihrem 13. Lebensjahr bereits Millionen von Alben verkauft.

Ma 12 februari 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Geht der Mord an einem Schönheitschirurgen aufs Konto der Russenmafia? Während Riggs (Clayne Crawford) und Murtaugh (Damon Wayans) Medikamentenschmugglern auf die Spur kommen, darf DEA-Agent Palmer (Hilarie Burton, "One Tree Hill") undercover als leicht bekleideter Köder fungieren.

Ma 5 februari 2018 | 20:15 Lethal Weapon

Schon im Kino war alles auf das ungleiche Polizistengespann zugeschnitten. So kokettierte Crawford (39) zum Serienstart denn auch, dass er gar nicht wisse, ob er überhaupt der Richtige für die Rolle sei. Er ist es! Zuletzt im herausragenden US-Außenseiterdrama "Rectify" zu sehen, spielt er mit vollem Körpereinsatz den durchgeknallten Kriegsveteran Martin Riggs. Seinen spießigen Widerpart, den treu sorgenden Familienvater Roger Murtaugh, gibt ausgerechnet Damon Wayans (57) ? jahrelang auf coole Typen abonniert. Die Chemie zwischen den beiden stimmt. Da kann man der Buddyactionkomödie so manch allzu platten Gag verzeihen. Zum Auftakt kracht?s in Mexiko: "El Gringo Loco".

Zo 24 december 2017 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Amerikaanse actieserie: Commencement: Riggs ontdekt een schokkende waarheid over Miranda's dood.

Zo 17 december 2017 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Amerikaanse actieserie: A Problem Like Maria: Riggs en Murtaugh werken opnieuw samen met DEA-agent Karen Palmer. Samen duiken ze in de zaak van een nieuw gevaarlijk drugskartel.

Zo 10 december 2017 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse actieserie: Unnecessary Roughness: Wanneer een jong footballtalent vermoord wordt teruggevonden, verdiepen Murtaugh en Riggs zich in de corrupte wereld van universiteiten die studenten willen aanwerven. Ondertussen overweegt Murtaugh een belangrijke carrièreswitch.

Zo 3 december 2017 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Amerikaanse actieserie: As Good as It Getz: Riggs en Murtaugh moeten opnieuw samenwerken met DEA-agente Karen Palmer om advocaat Leo Getz te beschermen wanneer deze gelinkt wordt aan het kartel. Wanneer ze de zaak dieper onderzoeken, ontdekt het drietal dat Leo niet de enige is die in gevaar verkeert.

Zo 26 november 2017 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse actieserie: The Murtaugh File: Murtaugh en Riggs ontdekken dat Cahill gestalkt wordt na een auto-ongeval. Riggs komt dingen te weten over het verleden van Murtaugh. Roger en Trish ontdekken dat hun dochter over een valse identiteitskaart beschikt.

Zo 19 november 2017 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse actieserie: The Seal Is Broken: Riggs en Murtaugh onderzoeken een reeks gewelddadige moorden. De slachtoffers zijn allemaal leden van dezelfde kerk.

Zo 12 november 2017 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse actieserie: Brotherly love: Een auto met een enorme hoeveelheid cocaïne werd gestolen uit een opslagplaats. Riggs en Murtaugh raken verwikkeld in een beruchte autodiefstal.

Do 29 juni 2017 | 23:20 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Amerikaanse actiereeks, gebaseerd op de 'Lethal Weapon'-filmfranchise: Commencement: Riggs ontdekt een schokkende waarheid over Miranda's dood.

Wo 28 juni 2017 | 22:45 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Amerikaanse actiereeks, gebaseerd op de 'Lethal Weapon'-filmfranchise

Di 27 juni 2017 | 21:30 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Amerikaanse actiereeks, gebaseerd op de 'Lethal Weapon'-filmfranchise: Commencement: Riggs ontdekt een schokkende waarheid over Miranda's dood.

Do 22 juni 2017 | 23:15 Lethal Weapon IMDb: 8.0

De legendarische Lethal weapon-films uit de jaren 80 en 90 zijn terug. Nu niet op het witte doek, maar op tv. Politieagenten Martin Riggs (Clayne Crawford) en Roger Murtaugh (Damon Wayans) lossen in Los Angeles allerlei ingewikkelde misdaden op. In Nederland is het eerste seizoen te zien, maar in Amerika is productiemaatschappij FOX al bezig met het uitzenden van een tweede seizoen van deze hernieuwde politieserie. Riggs en Murtaugh onderzoeken een moordaanslag op een talentvolle American Football-speler en diens neef. Het doet Murtaugh terugdenken aan de tijd dat hij zelf op het veld stond. Riggs bloeit op door zijn nieuwe relatie.

Di 20 juni 2017 | 21:30 Lethal Weapon IMDb: 8.0

De legendarische Lethal weapon-films uit de jaren 80 en 90 zijn terug. Nu niet op het witte doek, maar op tv. Politieagenten Martin Riggs (Clayne Crawford) en Roger Murtaugh (Damon Wayans) lossen in Los Angeles allerlei ingewikkelde misdaden op. In Nederland is het eerste seizoen te zien, maar in Amerika is productiemaatschappij FOX al bezig met het uitzenden van een tweede seizoen van deze hernieuwde politieserie. Riggs en Murtaugh onderzoeken een moordaanslag op een talentvolle American Football-speler en diens neef. Het doet Murtaugh terugdenken aan de tijd dat hij zelf op het veld stond. Riggs bloeit op door zijn nieuwe relatie.

Do 15 juni 2017 | 23:15 Lethal Weapon IMDb: 8.0

De legendarische Lethal weapon-films uit de jaren 80 en 90 zijn terug. Nu niet op het witte doek, maar op tv. Politieagenten Martin Riggs (Clayne Crawford) en Roger Murtaugh (Damon Wayans) lossen in Los Angeles allerlei ingewikkelde misdaden op. In Nederland is het eerste seizoen te zien, maar in Amerika is productiemaatschappij FOX al bezig met het uitzenden van een tweede seizoen van deze hernieuwde politieserie. Riggs en Murtaugh onderzoeken een moordaanslag op een talentvolle American Football-speler en diens neef. Het doet Murtaugh terugdenken aan de tijd dat hij zelf op het veld stond. Riggs bloeit op door zijn nieuwe relatie.

Di 13 juni 2017 | 21:30 Lethal Weapon IMDb: 8.0

De legendarische Lethal weapon-films uit de jaren 80 en 90 zijn terug. Nu niet op het witte doek, maar op tv. Waren Mel Gibson en Danny Glover in 1987, 1989, 1992 en 1998 de hoofdrolspelers in Lethal Weapon, nu kruipen Clayne Crawford en Damon Wayans in de huid van respectievelijk Martin Riggs en Roger Murtaugh. Politieagenten Martin Riggs (Clayne Crawford) en Roger Murtaugh (Damon Wayans) lossen in Los Angeles allerlei ingewikkelde misdaden op. In Nederland is het eerste seizoen te zien, maar in Amerika is productiemaatschappij FOX al bezig met het uitzenden van een tweede seizoen van deze hernieuwde politieserie. Riggs en Murtaugh onderzoeken een moordaanslag op een talentvolle American Football-speler en diens neef. Het doet Murtaugh terugdenken aan de tijd dat hij zelf op het veld stond. Riggs bloeit op door zijn nieuwe relatie.

Ma 12 juni 2017 | 21:15 Lethal Weapon IMDb: 7.6

Roger Murtaugh, een politieagent aan de vooravond van zijn pensioen, is ontstemd wanneer hij verneemt dat hij voortaan moet samenwerken met de jonge Martin Riggs. Riggs heeft immers een slechte reputatie: sedert zijn terugkeer uit Vietnam en het overlijden van zijn vrouw flirt hij met de dood. Murtaughs wantrouwen voor zijn nieuwe werkpartner maakt echter al vlug plaats voor vriendschap.

Ma 12 juni 2017 | 20:15 Lethal Weapon IMDb: 7.6

Roger Murtaugh, een politieagent aan de vooravond van zijn pensioen, is ontstemd wanneer hij verneemt dat hij voortaan moet samenwerken met de jonge Martin Riggs. Riggs heeft immers een slechte reputatie: sedert zijn terugkeer uit Vietnam en het overlijden van zijn vrouw flirt hij met de dood. Murtaughs wantrouwen voor zijn nieuwe werkpartner maakt echter al vlug plaats voor vriendschap.

Do 8 juni 2017 | 22:25 Lethal Weapon

Riggs en Murtaugh worden gedwongen om weer samen te werken met agent Karen Palmer om Leo Getz te beschermen.

Di 6 juni 2017 | 21:30 Lethal Weapon

Riggs en Murtaugh worden gedwongen om weer samen te werken met agent Karen Palmer om Leo Getz te beschermen.

Do 1 juni 2017 | 22:25 Lethal Weapon

Na een ernstig auto-ongeluk wordt duidelijk dat Cahill het doelwit is van een gevaarlijke stalker. Riggs en Murtaugh richten hun vragen dit keer op haar.

Di 30 mei 2017 | 21:30 Lethal Weapon

Na een ernstig auto-ongeluk wordt duidelijk dat Cahill het doelwit is van een gevaarlijke stalker. Riggs en Murtaugh richten hun vragen dit keer op haar.

Ma 29 mei 2017 | 20:15 Lethal Weapon

Talentscout Benny Barns fährt "Harte Bandagen" auf, um Footballstar Jesse (Chris Tavarez) zu gewinnen. Sein Cousin Steve rät ihm ab. Als Steve auf offener Straße erschossen wird, fällt der Verdacht auf Profitgeier Barns. Der Fall ruft Erinnerungen an Murtaughs (Damon Wayans) eigene College-Football-Karriere wach...

Do 25 mei 2017 | 22:25 Lethal Weapon

Riggs en Murtaugh onderzoeken een reeks gewelddadige moorden. De slachtoffers zijn allemaal leden van dezelfde kerk.

Di 23 mei 2017 | 21:30 Lethal Weapon

Riggs en Murtaugh onderzoeken een reeks gewelddadige moorden. De slachtoffers zijn allemaal leden van dezelfde kerk.

Do 18 mei 2017 | 22:25 Lethal Weapon

Een auto met een enorme hoeveelheid cocaïne werd gestolen uit een opslagplaats. Riggs en Murtaugh raken verwikkeld in een beruchte autodiefstal.

Di 16 mei 2017 | 21:30 Lethal Weapon

Een auto met een enorme hoeveelheid cocaïne werd gestolen uit een opslagplaats. Riggs en Murtaugh raken verwikkeld in een beruchte autodiefstal.

Ma 15 mei 2017 | 20:15 Lethal Weapon

Der Fahrer eines Trucks tötet einen Motorradfahrer. Das Opfer entpuppt sich als der neue Freund von Dr. Cahill (Jordana Brewster). Offenbar hat die attraktive Psychologin einen Stalker. Bei Nachforschung in ihrer Praxis stößt Riggs überraschend auch auf "Die Akte Murtaugh". Was steht da wohl über seinen Partner drin?

Do 11 mei 2017 | 22:25 Lethal Weapon

Een Texas Ranger wordt vermoord en Murtaugh en Riggs ontdekken dat iemand zijn functie heeft misbruikt.

Di 9 mei 2017 | 21:30 Lethal Weapon

Een Texas Ranger wordt vermoord en Murtaugh en Riggs ontdekken dat iemand zijn functie heeft misbruikt.

Ma 8 mei 2017 | 20:15 Lethal Weapon

Dale Reynolds wird eine Überdosis Heroin gespritzt, die Altenpflegerin Valerie lebendig begraben. Beide Opfer sind Mitglied der gleichen Kirche... Die Szene mit der Nagelpistole ist eine kleine Referenz an den zweiten Kinofilm.

 Meer