Kasteel op tv (tv-tip)

Vandaag | 19:05 We zijn er Bijna!

Aflevering 4 van 6 - MAX De groep staat in het noorden van Albanië op een camping aan een groot meer, vlakbij de stad Shkodër. De reizigers bezoeken het Rozafa Kasteel, een middeleeuwse burcht die door de eeuwen heen een belangrijke strategische functie heeft vervuld. Hans is hier in zijn element. Hij is van huis uit werktuigbouwkundig constructeur en na zijn pensioen verdiepte hij zich in het maken van 3D-animaties. Hij heeft zich gespecialiseerd in het tot leven brengen van oude ruïnes. Op het programma staat voor de fitte deelnemers ook een tweedaagse wandelexcursie in de bergen. De helft van de groep tekent daar op in. Het is een tocht van vier uur rijden naar het bergdorp Teth in de Albanese bergen, een woest en onherbergzaam gebied. De weg ernaartoe is ook ruig. Het gaat af en toe maar net goed op de niet-geasfalteerde bergweg zonder vangrails met diepe afgronden. Maar het dorp Teth is de barre tocht waard. Meteen na aankomst in het dorp vertrekt een groepje voor een stevige wandeling. Pas na uren, als het al begint te schemeren, komen ze als verzopen katten terug in de hut om de dag te eindigen met stoere verhalen bij een knapperend haardvuur. De Nederlandse kampeerders slapen voor één keer niet in hun eigen caravan, maar in een berghut waar het 's nachts aardedonker wordt.

Je vindt hier de programma's van Kasteel op tv We hebben de volgende programma's voor Kasteel We zijn er Bijna!: Informatief, Reizen, Aflevering 4 van 6 MAX De groep staat in het noorden van Albanië op een camping aan een groot. Pipo: Serie, Jeugd, Lachen is verboden Kinderserie over Pipo de Clown, die elke dag een nieuw doldwaas avontuur beleeft.. Prinsessia: Serie, Jeugd, 1 April Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het. Prinsessia: Serie, Jeugd, Lakei zoekt hulp Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het. Home Sweet Home: Serie, Aflevering 1 (2) ‘Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’, luidt het oud Hollands spreekwoord. Maar. De Wonderlijke Wereld van Gumball: Animatie, Aflevering 352 Het Kasteel Het is weekend en Pap past op. Dat betekent geen regels en lekker doen waar je zin. Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon: Serie, Aflevering 1 Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich. Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon: Serie, Aflevering 2 Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich. Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon: Serie, Aflevering 3 Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich. Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon: Serie, Aflevering 4 Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich. Prinsessia: Jeugd, Seizoen 1 Ergens in het kasteel zou een gouden prinsessenkroontje liggen. Violet vindt dat andere prinsessen er. Prinsessia: Jeugd, Seizoen 1 Ergens in het kasteel zou een gouden prinsessenkroontje liggen. Violet vindt dat andere prinsessen er. Pipo: Serie, Jeugd, De stille molen Kinderserie over Pipo de Clown, die elke dag een nieuw doldwaas avontuur beleeft. Samen. Prinsessia: Serie, Jeugd, Madeliefjesdag Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het. Bibi & Tina 2 - Liefde en diefstal op de manege: Film, Terwijl er op kasteel Falkenstein een grote diefstal plaatsvindt, is de sfeer op manege Martinshof ook verre van vrolijk. Er heeft nog geen enkele gast geboekt voor het paardenkamp, dus maken de magische Bibi en haar beste vriendin Tina een. Telekids Mini's: Florrie's Draakjes: Jeugd, Oepsiebellen Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met. Telekids Mini's: Florrie's Draakjes: Jeugd, Het drakenei Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met. Peppa Pig: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 34 Hutten Als Peppa's vriendinnetjes komen spelen in haar boomhut, is het supergezellig,.

Kasteel op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 06:44 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Een regenachtige dag Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Morgen | 08:13 Prinsessia

Directeur Basiel Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze leren etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Morgen | 13:56 Ducktales

De geheimen van kasteel McDuck Wanneer hij met zijn familie naar het kasteel van zijn voorouders gaat, moet Dagobert zijn koppige vader overtuigen de schat van de McDuck clan te overhandigen.

Overmorgen | 09:35 TiTaToverfeest

Aflevering 106 Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Overmorgen | 12:40 Suske En Wiske Junior

Ontvoerd Suske en Wiske hebben een zandkasteel gebouwd op het strand voor koningin Molly. Maar is dat genoeg bescherming als piraat Billy haar wil ontvoeren?

Kasteel op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 16:42 Pipo

Lachen is verboden Kinderserie over Pipo de Clown, die elke dag een nieuw doldwaas avontuur beleeft. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist hij in zijn wiebelende Pipowagen door de bossen, over de heide, langs een oud kasteel of naar een gezellig dorpje in Nederland. Het dynamische drietal is altijd op zoek naar de prachtigste plekjes waar ze hun vrolijke, muzikale circusvoorstelling kunnen geven voor de kinderen uit de buurt. Maar met de Dikke Deur in de buurt is het altijd weer de vraag of dat zal lukken!

Vandaag | 18:03 Prinsessia

1 April Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze krijgen er les in etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Vandaag | 18:17 Prinsessia

Lakei zoekt hulp Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze leren etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Vandaag | 23:32 Home Sweet Home

Aflevering 1 (2) - ‘Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’, luidt het oud-Hollands spreekwoord. Maar er zijn genoeg Nederlanders die het daar niet helemaal mee eens zijn. Zij gingen het avontuur aan: ze verlieten het vertrouwde Nederland en bouwden in verre oorden een nieuw leven op. Ze kochten een Frans kasteel, begonnen een wijngaard in Italië, gingen tegels bakken in Portugal en besloten nooit meer terug te keren naar het land van molens, klompen en tulpen. In twee afleveringen bezoekt Kristel van Eijk Nederlanders die in het buitenland wonen. Natuurlijk missen ze nog wel dingen uit hun geboorteland, maar niet zo veel dat ze terug willen. De verhalen van deze mensen zijn heel verschillend. De één wil zijn grote droom vervullen om na het pensioen naar het buitenland te verhuizen; de ander is met het hele gezin naar Spanje vertrokken en weer een ander heeft via werk een roeping gevonden om in een land voor vrouwenrechten te vechten. Deze Nederlanders hebben geen hekel aan Nederland, helemaal niet, maar zijn nu eenmaal verliefd geworden op een dorp, streek, volk of land.

Morgen | 00:04 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 352 - Het Kasteel Het is weekend en Pap past op. Dat betekent geen regels en lekker doen waar je zin in hebt! Dat werkt zo aanstekelijk dat de helft van de stad om asiel komt vragen bij Pap../Klasgenoot Juke probeert al twee jaar contact te maken met de rest van de kids. Als Gumball en Darwin een ‘gesprek’ met hem hebben denken ze daaruit op te vangen dat Juf Simian met pensioen gaat. Euforie!

Morgen | 00:27 Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon

Aflevering 1 Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich schuil in een geheime kamer van een verlaten kasteel. Voor de kroon willen de boeven een flinke hoeveelheid losgeld, anders zullen ze hem laten omsmelten. Bovendien lokken ze Bassie en Adriaan in een val.

Morgen | 00:52 Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon

Aflevering 2 Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich schuil in een geheime kamer van een verlaten kasteel. Voor de kroon willen de boeven een flinke hoeveelheid losgeld, anders zullen ze hem laten omsmelten. Bovendien lokken ze Bassie en Adriaan in een val.

Morgen | 01:17 Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon

Aflevering 3 Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich schuil in een geheime kamer van een verlaten kasteel. Voor de kroon willen de boeven een flinke hoeveelheid losgeld, anders zullen ze hem laten omsmelten. Bovendien lokken ze Bassie en Adriaan in een val.

Morgen | 01:38 Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon

Aflevering 4 Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich schuil in een geheime kamer van een verlaten kasteel. Voor de kroon willen de boeven een flinke hoeveelheid losgeld, anders zullen ze hem laten omsmelten. Bovendien lokken ze Bassie en Adriaan in een val.

Morgen | 02:02 Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon

Aflevering 5 Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich schuil in een geheime kamer van een verlaten kasteel. Voor de kroon willen de boeven een flinke hoeveelheid losgeld, anders zullen ze hem laten omsmelten. Bovendien lokken ze Bassie en Adriaan in een val.

Morgen | 02:25 Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon

Aflevering 6 Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich schuil in een geheime kamer van een verlaten kasteel. Voor de kroon willen de boeven een flinke hoeveelheid losgeld, anders zullen ze hem laten omsmelten. Bovendien lokken ze Bassie en Adriaan in een val.

Morgen | 02:50 Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon

Aflevering 7 Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich schuil in een geheime kamer van een verlaten kasteel. Voor de kroon willen de boeven een flinke hoeveelheid losgeld, anders zullen ze hem laten omsmelten. Bovendien lokken ze Bassie en Adriaan in een val.

Morgen | 03:15 Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon

Aflevering 8 Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich schuil in een geheime kamer van een verlaten kasteel. Voor de kroon willen de boeven een flinke hoeveelheid losgeld, anders zullen ze hem laten omsmelten. Bovendien lokken ze Bassie en Adriaan in een val.

Morgen | 03:42 Takeshi's Castle Thailand

Seizoen 1 - Aflevering 9 Honderd nieuwe krijgers gaan voor de ultieme prijs: het kasteel bestormen en de Generaal trots maken. Maar zullen ze die overwinning behalen als Flying Mushroom, Runaway Rockaway en Bridge Ball in hun weg staan?

Morgen | 04:04 Takeshi's Castle Thailand

Seizoen 1 - Aflevering 10 Honderd dappere kandidaten strijden om het kasteel van Takeshi te bereiken. Wat hen te wachten staat, is water, modder en een heleboel andere onaangename dingen. Alleen de sterksten zullen het kasteel kunnen innemen.

Morgen | 04:41 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 352 - Het Kasteel Het is weekend en Pap past op. Dat betekent geen regels en lekker doen waar je zin in hebt! Dat werkt zo aanstekelijk dat de helft van de stad om asiel komt vragen bij Pap../Klasgenoot Juke probeert al twee jaar contact te maken met de rest van de kids. Als Gumball en Darwin een ‘gesprek’ met hem hebben denken ze daaruit op te vangen dat Juf Simian met pensioen gaat. Euforie!

Morgen | 05:12 Takeshi's Castle Thailand

Seizoen 2 - Aflevering 3 Een nieuwe groep kandidaten neem het op tegen de plakkerige Human Velcro en de zoemende Honeycomb om door te gaan naar de laatste aanval op het kasteel. Wie zal het halen en wie blijft steken in de modder?

Morgen | 05:36 Takeshi's Castle Thailand

Seizoen 2 - Aflevering 4 De wachters geven een andere groep deelnemers die het kasteel wil bereiken een duw op de Flying Mushroom. Wie redt het tot de laatste ronde, nu Slipway en Sumo ook op hun pad staan?

Morgen | 05:43 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Aflevering 153 Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Morgen | 06:51 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Bellen overal Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Morgen | 08:22 Concerts in a Palace - Schubert & Spohr

Deze aflevering van Concerts in a Palace is de vijfde in een reeks van zes die in 1999 werd opgenomen in het prachtige achttiende-eeuwse barokkasteel Schloß Heidecksburg in het Duitse Rudolstadt. Anna Rabinova en Vladimir Stoupel spelen Franz Schuberts Sonatine in a-klein, Op. 137 Nr. 2. Schubert zal de drie werken van zijn Opus 137 ongetwijfeld als sonates hebben bestempeld. Waarschijnlijk heeft zijn Weense uitgever Diabelli ze de sonatines genoemd: de componist schreef de werken op zijn 19e, maar ze bleven op de plank liggen tot na zijn dood in 1828. In het tweede deel van deze uitzending spelen violist Karl Suske en zijn dochter Cornelia Smaczny Louis Spohrs Sonate voor viool en harp in c-klein.

Morgen | 09:18 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Het windkasteel Peppa en haar familie gaan naar Windy Castle. Als ze daar zijn, hebben ze een prachtig uitzicht vanaf het dak.

Morgen | 13:56 Ducktales

De geheimen van kasteel McDuck Wanneer hij met zijn familie naar het kasteel van zijn voorouders gaat, moet Dagobert zijn koppige vader overtuigen de schat van de McDuck clan te overhandigen.

Morgen | 14:05 Prinsessia

Seizoen 1 Ergens in het kasteel zou een gouden prinsessenkroontje liggen. Violet vindt dat andere prinsessen er nogal onnozel over doen en besluit een grap uit te halen, samen met Kamiel en Linde. Ze maken een valse schatkaart. De andere prinsessen gaan naarstig op zoek naar de kroon.

Morgen | 14:20 Prinsessia

Seizoen 1 Ergens in het kasteel zou een gouden prinsessenkroontje liggen. Violet vindt dat andere prinsessen er nogal onnozel over doen en besluit een grap uit te halen, samen met Kamiel en Linde. Ze maken een valse schatkaart. De andere prinsessen gaan naarstig op zoek naar de kroon.

Morgen | 15:26 Home Sweet Home

Aflevering 1 (2) - ‘Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’, luidt het oud-Hollands spreekwoord. Maar er zijn genoeg Nederlanders die het daar niet helemaal mee eens zijn. Zij gingen het avontuur aan: ze verlieten het vertrouwde Nederland en bouwden in verre oorden een nieuw leven op. Ze kochten een Frans kasteel, begonnen een wijngaard in Italië, gingen tegels bakken in Portugal en besloten nooit meer terug te keren naar het land van molens, klompen en tulpen. In twee afleveringen bezoekt Kristel van Eijk Nederlanders die in het buitenland wonen. Natuurlijk missen ze nog wel dingen uit hun geboorteland, maar niet zo veel dat ze terug willen. De verhalen van deze mensen zijn heel verschillend. De één wil zijn grote droom vervullen om na het pensioen naar het buitenland te verhuizen; de ander is met het hele gezin naar Spanje vertrokken en weer een ander heeft via werk een roeping gevonden om in een land voor vrouwenrechten te vechten. Deze Nederlanders hebben geen hekel aan Nederland, helemaal niet, maar zijn nu eenmaal verliefd geworden op een dorp, streek, volk of land.

Morgen | 16:43 Pipo

De grote wisseltruc Kinderserie over Pipo de Clown, die elke dag een nieuw doldwaas avontuur beleeft. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist hij in zijn wiebelende Pipowagen door de bossen, over de heide, langs een oud kasteel of naar een gezellig dorpje in Nederland. Het dynamische drietal is altijd op zoek naar de prachtigste plekjes waar ze hun vrolijke, muzikale circusvoorstelling kunnen geven voor de kinderen uit de buurt. Maar met de Dikke Deur in de buurt is het altijd weer de vraag of dat zal lukken!

Morgen | 18:04 Prinsessia

Wensprinses Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze krijgen er les in etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Morgen | 18:18 Prinsessia

Koude week Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze leren etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Morgen | 19:46 Unikitty

Aflevering 57 van 104 - Biep Unikitty heeft door heel het kasteel Slechte-bui-melders laten plaatsen.

Morgen | 20:05 'Allo 'Allo!

Seizoen 7 - Leg It to Spain! Generaal Von Klinkerhoffen dreigt ermee Nouvion op te blazen als de piloten niet uitgeleverd worden. Hij laat ook de wijnvaten in de kelder van René overbrengen naar het kasteel. Een priester wil het goud schenken aan de Weerstand. Michelle is van plan een versperringsballon te gebruiken om de piloten te laten ontsnappen.

Morgen | 21:29 Europe From Above

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Poland Deze spectaculaire beelden tonen Polen vanuit de lucht. Kijk mee naar het grootste kasteel op aarde, vuurwerk in Krakau en de Europese bizon. In Warschau wordt het grootste gebouw van Europa gebouwd.

Morgen | 23:29 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Rusty's Rollerredding / Riddertijd voor Rusty Bottosaurus wil zo graag leren rolschaatsen dat Rusty en Ruby een paar enorme rolschaatsen voor hem maken. // Rusty en Ruby bouwen een kasteel voor Koning Liam, maar Frankie zou Frankie niet zijn, als hij de boel niet even kwam verpesten.

Overmorgen | 05:35 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Aflevering 154 Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Overmorgen | 06:50 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Muts in de lucht Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Overmorgen | 12:50 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Schat zoeken Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Overmorgen | 14:05 Prinsessia

Seizoen 1 Ergens in het kasteel zou een gouden prinsessenkroontje liggen. Violet vindt dat andere prinsessen er nogal onnozel over doen en besluit een grap uit te halen, samen met Kamiel en Linde. Ze maken een valse schatkaart. De andere prinsessen gaan naarstig op zoek naar de kroon.

Overmorgen | 16:35 Pipo

Het zwarte goud Kinderserie over Pipo de Clown, die elke dag een nieuw doldwaas avontuur beleeft. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist hij in zijn wiebelende Pipowagen door de bossen, over de heide, langs een oud kasteel of naar een gezellig dorpje in Nederland. Het dynamische drietal is altijd op zoek naar de prachtigste plekjes waar ze hun vrolijke, muzikale circusvoorstelling kunnen geven voor de kinderen uit de buurt. Maar met de Dikke Deur in de buurt is het altijd weer de vraag of dat zal lukken!

Overmorgen | 17:00 Met Vier in Bed

Seizoen 9 - Château de la Guillonnière Het eerste logeeradres van de Franse week ligt in Dienné, een pittoresk dorpje in het hart van het Franse departement Vienne, gelegen tussen de pracht en praal van de kastelen in de Loire-streek. Een van die magnifieke kastelen is B&B Château de la Guillonnière van Isabelle en haar man Patrick. Enkele jaren geleden verkochten Isabelle en Patrick hun softwarebedrijf. De opbrengst wilden ze investeren in historisch vastgoed in Frankrijk en na een zoektocht vielen ze voor de charmes van Château de la Guillonnière. Het is een pand met een rijke geschiedenis, want vroeger deed het dienst als het jachthuis van de maîtresse van koning Hendrik II van Frankrijk. Toen Isabelle en Patrick het kochten, stond het kasteel op het randje van verval. Een grondige renovatie drong zich op: het dak werd vernieuwd, de volledige gevel werd gereinigd en ook de vloeren en muren binnen kregen een opfrisbeurt. Ondertussen telt het luxeverblijf 11 kamers, waaronder één gîte.

Overmorgen | 18:05 Prinsessia

Coole Flora Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze krijgen er les in etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Overmorgen | 18:10 Prinsessia

De prins op het witte paard Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze leren etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Overmorgen | 21:00 Salamander

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 12 - open audiodescriptie Nu de strijd openlijk en wreed wordt, schuift Salamander haar meest verbeten pion vooruit: Vincent Noël, die is doorgedrongen tot het kabinet van de premier. Procureur-generaal Persigal wordt vogelvrij verklaard en genadeloos opgejaagd. Hij slaagt er nog in Paul Gerardi vitale informatie door te spelen: het ontstaan van Salamander gaat terug tot de Tweede Wereldoorlog en de vaders van Jonkhere en Wolfs. Paul leert intussen Patricia Wolfs kennen via het internaat waar hij Sofie heeft ondergebracht. Hij wordt samen met Sofie uitgenodigd op het kasteel van haar vader... Zonder het te beseffen, staat Paul nu tegenover de man die de opdrachtgever is van de kraak bij de bank Jonkhere, waarmee alles begon.

Overmorgen | 23:05 Salamander

Aflevering 10 Nu de strijd openlijk en wreed wordt, schuift Salamander haar meest verbeten pion vooruit: Vincent Noël, die is doorgedrongen tot het kabinet van de premier. Procureur-generaal Persigal wordt vogelvrij verklaard en genadeloos opgejaagd. Hij slaagt er nog in Paul Gerardi vitale informatie door te spelen: het ontstaan van Salamander gaat terug tot de Tweede Wereldoorlog en de vaders van Jonkhere en Wolfs. Paul leert intussen Patricia Wolfs kennen via het internaat waar hij Sofie heeft ondergebracht. Hij wordt samen met Sofie uitgenodigd op het kasteel van haar vader... Zonder het te beseffen, staat Paul nu tegenover de man die de opdrachtgever is van de kraak bij de bank Jonkhere, waarmee alles begon.

Di 11 augustus 2020 | 03:22 Takeshi's Castle Thailand

Seizoen 3 - Aflevering 5 De generaal verzamelt opnieuw honderd kandidaten voor Runaway Rockaway, Breakfast en The Final Fall, waarna ze de kans krijgen om het machtige kasteel van Takeshi te bestormen. Zal er iemand goed genoeg zijn?

Di 11 augustus 2020 | 03:44 Takeshi's Castle Thailand

Seizoen 3 - Aflevering 6 Honderd deelnemers proberen de piraten in Turtle Path te ontwijken voor ze doorweekt worden in Wet Paint. Hun doel is het bestormen van het kasteel om de overwinning te behalen. Zal het ze lukken, met de Generaal die toekijkt?

 Meer

Kasteel gemist

Eerder Vandaag | 14:20 Prinsessia

Seizoen 1 Ergens in het kasteel zou een gouden prinsessenkroontje liggen. Violet vindt dat andere prinsessen er nogal onnozel over doen en besluit een grap uit te halen, samen met Kamiel en Linde. Ze maken een valse schatkaart. De andere prinsessen gaan naarstig op zoek naar de kroon.

Eerder Vandaag | 14:06 Prinsessia

Seizoen 1 Ergens in het kasteel zou een gouden prinsessenkroontje liggen. Violet vindt dat andere prinsessen er nogal onnozel over doen en besluit een grap uit te halen, samen met Kamiel en Linde. Ze maken een valse schatkaart. De andere prinsessen gaan naarstig op zoek naar de kroon.

Eerder Vandaag | 12:14 Pipo

De stille molen Kinderserie over Pipo de Clown, die elke dag een nieuw doldwaas avontuur beleeft. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist hij in zijn wiebelende Pipowagen door de bossen, over de heide, langs een oud kasteel of naar een gezellig dorpje in Nederland. Het dynamische drietal is altijd op zoek naar de prachtigste plekjes waar ze hun vrolijke, muzikale circusvoorstelling kunnen geven voor de kinderen uit de buurt. Maar met de Dikke Deur in de buurt is het altijd weer de vraag of dat zal lukken!

Eerder Vandaag | 08:15 Prinsessia

Madeliefjesdag Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze leren etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Eerder Vandaag | 07:00 Bibi & Tina 2 - Liefde en diefstal op de manege

Film, Terwijl er op kasteel Falkenstein een grote diefstal plaatsvindt, is de sfeer op manege Martinshof ook verre van vrolijk. Er heeft nog geen enkele gast geboekt voor het paardenkamp, dus maken de magische Bibi en haar beste vriendin Tina een ...

Terwijl er op kasteel Falkenstein een grote diefstal plaatsvindt, is de sfeer op manege Martinshof ook verre van vrolijk. Er heeft nog geen enkele gast geboekt voor het paardenkamp, dus maken de magische Bibi en haar beste vriendin Tina een plan om reclame te maken. Tijdens haar promotietour ontmoet Bibi de knappe Tarik en wordt ze voor het eerst verliefd. Tarik woont met zijn vier broers en zussen in een camper en hun komst zet de manege volledig op z'n kop. Vooral als duidelijk wordt dat hij een duister geheim met zich meedraagt.

Eerder Vandaag | 06:51 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Oepsiebellen Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Eerder Vandaag | 06:44 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Het drakenei Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Eerder Vandaag | 06:04 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 34 - Hutten Als Peppa's vriendinnetjes komen spelen in haar boomhut, is het supergezellig, maar als de jongens komen, gaat 't mis. Peppa zet ze zonder pardon buiten. Opa weet raad en bouwt voor de jongens een kasteelhut, maar of het daar gezelliger van wordt?