Je vindt hier de programma's van Karakter op tv We hebben de volgende programma's voor Karakter B.O.Z.: De Uil: Jeugdserie, Seizoen 1 Aflevering 30 Animatieserie. Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de problemen. The Wonder of Animals: Natuurdocumentaire, Aflevering 8 Documentairereeks over unieke karakteristieken van bepaalde diersoorten. Krokodillen.. B.O.Z.: De Uil: Morgen - Jeugdserie, Seizoen 1 Aflevering 31 Animatieserie. Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de. Victorious: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 13 Logeerpartij bij Sikowitz: Sikowitz nodigt de groep uit in zijn huis, om ze een les te. B.O.Z.: De Uil: Overmorgen - Jeugdserie, Seizoen 1 Aflevering 32 Animatieserie. Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de. Huize Herrie: Overmorgen - Seizoen 3 Aflevering 7 Fan gruwel / Rita's rechten: Plots komen Lori en Leni ook kijken naar de favoriete. SpongeBob: Overmorgen - Seizoen 11 Aflevering 6 Geen foto's alstublieft/Vast op het dak: SpongeBob SquarePants is een. SpongeBob: Overmorgen - Seizoen 11 Aflevering 13 Dikke lol vrienden / Ik zeg oma: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met. B.O.Z.: De Uil: 20/09 - Jeugdserie, Seizoen 1 Aflevering 33 Animatieserie. Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de. SpongeBob: 20/09 - Seizoen 11 Aflevering 6 Geen foto's alstublieft/Vast op het dak: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie. B.O.Z.: De Uil: Gisteren - Jeugdserie, Seizoen 1 Aflevering 29 Animatieserie. Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de. SpongeBob: Eergisteren - Seizoen 10 Aflevering 4 Slapend verliezen / Krokante Katering: SpongeBob SquarePants is een. SpongeBob: Eergisteren - Seizoen 10 Aflevering 3 Mimiek waanzin/House Worming: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de. SpongeBob: Eergisteren - Seizoen 10 Aflevering 2 Geen roerend goed / Code Geel: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de. Huize Herrie: Eergisteren - Seizoen 3 Aflevering 7 Fan gruwel / Rita's rechten: Plots komen Lori en Leni ook kijken naar de favoriete. SpongeBob: Eergisteren - Seizoen 11 Aflevering 19 Patnokkio/Chef Bob: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele. SpongeBob: Eergisteren - Seizoen 10 Aflevering 9 De Ontsnapping / Gevonden Voorwerpen: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie. SpongeBob: Eergisteren - Seizoen 11 Aflevering 6 Geen foto's alstublieft/Vast op het dak: SpongeBob SquarePants is een.

Karakter op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:00 B.O.Z.: De Uil

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Animatieserie. Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de problemen komt. Hij wil eigenlijk maar één ding: lekker rustig in z'n eentje op een tak zitten. Maar in het bos ben je nooit alleen! Zijn opvliegende karakter brengt de uil in absurde, hilarische situaties, die niet goed voor hem aflopen.

Vandaag | 17:45 The Wonder of Animals

Aflevering 8 - Documentairereeks over unieke karakteristieken van bepaalde diersoorten. Krokodillen. Natuurvorser en tv-presentator Chris Packham gaat op zoek naar wat er achter het harde pantser van krokodillen zit, in een poging om het geheim te ontraadselen dat achter zijn 250 miljoen jarige geschiedenis zit. Hij mag er dan uitzien als een overblijfsel uit een prehistorische wereld, de krokodil is wel degelijk een van de meest gesofisticeerde wezens op onze planeet.

Morgen | 09:00 B.O.Z.: De Uil

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Animatieserie. Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de problemen komt. Hij wil eigenlijk maar één ding: lekker rustig in z'n eentje op een tak zitten. Maar in het bos ben je nooit alleen! Zijn opvliegende karakter brengt de uil in absurde, hilarische situaties, die niet goed voor hem aflopen.

Overmorgen | 09:00 B.O.Z.: De Uil

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Animatieserie. Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de problemen komt. Hij wil eigenlijk maar één ding: lekker rustig in z'n eentje op een tak zitten. Maar in het bos ben je nooit alleen! Zijn opvliegende karakter brengt de uil in absurde, hilarische situaties, die niet goed voor hem aflopen.

Vr 20 september 2019 | 09:00 B.O.Z.: De Uil

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Animatieserie. Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de problemen komt. Hij wil eigenlijk maar één ding: lekker rustig in z'n eentje op een tak zitten. Maar in het bos ben je nooit alleen! Zijn opvliegende karakter brengt de uil in absurde, hilarische situaties, die niet goed voor hem aflopen.

Ma 23 september 2019 | 09:00 B.O.Z.: De Uil

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Animatieserie. Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de problemen komt. Hij wil eigenlijk maar één ding: lekker rustig in z'n eentje op een tak zitten. Maar in het bos ben je nooit alleen! Zijn opvliegende karakter brengt de uil in absurde, hilarische situaties, die niet goed voor hem aflopen.

Di 24 september 2019 | 09:00 B.O.Z.: De Uil

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Animatieserie. Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de problemen komt. Hij wil eigenlijk maar één ding: lekker rustig in z'n eentje op een tak zitten. Maar in het bos ben je nooit alleen! Zijn opvliegende karakter brengt de uil in absurde, hilarische situaties, die niet goed voor hem aflopen.

Wo 25 september 2019 | 09:00 B.O.Z.: De Uil

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Animatieserie. Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de problemen komt. Hij wil eigenlijk maar één ding: lekker rustig in z'n eentje op een tak zitten. Maar in het bos ben je nooit alleen! Zijn opvliegende karakter brengt de uil in absurde, hilarische situaties, die niet goed voor hem aflopen.

Do 26 september 2019 | 09:00 B.O.Z.: De Uil

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Animatieserie. Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de problemen komt. Hij wil eigenlijk maar één ding: lekker rustig in z'n eentje op een tak zitten. Maar in het bos ben je nooit alleen! Zijn opvliegende karakter brengt de uil in absurde, hilarische situaties, die niet goed voor hem aflopen.

Vr 27 september 2019 | 09:00 B.O.Z.: De Uil

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Animatieserie. Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de problemen komt. Hij wil eigenlijk maar één ding: lekker rustig in z'n eentje op een tak zitten. Maar in het bos ben je nooit alleen! Zijn opvliegende karakter brengt de uil in absurde, hilarische situaties, die niet goed voor hem aflopen.

Vr 27 september 2019 | 20:30 The Masked Singer

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Zangcompetitie waarin twaalf bekende Nederlanders gemaskerd en gehuld in bijzondere kostuums de strijd met elkaar aangaan. Twee panels doen hun uiterste best om de identiteit van de karakters te achterhalen.

Za 28 september 2019 | 18:30 The Masked Singer

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Zangcompetitie waarin twaalf bekende Nederlanders gemaskerd en gehuld in bijzondere kostuums de strijd met elkaar aangaan. Twee panels doen hun uiterste best om de identiteit van de karakters te achterhalen.

Ma 30 september 2019 | 09:00 B.O.Z.: De Uil

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Animatieserie. Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de problemen komt. Hij wil eigenlijk maar één ding: lekker rustig in z'n eentje op een tak zitten. Maar in het bos ben je nooit alleen! Zijn opvliegende karakter brengt de uil in absurde, hilarische situaties, die niet goed voor hem aflopen.

 Meer

Karakter op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 23:10 Victorious

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Logeerpartij bij Sikowitz: Sikowitz nodigt de groep uit in zijn huis, om ze een les te geven over 'Metod Acting'. Allemaal krijgen ze een karakter, die ze niet mogen verbreken anders moeten ze het huis verlaten.

Overmorgen | 10:10 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Fan gruwel / Rita's rechten: Plots komen Lori en Leni ook kijken naar de favoriete serie van Lucy. Er zit een nieuw karakter in, waar Lori en Leni fan van zijn. Dat bederft Lucy's kijkplezier. / Als mam weer een parkeerboete krijgt, kiest ze voor een taakstraf.

Overmorgen | 15:55 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Geen foto's alstublieft/Vast op het dak: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Overmorgen | 18:15 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Dikke lol-vrienden / Ik zeg oma: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Vr 20 september 2019 | 15:55 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Geen foto's alstublieft/Vast op het dak: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Za 21 september 2019 | 09:20 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 19 - Patnokkio/Chef Bob: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Za 21 september 2019 | 12:05 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 9 - De Ontsnapping / Gevonden Voorwerpen: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Za 21 september 2019 | 22:15 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 5 - SpongeBobs Place / Plankton krijgt de bons: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Za 21 september 2019 | 22:35 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Levensverzekering / Bubbel-lusie: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Za 21 september 2019 | 23:00 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Plankton Gaat Met Pensioen / Drietand Problemen: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Zo 22 september 2019 | 08:55 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Monsterlijke Krabburgers/Klieren van de klas: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Zo 22 september 2019 | 12:05 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 10 - Patricks Kortingsbon / Uit Beeld : SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Zo 22 september 2019 | 13:30 Half uur natuur

Aflevering 6 - Documentairereeks over unieke karakteristieken van bepaalde diersoorten. Elephants. Door zijn bijzondere anatomie en ingenieuze fysiologie is de olifant een van de grote overlevers van de natuur geworden.

Zo 22 september 2019 | 22:15 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 8 - De Ongelooflijke Krimpende Spons / Sport?: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Zo 22 september 2019 | 22:35 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 9 - De Ontsnapping / Gevonden Voorwerpen: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Zo 22 september 2019 | 23:00 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 10 - Patricks Kortingsbon / Uit Beeld : SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Di 24 september 2019 | 03:45 Black Ink Crew New York

Seizoen 6 - Aflevering 4 - A Thief Among Us: Wanneer er 10.000 dollar van de zaak is gestolen, geeft Ceaser Sky de opdracht om de dader te vinden. Bae flipt wanneer Rob de volgende stap in hun relatie wil zetten. En Melody stort in wanneer Donna aan haar karakter twijfelt.

Di 24 september 2019 | 17:50 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Geen foto's alstublieft/Vast op het dak: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Wo 25 september 2019 | 17:50 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 1 - De grottenspons/De schelpenfluisteraar: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Do 26 september 2019 | 03:50 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 1 - De grottenspons/De schelpenfluisteraar: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Do 26 september 2019 | 17:50 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Monsterlijke Krabburgers/Klieren van de klas: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Vr 27 september 2019 | 03:50 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Monsterlijke Krabburgers/Klieren van de klas: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Vr 27 september 2019 | 17:50 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Sanitaire waanzin/Konijnenjacht: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Vr 27 september 2019 | 18:15 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 19 - Patnokkio/Chef Bob: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Za 28 september 2019 | 03:50 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Sanitaire waanzin/Konijnenjacht: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Za 28 september 2019 | 04:35 Toon Marty

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Kippenragout: Marty laat aan Chef zien dat hij goeie producten verkoopt in de Toonmarkt en vangt op die manier eindelijk Kipje. Als hij Kipje roostert leert hij dat dit niet zijn taak is als karakter zijnde om te bepalen wat er met Kipje gebeurt. Gelukkig blijkt ze nog in leven en kan alles nog goed komen.

Za 28 september 2019 | 12:05 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 10 - Patricks Kortingsbon / Uit Beeld : SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Za 28 september 2019 | 22:35 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 1 - De grottenspons/De schelpenfluisteraar: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Za 28 september 2019 | 23:00 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 2 - Spot keert terug/De controle: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Zo 29 september 2019 | 12:05 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 1 - De grottenspons/De schelpenfluisteraar: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Zo 29 september 2019 | 20:00 Sausage Party IMDb: 6.2

29/09 - IMDB * 6.2 - Sausage Party, 'Sausage Party' gaat over het worstje genaamd Frank (Stem ingesproken door Seth Rogen). Samen met een bond gezelschap andere supermarktproducten komen ze achter de verschrikkelijke en lugubere waarheid, als ze ...

'Sausage Party' gaat over het worstje genaamd Frank (Stem ingesproken door Seth Rogen). Samen met een bond gezelschap andere supermarktproducten komen ze achter de verschrikkelijke en lugubere waarheid, als ze worden gekozen om de supermarkt te verlaten. Aangekomen bij de mensen thuis worden ze namelijk in stukken gesneden, geraspt of levend gekookt en daarna opgegeten. Frank en zijn vrienden moeten een gevaarlijke reis maken om terug naar de supermarkt te komen, en dit te vertellen aan hun lotgenoten. Het avontuur van de Sausage Party is zeker beledigend, grof en shockerend door het harde taalgebruik. Een cynische knipoog naar de animatie-films van Pixar en soms extreem grappig, door het leuke verhaal en karakters. En absoluut niet voor kinderen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sausage-party

Zo 29 september 2019 | 22:15 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Draai de fles rond/Er zit een spons in mijn soep: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Zo 29 september 2019 | 23:00 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Geen foto's alstublieft/Vast op het dak: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

 Meer

Karakter gemist

Gisteren 08:56 B.O.Z.: De Uil

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Animatieserie. Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de problemen komt. Hij wil eigenlijk maar één ding: lekker rustig in z'n eentje op een tak zitten. Maar in het bos ben je nooit alleen! Zijn opvliegende karakter brengt de uil in absurde, hilarische situaties, die niet goed voor hem aflopen.

Eergisteren 23:00 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Slapend verliezen / Krokante Katering: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Eergisteren 22:35 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Mimiek waanzin/House Worming: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Eergisteren 22:15 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Geen roerend goed / Code Geel: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Eergisteren 20:10 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Fan gruwel / Rita's rechten: Plots komen Lori en Leni ook kijken naar de favoriete serie van Lucy. Er zit een nieuw karakter in, waar Lori en Leni fan van zijn. Dat bederft Lucy's kijkplezier. / Als mam weer een parkeerboete krijgt, kiest ze voor een taakstraf.

Eergisteren 15:35 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 19 - Patnokkio/Chef Bob: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Eergisteren 12:05 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 9 - De Ontsnapping / Gevonden Voorwerpen: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Eergisteren 08:55 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Geen foto's alstublieft/Vast op het dak: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.