Jongens op tv (tv-tip)

Di 19 november 2019 | 20:25 Volle Zalen: Ivo van Hove

19/11 - Cultuurmagazine, In deze aflevering van Volle Zalen volgt Cornald Maas theaterregisseur Ivo van Hove. David ...

In deze aflevering van Volle Zalen volgt Cornald Maas theaterregisseur Ivo van Hove. David Bowie Van Hove is beroemd vanwege zijn samenwerking met David Bowie en winnaar van de prestigieuze Johannes Vermeer Prijs. Hij verblijft vaak in wereldsteden als Londen en Parijs, waar zijn voorstellingen ook worden opgevoerd. Internaat Ver weg van die kosmopolitische omgeving is er één plek die hem zeer dierbaar is: het Klein Seminarie, een katholiek jongensinternaat in het Belgische Hoogstraten. Z'n ouders, middenstanders uit een Vlaams dorp, stuurden hem er in 1970 als puber naar toe. Jongenswereld Samen met Cornald Maas keert Ivo van Hove terug naar het internaat. Daar ontluikt zijn liefde voor toneel - hij is er lid van een theatergroepje - en voor jongens. Maar het is ook een 'ruwe jongenswereld' waar gepest en gevochten wordt.

Je vindt hier de programma's van Jongens op tv We hebben de volgende programma's voor Jongens Volle Zalen: Ivo van Hove: 19/11 - Cultuurmagazine, In deze aflevering van Volle Zalen volgt Cornald Maas theaterregisseur Ivo van Hove. David. Jimmy's Food Factory: Culinair magazine, Seizoen 1 Aflevering 3 Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze. Jimmy's Food Factory: Culinair magazine, Seizoen 1 Aflevering 4 Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze. The Secret Life of 4, 5 and 6 Year Olds: Morgen - De zesjarigen leren omgaan met nieuws door zelf als nieuwslezers aan de slag te gaan. Caitlyn en nieuwkomer. King of the Road: Morgen - 1vontuurlijk spel, Seizoen 2 Aflevering 3 Amerikaanse spelshow. Handcuffed in Hell Paso. Vriendschap staat. Zappsport: Morgen - Sportmagazine, Aflevering 70 Sportprogramma voor kinderen. Hockey, Jorrit Croon en Eva de Goede. Kunnen. Broodschappers: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 6 Liefdesbrood / Zeg maar dag met je strandje: SwaySway en Buhdeuce dringen een 'strikt. Twilight: Morgen - IMDB * 5.2 - Fantasy-film, Twilight is een Amerikaanse fantasyfilm uit 2008 van regisseur Catherine Hardwicke. Met in de hoofdrol onder andere Robert Pattinson, Kristen Stewart, en Billy Burke. Isabella Swan is een buitenbeentje en doet. Ghost Adventures Specials: Morgen - Seizoen 11 Aflevering 3 Bracken Fern Manor: Ghost Adventures gaat naar Lake Arrowhead om onderzoek te doen. Kino Caravan: Morgen - Gewapend met een filmprojector arriveren twee jongens opeen regenachtige dag in een klein afgelegen dorpje in Transsylvanië. Niemand van de dorpsbewoners komt hen begroeten. Wie zijn zij? En wat is hier gebeurd?.

Jongens op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 08:40 Zappsport

Aflevering 70 - Sportprogramma voor kinderen. Hockey, Jorrit Croon en Eva de Goede. Kunnen tophockeyers ook hooghouden met een komkommer of peddel? Het is een van de uitdagingen die Ron in petto heeft voor Oranje-hockeyers Jorrit Croon en Eva de Goede.

Morgen | 20:30 Twilight IMDb: 5.2

Morgen - IMDB * 5.2 - Fantasy-film, Twilight is een Amerikaanse fantasyfilm uit 2008 van regisseur Catherine Hardwicke. Met in de hoofdrol onder andere Robert Pattinson, Kristen Stewart, en Billy Burke. Isabella Swan is een buitenbeentje en doet ...

Twilight is een Amerikaanse fantasyfilm uit 2008 van regisseur Catherine Hardwicke. Met in de hoofdrol onder andere Robert Pattinson, Kristen Stewart, en Billy Burke. Isabella Swan is een buitenbeentje en doet alles op haar eigen manier. Haar leven verandert ingrijpend als ze verliefd wordt op de knappe en mysterieuze Edward Cullen. Hij is totaal anders dan de jongens die ze tot nu toe heeft ontmoet en dat blijkt een reden te hebben; Edward is namelijk een vampier. Het verhaal is gebaseerd op het eerste deel van de gelijknamige boekenreeks van Stephenie Meyer. Het eerste vervolg The Twilight Saga: New Moon verscheen in het jaar 2009. Deze productie won meer dan twintig prijzen, waaronder de People's Choice Award voor favoriete film van het jaar en de publieksprijs tijdens de World Soundtrack Awards in het jaar 2010, voor de filmmuziek van Carter Burwell. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/twilight-2008

Overmorgen | 13:55 Clipped

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Free Wednesday. De ontmoeting met een leerkracht van hun vroegere middelbare school roept gênante herinneringen op bij de jongens.

Overmorgen | 16:45 Checkpoint

Aflevering 25 - Show waarin een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert

Overmorgen | 23:45 De maatschap

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlandse historische dramaserie. Tweede generatie. Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten en Theo, de enige zoon die zich af en toe tegen de patriarch verzet, studeert als eerste af: de kroonprins van de Meyerdynastie. Matthias verzoent zich met de lastpak en geeft hem een eigen kantoor. Hij verlaat zijn vrouw Mieke, om met zijn joodse vriendin Rivka te gaan samenwonen. De jongens blijken niet in staat hun moeder te troosten. Halverwege de jaren 80 vormen de vier zoons met hun vader een ijzersterk merk. Meyer is dé naam in de Nederlandse advocatuur. Maar dan gaat het mis met Theo als hij door drugsverslaving in strafrechtelijke problemen komt. Op aandringen van Mieke schiet Matthias zijn verloren zoon te hulp.

Jongens op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 23:30 Jimmy's Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze winkelkarretjes. Jimmy begon zijn eigen boerderij om meer te leren over hoe zijn voedsel geproduceerd wordt. Maar hij kan niet alles op zijn velden laten groeien wat hij eet, dus nu vraagt hij zich af hoe de rest van ons voedsel in de supermarkt belandt en wordt gemaakt. Gewapend met alle trucs en technieken die hij heeft geleerd van de grote jongens trekt Jimmy zich terug in zijn schuur om zijn eigen voedselfabriek op te zetten, compleet met een prototype supermarkt.

Morgen | 00:05 Jimmy's Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze winkelkarretjes. Jimmy begon zijn eigen boerderij om meer te leren over hoe zijn voedsel geproduceerd wordt. Maar hij kan niet alles op zijn velden laten groeien wat hij eet, dus nu vraagt hij zich af hoe de rest van ons voedsel in de supermarkt belandt en wordt gemaakt. Gewapend met alle trucs en technieken die hij heeft geleerd van de grote jongens trekt Jimmy zich terug in zijn schuur om zijn eigen voedselfabriek op te zetten, compleet met een prototype supermarkt.

Morgen | 07:50 The Secret Life of 4, 5 and 6 Year Olds

De zesjarigen leren omgaan met nieuws door zelf als nieuwslezers aan de slag te gaan. Caitlyn en nieuwkomer Leila worden dikke vriendinnen en richten een exclusieve meisjesclub op. De jongens zijn hier niet zo blij mee en ook de andere meisjes twijfelen om zich bij de groep aan te sluiten. Elvin en Beatrice zijn beste vrienden, maar wat gebeurt er met hun vriendschap wanneer Elvin zijn ware gevoelens toegeeft?

Morgen | 08:35 King of the Road

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse spelshow. Handcuffed in Hell Paso. Vriendschap staat onder spanning, want twee jongens uit verschillende teams moeten 24 uur lang gehandboeid blijven. Team Creature gaat schieten, en Lizard en Foy ruziën over de douche.

Morgen | 12:15 Broodschappers

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Liefdesbrood / Zeg maar dag met je strandje: SwaySway en Buhdeuce dringen een 'strikt voor meisjes' zomerkamp binnen om de enige echte Jenny Kwakkel te ontmoeten. // De jongens gaan naar het strand en niets kan hun dag nog verpesten, zelfs niet een groot eng M-M-M-M-MONSTER!

Overmorgen | 00:25 Ghost Adventures Specials

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Bracken Fern Manor: Ghost Adventures gaat naar Lake Arrowhead om onderzoek te doen naar twee gebouwen met duivelse activiteit. De jongens doen een schokkende ontdekking: er is een geheime tunnel waardoor de demonen tussen de twee gebouwen bewegen.

Overmorgen | 03:45 Kino Caravan

Morgen - Gewapend met een filmprojector arriveren twee jongens opeen regenachtige dag in een klein afgelegen dorpje in Transsylvanië. Niemand van de dorpsbewoners komt hen begroeten. Wie zijn zij? En wat is hier gebeurd?

Gewapend met een filmprojector arriveren twee jongens opeen regenachtige dag in een klein afgelegen dorpje in Transsylvanië. Niemand van de dorpsbewoners komt hen begroeten. Wie zijn zij? En wat is hier gebeurd?

Overmorgen | 06:00 Outback Wrangler 3

Seizoen 2 - Aflevering 3 - 48 Hours In The Swamp - Part 1: Met een moesson op komst hebben Matt en de jongens 48 uur om wat krokodillen uit een watersysteem in de buurt van een boerderij te verwijderen.

Overmorgen | 08:10 Outback Wrangler 3

Seizoen 2 - Aflevering 4 - 48 Hours In The Swamp - Part 2: De reusachtige krokodil waar Matt op jaagt is weer ontkomen, dus moeten Matt en de jongens het moeras in om hem te vinden.

Overmorgen | 08:25 Klara en de gekke koeien

Overmorgen - Bibi en Tina gaan op zomerkamp, waar al snel irritaties ontstaan tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij ...

Bibi en Tina gaan op zomerkamp, waar al snel irritaties ontstaan tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. Als er dan plotseling een bosbrand uitbreekt, zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen.

Overmorgen | 11:00 Ullrich Böhme speelt orgelwerken van J. S. Bach

De Duitse organist Ullrich Böhme (1956) voert verschillende orgelwerken uit van Johann Sebastian Bach in de Thomaskirche in Leipzig. Op het program staan vijf koralen uit de Orgelbüchlein (BWV 599-644) en Jesu meine Freude, Nun Danket alle Gott, Jesu bleibet meine freude, en Vor deinen Thron tret ich hiermit. Verder worden de Toccata in d-klein (BWV565), Prelude en fuga in a-klein (BWV 543) en de Toccata en fuga in F (BWV 540) ten gehore gebracht. De Thomaskirche speelt een belangrijke rol in het leven van componisten als Mendelssohn en Wagner, maar het meeste met Bach, die er van 1723 tot aan zijn dood in 1750 cantor was. Het Thomanerchor, dat in 1212 werd opgericht, is nog altijd een wereldberoemd jongenskoor.

Overmorgen | 12:45 Sanjay & Craig

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Maximum Dennis / Hondengolf: De jongens gaan undercover om hun high score van een videospel te verdedigen. // Sanjay en Craig besluiten een hond te nemen en eindigen er uiteindelijk met 100.

Overmorgen | 17:00 Janah Louard, op weg naar het Kurhaus: Aflevering 5

Janah Louard geeft op 22 & 23 november twee bijzondere concerten in het Kurhaus,een jongensdroom die uitkomt. In deze 6-delige serie volgen we Janah vanaf de voorbereidingen tot aan het concert.

Overmorgen | 17:13 MBO Onderwijs

In ons land is er een groot tekort aan vrouwen en mannen die met hun handen kunnen werken. En dan gaat het niet alleen om loodgieters en timmerlieden. Ook in de moderne sectoren van onze maatschappij is er dringend behoefte aan personeel dat van wanten weet. Het Middelbaar Beroeps Onderwijs is daarom de ideale weg geworden voor meiden en jongens die op zoek zijn naar een uitdagende opleiding die uitvloeit in een mooie en goedbetaalde baan. Rijnmond gaat tijdens de Week van het MBO op zoek naar een aantal voorbeelden van leerlingen die aan het begin staan van een mooie carrière.

Overmorgen | 18:00 Janah Louard, op weg naar het Kurhaus: Aflevering 5

Janah Louard geeft op 22 & 23 november twee bijzondere concerten in het Kurhaus,een jongensdroom die uitkomt. In deze 6-delige serie volgen we Janah vanaf de voorbereidingen tot aan het concert.

Overmorgen | 18:13 MBO Onderwijs

In ons land is er een groot tekort aan vrouwen en mannen die met hun handen kunnen werken. En dan gaat het niet alleen om loodgieters en timmerlieden. Ook in de moderne sectoren van onze maatschappij is er dringend behoefte aan personeel dat van wanten weet. Het Middelbaar Beroeps Onderwijs is daarom de ideale weg geworden voor meiden en jongens die op zoek zijn naar een uitdagende opleiding die uitvloeit in een mooie en goedbetaalde baan. Rijnmond gaat tijdens de Week van het MBO op zoek naar een aantal voorbeelden van leerlingen die aan het begin staan van een mooie carrière.

Overmorgen | 19:00 Pawn Stars

Seizoen 19 - Realityreeks. Business Is Brewing. Rick bekijkt een aantal antieke bierartikelen en snelt naar de brouwerij van zijn vriend in San Diego om de geschiedenis van het drankje te onderzoeken. De jongens sporen ook een originele McCormick Farmall-tractor op.

Overmorgen | 19:00 Janah Louard, op weg naar het Kurhaus: Aflevering 5

Janah Louard geeft op 22 & 23 november twee bijzondere concerten in het Kurhaus,een jongensdroom die uitkomt. In deze 6-delige serie volgen we Janah vanaf de voorbereidingen tot aan het concert.

Overmorgen | 19:13 MBO Onderwijs

In ons land is er een groot tekort aan vrouwen en mannen die met hun handen kunnen werken. En dan gaat het niet alleen om loodgieters en timmerlieden. Ook in de moderne sectoren van onze maatschappij is er dringend behoefte aan personeel dat van wanten weet. Het Middelbaar Beroeps Onderwijs is daarom de ideale weg geworden voor meiden en jongens die op zoek zijn naar een uitdagende opleiding die uitvloeit in een mooie en goedbetaalde baan. Rijnmond gaat tijdens de Week van het MBO op zoek naar een aantal voorbeelden van leerlingen die aan het begin staan van een mooie carrière.

Overmorgen | 20:00 Janah Louard, op weg naar het Kurhaus: Aflevering 5

Janah Louard geeft op 22 & 23 november twee bijzondere concerten in het Kurhaus,een jongensdroom die uitkomt. In deze 6-delige serie volgen we Janah vanaf de voorbereidingen tot aan het concert.

Overmorgen | 20:13 MBO Onderwijs

In ons land is er een groot tekort aan vrouwen en mannen die met hun handen kunnen werken. En dan gaat het niet alleen om loodgieters en timmerlieden. Ook in de moderne sectoren van onze maatschappij is er dringend behoefte aan personeel dat van wanten weet. Het Middelbaar Beroeps Onderwijs is daarom de ideale weg geworden voor meiden en jongens die op zoek zijn naar een uitdagende opleiding die uitvloeit in een mooie en goedbetaalde baan. Rijnmond gaat tijdens de Week van het MBO op zoek naar een aantal voorbeelden van leerlingen die aan het begin staan van een mooie carrière.

Overmorgen | 21:00 Janah Louard, op weg naar het Kurhaus: Aflevering 5

Janah Louard geeft op 22 & 23 november twee bijzondere concerten in het Kurhaus,een jongensdroom die uitkomt. In deze 6-delige serie volgen we Janah vanaf de voorbereidingen tot aan het concert.

Overmorgen | 21:13 MBO Onderwijs

In ons land is er een groot tekort aan vrouwen en mannen die met hun handen kunnen werken. En dan gaat het niet alleen om loodgieters en timmerlieden. Ook in de moderne sectoren van onze maatschappij is er dringend behoefte aan personeel dat van wanten weet. Het Middelbaar Beroeps Onderwijs is daarom de ideale weg geworden voor meiden en jongens die op zoek zijn naar een uitdagende opleiding die uitvloeit in een mooie en goedbetaalde baan. Rijnmond gaat tijdens de Week van het MBO op zoek naar een aantal voorbeelden van leerlingen die aan het begin staan van een mooie carrière.

Overmorgen | 22:00 Janah Louard, op weg naar het Kurhaus: Aflevering 5

Janah Louard geeft op 22 & 23 november twee bijzondere concerten in het Kurhaus,een jongensdroom die uitkomt. In deze 6-delige serie volgen we Janah vanaf de voorbereidingen tot aan het concert.

Overmorgen | 22:13 MBO Onderwijs

In ons land is er een groot tekort aan vrouwen en mannen die met hun handen kunnen werken. En dan gaat het niet alleen om loodgieters en timmerlieden. Ook in de moderne sectoren van onze maatschappij is er dringend behoefte aan personeel dat van wanten weet. Het Middelbaar Beroeps Onderwijs is daarom de ideale weg geworden voor meiden en jongens die op zoek zijn naar een uitdagende opleiding die uitvloeit in een mooie en goedbetaalde baan. Rijnmond gaat tijdens de Week van het MBO op zoek naar een aantal voorbeelden van leerlingen die aan het begin staan van een mooie carrière.

Overmorgen | 23:00 Janah Louard, op weg naar het Kurhaus: Aflevering 5

Janah Louard geeft op 22 & 23 november twee bijzondere concerten in het Kurhaus,een jongensdroom die uitkomt. In deze 6-delige serie volgen we Janah vanaf de voorbereidingen tot aan het concert.

Di 19 november 2019 | 01:30 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Vermiste Juf Smith / Monster-manie : Als Alvin over de grens gaat bij Juf Smith, neemt ze ontslag. Haar vervanger is een nachtmerrie. // Alvin en Simon plagen de Chipettes dat ze bang waren bij een griezelfilm, dus maken de Chipettes een video waarop de jongens doodsbang zijn.

Di 19 november 2019 | 04:30 Top Tens

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Top Ten Bombers: Een jongensprogramma voor volwassenen met verrassende statistieken en indrukwekkende archiefbeelden. We presenteren de toptien bommenwerpers aller tijden.

Di 19 november 2019 | 04:45 Outback Wrangler 3

Seizoen 2 - Aflevering 3 - 48 Hours In The Swamp - Part 1: Met een moesson op komst hebben Matt en de jongens 48 uur om wat krokodillen uit een watersysteem in de buurt van een boerderij te verwijderen.

Di 19 november 2019 | 05:05 Pawn Stars

Seizoen 19 - Realityreeks. Business Is Brewing. Rick bekijkt een aantal antieke bierartikelen en snelt naar de brouwerij van zijn vriend in San Diego om de geschiedenis van het drankje te onderzoeken. De jongens sporen ook een originele McCormick Farmall-tractor op.

Di 19 november 2019 | 05:05 Outback Wrangler 3

Seizoen 2 - Aflevering 4 - 48 Hours In The Swamp - Part 2: De reusachtige krokodil waar Matt op jaagt is weer ontkomen, dus moeten Matt en de jongens het moeras in om hem te vinden.

Di 19 november 2019 | 06:00 Outback Wrangler 3

Seizoen 2 - Aflevering 5 - A Truckload Of Crocs - Part 1: De rivier de Mary in Australië is de thuisbasis van tal van zoutwaterkrokodillen, en de jongens hebben slechts één week om er 30 te vangen.

Di 19 november 2019 | 07:00 Julius in Winterland

19/11 - Animatiefilm, De weesjongen Julius verliest zijn geloof in kerst wanneer de andere jongens uit het weeshuis hem vertellen dat de Kerstman niet bestaat. Wanneer hij via een magische doos in Winterland belandt, krijgt hij de kans om de echte ...

De weesjongen Julius verliest zijn geloof in kerst wanneer de andere jongens uit het weeshuis hem vertellen dat de Kerstman niet bestaat. Wanneer hij via een magische doos in Winterland belandt, krijgt hij de kans om de echte Kerstman te ontmoeten.

Di 19 november 2019 | 07:00 Janah Louard, op weg naar het Kurhaus: Aflevering 5

Janah Louard geeft op 22 & 23 november twee bijzondere concerten in het Kurhaus,een jongensdroom die uitkomt. In deze 6-delige serie volgen we Janah vanaf de voorbereidingen tot aan het concert.

Di 19 november 2019 | 07:13 MBO Onderwijs

In ons land is er een groot tekort aan vrouwen en mannen die met hun handen kunnen werken. En dan gaat het niet alleen om loodgieters en timmerlieden. Ook in de moderne sectoren van onze maatschappij is er dringend behoefte aan personeel dat van wanten weet. Het Middelbaar Beroeps Onderwijs is daarom de ideale weg geworden voor meiden en jongens die op zoek zijn naar een uitdagende opleiding die uitvloeit in een mooie en goedbetaalde baan. Rijnmond gaat tijdens de Week van het MBO op zoek naar een aantal voorbeelden van leerlingen die aan het begin staan van een mooie carrière.

Di 19 november 2019 | 07:35 Pawn Stars

Seizoen 19 - Realityreeks. Business Is Brewing. Rick bekijkt een aantal antieke bierartikelen en snelt naar de brouwerij van zijn vriend in San Diego om de geschiedenis van het drankje te onderzoeken. De jongens sporen ook een originele McCormick Farmall-tractor op.

Di 19 november 2019 | 08:00 Janah Louard, op weg naar het Kurhaus: Aflevering 5

Janah Louard geeft op 22 & 23 november twee bijzondere concerten in het Kurhaus,een jongensdroom die uitkomt. In deze 6-delige serie volgen we Janah vanaf de voorbereidingen tot aan het concert.

Di 19 november 2019 | 08:10 Outback Wrangler 3

Seizoen 2 - Aflevering 6 - A Truckload Of Crocs - Part 2: De rivier de Mary in Australië is de thuisbasis van tal van zoutwaterkrokodillen, en de jongens hebben slechts één week om er 30 te vangen.

Di 19 november 2019 | 08:13 MBO Onderwijs

In ons land is er een groot tekort aan vrouwen en mannen die met hun handen kunnen werken. En dan gaat het niet alleen om loodgieters en timmerlieden. Ook in de moderne sectoren van onze maatschappij is er dringend behoefte aan personeel dat van wanten weet. Het Middelbaar Beroeps Onderwijs is daarom de ideale weg geworden voor meiden en jongens die op zoek zijn naar een uitdagende opleiding die uitvloeit in een mooie en goedbetaalde baan. Rijnmond gaat tijdens de Week van het MBO op zoek naar een aantal voorbeelden van leerlingen die aan het begin staan van een mooie carrière.

Di 19 november 2019 | 08:25 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 21 - De hamsteraar / Spookvakantie: Wanneer Dave zegt dat Simon wat spullen weg moet doen, vallen een paar gevaarlijke uitvindingen in verkeerde handen. // Dave en de jongens huren een huisje in het bos voor wat rust en ontspanning, maar komen er achter dat het er misschien spookt.

Di 19 november 2019 | 08:35 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 21 - De hamsteraar / Spookvakantie: Wanneer Dave zegt dat Simon wat spullen weg moet doen, vallen een paar gevaarlijke uitvindingen in verkeerde handen. // Dave en de jongens huren een huisje in het bos voor wat rust en ontspanning, maar komen er achter dat het er misschien spookt.

Di 19 november 2019 | 09:00 Janah Louard, op weg naar het Kurhaus: Aflevering 5

Janah Louard geeft op 22 & 23 november twee bijzondere concerten in het Kurhaus,een jongensdroom die uitkomt. In deze 6-delige serie volgen we Janah vanaf de voorbereidingen tot aan het concert.

Di 19 november 2019 | 09:13 MBO Onderwijs

In ons land is er een groot tekort aan vrouwen en mannen die met hun handen kunnen werken. En dan gaat het niet alleen om loodgieters en timmerlieden. Ook in de moderne sectoren van onze maatschappij is er dringend behoefte aan personeel dat van wanten weet. Het Middelbaar Beroeps Onderwijs is daarom de ideale weg geworden voor meiden en jongens die op zoek zijn naar een uitdagende opleiding die uitvloeit in een mooie en goedbetaalde baan. Rijnmond gaat tijdens de Week van het MBO op zoek naar een aantal voorbeelden van leerlingen die aan het begin staan van een mooie carrière.

Di 19 november 2019 | 10:00 Janah Louard, op weg naar het Kurhaus: Aflevering 5

Janah Louard geeft op 22 & 23 november twee bijzondere concerten in het Kurhaus,een jongensdroom die uitkomt. In deze 6-delige serie volgen we Janah vanaf de voorbereidingen tot aan het concert.

Di 19 november 2019 | 10:13 MBO Onderwijs

In ons land is er een groot tekort aan vrouwen en mannen die met hun handen kunnen werken. En dan gaat het niet alleen om loodgieters en timmerlieden. Ook in de moderne sectoren van onze maatschappij is er dringend behoefte aan personeel dat van wanten weet. Het Middelbaar Beroeps Onderwijs is daarom de ideale weg geworden voor meiden en jongens die op zoek zijn naar een uitdagende opleiding die uitvloeit in een mooie en goedbetaalde baan. Rijnmond gaat tijdens de Week van het MBO op zoek naar een aantal voorbeelden van leerlingen die aan het begin staan van een mooie carrière.

 Meer

Jongens gemist

Eerder Vandaag | 17:20 Checkpoint

Aflevering 25 - Show

Eerder Vandaag | 15:30 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Supermeiden / Zittenblijver: De Chipettes willen aantonen dat superheldendom geen "jongensding" is. // Juf Smith waarschuwt Alvin dat als hij zijn eerstvolgende toets niet haalt, hij zal blijven zitten en dus wordt gescheiden van zijn broers.

Eerder Vandaag | 15:05 Bibi & Tina 3 - Jongens tegen de meiden

De bangige Tom ontdekt thuis in de kelder een spook. Gelukkig doet deze Hugo geen vlieg kwaad, maar hij heeft wel dringend Toms hulp nodig. Hugo kan namelijk niet terug naar het spookhuis waar hij woont. Daar is een gevaarlijke Oude IJsgeest komen ...

De bangige Tom ontdekt thuis in de kelder een spook. Gelukkig doet deze Hugo geen vlieg kwaad, maar hij heeft wel dringend Toms hulp nodig. Hugo kan namelijk niet terug naar het spookhuis waar hij woont. Daar is een gevaarlijke Oude IJsgeest komen wonen, die midden in de zomer de hele stad bevriest. Tom en Hugo roepen de hulp in van de professionele spokenjager Hetty, die net ontslagen is bij het Spokenjagersinstituut. Hetty heeft het niet zo op kinderen en spoken, maar Tom en Hugo weten haar over te halen om samen op jacht te gaan. Zal het deze stoere spokenjagers lukken de stad te redden?

Eerder Vandaag | 15:00 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Vermiste Juf Smith / Monster-manie : Als Alvin over de grens gaat bij Juf Smith, neemt ze ontslag. Haar vervanger is een nachtmerrie. // Alvin en Simon plagen de Chipettes dat ze bang waren bij een griezelfilm, dus maken de Chipettes een video waarop de jongens doodsbang zijn.

Eerder Vandaag | 14:43 Lummels

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Animatieserie. Gigagladiator. In het oude Rome wordt de magere Linius opgepakt als hij eten steelt voor zijn hongerige zusje. Nu moet hij vechten in de arena tegen de brute gladiator Brutus Gaius. De Lummels helpen hem. De jongens vinden het beter als Liloe niet meevecht: ze is toch een meisje? Maar uitgerekend zij krijgt een idee waardoor Linius als een winnaar de arena verlaat.

Eerder Vandaag | 14:25 Fresh off the Boat

Eddie mag uiteindelijk toch naar Taiwan gaan, maar raakt al snel de groep kwijt. Zonder geld en zonder de taal machtig te zijn, is hij een vogel voor de kat, maar dan wordt hij gered door een man. Thuis in Orlanda proberen Louis en de jongens Jessica ervan te overtuigen dat ze Eddie mist.

Eerder Vandaag | 14:25 Podium Witteman

Seizoen 7 - Aflevering 28 - Muziekmagazine dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen. Met: Dominic Seldis, Pavel Kolesnikov, het Alma Quartet, het Nationaal Jongenskoor o.l.v. Irene Verburg en Club Classique.

Eerder Vandaag | 10:18 Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Australische animatieserie. Bejaardenschool. Jacko's over-overgrootoom Jack is in de stad en vertelt de jongens allerlei avontuurlijke verhalen. Blinky en Jacko willen weten hoe het voelt om oud te zijn en zoveel geweldige verhalen te hebben, dus besluit oom Jack om hen naar de bejaardenschool te sturen.

Eerder Vandaag | 10:06 Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Australische animatieserie. Cranky de Clown. Spike geeft een leuk verjaardagsfeestje, tot Cranky plots opduikt en de pret bederft: hij laat alle ballonnen ontploffen en legt het feestje plat. Blinky en Jacko besluiten om voor eens en altijd een einde te maken aan het pretbedervende gedrag van hun burgemeester.

Eerder Vandaag | 08:40 Zappsport

Aflevering 69 - Sportprogramma voor kinderen. The battle biatlon. De teams van Ron en Britt moeten alles uit de kast halen om deze battle te winnen. De battle biatlon staat dit keer centraal.

Eerder Vandaag | 05:30 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Zussenstreek: Na een ruzie met Brittany, besluit Eleanor bij Alvin en haar broertjes in te trekken. Alvin raakt in paniek! De "broederzone" is geschonden! Eleanor verandert het hele leven van de jongens. Alvin en zijn broertjes besluiten terug te slaan.

Gisteren 23:10 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Zussenstreek: Na een ruzie met Brittany, besluit Eleanor bij Alvin en haar broertjes in te trekken. Alvin raakt in paniek! De "broederzone" is geschonden! Eleanor verandert het hele leven van de jongens. Alvin en zijn broertjes besluiten terug te slaan.

Gisteren 22:10 Big Time Rush

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Big Time Move: De jongens verhuizen door een ruzie..

Gisteren 19:45 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Vermiste Juf Smith / Monster-manie : Als Alvin over de grens gaat bij Juf Smith, neemt ze ontslag. Haar vervanger is een nachtmerrie. // Alvin en Simon plagen de Chipettes dat ze bang waren bij een griezelfilm, dus maken de Chipettes een video waarop de jongens doodsbang zijn.

Gisteren 18:25 Checkpoint

Aflevering 26 - Show waarin een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert

Gisteren 17:25 Huize Herrie

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Eén van de jongens / Het verhaal van een klikspaan: Lincoln klaagt dat hij 10 zussen heeft. Lisa hoort dit en zorgt dat hij naar een andere dimensie kan, waarin hij enkel broers heeft. // De Herrie kinderen hebben geheimpjes. Die vertellen ze elkaar behalve aan Lola, want die klikt.

Gisteren 16:55 Checkpoint

Aflevering 26 - Show waarin een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert. Kun je zelf een exoskelet maken? Welke brandblusser moet je gebruiken als benzine in de fik staat? En wie zijn er beter in het spuiten van graffiti, de jongens of de meiden?

Gisteren 16:05 Jamie & Jimmy's Food Fight Club

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Kookprogramma. Ashley Jensen. Deze week krijgen Jamie en Jimmy de bekende Schotse actrice Ashley Jensen over de vloer. Jamie gaat meteen de bourgondische toer op, met een heerlijk rundshaasje gewikkeld in parmaham en afgewerkt met champignons. Ashley zal indruk kunnen maken op haar Italiaanse buren, want ze leert hoe ze een authentieke truffelpasta moet bereiden. En de jongens onderzoeken de voor- en nadelen van kant-en-klare babyvoeding.

Gisteren 14:45 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Finding Emo / Stofbusters: Timmy probeert indruk te maken op Missy door jongens na te doen die zij leuk lijkt te vinden. // Timmy heeft structureel verzuimd de Feeënstof Container te legen, waardoor er een gevaarlijke hoeveelheid feeënstof is vrijgekomen.

Gisteren 07:35 Pawn Stars

Seizoen 19 - Realityreeks. Pawned At The Stake. Een 18e eeuws Tryal of Witches-boek heeft bezit over de winkel. Zal zijn magie Rick betoveren of is het een vloek? Dan komt er een vliegtuigjuk uit de 20e-eeuws voorbij en de jongens bekijken de gerestaureerde auto uit Wayne's World.

Gisteren 05:05 Pawn Stars

Seizoen 19 - Realityreeks. Pawned At The Stake. Een 18e eeuws Tryal of Witches-boek heeft bezit over de winkel. Zal zijn magie Rick betoveren of is het een vloek? Dan komt er een vliegtuigjuk uit de 20e-eeuws voorbij en de jongens bekijken de gerestaureerde auto uit Wayne's World.

Eergisteren 22:10 Big Time Rush

Seizoen 2 - Aflevering 27 - Big Time Secret: De jongens komen erachter dat ze geheimen voor elkaar hebben...

Eergisteren 20:30 South Park

Seizoen 23 - Aflevering 7 - ‘South Park’ is een immens succesvolle animatieserie die al sinds 1997 een hit is. In de serie over de vier basisschool jongens Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman en Kenny McCormick in het fictieve bergdorpje South Park wordt geen enkel taboe geschuwd. Dat de 8-jarige jongetjes er een behoorlijk onbeschaafd taalgebruik op na houden is nog het minst schokkende van ‘South Park’: alles en iedereen wordt op de hak genomen! Door de simpele animatiestijl was ‘South Park’ altijd snel en makkelijk te maken, waardoor de makers Trey Parker en Matt Stone meteen konden inspringen op de actualiteit. In de serie wordt actueel maatschappelijk commentaar afgewisseld door absurde verhaallijnen over gigantische ballen en kutscheten. Beroemdheden komen er ook zelden ongeschonden vanaf, als zij in ‘South Park’ worden gepersifleerd. Zo doken Michael Jackson, Paris Hilton, Al Gore en Kanye West al in South Park op, om er maar een paar te noemen. ‘South Park’ is al 16 seizoenen wereldwijd enorm populair en werd bekroond met maar liefst drie Emmy Awards. Alle afleveringen van ‘South Park’ zijn online te bekijken, van klassiekers tot de meest recente avonturen van Cartman en co: www.southpark.nl

Eergisteren 20:15 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Vermiste Juf Smith / Monster-manie : Als Alvin over de grens gaat bij Juf Smith, neemt ze ontslag. Haar vervanger is een nachtmerrie. // Alvin en Simon plagen de Chipettes dat ze bang waren bij een griezelfilm, dus maken de Chipettes een video waarop de jongens doodsbang zijn.

Eergisteren 19:00 Pawn Stars

Seizoen 19 - Realityreeks. Pawned At The Stake. Een 18e eeuws Tryal of Witches-boek heeft bezit over de winkel. Zal zijn magie Rick betoveren of is het een vloek? Dan komt er een vliegtuigjuk uit de 20e-eeuws voorbij en de jongens bekijken de gerestaureerde auto uit Wayne's World.

Eergisteren 18:25 Checkpoint

Aflevering 63 - Show waarin een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert

Eergisteren 18:00 The Big Bang Theory

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. The Helium Insufficiency. In het midden van een landelijk heliumtekort zijn Sheldon en Leonard de wanhoop nabij en kopen via de zwarte markt de voorraad die ze nodig hebben. Ondertussen downloaden Penny en Bernadette een dating app op Amy's telefoon om een nieuwe man voor haar te vinden.

Eergisteren 17:25 Jimmy's Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze winkelkarretjes. Jimmy begon zijn eigen boerderij om meer te leren over hoe zijn voedsel geproduceerd wordt. Maar hij kan niet alles op zijn velden laten groeien wat hij eet, dus nu vraagt hij zich af hoe de rest van ons voedsel in de supermarkt belandt en wordt gemaakt. Gewapend met alle trucs en technieken die hij heeft geleerd van de grote jongens trekt Jimmy zich terug in zijn schuur om zijn eigen voedselfabriek op te zetten, compleet met een prototype supermarkt.

Eergisteren 16:50 Checkpoint

Aflevering 25 - Show waarin een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert. Wat kun je allemaal nog meer doen met een kliko? En wie zijn er eigenlijk beter in lanceren, de jongens of de meiden? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.

Eergisteren 15:40 Phineas And Ferb

Sla een Slag in de Lucht / Lijk ik Dik in dit Vogelbekdier?: De favoriete minigolf baan van de jongens is gesloten en dus besluiten ze er zelf een te bouwen in de achtertuin. / Phineas en Ferb maken een teleport-machine, waar Candace en Perry per ongeluk in terecht komen.

Eergisteren 09:35 Jimmy's Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze winkelkarretjes. Jimmy begon zijn eigen boerderij om meer te leren over hoe zijn voedsel geproduceerd wordt. Maar hij kan niet alles op zijn velden laten groeien wat hij eet, dus nu vraagt hij zich af hoe de rest van ons voedsel in de supermarkt belandt en wordt gemaakt. Gewapend met alle trucs en technieken die hij heeft geleerd van de grote jongens trekt Jimmy zich terug in zijn schuur om zijn eigen voedselfabriek op te zetten, compleet met een prototype supermarkt.

Eergisteren 09:05 Jimmy's Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze winkelkarretjes. Jimmy begon zijn eigen boerderij om meer te leren over hoe zijn voedsel geproduceerd wordt. Maar hij kan niet alles op zijn velden laten groeien wat hij eet, dus nu vraagt hij zich af hoe de rest van ons voedsel in de supermarkt belandt en wordt gemaakt. Gewapend met alle trucs en technieken die hij heeft geleerd van de grote jongens trekt Jimmy zich terug in zijn schuur om zijn eigen voedselfabriek op te zetten, compleet met een prototype supermarkt.

Eergisteren 08:45 South Park

Seizoen 18 - Aflevering 1 - Go Fund Yourself: De jongens noemen hun nieuwe bedrijf de Washington Redskins.

Eergisteren 08:35 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 18 - De gijzeling / De krantenjongen: Wanneer de teddybeer van Theodore, "Talking Teddy", wordt gestolen, moeten de jongens met Agent Dingmans samenwerken om hem terug te krijgen.. // Wanneer Alvin de krant begint te stelen om te verkopen op school, geeft Dave de krantenjongen de schuld en weigert hem te betalen.

Eergisteren 08:25 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 18 - De gijzeling / De krantenjongen: Wanneer de teddybeer van Theodore, "Talking Teddy", wordt gestolen, moeten de jongens met Agent Dingmans samenwerken om hem terug te krijgen.. // Wanneer Alvin de krant begint te stelen om te verkopen op school, geeft Dave de krantenjongen de schuld en weigert hem te betalen.

 Meer