Jeugd op tv (tv-tip)

Overmorgen | 20:15 Zomergasten: Wanda de Kanter

Overmorgen - Praatprogramma, In de vijfde aflevering van Zomergasten 2019 ontvangt Janine Abbring longarts Wanda de ...

In de vijfde aflevering van Zomergasten 2019 ontvangt Janine Abbring longarts Wanda de Kanter. Rookvrije jeugd Naast haar werk als longarts strijdt Wanda de Kanter met collega Pauline Dekker tegen de tabaksindustrie en voor een rookvrije jeugd. Aangifte In 2016 deed De Kanter, samen met Pauline Dekker, advocaat Bénédicte Ficq en de beiden in 2019 overleden patiënten Anne Marie van Veen en Lia Breed aangifte tegen de vier grote tabaksproducenten die in Nederland actief zijn. Activistisch Voorjaar 2019 werden De Kanter en Dekker uit de 'Alliantie Nederland Rookvrij' gezet omdat zij te activistisch en confronterend zouden zijn.

Je vindt hier de programma's van Jeugd op tv We hebben de volgende programma's voor Jeugd Zomergasten: Wanda de Kanter: Overmorgen - Praatprogramma, In de vijfde aflevering van Zomergasten 2019 ontvangt Janine Abbring longarts Wanda de. Noisey Back and Forth: Fresku: Realityreeks, Reportage. Noisey Nederland liet Fresku en Gino Pietermaai in gesprek gaan over hun bewogen jeugd, de. Atlanta: Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 5 Amerikaanse komische serie. Nobody Beats the Biebs. Paper Boi is bij een. B.O.Z.: POWER RANGERS BEAST MORPHERS: Morgen - Serie, Seizoen 1 Aflevering 9 Amerikaanse jeugdserie. Un frère en fer. Bumba bravo Babilu: Morgen - Jeugdserie, Seizoen 1 Aflevering 13 Jeugdserie. Babilu en de gekke maskers. Wizzy & Woppy: Morgen - Jeugdserie, Seizoen 1 Aflevering 37 Jeugdserie over Wizzy & Woppy. Telekids Mini's: Jokie: Morgen - Jeugdprogramma, Seizoen 1 Aflevering 3 Jeugdserie. Piraat. Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon kinderen. The A-Team: Morgen - Actieserie, 'Body Slam.' (s 4/ep 7) Hulk Hogan vraagt zijn oude vriend B.A. of het A Team hem kan helpen met. Prinsessia: Morgen - Jeugdreeks, Seizoen 1 Aflevering 3 Jeugdserie. De baljurk. Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris,. Wickie en de schat van de goden: Morgen - IMDB * 5.4 - Avonturenfilm, Duitse jeugdfilm. In het Paleis van het Eeuwige IJs ligt de legendarische Schat van de Goden. Wickie's vader, de machtige Vikingleider Halvar, draagt de sleutel van dit paleis om zijn nek. Wanneer Halvar besluit.

Jeugd op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 05:00 Atlanta

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Nobody Beats the Biebs. Paper Boi is bij een jeugdevenement en legt het daar af tegen een beroemdere hiphopper. Earn heeft te maken met een persoonsverwisseling. Darius heeft problemen op de schietbaan.

Morgen | 06:30 B.O.Z.: POWER RANGERS BEAST MORPHERS

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse jeugdserie. Un frère en fer

Morgen | 06:35 Bumba bravo Babilu

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Jeugdserie. Babilu en de gekke maskers

Morgen | 07:15 Wizzy & Woppy

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Jeugdserie over Wizzy & Woppy

Morgen | 07:29 Telekids Mini's: Jokie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Jeugdserie. Piraat. Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon kinderen piraatje spelen. Vandaag spelen Jokie en Jet piraatje mee. Ze gaan op zoek naar een echte piratenschat.

Morgen | 08:15 Prinsessia

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Jeugdserie. De baljurk. Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze krijgen er les in etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Morgen | 09:00 Wickie en de schat van de goden IMDb: 5.4

Morgen - IMDB * 5.4 - Avonturenfilm, Duitse jeugdfilm. In het Paleis van het Eeuwige IJs ligt de legendarische Schat van de Goden. Wickie's vader, de machtige Vikingleider Halvar, draagt de sleutel van dit paleis om zijn nek. Wanneer Halvar besluit ...

Duitse jeugdfilm. In het Paleis van het Eeuwige IJs ligt de legendarische Schat van de Goden. Wickie's vader, de machtige Vikingleider Halvar, draagt de sleutel van dit paleis om zijn nek. Wanneer Halvar besluit om op zoek te gaan naar de legendarische schat wordt hij dezelfde avond nog ontvoerd door Vreselijke Sven. Ondertussen lijkt Wickie niets goed te kunnen doen en zijn vader denkt dat hij nooit een volleerd Viking zal worden. Maar nu heeft Wickie een kans om zich te bewijzen! Hij krijgt de leiding over de sterke Vikingen Tjure, Snorre, Urobe, Gorm, Ulme en Faxe en is vastbesloten om zijn vader te bevrijden uit het kasteel van de Verschrikkelijke Sven.

Morgen | 10:20 Uitmarkt 2019, De Opening

Herhaling. __Eric Corton presenteert live vanaf het Museumplein in Amsterdam het openingsprogramma van de Uitmarkt 2019. __ __David Bowie__ Een opwindende mix van cabaret, dans en muziekoptredens: zangeres Trijntje Oosterhuis zingt een duet met Vjeze Fur (De Jeugd van Tegenwoordig). De kijker krijgt een exclusief voorproefje uit de musical LAZARUS (het laatste meesterwerk van David Bowie, regie door Ivo van Hove) door zangeres Noortje Herlaar. __Kovacs__ De nederbeatgroep The Kik zingt Boudewijn de Groot. We zien de hiphopsensatie Queen Blood uit Frankrijk en de rauwe, soulvolle sound van zangeres Kovacs. De Nederlandse brazilectroband Zuco 103 viert zijn twintigjarig bestaan met nieuwe muziek, samen met brassband The Originals. __Talent__ Ook aandacht voor aanstormend talent van eigen bodem: singer-songwriter Judy Blank. Arabische klanken door de jonge musici van Caravan. Cabaretier Rayen Panday geeft zijn eigen kijk op de stand van het land. __Bigband__ En de Rotterdamse rapper Winne bouwt een feestje met zijn single 'RCL'. Dit allemaal onder begeleiding van de meest swingende bigband van Nederland, New Cool Collective. :[broadcast:videos](ids:"97815" title:"")

Morgen | 13:10 Topdoks

Aflevering 5 - Magazine over het menselijk lichaam. Elbert duikt het zwembad in met Querijn. Querijn heeft jeugdreuma, maar laat zich daardoor niet weerhouden te vechten voor een deelname aan de Paralympische Spelen.

Morgen | 14:00 Door andere ogen

Aflevering 8 - Documentairereeks waarin door de ogen van anderen portretten worden geschetst van bijzondere personen. Sinan Can. Sinan Can heeft al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan, maar door zijn deelname aan 'Wie is de Mol?' werd hij in één klap een bekende Nederlander. Hij groeide op in Nijmegen als zoon van een Turkse vader en een Koerdische moeder. Hij had een zorgeloze jeugd en besloot al vroeg om journalist te worden. Ondanks dat hij wegens vele bedreigingen zijn familie bewust buiten beeld houdt, schuwt hij zelf het debat niet.

Morgen | 14:14 TiTaTovenaar

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse jeugdserie. Eerlijk. Op het pleintje duikt een waarzegster op die graag even goed zou kunnen toveren als Tita. Via Tika probeert ze zijn grote toverboek te bemachtigen.

Morgen | 16:25 Star Wars Rebels

Jeugdserie. Bevrijding van Antilles

Morgen | 17:09 Marvel Superheld Avonturen (shorts)

Jeugdreeks. Rotsvast Vertrouwen

Morgen | 19:00 The Best of the Voice Worldwide

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Talentenjacht. De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! will.i.am is vanaf het begin op diverse manieren betrokken geweest bij 'The Voice'. Als eerbetoon wordt er een compilatie getoond van zijn meest bijzondere 'The Voice'-momenten.

Morgen | 19:00 NOS Jeugdjournaal

Aflevering 236 - Nieuws voor de jeugd

Overmorgen | 02:55 Atlanta

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Nobody Beats the Biebs. Paper Boi is bij een jeugdevenement en legt het daar af tegen een beroemdere hiphopper. Earn heeft te maken met een persoonsverwisseling. Darius heeft problemen op de schietbaan.

Overmorgen | 06:30 B.O.Z.: POWER RANGERS BEAST MORPHERS

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse jeugdserie

Overmorgen | 06:35 Bumba bravo Babilu

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Jeugdserie. Nanadu de babysit

Overmorgen | 07:15 Wizzy & Woppy

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Jeugdserie over Wizzy & Woppy

Overmorgen | 07:29 Telekids Mini's: Jokie

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Jeugdserie. Skiën. Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje skiën. Vandaag gaat Jokie leren skiën en er wordt zelfs een wedstrijdje gehouden! Wie is er het snelst?

Overmorgen | 08:15 Prinsessia

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Jeugdserie. Madeliefjesdag

Overmorgen | 09:00 Later Als Ik Groot Ben

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Jeugdmagazine over tot de verbeelding sprekende beroepen

Overmorgen | 10:30 Jul & Julia: Het Sleutelmysterie

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Jeugdserie. Meneer Kaasgaaf neemt Jul & Julia en de kinderen mee en geeft een rondleiding door zijn controlekamer. Vanuit deze kamer worden alle attracties aan- en uitgezet met één machine: De Hoofdsleutelaar. Maar als het drietal bij de machine aankomt, is er een groot probleem: De drie sleutels van de machine zijn kwijt! Nu kunnen de attracties niet meer aan worden gezet en kunnen de kinderen niet meer spelen. Jul & Julia besluiten Meneer Kaasgaaf te helpen. Samen met het publiek gaan zij op zoek naar de sleutels bij de verschillende attracties op het pretpark. Zou het ze lukken de sleutels op tijd te vinden?

Overmorgen | 12:30 Ernst & Bobbie: Een Bruid Voor De Boswachter

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Jeugdserie

Overmorgen | 14:14 TiTaTovenaar

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlandse jeugdserie. Tante Truus is somber. Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?

Overmorgen | 16:23 Star Wars Rebels

Jeugdserie. Hera's Helden

Overmorgen | 17:07 Marvel Superheld Avonturen (shorts)

Jeugdreeks. Elektrische Jeugd

Overmorgen | 18:30 Verborgen verleden

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Reportagereeks waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis. Wende Snijders. Zangeres Wende Snijders is in Engeland geboren en door het werk van haar vader heeft ze tijdens haar jeugd in veel verschillende landen gewoond. Nu vraagt ze zich af waar ze eigenlijk thuishoort. Ze weet bijna niets van haar voorouders en ze wil hen graag leren kennen. Ze hoopt dat ze rebelse types tegenkomt en voorouders die de geschiedenis hebben beïnvloed. Maar die gedachte vindt ze zelf wel erg megalomaan. Totdat ze op zoek gaat en van de ene verbazing in de andere valt.

Overmorgen | 19:00 NOS Jeugdjournaal

Aflevering 237 - Nieuws voor de jeugd

Ma 26 augustus 2019 | 06:30 B.O.Z.: Power Rangers Dino Super Charge

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Jeugdreeks

Ma 26 augustus 2019 | 07:03 Jul & Julia

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Jeugdprogramma. Jul & Julia en de robot van meneer Kaasgaaf

Ma 26 augustus 2019 | 08:40 Telekids Mini's: Leren met Jokie

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Interactieve jeugdserie

Ma 26 augustus 2019 | 08:56 Telekids Mini's: Piet Piraat - Griezelavonturen

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Jeugdserie. De griezelgrot. Wanneer Piet Piraat en zijn maatjes aanmeren op een eng eiland, komen ze plotseling in een diepe, donkere grot terecht. Zullen ze hier ooit nog uit komen?

Ma 26 augustus 2019 | 09:12 Telekids Mini's: Thomas De Stoomlocomotief

Seizoen 20 - Aflevering 19 - Jeugdserie. De fluit van Mike

Ma 26 augustus 2019 | 09:48 Telekids Mini's: Sprookjesboom Show

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Jeugdserie. IJs. Fakir wil een lied zingen, terwijl de Sprookjesbosbewoners hem steeds onderbreken. Draak laat zijn drumtalent zien. Geitje Benjamin en Klein Duimpje hebben zin in een ijsje en verzinnen een manier om muntjes van Ezel te krijgen. Of Ezel deze zal geven is nog maar de vraag.

Ma 26 augustus 2019 | 11:38 B.O.Z.: Power Rangers Dino Super Charge

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Jeugdreeks

Ma 26 augustus 2019 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Belgische jeugdserie. De kriminalsky brothers

Ma 26 augustus 2019 | 14:05 Pippi Langkous klassiek

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Zweedse jeugdserie. Pippi bevrijdt haar vader. Pippi slaagt er eindelijk in om haar vader uit de handen van piraten te bevrijden. Er ontstaat een spannende race tegen de tijd om als eerste de legendarische schat van het Taku Taku-eiland te vinden.

Ma 26 augustus 2019 | 16:35 De regels van Floor

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Nederlandse jeugdserie. Rijke Floor. Floors nieuwe klasgenoot heet ook Floor en wordt daarom 'Rijke Floor' genoemd. Zelf wordt ze omgedoopt tot 'Gewone Floor'. Floor wil een andere bijnaam, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.

Ma 26 augustus 2019 | 16:45 De regels van Floor

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Nederlandse jeugdserie. Abstract. Tante Nonkie, de zus van Irma's oma, komt langs. Dat betekent: het lelijke schilderij ophangen. Als het erfstuk eenmaal gevonden is, blijkt dat het de schuur niet helemaal overleefd heeft. Wat nu?

Ma 26 augustus 2019 | 17:00 De regels van Floor

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Nederlandse jeugdserie. Outdoor. In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot tot bijzondere inzichten.

Ma 26 augustus 2019 | 17:10 De regels van Floor

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Nederlandse jeugdserie. Schnutsi. In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot tot bijzondere inzichten.

Ma 26 augustus 2019 | 18:15 SpangaS op zomervakantie

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Nederlandse jeugdserie. Champ

Ma 26 augustus 2019 | 19:00 NOS Jeugdjournaal

Aflevering 238 - Nieuws voor de jeugd

 Meer

Jeugd op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 03:20 Noisey Back and Forth: Fresku

Reportage. Noisey Nederland liet Fresku en Gino Pietermaai in gesprek gaan over hun bewogen jeugd, de perfecte vrouw en gespierde leguanen.

Morgen | 07:55 The A-Team

'Body Slam.' (s 4/ep 7) Hulk Hogan vraagt zijn oude vriend B.A. of het A-Team hem kan helpen met een paar gangsters die erop uit zijn om het jeugdcentrum dat hij mee financiert te laten sluiten. Waarom deze gangsters dit willen, wordt langzaam maar zeker duidelijk.

Morgen | 20:30 Pixels IMDb: 5.6

Morgen - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanneer buitenaardse wezens de videobeelden van klassieke arcadespelletjes verkeerd interpreteren als een oorlogsverklaring vallen ze de aarde aan. Hierbij gebruiken ze de spelletjes als model voor hun verschillende ...

Wanneer buitenaardse wezens de videobeelden van klassieke arcadespelletjes verkeerd interpreteren als een oorlogsverklaring vallen ze de aarde aan. Hierbij gebruiken ze de spelletjes als model voor hun verschillende aanvallen. President Will Cooper roept de hulp in van zijn beste jeugdvriend Sam Brenner, in de jaren 80 een videospelkampioen en nu een installateur van thuisbioscopen, om een team arcadegamers te leiden en zo de buitenaardse wezens te verslaan en de planeet te redden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pixels

Morgen | 23:15 DOC: Vrijgevochten - De jeugdjaren van Gertjan Verbeek

DOC: Vrijgevochten - De jeugdjaren van Gertjan Verbeek. FOX Sports DOC

Overmorgen | 23:00 Five

Overmorgen - Komedie, Vijf jeugdvrienden dromen er al sinds mensenheugenis van om samen onder één dak te wonen. Wanneer de kans zich dan eindelijk voordoet, aarzelen Julie, Vadim, Nestor, en Timothée geen seconde, zeker wanneer Samuel voorstelt ...

Vijf jeugdvrienden dromen er al sinds mensenheugenis van om samen onder één dak te wonen. Wanneer de kans zich dan eindelijk voordoet, aarzelen Julie, Vadim, Nestor, en Timothée geen seconde, zeker wanneer Samuel voorstelt dat hij de helft van de huur voor zijn rekening zal nemen.

Ma 26 augustus 2019 | 11:15 Regenboog Vlinder Eenhoorn Kitten

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Geen drinkwater: Miguel wil nog steeds dezelfde shake bestellen nu het menu is veranderd, maar zijn lievelingsshake staat alleen nog maar op het kindermenu. Gelukkig kan hij verjongen door te baden in de Fontein van de Jeugd. Alleen drinkt hij eruit en nu moet Felicity zorgen dat hij van het Oudekaaswiel eet, voor hij zo jong wordt dat hij ophoudt te bestaan.

Jeugd gemist

Eerder Vandaag | 21:10 Live: Opening Uitmarkt 2019

Cultuurmagazine, Eric Corton presenteert live vanaf het Museumplein in Amsterdam het openingsprogramma van de Uitmarkt ...

Eric Corton presenteert live vanaf het Museumplein in Amsterdam het openingsprogramma van de Uitmarkt 2019. David Bowie Een opwindende mix van cabaret, dans en muziekoptredens: zangeres Trijntje Oosterhuis zingt een duet met Vjeze Fur (De Jeugd van Tegenwoordig). De kijker krijgt een exclusief voorproefje uit de musical LAZARUS (het laatste meesterwerk van David Bowie, regie door Ivo van Hove) door zangeres Noortje Herlaar. Kovacs De nederbeatgroep The Kik zingt Boudewijn de Groot. We zien de hiphopsensatie Queen Blood uit Frankrijk en de rauwe, soulvolle sound van zangeres Kovacs. De Nederlandse brazilectroband Zuco 103 viert zijn twintigjarig bestaan met nieuwe muziek, samen met brassband The Originals. Talent Ook aandacht voor aanstormend talent van eigen bodem: singer-songwriter Judy Blank. Arabische klanken door de jonge musici van Caravan. Cabaretier Rayen Panday geeft zijn eigen kijk op de stand van het land. Bigband En de Rotterdamse rapper Winne bouwt een feestje met zijn single 'RCL'. Dit allemaal onder begeleiding van de meest swingende bigband van Nederland, New Cool Collective.

Eerder Vandaag | 20:34 The Best of the Voice Worldwide

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Talentenjacht. De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad omdat hij anders is dan anderen. Hij maakt dit kenbaar als hij een zelf herschreven hit van Boy George ten gehore brengt, en laat dat nou net een van de coaches zijn! will.i.am is vanaf het begin op diverse manieren betrokken geweest bij 'The Voice'. Als eerbetoon wordt er een compilatie getoond van zijn meest bijzondere 'The Voice'-momenten.

Eerder Vandaag | 19:50 Tegen de sterren op

In 'De televisieroute' nemen Ben Roelants en Mieke Bouve ons mee achter de schermen van de legendarische jeugdreeks 'Merlina'. We komen alles te weten over de straffe en visionaire uitvindingen van Napoleon. Elio Di Rupo en Stromae zingen over 'La Belgitude'. André Rieu heeft de files getrotseerd om in het Sportpaleis een vioolconcert te geven.

Eerder Vandaag | 19:00 NOS Jeugdjournaal

Aflevering 235 - Nieuws voor de jeugd

Eerder Vandaag | 18:20 SpangaS op zomervakantie

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Nederlandse jeugdserie. Verdwaald. Filiz gaat stiekem naar een festival, samen met Maud. Als Maud een lekke band krijgt, gaan ze lopend verder en nemen ze de kortste weg door het bos, maar dan raken ze verdwaald in dat bos.

Eerder Vandaag | 17:15 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 80 - Nederlandse jeugdserie. De Grote Ontdekking. Jamie schrikt wanneer Folmers achter het bestaan van Klikker komt. Het lukt haar niet om te voorkomen dat hij ook ontdekt dat zij de beheerder is.

Eerder Vandaag | 17:05 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 79 - Nederlandse jeugdserie. Social Media Slaaf. Nola weet Jesse voor zich terug te winnen, maar heeft aan zichzelf te danken dat het maar voor even is.

Eerder Vandaag | 15:47 Zip Zip S2

Jeugdreeks. Lotte en Werner hebben iets nieuws

Eerder Vandaag | 15:36 Zip Zip S2

Jeugdreeks. Wanhopig zoeken naar Sam

Eerder Vandaag | 14:25 Pokémon The Series: XY S17

Jeugdreeks. Pokévideo voor de toekomst!

Eerder Vandaag | 14:10 Pippi Langkous klassiek

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Zweedse jeugdserie. Pippi belegert het zeeroversnest

Eerder Vandaag | 14:02 Pokémon The Series: XY S17

Jeugdreeks. Een adellijke titel in het kasteel winnen!

Eerder Vandaag | 13:39 Pokémon The Series: XY S17

Jeugdreeks. Een complot om te veroveren!

Eerder Vandaag | 12:42 Zip Zip S2

Jeugdreeks. Welke weg? Ga weg

Eerder Vandaag | 12:30 Zip Zip S2

Jeugdreeks. Wal dubbelop

Eerder Vandaag | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 27 - Belgische jeugdserie. Rob Robot. Een tv-ploeg volgt een hele dag Migrain. Hij is zo fier als een gieter en iedereen zal het geweten hebben dat hij de beste ter wereld is. Rob Robot is een grote gangster die jaren geleden door Migrain gevangengenomen werd. Rob Robot komt terug vrij en hij zint op wraak. Hij wil ervoor zorgen dat de commissaris zelf in de gevangenis terechtkomt.

Eerder Vandaag | 12:18 Zip Zip S2

Jeugdreeks. Geboren om vlo te zijn

Eerder Vandaag | 12:06 Zip Zip S2

Jeugdreeks. De schattenjacht

Eerder Vandaag | 12:02 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Australische dramaserie. Wild ride. Stevie en Moira worden achternagezeten door een roekeloze motorrijder. Stevie merkt dat het haar jeugdvriendin Sharon is, die hen als grap de stuipen op het lijf wil jagen. Sharon heeft net als Stevie een bewogen leven achter de rug. Stevie vermoedt dat haar jeugdvriendin in de problemen zit en stelt voor om haar geld te lenen, maar dat weigert Sharon. Later op de dag ontdekken Patrick en Tayler per toeval wat de echte reden is van haar onaangekondigd bezoek. Marcus redt veearts Ingrid op het nippertje van een aanranding, maar verliest hierdoor zijn kans om de paardenrace te winnen.

Eerder Vandaag | 11:38 B.O.Z.: Power Rangers Dino Super Charge

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Jeugdreeks

Eerder Vandaag | 09:52 Telekids Mini's: Sprookjesboom Show

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Jeugdserie. Zwaan kleef aan. Wolf draagt het sprookje 'Zwaan Kleef Aan' voor en probeert zo Roodkapje en Geitje Benjamin als lunch te pakken te krijgen. Ezel vraagt aan Geitje Benjamin wat hij later wil worden en krijgt hierop wel heel veel antwoorden. Assepoester is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. De prinses wil een vlek uit haar jurk krijgen.

Eerder Vandaag | 09:14 Telekids Mini's: Thomas De Stoomlocomotief

Seizoen 20 - Aflevering 18 - Jeugdserie. Oog om oog

Eerder Vandaag | 08:59 Telekids Mini's: Piet Piraat - Griezelavonturen

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Jeugdserie. Vrijdag de 13e. Piet Piraat, Stien, Berend en Steven houden niet zo van vrijdag de 13e, want dan loopt altijd alles mis.

Eerder Vandaag | 08:40 Telekids Mini's: Leren met Jokie

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Interactieve jeugdserie

Eerder Vandaag | 07:00 Jul & Julia

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Jeugdserie over de muizen Jul en Julia die in het pretpark Julianatoren wonen. Jul & Julia en de vakantie van meneer Kaasgaaf. Meneer Kaasgaaf heeft te hard gewerkt. Als hij plotseling bezoek krijgt van een wel heel vreemde dokter en zuster krijgt hij het advies om op vakantie te gaan. Maar voor vakantie heeft meneer Kaasgaaf geen tijd en bovendien vindt hij dat veel te duur. Als hij onverwachts een reis wint voor twee personen naar het eilandje Zandbank, besluit hij samen met mevrouw Suikerspin te gaan. Maar het wordt allesbehalve een droomvakantie... Zouden de boeven hier iets mee te maken hebben?

Eerder Vandaag | 06:30 B.O.Z.: Power Rangers Dino Super Charge

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Jeugdreeks

 Meer