James op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:20 Docu: On the President's Orders

Documentaire over de bloedige strijd van de de Filipijnse president Rodrigo Duterte tegen drugsdealers en ...

Documentaire over de bloedige strijd van de de Filipijnse president Rodrigo Duterte tegen drugsdealers en druggebruikers in zijn land. Campagne 'On the president's orders' is een ongefilterde blik in de meedogenloze campagne van president Duterte tegen al wie van ver of dichtbij te maken heeft met drugs op de Filipijnen. Ordetroepen Hoewel de president initieel nog op bijval kon rekenen voor zijn 'war on drugs', zorgt de vrijgeleide die hij schijnbaar lijkt te geven aan de ordetroepen voor onrust. Vooral de arme bevolking van de stad raakt ervan overtuigd dat de campagne van de president een oorlog is tegen de armen. Moorden De makers van deze documentaire hebben uitzonderlijke toegang tot de politie. Ze trekken mee op door de straten van Manilla en onderzoeken wat er aan is van de buitengerechtelijke moorden waarvan de politie wordt beschuldigd. Familie Ondertussen zoeken ze ook naar de familie van gebruikers en slachtoffers en zo leggen ze een wereld bloot waar misdaad, drugs, armoede en politiek samenkomen.

Overmorgen | 23:05 Lockout IMDb: 6.1

Overmorgen - IMDB * 6.1 - SF-actiefilm, Lockout is een Franse actie en sciencefictionfilm uit het jaar 2012. De hoofdrol wordt vertolkt door Guy Pearce. Het verhaal begint als een man ten onrechte wordt veroordeeld voor een samenzwering met ...

Lockout is een Franse actie- en sciencefictionfilm uit het jaar 2012. De hoofdrol wordt vertolkt door Guy Pearce. Het verhaal begint als een man ten onrechte wordt veroordeeld voor een samenzwering met betrekking tot het plegen van spionage tegen de Verenigde Staten. Dan krijgt hij een voorstel. Wanneer hij de dochter van de president kan bevrijden uit een in de ruimte gestationeerde gevangenis, die overgenomen is door zeer gewelddadige gevangenen, krijgt hij zijn vrijheid terug. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lockout-2012

Je vindt hier de programma's van James op tv We hebben de volgende programma's voor James Docu: On the President's Orders: Documentaire over de bloedige strijd van de de Filipijnse president Rodrigo Duterte tegen drugsdealers en. Lockout: Overmorgen - IMDB * 6.1 - SF-actiefilm, Lockout is een Franse actie en sciencefictionfilm uit het jaar 2012. De hoofdrol wordt vertolkt door Guy Pearce. Het verhaal begint als een man ten onrechte wordt veroordeeld voor een samenzwering met. Aquaman: Fantasy-avonturenfilm, Aquaman is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2018, geregisseerd door James Wan. De film is gebaseerd op het personage Aquaman uit de DC Comics en is de zesde film in het DC Extended Universe. De filmopnamen is opgenomen in. House: Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 1 Amerikaanse dramaserie. Pilot. De 29 jarige kleuterjuf Rebecca slaat plots wartaal. The Last Ship: SF-dramaserie, Seizoen 3 Aflevering 7 Amerikaanse sf dramaserie. In the Dark. De Nathan James moet zien te ontkomen aan. Inspector Morse: Herhaling. Detective drama featuring Colin Dexter's enigmatic chief inspector. When a young woman is shot through her. Million Dollar Listing: LA: Morgen - Realityreeks, Seizoen 9 Aflevering 9 Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Turn &. Best of England v Australia: Morgen - Action from the 2009 Ashes as England face Australia in Cardiff in a classic Test match. Responsibility for. Million Dollar Listing: LA: Morgen - Realityreeks, Seizoen 9 Aflevering 10 Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Surf vs. The King of Queens: Morgen - Herhaling. Sitcom about a working class man making what he can of family life. Carrie is upset to discover she.

James op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:42 House

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Pilot. De 29-jarige kleuterjuf Rebecca slaat plots wartaal uit. De kindjes in haar klas vinden het gebrabbel grappig, tot de juf een aanval krijgt. Rebecca wordt in het ziekenhuis opgenomen, waar ze terechtkomt op de afdeling diagnostiek van de briljante dokter Gregory House. Hij geniet een uitstekende reputatie omdat hij de meest ingewikkelde medische vraagstukken kan oplossen, ware het niet dat hij beroerd wordt van patiënten en nauwelijks consultaties houdt. Rebecca kan hij echter niet weigeren, want zij is het nichtje van zijn medewerker James Wilson. Er bestaat geen twijfel over dat de jonge vrouw een hersenletsel heeft, maar op de scans is er geen tumor te zien en ze reageert niet op de bestraling.

Morgen | 06:00 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Turn & Burn. Josh Altman heeft het aan de stok met zijn client. Flagg neemt een belangrijk besluit. Madison helpt een client die kleiner wil gaan wonen. David en James hebben pech.

Morgen | 07:00 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Surf vs Turf. Madison neemt het op tegen David en James over een compound in Malibu, maar als de eigenaar hen alle drie wil gebruiken, ligt Madison niet dwars.

Morgen | 18:30 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Tinkle Like A Princess. Nadat Chelsea Charlie verlaat, sluit die zich twee weken lang af van de buitenwereld. Hij is depressief en blijft de hele dag in zijn kamer. Alan dwingt hem echter om zijn leven op te pakken. Tijdens een van zijn nachtelijke verovertochten stuit Charlie op een oude bekende: Betsy. Ze verdwijnen enkele dagen en wanneer Charlie eindelijk terugkeert, blijkt hij met Betsy getrouwd te zijn.

Morgen | 18:55 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. I Found Your Moustache. Charlie loopt Chelsea en Brad tegen het lijf in de cinema. De toevallige ontmoeting doet hem beseffen dat hij de breuk met Chelsea nog lang niet heeft verwerkt. Hij besluit haar die avond te bespieden, maar tot zijn grote verbazing blijft Brad niet logeren en rijdt ze naar Malibu, waar Charlie woont. Zou ze zich bedacht hebben?

Overmorgen | 11:45 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Zeppo Marx the Spot. David en James geven een feest om van St. Ives af te komen, maar ze constateren dat de makelaars alleen maar willen profiteren van de financiële situatie van hun cliënt.

Overmorgen | 13:30 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Turn & Burn. Josh Altman heeft het aan de stok met zijn client. Flagg neemt een belangrijk besluit. Madison helpt een client die kleiner wil gaan wonen. David en James hebben pech.

Overmorgen | 13:45 The World's Best

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Internationale talentenjacht. Unieke acts van over de hele wereld strijden om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best".

Overmorgen | 14:25 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Surf vs Turf. Madison neemt het op tegen David en James over een compound in Malibu, maar als de eigenaar hen alle drie wil gebruiken, ligt Madison niet dwars.

James op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:40 Aquaman

Fantasy-avonturenfilm, Aquaman is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2018, geregisseerd door James Wan. De film is gebaseerd op het personage Aquaman uit de DC Comics en is de zesde film in het DC Extended Universe. De filmopnamen is opgenomen in ...

Aquaman is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2018, geregisseerd door James Wan. De film is gebaseerd op het personage Aquaman uit de DC Comics en is de zesde film in het DC Extended Universe. De filmopnamen is opgenomen in Australië. De film gaat over het originele verhaal van Aquaman. De half mens, half Atlanteaan met de naam Arthur Curry (Jason Momoa). Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/aquaman

Vandaag | 23:55 The Last Ship

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse sf-dramaserie. In the Dark. De Nathan James moet zien te ontkomen aan een uiterst gevaarlijke bedreiging. In Saint Louis zorgt een onthulling ervoor dat president Michener in een benarde situatie terechtkomt.

Morgen | 01:05 Inspector Morse

Herhaling. Detective drama featuring Colin Dexter's enigmatic chief inspector. When a young woman is shot through her kitchen window at close range, few fellow residents can think of any motive for her murder. The investigation takes Morse to a college where the contest for the mastership has taken an ugly turn. With John Thaw, Kevin Whately, Mark McGann, Judy Loe, and James Grout.(1997)

Morgen | 06:00 Best of England v Australia

Best of England v Australia. Action from the 2009 Ashes as England face Australia in Cardiff in a classic Test match. Responsibility for saving the test falls on the shoulders of James Anderson and Monty Panesar.

Morgen | 07:30 The King of Queens

Herhaling. Sitcom about a working-class man making what he can of family life. Carrie is upset to discover she needs glasses. With Kevin James, Leah Remini, Victor Williams, Patton Oswalt, and Gary Valentine.(2001)

Morgen | 07:55 The King of Queens

Herhaling. Sitcom about a working-class man making what he can of family life. Doug is on course to break an IPS delivery record. With Kevin James, Leah Remini, Victor Williams, Nicole Sullivan, and Jerry Stiller.(2001)

Morgen | 08:20 The King of Queens

Herhaling. Sitcom about a working-class man making what he can of family life. Doug accidentally smashes up Kelly's car. With Kevin James, Leah Remini, Victor Williams, Patton Oswalt, and Merrin Dungey.(2001)

Morgen | 08:45 Stadt Land Kunst

(1): James Joyce: Aus Liebe zu Triest An den Ufern der Adria, an die nördliche slowenische Grenze anschließend, liegt Triest, eine Stadt, die Venedig Konkurrenz macht und auf die Italien mindestens genauso stolz ist. Die Stadt lädt zu ausgelassenen Spaziergängen ein und war eine wichtige Station im Leben von James Joyce: Im frühen 20. Jahrhundert verarbeitete der wohl italienischste aller irischen Schriftsteller hier seine in Dublin verbrachte Kindheit und startete in seine literarische Karriere. (2): Auf den Spuren des heiligen Olav in Norwegen Hoch im europäischen Norden, im eisigen Skandinavien, liegt Norwegen mit seinen schroffen Landschaften aus hohen Bergkämmen und endlosen Wäldern. Trotz dieses vermeintlich unwirtlichen Erscheinungsbildes zieht das Land jährlich Tausende Pilger an: Sie folgen den Spuren des heiligen Olav, der im 11. Jahrhundert das heutige Norwegen gründete. (3): Lieb

Morgen | 08:55 Heartbeat

Herhaling. Merton suspects foul play when a passenger is thrown from a train, but the passenger cannot remember what happened. Vernon tries to exploit the nation's love of animals when a stray donkey takes a shine to him. With James Carlton, Aislin McGuckin, Duncan Bell, Geoffrey Hughes, and Derek Fowlds.(2004)

Morgen | 11:40 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. Detective drama featuring Agatha Christie's celebrated sleuth Hercule Poirot. Novelist Ariadne Oliver asks Poirot for help - not to solve a murder but to prevent one. Ariadne has been commissioned to stage a 'murder hunt' at a grand summer fete in the grounds of Nasse House, the home of the wealthy financier Sir George Stubbs, but Ariadne's instincts tell her that she is getting involved in something much darker. With David Suchet, Zoe Wanamaker, James Anderson, Rosalind Ayres, and Sinead Cusack.(2013)

Morgen | 11:45 The Sweeney

Herhaling. Classic 70s police drama series. Regan and Carter are reluctantly teamed up with a Scottish officer to help them pursue Scottish villains around London. With John Thaw, Dennis Waterman, Garfield Morgan, Alex Norton, and James Cosmo.

Morgen | 13:02 Telekids Mini's: Thomas De Stoomlocomotief

Animatieserie over de stoomlocomotief Thomas. Samen met zijn vrienden, de locomotieven Percy, James, Gordon, Emily, Nia en Rebecca, reist Thomas de wereld rond. Ze rijden onder meer door India, China en Australië, waar ze nieuwe culturen leren kennen en spannende avonturen beleven.

Morgen | 15:30 Agent of Deceit

Amanda wordt tijdens een woningoverval bijna vermoord en blijft getraumatiseerd achter. Ze voelt zich niet veilig, maar krijgt veel steun van de aantrekkelijke rechercheur James Dawson

Morgen | 15:50 James Martin's Home Comforts

Aflevering 5 - Culinair magazine

Morgen | 17:30 Antiques Road Trip

Seizoen 16 - Aflevering 5 - Charlie Ross and James Braxton head through Somerset, Devon and Dorset in search of bargain, before they face their final auction in Dorchester and the winner is declared.

Morgen | 17:50 The Professionals

Herhaling. Action-packed drama series about two criminal intelligence agents. Bodie and Doyle find themselves up against the KGB after a CI5 agent is seemingly raised from the dead. With Martin Shaw, Lewis Collins, Gordon Jackson, Michael Gothard, and James Laurenson.(1979)

Morgen | 18:20 The Simpsons

Nadat hij al zijn geld is verloren, wil Mister Burns zich wreken op de muziekproducer met behulp van Bart, Homer, rapper Jazzy James en de ex-vrouw van de producer, Praline.

Morgen | 18:30 Molly and Mack

When Molly overhears Daisy talking on the phone about a job in Australia, she thinks that Daisy is leaving Bridgetown forever. She needs to come up with a plan to persuade Daisy to change her mind. So Molly organises a flash mob with everyone at the Big Hub taking part. When Daisy sees how much everyone loves her, she is sure to stay. As rehearsals for the dance begin, James goes to the vet to speak to Daisy. He soon realises that Molly has got the wrong end of the stick! Can James and Mack tell Molly before the big performance begins?With Mimi , Miko , Ethan , Freya , and Joshua Haynes.(2019)

Morgen | 18:40 Aquaman

Morgen - Fantasy-avonturenfilm, Aquaman is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2018, geregisseerd door James Wan. De film is gebaseerd op het personage Aquaman uit de DC Comics en is de zesde film in het DC Extended Universe. De filmopnamen is ...

Aquaman is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2018, geregisseerd door James Wan. De film is gebaseerd op het personage Aquaman uit de DC Comics en is de zesde film in het DC Extended Universe. De filmopnamen is opgenomen in Australië. De film gaat over het originele verhaal van Aquaman. De half mens, half Atlanteaan met de naam Arthur Curry (Jason Momoa). Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/aquaman

Morgen | 19:05 On the President's Orders

Herhaling. Documentaire over de bloedige strijd van de de Filipijnse president Rodrigo Duterte tegen drugsdealers en druggebruikers in zijn land. Campagne 'On the president's orders' is een ongefilterde blik in de meedogenloze campagne van president Duterte tegen al wie van ver of dichtbij te maken heeft met drugs op de Filipijnen. Ordetroepen Hoewel de president initieel nog op bijval kon rekenen voor zijn 'war on drugs', zorgt de vrijgeleide die hij schijnbaar lijkt te geven aan de ordetroepen voor onrust. Vooral de arme bevolking van de stad raakt ervan overtuigd dat de campagne van de president een oorlog is tegen de armen. Moorden De makers van deze documentaire hebben uitzonderlijke toegang tot de politie. Ze trekken mee op door de straten van Manilla en onderzoeken wat er aan is van de buitengerechtelijke moorden waarvan de politie wordt beschuldigd. Familie Ondertussen zoeken ze ook naar de familie van gebruikers en slachtoffers en zo leggen ze een wereld bloot waar misdaad, drugs, armoede en politiek samenkomen.

Morgen | 19:17 Sin Bin Of the City

Morgen - Korte film

Morgen | 21:00 The Theory of Everything IMDb: 7.7

Morgen - IMDB * 7.7 - The Theory of Everything is een biografische dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door James Marsh ('The Mercy'). De hoofdrollen worden vertolkt door Eddie Redmayne, Felicity Jones en David Thewlis. SBS 9 ...

The Theory of Everything is een biografische dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door James Marsh ('The Mercy'). De hoofdrollen worden vertolkt door Eddie Redmayne, Felicity Jones en David Thewlis. SBS 9 zendt vanavond de prachtige film 'The Theory of Everything' uit. Het waargebeurde verhaal gaat over de liefde tussen Stephen Hawking en Jane Wilde. Deze romance ontstaat in de jaren 60, aan de universiteit van Cambridge. Hawking werkt er aan een doctoraat, zijn vriendin studeert literatuur. Hawkings toekomstbeeld smelt als sneeuw voor de zon wanneer hij gediagnosticeerd wordt met ALS en bovendien nog maar twee jaar te leven heeft. Toch besluit hij te trouwen en moedig te strijden tegen de ongeneeslijke spierziekte. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-theory-of-everything-2014

Morgen | 22:00 A League of Their Own

James Corden hosts the comedy sports quiz. Alongside regulars Freddie Flintoff, Jamie Redknapp and Jack Whitehall are Patrick Kluivert, Trevor Noah and Heather Watson.

Morgen | 22:10 James Martin's Home Comforts

Aflevering 6 - Culinair magazine

Morgen | 22:35 Geordie Shore

Seizoen 20 - Aflevering 3 - Tensions Keep Rising!: Chloe confronteert de meiden, omdat ze niet steunen dat ze weer met Sam is. Sam geeft Chloe een leuke verrassing, maar z'n gedrag op een mannenavond leidt ertoe dat ze weer uit elkaar gaan. Abbie vertelt James dat ze Chloe met een man zag op Ibiza.

Morgen | 23:50 Underworld 4

Morgen - Kraft und stilvoll in Szene gesetzter vierter Teil der kultigen Underworld Saga. Kate Beckinsale kehrt in der Rolle der toughen Vampirkriegerin Selena zurück, findet bei Theo James ('Die Bestimmung Divergent') Zuflucht und muss sich mit ...

Kraft- und stilvoll in Szene gesetzter vierter Teil der kultigen Underworld-Saga. Kate Beckinsale kehrt in der Rolle der toughen Vampirkriegerin Selena zurück, findet bei Theo James ('Die Bestimmung - Divergent') Zuflucht und muss sich mit vollstem Körpereinsatz gegen Werwölfe und Menschen durchschlagen. Action pur! Vampirkriegerin Selene ist über Jahre im Biotec-Konzern "Antigen" gefangen gehalten worden. Aus dem künstlichen Schlaf erwacht, gelingt ihr die Flucht. Die Welt hat sich entscheidend verändert: Die Menschen wissen von der Existenz der Vampire und Lykaner und bekämpfen sie. Zudem erfährt Selena, dass Michael tot ist und sie während des Komas die gemeinsame Tochter Eve zur Welt gebracht hat. Während die beiden bei dem jungen Vampir David Zuflucht finden, hat bei den Werwölfen ein unverwundbarer Gegner die Macht übernommen.

Overmorgen | 02:00 Libre court

Au programme : "Ferdinand rat des champs de bataille", de Jean-Jacques Prunès ; "FYI (For Your Information", de Wendy Morris ; "Letter From a Soldier", de Silvia Defrance ; "Otto", d'Emma De Swaef et Marc James Roels ; "La trêve", de Philippe Chapuis. Avec Aurore James, Martine Vandeville, Jan dau Melhau ; "Peace", de Roman Klochkov ; "Peace ? Yippee !", de Valère Lommel et Joke van der Steen ; "Where the Poppies Blow", de Michael et Frederik Palmaers

Overmorgen | 02:15 Best of England v New Zealand

Best of England v New Zealand. Action from the Third Test at Trent Bridge in 2008 as James Anderson records figures of 7 for 43 in bowling out New Zealand in their second innings to secure a comfortable England victory.

Overmorgen | 03:25 Underworld 4

Morgen - Kraft und stilvoll in Szene gesetzter vierter Teil der kultigen Underworld Saga. Kate Beckinsale kehrt in der Rolle der toughen Vampirkriegerin Selena zurück, findet bei Theo James ('Die Bestimmung Divergent') Zuflucht und muss sich mit ...

Kraft- und stilvoll in Szene gesetzter vierter Teil der kultigen Underworld-Saga. Kate Beckinsale kehrt in der Rolle der toughen Vampirkriegerin Selena zurück, findet bei Theo James ('Die Bestimmung - Divergent') Zuflucht und muss sich mit vollstem Körpereinsatz gegen Werwölfe und Menschen durchschlagen. Action pur! Vampirkriegerin Selene ist über Jahre im Biotec-Konzern "Antigen" gefangen gehalten worden. Aus dem künstlichen Schlaf erwacht, gelingt ihr die Flucht. Die Welt hat sich entscheidend verändert: Die Menschen wissen von der Existenz der Vampire und Lykaner und bekämpfen sie. Zudem erfährt Selena, dass Michael tot ist und sie während des Komas die gemeinsame Tochter Eve zur Welt gebracht hat. Während die beiden bei dem jungen Vampir David Zuflucht finden, hat bei den Werwölfen ein unverwundbarer Gegner die Macht übernommen.

Overmorgen | 04:00 Darts Gold

Darts Gold. Relive the final of the 2010 Premier League Darts between Phil Taylor and James Wade. The Power made history en route to lifting the trophy for the fifth time.

Overmorgen | 04:50 Hans Christian Andersen: My Life as a Fairy Tale IMDb: 6.9

Morgen - IMDB * 6.9 - Second part of the inspirational tale telling Hans Christian Andersen's remarkable rise from orphan and street urchin to one of the most celebrated storytellers of his time.With Kieran Bew, Emily Hamilton, Flora Montgomery, ...

Second part of the inspirational tale telling Hans Christian Andersen's remarkable rise from orphan and street urchin to one of the most celebrated storytellers of his time.With Kieran Bew, Emily Hamilton, Flora Montgomery, James Fox, and Simon Callow.(2003)

Overmorgen | 06:55 The King of Queens

Herhaling. Sitcom about a working man making what he can of family life. Doug and Carrie go on a weekend away but have trouble getting any peace and quiet. With Kevin James, Leah Remini, Victor Williams, Patton Oswalt, and Merrin Dungey.(2001)

Overmorgen | 07:20 The King of Queens

Herhaling. US sitcom about a working-class man making what he can of family life. Doug is determined to have Halloween decorations in the house despite Arthur's phobia about it. With Kevin James, Leah Remini, Victor Williams, Gary Valentine, and Jerry Stiller.(2001)

Overmorgen | 08:15 Best of England v New Zealand

Best of England v New Zealand. Action from the Third Test at Trent Bridge in 2008 as James Anderson records figures of 7 for 43 in bowling out New Zealand in their second innings to secure a comfortable England victory.

Overmorgen | 09:40 Inspector Morse

Herhaling. Detective drama featuring Colin Dexter's enigmatic chief inspector. When a young woman is shot through her kitchen window at close range, few fellow residents can think of any motive for her murder. The investigation takes Morse to a college where the contest for the mastership has taken an ugly turn. With John Thaw, Kevin Whately, Mark McGann, Judy Loe, and James Grout.(1997)

Overmorgen | 10:15 Best of England v New Zealand

Best of England v New Zealand. Action from the Third Test at Trent Bridge in 2008 as James Anderson records figures of 7 for 43 in bowling out New Zealand in their second innings to secure a comfortable England victory.

Overmorgen | 11:00 Saturday Kitchen Live

Matt Tebbutt is joined by chefs Rick Stein and Alison Roman, and special guest James May. Plus, archive clips featuring Rick Stein, Keith Floyd and Nigel Slater.

Overmorgen | 12:25 Waffle the Wonder Dog

Preschool comedy drama series about a family with a magical talking dog. Doug's tooth has fallen out, so Jess and Simon tell Waffle about the Tooth Fairy. Waffle longs to meet the Tooth Fairy and his dream comes true. With Tahliya Lowles, Ellis-James Naylor, James Merry, Andrea Valls, and Rufus Hound.

Overmorgen | 14:00 Waldbühne 1999 - A Romantic Opera Night

Een concert ter ere van Wagner en zijn meest iconische opvolger: Richard Strauss. In dit lyrische concert wordt de Berliner Philharmoniker gedirigeerd door James Levine, die meer dan 40 jaar de muzikaal leider van de Metropolitan Opera was! De solist van de avond is Ben Heppner. Op het programma staan Strauss’ Don Juan, Op. 20, ‘Cäcilie’ and ‘Heimliche Aufforderung’ uit Op. 27, ‘Zueignung’ uit ‘Letzte Blatter’, Op. 10, Till Eulenspiegels lustige Streich en 'Waltzes / Di Rigori Armato' uit ‘Der Rosenkavalier’. Verder kunt u genieten van werken van Wagner, zoals de ‘Prelude/ In fernem Land’ uit ‘Lohengrin’, ‘Prelude & Liebestod’ uit ‘Tristan und Isolde’, ‘Prelude/Walther’s Preislied’ uit ‘Die Meistersinger von Nürnberg en ‘Ride of the Valkyries’ uit ‘Die Wälkure’. Het concert wordt afgesloten met Paul Lincke’s ‘Berliner Luft’.

Overmorgen | 15:40 Aquaman

Overmorgen - Fantasy-avonturenfilm, Aquaman is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2018, geregisseerd door James Wan. De film is gebaseerd op het personage Aquaman uit de DC Comics en is de zesde film in het DC Extended Universe. De filmopnamen is ...

Aquaman is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2018, geregisseerd door James Wan. De film is gebaseerd op het personage Aquaman uit de DC Comics en is de zesde film in het DC Extended Universe. De filmopnamen is opgenomen in Australië. De film gaat over het originele verhaal van Aquaman. De half mens, half Atlanteaan met de naam Arthur Curry (Jason Momoa). Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/aquaman

Overmorgen | 18:00 Darts Gold

Darts Gold. Michael van Gerwen faces Phil Taylor in the 2013 Premier League Darts final at the O2. The Dutchman saw off James Wade in the semi-finals, while Taylor took down Raymond van Barneveld.

 Meer

James gemist

Gisteren 20:31 Inspector Morse: start seizoen 2

Gisteren - Misdaadserie, Vanaf vanavond zendt RTL 8 het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. ...

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. De vier afleveringen zijn elke woensdag om 20:30 uur op tv te zien. Culturele rondreis Het tweede seizoen van Inspector Morse was voor het eerst te zien in 1987/1988. In deze aflevering maken de rijke Amerikaanse toeristen Laura en Eddie Poindexter een culturele rondreis door Groot-Brittannië. Juweel Hun bezoek aan Oxford heeft voor hen een speciale betekenis: Laura wil namelijk een geërfd juweel aan het Ashmolean Museum schenken. Het kleinood maakte ooit samen met een tweede, identiek stuk dat zich reeds in het museum bevindt, deel uit van een waardevolle Angelsaksische gesp die jaren terug onder de Wolvercote Bridge in Oxford werd gevonden. Dood De conservator van het museum, Dr. Theodore Kemp, wil het gebeuren wat meer luister bijzetten door een speciale tentoonstelling te organiseren. Maar binnen het uur na haar aankomst in Oxford wordt Laura dood aangetroffen in haar hotelkamer. De Wolvercote Tongue is verdwenen.

Eerder Vandaag | 19:45 Darts Gold

Darts Gold. John Part takes on James Wade in the quarter-finals of the 2012 PDC World Darts Championship at the Alexandra Palace.

Eerder Vandaag | 18:55 Heartbeat

Herhaling. Merton suspects foul play when a passenger is thrown from a train, but the passenger cannot remember what happened. Vernon tries to exploit the nation's love of animals when a stray donkey takes a shine to him. With James Carlton, Aislin McGuckin, Duncan Bell, Geoffrey Hughes, and Derek Fowlds.(2004)

Eerder Vandaag | 18:55 The Sweeney

Herhaling. Classic 70s police drama series. Regan and Carter are reluctantly teamed up with a Scottish officer to help them pursue Scottish villains around London. With John Thaw, Dennis Waterman, Garfield Morgan, Alex Norton, and James Cosmo.

Eerder Vandaag | 18:40 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Crude and Uncalled for. Charlie en Evelyn huren een advocaat in voor Alan, die onlangs een kerel neersloeg op een van zijn afspraakjes. De man blijkt de tegenpool van Charlie te zijn: vriendelijk, sociaal geëngageerd en een echte familieman. Alan vreest dat Chelsea daar wel eens voor zou kunnen vallen en waarschuwt zijn broer. Die wil niets aan het toeval overlaten en probeert een glimp op te vangen van Chelsea op een liefdadigheidsevenement dat Alans advocaat heeft georganiseerd.

Eerder Vandaag | 18:20 Waffle the Wonder Dog

Preschool comedy drama series about a family with a magical talking dog. Waffle discovers he has a talent for painting Mrs Hobbs's cat, George, and decides to share his work with her as a way to get in her good books. With Tahliya Lowles, Ellis-James Naylor, James Merry, Andrea Valls, and Rufus Hound.(2018)

Eerder Vandaag | 17:30 Antiques Road Trip

Seizoen 16 - Aflevering 4 - Charlie Ross and James Braxton explore Somerset, travelling from Glastonbury to Frome via Exmoor. James hopes an antibacterial purchase will help him clean up at auction.

Eerder Vandaag | 16:55 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. Detective drama featuring Agatha Christie's celebrated sleuth Hercule Poirot. Novelist Ariadne Oliver asks Poirot for help - not to solve a murder but to prevent one. Ariadne has been commissioned to stage a 'murder hunt' at a grand summer fete in the grounds of Nasse House, the home of the wealthy financier Sir George Stubbs, but Ariadne's instincts tell her that she is getting involved in something much darker. With David Suchet, Zoe Wanamaker, James Anderson, Rosalind Ayres, and Sinead Cusack.(2013)

Eerder Vandaag | 15:00 Darts Gold

Darts Gold. John Part takes on James Wade in the quarter-finals of the 2012 PDC World Darts Championship at the Alexandra Palace.

Eerder Vandaag | 14:31 Pokémon

Seizoen 20 - Japanse animatieserie. Team-tegen-team twist!. Team Rocket heeft meegeluisterd met de les van Ash over Z-Kristallen en nu moeten zij er een hebben. Dankzij het onderzoek van James ontdekken ze een Duister soort Z-Kristal, verankerd in een hoge rots en bewaakt door een enorme Totem Pokémon, Alolan Raticate. Team Skull duikt ook op en dan barst de rivaliteit los.

Eerder Vandaag | 13:40 Heartbeat

Herhaling. Merton suspects foul play when a passenger is thrown from a train, but the passenger cannot remember what happened. Vernon tries to exploit the nation's love of animals when a stray donkey takes a shine to him. With James Carlton, Aislin McGuckin, Duncan Bell, Geoffrey Hughes, and Derek Fowlds.(2004)

Eerder Vandaag | 13:30 Molly and Mack

Preschool drama series about a girl who works on her brother's market stall during the summer holidays. When Bob mixes up a delivery of cakes with a delivery of fish, Mrs Juniper is forced to sell the fish. James and the kids help Mrs Juniper turn her cafe into a fish shop.With Mimi , Miko , Ethan , Freya , and Joshua Haynes.(2018)

Eerder Vandaag | 13:02 Telekids Mini's: Thomas De Stoomlocomotief

Animatieserie over de stoomlocomotief Thomas. Samen met zijn vrienden, de locomotieven Percy, James, Gordon, Emily, Nia en Rebecca, reist Thomas de wereld rond. Ze rijden onder meer door India, China en Australië, waar ze nieuwe culturen leren kennen en spannende avonturen beleven.

Eerder Vandaag | 13:00 Stadt Land Kunst

(1): James Joyce: Aus Liebe zu Triest An den Ufern der Adria, an die nördliche slowenische Grenze anschließend, liegt Triest, eine Stadt, die Venedig Konkurrenz macht und auf die Italien mindestens genauso stolz ist. Die Stadt lädt zu ausgelassenen Spaziergängen ein und war eine wichtige Station im Leben von James Joyce: Im frühen 20. Jahrhundert verarbeitete der wohl italienischste aller irischen Schriftsteller hier seine in Dublin verbrachte Kindheit und startete in seine literarische Karriere. (2): Auf den Spuren des heiligen Olav in Norwegen Hoch im europäischen Norden, im eisigen Skandinavien, liegt Norwegen mit seinen schroffen Landschaften aus hohen Bergkämmen und endlosen Wäldern. Trotz dieses vermeintlich unwirtlichen Erscheinungsbildes zieht das Land jährlich Tausende Pilger an: Sie folgen den Spuren des heiligen Olav, der im 11. Jahrhundert das heutige Norwegen gründete. (3): Lieb

Eerder Vandaag | 10:00 Best of England v Australia

Best of England v Australia. Action from the 2009 Ashes as England face Australia in Cardiff in a classic Test match. Responsibility for saving the test falls on the shoulders of James Anderson and Monty Panesar.

Eerder Vandaag | 08:55 Heartbeat

Herhaling. The police mount a surveillance operation to establish why sheep are losing their fleeces. Bernie has to act quickly after burying a body in haste. With James Carlton, Aislin McGuckin, Peter Benson, Geoffrey Hughes, and Derek Fowlds.(2004)

Eerder Vandaag | 08:20 The King of Queens

Herhaling. Sitcom about a working-class man making what he can of family life. Doug hires Spence's dog walker to take Arthur out, so that he can spend more time with Carrie. With Kevin James, Leah Remini, Victor Williams, Patton Oswalt, and Nicole Sullivan.(2001)

Eerder Vandaag | 08:00 Best of England v Australia

Best of England v Australia. Action from the 2009 Ashes as England face Australia in Cardiff in a classic Test match. Responsibility for saving the test falls on the shoulders of James Anderson and Monty Panesar.

Eerder Vandaag | 07:55 The King of Queens

Herhaling. US sitcom about a working-class man making what he can of family life. Doug tells Carrie not to panic about having the baby. Meanwhile, Arthur is annoyed that Doug has not finished his bathroom. With Kevin James, Leah Remini, Victor Williams, Jerry Stiller, and Nicole Sullivan.(2001)

Eerder Vandaag | 07:30 The King of Queens

Herhaling. US sitcom about a working-class man making what he can of family life. Carrie learns that she is pregnant. Meanwhile, Spence becomes worried when Deacon stays out late with Kelley, and Arthur demands a bathroom in the basement. With Kevin James, Leah Remini, Victor Williams, Jerry Stiller, and Merrin Dungey.(2001)

Eerder Vandaag | 06:55 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Turn & Burn. Josh Altman heeft het aan de stok met zijn client. Flagg neemt een belangrijk besluit. Madison helpt een client die kleiner wil gaan wonen. David en James hebben pech.

Eerder Vandaag | 02:00 Best of England v Australia

Best of England v Australia. Action from the 2009 Ashes as England face Australia in Cardiff in a classic Test match. Responsibility for saving the test falls on the shoulders of James Anderson and Monty Panesar.

Gisteren 23:15 Perpetual Grace, LTD

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. When Doves Cry. Pa dwingt Hector om hem tot bij Ma te brengen. James vertelt New Leaf over het schuldgevoel dat hem dwarszit omwille van een collega-brandweerman die is omgekomen in zijn plaats.

Gisteren 22:30 Perpetual Grace, LTD

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Wandering Left. Het is Vaderdag in Mexico. Pa volgt de zoons van Hector tot in de klas en maakt er indruk op hen. James leidt Glenn uit de woestijn naar El Banco Nacional. New Leaf zet de achtervolging in.

Gisteren 21:30 Geordie Shore

Seizoen 20 - Aflevering 3 - Tensions Keep Rising!: Chloe confronteert de meiden, omdat ze niet steunen dat ze weer met Sam is. Sam geeft Chloe een leuke verrassing, maar z'n gedrag op een mannenavond leidt ertoe dat ze weer uit elkaar gaan. Abbie vertelt James dat ze Chloe met een man zag op Ibiza.

Gisteren 21:05 Tuer n'est pas jouer

Gisteren - A son retour de Gibraltar, où il a participé à un périlleux exercice organisé par le ministère britannique de la Défense, l'agent secret James Bond est envoyé à Bratislava, afin d'y organiser le passage à l'Ouest du général ...

A son retour de Gibraltar, où il a participé à un périlleux exercice organisé par le ministère britannique de la Défense, l'agent secret James Bond est envoyé à Bratislava, afin d'y organiser le passage à l'Ouest du général soviétique Koskov, membre du KGB. Koskov échappe de justesse à une tentative d'assassinat, entreprise par la belle violoncelliste tchèque Kara, et arrive sain et sauf à Londres. Au cours de son interrogatoire, Koskov révèle l'existence d'un plan visant à l'éliminer et accuse le général Pushkin d'être le cerveau de toute l'opération. Bond est sur ses gardes

Gisteren 18:55 Take Me Out: Celebrity Special

Herhaling. Paddy McGuinness plays cupid for three famous and single men in this celebrity edition of the hit dating show. In this edition, TOWIE star James Argent, radio DJ Melvin Odoom and Olympic medallist Nile Wilson look for love.

Gisteren 18:55 Heartbeat

Herhaling. The police mount a surveillance operation to establish why sheep are losing their fleeces. Bernie has to act quickly after burying a body in haste. With James Carlton, Aislin McGuckin, Peter Benson, Geoffrey Hughes, and Derek Fowlds.(2004)

Gisteren 18:40 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Fart Jokes, Pie and Celeste. Charlie voelt zich schuldig over de breuk van Jake en Celeste. Om zijn neefje te helpen, spoort hij hem aan om zich te gaan verontschuldigen en, wanneer dat niet helpt, met andere meisjes af te spreken. Ondertussen krijgt Herb het zwaar te verduren wanneer Judith ontdekt dat hij tijd doorbrengt met Alan. Herb besluit dan maar stiekem af te spreken met Alan.

Gisteren 18:33 Suicide Man

Gisteren - Korte film

Gisteren 18:30 Molly and Mack

Bob gets a letter from the allotment committee saying that he needs to tidy up the plot where he grows his fruit and veg - today! But he has hurt his back, so Mack offers to help with the weeding while Molly helps Bob on his stall. Mack ropes in James's support and they take Magnus and Suki with them to the allotment. Moira brings Caitlin to the Kids Club, but as no-one is there to look after her, Bob says Caitlin can help too. At the allotment, there are far more weeds than James and Mack were expecting; they don't know how they'll ever finish on time. Meanwhile, Caitlin fills a planter with soil, making both a big mud monster and a big mess! When Molly sends a photo of the mud monster to James, it gives him an idea - he thinks of the perfect way to shift the weeds before the allotment inspector arrives. With Mimi , Miko , Ethan , Freya , and Joshua Haynes.(2019)

Gisteren 18:20 Waffle the Wonder Dog

Preschool comedy drama series about a family with a magical talking dog. Doug's tooth has fallen out, so Jess and Simon tell Waffle about the Tooth Fairy. Waffle longs to meet the Tooth Fairy and his dream comes true. With Tahliya Lowles, Ellis-James Naylor, James Merry, Andrea Valls, and Rufus Hound.

Gisteren 18:15 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Warning, it's Dirty. Jakes vriendin Celeste brengt de feestdagen door bij haar moeder in Brentwood. Charlie spoort Jake aan om ondertussen kennis te maken met een knap tienermeisje op het strand. Jake volgt het advies van zijn oom, maar dat dreigt hem zuur op te breken. Ondertussen brengt Evelyn een oude man in een rolstoel mee naar het kerstfeest van de Harpers. Dit roept meteen de nodige vragen op bij haar zonen.

Gisteren 17:30 Antiques Road Trip

Seizoen 16 - Aflevering 3 - Charlie Ross and James Braxton's search for antiques takes them from Buckinghamshire to the Cotswolds, along the way finding out about codebreakers of the Second World War.

Gisteren 13:40 Heartbeat

Herhaling. The police mount a surveillance operation to establish why sheep are losing their fleeces. Bernie has to act quickly after burying a body in haste. With James Carlton, Aislin McGuckin, Peter Benson, Geoffrey Hughes, and Derek Fowlds.(2004)

Gisteren 13:30 Molly and Mack

Preschool drama series about a girl who works on her brother's market stall during the summer holidays. Molly decides that Alice and James ought to get married. She arranges for them to go a date at her own homemade cinema, but then the projector breaks down.With Mimi , Miko , Ethan , Freya , and Joshua Haynes.(2018)

Gisteren 13:15 Teacup Travels

Great Aunt Lizzie tells the story of Lokesh and the Adventure of the Boat Rivets. A master boat builder and a Viking discover they have always wanted to do each other's jobs. Lokesh persuades them to swap, but as Val the Viking tries to finish the boat, he runs out of rivets just as the owner returns, desperate to set sail. Lokesh races off to find the blacksmith and the rivets, but will he get back before the tide turns? With Gemma Jones, Evie Brassington, Kemaal Deen-Ellis, Julia Taudevin, and James Keenan.

Gisteren 13:02 Telekids Mini's: Thomas De Stoomlocomotief

Animatieserie over de stoomlocomotief Thomas. Samen met zijn vrienden, de locomotieven Percy, James, Gordon, Emily, Nia en Rebecca, reist Thomas de wereld rond. Ze rijden onder meer door India, China en Australië, waar ze nieuwe culturen leren kennen en spannende avonturen beleven.

Gisteren 11:30 Suicide Man

Gisteren - Korte film

Gisteren 09:00 Heartbeat

Herhaling. Steve uncovers a crime trail when he helps an amnesiac piece together his identity. Bernie and David step in to stop Vernon's entrepreneurial spirit being taken for a ride. With James Carlton, Mark Jordon, William Simons, Derek Fowlds, and Tricia Penrose.(2004)

Gisteren 08:20 The King of Queens

Herhaling. Sitcom about a working man making what he can of family life. Doug's cousin Danny has lost his job and his wife, and is pressured by Uncle Stu to find new employment. With Kevin James, Leah Remini, Gary Valentine, Jerry Stiller, and Gavin MacLeod.(2001)

Gisteren 08:15 Aquaman

Gisteren - Fantasy-avonturenfilm, Aquaman is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2018, geregisseerd door James Wan. De film is gebaseerd op het personage Aquaman uit de DC Comics en is de zesde film in het DC Extended Universe. De filmopnamen is ...

Aquaman is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2018, geregisseerd door James Wan. De film is gebaseerd op het personage Aquaman uit de DC Comics en is de zesde film in het DC Extended Universe. De filmopnamen is opgenomen in Australië. De film gaat over het originele verhaal van Aquaman. De half mens, half Atlanteaan met de naam Arthur Curry (Jason Momoa). Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/aquaman

Gisteren 07:55 The King of Queens

Herhaling. Sitcom about a working-class man making what he can of family life. Doug and Carrie meet the neighbours after a hurricane destroys both of their backyards. With Kevin James, Leah Remini, Victor Williams, Patton Oswalt, and Bryan Cranston.(2001)

Gisteren 07:30 The King of Queens

Herhaling. US sitcom about a working-class man making what he can of family life. Doug is given the task of signing his parents' living will. Arthur feels that he gets no regard and takes a simple gift as an insult. With Kevin James, Leah Remini, Victor Williams, Jerry Stiller, and Ricki Lake.(2001)

Gisteren 06:00 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Zeppo Marx the Spot. David en James geven een feest om van St. Ives af te komen, maar ze constateren dat de makelaars alleen maar willen profiteren van de financiële situatie van hun cliënt.

Gisteren 00:05 What Lies Beneath IMDb: 6.6

Eergisteren - IMDB * 6.6 - Thriller, Terwijl professor Norman Spencer (Harrison Ford) zich helemaal in zijn werk stort, probeert zijn vrouw Claire (Michelle Pfeiffer) te wennen aan het feit dat haar dochter vertrokken is naar de universiteit. Er ...

Terwijl professor Norman Spencer (Harrison Ford) zich helemaal in zijn werk stort, probeert zijn vrouw Claire (Michelle Pfeiffer) te wennen aan het feit dat haar dochter vertrokken is naar de universiteit. Er beginnen vreemde dingen te gebeuren in hun grote, lege huis en als Claire visioenen krijgt van een vermoorde vrouw, begint ze te geloven dat de buurman zijn echtgenote heeft vermoord. Norman maakt zich zorgen, maar gelooft niet dat hun huis behekst is en wil dat Claire psychische hulp zoekt. Wanneer de bovennatuurlijke verschijnselen steeds gevaarlijker worden, dreigt de afschuwelijke waarheid alles kapot te maken. De bovennatuurlijke thriller What Lies Beneath maakte regisseur Robert Zemeckis (Back to the Future-trilogie) in de periode dat de opnames van zijn film Cast Away een paar maanden stil lagen om hoofdrolspeler Tom Hanks de gelegenheid te geven af te vallen. Zemeckis wilde per se de topacteurs Harrison Ford en Michelle Pfeiffer hebben voor de hoofdrollen. Dat hem dit lukte, was op zich een hele prestatie omdat zowel Ford als Pfeiffer niet voor veel films te strikken zijn. Ford, die bekend werd met zijn rollen van Han Solo in Star Wars en de avonturier Indiana Jones, houdt sinds de jaren tachtig een gemiddelde van één film per jaar aan. En Pfeiffer liet kort na What Lies Beneath een paar jaar niets meer van zich horen, om in 2007 terug te keren in maar liefst drie bioscoopfilms: Hairspray, Stardust en I Could Never Be Your Woman. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/what-lies-beneath

Eergisteren 23:00 First Dates

Dating reality series. Tom, an 18-year-old Yorkshire lad who looks after his sick mum, wants to meet someone to share the rest of his life with. His date is law student Abbie who is also searching for something more long term. Jessica, who likens herself to Bridget Jones, is after someone like James Corden who she can 'Netflix and chill' with, on both fronts. In walks 30-year-old Liam, a Corden doppelganger. It is 71-year-old widow Dottie's first date in 51 years and she is looking for a man to light her fire. Her date Jonathan, a retired CEO, is still living life in the fast lane. Single mum Keely's date is market trader Ben.

Eergisteren 23:00 Gone

'Changement d'itinéraire.' (s 1/ep 2) Frank, Kick, Bishop en James krijgen te maken met verschillende verdwijningen in Seneca Hills, PA. Deze keer zijn er drie vrouwelijke studentes verdwenen na het gebruik van de app DestiNation. Ze wilden een rit naar huis, maar zijn daar nooit aangekomen.

Eergisteren 22:15 Gone

'36 heures.' (s 1/ep 1) Kit 'Kick' Lanigan wordt als kind gered uit het huis van The Fosters door FBI-agent Frank Novak. Vijftien jaar later zijn de rollen omgedraaid en werkt ze samen met haar redder Frank voor de FBI. Samen met privédetectives John Bishop, Maya Kennedy en Kits beste vriend James Finley starten ze de zoektocht naar Mia, een meisje dat ontvoerd werd op haar school in Hagerstown.

Eergisteren 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Warning, it's Dirty. Jakes vriendin Celeste brengt de feestdagen door bij haar moeder in Brentwood. Charlie spoort Jake aan om ondertussen kennis te maken met een knap tienermeisje op het strand. Jake volgt het advies van zijn oom, maar dat dreigt hem zuur op te breken. Ondertussen brengt Evelyn een oude man in een rolstoel mee naar het kerstfeest van de Harpers. Dit roept meteen de nodige vragen op bij haar zonen.

Eergisteren 18:55 Take Me Out

Herhaling. It is Paddy McGuinness' last chance to find a date for his 30 single girls in the tenth series finale. Braving the Love Lift in this episode are rower George from Nottingham, barman Steve from Luton, football fanatic James from Ipswich and lifeguard Callum from London. There is also a chance to catch up on all the latest dating action from all the couples on the fabled Isle of Fernandos.

Eergisteren 18:50 Heartbeat

Herhaling. Steve uncovers a crime trail when he helps an amnesiac piece together his identity. Bernie and David step in to stop Vernon's entrepreneurial spirit being taken for a ride. With James Carlton, Mark Jordon, William Simons, Derek Fowlds, and Tricia Penrose.(2004)

Eergisteren 18:40 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. That's Why They Call It 'Ball Room'. Chelsea wil dat Charlie danslessen volgt zodat ze geen slecht figuur slaan op hun huwelijksfeest. Na lang aandringen zegt Charlie toe, maar hij stelt daar iets tegenover: hij wil dat ze een voorhuwelijkscontract afsluiten. Hierdoor ontdekt hij echter dat Chelsea iets voor hem heeft verzwegen: ze bezit drie appartementsgebouwen en trouwt dus niet voor het geld met hem. Dat verontrust Charlie.

Eergisteren 18:30 Molly and Mack

When Magnus wins the raffle and becomes Mrs Juniper's 'Chef for the Day', he's keen to get stuck in. However, Mrs J has other ideas and soon Magnus is disappointed to be sweeping up, wiping tables and filling sugar bowls. Mack has asked Daisy out to dinner, but all the restaurants in town are too expensive and he doesn't want to let her down. When Molly tells him that Spicy Sausage Surprise is on the evening menu, Mack decides to take Daisy to the Wobbly Coffee Pot. However, Mrs J gets called away and leaves James and Magnus in charge. They're on strict instructions not to serve anything other than teas and coffees. Mack goes to the cafe to book a table, but realises the Spicy Sausage Surprise is off the menu. It's a disaster. Can the Chef for the Day save the day?With Mimi , Miko , Ethan , Freya , and Joshua Haynes.(2019)

Eergisteren 18:20 Waffle the Wonder Dog

Preschool comedy drama series about a family with a magical talking dog. While Zoe helps Doug with his homework project about Alaska, Simon and Jess take Waffle and Evie to the shops to buy new school shoes. But Waffle's attempts to help end up causing chaos. With Tahliya Lowles, Ellis-James Naylor, James Merry, Andrea Valls, and Rufus Hound.

Eergisteren 18:15 Flog It!

Seizoen 14 - Aflevering 23 - Muncaster Castle 29: The valuation day venue is Muncaster Castle in Cumbria, where experts James Lewis and Adam Partridge are out in force to find the best antiques and collectibles. Plus, Paul Martin finds out about the legendary Tom Fool, the court jester who lived at the castle and caused mayhem during some of its most turbulent times.

Eergisteren 17:30 Antiques Road Trip

Seizoen 16 - Aflevering 2 - Charlie Ross and James Braxton travel to Sussex, Surrey and Hampshire to browse for items that they can sell for a profit at an auction in Wokingham.

Eergisteren 17:25 James Martin's Great British Adventure

Aflevering 4 - Culinair magazine

Eergisteren 13:40 Heartbeat

Herhaling. Steve uncovers a crime trail when he helps an amnesiac piece together his identity. Bernie and David step in to stop Vernon's entrepreneurial spirit being taken for a ride. With James Carlton, Mark Jordon, William Simons, Derek Fowlds, and Tricia Penrose.(2004)

Eergisteren 13:02 Telekids Mini's: Thomas De Stoomlocomotief

Animatieserie over de stoomlocomotief Thomas. Samen met zijn vrienden, de locomotieven Percy, James, Gordon, Emily, Nia en Rebecca, reist Thomas de wereld rond. Ze rijden onder meer door India, China en Australië, waar ze nieuwe culturen leren kennen en spannende avonturen beleven.

Eergisteren 08:55 James Martin's Great British Adventure

Aflevering 4 - Culinair magazine

Eergisteren 08:55 Heartbeat

Herhaling. Nostalgic police drama series set in a Yorkshire village in the 1960s. Merton is called to Ranby Hall to investigate the sudden death of a racing driver from an overdose of insulin. An old acquaintance of Vernon offers him a business opportunity. With James Carlton, Mark Jordon, Derek Fowlds, Tricia Penrose, and Geoffrey Hughes.(2004)

Eergisteren 08:20 The King of Queens

Herhaling. US sitcom about a working-class man making what he can of family life. When a colleague of Carrie's shows an interest in Deacon's girlfriend Kelly, Doug and Carrie argue over whether to allow them to date. With Kevin James, Leah Remini, Victor Williams, Jerry Stiller, and Merrin Dungey.(2001)

Eergisteren 07:55 The King of Queens

Herhaling. US sitcom about a working-class man making what he can of family life. Thinking that he has been offered a job at FedEx, Doug tries to renegotiate his package at work. Carrie overdoes it with the fake tan. With Kevin James, Leah Remini, Victor Williams, Jerry Stiller, and Patton Oswalt.(2001)

Eergisteren 07:30 The King of Queens

Herhaling. Sitcom about a working-class man making what he can of family life. Carrie tries to encourage Arthur to go to weekly theme dances at the local senior centre. With Kevin James, Leah Remini, Victor Williams, Jerry Stiller, and Patton Oswalt.(2001)

Eergisteren 07:05 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Zeppo Marx the Spot. David en James geven een feest om van St. Ives af te komen, maar ze constateren dat de makelaars alleen maar willen profiteren van de financiële situatie van hun cliënt.

Eergisteren 06:30 Koala Broertjes

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Britse animatieserie. Volg de avonturen van de Koala Brothers, Frank en Buster, in Australië. Hun missie in het leven is anderen te helpen.

 Meer