Isis op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:50 The Handmaid's Tale

Seizoen 3 - Aflevering 7 van 13 - Under His Eye June neemt grote risico's in haar poging Hannah te vinden. Emily moet haar misdaden onder ogen zien als de diplomatieke crisis escaleert. Serena Joy en Fred denken na over hun toekomst in Washington.

Di 26 januari 2021 | 20:10 Nieuw: The Resident seizoen 4

26/01 - Drama, Vanavond start het vierde seizoen van de Amerikaanse drama en ziekenhuisserie The Resident. De ...

Vanavond start het vierde seizoen van de Amerikaanse drama- en ziekenhuisserie The Resident. De afleveringen zijn elke dinsdag om 20:10 uur te zien op FOX. Bekijk op welk kanaal FOX bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3733/kanaal-fox. Goed en slecht De serie gaat over de strenge, briljante dokter Conrad die een idealistische jonge co-assistent op zijn eerste dag laat zien wat er zich écht achter de gordijnen van het ziekenhuis afspeelt. Hij laat hem zowel de goede als slechte kanten van de moderne geneeskunde zien. Trouwdag In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen bereide Conrad en Nic zich voor op hun trouwdag. Flashbacks naar het begin van de coronacrisis tonen de heldendaden van de doktoren en de tol die het virus bij Chastain Memorial heeft geëist.

Di 26 januari 2021 | 22:35 Docu: #thisisegypt2

26/01 - Documentaire, Kun je houden van een dictatuur? Nou nee, maar de Vlaamse arabist Ruth Vandewalle wil na een ...

Kun je houden van een dictatuur? Nou nee, maar de Vlaamse arabist Ruth Vandewalle wil na een verblijf van meer dan tien jaar desondanks niet weg uit Egypte. Tien jaar na Tahrir gaat ze op zoek naar antwoorden bij haar Egyptische generatiegenoten. Hun oplossing: creëer je eigen werkelijkheid. Repressie Wat tien jaar geleden op het Tahrirplein in Caïro begon als een opstand voor democratische vrijheden, bevochten door de jeugd, is uitgelopen op méér repressie. De twintigers van toen hebben het strijdtoneel verlegd naar hun eigen levens. Onafhankelijkheid Ruth Vandewalle volgt in #thisisegypt2 haar vrienden die allemaal hun eigen weg naar onafhankelijkheid zoeken binnen de beperkingen van de politiestaat die Egypte is. Negeren Een documentaire over aanpassen, omdenken en negeren, in een land waar 'gewoon je ding doen' tot kunst is verheven. (Foto: Stef Tijdink/VPRO)

Je vindt hier de programma's van Isis op tv We hebben de volgende programma's voor Isis The Handmaid's Tale: Drama, Thriller, Seizoen 3 Aflevering 7 van 13 Under His Eye June neemt grote risico's in haar poging Hannah te vinden.. Nieuw: The Resident seizoen 4: 26/01 - Drama, Vanavond start het vierde seizoen van de Amerikaanse drama en ziekenhuisserie The Resident. De. Docu: #thisisegypt2: 26/01 - Documentaire, Kun je houden van een dictatuur? Nou nee, maar de Vlaamse arabist Ruth Vandewalle wil na een. Le grand concours des animateurs: Amusement, Spéciale Pièces jaunes Pour cette nouvelle édition du "Grand concours des animateurs",. Het Zonnetje In Huis: Serie, Seizoen 1 Crisis Catharina trekt bij haar moeder in en besluit pas terug te keren wanneer Piet weg is. Erik is. EenVandaag: o.a. klimaattop belangrijker dan ooit: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Klimaattop in Nederland tijdens coronacrisis belangrijker dan. Panorama: News, Documentary, Magazine, I Can't Breathe: Black and Dead in Custody Panorama Mark Daly investigates why black men. Questions pour un champion: Amusement, Quatre, trois, puis deux candidats s'affrontent dans ce jeu de culture générale, où la rapidité d'esprit. Europa: Morgen - Nieuws, Programa informativo sobre cuestiones relacionadas con el euro y la Unión Europea. Incluye. EenVandaag: o.a. klimaattop belangrijker dan ooit: Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Klimaattop in Nederland tijdens coronacrisis.

Isis op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 01:40 EenVandaag: o.a. klimaattop belangrijker dan ooit

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Klimaattop in Nederland tijdens coronacrisis belangrijker dan ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Klimaattop in Nederland tijdens coronacrisis belangrijker dan ooit: 'Virussen als COVID ontstaan door klimaatverandering' Door de coronapandemie stonden klimaatbesprekingen op pauze en werden maatregelen uitgesteld of teruggedraaid. Maar juist nu moet worden doorgepakt, zeggen wetenschappers. "Als we de klimaatcrisis niet heel serieus gaan nemen, hebben we in 2025 COVID-25." Volgens een recent rapport van het milieubureau van de Verenigde Naties doen landen nog steeds veel te weinig om zich te beschermen tegen een klimaatramp. De zorgen over het gebrek aan actie zijn groot. Volgens berekeningen van de VN voorkomen we met elke miljard euro die nu in klimaataanpassingen wordt gestoken, 3,5 miljard aan toekomstige klimaatkosten. Nederland organiseert daarom op 25 en 26 januari een grote klimaattop: de Climate Adaptation Summit (CAS). Bij directeur Wytse mogen mensen naar kantoor komen: 'Met alleen videobellen halen we geen orders binnen van 4 ton' Het is inmiddels een mantra van premier Rutte. "Werk thuis, tenzij het echt niet anders kan." Toch gaan heel wat mensen nog steeds naar kantoor. Directeur Wytse Oosterbaan van APH Groep: "Ik zeg niet: 'Je moet komen.' Mensen maken zelf die afweging." Wytse Oosterbaan is directeur van een exportbedrijf van agrarische machines in de groentebouw en aardappelteelt. Een groot deel van zijn mensen komt nog gewoon naar kantoor. Maar dat is niet zo gek, zegt Oosterbaan. "We doen aan verkoop en verlenen service. Onze sector staat nooit stil." 'Enige wat ons kan helpen is vaccinatie': zware tijden voor Nederlanders Bertjan en Daphna in door coronamutatie geteisterd Londen Londen is hard getroffen door de Britse mutatie van het coronavirus, die zich veel sneller verspreidt dan de oude. Ziekenhuizen in de stad zijn overbelast. Nederlanders Bertjan en Daphna wonen er en maken een heel andere stad mee dan ze gewend zijn. In Londen en omgeving wonen ruim 50.000 Nederlanders. Een van hen is de 40-jarige Bertjan van de Lagemaat. Hij komt oorspronkelijk uit Arnhem, maar is nu predikant in een eeuwenoud Nederlands kerkje, midden in het financiële hart van Londen. Hij ziet de zorgen onder Nederlanders in de stad de laatste tijd enorm toenemen.

Morgen | 14:25 MAX Maakt Mogelijk Special

Aflevering 3 van 10 - Albanië gaarkeuken Al jaren steunt MAX Maakt Mogelijk een gaarkeuken in Noord-Albanië, waar ouderen samenkomen om een maaltijd te nuttigen. De vier eetmomenten per week in de gaarkeuken zijn ontzettend belangrijk voor de ouderen. Zonder deze steun eten ze soms dagenlang niets. Door de coronacrisis mogen zij helaas niet langer bij elkaar komen en is het leven nog moeilijker geworden. Gelukkig mogen de ouderen wel maaltijden afhalen, een handige en noodzakelijke oplossing.

Morgen | 17:00 Horrorhuurders & Huisjesmelkers

Seizoen 2 - Aflevering 3 Britse realityserie over de toenemende conflicten tussen huurders en verhuurders als gevolg van de aanhoudende huizencrisis in het Verenigd Koninkrijk. Met welke misstanden krijgen deze huiseigenaren en huurders te maken? We volgen zowel de slachtoffers als daders aan beide kanten van de huurwoningmarkt.

Morgen | 17:35 Metterdaad

Seizoen 2021 - Aflevering 11 van 21 - Bangladesh: crisis op de theeplantage - EO We gaan terug naar de theeplantage in Noord-Bangladesh die we in 2019 bezochten. Hoe zou het nu zijn met de hoogbejaarde meneer en mevrouw Chatri, die in 2019 nog onder een lekkend dag moesten leven, terwijl meneer zwaar gehandicapt is door de lepra? En wat is het effect van corona op deze toch al zo kwetsbare mensen op de plantage?

Overmorgen | 07:45 Jacobine op 2

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 15 - Wat wijst ons de weg in de verdeeldheid? - KRO-NCRV Wat heeft de coronacrisis blootgelegd over de verdeeldheid in ons land? En belangrijker: wat wijst ons de weg? Over deze vragen interviewt Jacobine Geel haar gasten in een speciaal tweeluik, gemaakt in samenwerking met de Remonstranten. In de eeuwenoude Geertekerk in Utrecht ontvangt ze schrijver Bas Heijne, remonstrants predikant Joost Röselaers, onderwijzeres Lucelle Comvalius, advocaat en ChristenUnie-politicus Don Ceder, filosoof Stine Jensen en studentenpastor Rachelle van Andel. De remonstrantse theologen Christa Anbeek en Claartje Kruijff vertellen in een persoonlijke column wat er nodig is om je blik naar anderen te openen.

Overmorgen | 10:00 WNL Op Zondag

Overmorgen - Informatief, Aflevering 3 van 16 Demissionair staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer over het ...

Aflevering 3 van 16 Demissionair staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer over het steunpakket en ondernemerschap na de crisis. Arts-microbioloog Marc Bonten van UMC Utrecht over het vaccin, het virus en de mutanten. Trendwatcher Farid Tabarki van Studio Zeitgeist over de maatschappij na de lockdown. Journalist en ondernemer Ernst-Jan Pfauth en zakenvrouw Annemarie van Gaal over de Fire-beweging en financiële onafhankelijkheid.

Overmorgen | 11:30 Metterdaad

Seizoen 2021 - Aflevering 15 van 21 - Bangladesh: crisis op de theeplantage - EO We gaan terug naar de theeplantage in Noord-Bangladesh die we in 2019 bezochten. Hoe zou het nu zijn met de hoogbejaarde meneer en mevrouw Chatri, die in 2019 nog onder een lekkend dag moesten leven, terwijl meneer zwaar gehandicapt is door de lepra? En wat is het effect van corona op deze toch al zo kwetsbare mensen op de plantage?

Overmorgen | 23:50 The Handmaid's Tale

Seizoen 3 - Aflevering 7 van 13 - Under His Eye June neemt grote risico's in haar poging Hannah te vinden. Emily moet haar misdaden onder ogen zien als de diplomatieke crisis escaleert. Serena Joy en Fred denken na over hun toekomst in Washington.

Ma 25 januari 2021 | 01:55 WNL Op Zondag

Overmorgen - Informatief, Aflevering 3 van 16 Demissionair staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer over het ...

Aflevering 3 van 16 Demissionair staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer over het steunpakket en ondernemerschap na de crisis. Arts-microbioloog Marc Bonten van UMC Utrecht over het vaccin, het virus en de mutanten. Trendwatcher Farid Tabarki van Studio Zeitgeist over de maatschappij na de lockdown. Journalist en ondernemer Ernst-Jan Pfauth en zakenvrouw Annemarie van Gaal over de Fire-beweging en financiële onafhankelijkheid.

Ma 25 januari 2021 | 11:15 Metterdaad

Seizoen 2021 - Aflevering 15 van 21 - Bangladesh: crisis op de theeplantage - EO We gaan terug naar de theeplantage in Noord-Bangladesh die we in 2019 bezochten. Hoe zou het nu zijn met de hoogbejaarde meneer en mevrouw Chatri, die in 2019 nog onder een lekkend dag moesten leven, terwijl meneer zwaar gehandicapt is door de lepra? En wat is het effect van corona op deze toch al zo kwetsbare mensen op de plantage?

Ma 25 januari 2021 | 18:30 Horrorhuurders & Huisjesmelkers

Seizoen 2 - Aflevering 12 Britse realityserie over de toenemende conflicten tussen huurders en verhuurders als gevolg van de aanhoudende huizencrisis in het Verenigd Koninkrijk. Met welke misstanden krijgen deze huiseigenaren en huurders te maken? We volgen zowel de slachtoffers als daders aan beide kanten van de huurwoningmarkt.

Di 26 januari 2021 | 11:14 Furiki

Furiki Familievakantie / Klassenfotocrisis André leert tijd de maken voor zijn familie, in plaats van tegen ze te liegen. / André zit plotseling opgescheept met een panterwelpje en lokt zo een vleeseter invasie naar het dorp.

 Meer

Isis op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:05 Le grand concours des animateurs

Spéciale Pièces jaunes Pour cette nouvelle édition du "Grand concours des animateurs", Alessandra Sublet fera face aux figures emblématiques de la chaîne, prêtes à tout pour gagner le trophée et décrocher la plus belle somme pour l'opération Pièces Jaunes. Les candidats en lice sont partagés en deux groupes. Après la présentation du premier groupe, l'animatrice pose quinze questions de culture générale à quatre possibilités de réponses au groupe, dont les membres doivent répondre en cinq secondes. Depuis 2008, certaines questions sont accompagnées d'une illustration ou d'un extrait musical. Les trois meilleurs de chaque groupe sont sélectionnés pour la deuxième manche. Six candidats se retrouvent donc qualifiés, dont seulement trois pourront disputer la finale. Celle-ci porte sur les spécialités des concurrents. Ce sont des thèmes qu'ils ont choisis avant l'émission, où ils s'estiment incollables. Trois manches, des dizaines de questions de culture générale, mais un seul ou une seule d'entre eux sera le vainqueur de la soirée. Alors, qui saura tirer son épingle du jeu, être capable de répondre correctement dans le temps imparti aux questions posées par Alessandra Sublet, ne pas se laisser déstabiliser par ses voisins dissipés pour remporter cette édition et repartir avec le trophée tant convoité ? Une grande soirée de rire, de culture générale et pleine de surprises en perspective !

Morgen | 00:30 Het Zonnetje In Huis

Seizoen 1 - Crisis Catharina trekt bij haar moeder in en besluit pas terug te keren wanneer Piet weg is. Erik is een crisis nabij als blijkt dat alles volledig uit de hand loopt.

Morgen | 04:20 Panorama

I Can't Breathe: Black and Dead in Custody - Panorama Mark Daly investigates why black men in the UK are more likely than white men to have force used on them by police, and to die in police custody. He follows the family of Kevin Clarke on their search for justice after Mr Clarke repeatedly said `I can't breathe" as he was restrained by police on the ground for 14 minutes during a mental health crisis, and died soon afterwards. The programme also reveals fresh evidence in Scotland's most high-profile death in custody after Sheku Bayoh died in 2015 after being restrained by up to six officers.

Morgen | 04:55 Questions pour un champion

Quatre, trois, puis deux candidats s'affrontent dans ce jeu de culture générale, où la rapidité d'esprit est de mise. Chaque partie est constituée de trois manches : le "Neuf points gagnants", où les trois premiers qui atteignent le score de 9 points sont qualifiés pour la seconde étape ; le "Quatre à la suite", où les trois adversaires choisissent leur sujet parmi les quatre qui leur sont proposés. Enfin, les deux finalistes se disputent le "Face-à-face" final et le premier qui obtient douze points sort vainqueur du jeu

Morgen | 08:00 Europa

Programa informativo sobre cuestiones relacionadas con el euro y la Unión Europea. Incluye entrevistas y reportajes con análisis de expertos desde Madrid, Londres, París, Milán y Francfort.

Morgen | 09:05 EenVandaag: o.a. klimaattop belangrijker dan ooit

Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Klimaattop in Nederland tijdens coronacrisis ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Klimaattop in Nederland tijdens coronacrisis belangrijker dan ooit: 'Virussen als COVID ontstaan door klimaatverandering' Door de coronapandemie stonden klimaatbesprekingen op pauze en werden maatregelen uitgesteld of teruggedraaid. Maar juist nu moet worden doorgepakt, zeggen wetenschappers. "Als we de klimaatcrisis niet heel serieus gaan nemen, hebben we in 2025 COVID-25." Volgens een recent rapport van het milieubureau van de Verenigde Naties doen landen nog steeds veel te weinig om zich te beschermen tegen een klimaatramp. De zorgen over het gebrek aan actie zijn groot. Volgens berekeningen van de VN voorkomen we met elke miljard euro die nu in klimaataanpassingen wordt gestoken, 3,5 miljard aan toekomstige klimaatkosten. Nederland organiseert daarom op 25 en 26 januari een grote klimaattop: de Climate Adaptation Summit (CAS). Bij directeur Wytse mogen mensen naar kantoor komen: 'Met alleen videobellen halen we geen orders binnen van 4 ton' Het is inmiddels een mantra van premier Rutte. "Werk thuis, tenzij het echt niet anders kan." Toch gaan heel wat mensen nog steeds naar kantoor. Directeur Wytse Oosterbaan van APH Groep: "Ik zeg niet: 'Je moet komen.' Mensen maken zelf die afweging." Wytse Oosterbaan is directeur van een exportbedrijf van agrarische machines in de groentebouw en aardappelteelt. Een groot deel van zijn mensen komt nog gewoon naar kantoor. Maar dat is niet zo gek, zegt Oosterbaan. "We doen aan verkoop en verlenen service. Onze sector staat nooit stil." 'Enige wat ons kan helpen is vaccinatie': zware tijden voor Nederlanders Bertjan en Daphna in door coronamutatie geteisterd Londen Londen is hard getroffen door de Britse mutatie van het coronavirus, die zich veel sneller verspreidt dan de oude. Ziekenhuizen in de stad zijn overbelast. Nederlanders Bertjan en Daphna wonen er en maken een heel andere stad mee dan ze gewend zijn. In Londen en omgeving wonen ruim 50.000 Nederlanders. Een van hen is de 40-jarige Bertjan van de Lagemaat. Hij komt oorspronkelijk uit Arnhem, maar is nu predikant in een eeuwenoud Nederlands kerkje, midden in het financiële hart van Londen. Hij ziet de zorgen onder Nederlanders in de stad de laatste tijd enorm toenemen.

Morgen | 10:15 Stadt Land Kunst

Aflevering 102 (1): Durch das wilde Kirgisistan von Sylvain Tesson Zwischen kristallklaren Seen und zerklüfteten Gebirgsketten erstrecken sich die weiten Steppen Kirgisistans. Die Begegnung mit der wilden Natur und der Reiterkultur der hiesigen Nomadenvölker ist für den französischen Reiseschriftsteller Sylvain Tesson eine überwältigende Erfahrung. Gemeinsam mit der Fotografin Priscilla Telmon begibt er sich 1999 auf ein ungewöhnliches Abenteuer: Der Pferderitt durch Zentralasien bildet den Ausgangspunkt für eine Reihe von Reiseberichten, unter anderem "Carnets de Steppes". (2): Kirgisistan: Unterwegs mit den Manastschis In den Hochtälern Kirgisistans ziehen Geschichtenerzähler durch die Steppe und tragen die großen Nationalepen von Jurte zu Jurte. Ihre Erzählungen werden mündlich von Generation zu Generation weitergegeben und zeugen von der Geburt der kirgisischen Nation.

Morgen | 12:00 Graat en De Laat

Brabant (en inmiddels heel Nederland) zit vol in de 'sociale onthouding' door de coronacrisis. Het advies is om voorlopig geen bezoekjes te doen aan vader, moeder, opa en/of oma. Het radioprogramma Graat en De Laat schiet te hulp! Laat je dierbaren weten dat je aan ze denkt en vraag een leuk liedje aan bij Jordy en Christel! Vanwege deze speciale uitzending is Graat en De Laat niet alleen op de radio te beluisteren maar ook op tv zien!

Morgen | 16:00 Special: From Ebola to COVID-19

Aflevering 1 van 1 Een terugblik naar de ebolacrisis in 2014 in deze tijd van Covid-19. We kunnen geen wereldwijde pandemie bestrijden zonder te kijken hoe men vroeger uitbraken heeft geprobeerd te beheersen.

Morgen | 20:35 Emilio Guzman: Alle mensen verzamelen!

BNNVARA Cabaretier Emilio Guzman, een beleefde nette jongen, probeert eindelijk eens een vuist te maken. Hij gooit alle schroom van zich af en gaat helemaal los tegen Halbe Zijlstra, zijn buurman, het lettertype Comic Sans en ondertussen heeft hij óók nog eens een oplossing voor de vluchtelingencrisis.

Morgen | 23:00 Het Zonnetje In Huis

Seizoen 1 - Crisis Catharina trekt bij haar moeder in en besluit pas terug te keren wanneer Piet weg is. Erik is een crisis nabij als blijkt dat alles volledig uit de hand loopt.

Overmorgen | 03:25 Het Zonnetje In Huis

Seizoen 1 - Crisis Catharina trekt bij haar moeder in en besluit pas terug te keren wanneer Piet weg is. Erik is een crisis nabij als blijkt dat alles volledig uit de hand loopt.

Overmorgen | 12:45 Emilio Guzman: Alle mensen verzamelen!

BNNVARA Cabaretier Emilio Guzman, een beleefde nette jongen, probeert eindelijk eens een vuist te maken. Hij gooit alle schroom van zich af en gaat helemaal los tegen Halbe Zijlstra, zijn buurman, het lettertype Comic Sans en ondertussen heeft hij óók nog eens een oplossing voor de vluchtelingencrisis.

Overmorgen | 14:20 The Simpsons

Seizoen 26 - Aflevering 8 - Covercraft Homer finds himself caught in the throes of a mid-life crisis, so he takes up bass guitar and forms a band with some of the other dads in Springfield. However, things get awkward when their singer - none other than Apu - proves so successful that he quickly outgrows the rest of the group, leading to jealousy and resentment.

Overmorgen | 15:10 Quartier des banques

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 6 Le ministre centrafricain veut récupérer ses millions avant que la justice ne les saisisse et menace Elisabeth, la contraignant à céder. Pour retrouver les fonds dissimulés dans des montages opaques, elle a besoin de Paul, Virginia et Neri, qui ont chacun leur propre stratégie

Overmorgen | 15:30 Tot overmaat van ramp

Podium voor Limburgse kunstenaars nu ze door coronacrisis nergens terecht kunnen.

Overmorgen | 18:00 Tot overmaat van ramp

Podium voor Limburgse kunstenaars nu ze door coronacrisis nergens terecht kunnen.

Overmorgen | 18:20 The Big Short IMDb: 7.8

Overmorgen - IMDB * 7.8 - Film, The Big Short is een Amerikaanse biografische drama en komediefilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Adam McKay (Vice). Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamig boek van Michael Lewis. De ...

The Big Short is een Amerikaanse biografische drama- en komediefilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Adam McKay (Vice). Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamig boek van Michael Lewis. De hoofdrollen worden vertolkt door Steve Carell, Christian Bale, Ryan Gosling en Brad Pitt. De film ontving overwegend positieve kritieken van de filmcritici, en won diverse prijzen waaronder een Oscar voor Beste bewerkte scenario. The Big Short gaat over de financiële crisis van 2007 tot en met 2012, met de grote problemen op de huizenmarkt en de kredietcrisis als aanloop hiervan. In de film wordt de financiële crisis belicht vanuit het perspectief van vier buitenstaanders, die zien wat de banken, de media en de overheid niet zien; de naderende instorting van de wereldeconomie. De vier mannen krijgen het idee om van de naderende crisis te profiteren; ze gaan tegen de stroom in en speculeren op basis van hun inzichten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-big-short

Overmorgen | 19:00 Tot overmaat van ramp

Podium voor Limburgse kunstenaars nu ze door coronacrisis nergens terecht kunnen.

Overmorgen | 21:00 Tot overmaat van ramp

Podium voor Limburgse kunstenaars nu ze door coronacrisis nergens terecht kunnen.

Overmorgen | 21:02 Tales of the City

Seizoen 1 - Aflevering 3 Als Mary Ann terugkomt van haar eerste avond als vrijwilliger bij het crisiscentrum, staat DeDe op haar te wachten om te zeggen dat ze op de hoogte is van haar verhouding met Beauchamp. Maar de geschrokken Mary Ann weet DeDe ervan te overtuigen dat ze geen interesse heeft in haar echtgenoot. Jon stelt Michael aan zijn rijke vrienden voor tijdens een chic diner, maar Michael voelt zich bij hen niet op zijn gemak. Edgar vertelt Anna dat hij niet lang meer heeft te leven.

Ma 25 januari 2021 | 01:12 Tales of the City

Seizoen 1 - Aflevering 3 Als Mary Ann terugkomt van haar eerste avond als vrijwilliger bij het crisiscentrum, staat DeDe op haar te wachten om te zeggen dat ze op de hoogte is van haar verhouding met Beauchamp. Maar de geschrokken Mary Ann weet DeDe ervan te overtuigen dat ze geen interesse heeft in haar echtgenoot. Jon stelt Michael aan zijn rijke vrienden voor tijdens een chic diner, maar Michael voelt zich bij hen niet op zijn gemak. Edgar vertelt Anna dat hij niet lang meer heeft te leven.

Ma 25 januari 2021 | 01:20 Supergirl

Seizoen 5 - Crisis on Infinite Earths: Part One Harbinger verzamelt de grootste helden van verschillende werelden om te strijden tegen de Anti-Monitor. Terwijl Lois, Brainiac-5 en White Canary op zoek gaan naar Kal en Jonathan, de vermiste zoon van Lois, vraagt Alex Lena om hulp bij het evacueren van de bevolking van Earth-38.

Ma 25 januari 2021 | 06:05 Het Zonnetje In Huis

Seizoen 1 - Crisis Catharina trekt bij haar moeder in en besluit pas terug te keren wanneer Piet weg is. Erik is een crisis nabij als blijkt dat alles volledig uit de hand loopt.

Ma 25 januari 2021 | 12:35 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Vierlingtiteitscrisis Nicky, Dicky, Ricky en Dawn proberen iemand te zijn die ze niet zijn en leren een waardevolle les over trouw blijven aan jezelf.

Ma 25 januari 2021 | 15:30 Het Zonnetje In Huis

Seizoen 1 - Crisis Catharina trekt bij haar moeder in en besluit pas terug te keren wanneer Piet weg is. Erik is een crisis nabij als blijkt dat alles volledig uit de hand loopt.

Ma 25 januari 2021 | 15:40 New Kids Turbo IMDb: 6.4

25/01 - IMDB * 6.4 - Comedy, Film, Bioscoopfilm die gebaseerd is op de Nederlandse komedieserie over een groep hangjongeren in het Noord Brabantse dorp Maaskantje. De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en ...

Bioscoopfilm die gebaseerd is op de Nederlandse komedieserie over een groep hangjongeren in het Noord-Brabantse dorp Maaskantje. De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand. Deze komedie is gebaseerd op de gelijknamige serie sketches die op televisie te zien was en die zich afspelen in Maaskantje. Door de populariteit van 'New Kids' is dit Noord-Brabantse plaatsje inmiddels een toeristentrekpleister geworden. De door Reinout Oerlemans geproduceerde film verbrak op de premièredag het omzetrecord van alle ooit in de bioscoop uitgebracht Nederlandse films en bereikte eveneens in recordtijd de status van Diamanten Film voor 1 miljoen bezoekers. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/new-kids-turbo

Ma 25 januari 2021 | 16:10 Emilio Guzman: Alle mensen verzamelen!

BNNVARA Cabaretier Emilio Guzman, een beleefde nette jongen, probeert eindelijk eens een vuist te maken. Hij gooit alle schroom van zich af en gaat helemaal los tegen Halbe Zijlstra, zijn buurman, het lettertype Comic Sans en ondertussen heeft hij óók nog eens een oplossing voor de vluchtelingencrisis.

Ma 25 januari 2021 | 16:30 Questions pour un champion

Quatre, trois, puis deux candidats s'affrontent dans ce jeu de culture générale, où la rapidité d'esprit est de mise. Chaque partie est constituée de trois manches : le "Neuf points gagnants", où les trois premiers qui atteignent le score de 9 points sont qualifiés pour la seconde étape ; le "Quatre à la suite", où les trois adversaires choisissent leur sujet parmi les quatre qui leur sont proposés. Enfin, les deux finalistes se disputent le "Face-à-face" final et le premier qui obtient douze points sort vainqueur du jeu

Ma 25 januari 2021 | 16:30 Rachel Getting Married

25/01 - Film, Kym Buchman (Anne Hathaway) is een ex model die de afgelopen tien jaar veel drugsproblemen heeft gehad en geregeld in een afkickcentrum heeft gezeten. Als ze naar het ouderlijke huis terugkeert voor het huwelijk van haar zus, brengt ze ...

Kym Buchman (Anne Hathaway) is een ex-model die de afgelopen tien jaar veel drugsproblemen heeft gehad en geregeld in een afkickcentrum heeft gezeten. Als ze naar het ouderlijke huis terugkeert voor het huwelijk van haar zus, brengt ze een verleden van persoonlijke crisis, familieconflicten en tragedie met zich mee. De vrienden van de bruid en bruidegom zijn samengekomen voor een weekend van feesten. Kym, is echter een katalysator voor de sluimerende spanningen in de familiedynamiek.

Ma 25 januari 2021 | 17:45 Questions pour un champion

Quatre, trois, puis deux candidats s'affrontent dans ce jeu de culture générale, où la rapidité d'esprit est de mise. Chaque partie est constituée de trois manches : le "Neuf points gagnants", où les trois premiers qui atteignent le score de 9 points sont qualifiés pour la seconde étape ; le "Quatre à la suite", où les trois adversaires choisissent leur sujet parmi les quatre qui leur sont proposés. Enfin, les deux finalistes se disputent le "Face-à-face" final et le premier qui obtient douze points sort vainqueur du jeu

Ma 25 januari 2021 | 20:40 The siege IMDb: 6.4

25/01 - IMDB * 6.4 - Film, Politiefilm: Een golf van terroristische aanslagen overspoelt New York. Tientallen mensen komen bij de bomontploffingen om het leven. Anthony 'Hub' Hubbard, het hoofd van de antiterreurbrigade van de FBI, moet de daders ...

Politiefilm: Een golf van terroristische aanslagen overspoelt New York. Tientallen mensen komen bij de bomontploffingen om het leven. Anthony 'Hub' Hubbard, het hoofd van de antiterreurbrigade van de FBI, moet de daders ontmaskeren en elimineren. Omdat de terreuraanslagen blijven aanhouden, kondigt majoor-generaal William Devereaux de staat van beleg af. Het Amerikaanse leger verandert New York in een bezette stad, met racistische klopjachten en onorthodoxe verhoren tot gevolg. Hub is er niet van overtuigd dat de crisis met de staat van beleg kan worden opgelost en zet zijn onderzoek naar de ongrijpbare vijand verbeten verder. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-siege

Di 26 januari 2021 | 00:45 La noche en 24h

Informativo que incluye conexiones en directo desde los puntos protagonistas de la actualidad, entrevistas, análisis de la información y una tertulia de opinión para ayudar a comprender los hechos.

Di 26 januari 2021 | 04:55 Questions pour un champion

Quatre, trois, puis deux candidats s'affrontent dans ce jeu de culture générale, où la rapidité d'esprit est de mise. Chaque partie est constituée de trois manches : le "Neuf points gagnants", où les trois premiers qui atteignent le score de 9 points sont qualifiés pour la seconde étape ; le "Quatre à la suite", où les trois adversaires choisissent leur sujet parmi les quatre qui leur sont proposés. Enfin, les deux finalistes se disputent le "Face-à-face" final et le premier qui obtient douze points sort vainqueur du jeu

Di 26 januari 2021 | 11:14 Furiki

Furiki Familievakantie / Klassenfotocrisis André leert tijd de maken voor zijn familie, in plaats van tegen ze te liegen. / André zit plotseling opgescheept met een panterwelpje en lokt zo een vleeseter invasie naar het dorp.

Di 26 januari 2021 | 13:25 Tot overmaat van ramp

Podium voor Limburgse kunstenaars nu ze door coronacrisis nergens terecht kunnen.

Di 26 januari 2021 | 14:32 Tot overmaat van ramp

Podium voor Limburgse kunstenaars nu ze door coronacrisis nergens terecht kunnen.

Di 26 januari 2021 | 15:44 Tot overmaat van ramp

Podium voor Limburgse kunstenaars nu ze door coronacrisis nergens terecht kunnen.

 Meer

Isis gemist

Eerder Vandaag | 18:15 EenVandaag: o.a. klimaattop belangrijker dan ooit

Informatief, Onderwerpen van deze uitzending Klimaattop in Nederland tijdens coronacrisis belangrijker dan ooit: ...

Onderwerpen van deze uitzending Klimaattop in Nederland tijdens coronacrisis belangrijker dan ooit: 'Virussen als COVID ontstaan door klimaatverandering' Door de coronapandemie stonden klimaatbesprekingen op pauze en werden maatregelen uitgesteld of teruggedraaid. Maar juist nu moet worden doorgepakt, zeggen wetenschappers. "Als we de klimaatcrisis niet heel serieus gaan nemen, hebben we in 2025 COVID-25." Volgens een recent rapport van het milieubureau van de Verenigde Naties doen landen nog steeds veel te weinig om zich te beschermen tegen een klimaatramp. De zorgen over het gebrek aan actie zijn groot. Volgens berekeningen van de VN voorkomen we met elke miljard euro die nu in klimaataanpassingen wordt gestoken, 3,5 miljard aan toekomstige klimaatkosten. Nederland organiseert daarom op 25 en 26 januari een grote klimaattop: de Climate Adaptation Summit (CAS). Bij directeur Wytse mogen mensen naar kantoor komen: 'Met alleen videobellen halen we geen orders binnen van 4 ton' Het is inmiddels een mantra van premier Rutte. "Werk thuis, tenzij het echt niet anders kan." Toch gaan heel wat mensen nog steeds naar kantoor. Directeur Wytse Oosterbaan van APH Groep: "Ik zeg niet: 'Je moet komen.' Mensen maken zelf die afweging." Wytse Oosterbaan is directeur van een exportbedrijf van agrarische machines in de groentebouw en aardappelteelt. Een groot deel van zijn mensen komt nog gewoon naar kantoor. Maar dat is niet zo gek, zegt Oosterbaan. "We doen aan verkoop en verlenen service. Onze sector staat nooit stil." 'Enige wat ons kan helpen is vaccinatie': zware tijden voor Nederlanders Bertjan en Daphna in door coronamutatie geteisterd Londen Londen is hard getroffen door de Britse mutatie van het coronavirus, die zich veel sneller verspreidt dan de oude. Ziekenhuizen in de stad zijn overbelast. Nederlanders Bertjan en Daphna wonen er en maken een heel andere stad mee dan ze gewend zijn. In Londen en omgeving wonen ruim 50.000 Nederlanders. Een van hen is de 40-jarige Bertjan van de Lagemaat. Hij komt oorspronkelijk uit Arnhem, maar is nu predikant in een eeuwenoud Nederlands kerkje, midden in het financiële hart van Londen. Hij ziet de zorgen onder Nederlanders in de stad de laatste tijd enorm toenemen.

Eerder Vandaag | 09:35 M: Gert-Jan Segers, Hans Klok en meer

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Welke koers moet ons land varen volgens Gert Jan Segers? Over ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Welke koers moet ons land varen volgens Gert-Jan Segers? Over twee maanden gaan we weer naar de stembus. Maar vanwege de coronacrisis worden het andere Tweede Kamerverkiezingen dan we gewend zijn. Welke koers gaat het land varen? En wie staat er straks aan het roer? In aanloop naar de verkiezingen ontvangen we bij M verschillende lijsttrekkers, met vandaag Gert-Jan Segers van de ChristenUnie! Een ode aan de 'doorzaagtruc' met illusionist Hans Klok Precies een eeuw geleden zaagde illusionist Percy Thomas Tibbels de eerste mens 'doormidden'. Bij M vieren we vanavond het 100-jarig bestaan van de befaamde truc. Illusionist Hans Klok weet de truc als geen ander uit te voeren en daarom schuift hij - natuurlijk mét zijn zaag - aan! De psychologische gevolgen van de ingrijpende coronamaatregelen Een heftige tijd voor ouderen, kwetsbaren en zéker ook jongeren... Zijn zij extra kwetsbaar voor de maatregelen? En wat kunnen we doen om te voorkomen dat jongeren in psychische problemen komen? We vragen het straks aan kinder- en jeugdpsychiater Arne Popma en Andrea Evers: gezondheidspsycholoog en lid van de RIVM Corona Gedragsunit. De avondklok komt, maar dan wel vanaf negen uur Vandaag in het Kamerdebat stonden de avondklok en andere nieuwe coronamaatregelen centraal. Een Kamermeerderheid gaat akkoord met een avondklok vanaf 21.00 uur. Ondanks de morele bezwaren van de oppositie, is er volgens demissionair premier Mark Rutte geen andere weg. We bespreken de avondklok en de rest van het debat straks met politiek redacteur van het NRC Rik Rutten en columnnist van de Volkskrant Kustaw Bessems. Ellen Deckwitz draagt gedicht voor over anders durven zijn Tijdens de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden stal dichteres Amanda Gorman de show. Pas 22 lentes jong en daarmee de jongste dichteres ooit die mocht die spreken tijdens de inauguratie van een Amerikaanse president. Haar gedicht toonde de kracht van woorden en daarom is Ellen Deckwitz straks speciaal bij ons te gast met haar gedicht 'Rebel'.

Eerder Vandaag | 22:00 It's a Sin

Seizoen 1 - Aflevering 1 Russell T Davies' drama, set in the 1980s during the Aids crisis, following the lives of a group of young gay men. September 1981 finds 18-year-old Ritchie leaving the Isle of Wight to go to university. In London, Roscoe walks out of parents' home, while Colin arrives from Wales to start a new career on Savile Row. The three men meet, and along with fellow student Ash and best friend Jill form a gang and move into a flat, christened the Pink Palace. However, a distant threat on the horizon means that life in the 1980s might be all too precious. Olly Alexander, Omari Douglas and Callum Scott Howells star.

Eerder Vandaag | 21:00 Tot overmaat van ramp

Podium voor Limburgse kunstenaars nu ze door coronacrisis nergens terecht kunnen.

Eerder Vandaag | 20:30 Het Zonnetje In Huis

Seizoen 1 - Crisis Catharina trekt bij haar moeder in en besluit pas terug te keren wanneer Piet weg is. Erik is een crisis nabij als blijkt dat alles volledig uit de hand loopt.

Eerder Vandaag | 19:50 The Daily Show

Seizoen 26 - Aflevering 49 - The Daily Social Distancing Show Terwijl het coronavirus miljoenen mensen thuis opsluit, brengt Trevor vanuit zijn luie stoel verslag uit over de pandemie en wegen The Daily Show correspondenten de crisis af vanaf een veilige afstand.

Eerder Vandaag | 19:05 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 8 - Aflevering 8 van 26 - A Twitch In Time Crisis bij Pol Vet. Dr. Emily moet een puppy redden met Parvo en een bacteriële infectie en Dr. Pol een paard dat dreigt te stikken, een konijn dat blind kan worden en een big met een breuk.

Eerder Vandaag | 18:30 Horrorhuurders & Huisjesmelkers

Seizoen 2 - Aflevering 11 Britse realityserie over de toenemende conflicten tussen huurders en verhuurders als gevolg van de aanhoudende huizencrisis in het Verenigd Koninkrijk. Met welke misstanden krijgen deze huiseigenaren en huurders te maken? We volgen zowel de slachtoffers als daders aan beide kanten van de huurwoningmarkt.

Eerder Vandaag | 18:00 Questions pour un champion

Quatre, trois, puis deux candidats s'affrontent dans ce jeu de culture générale, où la rapidité d'esprit est de mise. Chaque partie est constituée de trois manches : le "Neuf points gagnants", où les trois premiers qui atteignent le score de 9 points sont qualifiés pour la seconde étape ; le "Quatre à la suite", où les trois adversaires choisissent leur sujet parmi les quatre qui leur sont proposés. Enfin, les deux finalistes se disputent le "Face-à-face" final et le premier qui obtient douze points sort vainqueur du jeu

Eerder Vandaag | 16:31 Tot overmaat van ramp

Podium voor Limburgse kunstenaars nu ze door coronacrisis nergens terecht kunnen.

Eerder Vandaag | 16:30 Questions pour un champion

Quatre, trois, puis deux candidats s'affrontent dans ce jeu de culture générale, où la rapidité d'esprit est de mise. Chaque partie est constituée de trois manches : le "Neuf points gagnants", où les trois premiers qui atteignent le score de 9 points sont qualifiés pour la seconde étape ; le "Quatre à la suite", où les trois adversaires choisissent leur sujet parmi les quatre qui leur sont proposés. Enfin, les deux finalistes se disputent le "Face-à-face" final et le premier qui obtient douze points sort vainqueur du jeu

Eerder Vandaag | 15:45 Documentaire: Take Us Home

afl. 2 Aflevering 2: Fighting Spirit. Leeds United moet een groeiende blessurecrisis overwinnen en vechtlust tonen om hun uitdaging voor promotie te behouden. De fanatieke Leeds-fan Josh Warrington neemt het op tegen Carl Frampton voor de IBF-wereldtitel en inspireert heel Leeds om te blijven knokken.

Eerder Vandaag | 14:50 MAX Maakt Mogelijk Special

Aflevering 3 van 10 - Albanië gaarkeuken Al jaren steunt MAX Maakt Mogelijk een gaarkeuken in Noord-Albanië, waar ouderen samenkomen om een maaltijd te nuttigen. De vier eetmomenten per week in de gaarkeuken zijn ontzettend belangrijk voor de ouderen. Zonder deze steun eten ze soms dagenlang niets. Door de coronacrisis mogen zij helaas niet langer bij elkaar komen en is het leven nog moeilijker geworden. Gelukkig mogen de ouderen wel maaltijden afhalen, een handige en noodzakelijke oplossing.

Eerder Vandaag | 14:21 Tot overmaat van ramp

Podium voor Limburgse kunstenaars nu ze door coronacrisis nergens terecht kunnen.

Eerder Vandaag | 11:30 Margreet: Samen voor Elkaar: Koks tegen eenzaamheid

Sinds de coronacrisis koken Utrechtse koks voor mensen die geholpen zijn met een gezonde, warme maaltijd. Maar hoe krijgen ze die maaltijden nou bij de mensen thuis? Margreet schiet te hulp!

Eerder Vandaag | 10:30 Margreet: Samen voor Elkaar: Koks tegen eenzaamheid

Sinds de coronacrisis koken Utrechtse koks voor mensen die geholpen zijn met een gezonde, warme maaltijd. Maar hoe krijgen ze die maaltijden nou bij de mensen thuis? Margreet schiet te hulp!

Eerder Vandaag | 09:40 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 15 van 102 - WNL Te gast zijn waarnemend burgemeester van Voorschoten Charlie Aptroot, VVD-Kamerlid Thierry Aartsen en VIVA-hoofdredacteur Debby Gerritsen. Met hen hebben we het over over de gevolgen van de avondklok voor jongeren, over het nieuwe steunpakket dat ondernemers door de crisis moet loodsen en over hoe we de avonden moeten doorkomen als de avondklok ingaat.

Eerder Vandaag | 09:30 Margreet: Samen voor Elkaar: Koks tegen eenzaamheid

Sinds de coronacrisis koken Utrechtse koks voor mensen die geholpen zijn met een gezonde, warme maaltijd. Maar hoe krijgen ze die maaltijden nou bij de mensen thuis? Margreet schiet te hulp!

Eerder Vandaag | 08:30 Margreet: Samen voor Elkaar: Koks tegen eenzaamheid

Sinds de coronacrisis koken Utrechtse koks voor mensen die geholpen zijn met een gezonde, warme maaltijd. Maar hoe krijgen ze die maaltijden nou bij de mensen thuis? Margreet schiet te hulp!

Eerder Vandaag | 07:30 Margreet: Samen voor Elkaar: Koks tegen eenzaamheid

Sinds de coronacrisis koken Utrechtse koks voor mensen die geholpen zijn met een gezonde, warme maaltijd. Maar hoe krijgen ze die maaltijden nou bij de mensen thuis? Margreet schiet te hulp!

Eerder Vandaag | 06:30 Margreet: Samen voor Elkaar: Koks tegen eenzaamheid

Sinds de coronacrisis koken Utrechtse koks voor mensen die geholpen zijn met een gezonde, warme maaltijd. Maar hoe krijgen ze die maaltijden nou bij de mensen thuis? Margreet schiet te hulp!

 Meer