Je vindt hier de programma's van Ingrid op tv We hebben de volgende programma's voor Ingrid Mastermind: Seizoen 17 Aflevering 12 John Humphrys grills four more contenders on their chosen subjects, which are the Cunard. McLeod's Daughters: 18/11 - Grace en Stevie schrikken wanneer ze Jaz met haar springpaard tussen het vee zien. Ze hoopt van Annie een. McLeod's Daughters: 19/11 - De agressieve ex man van Ingrid, Paul, onderzoekt de veediefstal op Drover's Run. Ze staat doodsangsten uit,. Prometheus: 20/11 - Dit concert uit 1993 is een ware ontdekkingsreis naar de mythe van Promotheus, door middel van werken van vier. McLeod's Daughters: 20/11 - Veearts Ingrid staat doodsangsten uit, want ze weet dat haar gewelddadige ex man ontslagen is uit het. My Cat From Hell: 26/11 - Devil Cat, Seizoen 4 Aflevering 15 Devil Cat: Ingrid, Anicka en Nikki zijn al meer dan tien jaar bevriend, maar. Flikken Maastricht: 26/11 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 8 Nederlandse misdaadserie. Broederliefde. Een grote plas bloed..

Ingrid op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 20:30 Mastermind

Seizoen 17 - Aflevering 12 - John Humphrys grills four more contenders on their chosen subjects, which are the Cunard shipping line, Strictly Come Dancing, the life and films of Ingrid Bergman and rock band Manic Street Preachers. This is followed by a two-minute general knowledge round.

Ma 18 november 2019 | 15:20 McLeod's Daughters

Grace en Stevie schrikken wanneer ze Jaz met haar springpaard tussen het vee zien. Ze hoopt van Annie een werkpaard te maken, maar dat loopt helemaal in het honderd. Veedieven zorgen voor onrust in de buurt van Gungellan. Grace ontdekt dat er ook op Drover's Run is gestolen en helpt de politie bij hun onderzoek. Veearts Ingrid is minder opgetogen met de komst van de agenten, want een van hen is haar agressieve ex-man. Ondertussen proberen Phil en Moira het verlies van hun baby te verwerken.

Di 19 november 2019 | 15:20 McLeod's Daughters

De agressieve ex-man van Ingrid, Paul, onderzoekt de veediefstal op Drover's Run. Ze staat doodsangsten uit, want ze vreest dat hij Marcus iets zal aandoen als hij ontdekt dat ze een relatie hebben. Tegenover de anderen gedraagt Paul zich normaal, maar Ingrid weet als geen ander waartoe hij in staat is. Phil wil de truckstop verkopen en met Moira een nieuw leven beginnen. Hij hoopt alsnog een baby met haar te krijgen, maar daar denkt Moira anders over.

Wo 20 november 2019 | 04:42 Prometheus

Dit concert uit 1993 is een ware ontdekkingsreis naar de mythe van Promotheus, door middel van werken van vier bekende componisten. De opname is op prachtige wijze in beeld gebracht door regisseur Christopher Swann. Op het programma staan Beethovens ‘Die Geschöpfe des Prometheus’, Liszts ‘Prometheus’, Scriabins ‘Promothée’ en ‘Le Poéme du Feu’, Op. 60 van Luigi Nono. De Berliner Philharmoniker staat onder leiding van Claudio Abbado. Solisten zijn Marta Argerich (piano), Ingrid Ade-Jesemann (sopraan) en Monika Bair-Invenz (sopraan).

Wo 20 november 2019 | 15:20 McLeod's Daughters

Veearts Ingrid staat doodsangsten uit, want ze weet dat haar gewelddadige ex-man ontslagen is uit het ziekenhuis. Ze vermoedt dat hij wraak zal nemen. Marcus probeert Ingrid gerust te stellen, maar ze vreest dat ook hij het slachtoffer zal worden van de waanzin van de agressieve agent.

Di 26 november 2019 | 06:50 My Cat From Hell

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Devil Cat: Ingrid, Anicka en Nikki zijn al meer dan tien jaar bevriend, maar hun jarenlange vriendschap staat onder grote druk vanwege Milo, de helse kat van Ingrid.

Di 26 november 2019 | 17:10 Flikken Maastricht

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Nederlandse misdaadserie. Broederliefde. Een grote plas bloed. Bloedspetters op de muur. Een schilderij dat verdwenen is. Waar is het lijk? Wie is de dader? Johan, de man van Ingrid de Jaegher en de eigenaar van de galerie, is al een paar dagen verdwenen. Broer Gerard de Jaegher heeft geen alibi. Omdat het om een schilderij van Breugel van drie miljoen gaat, is broerlief Gerard al heel snel verdacht. Het schilderij wordt ontdekt op het vliegveld, waar het klaar staat om naar de Filipijnen te worden getransporteerd. Kunnen Eva en Wolfs Gerard op heterdaad betrappen?

Ingrid gemist

Za 21 september 2019 | 01:25 EenVandaag: o.a. Peter Schouten meldt zich als advocaat kroongetuige Nabil B.

21/09 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Peter Schouten meldt zich als advocaat kroongetuige Nabil B. en weet wat hij doet: 'Ik ben eerder bedreigd' Advocaat Peter Schouten uit Breda is de...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Peter Schouten meldt zich als advocaat kroongetuige Nabil B. en weet wat hij doet: 'Ik ben eerder bedreigd' Advocaat Peter Schouten uit Breda is de eerste advocaat die zich heeft gemeld om kroongetuige Nabil B. bij te staan. Derk Wiersum, de advocaat van B., werd op klaarlichte dag geliquideerd voor zijn huis. De reacties waren vooral positief en hartverwarmend vanochtend, vertelt Schouten. Ook social media laat zich zich niet onbetuigd. PvdA-politicus Lodewijk Asscher tweet: 'Ontroerend lichtpunt in een zwarte week voor de rechtsstaat'. Deze Duitsers vochten in Arnhem tegen de geallieerden: 'Je moest, of je wilde of niet' Een oorlog heeft altijd twee kanten, maar de overwinnaars schrijven de geschiedenis. Duitsers Karl-Heinz, Otto en Werner vochten in Arnhem en vertellen hún verhaal. "Ik haalde mijn handgranaten uit mijn broekzak en heb ze in de Engelse colonne gegooid." In Arnhem wordt vandaag de Slag om Arnhem herdacht. Die was 75 jaar geleden onderdeel van operatie Market Garden, een offensief van de geallieerden om Duitsland te verslaan in de Tweede Wereldoorlog. Op deze dag kijken we terug met Duitsland-deskundige Ingrid Maan. Voor haar boek Weggemoffeld interviewde ze Duitse oorlogsveteranen.

Vr 6 september 2019 | 20:30 Carlito's Way IMDb: 7.9

06/09 - IMDB * 7.9 - Misdaaddrama met Al Pacino als drugsdealer Carlito Brigante, die zich voorgenomen heeft zijn leven te beteren wanneer hij vrijkomt uit de gevangenis. De Puerto Ricaan Carlito Brigante, een beruchte drugshandelaar, wordt na vijf jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij neemt zich voor om vanaf nu op het rechte pad te blijven en niet te hervallen in zijn misdadig gedrag. Om zo snel mogelijk genoeg geld bij elkaar te kunnen sparen om New York te verlaten, neemt hij een job aan in een nachtclub. Ook...

Misdaaddrama met Al Pacino als drugsdealer Carlito Brigante, die zich voorgenomen heeft zijn leven te beteren wanneer hij vrijkomt uit de gevangenis. De Puerto Ricaan Carlito Brigante, een beruchte drugshandelaar, wordt na vijf jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij neemt zich voor om vanaf nu op het rechte pad te blijven en niet te hervallen in zijn misdadig gedrag. Om zo snel mogelijk genoeg geld bij elkaar te kunnen sparen om New York te verlaten, neemt hij een job aan in een nachtclub. Ook zijn liefdesrelatie met een danseres krijgt een nieuwe start. Maar ondanks al zijn goede bedoelingen laten zijn vroegere kompanen hem niet met rust. Zijn neef zorgt ervoor dat hij betrokken raakt bij een schietpartij, zijn advocaat Dave Kleinfeld vraagt hem om vreemde gunsten en zelfs een oude vriend, die zijn dagen slijt in een rolstoel, veroorzaakt problemen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/carlitos-way

Do 21 februari 2019 | 22:00 Nieuwsuur: o.a. Vaticaan-top over misbruik

21/02 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Vaticaan top over misbruik In het Vaticaan begint vandaag de met veel publiciteit aangekondigde conferentie over 'de bescherming van minderjarigen binnen de kerk'....

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Vaticaan-top over misbruik In het Vaticaan begint vandaag de met veel publiciteit aangekondigde conferentie over 'de bescherming van minderjarigen binnen de kerk'. Dat wil zeggen: bescherming van kinderen tegen seksueel misbruik door priesters, paters, bisschoppen en kardinalen. Vanavond besteden we hier aandacht aan. Ook blikken we terug met een Nederlander die als kind is misbruikt door geestelijken. - Vijf jaar na Maidan Morgen is het precies vijf jaar geleden dat de Euromaidan-revolutie zijn bloedigste dag beleefde. Het is ook de dag dat Hans van Baalen en Guy Verhofstadt op het plein in Kiev hun steun brachten aan de protesterende massa. Volgens critici heeft dat olie op het vuur gegooid. Nieuwsuur sprak betrokkenen in Kiev en blikt met Van Baalen terug op zijn bekritiseerde toespraak. Ook spreken we deskundigen in Moskou en Den Haag. Was Maidan hét keerpunt in de geopolitieke verhoudingen tussen Rusland en het Westen? - De keerzijde van Open Grenzen: Spanje Castilla-La Mancha kent een hoge werkloosheid. Daarom vertrekken veel Spanjaarden uit deze regio naar het welvarende Nederland. Maar daar wacht hen een desillusie. Zo bleek het mooie contract van 30 uur dat Manuel tekende bij het Spaanse uitzendbureau, in het Nederlandse kantoor plotseling vervangen door een nul-urencontract, met schimmige voorwaarden. Volgens de Spaanse regering neemt de uitbuiting van Spaanse arbeidsmigranten verder toe. Ze willen een grondig onderzoek naar de wanpraktijken op de Nederlandse arbeidsmarkt. Vanavond de reportage van Europa-correspondent Saskia Dekkers. Europarlementariër Jeroen Lenaers (CDA) is te gast. - Pechtold gaat bescherming erfgoed onderzoeken Een onafhankelijke commissie onder leiding van oud-D66-leider Alexander Pechtold gaat onderzoeken of er genoeg kan worden gedaan om de verkoop van belangrijke Nederlandse kunstvoorwerpen in het buitenland te voorkomen. Minister Ingrid van Engelshoven heeft daar om gevraagd naar aanleiding van de veiling in New York van een tekening van Rubens door prinses Christina. De tekening, waar ook Nederlandse musea belangstelling voor hadden, bracht ruim 6 miljoen euro op. Pechtold is vanavond te gast om te vertellen over de bescherming van belangrijke kunst. - Nieuwsuur Sport Atletiek: reportage over zaak-Semenya

Di 8 januari 2019 | 15:20 Jinek: o.a. Kees van der Staaij

08/01 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Kees van der Staaij en Ingrid van Engelshoven over de Nashville verklaring Dit weekend ontstond veel ophef nadat ruim 200 predikanten en andere orthodoxe...

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: - Kees van der Staaij en Ingrid van Engelshoven over de Nashville-verklaring Dit weekend ontstond veel ophef nadat ruim 200 predikanten en andere orthodoxe christenen een pamflet ondertekenden tegen homo’s en transgenders. SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij was een van de ondertekenaars van de zogeheten Nashville-verklaring. Minister van Emancipatie Ingrid van Engelshoven vindt het manifest een stap terug in de tijd. Beiden schuiven vanavond aan. - De beveiligers van de Gay Pride en Wilders over de risico’s van hun beroep Hoe beveilig je een kerncentrale, een metronetwerk, de Gay Pride of een politicus? Beveiliging lijkt vanzelfsprekend en vooral nodig. Vijf beveiligers, onder meer van die van Geert Wilders, laten de camera toe tijdens hun werk. Vanavond vertellen beveiligers Jory Brenders en Michael samen met regisseur Anneloek Sollart over het risicovolle beroep. Aanstaande woensdag is de documentaire De Beveiligers te zien op NPO 2. - Wilfred Genee vertelt hoe zijn eerste dag was bij Veronica Inside-radio Radio Veronica heeft er sinds vandaag een nieuw programma bij. Wilfred Genee, presentator van het televisieprogramma Veronica Inside, heeft vanaf vandaag zijn eigen radioshow Veronica Inside. Samen met de sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen, probeert hij daarin hetzelfde ''vrijgevochten gevoel als op de televisie'' over te brengen, zegt hij in het AD. Vanavond schuift hij bij ons aan.

Di 8 januari 2019 | 00:15 Jinek: o.a. Kees van der Staaij

08/01 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Kees van der Staaij en Ingrid van Engelshoven over de Nashville verklaring Dit weekend ontstond veel ophef nadat ruim 200 predikanten en andere orthodoxe...

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: - Kees van der Staaij en Ingrid van Engelshoven over de Nashville-verklaring Dit weekend ontstond veel ophef nadat ruim 200 predikanten en andere orthodoxe christenen een pamflet ondertekenden tegen homo’s en transgenders. SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij was een van de ondertekenaars van de zogeheten Nashville-verklaring. Minister van Emancipatie Ingrid van Engelshoven vindt het manifest een stap terug in de tijd. Beiden schuiven vanavond aan. - De beveiligers van de Gay Pride en Wilders over de risico’s van hun beroep Hoe beveilig je een kerncentrale, een metronetwerk, de Gay Pride of een politicus? Beveiliging lijkt vanzelfsprekend en vooral nodig. Vijf beveiligers, onder meer van die van Geert Wilders, laten de camera toe tijdens hun werk. Vanavond vertellen beveiligers Jory Brenders en Michael samen met regisseur Anneloek Sollart over het risicovolle beroep. Aanstaande woensdag is de documentaire De Beveiligers te zien op NPO 2. - Wilfred Genee vertelt hoe zijn eerste dag was bij Veronica Inside-radio Radio Veronica heeft er sinds vandaag een nieuw programma bij. Wilfred Genee, presentator van het televisieprogramma Veronica Inside, heeft vanaf vandaag zijn eigen radioshow Veronica Inside. Samen met de sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen, probeert hij daarin hetzelfde ''vrijgevochten gevoel als op de televisie'' over te brengen, zegt hij in het AD. Vanavond schuift hij bij ons aan.

Ma 7 januari 2019 | 22:55 Jinek: o.a. Kees van der Staaij

07/01 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Kees van der Staaij en Ingrid van Engelshoven over de Nashville verklaring Dit weekend ontstond veel ophef nadat ruim 200 predikanten en andere orthodoxe christenen een...

Vanavond onder andere in Jinek: - Kees van der Staaij en Ingrid van Engelshoven over de Nashville-verklaring Dit weekend ontstond veel ophef nadat ruim 200 predikanten en andere orthodoxe christenen een pamflet ondertekenden tegen homo’s en transgenders. SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij was een van de ondertekenaars van de zogeheten Nashville-verklaring. Minister van Emancipatie Ingrid van Engelshoven vindt het manifest een stap terug in de tijd. Beiden schuiven vanavond aan. - De beveiligers van de Gay Pride en Wilders over de risico’s van hun beroep Hoe beveilig je een kerncentrale, een metronetwerk, de Gay Pride of een politicus? Beveiliging lijkt vanzelfsprekend en vooral nodig. Vijf beveiligers, onder meer van die van Geert Wilders, laten de camera toe tijdens hun werk. Vanavond vertellen beveiligers Jory Brenders en Michael samen met regisseur Anneloek Sollart over het risicovolle beroep. Aanstaande woensdag is de documentaire De Beveiligers te zien op NPO 2. - Wilfred Genee vertelt hoe zijn eerste dag was bij Veronica Inside-radio Radio Veronica heeft er sinds vandaag een nieuw programma bij. Wilfred Genee, presentator van het televisieprogramma Veronica Inside, heeft vanaf vandaag zijn eigen radioshow Veronica Inside. Samen met de sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen, probeert hij daarin hetzelfde ''vrijgevochten gevoel als op de televisie'' over te brengen, zegt hij in het AD. Vanavond schuift hij bij ons aan.

Di 30 oktober 2018 | 13:47 RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Peter van der Vorst

30/10/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Peter van der Vorst en Jan Willem Poot Peter van der Vorst begint aan zijn vijfde seizoen Verslaafd. In het programma biedt Van der Vorst de...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Peter van der Vorst en Jan Willem Poot Peter van der Vorst begint aan zijn vijfde seizoen Verslaafd. In het programma biedt Van der Vorst de helpende hand aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden. In deze reeks van ‘Verslaafd!’ draait het niet alleen om drank- en drugsverslaafden, maar behoort ook een gameverslaving tot de cases. Van der Vorst schuift vanavond samen met directeur Jan Willem Poot van de Yes We Can-kliniek aan. - Michael Palin Palin is wereldberoemd als een van de bedenkers en leden van Monty Python's Flying Circus. Vanaf de jaren '80 legt Palin zich naast het acteren ook toe op reizen. Voor de BBC maakt hij indrukwekkende reisprogramma's zoals 'Around The world In 80 Days' en 'Pole to Pole'. Nu komt Palin met het boek Erebus waarin hij een van zijn grootste reisverhalen tot leven brengt. - Winnaar 'The Talent Project': Avanaysa Neida De negentienjarige Avanaysa Neida heeft afgelopen vrijdag The Talent Project gewonnen. Met Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen in de jury van het programma werden de jonge talenten klaar gemaakt voor het grote werk. Vanavond zingt ze in een intieme setting. - Fred Boot en Henriëtte Tol Fred Boot begon bijna 15 jaar geleden aan een avontuur dat tot op de dag van vandaag voortduurt: hij is producent van Soldaat van Oranje, de langstlopende musical van Nederland. Onlangs kreeg hij een lintje voor zijn enorme bijdrage aan het her- en gedenken van de Tweede Wereldoorlog. Vanavond zit Fred Boot samen met actrice Henriëtte Tol aan tafel. - Lex Uiting Cashgeld verdwijnt in rap tempo uit onze samenleving. De Nederlandsche Bank waarschuwt dat deze ontwikkeling niet zonder risico is. Coen Voormeulen, directeur cash, waarschuwt voor onder andere hackers en storingen. Lex Uiting is vandaag op onderzoek gegaan en vertelt vanavond zijn bevindingen. - Lotte Schipper en Julia Matser Minister Ingrid van Engelshoven (D66) wil de rente op studieleningen verhogen. De jongerenafdelingen van politieke partijen hebben hier felle kritiek op. Voor de jongerentak van het CDA, de CDJA wil dit plan snel voorkomen. Lotte Schipper (CDJA) en Julia Matser (DWARS, jongerentak van GroenLinks) reageren vanavond aan tafel op het plan.

Di 30 oktober 2018 | 00:55 RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Peter van der Vorst

30/10/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Peter van der Vorst en Jan Willem Poot Peter van der Vorst begint aan zijn vijfde seizoen Verslaafd. In het programma biedt Van der Vorst de...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Peter van der Vorst en Jan Willem Poot Peter van der Vorst begint aan zijn vijfde seizoen Verslaafd. In het programma biedt Van der Vorst de helpende hand aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden. In deze reeks van ‘Verslaafd!’ draait het niet alleen om drank- en drugsverslaafden, maar behoort ook een gameverslaving tot de cases. Van der Vorst schuift vanavond samen met directeur Jan Willem Poot van de Yes We Can-kliniek aan. - Michael Palin Palin is wereldberoemd als een van de bedenkers en leden van Monty Python's Flying Circus. Vanaf de jaren '80 legt Palin zich naast het acteren ook toe op reizen. Voor de BBC maakt hij indrukwekkende reisprogramma's zoals 'Around The world In 80 Days' en 'Pole to Pole'. Nu komt Palin met het boek Erebus waarin hij een van zijn grootste reisverhalen tot leven brengt. - Winnaar 'The Talent Project': Avanaysa Neida De negentienjarige Avanaysa Neida heeft afgelopen vrijdag The Talent Project gewonnen. Met Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen in de jury van het programma werden de jonge talenten klaar gemaakt voor het grote werk. Vanavond zingt ze in een intieme setting. - Fred Boot en Henriëtte Tol Fred Boot begon bijna 15 jaar geleden aan een avontuur dat tot op de dag van vandaag voortduurt: hij is producent van Soldaat van Oranje, de langstlopende musical van Nederland. Onlangs kreeg hij een lintje voor zijn enorme bijdrage aan het her- en gedenken van de Tweede Wereldoorlog. Vanavond zit Fred Boot samen met actrice Henriëtte Tol aan tafel. - Lex Uiting Cashgeld verdwijnt in rap tempo uit onze samenleving. De Nederlandsche Bank waarschuwt dat deze ontwikkeling niet zonder risico is. Coen Voormeulen, directeur cash, waarschuwt voor onder andere hackers en storingen. Lex Uiting is vandaag op onderzoek gegaan en vertelt vanavond zijn bevindingen. - Lotte Schipper en Julia Matser Minister Ingrid van Engelshoven (D66) wil de rente op studieleningen verhogen. De jongerenafdelingen van politieke partijen hebben hier felle kritiek op. Voor de jongerentak van het CDA, de CDJA wil dit plan snel voorkomen. Lotte Schipper (CDJA) en Julia Matser (DWARS, jongerentak van GroenLinks) reageren vanavond aan tafel op het plan.

Ma 29 oktober 2018 | 22:31 RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Peter van der Vorst

29/10/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Peter van der Vorst en Jan Willem Poot Peter van der Vorst begint aan zijn vijfde seizoen Verslaafd. In het programma biedt Van der Vorst de helpende hand aan...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Peter van der Vorst en Jan Willem Poot Peter van der Vorst begint aan zijn vijfde seizoen Verslaafd. In het programma biedt Van der Vorst de helpende hand aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden. In deze reeks van ‘Verslaafd!’ draait het niet alleen om drank- en drugsverslaafden, maar behoort ook een gameverslaving tot de cases. Van der Vorst schuift vanavond samen met directeur Jan Willem Poot van de Yes We Can-kliniek aan. - Michael Palin Palin is wereldberoemd als een van de bedenkers en leden van Monty Python's Flying Circus. Vanaf de jaren '80 legt Palin zich naast het acteren ook toe op reizen. Voor de BBC maakt hij indrukwekkende reisprogramma's zoals 'Around The world In 80 Days' en 'Pole to Pole'. Nu komt Palin met het boek Erebus waarin hij een van zijn grootste reisverhalen tot leven brengt. - Winnaar 'The Talent Project': Avanaysa Neida De negentienjarige Avanaysa Neida heeft afgelopen vrijdag The Talent Project gewonnen. Met Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen in de jury van het programma werden de jonge talenten klaar gemaakt voor het grote werk. Vanavond zingt ze in een intieme setting. - Fred Boot en Henriëtte Tol Fred Boot begon bijna 15 jaar geleden aan een avontuur dat tot op de dag van vandaag voortduurt: hij is producent van Soldaat van Oranje, de langstlopende musical van Nederland. Onlangs kreeg hij een lintje voor zijn enorme bijdrage aan het her- en gedenken van de Tweede Wereldoorlog. Vanavond zit Fred Boot samen met actrice Henriëtte Tol aan tafel. - Lex Uiting Cashgeld verdwijnt in rap tempo uit onze samenleving. De Nederlandsche Bank waarschuwt dat deze ontwikkeling niet zonder risico is. Coen Voormeulen, directeur cash, waarschuwt voor onder andere hackers en storingen. Lex Uiting is vandaag op onderzoek gegaan en vertelt vanavond zijn bevindingen. - Lotte Schipper en Julia Matser Minister Ingrid van Engelshoven (D66) wil de rente op studieleningen verhogen. De jongerenafdelingen van politieke partijen hebben hier felle kritiek op. Voor de jongerentak van het CDA, de CDJA wil dit plan snel voorkomen. Lotte Schipper (CDJA) en Julia Matser (DWARS, jongerentak van GroenLinks) reageren vanavond aan tafel op het plan.

Ma 22 oktober 2018 | 22:15 Terug: Anita wordt Opgenomen

22/10/18 - Documentaire, Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de...

Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven. Anita Witzier leeft in deze serie mee met de gedetineerden en medewerkers van de vrouwengevangenis en gaat het gesprek met hen aan. De afleveringen zijn elke maandag rond 22:15 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering komt Anita de gevangenis binnen op de afdeling visitatie en wordt ze zelf ook uitgebreid gecontroleerd op drugs en andere smokkelwaar. Daarna maakt ze kennis met de gedetineerden in het huis van bewaring. Hier ontmoet ze gedetineerde Carola, die haar man heeft bedreigd met een broodmes omdat hij naar de hoeren was geweest, en Ingrid die wordt verdacht van de moord op haar schoonmoeder, maar volhoudt onschuldig te zijn. In het gevangenisgedeelte ontmoet Anita Feride. Zij zit een straf uit van 10 jaar, omdat ze door haar gewelddadige man werd gedwongen om iemand van het leven te beroven.

Ma 8 oktober 2018 | 10:00 Buitenhof: o.a. arrestatie Russische spionnen

08/10/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vandaag onder andere in Buitenhof: Arrestatie Russische spionnen De ongekend openhartige persconferentie over de arrestatie van vier Russische spionnen eerder dit jaar in Den Haag was...

Herhaling. Vandaag onder andere in Buitenhof: - Arrestatie Russische spionnen De ongekend openhartige persconferentie over de arrestatie van vier Russische spionnen eerder dit jaar in Den Haag was wereldnieuws. In Buitenhof praten we over de achtergronden van de gezamenlijke operatie van Nederlandse en Britse veiligheidsdiensten. - Ingrid van Engelshoven Een gesprek met onderwijsminister Ingrid van Engelshoven. Moet er iets gebeuren aan de toevloed van buitenlandse studenten aan Nederlandse universiteiten? En hoe moet het verder met haar partij, D66, die maar niet uit het dal klimt? - American Jail Nadat zijn beste vriend van de middelbare school zelfmoord heeft gepleegd, gaat de Amerikaanse regisseur en Oscarwinnaar Roger Ross Williams terug naar zijn geboorteplaats. Bijna al zijn vrienden van vroeger blijken in de gevangenis te hebben gezeten of zitten daar nu nog steeds. Waarom is het leven van Williams zo anders is gelopen dan dat van zijn vrienden? In de documentaire American Jail gaat Williams op onderzoek uit. Hij houdt daarbij het Amerikaanse gevangenissysteem kritisch tegen het licht. In Buitenhof vertelt Williams over de uitzichtloze carrousel waar vooral zwarte Amerikanen in terecht zijn gekomen.

Ma 8 oktober 2018 | 01:55 Buitenhof: o.a. arrestatie Russische spionnen

08/10/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vandaag onder andere in Buitenhof: Arrestatie Russische spionnen De ongekend openhartige persconferentie over de arrestatie van vier Russische spionnen eerder dit jaar in Den Haag was...

Herhaling. Vandaag onder andere in Buitenhof: - Arrestatie Russische spionnen De ongekend openhartige persconferentie over de arrestatie van vier Russische spionnen eerder dit jaar in Den Haag was wereldnieuws. In Buitenhof praten we over de achtergronden van de gezamenlijke operatie van Nederlandse en Britse veiligheidsdiensten. - Ingrid van Engelshoven Een gesprek met onderwijsminister Ingrid van Engelshoven. Moet er iets gebeuren aan de toevloed van buitenlandse studenten aan Nederlandse universiteiten? En hoe moet het verder met haar partij, D66, die maar niet uit het dal klimt? - American Jail Nadat zijn beste vriend van de middelbare school zelfmoord heeft gepleegd, gaat de Amerikaanse regisseur en Oscarwinnaar Roger Ross Williams terug naar zijn geboorteplaats. Bijna al zijn vrienden van vroeger blijken in de gevangenis te hebben gezeten of zitten daar nu nog steeds. Waarom is het leven van Williams zo anders is gelopen dan dat van zijn vrienden? In de documentaire American Jail gaat Williams op onderzoek uit. Hij houdt daarbij het Amerikaanse gevangenissysteem kritisch tegen het licht. In Buitenhof vertelt Williams over de uitzichtloze carrousel waar vooral zwarte Amerikanen in terecht zijn gekomen.

Zo 7 oktober 2018 | 15:30 Buitenhof: o.a. arrestatie Russische spionnen

07/10/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vandaag onder andere in Buitenhof: Arrestatie Russische spionnen De ongekend openhartige persconferentie over de arrestatie van vier Russische spionnen eerder dit jaar in Den Haag was...

Herhaling. Vandaag onder andere in Buitenhof: - Arrestatie Russische spionnen De ongekend openhartige persconferentie over de arrestatie van vier Russische spionnen eerder dit jaar in Den Haag was wereldnieuws. In Buitenhof praten we over de achtergronden van de gezamenlijke operatie van Nederlandse en Britse veiligheidsdiensten. - Ingrid van Engelshoven Een gesprek met onderwijsminister Ingrid van Engelshoven. Moet er iets gebeuren aan de toevloed van buitenlandse studenten aan Nederlandse universiteiten? En hoe moet het verder met haar partij, D66, die maar niet uit het dal klimt? - American Jail Nadat zijn beste vriend van de middelbare school zelfmoord heeft gepleegd, gaat de Amerikaanse regisseur en Oscarwinnaar Roger Ross Williams terug naar zijn geboorteplaats. Bijna al zijn vrienden van vroeger blijken in de gevangenis te hebben gezeten of zitten daar nu nog steeds. Waarom is het leven van Williams zo anders is gelopen dan dat van zijn vrienden? In de documentaire American Jail gaat Williams op onderzoek uit. Hij houdt daarbij het Amerikaanse gevangenissysteem kritisch tegen het licht. In Buitenhof vertelt Williams over de uitzichtloze carrousel waar vooral zwarte Amerikanen in terecht zijn gekomen.

Zo 7 oktober 2018 | 12:10 Buitenhof: o.a. arrestatie Russische spionnen

07/10/18 - Actualiteitenmagazine, Vandaag onder andere in Buitenhof: Arrestatie Russische spionnen De ongekend openhartige persconferentie over de arrestatie van vier Russische spionnen eerder dit jaar in Den Haag was wereldnieuws. In...

Vandaag onder andere in Buitenhof: Arrestatie Russische spionnen De ongekend openhartige persconferentie over de arrestatie van vier Russische spionnen eerder dit jaar in Den Haag was wereldnieuws. In Buitenhof praten we over de achtergronden van de gezamenlijke operatie van Nederlandse en Britse veiligheidsdiensten. Ingrid van Engelshoven Een gesprek met onderwijsminister Ingrid van Engelshoven. Moet er iets gebeuren aan de toevloed van buitenlandse studenten aan Nederlandse universiteiten? En hoe moet het verder met haar partij, D66, die maar niet uit het dal klimt? American Jail Nadat zijn beste vriend van de middelbare school zelfmoord heeft gepleegd, gaat de Amerikaanse regisseur en Oscarwinnaar Roger Ross Williams terug naar zijn geboorteplaats. Bijna al zijn vrienden van vroeger blijken in de gevangenis te hebben gezeten of zitten daar nu nog steeds. Waarom is het leven van Williams zo anders is gelopen dan dat van zijn vrienden? In de documentaire American Jail gaat Williams op onderzoek uit. Hij houdt daarbij het Amerikaanse gevangenissysteem kritisch tegen het licht. In Buitenhof vertelt Williams over de uitzichtloze carrousel waar vooral zwarte Amerikanen in terecht zijn gekomen.

Do 27 september 2018 | 01:25 EenVandaag: o.a. stop subsidie zwangerschapsadvies organisatie Siriz

27/09/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Tweede Kamer: stop subsidie zwangerschapsadvies organisatie Siriz Het kabinet moet de subsidie aan Stichting Siriz die advies geeft over zwangerschap en...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Tweede Kamer: stop subsidie zwangerschapsadvies organisatie Siriz Het kabinet moet de subsidie aan Stichting Siriz - die advies geeft over zwangerschap en abortus- per direct stopzetten. Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer wil dat Staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid ingrijpt. Dit blijkt uit een rondgang van tv-programma EenVandaag. Ook stellen artsenorganisaties NHG en NVOG dat Siriz foutief medische informatie verstrekt aan zwangere vrouwen. De hulporganisatie Siriz geeft onder meer ondersteuning en zorg aan meisjes en vrouwen die onbedoeld of ongewenst zwanger zijn. Het is een zusterorganisatie van het VBOK, de Vereniging ter Bescherming van het Ongeboren Kind, en heeft een streng christelijke achtergrond. Dit jaar ontving de hulporganisatie 1,7 miljoen euro van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport - ‘Historisch amfibievliegtuig moet in Nederland blijven’ Het historische amfibievliegtuig Catalina moet in Nederland blijven en daar moet minister Ingrid van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap voor zorgen. Dat vinden een aantal partijen die zich inspannen om het vliegtuig in Nederland te houden. De tijd begint te dringen: de Catalina staat al enige tijd te koop en de huidige eigenaar heeft een mondelinge overeenkomst met een potentiële Amerikaanse koper. Op 9 oktober staat de overdracht gepland. Maar het vliegtuig is van zulke historische waarde voor Nederland, dat het hier moet blijven. Dat vinden een aantal organisaties zoals Erfgoedvereniging Bond Heemschut, de Koninklijke Stichting Defensiemusea en de Nationale Federatie Historische Luchtvaart. Zij hebben de minister een brandbrief gestuurd met de vraag het vliegtuig van 1,5 miljoen euro te kopen. - Ex-president Puigdemont: 'Onafhankelijkheid Catalonië dichterbij dan ooit' “Ik ben niet bang om nog jaren buiten Catalonië te leven, en elke dag als ik wakker word denk ik: dit is mijn laatste dag in ballingschap", aldus Carles Puigdemont in een interview met EenVandaag. De voormalige regiopresident van Catalonië zwerft nu al bijna een jaar door Europa om uit de Spaanse cel te blijven. Intussen zoekt hij Europese steun voor zijn onafhankelijkheidsstreven.

Wo 26 september 2018 | 18:15 EenVandaag: o.a. stop subsidie zwangerschapsadvies organisatie Siriz

26/09/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Tweede Kamer: stop subsidie zwangerschapsadvies organisatie Siriz Het kabinet moet de subsidie aan Stichting Siriz die advies geeft over zwangerschap en abortus...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Tweede Kamer: stop subsidie zwangerschapsadvies organisatie Siriz Het kabinet moet de subsidie aan Stichting Siriz - die advies geeft over zwangerschap en abortus- per direct stopzetten. Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer wil dat Staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid ingrijpt. Dit blijkt uit een rondgang van tv-programma EenVandaag. Ook stellen artsenorganisaties NHG en NVOG dat Siriz foutief medische informatie verstrekt aan zwangere vrouwen. De hulporganisatie Siriz geeft onder meer ondersteuning en zorg aan meisjes en vrouwen die onbedoeld of ongewenst zwanger zijn. Het is een zusterorganisatie van het VBOK, de Vereniging ter Bescherming van het Ongeboren Kind, en heeft een streng christelijke achtergrond. Dit jaar ontving de hulporganisatie 1,7 miljoen euro van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport - ‘Historisch amfibievliegtuig moet in Nederland blijven’ Het historische amfibievliegtuig Catalina moet in Nederland blijven en daar moet minister Ingrid van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap voor zorgen. Dat vinden een aantal partijen die zich inspannen om het vliegtuig in Nederland te houden. De tijd begint te dringen: de Catalina staat al enige tijd te koop en de huidige eigenaar heeft een mondelinge overeenkomst met een potentiële Amerikaanse koper. Op 9 oktober staat de overdracht gepland. Maar het vliegtuig is van zulke historische waarde voor Nederland, dat het hier moet blijven. Dat vinden een aantal organisaties zoals Erfgoedvereniging Bond Heemschut, de Koninklijke Stichting Defensiemusea en de Nationale Federatie Historische Luchtvaart. Zij hebben de minister een brandbrief gestuurd met de vraag het vliegtuig van 1,5 miljoen euro te kopen. - Ex-president Puigdemont: 'Onafhankelijkheid Catalonië dichterbij dan ooit' “Ik ben niet bang om nog jaren buiten Catalonië te leven, en elke dag als ik wakker word denk ik: dit is mijn laatste dag in ballingschap", aldus Carles Puigdemont in een interview met EenVandaag. De voormalige regiopresident van Catalonië zwerft nu al bijna een jaar door Europa om uit de Spaanse cel te blijven. Intussen zoekt hij Europese steun voor zijn onafhankelijkheidsstreven.

Vr 7 september 2018 | 01:35 Nieuwsuur: o.a. administratieve oppositie in het Witte Huis

07/09/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Administratieve oppositie in het Witte Huis Binnen de Amerikaanse regering wordt 'stil verzet' gevoerd tegen president Donald Trump. Dat schrijft een...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Administratieve oppositie in het Witte Huis Binnen de Amerikaanse regering wordt 'stil verzet' gevoerd tegen president Donald Trump. Dat schrijft een anonieme hooggeplaatste functionaris in het Witte Huis in een ingezonden stuk in The New York Times. Volgens de auteur doen veel hoge regeringsmedewerkers alles wat ze kunnen om Trump, die in hun ogen verkeerde beslissingen neemt, te dwarsbomen. "We proberen te doen wat goed is, zelfs als Donald Trump dat niet doet." Het handelen van Trump is "schadelijk voor de gezondheid van ons land", aldus de functionaris. Eerder deze week bleek uit een nog uit te komen boek van journalist Bob Woodward dat de adviseurs van Trump amper vertrouwen hebben in zijn capaciteiten. - ING op het matje President-commissaris Hans Wijers van ING moet vandaag in Den Haag tekst en uitleg geven aan minister van Financiën Wopke Hoekstra over de witwaspraktijken bij zijn bank. De minister is zeer ontstemd en ziet het als een nieuwe 'deuk' in het maatschappelijk vertrouwen in de bankensector. Deze week werd bekend dat de bank 775 miljoen moet betalen omdat er te weinig werd gedaan om fraude te voorkomen. ING zegt maatregelen te hebben genomen tegen een tiental medewerkers "van wie kon worden verwacht dat ze meer zouden doen" tegen financiële criminaliteit door klanten. - De invloed van Peter Altmaier, de Duitse minister van economische zaken Hij is de meest invloedrijke politicus naast bondskanselier Angela Merkel en is op alle lastige dossiers haar 'brandweerman': Peter Altmaier. Sinds een half jaar de Duitse minister van economische zaken. In die functie is hij op bezoek in Nederland. - Stijgend aantal infecties meningokokken Steeds meer mensen laten hun tienerkinderen vrijwillig vaccineren tegen de meningokokkenbacterie. Aanleiding is het stijgende aantal besmettingen. Ingrid Westra heeft haar tweeling van bijna 16 vrijwillig laten vaccineren. "Een klasgenootje van mijn dochter is gestorven aan meningokokken. Ze waren bevriend en dan komt het heel dichtbij", zegt ze. Is er reden voor paniek? - Nieuwsuur Sport Voetbal: Nederland-Peru Voetbal: Nations Legaue, Duitsland-Frankrijk

Vr 7 september 2018 | 00:45 Nieuwsuur: o.a. administratieve oppositie in het Witte Huis

07/09/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Administratieve oppositie in het Witte Huis Binnen de Amerikaanse regering wordt 'stil verzet' gevoerd tegen president Donald Trump. Dat schrijft een...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Administratieve oppositie in het Witte Huis Binnen de Amerikaanse regering wordt 'stil verzet' gevoerd tegen president Donald Trump. Dat schrijft een anonieme hooggeplaatste functionaris in het Witte Huis in een ingezonden stuk in The New York Times. Volgens de auteur doen veel hoge regeringsmedewerkers alles wat ze kunnen om Trump, die in hun ogen verkeerde beslissingen neemt, te dwarsbomen. "We proberen te doen wat goed is, zelfs als Donald Trump dat niet doet." Het handelen van Trump is "schadelijk voor de gezondheid van ons land", aldus de functionaris. Eerder deze week bleek uit een nog uit te komen boek van journalist Bob Woodward dat de adviseurs van Trump amper vertrouwen hebben in zijn capaciteiten. - ING op het matje President-commissaris Hans Wijers van ING moet vandaag in Den Haag tekst en uitleg geven aan minister van Financiën Wopke Hoekstra over de witwaspraktijken bij zijn bank. De minister is zeer ontstemd en ziet het als een nieuwe 'deuk' in het maatschappelijk vertrouwen in de bankensector. Deze week werd bekend dat de bank 775 miljoen moet betalen omdat er te weinig werd gedaan om fraude te voorkomen. ING zegt maatregelen te hebben genomen tegen een tiental medewerkers "van wie kon worden verwacht dat ze meer zouden doen" tegen financiële criminaliteit door klanten. - De invloed van Peter Altmaier, de Duitse minister van economische zaken Hij is de meest invloedrijke politicus naast bondskanselier Angela Merkel en is op alle lastige dossiers haar 'brandweerman': Peter Altmaier. Sinds een half jaar de Duitse minister van economische zaken. In die functie is hij op bezoek in Nederland. - Stijgend aantal infecties meningokokken Steeds meer mensen laten hun tienerkinderen vrijwillig vaccineren tegen de meningokokkenbacterie. Aanleiding is het stijgende aantal besmettingen. Ingrid Westra heeft haar tweeling van bijna 16 vrijwillig laten vaccineren. "Een klasgenootje van mijn dochter is gestorven aan meningokokken. Ze waren bevriend en dan komt het heel dichtbij", zegt ze. Is er reden voor paniek? - Nieuwsuur Sport Voetbal: Nederland-Peru Voetbal: Nations Legaue, Duitsland-Frankrijk

Do 6 september 2018 | 22:00 Nieuwsuur: o.a. administratieve oppositie in het Witte Huis

06/09/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Administratieve oppositie in het Witte Huis Binnen de Amerikaanse regering wordt 'stil verzet' gevoerd tegen president Donald Trump. Dat schrijft een anonieme...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Administratieve oppositie in het Witte Huis Binnen de Amerikaanse regering wordt 'stil verzet' gevoerd tegen president Donald Trump. Dat schrijft een anonieme hooggeplaatste functionaris in het Witte Huis in een ingezonden stuk in The New York Times. Volgens de auteur doen veel hoge regeringsmedewerkers alles wat ze kunnen om Trump, die in hun ogen verkeerde beslissingen neemt, te dwarsbomen. "We proberen te doen wat goed is, zelfs als Donald Trump dat niet doet." Het handelen van Trump is "schadelijk voor de gezondheid van ons land", aldus de functionaris. Eerder deze week bleek uit een nog uit te komen boek van journalist Bob Woodward dat de adviseurs van Trump amper vertrouwen hebben in zijn capaciteiten. - ING op het matje President-commissaris Hans Wijers van ING moet vandaag in Den Haag tekst en uitleg geven aan minister van Financiën Wopke Hoekstra over de witwaspraktijken bij zijn bank. De minister is zeer ontstemd en ziet het als een nieuwe 'deuk' in het maatschappelijk vertrouwen in de bankensector. Deze week werd bekend dat de bank 775 miljoen moet betalen omdat er te weinig werd gedaan om fraude te voorkomen. ING zegt maatregelen te hebben genomen tegen een tiental medewerkers "van wie kon worden verwacht dat ze meer zouden doen" tegen financiële criminaliteit door klanten. - De invloed van Peter Altmaier, de Duitse minister van economische zaken Hij is de meest invloedrijke politicus naast bondskanselier Angela Merkel en is op alle lastige dossiers haar 'brandweerman': Peter Altmaier. Sinds een half jaar de Duitse minister van economische zaken. In die functie is hij op bezoek in Nederland. - Stijgend aantal infecties meningokokken Steeds meer mensen laten hun tienerkinderen vrijwillig vaccineren tegen de meningokokkenbacterie. Aanleiding is het stijgende aantal besmettingen. Ingrid Westra heeft haar tweeling van bijna 16 vrijwillig laten vaccineren. "Een klasgenootje van mijn dochter is gestorven aan meningokokken. Ze waren bevriend en dan komt het heel dichtbij", zegt ze. Is er reden voor paniek? - Nieuwsuur Sport Voetbal: Nederland-Peru Voetbal: Nations Legaue, Duitsland-Frankrijk

Wo 29 augustus 2018 | 15:20 Laat op één: o.a. Wouter Bos

29/08/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Laat op één: Wouter Bos Erik Scherder Jeffrey Stuut Mattie Valk Marieke Elsinga Angela de Jong Ingrid van Engelshoven

Herhaling. Vanavond onder andere in Laat op één: - Wouter Bos - Erik Scherder - Jeffrey Stuut - Mattie Valk - Marieke Elsinga - Angela de Jong - Ingrid van Engelshoven

Wo 29 augustus 2018 | 00:25 Laat op één: o.a. Wouter Bos

29/08/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Laat op één: Wouter Bos Erik Scherder Jeffrey Stuut Mattie Valk Marieke Elsinga Angela de Jong Ingrid van Engelshoven

Herhaling. Vanavond onder andere in Laat op één: - Wouter Bos - Erik Scherder - Jeffrey Stuut - Mattie Valk - Marieke Elsinga - Angela de Jong - Ingrid van Engelshoven

Di 28 augustus 2018 | 23:05 Laat op één: o.a. Wouter Bos

28/08/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Laat op één: Wouter Bos Erik Scherder Jeffrey Stuut Mattie Valk Marieke Elsinga Angela de Jong Ingrid van Engelshoven

Vanavond onder andere in Laat op één: - Wouter Bos - Erik Scherder - Jeffrey Stuut - Mattie Valk - Marieke Elsinga - Angela de Jong - Ingrid van Engelshoven

Do 23 augustus 2018 | 16:00 Laat op één: o.a. Peter R. de Vries

23/08/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere te gast in Laat op één: Peter R. de Vries Jan Eland Ingrid Schäfer Poels Olivier Richters Carolien Spaans Alain Caron Daan Faber

Herhaling. Vanavond onder andere te gast in Laat op één: - Peter R. de Vries - Jan Eland - Ingrid Schäfer-Poels - Olivier Richters - Carolien Spaans - Alain Caron - Daan Faber

Do 23 augustus 2018 | 12:00 Laat op één: o.a. Peter R. de Vries

23/08/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere te gast in Laat op één: Peter R. de Vries Jan Eland Ingrid Schäfer Poels Olivier Richters Carolien Spaans Alain Caron Daan Faber

Herhaling. Vanavond onder andere te gast in Laat op één: - Peter R. de Vries - Jan Eland - Ingrid Schäfer-Poels - Olivier Richters - Carolien Spaans - Alain Caron - Daan Faber

Do 23 augustus 2018 | 00:25 Laat op één: o.a. Peter R. de Vries

23/08/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere te gast in Laat op één: Peter R. de Vries Jan Eland Ingrid Schäfer Poels Olivier Richters Carolien Spaans Alain Caron Daan Faber

Herhaling. Vanavond onder andere te gast in Laat op één: - Peter R. de Vries - Jan Eland - Ingrid Schäfer-Poels - Olivier Richters - Carolien Spaans - Alain Caron - Daan Faber

Wo 22 augustus 2018 | 23:05 Laat op één: o.a. Peter R. de Vries

22/08/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere te gast in Laat op één: Peter R. de Vries Jan Eland Ingrid Schäfer Poels Olivier Richters Carolien Spaans Alain Caron Daan Faber

Vanavond onder andere te gast in Laat op één: - Peter R. de Vries - Jan Eland - Ingrid Schäfer-Poels - Olivier Richters - Carolien Spaans - Alain Caron - Daan Faber

Vr 3 augustus 2018 | 19:05 Live: M met Ingrid van Engelshoven en Kajsa Ollongren

03/08/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond in M: Ingrid van Engelshoven en Kajsa Ollongren Vanavond zijn minister Ingrid van Engelshoven en minister Kajsa Ollongren te gast over Amsterdam Pride. De ministers varen aankomende zaterdag...

Vanavond in M: - Ingrid van Engelshoven en Kajsa Ollongren Vanavond zijn minister Ingrid van Engelshoven en minister Kajsa Ollongren te gast over Amsterdam Pride. De ministers varen aankomende zaterdag mee met de Canal Parade, maar hoe staat de LHBTI-emancipatie er eigenlijk voor in Nederland? - Milan van Dongen We waren er niet bij op het EK voetbal en we waren er niet bij op het WK. Het Nederlands voetbal bevindt zich in een dal. Gaat dat nog goedkomen? Sport-presentator Milan van Dongen over de nieuwe generatie voetballers. - M-Panel Elke vrijdag, neemt in wisselende samenstelling, het M-Panel de week met ons door. Wat viel ons op? Waar wíllen we over praten? Vanavond geven politica Samira Bouchibti, programmamaker Clarice Gargard en presentatrice Catherine Keyl hun visie op het nieuws.

Zo 24 juni 2018 | 12:10 Terug: Het Filosofisch Kwintet

24/06/18 - Praatprogramma, Het praatprogramma Het Filosofisch Kwintet, gepresenteerd door Clairy Polak, is vanaf vandaag terug op NPO 1. Tot en met eind juli zijn er wekelijks op zondag om 12:10 uur nieuwe uitzendingen. Vandaag...

Het praatprogramma Het Filosofisch Kwintet, gepresenteerd door Clairy Polak, is vanaf vandaag terug op NPO 1. Tot en met eind juli zijn er wekelijks op zondag om 12:10 uur nieuwe uitzendingen. Vandaag gaat het over overbevolking. Spreken over overbevolking blijkt nog steeds taboe. Het Filosofisch Kwintet probeert dit stilzwijgen te doorbreken. Zijn we eigenlijk al met teveel op een moderne ark van Noach of maken we elkaar alleen maar bang met ondoordachte doemscenario's? Een gesprek met, naast Philipp Blom, Marc Davidson, hoogleraar filosofie van duurzame ontwikkeling. Davidson begeeft zich op het grensvlak van ethiek, economie en ecologie. Verder: Ingrid Robeyns, hoogleraar ethiek van instituties. Zij doet onderzoek in de toegepaste ethiek en politieke filosofie, vooral over sociale rechtvaardigheid. En: Kiza Magendane, beleidsondernemer en freelanceschrijver. Hij werkt aan zijn eerste boek over de Nederlandse identiteit.

Ma 18 juni 2018 | 19:25 Nieuw: Opium op Oerol

18/06/18 - Cultuurmagazine, AVROTROS doet verslag van het jaarlijkse theater en muziekfestival Oerol op Terschelling. Ilse Warringa en Diederik Ebbinge, onder andere bekend van de succesvolle tv serie De Luizenmoeder, zijn samen...

AVROTROS doet verslag van het jaarlijkse theater- en muziekfestival Oerol op Terschelling. Ilse Warringa en Diederik Ebbinge, onder andere bekend van de succesvolle tv-serie De Luizenmoeder, zijn samen met documentairemaker Ruben Terlou (Door het hart van China) te gast in de eerste aflevering van Opium op Oerol. Later in de week schuiven kleinkunstenaar Huub van der Lubbe, rapper Typhoon, minister van Cultuur Ingrid van Engelshoven, cabaretière Brigitte Kaandorp en oud-voetbaltrainer Foppe de Haan aan bij Cornald Maas. Cornald Maas ontvangt vijf avonden lang live in de duinen op het eiland diverse gasten. Zij bezoeken op zijn verzoek een theatervoorstelling en dompelen zich onder in de beleving van Oerol. Cabaretière en zangeres Kiki Schippers brengt elke dag een ode aan Oerol en er is dagelijks een muzikaal optreden. De week ziet er als volgt uit: - Maandag 18 juni: Ilse Warringa, Diederik Ebbinge en Ruben Terlou - Dinsdag 19 juni: Ingrid van Engelshoven - Woensdag 20 juni: Huub van der Lubbe en Typhoon - Donderdag 21 juni: Brigitte Kaandorp en Typhoon - Vrijdag 22 juni: Foppe de Haan

Vr 8 juni 2018 | 11:30 M: o.a. Frank Snoeks

08/06/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere te gast in M: NOS commentatoren Frank Snoeks en Jeroen Elshoff vertrekken volgende week naar Rusland voor het WK. We spreken met hen over de maanden voorbereiding die...

Herhaling. Vanavond onder andere te gast in M: - NOS-commentatoren Frank Snoeks en Jeroen Elshoff vertrekken volgende week naar Rusland voor het WK. We spreken met hen over de maanden voorbereiding die hieraan voorafgingen. - Het jongste zusje van Koningin Máxima, Inés Zorreguita is onverwachts overleden. We praten vanavond hierover met royaltydeskundige Justine Marcella en nieuwslezeres Astrid Kersseboom. - Rellen, ruzies en omstreden grappen zorgden voor veel ophef rond Voetbal Inside. Voor bestsellerauteur Michel van Egmond reden genoeg voor een spannend boek vol persoonlijke mailwisselingen. Vanavond is hij te gast samen met voormalig RTL 7-‘directeurtje’ Marco Louwerens. - Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen Ingrid van Engelshoven is een van de drukst bezette vrouwen van ons land. Maar wie is zij nou eigenlijk? Vanavond leren we haar kennen!

Vr 8 juni 2018 | 04:20 M: o.a. Frank Snoeks

08/06/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere te gast in M: NOS commentatoren Frank Snoeks en Jeroen Elshoff vertrekken volgende week naar Rusland voor het WK. We spreken met hen over de maanden voorbereiding die...

Herhaling. Vanavond onder andere te gast in M: - NOS-commentatoren Frank Snoeks en Jeroen Elshoff vertrekken volgende week naar Rusland voor het WK. We spreken met hen over de maanden voorbereiding die hieraan voorafgingen. - Het jongste zusje van Koningin Máxima, Inés Zorreguita is onverwachts overleden. We praten vanavond hierover met royaltydeskundige Justine Marcella en nieuwslezeres Astrid Kersseboom. - Rellen, ruzies en omstreden grappen zorgden voor veel ophef rond Voetbal Inside. Voor bestsellerauteur Michel van Egmond reden genoeg voor een spannend boek vol persoonlijke mailwisselingen. Vanavond is hij te gast samen met voormalig RTL 7-‘directeurtje’ Marco Louwerens. - Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen Ingrid van Engelshoven is een van de drukst bezette vrouwen van ons land. Maar wie is zij nou eigenlijk? Vanavond leren we haar kennen!

Vr 8 juni 2018 | 03:30 M: o.a. Frank Snoeks

08/06/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere te gast in M: NOS commentatoren Frank Snoeks en Jeroen Elshoff vertrekken volgende week naar Rusland voor het WK. We spreken met hen over de maanden voorbereiding die...

Herhaling. Vanavond onder andere te gast in M: - NOS-commentatoren Frank Snoeks en Jeroen Elshoff vertrekken volgende week naar Rusland voor het WK. We spreken met hen over de maanden voorbereiding die hieraan voorafgingen. - Het jongste zusje van Koningin Máxima, Inés Zorreguita is onverwachts overleden. We praten vanavond hierover met royaltydeskundige Justine Marcella en nieuwslezeres Astrid Kersseboom. - Rellen, ruzies en omstreden grappen zorgden voor veel ophef rond Voetbal Inside. Voor bestsellerauteur Michel van Egmond reden genoeg voor een spannend boek vol persoonlijke mailwisselingen. Vanavond is hij te gast samen met voormalig RTL 7-‘directeurtje’ Marco Louwerens. - Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen Ingrid van Engelshoven is een van de drukst bezette vrouwen van ons land. Maar wie is zij nou eigenlijk? Vanavond leren we haar kennen!

Vr 8 juni 2018 | 02:35 M: o.a. Frank Snoeks

08/06/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere te gast in M: NOS commentatoren Frank Snoeks en Jeroen Elshoff vertrekken volgende week naar Rusland voor het WK. We spreken met hen over de maanden voorbereiding die...

Herhaling. Vanavond onder andere te gast in M: - NOS-commentatoren Frank Snoeks en Jeroen Elshoff vertrekken volgende week naar Rusland voor het WK. We spreken met hen over de maanden voorbereiding die hieraan voorafgingen. - Het jongste zusje van Koningin Máxima, Inés Zorreguita is onverwachts overleden. We praten vanavond hierover met royaltydeskundige Justine Marcella en nieuwslezeres Astrid Kersseboom. - Rellen, ruzies en omstreden grappen zorgden voor veel ophef rond Voetbal Inside. Voor bestsellerauteur Michel van Egmond reden genoeg voor een spannend boek vol persoonlijke mailwisselingen. Vanavond is hij te gast samen met voormalig RTL 7-‘directeurtje’ Marco Louwerens. - Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen Ingrid van Engelshoven is een van de drukst bezette vrouwen van ons land. Maar wie is zij nou eigenlijk? Vanavond leren we haar kennen!

Vr 8 juni 2018 | 01:45 M: o.a. Frank Snoeks

08/06/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere te gast in M: NOS commentatoren Frank Snoeks en Jeroen Elshoff vertrekken volgende week naar Rusland voor het WK. We spreken met hen over de maanden voorbereiding die...

Herhaling. Vanavond onder andere te gast in M: - NOS-commentatoren Frank Snoeks en Jeroen Elshoff vertrekken volgende week naar Rusland voor het WK. We spreken met hen over de maanden voorbereiding die hieraan voorafgingen. - Het jongste zusje van Koningin Máxima, Inés Zorreguita is onverwachts overleden. We praten vanavond hierover met royaltydeskundige Justine Marcella en nieuwslezeres Astrid Kersseboom. - Rellen, ruzies en omstreden grappen zorgden voor veel ophef rond Voetbal Inside. Voor bestsellerauteur Michel van Egmond reden genoeg voor een spannend boek vol persoonlijke mailwisselingen. Vanavond is hij te gast samen met voormalig RTL 7-‘directeurtje’ Marco Louwerens. - Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen Ingrid van Engelshoven is een van de drukst bezette vrouwen van ons land. Maar wie is zij nou eigenlijk? Vanavond leren we haar kennen!

Vr 8 juni 2018 | 00:20 M: o.a. Frank Snoeks

08/06/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere te gast in M: NOS commentatoren Frank Snoeks en Jeroen Elshoff vertrekken volgende week naar Rusland voor het WK. We spreken met hen over de maanden voorbereiding die...

Herhaling. Vanavond onder andere te gast in M: - NOS-commentatoren Frank Snoeks en Jeroen Elshoff vertrekken volgende week naar Rusland voor het WK. We spreken met hen over de maanden voorbereiding die hieraan voorafgingen. - Het jongste zusje van Koningin Máxima, Inés Zorreguita is onverwachts overleden. We praten vanavond hierover met royaltydeskundige Justine Marcella en nieuwslezeres Astrid Kersseboom. - Rellen, ruzies en omstreden grappen zorgden voor veel ophef rond Voetbal Inside. Voor bestsellerauteur Michel van Egmond reden genoeg voor een spannend boek vol persoonlijke mailwisselingen. Vanavond is hij te gast samen met voormalig RTL 7-‘directeurtje’ Marco Louwerens. - Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen Ingrid van Engelshoven is een van de drukst bezette vrouwen van ons land. Maar wie is zij nou eigenlijk? Vanavond leren we haar kennen!

Do 7 juni 2018 | 19:05 M: o.a. Frank Snoeks

07/06/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere te gast in M: NOS commentatoren Frank Snoeks en Jeroen Elshoff vertrekken volgende week naar Rusland voor het WK. We spreken met hen over de maanden voorbereiding die hieraan...

Vanavond onder andere te gast in M: - NOS-commentatoren Frank Snoeks en Jeroen Elshoff vertrekken volgende week naar Rusland voor het WK. We spreken met hen over de maanden voorbereiding die hieraan voorafgingen. - Het jongste zusje van Koningin Máxima, Inés Zorreguita is onverwachts overleden. We praten vanavond hierover met royaltydeskundige Justine Marcella en nieuwslezeres Astrid Kersseboom. - Rellen, ruzies en omstreden grappen zorgden voor veel ophef rond Voetbal Inside. Voor bestsellerauteur Michel van Egmond reden genoeg voor een spannend boek vol persoonlijke mailwisselingen. Vanavond is hij te gast samen met voormalig RTL 7-‘directeurtje’ Marco Louwerens. - Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen Ingrid van Engelshoven is een van de drukst bezette vrouwen van ons land. Maar wie is zij nou eigenlijk? Vanavond leren we haar kennen!

Zo 3 juni 2018 | 04:10 Nieuwsuur: o.a. politieke omwentelingen in Zuid-Europa

03/06/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder ander in Nieuwsuur: Politieke omwentelingen in Zuid Europa Feest in Rome vanavond: de Vijfsterrenbeweging viert dat ze voor het eerst gaat regeren. De linkse protestpartij...

Herhaling. Vanavond onder ander in Nieuwsuur: - Politieke omwentelingen in Zuid-Europa Feest in Rome vanavond: de Vijfsterrenbeweging viert dat ze voor het eerst gaat regeren. De linkse protestpartij heeft een verbond gesloten met de rechtse populisten van de Lega. Komende week gaat deze nieuwe coalitie, de eerste ooit zonder traditionele partijen, aan de slag. Tegelijk is ook de politiek in Spanje volop in beweging. Premier Rajoy moest het veld ruimen vanwege corruptieschandalen binnen zijn Partido Popular. Vanochtend is de socialist Pedro Sánchez beëdigd als premier. Wat gaan wij in Europa merken van de verschuivingen in de Spaanse en Italiaanse politiek? We spreken erover met onze correspondenten Mustafa Marghadi en Rop Zoutberg. - Het einde van dierproeven op apen? Minister Ingrid van Engelshoven van Wetenschap wil een einde maken aan dierproeven op apen. Als eerste stap heeft ze het Biomedical Primate Research Centre (BPRC) in Rijswijk gevraagd veertig procent minder dierproeven te gaan doen. Het BPRC is het grootst primatenonderzoekscentrum in Europa. Is het denkbaar dat we zonder dierproeven kunnen? In de studio dr. Martje van Fentener van Vlissingen van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. - Nieuwe oesterbanken om de Noordzee te redden Een experiment met oesterbanken op 3D-geprinte riffen: nieuw aangelegde schelpdierbanken moeten bijdragen aan een stabieler en veerkrachtiger ecosysteem in de Noordzee. Zelfs de beroepsvissers helpen mee. "Oesterbanken zijn hotspots van biodiversiteit", zegt projectleider Emilie Reuchlin-Hugenholtz van het WNF. "De soortenrijkdom is er maar liefst zestig procent hoger vergeleken met aangrenzende zandige gebieden."

Za 2 juni 2018 | 22:00 Nieuwsuur: o.a. politieke omwentelingen in Zuid-Europa

02/06/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder ander in Nieuwsuur: Politieke omwentelingen in Zuid Europa Feest in Rome vanavond: de Vijfsterrenbeweging viert dat ze voor het eerst gaat regeren. De linkse protestpartij heeft een...

Vanavond onder ander in Nieuwsuur: - Politieke omwentelingen in Zuid-Europa Feest in Rome vanavond: de Vijfsterrenbeweging viert dat ze voor het eerst gaat regeren. De linkse protestpartij heeft een verbond gesloten met de rechtse populisten van de Lega. Komende week gaat deze nieuwe coalitie, de eerste ooit zonder traditionele partijen, aan de slag. Tegelijk is ook de politiek in Spanje volop in beweging. Premier Rajoy moest het veld ruimen vanwege corruptieschandalen binnen zijn Partido Popular. Vanochtend is de socialist Pedro Sánchez beëdigd als premier. Wat gaan wij in Europa merken van de verschuivingen in de Spaanse en Italiaanse politiek? We spreken erover met onze correspondenten Mustafa Marghadi en Rop Zoutberg. - Het einde van dierproeven op apen? Minister Ingrid van Engelshoven van Wetenschap wil een einde maken aan dierproeven op apen. Als eerste stap heeft ze het Biomedical Primate Research Centre (BPRC) in Rijswijk gevraagd veertig procent minder dierproeven te gaan doen. Het BPRC is het grootst primatenonderzoekscentrum in Europa. Is het denkbaar dat we zonder dierproeven kunnen? In de studio dr. Martje van Fentener van Vlissingen van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. - Nieuwe oesterbanken om de Noordzee te redden Een experiment met oesterbanken op 3D-geprinte riffen: nieuw aangelegde schelpdierbanken moeten bijdragen aan een stabieler en veerkrachtiger ecosysteem in de Noordzee. Zelfs de beroepsvissers helpen mee. "Oesterbanken zijn hotspots van biodiversiteit", zegt projectleider Emilie Reuchlin-Hugenholtz van het WNF. "De soortenrijkdom is er maar liefst zestig procent hoger vergeleken met aangrenzende zandige gebieden."

Zo 20 mei 2018 | 08:40 Pauw: o.a. Cécile Narinx

20/05/18 - Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Cécile Narinx en Sandra Schuurhof Morgen zijn alle ogen gericht op Prins Harry en Meghan Markle en hun royal wedding. Er wordt druk gespeculeerd over de...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Cécile Narinx en Sandra Schuurhof Morgen zijn alle ogen gericht op Prins Harry en Meghan Markle en hun royal wedding. Er wordt druk gespeculeerd over de gastenlijst, optredens en natuurlijk de jurk. Royaltykenner Sandra Schuurhof en mode-expert Cécile Narinx vertellen wat we morgen kunnen verwachten. - Nico Dijkshoorn en Mark van Wonderen Loempia's met dikke plak ham. Bami met saté. Nasi goreng met saté. Zomaar drie gerechten van de menukaart van een willekeurig Chinees Indisch Restaurant. In de jaren tachtig stonden er bijna tweeduizend van in Nederland, de enige plek ter wereld die Chin. Ind. Spec. restaurants herbergt. Nu zijn er krap duizend over. Het is verdwijnend Nederlands cultuurgoed, zegt fotograaf Mark van Wonderen, die alle overgebleven restaurants op de foto zette. Schrijver/dichter Nico Dijkshoorn is net als Mark een groot liefhebber van de vergane glorie van het Chin. Ind. Spec. restaurant, hij schreef er diverse odes. Mark en Nico praten vanavond over hun gedeelde obsessie. - Geert-Jan Knoop en Carry Knoops Het wrakingsverzoek is toegewezen in de 'minder Marokkanen'-zaak van PVV-leider Wilders. Dat oordeelde de wrakingskamer in de rechtbank te Schiphol. De oorspronkelijke rechters worden vervangen door nieuwe. Advocaten Geert-Jan Knoops en Carry Knoops schuiven aan bij Pauw. - Ingrid van Huizen, Laurens Krol en Glenn Lelieveld De terugkeer van de wolf baart schapenhouders grote zorgen. Al zestig dieren vonden dit jaar de dood. Deze week was het opnieuw raak in het Groningse Marum. Ingrid van Huizen van LTO Nederland pleit voor maatregelen tegen de oprukkende wolf. Zij schuift samen met getroffen schapenhouder Lourens Krol aan in Pauw. Beiden gaan in debat met Glenn Lelieveld van Wolven in Nederland.

Za 19 mei 2018 | 00:20 Pauw: o.a. Cécile Narinx

19/05/18 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Cécile Narinx en Sandra Schuurhof Morgen zijn alle ogen gericht op Prins Harry en Meghan Markle en hun royal wedding. Er wordt druk gespeculeerd over de...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Cécile Narinx en Sandra Schuurhof Morgen zijn alle ogen gericht op Prins Harry en Meghan Markle en hun royal wedding. Er wordt druk gespeculeerd over de gastenlijst, optredens en natuurlijk de jurk. Royaltykenner Sandra Schuurhof en mode-expert Cécile Narinx vertellen wat we morgen kunnen verwachten. - Nico Dijkshoorn en Mark van Wonderen Loempia's met dikke plak ham. Bami met saté. Nasi goreng met saté. Zomaar drie gerechten van de menukaart van een willekeurig Chinees Indisch Restaurant. In de jaren tachtig stonden er bijna tweeduizend van in Nederland, de enige plek ter wereld die Chin. Ind. Spec. restaurants herbergt. Nu zijn er krap duizend over. Het is verdwijnend Nederlands cultuurgoed, zegt fotograaf Mark van Wonderen, die alle overgebleven restaurants op de foto zette. Schrijver/dichter Nico Dijkshoorn is net als Mark een groot liefhebber van de vergane glorie van het Chin. Ind. Spec. restaurant, hij schreef er diverse odes. Mark en Nico praten vanavond over hun gedeelde obsessie. - Geert-Jan Knoop en Carry Knoops Het wrakingsverzoek is toegewezen in de 'minder Marokkanen'-zaak van PVV-leider Wilders. Dat oordeelde de wrakingskamer in de rechtbank te Schiphol. De oorspronkelijke rechters worden vervangen door nieuwe. Advocaten Geert-Jan Knoops en Carry Knoops schuiven aan bij Pauw. - Ingrid van Huizen, Laurens Krol en Glenn Lelieveld De terugkeer van de wolf baart schapenhouders grote zorgen. Al zestig dieren vonden dit jaar de dood. Deze week was het opnieuw raak in het Groningse Marum. Ingrid van Huizen van LTO Nederland pleit voor maatregelen tegen de oprukkende wolf. Zij schuift samen met getroffen schapenhouder Lourens Krol aan in Pauw. Beiden gaan in debat met Glenn Lelieveld van Wolven in Nederland.

Vr 18 mei 2018 | 23:00 Pauw: o.a. Cécile Narinx

18/05/18 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in Pauw: Cécile Narinx en Sandra Schuurhof Morgen zijn alle ogen gericht op Prins Harry en Meghan Markle en hun royal wedding. Er wordt druk gespeculeerd over de gastenlijst,...

Vanavond onder andere in Pauw: - Cécile Narinx en Sandra Schuurhof Morgen zijn alle ogen gericht op Prins Harry en Meghan Markle en hun royal wedding. Er wordt druk gespeculeerd over de gastenlijst, optredens en natuurlijk de jurk. Royaltykenner Sandra Schuurhof en mode-expert Cécile Narinx vertellen wat we morgen kunnen verwachten. - Nico Dijkshoorn en Mark van Wonderen Loempia's met dikke plak ham. Bami met saté. Nasi goreng met saté. Zomaar drie gerechten van de menukaart van een willekeurig Chinees Indisch Restaurant. In de jaren tachtig stonden er bijna tweeduizend van in Nederland, de enige plek ter wereld die Chin. Ind. Spec. restaurants herbergt. Nu zijn er krap duizend over. Het is verdwijnend Nederlands cultuurgoed, zegt fotograaf Mark van Wonderen, die alle overgebleven restaurants op de foto zette. Schrijver/dichter Nico Dijkshoorn is net als Mark een groot liefhebber van de vergane glorie van het Chin. Ind. Spec. restaurant, hij schreef er diverse odes. Mark en Nico praten vanavond over hun gedeelde obsessie. - Geert-Jan Knoop en Carry Knoops Het wrakingsverzoek is toegewezen in de 'minder Marokkanen'-zaak van PVV-leider Wilders. Dat oordeelde de wrakingskamer in de rechtbank te Schiphol. De oorspronkelijke rechters worden vervangen door nieuwe. Advocaten Geert-Jan Knoops en Carry Knoops schuiven aan bij Pauw. - Ingrid van Huizen, Laurens Krol en Glenn Lelieveld De terugkeer van de wolf baart schapenhouders grote zorgen. Al zestig dieren vonden dit jaar de dood. Deze week was het opnieuw raak in het Groningse Marum. Ingrid van Huizen van LTO Nederland pleit voor maatregelen tegen de oprukkende wolf. Zij schuift samen met getroffen schapenhouder Lourens Krol aan in Pauw. Beiden gaan in debat met Glenn Lelieveld van Wolven in Nederland.

Wo 2 mei 2018 | 21:45 Docu: In het hoofd van mijn zusje IMDb: 7.9

02/05/18 - IMDB * 7.9 - Documentaire, Zelfdoding is voor veel mensen een ongrijpbaar begrip. Toch is het doodsoorzaak nummer 1 onder jongeren. Terwijl ze in de bloei van hun leven lijken te staan, besluiten ze toch om eruit te stappen....

Zelfdoding is voor veel mensen een ongrijpbaar begrip. Toch is het doodsoorzaak nummer 1 onder jongeren. Terwijl ze in de bloei van hun leven lijken te staan, besluiten ze toch om eruit te stappen. Een haast niet te begrijpen besluit. Hoe heeft dit zover kunnen komen? En welke impact heeft dit op de familieleden die achterblijven? De zus van filmmaker Ingrid Kamerling leek aan de buitenkant een vrolijke en enthousiaste jonge vrouw te zijn, maar ging gebukt onder angsten en keuzestress. Op 24-jarige leeftijd besluit ze vlak voor haar diploma-uitreiking een einde aan haar leven te maken. Kamerling, die met veel vragen achterblijft, legt haar zoektocht naar het hoe en waarom van de zelfdoding van haar zusje vast in de documentaire 'In het hoofd van mijn zusje'. Een kwetsbaar portret over het leven en de dood van een jonge vrouw. In de documentaire probeert Ingrid Kamerling door middel van familievideo's, dagboekfragmenten en interviews met familie en bekenden een beeld te krijgen van het leven van haar zus. 'In het hoofd van mijn zusje' gaat verder dan een persoonlijke verwerking van een familiedrama. Het zet vraagtekens bij de constante roep om authenticiteit en zelfontplooiing in onze huidige samenleving.

Za 7 april 2018 | 22:40 Calamity IMDb: 7.8

07/04/18 - IMDB * 7.8 - Kortfilm: Wanneer France voor het eerst de vriendin van haar zoon ontmoet, verliest ze helemaal de controle.

Kortfilm: Wanneer France voor het eerst de vriendin van haar zoon ontmoet, verliest ze helemaal de controle.

Do 5 april 2018 | 15:20 Pauw: o.a. Yentl & De Boer

05/04/18 - Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Yentl & De Boer Morgen gaat ‘Magie' in première, de nieuwe voorstelling van cabaretduo Yentl & De Boer. Hun vorige programma’s werden met waarderingssterren...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Yentl & De Boer Morgen gaat ‘Magie' in première, de nieuwe voorstelling van cabaretduo Yentl & De Boer. Hun vorige programma’s werden met waarderingssterren overladen. ‘Magie’ is een show vol bizarre personages en fraai gezongen liedjes, met als centraal thema: we willen even opgetild worden uit het alledaagse. Maar met een titel als ‘Magie’ moet er ook ruimte zijn voor toverkunst. Of dat zo is, en hoe dan, komen Christine de Boer en Yentl Schieman vanavond vertellen bij Pauw. - Diederik Jekel Voor zijn wetenschapsprogramma Focus reisde presentator Diederik Jekel naar het zuidelijkste puntje van Texas voor een bezoek aan bodyfarms, een laboratorium in de buitenlucht. De uitzending is morgenavond op tv te zien, vanavond vertelt hij erover bij Pauw. - Ingrid van Engelshoven Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ingrid van Engelshoven, is óók minister van Emancipatie. In theorie en wettelijk gaat het goed met de gelijkheid in Nederland, maar de praktijk blijft weerbarstig. Onze denkbeelden over gender, etniciteit, klasse en seksuele oriëntatie blijken minder lenig dan gehoopt. Daarom schreef ze een plan voor radicale gelijkheid tussen man en vrouw en volledige acceptatie van gender- en seksuele diversiteit. Een van de doelen van de minister is het uitbannen van stereotyperingen in de media, en daarover praten wij vanavond. Hoe wil ze zorgen dat kinderen van nu geëmancipeerd opgroeien, en niet door stereotyperingen worden beïnvloed? - Imanuelle Grives, Fernando Halman en Don Ceder Precies vijftig jaar geleden werd de charismatische leider Martin Luther King doodgeschoten. De erfenis van King is groot. Zijn iconische toespraak I Have a Dream inspireert mensen nog steeds. Vanavond praten we met radio-dj Fernando Halman, actrice Imanuelle Grives en advocaat Don Ceder over de dominee. Zij vertellen bij Pauw hoe hij hen heeft geïnspireerd en hoe de strijd die King voerde nog steeds gaande is.

Do 5 april 2018 | 14:25 Pauw: o.a. Yentl & De Boer

05/04/18 - Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Yentl & De Boer Morgen gaat ‘Magie' in première, de nieuwe voorstelling van cabaretduo Yentl & De Boer. Hun vorige programma’s werden met waarderingssterren...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Yentl & De Boer Morgen gaat ‘Magie' in première, de nieuwe voorstelling van cabaretduo Yentl & De Boer. Hun vorige programma’s werden met waarderingssterren overladen. ‘Magie’ is een show vol bizarre personages en fraai gezongen liedjes, met als centraal thema: we willen even opgetild worden uit het alledaagse. Maar met een titel als ‘Magie’ moet er ook ruimte zijn voor toverkunst. Of dat zo is, en hoe dan, komen Christine de Boer en Yentl Schieman vanavond vertellen bij Pauw. - Diederik Jekel Voor zijn wetenschapsprogramma Focus reisde presentator Diederik Jekel naar het zuidelijkste puntje van Texas voor een bezoek aan bodyfarms, een laboratorium in de buitenlucht. De uitzending is morgenavond op tv te zien, vanavond vertelt hij erover bij Pauw. - Ingrid van Engelshoven Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ingrid van Engelshoven, is óók minister van Emancipatie. In theorie en wettelijk gaat het goed met de gelijkheid in Nederland, maar de praktijk blijft weerbarstig. Onze denkbeelden over gender, etniciteit, klasse en seksuele oriëntatie blijken minder lenig dan gehoopt. Daarom schreef ze een plan voor radicale gelijkheid tussen man en vrouw en volledige acceptatie van gender- en seksuele diversiteit. Een van de doelen van de minister is het uitbannen van stereotyperingen in de media, en daarover praten wij vanavond. Hoe wil ze zorgen dat kinderen van nu geëmancipeerd opgroeien, en niet door stereotyperingen worden beïnvloed? - Imanuelle Grives, Fernando Halman en Don Ceder Precies vijftig jaar geleden werd de charismatische leider Martin Luther King doodgeschoten. De erfenis van King is groot. Zijn iconische toespraak I Have a Dream inspireert mensen nog steeds. Vanavond praten we met radio-dj Fernando Halman, actrice Imanuelle Grives en advocaat Don Ceder over de dominee. Zij vertellen bij Pauw hoe hij hen heeft geïnspireerd en hoe de strijd die King voerde nog steeds gaande is.

Za 9 november 2019 | 16:45 Vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Lifestylemagazine waarin Kees Tol en stylisten de uitdaging aangaan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Ruud en Ingrid zijn bijna 28 jaar getrouwd en vanaf die tijd al woonachtig in dit huis. Nu alleen de jongste van hun drie dochters nog thuis woont, willen ze de woonkamer gezelliger maken nu ze meer tijd gaan doorbrengen met zijn tweeën. Alleen de vele deuren en ramen maken het moeilijk om de inrichting aan te passen. Daarbij is het interieur nu vijftig tinten wit en als het aan Ingrid ligt, blijft dat ook zo. Maar Ruud ziet juist graag wat minder prullaria en meer grote elementen terug.

Vr 8 november 2019 | 20:30 Carlito's Way IMDb: 7.9

08/11 - IMDB * 7.9 - Misdaaddrama met Al Pacino als drugsdealer Carlito Brigante, die zich voorgenomen heeft zijn leven te beteren wanneer hij vrijkomt uit de gevangenis. De Puerto Ricaan Carlito Brigante, een beruchte drugshandelaar, wordt na vijf jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij neemt zich voor om vanaf nu op het rechte pad te blijven en niet te hervallen in zijn misdadig gedrag. Om zo snel mogelijk genoeg geld bij elkaar te kunnen sparen om New York te verlaten, neemt hij een job aan in een nachtclub. Ook...

Misdaaddrama met Al Pacino als drugsdealer Carlito Brigante, die zich voorgenomen heeft zijn leven te beteren wanneer hij vrijkomt uit de gevangenis. De Puerto Ricaan Carlito Brigante, een beruchte drugshandelaar, wordt na vijf jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij neemt zich voor om vanaf nu op het rechte pad te blijven en niet te hervallen in zijn misdadig gedrag. Om zo snel mogelijk genoeg geld bij elkaar te kunnen sparen om New York te verlaten, neemt hij een job aan in een nachtclub. Ook zijn liefdesrelatie met een danseres krijgt een nieuwe start. Maar ondanks al zijn goede bedoelingen laten zijn vroegere kompanen hem niet met rust. Zijn neef zorgt ervoor dat hij betrokken raakt bij een schietpartij, zijn advocaat Dave Kleinfeld vraagt hem om vreemde gunsten en zelfs een oude vriend, die zijn dagen slijt in een rolstoel, veroorzaakt problemen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/carlitos-way

Wo 6 november 2019 | 15:50 Vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Lifestylemagazine waarin Kees Tol en stylisten de uitdaging aangaan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Ruud en Ingrid zijn bijna 28 jaar getrouwd en vanaf die tijd al woonachtig in dit huis. Nu alleen de jongste van hun drie dochters nog thuis woont, willen ze de woonkamer gezelliger maken nu ze meer tijd gaan doorbrengen met zijn tweeën. Alleen de vele deuren en ramen maken het moeilijk om de inrichting aan te passen. Daarbij is het interieur nu vijftig tinten wit en als het aan Ingrid ligt, blijft dat ook zo. Maar Ruud ziet juist graag wat minder prullaria en meer grote elementen terug.

Zo 3 november 2019 | 19:00 Vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Lifestylemagazine waarin Kees Tol en stylisten de uitdaging aangaan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Ruud en Ingrid zijn bijna 28 jaar getrouwd en vanaf die tijd al woonachtig in dit huis. Nu alleen de jongste van hun drie dochters nog thuis woont, willen ze de woonkamer gezelliger maken nu ze meer tijd gaan doorbrengen met zijn tweeën. Alleen de vele deuren en ramen maken het moeilijk om de inrichting aan te passen. Daarbij is het interieur nu vijftig tinten wit en als het aan Ingrid ligt, blijft dat ook zo. Maar Ruud ziet juist graag wat minder prullaria en meer grote elementen terug.

Zo 27 oktober 2019 | 06:45 Andries

Aflevering 17 - Talkshow. Ingrid Plantinga. Hoe vertel je het verhaal van Jezus aan kinderen en tieners? Dat is een vraag die Ingrid Plantinga al lang bezighoudt, waar ze over schijft en waar ze cursussen over geeft.

Di 22 oktober 2019 | 18:00 SOKO Hamburg

Tod auf dem Campingplatz. Dauercamper Horst Wemmer wird morgens erstochen vor seinem Wohnwagen gefunden. Scheinbar hat das Opfer am Tag vor seinem Tod 70 000 Euro abgehoben. Ein Raubüberfall? Wemmers Freundin Ingrid verdächtigt seinen Sohn Marco, der sich wegen Geld mit seinem Vater gestritten hatte. Dann finden die Ermittler einen Lottoschein im Wert von 1,7 Millionen Euro. Wer wusste davon? Ingrid, die - wie sich herausstellt - eine Escort-Dame ist? Oder war es der Campingplatz-Besitzer Ulf Riggert, der bei Wemmer in der Kreide stand und ihm den Campingplatz als Pfand für seine Schulden überlassen hatte? In Kürze wäre der Kredit fällig gewesen. Riggerts Frau Daniela, die als Krankenschwester arbeitet, muss jetzt schon überall zubuttern. Warum aber nimmt der Dieb 70 000 Euro, die er im Wohnwagen findet, und nicht den Lottoschein? Oskar ermittelt undercover auf dem Campingplatz. Er lern

Di 22 oktober 2019 | 14:05 Andries

Aflevering 17 - Talkshow. Ingrid Plantinga. Hoe vertel je het verhaal van Jezus aan kinderen en tieners? Dat is een vraag die Ingrid Plantinga al lang bezighoudt, waar ze over schijft en waar ze cursussen over geeft.

Di 22 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 128 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. In de keuken staat Regula Ysewijn. Ze heeft een bijzondere interesse in historische recepten en maakt een heerlijk gerecht. * Het leven van Jandino Asperaat was niet alleen maar vrolijk. Hij vertelt over zijn boek: Dromen met je ogen open. * Maria Peters schreef er niet alleen een filmscenario, maar ook een boek over het leven van Antionia Brico; De eerste Nederlandse vrouwelijk dirigent. * Ingrid Kamerling over de film Oma en Chris & de rode auto, geïnspireerd op haar 94-jarige oma en haar dertigjarige kleinzoon. * Het wereldkampioenschap Lockpicking gaat plaatsvinden! Maar wat is het eigenlijk en mag je wel sloten open maken? * Ruben Hein komt optreden!

Ma 21 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 128 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. In de keuken staat Regula Ysewijn. Ze heeft een bijzondere interesse in historische recepten en maakt een heerlijk gerecht. * Het leven van Jandino Asperaat was niet alleen maar vrolijk. Hij vertelt over zijn boek: Dromen met je ogen open. * Maria Peters schreef er niet alleen een filmscenario, maar ook een boek over het leven van Antionia Brico; De eerste Nederlandse vrouwelijk dirigent. * Ingrid Kamerling over de film Oma en Chris & de rode auto, geïnspireerd op haar 94-jarige oma en haar dertigjarige kleinzoon. * Het wereldkampioenschap Lockpicking gaat plaatsvinden! Maar wat is het eigenlijk en mag je wel sloten open maken? * Ruben Hein komt optreden!

Ma 21 oktober 2019 | 00:20 Andries

Aflevering 17 - Talkshow. Ingrid Plantinga. Hoe vertel je het verhaal van Jezus aan kinderen en tieners? Dat is een vraag die Ingrid Plantinga al lang bezighoudt, waar ze over schijft en waar ze cursussen over geeft.

Zo 20 oktober 2019 | 18:07 RTL Woonmagazine

Seizoen 12 - Aflevering 8 - Woonmagazine. In Nuenen gaan we aan de slag met een feestcentrum. Jarenlang runden Ingrid en Tom hier een cateringbedrijf, café en feestzaal, maar daar komt nu verandering in. De eigenaren willen er graag met hun gezin gaan wonen, maar hoe pak je dat aan? Een mooie opdracht voor topontwerper Monique des Bouvrie!

Za 5 oktober 2019 | 00:05 Black Butterflies IMDb: 6.1

05/10 - IMDB * 6.1 - Drama, Black Butterflies is een Nederlandse, Zuid Afrikaanse en Duitse biografische dramafilm uit het jaar 2011. Deze film is geregisseerd door Paula van der Oest (Tonio). De hoofdrollen worden vertolkt door Carice van Houten, Rutger Hauer en Liam Cunningham. Zuid Afrika, jaren zestig. Kunstenares Ingrid Jonker verzet zich tegen de censuur en apartheidspolitiek van de Nasionale Party, waarvoor haar vader minister is. De relatie met hem verloopt dan ook moeizaam, en ook haar grote liefde, schrijver Jack...

Black Butterflies is een Nederlandse, Zuid Afrikaanse en Duitse biografische dramafilm uit het jaar 2011. Deze film is geregisseerd door Paula van der Oest (Tonio). De hoofdrollen worden vertolkt door Carice van Houten, Rutger Hauer en Liam Cunningham. Zuid-Afrika, jaren zestig. Kunstenares Ingrid Jonker verzet zich tegen de censuur en apartheidspolitiek van de Nasionale Party, waarvoor haar vader minister is. De relatie met hem verloopt dan ook moeizaam, en ook haar grote liefde, schrijver Jack Cope, kan Ingrid geen geluk en gemoedsrust brengen. Pas 29 jaar na haar zelfgekozen dood wordt het belang van haar werk erkend, wanneer Nelson Mandela haar gedicht 'Die kind' voordraagt bij zijn eerste rede voor het Zuid-Afrikaanse Parlement in 1994. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/black-butterflies

Vr 4 oktober 2019 | 12:25 BinnensteBuiten

Aflevering 123 - Lifestylemagazine. Ingrid woont in een bijzonder tiny house, de moestuin van Suzanne is geheel volgens de permacultuur ingericht en Ramon maakt verse cannelloni.

Do 3 oktober 2019 | 18:45 BinnensteBuiten

Aflevering 123 - Lifestylemagazine. Ingrid woont in een bijzonder tiny house, de moestuin van Suzanne is geheel volgens de permacultuur ingericht en Ramon maakt verse cannelloni.

Vr 27 september 2019 | 18:00 SOKO Wien

In dem kleinen verschlafenen Dorf ist es vorbei mit der Ruhe, als eine Todesliste an der Kirchentür hängt. Als das Auto von Marianne Treu, eines der angekündigten Opfer, brennt, tritt die Soko in Aktion. Ingrid Kleeberg, deren Ehemann auch auf der Liste steht, scheint das verbindende Element zwischen allem zu sein, doch was steckt genau dahinter? Und was hat der Pfarrer damit zu tun? Und dann passiert tatsächlich ein Mord. Mit Michael Steinocher (Simon Steininger), Stefan Jürgens (Carl Ribarski), Lilian Klebow (Penny Lanz), Brigitte Kren (Dr. Henriette Wolf), Maria Happel (Dr. Franziska Beck), Helmut Bohatsch (Franz Wolfahrt), Sarah Born (Luise Seemann), Magdalena Kronschläger (Ingrid Kleeberg), Katharina Knap (Marianne Treu), David Miesmer (Martin Kleeberg), Clemens Berndorff (Uli Wagner), Evelyn Ruzicka (Brigitte Lohmeier)Buch: Markus Staender.

Di 24 september 2019 | 16:15 Magic Cities

Casablanca wurde vor allem durch den gleichnamigen Hollywoodklassiker aus den 1940er Jahren berühmt. Doch Humphrey Bogart und Ingrid Bergman waren nie dort. Keine einzige Szene des Films wurde in der größten Stadt Marokkos gedreht. Heute ist Casablanca das wichtigste Handels- und Industriezentrum des Landes, hat den größten Hafen Nordafrikas und eine der größten Moscheen der Welt mit dem höchsten Minarett. Die Dokumentation porträtiert Casablanca durch seine verschiedenen Einwohner: von der einzigen marokkanischen Surferin, die am großen internationalen Wettbewerb teilnimmt, bis zum Anheizer in der alten Medina, der seit 30 Jahren das Hamam nebenan am Laufen hält; vom Börsenmakler, der jede Woche zum Freitagsgebet in die große Hassan-II. - Moschee fährt und sich am Wochenende mit seinen Jungs vom Vespa-Club trifft, bis zum Maschinenerfinder, der stolz den Olivenhändler beliefert. Casablanca ist

Za 21 september 2019 | 21:25 Blood

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Ierse dramaserie. Rash en Sands onderzoeken een reeks professionele inbraken. Intussen nemen Stefan en zijn team fraudeur Daniel Lorca in het vizier. Ze vallen het huis van diens advocaat binnen en nemen zijn computer in beslag. De zaak raakt in een stroomversnelling wanneer Michael Freeland, de voorzitter van een liefdadigheidsorganisatie, wordt neergestoken tijdens een van de inbraken. Leila, de zus van Rash, behandelt hem in het ziekenhuis en verneemt zo dat Michael allerhande gesjoemel binnen de organisatie op het spoor was. Hij vreest dat hij het doelwit van een doofpotoperatie is.

Za 21 september 2019 | 20:35 Blood

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Ierse dramaserie. Terwijl Cat nog moet bekomen van de recente gebeurtenissen staat ze voor een moeilijke keuze: ze kan haar vader erin luizen voor een moord die hij niet heeft gepleegd. Cat wordt verscheurd en moet in een race tegen de tijd proberen te achterhalen wat er op de dag van Mary haar overlijden is gebeurd, voor Jim er voorgoed vandoor gaat.

Vr 20 september 2019 | 23:15 Nonstop Comedy

Mit dabei sind Jan Fedder, Peter Heinrich Brix, Rudi Carrell, Heinz Erhardt, Diether Krebs, Iris Berben, Ingrid Steeger, Hans Peter Korff, Harald Schmidt, Herbert Feuerstein, Harald Juhnke, Eddi Arent, Peer Augustinski, Dirk Bielefeldt alias Herr Holm und viele andere. "Nonstop Comedy" bietet Sketche Schlag auf Schlag, ohne Moderation oder Publikum, nonstop eben!

Do 19 september 2019 | 12:07 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 22 - Australische dramaserie. The long paddock. De toekomst van Drovers Run hangt aan een zijden draadje, want Stevie en de andere meiden zijn er nog niet in geslaagd om het uitgebroken vee te verzamelen. Tot overmaat van ramp besluit een boer uit de buurt alle koeien die op zijn weiden lopen in beslag te nemen. Tayler en Patrick leggen hun toekomstplannen vast, Ben moet kiezen tussen Jaz en Monique en Marcus tussen Grace en Ingrid. Terwijl iedereen alles op alles zet om tijdig de veeverkoop te halen, staan er een paar oude bekenden aan de deur.

Do 19 september 2019 | 00:42 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 22 - Australische dramaserie. The Long Paddock. De toekomst van Drovers Run hangt aan een zijden draadje, want Stevie en de andere meiden zijn er nog niet in geslaagd om het uitgebroken vee te verzamelen. Tot overmaat van ramp besluit een boer uit de buurt alle koeien die op zijn weiden lopen in beslag te nemen. Tayler en Patrick leggen hun toekomstplannen vast, Ben moet kiezen tussen Jaz en Monique en Marcus tussen Grace en Ingrid. Terwijl iedereen alles op alles zet om tijdig de veeverkoop te halen, staan er een paar oude bekenden aan de deur.

Ma 16 september 2019 | 12:04 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Australische dramaserie. Into thin air. Veearts Ingrid staat doodsangsten uit, want ze weet dat haar gewelddadige ex-man ontslagen is uit het ziekenhuis. Ze vermoedt dat hij wraak zal nemen. Ze heeft het bij het rechte eind, want de remmen van haar jeep zijn gesaboteerd. Als bij wonder komen zij en Stevie ongedeerd uit de wagen, maar voor Paul begint het spel pas. Marcus probeert Ingrid gerust te stellen, maar ze vreest dat ook hij het slachtoffer zal worden van de waanzin van de agressieve agent.

Za 14 september 2019 | 21:25 Blood

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Ierse dramaserie. In de nasleep van de begrafenis ondergaat Cat Jims ogenschijnlijke medelijden. Het dwingt haar bij zichzelf na te gaan hoe het met haar geestelijke gezondheid is gesteld.

Za 14 september 2019 | 20:35 Blood

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Ierse dramaserie. Op de dag van de begrafenis verzamelt de hele familie zich om Mary te begraven, waarbij de spanningen hoog oplopen. Een vreemd en ver familielid wordt opnieuw door Jim voorgesteld.

Za 14 september 2019 | 00:26 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Australische dramaserie. Into Thin Air. Veearts Ingrid staat doodsangsten uit, want ze weet dat haar gewelddadige ex-man ontslagen is uit het ziekenhuis. Ze vermoedt dat hij wraak zal nemen. Ze heeft het bij het rechte eind, want de remmen van haar jeep zijn gesaboteerd. Als bij wonder komen zij en Stevie ongedeerd uit de wagen, maar voor Paul begint het spel pas. Marcus probeert Ingrid gerust te stellen, maar ze vreest dat ook hij het slachtoffer zal worden van de waanzin van de agressieve agent.

Vr 13 september 2019 | 12:08 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Australische dramaserie. Every move you make. Paul, de agressieve ex-man van Ingrid, onderzoekt de diefstal van vee op Drovers Run. Ingrid staat doodsangsten uit, want ze vreest dat hij Marcus iets zal aandoen als hij ontdekt dat ze een relatie hebben. Tegenover de anderen gedraagt Paul zich normaal, maar Ingrid weet als geen ander tot wat hij in staat is. Phil wil de truckstop verkopen en met Moira een nieuw leven beginnen. Hij hoopt alsnog een baby met haar te krijgen, maar daar denkt Moira anders over.

Vr 13 september 2019 | 00:47 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Australische dramaserie. Every Move You Make. Paul, de agressieve ex-man van Ingrid, onderzoekt de diefstal van vee op Drovers Run. Ingrid staat doodsangsten uit, want ze vreest dat hij Marcus iets zal aandoen als hij ontdekt dat ze een relatie hebben. Tegenover de anderen gedraagt Paul zich normaal, maar Ingrid weet als geen ander tot wat hij in staat is. Phil wil de truckstop verkopen en met Moira een nieuw leven beginnen. Hij hoopt alsnog een baby met haar te krijgen, maar daar denkt Moira anders over.

Do 12 september 2019 | 15:45 Magic Cities

Eerste aflevering. Casablanca wurde vor allem durch den Hollywoodklassiker aus den 1940er Jahren berühmt. Doch Humphrey Bogart und Ingrid Bergman waren nie dort. Keine einzige Szene des Films wurde in der größten Stadt Marokkos gedreht. Heute ist Casablanca das wichtigste Handels- und Industriezentrum des Landes, hat den größten Hafen Nordafrikas und eine der größten Moscheen der Welt mit dem höchsten Minarett. Die Dokumentation porträtiert Casablanca durch seine verschiedenen Einwohner: von der einzigen marokkanischen Surferin, die am großen internationalen Wettbewerb teilnimmt, bis zum Anheizer in der alten Medina, der seit 30 Jahren das Hamam nebenan am Laufen hält; vom Börsenmakler, der jede Woche zum Freitagsgebet in die große Hassan-II. - Moschee fährt und sich am Wochenende mit seinen Jungs vom Vespa-Club trifft, bis zum Maschinenerfinder, der stolz den Olivenhändler beliefert. Casablanca ist eine arabische Metropole auf dem afrikanischen Kontinent, die sich ihren traditionellen Kern bewahrt hat und trotzdem zu einem der wichtigsten globalen Umschlagplätze Afrikas entwickelt hat. Die Bewohner Casablancas sind offen und tolerant. Neben westlich gekleideten Businessleuten im Centre Ville leben die traditionsbewussten, streng muslimischen Menschen in der alten Medina und in den Außenbezirken. Zwei Welten in einer Stadt – das macht Casablanca aus. Globalisierung und 1001 Nacht sind kein Widerspruch. Casablanca ist modern und kosmopolitisch, aber bewahrt sich auch seinen arabischen Charakter. Es ist eine Stadt, in der Träume wahr werden können.

Do 12 september 2019 | 12:08 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 17 - Australische dramaserie. Show pony. Grace en Stevie schrikken wanneer ze Jaz met haar springpaard tussen het vee zien. Ze hoopt van Annie een werkpaard te maken, maar dat loopt helemaal in het honderd. Veedieven zorgen voor onrust in de buurt van Gungellan. Grace ontdekt dat er ook op Drovers Run is gestolen en helpt de twee detectives bij hun onderzoek. Veearts Ingrid is minder opgetogen met de komst van de agenten, want één van hen is haar agressieve ex-man.

Do 12 september 2019 | 00:40 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 17 - Australische dramaserie. Show Pony. Grace en Stevie schrikken wanneer ze Jaz met haar springpaard tussen het vee zien. Ze hoopt van Annie een werkpaard te maken, maar dat loopt helemaal in het honderd. Veedieven zorgen voor onrust in de buurt van Gungellan. Grace ontdekt dat er ook op Drovers Run is gestolen en helpt de twee detectives bij hun onderzoek. Veearts Ingrid is minder opgetogen met de komst van de agenten, want één van hen is haar agressieve ex-man.

Za 7 september 2019 | 21:25 Blood

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Ierse misdaadserie. Cats vermoedens worden door niemand serieus genomen en ze zoekt troost bij een oude vriend, Barry. Ze vliegen samen in de drank en Cat vertelt Barry over haar moeilijke jeugd, die maakt dat ze haar vader niet kan vertrouwen. Haar verhaal roept herinneringen op uit Barry's eigen verleden. Cat probeert nogmaals haar broer en zus te overtuigen van de schuld van hun vader, maar Jim keert de rollen om en begint haar zelf te ondermijnen.

Za 7 september 2019 | 20:35 Blood

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Ierse misdaadserie. Enkele uren na de dood van haar moeder Mary komt Cat Hogan aan in het ouderlijk huis. Er lijkt iets niet in de haak en Cat denkt dat haar vader Jim iets verzwijgt. Ze ontdekt dat hij een verhouding had en probeert haar broer Michael en zus Fiona tegen hem op te zetten. Jim komt achter haar plannen en waarschuwt haar dat ze zich maar beter niet met zijn zaken bemoeit.

Za 7 september 2019 | 13:45 Die Äolischen Inseln

Bis in die 1950er-Jahre waren die Äolischen Inseln (auch: Liparische Inseln) vor der nördlichen Küste Siziliens selbst den Italienern kaum bekannt. Es herrschten dort Armut und Hunger, bezahlte Arbeit gab es nicht, wer konnte, emigrierte nach Amerika oder Australien.SVRSV1Ausgerechnet das Kino brachte die Wende für die Inselgruppe: 1949 drehte Roberto Rossellini dort zusammen mit Hollywood-Diva Ingrid Bergman den Film "Stromboli, terra di Dio" und löste damit die erste große Besucherwelle aus. Filmfans wollten den Schauplatz sehen und das Naturspektakel des Vulkans Stromboli selbst erleben.SVRSV2Nach und nach wurden auf den Inseln Hotels gebaut, ein regelmäßiger Fährverkehr wurde eingerichtet, der Tourismus schuf Arbeitsplätze. Inzwischen ist er der wichtigste Wirtschaftsfaktor auf den Äolischen Inseln.SVRSV3Und doch konnten sie sich ihre Ursprünglichkeit in einem Maße bewahren, das man in Europa kaum vermuten würde. Regisseurin Ulrike Becker war mit ihrem Team drei Wochen lang dort unterwegs und hat in vielen kleinen Begegnungen ein Porträt der äolischen Seele skizziert.SVRSV4Auf Salina trifft sie den passionierten Winzer Nino Caravaglio, der Malvasia-Wein erzeugt. "Diese Rebe hat das Schicksals unserer Inseln bestimmt", sagt Caravaglio, "sie machte Salina so wohlhabend, dass wir im 19. Jahrhundert eine Flotte von rund 100 Handelsschiffen besaßen. Als Ende des 19. Jahrhunderts die Reblaus kam und die Weinberge vollständig zerstörte, löste sie einen Massenexodus aus.SVRSV5Die Leute mussten emigrieren, sonst wären sie verhungert. Erst als man Mittel fand, die Blattlaus zu bekämpfen, kamen Auswanderer der zweiten oder dritten Generation zurück und bepflanzten die zerstörten Flächen neu." Das Fortgehen und das Wiederkommen sind die beiden großen äolischen Themen.SVRSV6So auch bei Clara Rametta. Sie kehrte aus Boston zurück und hält den alten Ortskern von Malfa am Leben, weil sie zusammen mit ihrem Mann Michele Caruso verlassene Häuser restauriert und in ein Hotel mit Feinschmeckerlokal umgewandelt hat.SVRSV7Das "Signum" ist eine Oase der Ruhe und der äolischen Lebensart, die sich nicht zuletzt in den leckeren Gerichten zeigt, die Michele in seiner Küche zaubert.

Zo 1 september 2019 | 04:55 Happy Porno?

Der Wandel des Erotik- und Pornobusiness in den letzten Jahrzehnten ist gewaltig und hat einen großen Einfluss auf die moderne Gesellschaft. Wie hat sich die Wahrnehmung verändert? Die Dokumentation nimmt mit auf eine Zeitreise durch die Welt der Pornografie. Unter anderem spricht Autor Alain Godet mit Schauspielerin Ingrid Steeger über die Produktion von Sexfilmen in den 1970er-Jahren und besucht einen Hardcore-Filmer von heute. Waren es zu Ingrid Steegers Zeiten noch verschämt versteckte Kinobesuche, führen heute schon eine paar Fingerstriche auf dem Handy zu einschlägigen Hardcore-Videos. Dokumentarfilmer Alain Godet zeichnet die tiefgreifenden Veränderungen nach, spricht sowohl mit Urgesteinen des Erotikbusiness wie auch mit jungen Amateurproduzenten, die im Netz eine weitgehend zensurfreie Plattform finden. War früher alles harmloser? Oder ist heute das Ende der Scham zu erleben? In den 1970er-Jahren florierten die Sexkinos. Gezeigt wurden Softerotikstreifen in Cinemascope. Mit E. C. Dietrich saß in Zürich der bedeutendste Produzent Europas der sogenannten "Blankbusen"-Filme. Sein Star war Ingrid Steeger. Alain Godet spricht mit Ingrid Steeger über ihre Arbeit im Erotikbusiness der damaligen Zeit. Sie erzählt davon, wie schwer es ihr gefallen ist, Sexfilme zu drehen. Ihr Leben lang blieb sie fremdbestimmt, oder wie es ihr Ex-Mann und "Klimbim"-Regisseur Michael Pfleghaar ausdrückte: "Dein Busen gehört mir!". Nach Produktionen wie "Die Blonde mit dem süßen Po" kamen bald schon Pornofilme, die nichts mehr ausließen. In Zürich mussten diese Filme allerdings erst am damaligen Zürcher Staatsanwalt Marcel Bertschi vorbei. Doch bald erhielt das Sexkino vernichtende Konkurrenz: Die VHS kam auf den Markt, dann die DVD, und schließlich wurde das Internet erfunden: eine billige und nahezu zensurfreie Plattform für unzählige Amateurproduzenten, die ihre Hardcore-Videos ins Netz stellen. Was bedeutet das für die heutige Gesellschaft? Ist es für Jugendliche ein "Muss", im verführerischen Pornolook à la Miley Cyrus herumzulaufen oder mit erotischen Selfies in den sozialen Medien präsent zu sein?

Za 31 augustus 2019 | 22:30 Ingrid Kühne Solo – Wie war das no(ch)rmal?

Sie ist eine gestandene Frau voller praktischer Intelligenz, trägt das Herz auf der Zunge, und eine Pointe jagt bei ihr die nächste: Ingrid Kühne, auch bekannt als "De Frau Kühne". Mit ihren scharfen Alltagsbeobachtungen und ihrem bodenständigen Witz strapaziert sie immer wieder die Lachmuskeln und nimmt sich mit viel Selbstironie dabei auch gerne selbst auf die Schippe. In einer TV-Premiere zeigt der WDR nun ihr Soloprogramm "Wie war das no rmal", das im Juni dieses Jahres im Rheinberger Stadthaus aufgezeichnet wurde. Die schlagfertige Kabarettistin aus Xanten am Niederrhein stand bereits mit 12 Jahren zum ersten Mal auf der Bühne, wurde als "De Frau Kühne" schnell zu einer festen Größe im Kölner Karneval und spätestens durch die WDR-Reihe "Blötschkopp und die Rampensäue" auch den TV-Zuschauern bekannt. Mit ihrem ersten Soloprogramm "Wie war das no rmal" eroberte sie 2015 schließlich auch die Kabarettbühnen weit über den Westen hinaus. In dem Programm lässt uns Ingrid Kühne am turbulenten Leben mit Mann Ralf, dem pubertierenden Sohn Sven, ihrer Mutter und Schwiegermutter sowie vielen Widrigkeiten des Alltags teilhaben. Da geht es um nervige Telefon-Hotlines, um skurrile Tank-Rituale der Männer oder um die Sprüche von Göttergatten Ralf. Der sage schon einmal Sachen wie Frauen gehörten hinter den Herd: "Da kannst Du sehen wie blöd Du bist. Die Knöpfe sind vorne." Dass in unserer Gesellschaft der BMI wichtiger als der IQ sei, ärgert Ingrid Kühne maßlos. Sie hat ihren BMI einmal ausgerechnet: "Witzig! Die Zahl von meinem BMI war die gleiche wie mein IQ. Ihr habt es begriffen: Ich bin unglaublich schlau." Wie recht sie doch hat.

Vr 30 augustus 2019 | 23:30 Kölner Treff

Im Kölner Treff zu Gast sind bei Bettina Böttinger unter anderem Bestsellerautorin Ildiko von Kürthy, Deutschlands bekanntester Förster Peter Wohlleben, Sport-Moderatorin Esther Sedlaczek, die Kabarettistin Ingrid Kühne und Dieter Hallervorden mit seinem Sohn Johannes.

Za 24 augustus 2019 | 23:45 Philosophie

Welchen Sinn haben Volksinitiativen? Bei einem Referendum, wie es in Frankreich meist verstanden wird, haben die Bürger die Wahl zwischen zwei Optionen – "Ja" und "Nein". Anders bei Volksinitiativen: Hier können die Bürger eigene Vorschläge unterbreiten. Die französische Gelbwestenbewegung fordert unter anderem die Einführung einer solchen Form der direkten Demokratie. Gibt sich eine direkt vom Volk gewählte Regierung mehr Mühe, dem Willen der Bürger zu entsprechen? Oder wird sie ständig mit falschen Versprechungen um die Gunst des Volkes werben, und darüber das Allgemeinwohl vergessen? Wie kann man die partizipative Demokratie attraktiv machen, ohne dass Meinungsumfragen zur lästigen Routine werden? Etienne Chouard ist politischer Aktivist und Blogger. Er lehrt Wirtschaft und Recht an einem Fachgymnasium und machte 2005 mit einem Blogartikel auf sich aufmerksam, in dem er dafür plädierte, beim Referendum über die EU-Verfassung mit "Nein" zu stimmen. Seither zählt er zu den Meinungsmachern im Internet und in der französischen linken Szene. Ingrid Levavasseur gehört zu den ersten Anhängern und bekanntesten Wortführern der französischen Gelbwesten-Bewegung. Sie hatte die Idee zu einer "Gelbwesten"-Liste für die Europawahl, verzichtete dann aber auf eine Kandidatur.

Vr 23 augustus 2019 | 22:00 Kölner Treff

Im Kölner Treff zu Gast sind bei Bettina Böttinger unter anderem Bestsellerautorin Ildiko von Kürthy, Deutschlands bekanntester Förster Peter Wohlleben, Sport-Moderatorin Esther Sedlaczek, die Kabarettistin Ingrid Kühne und Dieter Hallervorden mit seinem Sohn Johannes.

Vr 23 augustus 2019 | 12:02 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Australische dramaserie. Wild ride. Stevie en Moira worden achternagezeten door een roekeloze motorrijder. Stevie merkt dat het haar jeugdvriendin Sharon is, die hen als grap de stuipen op het lijf wil jagen. Sharon heeft net als Stevie een bewogen leven achter de rug. Stevie vermoedt dat haar jeugdvriendin in de problemen zit en stelt voor om haar geld te lenen, maar dat weigert Sharon. Later op de dag ontdekken Patrick en Tayler per toeval wat de echte reden is van haar onaangekondigd bezoek. Marcus redt veearts Ingrid op het nippertje van een aanranding, maar verliest hierdoor zijn kans om de paardenrace te winnen.

Do 22 augustus 2019 | 19:31 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Australische dramaserie. Wild Ride. Stevie en Moira worden achternagezeten door een roekeloze motorrijder. Stevie merkt dat het haar jeugdvriendin Sharon is, die hen als grap de stuipen op het lijf wil jagen. Sharon heeft net als Stevie een bewogen leven achter de rug. Stevie vermoedt dat haar jeugdvriendin in de problemen zit en stelt voor om haar geld te lenen, maar dat weigert Sharon. Later op de dag ontdekken Patrick en Tayler per toeval wat de echte reden is van haar onaangekondigd bezoek. Marcus redt veearts Ingrid op het nippertje van een aanranding, maar verliest hierdoor zijn kans om de paardenrace te winnen.

Wo 21 augustus 2019 | 12:02 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Australische dramaserie. Aftermath. Het is vijf dagen na de dramatisch verlopen kerstdagen. Door het slechte weer zijn de wegen gesloten, is er geen elektriciteit en is de windmolen kapot. Na het auto-ongeluk is Riley spoorloos verdwenen en Kate gaat naar hem op zoek. Grace kan zich de details van het ongeluk niet herinneren. Ingrid onthult een geheim.

Di 20 augustus 2019 | 19:33 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Australische dramaserie. Aftermath. Het is vijf dagen na de dramatisch verlopen kerstdagen. Door het slechte weer zijn de wegen gesloten, is er geen elektriciteit en is de windmolen kapot. Na het auto-ongeluk is Riley spoorloos verdwenen en Kate gaat naar hem op zoek. Grace kan zich de details van het ongeluk niet herinneren. Ingrid onthult een geheim.

Ma 19 augustus 2019 | 11:49 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 31 - Australische dramaserie. Mixed messages. Heath zegt dat hij een paar dagen op zakenreis gaat. Grace is zich van geen kwaad bewust en vindt het spijtig dat ze haar verloofde een tijdje moet missen. Heath is echter helemaal niet op zakenreis, want Marcus en Ingrid zien hem samen met een andere vrouw in een pub. Heath houdt het hoofd koel en stelt Karen voor als zijn nieuwe zakenpartner.Marcus gelooft er geen snars van en voelt zich moreel verplicht om de nietsvermoedende Grace op de hoogte te brengen.

Zo 18 augustus 2019 | 20:29 Hotter Than My Daughter

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Make-overprogramma waarin excentrieke moeders en hun dochters een make-over krijgen. De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Belgische Rita, vindt ook dat haar moeder zich gepaster mag kleden. Shirley vindt de jurkjes van haar moeder te pikant en te kort. Rita doet dit bewust, ze denkt er zo jonger uit te zien.

Vr 16 augustus 2019 | 19:33 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 31 - Australische dramaserie. Mixed Messages. Heath zegt dat hij een paar dagen op zakenreis gaat. Grace is zich van geen kwaad bewust en vindt het spijtig dat ze haar verloofde een tijdje moet missen. Heath is echter helemaal niet op zakenreis, want Marcus en Ingrid zien hem samen met een andere vrouw in een pub. Heath houdt het hoofd koel en stelt Karen voor als zijn nieuwe zakenpartner.Marcus gelooft er geen snars van en voelt zich moreel verplicht om de nietsvermoedende Grace op de hoogte te brengen.

Vr 16 augustus 2019 | 11:47 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 30 - Australische dramaserie. Second chances. Heath wil samen met Grace een paardenstoeterij runnen, maar stelt wel één voorwaarde: Grace moet mee naar Queensland verhuizen. Ze twijfelt en een mysterieuze vreemdeling brengt haar nog meer in de war. Tayler wordt achttien. Ze is niet blij want ze heeft niemand van haar familie gehoord. Patrick maakt veel goed door een verrassingsfeest te organiseren. Taylers reactie ziet hij echter niet aankomen. Ondertussen stelt Ingrid, de nieuwe veearts uit de buurt, zich voor aan Marcus. Hij steekt niet onder stoelen of banken dat hij de erg kleine Ingrid liever niet in de buurt van de grote dieren laat komen. Maar Ingrid mag dan wel klein zijn, ze is niet op haar mondje gevallen en zet Marcus op zijn plaats.

Do 15 augustus 2019 | 19:31 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 30 - Australische dramaserie. Second chances. Heath wil samen met Grace een paardenstoeterij runnen, maar stelt wel één voorwaarde: Grace moet mee naar Queensland verhuizen. Ze twijfelt en een mysterieuze vreemdeling brengt haar nog meer in de war. Tayler wordt achttien. Ze is niet blij want ze heeft niemand van haar familie gehoord. Patrick maakt veel goed door een verrassingsfeest te organiseren. Taylers reactie ziet hij echter niet aankomen. Ondertussen stelt Ingrid, de nieuwe veearts uit de buurt, zich voor aan Marcus. Hij steekt niet onder stoelen of banken dat hij de erg kleine Ingrid liever niet in de buurt van de grote dieren laat komen. Maar Ingrid mag dan wel klein zijn, ze is niet op haar mondje gevallen en zet Marcus op zijn plaats.

Wo 14 augustus 2019 | 20:35 Hotter Than My Daughter

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Make-overprogramma waarin excentrieke moeders en hun dochters een make-over krijgen. De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Belgische Rita, vindt ook dat haar moeder zich gepaster mag kleden. Shirley vindt de jurkjes van haar moeder te pikant en te kort. Rita doet dit bewust, ze denkt er zo jonger uit te zien.

Za 10 augustus 2019 | 23:25 Ein Komiker lacht selten allein

Komikerinnen oder Komiker in einem Sketch, Schauspielerin oder Schauspieler in einer Komödie oder Moderatorinnen und Moderatoren in einer Show: In den meisten Fällen brauchen sie geniale Anspielpartnerinnen und - partner, wenn eine lustige Szene gelingen und ein Gag auf den Punkt funktionieren soll. Sie lassen nicht nur den Star so richtig glänzen, sondern werden in den meisten Fällen selbst zu einem, oft sogar zu Publikumslieblingen. In "Ein Komiker lacht selten allein" kommen viele dieser Anspielpartnerinnen und - partner zu Wort. Ihre besten Szenen werden gezeigt. So erzählt Herbert Feuerstein aus der "Schmidteinander"-Zeit mit Harald Schmidt, Isabel Varell beschreibt die Dreharbeiten mit ihrem Filmpartner und inzwischen besten Freund Hape Kerkeling, Ingrid Steeger erinnert sich an ihre Anfänge bei "Klimbim" und Achim Mentzel ordnet die Bedeutung der Sketchpartner in den DDR-Fernsehshows ein. Unzählige Sketche und witzige Szenen sorgten in Comedy- und Unterhaltungsshows, TV-Serien und Spielfilmen für Riesenlacher beim Publikum. Dabei war und ist das jeweilige Komiker-Pärchen entweder ein eingespieltes Team oder es passte wie Topf und Deckel oder beides. Harald Juhnke und Eddi Arent, Rudi Carrell und Heinz Eckner, Gisela Schlüter und Mircea Krishan, Dieter Hallervorden und Rotraud Schindler, Jan Fedder und Peter Heinrich Brix sowie Olli Dittrich ("Dittsche") und Jon Flemming Olsen ("Ingo"): Das sind nur einige der erfolgreichen Paarungen, die es in der Sendung zu sehen gibt. Heute sind für viele Künstler wie Comedienne Lisa Feller und Puppenspieler Martin Reinl ("Wiwaldi") die großen Komikerinnen und Komiker von damals mit ihren Anspielpartnern immer noch Vorbilder, vor allem für den Bereich Improvisations-Comedy. Und Isabel Varell sagt über ihre Anfänge als Schauspielerin und Sketchdarstellerin zusammen mit Hape Kerkeling: "Hape ist als Partner für mich ideal gewesen. Das hätte für mich alles ganz anders laufen können, wenn ich einen anderen Partner gehabt hätte."

Za 10 augustus 2019 | 22:20 Rigoletto – Opernspektakel am Bodensee

2019 wird der Verdi-Klassiker "Rigoletto" auf der Seebühne am Bodensee geboten. Formidable Kopfarbeit leisten die Bregenzer Festspiele mit der Neuinszenierung von Philip Stölzl. Der Film von Ingrid Bertel begleitet Stölzl bei der Erarbeitung der technisch bislang aufwendigsten Produktion der Bregenzer Festspiele und gibt Einblicke in den Entstehungsprozess der Inszenierung, die sich nah an der globalen Gegenwart bewegt. Mit großem Pop-Art-Pinsel übersetzt die Inszenierung die grellen Emotionen der Oper – Mord und Totschlag, Sex und Missbrauch – in spektakuläre, schnelle Bilder. Im Juni beginnt Stölzl mit den Proben: Eine Oper entsteht. Wie sehr ist Verdis Werk mit der Landschaft verwoben, die er kannte – der oberitalienischen Kleinstadt Mantua mit ihren vier Seen und dem prachtvollen Renaissance-Palast der Gonzaga? Auch dieser Frage geht Ingrid Bertel in ihrer Dokumentation nach. Gemeinsam mit dem Dirigenten der Bregenzer Neuproduktion, Maestro Enrique Mazzola, begibt sie sich auf Verdis Spuren und an die Schauplätze der Oper in Mantua. Aus dem See ragt der knapp 14 Meter hohe Kopf eines Clowns – Ebenbild des Hofnarren Rigoletto. Ein Riese scheint aus den Fluten zu steigen, die Hände drohend erhoben. Elf Meter hoch sind diese Hände – ebenfalls zentrale Elemente des aufwendigen Bühnenbildes. Sie sind beweglich und werden, wie Mund und Augen des Kopfes, über Hydraulikmotoren unter Wasser von Tauchern betrieben. Ein hundertköpfiges Projektteam schuf die 140 Tonnen schwere, wohl komplexeste Bühnenskulptur, die je für Verdis Oper geschaffen wurde. Der Komponist hätte daran seine Freude gehabt – verlangte er doch für die Uraufführung 1851 im "Teatro La Fenice" in Venedig die ersten dreidimensionalen Bühnenbauten der Operngeschichte und ein Gewitter, das sich an den Taktschlag des Maestros hält.

Do 8 augustus 2019 | 23:25 Lebenslinien

Heute lebt Edgar glücklich mit seiner Frau und dem jüngsten Sohn im Fünf-Seen-Land. Er hat mehrere Angestellte, ist erfolgreich, anpackend und geht offen auf Menschen zu. Es ist ihm nicht anzumerken, dass ein Leben voller Schicksalsschläge hinter ihm liegt. Edgar ist ein aufmerksamer Ehemann, ein liebevoller Vater und ein erfolgreicher Unternehmer. Doch das Glück wird ihm nicht in die Wiege gelegt. Nur ungern erinnert er sich an seine Kindheit, die von Hunger und Gewalt geprägt ist. Mit elf Jahren nimmt sein Leben eine Wende, als er die liebevolle Studentin Ingrid kennenlernt und diese die Pflegschaft für ihn übernimmt. Anerkennung wird fortan der Motor, der ihn zu Höchstleistung anspornen wird. Mit 19 Jahren steigt er in das Taxiunternehmen seines Bruders ein. Nach fünf Jahren gehören sie mit 36 Autos zu den ganz Großen im Geschäft. Dann lernt er Suse kennen. Die beiden heiraten, bekommen zwei Kinder und bauen gemeinsam einen Schreinermeisterbetrieb auf. 1995 zerstört ein Brand den kompletten Betrieb. Die beiden geben nicht auf und wagen in München mit einem Parkettladen den Neuanfang. Doch wenige Jahre später stirbt Suse an Krebs. Edgar ist bis zum Tod an ihrer Seite. Danach kümmert er sich um die Firma, den Haushalt und die beiden Kinder. Die ständige Aktivität geht auch weiter, als er Gabriele kennenlernt und mit ihr eine zweite Familie gründet. Eigentlich ist Ruhe in sein Leben eingekehrt, doch es fällt ihm schwer, seine tief verwurzelte Überlebensstrategie hinter sich zu lassen.

Wo 7 augustus 2019 | 16:14 Uitstel Van Executie

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Realityreeks. Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Perry draait alleen op voor de kosten en die zijn zo hoog dat het veel stress en zelfs lichamelijke klachten oplevert. Hij heeft van alles geprobeerd om uit de situatie te komen, maar het lukt niet. Ingrid maakt zich zorgen om zijn gezondheid.

Di 6 augustus 2019 | 20:34 Uitstel Van Executie

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Realityreeks. Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Perry draait alleen op voor de kosten en die zijn zo hoog dat het veel stress en zelfs lichamelijke klachten oplevert. Hij heeft van alles geprobeerd om uit de situatie te komen, maar het lukt niet. Ingrid maakt zich zorgen om zijn gezondheid.

Ma 5 augustus 2019 | 01:50 Het Filosofisch Kwintet

Aflevering 1 - Talkshow waarin denkers hun licht laten schijnen over de toekomst van de democratie. Overbevolking. Spreken over overbevolking blijkt nog steeds taboe. Het Filosofisch Kwintet probeert dit stilzwijgen te doorbreken. Zijn we eigenlijk al met teveel op een moderne ark van Noach of maken we elkaar alleen maar bang met ondoordachte doemscenario's? Een gesprek met, naast Philipp Blom, Marc Davidson, hoogleraar filosofie van duurzame ontwikkeling. Davidson begeeft zich op het grensvlak van ethiek, economie en ecologie. Verder: Ingrid Robeyns, hoogleraar ethiek van instituties. Zij doet onderzoek in de toegepaste ethiek en politieke filosofie, vooral over sociale rechtvaardigheid. En: Kiza Magendane, beleidsondernemer en freelanceschrijver. Hij werkt aan zijn eerste boek over de Nederlandse identiteit.

Zo 4 augustus 2019 | 12:10 Het Filosofisch Kwintet

Aflevering 1 - Talkshow waarin denkers hun licht laten schijnen over de toekomst van de democratie. Overbevolking. Spreken over overbevolking blijkt nog steeds taboe. Het Filosofisch Kwintet probeert dit stilzwijgen te doorbreken. Zijn we eigenlijk al met teveel op een moderne ark van Noach of maken we elkaar alleen maar bang met ondoordachte doemscenario's? Een gesprek met, naast Philipp Blom, Marc Davidson, hoogleraar filosofie van duurzame ontwikkeling. Davidson begeeft zich op het grensvlak van ethiek, economie en ecologie. Verder: Ingrid Robeyns, hoogleraar ethiek van instituties. Zij doet onderzoek in de toegepaste ethiek en politieke filosofie, vooral over sociale rechtvaardigheid. En: Kiza Magendane, beleidsondernemer en freelanceschrijver. Hij werkt aan zijn eerste boek over de Nederlandse identiteit.

Za 3 augustus 2019 | 22:10 Ladies Night

Es ist nach wie vor die einzige Comedy- und Kabarettshow mit rein weiblicher Besetzung im deutschsprachigen Fernsehen: die "Ladies Night". Gastgeberin Meltem Kaptan ist ein Multitalent, brilliert auf den Bühnen mit einem Mix aus Kabarett, Stand-up, Figuren-Comedy und Gesang. Im Fernsehen ist sie immer wieder als Moderatorin gefragt, im Radio als Autorin und Sprecherin präsent. In den USA trat sie als Musical-Darstellerin auf, und in der hochkarätig besetzten türkischen Action-Komödie "Ölümlü Dünya" spielte sie eine Köchin mit dunklem Geheimnis. Meltem Kaptan empfängt mit Nessi Tausendschön, Victoria Helene Bergemann, Ingrid Kühne und Anna Mateur vier hochkarätige Gästinnen, die zu den absoluten Stars in der deutschen Comedy-, Poetry- und Kabarettszene zählen.

Vr 2 augustus 2019 | 16:11 Help, Mijn Man Is Klusser!

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Realityreeks waarin wanhopige partners van doe-het-zelvers geholpen worden. Ingrid wil met Frits en al hun kinderen gaan samenwonen. Maar Frits woont al tien jaar in een troosteloze ruïne. Het huis heeft geen keuken, badkamer of werkende wc. Toch logeren zijn zonen hier ieder weekend. Ingrid is radeloos en eist dat Frits eindelijk zijn verantwoordelijkheid neemt. Ze schakelt John en het klusteam in.

Do 1 augustus 2019 | 20:34 Help, Mijn Man Is Klusser!

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Realityreeks waarin wanhopige partners van doe-het-zelvers geholpen worden. Ingrid wil met Frits en al hun kinderen gaan samenwonen. Maar Frits woont al tien jaar in een troosteloze ruïne. Het huis heeft geen keuken, badkamer of werkende wc. Toch logeren zijn zonen hier ieder weekend. Ingrid is radeloos en eist dat Frits eindelijk zijn verantwoordelijkheid neemt. Ze schakelt John en het klusteam in.

Ma 29 juli 2019 | 15:05 In aller Freundschaft

Aflevering 645 - Die Postzustellerin Sonja Bachmann stürzt mit dem Rad. In der Sachsenklinik wird von Dr. Niklas Ahrend ein stumpfes Bauchtrauma diagnostiziert, welches operiert werden muss. Da Sonja schon seit einiger Zeit unter kurzfristigen Lähmungen im Rücken und den Beinen leidet, hat sie es nicht geschafft, ihre gesamte Post auszutragen und diese bei sich zu Hause gesammelt. Sie befürchtet, durch eine Operation längere Zeit auszufallen. Damit würde ihr Geheimnis auffliegen und sie würde ihren Job verlieren. Schwester Julia Weiß möchte Sonja Bachmann helfen und trägt nachts deren liegengebliebene Post aus. Am nächsten Tag verschläft sie deshalb und bekommt Ärger mit Oberschwester Ingrid. Als Julia der Patientin trotz streng verordneter Ruhe auch noch ihr Mobiltelefon leiht, verstärken sich Ingrids Zweifel, ob mit Julia als neuer Krankenschwester die richtige Wahl getroffen wurde. Martin Stein kommt inspiriert von einem Symposium aus London zurück, doch gleich bei der ersten Gelegenheit gerät er wieder einmal mit Roland Heilmann aneinander. Während Martin sich Vorteile von einer Beteiligung eines privaten Klinikbetreibers verspricht, lehnt Roland schon allein die Idee ab. Kathrin Globisch und Pia Heilmann schaffen es, dass die beiden sich wieder annähern, doch die Harmonie hält nicht lange. Als Roland erfährt, dass Martin hinter seinem Rücken mit Sarah Gespräche führt, stellt er ihn wütend und unsachlich zur Rede.

Wo 17 juli 2019 | 01:00 Bella und der Feigenbaum

Zahnarzt Jonas (Oliver Stokowski) hat seiner jungen Geliebten vorgegaukelt, dass er verheiratet ist, und nun, dass er in Scheidung lebt. Als die Lüge aufzufliegen droht, soll Praxisgehilfin Bella (Neubauer) seine Frau spielen... Die "Kaktusblüte" (mit Ingrid Bergman) von 1969 lässt grüßen. Deren Witz erreicht dieses brave Komödchen allerdings nicht.

Di 16 juli 2019 | 20:30 Carlito's Way IMDb: 7.9

16/07 - IMDB * 7.9 - Misdaaddrama met Al Pacino als drugsdealer Carlito Brigante, die zich voorgenomen heeft zijn leven te beteren wanneer hij vrijkomt uit de gevangenis. De Puerto Ricaan Carlito Brigante, een beruchte drugshandelaar, wordt na vijf jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij neemt zich voor om vanaf nu op het rechte pad te blijven en niet te hervallen in zijn misdadig gedrag. Om zo snel mogelijk genoeg geld bij elkaar te kunnen sparen om New York te verlaten, neemt hij een job aan in een nachtclub. Ook...

Misdaaddrama met Al Pacino als drugsdealer Carlito Brigante, die zich voorgenomen heeft zijn leven te beteren wanneer hij vrijkomt uit de gevangenis. De Puerto Ricaan Carlito Brigante, een beruchte drugshandelaar, wordt na vijf jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij neemt zich voor om vanaf nu op het rechte pad te blijven en niet te hervallen in zijn misdadig gedrag. Om zo snel mogelijk genoeg geld bij elkaar te kunnen sparen om New York te verlaten, neemt hij een job aan in een nachtclub. Ook zijn liefdesrelatie met een danseres krijgt een nieuwe start. Maar ondanks al zijn goede bedoelingen laten zijn vroegere kompanen hem niet met rust. Zijn neef zorgt ervoor dat hij betrokken raakt bij een schietpartij, zijn advocaat Dave Kleinfeld vraagt hem om vreemde gunsten en zelfs een oude vriend, die zijn dagen slijt in een rolstoel, veroorzaakt problemen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/carlitos-way

Zo 14 juli 2019 | 11:45 Bella und der Feigenbaum

Zahnarzt Jonas (Oliver Stokowski) hat seiner jungen Geliebten vorgegaukelt, dass er verheiratet ist, und nun, dass er in Scheidung lebt. Als die Lüge aufzufliegen droht, soll Praxisgehilfin Bella (Neubauer) seine Frau spielen... Die "Kaktusblüte" (mit Ingrid Bergman) von 1969 lässt grüßen. Deren Witz erreicht dieses brave Komödchen allerdings nicht.

Wo 10 juli 2019 | 23:10 Carlito's Way IMDb: 7.9

10/07 - IMDB * 7.9 - Misdaaddrama met Al Pacino als drugsdealer Carlito Brigante, die zich voorgenomen heeft zijn leven te beteren wanneer hij vrijkomt uit de gevangenis. De Puerto Ricaan Carlito Brigante, een beruchte drugshandelaar, wordt na vijf jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij neemt zich voor om vanaf nu op het rechte pad te blijven en niet te hervallen in zijn misdadig gedrag. Om zo snel mogelijk genoeg geld bij elkaar te kunnen sparen om New York te verlaten, neemt hij een job aan in een nachtclub. Ook...

Misdaaddrama met Al Pacino als drugsdealer Carlito Brigante, die zich voorgenomen heeft zijn leven te beteren wanneer hij vrijkomt uit de gevangenis. De Puerto Ricaan Carlito Brigante, een beruchte drugshandelaar, wordt na vijf jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij neemt zich voor om vanaf nu op het rechte pad te blijven en niet te hervallen in zijn misdadig gedrag. Om zo snel mogelijk genoeg geld bij elkaar te kunnen sparen om New York te verlaten, neemt hij een job aan in een nachtclub. Ook zijn liefdesrelatie met een danseres krijgt een nieuwe start. Maar ondanks al zijn goede bedoelingen laten zijn vroegere kompanen hem niet met rust. Zijn neef zorgt ervoor dat hij betrokken raakt bij een schietpartij, zijn advocaat Dave Kleinfeld vraagt hem om vreemde gunsten en zelfs een oude vriend, die zijn dagen slijt in een rolstoel, veroorzaakt problemen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/carlitos-way

Vr 5 juli 2019 | 20:15 Was für ein Jahr!

Große Hits, schräge Trends, lustige TV-Momente: Pro Show knöpfen sich Hugo Egon Balder und seine Gäste, darunter Ingrid Steeger, in einer Mischung aus "Dalli Dalli" und Schlagermove ein bestimmtes Jahr vor: heute 1978. Die erste Ausgabe im März war ein Flop, die zweite lief besser, nun gibt’s ?sechs neue Folgen. Freitags.

Do 4 juli 2019 | 20:30 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

04/07 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Di 25 juni 2019 | 18:50 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

25/06 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ma 10 juni 2019 | 09:40 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

10/06 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Do 6 juni 2019 | 22:15 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

06/06 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Zo 2 juni 2019 | 09:00 Ik mis je

Aflevering 16 - Reportagereeks waarin overleden mensen worden geportretteerd. Na een woordenwisseling aan de ontbijttafel stapte Ingrid, de 14-jarige dochter van Klazien de Roo, zonder groeten op haar fiets. Onderweg naar school werd ze aangereden door een lijnbus.

Vr 31 mei 2019 | 18:50 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

31/05 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Do 30 mei 2019 | 20:30 Droomhuis Gezocht

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Realityreeks waarin mensen op zoek gaan naar hun droomhuis in het buitenland. Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgereisd en zijn verliefd geworden op het mooie land. Om hun zoon niet teveel te hoeven missen, zoeken ze een vakantiehuis bij hem in de buurt. Sybrand gaat op zoek naar geschikte huizen en geeft praktische tips waar ze op moeten letten bij de aankoop van een huis. Carrie ten Napel neemt ons mee naar Bratislava. Ze bezoekt de 'Liefdesbank', dé plek waar geliefden over de hele wereld hun liefde kunnen laten opsluiten. Ook gaat ze naar Kremnica, de hoofdstad van de mijnsteden waar mijnwerkers en muntmeesters uit heel Midden-Europa zich hebben gevestigd.

Di 28 mei 2019 | 23:44 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Hell on wheels. Gebroken van verdriet over de dood van zijn verloofde Ingrid verdwijnt Matthew spoorloos. Wanneer dr. Mike en Sully later het spoorwegpersoneel bezoeken, blijkt Matthew daar de leiding te hebben over de Saloon. Het leven heeft voor hem geen zin meer.

Di 28 mei 2019 | 18:34 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Hell on wheels. Gebroken van verdriet over de dood van zijn verloofde Ingrid verdwijnt Matthew spoorloos. Wanneer dr. Mike en Sully later het spoorwegpersoneel bezoeken, blijkt Matthew daar de leiding te hebben over de Saloon. Het leven heeft voor hem geen zin meer.

Zo 26 mei 2019 | 15:00 Bella und der Feigenbaum

Zahnarzt Jonas (Oliver Stokowski) hat seiner jungen Geliebten vorgegaukelt, dass er verheiratet ist, und nun, dass er in Scheidung lebt. Als die Lüge aufzufliegen droht, soll Praxisgehilfin Bella (Neubauer) seine Frau spielen... Die "Kaktusblüte" (mit Ingrid Bergman) von 1969 lässt grüßen. Deren Witz erreicht dieses brave Komödchen allerdings nicht.

Vr 17 mei 2019 | 23:28 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Brother's keeper. Brians hond wordt gebeten door een hondsdolle wasbeerhond. De hond moet apart worden gehouden, maar Brian wil graag bij zijn hond slapen. Wanneer Ingrid hem wat eten wil brengen, wordt ze gebeten.

Vr 17 mei 2019 | 18:32 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Brother's keeper. Brians hond wordt gebeten door een hondsdolle wasbeerhond. De hond moet apart worden gehouden, maar Brian wil graag bij zijn hond slapen. Wanneer Ingrid hem wat eten wil brengen, wordt ze gebeten.

Vr 17 mei 2019 | 05:25 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

17/05 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Do 16 mei 2019 | 20:15 Das #tvDuell zur Europawahl

Kurz vor der Wahl (in Deutschland am 26.5.) suchen der Fraktionschef der konservativen Europäischen Volkspartei und der Kandidat der Europäischen Sozialdemokraten die direkte Konfrontation. Nach dem Duell Schulz vs. Juncker 2014 ist es der zweite Europawahlkampf, in dem Spitzenkandidaten im deutschen TV aufeinandertreffen. An Erfahrung im europäischen Politikbetrieb mangelt es beiden nicht. Timmermans bekleidete von 2012 bis 2014 das Amt des niederländischen Außenministers. CSU-Vize Weber ist seit 2004 Abgeordneter im EU-Parlament und seit 2014 Vorsitzender der EVP. 22.15: "Der TV-Vierkampf von FDP, Linken, Grünen und AfD".

Za 11 mei 2019 | 14:00 Hyena Coast

Hyena Coast: Ingrid Wiesel, expert op het gebied van bruine hyena's, wil haar favoriete studiedier, genaamd Tosca, vinden. Tosca is verdwenen uit haar huis aan de wilde westkust van Namibië. Ingrid bracht de laatste 17 jaar door met het bestuderen van de bruine hyena – en moet nu op reis diep in de wereld van Tosca om te ontdekken wat haar gedwongen heeft om haar traditionele jachtvelden te verlaten.

Za 11 mei 2019 | 07:00 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

11/05 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Do 9 mei 2019 | 23:30 Alles Inklusive

Trost findet sie bei Dr. Freud, ihrem gehbehinderten Mops. Der braucht dringend eine neue Hüfte – eine OP, die Apples Mutter Ingrid (Hannelore Elsner) bereits hinter sich hat. Die ehemalige Hippiekönigin verbringt gerade einen All-inclusive-Urlaub in Torremolinos, wo sie vor 30 Jahren eine folgenreiche Affäre hatte. Der Hippiestrand existiert nicht mehr, doch als Ingrid im Hotel auf die transsexuelle Fußpflegerin und Playbacksängerin Tina/Tim (Hinnerk Schönemann) trifft, kehrt die Vergangenheit zurück... Doris Dörrie mutet den Figuren – und ihren Darstellern – einiges zu, aber ihr fast dadaistischer Film ist nicht nur schrill und grotesk, er hat auch ein großes Herz. Alles inklusive.

Di 7 mei 2019 | 10:10 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

07/05 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ma 29 april 2019 | 11:40 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

29/04 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Zo 28 april 2019 | 21:45 Alles inklusive

Trost findet sie bei Dr. Freud, ihrem gehbehinderten Mops. Der braucht dringend eine neue Hüfte – eine OP, die Apples Mutter Ingrid (Hannelore Elsner) bereits hinter sich hat. Die ehemalige Hippiekönigin verbringt gerade einen All-inclusive-Urlaub in Torremolinos, wo sie vor 30 Jahren eine folgenreiche Affäre hatte. Der Hippiestrand existiert nicht mehr, doch als Ingrid im Hotel auf die transsexuelle Fußpflegerin und Playbacksängerin Tina/Tim (Hinnerk Schönemann) trifft, kehrt die Vergangenheit zurück... Doris Dörrie mutet den Figuren – und ihren Darstellern – einiges zu, aber ihr fast dadaistischer Film ist nicht nur schrill und grotesk, er hat auch ein großes Herz. Alles inklusive.

Vr 26 april 2019 | 21:20 Carlito's Way IMDb: 7.9

26/04 - IMDB * 7.9 - Misdaaddrama met Al Pacino als drugsdealer Carlito Brigante, die zich voorgenomen heeft zijn leven te beteren wanneer hij vrijkomt uit de gevangenis. De Puerto Ricaan Carlito Brigante, een beruchte drugshandelaar, wordt na vijf jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij neemt zich voor om vanaf nu op het rechte pad te blijven en niet te hervallen in zijn misdadig gedrag. Om zo snel mogelijk genoeg geld bij elkaar te kunnen sparen om New York te verlaten, neemt hij een job aan in een nachtclub. Ook...

Misdaaddrama met Al Pacino als drugsdealer Carlito Brigante, die zich voorgenomen heeft zijn leven te beteren wanneer hij vrijkomt uit de gevangenis. De Puerto Ricaan Carlito Brigante, een beruchte drugshandelaar, wordt na vijf jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij neemt zich voor om vanaf nu op het rechte pad te blijven en niet te hervallen in zijn misdadig gedrag. Om zo snel mogelijk genoeg geld bij elkaar te kunnen sparen om New York te verlaten, neemt hij een job aan in een nachtclub. Ook zijn liefdesrelatie met een danseres krijgt een nieuwe start. Maar ondanks al zijn goede bedoelingen laten zijn vroegere kompanen hem niet met rust. Zijn neef zorgt ervoor dat hij betrokken raakt bij een schietpartij, zijn advocaat Dave Kleinfeld vraagt hem om vreemde gunsten en zelfs een oude vriend, die zijn dagen slijt in een rolstoel, veroorzaakt problemen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/carlitos-way

Vr 26 april 2019 | 00:40 Carlito's Way IMDb: 7.9

26/04 - IMDB * 7.9 - Herhaling. Powerful drama about a New York criminal who is released after five years in prison when his corrupt lawyer exploits a legal technicality. Determined to go straight, he only agrees to take part in a shady business deal to discharge the debt of gratitude he owes his lawyer. Despite his intentions and love for his girlfriend, Carlito finds himself relentlessly drawn back into the world he sought to escape. With Al Pacino, Sean Penn, Penelope Ann Miller, John Leguizamo, and Ingrid...

Herhaling. Powerful drama about a New York criminal who is released after five years in prison when his corrupt lawyer exploits a legal technicality. Determined to go straight, he only agrees to take part in a shady business deal to discharge the debt of gratitude he owes his lawyer. Despite his intentions and love for his girlfriend, Carlito finds himself relentlessly drawn back into the world he sought to escape. With Al Pacino, Sean Penn, Penelope Ann Miller, John Leguizamo, and Ingrid Rogers.(1993)

Do 25 april 2019 | 18:50 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

25/04 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Di 23 april 2019 | 08:00 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

23/04 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Zo 21 april 2019 | 14:30 Nonstop Comedy

Mit "Nonstop Comedy" präsentiert das NDR Fernsehen wieder feinsten norddeutschen Humor und beste Sketchklassiker aus den letzten Jahren und Jahrzehnten. Mitwirkende sind unter anderem: Jan Fedder, Peter Heinrich Brix, Rudi Carrell, Heinz Erhardt, Diether Krebs, Iris Berben, Ingrid Steeger, Hans Peter Korff, Harald Schmidt, Herbert Feuerstein, Harald Juhnke, Eddi Arent, Peer Augustinski, Dirk Bielefeldt alias Herr Holm. "Nonstop Comedy" bietet Sketche Schlag auf Schlag, ohne Moderation oder Publikum, nonstop eben!

Zo 14 april 2019 | 10:25 Kanz für alle Fälle

In 'Kanz für alle Fälle' heftet sich RTL an die Fersen der erfolgreichen Luxusautohändler Sven und Michael Kanz. Zwischen gülleausfahrenden Traktoren und weidenden Kühen auf der Schwäbischen Alb handeln die Brüder Kanz mit edlen und sündhaft teuren Karossen und exklusiven Klein- und Mittelklassewagen – sogar Helikopter werden feilgeboten. Ihrem schwerreichen Klientel lesen sie jeden Wunsch von den Lippen ab. Die Gebrüder Kanz bieten alles, was Premium-Autohersteller weltweit zu bieten haben! Die bodenständigen Brüder Sven und Michael Kanz sind aus Leidenschaft Autohändler – Luxusautohändler wohlgemerkt! Inmitten von idyllischen Weiden und Wiesen auf der Schwäbischen Alb, im baden-württembergischen Dorf Burladingen-Melchingen, südlich von Stuttgart, betreibt das Brüderpaar einen Auto-Salon mit zwei Showrooms sowie einem eigenen Helikopter-Landeplatz. In diesem Dorf schlägt das wohl exklusivste Auto-Herz der Republik. Gemeinsam verkaufen die Kanz' teure Automobile an eine elitäre nationale und internationale Kundschaft. Egal ob italienische Sportwagen, Edelkarossen aus Großbritannien oder Premium-Fahrzeuge aus Deutschland: Bei diesen Autohändlern ist alles de luxe – sogar Helikopter sind im Portfolio der Brüder! Ihr finanzstarkes Klientel rekrutiert sich aus vermögenden regionalen Unternehmern, wohlhabenden Scheichs aus den Emiraten aber auch verwöhnten Kids, die zum 18. Geburtstag ein Auto geschenkt bekommen. Für ihre Kunden liefern Sven und Michael die Luxusschlitten auch höchstpersönlich ab, ob nun nach Israel, Dubai, Italien oder ins Nachbardorf. Tag für Tag versuchen die engagierten Brüder ihre gut betuchten Kunden glücklich zu machen. Ferrari, Lamborghini oder Porsche: Die Kanz' besorgen jedes Auto! Sobald ein neuer Luxusschlitten bei den Brüdern ankommt, wird dieser auf Hochglanz poliert, mit Sonderwünschen, etwa neuen Felgen, bestückt und den Kunden zum Verkauf vorgeführt. Nebenbei geht's kurz zu Mama Ingrid Mittagessen: Linsen mit Seidewürschtle und Spätzle – das Leibgericht von Sven und Michael. Hier dürfen die beiden durchschnaufen und kommen ganz auf den Boden der Tatsachen. Die Brüder könnten dabei unterschiedlich nicht sein: Sven ist der Realist und Familienvater, Michael der Visionär, 'Hans Dampf in allen Gassen' und gerade erst bei Mama ausgezogen. Die gelernten KFZ-Mechaniker eint jedoch ihr Faible zu Premium-Automobilen, hier bedienen sie nicht nur ihre Leidenschaft, sondern verdienen auch sehr gut damit. Sie sind halt richtige Schwaben: Sparsam und tüchtig. Autohändler gibt es viele, doch die Verkaufprofis Sven und Michael sind einzigartig!

Vr 12 april 2019 | 09:45 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

12/04 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Di 9 april 2019 | 15:25 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

09/04 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Vr 5 april 2019 | 21:15 Kampf den Kaffeefahrten

Mehrmals in der Woche fahren in Deutschland Reisebusse von Haltestelle zu Haltestelle und sammeln die dort wartenden Senioren ein. Die freuen sich auf eine schöne Ausflugsfahrt ins Naherholungsgebiet, bei der es neben einer Gratisverpflegung auch noch jede Menge Geschenke geben soll. So steht es zumindest in der Einladung. Was dann aber in Wahrheit mit den älteren Herrschaften passiert, macht Bernhard Stitz wütend. Der pensionierte Polizist unternimmt alles, um diese dubiosen Ausflugsfahrten ein für allemal zu beenden. "Alle Kaffeefahrten sind unseriös, die meisten sogar illegal. Sie werden hier gnadenlos abgezockt." Wie ein Mantra wiederholt Bernhard Stitz diese beiden Sätze immer und immer wieder, bis auch der gutgläubigste Senior endlich begreift, dass ihm hier niemand etwas Gutes will. Diese Erkenntnis kommt in der Regel nämlich stets zu spät. So wie bei Ingrid Friedrich. Die 78-jährige Rentnerin erzählt Bernhard Stitz mit tränenerstickter Stimme die gleiche Geschichte, die alle erlebt haben, die hereingelegt worden sind. Eigentlich wollte sie nur einen schönen Tag verbringen, mit Gratisessen und Geschenken. So, wie es in der Einladung eben versprochen wurde. Stattdessen wurde sie in einer abgelegenen Gaststätte irgendwo in Niedersachsen von zwei Männern dazu überredet, ein Nackenmassagegerät zu kaufen: für 2.700 Euro! Ein Vielfaches von dem, was das Gerät in Wahrheit wert ist. Bernhard Stitz hört wie immer aufmerksam zu. Doch im Nachhinein zu helfen, ist in den meisten Fällen unmöglich. Die Verkäufer geben in der Regel falsche Namen und Kontaktdaten an. Deshalb sieht Stitz' Strategie anders aus: Er greift ein, wenn der Betrug gerade passiert. Er erwischt die Veranstalter also am liebsten in flagranti. Dafür schleust er auf den Ausflugsfahrten Undercover-Senioren ein, die sich als leichtgläubige Reiseteilnehmer ausgeben. Stundenlang lassen sie die aggressiven und irreführenden Verkaufsmethoden über sich ergehen. Erst wenn tatsächlich einer der gutgläubigen Teilnehmer von den Verkäufern "weichgeklopft" und plötzlich bereit ist, viel Geld für wenig wertvolle Sachen auszugeben, schlagen die Undercover-Senioren unbemerkt Alarm. Das ist der Zeitpunkt, an dem Bernhard Stitz mit ins Spiel kommt. Ein Fernsehteam des NDR dokumentiert, wie der ehemalige Schutzmann unseriöse Kaffeefahrten auflöst und sie mithilfe der Kriminalpolizei abbricht. Das Kamerateam filmt auch, wie sich ein Verkäufer unter fadenscheinigen Gründen plötzlich aus dem Staub machen will. Es gilt bei jedem Einsatz, den richtigen Zeitpunkt abzuwägen, um die Teilnehmer nicht in ernsthafte Gefahr zu bringen. Mehrmals wird dem ehemaligen Schutzmann Stitz vor laufender Kamera Prügel angedroht. Und nicht immer sind die teilnehmenden Senioren von ihrer "Rettung" begeistert. Autorin Jessica Ostermünchner hat diverse Einsätze von Bernhard Stitz und seinem Undercover-Team begleitet und beobachtet, wie schonungslos die Kaffeefahrtveranstalter regelmäßig mit den teilnehmenden Senioren umgehen. Und wie vorsichtig Bernhard Stitz und sein Team vorgehen müssen, um am Ende auch Erfolg zu haben.

Ma 1 april 2019 | 10:25 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

01/04 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Vr 29 maart 2019 | 15:00 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

29/03 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Zo 17 maart 2019 | 18:25 Zu Tisch in …

Franz Häußler ist Landwirt auf der Schwäbischen Alb im Süden Deutschlands. Den steinigen Böden zum Trotz wird auf der Alb intensiv Landwirtschaft betrieben. Eine Pflanze gedeiht hier besonders gut: die Linse. Franz Häußler gehört zu den Rettern der Alb-Linse, die lange verschollen war: zu aufwendig im Anbau, zu mühsam in der Verarbeitung. Erst eine neue Generation von Bauern hat die "Alb-Leisa" in einer Saatgutbank in St. Petersburg wiederentdeckt und baut sie heute erfolgreich an. Dass die Linse auf der Schwäbischen Alb aussterben konnte, ist verwunderlich, denn sie gehört zum Leibgericht der Schwaben: Linsen mit Spätzle. Franz und Ingrid Häußler leben mit ihren vier Kindern am Rande der Schwäbischen Alb, in Schwörzkirch. Im Familienbetrieb packen alle mit an. Neben der Linse ist die Region bekannt für ihre Back- und Teigwaren. Natürlich werden die Spätzle bei Familie Häußler selbst gemacht und so auch Brot und Gebäck. Ingrid Häußler verwendet die Linse auch beim Kuchenbacken: Johannisbeeren mit Linsenbaiser. Weil Franz Häußler nicht von Konzernen abhängig sein will, wird der Hof nach ökologischen Prinzipien bewirtschaftet. Kleine Flächen und freies Saatgut, dazu eine enge Vernetzung mit der Region – da passt die kleine Linse gut ins Konzept. Die Dokumentation begleitet Familie Häußler zur Erntezeit. Eine kritische Phase, denn die Linse ist nässeempfindlich, und zu viel Regen kann den Ertrag eines Jahres vernichten. Zum Erntedank lädt die Familie zum Maultaschenessen ein. Und wie könnte es anders sein: In die Füllung der Maultaschen kommt bei den Häußlers die neue alte "Alb-Leisa".

Za 9 maart 2019 | 11:15 SOKO Stuttgart

Seizoen 3 - Aflevering 23/25 (68) - Die 77-jährige Gisela Stein wird ohnmächtig in ihrem Haus aufgefunden. Neben ihr liegt der tote Altenpfleger Sven Franke. Außerdem hat Frau Stein eine Brandwunde am Unterarm. Der Verdacht kommt auf, dass die Vergiftung Gisela Stein treffen sollte und der Pfleger nur zufällig Opfer wurde. Am Tatort befindet sich Ingrid Majowski, die Nachbarin und Freundin von Gisela Stein, die die Polizei verständigt hat. Prof. Lisa Wolter präsentiert bald darauf den toxikologischen Befund: Sven Franke starb durch das Pflanzengift Colchicin, das in der Herbstzeitlosen vorkommt. Gisela Stein und ihr Altenpfleger hatten am Morgen ein Bärlauch-Omelette gegessen, und Bärlauch sieht der Herbstzeitlosen zum Verwechseln ähnlich. War das Ganze ein Unfall, oder hat jemand den beiden die giftige Pflanze absichtlich untergeschoben? Der Enkel von Gisela Stein, Ansgar Stein, ist mittlerweile zur Befragung auf dem Präsidium eingetroffen. Er sagt aus, er habe den Bärlauch im Wald gepflückt und seiner Oma mitgebracht. Er gibt auch zu, dass er die beiden Pflanzen vertauscht haben könnte. Kann die SOKO Stuttgart glauben, dass es sich nur um ein Versehen gehandelt hat? Denn Ansgar Stein hat hohe Schulden und wäre der Alleinerbe von Gisela Steins Vermögen. KTU-Leiter Jan Arnaud findet heraus, dass die Herbstzeitlosen aus dem Garten von Frau Stein stammen. Jemand muss sie dort abgeschnitten und unter den Bärlauch gemischt haben. Weitere Recherchen der Kommissare bringen eine neue Verdächtige zutage: Ulrike Sänger, die ehemalige Krankenpflegerin von Gisela Stein. Sie wurde damals entlassen, weil sie die alte Dame angeblich misshandelt hat und ihr unter anderem die Brandwunde zugefügt haben soll. Doch die Pflegerin bestreitet diese Vorwürfe und beteuert ihre Unschuld. Hat sie Gisela Stein vergiftet, weil die ihre berufliche Laufbahn zerstört hat? Um mehr über Ansgar Stein in Erfahrung zu bringen, wollen die Ermittler mit Jürgen Majowski sprechen. Der Ehemann von Ingrid Majowski betrieb damals eine Apotheke, und Ansgar war sein Auszubildender. Doch Jürgen Majowski ist verschwunden, und seine Frau Ingrid verstrickt sich immer mehr in Widersprüche. Was verheimlicht die alte Dame dem SOKO-Team? Und was hat der verschwundene Ehemann mit der Vergiftung zu tun?

Za 2 maart 2019 | 16:00 Die Blaumänner

Eine Frau stellt Achims und Piets Freundschaft auf die Zerreißprobe: Achim ist verliebt in Ingrid. Für Achim ist es selbstverständlich, dass sie mit in die gemeinsame Wohnung zieht, denn eigentlich ist es ja Achims Wohnung und Piet ist nur Gast. Piet sieht das vollkommen anders. Ingrid verliert keine Zeit und beginnt die Männer-WG gehörig auf den Kopf zu stellen: Fernseher verschwinden, Sessel werden verrückt, es werden Blumen gekauft und Badezimmerschränke mit Tinkturen für die Frau ab 40 vollgestopft. Piet reicht es, er flieht. Da er keine Wohnung mehr hat, zieht er erst mal in den gemeinsamen Laden. Doch nach einiger Zeit ist auch dieser nicht mehr vor Ingrid sicher. Wann merkt Achim endlich, was hier gespielt wird?

Za 2 maart 2019 | 15:05 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

02/03 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ma 25 februari 2019 | 02:05 Cinema Through the Eye of Magnum

From the day it was created in 1947, Magnum Photos has represented some of the most famous names in photography whose pictures have come to define their times. But Magnum's work also includes more surprising images - pictures of cinema. This film recounts this remarkable collaboration - from Robert Capa's photos of Ingrid Bergman and Eve Arnold's intimate relationship with Marilyn Monroe, up until today with Paolo Pellegrin's portraits of Kate Winslet, providing an essential history of both cinema and photography.

Zo 24 februari 2019 | 22:05 Die NDR Quizshow

Fünf norddeutsche Kandidatinnen mit besonderen Interessen und Fähigkeiten sind diesmal der Meinung, den Wettstreit um die "Leuchte des Nordens" bei Jörg Pilawa in der "NDR Quizshow" gewinnen zu können. Schafft es in dieser Sendung Ingrid Hayen aus Rastede in Niedersachsen, endlich zum ersten Mal in diesem Jahr die "Leuchte" für ihr Bundesland zu erspielen? Kann sie die meisten Fragen richtig beantworten, gut schätzen und die erspielten Punkte vor der Risikofrage strategisch am besten setzen?

Ma 18 februari 2019 | 23:28 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Rite of passage. Matthew wil aan zichzelf en anderen bewijzen dat hij volwassen is. Hij besluit te gaan trouwen met Ingrid.

Ma 18 februari 2019 | 18:35 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Rite of passage. Matthew wil aan zichzelf en anderen bewijzen dat hij volwassen is. Hij besluit te gaan trouwen met Ingrid.

Wo 13 februari 2019 | 13:45 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

13/02 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Za 2 februari 2019 | 18:50 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

02/02 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Do 31 januari 2019 | 08:20 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

31/01 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Zo 27 januari 2019 | 18:07 RTL Woonmagazine

Seizoen 12 - Aflevering 8 - Woonmagazine. In Nuenen gaan we aan de slag met een feestcentrum. Jarenlang runden Ingrid en Tom hier een cateringbedrijf, café en feestzaal, maar daar komt nu verandering in. De eigenaren willen er graag met hun gezin gaan wonen, maar hoe pak je dat aan? Een mooie opdracht voor topontwerper Monique des Bouvrie!

Zo 20 januari 2019 | 10:20 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

20/01 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Wo 16 januari 2019 | 00:00 Es war Nacht in Rom

Italien im Zweiten Weltkrieg: Unter Lebensgefahr versteckt die Römerin Esperia Belli (Giovanna Ralli) drei alliierte Soldaten (u. a. Leo Glenn), die aus einem Gefangenenlager fliehen konnten. Widerstandskämpfer sollen die Soldaten nun an den deutschen Besatzern vorbei außer Landes schleusen... Rossellini ("Rom, offene Stadt"), einst mit Ingrid Bergman liiert, gehörte zu den einflussreichsten europäischen Filmregisseuren. Mit diesem sensiblen Kriegsfilm zeigte er, warum: Indem er sich intensiv auf Einzelschicksale statt auf Schlachten konzentrierte, gelang ihm ein Psychogramm, das nachwirkt.

Ma 14 januari 2019 | 00:05 Alles inklusive

Trost findet sie bei Dr. Freud, ihrem gehbehinderten Mops. Der braucht dringend eine neue Hüfte – eine OP, die Apples Mutter Ingrid (Hannelore Elsner) bereits hinter sich hat. Die ehemalige Hippiekönigin verbringt gerade einen All-inclusive-Urlaub in Torremolinos, wo sie vor 30 Jahren eine folgenreiche Affäre hatte. Der Hippiestrand existiert nicht mehr, doch als Ingrid im Hotel auf die transsexuelle Fußpflegerin und Playbacksängerin Tina/Tim (Hinnerk Schönemann) trifft, kehrt die Vergangenheit zurück... Doris Dörrie mutet den Figuren – und ihren Darstellern – einiges zu, aber ihr fast dadaistischer Film ist nicht nur schrill und grotesk, er hat auch ein großes Herz. Alles inklusive.

Zo 13 januari 2019 | 16:45 Hotel Heidelberg: Kinder, Kinder!

Ihr Psychotherapeutengatte Ingolf (Christoph Maria Herbst) nervt mit einem Kinderwunsch, seine labile Ex quartiert sich im Hotel ein, von dem Tante Ingrid behauptet, es gehöre ihr, und Filius Jeremy zieht einfach nicht aus: Hotelchefin Annette (Annette Frier) dreht am Rad... Heile Welt mit interessanten Rissen, weniger schmalzig, als der Titel befürchten lässt. Teils beachtlich sensibel gespielt.

Za 12 januari 2019 | 11:30 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

12/01 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Vr 11 januari 2019 | 21:50 Droomhuis Gezocht

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Realityreeks (2019) met Sybrand Niessen. Slowakije. Ingrid en Marc zijn op zoek naar een droomhuis in Slowakije. Siebrand Niessen helpt hun zoeken naar een huis binnen het budget. Carrie ten Napel neemt ons mee op stedentrip naar hoofdstad Bratislava.

Vr 11 januari 2019 | 21:25 Droomhuis Gezocht

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Realityreeks (2019) met Sybrand Niessen. Slowakije. Ingrid en Marc zijn op zoek naar een droomhuis in Slowakije. Siebrand Niessen helpt hun zoeken naar een huis binnen het budget. Carrie ten Napel neemt ons mee op stedentrip naar hoofdstad Bratislava.

Do 10 januari 2019 | 20:30 Revenge IMDb: 6.3

10/01 - IMDB * 6.3 - Actie, Jen wordt door haar geliefde uitgenodigd voor een weekend voor de start van de traditionele jacht die hij jaarlijks organiseert met twee vrienden. Geïsoleerd van alles en iedereen in de Grand Canyon, wordt Jen het object van verlangen en de jacht neemt een onverwachte wending wanneer ze door de drie wordt misbruikt. Ze wordt voor dood achtergelaten in de woestijn en wil maar één ding: wraak.

Jen wordt door haar geliefde uitgenodigd voor een weekend voor de start van de traditionele jacht die hij jaarlijks organiseert met twee vrienden. Geïsoleerd van alles en iedereen in de Grand Canyon, wordt Jen het object van verlangen en de jacht neemt een onverwachte wending wanneer ze door de drie wordt misbruikt. Ze wordt voor dood achtergelaten in de woestijn en wil maar één ding: wraak.

Zo 6 januari 2019 | 12:00 Revenge IMDb: 6.3

06/01 - IMDB * 6.3 - Actie, Jen wordt door haar geliefde uitgenodigd voor een weekend voor de start van de traditionele jacht die hij jaarlijks organiseert met twee vrienden. Geïsoleerd van alles en iedereen in de Grand Canyon, wordt Jen het object van verlangen en de jacht neemt een onverwachte wending wanneer ze door de drie wordt misbruikt. Ze wordt voor dood achtergelaten in de woestijn en wil maar één ding: wraak.

Jen wordt door haar geliefde uitgenodigd voor een weekend voor de start van de traditionele jacht die hij jaarlijks organiseert met twee vrienden. Geïsoleerd van alles en iedereen in de Grand Canyon, wordt Jen het object van verlangen en de jacht neemt een onverwachte wending wanneer ze door de drie wordt misbruikt. Ze wordt voor dood achtergelaten in de woestijn en wil maar één ding: wraak.

Za 5 januari 2019 | 09:25 Murder on the Orient Express IMDb: 6.5

05/01 - IMDB * 6.5 - Murder on the Orient Express, Wat begint als een extravagante treinreis door Europa mondt uit in één van de meest stijlvolle, spannende en aangrijpende mysteries ooit verteld. Dit is het verhaal van dertien reizigers op een trein, waar iedereen een verdachte is. In een race tegen de klok moet één man de puzzel zien op te lossen voor dat de moordenaar opnieuw toeslaat. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/murder on the orient express

Wat begint als een extravagante treinreis door Europa mondt uit in één van de meest stijlvolle, spannende en aangrijpende mysteries ooit verteld. Dit is het verhaal van dertien reizigers op een trein, waar iedereen een verdachte is. In een race tegen de klok moet één man de puzzel zien op te lossen voor dat de moordenaar opnieuw toeslaat. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/murder-on-the-orient-express

Do 3 januari 2019 | 12:55 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

03/01 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Wo 2 januari 2019 | 17:15 Revenge IMDb: 6.3

02/01 - IMDB * 6.3 - Actie, Jen wordt door haar geliefde uitgenodigd voor een weekend voor de start van de traditionele jacht die hij jaarlijks organiseert met twee vrienden. Geïsoleerd van alles en iedereen in de Grand Canyon, wordt Jen het object van verlangen en de jacht neemt een onverwachte wending wanneer ze door de drie wordt misbruikt. Ze wordt voor dood achtergelaten in de woestijn en wil maar één ding: wraak.

Jen wordt door haar geliefde uitgenodigd voor een weekend voor de start van de traditionele jacht die hij jaarlijks organiseert met twee vrienden. Geïsoleerd van alles en iedereen in de Grand Canyon, wordt Jen het object van verlangen en de jacht neemt een onverwachte wending wanneer ze door de drie wordt misbruikt. Ze wordt voor dood achtergelaten in de woestijn en wil maar één ding: wraak.

Di 1 januari 2019 | 09:25 Murder on the Orient Express IMDb: 6.5

01/01 - IMDB * 6.5 - Murder on the Orient Express, Wat begint als een extravagante treinreis door Europa mondt uit in één van de meest stijlvolle, spannende en aangrijpende mysteries ooit verteld. Dit is het verhaal van dertien reizigers op een trein, waar iedereen een verdachte is. In een race tegen de klok moet één man de puzzel zien op te lossen voor dat de moordenaar opnieuw toeslaat. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/murder on the orient express

Wat begint als een extravagante treinreis door Europa mondt uit in één van de meest stijlvolle, spannende en aangrijpende mysteries ooit verteld. Dit is het verhaal van dertien reizigers op een trein, waar iedereen een verdachte is. In een race tegen de klok moet één man de puzzel zien op te lossen voor dat de moordenaar opnieuw toeslaat. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/murder-on-the-orient-express

Ma 31 december 2018 | 07:55 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

31/12/18 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Zo 30 december 2018 | 22:20 Revenge IMDb: 6.3

30/12/18 - IMDB * 6.3 - Actie, Jen wordt door haar geliefde uitgenodigd voor een weekend voor de start van de traditionele jacht die hij jaarlijks organiseert met twee vrienden. Geïsoleerd van alles en iedereen in de Grand Canyon, wordt Jen het object van verlangen en de jacht neemt een onverwachte wending wanneer ze door de drie wordt misbruikt. Ze wordt voor dood achtergelaten in de woestijn en wil maar één ding: wraak.

Jen wordt door haar geliefde uitgenodigd voor een weekend voor de start van de traditionele jacht die hij jaarlijks organiseert met twee vrienden. Geïsoleerd van alles en iedereen in de Grand Canyon, wordt Jen het object van verlangen en de jacht neemt een onverwachte wending wanneer ze door de drie wordt misbruikt. Ze wordt voor dood achtergelaten in de woestijn en wil maar één ding: wraak.

Do 20 december 2018 | 12:25 BinnensteBuiten

Aflevering 159 - Lifestylemagazine. Maker van kant-en-klaarstoofvlees, Jort Heijmans, neemt chef-kok Leon Mazairac mee op safari. Ze gaan naar de bron van zijn product: de limousinerunderen van boer Frank Tillemans. Die hebben een goed leven in een Noord-Limburgs natuurgebied. Midden in de natuur maakt Leon een mooi gerecht bij het stoofvlees van Jort. * In Nationaal Park Drents-Friese Wold liggen de Sela Tuinen van Ingrid en Anton Cornelissen. Wat in 1979 begon met de aankoop van een bouwval en een heel klein stukje grond, is uitgegroeid tot een huis met een prachtige tuin van een halve hectare groot. De tuin is één geheel en staat in verbinding met de natuur eromheen, want zo zegt Ingrid: 'Een huis heeft kamers, een tuin niet'.

Do 20 december 2018 | 08:00 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

20/12/18 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Za 15 december 2018 | 22:00 Revenge IMDb: 6.3

15/12/18 - IMDB * 6.3 - Actie, Jen wordt door haar geliefde uitgenodigd voor een weekend voor de start van de traditionele jacht die hij jaarlijks organiseert met twee vrienden. Geïsoleerd van alles en iedereen in de Grand Canyon, wordt Jen het object van verlangen en de jacht neemt een onverwachte wending wanneer ze door de drie wordt misbruikt. Ze wordt voor dood achtergelaten in de woestijn en wil maar één ding: wraak.

Jen wordt door haar geliefde uitgenodigd voor een weekend voor de start van de traditionele jacht die hij jaarlijks organiseert met twee vrienden. Geïsoleerd van alles en iedereen in de Grand Canyon, wordt Jen het object van verlangen en de jacht neemt een onverwachte wending wanneer ze door de drie wordt misbruikt. Ze wordt voor dood achtergelaten in de woestijn en wil maar één ding: wraak.

Ma 10 december 2018 | 17:20 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

10/12/18 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ma 10 december 2018 | 10:45 Revenge IMDb: 6.3

10/12/18 - IMDB * 6.3 - Actie, Jen wordt door haar geliefde uitgenodigd voor een weekend voor de start van de traditionele jacht die hij jaarlijks organiseert met twee vrienden. Geïsoleerd van alles en iedereen in de Grand Canyon, wordt Jen het object van verlangen en de jacht neemt een onverwachte wending wanneer ze door de drie wordt misbruikt. Ze wordt voor dood achtergelaten in de woestijn en wil maar één ding: wraak.

Jen wordt door haar geliefde uitgenodigd voor een weekend voor de start van de traditionele jacht die hij jaarlijks organiseert met twee vrienden. Geïsoleerd van alles en iedereen in de Grand Canyon, wordt Jen het object van verlangen en de jacht neemt een onverwachte wending wanneer ze door de drie wordt misbruikt. Ze wordt voor dood achtergelaten in de woestijn en wil maar één ding: wraak.

Vr 7 december 2018 | 21:55 Revenge IMDb: 6.3

07/12/18 - IMDB * 6.3 - Revenge, Jen wordt door haar geliefde uitgenodigd voor een weekend voor de start van de traditionele jacht die hij jaarlijks organiseert met twee vrienden. Geïsoleerd van alles en iedereen in de Grand Canyon, wordt Jen het object van verlangen en de jacht neemt een onverwachte wending wanneer ze door de drie wordt misbruikt. Ze wordt voor dood achtergelaten in de woestijn en wil maar één ding: wraak.

Jen wordt door haar geliefde uitgenodigd voor een weekend voor de start van de traditionele jacht die hij jaarlijks organiseert met twee vrienden. Geïsoleerd van alles en iedereen in de Grand Canyon, wordt Jen het object van verlangen en de jacht neemt een onverwachte wending wanneer ze door de drie wordt misbruikt. Ze wordt voor dood achtergelaten in de woestijn en wil maar één ding: wraak.

Vr 7 december 2018 | 12:50 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

07/12/18 - IMDB * 6.6 - Drama, Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Zo 2 december 2018 | 23:30 10 Gebote – 10 Geschichten

'Du sollst nicht töten' oder 'Du sollst Vater und Mutter ehren', fast jeder kennt zumindest einzelne der Zehn Gebote, die Moses im Alten Testament von Gott erhalten hat. Können sie uns aber in Zeiten von Internet-Piraterie, der Diskussion um Ladenschlusszeiten und Sterbehilfe oder den schon alltäglichen öffentlichen Liebesskandalen von Prominenten auch heute noch ein moralischer Leitfaden sein? Oder haben sie längst ihre Gültigkeit verloren? Die Gemeinschaftsproduktion von infoNetwork in Zusammenarbeit mit der Evangelischen und Katholischen Kirche in Deutschland, zeigt wie relevant Die Zehn Gebote gerade in der heutigen Zeit sind. In moderner Erzählweise, ähnlich einer Ranking-Show, werden, analog zu jedem Gebot, aktuelle Geschichten erzählt, die teils international für Schlagzeilen sorgten. Per Einspieler kommentieren Prominente aus den Bereichen Politik, Medien und Kirche die bewegenden Bilder und Ereignisse aus ihrer ganz persönlichen Perspektive und hinterfragen die Relevanz der Zehn Gebote für unser tägliches Leben. Darunter auch Gregor Gysi , Lencke Steiner , Annegret Kramp-Karrenbauer und RTL-Gesichter, wie Birgit Schrowange, Ulrike von der Groeben, Wolfram Kons , 'Unter uns'-Star Ben Ruedinger und Ex-Dschungelkönig Joey Heindle und natürlich geistliche Vertreter wie Ralf Meister und Pater Lukas Rüdiger. Alle Geschichten bieten Zündstoff für hitzige Diskussionen und eine interessante Grundlage, Die Zehn Gebote auch jungen Menschen auf besonders spannende Weise wieder näher zu bringen. Die Geschichten im Überblick: Das 1. Gebot: 'Du sollst keine anderen Götter neben mir haben' Die Verführung von Menschen in Not oder Trauer, einen Guru oder Wunderheiler wie einen Gott zu verehren, ist groß. Ob dabei wirklich Wunder passieren oder ob hier simple Zaubertricks aufgeführt werden, die letztendlich nur dem Geldbeutel des Gurus zuträglich sind, wissen nur die Heiler selbst. Einer davon ist Braco aus Zagreb. Seit 20 Jahren ist er weltweit auf Tour. Bis zu 7000 Menschen am Tag kommen zu seinen Auftritten. Seine Methode: Schweigend anstarren. Damit will er Menschen Gutes tun und auch von Schmerzen befreien. Gary Spivey aus Kalifornien sieht dagegen aus wie eine Elvis-Karikatur und kann angeblich mit Toten sprechen. Alles nur Scharlatanerie? Darf ein hilfesuchender Mensch sich in die Hände solcher Heiler begeben und auf Wunderkräfte hoffen? Das 2. Gebot: 'Du sollst den Namen des Herrn, deines Gottes, nicht missbrauchen' Der Freizeitpark 'Holy Land' liegt zwischen Disney World und den Universal Studios. Hier dreht sich alles um Jesus und die Bibel – oder zumindest das, was man damit verbindet. Kreuzigung und Auferstehung. Bis zu viermal am Tag gibt es eine Show nach der anderen. Und direkt davor: Besucher, die dabei Chips, Brezeln oder Pommes knabbern. Jesus und die Bibel werden zum skurrilen Theater. Kommerz im Namen Gottes. Was bedeutet, du sollst den Namen des Herrn nicht missbrauchen? Und wann missbraucht man eigentlich seinen Namen? Das 3. Gebot 'Du sollst den Feiertag heiligen' Die Sonntagsruhe ist vielen Ladenbesitzern ein Dorn im Auge. Schließlich stehen sie im Wettbewerb mit dem Online-Handel, der seinen größten Umsatz mitunter am Sonntag macht. Die Bundesländer geben jedoch vor, an wie vielen Sonntagen die Händler öffnen dürfen, und die einzelne Stadt entscheidet dann, wann genau. Das Argument der Einzelhändler: Immerhin gäbe es doch schon 6 Millionen Deutsche, die sonntags arbeiten müssen. Sollte der Ladenschluss also weiter gelockert werden? Welche Bedeutung hat die Sonntagsruhe generell heute noch? Das 4. Gebot 'Du sollst deinen Vater und deine Mutter ehren' Wie sieht es aber aus, wenn die Eltern pflegebedürftig werden und auf Hilfe angewiesen sind? Beate Krafts 73-jährige Mutter ist bettlägerig. Sie kann sich nach vier Operationen an der Wirbelsäule nicht mehr selbst versorgen. Vor einem Jahr hat Beate Kraft ihre Mutter zu sich geholt. Seitdem hat die 49-jährige Erzieherin ihre Arbeitszeit halbiert. Jetzt hat sie zwar mehr Zeit für ihre Mutter, aber auch weniger Einkommen. Viele Kinder sind aber voll berufstätig oder leben weit entfernt. Kann man einen Elternteil dann guten Gewissens in ein Heim geben? Bei einer Undercover- Reportage von RTL Extra deckte eine Reporterin mit versteckter Kamera auf, wie in einem DRK-Pflegeheim in Mühlheim bei Frankfurt Senioren gedemütigt wurden. Natürlich gibt es auch Positiv-Beispiele. Ist die Pflege am Ende eine Gewissensentscheidung? Und wie bedingungslos muss man eigentlich Vater und Mutter ehren? Das 5. Gebot 'Du sollst nicht töten' Nur Maschinen hielten Baby Charlie aus Großbritannien noch am Leben. Die Ärzte sehen keine Hoffnung auf Heilung und rieten den Eltern die Geräte abzuschalten – doch das wollten Connie und Chris nicht. Es kam zum Prozess. Die Geräte müssen ausgeschaltet werden, entschieden die Richter schließlich. Für die Eltern des gerade mal acht Monate alten Babys war das ein Schock. Dabei hätte es noch einen Funken Hoffnung für die junge Familie gegeben: In den USA gibt es eine Therapie, die Charlie vielleicht hätte retten könnte. Ein letzter Strohhalm für die Eltern. Doch die ist noch nicht erforscht und war deshalb kein Grund für die Richter, das Urteil zu überdenken. Wie kann man Sterbehilfe rechtfertigen und ist sie mit den Zehn Geboten zu vereinbaren? Das 6. Gebot 'Du sollst nicht ehebrechen? Ehebrechen liegt heutzutage voll im Trend. 39 Prozent der Frauen und 37 Prozent aller Männer legen sich gerne mal in fremde Betten. Kein Wunder, denn noch nie wurden uns kleine Liebes-Abenteuer so einfach gemacht wie heute. Durchs Internet sind potentielle Affären einen Klick entfernt. Auf Internetseiten wie Ashley Madison.com und C-Date.de werden fleißig Sexkontakte vermittelt. Jede dritte Ehe wird geschieden. Sänger Roberto Blanco prahlt in seiner Biografie sogar ganz offen mit seinen Seitensprüngen. Donna Garrett, eine Hausfrau aus Pennsylvania, sorgte mit ihrem außerehelichen Abenteuer sogar unfreiwillig für 14 Millionen Klicks im Internet. Ihr Ehemann hatte den Seitensprung mit einer Drohne gefilmt und ins Netz gestellt. Wird uns Treue heutzutage immer unwichtiger? Ab wann überschreitet man Grenzen in einer Ehe? Das. 7. Gebot 'Du sollst nicht stehlen' Von Kleidung über Perücken bis hin zu einem Mittagssnack. Geklaut wird immer und überall. Das verursacht im Einzelhandel Schäden in Milliardenhöhe. Was aber, wenn man in extreme Not gerät, wie Ingrid M. aus Bad Wörishofen? Nach dem Börsencrash verliert die alte Dame alles und hat gut 2 Euro zum täglichen Leben. Um nicht zu hungern, entschließt sie sich, zu stehlen. Ihre Beute: Schinken, Spargel oder Brot. Für Kim Schmitz alias Kim Dotcom sind das 'Peanuts'. Er hat mit dem Handel von illegalen Downloads von Filmen, Büchern und Musik rund 32 Millionen Euro verdient. Allein die amerikanische Musikindustrie hat er mit seiner Internet-Piraterie um rund 10 Milliarden Euro gebracht. Im Gegensatz zu Ingrid M., die für neun Monate auf Bewährung ins Gefängnis ging, ist der Milliarden-Betrüger jedoch durch geschicktes Taktieren bis dato straffrei ausgegangen. Das 8. Gebot 'Du sollst nicht falsch Zeugnis reden wider deinen Nächsten' Eine Gesellschaft ohne Schwindeln gibt es wohl nicht. Soziologen bestätigen sogar, dass kleine Notlügen hilfreich im Miteinander sein können, so lange man niemandem schadet. Wie groß oder klein darf eine Lüge aber sein? Und was bedeutet das für eine Gesellschaft, wenn Staatsoberhäupter wie Donald Trump regelmäßig und auch recht schamlos lügen? Journalisten sollen berechnet haben, dass Trump in den ersten 15 Monaten als Präsident ganze 3001 Mal gelogen hat. Aber wie steht es um Geistliche? Dürfen sie eigentlich von kleinen Notlügen Gebrauch machen? Das 9. Gebot 'Du sollst nicht begehren deines nächsten Weib' Kann denn Begehren alleine schon Sünde sein? Geht das gerade in der heutigen Zeit nicht ein bisschen zu weit? Und was ist, wenn sich zwischen zwei Menschen sich eine echte Liebe entwickelt, obwohl noch einer in einer Beziehung lebt? Das Gebot mag verstaubt wirken, doch wenn man es unter dem Aspekt der #metoo-Debatte betrachtet, wird es plötzlich hochaktuell. Sexuelle Belästigung oder Machtmissbrauch am Arbeitsplatz. Laut einer aktuellen Studie ist davon jede dritte Frau in Deutschland betroffen. Eigentlich sollten Frauen heutzutage den Schutz durch ein 3000 Jahre altes Gebot nicht mehr nötig haben. Doch der Fall des amerikanischen Filmproduzenten Harvey Weinstein, der die Debatte auslöste, belegt die Aktualität des Gebots sehr anschaulich. Das 10. Gebot 'Du sollst nicht begehren deines nächsten Hab und Gut' Dieser Rechtsstreit hat Deutschland wochenlang beschäftigt: Fünf Freunde werden zu Feinden und ziehen gegeneinander vor Gericht. Alles wegen eines Kronkorkens. In dem steckte der Hauptgewinn eines deutschen Bierbrauers: Ein brandneuer Audi im Wert von fast 30.000 Euro. Der Freund, die ihn zuerst entdeckte, beanspruchte ihn für sich und verkaufte den Hauptgewinn ohne zu teilen. Bei Geld hört bei vielen eben die Freundschaft auf. Wie sehr ist unsere Gesellschaft auf materielle Dinge eingestellt? Wie neidisch sind wir Deutschen?

Za 1 december 2018 | 08:05 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

01/12/18 - IMDB * 6.6 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Vr 30 november 2018 | 21:20 Le Ciel Flamand IMDb: 7.1

30/11/18 - IMDB * 7.1 - Drama, Le Ciel Flamand is een Belgische film uit 2016, geschreven en geregisseerd door Peter Monsaert. De film ging op 11 september in première op het internationaal filmfestival van Toronto. Monique baat samen met haar dochter Sylvie het baanbordeel 'Le Ciel Flamand' uit op de grens van West Vlaanderen en Frankrijk. Eline, het zesjarige dochtertje van Sylvie, is gefascineerd door de mysterieuze werkplek van haar mama en oma, maar wordt te allen tijde de toegang ertoe ontzegd. Wanneer Sylvie en Monique...

Le Ciel Flamand is een Belgische film uit 2016, geschreven en geregisseerd door Peter Monsaert. De film ging op 11 september in première op het internationaal filmfestival van Toronto. Monique baat samen met haar dochter Sylvie het baanbordeel 'Le Ciel Flamand' uit op de grens van West-Vlaanderen en Frankrijk. Eline, het zesjarige dochtertje van Sylvie, is gefascineerd door de mysterieuze werkplek van haar mama en oma, maar wordt te allen tijde de toegang ertoe ontzegd. Wanneer Sylvie en Monique aan het werk zijn, ontfermt nonkel Dirk zich over Eline. Alles gaat goed tot een dramatische gebeurtenis de familiale banden en de zekerheden in hun leven onder druk zet. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/le-ciel-flamand

Wo 28 november 2018 | 11:30 BinnensteBuiten

Aflevering 159 - Lifestylemagazine. Maker van kant-en-klaarstoofvlees, Jort Heijmans, neemt chef-kok Leon Mazairac mee op safari. Ze gaan naar de bron van zijn product: de limousinerunderen van boer Frank Tillemans. Die hebben een goed leven in een Noord-Limburgs natuurgebied. Midden in de natuur maakt Leon een mooi gerecht bij het stoofvlees van Jort. * In Nationaal Park Drents-Friese Wold liggen de Sela Tuinen van Ingrid en Anton Cornelissen. Wat in 1979 begon met de aankoop van een bouwval en een heel klein stukje grond, is uitgegroeid tot een huis met een prachtige tuin van een halve hectare groot. De tuin is één geheel en staat in verbinding met de natuur eromheen, want zo zegt Ingrid: 'Een huis heeft kamers, een tuin niet'.

Di 27 november 2018 | 18:45 BinnensteBuiten

Aflevering 159 - Lifestylemagazine. Maker van kant-en-klaarstoofvlees, Jort Heijmans, neemt chef-kok Leon Mazairac mee op safari. Ze gaan naar de bron van zijn product: de limousinerunderen van boer Frank Tillemans. Die hebben een goed leven in een Noord-Limburgs natuurgebied. Midden in de natuur maakt Leon een mooi gerecht bij het stoofvlees van Jort. * In Nationaal Park Drents-Friese Wold liggen de Sela Tuinen van Ingrid en Anton Cornelissen. Wat in 1979 begon met de aankoop van een bouwval en een heel klein stukje grond, is uitgegroeid tot een huis met een prachtige tuin van een halve hectare groot. De tuin is één geheel en staat in verbinding met de natuur eromheen, want zo zegt Ingrid: 'Een huis heeft kamers, een tuin niet'.

Di 27 november 2018 | 17:05 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

27/11/18 - IMDB * 6.6 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ma 26 november 2018 | 11:40 Anita wordt Opgenomen

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Reportagereeks (2018) met Anita WItzier. Anita praat met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangen zitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met haar vaste club langgestrafte vriendinnen. Elk nieuw jaar in de gevangenis is een moeilijk moment en de dames zoeken steun bij elkaar. Medewerker Peter en gedetineerde Noura (24) spelen samen gitaar. Dat vinden veel mensen gek, maar Peter niet. Hij kent het leed dat achter de celdeur schuilgaat.

Ma 26 november 2018 | 01:40 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

26/11/18 - IMDB * 6.6 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Za 24 november 2018 | 17:05 Hyena Coast

Hyena Coast: Ingrid Wiesel, expert op het gebied van bruine hyena's, wil haar favoriete studiedier, genaamd Tosca, vinden. Tosca is verdwenen uit haar huis aan de wilde westkust van Namibië. Ingrid bracht de laatste 17 jaar door met het bestuderen van de bruine hyena – en moet nu op reis diep in de wereld van Tosca om te ontdekken wat haar gedwongen heeft om haar traditionele jachtvelden te verlaten.

Za 24 november 2018 | 06:40 Anita wordt Opgenomen

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Reportagereeks (2018) met Anita WItzier. Anita praat met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangen zitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met haar vaste club langgestrafte vriendinnen. Elk nieuw jaar in de gevangenis is een moeilijk moment en de dames zoeken steun bij elkaar. Medewerker Peter en gedetineerde Noura (24) spelen samen gitaar. Dat vinden veel mensen gek, maar Peter niet. Hij kent het leed dat achter de celdeur schuilgaat.

Vr 23 november 2018 | 22:00 3 nach 9

Mit der Rolle des "Bierchen" in "Kleine Haie" wurde Armin Rohde bekannt, am 22.11. kam sein neuer Film "So viel Zeit" ins Kino, die den gebürtigen Gladbecker zurück ins Ruhrgebiet führt. Hier erzählt er u.?a., warum er nicht mehr zur Kippe, dafür umso häufiger zum Fotoapparat greift. Auch da: Ingrid van Bergen, Dirk Roßmann, Julia Klöckner.

Vr 23 november 2018 | 10:15 Island Medics

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Documentary series going behind the scenes at the UK's most remote hospital, Gilbert Bain in Shetland. Offshore worker Tony is evacuating to the Gilbert Bain with severe abdominal pain. Dr Lalla diagnoses appendicitis and Tony is rushed to theatre, where surgeon Mr Gordon McFarlane is assisted by surgical trainee Dr Jemma Langschmidt. Two ambulances and a ferry were needed to get Ingrid from Whalsay to A&E. She was knocked unconscious when a horse kicked the metal door of a horsebox into her face. Senior charge nurse Aimee Sutherland assesses the damage. And on a stunning summer's evening, the latest crop of junior doctors are taken to the tiny island of Oxna as part of their induction to Shetland life.

Di 20 november 2018 | 21:00 In aller Freundschaft

Aflevering 833 - Dr. Maria Weber hört im Park einem Chor zu, als plötzlich ein Chormitglied stürzt und sie daraufhin Erste Hilfe leistet. Was zunächst wie ein harmloser Armbruch aussieht, hat tiefergehende Ursachen: Chorfrau Alma Bachmann leidet an einem Akustikusneurinom, einem Tumor des Hörnervs. Aufgrund seiner Lage ist der eigentlich gutartige Tumor lebensbedrohlich. Eine Operation ist unvermeidlich, doch Alma will sich nicht operieren lassen. Bei dem Eingriff besteht die Gefahr, dass sie ihr Gehör verliert. Dann könnte sie nicht mehr singen und würde ihre einzige Freude im Leben verlieren. Für die neu gegründete Stiftung zu Ehren des verstorbenen Klinikchefs Prof. Gernot Simoni haben seine Witwe Ingrid Rischke, Klinikdirektor Dr. Roland Heilmann und Verwaltungschefin Sarah Marquardt eine Benefiz-Radtour organisiert. Dabei kommt es zum Wiedersehen zwischen Dr. Heilmann und seinem Freund und früheren Kollegen Dr. Achim Kreutzer. Als die beiden bei der Radtour von der Strecke abkommen, ahnen sie nicht, welche Folgen das haben wird.

Ma 19 november 2018 | 22:10 Anita wordt Opgenomen

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Reportagereeks (2018) met Anita WItzier. Anita praat met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangen zitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met haar vaste club langgestrafte vriendinnen. Elk nieuw jaar in de gevangenis is een moeilijk moment en de dames zoeken steun bij elkaar. Medewerker Peter en gedetineerde Noura (24) spelen samen gitaar. Dat vinden veel mensen gek, maar Peter niet. Hij kent het leed dat achter de celdeur schuilgaat.

Zo 18 november 2018 | 22:10 Ingrid Goes West

18/11/18 - Drama , Superstalker Ingrid verhuist naar de andere kant van het land om haar nieuwste Insta obsessie te ontmoeten. Het lukt haar om zich in het leven van deze Taylor Sloane te wurmen maar al snel verschijnen de eerste scheurtjes in de nieuwbakken vriendschap.

Superstalker Ingrid verhuist naar de andere kant van het land om haar nieuwste Insta-obsessie te ontmoeten. Het lukt haar om zich in het leven van deze Taylor Sloane te wurmen maar al snel verschijnen de eerste scheurtjes in de nieuwbakken vriendschap.

Za 17 november 2018 | 06:30 Anita wordt Opgenomen

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Reportagereeks (2018) met Anita WItzier. Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein naar de gevangenis om samen met haar zijn verjaardag te vieren. Het afscheid valt zwaar. Ook Ingrid (48) zal haar kinderen voor lange tijd moeten missen. Ze is net veroordeeld voor tien jaar voor de moord op haar schoonmoeder. Anita doet mee aan het sportuurtje en knappe arbeidsbegeleider Martijn vertelt dat hij regelmatig oneerbare voorstellen krijgt.

Za 17 november 2018 | 03:20 Ingrid Goes West

17/11/18 - Drama , Superstalker Ingrid verhuist naar de andere kant van het land om haar nieuwste Insta obsessie te ontmoeten. Het lukt haar om zich in het leven van deze Taylor Sloane te wurmen maar al snel verschijnen de eerste scheurtjes in de nieuwbakken vriendschap.

Superstalker Ingrid verhuist naar de andere kant van het land om haar nieuwste Insta-obsessie te ontmoeten. Het lukt haar om zich in het leven van deze Taylor Sloane te wurmen maar al snel verschijnen de eerste scheurtjes in de nieuwbakken vriendschap.

Vr 16 november 2018 | 01:25 Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei

Seizoen 32 - Aflevering 3/6 (333) - Action, der man noch nie vorwerfen konnte, zu subtil zu sein. Diesmal bekommen es Semir und Paul mit einer Richterin als Mordzeugin zu tun, die – ganz wie Justitia – blind ist. Ingrid Seeler (Sandra Borgmann, "Die LottoKönige") weiß sich dennoch zur Wehr zu setzen, als der Täter sie in seine Gewalt bringt...

Wo 14 november 2018 | 22:15 Mahler - Symfonie Nr. 8

Leonard Bernstein dirigeert de Wiener Philharmoniker en het koor van de Wiener Staatsoper in een uitvoering van Gustav Mahlers Symfonie Nr. 8 in Es-groot. Solisten zijn Edda Moser, Judith Blegen, Gerti Zeumer, Ingrid Mayr, Agnes Baltsa, Kenneth Riegel, Hermann Prey en Jos? van Dam. De uitvoering is opgenomen in het Konzerthaus in Wenen in 1975. De Achtste Symfonie van Mahler vergt een van de grootste bezettingen binnen het klassieke repertoire. Omdat vele musici en zangers nodig zijn om het werk uit te voeren, draagt de symfonie de bijnaam 'Symphony of a Thousand'. Mahler componeerde het werk in een zeer kort tijdsbestek in zomer van 1906 in Maiernigg te Oostenrijk. Bernstein was de eerste dirigent ooit die alle symfonie?n van Mahler niet alleen op schijf, maar ook op film vastlegde. Deze unieke opnames zorgden voor een enorme opleving en herwaardering van Mahlers muziek. Bernstein: "Alle symfonische werken van Mahler handelen in uitersten, zowel in dynamiek en tempo alsook emotionele betekenis. Als het kil is, is het extreem kil. Wanneer de muziek fors en rijk is, is deze zelfs forser en rijker dan alle muziek in Wagners 'G?tterd?mmerung'. En wanneer de muziek lijdt, lijdt deze zoals geen enkele muziek ooit eerder heeft geleden."

Ma 12 november 2018 | 22:15 Anita wordt Opgenomen

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Reportagereeks (2018) met Anita WItzier. Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein naar de gevangenis om samen met haar zijn verjaardag te vieren. Het afscheid valt zwaar. Ook Ingrid (48) zal haar kinderen voor lange tijd moeten missen. Ze is net veroordeeld voor tien jaar voor de moord op haar schoonmoeder. Anita doet mee aan het sportuurtje en knappe arbeidsbegeleider Martijn vertelt dat hij regelmatig oneerbare voorstellen krijgt.

Do 8 november 2018 | 18:32 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 22 - Australische dramaserie. The Long Paddock. De toekomst van Drovers Run hangt aan een zijden draadje, want Stevie en de andere meiden zijn er nog niet in geslaagd om het uitgebroken vee te verzamelen. Tot overmaat van ramp besluit een boer uit de buurt alle koeien die op zijn weiden lopen in beslag te nemen. Tayler en Patrick leggen hun toekomstplannen vast, Ben moet kiezen tussen Jaz en Monique en Marcus tussen Grace en Ingrid. Terwijl iedereen alles op alles zet om tijdig de veeverkoop te halen, staan er een paar oude bekenden aan de deur.

Ma 5 november 2018 | 18:32 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Australische dramaserie. Into Thin Air. Veearts Ingrid staat doodsangsten uit, want ze weet dat haar gewelddadige ex-man ontslagen is uit het ziekenhuis. Ze vermoedt dat hij wraak zal nemen. Ze heeft het bij het rechte eind, want de remmen van haar jeep zijn gesaboteerd. Als bij wonder komen zij en Stevie ongedeerd uit de wagen, maar voor Paul begint het spel pas. Marcus probeert Ingrid gerust te stellen, maar ze vreest dat ook hij het slachtoffer zal worden van de waanzin van de agressieve agent.

Za 3 november 2018 | 17:45 Mijn History Moment

Reportagereeks. Val Berlijnse Muur 1989. De Val van de Berlijnse Muur was op 9 november 1989 een feit. Jan en Ingrid van den Ende arriveerden die dag in de Duitse hoofdstad zonder dat zij wisten wat er aan de hand was. Zij werden getuige van een nieuw en belangrijk hoofdstuk in de Duitse en Europese geschiedenis.

Vr 2 november 2018 | 22:15 Cobra IMDb: 5.7

02/11/18 - IMDB * 5.7 - Actiefilm, Marion Cobretti is een agent met de bijnaam Cobra. Hij moet een moordenaar vinden die al zestig mensen heeft omgebracht. Ingrid is een mooie vrouw en slachtoffer. Ze heeft het overleefd en is van plan om de moordenaar te vinden. Cobra ontdekt dat de moordenaar niet in zijn eentje handelt maar dat er een organisatie bij betrokken is. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/cobra

Marion Cobretti is een agent met de bijnaam Cobra. Hij moet een moordenaar vinden die al zestig mensen heeft omgebracht. Ingrid is een mooie vrouw en slachtoffer. Ze heeft het overleefd en is van plan om de moordenaar te vinden. Cobra ontdekt dat de moordenaar niet in zijn eentje handelt maar dat er een organisatie bij betrokken is. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/cobra

Vr 2 november 2018 | 18:32 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Australische dramaserie. Every Move You Make. Paul, de agressieve ex-man van Ingrid, onderzoekt de diefstal van vee op Drovers Run. Ingrid staat doodsangsten uit, want ze vreest dat hij Marcus iets zal aandoen als hij ontdekt dat ze een relatie hebben. Tegenover de anderen gedraagt Paul zich normaal, maar Ingrid weet als geen ander tot wat hij in staat is. Phil wil de truckstop verkopen en met Moira een nieuw leven beginnen. Hij hoopt alsnog een baby met haar te krijgen, maar daar denkt Moira anders over.

Do 1 november 2018 | 18:33 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 17 - Australische dramaserie. Show Pony. Grace en Stevie schrikken wanneer ze Jaz met haar springpaard tussen het vee zien. Ze hoopt van Annie een werkpaard te maken, maar dat loopt helemaal in het honderd. Veedieven zorgen voor onrust in de buurt van Gungellan. Grace ontdekt dat er ook op Drovers Run is gestolen en helpt de twee detectives bij hun onderzoek. Veearts Ingrid is minder opgetogen met de komst van de agenten, want één van hen is haar agressieve ex-man.

Za 27 oktober 2018 | 21:28 Nuits musicales d'Uzès - Mélodies françaises

Les Nuits musicales d'Uz?s se tiennent chaque ?t? ? Uz?s, une commune du Gard qui a obtenu le label " Ville d'art et d'histoire " en 2008. Les villes historiques de N?mes et d'Avignon se trouvent ? proximit? d'Uz?s. Les concerts du festival se d?roulent dans des lieux historiques, tels que la cath?drale Saint-Th?odorit, la cour du Duch?, l'?glise Saint-?tienne et le jardin de l'?v?ch?. Chaque ann?e, le festival propose une programmation tr?s vari?e et accueille la cr?me des musiciens. Lors de ce concert, enregistr? le 20 juillet 2005 dans la cour du Duch?, la soprano Ingrid Perruche, accompagn?e de sa s?ur Julie Perruche au piano, nous propose un r?cital de musique fran?aise. Au programme : Faur? - Les Roses d'Ispahan ; Faur? - Le Secret ; Faure - Notre amour ; Faur? - En sourdine ; Faur? - Toujours ; Debussy - " En sourdine ", " Fantoches " et " Claire de lune " des " F?tes galantes " ; Duparc - L'Invitation au voyage ; Duparc - Chanson triste ; Duparc - Phidyl? ; Duparc - Au pays o? se fait la guerre ; Ravel - Cinq m?lodies populaires grecques ; Debussy - Trois po?mes de St?phane Mallarm? ; Ravel - Deux ?pigrammes de Cl?ment Marot ; Poulenc - " Chanson d'Orkenise ", " H?tel " et " Voyage ? Paris " des " Banalit?s " ; Poulenc - Les Chemins de l'amour.

Za 27 oktober 2018 | 14:05 Anita wordt Opgenomen

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Reportagereeks (2018) met Anita WItzier. Anita komt de gevangenis binnen op de afdeling visitatie en wordt zelf ook uitgebreid gecontroleerd op drugs en andere smokkelwaar. Daarna maakt ze kennis met de gedetineerden in het huis van bewaring. Hier ontmoet ze gedetineerde Carola, die haar man heeft bedreigd met een broodmes omdat hij naar de hoeren was geweest, en Ingrid, die wordt verdacht van de moord op haar schoonmoeder, maar volhoudt onschuldig te zijn. In het gevangenisgedeelte ontmoet Anita Feride. Zij zit een straf uit van 10 jaar, omdat ze door haar gewelddadige man werd gedwongen om iemand van het leven te beroven.

Za 27 oktober 2018 | 02:15 In aller Freundschaft

Aflevering 668 - Arno Leisch hat seine eigene Karriere hinten angestellt, um seine Frau Patrizia Schott, eine bekannte Geigerin, zu managen. Kurz vor der Abreise zu einem großen Konzert in Tokio bekommt Arno starke Schmerzen. Er vermutet eine wiederholte Blasenentzündung. Doch Dr. Kaminski diagnostiziert einen Nierenstein, der dringend operiert werden muss. Seine Frau Patrizia ist hin- und hergerissen, entschließt sich aber, nach Tokio zu fliegen und hinterlässt Arno einen Brief. Als Arno aus der Narkose aufwacht, geben ihm der Brief und Patrizias Verhalten Anlass, über seine Ehe nachzudenken. Die Ärzte raten ihm zudem zu einer Änderung seines Lebensstils, da sein Gesundheitszustand aufgrund des Stresses äußerst kritisch ist. Als Patrizia dann plötzlich doch in seinem Zimmer steht, ist Arno überglücklich, bis er den wahren Grund für die Rückkehr seiner Frau erfährt. In der Sachsenklinik stehen große Veränderungen an. Professor Simoni und Oberschwester Ingrid gehen in Rente. Barbara Grigoleit hingegen will bleiben, bis sie feststellen muss, dass auch für sie nichts beim Alten bleiben würde. Barbara zeigt Zivilcourage und trifft eine Entscheidung, die ihr alles andere als leicht fällt.

Za 20 oktober 2018 | 20:30 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

20/10/18 - IMDB * 6.6 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Zo 14 oktober 2018 | 13:05 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

14/10/18 - IMDB * 6.6 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Zo 14 oktober 2018 | 00:30 Safety First

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Vlaamse komische serie. Stuntman. Wanneer Safety First het VTM-gebouw bewaakt, komen ze stuntman Olivier tegen. Bij Smos wakkert die ontmoeting zijn oude kinderdroom aan. Hij slaat aan het twijfelen: misschien moet hij stoppen bij Safety First en stuntman worden? Tussen Ingrid en Olivier klikt het meteen en er hangt zelfs romantiek in de lucht. Dat ontgaat ook Luc niet. Hij vindt Olivier echter geen goede partij voor Ingrid en probeert stokken in de wielen te steken.

Vr 12 oktober 2018 | 18:34 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Australische dramaserie. Wild Ride. Stevie en Moira worden achternagezeten door een roekeloze motorrijder. Stevie merkt dat het haar jeugdvriendin Sharon is, die hen als grap de stuipen op het lijf wil jagen. Sharon heeft net als Stevie een bewogen leven achter de rug. Stevie vermoedt dat haar jeugdvriendin in de problemen zit en stelt voor om haar geld te lenen, maar dat weigert Sharon. Later op de dag ontdekken Patrick en Tayler per toeval wat de echte reden is van haar onaangekondigd bezoek. Marcus redt veearts Ingrid op het nippertje van een aanranding, maar verliest hierdoor zijn kans om de paardenrace te winnen.

Do 11 oktober 2018 | 03:55 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

11/10/18 - IMDB * 6.6 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Wo 10 oktober 2018 | 18:34 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Australische dramaserie. Aftermath. Het is vijf dagen na de dramatisch verlopen kerstdagen. Door het slechte weer zijn de wegen gesloten, is er geen elektriciteit en is de windmolen kapot. Na het auto-ongeluk is Riley spoorloos verdwenen en Kate gaat naar hem op zoek. Grace kan zich de details van het ongeluk niet herinneren. Ingrid onthult een geheim.

Ma 8 oktober 2018 | 18:32 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 31 - Australische dramaserie. Mixed Messages. Heath zegt dat hij een paar dagen op zakenreis gaat. Grace is zich van geen kwaad bewust en vindt het spijtig dat ze haar verloofde een tijdje moet missen. Heath is echter helemaal niet op zakenreis, want Marcus en Ingrid zien hem samen met een andere vrouw in een pub. Heath houdt het hoofd koel en stelt Karen voor als zijn nieuwe zakenpartner.Marcus gelooft er geen snars van en voelt zich moreel verplicht om de nietsvermoedende Grace op de hoogte te brengen.

Zo 7 oktober 2018 | 08:55 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

07/10/18 - IMDB * 6.6 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Zo 7 oktober 2018 | 00:48 Safety First

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Vlaamse komische serie. Beurs. De organisatrice van de woonbeurs die bewaakt wordt door Safety First blijkt het vroegere buurmeisje van Dirk en Ingrid Porrez te zijn. De enorme boon die Dirk toen voor haar had, blijkt er nog steeds te zijn. Maar Dirk probeert zijn gevoelens te onderdrukken: focus on the job! Luc is buitengesmeten door zijn vrouw omdat de verbouwing van de badkamer blijft aanslepen. En dat is, volgens haar toch, zijn schuld. Hij besluit vandaag, eindelijk, een badkamer te kiezen. Ingrid legt Luc het vuur aan de schenen over zijn huwelijk.

Za 6 oktober 2018 | 17:45 Mijn History Moment

Reportagereeks. Val Berlijnse Muur 1989. De Val van de Berlijnse Muur was op 9 november 1989 een feit. Jan en Ingrid van den Ende arriveerden die dag in de Duitse hoofdstad zonder dat zij wisten wat er aan de hand was. Zij werden getuige van een nieuw en belangrijk hoofdstuk in de Duitse en Europese geschiedenis.

Za 6 oktober 2018 | 17:45 Mijn History Moment

Reportagereeks. Val Berlijnse Muur 1989. De Val van de Berlijnse Muur was op 9 november 1989 een feit. Jan en Ingrid van den Ende arriveerden die dag in de Duitse hoofdstad zonder dat zij wisten wat er aan de hand was. Zij werden getuige van een nieuw en belangrijk hoofdstuk in de Duitse en Europese geschiedenis.

Za 6 oktober 2018 | 11:30 Mijn History Moment

Reportagereeks. Val Berlijnse Muur 1989. De Val van de Berlijnse Muur was op 9 november 1989 een feit. Jan en Ingrid van den Ende arriveerden die dag in de Duitse hoofdstad zonder dat zij wisten wat er aan de hand was. Zij werden getuige van een nieuw en belangrijk hoofdstuk in de Duitse en Europese geschiedenis.

Vr 5 oktober 2018 | 18:33 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 30 - Australische dramaserie. Second chances. Heath wil samen met Grace een paardenstoeterij runnen, maar stelt wel één voorwaarde: Grace moet mee naar Queensland verhuizen. Ze twijfelt en een mysterieuze vreemdeling brengt haar nog meer in de war. Tayler wordt achttien. Ze is niet blij want ze heeft niemand van haar familie gehoord. Patrick maakt veel goed door een verrassingsfeest te organiseren. Taylers reactie ziet hij echter niet aankomen. Ondertussen stelt Ingrid, de nieuwe veearts uit de buurt, zich voor aan Marcus. Hij steekt niet onder stoelen of banken dat hij de erg kleine Ingrid liever niet in de buurt van de grote dieren laat komen. Maar Ingrid mag dan wel klein zijn, ze is niet op haar mondje gevallen en zet Marcus op zijn plaats.

Vr 5 oktober 2018 | 14:10 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

05/10/18 - IMDB * 6.6 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Zo 30 september 2018 | 00:30 Safety First

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Vlaamse komische serie. Goeroe. Het team van Safety First gaat een dagcursus volgen bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek 'Safety First'. Dirk is bloednerveus en verplicht iedereen in uniform te komen. Dat ligt echter gevoelig bij Ingrid die zich heel ongemakkelijk voelt tussen alle andere cursisten die wel gewone kledij dragen. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen makkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

Za 29 september 2018 | 18:05 SOKO Kitzbühel

Seizoen 10 - Aflevering 1/13 (120) - Der Mechaniker Klaus Tauber verlässt vorzeitig seine Pokerrunde. Der Mitspieler Franz Spiegel überlässt ihm sein Auto. Vor der Villa Spiegels wird Tauber von Unbekannten erschossen. Spiegels Ehefrau hatte den Wagen des Todesschützen in der Dunkelheit verschwinden sehen und das Kennzeichen erkannt. Die Kugel hatte ihrem Ehemann gegolten und den Falschen erwischt, da ist sich die SOKO bald sicher. Warum ist Spiegel im Visier des Mörders? Über das Kennzeichen des Tatfahrzeugs stoßen die Ermittler auf den Escort-Service von Ingrid Pfleger und auf Herbert Brunner, den vorbestraften Chauffeur dieser "Agentur", die "Modelle" an betuchte Kunden zwischen Kitzbühel und München vermittelt. Spiegel vor weiteren Anschlägen zu schützen, gelingt nur, wenn die SOKO den Mörder findet.

Vr 28 september 2018 | 18:55 Ingrid Goes West IMDb: 6.6

28/09/18 - IMDB * 6.6 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Zo 23 september 2018 | 00:45 Safety First

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Vlaamse komische serie. Museum. De vorige bewakers van het museum zijn door de curator ontslagen omdat ze niet vriendelijk genoeg waren. Dat is voor Dirk een uitstekende reden om zwaar in te zetten op vriendelijkheid en gedienstigheid. Ingrid heeft tijdens de lunch met haar internetdate afgesproken. Ze hebben een 95% match, dus dat moet lukken, maar er komt een kink in de kabel en Ingrid moet te rade gaan bij Luc die na een Spaanse feestavond op het toilet gekluisterd zit.

Do 20 september 2018 | 22:25 Ingrid Goes West IMDb: 6.7

20/09/18 - IMDB * 6.7 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ma 17 september 2018 | 14:00 World Equestrian Games

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Highlights: Clare Balding presents highlights from the 2018 World Equestrian Games, which are taking place in Mill Spring, North Carolina. Great Britain have a strong history in eventing and won two medals at the last Games, which were held four years ago in Normandy, France. But current champions Germany are the team to beat - their squad includes reigning individual Olympic champion Michael Jung and multiple world and Olympic gold medallist Ingrid Klimke.

Ma 17 september 2018 | 13:30 Ingrid Goes West IMDb: 6.7

17/09/18 - IMDB * 6.7 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Zo 16 september 2018 | 03:35 Rings IMDb: 4.5

16/09/18 - IMDB * 4.5 - Horror , Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

Do 13 september 2018 | 03:40 Ingrid Goes West IMDb: 6.7

13/09/18 - IMDB * 6.7 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ma 10 september 2018 | 00:00 Klimbim

Wenn man einen alten Bekannten, den man regelmäßig sah, nach längerer Zeit wiedertrifft, prüft man unwillkürlich, ob er sich verändert hat, ob er älter geworden ist, um daran das eigene Alter zu messen. "Klimbim", das nach einer Pause von fast einem Jahr seine Tätigkeit wieder aufgenommen hat, hat sich da etwas Besonderes einfallen lassen, um den Zahn der Zeit in Schnippchen schlagen zu können. Jedenfalls gilt das für die "Klimbim"-Familie: Sie haben sich einfrieren lassen, um frisch und ungebrochen am Tag der Auftauung ihr Unwesen wieder treiben zu können. Wenn es so käme, wie es kommen sollte, wäre es zwar schön, aber nicht "Klimbim"-gemäß. Opa hat nämlich wieder einmal Verwirrung angerichtet. Das erweiterte "Klimbim"-Team wird von Helmut Holger, Franz Muxeneder, Horst Jüssen, Wichart von Roell, Christine Schuberth, Ingrid Steeger und Elisabeth Volkmann gebildet. Gast in dieser Folge ist Theo Lingen.

Zo 9 september 2018 | 00:30 Safety First

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Vlaamse komische serie. Parkeergarage. Na één keer niezen maakt Dirk zich al zorgen: wat als hij ziek wordt? Wie neemt dan de leiding van Safety First over? Wanneer Smos zich meteen opwerpt als vervanger, besluit Dirk hem een kans te geven: vandaag in de parkeergarage is Smos 'in charge'. Dirk hoopt stiekem dat Smos faalt om zo te bewijzen dat hij onmisbaar is. Ondertussen helpt Luc Ingrid met haar crush op de mysterieuze 'man in de grijze Renault Espace'.

Za 8 september 2018 | 17:45 Mijn History Moment

Reportagereeks. Val Berlijnse Muur 1989. De Val van de Berlijnse Muur was op 9 november 1989 een feit. Jan en Ingrid van den Ende arriveerden die dag in de Duitse hoofdstad zonder dat zij wisten wat er aan de hand was. Zij werden getuige van een nieuw en belangrijk hoofdstuk in de Duitse en Europese geschiedenis.

Za 8 september 2018 | 10:25 Toni Erdmann IMDb: 7.4

08/09/18 - IMDB * 7.4 - Drama , Winfried is een 65 jarige begeesterende muziekleraar met een voorliefde voor grappen en die samenwoont met zijn oude hond. Zijn dochter Ines is echter het compleet tegenovergestelde: als ambitieuze zakenvrouw, reist ze de hele wereld rond en trekt van het ene project naar het andere om zo recht op de carrièreladder omhoog te klimmen. Vader en dochter krijgen elkaar daarom niet vaak te zien, maar dat verandert abrupt als Winfried's hond sterft en hij besluit om (onaangekondigd) Ines te gaan...

Winfried is een 65-jarige begeesterende muziekleraar met een voorliefde voor grappen en die samenwoont met zijn oude hond. Zijn dochter Ines is echter het compleet tegenovergestelde: als ambitieuze zakenvrouw, reist ze de hele wereld rond en trekt van het ene project naar het andere om zo recht op de carrièreladder omhoog te klimmen. Vader en dochter krijgen elkaar daarom niet vaak te zien, maar dat verandert abrupt als Winfried's hond sterft en hij besluit om (onaangekondigd) Ines te gaan bezoeken op haar werk.

Wo 29 augustus 2018 | 19:40 Re:

Aflevering 263 - Die 66-jährige Ingrid aus Süddeutschland ist verwitwet und sucht seit mehr als vier Jahren einen neuen Mann fürs Leben. Bei verschiedenen Dates hat sie Langweiler, Angeber und Unverschämte kennengelernt. Ein Interessent wollte gleich bei der ersten Verabredung wissen, welche Körbchengröße sie hat und ob sie Strapse trägt. Trotz solcher Demütigungen und auch Beleidigungen ("Du frustrierte Kuh") gibt sie nicht auf. Auf ihre letzte Annonce hat sich ein charmanter Mann gemeldet, bei dem sie erstmals wieder "Schmetterlinge im Bauch" hat. Doch je älter man wird, desto schwieriger scheint es, sich noch einmal fest zu binden. Nach Briefen, Fotos und Telefonaten ist auch im Alter der persönliche Eindruck entscheidend. Um sich diverse Einzelverabredungen zu ersparen, bietet eine Agentur in Nordrhein-Westfalen regelmäßig "Speed-Dating" für "Silver Singles" an. Hier haben Senioren jeweils zehn Minuten Zeit, ihr Gegenüber kennenzulernen und zu befragen. Gefallen oder Nichtgefallen wird auf einem Zettel angekreuzt. Bei Sympathie wird diskret ein Kontakt hergestellt. Das Problem: Interessierte Seniorinnen gibt es reichlich. Nur die Männer trauen sich nicht. Und die, die mitmachen, suchen oft etwas Jüngeres.

Di 28 augustus 2018 | 13:15 Ingrid Goes West IMDb: 6.7

28/08/18 - IMDB * 6.7 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ma 20 augustus 2018 | 22:05 Ingrid Goes West IMDb: 6.7

20/08/18 - IMDB * 6.7 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Za 18 augustus 2018 | 20:15 Hotel Heidelberg: Kinder, Kinder!

Ihr Psychotherapeutengatte Ingolf (Christoph Maria Herbst) nervt mit Kinderwunsch, seine labile Ex quartiert sich im Hotel ein, von dem Tante Ingrid behauptet, es gehöre ihr, und Filius Jeremy zieht einfach nicht aus: Hotelchefin Annette (Annette Frier) dreht am Rad... Eine heile Welt mit interessanten Rissen – und weniger schmalzig, als der Titel befürchten lässt. Teils beachtlich sensibel gespielt.

Wo 15 augustus 2018 | 15:25 Ingrid Goes West IMDb: 6.7

15/08/18 - IMDB * 6.7 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ma 13 augustus 2018 | 18:55 Ingrid Goes West IMDb: 6.7

13/08/18 - IMDB * 6.7 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ma 6 augustus 2018 | 11:35 M

Herhaling. Vanavond in M: - Ingrid van Engelshoven en Kajsa Ollongren Vanavond zijn minister Ingrid van Engelshoven en minister Kajsa Ollongren te gast over Amsterdam Pride. De ministers varen aankomende zaterdag mee met de Canal Parade, maar hoe staat de LHBTI-emancipatie er eigenlijk voor in Nederland? - Milan van Dongen We waren er niet bij op het EK voetbal en we waren er niet bij op het WK. Het Nederlands voetbal bevindt zich in een dal. Gaat dat nog goedkomen? Sport-presentator Milan van Dongen over de nieuwe generatie voetballers. - M-Panel Elke vrijdag, neemt in wisselende samenstelling, het M-Panel de week met ons door. Wat viel ons op? Waar wíllen we over praten? Vanavond geven politica Samira Bouchibti, programmamaker Clarice Gargard en presentatrice Catherine Keyl hun visie op het nieuws.

Za 4 augustus 2018 | 04:40 M

Herhaling. Vanavond in M: - Ingrid van Engelshoven en Kajsa Ollongren Vanavond zijn minister Ingrid van Engelshoven en minister Kajsa Ollongren te gast over Amsterdam Pride. De ministers varen aankomende zaterdag mee met de Canal Parade, maar hoe staat de LHBTI-emancipatie er eigenlijk voor in Nederland? - Milan van Dongen We waren er niet bij op het EK voetbal en we waren er niet bij op het WK. Het Nederlands voetbal bevindt zich in een dal. Gaat dat nog goedkomen? Sport-presentator Milan van Dongen over de nieuwe generatie voetballers. - M-Panel Elke vrijdag, neemt in wisselende samenstelling, het M-Panel de week met ons door. Wat viel ons op? Waar wíllen we over praten? Vanavond geven politica Samira Bouchibti, programmamaker Clarice Gargard en presentatrice Catherine Keyl hun visie op het nieuws.

Za 4 augustus 2018 | 03:50 M

Herhaling. Vanavond in M: - Ingrid van Engelshoven en Kajsa Ollongren Vanavond zijn minister Ingrid van Engelshoven en minister Kajsa Ollongren te gast over Amsterdam Pride. De ministers varen aankomende zaterdag mee met de Canal Parade, maar hoe staat de LHBTI-emancipatie er eigenlijk voor in Nederland? - Milan van Dongen We waren er niet bij op het EK voetbal en we waren er niet bij op het WK. Het Nederlands voetbal bevindt zich in een dal. Gaat dat nog goedkomen? Sport-presentator Milan van Dongen over de nieuwe generatie voetballers. - M-Panel Elke vrijdag, neemt in wisselende samenstelling, het M-Panel de week met ons door. Wat viel ons op? Waar wíllen we over praten? Vanavond geven politica Samira Bouchibti, programmamaker Clarice Gargard en presentatrice Catherine Keyl hun visie op het nieuws.

Za 4 augustus 2018 | 03:05 M

Herhaling. Vanavond in M: - Ingrid van Engelshoven en Kajsa Ollongren Vanavond zijn minister Ingrid van Engelshoven en minister Kajsa Ollongren te gast over Amsterdam Pride. De ministers varen aankomende zaterdag mee met de Canal Parade, maar hoe staat de LHBTI-emancipatie er eigenlijk voor in Nederland? - Milan van Dongen We waren er niet bij op het EK voetbal en we waren er niet bij op het WK. Het Nederlands voetbal bevindt zich in een dal. Gaat dat nog goedkomen? Sport-presentator Milan van Dongen over de nieuwe generatie voetballers. - M-Panel Elke vrijdag, neemt in wisselende samenstelling, het M-Panel de week met ons door. Wat viel ons op? Waar wíllen we over praten? Vanavond geven politica Samira Bouchibti, programmamaker Clarice Gargard en presentatrice Catherine Keyl hun visie op het nieuws.

Za 4 augustus 2018 | 02:25 Ingrid Goes West IMDb: 6.7

04/08/18 - IMDB * 6.7 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Za 4 augustus 2018 | 02:15 M

Herhaling. Vanavond in M: - Ingrid van Engelshoven en Kajsa Ollongren Vanavond zijn minister Ingrid van Engelshoven en minister Kajsa Ollongren te gast over Amsterdam Pride. De ministers varen aankomende zaterdag mee met de Canal Parade, maar hoe staat de LHBTI-emancipatie er eigenlijk voor in Nederland? - Milan van Dongen We waren er niet bij op het EK voetbal en we waren er niet bij op het WK. Het Nederlands voetbal bevindt zich in een dal. Gaat dat nog goedkomen? Sport-presentator Milan van Dongen over de nieuwe generatie voetballers. - M-Panel Elke vrijdag, neemt in wisselende samenstelling, het M-Panel de week met ons door. Wat viel ons op? Waar wíllen we over praten? Vanavond geven politica Samira Bouchibti, programmamaker Clarice Gargard en presentatrice Catherine Keyl hun visie op het nieuws.

Za 4 augustus 2018 | 01:25 M

Herhaling. Vanavond in M: - Ingrid van Engelshoven en Kajsa Ollongren Vanavond zijn minister Ingrid van Engelshoven en minister Kajsa Ollongren te gast over Amsterdam Pride. De ministers varen aankomende zaterdag mee met de Canal Parade, maar hoe staat de LHBTI-emancipatie er eigenlijk voor in Nederland? - Milan van Dongen We waren er niet bij op het EK voetbal en we waren er niet bij op het WK. Het Nederlands voetbal bevindt zich in een dal. Gaat dat nog goedkomen? Sport-presentator Milan van Dongen over de nieuwe generatie voetballers. - M-Panel Elke vrijdag, neemt in wisselende samenstelling, het M-Panel de week met ons door. Wat viel ons op? Waar wíllen we over praten? Vanavond geven politica Samira Bouchibti, programmamaker Clarice Gargard en presentatrice Catherine Keyl hun visie op het nieuws.

Ma 30 juli 2018 | 10:10 Ingrid Goes West IMDb: 6.7

30/07/18 - IMDB * 6.7 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Vr 27 juli 2018 | 23:55 Ingrid Goes West IMDb: 6.7

27/07/18 - IMDB * 6.7 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Do 26 juli 2018 | 20:34 Prometheus

Dit concert uit 1993 is een ware ontdekkingsreis naar de mythe van Promotheus, door middel van werken van vier bekende componisten. De opname is op prachtige wijze in beeld gebracht door regisseur Christopher Swann. Op het programma staan Beethovens 'Die Gesch?pfe des Prometheus', Liszts 'Prometheus', Scriabins "Promoth?e" en 'Le Po?me du Feu', Op. 60 van Luigi Nono. De Berliner Philharmoniker staat onder leiding van Claudio Abbado. Solisten zijn Marta Argerich (piano), Ingrid Ade-Jesemann (sopraan) en Monika Bair-Invenz (sopraan).

Zo 22 juli 2018 | 20:30 Ingrid Goes West IMDb: 6.7

22/07/18 - IMDB * 6.7 - Drama , Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) is een onzekere jonge vrouw, met de nodige psychische probleempjes. Ze raakt geobsedeerd door Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), een ster op de sociale media die het perfecte leven lijkt te hebben. Maar wanneer Ingrid besluit om alles achter zich te laten en naar het westen te trekken om vrienden met Taylor te worden wordt haar gedrag steeds verontrustender en gevaarlijker.

Vr 20 juli 2018 | 22:50 Carlito's Way IMDb: 7.9

20/07/18 - IMDB * 7.9 - Misdaaddrama: De Puerto Ricaan Carlito Brigante, een beruchte drugshandelaar, wordt na vijf jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij neemt zich voor om vanaf nu op het rechte pad te blijven en niet te hervallen in zijn misdadig gedrag. Om zo snel mogelijk genoeg geld bij elkaar te kunnen sparen om New York te verlaten, neemt hij een job aan in een nachtclub. Ook zijn liefdesrelatie met een danseres krijgt een nieuwe start. Maar ondanks al zijn goede bedoelingen laten zijn vroegere kompanen hem...

Misdaaddrama: De Puerto Ricaan Carlito Brigante, een beruchte drugshandelaar, wordt na vijf jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij neemt zich voor om vanaf nu op het rechte pad te blijven en niet te hervallen in zijn misdadig gedrag. Om zo snel mogelijk genoeg geld bij elkaar te kunnen sparen om New York te verlaten, neemt hij een job aan in een nachtclub. Ook zijn liefdesrelatie met een danseres krijgt een nieuwe start. Maar ondanks al zijn goede bedoelingen laten zijn vroegere kompanen hem niet met rust. Zijn neef zorgt ervoor dat hij betrokken raakt bij een schietpartij, zijn advocaat Dave Kleinfeld vraagt hem om vreemde gunsten en zelfs een oude vriend, die zijn dagen slijt in een rolstoel, veroorzaakt problemen.

Do 19 juli 2018 | 22:30 Our Shirley Valentine Summer

Celebrity dating series. Eight single, well-known women - Melinda Messenger, Aggie MacKenzie, Nancy Dell'Olio, Sian Lloyd, Ninia Benjamin, Lizzie Cundy, Annabel Giles and Ingrid Tarrant - arrive on the Greek island of Naxos looking for love.

Do 19 juli 2018 | 01:40 Rings IMDb: 4.5

19/07/18 - IMDB * 4.5 - Horror , Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

Di 17 juli 2018 | 21:00 In aller Freundschaft

Aflevering 668 - Arno Leisch hat seine eigene Karriere hinten angestellt, um seine Frau Patrizia Schott, eine bekannte Geigerin, zu managen. Kurz vor der Abreise zu einem großen Konzert in Tokio, bekommt Arno starke Schmerzen. Er vermutet eine wiederholte Blasenentzündung. Doch Dr. Kaminski diagnostiziert einen Nierenstein, der dringend operiert werden muss. Seine Frau Patrizia ist hin- und hergerissen, entschließt sich aber, nach Tokio zu fliegen und hinterlässt Arno einen Brief. Als Arno aus der Narkose aufwacht, geben ihm der Brief und Patrizias Verhalten Anlass, über seine Ehe nachzudenken. Die Ärzte raten ihm zudem zu einer Änderung seines Lebensstils, da sein Gesundheitszustand aufgrund des Stresses äußerst kritisch ist. Als Patrizia dann plötzlich doch in seinem Zimmer steht, ist Arno überglücklich, bis er den wahren Grund für die Rückkehr seiner Frau erfährt. In der Sachsenklinik stehen große Veränderungen an. Professor Simoni und Oberschwester Ingrid gehen in Rente. Barbara Grigoleit hingegen will bleiben, bis sie feststellen muss, dass auch für sie nichts beim Alten bleiben würde. Barbara zeigt Zivilcourage und trifft eine Entscheidung, die ihr alles andere als leicht fällt.

Di 10 juli 2018 | 20:35 Help, Mijn Man Is Klusser!

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Nederlandse realityreeks. Ingrid wil met Frits en al hun kinderen gaan samenwonen. Maar Frits woont al tien jaar in een troosteloze ruïne. Het huis heeft geen keuken, badkamer of werkende wc. Toch logeren zijn zonen hier ieder weekend. Ingrid is radeloos en eist dat Frits eindelijk zijn verantwoordelijkheid neemt. Ze schakelt John en het klusteam in.

Ma 2 juli 2018 | 20:15 Ein Komiker lacht selten allein

Der Komiker in einem Sketch, der Schauspieler in einer Komödie oder der Moderator in einer Show: In den meisten Fällen brauchen sie geniale Anspielpartner, wenn eine lustige Szene gelingen und ein Gag auf den Punkt funktionieren soll. Sie lassen nicht nur den Star so richtig glänzen, sondern werden in den meisten Fällen selbst zu einem, oft sogar zu Publikumslieblingen. In "Ein Komiker lacht selten allein" kommen viele dieser Anspielpartner zu Wort und ihre besten Szenen werden gezeigt. So erzählt Herbert Feuerstein aus der "Schmidteinander" – Zeit mit Harald Schmidt, Isabel Varell beschreibt die Dreharbeiten mit ihrem Filmpartner und inzwischen besten Freund Hape Kerkeling, Ingrid Steeger erinnert sich an ihre Anfänge bei "Klimbim" und Achim Mentzel ordnet die Bedeutung der Sketchpartner in den DDR-Fernsehshows ein. Unzählige Sketche und witzige Szenen sorgten in Comedy – und Unterhaltungsshows, TV-Serien und Spielfilmen für Riesenlacher beim Publikum. Dabei war und ist das jeweilige Komiker-Pärchen entweder ein eingespieltes Team oder es passte wie Topf und Deckel oder beides. Harald Juhnke und Eddi Arent, Rudi Carrell und Heinz Eckner, Gisela Schlüter und Mircea Krishan, Dieter Hallervorden und Rotraud Schindler, Jan Fedder und Peter Heinrich Brix sowie Olli Dittrich ("Dittsche") und Jon Flemming Olsen ("Ingo"): Das sind nur einige der erfolgreichen Paarungen, die es in der Sendung zu sehen gibt. Heute sind für viele Künstler wie Comedienne Lisa Feller und Puppenspieler Martin Reinl ("Wiwaldi") die großen Komiker von damals mit ihren Anspielpartnern immer noch Vorbilder, vor allem für den Bereich Improvisations-Comedy. Und Isabel Varell sagt über ihre Anfänge als Schauspielerin und Sketchdarstellerin zusammen mit Hape Kerkeling: "Hape ist als Partner für mich ideal gewesen. Das hätte für mich alles ganz anders laufen können, wenn ich einen anderen Partner gehabt hätte."

Ma 2 juli 2018 | 10:00 Het Filosofisch Kwintet

Aflevering 1 - Talkshow (2018) gepresenteerd door Clairy Polak. Overbevolking. Spreken over overbevolking blijkt nog steeds taboe. Het Filosofisch Kwintet probeert dit stilzwijgen te doorbreken. Zijn we eigenlijk al met teveel op een moderne ark van Noach of maken we elkaar alleen maar bang met ondoordachte doemscenario's? Een gesprek met, naast Philipp Blom, Marc Davidson, hoogleraar filosofie van duurzame ontwikkeling. Davidson begeeft zich op het grensvlak van ethiek, economie en ecologie. Verder: Ingrid Robeyns, hoogleraar ethiek van instituties. Zij doet onderzoek in de toegepaste ethiek en politieke filosofie, vooral over sociale rechtvaardigheid. En: Kiza Magendane, beleidsondernemer en freelanceschrijver. Hij werkt aan zijn eerste boek over de Nederlandse identiteit.

Zo 1 juli 2018 | 02:50 Rings IMDb: 4.5

01/07/18 - IMDB * 4.5 - Horror , Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

Ma 25 juni 2018 | 10:00 Het Filosofisch Kwintet

Aflevering 1 - Talkshow (2018) gepresenteerd door Clairy Polak. Overbevolking. Spreken over overbevolking blijkt nog steeds taboe. Het Filosofisch Kwintet probeert dit stilzwijgen te doorbreken. Zijn we eigenlijk al met teveel op een moderne ark van Noach of maken we elkaar alleen maar bang met ondoordachte doemscenario's? Een gesprek met, naast Philipp Blom, Marc Davidson, hoogleraar filosofie van duurzame ontwikkeling. Davidson begeeft zich op het grensvlak van ethiek, economie en ecologie. Verder: Ingrid Robeyns, hoogleraar ethiek van instituties. Zij doet onderzoek in de toegepaste ethiek en politieke filosofie, vooral over sociale rechtvaardigheid. En: Kiza Magendane, beleidsondernemer en freelanceschrijver. Hij werkt aan zijn eerste boek over de Nederlandse identiteit.

Ma 25 juni 2018 | 01:00 Het Filosofisch Kwintet

Aflevering 1 - Talkshow (2018) gepresenteerd door Clairy Polak. Overbevolking. Spreken over overbevolking blijkt nog steeds taboe. Het Filosofisch Kwintet probeert dit stilzwijgen te doorbreken. Zijn we eigenlijk al met teveel op een moderne ark van Noach of maken we elkaar alleen maar bang met ondoordachte doemscenario's? Een gesprek met, naast Philipp Blom, Marc Davidson, hoogleraar filosofie van duurzame ontwikkeling. Davidson begeeft zich op het grensvlak van ethiek, economie en ecologie. Verder: Ingrid Robeyns, hoogleraar ethiek van instituties. Zij doet onderzoek in de toegepaste ethiek en politieke filosofie, vooral over sociale rechtvaardigheid. En: Kiza Magendane, beleidsondernemer en freelanceschrijver. Hij werkt aan zijn eerste boek over de Nederlandse identiteit.

Wo 20 juni 2018 | 20:15 Marie Brand und die rastlosen Seelen

Schamanin Sarah di Maga liegt erschlagen im Wald. War es einer ihrer Seminarteilnehmer? Ingrid Kuttner (Ulrike C. Tscharre) wohl kaum, Sarah half ihr, das Verschwinden ihres Sohns zu verarbeiten. Ausgerechnet die betont rationale Hauptkommissarin Brand (Millowitsch) muss sich nun mit Spiritualität beschäftigen...

Wo 20 juni 2018 | 00:35 Opium op Oerol

Aflevering 2 - Cultuurmagazine. Cornald Maas ontvangt Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, aan zijn tafel in de duinen. Zij bezoekt op zijn verzoek een theatervoorstelling en dompelt zich onder in de beleving van Oerol. Cabaretière en zangeres Kiki Schippers brengt een ode aan Oerol en er is een muzikaal optreden.

Di 19 juni 2018 | 21:00 In aller Freundschaft

Aflevering 341 - Sebastian Maier besucht mit Schwester Arzu eine Party seines Kommilitonen Marko Bergmann. Als die beiden die Feier verlassen, verhält sich Sebastian merkwürdig und stürzt mit dem Fahrrad. Dabei erleidet er eine leichte Nierenruptur. Dr. Brentano ordnet gegen den Willen von Dr. Heilmann einen Drogentest an – der positiv ausfällt. Roland sucht das Gespräch mit Sebastian. Dessen vehementes Leugnen wertet er als mangelnde Einsicht. Als herauskommt, dass in der Klinik eine Packung des Medikamentes fehlt, das in Sebastians Blut nachgewiesen wurde, muss der Chefarzt über Konsequenzen nachdenken. Gegen Pias und Charlottes Widerstand spricht er Sebastian die Kündigung aus und legt ihm zudem nahe, das Haus der Heilmanns zu verlassen. Sebastian sieht sich von einem Tag auf den anderen seiner Existenz beraubt. Zudem kränkt ihn, dass ihm niemand glaubt. Er ist überzeugt, dass Marko ihm die Droge heimlich ins Bier getan hat, und bittet Arzu, ihm zu helfen. Arzu stattet Marko einen Besuch ab und findet heraus, dass der Interesse an ihr hat, und deswegen Sebastian die Droge untergeschoben hat. Als Sebastian Marko dazu bringen will, endlich die Wahrheit zu sagen, kommt es zu einer handfesten Auseinandersetzung, bei der Sebastian einen Schlag in den Unterbauch erhält. Wegen der vorhergehenden Ruptur kommt es zu einer starken inneren Blutung. Sebastian muss von Dr. Heilmann in einer Notoperation gerettet werden. Oberschwester Ingrid Rischke überrascht Professor Simoni mit einem gemeinsamen Campingurlaub. Doch statt eines Wohnmobils schwebt Simoni eher ein nettes Hotel vor – zumal gerade Winter ist. Doch nach einem schönen Tag muss er zugeben, dass man beim Campen in dieser Jahreszeit eine himmlische Ruhe genießen kann. Mit der ist es jedoch schlagartig vorbei, als das Proficamper-Ehepaar Gembel neben ihnen ihre "Zelte" aufschlägt.

Di 19 juni 2018 | 19:25 Opium op Oerol

Aflevering 2 - Cultuurmagazine. Cornald Maas ontvangt Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, aan zijn tafel in de duinen. Zij bezoekt op zijn verzoek een theatervoorstelling en dompelt zich onder in de beleving van Oerol. Cabaretière en zangeres Kiki Schippers brengt een ode aan Oerol en er is een muzikaal optreden.

Ma 18 juni 2018 | 18:50 BinnensteBuiten

Aflevering 21 - Lifestylemagazine. Interieurstylist Ingrid Blonk woont met haar man en hun zes kinderen op het platteland van Harmelen, midden in het Groene Hart. Overal in haar huis vind je oude elementen terug die de sfeer in het huis maken. Naast de grote tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen is er ook een idyllische binnentuin, waar Ingrid het allerliefst in haar hangstoel zit. - Chef-kok Sharon de Miranda maakt een snelle maaltijd, maar dit doet ze niet in haar eentje. Zij kookt vandaag samen met haar moeder. Ze maken picanha, een mooi staartstuk van een rund, op de barbecue en bereiden daar een salade van zoete aardappel bij. - Boswachter Marieke Schatteleijn brengt een bezoek aan Fort bij Edam. Dit is een van de best bewaarde forten uit de Stelling van Amsterdam. Het fort is een historische locatie met bijzondere natuur waar Marieke op zoek gaat naar vlinders.

Zo 17 juni 2018 | 22:30 Wer hat’s gesehen?

"Tagesschau", Gesang und Kiez: Diese bunte Mischung ist durch die Mitwirkenden in dieser Sendung gegeben. Bettina Tietjen begrüßt Jens Riewa, Ingrid Peters und Olivia Jones. Alle drei glänzen mit ihrem Wissen und Erinnerungsvermögen rund um Jahrzehnte deutscher Fernsehgeschichte. Wer am meisten errät, kann am Ende bis zu 3.000 Euro für einen guten Zweck eigener Wahl gewinnen.

Zo 17 juni 2018 | 01:30 The Woman Who Swims with Killer Whales: Natural World

Herhaling. Documentary following researcher Dr Ingrid Visser as she investigates the increase in the number of deaths among whales. Her findings reveal disturbing new information about the health of our oceans.

Di 12 juni 2018 | 20:15 Abenteuer Erde

Unbezähmbar, scheu und fast unsichtbar – das sind Wildkatzen. Zuhause in mitteleuropäischen Wäldern, sind sie heute vielerorts verschwunden. Wo Wildkatzen noch vorkommen – wie in der Eifel – führen sie ein äußerst heimliches Leben. Wildkatzen verbringen die meiste Zeit versteckt im Wald und zeigen sich nur, wenn sie auf den angrenzenden Wiesen jagen. Fette Mäuse sind ihre Leibspeise – und die gibt es auf den Eifel-Wiesen reichlich. So reichlich, dass auch Füchse, Bussarde und andere Mäusejäger genügend Beute finden. Zurück im schützenden Wald, scheinen die Katzen mit den Schatten zu verschmelzen: Wie kleine Waldgeister, lautlos und unsichtbar, schleichen sie durchs Unterholz. Selbst Experten können die Katzen nur selten in ihrem Lebensraum beobachten: Die Wildbiologen Ingrid Büttner und Manfred Trinzen sind den scheuen Tieren seit Jahren mit der Kamera auf der Spur. Mit viel Geduld gelingen den beiden einmalige Aufnahmen von freien Wildkatzen in Wald und Flur. Von Jägern droht den Wildkatzen heute keine Gefahr mehr, im Gegenteil: Deutschlandweit versuchen Naturschützer, den Tieren durch so genannte Katzenkorridore neue Verbreitungswege zu erschließen. In der Eifel gibt es allerdings einen besonderen "Korridor": Die im Zweiten Weltkrieg erstellten Betonhöcker und Bunker des Westwall-Verteidigungssystems sind inzwischen völlig zugewachsenen und schützen viele Tiere auf ihren Wanderungen von Wald zu Wald. Trotz aller Bemühungen, Wildkatzen zu schützen, geraten Jungtiere bei Waldarbeiten oder durch wohlmeinende Spaziergänger immer wieder in Lebensgefahr. Sogenannte Wildkatzen-Findlinge sehen zwar niedlich aus, lassen sich jedoch bei bestem Willen nicht zähmen. Wenn die wilden Kätzchen Glück haben, landen sie schließlich in der Auffangstation bei Ingrid und Manfred. Die beiden Experten päppeln die Jungtiere auf, bis sie groß genug sind, um in der Wildnis allein zurecht zu kommen. Eine mühevolle, doch besondere Aufgabe: Jahrelang begleiten die beiden Wissenschaftler ihre Schützlinge. Mit stimmungsvollen Bildern aus der Eifel und authentischen Aufnahmen erzählt dieser Film die faszinierende Geschichte des heimlichen und kaum bekannten Lebens der Wildkatzen. Sie könnten überall in unserer Nähe wohnen – versteckt in Deutschlands Wäldern.

Do 7 juni 2018 | 01:55 Rings IMDb: 4.5

07/06/18 - IMDB * 4.5 - Horror , Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

Vr 1 juni 2018 | 01:34 Witches of East End

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse fantasyserie. The Fall of the House of Beauchamp. Joanna trekt zich na de vreselijke gebeurtenissen terug in haar slaapkamer en weigert de realiteit onder ogen te komen. Wendy maakt zich zorgen en doet er alles aan om Freya en Ingrid terug te brengen, ook al brengen deze spreuken risico's met zich mee. Ondertussen dreigen de geheimen van Dash aan het licht te komen.

Do 31 mei 2018 | 19:10 BinnensteBuiten

Aflevering 9 - Lifestylemagazine. Ingrid Oyevaar verhuisde van Amsterdam naar Warffum, een pittoresk dorpje boven Groningen, in de omgeving waar haar opa en oma vroeger woonden. Hier woont zij nu in een voormalige rentenierswoning die ze heeft ingericht met zowel moderne meubels als met erfstukken van haar grootouders, waardoor het voor haar voelt alsof de cirkel weer rond is. We zijn voor de tweede keer op bezoek bij de familie Ramsbotham. In hun gigantische tuin in Hoevelaken groeit en bloeit van alles tussen de bijzondere slootjes.

Vr 25 mei 2018 | 01:25 Witches of East End

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse fantasyserie. Smells Like King Spirit. Wanneer Tarkoff wraak wil nemen op Frederick, drijft hij Frederick in Joanna's armen. Freya verdenkt Eva ervan dat ze Killian beïnvloedt en is vastberaden hier een eind aan te maken. Ingrid stelt Dash voor een ultimatum.

Ma 21 mei 2018 | 00:55 Klimbim

Das Angeln zählt zu den geruhsameren Sportarten. Dass es beim Angeln aber auch allerlei liebsame und unliebsame Überraschungen geben kann, davon weiss "Klimbim" ein Lied zu singen. An der Angel zerrt auf der einen Seite der Fisch und anderes ungewöhnliches Meeresgetier, auf der anderen Seite ein vielgeplagter Angler, der aus dem Staunen nicht mehr herauskommt. Aber auch andere Sportarten haben ihre Tücken, wie zum Beispiel das Bowling. Man sollte doch lieber beim Kegeln bleiben, da haben die Kugeln wengistens keine Löcher. Andererseits sind es gerade diese Fingerlöcher, die diesmal ungemein anregend auf das "Klimbim"-Autorenteam gewirkt haben. Mit von der Partie sind Dieter Augustin, Manfred Jester, Horst Jüssen, Wichart von Roell, Ingrid Steeger, Elisabeth Volkmann und als Gäste Ingeborg Hallstein und Siegfried Wischnewski.

Ma 21 mei 2018 | 00:20 Inspector Barnaby: Mord in bester Absicht

Fleischermeister Angus Colton wurde ermordet. Er war Mitglied einer Nachbarschaftswache, die im Ort Bleakridge Aufgaben übernimmt, für die eigentlich die Polizei besser geeignet wäre. Das rigide Auftreten der von Ingrid Lockston (Shakespeare-Mimin und Kinostar Frances Barber) geführten Bürgerwehr passt nicht allen in der Stadt: Doch wer nicht spurt, muss mit Schikanen rechnen: Pub-Betreiber Mitch McAllister (Neil Morrissey) kann Inspector Barnaby (Dudgeon) davon ein Lied singen... Das Drehbuch von Paul Logue ("Vera") greift ganz geschickt gesellschaftliche Tendenzen in Großbritannien auf, lässt aber karikierenden Humor nicht zu kurz kommen. Eine der stärkeren Folgen der letzten Jahre.

Ma 21 mei 2018 | 00:10 Klimbim

Die Tücke des Objekts, die uns im täglichen Leben so viel zu schaffen macht, dient andererseits auch unserer Erheiterung – wenn andere damit konfrontiert werden. Davon lebt der Humor und mit ihm "Klimbim". Eine Sekretärin verliert die Herrschaft über ihre Schreibmaschine, ein Nummerngirl hat Ärger mit ihren Nummerntafeln und Dumas' "Musketiere" fechten wie eh und je, sogar auf einem Kettenkarussell. Klein-Gaby verbreitet weiter Horror mit ihrer Sammlung von Skorpionen und Kreuzspinnen, während der schlaksige Onkel Poldi den Kühlschrank ausräubert, denn Mutter Jolanthe tyrannisiert alle "Klimbims" mit ihrer Schlankheitsdiät. Außer den ständigen Mitwirkenden Dieter Augustin, Manfred Jester, Wichart von Roell, Ingrid Steeger und Elisabeth Volkmann treten Gäste aus Frankreich auf: Jean-Pierre Cassel steppt und hat Ärger mit einer besonders tückischen Tür. Sylvie Vartan singt "Ne Me Demande Pas Pourquoi" und "Dibindam", und Gilbert Becaud beschließt das Programm mit "Hi Hai Ho" und "Quand Tu Danses" .

Zo 20 mei 2018 | 23:25 Klimbim

In den siebziger Jahren erregte eine Show-Serie in Amerika großes Aufsehen, denn sie war anders als die anderen. Sie verzichtete auf alle Klischees der amerikanischen Fernseh-Show oder benutzte diese lediglich zu Zwecken der Persiflage: "Laugh-in", so der Titel dieser Serie, erfreute sich in den angelsächsischen Ländern großer Beliebtheit. "Klimbim" ist der deutsche Versuch, in diesem Lande etwas Ähnliches zu starten. Das Charakteristische an dieser Show-Form ist die Fülle an kürzesten Blackouts, Running Gags und hemmungslosen Blödeleien. Auch die Gaststars sind davon betroffen. Sie albern mit, was im Falle von Jerry Lewis zum Beispiel ganz natürlich ist und den Erwartungen entspricht. Außer Jerry Lewis tritt auch Joey Heatherton als Gast auf. Zum wesentlichen Bestandteill der Serie gehören vor allem die fünf permanenten Schauspieler, die durch alle Szenen und Running Gags führen: Elisabeth Volkmann, die "femme fatale", Ingrid Steeger, das "blonde Dummchen", Dieter Augustin, der "Möchtegern-Playboy" und Manfred Jester und Wichart von Roell, die sich in ihren Doppelconferencen beim Blödeln zu übertreffen suchen – sie alle bilden außerdem eine Familie, die "Klimbims", deren bewegtes Leben in Fortsetzungen zu verfolgen ist.

Zo 20 mei 2018 | 22:45 Lachgeschichten

"KLIMBIM ist unser Leben" sangen Ende der 70er Jahre die Stars der ersten deutschen Comedy-Show von Michael Pfleghar. Damals waren der Regisseur und Ingrid Steeger ein heimliches Paar. Die sexy Blondine wurde zum Männertraum und ihre Liedzeile ist bis heute Kult: "... dann mach ich mir 'nen Schlitz ins Kleid und find es wunderbar!" 30 Jahre später erinnert sich die Steeger an diese irre Zeit in ihrem Künstlerleben. Auch der Opa aus der Klimbim-Familie tourt immer noch als Komödiant durch deutsche Lande. Wichart von Roell hatte einen militanten Onkel in seiner Familie. So entstand die Figur des Benedict von Klimbim. Auch Peer Augustinski gehörte mit zum Sketch – und Chaosteam der Klimbims. Gerne kommt er zu den Lachgeschichten und trifft hier seine alten Freunde wieder, die sich gemeinsam natürlich auch an ihre verstorbenen Kollegen Elisabeth Volkmann, Horst Jüssen und Michael Pfleghar erinnern.

Zo 20 mei 2018 | 22:00 Inspector Barnaby: Mord in bester Absicht

Fleischermeister Angus Colton wurde ermordet. Er war Mitglied einer Nachbarschaftswache, die im Ort Bleakridge Aufgaben übernimmt, für die eigentlich die Polizei besser geeignet wäre. Das rigide Auftreten der von Ingrid Lockston (Shakespeare-Mimin und Kinostar Frances Barber) geführten Bürgerwehr passt nicht allen in der Stadt: Doch wer nicht spurt, muss mit Schikanen rechnen: Pub-Betreiber Mitch McAllister (Neil Morrissey) kann Inspector Barnaby (Dudgeon) davon ein Lied singen... Das Drehbuch von Paul Logue ("Vera") greift ganz geschickt gesellschaftliche Tendenzen in Großbritannien auf, lässt aber karikierenden Humor nicht zu kurz kommen. Eine der stärkeren Folgen der letzten Jahre.

Zo 20 mei 2018 | 09:25 Ich bin Ingrid Bergman

Sie drehte mit Hitchcock und Renoir, spielte in Hits wie "Casablanca" und "Wem die Stunde schlägt". Beim Dreh in Rom verliebte sie sich in Regisseur Rossellini ("Stromboli"), von dem sie (verheiratet!) bald ein Kind erwartete. Ob des Skandals zog sie sich aus Hollywood zurück. Ihre Kinder und Weggefährten kramen im Archiv und erinnern sich an eine rastlose, neugierige Frau, die das Leben genoss.

Za 19 mei 2018 | 20:15 Ein Komiker lacht selten allein

Ob Komiker in einem Sketch, Schauspieler in einer Komödie oder Moderator in einer Show: In den meisten Fällen brauchen sie geniale Anspielpartner, wenn eine lustige Szene gelingen und ein Gag auf den Punkt funktionieren soll. Sie lassen nicht nur den Star so richtig glänzen, sondern werden in den meisten Fällen selbst zu einem, oft sogar zu Publikumslieblingen. In "Ein Komiker lacht selten allein" kommen viele dieser Anspielpartner zu Wort und ihre besten Szenen werden gezeigt. So erzählt Herbert Feuerstein aus der "Schmidteinander"-Zeit mit Harald Schmidt, Isabel Varell beschreibt die Dreharbeiten mit ihrem Filmpartner und inzwischen besten Freund Hape Kerkeling, Ingrid Steeger erinnert sich an ihre Anfänge bei "Klimbim" und Achim Mentzel ordnet die Bedeutung der Sketchpartner in den DDR-Fernsehshows ein. Unzählige Sketche und witzige Szenen sorgten in Comedy – und Unterhaltungsshows, TV-Serien und Spielfilmen für Riesenlacher beim Publikum. Dabei war und ist das jeweilige Komiker-Pärchen entweder ein eingespieltes Team oder es passte wie Topf und Deckel – oder beides. Harald Juhnke und Eddi Arendt, Rudi Carrell und Heinz Eckner, Gisela Schlüter und Mircea Krishan, Dieter Hallervorden und Rotraud Schindler, Jan Fedder und Peter Heinrich Brix sowie Olli Dittrich ("Dittsche") und Jon Flemming Olsen ("Ingo"), um nur einige der erfolgreichen Paarungen zu nennen, die es in der Sendung zu sehen gibt. Heute sind für viele Künstler wie Comedienne Lisa Feller und Puppenspieler Martin Reinl ("Wiwaldi") die großen Komiker von damals mit ihren Anspielpartnern immer noch Vorbilder, vor allem für den Bereich Improvisations-Comedy. Und Isabel Varell über ihre Anfänge als Schauspielerin und Sketchdarstellerin zusammen mit Hape Kerkeling: "Hape ist als Partner für mich ideal gewesen. Das hätte für mich alles ganz anders laufen können, wenn ich einen anderen Partner gehabt hätte."

Za 19 mei 2018 | 01:30 Rings IMDb: 4.5

19/05/18 - IMDB * 4.5 - Horror , Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

Wo 16 mei 2018 | 01:50 Rings IMDb: 4.5

16/05/18 - IMDB * 4.5 - Horror , Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

Ma 14 mei 2018 | 00:00 Murder on the Orient Express IMDb: 7.3

14/05/18 - IMDB * 7.3 - Herhaling. An all star cast appear in this adaptation of one of Agatha Christie's most famous tales. World renowned sleuth Hercule Poirot is called upon to investigate when a murder takes place aboard a long distance train caught in a blizzard. With Albert Finney, Lauren Bacall, Martin Balsam, Ingrid Bergman, and Jacqueline Bisset.(1974)

Herhaling. An all-star cast appear in this adaptation of one of Agatha Christie's most famous tales. World-renowned sleuth Hercule Poirot is called upon to investigate when a murder takes place aboard a long distance train caught in a blizzard. With Albert Finney, Lauren Bacall, Martin Balsam, Ingrid Bergman, and Jacqueline Bisset.(1974)

Do 10 mei 2018 | 01:24 Witches of East End

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse fantasyserie. The Fall of the House of Beauchamp. Joanna trekt zich na de vreselijke gebeurtenissen terug in haar slaapkamer en weigert de realiteit onder ogen te komen. Wendy maakt zich zorgen en doet er alles aan om Freya en Ingrid terug te brengen, ook al brengen deze spreuken risico's met zich mee. Ondertussen dreigen de geheimen van Dash aan het licht te komen.

Do 10 mei 2018 | 00:28 Witches of East End

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse fantasyserie. Smells Like King Spirit. Wanneer Tarkoff wraak wil nemen op Frederick, drijft hij Frederick in Joanna's armen. Freya verdenkt Eva ervan dat ze Killian beïnvloedt en is vastberaden hier een eind aan te maken. Ingrid stelt Dash voor een ultimatum.

Zo 6 mei 2018 | 00:37 Safety First

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Vlaamse komische serie: Stuntman: Wanneer Safety First het VTM-gebouw bewaakt, komen ze stuntman Olivier tegen. Bij Smos wakkert die ontmoeting zijn oude kinderdroom aan. Hij slaat aan het twijfelen: misschien moet hij stoppen bij Safety First en stuntman worden? Tussen Ingrid en Olivier klikt het meteen en er hangt zelfs romantiek in de lucht. Dat ontgaat ook Luc niet. Hij vindt Olivier echter geen goede partij voor Ingrid en probeert stokken in de wielen te steken.

Za 5 mei 2018 | 16:00 Casablanca IMDb: 8.5

05/05/18 - IMDB * 8.5 - Herhaling. Romantic wartime drama. As World War II rages in Europe, a laconic American nightclub owner living in Morocco finds his life turned upside down when the woman he once loved reappears in his life with a husband who is on the run from the Nazis. As passion reignites between the former lovers, the expatriate must decide whether to flee with his beloved or to send her away with her new love, who is of vital importance to the Allied war effort. Considered to be one of the all time...

Herhaling. Romantic wartime drama. As World War II rages in Europe, a laconic American nightclub owner living in Morocco finds his life turned upside down when the woman he once loved reappears in his life with a husband who is on the run from the Nazis. As passion reignites between the former lovers, the expatriate must decide whether to flee with his beloved or to send her away with her new love, who is of vital importance to the Allied war effort. Considered to be one of the all-time Hollywood greats, Michael Curtiz's Oscar winning film features a screenplay that combines romance, adventure, comedy and intrigue, alongside the classic tune, As Time Goes By. With Humphrey Bogart, Ingrid Bergman, Paul Henreid, Claude Rains, and Conrad Veidt.(1942)

Vr 4 mei 2018 | 01:35 Witches of East End

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse fantasyserie: When a Mandragora Loves a Woman: Joanna en Alex besluiten hun verleden achter zich te laten en hun krachten te bundelen om de Mandragora te vinden. Wendy vertrouwt Freddie niet volledig. Dash en Freya gaan op missie om Ingrid te redden.

Zo 29 april 2018 | 22:15 Ich bin Ingrid Bergman

Sie drehte mit Hitchcock und Renoir, spielte in Hits wie "Casablanca" und "Wem die Stunde schlägt". Beim Dreh in Rom verliebte sie sich in Regisseur Rossellini ("Stromboli"), von dem sie (verheiratet!) bald ein Kind erwartete. Ob des Skandals zog sie sich aus Hollywood zurück. Ihre Kinder und Weggefährten kramen im Archiv und erinnern sich an eine rastlose, neugierige Frau, die das Leben genoss.

Zo 29 april 2018 | 00:47 Safety First

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Vlaamse komische serie: Beurs: De organisatrice van de woonbeurs die bewaakt wordt door Safety First blijkt het vroegere buurmeisje van Dirk en Ingrid Porrez te zijn. De enorme boon die Dirk toen voor haar had, blijkt er nog steeds te zijn. Maar Dirk probeert zijn gevoelens te onderdrukken: focus on the job! Luc is buitengesmeten door zijn vrouw omdat de verbouwing van de badkamer blijft aanslepen. En dat is, volgens haar toch, zijn schuld. Hij besluit vandaag, eindelijk, een badkamer te kiezen. Ingrid legt Luc het vuur aan de schenen over zijn huwelijk.

Za 28 april 2018 | 16:00 Die Blaumänner

Eine Frau stellt Achims und Piets Freundschaft auf die Zerreißprobe: Achim ist verliebt in Ingrid. Für Achim ist es selbstverständlich, dass sie mit in die gemeinsame Wohnung zieht, denn eigentlich ist es ja Achims Wohnung und Piet ist nur Gast. Piet sieht das vollkommen anders. Ingrid verliert keine Zeit und beginnt die Männer-WG gehörig auf den Kopf zu stellen: Fernseher verschwinden, Sessel werden verrückt, es werden Blumen gekauft und Badezimmerschränke mit Tinkturen für die Frau ab 40 vollgestopft. Piet reicht es, er flieht. Da er keine Wohnung mehr hat, zieht er erst mal in den gemeinsamen Laden. Doch nach einiger Zeit ist auch dieser nicht mehr vor Ingrid sicher. Wann merkt Achim endlich, was hier gespielt wird?

Do 26 april 2018 | 01:29 Witches of East End

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse fantasyserie: When a Mandragora Loves a Woman: Joanna en Alex besluiten hun verleden achter zich te laten en hun krachten te bundelen om de Mandragora te vinden. Wendy vertrouwt Freddie niet volledig. Dash en Freya gaan op missie om Ingrid te redden.

Zo 22 april 2018 | 00:37 Safety First

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Vlaamse komische serie: Goeroe: Het team van Safety First gaat een dagcursus volgen bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek 'Safety First'. Dirk is bloednerveus en verplicht iedereen in uniform te komen. Dat ligt echter gevoelig bij Ingrid die zich heel ongemakkelijk voelt tussen alle andere cursisten die wel gewone kledij dragen. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen makkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

Do 19 april 2018 | 01:45 imagine presents... Ingrid Bergman in Her Own Words

Herhaling. Documentary exploring Ingrid Bergman's life and career. Widely regarded as one of the greatest actresses of the 20th century, Ingrid Bergman's talent was matched only by her incandescent screen presence. From her infamous performance as Ilsa in Casablanca, to her work with directors Alfred Hitchcock and Roberto Rossellini, her performances won her Oscars, Emmys and Golden Globes, as well as a place in Hollywood history. Ingrid Bergman in her Own Words is a captivating documentary which paints a portrait of her life away from the film and the theatre. Combining access to Bergman's archives of home movie footage, private diaries and letters, read by Oscar-winning Swedish actress Alicia Vikander, with contributions from her children, including Isabella Rossellini, director Stig Bjorkman reveals Bergman's journey from Swedish schoolgirl to Hollywood icon, in a life lived to the full.

Do 19 april 2018 | 00:28 Witches of East End

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse fantasyserie: The Old Man and the Key: Terwijl Freya Killian opspoort, maakt Ingrid zich klaar om te verhuizen. Dash ontdekt de identiteit van zijn afperser en bereidt een heuse wraakactie voor. Wendy en Joana hebben twijfels over Fredericks motieven en besluiten hem te volgen.

Zo 15 april 2018 | 00:30 Safety First

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Vlaamse komische serie: Museum: De vorige bewakers van het museum zijn door de curator ontslagen omdat ze niet vriendelijk genoeg waren. Dat is voor Dirk een uitstekende reden om zwaar in te zetten op vriendelijkheid en gedienstigheid. Ingrid heeft tijdens de lunch met haar internetdate afgesproken. Ze hebben een 95% match, dus dat moet lukken, maar er komt een kink in de kabel en Ingrid moet te rade gaan bij Luc die na een Spaanse feestavond op het toilet gekluisterd zit.

Vr 13 april 2018 | 01:35 Witches of East End

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse fantasyserie: The Old Man and the Key: Terwijl Freya Killian opspoort, maakt Ingrid zich klaar om te verhuizen. Dash ontdekt de identiteit van zijn afperser en bereidt een heuse wraakactie voor. Wendy en Joana hebben twijfels over Fredericks motieven en besluiten hem te volgen.

Do 12 april 2018 | 00:24 Witches of East End

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse fantasyserie: A Moveable Beast: De heksen proberen zich angstvallig te herinneren wat er gebeurde toen de poort opende. Victor helpt Joanna met een moeilijke strijd. Terwijl Freya visioenen heeft, ontwikkelt Ingrid een gevaarlijke gewoonte.

Ma 9 april 2018 | 23:40 Cinema Through the Eye of Magnum

Documentaire over de co?peratieve fotografen vereniging Magnum Photo's, die enkele decenialang bekend zijn om hun kwalitatief goede foto's uit diverse crisisgebieden in de wereld. Minder bekend is echter hun connectie met de filmwereld. Alles begon toen Robert Capa, als groot fan van Ingrid Bergman, een serie foto's van haar maakte op de set van de film "Notorious" van Hitchcock.

Za 7 april 2018 | 22:40 Calamity IMDb: 7.7

07/04/18 - IMDB * 7.7 - Kortfilm, Belgische kortfilm: Wanneer France voor het eerst de vriendin van haar zoon ontmoet, verliest ze helemaal de controle.

Belgische kortfilm: Wanneer France voor het eerst de vriendin van haar zoon ontmoet, verliest ze helemaal de controle.

Za 31 maart 2018 | 16:30 Die Äolischen Inseln

Lange waren die Äolischen ? oder Liparischen ? Inseln nördlich von Sizilien selbst den Italienern kaum bekannt. Es herrschten Armut, Hunger, Arbeitslosigkeit. Wer konnte, emigrierte. Die Wende brachte ausgerechnet das Kino. Als Roberto Rossellini 1949 zusammen mit Hollywood-Diva Ingrid Bergmann den Film "Stromboli" drehte, löste er die erste große Besucherwelle aus. Fans wollten den Schauplatz sehen und das Naturspektakel der Vulkaninsel erleben. Nach und nach bekamen die Inseln Hotels, regelmäßiger Fährverkehr wurde eingerichtet, der Tourismus schuf Arbeitsplätze. Inzwischen ist er der wichtigste Wirtschaftsfaktor auf den Äolischen Inseln, und doch konnten sie sich ihre Ursprünglichkeit in einem Maße bewahren, das man in Europa kaum vermuten würde. Auf Salina lebt der passionierte Winzer Nino Caravaglio, der Malvasia-Wein erzeugt. "Diese Rebe hat das Schicksal unserer Inseln bestimmt", sagt Caravaglio, "sie machte Salina so wohlhabend, dass wir im 19. Jahrhundert eine Flotte von rund 100 Handelsschiffen besaßen. Als Ende des 19. Jahrhunderts die Reblaus kam und die Weinberge vollständig zerstörte, löste sie einen Massenexodus aus. Die Leute mussten emigrieren, sonst wären sie verhungert. Erst als man Mittel fand, die Blattlaus zu bekämpfen, kamen Auswanderer der zweiten oder dritten Generation zurück und bepflanzten die zerstörten Flächen neu." Das Weggehen und das Wiederkommen sind die beiden großen äolischen Themen. So auch bei Clara Rametta, die aus Boston zurückkehrte und nun den alten Ortskern von Malfa am Leben hält, weil sie zusammen mit ihrem Mann Michele Caruso verlassene Häuser restauriert und in ein Hotel mit Feinschmeckerlokal umgewandelt hat. Das "Signum" ist eine Oase der Ruhe und der äolischen Lebensart ? die sich nicht zuletzt in den leckeren Gerichten zeigt, die Michele in seiner Küche zaubert. Kaum ein äolisches Rezept, bei dem nicht Kapern Verwendung fänden. Die kleine aromatische Knospe wächst wild, vor allem dort, wo der Boden steinig ist, auch an Stützmauern von Terrassenfeldern oder Weinbergen. So kann jeder, der Wein produziert, auch Kapern ernten. Und so ist das wichtigste Fest der Insel die "Sagra del Cappero", das Kapernfest, bei dem nicht nur gut gegessen und bis in die Morgenstunden getanzt wird, sondern auch Biobauern ihre Produkte präsentieren können. Sogar die Schönheitsrezepte der Wellness-Oase des "Signum" kommen nicht ohne Kapern als Zutat aus. Wer nicht im Tourismus oder in der Landwirtschaft tätig ist, findet sein Auskommen durch das Meer. Die äolischen Gewässer sind sauber und fischreich, sie bieten herrliche Ausblicke, großartige Tauchgründe und traumhafte kleine Badebuchten. Der Fischhändler Bartolo Greco aus Lipari macht mit seinen beiden Söhnen Leonardo und Raul einen Bootsausflug zu solch einer "Spiaggetta". Der Seebär Capitan Felice aus Felicudi hat einen Zweimaster mit Baujahr 1901 liebevoll restauriert.

Za 31 maart 2018 | 15:50 Mijn History Moment

In deze reeks staan historische momenten centraal, verteld door mensen die ze van dichtbij beleefden. De val van de Berlijnse Muur was op 9 november 1989 een feit. Jan en Ingrid van den Ende waren getuige van deze mijlpaal in de geschiedenis.

Wo 28 maart 2018 | 22:09 Nuits musicales d'Uzès - Mélodies françaises

Les Nuits musicales d'Uz?s se tiennent chaque ?t? ? Uz?s, une commune du Gard qui a obtenu le label " Ville d'art et d'histoire " en 2008. Les villes historiques de N?mes et d'Avignon se trouvent ? proximit? d'Uz?s. Les concerts du festival se d?roulent dans des lieux historiques, tels que la cath?drale Saint-Th?odorit, la cour du Duch?, l'?glise Saint-?tienne et le jardin de l'?v?ch?. Chaque ann?e, le festival propose une programmation tr?s vari?e et accueille la cr?me des musiciens. Lors de ce concert, enregistr? le 20 juillet 2005 dans la cour du Duch?, la soprano Ingrid Perruche, accompagn?e de sa s?ur Julie Perruche au piano, nous propose un r?cital de musique fran?aise. Au programme : Faur? Les Roses d'Ispahan ; Faur? Le Secret ; Faure Notre amour ; Faur? En sourdine ; Faur? Toujours ; Debussy " En sourdine ", " Fantoches " et " Claire de lune " des " F?tes galantes " ; Duparc L'Invitation au voyage ; Duparc Chanson triste ; Duparc Phidyl? ; Duparc Au pays o? se fait la guerre ; Ravel Cinq m?lodies populaires grecques ; Debussy Trois po?mes de St?phane Mallarm? ; Ravel Deux ?pigrammes de Cl?ment Marot ; Poulenc " Chanson d'Orkenise ", " H?tel " et " Voyage ? Paris " des " Banalit?s " ; Poulenc Les Chemins de l'amour.

 Meer