Huwelijk op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:30 Fast & Furious 8 IMDb: 6.7

IMDB * 6.7 - Film, Spanning, Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken doet de crew een poging een normaal leven te leiden. Wanneer een mysterieuze vrouw Dom probeert te verleiden tot de wereld van misdaad kan ...

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken doet de crew een poging een normaal leven te leiden. Wanneer een mysterieuze vrouw Dom probeert te verleiden tot de wereld van misdaad kan hij de verleiding echter niet weerstaan. Door het verraad van degene die het dichtst bij hen staat, zal de crew beproevingen moeten doorstaan als nooit tevoren. Van de kust aan Cuba en de straten van New York tot de ijzige vlaktes van de Arctische Barentszzee, het team zal de hele wereld moeten doorkruisen om een anarchist te stoppen met chaos te verspreiden en de man thuis zien te brengen die hen tot een grote familie gemaakt heeft. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/fast-furious-8

Morgen | 19:05 Reportage: Achter de deuren van Koninklijk Paleis Amsterdam

Morgen - Overige, Omroep MAX baas Jan Slagter krijgt een bijzondere rondleiding door het Koninklijk Paleis Amsterdam. ...

Omroep MAX-baas Jan Slagter krijgt een bijzondere rondleiding door het Koninklijk Paleis Amsterdam. Nu het gebouw voor publiek gesloten is vanwege het coronavirus, neemt de conservator hem mee voor een uniek bezoek. Koning Het paleis staat midden in de hoofdstad, op de Dam, en is het officiële ontvangstpaleis van koning Willem-Alexander. Een levendig gebouw met imposante zalen en salons. Geschiedenis Het Koninklijk Paleis Amsterdam is een uniek gebouw dat een grote rol heeft gespeeld in onze vaderlandse historie en waar nog steeds geschiedenis wordt geschreven. Het is de plek waar wereldleiders worden ontvangen, waar troonswisselingen plaatsvinden en koninklijke huwelijken worden gevierd. Ferdinand Bol Samen met conservator Alice Taatgen, neemt Jan Slagter u mee langs indrukwekkende beeldhouwwerken, schilderijen van grootmeesters als Govert Flinck en Ferdinand Bol en het bijzondere meubilair van Lodewijk Napoleon. 17e eeuw Ondersteund door prachtige muziek kan iedereen, vanaf de bank, toch genieten van het grootste en meest prestigieuze gebouw uit de 17e eeuw en in de voetsporen treden van koninklijke gasten.

Morgen | 20:25 The Sommerdahl Murders

Aflevering 2 van 4 - KRO-NCRV Terwijl Dan nog steeds wanhopig probeert om zijn huwelijk met Marianne te lijmen, wordt het lijk van een vrouw gevonden op een markt. Haar kinderen reageren allebei nogal bijzonder op haar overlijden. Haar zoon weet te vertellen dat ze onlangs een grote prijs heeft gewonnen bij een loterij, en dat zet de politie op het spoor van de moordenaar. Daarbij trekken ze een ware beerput open.

Je vindt hier de programma's van Huwelijk op tv We hebben de volgende programma's voor Huwelijk Fast & Furious 8: IMDB * 6.7 - Film, Spanning, Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken doet de crew een poging een normaal leven te leiden. Wanneer een mysterieuze vrouw Dom probeert te verleiden tot de wereld van misdaad kan. Reportage: Achter de deuren van Koninklijk Paleis Amsterdam: Morgen - Overige, Omroep MAX baas Jan Slagter krijgt een bijzondere rondleiding door het Koninklijk Paleis Amsterdam.. The Sommerdahl Murders: Morgen - Serie, Aflevering 2 van 4 KRO NCRV Terwijl Dan nog steeds wanhopig probeert om zijn huwelijk met Marianne te. The Fate of the Furious: Film, Spanning, Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken, lijkt het erop dat de crew een normaal leven aan het leiden is. Totdat een mysterieuze vrouw opduikt en Dom probeert te verleiden om toch weer het. Without a Trace: Serie, Seizoen 7 True Shay Hanson, het vriendje van Jacks dochter Hannah, verdwijnt spoorloos kort nadat hij naar New. Bridezillas: Amusement, Seizoen 8 Ruby & Kim Wanneer Ruby te horen krijgt dat haar schoonbroer mogelijk niet tijdig op de. 90 Day Fiancé: Before The 90 Days: Amusement, Seizoen 4 Aflevering 13 The Pleasure Principle Laten we beginnen vanaf het allereerste begin! Vóór het K1. Mary Shelley's Frankenstein: Film, De geniale dokter Frankenstein (Kenneth Branagh) schenkt het leven aan een afschuwelijk maar complex, intelligent en tragisch schepsel (Robert De Niro). Maar het monster tot leven is gewekt door zijn schepper, wordt het vervolgens in de steek. Outrageous Acts of Psych: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 5 Liars and Lovers Kijk wat er gebeurt als een huwelijksaanzoek mislukt, als een. Love the Way You Lie: Serie, Seizoen 1 Aflevering 6 Shattered Voor de buitenwereld lijken Tom en Darlene Foley dolgelukkig met elkaar. Hun.

Huwelijk op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:30 The Fate of the Furious

Film, Spanning, Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken, lijkt het erop dat de crew een normaal leven aan het leiden is. Totdat een mysterieuze vrouw opduikt en Dom probeert te verleiden om toch weer het ...

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken, lijkt het erop dat de crew een normaal leven aan het leiden is. Totdat een mysterieuze vrouw opduikt en Dom probeert te verleiden om toch weer het misdaadcircuit in te gaan. Hij kan de verleiding niet weerstaan en zet daarmee zijn hechte vriendschap met de groep op het spel.

Morgen | 00:35 Without a Trace

Seizoen 7 - True Shay Hanson, het vriendje van Jacks dochter Hannah, verdwijnt spoorloos kort nadat hij naar New York verhuisde. Jack besluit schoorvoetend om de zaak aan te nemen. Danny en Elena leggen de laatste hand aan de voorbereiding van hun huwelijk.

Morgen | 01:10 Bridezillas

Seizoen 8 - Ruby & Kim Wanneer Ruby te horen krijgt dat haar schoonbroer mogelijk niet tijdig op de generale repetitie van haar huwelijksviering geraakt, slaan haar stoppen door. Ze besluit ze hem op te bellen op het werk om hem alsnog te overtuigen, maar dat valt niet meteen in goede aarde. Ondertussen is helse bruid Kim ervan overtuigd dat haar huwelijksdag vlekkeloos zal verlopen. Maar is dat wel zo?

Morgen | 01:30 90 Day Fiancé: Before The 90 Days

Seizoen 4 - Aflevering 13 - The Pleasure Principle Laten we beginnen vanaf het allereerste begin! Vóór het K1-visum, vóór het huwelijksvoorstel, voordat de koppels elkaar persoonlijk hebben ontmoet, dus vóór de 90 dagen.

Morgen | 02:20 Mary Shelley's Frankenstein

Film, De geniale dokter Frankenstein (Kenneth Branagh) schenkt het leven aan een afschuwelijk maar complex, intelligent en tragisch schepsel (Robert De Niro). Maar het monster tot leven is gewekt door zijn schepper, wordt het vervolgens in de steek ...

De geniale dokter Frankenstein (Kenneth Branagh) schenkt het leven aan een afschuwelijk maar complex, intelligent en tragisch schepsel (Robert De Niro). Maar het monster tot leven is gewekt door zijn schepper, wordt het vervolgens in de steek gelaten.

Morgen | 02:24 Outrageous Acts of Psych

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Liars and Lovers Kijk wat er gebeurt als een huwelijksaanzoek mislukt, als een vreemdeling voor je voeten valt en als een voodoopop je de stuipen op het lijf jaagt.

Morgen | 02:35 Love the Way You Lie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Shattered Voor de buitenwereld lijken Tom en Darlene Foley dolgelukkig met elkaar. Hun familie en vrienden vermoeden echter dat hun huwelijk een zeer duistere keerzijde heeft.

Morgen | 03:37 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 501 - Broertjes Gumball is zo verliefd op Penny dat hij haar ten huwelijk wil vragen. Maar Darwin voelt zich zwaar gepasseerd door zijn maatje en wordt vreselijk jaloers. Hij probeert de vriendschap te saboteren.

Morgen | 04:20 90 Day Fiancé: The Other Way

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Walking The Tight Rope Amerikaanse mannen en vrouwen die verliefd worden op een partner uit een ver land reizen naar het geboorteland van die partner om daar hun huwelijksleven te beginnen.

Morgen | 07:31 Hi-De-Hi

Seizoen 2, Aflevering 1 - If Wet: In the Ballroom. Na regen komt zonneschijn, maar eerst moet je dus wel de regenbuien doorkomen. Dat betekent extra werk voor de entertainers onder het personeel. Zij moeten al hun creativiteit naar boven halen om de vakantiegangers wat vertier te bezorgen. Jeffrey Fairbrother, de ietwat atypische baas van het vakantiekamp, is er vast van overtuigd dat de kampeerders ook open staan voor meer intellectuele vormen van ontspanning. Benieuwd hoe zijn team van Yellowcoats daar zal op reageren. En wanneer Spike zijn vriendin ten huwelijk vraagt, dwingt haar vader hem tot een verscheurende keuze: de showbizz verlaten of aan zijn dochter verzaken. Wat is de weg naar geluk en succes?

Morgen | 11:48 My Little Pony

Een hectisch huwelijksaanzoek Big Mac wil Sugar Belle ten huwelijk vragen. Bij de geheime voorbereidingen wordt hij geholpen door Spike en Discord. Tegelijkertijd is ook Sugar Belle bezig met het plannen van een aanzoek, bijgestaan door Apple Bloom, Sweetie Belle, Scootaloo en mevrouw Cake. Helaas laten alle helpers de boel in het honderd lopen, dus of het ooit nog van trouwen komt?

Morgen | 12:31 'Allo 'Allo

Seizoen 5, Aflevering 7 - No Hiding Place. Nu het huwelijk mislukt is, dreigen de communisten wraak te nemen. Niemand wil René echter verbergen, maar hij wordt wel door de Duitsers geschaduwd.

Morgen | 13:40 Family Guy

Seizoen 13 - Aflevering 19 - Taking My Wife Lois boekt een vakantie naar de Bahama's, maar tot Peters ontsteltenis blijkt dat het voor een huwelijkstherapie is. Ondertussen past Carter op de kinderen en ergert zich aan hun afhankelijkheid van apparaten.

Morgen | 14:05 Wij, heren van Zichem

Seizoen 2011 - Haat, kwaad, kwelliaat Met lood in de benen gaat Meneerke Parmentier zijn aanzoek doen bij juffrouw Beuckelaers. Het gesprek komt maar moeilijk op gang, maar het komt toch tot een huwelijk, al bijt Clementine zich op de lippen van spijt. Niet enkel de liefde ontbreekt op de plechtigheid, de kerkzangers hebben hun staking doorgezet. Lewie begint ernstig met zijn ogen te sukkelen, maar een dokter komt er natuurlijk niet aan te pas. De jonge baron van Berckelaer neemt bezit van Wazinghuis.

Morgen | 14:31 Hi-De-Hi

Seizoen 2, Aflevering 2 - Peggy's Big Chance. Na regen komt zonneschijn, maar eerst moet je dus wel de regenbuien doorkomen. Dat betekent extra werk voor de entertainers onder het personeel. Zij moeten al hun creativiteit naar boven halen om de vakantiegangers wat vertier te bezorgen. Jeffrey Fairbrother, de ietwat atypische baas van het vakantiekamp, is er vast van overtuigd dat de kampeerders ook open staan voor meer intellectuele vormen van ontspanning. Benieuwd hoe zijn team van Yellowcoats daar zal op reageren. En wanneer Spike zijn vriendin ten huwelijk vraagt, dwingt haar vader hem tot een verscheurende keuze: de showbizz verlaten of aan zijn dochter verzaken. Wat is de weg naar geluk en succes?

Morgen | 19:02 Liefde is overal

Liefde is overal, ook in Brabant. Nicky Opheij (ex-miss Nederland) gaat in diverse plaatsen in onze provincie op zoek naar verhalen over de liefde. En die kunnen heel uiteenlopend zijn. Van vrolijk tot ontroerend. In Eindhoven ontmoet ze onder meer een man die vertelt over hoe hij zijn grote liefde heeft ontmoet bijna 40 jaar geleden. Nu is die grote liefde van hem dement en herkent zij hem niet meer. Dagelijks bezoekt hij haar in het verzorgingshuis.. Een jonge vrouw vertelt over het bijzondere huwelijksaanzoek dat zij kreeg in Spanje.

Morgen | 22:00 Love, Wedding, Marriage

Morgen - Film, De pasgetrouwde huwelijksadviseur Ava gelooft in trouw en eeuwige liefde. Geen wonder dat ze volledig van de kaart is als haar moeder totaal onverwacht aankondigt dat ze na 30 jaar huwelijk wil gaan scheiden. Ava kan dat niet toestaan ...

De pasgetrouwde huwelijksadviseur Ava gelooft in trouw en eeuwige liefde. Geen wonder dat ze volledig van de kaart is als haar moeder totaal onverwacht aankondigt dat ze na 30 jaar huwelijk wil gaan scheiden. Ava kan dat niet toestaan en zet alles op alles om de relatie van haar ouders weer te herstellen. Daarbij deinst ze niet terug voor de meest vreselijke, geheime manipulaties, die haar eigen huwelijk enorm op de proef stellen.

Morgen | 22:02 Liefde is overal

Liefde is overal, ook in Brabant. Nicky Opheij (ex-miss Nederland) gaat in diverse plaatsen in onze provincie op zoek naar verhalen over de liefde. En die kunnen heel uiteenlopend zijn. Van vrolijk tot ontroerend. In Eindhoven ontmoet ze onder meer een man die vertelt over hoe hij zijn grote liefde heeft ontmoet bijna 40 jaar geleden. Nu is die grote liefde van hem dement en herkent zij hem niet meer. Dagelijks bezoekt hij haar in het verzorgingshuis.. Een jonge vrouw vertelt over het bijzondere huwelijksaanzoek dat zij kreeg in Spanje.

Morgen | 23:32 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 501 - Broertjes Gumball is zo verliefd op Penny dat hij haar ten huwelijk wil vragen. Maar Darwin voelt zich zwaar gepasseerd door zijn maatje en wordt vreselijk jaloers. Hij probeert de vriendschap te saboteren.

Overmorgen | 00:55 Liefde is overal

Liefde is overal, ook in Brabant. Nicky Opheij (ex-miss Nederland) gaat in diverse plaatsen in onze provincie op zoek naar verhalen over de liefde. En die kunnen heel uiteenlopend zijn. Van vrolijk tot ontroerend. In Eindhoven ontmoet ze onder meer een man die vertelt over hoe hij zijn grote liefde heeft ontmoet bijna 40 jaar geleden. Nu is die grote liefde van hem dement en herkent zij hem niet meer. Dagelijks bezoekt hij haar in het verzorgingshuis.. Een jonge vrouw vertelt over het bijzondere huwelijksaanzoek dat zij kreeg in Spanje.

Overmorgen | 02:05 Trust

Morgen - Film, De familie Cameron is het perfecte voorbeeld van een gelukkig Amerikaans gezin. Alles loopt voorspoedig tot het moment dat de veertien jaar oude Annie haar eerste vriendje, Charlie, leert kennen via internet. Na maanden van onschuldig ...

De familie Cameron is het perfecte voorbeeld van een gelukkig Amerikaans gezin. Alles loopt voorspoedig tot het moment dat de veertien jaar oude Annie haar eerste vriendje, Charlie, leert kennen via internet. Na maanden van onschuldig communiceren via het web besluit Annie af te spreken met Charlie. Dan komt ze er op een afschuwelijke manier achter dat Charlie niet is wie hij aanvankelijk is. Geschokt door wat hun dochter aangedaan is, gaan Annies ouders de strijd aan om hun dochter in het reine te laten komen met wat er gebeurd is in haar tot dan toe onschuldige leventje. Een strijd die het hele gezin dreigt te verscheuren...

Overmorgen | 03:21 CSI: Miami

Mommie deadest Een voetbalmoeder uit een buitenwijk wordt vermoord op haar 20-jarig huwelijksfeest. In de zoektocht naar de dader ontdekken de rechercheurs een aantal duistere familiegeheimen. Eric gaat verder met het onderzoek naar zijn oud-collega's en stuit op nieuw bewijs.

Overmorgen | 03:25 Liefde is overal

Liefde is overal, ook in Brabant. Nicky Opheij (ex-miss Nederland) gaat in diverse plaatsen in onze provincie op zoek naar verhalen over de liefde. En die kunnen heel uiteenlopend zijn. Van vrolijk tot ontroerend. In Eindhoven ontmoet ze onder meer een man die vertelt over hoe hij zijn grote liefde heeft ontmoet bijna 40 jaar geleden. Nu is die grote liefde van hem dement en herkent zij hem niet meer. Dagelijks bezoekt hij haar in het verzorgingshuis.. Een jonge vrouw vertelt over het bijzondere huwelijksaanzoek dat zij kreeg in Spanje.

Overmorgen | 06:09 Liefde is overal

Liefde is overal, ook in Brabant. Nicky Opheij (ex-miss Nederland) gaat in diverse plaatsen in onze provincie op zoek naar verhalen over de liefde. En die kunnen heel uiteenlopend zijn. Van vrolijk tot ontroerend. In Eindhoven ontmoet ze onder meer een man die vertelt over hoe hij zijn grote liefde heeft ontmoet bijna 40 jaar geleden. Nu is die grote liefde van hem dement en herkent zij hem niet meer. Dagelijks bezoekt hij haar in het verzorgingshuis.. Een jonge vrouw vertelt over het bijzondere huwelijksaanzoek dat zij kreeg in Spanje.

Overmorgen | 07:30 Hi-De-Hi

Seizoen 2, Aflevering 1 - If Wet: In the Ballroom. Na regen komt zonneschijn, maar eerst moet je dus wel de regenbuien doorkomen. Dat betekent extra werk voor de entertainers onder het personeel. Zij moeten al hun creativiteit naar boven halen om de vakantiegangers wat vertier te bezorgen. Jeffrey Fairbrother, de ietwat atypische baas van het vakantiekamp, is er vast van overtuigd dat de kampeerders ook open staan voor meer intellectuele vormen van ontspanning. Benieuwd hoe zijn team van Yellowcoats daar zal op reageren. En wanneer Spike zijn vriendin ten huwelijk vraagt, dwingt haar vader hem tot een verscheurende keuze: de showbizz verlaten of aan zijn dochter verzaken. Wat is de weg naar geluk en succes?

Overmorgen | 07:39 Liefde is overal

Liefde is overal, ook in Brabant. Nicky Opheij (ex-miss Nederland) gaat in diverse plaatsen in onze provincie op zoek naar verhalen over de liefde. En die kunnen heel uiteenlopend zijn. Van vrolijk tot ontroerend. In Eindhoven ontmoet ze onder meer een man die vertelt over hoe hij zijn grote liefde heeft ontmoet bijna 40 jaar geleden. Nu is die grote liefde van hem dement en herkent zij hem niet meer. Dagelijks bezoekt hij haar in het verzorgingshuis.. Een jonge vrouw vertelt over het bijzondere huwelijksaanzoek dat zij kreeg in Spanje.

Overmorgen | 09:39 Liefde is overal

Liefde is overal, ook in Brabant. Nicky Opheij (ex-miss Nederland) gaat in diverse plaatsen in onze provincie op zoek naar verhalen over de liefde. En die kunnen heel uiteenlopend zijn. Van vrolijk tot ontroerend. In Eindhoven ontmoet ze onder meer een man die vertelt over hoe hij zijn grote liefde heeft ontmoet bijna 40 jaar geleden. Nu is die grote liefde van hem dement en herkent zij hem niet meer. Dagelijks bezoekt hij haar in het verzorgingshuis.. Een jonge vrouw vertelt over het bijzondere huwelijksaanzoek dat zij kreeg in Spanje.

Overmorgen | 13:38 CSI: Miami

Mommie deadest Een voetbalmoeder uit een buitenwijk wordt vermoord op haar 20-jarig huwelijksfeest. In de zoektocht naar de dader ontdekken de rechercheurs een aantal duistere familiegeheimen. Eric gaat verder met het onderzoek naar zijn oud-collega's en stuit op nieuw bewijs.

Overmorgen | 14:28 Raising Hope

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Dysfunction Functio Virginia en Burt vrezen dat het huwelijk van Jimmy en Sabrina z'n glans heeft verloren. Ze gebruiken hun eigen relatie-ervaringen om de boel nieuw leven in te blazen.

Overmorgen | 15:35 Poirot

Seizoen 13 - Elephants can remember Poirot wordt te hulp geroepen door zijn vriend dr. Willoughby, wanneer diens oude vader, een eminent professor, dood wordt aangetroffen in het bad waarmee hij destijds pyschiatrische patiënten behandelde. Poirot raakt geïntrigeerd door de zaak en wil zijn vriend helpen, ook al is Willoughby volgens sommige onderzoekers zelf de belangrijkste verdachte. Ondertussen wordt Poirots vriendin en schrijfster van misdaadverhalen Ariadne Oliver benaderd door Mrs. Burton-Cox, die zich zorgen maakt over het aanstaande huwelijk van haar zoon Desmond met Celia Ravenscroft. De tragische dood van Celia's ouders, die 13 jaar geleden in onopgehelderde omstandigheden om het leven kwamen, doet Mrs. Burton-Cox vrezen dat hun dochter met psychische problemen kampt. Ze vraagt Ariadne uit te zoeken wat er destijd precies gebeurd is.

Overmorgen | 16:20 Dog: Impossible

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 6 - Brink of Disaster Matt helpt met de rehabilitatie van een asielhond die het huwelijk van haar baasjes in gevaar brengt. Ook helpt hij een agressieve bostonterriër.

Overmorgen | 17:20 I'd Kill for You

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Bloody Custody Jessica en Jeff McCord uit Alabama genieten na van hun huwelijksreis. Hun geluk wordt echter ruw verstoord door Jessica's ex-echtgenoot.

Overmorgen | 17:40 The Big Bang Theory

Seizoen 10 - The Conjugal Conjecture Penny en Leonard stappen in het huwelijksbootje. Penny's gespannen moeder, haar drugsdealende broer en haar vader zijn allemaal aanwezig op de huwelijksceremonie. Alles lijkt goed te verlopen, maar de volgende ochtend doet er zich toch een ongemakkelijke situatie voor.

Overmorgen | 18:00 Boer zoekt Vrouw Special

Aflevering 2 van 4 - KRO-NCRV Ruim 15 jaar geleden was de eerste serie Boer zoekt Vrouw te zien. Inmiddels zijn we 55 logeerweken, meer dan 75 baby's en vele huwelijken verder. Sommige boeren duiken regelmatig op in de media, maar velen zien we zelden terug. Yvon Jaspers is erg benieuwd hoe het nu met ze gaat. Hoe kijken zij terug op hun zoektocht? Is de liefde nog altijd in hun leven? En hoe gaat het nu met hen in deze rare tijden? Dat is te zien in vier afleveringen van Boer zoekt Vrouw Special.

Overmorgen | 19:55 Hall Pass

Overmorgen - Film, Twee koppels zijn al twintig jaar samen en de sleur zit er serieus in. Beide huwelijken staan dan ook op springen. Vooral het gedrag van de mannen wekt serieus wat wrevel op bij hun echtgenotes. Zo kijken ze wel iets te graag naar ...

Twee koppels zijn al twintig jaar samen en de sleur zit er serieus in. Beide huwelijken staan dan ook op springen. Vooral het gedrag van de mannen wekt serieus wat wrevel op bij hun echtgenotes. Zo kijken ze wel iets te graag naar andere vrouwen, praten ze honderduit over seks en nemen ze de aanwezigheid van hun vrouw er maar bij. De vrouwen zoeken advies bij een vriendin en komen zo op de proppen met een 'Hall Pass': gedurende één week krijgt iedereen de vrijheid om alles te doen wat ze willen.

Overmorgen | 21:20 Everybody Loves Raymond

Counseling Als Debra voor de zoveelste keer ruzie heeft met Ray over het huishouden, neemt ze de tip van haar vrienden ter harte en wil ze in huwelijkstherapie. Ray gaat overstag als hij de therapeute Pamela ontmoet, die zijn kant kiest.

Overmorgen | 22:00 90 Day Fiancé: Before The 90 Days

Seizoen 4 - Aflevering 13 - The Pleasure Principle Laten we beginnen vanaf het allereerste begin! Vóór het K1-visum, vóór het huwelijksvoorstel, voordat de koppels elkaar persoonlijk hebben ontmoet, dus vóór de 90 dagen.

Overmorgen | 23:31 Hi-De-Hi

Seizoen 2, Aflevering 2 - Peggy's Big Chance. Na regen komt zonneschijn, maar eerst moet je dus wel de regenbuien doorkomen. Dat betekent extra werk voor de entertainers onder het personeel. Zij moeten al hun creativiteit naar boven halen om de vakantiegangers wat vertier te bezorgen. Jeffrey Fairbrother, de ietwat atypische baas van het vakantiekamp, is er vast van overtuigd dat de kampeerders ook open staan voor meer intellectuele vormen van ontspanning. Benieuwd hoe zijn team van Yellowcoats daar zal op reageren. En wanneer Spike zijn vriendin ten huwelijk vraagt, dwingt haar vader hem tot een verscheurende keuze: de showbizz verlaten of aan zijn dochter verzaken. Wat is de weg naar geluk en succes?

Ma 1 juni 2020 | 02:26 Dog: Impossible

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 6 - Brink of Disaster Matt helpt met de rehabilitatie van een asielhond die het huwelijk van haar baasjes in gevaar brengt. Ook helpt hij een agressieve bostonterriër.

Ma 1 juni 2020 | 02:32 Hi-De-Hi

Seizoen 2, Aflevering 2 - Peggy's Big Chance. Na regen komt zonneschijn, maar eerst moet je dus wel de regenbuien doorkomen. Dat betekent extra werk voor de entertainers onder het personeel. Zij moeten al hun creativiteit naar boven halen om de vakantiegangers wat vertier te bezorgen. Jeffrey Fairbrother, de ietwat atypische baas van het vakantiekamp, is er vast van overtuigd dat de kampeerders ook open staan voor meer intellectuele vormen van ontspanning. Benieuwd hoe zijn team van Yellowcoats daar zal op reageren. En wanneer Spike zijn vriendin ten huwelijk vraagt, dwingt haar vader hem tot een verscheurende keuze: de showbizz verlaten of aan zijn dochter verzaken. Wat is de weg naar geluk en succes?

Ma 1 juni 2020 | 02:45 90 Day Fiancé: Before The 90 Days

Seizoen 4 - Aflevering 13 - The Pleasure Principle Laten we beginnen vanaf het allereerste begin! Vóór het K1-visum, vóór het huwelijksvoorstel, voordat de koppels elkaar persoonlijk hebben ontmoet, dus vóór de 90 dagen.

Ma 1 juni 2020 | 05:30 McLeod's Daughters

Seizoen 4 - Aflevering 26 - This Moment Forward Vandaag stappen Tess en Nick in het huwelijksbootje. De dames van Drover's Run zijn druk in de weer met de laatste voorbereidingen van het trouwfeest en ondertussen moeten ze de gasten ontvangen, die allemaal stipt op de afspraak zijn. Het is een hectische dag, maar toch verloopt alles naar wens. Hier komt verandering in wanneer Nicks moeder het nodig vindt om hem om te praten. Liz heeft ook voor haar schoondochter een vergiftigd geschenk in petto. Tot overmaat van ramp ontdekt Dave dat er zich flink wat ongewenste gasten onder de genodigden bevinden.

Ma 1 juni 2020 | 07:05 CSI: Miami

Mommie deadest Een voetbalmoeder uit een buitenwijk wordt vermoord op haar 20-jarig huwelijksfeest. In de zoektocht naar de dader ontdekken de rechercheurs een aantal duistere familiegeheimen. Eric gaat verder met het onderzoek naar zijn oud-collega's en stuit op nieuw bewijs.

Ma 1 juni 2020 | 07:31 Hi-De-Hi

Seizoen 2, Aflevering 2 - Peggy's Big Chance. Na regen komt zonneschijn, maar eerst moet je dus wel de regenbuien doorkomen. Dat betekent extra werk voor de entertainers onder het personeel. Zij moeten al hun creativiteit naar boven halen om de vakantiegangers wat vertier te bezorgen. Jeffrey Fairbrother, de ietwat atypische baas van het vakantiekamp, is er vast van overtuigd dat de kampeerders ook open staan voor meer intellectuele vormen van ontspanning. Benieuwd hoe zijn team van Yellowcoats daar zal op reageren. En wanneer Spike zijn vriendin ten huwelijk vraagt, dwingt haar vader hem tot een verscheurende keuze: de showbizz verlaten of aan zijn dochter verzaken. Wat is de weg naar geluk en succes?

Ma 1 juni 2020 | 09:00 eerlijke jaren 50- Mill-Langeboom, babyboom en emigratie

H NTR-documentaire over de jaren 50 in Mill en Langeboom. Het huwelijk dient om kinderen te krijgen, dat is de boodschap van de pastoor. In het katholieke Noord-Brabant wemelt het dan ook van de grote gezinnen. De plaatselijke keuterboeren houden het hoofd net boven water; ze slachten hun eigen varkens, telen hun eigen groente en zijn op die manier zelfvoorzienend. Maar meer zit er niet in. Dit deel van Noord-Brabant wordt in de jaren 50 zelfs officieel bestempeld als probleemgebied. Dus trekken veel bewoners, gestimuleerd door de overheid, weg naar Canada of Australië. Met als gevolg gehalveerde voetbalteams en verscheurde gezinnen.

Ma 1 juni 2020 | 09:40 McLeod's Daughters

Seizoen 4 - Aflevering 27 - Something To Prove Terwijl Nick en Tess van hun exotische huwelijksreis genieten, bestuurt Stevie met ijzeren hand Drover's Run. Dit tot grote ergernis van Kate en Jodi. De trotse Kate wil bewijzen dat ze geen nietsnut is en gaat tot het uiterste, met een rampzalig incident tot gevolg. Ondertussen worden Jodi en Luke op een gênant moment betrapt door een strenge arbeidsinspecteur.

Ma 1 juni 2020 | 09:45 90 Day Fiancé: Before The 90 Days

Seizoen 4 - Aflevering 13 - The Pleasure Principle Laten we beginnen vanaf het allereerste begin! Vóór het K1-visum, vóór het huwelijksvoorstel, voordat de koppels elkaar persoonlijk hebben ontmoet, dus vóór de 90 dagen.

Ma 1 juni 2020 | 13:45 Love, Wedding, Marriage

01/06 - Film, De pasgetrouwde huwelijksadviseur Ava gelooft in trouw en eeuwige liefde. Geen wonder dat ze volledig van de kaart is als haar moeder totaal onverwacht aankondigt dat ze na 30 jaar huwelijk wil gaan scheiden. Ava kan dat niet toestaan ...

De pasgetrouwde huwelijksadviseur Ava gelooft in trouw en eeuwige liefde. Geen wonder dat ze volledig van de kaart is als haar moeder totaal onverwacht aankondigt dat ze na 30 jaar huwelijk wil gaan scheiden. Ava kan dat niet toestaan en zet alles op alles om de relatie van haar ouders weer te herstellen. Daarbij deinst ze niet terug voor de meest vreselijke, geheime manipulaties, die haar eigen huwelijk enorm op de proef stellen.

Ma 1 juni 2020 | 13:55 Thuis

Aflevering 4262 Tom en Judith weten niet of hun huwelijk nog kan doorgaan. Nancy heeft last van stress. Karin is verdrietig. Frank krijgt een mooi aandenken aan een leuke namiddag. Er wacht Steven nog een zwaar gesprek.

Ma 1 juni 2020 | 14:50 Outrageous Acts of Psych

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Flash Mob Freak-Out Wat zou je doen als een vreemdeling de ballon van een kind kapotmaakt en wat zou je doen als een vreemdeling je ten huwelijk zou vragen?

 Meer

Huwelijk gemist

Eerder Vandaag | 20:30 90 Day Fiancé: Before The 90 Days

Seizoen 4 - Aflevering 13 - The Pleasure Principle Laten we beginnen vanaf het allereerste begin! Vóór het K1-visum, vóór het huwelijksvoorstel, voordat de koppels elkaar persoonlijk hebben ontmoet, dus vóór de 90 dagen.

Eerder Vandaag | 18:55 Without a Trace

Seizoen 7 - True Shay Hanson, het vriendje van Jacks dochter Hannah, verdwijnt spoorloos kort nadat hij naar New York verhuisde. Jack besluit schoorvoetend om de zaak aan te nemen. Danny en Elena leggen de laatste hand aan de voorbereiding van hun huwelijk.

Eerder Vandaag | 18:22 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 58 - Reunion Part 3 Chelsea en Cole komen over de ups en downs van hun huwelijk praten, met Cate en Ty van Teen Mom OG als gasten. Kail vertelt hoe ze het echt vond dat Jade bij TM2 kwam. Het gaat mis wanneer de cast van TM: Young and Pregnant bij elkaar komt.

Eerder Vandaag | 17:05 CSI: Miami

Mommie deadest Een voetbalmoeder uit een buitenwijk wordt vermoord op haar 20-jarig huwelijksfeest. In de zoektocht naar de dader ontdekken de rechercheurs een aantal duistere familiegeheimen. Eric gaat verder met het onderzoek naar zijn oud-collega's en stuit op nieuw bewijs.

Eerder Vandaag | 16:50 Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Seizoen 7 - Kati Allo Grieks restaurant Kati Allo is gelegen in het New Yorkse Queens en wordt gerund door het echtpaar Manny en Christine. Niet alleen het restaurant, maar ook het huwelijk van de eigenaren heeft flink te lijden onder alle problemen. Chef Ramsays hulp is hard nodig om de zaak van de ondergang te redden.

Eerder Vandaag | 16:08 Buren

Aflevering 8015 Leo maakt een einde aan zijn relatie met Delaney en denkt dat daarmee de kous af is. Maar dan arriveert haar vader in Erinsborough, en die zint op wraak. Nu Susan naar Sydney is vertrokken, besluit Bea zelf contact te zoeken met Shaun. Wat is ze van plan? Op aanraden van Fay probeert Mark zijn zus te overtuigen om toch naar zijn huwelijk te komen, maar Chloe houdt voet bij stuk: ze kan het niet aan om de persoon van wie ze houdt te zien trouwen met haar broer.

Eerder Vandaag | 15:42 Raising Hope

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Dysfunction Functio Virginia en Burt vrezen dat het huwelijk van Jimmy en Sabrina z'n glans heeft verloren. Ze gebruiken hun eigen relatie-ervaringen om de boel nieuw leven in te blazen.

Eerder Vandaag | 15:30 Hi-De-Hi

Seizoen 2, Aflevering 2 - Peggy's Big Chance. Na regen komt zonneschijn, maar eerst moet je dus wel de regenbuien doorkomen. Dat betekent extra werk voor de entertainers onder het personeel. Zij moeten al hun creativiteit naar boven halen om de vakantiegangers wat vertier te bezorgen. Jeffrey Fairbrother, de ietwat atypische baas van het vakantiekamp, is er vast van overtuigd dat de kampeerders ook open staan voor meer intellectuele vormen van ontspanning. Benieuwd hoe zijn team van Yellowcoats daar zal op reageren. En wanneer Spike zijn vriendin ten huwelijk vraagt, dwingt haar vader hem tot een verscheurende keuze: de showbizz verlaten of aan zijn dochter verzaken. Wat is de weg naar geluk en succes?

Eerder Vandaag | 14:50 Outrageous Acts of Psych

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Liars and Lovers Kijk wat er gebeurt als een huwelijksaanzoek mislukt, als een vreemdeling voor je voeten valt en als een voodoopop je de stuipen op het lijf jaagt.

Eerder Vandaag | 13:45 You May Now Kill the Bride

Misdaad, Film, De dertigjarige Nicole wordt op haar verjaardag ten huwelijk gevraagd door Mark. Tegelijkertijd ontmoet ze voor de eerste keer de halfzus van Mark, Audrey. Zij neemt de organisatie van het huwelijk op zich, dat drie weken later zal ...

De dertigjarige Nicole wordt op haar verjaardag ten huwelijk gevraagd door Mark. Tegelijkertijd ontmoet ze voor de eerste keer de halfzus van Mark, Audrey. Zij neemt de organisatie van het huwelijk op zich, dat drie weken later zal plaatsvinden. Wat Nicole echter niet weet, is dat Audrey stiekem verliefd is op haar halfbroer. Ze begint het leven van Nicole zuur te maken.

Eerder Vandaag | 13:15 Did You Hear About the Morgans?

Comedy, Meryl en Paul Morgan (Sarah Jessica Parker en Hugh Grant) zijn een zeer succesvol stel uit Manhattan met een slecht huwelijk. Maar de commotie rondom hun liefdesleven valt in het niets bij wat te gebeuren staat: ze zijn getuige van een moord ...

Meryl en Paul Morgan (Sarah Jessica Parker en Hugh Grant) zijn een zeer succesvol stel uit Manhattan met een slecht huwelijk. Maar de commotie rondom hun liefdesleven valt in het niets bij wat te gebeuren staat: ze zijn getuige van een moord en worden het doelwit van een huurmoordenaar. Uit bescherming verplaatst de politie de Morgans van hun geliefde New York naar een klein dorp in Wyoming. De relatie die al op instorten stond, lijkt nu volledig te stranden in de Rocky Mountains. Tenzij de Morgans hun hectische bestaan achter zich kunnen laten en hun passie nieuw leven kunnen inblazen.

Eerder Vandaag | 12:55 Bridezillas

Seizoen 8 - Ruby & Kim Wanneer Ruby te horen krijgt dat haar schoonbroer mogelijk niet tijdig op de generale repetitie van haar huwelijksviering geraakt, slaan haar stoppen door. Ze besluit ze hem op te bellen op het werk om hem alsnog te overtuigen, maar dat valt niet meteen in goede aarde. Ondertussen is helse bruid Kim ervan overtuigd dat haar huwelijksdag vlekkeloos zal verlopen. Maar is dat wel zo?

Eerder Vandaag | 12:34 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 41 van 52 - Griekse mysteries We reizen naar het oude Griekenland, waar de groep rollen speelt in het mysterie van de legendarisch spinnenvrouw Arachne en haar pogingen om een koninklijk huwelijk te voorkomen dat twee steden zou verbinden.

Eerder Vandaag | 09:25 McLeod's Daughters

Seizoen 4 - Aflevering 26 - This Moment Forward Vandaag stappen Tess en Nick in het huwelijksbootje. De dames van Drover's Run zijn druk in de weer met de laatste voorbereidingen van het trouwfeest en ondertussen moeten ze de gasten ontvangen, die allemaal stipt op de afspraak zijn. Het is een hectische dag, maar toch verloopt alles naar wens. Hier komt verandering in wanneer Nicks moeder het nodig vindt om hem om te praten. Liz heeft ook voor haar schoondochter een vergiftigd geschenk in petto. Tot overmaat van ramp ontdekt Dave dat er zich flink wat ongewenste gasten onder de genodigden bevinden.

Eerder Vandaag | 07:00 Alvin en de Chipmunks 4: Road Trip

Comedy, Na een opeenstapeling van misverstanden denken Alvin, Simon en Theodore dat Dave zijn nieuwe vriendin ten huwelijk zal vragen in New York en de jongens zal 'dumpen'. Ze hebben drie dagen de tijd om het aanzoek te dwarsbomen, zodat ze Dave ...

Na een opeenstapeling van misverstanden denken Alvin, Simon en Theodore dat Dave zijn nieuwe vriendin ten huwelijk zal vragen in New York en de jongens zal 'dumpen'. Ze hebben drie dagen de tijd om het aanzoek te dwarsbomen, zodat ze Dave niet kwijtraken én niet worden opgezadeld met een verschrikkelijke stiefbroer.

Eerder Vandaag | 06:50 I'd Kill for You

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Bloody Custody Jessica en Jeff McCord uit Alabama genieten na van hun huwelijksreis. Hun geluk wordt echter ruw verstoord door Jessica's ex-echtgenoot.

Eerder Vandaag | 06:45 90 Day Fiancé: The Other Way

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Walking The Tight Rope Amerikaanse mannen en vrouwen die verliefd worden op een partner uit een ver land reizen naar het geboorteland van die partner om daar hun huwelijksleven te beginnen.

 Meer