Huub Stapel op tv (tv-tip)

Vandaag | 20:40 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Politieserie. Trofeeën. Een container met illegaal geschoten dieren wordt na een tip van Zuid-Afrikaanse rangers onderschept in de Rotterdamse haven. Aan boord van de container bevindt zich een verse schedel van een mens die geïdentificeerd wordt als van een Nederlandse student die stage in Zuid-Afrika liep. Een Zuid- Afrikaanse liaison komt het team helpen en vooral Dries is erg gecharmeerd van de hulp. Uiteindelijk leiden de sporen naar een Chinese onderneming die beschermde diersoorten verhandelt.

Je vindt hier de programma's van Huub Stapel op tv We hebben de volgende programma's voor Huub Stapel Flikken Rotterdam: Misdaadserie, Seizoen 4 Aflevering 2 Politieserie. Trofeeën. Een container met illegaal geschoten dieren wordt na een. Redbad: Morgen - IMDB * 5.4 - Avontuurlijk drama, Redbad is een Nederlandse film uit 2018 van de Nederlandse regisseur Roel Reiné. Met hoofdrollen voor Gijs Naber en Loes Haverkort. De Friese volksheld Redbad (Gijs Naber), zoon van Koning Aldigisl (Huub. Flikken Rotterdam: 27/09 - Misdaadserie, Seizoen 4 Aflevering 3 Politieserie. Granaat. Een granaat voor een kapperszaak zorgt voor een. Sjans: Gisteren - Comedyserie. Sjans: Gisteren - Comedyserie. Sjans: Gisteren - Comedyserie. Sjans: Eergisteren - Comedyserie. Sjans: Eergisteren - Comedyserie. Sjans: Eergisteren - Comedyserie.

Huub Stapel op tv (overige uitzendingen NL)

Vr 27 september 2019 | 20:35 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Politieserie. Granaat. Een granaat voor een kapperszaak zorgt voor een tragedie. De rechercheurs onderzoeken de zaak en vermoeden al snel dat de meeste ondernemers in de straat afgeperst worden. Is iemand in verzet gekomen ten koste van een granaat voor de deur? Of moet de dader in een andere hoek gezocht worden?

Huub Stapel op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 18:25 Redbad IMDb: 5.4

Morgen - IMDB * 5.4 - Avontuurlijk drama, Redbad is een Nederlandse film uit 2018 van de Nederlandse regisseur Roel Reiné. Met hoofdrollen voor Gijs Naber en Loes Haverkort. De Friese volksheld Redbad (Gijs Naber), zoon van Koning Aldigisl (Huub ...

Redbad is een Nederlandse film uit 2018 van de Nederlandse regisseur Roel Reiné. Met hoofdrollen voor Gijs Naber en Loes Haverkort. De Friese volksheld Redbad (Gijs Naber), zoon van Koning Aldigisl (Huub Stapel), twijfelt aan de heidense rituelen van zijn volk. Hij komt in hefitig conflict met zijn vader als zijn vriendin Fenne (Lisa Smit) wordt aangewezen om geofferd te worden aan de goden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/redbad