Je vindt hier de programma's van Hubert Damen op tv We hebben de volgende programma's voor Hubert Damen Witse: Misdaadserie, Seizoen 8 Aflevering 2 Politieserie. De informant (deel 2). Roel Haegemans, een informant van de. Witse: Morgen - Misdaadserie, Seizoen 8 Aflevering 3 Politieserie. Ongestoord bezoek. Liesbeth Christiaens wordt 's nachts. Witse: Overmorgen - Misdaadserie, Seizoen 8 Aflevering 4 Politieserie. Onder de toren. In de struiken bij een middelbare. Witse: 24/10 - Misdaadserie, Seizoen 8 Aflevering 5 Politieserie. Vrije slag. Witses hart bezwijkt onder zijn chaotische. Witse: 25/10 - Misdaadserie, Seizoen 8 Aflevering 6 Politieserie. Pest. Het lijk van Mike De Naeyer wordt uit het kanaal. Witse: 26/10 - Misdaadserie, Seizoen 8 Aflevering 7 Politieserie. Overdosis. De 24 jarige Tom Kempeneers liet iedereen in zijn. Witse: 28/10 - Misdaadserie, Seizoen 8 Aflevering 8 Politieserie. Paso dramatico. Hector, een getalenteerd tangodanser en de. Witse: 29/10 - Misdaadserie, Seizoen 8 Aflevering 9 Politieserie. Verstikt. Wanneer Louis Selleslags dood wordt aangetroffen. Witse: 30/10 - Misdaadserie, Seizoen 8 Aflevering 10 Politieserie. Breekpunt. Midden in de velden wordt een verlaten. Witse: 31/10 - Misdaadserie, Seizoen 8 Aflevering 11 Politieserie. Hondstrouw. Tijdens een begrafenis wordt een lijk ontdekt.

Hubert Damen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 17:10 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Politieserie. De informant (deel 2). Roel Haegemans, een informant van de financiële recherche, wordt vermoord. Tijdens het onderzoek komt Witse een grootschalige vastgoedfraude met vertakkingen tot in de hoogste politieke regionen op het spoor. Hij botst echter op een muur van stilzwijgen. Het lijkt onmogelijk om een verdachte met politieke onschendbaarheid het vuur aan de schenen te leggen. Hoeveel moet hij door de vingers zien in naam van het 'algemeen belang'?

Morgen | 17:10 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Politieserie. Ongestoord bezoek. Liesbeth Christiaens wordt 's nachts vermoord in haar woning. Witse gaat op onderzoek in de gevangenis waar Liesbeth werkte. Hij praat er met haar vriend en collega Richard Van Acker, en vermoedt dat Liesbeth hem bedroog. Richard is echter niet de enige verdachte. Bij Liesbeth worden sporen gevonden van Lars De Waele, een ex-gedetineerde die pas op vrije voeten is. Hem arresteren blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.

Overmorgen | 17:10 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Politieserie. Onder de toren. In de struiken bij een middelbare school wordt een babylijkje gevonden, gedumpt in een plastic zak. Alles wijst op een ongewenste zwangerschap en een illegale abortus. Wanneer Witse de tienermoeder op het spoor komt, blijkt vooral haar omgeving het moeilijk te hebben met wat er is gebeurd. De ouders van het meisje hebben immers een heel specifieke levensstijl. Die dreigt nu voor een tweede slachtoffer te zorgen.

Do 24 oktober 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Politieserie. Vrije slag. Witses hart bezwijkt onder zijn chaotische levensstijl. Terwijl hun chef voor zijn leven vecht, wordt het team geconfronteerd met de moord op topzwemmer Sven De Pril. Verdachten zijn er in overvloed. De opmars van het jonge rastalent riep veel afgunst op. Tine, Van Deun en Dams komen terecht in een kluwen van ambitie, jaloezie en doping.

Vr 25 oktober 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Politieserie. Pest. Het lijk van Mike De Naeyer wordt uit het kanaal gevist. Het team komt al snel te weten dat Mike veel vijanden had in het bedrijf waar hij werkte. Iedereen wist dat hij een pestkop was die zijn collega's hard aanpakte. Het team weet echter niet wat de grootste opdracht is: de moordenaar vinden of hun chef intomen. Witse neemt zijn revalidatie absoluut niet ernstig en probeert het onderzoek naar zich toe te trekken.

Za 26 oktober 2019 | 16:35 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Politieserie. Overdosis. De 24-jarige Tom Kempeneers liet iedereen in zijn omgeving geloven dat hij van de drugs af was. Toch is niemand verbaasd wanneer hij dood in zijn flat wordt aangetroffen en de doodsoorzaak een overdosis heroïne blijkt. Het is wetsdokter Stef die Witse aan het twijfelen brengt. Er is immers geen knelband naast het lijk gevonden. Iemand heeft dus bewust sporen gewist. Dat is genoeg voor Witse om zich in de zaak vast te bijten.

Ma 28 oktober 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Politieserie. Paso dramatico. Hector, een getalenteerd tangodanser en de eigenaar van een dansschool, wordt vermoord op de ochtend van zijn verjaardag. Op zijn gsm staat een geheimzinnige boodschap. Verschillende van zijn collega's en leerlingen van de dansschool blijken een motief te hebben om hem te vermoorden. Niet in het minst omdat ze, al dan niet in het geheim, verliefd op hem waren. Cherchez la femme dus. Of is er meer aan de hand?

Di 29 oktober 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Politieserie. Verstikt. Wanneer Louis Selleslags dood wordt aangetroffen in zijn frituur, wijst alles op zelfmoord. Maar als Witse dieper graaft, stuit hij op ontwrichte gezinnen, familievetes en gefnuikte ambities. De zonen van Louis proberen al hun hele leven lang uit de schaduw van hun vader te treden. Een schaduw waar ook de concurrenten niet aan ontsnappen. Zeker Pieter Goeman niet. Hij aasde al jaren op de frituur van Louis.

Wo 30 oktober 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Politieserie. Breekpunt. Midden in de velden wordt een verlaten touringcar gevonden. Achter het stuur zit de dode Ewout Staelens. De jonge buschauffeur werd met messteken om het leven gebracht. Terwijl Witse onderzoekt wie als laatste passagier op de bus zat, ontdekt hij dat Ewout plannen had om uit het leven te stappen. Het verleden van de jongen werpt een heel nieuw licht op de zaak.

Do 31 oktober 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Politieserie. Hondstrouw. Tijdens een begrafenis wordt een lijk ontdekt op een kerkhof. De echtgenote en de schoonmoeder van het slachtoffer bevinden zich onder de rouwenden, maar niemand blijkt veel over de man te weten. Hij reisde veel voor het werk en wanneer hij thuis was, zonderde hij zich af. Zijn vrouw berust in de dood van haar echtgenoot en wordt daarbij gesteund door haar moeder en haar vriendin. Tot er in haar huis een kluis ontdekt wordt met een verrassende inhoud.

Vr 1 november 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Politieserie. Natuurlijke selectie (deel 1). In een woning wordt het lijk gevonden van Fanny Jacobs, een jonge laborante. Ze was zwanger van haar tweede kind. Haar ex-man is echter onvruchtbaar, wat de vraag doet rijzen wie de vader van haar kinderen is. Witse ontdekt dat Fanny zwanger werd door kunstmatige inseminatie. Het onderzoek leidt naar het ziekenhuis waar zij behandeld werd, en dat maakt een aantal gereputeerde artsen erg zenuwachtig.

Za 2 november 2019 | 16:35 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Politieserie. Natuurlijke selectie (deel 2). Bij een aanslag in een ziekenhuis vallen twee slachtoffers, allebei gynaecologen. Alles wijst erop dat Steven Daelemans, de ex van de vermoorde laborante Fanny Jacobs, de dader is. Maar Witse ontdekt dat er meer aan de hand is. De aanslag op de gynaecologen en de moord op Fanny Jacobs zijn een bewuste strategie om een veel grotere zaak toe te dekken.

 Meer

Hubert Damen gemist

Vr 7 juli 2017 | 23:55 Slot: Witse

07/07/17 - Misdaadserie, Vanavond is de allerlaatste aflevering van de Vlaamse misdaadreeks Witse, rond een eigenzinnige speurder bij de Federale Recherche in Halle. Op een speelplein worden een aantal volwassenen...

Vanavond is de allerlaatste aflevering van de Vlaamse misdaadreeks Witse, rond een eigenzinnige speurder bij de Federale Recherche in Halle. Op een speelplein worden een aantal volwassenen neergeschoten. Het spoor leidt naar een losgeslagen tienerjongen en wapenfanaat. Wanneer Witse en Tine hem confronteren, slaat hij op de vlucht. Terwijl iedereen naar de jongen op zoek is, komt Witse erachter dat de volwassenen op het speelplein niet zijn eerste slachtoffers waren. Witse is een Vlaamse detectiveserie met als hoofdpersoon commissaris Witse van de Sectie Moord van de Federale Recherche in Halle. Witse is een intrigerende en tegelijk charmante persoonlijkheid: melancholicus, romanticus die onveranderlijk zichzelf relativeert door 'n kwinkslag. Witse is ontsproten aan het brein van scenarist Ward Hulselmans. Na zijn succesvolle reeks Heterdaad werd dat een reeks over een loner, een eenzame politieman die zijn eigen gang gaat. De commissaris werd "de held met een slecht karakter, maar een goed hart". Getekend door het leven, maar in de grond toch een goed mens. Witse streek aanvankelijk voor drie seizoenen in Halle neer, maar door het succes werd de reeks steeds verlengd.

Vr 7 juli 2017 | 20:30 Slot: Witse

07/07/17 - Misdaadserie, In de allerlaatste aflevering van de Vlaamse detectiveserie Witse wordt op een speelplein een aantal volwassenen neergeschoten. Het spoor leidt naar een losgeslagen tienerjongen en wapenfanaat....

In de allerlaatste aflevering van de Vlaamse detectiveserie Witse wordt op een speelplein een aantal volwassenen neergeschoten. Het spoor leidt naar een losgeslagen tienerjongen en wapenfanaat. Wanneer Witse en Tine hem confronteren, slaat hij op de vlucht. Terwijl iedereen naar de jongen op zoek is, komt Witse erachter dat de volwassenen op het speelplein niet zijn eerste slachtoffers waren. Hoofdpersoon in deze serie is commissaris Witse van de Sectie Moord van de Federale Recherche in Halle. Witse is een intrigerende en tegelijk charmante persoonlijkheid: melancholicus, romanticus die onveranderlijk zichzelf relativeert door 'n kwinkslag. Witse is ontsproten aan het brein van scenarist Ward Hulselmans. Na zijn succesvolle reeks Heterdaad werd dat een reeks over een loner, een eenzame politieman die zijn eigen gang gaat. De commissaris werd "de held met een slecht karakter, maar een goed hart". Getekend door het leven, maar in de grond toch een goed mens. Witse streek aanvankelijk voor drie seizoenen in Halle neer, maar door het succes werd de reeks steeds verlengd. Vanavond is de laatste uitzending van Witse te zien. Deze aflevering werd in 2012 uitgezonden in Vlaanderen.

Vr 7 april 2017 | 20:30 Start: Witse

07/04/17 - Misdaadserie, Het laatste seizoen van de Vlaamse detectiveserie is vanaf vanavond tot en met 7 juli iedere vrijdag te zien op NPO 1. Hoofdpersoon is commissaris Witse van de Sectie Moord van de Federale Recherche...

Het laatste seizoen van de Vlaamse detectiveserie is vanaf vanavond tot en met 7 juli iedere vrijdag te zien op NPO 1. Hoofdpersoon is commissaris Witse van de Sectie Moord van de Federale Recherche in Halle. Tatoeëerder Tim wordt vermoord in zijn eigen zaak. Onmiddellijk wijst een alerte buurman Rutger De Witte als dader aan, een agressieve klant van Tim. Maar het moordwapen, een skateboard, blijkt eigendom te zijn van Tims neef Dennis. En echtgenote Gwendoline en assistente Kaatje, lijken het voorval wel heel snel te verwerken.

Zo 11 december 2016 | 21:30 Start: Witse, de minireeks

11/12/16 - Misdaadserie, Vanavond start de driedelige miniserie van Frank Van Mechelen naar de gelijknamige Vlaamse misdaadreeks Witse. Witse keert terug naar zijn geboortestreek om de moordenaar van zijn nichtje te vinden....

Vanavond start de driedelige miniserie van Frank Van Mechelen naar de gelijknamige Vlaamse misdaadreeks Witse. Witse keert terug naar zijn geboortestreek om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewonden worden opengereten. Het duurt niet lang voordat hij in aanvaring komt met de lokale politie.

Vr 25 november 2016 | 20:30 Slot seizoen 8: Witse

25/11/16 - Misdaadserie, Vanavond is de laatste aflevering van het achtste seizoen van de serie Witse te zien. Het is het tweede deel van de aflevering 'Natuurlijke Selectie'. Vorige week vrijdag was het eerste deel te zien....

Vanavond is de laatste aflevering van het achtste seizoen van de serie Witse te zien. Het is het tweede deel van de aflevering 'Natuurlijke Selectie'. Vorige week vrijdag was het eerste deel te zien. Bij een aanslag in een ziekenhuis vallen twee slachtoffers, allebei gynaecologen. Alles wijst erop dat Steven Daelemans, de ex van de vermoorde laborante Fanny Jacobs, de dader is. Maar Witse ontdekt dat er meer aan de hand is. De aanslag op de gynaecologen en de moord op Fanny Jacobs zijn een bewuste strategie om een veel grotere zaak toe te dekken.

Vr 3 juni 2016 | 20:35 Witse: slot seizoen 7

03/06/16 - Misdaadserie, Vanavond is een dubbele aflevering van Witse te zien op NPO 1. Het slot van seizoen 7 bestaat uit deel 1 en 2 van de aflevering 'Achter De Waarheid'. In het Hallerbos wordt het lijk gevonden van een...

Vanavond is een dubbele aflevering van Witse te zien op NPO 1. Het slot van seizoen 7 bestaat uit deel 1 en 2 van de aflevering 'Achter De Waarheid'. In het Hallerbos wordt het lijk gevonden van een knappe jonge vrouw. Witse verhoort haar adoptieouders en haar ex-vriend, maar zonder resultaat. Volgens hen was de jonge vrouw al ruim een maand spoorloos. Witse schakelt de hulp in van Rik Cuppens, een collega bij de Cel Vermiste Personen. Samen komen ze op het spoor van de 'Veritas', een geloofsbeweging met een sterke interesse in buitenaards leven.

Vr 18 maart 2016 | 20:35 Terug: Witse

18/03/16 - Misdaadserie, Vanaf vanavond is de Vlaamse detectiveserie Witse weer terug op NPO 1. Tot en met 10 juni is het zevende seizoen te zien. Hoofdpersoon is commissaris Witse van de Sectie Moord van de Federale...

Vanaf vanavond is de Vlaamse detectiveserie Witse weer terug op NPO 1. Tot en met 10 juni is het zevende seizoen te zien. Hoofdpersoon is commissaris Witse van de Sectie Moord van de Federale Recherche in Halle. Witse is een intrigerende en tegelijk charmante persoonlijkheid: melancholicus, romanticus die onveranderlijk zichzelf relativeert door 'n kwinkslag. Witse is ontsproten aan het brein van scenarist Ward Hulselmans. Na zijn succesvolle reeks Heterdaad werd dat een reeks over een loner, een eenzame politieman die zijn eigen gang gaat. De commissaris werd "de held met een slecht karakter, maar een goed hart". Getekend door het leven, maar in de grond toch een goed mens. Witse streek aanvankelijk voor drie seizoenen in Halle neer, maar door het succes werd de reeks steeds verlengd. De Amerikaanse pianist David Ingle wordt dood aangetroffen achter zijn vleugelpiano. De arrogante Ingle, in het land voor de Koningin Elisabethwedstrijd, blijkt tijdens zijn korte verblijf in recordtempo vijanden te hebben gemaakt. Toch is het vooral gastvrouw en muziekmecenas Mathilde Blève de Hainaut die Witse intrigeert: een humeurige misantrope met een uitgesproken voorliefde voor stukken in mineur.

Vr 5 juni 2015 | 20:30 Slot: Commissaris Witse

05/06/15 - Misdaadserie, In deze laatste aflevering van het seizoen krijgt Witse af te rekenen met een tegenstander die machtiger is dan alle anderen die hij ooit in zijn carrière tegenover zich heeft gekregen: de Italiaanse...

In deze laatste aflevering van het seizoen krijgt Witse af te rekenen met een tegenstander die machtiger is dan alle anderen die hij ooit in zijn carrière tegenover zich heeft gekregen: de Italiaanse maffia. Na de dramatische moord op de echtgenote van Witses chef, Peter Wijtinckx, wordt Witse van het onderzoek gehaald. Maar hij berust niet en gaat koppig door met zijn onderzoek. Helaas isoleert Witse zich daardoor van zijn collega's op de federale recherche en wordt hij gedwongen de strijd op te geven.

Vr 1 mei 2015 | 20:30 Commissaris Witse: medisch beroepsgeheim

01/05/15 - Misdaadserie, Een jager wordt in de borst geschoten. Witse ontdekt dat het slachtoffer, een succesvol chirurg en berucht rokkenjager, ook 'doktertje' speelde met de vrouw van een collega. Die laatste is lang niet...

Een jager wordt in de borst geschoten. Witse ontdekt dat het slachtoffer, een succesvol chirurg en berucht rokkenjager, ook 'doktertje' speelde met de vrouw van een collega. Die laatste is lang niet de enige verdachte; het ziekenhuis blijkt een wespennest van ambitie en jaloezie. Het onderzoek krijgt een andere wending wanneer blijkt dat er nog een ander verdacht overlijden is geweest. Witse wil de zaak uitzoeken, maar stoot op het medisch beroepsgeheim. Commissaris Witse is een Vlaamse detectiveserie. Hoofdpersoon is commissaris Witse van de Sectie Moord van de Federale Recherche in Halle. Witse is een intrigerende en tegelijk charmante persoonlijkheid: melancholicus, romanticus die onveranderlijk zichzelf relativeert door 'n kwinkslag. Witse is ontsproten aan het brein van scenarist Ward Hulselmans. Na zijn succesvolle reeks Heterdaad werd dat een reeks over een loner, een eenzame politieman die zijn eigen gang gaat. De commissaris werd "de held met een slecht karakter, maar een goed hart". Getekend door het leven, maar in de grond toch een goed mens. Witse streek aanvankelijk voor drie seizoenen in Halle neer, maar door het succes werd de reeks steeds verlengd.

Vr 17 april 2015 | 20:30 Commissaris Witse: restaurantmoord?

17/04/15 - Misdaadserie, Verbazing alom bij de federale recherche wanneer Jean Sercu, de befaamde kok van het sterrenrestaurant Hof Sercu, zichzelf komt aangeven. Hij beweert dat hij zijn jonge, talentvolle souschef vermoord...

Verbazing alom bij de federale recherche wanneer Jean Sercu, de befaamde kok van het sterrenrestaurant Hof Sercu, zichzelf komt aangeven. Hij beweert dat hij zijn jonge, talentvolle souschef vermoord heeft. De zaak lijkt opgelost wanneer het lijk gevonden wordt op de door Sercu aangewezen plaats., maar Witse neemt geen genoegen met de uitleg van de zelfverklaarde dader en graaft dieper. Hij ontdekt dat Jean Sercu van plan was zijn restaurant uit handen te geven en vermoedt dat hij iemand probeert te beschermen.

Vr 10 april 2015 | 20:30 Commissaris Witse: overleden baby

10/04/15 - Misdaadserie, Chiara is amper drie maanden oud wanneer ze dood wordt aangetroffen in haar wieg. Konden Sally en Mario het gekrijs van hun huilbaby niet langer aan en hebben ze Chiara te hard door elkaar geschud? Of...

Chiara is amper drie maanden oud wanneer ze dood wordt aangetroffen in haar wieg. Konden Sally en Mario het gekrijs van hun huilbaby niet langer aan en hebben ze Chiara te hard door elkaar geschud? Of heeft de golf van inbraken die het mistroostige appartementsblok teistert iets met de dood van Chiara te maken? Witse bijt zich vast in de zaak en probeert verder te kijken dan de graffiti, het rondslingerende vuilnis en de injectienaalden.

Vr 3 april 2015 | 20:30 Commissaris Witse: 'Kortjakje'

03/04/15 - Misdaadserie, In een verwaarloosd kapelletje wordt het lijk van een man gevonden. Witse ontdekt dat de man een affaire had, maar daarna definitief voor zijn gezin koos en van werk veranderde. Zijn achtjarige...

In een verwaarloosd kapelletje wordt het lijk van een man gevonden. Witse ontdekt dat de man een affaire had, maar daarna definitief voor zijn gezin koos en van werk veranderde. Zijn achtjarige zoontje is chronisch ziek en zijn toegewijde vrouw vult haar dagen en nachten met de verzorging van het kind. Kon de maîtresse van het slachtoffer de afwijzing niet aan of is de turbulente relatie met zijn vader de sleutel tot de moord?

Vr 20 maart 2015 | 20:30 Witse: eigenaar winkel dood

20/03/15 - Misdaadserie, De eigenaar van een krantenwinkel wordt dood aangetroffen. Zijn hoofd is ingeslagen. Op het eerste zicht lijkt het een ordinaire roofmoord ook de kassa werd geplunderd maar Witse en zijn team...

De eigenaar van een krantenwinkel wordt dood aangetroffen. Zijn hoofd is ingeslagen. Op het eerste zicht lijkt het een ordinaire roofmoord - ook de kassa werd geplunderd - maar Witse en zijn team vermoeden dat er meer aan de hand is. Dat wordt bevestigd wanneer blijkt dat het slachtoffer net de grote pot van de lotto had gewonnen... Commissaris Witse is een Vlaamse detectiveserie. Hoofdpersoon is commissaris Witse van de Sectie Moord van de Federale Recherche in Halle. Witse is een intrigerende en tegelijk charmante persoonlijkheid: melancholicus, romanticus die onveranderlijk zichzelf relativeert door 'n kwinkslag. Witse is ontsproten aan het brein van scenarist Ward Hulselmans. Na zijn succesvolle reeks Heterdaad werd dat een reeks over een loner, een eenzame politieman die zijn eigen gang gaat. De commissaris werd "de held met een slecht karakter, maar een goed hart". Getekend door het leven, maar in de grond toch een goed mens. Witse streek aanvankelijk voor drie seizoenen in Halle neer, maar door het succes werd de reeks steeds verlengd.

Vr 13 maart 2015 | 20:30 Nieuw seizoen: Commissaris Witse

13/03/15 - Misdaadserie, Vanavond start het zesde seizoen van Commissaris Witse bij AVROTROS op NPO 1. De hoofdpersoon van deze succesvolle Vlaamse detectiveserie is commissaris Witse van de Sectie Moord van de Federale...

Vanavond start het zesde seizoen van Commissaris Witse bij AVROTROS op NPO 1. De hoofdpersoon van deze succesvolle Vlaamse detectiveserie is commissaris Witse van de Sectie Moord van de Federale Recherche in Halle. Witse is een intrigerende en tegelijk charmante persoonlijkheid: melancholicus, romanticus die onveranderlijk zichzelf relativeert door 'n kwinkslag. Seizoen zes heeft 13 afleveringen en start met de aflevering Zondagskind. Hierin staat Iris Oosterlinck, die een liefdevol gezin heeft, aan het hoofd van een bloeiend familiebedrijf. Wanneer zij het slachtoffer wordt van een carjacking staat haar leven totaal op zijn kop.

Vr 7 maart 2014 | 20:30 Commissaris Witse: slot seizoen 5

07/03/14 - Misdaadserie, Vanavond de slotaflevering van het vijfde seizoen Commissaris Witse. Een Vlaamse misdaadreeks rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche. De zaak Rob Dingemans neemt een...

Vanavond de slotaflevering van het vijfde seizoen Commissaris Witse. Een Vlaamse misdaadreeks rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche. De zaak Rob Dingemans neemt een onverwachte wending. Witse raakt ervan overtuigd dat de manege slechts een dekmantel is voor een professioneel georganiseerde diamantsmokkel. De criminelen blijken uiterst gevaarlijk te zijn. Intussen loopt het assisenproces waar Sams broer Luc terechtstaat voor medeplichtigheid aan moord.

Vr 21 februari 2014 | 21:25 Commissaris Witse: Samaritaan

21/02/14 - Misdaadserie, Een industrieel, al enkele jaren verlamd en bedlegerig na een hersenbloeding, overlijdt in zijn slaap. De huisdokter vermoedt dat de man is vermoord en haalt Witse en zijn team erbij. De verlamde man...

Een industrieel, al enkele jaren verlamd en bedlegerig na een hersenbloeding, overlijdt in zijn slaap. De huisdokter vermoedt dat de man is vermoord en haalt Witse en zijn team erbij. De verlamde man blijkt een overdosis rohypnol te hebben geslikt en iemand heeft hem die toegediend. Al gauw blijkt dat het familieleven van de man uitermate dysfunctioneel was: zijn vrouw bedroog hem, zijn jongste zoon is een drugverslaafde en zijn oudste zoon richt het familiebedrijf ten gronde. Ligt de reden van de moord in de familieschoot, of is er meer aan de hand?

Ma 17 februari 2014 | 20:35 Start: Witse, de keuze van...

17/02/14 - Misdaadserie, Binnenkort verschijnt de Witse film W. in de zalen, maar voor het zo ver is, blikken de hoofdacteurs terug op hun favoriete afleveringen. Hubert Damen, Inge Paulussen, Daan Hugaert, Marc Stroobants,...

Binnenkort verschijnt de Witse-film W. in de zalen, maar voor het zo ver is, blikken de hoofdacteurs terug op hun favoriete afleveringen. Hubert Damen, Inge Paulussen, Daan Hugaert, Marc Stroobants, Els Olaerts, Dirk Tuypens, Viv Van Dingenen en Wouter Hendrickx doken in het rijke Witse-verleden en kozen de aflevering die hen het meest is bijgebleven. Het resultaat zie je vanaf vanavond in Witse, de keuze van. -17 februari: Sister Morphine, de keuze van Hubert Damen "Deze aflevering gaat over ouder worden en ik word zelf ook ouder. De acteur die in deze aflevering de dementerende Ward speelt, is François Beuckelaers. Die heeft mij in het echte leven opleiding als acteur gegeven. Ik ben hem eeuwig dankbaar voor die inspirerende tijd." -24 februari: Familie, de keuze van Inge Paulussen "Hierin krijg je een mooi beeld van waar mijn personage Sam vandaan komt. Deze aflevering was ook leuk om te spelen omdat Sam met haar geweten in de problemen komt: haar hart en familie volgen of haar job goed doen. Je ziet me ook met zo'n Volkswagenbusje rijden. Die zijn heel mooi, maar echt niet zo praktisch. En de regisseur maar roepen: Inge, sneller! Komaan!" -3 maart: Soirée privée 1, de keuze van Daan Hugaert "Van Deun gedraagt zich vreemd tijdens het onderzoek naar de moord op zijn vroegere baas bij de rijkswacht. Hij verduistert een dossier en raakt zo in het oog van de storm. Wat er Van Deun op het einde van de aflevering te wachten staat, is prachtig in beeld gebracht, een sterk staaltje cinema! Mijn verhaallijn leefde ook echt bij fans op allerlei fora." -10 maart: Soirée privée 2, de keuze van Marc Stroobants "Van Deun wordt neergeschoten en Dams is in shock. Hij is zo vastberaden de dader te vinden en zijn heldengedrag kost hem bijna zijn leven. Het was toen vreselijk slecht weer. Ik heb toen twee dagen in een modderpoel gelegen, ijskoud! Fysiek waren dat voor mij de twee zwaarste dagen tijdens mijn Witse-periode. Het uiteindelijke resultaat was een uiterst spannende aflevering." -17 maart: Eenzaat, de keuze van Els Olaerts "Ik heb een zestal jaar het lief van Witse mogen spelen en heb dat vaak genoeg mogen horen. Oude vrouwtjes spraken mij aan in de winkel om mij te zeggen dat ik zeker niet bij die nurk moest blijven. Eenzaat is de aflevering waarin Annemie en Witse een koppel worden. In die aflevering komt Witse eindelijk over de brug." -24 maart: Sans papiers, de keuze van Dirk Tuypens "Langs de kant van de weg wordt het lijk van een Senegalees gevonden. Het slachtoffer heeft geen papieren en staat niet genoteerd als asielzoeker. Ik vind het een absolute meerwaarde dat een reeks als Witse zo'n delicaat onderwerp aandurft. Dat leverde deze spannende aflevering op." -31 maart: Vrije slag, de keuze van Viv Van Dingenen "Aan het begin krijgt Witse een hartaanval, waardoor je een heel andere kant van hem te zien krijgt. Intussen komt het politiewerk bij de andere personages terecht. Tine komt terecht in een onderwatergevecht. Ik kon wel zwemmen, maar had een panische angst om onder water gesleurd te worden. Dat had één voordeel: de angst die je op mijn gezicht kan lezen, moest ik niet spelen, die was levensecht." -7 april: Veel liefs uit Rusland, de keuze van Wouter Hendrickx "Dit is een aflevering waarin Dimi van het geijkte pad mag afwijken. Met andere woorden: ik mag er alleen op uit. Zo ging ik undercover in een Russische garage en mocht ik rondhangen in een vuile overall en mijn eigen rode pet. Het was eens wat anders dan mijn afgeborstelde look. Ik herinner mij die draaidagen als een fijne periode." Op 5 maart komt de Witse-film W. in de zalen. Daarin keert Witse terug naar zijn geboortestreek om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewonden worden opengereten. Het duurt niet lang voordat Witse in aanvaring komt met de lokale politie.

Vr 29 november 2013 | 20:30 Seizoen 5: Witse

29/11/13 - Misdaadserie, Vanaf vanavond zendt de TROS het viijfde seizoen uit van de Vlaamse detectiveserie Commissaris Witse. De eigenzinnige en gedreven politierechercheur werkt op zijn eigen manier en handelt niet altijd...

Vanaf vanavond zendt de TROS het viijfde seizoen uit van de Vlaamse detectiveserie Commissaris Witse. De eigenzinnige en gedreven politierechercheur werkt op zijn eigen manier en handelt niet altijd volgens de regels en wetten. Met zijn als mild cynisme verpakte humor is hij een intrigerende en tegelijk charmante persoonlijkheid. De vijfde serie begint met de aflevering 'Innige band'. Van Deun keert terug uit ziekteverlof, Dams heeft psychologische moeilijkheden na de gebeurtenissen van eind vorig seizoen. Een vrouw wordt vermoord teruggevonden in haar flat. De hoofdverdachte is haar ex-man, die net een aantal jaar in de gevangenis heeft doorgebracht en die de scheiding niet kon verkroppen. Maar die heeft het perfecte alibi: hij staat onder elektronisch toezicht en was op het moment van de moord in zijn appartement.

Vr 8 november 2013 | 20:30 Witse: Huisbezoek

08/11/13 - Misdaadserie, Een vrouw valt uit het raam van haar villa. De ex man wordt verdacht, maar dan stuurt een anoniem telefoontje het onderzoek in de richting van een Spaanse pooier. Die probeert in Halle een machtsbasis...

Een vrouw valt uit het raam van haar villa. De ex-man wordt verdacht, maar dan stuurt een anoniem telefoontje het onderzoek in de richting van een Spaanse pooier. Die probeert in Halle een machtsbasis te verwerven. Wanneer daarna een prostituee bij haar thuis wordt vermoord, en het eerste slachtoffer in dezelfde branche bleek te zitten, gaat het onderzoek een heel andere richting uit...

Vr 25 oktober 2013 | 20:30 Witse: Eerwraak

25/10/13 - Misdaadserie, Aziza Suleyman, een jonge Turkse vrouw, wordt vermoord nadat ze op een avond terugkomt van een vergadering. Ze maakte ruzie met haar Vlaamse vriend Jeroen. De broer van Aziza, Ismet, wordt al gauw een...

Aziza Suleyman, een jonge Turkse vrouw, wordt vermoord nadat ze op een avond terugkomt van een vergadering. Ze maakte ruzie met haar Vlaamse vriend Jeroen. De broer van Aziza, Ismet, wordt al gauw een verdachte wanneer Aziza zwanger blijkt te zijn van Jeroen. Wanneer Ismet ervandoor gaat, lijkt zijn schuld helemaal vast te staan. Maar voor Witse is die oplossing te gemakkelijk. Wanneer hij met behulp van Jeroen in diens verleden gaat graven, ontdekt hij de tragische reden voor de gruwelijke moord...

Vr 20 september 2013 | 20:30 Witse: The Connection

20/09/13 - Misdaadserie, Twee moordzaken die op het eerste gezicht los van elkaar staan, blijken bij nadere inspectie toch verband te houden. Witse moet uitzoeken hoe de vork in de steel zit. De baas van een vervoersbedrijf...

Twee moordzaken die op het eerste gezicht los van elkaar staan, blijken bij nadere inspectie toch verband te houden. Witse moet uitzoeken hoe de vork in de steel zit. De baas van een vervoersbedrijf komt om het leven bij een verkeersongeval, waarbij kwade opzet in het spel blijkt te zijn. Witse gaat op onderzoek uit in de firma, maar vindt geen directe aanknopingspunten. Dan valt er een tweede slachtoffer: een vrouw van middelbare leeftijd die schijnbaar niets met het vervoersbedrijf te maken heeft. Tot Witse ontdekt dat haar dochter bij het bedrijf werkte en in een depressie belandde door zijn tyrannieke manier van leiding geven. Deze aflevering stamt uit het vierde seizoen van Witse. In totaal zijn er negen seizoenen gemaakt van de Vlaamse misdaadserie. Voor fans is er goed nieuws: in maart volgend jaar verschijnt er een heuse bioscoopfilm rond de nukkige commissaris.

Vr 13 september 2013 | 20:30 Witse: De Brouwerij

13/09/13 - Misdaadserie, In een familiebrouwerij wordt het lijk van de jongste broer uit de familie teruggevonden in een bierketel. Tegelijkertijd wordt een jonge vrouw neergeschoten op de parking van een nachtclub. Witse...

In een familiebrouwerij wordt het lijk van de jongste broer uit de familie teruggevonden in een bierketel. Tegelijkertijd wordt een jonge vrouw neergeschoten op de parking van een nachtclub. Witse moet beide zaken zien op te lossen, maar dan duiken er pistes op die doen uitschijnen dat beide zaken met elkaar te maken hebben...

Vr 30 augustus 2013 | 20:30 Witse: Nachttrein

30/08/13 - Misdaadserie, Vanavond weer een spannende aflevering van de Vlaamse politieserie Witse, die in Nederland zeer goed wordt bekeken. Het lijk van een jonge vrouw wordt teruggevonden in een goederentrein. Het blijkt...

Vanavond weer een spannende aflevering van de Vlaamse politieserie Witse, die in Nederland zeer goed wordt bekeken. Het lijk van een jonge vrouw wordt teruggevonden in een goederentrein. Het blijkt dat ze verdoofd en verkracht werd. Tijdens hun onderzoek ontdekken Witse en Sam dat er nog meer meisjes slachtoffer zijn geworden van de verkrachters. Zijn de daders te vinden in een allochtone jongerenbende die de Stationsbuurt onveilig maakt? Of is er iets anders aan de hand?

Vr 23 augustus 2013 | 20:30 Seizoen 4: Witse

23/08/13 - Misdaadserie, Vanavond begint het vierde seizoen van Commissaris Witse bij de TROS op Nederland 1. Een achtjarige jongen wordt vermist. Witse en zijn team werken mee met de afdeling Vermiste Personen om hem terug...

Vanavond begint het vierde seizoen van Commissaris Witse bij de TROS op Nederland 1. Een achtjarige jongen wordt vermist. Witse en zijn team werken mee met de afdeling Vermiste Personen om hem terug te vinden. Het feit dat er in de buurt onlangs een veroordeelde pedofiel is komen wonen doet het ergste vermoeden.

Vr 16 augustus 2013 | 20:30 Commissaris Witse: Gif (deel 2)

16/08/13 - Misdaadserie, Vanavond het tweede deel van de aflevering Gif van Commissaris Witse. Vorige week was het eerste deel te zien. Hoe loopt het af? Er komen nu toch twee opeenvolgende eisen tot geldoverdracht. De twee...

Vanavond het tweede deel van de aflevering Gif van Commissaris Witse. Vorige week was het eerste deel te zien. Hoe loopt het af? Er komen nu toch twee opeenvolgende eisen tot geldoverdracht. De twee afpersers vinden de dood. Voor Wijtinckx is alles nu opgelost. Maar Witse is er zeker van dat het echte brein achter de zaak nog actief is en hij blijft zich vastbijten in de zaak.

Vr 28 juni 2013 | 20:30 Slot: Commissaris Witse

28/06/13 - Misdaadserie, Vanavond de slotaflevering van Commissaris Witse. In het kanaal worden plastic zakken gevonden met de lichaamsresten van een Filippijnse vrouw. Haar echtgenoot, een oudere wat zielige man, is er kapot...

Vanavond de slotaflevering van Commissaris Witse. In het kanaal worden plastic zakken gevonden met de lichaamsresten van een Filippijnse vrouw. Haar echtgenoot, een oudere wat zielige man, is er kapot van. Onderzoek wijst uit dat de dode vrouw geen heilig boontje was. Ze liet haar man al snel in de steek en vulde haar inkomsten als kamermeisje in een groot hotel aan met prostitutie.

Vr 21 juni 2013 | 20:35 Commissaris Witse: De regel van drie

21/06/13 - Misdaadserie, In Halle worden op korte termijn twee mannen teruggevonden die op een gelijkaardige manier werden vermoord: vastgebonden, halfnaakt, gestikt. De sporen die leiden naar een familieruzie en de SM wereld...

In Halle worden op korte termijn twee mannen teruggevonden die op een gelijkaardige manier werden vermoord: vastgebonden, halfnaakt, gestikt. De sporen die leiden naar een familieruzie en de SM-wereld worden snel opzijgeschoven wanneer blijkt dat de twee mannen als beroepsmilitairen samen met een derde in eenzelfde peloton in het leger zaten. De overlevende van het trio is duidelijk doodsbang, maar weigert te vertellen wat er aan de hand is.

Vr 3 mei 2013 | 20:30 Seizoen 3: Commissaris Witse

03/05/13 - Misdaadserie, Vanaf vanavond zendt de TROS het derde seizoen uit van de Vlaamse detectiveserie Commissaris Witse. De eigenzinnige en gedreven politierechercheur werkt op zijn eigen manier en handelt niet altijd...

Vanaf vanavond zendt de TROS het derde seizoen uit van de Vlaamse detectiveserie Commissaris Witse. De eigenzinnige en gedreven politierechercheur werkt op zijn eigen manier en handelt niet altijd volgens de regels en wetten. Met zijn als mild cynisme verpakte humor is hij een intrigerende en tegelijk charmante persoonlijkheid. In de eerste aflevering wordt een studente op klaarlichte dag doodgeschoten. Onderzoek naar haar achtergrond toont aan dat ze wel een verliefde stalker had, maar die heeft een alibi. Witse weet niet welke kant hij op moet, tot de dader contact met hem opneemt en hints geeft om de politie uit te dagen. Witse en zijn team slagen er maar niet in hem op te sporen.

Do 17 oktober 2019 | 17:15 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Politieserie. De informant (deel 1). Een motorrijder crasht op een verlaten weg. Wat eerst een ongeval met vluchtmisdrijf lijkt, blijkt al snel uit te draaien op een moordzaak. Witse vermoedt dat het vastgoedproject Halle 2020 er iets mee te maken heeft. Wanneer zijn onderzoek een informant van de financiële recherche dreigt te ontmaskeren, krijgt hij niet alleen zware tegenkanting vanuit eigen rangen. Ook de politiek gaat zich met de zaak bemoeien.

Wo 16 oktober 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Politieserie. Achter de waarheid (deel 2). Nu de dader vermoord is teruggevonden, staat Witse voor een van de grootste mysteries in zijn carrière. Samen met zijn team bijt hij zich vast in de zaak, op zoek naar logische verklaringen. Maar dan verdwijnt opnieuw een van de Veritasleden. Terwijl Annemie haar ultieme beslissing neemt, voert Witse een race tegen de klok.

Di 15 oktober 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Politieserie. Achter de waarheid (deel 1). In het Hallerbos wordt het lijk gevonden van een knappe jonge vrouw. Witse verhoort haar adoptieouders en haar ex-vriend, maar zonder resultaat. Volgens hen was de jonge vrouw al ruim een maand spoorloos. Witse schakelt de hulp in van Rik Cuppens, een collega bij de Cel Vermiste Personen. Samen komen ze op het spoor van de 'Veritas', een geloofsbeweging met een sterke interesse in buitenaards leven.

Ma 14 oktober 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Politieserie. Tweestrijd. In het kanaal Brussel-Charleroi wordt een wagen gevonden met daarin het lijk van een man. Hij werd met messteken om het leven gebracht. Witse ontdekt dat de man ooit betrokken was bij een dodelijk duikongeval, en vermoedt dat hij nu het slachtoffer is geworden van wraak. Maar wraak was lang niet de enige reden om hem te vermoorden.

Wo 9 oktober 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Politieserie. Fleur. Witse wordt benaderd door een vrouw die hardnekkig beweert dat haar zoon iets ergs zal overkomen. Ze smeekt Witse om het te voorkomen. Wanneer Witse haar vraagt hoe ze dat weet, blijken 'de kaarten' het voorspeld te hebben. Witse wimpelt haar beleefd, maar kordaat af. Groot is zijn verrassing wanneer hij de volgende dag bij een lijk geroepen wordt. Het gaat om de zoon van de vrouw die om zijn hulp kwam vragen.

Di 8 oktober 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Politieserie. Maskers. Terwijl Halle zich opmaakt voor de jaarlijkse carnavalsstoet, ontvangt de lokale televisie een alarmerend telefoontje. Een onbekende beller kondigt de publieke executie aan van Prins Carnaval. Wanneer de arrogante Kevin De Meyer weigert om uit de stoet te stappen, start voor Witse en zijn team een race tegen de klok om de dader te vinden. De zoektocht lijkt onbegonnen werk, want iedere gemaskerde kan de moordenaar zijn.

Ma 7 oktober 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Politieserie. Hoofdzaak. Op het bureau van Witse staat de reconstructie van een hoofd waarvan de schedel in een vijver werd gevonden. Groot is de verbazing wanneer een slager beweert dat het hoofd van zijn tweelingbroer is. De man heeft jaren geleden alle contact met de familie verbroken. Wanneer Witse de slager en zijn rebelse tienerdochter beter leert kennen, ontdekt hij een familie met een geheim.

Vr 4 oktober 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Politieserie. Rellen (deel 2). Witse jaagt op de vermoedelijke dader van een dubbele eerwraak. Hij wordt geconfronteerd met felle tegenstand vanuit politieke hoek. De pers pakt hem zwaar aan over zijn vermeend racistisch gedrag. De situatie in de Koerdische wijk is explosief en stevent onherroepelijk af op rellen. Wanneer Witse de leider van een actiegroep oppakt, is het hek van de dam. De confrontatie met de ordehandhavers is hard en gewelddadig.

Do 26 september 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Politieserie. Rellen (deel 1). Op de parking van een dancing wordt het lijk van een Turkse jongen gevonden. Hij had een relatie met een Koerdisch meisje uit een streng moslimmilieu. Het vermoeden ontstaat dat het om eerwraak gaat; door de moord op de jongen zou de familie van het meisje haar eer terugwinnen. De Koerdische gemeenschap voelt zich geviseerd en beschuldigt Witse van racisme.

Do 19 september 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Politieserie. Jelle. Het lijk van Jelle, een jongen met het syndroom van Down, wordt uit de stadsvijver gehaald. Het spoor leidt al snel naar circus Monelly. Jelle hing er vaak rond en had er enkele vrienden. Maar Witse komt te weten dat de jongen er niet door iedereen geliefd was. Wanneer ook de buurtbewoners zich met het onderzoek bemoeien, loopt de zaak uit de hand.

Di 17 september 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Politieserie. Klare lijn. Danny Hoste en haar 15-jarige zoon Jonas hebben na een tragische gebeurtenis in het verleden hun leven opnieuw op de rails gezet. Danny is een bed and breakfast begonnen en Jonas volgt les aan de tekenacademie. Op een dag vindt Danny het lijk van een onbekende man in één van haar gastenkamers. Het lugubere feit confronteert hen en Witse met een pijnlijk verleden van leugens, schijn en onverwerkt verdriet.

Ma 16 september 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Politieserie. Blufpoker. Een man wordt dood aangetroffen in zijn woning, nadat hij onder stroom werd gezet met een stroomstootwapen. Heeft hij een inbreker betrapt? Of is er meer aan de hand? Witse ontdekt dat de man verslaafd was aan pokeren en gaat op onderzoek in het gokmilieu. Maar dan wordt hij geconfronteerd met de dood van een oude bekende.

Di 10 september 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Politieserie. Game Over. Een zwangere jonge vrouw wordt vermoord in het bos. De verdenking valt op haar echtgenoot, die een tweede kindje niet zag zitten. Maar ook de zestienjarige Daan Luyten gedraagt zich vreemd. Volgens zijn ouders lijdt hij aan een trauma sinds hij een lijk ontdekte. Witse vermoedt echter dat er meer achter zit dan de bezorgdheid van twee modelouders voor hun tienerzoon.

Ma 2 september 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Politieserie. Pianissimo. De Amerikaanse pianist David Ingle wordt dood aangetroffen achter zijn vleugelpiano. De arrogante Ingle, in het land voor de Koningin Elisabethwedstrijd, blijkt tijdens zijn korte verblijf in recordtempo vijanden te hebben gemaakt. Toch is het vooral gastvrouw en muziekmecenas Mathilde Blève de Hainaut die Witse intrigeert: een humeurige misantrope met een uitgesproken voorliefde voor stukken in mineur.

Za 24 augustus 2019 | 16:40 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Politieserie. Bloedlijn (deel 2). Witse krijgt af te rekenen met een tegenstander die machtiger is dan alle anderen die hij ooit in zijn carrière tegenover zich heeft gekregen: de Italiaanse maffia. Na de dramatische moord op de echtgenote van Witses chef, Peter Wijtinckx, wordt Witse van het onderzoek gehaald. Maar hij berust niet en gaat koppig door met zijn onderzoek. Helaas isoleert Witse zich daardoor van zijn collega's op de federale recherche en wordt hij gedwongen de strijd op te geven.

Vr 23 augustus 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Politieserie. Bloedlijn (deel 2). Witse krijgt af te rekenen met een tegenstander die machtiger is dan alle anderen die hij ooit in zijn carrière tegenover zich heeft gekregen: de Italiaanse maffia. Na de dramatische moord op de echtgenote van Witses chef, Peter Wijtinckx, wordt Witse van het onderzoek gehaald. Maar hij berust niet en gaat koppig door met zijn onderzoek. Helaas isoleert Witse zich daardoor van zijn collega's op de federale recherche en wordt hij gedwongen de strijd op te geven.

Do 22 augustus 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Politieserie. Bloedlijn (deel 1). Tijdens de werken op een bouwwerf wordt een lijk ontdekt. Het spoor leidt naar het farmaceutische bedrijf Houtteman-pharma, dat eigendom is van de schoonvader van Witses chef, Peter Wijtinckx. Wanneer Witse een handel in synthetische drugs op het spoor komt, rijdt hij tegen de kar van een Italiaanse maffiaclan die meedogenloos te werk gaat. Witse vreest voor zijn leven.

Wo 21 augustus 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Politieserie. Onder vuur. Het dodelijk auto-ongeval van brandweerman Sven Leyts roept veel emoties en vragen op bij zijn collega's. Waarom zat de autosleutel niet meer in het contact na het ongeluk? Witse onderzoekt de eigenaardige zaak en stoot al snel op Joris Goeleven, eerste adjudant en schoonvader van Sven. Houdt hij informatie achter om zijn dochter Elise te beschermen?

Di 20 augustus 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Politieserie. IJskoud. Kort na elkaar worden twee lijken ontdekt waarvan de tong afgesneden werd. Witse ontdekt dat het om een afrekening uit het verleden gaat. De moordenaar heeft 25 jaar gewacht op wraak en slaat nu toe. Witse wordt een speelbal van de dader. Is hij in staat om een derde slachtoffer te vermijden?

Ma 19 augustus 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Politieserie. Vrije val. Een parachutiste stort te pletter. Witse ontdekt dat er sabotage in het spel is en dat Tania Verstraete koelbloedig is vermoord. Wanneer op belangrijk bewijsmateriaal vingerafdrukken van Tania's vaste springpartner Bram worden gevonden, lijkt de zaak opgelost. Toch blijft Witse twijfelen of hij zich niet van dader vergist heeft.

Za 17 augustus 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Politieserie. In de fout. Een jager wordt in de borst geschoten. Witse ontdekt dat het slachtoffer, een succesvol chirurg en berucht rokkenjager, ook 'doktertje' speelde met de vrouw van een collega. Die laatste is lang niet de enige verdachte; het ziekenhuis blijkt een wespennest van ambitie en jaloezie. Het onderzoek krijgt een andere wending wanneer blijkt dat er nog een ander verdacht overlijden is geweest. Witse wil de zaak uitzoeken, maar stoot op het medisch beroepsgeheim.

Vr 16 augustus 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Politieserie. Prooi. Een bankbediende wordt dood aangetroffen in de kluis. Er is ook geld verdwenen. Nog voor Witse zijn onderzoek kan starten, komt er een melding van een tweede overval, deze keer op een gokkantoor. Vreemd genoeg heeft de dader zichzelf laten filmen, zodat zijn identiteit makkelijk achterhaald kan worden. Speelt Simon De Wachter een roekeloos kat-en-muisspel? Witse gaat op onderzoek uit en ontdekt al snel dat de overvallen slechts het topje van de ijsberg zijn.

Do 15 augustus 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Politieserie. Chef. Bij de federale recherche is men hoogst verbaasd wanneer Jean Sercu, de befaamde kok van het sterrenrestaurant Hof Sercu, zichzelf komt aangeven. Hij beweert dat hij zijn jonge, talentvolle souschef vermoord heeft. De zaak lijkt opgelost wanneer het lijk gevonden wordt op de door Sercu aangewezen plaats, maar Witse neemt geen genoegen met de uitleg van de zelfverklaarde dader en graaft dieper. Hij ontdekt dat Jean Sercu van plan was zijn restaurant uit handen te geven en vermoedt dat hij iemand probeert te beschermen.

Wo 14 augustus 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Politieserie. Babyblues. Chiara is amper drie maanden oud wanneer ze dood wordt aangetroffen in haar wieg. Konden Sally en Mario het gekrijs van hun huilbaby niet langer aan en hebben ze Chiara te hard door elkaar geschud? Of heeft de golf van inbraken die het mistroostige appartementsblok teistert iets met de dood van Chiara te maken? Witse bijt zich vast in de zaak en probeert verder te kijken dan de graffiti, het rondslingerende vuilnis en de injectienaalden.

Di 13 augustus 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Politieserie. Kortjakje. In een verwaarloosd kapelletje wordt het lijk van een man gevonden. Witse ontdekt dat de man een affaire had, maar daarna definitief voor zijn gezin koos en van werk veranderde. Zijn achtjarige zoontje is chronisch ziek en zijn toegewijde vrouw vult haar dagen en nachten met de verzorging van het kind. Kon de maîtresse van het slachtoffer de afwijzing niet aan, of is de turbulente relatie met zijn vader de sleutel tot de moord?

Ma 12 augustus 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Politieserie. Eén voor allen. Marcel Moerman, een tachtigjarige weduwnaar, wordt 's ochtends dood aangetroffen in bed. Hij werd verstikt met zijn hoofdkussen. Er zijn geen sporen van inbraak, maar zijn kleindochter Nele en buurvrouw Suzanne hadden een sleutel van zijn huis. Via Geoffrey, Suzannes kleinzoon, maakt Witse kennis met 'de jeugd van tegenwoordig'. Maar ook het bejaarde slachtoffer blijkt niet zo onschuldig als hij eerst dacht.

Do 8 augustus 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Politieserie. In godsnaam. De eigenaar van een krantenwinkel wordt dood aangetroffen. Hij werd het hoofd ingeslagen met een lottovalideringsmachine. Op het eerste gezicht lijkt het een ordinaire roofmoord - ook de kassa werd geplunderd - maar Witse en zijn team vermoeden dat er meer aan de hand is. Hun vermoeden wordt bevestigd wanneer blijkt dat het slachtoffer net de grote pot van de lotto had gewonnen.

Wo 7 augustus 2019 | 17:06 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Politieserie. Zondagskind. Iris Oosterlinck staat aan het hoofd van een bloeiend familiebedrijf en heeft een gelukkig gezinsleven. Wanneer ze het slachtoffer wordt van een brutale carjacking, kantelt haar geluk echter. Haar baby Lily lag achterin de wagen te slapen toen ze gecarjackt werd. Het meisje lijdt bovendien aan een zware allergie. Terwijl het leven van Iris grondig overhoop wordt gehaald, begint Witse aan een race tegen de klok om de dader zo snel mogelijk op te sporen en de baby levend terug te vinden.

Di 6 augustus 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Politieserie. Icarus, deel 2. De zaak Rob Dingemans neemt een onverwachte wending. Witse raakt ervan overtuigd dat de manege slechts een dekmantel is voor een professioneel georganiseerde diamantsmokkel. De criminelen blijken uiterst gevaarlijk te zijn. Intussen loopt het assisenproces waar Sams broer Luc terechtstaat voor medeplichtigheid aan moord. Sam wordt opgeroepen als karaktergetuige en houdt een vurig pleidooi in het voordeel van Luc.

Ma 5 augustus 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Politieserie. Icarus, deel 1. Marie Vandecasteele, de dochter van een rijke manegehouder, is een zeer getalenteerde amazone. Ze is nog maar twee selectiewedstrijden verwijderd van het Europees kampioenschap voor junioren. Haar grootste concurrente is Veerle Dingemans, die van haar vader Rob, een werknemer van de manege, een spartaans trainingsschema opgelegd kreeg. Op de dag van de eerste selectieproef presteert Marie slecht. Even later rijdt ze zich met haar brommertje te pletter tegen een goed zichtbare bestelwagen. Er wordt een kalmeermiddel in haar bloed aangetroffen. Het onderzoek van Witse en zijn team wijst in de richting van Rob Dingemans.

Vr 2 augustus 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Politieserie. Samaritaan. Een industrieel die sinds een hersenbloeding aan zijn bed gekluisterd was, overlijdt in zijn slaap. De huisdokter vermoedt dat het om een verdacht overlijden gaat en haalt Witse erbij. De verlamde man blijkt een overdosis rohypnol toegediend gekregen te hebben. Het familieleven van de man liep niet over rozen. Ligt de reden van de moord in de familiesfeer, of is er meer aan de hand?

Do 1 augustus 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Politieserie. Samaritaan. Een industrieel die sinds een hersenbloeding aan zijn bed gekluisterd was, overlijdt in zijn slaap. De huisdokter vermoedt dat het om een verdacht overlijden gaat en haalt Witse erbij. De verlamde man blijkt een overdosis rohypnol toegediend gekregen te hebben. Het familieleven van de man liep niet over rozen. Ligt de reden van de moord in de familiesfeer, of is er meer aan de hand?

Wo 31 juli 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Politieserie. Dilemma. Een priester wordt dood aangetroffen in zijn parochiekerk. Op het eerste gezicht lijkt de man een levende heilige te zijn geweest, die zich inzette voor de zieken, ouderen en zwakken van zijn parochie. Maar had de man ook een meer duistere kant? Of ligt de reden voor de moord bij de laatste biecht van een pas overleden oud-gangster, die de pastoor in vertrouwen had genomen?

Di 30 juli 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Politieserie. Corvette. Een fietsend gezin wordt van de weg gereden door een chauffeur in een Corvette. Het zoontje overleeft het ongeval niet. Witse en zijn team komen terecht in een wereld van autoraces en handel in tweedehandswagens.

Ma 29 juli 2019 | 17:00 Witse

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Politieserie. Blind vertrouwen. Een bibliothecaresse wordt na haar werk vermoord in de stadsbibliotheek. De enige getuige is Bram, een blinde jongen aan wie ze bijles gaf. Sam en Witse proberen Bram zover te brengen dat hij zich aanwijzigingen kan herinneren die naar de dader kunnen leiden. De dader komt te weten dat Bram aanwezig was tijdens de moord en onderneemt stappen om hem voor eeuwig het zwijgen op te leggen.

Ma 22 juli 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Politieserie. De therapeut. Een man komt zichzelf aangeven: hij heeft zijn vrouw vermoord. Al gauw blijkt echter dat de vrouw, die in therapie was, zelfmoord heeft gepleegd. Annemie verdenkt de therapeut van de vrouw van onethische handelingen en seksueel misbruik van zijn patiëntes. Witse weigert dat te geloven, want de man is een gerenommeerd gerechtspsychiater. Na een tijdje begint hij echter ook het vermoeden te krijgen dat er iets niet in de haak is met de therapeut.

Di 16 juli 2019 | 17:15 Witse

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Politieserie. Huize Zonnewende. Een oude man wordt vermoord teruggevonden. Bij navraag in het rusthuis waar hij verbleef, ontdekt Witse dat de man onderzoeksjournalist was. Naar eigen zeggen was hij bovendien een zaak op het spoor. Heeft een vijand uit het verleden wraak genomen? Weet Cyriel, de dementerende beste vriend van het slachtoffer, meer? En zo ja, kan Witse hem dan wel vertrouwen?

Vr 5 juli 2019 | 17:00 Witse

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Politieserie. Familie. Sams jongste broer raakt betrokken bij een moordzaak. Sam is overtuigd van zijn onschuld, maar ze mag niet meewerken aan het onderzoek. Toch probeert ze op eigen houtje klaarheid te brengen in de zaak, maar is ze opgewassen tegen de waarheid?

Wo 3 juli 2019 | 17:15 Witse

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Politieserie. Terminaal. Een gestoorde moordenaar pleegt meerdere bloederige moorden op dezelfde dag. Witse en zijn team moeten de man zien tegen te houden, maar tussen de slachtoffers is er schijnbaar geen enkel verband. Zullen ze er in slagen om de moordenaar te pakken vooraleer er nog meer slachtoffers vallen?

Di 2 juli 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Misdaadserie. Mr Cash. Een rijke notaris wordt dood aangetroffen, gestikt in een mond vol geld. Witse sluit vriendschap met de tuinman van de notaris en ontdekt via hem dat deze een losbandig leven leidde dat hem vele vijanden opleverde. Bovendien wordt een schriftje gevonden met ingewikkelde gecodeerde boodschappen. Ligt daar de oplossing van de moordzaak in besloten?

Ma 1 juli 2019 | 17:15 Witse

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Misdaadserie. Het meisje. Op een bouwwerf wordt het lichaam van een jongeman gevonden. Het blijkt om een illegale asielzoeker uit Moldavië te gaan. Witse vindt het tienjarige zusje van het slachtoffer. Het onderzoek leidt naar werkgevers die het niet nauw nemen met de sociale wetgeving, en een diplomaat die betrokken is bij onfrisse zaakjes.

Vr 28 juni 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Misdaadserie. Innige band. Van Deun keert terug uit ziekteverlof. Dams heeft psychologische problemen na de dramatische gebeurtenissen. Een vrouw wordt vermoord aangetroffen in haar flat. De hoofdverdachte is haar ex-man, die net een aantal jaar in de gevangenis heeft doorgebracht en de scheiding niet kon verkroppen. De man heeft echter het perfecte alibi: hij staat onder elektronisch toezicht en was op het moment van de moord in zijn appartement.

Do 27 juni 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Politieserie. Soirée privée, deel 2. Terwijl Van Deun na de moordaanslag tussen leven en dood zweeft, proberen Witse, Sam en Dams de huurmoordenaar te vinden. Alles blijkt verband te houden met een meer dan twintig jaar oude moord, waarbij de moeder van Kaat, het vermoorde meisje, om het leven kwam. Dams gaat op zoek naar de enige getuige, maar de hitman ligt nog steeds op de loer.

Di 25 juni 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Politieserie. Soirée privée, deel 1. Het lijk van een jonge vrouw wordt aangetroffen in de Halse bossen. Bijna tegelijkertijd ontdekt men dat de vorige baas van Van Deun diezelfde nacht werd vermoord. Witse en zijn team bijten zich vast in beide zaken, maar Van Deun begint zich zeer vreemd te gedragen. Is hij op de één of andere manier betrokken bij de zaak?

Ma 24 juni 2019 | 17:00 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Politieserie. Huisbezoek. Een vrouw valt uit het raam van haar villa. De ex-man wordt verdacht, maar dan stuurt een anoniem telefoontje het onderzoek in de richting van een Spaanse pooier die in Halle een machtsbasis probeert te verwerven.

Do 20 juni 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Politieserie. Soirée privée, deel 1. Het lijk van een jonge vrouw wordt aangetroffen in de Halse bossen. Bijna tegelijkertijd ontdekt men dat de vorige baas van Van Deun diezelfde nacht werd vermoord. Witse en zijn team bijten zich vast in beide zaken, maar Van Deun begint zich zeer vreemd te gedragen. Is hij op de één of andere manier betrokken bij de zaak?

Wo 19 juni 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Politieserie. Hudo. Op een scoutskamp wordt de jonge Tatiana gewurgd aangetroffen. Tatiana was een mooi meisje dat een relatie had met de stoere, agressieve Wout, en bemind werd door de schuchtere leider Ludo, wiens jongere broer Tommy ook lid is bij de scoutsvereniging. Ludo wordt een verdachte wanneer blijkt dat Tatiana hem constant pestte en vernederde, maar ook Tatiana's moeder, een alcoholistische vrouw met een turbulent liefdesleven die haar dochter als een blok aan haar been beschouwde, komt in aanmerking.

Di 18 juni 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Politieserie. Hudo. Op een scoutskamp wordt de jonge Tatiana gewurgd aangetroffen. Tatiana was een mooi meisje dat een relatie had met de stoere, agressieve Wout, en bemind werd door de schuchtere leider Ludo, wiens jongere broer Tommy ook lid is bij de scoutsvereniging. Ludo wordt een verdachte wanneer blijkt dat Tatiana hem constant pestte en vernederde, maar ook Tatiana's moeder, een alcoholistische vrouw met een turbulent liefdesleven die haar dochter als een blok aan haar been beschouwde, komt in aanmerking.

Ma 17 juni 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Politieserie. Eerwraak. Aziza Suleyman, een jonge Turkse vrouw, wordt brutaal met messteken afgemaakt nadat ze op een avond terugkomt van een vergadering. In het cultureel centrum maakte ze ruzie met haar Vlaamse vriend Jeroen. De broer van Aziza, Ismet, wordt al gauw een verdachte wanneer Aziza zwanger blijkt te zijn van Jeroen. Dat is iets wat in sommige Turkse kringen als een onaanvaardbare smet op het blazoen van de familie wordt geïnterpreteerd. Wanneer Ismet op de loop gaat, lijkt zijn schuld helemaal vast te staan.

Di 11 juni 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Politieserie. De bejaarde man. Witse ligt nog steeds in het ziekenhuis en Van Deun leidt het onderzoek naar de moord op een bejaarde man, Hubert Van Gaver. Sam blijft echter aan Witse rapporteren en vanop zijn ziekbed houdt die zich toch met de zaak bezig, tot grote ergernis van Van Deun. De oude man leefde in onmin met zijn buren en had ook een moeilijke relatie met zijn zoon en zijn kleinzoon. Die is drugsverslaafd en blijkt de collectie oude munten van zijn grootvader te hebben ontvreemd. De oplossing van het mysterie valt echter te zoeken in passionele richting.

Ma 10 juni 2019 | 17:00 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Politieserie. Scherven. Op een school wordt 's ochtends het lijk gevonden van de leraar chemie, Frank Alpaerts. Alpaerts bleek een zeer populaire leraar te zijn, die echter nogal een druk liefdesleven had. Onder andere met de echtgenote van turnleraar Dierckx. Dan blijkt dat Alpaerts een speciale band had met een probleemjongere van de school. Alles krijgt een explosieve ontknoping waar Witse niet ongeschonden uit zal komen.

Vr 7 juni 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Politieserie. Duivelskoppel. De rijke barones Van Calster wordt bij een inbraak vermoord, maar vreemd genoeg wordt er maar weinig gestolen. De barones had een veel jongere minnaar, de zogezegde landjonker Hendrik Palfijn, en leefde in onmin met haar zoon Didier. Beide mannen azen op het bezit van de barones en delen een interesse in Sylvia, een model uit het Oostblok dat in het Westen carrière wil maken.

Do 6 juni 2019 | 17:15 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Politieserie. The Connection. Arnold Verbeeck, chef dispatching bij het vervoersbedrijf Euroconnection, komt om het leven bij een verkeersongeval. Er blijkt kwaad opzet mee gemoeid te zijn. Witse gaat op onderzoek uit in de firma, maar vindt geen directe aanknopingspunten. Dan valt er een tweede slachtoffer: een vrouw van middelbare leeftijd die niets met Verbeeck te maken heeft... tot Witse ontdekt dat haar dochter Liliane Dufour onder Verbeeck werkte en een depressie kreeg van zijn tirannieke manier om met zijn ondergeschikten om te gaan.

Wo 5 juni 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Politieserie. De brouwerij. In een familiebrouwerij wordt het lijk van de jongste broer uit de familie teruggevonden in een bierketel. Tegelijkertijd wordt een jonge vrouw neergeschoten op de parking van een nachtclub. Witse moet beide zaken zien op te lossen, maar dan duiken er pistes op die doen uitschijnen dat beide zaken met elkaar te maken hebben.

Di 4 juni 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Politieserie. De goede moordenaar. Topadvocaat Joris Camerlynck wordt dood teruggevonden in een boerderijtje dat hij aan het renoveren was. Camerlynck had veel vijanden en zijn huwelijk was ook al verre van onbesproken. Al gauw komt zich een dader melden bij de politie: het gaat om Fons, die Camerlynck net vrijgepleit had in een proces voor de moord op Fons' vrouw.

Ma 3 juni 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Politieserie. Nachttrein. Het lijk van een jonge vrouw wordt aangetroffen in een goederentrein. Ze blijkt te zijn verdoofd en verkracht. Tijdens hun onderzoek ontdekken Witse en Sam dat er nog meer meisjes slachtoffer zijn geworden van de verkrachters. Zijn de daders te vinden in een allochtone jongerenbende die de stationsbuurt onveilig maakt? Of is er iets anders aan de hand?

Za 1 juni 2019 | 16:35 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Politieserie. Lief hondje. Een 8-jarige jongen wordt vermist. Witse en zijn team werken mee met de afdeling Vermiste Personen om hem terug te vinden. Het feit dat er in de buurt onlangs een veroordeelde pedofiel is komen wonen, doet het ergste vermoeden.

Vr 31 mei 2019 | 17:14 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Politieserie. Gif (deel 2). Er komen nu toch twee opeenvolgende eisen tot geldoverdracht. De twee afpersers vinden de dood. Voor Wijtinckx is alles nu opgelost. Maar Witse is er zeker van dat het echte brein achter de misdaad nog actief is, en hij blijft zich vastbijten in de zaak.

Wo 29 mei 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Politieserie. Gif (deel 1). Een man overlijdt na het eten van een puddinkje, dat met cyaankali vergiftigd blijkt te zijn. Even later sterft een kind op school bij een gelijkaardig incident. Beide dessertjes zijn afkomstig uit de Supri-supermarkt. Witse en Co stellen alles in het werk om de dader op te sporen, maar er komt geen vraag tot losgeld. Ondertussen dreigt er paniek uit te breken in Halle en omstreken. (Deel 2 wordt uitgezonden op zondag 14 mei).

Di 28 mei 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Politieserie. Obsessie. Een immobiliënmakelaar wordt neergeschoten in het huis van een gekende oplichter. Sam kent het slachtoffer sinds haar humanioratijd. Zijn vrouw is ontroostbaar. De huisdokter die haar verzorgt, is ook een oude bekende van Sam. De huisdokter is de beste vriend van Geert, het slachtoffer. De oplichter wordt verdacht van de moord, maar al gauw blijkt dat er twee verschillende voetsporen het huis verlaten.

Ma 27 mei 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Politieserie. Afscheidscadeau. Witse krijgt bericht dat Alice Brems hem op haar sterfbed wil spreken. Witse heeft indertijd haar man gearresteerd voor de moord op een prostituee. Alice was degene die zijn alibi definitief ontkrachtte. Nu vertelt ze Witse dat ze gelogen heeft en dat haar man wel thuis was op het tijdstip van de moord. Ze vraagt Witse een brief naar haar man te brengen. Daarna zal ze alles officieel opbiechten. Wanneer Witse terugkomt uit het ziekenhuis, is Alice overleden.

Za 25 mei 2019 | 16:40 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Politieserie. Onbekend lijk. In het kanaal worden plastic zakken gevonden met daarin de lichaamsresten van een Filippijnse vrouw. Haar echtgenoot, een oudere, sjofele man, is er kapot van. Onderzoek wijst uit dat de levenswandel van de dode vrouw niet onbesproken was: ze liet haar man al snel in de steek en vulde haar inkomsten als kamermeisje in een groot hotel aan met prostitutie.

Vr 24 mei 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Politieserie. Regel van drie. In Halle worden binnen korte tijd twee mannen teruggevonden die op dezelfde manier werden vermoord: halfnaakt vastgebonden en verstikt. Na enkele doodlopende sporen ontdekt het team dat de mannen samen met een vriend in dezelfde legereenheid hebben gediend. De overlevende van het trio is duidelijk doodsbang, maar weigert te vertellen wat er aan de hand is.

Do 23 mei 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Politieserie. De pyromaan. Een pyromaan teistert Halle. De schade is aanzienlijk, maar er vallen geen doden. Tot op een nacht een schrootschip uitbrandt en de eigenaar dood teruggevonden wordt in de resten. De man was blijkbaar een tiran die zijn gezin (vrouw, twee zonen en schoondochter) de duvel aandeed. De oudste zoon heeft een aardje naar zijn vaartje, de jongste is een eerder introverte kerel die de stress moeilijk aankan. Het slachtoffer is niet in de vlammen omgekomen, maar werd eerst de schedel ingeslagen.

Wo 22 mei 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Politieserie. De dorpsgek. Een mentaal gehandicapte jongen, Walter, ziet een moord gebeuren in het huis van Julie, de vrouw bij wie hij te werk gesteld is in het fitnesscentrum en voor wie hij een boontje heeft. Sam gelooft Walter direct, een uitgebluste Witse kan het allemaal zoveel niet meer schelen. Julie speelt de vermoorde onschuld, maar al gauw blijkt dat een sportleraar uit de fitness, Wim, met wie ze een relatie had, verdwenen is. De auto van haar man, Robert, wordt bovendien uitgebrand teruggevonden in Luxemburg. De man is ook spoorloos ...

Di 21 mei 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Politieserie. Het Landjuweel. Een acteur schiet zichzelf door het hoofd bij een opvoering van een amateurgezelschap. Zelfmoord, zo lijkt het, maar al gauw ontdekt Witse dat de man een waslijst vijanden had binnen het gezelschap en op de kliniek waar hij hoofdgeneesheer was. Billy en Wijtinckx willen zo snel mogelijk de zaak klasseren, maar Witse zet door. Ondertussen gaat het snel bergaf in zijn relatie met Annemie, die een NGO-opdracht in Bolivië overweegt te aanvaarden.

Ma 20 mei 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Politieserie. Dodenrit. Tijdens een trainingsrit valt de ster van een lokale wielerploeg plots dood neer. Het blijkt dat hij een zeer hoge dosis doping in zijn bloed heeft. Dat is vreemd, want de man gebruikte nooit doping. Witse en zijn nieuwe compagnon, Billy Redant, moeten de zaak onderzoeken. Algauw blijkt dat het slachtoffer verre van een onbeschreven blad was, die een nefaste invloed had op zijn ploegmaats. Hij dealde, ging lopen met de vriendin van een andere renner... Het onderzoek wordt bemoeilijkt door Witse's vijandige relatie met Billy die helemaal geen geschikte opvolger voor Dimi blijkt te zijn.

Za 18 mei 2019 | 16:45 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Politieserie. Tegen de muur. De begrafenis van Dimi wordt ruw verstoord door een gijzeling: twee gangsters die een pensioenkas hebben overvallen, hebben zich verschanst in een huis bij een alleenstaande gescheiden moeder en haar zoontje. Witse grijpt in ondanks de bevelen van Wijtinckx. Onder het mom van dokter dringt hij binnen in het huis. Een van de gangsters, Sammy, is zeer agressief en gevaarlijk. Witse probeert de twee gangsters tegen elkaar op te zetten en de gijzelaars veilig vrij te krijgen.

Vr 17 mei 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Politieserie. Kinderspel. Een schooljongen wordt het slachtoffer van 'steamen'. Wat later wordt de jongen die hem bedreigde dood teruggevonden. Een zware klus voor Witse, vooral wanneer blijkt dat de vader van de schooljongen in de buurt was waar het lijk werd gevonden. De oudere broer van de dode jongen, een gekende delinquent, maakt de zaak alleen nog erger.

Do 16 mei 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Politieserie. De perfecte moord. Een studente wordt op klaarlichte dag doodgeschoten. Onderzoek naar haar achtergrond toont aan dat ze wel een verliefde stalker had maar diens alibi voor de moord is solide. Witse weet niet welke kant hij op moet, tot de dader contact met hem opneemt en allerhande hints begint te geven om de politie uit te dagen. Uiteindelijk blijkt het om een rijke student te gaan, emotioneel totaal verwaarloosd, die als puur intellectueel spel de perfecte moord wou opzetten. Daarom koos hij een slachtoffer uit met wie hij geen enkele band had. Zijn droom was dat de politie zou weten dat hij het gedaan had, maar hem niets kon maken - vandaar de aanwijzingen aan het adres van Witse. Witse speelt echter handig in op zijn psychologische zwakheden en ontlokt een bekentenis.

Wo 15 mei 2019 | 17:15 Witse

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Politieserie. De val (deel 2). Pauwels wordt neergeschoten en Witse krijgt de schuld in de schoenen geschoven. Hij kan de politie nog net ontwijken en neemt onderzoeksrechter Hauspie gevangen. Die werd gechanteerd door Pauwels en beweert niets met de moorden te maken te hebben. Witse moet weer op de loop voor de politie. Dimi van zijn kant wordt betrapt door Van Deun terwijl hij Witse probeert te helpen, maar overtuigt Van Deun ervan om hem en Witse een kans te geven ...

Di 14 mei 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Vlaamse politieserie. Veel liefs uit Rusland. De dochter van Fernand Vanlombeek, eigenaar van een transportbedrijf, wordt ontvoerd. Zijn Russische vrouw vermoedt hierin de hand van de Russische Maffia te zien. Dimi gaat undercover in de garage van een Russische maffiafiguur ...

Ma 13 mei 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Vlaamse politieserie. Tweespoor. Een lesbische vrouw, Lies, maakt ruzie met haar vriendin Anja, die haar bedriegt met een man. Later op de avond wordt Lies verdronken en geëlektrocuteerd teruggevonden in bad. Anja is de eerste verdachte, maar wordt al gauw het slachtoffer van een inbraak en een tweede moordpoging ...

Za 11 mei 2019 | 16:45 Witse

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Vlaamse politieserie. Diabolo. Een jonge jongleur wordt gewurgd aangetroffen in zijn tuinhuisje. Zijn moeder is lid van De Kinderen Van God, een strenge katholieke splinterbeweging. De groep wordt geleid door een charismatische priester. Die stelt alles in het werk om Witse te helpen bij zijn onderzoek. Maar de Kinderen van God zijn nog niet aan het einde van hun beproeving: al gauw valt er een tweede slachtoffer binnen de gemeenschap ...

Vr 10 mei 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Vlaamse politieserie. De eenzaat. Een eenzame zonderling wordt geregeld gepest door de jeugd uit de buurt. Wanneer een jongentje dood teruggevonden wordt in het bosje vlakbij zijn huisje, gaan de poppen aan het dansen. Witse onderzoekt de zaak die enkele schokkende wendingen kent ...

Do 9 mei 2019 | 17:00 Witse

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Vlaamse politieserie. Inch'Allah. Een portier wordt neergeschoten bij een dancing te Halle, en een Marokkaanse jongen met wie hij eerder die avond ruzie had, wordt als de dader aanzien. Maar een riooljournalist zet Witse al gauw op een ander spoor dat leidt naar de Brusselse onderwereld én de politieke wereld in Halle ... En Dimi ontmoet het meisje van zijn leven.

Wo 8 mei 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Vlaamse politieserie. Burengerucht. In de straat van Dams worden twee mensen dood teruggevonden; het lijkt op moord en zelfmoord. De kinderen, tieners David en Kathleen, hebben gezien hoe hun vader hun moeder neerschoot en dan zelfmoord pleegde. Maar bij onderzoek blijkt dat Kathleen vroeger nog in een afkickcentrum werd geplaatst door haar ouders, en dat er geen noemenswaardige spanningen waren in het gezin. Als dan in het huis van de tragedie een inbreker wordt gevat, Joeri, blijkt dat een vriend van Kathleen te zijn uit het centrum ...

Di 7 mei 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Vlaamse politieserie. Uit de diepte. Het lijk van een vermiste landbouwer wordt opgevist uit de rivier. De familie van de man reageert echter helemaal anders dan verwacht. Wanneer blijkt dat de man vermoord werd, en niet door verdrinking stierf, probeert Witse het raadsel op te lossen. Maar de sleutel is te vinden in de herinneringen van de echtgenote van het slachtoffer - en zij is sinds het verdwijnen van haar man schijnbaar dement geworden ...

Ma 6 mei 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Vlaamse politieserie. De lustige weduwe. In een chocoladefabriek wordt de jonge vriend en artistieke manager van de bejaarde eigenares, een vroegere music-hall zangeres die haar comeback maakt, dood teruggevonden. Witse's onderzoek onthult een slangennest van afgunst, frustratie en hebzucht binnen het gezin van de eigenares. En het slachtoffer speelde in alle pistes een smerige rol ...

Za 4 mei 2019 | 16:35 Witse

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Vlaamse politieserie. De groene jongen. Bart Vanautgaerden, een jonge medewerker bij de Vlaamse dienst voor landsbeheer, wordt dood aangetroffen bij het weiland van boer Gerard Ansoms. Witse krijgt al snel een confrontatie met Ansoms, die het vaak aan de stok had met Bart om diens groene principes. Wanneer blijkt dat Ansoms de vorige dag Bart nog bedreigde, is de zaak helemaal duidelijk voor Witse: Ansoms is de dader. Maar Dimi deelt die niet, denkt dat Witse zich blind staart op een mogelijkheid en andere pistes verzuimt te onderzoeken. Het komt tot een botsing tussen de twee...

Vr 3 mei 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Vlaamse politieserie. Pancha Karma. In het beautycentrum van Eva Bloemendael wordt de Indische masseur Sira, een Sikh, dood teruggevonden in een kruidenbad. Bij onderzoek blijkt dat de uitbaatster, Eva Bloemendael, zich meer bekommert om de zakelijke gevolgen van deze tragedie. Twee klanten, Joyce Kortleven en Caroline Olano, lijden erg onder de dood van hun favoriete masseur. Joyce was verslaafd aan de behandelingen van Sira. Dit leidde tot veel ruzies met haar man over het vele geld dat ze aan het beautycentrum spendeerde. En Caroline is de echtgenote van een architect, Steve Olano, die plannen had getekend voor Eva om het beautycentrum uit te bouwen. Bij een huiszoeking bij de Olano's worden liefdesbrieven van Caroline aan Sira gevonden op het bureau van Steve...

Do 2 mei 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Vlaamse politieserie. Camera Obscura. Sarah Paulus, dochter van de meubelmagnaat Emiel Paulus, wordt vermoord teruggevonden op de parking van de meubelzaak. Emiel Paulus eist dat de politie alles doet om de dader te vinden. Wanneer Witse en Dimi het appartement van Sarah gaan onderzoeken, blijkt dat iemand hen al is voor geweest en dat Sarah een kunstzinnig temperament én vele minnaars had. De zoektocht naar de dader wordt bemoeilijkt door Paulus, die het recht in eigen handen wil nemen en zelf de minnaars van Sarah opzoekt en bedreigt. Verder onderzoek onthult dat Sarah blijkbaar een fraude binnen het bedrijf op het spoor was gekomen...

Wo 1 mei 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Vlaamse misdaadserie. De tipgever (deel 2). De vriendin van Albain, Jeanine, maakt zich zorgen om hem en dreigt ermee Witse te waarschuwen. Witse, die in Brussel moet zijn voor zijn echtscheiding, gaat bij Jeanine op bezoek, maar ze weigert hem toch iets te zeggen. Ondertussen heeft Keysers van de Brusselse Recherche het moordwapen in een nog niet geledigde de vuilniscontainer teruggevonden, en gebruikt het als lokaas voor de dader.

Di 30 april 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Vlaamse misdaadserie. De tipgever (deel 1). Witse wordt door een vroegere tipgever, Albain Dictus, op het spoor gebracht van een duur zilverservies dat tijdens een roofmoord te Halle werd ontvreemd. Omdat dit een onopgeloste zaak van Van Deun is, wordt die bij het onderzoek betrokken. Dictus zal hen in contact brengen met de verkoper, maar die komt niet opdagen en blijkt vermoord te zijn op een parking te Brussel.

Ma 29 april 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Vlaamse misdaadserie. De vergelding. In Witses buurt komt een ruige motorrijder, 'Bobby McGee', wonen. Bobby ontfermt zich over zijn mentaal gehandicapte neef Leo wanneer diens moeder dodelijk ziek in het hospitaal belandt. Het buurtcomité onder leiding van Modest Kuypers komt bij Witse zijn beklag doen over de nieuwkomer. Die lijkt echter okee. Tot Leo op een avond doodgeschoten wordt.

Za 27 april 2019 | 16:40 Witse

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Vlaamse misdaadserie. Monica's passie. Monica D'Arteveld en Liesbeth Tommelein beëindigen hun oecumenisch halfuurtje bij 'Radio Halle Regionaal' en maken een afspraak om dezelfde avond om zeven uur het programma af te werken. Vanaf dat moment lijkt Monica wel van de aardbodem verdwenen. Ze verscheen nooit op de afspraak en kwam die avond ook niet thuis. Wanneer haar man heel nauwkeurig haar autootje beschrijft, ziet Witse dat tot zijn verbazing staan op de parking van de Federale Recherche. Het lijk van Monica ligt in de koffer. Aan de achteruitkijkspiegel hangt een komboloï, een snoer met gebedskraaltjes ...

Vr 26 april 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Vlaamse misdaadserie. De honden. Tot hij met pensioen ging runde Victor Opdebeeck een garage, die hij overliet aan zijn dochter en schoonzoon. Sindsdien fokt hij met overgave Duitse herders en Rotweilers om de plotse leegte in zijn bestaan op te vullen. Op een dag vindt zijn vrouw Alwina zijn levenloze lichaam in de keuken.

Do 25 april 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Vlaamse misdaadserie. Een oude zaak. Een gezellig etentje met Annemie Nachtegaele wordt bruusk onderbroken als Witse weggeroepen wordt omdat er een aanslag op Van Deun werd gepleegd: hij werd zwaargewond in zijn auto aangetroffen, met naast zich een verrekijker en een fototoestel. Wat deed Van Deun 's nachts in deze rustige, deftige buurt? Hij had niet eens dienst en lijkt iedereen voorgelogen te hebben ...

Wo 24 april 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Vlaamse misdaadserie. Loesje. In het Hulpcentrum voor Jongeren komt er in de late avond een telefoontje binnen van een jongen, die op de brug van het kanaal staat en ermee dreigt zelfmoord te plegen. Een laatste noodkreet. Bij het opgehaalde lijk verneemt Witse dat de jongen van huis weggelopen was, geen middelen van bestaan had en tot over zijn oren in de schulden zat. Zijn GSM werd in het gras gevonden en daarop komt nu een oproep van een meisje: Loesje ...

Di 23 april 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Vlaamse misdaadserie. Bijklussen. De scheiding van zijn vrouw Doris valt Witse zwaarder dan hij eigenlijk wil toegeven. Keysers, zijn vroegere baas, nu haar minnaar roept zijn hulp in omdat bij een schilderijendiefstal in Brussel een agent het leven liet en Witse de vermoedelijke opdrachtgever - Mario Sarasin - kent. Sarasin brengt zijn oude dag door in het Pajottenland. Hij wordt liefdevol verzorgd door Pascale, een ex-prostituee ...

Ma 22 april 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Vlaamse misdaadserie. Lieve oudjes. Patrick Gijsbrechts is animator in een rusthuis. Hij is zeer geliefd bij de oude vrouwtjes want niets is hem teveel: een kleine attentie hier, een boodschapje daar, alle kleine wensen worden vervuld met de glimlach en hun dankbaarheid is groot. Terwijl Patrick op een dag staat te tanken is hij getuige van een carjacking: een deftige dame wordt hardhandig aangepakt en achterin haar BMW gegooid, waarmee twee gangsters aan de haal gaan.

Vr 19 april 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Vlaamse misdaadserie. Het afscheid. De pittige 35-jarige Charlotte Brabants is enquêtrice voor verschillende firma's. Via een huwelijksbureau is ze in contact gekomen met Jan Duckart, maar na een tijdje heeft ze hem afgewezen. De man nam dit niet en blijft haar achtervolgen. Op een morgen wordt haar lijk gevonden in haar auto op de parking van een toeristische taverne.

Do 18 april 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Vlaamse misdaadserie. Het horloge. Er werd een kind doodgereden en de dader pleegde vluchtmisdrijf. De avond voor de begrafenis belt hij anoniem naar de ouders om zijn spijt te betuigen. Het zou dus kunnen dat hij naar de begrafenis komt en daarom houden Witse en co een oogje in het zeil tijdens de plechtigheid.

Di 16 april 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Vlaamse misdaadserie. De Bonami. Dennis Falkenhofer, matroos op het binnenschip 'Bonami', wordt vermoord gevonden langs het kanaal. De gruwelijke manier waarop hij met een mes is bewerkt, doet de speurders vermoeden dat het hier om een passionele moord gaat. Een zaak voor Witse. Meteen zijn eerste opdracht onder het bevel van zijn hooggeschoolde en bloedmooie overste Ilse Vandecasteele.

Ma 15 april 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Vlaamse misdaadserie. De ommekeer. Speurder Witse van de Federale Recherche Brussel zit achter de moordenaars van een juwelier aan. Tussendoor kampt hij met privéproblemen: zijn baas heeft een affaire met zijn vrouw. Na een zware aanvaring met de man, wordt hij weggepromoveerd. Hij wordt benoemd tot commissaris van de Federale Recherche in Halle, waar hij de moordsectie gaat leiden.

Wo 17 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Politieserie (1999). Volle maan. Het is zaterdagnacht en volle maan. Het commissariaat van Gent-centrum wordt overspoeld met een uitgelezen selectie vreemde schepsels en ongewone oproepen. Vanneste mobiliseert zijn collega's voor de verhuis van zijn zus Merel de volgende morgen. Britt probeert tevergeefs Kris te bereiken om haar misstap goed te maken.

Di 16 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Politieserie (1999). Op voorschrift. In een appartement wordt een drugsdode aangetroffen. Het meisje blijkt gestorven te zijn aan een fatale combinatie medicijnen. De voorschriften dragen de naam van een huisarts die Britt en Tony maar al te goed kennen. Raymond en Pasmans ondervinden dat sommigen meer gelijk zijn voor de wet dan anderen.

Di 16 oktober 2018 | 15:45 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Politieserie (1999). Doodrijder. Voor een bar wordt een oude man met zijn hondje van zijn bromfiets gereden door een onvoorzichtige chauffeur. De bestuurder pleegt vluchtmisdrijf. Raymond en Pasmans ontfermen zich over de arme sukkelaar en het gewonde dier. Britt en Tony hebben een afspraak met onderzoeksrechter Francken, die op zich laat wachten. Dan krijgt Tony een telefoontje van Vanneste.

Ma 15 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Politieserie (1999). Schoolplicht. Een vader komt aangifte doen van de verdwijning van zijn dochter, Sofie. Zij is lerares in een probleemschool. Even later wordt haar lijk opgevist uit het Groot Dok. Het lichaam van de jonge vrouw vertoont sporen van recent geweld. Britt en Tony voeren het onderzoek en hebben een aanvaring met de nieuwe onderzoeksrechter.

Za 13 oktober 2018 | 16:35 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Politieserie (1999). Doodrijder. Voor een bar wordt een oude man met zijn hondje van zijn bromfiets gereden door een onvoorzichtige chauffeur. De bestuurder pleegt vluchtmisdrijf. Raymond en Pasmans ontfermen zich over de arme sukkelaar en het gewonde dier. Britt en Tony hebben een afspraak met onderzoeksrechter Francken, die op zich laat wachten. Dan krijgt Tony een telefoontje van Vanneste.

Vr 12 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Politieserie (1999). Pickpocket. Een internationale bende pickpockets is naar Gent afgezakt en de unit Gauwdiefstallen vraagt het team bij te springen. De mannen hebben zich terdege op deze opdracht voorbereid en trakteren Britt en Tony op een verrassing. Bovendien wil de burgemeester bij het begin van het toeristisch seizoen meer blauw op straat.

Vr 12 oktober 2018 | 15:35 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Politieserie (1999). Slagen en verwondingen. Wanneer Dany De Volder 's nachts thuiskomt, treft hij er de politie en een ambulance. Zijn moeder is door een inbreker zwaar mishandeld. Maar Britt en Tony ontdekken tegenstrijdigheden in het verhaal van de vader en zijn er van overtuigd dat hij het hele inbrekersverhaal heeft verzonnen. Raymond kent de familie en heeft grote twijfels bij de piste die door Britt en Tony wordt gevolgd.

Do 11 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Politieserie (1999). Slagen en verwondingen. Wanneer Dany De Volder 's nachts thuiskomt, treft hij er de politie en een ambulance. Zijn moeder is door een inbreker zwaar mishandeld. Maar Britt en Tony ontdekken tegenstrijdigheden in het verhaal van de vader en zijn er van overtuigd dat hij het hele inbrekersverhaal heeft verzonnen. Raymond kent de familie en heeft grote twijfels bij de piste die door Britt en Tony wordt gevolgd.

Do 11 oktober 2018 | 15:35 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Politieserie (1999). Ooggetuige. In het Citadelpark wordt 's morgens het lijk aangetroffen van een man. Alles wijst erop dat hij 's nachts is vermoord bij een bezoek aan de homoprostitués in het park. Tony leidt het onderzoek want Britt, pas terug uit ziekteverlof, mag van baas Deprez alleen bureauwerk doen. Daar is zij het echter niet mee eens en samen met Tony gaat Britt op zoek naar getuigen.

Wo 10 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Politieserie (1999). Ooggetuige. In het Citadelpark wordt 's morgens het lijk aangetroffen van een man. Alles wijst erop dat hij 's nachts is vermoord bij een bezoek aan de homoprostitués in het park. Tony leidt het onderzoek want Britt, pas terug uit ziekteverlof, mag van baas Deprez alleen bureauwerk doen. Daar is zij het echter niet mee eens en samen met Tony gaat Britt op zoek naar getuigen.

Di 9 oktober 2018 | 15:45 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Politieserie (1999). Sloopwerk. De politie wordt opgevorderd om op last van de eigenaar een kraakpand te ontruimen. Niemand van de flikken is erg opgezet met deze opdracht. Vanneste heeft de leiding en ontdekt tot zijn verbijstering dat zijn zus Merel ook in het pand verschanst zit. Tijdens de ontruiming loopt één en ander grondig fout en het team krijgt ongewenst bezoek van de Dienst Intern Toezicht.

Ma 8 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Politieserie (1999). Sloopwerk. De politie wordt opgevorderd om op last van de eigenaar een kraakpand te ontruimen. Niemand van de flikken is erg opgezet met deze opdracht. Vanneste heeft de leiding en ontdekt tot zijn verbijstering dat zijn zus Merel ook in het pand verschanst zit. Tijdens de ontruiming loopt één en ander grondig fout en het team krijgt ongewenst bezoek van de Dienst Intern Toezicht.

Za 6 oktober 2018 | 16:40 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Politieserie (1999). In dubio. Vanneste en Selattin krijgen een nachtelijke noodoproep: een chauffeur is door een liftster met een mes verwond en beroofd. Beide agenten gaan op zoek naar het meisje. Hun zaak vertoont merkwaardige aanknopingspunten met een vermeende verdwijning die door Britt en Tony wordt onderzocht. Sinds enkele dagen wordt ook het stadhuis met graffiti beklad. Pasmans meldt zich als vrijwilliger om deze vandaal op te sporen. En dus moet ook Raymond mee.

Vr 5 oktober 2018 | 16:55 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Politieserie (1999). Dood spoor. Op zondagochtend wordt in de haven van Gent het lijk aangetroffen van een taxichauffeur. Zijn keel is overgesneden, zijn recette geroofd. Britt en Tony overtuigen onderzoeksrechter Francken de zaak aan hen toe te wijzen en niet aan de Federale politie. De twee vrouwen krijgen 24 uur. Pasmans heeft ook Raymond op zijn vrije dag voor dit onderzoek gemobiliseerd, maar zij krijgen van Deprez een ander 'zwaar' vergrijp toegewezen.

Vr 5 oktober 2018 | 15:35 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Politieserie (1999). Dood spoor. Op zondagochtend wordt in de haven van Gent het lijk aangetroffen van een taxichauffeur. Zijn keel is overgesneden, zijn recette geroofd. Britt en Tony overtuigen onderzoeksrechter Francken de zaak aan hen toe te wijzen en niet aan de Federale politie. De twee vrouwen krijgen 24 uur. Pasmans heeft ook Raymond op zijn vrije dag voor dit onderzoek gemobiliseerd, maar zij krijgen van Deprez een ander 'zwaar' vergrijp toegewezen.

Do 4 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Politieserie (1999). Lopend vuur. Bij een nachtelijke brand in een Turkse pitabar raakt de uitbater zwaargewond. Wanneer er aanwijzingen opduiken van kwaad opzet, staat de hele stad in rep en roer. De druk van politiek, media en publieke opinie op het team van Deprez wordt bijzonder groot.

Wo 3 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Politieserie (1999). Lijfwacht. Britt en Tony onderzoeken de klacht van een vrouw die beweert dat ze door haar ex-vriend wordt gestalkt. Maar Tony is elders met haar gedachten: ze heeft twee kaartjes en een man kunnen versieren voor de openingsavond van het Internationaal Filmfestival.

Di 2 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Politieserie (1999). Partners. Na de zoveelste aanvaring met een mannelijke collega krijgt Tony van baas Deprez een nieuwe partner toegewezen: Britt. Meteen worden beide vrouwen erop uitgestuurd: een scholier is door een auto aangereden en zwaar gewond. De chauffeur heeft vluchtmisdrijf gepleegd.

Do 19 april 2018 | 22:40 Witse, de minireeks

Aflevering 3 - Miniserie: Witse keert terug naar zijn geboortestreek om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewonden worden opengereten. Het duurt niet lang voordat Witse in aanvaring komt met de lokale politie.

Do 19 april 2018 | 21:00 Witse, de minireeks (open audiodescriptie)

19/04/18 - Tv drama, Met audiodescriptie, d.w.z. de mondelinge beschrijving van de tv beelden ten behoeve van blinden en slechtzienden. Witse keert terug naar zijn geboortestreek om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewonden worden opengereten. Het duurt niet lang voordat Witse in aanvaring komt met de lokale politie.

Met audiodescriptie, d.w.z. de mondelinge beschrijving van de tv-beelden ten behoeve van blinden en slechtzienden. Witse keert terug naar zijn geboortestreek om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewonden worden opengereten. Het duurt niet lang voordat Witse in aanvaring komt met de lokale politie.

Wo 18 april 2018 | 22:25 Witse, de minireeks

Aflevering 2 - Miniserie: Witse keert terug naar zijn geboortestreek om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewonden worden opengereten. Het duurt niet lang voordat Witse in aanvaring komt met de lokale politie.

Wo 18 april 2018 | 21:00 Witse, de minireeks (open audiodescriptie)

18/04/18 - Tv drama, Met audiodescriptie, d.w.z. de mondelinge beschrijving van de tv beelden ten behoeve van blinden en slechtzienden. Witse keert terug naar zijn geboortestreek om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewonden worden opengereten. Het duurt niet lang voordat Witse in aanvaring komt met de lokale politie.

Met audiodescriptie, d.w.z. de mondelinge beschrijving van de tv-beelden ten behoeve van blinden en slechtzienden. Witse keert terug naar zijn geboortestreek om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewonden worden opengereten. Het duurt niet lang voordat Witse in aanvaring komt met de lokale politie.

Di 17 april 2018 | 22:40 Witse, de minireeks

Aflevering 1 - Miniserie: Witse keert terug naar zijn geboortestreek om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewonden worden opengereten. Het duurt niet lang voordat hij in aanvaring komt met de lokale politie.

Di 17 april 2018 | 21:00 Witse, de minireeks (open audiodescriptie)

17/04/18 - Tv drama, Met audiodescriptie, d.w.z. de mondelinge beschrijving van de tv beelden ten behoeve van blinden en slechtzienden. Witse keert terug naar zijn geboortestreek om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewonden worden opengereten. Het duurt niet lang voordat Witse in aanvaring komt met de lokale politie.

Met audiodescriptie, d.w.z. de mondelinge beschrijving van de tv-beelden ten behoeve van blinden en slechtzienden. Witse keert terug naar zijn geboortestreek om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewonden worden opengereten. Het duurt niet lang voordat Witse in aanvaring komt met de lokale politie.

Za 14 april 2018 | 08:45 De prinses en de kikker

14/04/18 - Speelfilm, Animatiefilm, gebaseerd op E.D. Bakers boek 'The Frog Princess' en geïnspireerd door het sprookje van de gebroeders Grimm. Vlaamse versie, met de stemmen van Sandrine Van Handenhoven (Tiana), Stan Van Samang (prins Naveen), Eline De Munck (Charlotte La Bouff), An Nelissen (Mama Odie), Hubert Damen (Lawrence) e.a. The French Quarter, in het swingende New Orleans van de jaren 20 en 30. Tiana is een jonge, hardwerkende vrouw met een grote droom: ooit wil ze haar eigen restaurant beginnen. Ze werkt...

Animatiefilm, gebaseerd op E.D. Bakers boek 'The Frog Princess' en geïnspireerd door het sprookje van de gebroeders Grimm. Vlaamse versie, met de stemmen van Sandrine Van Handenhoven (Tiana), Stan Van Samang (prins Naveen), Eline De Munck (Charlotte La Bouff), An Nelissen (Mama Odie), Hubert Damen (Lawrence) e.a. The French Quarter, in het swingende New Orleans van de jaren 20 en 30. Tiana is een jonge, hardwerkende vrouw met een grote droom: ooit wil ze haar eigen restaurant beginnen. Ze werkt keihard en heeft geen tijd om te genieten van het leven, zelfs niet als het Mardi Gras is. Wanneer prins Naveen van Maldonia naar de stad komt, verandert een onbetrouwbare voodoopriester hem in een kikker. De betovering kan alleen doorbroken worden wanneer hij liefdevol gekust wordt door een prinses. Op een gemaskerd bal ziet Naveen de mooie Tiana en - alhoewel zij geen prinses is- overhaalt hij haar om hem te kussen. | IMDb rating: 7.1/10.

Za 10 maart 2018 | 22:00 Witse

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Misdaadserie: In de vlucht: Walter Colpaert ligt dood in zijn duivenkot. Zijn lichaam is doorzeefd met hagel. Op het eerste zicht lijkt het zelfmoord, want de man kampte met ernstige gezondheidsproblemen. Tijdens het onderzoek komt Witse echter te weten dat de strijd om de beste duif bijzonder hard kan zijn. Was de concurrentie jaloers? Of schuilt er meer achter Walters vreemde ziekte?

Za 3 maart 2018 | 22:00 Witse

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Misdaadserie: Prinses Nele: De 17-jarige Nele wordt aangereden op een afgelegen weg. Maar het ongeval is niet de doodsoorzaak: Nele werd vermoord. Witse ontdekt dat de spanningen in het gezin begonnen op te lopen nadat Neles oudere broer terug thuis was komen wonen. Ook de relatie met haar vriend zat in het slop. Was iemand Neles prinsessengedrag beu?

Za 24 februari 2018 | 22:05 Witse

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Misdaadserie: Blauwe droom: Wanneer de 14-jarige Brecht Van Camp op school dood aangetroffen wordt, lijkt het alsof een wurgspelletje 'blauwe droom' fataal is afgelopen. Maar Brecht is vermoord. Witse beseft dat hij de dader pas zal vinden als hij erin slaagt zich in de leefwereld van de jongeren te verplaatsen. Een wereld vol pesterijen, drugs en webcamseks.

Za 17 februari 2018 | 22:00 Witse

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Misdaadserie: Babs: Schepen Vercammen wordt vermoord aangetroffen op een golfterrein. Aan verdachten geen gebrek: een milieuactivist die tegen de geplande uitbreiding was, de voorzitster van de golfclub die door Vercammen opzijgeschoven werd, en dan is er nog Babs De Wulf. Zij is de enige overblijvende concurrente voor het voorzitterschap, die nu vrij spel heeft.

Za 10 februari 2018 | 22:00 Witse

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Misdaadserie: Moederliefde: In een uitgebrand tuinhuis wordt het lijk gevonden van Sven Wouters, een sociaal assistent. Al snel blijkt de brand te zijn aangestoken om de moord op Sven te verdoezelen. Witse zoekt aanknopingspunten op het werk van Sven, een instelling voor recidive jongeren. Of moet het motief dichter bij huis gezocht worden? Of bij een jaloerse ex?

Zo 4 februari 2018 | 00:00 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Op een speelplein worden een aantal volwassenen neergeschoten. Het spoor leidt naar een losgeslagen tienerjongen en wapenfanaat. Wanneer Witse en Tine hem confronteren, slaat hij op de vlucht. Terwijl iedereen naar de jongen op zoek is, komt Witse erachter dat de volwassenen op het speelplein niet zijn eerste slachtoffers waren. | IMDb rating: 7.7/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 3 februari 2018 | 22:00 Witse

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Misdaadserie: Sans-papiers: Langs de weg wordt het lijk van een Senegalees gevonden. Doodsoorzaak: een gebroken nek. Het slachtoffer heeft geen papieren en staat niet geregistreerd als asielzoeker. Toch komt Witse de nabestaanden op het spoor. Het slachtoffer bleek voor een glazenwasser te werken die het niet al te nauw nam met de veiligheidsvoorschriften.

Za 3 februari 2018 | 20:30 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Op een speelplein worden een aantal volwassenen neergeschoten. Het spoor leidt naar een losgeslagen tienerjongen en wapenfanaat. Wanneer Witse en Tine hem confronteren, slaat hij op de vlucht. Terwijl iedereen naar de jongen op zoek is, komt Witse erachter dat de volwassenen op het speelplein niet zijn eerste slachtoffers waren. | IMDb rating: 7.7/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 3 februari 2018 | 20:30 Witse

Op een speelplein worden verschillende mensen neergeschoten. Het spoor leidt naar een losgeslagen tienerjongen. Wanneer Witse en Tine hem confronteren, slaat hij op de vlucht.

Ma 29 januari 2018 | 00:10 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. In het kanaal wordt het lichaam gevonden van Klaas Verbeke. Klaas blijkt een heel gewone man te zijn, met een leuke baan en een gelukkig gezin. Maar wanneer de deurwaarder bij de weduwe van Klaas langs gaat, neemt het onderzoek een verrassende wending. | IMDb rating: 8.4/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 28 januari 2018 | 20:30 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. In het kanaal wordt het lichaam gevonden van Klaas Verbeke. Klaas blijkt een heel gewone man te zijn, met een leuke baan en een gelukkig gezin. Maar wanneer de deurwaarder bij de weduwe van Klaas langs gaat, neemt het onderzoek een verrassende wending. | IMDb rating: 8.4/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 28 januari 2018 | 20:30 Witse

In het kanaal wordt het lichaam gevonden van Klaas Verbeke. Klaas blijkt een heel gewone man te zijn, met een leuke baan en een gelukkig gezin. Maar wanneer de deurwaarder bij de weduwe van Klaas langs gaat, neemt het onderzoek een verrassende wending.

Zo 28 januari 2018 | 00:45 Witse

Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis morfine. Maria was de vrouw van Ward. Nu een dementerende grijsaard, maar ooit de leermeester van Witse op de politieschool.

Za 27 januari 2018 | 22:00 Witse

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Misdaadserie: Tattoo Tim: Tatoeëerder Tim wordt vermoord in zijn eigen zaak. Onmiddellijk wijst een alerte buurman Rutger De Witte, een agressieve klant van Tim, als dader aan. Maar het moordwapen, een skateboard, blijkt eigendom te zijn van Tims neef Dennis. En echtgenote Gwendoline en assistente Kaatje, lijken het voorval wel heel snel te verwerken.

Za 27 januari 2018 | 20:30 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis morfine. Witse heeft een meer dan gewone interesse in deze zaak. Maria was de vrouw van Ward. Nu een dementerende grijsaard, maar ooit de leermeester van Witse op de politieschool. Bovendien: Maria had een wilsverklaring voor euthanasie bij ondraaglijk lijden. | IMDb rating: 8.3/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 27 januari 2018 | 20:30 Witse

Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis morfine. Maria was de vrouw van Ward. Nu een dementerende grijsaard, maar ooit de leermeester van Witse op de politieschool.

Zo 21 januari 2018 | 20:25 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Carla Oostkamp beweert dat advocaat Pascal Segers het slachtoffer werd van een moordcomplot. Hij was een fraudezaak op het spoor waarbij een rechter betrokken was. Witse is geïntrigeerd door de gedrevenheid van Carla. Zeker als hij ontdekt dat de rechter deelnam aan seksfeestjes. De theorie van Carla is opeens niet meer zo vergezocht. | IMDb rating: 8/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 21 januari 2018 | 20:25 Witse

Carla Oostkamp beweert dat advocaat Pascal Segers het slachtoffer werd van een moordcomplot. Witse is geïntrigeerd. Zeker als hij ontdekt dat de rechter deelnam aan seksfeestjes.

Zo 21 januari 2018 | 01:10 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Witse zoekt het verband tussen de slachtoffers van Pieter Verbuere: een maffiosi, een psychiater en een travestiet. | IMDb rating: 8.2/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 20 januari 2018 | 20:30 Witse

Witse zoekt het verband tussen de slachtoffers van Pieter Verbuere: een maffioso, een psychiater en een travestiet.

Zo 14 januari 2018 | 20:30 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Mario Delargo wordt vermoord met een plastic zak. In de zak zit een speelkaart: klaver tien. Een afrekening binnen het maffiamilieu? Het onderzoek richt zich op de voortvluchtige Pieter Verbuere. Een tweede slachtoffer valt. En een derde. Witse beseft dat Verbuere een reeks van vijf maakt: tien, boer, dame, heer en aas. | IMDb rating: 8.2/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 14 januari 2018 | 00:40 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Walter Colpaert ligt dood in z'n duivenkot. Z'n lichaam is doorzeefd met hagel. Op het eerste zicht lijkt het zelfmoord: de man had ernstige gezondheidsproblemen. Maar tijdens het onderzoek leert Witse dat de strijd om de beste duif bijzonder hard kan zijn. Was de concurrentie jaloers? Of schuilt er meer achter Walter z'n vreemde ziekte? | IMDb rating: 8.5/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 13 januari 2018 | 20:30 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Walter Colpaert ligt dood in z'n duivenkot. Z'n lichaam is doorzeefd met hagel. Op het eerste zicht lijkt het zelfmoord: de man had ernstige gezondheidsproblemen. Maar tijdens het onderzoek leert Witse dat de strijd om de beste duif bijzonder hard kan zijn. Was de concurrentie jaloers? Of schuilt er meer achter Walter z'n vreemde ziekte? | IMDb rating: 8.5/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 13 januari 2018 | 20:30 Witse

Walter Colpaert ligt dood in z'n duiventil. Het lijkt zelfmoord maar tijdens het onderzoek merkt Witse al snel dat de strijd om de beste duif bijzonder hard kan zijn. Was de concurrentie jaloers?

Ma 8 januari 2018 | 00:15 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. De 17-jarige Nele wordt aangereden op een afgelegen weg. Maar het ongeval is niet de doodsoorzaak: Nele werd vermoord. Witse ontdekt dat de spanningen in het gezin begonnen op te lopen nadat Neles oudere broer weer thuis was komen wonen. Ook de relatie met haar vriend zat in het slop. Was iemand Neles prinsessengedrag beu? | IMDb rating: 8.2/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 7 januari 2018 | 20:30 Witse

Walter Colpaert ligt dood in z'n duiventil. Het lijkt zelfmoord maar tijdens het onderzoek merkt Witse al snel dat de strijd om de beste duif bijzonder hard kan zijn. Was de concurrentie jaloers?

Zo 7 januari 2018 | 20:30 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. De 17-jarige Nele wordt aangereden op een afgelegen weg. Maar het ongeval is niet de doodsoorzaak: Nele werd vermoord. Witse ontdekt dat de spanningen in het gezin begonnen op te lopen nadat Neles oudere broer weer thuis was komen wonen. Ook de relatie met haar vriend zat in het slop. Was iemand Neles prinsessengedrag beu? | IMDb rating: 8.2/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 7 januari 2018 | 00:50 Witse

Als Brecht van Camp op school dood aangetroffen wordt, lijkt het alsof een wurgspelletje "blauwe droom" fataal is afgelopen. Maar Witse komt terecht in een wereld van pesterijen, drugs en webcamseks.

Za 6 januari 2018 | 20:30 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Wanneer de 14-jarige Brecht Van Camp op school dood aangetroffen wordt, lijkt het alsof het wurgingsspelletje 'blauwe droom' fataal is afgelopen. Maar Brecht is vermoord. Witse beseft dat hij de dader pas zal vinden als hij erin slaagt zich in de leefwereld van de jongeren te verplaatsen. Een wereld vol pesterijen, drugs en webcamseks. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 6 januari 2018 | 20:30 Witse

Nele wordt aangereden op een afgelegen weg. Maar het ongeval is niet de doodsoorzaak: Nele werd vermoord. Witse en zijn team gaan op onderzoek.

Zo 31 december 2017 | 20:30 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Wanneer de 14-jarige Brecht Van Camp op school dood aangetroffen wordt, lijkt het alsof het wurgingsspelletje 'blauwe droom' fataal is afgelopen. Maar Brecht is vermoord. Witse beseft dat hij de dader pas zal vinden als hij erin slaagt zich in de leefwereld van de jongeren te verplaatsen. Een wereld vol pesterijen, drugs en webcamseks. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 30 december 2017 | 20:30 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Schepen Vercammen wordt vermoord aangetroffen op een golfterrein. Aan verdachten geen gebrek. Een milieuactivist die tegen de geplande uitbreiding was. De voorzitster van de golfclub die door Vercammen opzij geschoven werd. En Babs De Wulf, de enige overblijvende concurrente voor het voorzitterschap, die nu vrij spel heeft. | IMDb rating: 8/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 30 december 2017 | 20:30 Witse

Schepen Vercammen wordt vermoord aangetroffen op een golfterrein. Aan verdachten geen gebrek.Een milieuactivist die tegen de geplande uitbreiding was. De voorzitster van de golfclub die door Vercammen opzijgeschoven werd. En Babs De Wulf, de enige overblijvende concurrente voor het voorzitterschap, die nu vrij spel heeft...

Ma 25 december 2017 | 01:10 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. In een uitgebrand tuinhuis wordt het lijk gevonden van Sven Wouters, een sociaal assistent. Al snel blijkt de brand te zijn aangestoken om de moord op Sven te verdoezelen. Witse zoekt aanknopingspunten op het werk van Sven, een instelling voor recidive jongeren. Of moet het motief dichter bij huis gezocht worden? Of bij een jaloerse ex? | IMDb rating: 8/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 24 december 2017 | 20:25 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. In een uitgebrand tuinhuis wordt het lijk gevonden van Sven Wouters, een sociaal assistent. Al snel blijkt de brand te zijn aangestoken om de moord op Sven te verdoezelen. Witse zoekt aanknopingspunten op het werk van Sven, een instelling voor recidive jongeren. Of moet het motief dichter bij huis gezocht worden? Of bij een jaloerse ex? | IMDb rating: 8/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 24 december 2017 | 20:25 Witse

In een uitgebrand tuinhuis wordt het lijk gevonden van Sven Wouters. Al snel blijkt de brand te zijn aangestoken om de moord op Sven te verdoezelen.

Za 23 december 2017 | 20:30 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Langs de weg wordt het lijk van een Senegalees gevonden. Doodsoorzaak: een gebroken nek. Het slachtoffer heeft geen papieren en staat niet geregistreerd als asielzoeker. Toch komt Witse de nabestaanden op het spoor. Het slachtoffer bleek voor een glazenwasser te werken die het niet al te nauw nam met de veiligheidsvoorschriften. | IMDb rating: 8/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 23 december 2017 | 20:30 Witse

Langs de weg wordt het lijk van een Senegalees gevonden. Het slachtoffer heeft geen papieren en staat ook niet geregistreerd als asielzoeker. Toch komt Witse de nabestaanden op het spoor. Het slachtoffer bleek voor een glazenwasser te werken die het niet al te nauw nam met de veiligheidsvoorschriften...

Zo 17 december 2017 | 20:30 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Tatoeëerder Tim wordt vermoord in zijn eigen zaak. Onmiddellijk wijst een alerte buurman Rutger De Witte als dader aan, een agressieve klant van Tim. Maar het moordwapen, een skateboard, blijkt eigendom te zijn van Tims neef Dennis. En echtgenote Gwendoline en assistente Kaatje, lijken het voorval wel heel snel te verwerken. | IMDb rating: 7.6/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 17 december 2017 | 20:30 Witse

Tatoeëerder Tim wordt vermoord gevonden. Er zijn veel verdachten: Tims neef Dennis, echtgenote Gwendoline en assistente Kaatje, ook Rutger, een klant waar Tim vlak voor zijn dood ruzie mee kreeg.

Za 16 december 2017 | 20:30 Witse

Bij een aanslag in een ziekenhuis vallen twee slachtoffers, allebei gynaecologen. Alles wijst erop dat Steven Daelemans, de ex van Fanny Jacobs die vermoord werd en in het ziekenhuis werkte als laborante, de dader is. Maar Witse ontdekt dat er meer aan de hand is. De aanslag op de gynaecologen en de moord op Fanny Jacobs zijn een bewuste strategie om een veel grotere zaak toe te dekken.

Za 16 december 2017 | 20:30 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Bij een aanslag in een ziekenhuis vallen twee slachtoffers, allebei gynaecologen. Alles wijst erop dat Steven Daelemans, de ex van Fanny Jacobs die vermoord werd en in het ziekenhuis werkte als laborante, de dader is. Maar Witse ontdekt dat er meer aan de hand is. De aanslag op de gynaecologen en de moord op Fanny Jacobs zijn een bewuste strategie om een veel grotere zaak toe te dekken. | IMDb rating: 8.4/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 10 december 2017 | 21:20 Witse

Misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. In een woning wordt het lijk gevonden van Fanny Jacobs, een jonge laborante. Ze was zwanger van haar tweede kind. Haar ex-man is echter onvruchtbaar, wat de vraag doet rijzen wie de vader van haar twee kinderen is. Witse ontdekt dat Fanny zwanger werd door kunstmatige inseminatie. Het onderzoek leidt naar het ziekenhuis waar zij behandeld werd, en dat maakt een aantal gereputeerde artsen erg zenuwachtig. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 10 december 2017 | 21:20 Witse

In een woning wordt het lijk gevonden van Fanny Jacobs, een jonge laborante. Ze was zwanger van haar tweede kind. Haar ex-man is echter onvruchtbaar, wat de vraag doet rijzen wie de vader van haar twee kinderen is. Witse ontdekt dat Fanny zwanger werd door kunstmatige inseminatie. Het onderzoek leidt naar het ziekenhuis waar zij behandeld werd, en dat maakt een aantal gereputeerde artsen erg zenuwachtig.

Zo 10 december 2017 | 01:20 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Tijdens een begrafenis wordt een lijk ontdekt op een kerkhof. De echtgenote en de schoonmoeder van het slachtoffer bevinden zich onder de rouwenden, maar niemand blijkt veel over de man te weten. Hij reisde veel voor het werk en wanneer hij thuis was, zonderde hij zich af. Zijn vrouw berust in de dood van haar echtgenoot en wordt daarbij gesteund door haar moeder en haar vriendin. Tot er in haar huis een kluis ontdekt wordt met een verrassende inhoud. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 9 december 2017 | 21:20 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Tijdens een begrafenis wordt een lijk ontdekt op een kerkhof. De echtgenote en de schoonmoeder van het slachtoffer bevinden zich onder de rouwenden, maar niemand blijkt veel over de man te weten. Hij reisde veel voor het werk en wanneer hij thuis was, zonderde hij zich af. Zijn vrouw berust in de dood van haar echtgenoot en wordt daarbij gesteund door haar moeder en haar vriendin. Tot er in haar huis een kluis ontdekt wordt met een verrassende inhoud. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 9 december 2017 | 21:20 Witse

Tijdens een begrafenis wordt een lijk ontdekt op een kerkhof. De echtgenote en de schoonmoeder van het slachtoffer bevinden zich onder de rouwenden, maar niemand blijkt veel over de man te weten. Hij reisde veel voor het werk en wanneer hij thuis was, zonderde hij zich af. Zijn vrouw berust in de dood van haar echtgenoot en wordt daarbij gesteund door haar moeder en haar vriendin. Tot er in haar huis een kluis ontdekt wordt met een verrassende inhoud.

Zo 3 december 2017 | 21:20 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Midden in de velden wordt een verlaten touringcar gevonden. Achter het stuur zit de dode Ewout Staelens. De jonge buschauffeur werd met messteken om het leven gebracht. Terwijl Witse onderzoekt wie als laatste passagier op de bus zat, ontdekt hij dat Ewout plannen had om uit het leven te stappen. Het verleden van de jongen werpt een heel nieuw licht op de zaak. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 3 december 2017 | 21:20 Witse

Midden in de velden wordt een verlaten touringcar gevonden. Achter het stuur zit de dode Ewout Staelens. De jonge buschauffeur werd met messteken om het leven gebracht. Terwijl Witse onderzoekt wie als laatste passagier op de bus zat, ontdekt hij dat Ewout plannen had om uit het leven te stappen. Het verleden van de jongen werpt een heel nieuw licht op de zaak.

Za 2 december 2017 | 21:20 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Wanneer Louis Selleslags dood wordt aangetroffen in zijn frituur, wijst alles op zelfmoord. Maar als Witse dieper graaft, stuit hij op ontwrichte gezinnen, familievetes en gefnuikte ambities. De zonen van Louis proberen al hun hele leven lang uit de schaduw van hun vader te treden. Een schaduw waar ook de concurrenten niet aan ontsnappen. Zeker Pieter Goeman niet. Hij aasde al jaren op de frituur van Louis. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 2 december 2017 | 21:20 Witse

Wanneer Louis Selleslags dood wordt aangetroffen in zijn snack bar, wijst alles op zelfmoord. Maar als Witse dieper graaft, stuit hij op ontwrichte gezinnen, familievetes en gefnuikte ambities. De zonen van Louis proberen al hun hele leven lang uit de schaduw van hun vader te treden. Een schaduw waar ook de concurrenten niet aan ontsnappen.

Ma 27 november 2017 | 00:00 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Hector, een getalenteerd tangodanser en de eigenaar van een dansschool, wordt vermoord op de ochtend van zijn verjaardag. Op zijn gsm staat een geheimzinnige boodschap. Verschillende van zijn collega's en leerlingen van de dansschool blijken een motief te hebben om hem te vermoorden. Niet in het minst omdat ze, al dan niet in het geheim, verliefd op hem waren. Cherchez la femme dus. Of is er meer aan de hand? | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 26 november 2017 | 21:20 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Hector, een getalenteerd tangodanser en de eigenaar van een dansschool, wordt vermoord op de ochtend van zijn verjaardag. Op zijn gsm staat een geheimzinnige boodschap. Verschillende van zijn collega's en leerlingen van de dansschool blijken een motief te hebben om hem te vermoorden. Niet in het minst omdat ze, al dan niet in het geheim, verliefd op hem waren. Cherchez la femme dus. Of is er meer aan de hand? | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 26 november 2017 | 21:20 Witse

Hector, een getalenteerd tangodanser en de eigenaar van een dansschool, wordt vermoord op de ochtend van zijn verjaardag. Op zijn gsm staat een geheimzinnige boodschap. Verschillende van zijn collega's en leerlingen van de dansschool blijken een motief te hebben om hem te vermoorden. Niet in het minst omdat ze, al dan niet in het geheim, verliefd op hem waren. Cherchez la femme dus. Of is er meer aan de hand?

Zo 26 november 2017 | 00:00 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. De 24-jarige Tom Kempeneers liet iedereen in zijn omgeving geloven dat hij van de drugs af was. Toch is niemand verbaasd wanneer hij dood in zijn flat wordt aangetroffen en de doodsoorzaak een overdosis heroïne blijkt. Het is wetsdokter Stef die Witse aan het twijfelen brengt. Er is immers geen knelband naast het lijk gevonden. Iemand heeft dus bewust sporen gewist. Dat is genoeg voor Witse om zich in de zaak vast te bijten. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 25 november 2017 | 21:20 Witse

De 24-jarige Tom Kempeneers liet iedereen in zijn omgeving geloven dat hij van de drugs af was. Toch is niemand verbaasd wanneer hij dood in zijn flat wordt aangetroffen en de doodsoorzaak een overdosis heroïne blijkt. Het is wetsdokter Stef die Witse aan het twijfelen brengt. Er is immers geen knelband naast het lijk gevonden. Iemand heeft dus bewust sporen gewist. Dat is genoeg voor Witse om zich in de zaak vast te bijten...

Za 25 november 2017 | 21:20 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. De 24-jarige Tom Kempeneers liet iedereen in zijn omgeving geloven dat hij van de drugs af was. Toch is niemand verbaasd wanneer hij dood in zijn flat wordt aangetroffen en de doodsoorzaak een overdosis heroïne blijkt. Het is wetsdokter Stef die Witse aan het twijfelen brengt. Er is immers geen knelband naast het lijk gevonden. Iemand heeft dus bewust sporen gewist. Dat is genoeg voor Witse om zich in de zaak vast te bijten. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Ma 20 november 2017 | 00:00 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Het lijk van Mike De Naeyer wordt uit het kanaal gevist. Het team komt al snel te weten dat Mike veel vijanden had in het bedrijf waar hij werkte. Iedereen wist dat hij een pestkop was die zijn collega's hard aanpakte. Het team weet echter niet wat de grootste opdracht is: de moordenaar vinden of hun chef intomen. Witse neemt zijn revalidatie absoluut niet ernstig en probeert het onderzoek naar zich toe te trekken. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 19 november 2017 | 21:20 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Het lijk van Mike De Naeyer wordt uit het kanaal gevist. Het team komt al snel te weten dat Mike veel vijanden had in het bedrijf waar hij werkte. Iedereen wist dat hij een pestkop was die zijn collega's hard aanpakte. Het team weet echter niet wat de grootste opdracht is: de moordenaar vinden of hun chef intomen. Witse neemt zijn revalidatie absoluut niet ernstig en probeert het onderzoek naar zich toe te trekken. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 19 november 2017 | 21:15 Witse

Het lijk van Mike De Naeyer wordt uit het kanaal gevist. Het team komt al snel te weten dat Mike veel vijanden had in het bedrijf waar hij werkte. Iedereen wist dat hij een pestkop was die zijn collega's hard aanpakte. Het team weet echter niet wat de grootste opdracht is: de moordenaar vinden of hun chef intomen. Witse neemt zijn revalidatie absoluut niet ernstig en probeert het onderzoek naar zich toe te trekken.

Zo 19 november 2017 | 00:00 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Hij is een intrigerende en tegelijk charmante persoonlijkheid: melancholicus, romanticus die onveranderlijk zichzelf relativeert door 'n kwinkslag. Witses hart bezwijkt onder zijn chaotische levensstijl. Terwijl hun chef voor zijn leven vecht, wordt het team geconfronteerd met de moord op topzwemmer Sven De Pril. Verdachten zijn er in overvloed. De opmars van het jonge rastalent riep veel afgunst op. Tine, Van Deun en Dams komen terecht in een kluwen van ambitie, jaloezie en doping. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 18 november 2017 | 21:20 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Hij is een intrigerende en tegelijk charmante persoonlijkheid: melancholicus, romanticus die onveranderlijk zichzelf relativeert door 'n kwinkslag. Witses hart bezwijkt onder zijn chaotische levensstijl. Terwijl hun chef voor zijn leven vecht, wordt het team geconfronteerd met de moord op topzwemmer Sven De Pril. Verdachten zijn er in overvloed. De opmars van het jonge rastalent riep veel afgunst op. Tine, Van Deun en Dams komen terecht in een kluwen van ambitie, jaloezie en doping. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 18 november 2017 | 21:20 Witse

Witses hart bezwijkt onder zijn chaotische levensstijl. Terwijl hun chef voor zijn leven vecht, wordt het team geconfronteerd met de moord op topzwemmer Sven De Pril. Verdachten zijn er in overvloed. De opmars van het jonge rastalent riep veel afgunst op. Tine, Van Deun en Dams komen terecht in een kluwen van ambitie, jaloezie en doping.

Ma 13 november 2017 | 00:10 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. In de struiken bij een middelbare school wordt een babylijkje gevonden, gedumpt in een plastic zak. Alles wijst op een ongewenste zwangerschap en een illegale abortus. Wanneer Witse de tienermoeder op het spoor komt, blijkt vooral haar omgeving het moeilijk te hebben met wat er is gebeurd. De ouders van het meisje hebben immers een heel specifieke levensstijl. Die dreigt nu voor een tweede slachtoffer te zorgen.

Zo 12 november 2017 | 21:20 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. In de struiken bij een middelbare school wordt een babylijkje gevonden, gedumpt in een plastic zak. Alles wijst op een ongewenste zwangerschap en een illegale abortus. Wanneer Witse de tienermoeder op het spoor komt, blijkt vooral haar omgeving het moeilijk te hebben met wat er is gebeurd. De ouders van het meisje hebben immers een heel specifieke levensstijl. Die dreigt nu voor een tweede slachtoffer te zorgen.

Zo 12 november 2017 | 21:20 Witse

In de struiken bij een middelbare school wordt het lijkje van een baby gevonden, gedumpt in een plastic zak. Alles wijst op een ongewenste zwangerschap en een illegale abortus. Wanneer Witse de tienermoeder op het spoor komt, blijkt vooral haar omgeving het moeilijk te hebben met wat er is gebeurd. De ouders van het meisje hebben immers een heel specifieke levensstijl die voor een tweede slachtoffer dreigt te zorgen.

Za 11 november 2017 | 21:20 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Liesbeth Christiaens wordt 's nachts vermoord in haar woning. Witse gaat op onderzoek in de gevangenis waar Liesbeth werkte. Hij praat er met haar vriend en collega Richard Van Acker, en vermoedt dat Liesbeth hem bedroog. Richard is echter niet de enige verdachte. Bij Liesbeth worden sporen gevonden van Lars De Waele, een ex-gedetineerde die pas op vrije voeten is. Hem arresteren blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 11 november 2017 | 21:20 Witse

Liesbeth Christiaens wordt 's nachts vermoord in haar woning. Witse gaat op onderzoek in de gevangenis waar Liesbeth werkte. Hij praat er met haar vriend en collega Richard Van Acker, en vermoedt dat Liesbeth hem bedroog. Richard is echter niet de enige verdachte: bij Liesbeth worden sporen gevonden van Lars De Waele, een ex-gedetineerde die pas op vrije voeten is. Hem arresteren blijkt makkelijker gezegd dan gedaan...

Ma 6 november 2017 | 00:00 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Roel Haegemans, een informant van de financiële recherche, wordt vermoord. Bij het onderzoek komt Witse een grootschalige vastgoedfraude met vertakkingen tot in de hoogste politieke regionen op het spoor. Maar hij botst op een muur van stilzwijgen. Het lijkt onmogelijk om een verdachte met politieke onschendbaarheid het vuur aan de schenen te leggen. Hoeveel moet hij door de vingers zien in naam van het 'algemeen belang'? | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 5 november 2017 | 21:20 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Roel Haegemans, een informant van de financiële recherche, wordt vermoord. Bij het onderzoek komt Witse een grootschalige vastgoedfraude met vertakkingen tot in de hoogste politieke regionen op het spoor. Maar hij botst op een muur van stilzwijgen. Het lijkt onmogelijk om een verdachte met politieke onschendbaarheid het vuur aan de schenen te leggen. Hoeveel moet hij door de vingers zien in naam van het 'algemeen belang'? | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 5 november 2017 | 21:20 Witse

Roel Haegemans, een informant van de financiële recherche, wordt vermoord. Bij het onderzoek komt Witse een grootschalige vastgoedfraude met vertakkingen tot in de hoogste politieke regionen op het spoor. Maar hij botst op een muur van stilzwijgen. Het lijkt onmogelijk om een verdachte met politieke onschendbaarheid het vuur aan de schenen te leggen. Hoeveel moet hij door de vingers zien in naam van het 'algemeen belang'?

Zo 5 november 2017 | 00:15 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Een motorrijder crasht op een verlaten weg. Wat eerst een ongeval met vluchtmisdrijf lijkt, blijkt al snel uit te draaien op een moordzaak. Witse vermoedt dat het vastgoedproject Halle 2020 er iets mee te maken heeft. Wanneer zijn onderzoek een informant van de financiële recherche dreigt te ontmaskeren, krijgt hij niet alleen zware tegenkanting vanuit eigen rangen. Ook de politiek gaat zich met de zaak bemoeien. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 4 november 2017 | 21:20 Witse

Een motorrijder crasht op een verlaten weg. Wat eerst een ongeval met vluchtmisdrijf lijkt, blijkt al snel uit te draaien op een moordzaak. Witse heeft het vermoeden dat het vastgoedproject Halle 2020 er iets mee te maken heeft.

Za 4 november 2017 | 21:20 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Een motorrijder crasht op een verlaten weg. Wat eerst een ongeval met vluchtmisdrijf lijkt, blijkt al snel uit te draaien op een moordzaak. Witse vermoedt dat het vastgoedproject Halle 2020 er iets mee te maken heeft. Wanneer zijn onderzoek een informant van de financiële recherche dreigt te ontmaskeren, krijgt hij niet alleen zware tegenkanting vanuit eigen rangen. Ook de politiek gaat zich met de zaak bemoeien. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Zo 27 augustus 2017 | 20:50 Witse, de film IMDb: 6.1

27/08/17 - IMDB * 6.1 - Misdaadthriller, Belgische misdaadthriller. Witse was negen jaar lang hét kijkcijferkanon van de VRT op zondagavond, en is een van de best bekeken programma’s ooit in Vlaanderen, met gemiddeld meer dan 1,6 miljoen kijkers per aflevering. Ook in Nederland bleek de serie een waar succes met week na week ruim een miljoen kijkers. W. (Witse – De Film) is het slotstuk van een fenomeen, met een afscheid in stijl voor Hubert Damen als de iconische norse commissaris, en uitstekende bijrollen van Wim Opbrouck, Katelijne...

Belgische misdaadthriller. Witse was negen jaar lang hét kijkcijferkanon van de VRT op zondagavond, en is een van de best bekeken programma’s ooit in Vlaanderen, met gemiddeld meer dan 1,6 miljoen kijkers per aflevering. Ook in Nederland bleek de serie een waar succes met week na week ruim een miljoen kijkers. W. (Witse – De Film) is het slotstuk van een fenomeen, met een afscheid in stijl voor Hubert Damen als de iconische norse commissaris, en uitstekende bijrollen van Wim Opbrouck, Katelijne Verbeke en Mathijs Scheepers. Na zijn pensioen keert Witse terug naar zijn geboortestreek in West-Vlaanderen om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewonden worden opengereten, en terwijl Witse op zoek gaat naar de sadistische moordenaar, die mogelijk meerdere slachtoffers heeft gemaakt, ontdekt hij een doofpotoperatie. Het duurt niet lang voordat Witse in aanvaring komt met de lokale politie.

Vr 30 juni 2017 | 21:15 Witse

Op een speelplein worden verschillende mensen neergeschoten. Het spoor leidt naar een losgeslagen tienerjongen. Wanneer Witse en Tine hem confronteren, slaat hij op de vlucht.

Vr 30 juni 2017 | 20:30 Witse

In het kanaal wordt het lichaam gevonden van Klaas Verbeke. Klaas bleek een heel gewone man te zijn, met een toffe job en een gelukkig gezin. Ook de ruzie met z'n collega Manu lijkt aanvankelijk onbeduidend. Maar wanneer er bij Klaas' weduwe een deurwaarder aanbelt, neemt het onderzoek een verrassende wending.

Vr 23 juni 2017 | 21:25 Witse

In het kanaal wordt het lichaam gevonden van Klaas Verbeke. Klaas blijkt een heel gewone man te zijn, met een leuke baan en een gelukkig gezin. Maar wanneer de deurwaarder bij de weduwe van Klaas langs gaat, neemt het onderzoek een verrassende wending.

Vr 23 juni 2017 | 20:31 Witse

Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis morfine. Witse heeft een meer dan gewone interesse in deze zaak. Maria was de vrouw van Ward, nu een dementerende grijsaard, maar ooit Witses leermeester op de politieschool. Bovendien had Maria een wilsverklaring voor euthanasie bij ondraaglijk lijden.

Za 17 juni 2017 | 01:20 Witse

Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis morfine. Maria was de vrouw van Ward. Nu een dementerende grijsaard, maar ooit de leermeester van Witse op de politieschool.

Vr 16 juni 2017 | 21:20 Witse

Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis morfine. Maria was de vrouw van Ward. Nu een dementerende grijsaard, maar ooit de leermeester van Witse op de politieschool.

Vr 16 juni 2017 | 20:30 Witse

Carla Oostkamp beweert dat advocaat Pascal Segers het slachtoffer werd van een moordcomplot. Hij was een fraudezaak op het spoor waarbij een rechter betrokken was. Witse is geïntrigeerd door de gedrevenheid van Carla. Zeker als hij ontdekt dat de rechter deelnam aan seksfeestjes. De theorie van Carla is opeens niet meer zo vergezocht.

Za 10 juni 2017 | 01:10 Witse

Carla Oostkamp beweert dat advocaat Pascal Segers het slachtoffer werd van een moordcomplot. Witse is geïntrigeerd. Zeker als hij ontdekt dat de rechter deelnam aan seksfeestjes.

Vr 9 juni 2017 | 21:10 Witse

Carla Oostkamp beweert dat advocaat Pascal Segers het slachtoffer werd van een moordcomplot. Witse is geïntrigeerd. Zeker als hij ontdekt dat de rechter deelnam aan seksfeestjes.

Vr 9 juni 2017 | 20:31 Witse

Witse zoekt het verband tussen de slachtoffers van Pieter Verbuere: een maffioso, een psychiater en een travestiet. De speelkaarten lijken op speelschulden te wijzen, maar Pieter Verbuere is geen pokerspeler. Zijn vierde slachtoffer - de heer - etaleert Pieter thuis bij zijn vader Walter. De cirkel is rond. Witse vermoedt dat Walter de aas is.

Za 3 juni 2017 | 01:35 Witse

Witse zoekt het verband tussen de slachtoffers van Pieter Verbuere: een maffiosi, een psychiater en een travestiet.

Vr 2 juni 2017 | 21:20 Witse

Witse zoekt het verband tussen de slachtoffers van Pieter Verbuere: een maffiosi, een psychiater en een travestiet.

Vr 2 juni 2017 | 20:31 Witse

Mario Delargo wordt verstikt met een plastic zak. In de zak zit een speelkaart: klaveren tien. Een afrekening binnen het maffiamilieu? Het onderzoek spitst zich toe op de voortvluchtige Pieter Verbuere. Een tweede slachtoffer valt. En een derde. Witse beseft dat Verbuere een reeks van vijf maakt: tien, boer, dame, heer en aas.

Vr 26 mei 2017 | 21:20 Witse

Mario Delargo wordt vermoord met een plastic zak. In de zak zit een speelkaart: klaver tien. Het onderzoek richt zich op de voortvluchtige Pieter Verbuere.

Vr 26 mei 2017 | 20:30 Witse

Walter Colpaert ligt dood in zijn duivenkot. Zijn lichaam is doorzeefd met hagel. Op het eerste zicht lijkt het zelfmoord, want de man kampte met ernstige gezondheidsproblemen. Tijdens het onderzoek komt Witse echter te weten dat de strijd om de beste duif bijzonder hard kan zijn. Was de concurrentie jaloers? Of schuilt er meer achter Walters vreemde ziekte?

Vr 19 mei 2017 | 21:15 Witse

Walter Colpaert ligt dood in z'n duiventil. Het lijkt zelfmoord maar tijdens het onderzoek merkt Witse al snel dat de strijd om de beste duif bijzonder hard kan zijn. Was de concurrentie jaloers?

Vr 19 mei 2017 | 20:30 Witse

De 17-jarige Nele wordt aangereden op een afgelegen weg. Maar het ongeval is niet de doodsoorzaak: Nele werd vermoord. Witse ontdekt dat de spanningen in het gezin begonnen op te lopen nadat Neles oudere broer terug thuis was komen wonen. Ook de relatie met haar vriend zat in het slop. Was iemand Neles prinsessengedrag beu?

Vr 12 mei 2017 | 21:20 Witse

Walter Colpaert ligt dood in z'n duiventil. Het lijkt zelfmoord maar tijdens het onderzoek merkt Witse al snel dat de strijd om de beste duif bijzonder hard kan zijn. Was de concurrentie jaloers?

Vr 12 mei 2017 | 20:30 Witse

Wanneer de 14-jarige Brecht Van Camp op school dood aangetroffen wordt, lijkt het alsof een wurgspelletje 'blauwe droom' fataal is afgelopen. Maar Brecht is vermoord. Witse beseft dat hij de dader pas zal vinden als hij erin slaagt zich in de leefwereld van de jongeren te verplaatsen. Een wereld vol pesterijen, drugs en webcamseks.

Vr 28 februari 2014 | 20:30 Commissaris Witse

Vlaamse misdaadreeks rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche. 'De Icarus (1). (12/13)' Marie Vandecasteele, de dochter van een rijke manegehouder, is een zeer getalenteerde amazone. Ze is nog maar twee selectiewedstrijden verwijderd van het Europees kampioenschap voor junioren. Haar grootste concurrente is Veerle Dingemans, die van haar vader Rob, een werknemer van de manege, een spartaans trainingsschema opgelegd kreeg.

Vr 31 januari 2014 | 20:30 Commissaris Witse

Vlaamse misdaadreeks rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche. 'Blind vertrouwen. (8/13)' Een bibliothecaresse wordt na haar uren vermoord in de stadsbibliotheek. De enige getuige is Bram, een blinde jongen aan wie ze bijles gaf. Sam en Witse proberen Bram zover te brengen dat hij zich waardevolle elementen kan herinneren die naar de dader kunnen leiden. Maar de dader komt te weten dat Bram aanwezig was tijdens de moord.

Vr 3 januari 2014 | 20:30 Witse

Aflevering: Terminaal Een maniakale killer pleegt meerdere bloederige moorden op één dag. Witse en zijn team moeten de man zien te vinden en tegen te houden, maar tussen zijn slachtoffers is er blijkbaar geen enkel verband. Zullen zij erin slagen om de moordenaars te vatten vooraleer er nog meerdere slachtoffers vallen.

Vr 20 december 2013 | 20:30 Witse

Aflevering: Mr. Cash Een rijke notaris wordt dood teruggevonden, gestikt in een mondvol geld. Witse sluit vriendschap met de tuinman van de notaris en ontdekt via hem dat de notaris een liederlijk leven leidde dat hem veel vijanden opleverde. Bovendien wordt een schriftje gevonden met ingewikkelde gecodeerde boodschappen. Ligt daar de oplossing van de moordzaak in besloten?

Vr 6 december 2013 | 20:30 Witse

Misdaadserie met Hubert Damen, Wouter Hendrickx, Els Olaerts en anderen. Afl.: Het meisje. Op een bouwwerf wordt een dode jongeman teruggevonden. Het blijkt een illegale asielzoeker uit Moldavie te zijn. Witse vindt zijn 10-jarig zusje terug. Het onderzoek leidt naar werkgevers die het niet nauw nemen met de sociale wetgeving en een diplomaat die in onfrisse zaakjes betrokken lijkt te zijn... Kijkwijzer indicatie: let op met kinderen tot 9 jaar, programma bevat angst en grof taalgebruik.

Vr 22 november 2013 | 20:30 Witse

Aflevering: Soirée Privée (2) Witse en zijn team zetten hardnekkig hun onderzoek voort. Alles blijkt verband te houden met een meer dan twintig jaar oude moord, waarbij de moeder van het vermoorde meisje om het leven kwam. Dams gaat op zoek naar de enige getuige, maar de tegenstander ligt op de loer...

Vr 15 november 2013 | 20:30 Witse

Aflevering: Soirée Privée (1) Het lijk van een jonge vrouw wordt gevonden in de Halse bossen en bijna tegelijkertijd ontdekt men dat de vroegere overste van Van Deun dezelfde nacht werd vermoord. Witse en zijn team bijten zich vast in beide zaken, maar Van Deun begint zich zeer vreemd te gedragen. Is hij op enige wijze betrokken bij de zaak?

Vr 1 november 2013 | 20:30 Witse

Aflevering: Hudo Op een scoutskamp wordt de jonge Tatiana gewurgd teruggevonden. Tatiana was een knap meisje dat een relatie had met de stoere, agressieve Wout. Ze werd bemind door de schuchtere leider Ludo. Wanneer blijkt dat Tatiana hem constant pestte en vernederde, is Ludo een duidelijke verdachte. Maar ook haar moeder, een alcoholische vrouw met een turbulent liefdesleven, komt in aanmerking. Wanneer Ludo op de vlucht slaat en later door Wout vermoord wordt, nadat hij volgens Wout bekende dat hij Tatiana had gewurgd, lijkt de zaak opgelost. Maar een detail op de foto’s genomen door scoutsleidster Bernadette brengen Witse op het spoor van de ware dader.

Vr 11 oktober 2013 | 20:30 Witse

Misdaadserie met Hubert Damen, Wouter Hendrickx, Els Olaerts en anderen. Afl.: De bejaarde man. Witse ligt nog steeds in het ziekenhuis en Van Deun leidt het onderzoek naar de moord op een bejaarde man. Sam blijft echter aan Witse rapporteren en vanop zijn ziekbed houdt hij zich met de zaak bezig, tot grote irritatie van Van Deun. De oude man leefde in onmin met zijn buren en had ook een moeilijke relatie met zijn zoon en zijn kleinzoon. Die is drugsverslaafd en blijkt de collectie oude munten van zijn grootvader te hebben ontvreemd. Maar de oplossing van het mysterie valt te zoeken in passionele richting... Kijkwijzer indicatie: let op met kinderen tot 9 jaar, programma bevat angst en grof taalgebruik.

Vr 27 september 2013 | 20:30 Witse

Aflevering: Duivels koppel De rijke barones Van Calster wordt bij een inbraak vermoord, maar vreemd genoeg worden er zeer weinig dingen ontvreemd uit haar kasteel. De barones had een veel jongere minnaar en leefde in onmin met haar zoon, Didier. Beide mannen azen op het bezit van de barones en delen een interesse in Sylvia, een model uit het Oostblok dat het in het Westen wil ’maken’. Witse ontdekt dat de minnaar het slachtoffer was van een carjacking en dat de inbreker van die auto gebruik heeft gemaakt. En de chauffeur van de barones heeft die nacht het kasteel verlaten om wijn uit de kelder van het kasteel te verkopen. De zaak wordt nog vreemder wanneer blijkt dat de gecarjackte wagen in een garagebox stond die gehuurd werd door de barones. Pas bij het voorlezen van het testament vallen voor Witse de puzzelstukjes op hun plaats.

Vr 6 september 2013 | 20:30 Witse

Aflevering: De brave moordenaar Topadvocaat Joris Camerlynck wordt dood teruggevonden in een boerderijtje dat hij aan het renoveren was. Camerlynck had veel vijanden en zijn huwelijk was ook al verre van een onbesproken blad. Al gauw komt zich een dader melden bij de politie: het gaat om Fons, die Camerlynck net vrijgepleit had in een proces voor de moord op Fons’ vrouw. De bekentenis van Fons lijkt te kloppen: alleen over de locatie van het moordwapen doet hij geheimzinnig. Volgens Witse liegt Fons en hij zet alles op alles om de ware dader te vinden. Wie wordt er door Fons beschermd?

Vr 14 juni 2013 | 20:30 Commissaris Witse

Aflevering: De pyromaan Een pyromaan teistert Halle. De schade is aanzienlijk, maar er vallen geen doden. Tot op een nacht een schrootschip uitbrandt. De eigenaar wordt dood teruggevonden in de resten. De man bleek een tiran voor zijn vrouw, twee zoons en schoondochter. De oudste zoon heeft een aardje naar zijn vaartje. De jongste is een introverte kerel die de stress moeilijk aankan. En dan blijkt dat het slachtoffer niet in de vlammen is omgekomen, maar eerst de schedel werd ingeslagen.

Vr 31 mei 2013 | 20:30 Commissaris Witse

Aflevering: Het landjuweel Een acteur schiet zichzelf door het hoofd bij een opvoering van een amateurgezelschap. Zelfmoord, zo lijkt het, maar al gauw ontdekt Witse dat de man veel vijanden had. Zowel bij het toneelgezelschap als in de kliniek waar hij diensthoofd was. Voor Billy en Wijtinckx is het een duidelijke zelfmoord, maar Witse denkt daar echter anders over. Ondertussen gaat het niet goed met zijn relatie met Annemie, die een aanbod om naar Bolivië te gaan overweegt.

Vr 17 mei 2013 | 20:30 Commissaris Witse

Aflevering: Tegen de muur Een gijzeling: twee gangsters die een pensioenkas hebben overvallen hebben zich verschanst in een huis bij een alleenstaande gescheiden moeder en haar zoontje. Witse grijpt in, tegen de bevelen van zijn baas in. Onder het mom van dokter dringt hij binnen in het huis. Een van de gangsters, Sammy, is zeer agressief en gevaarlijk. Witse probeert de twee gangsters tegen elkaar op te zetten en de gijzelaars veilig vrij te krijgen...

Vr 10 mei 2013 | 20:30 Commissaris Witse

Aflevering: Kinderspel Een schooljongen wordt het slachtoffer van afpersing. Wat later wordt de jongen die hem bedreigde dood teruggevonden. Een zware klus voor Witse, vooral wanneer blijkt dat de vader van de schooljongen in de buurt was waar het lijk werd teruggevonden. De oudere broer van de dode jongen maakt de zaak alleen nog erger.

 Meer