Je vindt hier de programma's van Hotel op tv We hebben de volgende programma's voor Hotel 2 voor 12: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 10 van 16 BNNVARA Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's. Met Vier in Bed: Amusement, Seizoen 4 Alberdini In Cómpeta, een bijzonder dorp in het zuiden van Spanje, baten Inez Lenière (38) en. Lassie Animated: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 26 van 26 De zeepkistenrace EO Mevrouw Lee dreigt haar winkel te moeten sluiten omdat de. De Vijf en de Piratenschat: Film, In een oud scheepswrak dat op een tropisch eiland is aangespoeld na een storm wordt een geheimzinnig koperen medaillon gevonden. Joe, dochter van een plaatselijke visser, denkt dat het de sleutel is tot een piratenschat die lang geleden is. Met Vier in Bed: Amusement, Seizoen 4 Alberdini In Cómpeta, een bijzonder dorp in het zuiden van Spanje, baten Inez Lenière (38) en. 2 voor 12: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 10 van 16 BNNVARA Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's. Four in a Bed: Amusement, Reality, Seizoen 2018 Aflevering 16 Waverley Hotel The competition kicks off at the Waverley Hotel in. Fawlty Towers: Serie, Seizoen 2, Aflevering 4 The Kipper and the Corpse. Een hotelgast blijkt ineens te zijn overleden. Basil probeert. First Dates Hotel: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 6 van 24 BNNVARA Na de komst van Duncan James vorige week komen ook Ulrika Jonsson,. Fürst der Berge: Der Schafberg im Salzkammergut: Reizen, Der Schafberg im Herzen des Salzkammerguts ist ein Berg mit zwei Gesichtern. Von St. Wolfgang aus lässt sich. Ersin in wonderland: Informatief, Reizen, Seizoen 02 Aflevering 3 van 4 Bethlehem VPRO Bethlehem trekt als geboorteplek van Jezus. Kook mee met MAX: Informatief, Seizoen 2018 Aflevering 176 van 246 Witlof gehaktovenschotel Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy. The Art of Making Cocktails: Culinair, Cosmopolitan Bloody Mary Horse's Neck In 'the art of making cocktails' maakt professioneel cocktailmakerr. Rote Rosen: Serie/soap, Aflevering 3154 Die Telenovela erzählt Geschichten um drei Generationen, die sich in ungeahnte.

Hotel op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 12:55 Lassie Animated

Seizoen 2 - Aflevering 26 van 26 - De zeepkistenrace - EO Mevrouw Lee dreigt haar winkel te moeten sluiten omdat de toeristen weggekaapt worden door het hotel van Robert Homburg. Zoë stelt voor om reclame voor haar te maken tijdens de jaarlijkse zeepkistenrace.

Vandaag | 20:40 MAX vakantieman

Aflevering 7 van 9 Het coronavirus is de afgelopen maanden op alle vlakken in ons dagelijks leven doorgedrongen. Het zorgde voor angst en stress. Maar ondanks dat het virus weer overal om ons heen opduikt, gaan veel Nederlanders toch op vakantie naar het buitenland. Bij ons in de studio ontwikkelingspsycholoog Steven Pont. * Een groep ANWB-leden kiest voor een ledenreis en vertrekt vol verwachting begin maart naar Zuid-Afrika. Maar dan wordt op 17 maart in Swaziland de noodtoestand afgekondigd, een plek die ook één van de onderdelen is van de reis van deze groep. * Onze Mystery Guest gaat langs bij bijzondere slaapplaatsen in Nederland. Dit keer inspecteert hij het oudste hotel van Nederland. * In Beste Vakantieman beantwoorden we vakantievragen. Deze week zijn we bij de familie Rebel. * Veel mensen zoeken op internet naar vliegtickets en komen dan uit op bemiddelingswebsites, waar je uit verschillende luchtvaartmaatschappijen en vertrektijden kunt kiezen. We krijgen veel klachten binnen over dit soort websites, want als het misgaat zijn ze vaak niet te bereiken. We praten erover met Anne de Vries, onderzoeker aan de Tilburg University en MAX Ombudsman Jeanine Janssen.

Morgen | 00:11 CSI

Seizoen 5 - Aflevering 7 van 25 - Formalities Grissom moet samenwerken met Sofia Curtis van de dagploeg als een middelbare scholier na een feest dood wordt gevonden in een hotelkamer. Dan blijkt dat een ander meisje op dat feest te zijn ontvoerd.

Morgen | 16:52 LEGO Friends: Girls On A Mission

Mearff Als Liz haar nieuwe dierenvertalingsapp, Mearff, onthult, wordt een dag op de pier van het pretpark een nog grotere achtbaan dan de meiden hadden verwacht. Carter onthult zijn plannen voor een onderwaterhotel.

Morgen | 22:00 CSI

Seizoen 5 - Aflevering 7 van 25 - Formalities Grissom moet samenwerken met Sofia Curtis van de dagploeg als een middelbare scholier na een feest dood wordt gevonden in een hotelkamer. Dan blijkt dat een ander meisje op dat feest te zijn ontvoerd.

Morgen | 22:55 Paranormal Caught on Camera

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 16 - A Highly Haunted Hotel in Arkansas and More Een stel merkt dat het zijn hotelkamer met een geest deelt. Een vreemde formatie vliegt boven een wijk, en een monsterlijk wezen spoelt aan op een strand.

Overmorgen | 10:00 Eigen Huis & Tuin

Seizoen 26 - Aflevering 11 Marcia en Marc zijn verhuisd naar hun droomhuis in Haaften. De nieuwe woning met verschillende stijlen, van klassiek tot jaren 90, heeft een flinke opknapbeurt nodig. De woonkamer, met daarin een leefkuil en een ronde serre, spant de kroon. Dit is waar Thomas en Evelyn te hulp schieten. Tom stort zich deze week op het bouwen van een insectenhotel. Hij krijgt van boswachter Arjan Postma meer informatie waarom insecten zo belangrijk zijn in de natuur.

Hotel op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 11:15 2 voor 12

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 16 - BNNVARA Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindeljik de oplossing van de quiz is.

Vandaag | 11:30 Met Vier in Bed

Seizoen 4 - Alberdini In Cómpeta, een bijzonder dorp in het zuiden van Spanje, baten Inez Lenière (38) en Emmanuel López Ruiz (28) het sprookjesachtige Alberdini uit. De liefde voor het land en de Spaanse taal is Inez met de paplepel ingegeven. Vooral Cómpeta verovert haar hart en in 2008 verhuist ze dan ook naar Spanje. Het over te nemen Hotel Rural Alberdini beantwoordt volledig aan haar verwachtingen. Emmanuel, die als zoon van de aannemer betrokken is bij de verbouwingen, kan het goed vinden met Inez. Ze worden zakenpartners en groeien steeds meer naar elkaar toe. Vorig jaar stapten ze in het huwelijksbootje.

Vandaag | 14:45 De Vijf en de Piratenschat

Film, In een oud scheepswrak dat op een tropisch eiland is aangespoeld na een storm wordt een geheimzinnig koperen medaillon gevonden. Joe, dochter van een plaatselijke visser, denkt dat het de sleutel is tot een piratenschat die lang geleden is ...

In een oud scheepswrak dat op een tropisch eiland is aangespoeld na een storm wordt een geheimzinnig koperen medaillon gevonden. Joe, dochter van een plaatselijke visser, denkt dat het de sleutel is tot een piratenschat die lang geleden is verdwenen. Ze vertelt de Vijf ook dat een projectontwikkelaar de vissers uit hun geliefde baai wil verbannen, zodat hij er een luxe hotel kan bouwen. De piratenschat zou Joe's laatste kans zijn om dat te voorkomen. Samen gaan de vrienden op jacht naar de schat, dwars door de gevaarlijke jungle. Maar het gangsterduo Nick en Cassi zit hen op de hielen, dus ze moeten voortmaken.

Vandaag | 15:40 Met Vier in Bed

Seizoen 4 - Alberdini In Cómpeta, een bijzonder dorp in het zuiden van Spanje, baten Inez Lenière (38) en Emmanuel López Ruiz (28) het sprookjesachtige Alberdini uit. De liefde voor het land en de Spaanse taal is Inez met de paplepel ingegeven. Vooral Cómpeta verovert haar hart en in 2008 verhuist ze dan ook naar Spanje. Het over te nemen Hotel Rural Alberdini beantwoordt volledig aan haar verwachtingen. Emmanuel, die als zoon van de aannemer betrokken is bij de verbouwingen, kan het goed vinden met Inez. Ze worden zakenpartners en groeien steeds meer naar elkaar toe. Vorig jaar stapten ze in het huwelijksbootje.

Vandaag | 17:50 2 voor 12

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 16 - BNNVARA Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen.De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindeljik de oplossing van de quiz is.

Vandaag | 18:00 Four in a Bed

Seizoen 2018 - Aflevering 16 - Waverley Hotel The competition kicks off at the Waverley Hotel in Callander, Perthshire, where owners Gordon and Jan Halladay hope to impress their guests.

Vandaag | 18:32 Fawlty Towers

Seizoen 2, Aflevering 4 - The Kipper and the Corpse. Een hotelgast blijkt ineens te zijn overleden. Basil probeert het lijk op discrete wijze weg te brengen, zonder dat de gasten dit merken. Zijn vrienden die hem komen halen voor een congres ziet Basil aan voor de lijkophalers en complimenteert hen met hun moderne kleding. De in het hotel logerende arts heeft door de commotie nog geen ontbijt gehad. Hij bereidt zijn worstjes dan maar zelf, maar die blijken bedorven te zijn.

Vandaag | 19:15 First Dates Hotel

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 24 - BNNVARA Na de komst van Duncan James vorige week komen ook Ulrika Jonsson, Pete Wicks en AJ Odudu naar het romantische hotel voor een kankerbestrijdingsspecial. Ulrika wil gewoon een man met wie ze kan lachen. Weet zakenman Paul uit Bristol de juiste snaar te raken bij de voormalige weervrouw? Realityster Pete hoopt dat ecologische-modeontwerper Emily door z'n ruige reputatie heen prikt, en tv-presentatrice AJ Odudu, die last heeft van een gebroken hart, gaat op date met ex-model Duke. Keert het tij voor haar? En een update over Duncan en João, die vorige week aan elkaar gekoppeld werden.

Vandaag | 20:15 Fürst der Berge: Der Schafberg im Salzkammergut

Der Schafberg im Herzen des Salzkammerguts ist ein Berg mit zwei Gesichtern. Von St. Wolfgang aus lässt sich seine Gipfelregion in mehreren Stunden zu Fuß erreichen. Wer es bequemer liebt, fährt mit der Zahnradbahn zum Berghotel und genießt auf 1783 Metern Seehöhe Kaffee und Kuchen. Schaudernd aber blickt man dann an der Felskante neben dem Hotel in bodenlose Tiefe. Hunderte Meter hohe Felsmauern, glatt, zum Teil überhängend, bilden die Nordwand des Schafbergs. Sie brauchen keinen Vergleich mit berühmten Felswänden klassischer Klettergebiete zu scheuen. Nur selten durchstiegen, sind sie den Besten der Besten vorbehalten. Zu ihnen gehört Peter Lippert, Bergführer und Bergrettungsmann aus St. Wolfgang, der für den Film seine Erstbegehungen wiederholte und dabei von Markus Raich, selbst Bergrettungsmann und Spezialist für extreme Kletterbilder, hautnah gefilmt wurde.

Vandaag | 23:34 Fawlty Towers

Seizoen 2, Aflevering 4 - The Kipper and the Corpse. Een hotelgast blijkt ineens te zijn overleden. Basil probeert het lijk op discrete wijze weg te brengen, zonder dat de gasten dit merken. Zijn vrienden die hem komen halen voor een congres ziet Basil aan voor de lijkophalers en complimenteert hen met hun moderne kleding. De in het hotel logerende arts heeft door de commotie nog geen ontbijt gehad. Hij bereidt zijn worstjes dan maar zelf, maar die blijken bedorven te zijn.

Vandaag | 23:45 Hotel-Legenden

Aflevering 1 van 4 Als Berlin zur Weltstadt wurde, öffnete das Adlon seine Türen. Seit 1907 logiert die Prominenz aus Politik, Wirtschaft und Kultur im Schatten des Brandenburger Tores. Kaum ein großer Name fehlt im Gästebuch des Hotels: Albert Einstein, Thomas Mann, Charlie Chaplin, Marlene Dietrich. Gestützt auf Film- und Bilddokumente schildert die Dokumentation, was das Adlon zum Mythos werden ließ.

Morgen | 00:50 Sanctuary

Film, Larry en Sophie hebben allebei een verstandelijke beperking en zijn verliefd op elkaar. Ze kopen de onnozele hulpverlener Tom om voor hen een middagje in een hotel te boeken voor een afspraakje. Terwijl Larry en Sophie worstelen met hun ...

Larry en Sophie hebben allebei een verstandelijke beperking en zijn verliefd op elkaar. Ze kopen de onnozele hulpverlener Tom om voor hen een middagje in een hotel te boeken voor een afspraakje. Terwijl Larry en Sophie worstelen met hun gevoelens, hun toekomst en het gebruik van een condoom, ontsnappen hun vrienden van het trainingscentrum aan het niet zo waakzame oog van Tom en gaan tekeer door het Ierse havenstadje Galway.

Morgen | 03:05 Eagles - Hell Freezes Over

Im April 1994 stehen die Eagles 14 Jahre nach ihrer Auflösung im Rahmen eines MTV-Specials für ein Live-Album in Burbank wieder zusammen auf der Bühne. Sie sind in Bestform. "Nur wenn die Hölle zufriert, spielen wir wieder zusammen", sagt Sänger und Schlagzeuger Don Henley 1980 nach dem Ende der Eagles. Zusammen mit Glenn Frey, Don Felder, Joe Walsh und Timothy B. Schmit, springt Henley über seinen Schatten - und das Comeback gelingt. Nicht zuletzt wegen der atemberaubenden Akustik-Fassung des Welthits "Hotel California", hält sich das Album zwei Wochen auf Platz 1 der amerikanischen Hitparade und wird allein in den USA neunmillionenfach verkauft. "Wir haben uns ja nie aufgelöst", scherzt der 2016 verstorbene Glenn Frey während der Aufzeichnung, "wir haben uns nur einen 14-jährigen Urlaub gegönnt." Auch Glenn Frey hatte zuvor nicht an eine Wiedervereinigung geglaubt.

Morgen | 03:40 Met Vier in Bed

Seizoen 4 - Alberdini In Cómpeta, een bijzonder dorp in het zuiden van Spanje, baten Inez Lenière (38) en Emmanuel López Ruiz (28) het sprookjesachtige Alberdini uit. De liefde voor het land en de Spaanse taal is Inez met de paplepel ingegeven. Vooral Cómpeta verovert haar hart en in 2008 verhuist ze dan ook naar Spanje. Het over te nemen Hotel Rural Alberdini beantwoordt volledig aan haar verwachtingen. Emmanuel, die als zoon van de aannemer betrokken is bij de verbouwingen, kan het goed vinden met Inez. Ze worden zakenpartners en groeien steeds meer naar elkaar toe. Vorig jaar stapten ze in het huwelijksbootje.

Morgen | 07:00 Hotel Transylvania

Morgen - Comedy, Film, Welkom in Hotel Transylvanië, Dracula's luxueuze 'vijf stakenresort', waar monsters en hun families zich kunnen uitleven, bevrijd van de bemoeienissen van de menselijke wereld. Maar hier is een weinig bekend feit over ...

Welkom in Hotel Transylvanië, Dracula's luxueuze 'vijf-stakenresort', waar monsters en hun families zich kunnen uitleven, bevrijd van de bemoeienissen van de menselijke wereld. Maar hier is een weinig bekend feit over Dracula: hij is niet alleen prins van de duisternis, hij is ook vader. Overbeschermend voor zijn tienerdochter Mavis, fabriceert Dracula uitgebreide gevaren om haar avontuurlijke instelling te ontmoedigen.

Morgen | 07:20 Comfort Food

Boost je baaldag Een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's! Nog op het menu een echte booster: soep van zoete aardappel met kip.

Morgen | 08:20 First Dates Hotel

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 24 - BNNVARA Na de komst van Duncan James vorige week komen ook Ulrika Jonsson, Pete Wicks en AJ Odudu naar het romantische hotel voor een kankerbestrijdingsspecial. Ulrika wil gewoon een man met wie ze kan lachen. Weet zakenman Paul uit Bristol de juiste snaar te raken bij de voormalige weervrouw? Realityster Pete hoopt dat ecologische-modeontwerper Emily door z'n ruige reputatie heen prikt, en tv-presentatrice AJ Odudu, die last heeft van een gebroken hart, gaat op date met ex-model Duke. Keert het tij voor haar? En een update over Duncan en João, die vorige week aan elkaar gekoppeld werden.

Morgen | 11:15 2 voor 12

Seizoen 1 - Aflevering 11 van 16 - BNNVARA Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindeljik de oplossing van de quiz is.

Morgen | 14:10 Rote Rosen

Aflevering 3156 Die Telenovela erzählt Geschichten um drei Generationen, die sich in ungeahnte Liebesaffären verstricken und verblüffende Karrieren machen. Die Geschichten rund um das fiktive Hotel "Drei Könige" und ein dazugehörendes Restaurant stecken voller Niedertracht, aber auch voller edelmütiger Handlungen. Sie berichten von familiärem Chaos, enthalten aber durchaus auch höchst romantische Momente.

Morgen | 15:33 Fawlty Towers

Seizoen 2, Aflevering 4 - The Kipper and the Corpse. Een hotelgast blijkt ineens te zijn overleden. Basil probeert het lijk op discrete wijze weg te brengen, zonder dat de gasten dit merken. Zijn vrienden die hem komen halen voor een congres ziet Basil aan voor de lijkophalers en complimenteert hen met hun moderne kleding. De in het hotel logerende arts heeft door de commotie nog geen ontbijt gehad. Hij bereidt zijn worstjes dan maar zelf, maar die blijken bedorven te zijn.

Morgen | 16:25 Beschuldigd

Seizoen 1 - Gestolen goed gedijt niet Tanja Kramer is een stille vrouw, die niet graag opvalt. Ze werkt parttime in een hotelkeuken en leidt een simpel leven. Tanja is al bijna vijf jaar zielsgelukkig met haar vriend Daniël. Samen met haar dochter Lena en zijn zoon Jonas wonen ze in een middelgroot dorp in de buurt van Utrecht. Ineens wordt alles anders. Tanja is er tot haar schrik achtergekomen dat haar spaarpot met 2500 euro is leeggeroofd, het geld dat zij wilde gebruiken om met haar vriend Daniël te kunnen trouwen in Las Vegas. Is er een inbreker haar huis binnengedrongen of moet ze het dichterbij zoeken?

Morgen | 17:50 2 voor 12

Seizoen 1 - Aflevering 11 van 16 - BNNVARA Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen.De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindeljik de oplossing van de quiz is.

Morgen | 18:00 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 13 - Aflevering 15 - Forget Me Not Sara zit alleen in een restaurant op de avond van haar verjaardag. Ze ontmoet er een man, met wie ze even later meegaat naar zijn hotelkamer. De volgende ochtend krijgt Sara te horen dat de man in kwestie, Taylor Wynard, dood is aangetroffen in zijn kamer. Nick vindt op een wijnglas de vingerafdrukken van Sara. Zij geeft toe de avond voordien op Wynards kamer te zijn geweest maar dat ze er enkel samen een glas wijn hebben gedronken. Verder kan ze zich niets meer herinneren. Wanneer de bewijzen tegen Sara zich beginnen op te stapelen, vermoedt ze dat iemand haar wil doen opdraaien voor de moord.

Morgen | 18:38 The Dog Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 1 Britse docusoap over Matt en Leon die een hotel voor honden hebben geopend. In het hotel House Of Hugo kunnen honden niet alleen de nacht doorbrengen in luxe suites, er is een dagopvang, een uitlaatservice en een kuuroord. Daarnaast is Matt gedragsdeskundige en behandelt deze keer de agressieve Mitch. En Leon’s specialisme is hydrotherapie en hij probeert Maru te helpen die maar drie poten heeft.

Morgen | 18:50 WaPo Bodensee

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 8 Nele wird von dem Praktikanten Sascha aus dem Hotel "Seeperle" um Hilfe gebeten. Er berichtet, dass seine Freundin und Kollegin Vanessa nach einem nächtlichen Picknick am Seeufer verschwunden sei. Nele ignoriert sogar die 48-Stunden-Frist bei vermissten Personen und stellt auf eigene Faust Nachforschungen an. Dabei stellt sich heraus, dass Sascha es mit der Wahrheit nicht so genau nimmt.

Morgen | 19:10 First Dates Hotel

Seizoen 3 - Aflevering 7 van 24 - BNNVARA Clare uit Cornwall die van dansen houdt, heeft een date met Dick, een man die een pasteifabriekje heeft in Plymouth. Een gast van in de 70 hoopt iemand te ontmoeten die op Sean Connery lijkt, en een makelaar is op zoek naar een werkman met veel zakken.

Morgen | 20:15 Duell in der Nacht

Morgen - Film, Kommissar Jonas Birke, neu bei der Mordkommission Frankfurt, bleibt eine Nacht, um Wolfram Ernst den Mord an dem ehemaligen Polizisten Mettich nachzuweisen. Doch ist Ernst schuldig?Birke hat daran Zweifel: Mettich war kurz davor, ...

Kommissar Jonas Birke, neu bei der Mordkommission Frankfurt, bleibt eine Nacht, um Wolfram Ernst den Mord an dem ehemaligen Polizisten Mettich nachzuweisen. Doch ist Ernst schuldig?Birke hat daran Zweifel: Mettich war kurz davor, gegen Korruption bei der Polizei auszusagen. Zahlreiche hohe Tiere hätte seine Aussage die Karriere gekostet. Birkes Ehrgeiz ist geweckt.Zur gleichen Zeit findet in einem vornehmen Frankfurter Hotel eine Feier statt. Gastgeber sind der wohlhabende Immobilienhändler Wellingsen und seine Frau Isabel, mit der Ernst die Mordnacht verbracht haben will. Birke fährt zusammen mit einer Kollegin ins Hotel. Trotz ihrer gesellschaftlichen Verpflichtungen ist Isabel Wellingsen sofort bereit, der Polizei zur Verfügung zu stehen. Im Verlauf der Nacht kommt es im Hotelzimmer zu einem Verhör, das Birke durch seinen Spürsinn und seine Hartnäckigkeit offenbar als Sieger verlässt: Isabel Wellingsen bestätigt Ernsts Alibi.

Morgen | 21:25 The Search for the Tesla Files

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Tesla's Tower Het team onderzoekt de laatste verblijfplaats van Nikola Tesla, The New Yorker Hotel, en stuit op ongelooflijk bewijs dat het verblijf zoveel meer was dan een thuis voor de controversiële uitvinder.

Overmorgen | 01:00 Ridiculousness

Seizoen 14 - Aflevering 1 - Chanel and Sterling CXI In een nieuwe Ridiculousness gaan Rob, Chanel en Steelo aan de wandel op hun FEESTBENEN, springen ze in de wagen voor BUSJESCHAOS en checken ze snel uit in HOTEL HO MAAR.

Overmorgen | 01:45 The Search for the Tesla Files

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Tesla's Tower Het team onderzoekt de laatste verblijfplaats van Nikola Tesla, The New Yorker Hotel, en stuit op ongelooflijk bewijs dat het verblijf zoveel meer was dan een thuis voor de controversiële uitvinder.

Overmorgen | 02:38 Fawlty Towers

Seizoen 2, Aflevering 4 - The Kipper and the Corpse. Een hotelgast blijkt ineens te zijn overleden. Basil probeert het lijk op discrete wijze weg te brengen, zonder dat de gasten dit merken. Zijn vrienden die hem komen halen voor een congres ziet Basil aan voor de lijkophalers en complimenteert hen met hun moderne kleding. De in het hotel logerende arts heeft door de commotie nog geen ontbijt gehad. Hij bereidt zijn worstjes dan maar zelf, maar die blijken bedorven te zijn.

Overmorgen | 07:20 Rote Rosen

Aflevering 3156 Die Telenovela erzählt Geschichten um drei Generationen, die sich in ungeahnte Liebesaffären verstricken und verblüffende Karrieren machen. Die Geschichten rund um das fiktive Hotel "Drei Könige" und ein dazugehörendes Restaurant stecken voller Niedertracht, aber auch voller edelmütiger Handlungen. Sie berichten von familiärem Chaos, enthalten aber durchaus auch höchst romantische Momente.

Overmorgen | 07:34 Fawlty Towers

Seizoen 2, Aflevering 4 - The Kipper and the Corpse. Een hotelgast blijkt ineens te zijn overleden. Basil probeert het lijk op discrete wijze weg te brengen, zonder dat de gasten dit merken. Zijn vrienden die hem komen halen voor een congres ziet Basil aan voor de lijkophalers en complimenteert hen met hun moderne kleding. De in het hotel logerende arts heeft door de commotie nog geen ontbijt gehad. Hij bereidt zijn worstjes dan maar zelf, maar die blijken bedorven te zijn.

Overmorgen | 08:20 First Dates Hotel

Seizoen 3 - Aflevering 7 van 24 - BNNVARA Clare uit Cornwall die van dansen houdt, heeft een date met Dick, een man die een pasteifabriekje heeft in Plymouth. Een gast van in de 70 hoopt iemand te ontmoeten die op Sean Connery lijkt, en een makelaar is op zoek naar een werkman met veel zakken.

Overmorgen | 09:00 Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby

Seizoen 3 - Aflevering 1 - MGM Cotai, Macau Giles Coren and Monica Galetti visit a hi-tech hotel in the self-governing Chinese gambling capital of Macau. Monica gets special access to a secret set of VIP suites dubbed The Mansion, where it takes more than just money to book an exclusive room. Giles visits a special theatre that sends its audience flying through the air, and helps to arrange the flowers for the Chinese New Year celebrations.

Overmorgen | 10:40 Beschuldigd

Seizoen 1 - Gestolen goed gedijt niet Tanja Kramer is een stille vrouw, die niet graag opvalt. Ze werkt parttime in een hotelkeuken en leidt een simpel leven. Tanja is al bijna vijf jaar zielsgelukkig met haar vriend Daniël. Samen met haar dochter Lena en zijn zoon Jonas wonen ze in een middelgroot dorp in de buurt van Utrecht. Ineens wordt alles anders. Tanja is er tot haar schrik achtergekomen dat haar spaarpot met 2500 euro is leeggeroofd, het geld dat zij wilde gebruiken om met haar vriend Daniël te kunnen trouwen in Las Vegas. Is er een inbreker haar huis binnengedrongen of moet ze het dichterbij zoeken?

Overmorgen | 11:15 2 voor 12

Seizoen 1 - Aflevering 12 van 16 - BNNVARA Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindeljik de oplossing van de quiz is.

Overmorgen | 11:50 Rail Away

Seizoen 2017 - Aflevering 2 van 3 - Kroatië: Zagreb-Knin - EO De legendarische Oriënt Express rijdt er niet meer, maar nog steeds is de trein een uitstekend vervoermiddel om Kroatië te leren kennen. Als je uit het treinraam kijkt, trekken er eeuwenoude forten, kristalheldere rivieren en watervallen, uitgestrekte bossen en diepe canyons aan je voorbij. Doe je het raampje open, dan ruik je de zoete, kruidige buitenlucht. We stappen op in de hoofdstad Zagreb en rijden tot aan Knin. Zagreb was vroeger een tussenstop voor reizigers met de Oriënt Express. Daarom werd in 1925 pal naast het station het fameuze Esplanade-hotel gebouwd, met een voor die tijd ongekende luxe. Eenmaal in de trein passeren we onderweg tal van interessante plaatsen, zoals de wijnstreek van Plešivica, ingebed in een prachtig landschap van golvende heuvels en wijngaarden. En ook het nationale park Plitvice-meren is een populaire bestemming. Het is dan ook het beroemdste, oudste en meest bezochte natuurpark van Kroatië. Het is vooral bekend door de watervallen en de zestien blauwe en groene meren, die allemaal op verschillende hoogtes liggen en trapsgewijs in elkaar overvloeien. De Likalijn brengt ons verder door de uitgestrekte groene vlakten en bossen van het Kroatische binnenland. Vlakbij Gospiç bezoeken we de woonplaats van een van de bekendste uitvinders aller tijden: Nikola Tesla. Met de regioswinger of kanteltrein van de Kroatische Spoorwegen HŽPP vervolgen we onze tocht. De Duitsers hebben dit type trein de bijnaam Wackel-Dackel gegeven, de 'waggelende teckel'. De trein helt in bochten automatisch over en hoeft daardoor in die bochten nauwelijks te remmen. Na een tocht van een kleine drie uur lopen we binnen op het zonovergoten station van Knin.

Overmorgen | 11:50 Arthur & Claire

Overmorgen - Film, De vijftigjarige Arthur is ernstig ziek en wil zijn leven beëindigen in een kliniek in Amsterdam. Op de avond van zijn geplande dood, wordt hij opgeschrikt door harde geluiden vanuit de hotelkamer naast de zijne. Hier ontdekt hij ...

De vijftigjarige Arthur is ernstig ziek en wil zijn leven beëindigen in een kliniek in Amsterdam. Op de avond van zijn geplande dood, wordt hij opgeschrikt door harde geluiden vanuit de hotelkamer naast de zijne. Hier ontdekt hij Claire (Hannah Hoekstra), een dertigjarig meisje dat zelfmoord wil plegen. Nadat Arthur haar hiervan weet te weerhouden, beginnen de twee aan een nachtelijk avontuur door Amsterdam in de hoop dat ze de zin van het leven hervinden.

Overmorgen | 13:38 The Dog Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 1 Britse docusoap over Matt en Leon die een hotel voor honden hebben geopend. In het hotel House Of Hugo kunnen honden niet alleen de nacht doorbrengen in luxe suites, er is een dagopvang, een uitlaatservice en een kuuroord. Daarnaast is Matt gedragsdeskundige en behandelt deze keer de agressieve Mitch. En Leon’s specialisme is hydrotherapie en hij probeert Maru te helpen die maar drie poten heeft.

Overmorgen | 14:10 Rote Rosen

Aflevering 3157 Die Telenovela erzählt Geschichten um drei Generationen, die sich in ungeahnte Liebesaffären verstricken und verblüffende Karrieren machen. Die Geschichten rund um das fiktive Hotel "Drei Könige" und ein dazugehörendes Restaurant stecken voller Niedertracht, aber auch voller edelmütiger Handlungen. Sie berichten von familiärem Chaos, enthalten aber durchaus auch höchst romantische Momente.

Overmorgen | 14:10 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 13 - Aflevering 15 - Forget Me Not Sara zit alleen in een restaurant op de avond van haar verjaardag. Ze ontmoet er een man, met wie ze even later meegaat naar zijn hotelkamer. De volgende ochtend krijgt Sara te horen dat de man in kwestie, Taylor Wynard, dood is aangetroffen in zijn kamer. Nick vindt op een wijnglas de vingerafdrukken van Sara. Zij geeft toe de avond voordien op Wynards kamer te zijn geweest maar dat ze er enkel samen een glas wijn hebben gedronken. Verder kan ze zich niets meer herinneren. Wanneer de bewijzen tegen Sara zich beginnen op te stapelen, vermoedt ze dat iemand haar wil doen opdraaien voor de moord.

Overmorgen | 15:07 Voet voor voet

Thijs Kwakernaak maakt een voettocht door Overijssel aan de hand van het 'Blauwe boekje', een wandelgids uit 1917. Terwijl hij van Zwolle naar Oldenzaal loopt ziet hij wat er in negentig jaar is veranderd. In de eerste aflevering start hij in Zwolle. Thijs Kwakernaak maakt een voettocht door Overijssel aan de hand van het 'Blauwe boekje', een wandelgids uit 1917. Terwijl hij van Zwolle naar Oldenzaal loopt ziet hij wat er in negentig jaar is veranderd. Aan de vooravond van de eerste etappe neemt hij zijn intrek in het Zwolse Hotel Fidder, waar allerlei beroemdheden hebben geslapen. De volgende dag begint het echte avontuur: Thijs gaat onder meer abseilen langs een schoorsteen van de IJsselcentrale en neemt zijn intrek in het chique Huize Hessum.

 Meer

Hotel gemist

Eerder Vandaag | 09:30 Ersin in wonderland

Seizoen 02 - Aflevering 3 van 4 - Bethlehem - VPRO Bethlehem trekt als geboorteplek van Jezus busladingen toeristen. Nu heeft zich een concurrent geopenbaard en die heet Banksy. De Engelse kunstenaar heeft pal tegenover de Israëlische bezettingsmuur een hotel geopend. Daar kun je slapen in kunst en leren protesteren met graffiti. Het Arabisch-Israëlisch conflict stond altijd al in de kranten, maar door de toeristen wordt het nu ook zichtbaar op Instagram. Ersin Kiris meldt zich aan de frontlinie van een (social-) mediaoorlog.

Eerder Vandaag | 08:35 Kook mee met MAX

Seizoen 2018 - Aflevering 176 van 246 - Witlof-gehaktovenschotel Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Eerder Vandaag | 08:20 The Art of Making Cocktails

Cosmopolitan - Bloody Mary - Horse's Neck In 'the art of making cocktails' maakt professioneel cocktailmakerr Manuel Wouters telkens 3 verschillende cocktails en/of longdrinks klaar: Manuel vertelt gepassioneerd en met kennis van zaken over de ingrediënten en de smaken en kleuren van de verschillende drankje. Vandaag schotelt hij Cosmopolitan - Bloody Mary - Horse's Neck voor.

Eerder Vandaag | 07:20 Rote Rosen

Aflevering 3154 Die Telenovela erzählt Geschichten um drei Generationen, die sich in ungeahnte Liebesaffären verstricken und verblüffende Karrieren machen. Die Geschichten rund um das fiktive Hotel "Drei Könige" und ein dazugehörendes Restaurant stecken voller Niedertracht, aber auch voller edelmütiger Handlungen. Sie berichten von familiärem Chaos, enthalten aber durchaus auch höchst romantische Momente.