Je vindt hier de programma's van Hoofdverdachte op tv We hebben de volgende programma's voor Hoofdverdachte Les enquêtes de Murdoch: Misdaadserie, 'Les morts vivants.' (s 7/ep 5) De hoofdverdachte in het onderzoek naar de moord op een vrouw, is haar. CSI: Crime Scene Investigation: 25/09 - Het team onderzoekt de moord op een vrouw van wie de echtgenoot twaalf jaar geleden de hoofdverdachte was in. CSI: Crime Scene Investigation: 25/09 - Het team onderzoekt de moord op een vrouw van wie de echtgenoot twaalf jaar geleden de hoofdverdachte was in. Law Abiding Citizen: 25/09 - IMDB * 7.4 - Thriller, Law Abiding Citizen is een Amerikaanse thriller en dramafilm uit het jaar 2009. Deze productie is geregisseerd door F. Gary Gray (Straight outta Compton). Met Gerard Butler, Jamie Foxx, Colm Meaney en Leslie Bibb in de. Sharp Objects: 25/09 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 7 Amerikaanse misdaadserie. Falling. Camille gaat te ver in haar onderzoek. Bones: 26/09 - Misdaadserie, Seizoen 9 Aflevering 12 Amerikaanse misdaadserie. The Ghost in the Killer. Het Jeffersonian team. Supermansion: 03/10 - Seizoen 2 Aflevering 7 Gurman's Girls: Als modellen uit de jaren 70 beginnen te verdwijnen in Storm City, komt. CSI: 03/10 - Misdaadserie, Seizoen 4 Aflevering 2 Amerikaans Canadese misdaadserie. All for Our Country. Wanneer de. The Perfect Murder: 04/10 - Curtain Call, Seizoen 3 Aflevering 10 Curtain Call: Studente Julie Kibuishi wordt dood aangetroffen in het bed. CSI: 05/10 - Misdaadserie, Seizoen 4 Aflevering 2 Amerikaans Canadese misdaadserie. All for Our Country. Wanneer de. CSI: Crime Scene Investigation: Gisteren - Misdaadserie, 'Woulda, Coulda, Shoulda.' (s 9/ep 7) Het team onderzoekt de moord op een vrouw wier. Demain nous appartient: Gisteren - Dramaserie, (s 1/ep 554) De hoofdverdachte van het onderzoek is nog steeds voortvluchtig. Clémentine neemt. Shades of Blue: Eergisteren - Misdaadserie, Seizoen 3 Aflevering 8 Amerikaanse misdaadserie. Cry Havoc. Wozniak mobiliseert zijn team. Shades of Blue: Eergisteren - Misdaadserie, Seizoen 3 Aflevering 7 Amerikaanse misdaadserie. Straight Through the Heart. Stahl zorgt. Les petits meurtres d'Agatha Christie: Eergisteren - Detectivereeks, 'Rendez vous avec la mort.' (ep 2) Een kamermeisje van een verouderd luxehotel wordt.

Hoofdverdachte op tv (overige uitzendingen NL)

Wo 25 september 2019 | 23:05 Law Abiding Citizen IMDb: 7.4

25/09 - IMDB * 7.4 - Thriller, Law Abiding Citizen is een Amerikaanse thriller en dramafilm uit het jaar 2009. Deze productie is geregisseerd door F. Gary Gray (Straight outta Compton). Met Gerard Butler, Jamie Foxx, Colm Meaney en Leslie Bibb in de ...

Law Abiding Citizen is een Amerikaanse thriller- en dramafilm uit het jaar 2009. Deze productie is geregisseerd door F. Gary Gray (Straight outta Compton). Met Gerard Butler, Jamie Foxx, Colm Meaney en Leslie Bibb in de hoofdrol. Wat staat je als brave burger te doen als justitie je in de steek laat? Clyde Shelton (Gerard Butler) is een wrak na de brute inbraak in zijn huis die hij als enige overleeft. Vanaf het moment dat doorheeft dat openbaar aanklager Nick Rice (Jamie Foxx) een akkoord heeft gesloten met de hoofdverdachte, zint Clyde op wraak. Al zijn woede en frustratie naar buiten als de dader door een juridische deal niet de straf krijgt die hij verdient. Tien jaar later neemt Clyde het recht alsnog in eigen hand en belandt hij in de cel. Tot verbijstering van aanklager Nick begint de wraak van Clyde dan pas echt, want in hoog tempo worden aanslagen gepleegd op advocaten en rechters die destijds bij de zaak betrokken waren. Filmcritici waren over het algemeen positief over deze film. Scenarioschrijver en regisseur Kurt Wimmer, bekend van de actiefilms Equilibrium en Ultraviolet, liet de regie van Law Abiding Citizen over aan collega F. Gary Gray. Gray maakte eerder films als Friday, The Negotiator, The Italian Job en Be Cool. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/law-abiding-citizen

Do 26 september 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. The Ghost in the Killer. Het Jeffersonian-team onderzoekt de moord op Lana Brewster. Haar lichamelijke overblijfselen werden niet zomaar ergens ontdekt, maar rechtstreeks aan huis geleverd bij Bones en Booth. Ze werden gebracht door een kennis van het meisje die zich er maar niet bij kan neerleggen dat haar dood een toevallig accident zou zijn. Al na een eerste fase van het onderzoek ontdekken Bones en haar collega's dat Lana vermoord werd. De mensen uit haar verleden worden meteen aangewezen als hoofdverdachten. Een van hen is haar ex-lief en tevens een jeugdvriend van Hodgins. Intussen wordt Bones opnieuw geteisterd door haar aartsvijand Pelant. Dood of niet, hij blijft haar achtervolgen. Is het niet in het echte leven, dan is het wel in haar dromen.

Do 3 oktober 2019 | 21:00 CSI

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. All for Our Country. Wanneer de hoofdverdachten in het moordonderzoek van Grissom zelf worden vermoord, vermoedt deze dat de dader intern gezocht moet worden. Intussen onderzoeken Catherine en Sara het verdachte overlijden van een hevige sportfan. Zijn levenloze lichaam werd gevonden in een badkuip.

Za 5 oktober 2019 | 02:45 CSI

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. All for Our Country. Wanneer de hoofdverdachten in het moordonderzoek van Grissom zelf worden vermoord, vermoedt deze dat de dader intern gezocht moet worden. Intussen onderzoeken Catherine en Sara het verdachte overlijden van een hevige sportfan. Zijn levenloze lichaam werd gevonden in een badkuip.

Za 5 oktober 2019 | 22:20 The Mysteries of Laura

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Unknown Caller. Laura moet een stap voorblijven bij een moordzaak als uit een telefoontje blijkt dat Laura's zus de hoofdverdachte is.

Hoofdverdachte op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 01:20 Les enquêtes de Murdoch

'Les morts-vivants.' (s 7/ep 5) De hoofdverdachte in het onderzoek naar de moord op een vrouw, is haar echtgenoot, die zelf uit de dood lijkt te zijn opgestaan.

Wo 25 september 2019 | 09:45 CSI: Crime Scene Investigation

Het team onderzoekt de moord op een vrouw van wie de echtgenoot twaalf jaar geleden de hoofdverdachte was in een moordzaak. Grissom vermoedt dat het zou kunnen gaan om een afrekening. Grissom moet getuigen over de mentale gezondheid van Natalie Davis.

Wo 25 september 2019 | 16:15 CSI: Crime Scene Investigation

Het team onderzoekt de moord op een vrouw van wie de echtgenoot twaalf jaar geleden de hoofdverdachte was in een moordzaak. Grissom vermoedt dat het zou kunnen gaan om een afrekening. Grissom moet getuigen over de mentale gezondheid van Natalie Davis.

Wo 25 september 2019 | 23:20 Sharp Objects

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Falling. Camille gaat te ver in haar onderzoek naar de hoofdverdachte. Richard overhaalt Jackie om meer te vertellen over de dood van Marian Preaker. Adora doet haar best om een zieke Amma thuis te verzorgen.

Do 3 oktober 2019 | 21:00 Supermansion

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Gurman's Girls: Als modellen uit de jaren 70 beginnen te verdwijnen in Storm City, komt de League in actie om Saturns ex-modellenmoeder te beschermen. Maar Rex is al snel hoofdverdachte, en als Saturns moeder verdwijnt, moet de League de echte model-napper opsporen.

Vr 4 oktober 2019 | 16:05 The Perfect Murder

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Curtain Call: Studente Julie Kibuishi wordt dood aangetroffen in het bed van haar vriend Sam Herr, een oorlogsheld. Tijdens de jacht op de hoofdverdachte neemt de zaak een schokkende wending.

Hoofdverdachte gemist

Gisteren 20:30 CSI: Crime Scene Investigation

'Woulda, Coulda, Shoulda.' (s 9/ep 7) Het team onderzoekt de moord op een vrouw wier echtgenoot twaalf jaar geleden de hoofdverdachte was in een moordzaak. Grissom vermoedt dat het zou kunnen gaan om een afrekening. Grissom moet getuigen over de mentale gezondheid van Natalie Davis.

Gisteren 12:50 Demain nous appartient

(s 1/ep 554) De hoofdverdachte van het onderzoek is nog steeds voortvluchtig. Clémentine neemt het heft in eigen handen. Het enthousiasme van Chloé is moeilijk voor Anna om te dragen. Soraya wordt het slachtoffer van een vreselijke aanval.

Gisteren 00:55 Shades of Blue

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Cry Havoc. Wozniak mobiliseert zijn team om een gevaarlijke actie te ondernemen tegen de inlichtingendienst. Harlee heeft moeite om op het goede pad te blijven.

Eergisteren 23:55 Shades of Blue

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Straight Through the Heart. Stahl zorgt ervoor dat Harlee de hoofdverdachte wordt bij een moordzaak. Wozniak doet er intussen alles aan om Bennett in de gevangenis te houden.

Eergisteren 21:05 Les petits meurtres d'Agatha Christie

'Rendez-vous avec la mort.' (ep 2) Een kamermeisje van een verouderd luxehotel wordt vermoord teruggevonden. Het slachtoffer werd gewurgd. Voor Laurence is het al snel heel erg duidelijk: hoofdverdachte nummer één is Clémence Berg: de eigenares van het hotel, een flamboyante, extreem autoritaire en meedogenloze vrouw met drie kinderen.