Hong op tv (tv-tip)

Vandaag | 21:50 Huidhonger

Captatie van de recente zaalshow van Jan Jaap van der Wal. Opgenomen op Campo Solar in Damme.

Je vindt hier de programma's van Hong op tv We hebben de volgende programma's voor Hong Huidhonger: Overige, Captatie van de recente zaalshow van Jan Jaap van der Wal. Opgenomen op Campo Solar in Damme. Into the Forest: Film, In de nabije toekomst ontdekken twee jonge zussen, die samen met hun familie in een afgelegen bos wonen, dat de wereld om hen heen op de rand van een apocalyps staat. Enkel gevoed door geruchten moeten ze afrekenen met indringers, ziekte,. Zig & Sharko: Animatie, Seizoen 3 Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai. Zig & Sharko: Animatie, Seizoen 3 Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai. Zig & Sharko: Animatie, Seizoen 3 Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai. Ridiculousness: Amusement, Seizoen 17 Aflevering 18 Chanel And Sterling CLXXIII In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness. Kanovaren: World Cup in Szeged: Sport, Sprint Hongarije. War Junk: Adventure, Amusement, Seizoen 2 Aflevering 5 van 5 Hong Kong Het War Junk team staat voor zijn grootste opgave als het. Reportage: Eindelijk weer een gezicht, deel 1: Documentaire, Elk jaar reizen twintig medische vrijwilligers naar Ethiopië voor een bijzondere missie. Hun patiënten. Rita & Krokodil: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 13 van 26 Boris is jarig KRO NCRV Rita is een vastberaden kleuter met een altijd. Zig & Sharko: Animatie, Seizoen 3 Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai. Zig & Sharko: Animatie, Seizoen 3 Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai. Zig & Sharko: Animatie, Seizoen 3 Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai.

Hong op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 23:55 Reportage: Eindelijk weer een gezicht, deel 1

Elk jaar reizen twintig medische vrijwilligers naar Ethiopië voor een bijzondere missie. Hun patiënten daar zijn verminkt als gevolg van infecties, tumoren, ziektes en verwondingen. Tijdens deze missie heeft het team veertien uur nodig om een gezwel te verwijderen bij de 20-jarige Hulu. Als ze niet wordt geopereerd, zal ze langzaam verhongeren. Het is een ingreep met veel risico's.

Morgen | 06:59 Rita & Krokodil

Seizoen 1 - Aflevering 13 van 26 - Boris is jarig - KRO-NCRV Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita's fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt is er altijd wat te beleven.

Morgen | 15:06 Suske En Wiske Junior

Seizoen 1 - Tot op het bot Suske en Wiske gaan in hun tuin op zoek naar fossielen. Een been van hun hond Toby brengt hen in een prehistorische wereld met een hongerige dinosaurus.

Overmorgen | 07:00 Rita & Krokodil

Seizoen 1 - Aflevering 14 van 26 - In het park - KRO-NCRV Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita's fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt is er altijd wat te beleven.

Wo 30 september 2020 | 07:00 Rita & Krokodil

Seizoen 1 - Aflevering 15 van 26 - Zwemmen - KRO-NCRV Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita's fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt is er altijd wat te beleven.

Do 1 oktober 2020 | 07:00 Rita & Krokodil

Seizoen 1 - Aflevering 16 van 26 - Vriendinnen - KRO-NCRV Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita's fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt is er altijd wat te beleven.

Vr 2 oktober 2020 | 07:00 Rita & Krokodil

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 26 - Vogels voeren - KRO-NCRV Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita's fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt is er altijd wat te beleven.

Vr 2 oktober 2020 | 22:15 The accidental spy IMDb: 5.9

02/10 - IMDB * 5.9 - Comedy, Film, Buck (Jackie Chan) is verkoper in een winkel en snakt naar avontuur en spanning in zijn saaie leven. Op een dag gaat Bei twee mannen achterna die een juwelierszaak proberen te beroven. De publiciteit die deze ...

Buck (Jackie Chan) is verkoper in een winkel en snakt naar avontuur en spanning in zijn saaie leven. Op een dag gaat Bei twee mannen achterna die een juwelierszaak proberen te beroven. De publiciteit die deze heroïsche daad hem oplevert zorgt ervoor dat hij de aandacht trekt van een detective. Deze beweert dat Bei de verloren zoon is van een rijke Koreaanse zakenman. Bei reist onmiddellijk naar Korea, waar zijn vader op sterven ligt. Daar doet Bei een schokkende ontdekking: zijn ouders waren spionnen. Hierdoor komt hij in een spannend kat-en muisspel terecht, dat hem zelfs naar Turkije voert. Jackie Chan staat wederom garant voor een heleboel avontuur in ’Accidental Spy’. Er gaan zelfs geruchten dat Chan in deze film naakt te bewonderen is! Regisseur Teddy Chan (geen familie!) maakte al eerder een paar Hong Kong actiefilms en weet dus wat het publiek wil zien als ze naar een film als deze gaan kijken, mét Jackie Chan in de hoofdrol: actie, actie en nog eens actie. The accidental spy (originele titel: Dak Mo Mai Sing') is een actiekomedie uit Hong Kong. De hoofdrollen worden vertolkt door Jackie Chan, Eric Tsang en Min-jeong Kim. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-accidental-spy

Zo 4 oktober 2020 | 08:15 B.O.Z.: Pokémon

Seizoen 23 - De IJsberg-race In Sinnoh! Ash en Goh zijn een paar Tentacool aan het bekijken als plotseling een snelle Pokémon hen vanuit zee tegemoet komt. Het is een uitgeputte, uitgehongerde Piplup. Ze komen erachter dat zijn trainer, Lauren, naar hem op zoek is, nadat hij van haar is weggezwommen uit de regio Sinnoh.

Hong op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 14:50 Into the Forest

Film, In de nabije toekomst ontdekken twee jonge zussen, die samen met hun familie in een afgelegen bos wonen, dat de wereld om hen heen op de rand van een apocalyps staat. Enkel gevoed door geruchten moeten ze afrekenen met indringers, ziekte, ...

In de nabije toekomst ontdekken twee jonge zussen, die samen met hun familie in een afgelegen bos wonen, dat de wereld om hen heen op de rand van een apocalyps staat. Enkel gevoed door geruchten moeten ze afrekenen met indringers, ziekte, eenzaamheid en uithongering. Deze beproeving zal hen van hulpeloze maar verfijnde jonge dames omvormen tot sterke maar volledig primitieve wezens.

Vandaag | 16:39 Zig & Sharko

Seizoen 3 Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai.

Vandaag | 17:25 Zig & Sharko

Seizoen 3 Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai.

Vandaag | 19:47 Zig & Sharko

Seizoen 3 Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai.

Vandaag | 21:03 Ridiculousness

Seizoen 17 - Aflevering 18 - Chanel And Sterling CLXXIII In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness hebben Rob, Chanel en Steelo last van PTS-Student, bezoeken ze wat Achtertuinwaterparken en worden ze opgegeten door Hongerige Deuren.

Vandaag | 22:30 Kanovaren: World Cup in Szeged

Kanovaren: World Cup in Szeged. Sprint - Hongarije

Vandaag | 22:37 War Junk

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 5 - Hong Kong Het War Junk-team staat voor zijn grootste opgave als het de Slag om Hong Kong onderzoekt, een drie weken durend gevecht, dat vlak na de aanval op Pearl Harbor begon en op Kerstdag '41 eindigde.

Morgen | 15:45 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Hong Kong Bridge De indrukwekkende Stonecutters-brug overspant een drukke waterweg in Hongkong. De kabelbrug is meer dan een kilometer lang, wat een nieuw record is voor dit type overspanning.

Overmorgen | 11:15 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Hong Kong Bridge De indrukwekkende Stonecutters-brug overspant een drukke waterweg in Hongkong. De kabelbrug is meer dan een kilometer lang, wat een nieuw record is voor dit type overspanning.

Overmorgen | 12:48 Mozart on Tour - Aflevering 10: Praag

De dertiendelige serie ‘Mozart on Tour’ geeft inzicht in de reizen die Wolfgang Amadeus Mozart gedurende zijn leven ondernam door Europa. Aan het einde van 1786 werd Mozart uitgenodigd om in Praag Le nozze di Figaro te dirigeren, een opera die meer controversieel dan succesvol was toen deze eerder dat jaar in Wenen in première was gegaan. De compositie werd in Praag echter wel goed ontvangen en resulteerde in een opdracht voor een nieuwe opera, Don Giovanni. Het libretto was opnieuw van de hand van de succesvolle librettist Lorenzo da Ponte, die tegelijkertijd aan twee andere libretti werkte. De Hongaarse pianist Zoltän Kocsis is de solist in Mozarts Pianoconcert nr. 23, KV 488. Het Praags Kamerorkest staat onder leiding van Jiri Belohlávek. Het concert is opgenomen in het Wallenstein Paleis in Praag.

Overmorgen | 16:58 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 137 - Trek in Plankton / Gerrit is verliefd Mr. Krabs verkleed zich als de altijd hongerige Parel en jaagt Plankton de stuipen op het lijf. // Gerrit wordt verliefd op Marry. Daar is Marry's huidige vriendje Bullie niet blij mee.

Overmorgen | 19:30 How Do They Do It?

Seizoen 11 - Aflevering 3 Hoe wordt zeewier bewerkt tot eetbare sushivellen? En hoe worden surfers beschermd tegen hongerige, mensenetende haaien?

Overmorgen | 23:00 Ridiculousness

Seizoen 17 - Aflevering 18 - Chanel And Sterling CLXXIII In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness hebben Rob, Chanel en Steelo last van PTS-Student, bezoeken ze wat Achtertuinwaterparken en worden ze opgegeten door Hongerige Deuren.

Wo 30 september 2020 | 01:35 Spring Breakers

Overmorgen - Comedy, Film, Brit, Candy, Cotty, en Faith zijn beste vriendinnen. Ze wonen samen in een saai studentenhuis en hongeren naar avontuur. Omdat de dames geld nodig hebben om op vakantie te gaan, overvallen ze een restaurant, waarna ze ...

Brit, Candy, Cotty, en Faith zijn beste vriendinnen. Ze wonen samen in een saai studentenhuis en hongeren naar avontuur. Omdat de dames geld nodig hebben om op vakantie te gaan, overvallen ze een restaurant, waarna ze afreizen naar Florida voor een week vol wilde feestjes tijdens hun voorjaarsvakantie alias spring break. Al snel worden de vriendinnen opgepakt en belanden ze in de gevangenis. Hun borgtocht wordt betaald door de drugs- en wapenhandelaar Alien, die het viertal mee op sleeptouw neemt. De griezelige crimineel met gouden tanden heeft een aantal bizarre klusjes voor de losgeslagen meiden in petto.

Wo 30 september 2020 | 07:30 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Hong Kong Bridge De indrukwekkende Stonecutters-brug overspant een drukke waterweg in Hongkong. De kabelbrug is meer dan een kilometer lang, wat een nieuw record is voor dit type overspanning.

Wo 30 september 2020 | 19:05 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 78 - Het monster - KRO-NCRV De Vikingen hebben net flink lopen plunderen en zijn op weg naar huis als ze in een storm terechtkomen. Helaas komen ze ook in het territorium van het monster Bessie Hongermond terecht. Later blijkt Bessie een grote opstapeling van wrakhout. Als Sven er weer aankomt om de Vikingen aan te vallen, verzint Vic een plan. Ze bouwen Bessie om en gaan achter Sven en zijn piraten aan om hen een lesje te leren.

Do 1 oktober 2020 | 00:00 Ridiculousness

Seizoen 17 - Aflevering 18 - Chanel And Sterling CLXXIII In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness hebben Rob, Chanel en Steelo last van PTS-Student, bezoeken ze wat Achtertuinwaterparken en worden ze opgegeten door Hongerige Deuren.

Do 1 oktober 2020 | 00:05 Expedition Unknown

Seizoen 2 - Aflevering 9 - The Sultan's Heart Josh Gates gaat in Turkije en Hongarije op zoek naar het vermiste hart van een van de grootste Ottomaanse sultans in de Turkse geschiedenis: Soleiman de Grote.

Do 1 oktober 2020 | 00:30 Expedition Unknown

Seizoen 2 - Aflevering 9 - The Sultan's Heart Josh Gates gaat in Turkije en Hongarije op zoek naar het vermiste hart van een van de grootste Ottomaanse sultans in de Turkse geschiedenis: Soleiman de Grote.

Do 1 oktober 2020 | 01:40 Anthony Bourdain: The Layover

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 10 - Hong Kong Tony houdt een tussenstop in de snelle, fascinerende stad Hong Kong.

Do 1 oktober 2020 | 03:51 Rabbids Invasie

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Rabbids aan het einde van de wereld / Rabbid vader / Rabbid schat Een stel hongerige Rabbids zijn op zoek naar ijsjes als ze het bevroren onderzoeksbasis van de wetenschappers tegen komen. / Een Rabbid leert een baby pinguïn hoe hij moet surfen. / Een avontuurlijke Rabbid gaat op zoek en kijkt of hij zijn doel kan bereiken.

Do 1 oktober 2020 | 10:50 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Meneertje Vogelverschrikker Opa Big zaait bloemzaadjes, maar de vogels eten ze op! Daarom besluiten Peppa, George en Opa een vogelverschrikker te maken die de vogels zal wegjagen. En voor de hongerige vogeltjes heeft Oma gelukkig een oplossing.

Do 1 oktober 2020 | 12:50 Anthony Bourdain: The Layover

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 10 - Hong Kong Tony houdt een tussenstop in de snelle, fascinerende stad Hong Kong.

Do 1 oktober 2020 | 15:55 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 10 van 26 - Vriesvrees in de keuken De favoriete kok van Shaggy en Scooby opent zijn eigen kaasrestaurant. Maar een monsterlijke yeti terroriseert de openingsavond. De gang moet nog voor het dessert het mysterie oplossen. Shaggy en Scooby vergaan van de honger maar moeten weerstand bieden aan de verleiding van het eten dat bestemd is voor de gasten

Do 1 oktober 2020 | 17:17 Animal Fight Club

Seizoen 4 - Aflevering 1 van 8 - Rampage! In deze regio is het doden of gedood worden als boze olifanten op hol slaan en hongerige krokodillen vechten tegen meedogenloze leeuwen.

Do 1 oktober 2020 | 19:05 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 78 - Hoor, de wind waait - KRO-NCRV De Vikingen zijn aan boord van de Drakkar. Ze moeten snel aan eten en drinken komen, anders vergaan ze van honger en dorst. Dan ontdekken ze een eiland. Ze koersen eropaf. Het is het eiland van de Windvorstin, die met haar holle bolle blaasbalg de Vikingen weg probeert te blazen. De Vikingen zien de blaasbalg aan voor een monster. Toch moeten ze naar het eiland toe, voor eten en drinken. Wickie verzint een list: op de lier van Ulme vliegt hij door de lucht op het eiland af. De windvorstin ziet hem als een boodschapper van de Luchtgod. Wickie vraagt haar op te houden met wind blazen. Hij zegt dat als zij op de blaasbalg gaat staan, hij haar naar de Luchtgod toe kan laten blazen. Ondertussen vallen de Vikingen het eiland aan. Ze roven eten, Wickie wordt herenigd met Halvar en de anderen en de Windvorstin wordt door haar eigen assistent de blaasbalg af geblazen, de zee in. Blij varen de Vikingen richting Flake.

Do 1 oktober 2020 | 21:00 Escape Plan 3

01/10 - Film, Wanneer de dochter van een machtige zakenman uit Hong Kong vermist raakt, lijkt het op een standaard ontvoering. Maar als Breslin (Sylvester Stallone) en zijn team de zaak onderzoeken komen ze erachter dat Lester Clark Jr, de zoon van ...

Wanneer de dochter van een machtige zakenman uit Hong Kong vermist raakt, lijkt het op een standaard ontvoering. Maar als Breslin (Sylvester Stallone) en zijn team de zaak onderzoeken komen ze erachter dat Lester Clark Jr, de zoon van Breslin's voormalige vijand, achter de ontvoering zit. Lester blijkt daarnaast Abigail Ross (Jaime King), de geliefde van Breslin, vast te houden in een ondoordringbare Oost-Europese kerker genaamd Devil's Station. Om beide vrouwen te redden moet Breslin samenwerken met martial arts meester Shen Lo.

Do 1 oktober 2020 | 21:25 Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Judenfrei In december 1941, na de interventie van de EZG, worden Roemenië, Bulgarije, Hongarije en de Baltische staten tot 'Judenfrei' verklaard: vrij van Joden.

Do 1 oktober 2020 | 22:30 Ridiculousness

Seizoen 17 - Aflevering 18 - Chanel And Sterling CLXXIII In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness hebben Rob, Chanel en Steelo last van PTS-Student, bezoeken ze wat Achtertuinwaterparken en worden ze opgegeten door Hongerige Deuren.

Do 1 oktober 2020 | 23:21 Animal Fight Club

Seizoen 4 - Aflevering 1 van 8 - Rampage! In deze regio is het doden of gedood worden als boze olifanten op hol slaan en hongerige krokodillen vechten tegen meedogenloze leeuwen.

Vr 2 oktober 2020 | 01:45 Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Judenfrei In december 1941, na de interventie van de EZG, worden Roemenië, Bulgarije, Hongarije en de Baltische staten tot 'Judenfrei' verklaard: vrij van Joden.

Za 3 oktober 2020 | 01:05 The Hunger Games: Catching Fire IMDb: 7.5

03/10 - IMDB * 7.5 - Adventure, Thriller, Action, Science fiction, Film, The Hunger Games: Catching Fire is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit het jaar 2013, gebaseerd op het gelijknamige boek van Suzanne Collins. Hoofdrollen worden vertolkt ...

The Hunger Games: Catching Fire is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit het jaar 2013, gebaseerd op het gelijknamige boek van Suzanne Collins. Hoofdrollen worden vertolkt door Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson en Liam Hemsworth. Het is de tweede film in De Hongerspelentrilogie en de opvolger van The Hunger Games uit het jaar 2012. Een half jaar na haar overwinning houdt president Snow Katniss nauwlettend in het oog. Ze moet bewijzen dat de dubbele overwinning met Peeta een gevolg was van hun ondoorgrondelijke liefde voor elkaar en dat het geen opgezet spel was. De president is echter nog niet klaar met haar en de 75ste Spelen zullen het leven van Katniss voorgoed veranderen, zeker omdat ze als overwinnaar van de Spelen afscheid moet nemen van haar familie en vrienden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-hunger-games-catching-fire

Za 3 oktober 2020 | 12:45 Nature's Strangest Mysteries: Solved

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Alligator Bodyguards Hoe kan een mestkever ondersteboven een bal in een rechte lijn rollen? En hebben reigers weleens spijt dat ze vlak bij hongerige alligators gaan zitten? Experts weten het antwoord!

Za 3 oktober 2020 | 22:00 Anthony Bourdain: The Layover

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 10 - Hong Kong Tony houdt een tussenstop in de snelle, fascinerende stad Hong Kong.

Zo 4 oktober 2020 | 02:56 Rabbids Invasie

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Rabbindigestie / Een cro-magnonmens onder de Rabbids / Rabbid oppas Twee Rabbids raken elkaar kwijt in de prehistorie. Eén belandt bij een hongerige holbewonersfamilie en de andere bij een hongerige dodoraptor. // De Rabbids nemen per ongeluk een holbewoner mee naar de toekomst. // De Rabbids brengen per ongeluk een baby naar de steentijd.

Zo 4 oktober 2020 | 08:00 Ludwig van Beethoven - Sonaten für Klavier und Violine

Als sie sich 1997 zum ersten Mal auf einem Kammermusikfestival trafen, war gar nicht so klar, dass sie einmal auf so lange Sicht hin Musik miteinander machen würden. "Er trug Handschuhe", berichtet der Geiger Renaud Capuçon von seinem Klavierpartner Frank Braley, "Handschuhe mit Sternen darauf, die er nur zum Spielen auszog." Nach zehn Minuten Schubertmusik waren sich die beiden Musiker Renaud Capuçon und Frank Braley aber einig, dass sie sich gefunden haben. "Renaud hat einfach einen sehr schönen Geigenton. Das hört man selten", lobt Frank Braley. Seitdem hört man Renaud Capuçon und Frank Braley regelmäßig in den großen Konzertsälen dieser Welt. Mit Ludwig van Beethovens zehn Violinsonaten haben sie sich einem Klassiker des Geigenrepertoires gewidmet. Sie spielen die zehn Sonaten mitunter an einem Tag, haben das Konvolut auch auf CD eingespielt. In Hongkong haben die beiden Musiker die zehn Sonaten an drei Abenden auf dem Kulturfestival "Le French May" gespielt.

Zo 4 oktober 2020 | 11:05 Marathon: Super Wings

Seizoen 2 - Het kwam uit Hong Kong Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Zo 4 oktober 2020 | 15:10 Suske En Wiske Junior

Seizoen 1 - Pas op voor Meneer Eekhoorn! Suske en Wiske spelen verstoppertje. In haar schuilhoekje gaat Wiske helemaal op in haar boek over een hongerige eekhoorn.

Zo 4 oktober 2020 | 19:30 GEO Reportage

Aflevering 522 Von Meisterhänden geformte Neonreklamen waren lange die Signatur Hongkongs. Doch die Stadt verändert sich und LED Panels verdrängen die alte Neonkunst. Die Journalistin Cardin Chan hat sich der Rettung der Traditionen ihrer Heimatstadt und damit auch der Neonreklamen verschrieben. Sie dokumentiert die alten Meister, besucht sie in ihren Hinterhof-Werkstätten und ermutigt sie zum Weitermachen.

Zo 4 oktober 2020 | 21:00 Michael Palin: Travels of a Lifetime

Seizoen 1 - Aflevering 1 Michael Palin revisits his travel series, beginning with Around the World in 80 Days. He draws on his personal archive of audio recordings and diary notebooks, and reflects on how he became a seasoned global traveller. The first episode revisits his visits to Venice, Cairo, Saudi Arabia, India, Hong Kong and China - a nation that was closed to most westerners at the time. Featuring contributions from fans and friends including David Attenborough, Joanna Lumley and Simon Reeve.

Zo 4 oktober 2020 | 21:35 Great Asian Railway Journeys

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 10 - Hong Kong Gewapend met Bradshaws reisgids trekt Michael Portillo door Zuidoost-Azië. Hij begint zijn tocht in Hongkong, dat na gruwelijke drugsoorlogen in handen kwam van Groot-Brittannië. Te midden van de massademonstraties probeert Michael te onderzoeken wat er vandaag voor de Hongkongers op het spel staat. Hij neemt ook een kabelbaan naar de Peak, leert alles over de spoorwegambities die de Britten in het land hadden en wandelt binnen in het West Kowloon-station, het grootste ondergrondse hogesnelheidstreinstation ter wereld.

 Meer

Hong gemist

Eerder Vandaag | 13:21 Zig & Sharko

Seizoen 3 Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai.

Eerder Vandaag | 11:51 Zig & Sharko

Seizoen 3 Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai.

Eerder Vandaag | 11:43 Zig & Sharko

Seizoen 3 Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai.