Hond op tv (tv-tips)

Morgen | 20:30 Chateau Meiland: laatste dag Montana

Morgen - Amusement, In deze aflevering van Chateau Meiland is het de laatste dag van dochter Montana op het chateau. ...

In deze aflevering van Chateau Meiland is het de laatste dag van dochter Montana op het chateau. Daarnaast een zoektocht naar een schat en een verrassing. Geheime gang Het is verzengend heet op het Chateau. Gelukkig zijn er ook nog wat klusjes te doen in de koele kelder. En daar vindt Maxime een geheime gang - zou ze dan eindelijk de gedroomde schat vinden? Nauw De ruimte is nauw - misschien moet kleine Claire of hondje Bommel in het gat geduwd worden. Martien gelooft er al niet meer in. Laatste dag Omdat het de laatste dag is voor Montana op het chateau, gaat de familie uit eten. Daar worden Erica en Martien verrast: ze zijn helemaal vergeten dat ze 45 jaar geleden voor de eerste keer trouwden. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken op KIJK.nl of via gids.tv/programma/chateau-meiland.

Morgen | 20:25 Docu: Jochem Myjer - Nog eentje dan

Morgen - Documentaire, Kunst/cultuur, Documentaire over cabaretier Jochem Myjer, die gevolgd wordt tijdens het laatste ...

Documentaire over cabaretier Jochem Myjer, die gevolgd wordt tijdens het laatste deel van zijn theatertournee van 'Adem in, adem uit'. Carré Regisseur Suzanne Raes volgde de komiek in de tweede helft van 2019. Jochem Myjer sloot zijn ruim drie jaar durende theatertournee van Adem in, adem uit, af met zijn honderdste voorstelling in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Uitputtingsslag Voor deze uitputtingsslag moet alles wijken. Daarom leeft Jochem als een monnik. Alles voor de 'perfecte show'. Geen gemakkelijke opgave, zeker niet sinds Myjer in 2011 een tumor in zijn nek had en hij qua energieniveau lang niet meer de oude is. Beschermen De documentaire geeft een unieke blik achter de schermen die de succesvolle cabaretier dicht op de huid volgt wanneer hij doorweekt en uitgeput van het podium afkomt. De mensen om hem heen, waaronder zijn vrouw, willen hem beschermen tegen zijn eigen grenzeloze behoefte het iedereen naar de zin te maken. Want daarmee doet hij uiteindelijk zichzelf tekort. Bekijk de eerste beelden van deze documentaire op gids.tv/v240407/nog-eentje-dan.

Je vindt hier de programma's van Hond op tv We hebben de volgende programma's voor Hond Chateau Meiland: laatste dag Montana: Morgen - Amusement, In deze aflevering van Chateau Meiland is het de laatste dag van dochter Montana op het chateau.. Docu: Jochem Myjer - Nog eentje dan: Morgen - Documentaire, Kunst/cultuur, Documentaire over cabaretier Jochem Myjer, die gevolgd wordt tijdens het laatste. Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet: Natuur, Seizoen 4 Aflevering 6 The Heart Of A Pit Bull Een tamme geit is gewond geraakt door een bizar ongeluk. Kan dr.. Star Wars: De Avonturen van de Bouwmeesters: Serie, Jeugd, De stormen van Taul De Bouwmeesters gaan op pad om een rebellen spion op te pikken en gaan op zoek naar. Littlest Pet Shop: A World Of Our Own: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 4 Animatieserie over zes huisdieren die in een bijzondere dierenwereld leven. De hond. Dieren op Spreekuur: Amusement, Seizoen 18 Aflevering 86 van 90 Het is nooit rustig bij de dierenarts. Met in dit seizoen o.a.:. How Do They Do It?: Amusement, Seizoen 12 Aflevering 12 Hoe worden espadrilles met de hand gemaakt? Hoe worden geprefabriceerde huizen. Pit Bulls & Parolees: Informatief, Seizoen 8 Aflevering 17 Tip Of The Iceberg Een door Tia en Sugar geredde zwerfhond heeft met spoed de zorg. Pit Bulls & Parolees: Informatief, Seizoen 8 Aflevering 18 Rising Tide Omdat Tia bang is voor overstromingen in Assumption Parish maakt ze. Dieren op Spreekuur: Amusement, Seizoen 18 Het is nooit rustig bij de dierenarts. Met in dit seizoen o.a.: verschillende honden en katten.

Hond op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:35 Star Wars: De Avonturen van de Bouwmeesters

De stormen van Taul De Bouwmeesters gaan op pad om een rebellen spion op te pikken en gaan op zoek naar een volgend onderdeel van de Arrowhead. Ze krijgen hulp van Hondo, worden bedrogen en achtervolgd door MOC.

Vandaag | 08:03 Littlest Pet Shop: A World Of Our Own

Seizoen 1 - Aflevering 4 Animatieserie over zes huisdieren die in een bijzondere dierenwereld leven. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, parkiet Edie, schildpad Bev en het geitje Quincy hebben een magische poort ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen. Daar vinden ze alles wat het hartje van een huisdier begeert: een schoonheidssalon, een pretpark, skipistes, prachtige appartementen en nog veel meer. De zes vrienden beleven spannende avonturen in Paw-Tucket, ontmoeten andere dieren en hebben veel plezier.

Vandaag | 11:00 Dieren op Spreekuur

Seizoen 18 - Aflevering 86 van 90 Het is nooit rustig bij de dierenarts. Met in dit seizoen o.a.: verschillende honden en katten die bang zijn voor 'de witte jassen', in de steek gelaten geiten en zelfs aapjes brengen een bezoek aan de kliniek.

Vandaag | 16:00 Dieren op Spreekuur

Seizoen 18 Het is nooit rustig bij de dierenarts. Met in dit seizoen o.a.: verschillende honden en katten die bang zijn voor 'de witte jassen', in de steek gelaten geiten en zelfs aapjes brengen een bezoek aan de kliniek.

Vandaag | 16:25 Free Spirits

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 5 - NTR Simon Mihori Simke (Slovenië) liet zijn eerste tattoo zetten toen hij vijftien jaar was. Nu heeft hij er meer dan 900, waarvan de meeste door hemzelf zijn ontworpen. Zijn lichaam is een uniek kunstwerk, dat hij grotendeels zelf heeft gecreëerd. Het is een soort autobiografische almanak, waarin zijn kleurrijke levensverhaal en overtuigingen zijn opgetekend. Zijn uiterlijk is afschrikwekkend, want zelfs zijn gezicht is vol getatoeëerd. Maar achter zijn tatoeages gaat een gevoelige man schuil, misschien te gevoelig voor deze wereld, ook al heeft hij een crimineel verleden. Hij redt mishandelde en verwaarloosde honden. * Frida Sarar (Kroatië) is dichteres, blogster en sinds kort ook zangeres. In haar gedichten geeft ze zichzelf volledig bloot, maar in het echte leven is ze heel terughoudend en ietwat verlegen. Frida woont in Rijeka en spreekt Servisch in die Kroatische stad. Een gevaarlijke daad voor een 'lid van een vijandige staat', zoals haar man liefdevol tegen haar zegt. Ruim 25 jaar na de oorlog zijn de politieke betrekkingen tussen Kroatië en Servië nog steeds verhit. In haar moedertaal schrijven is daarom voor Frida een statement. * Mohamad Abdul Al Monaem vluchtte in 2016 van Syrië naar Europa. Hij was schrijver en uitgever en had een boekenwinkel in Aleppo. Hij had liberale opvattingen en vond dat literatuur geen grenzen kende, dus publiceerde hij boeken uit de hele wereld. Sommige boeken werden later door het regime verboden en hij zat zelfs een tijdje in de gevangenis. Ljubljana is nu zijn nieuwe thuis. In Slovenië stuitte hij op een nieuwe dictator: het kapitaal, dat mensen in z'n macht heeft en hun vrijheid beperkt, maar zonder ketenen.

Vandaag | 17:13 Star Wars: De Avonturen van de Bouwmeesters

De test De Bouwmeesters slaan op de vlucht voor Naare. Ze stranden op een planeet waar de piratenkapitein Hondo hen voor een ethische keuze plaatst.

Vandaag | 22:30 Frank & Rogier Checken in

Seizoen 1 - Aflevering 4 Frank en Rogier zijn te gast bij B&B op de Sing Sang in Jonkersland. Anita en Freerk runnen deze B&B aan huis waar zij met hun vier honden wonen. De gasten klagen over hondenluchtjes en het saaie interieur. Frank en Rogier weten hier wel raad mee.

Morgen | 09:12 Telekids Mini's: Fien & Teun

Seizoen 2 - Schapenwol Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Samen met het varkentje Sebastiaan, de koe Rosa en het blije hondje Pim beleven Fien en Teun elke dag wel een avontuur. Ze zingen graag vrolijke meezingliedjes en er worden vragen beantwoord als: Geven bruine koeien chocolademelk? Hoe komen er gaatjes in kaas? Hoe word je groter?

Morgen | 11:07 Married With Children

Seizoen 5 - Buck the stud Buck loopt achter elk teefje uit de buurt aan. Peg en Al verheugen zich erop goedverdienende hondenfokkers te worden, maar hun hoop wordt de bodem ingeslagen als Buck weigert een verwende rashond te dekken.

Morgen | 12:04 Paf de hond

Jurrasic Pat Tijdens een wandeling in de bergen ontdekt Lola een vogel die gevangen zit in een ijsblok. Zou het een prehistorische Guano kunnen zijn? De drie opstandige duiven zijn ervan overtuigd dat dat zo is.

Morgen | 12:12 Paf de hond

Kamping Gekte Lola en Lucy besluiten de nacht door te brengen met kamperen. Een nacht vol plezier is gegarandeerd. Pat helpt de meisjes de tent op zetten en neemt de hele nacht de wacht op zich.

Morgen | 12:19 Paf de hond

Pat vs Titan Lola moet een dagje op een kleine pup passen, maar de pup blijkt ladingen energie te hebben. Pat moet er alles aan doen om te voorkomen dat de pup het huis ondersteboven keert.

Morgen | 12:28 Paf de hond

Hondvis Lola spreekt af dat ze oppast op de goudvis van Honorine, haar vroegere buurvrouw. Natuurlijk hebben de Guanos hun zinnen gezet op het arme schepsel en Pat moet het nauwlettend in de gaten houden.

Morgen | 12:35 Paf de hond

Huis der Spoken Op hun weg terug naar huis komen Lola, Lucie en Pat een oud verlaten huis tegen. Lola vind het spannend en wil het huis verkennen, maar Lucie en Pat lijken wat terughoudend.

Morgen | 12:43 Paf de hond

Pat's Grote Overval Lola en Lucie moeten vandaag een presentatie geven voor de hele klas. Maar Lola's moeder neemt per ongeluk de presentatie van haar dochter mee naar haar werk.

Morgen | 12:50 Paf de hond

3D Printer Lola's moeder heeft een 3D-printer gekocht voor haar werk. De kleine Lola is gefascineerd door de machine; ze kan in een mum van tijd alles afdrukken wat ze wil!

Morgen | 15:06 Suske En Wiske Junior

Seizoen 1 - Tot op het bot Suske en Wiske gaan in hun tuin op zoek naar fossielen. Een been van hun hond Toby brengt hen in een prehistorische wereld met een hongerige dinosaurus.

Morgen | 19:20 Typisch Muiden

Seizoen 14 - Aflevering 5 van 12 - BNNVARA Teus was postbode, maar kon dat eigenlijk fysiek niet meer aan. Nu loopt z'n vrouw Martha de post, in weer en wind. Dan kun je eens wat extra's doen, vindt ze. Tom heeft schapen op de dijk lopen, waar ook wandelaars en fietsers mogen komen. En honden, die loslopen en achter de schapen aangaan, 'ook al doet-ie dat normaal nooit' volgens de baas. Ismaeel zit gezellig bij z'n buurman. Die vindt dat Ismaeel Nederlands moet praten met z'n kinderen, maar Ismaeel wil dat ze ook Syrisch blijven spreken thuis. En Café Ome Ko mag eindelijk open. De hele club stamgasten staat te popelen. En is het dan ook weer als vanouds?

Morgen | 19:36 Will & Grace

Seizoen 3 - Aflevering 18 van 25 - Mad Dogs & Average Men Will datete een man die niet erg aantrekkelijk is, omdat hij dol is op zijn hond. Als Will op de hond past, raakt hij hem kwijt en weet hij niet wat hij moet doen. Grace leert Karens neef kennen.

Morgen | 20:30 Scorpion

Seizoen 4 - Aflevering 11 van 22 - Who Let the Dog Out ('Cause Now It's Stuck in a Cistern) Terwijl Team Scorpion met spanning wacht op het vonnis van Cabe's proces dat hem naar de gevangenis zou kunnen sturen, richten ze zolang hun nerveuze energie maar op het redden van een hond die vastzit in een waterbassin.

Morgen | 22:25 S.W.A.T.

Seizoen 1 - Aflevering 19 van 22 - Source Jim Street twijfelt of zijn moeder bij hem zou moeten wonen als ze uit de gevangenis komt. Hondo en het team moeten een Russische journalist beschermen die een bezoek brengt aan L.A.

Morgen | 23:10 S.W.A.T.

Seizoen 1 - Aflevering 20 van 22 - Vendetta Het leven van Hondo en zijn carrière worden bedreigd wanneer de bewaker van de ontvoerder van zijn peetzoon wordt ontdekt. Jim heeft moeite met wennen aan zijn pas vrijgelaten moeder Karen. Hij is niet de enige die moet wennen.

Overmorgen | 06:56 Zip Zip

Waldemar de wonderhond Zonder erg, beantwoord Waldemar alle vragen van een tv-quiz. De Levenslusts beseffen dat hij alle antwoorden goed heeft en geloven dat ze een geniale hond in huis hebben.

Overmorgen | 09:00 Telekids Mini's: Fien & Teun

Seizoen 2 - Verstoppertje Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Samen met het varkentje Sebastiaan, de koe Rosa en het blije hondje Pim beleven Fien en Teun elke dag wel een avontuur. Ze zingen graag vrolijke meezingliedjes en er worden vragen beantwoord als: Geven bruine koeien chocolademelk? Hoe komen er gaatjes in kaas? Hoe word je groter?

Overmorgen | 12:03 Paf de hond

Beveiligde Kerstmis Wanneer Hoodie en Lola binnen spelen sloopt Pat per ongeluk de televisie. Lola neemt de schuld op zich om haar trouwe vriend te beschermen.

Overmorgen | 12:10 Paf de hond

Chaos in het Museum Lola en haar klas brengen vandaag een bezoekje aan het museum. Voordat Lola naar school gaat herinnert haar moeder haar eraan zich te gedragen en uit de problemen te blijven.

Overmorgen | 12:18 Paf de hond

Als een Lading Stenen Lola en Pat bezoeken een van de bouwplaatsen van haar moeder voor een artikel dat ze voor school moet schrijven. Maar als ze op de bouwplaats aankomen ontdekt ze dat Hoodie in haar rugzak zit.

Overmorgen | 12:26 Paf de hond

De Pat Academie Lola besluit Pat in te schrijven voor een schoonheidswedstrijd. Maar voor onze held is Hoodie de échte ster. Lola geeft Pat gelijk en brengt Hoedei naar een trimsalon ter voorbereiding van de show.

Overmorgen | 12:34 Paf de hond

Snoep of je Leven Terreur Lola, Hoodie en Pat gaan langs de deuren voor Halloween. Voor Victor is dit de uitgelezen kans om het kleine meisje en haar huisdieren eens flink de stuipen op het lijf te jagen.

Overmorgen | 12:35 Chateau Meiland: laatste dag Montana

Herhaling. In deze aflevering van Chateau Meiland is het de laatste dag van dochter Montana op het chateau. Daarnaast een zoektocht naar een schat en een verrassing. Geheime gang Het is verzengend heet op het Chateau. Gelukkig zijn er ook nog wat klusjes te doen in de koele kelder. En daar vindt Maxime een geheime gang - zou ze dan eindelijk de gedroomde schat vinden? Nauw De ruimte is nauw - misschien moet kleine Claire of hondje Bommel in het gat geduwd worden. Martien gelooft er al niet meer in. Laatste dag Omdat het de laatste dag is voor Montana op het chateau, gaat de familie uit eten. Daar worden Erica en Martien verrast: ze zijn helemaal vergeten dat ze 45 jaar geleden voor de eerste keer trouwden. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken op KIJK.nl of via gids.tv/programma/chateau-meiland.

Overmorgen | 12:41 Paf de hond

Punk Rock Lola heeft een prijs gewonnen om een van haar favoriete zangers, Lady Kawai, in concert te zien. Maar Victor en de Guanos zijn vastbesloten om het ticket te bemachtigen.

Overmorgen | 12:49 Paf de hond

De Échte Pat Terwijl Lola haar verjaardagsfeestje voorbereidt ontdekken de Guanos een zwerfhond die precies op Pat lijkt. Dit brengt ze op een geweldig idee.

Overmorgen | 14:30 Docu: Jochem Myjer - Nog eentje dan

Herhaling. Documentaire over cabaretier Jochem Myjer, die gevolgd wordt tijdens het laatste deel van zijn theatertournee van 'Adem in, adem uit'. Carré Regisseur Suzanne Raes volgde de komiek in de tweede helft van 2019. Jochem Myjer sloot zijn ruim drie jaar durende theatertournee van Adem in, adem uit, af met zijn honderdste voorstelling in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Uitputtingsslag Voor deze uitputtingsslag moet alles wijken. Daarom leeft Jochem als een monnik. Alles voor de 'perfecte show'. Geen gemakkelijke opgave, zeker niet sinds Myjer in 2011 een tumor in zijn nek had en hij qua energieniveau lang niet meer de oude is. Beschermen De documentaire geeft een unieke blik achter de schermen die de succesvolle cabaretier dicht op de huid volgt wanneer hij doorweekt en uitgeput van het podium afkomt. De mensen om hem heen, waaronder zijn vrouw, willen hem beschermen tegen zijn eigen grenzeloze behoefte het iedereen naar de zin te maken. Want daarmee doet hij uiteindelijk zichzelf tekort. Bekijk de eerste beelden van deze documentaire op gids.tv/v240407/nog-eentje-dan.

Overmorgen | 15:30 Typisch Muiden

Seizoen 14 - Aflevering 5 van 12 - BNNVARA Teus was postbode, maar kon dat eigenlijk fysiek niet meer aan. Nu loopt z'n vrouw Martha de post, in weer en wind. Dan kun je eens wat extra's doen, vindt ze. Tom heeft schapen op de dijk lopen, waar ook wandelaars en fietsers mogen komen. En honden, die loslopen en achter de schapen aangaan, 'ook al doet-ie dat normaal nooit' volgens de baas. Ismaeel zit gezellig bij z'n buurman. Die vindt dat Ismaeel Nederlands moet praten met z'n kinderen, maar Ismaeel wil dat ze ook Syrisch blijven spreken thuis. En Café Ome Ko mag eindelijk open. De hele club stamgasten staat te popelen. En is het dan ook weer als vanouds?

Overmorgen | 15:35 Peperbollen

Seizoen 12 - Aflevering 5 van 13 - Bommetje - KRO-NCRV Een stel tieners maakt zelf bommen en blaast dingen op, waarvan ze de filmpjes online zetten. Als Till's hond daarbij gewond raakt, gaan de Peperbollen op zoek naar de daders.

Overmorgen | 18:55 Will & Grace

Seizoen 3 - Aflevering 18 van 25 - Mad Dogs & Average Men Will datete een man die niet erg aantrekkelijk is, omdat hij dol is op zijn hond. Als Will op de hond past, raakt hij hem kwijt en weet hij niet wat hij moet doen. Grace leert Karens neef kennen.

 Meer

Hond op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:48 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 4 - Aflevering 6 - The Heart Of A Pit Bull Een tamme geit is gewond geraakt door een bizar ongeluk. Kan dr. Jeff het huisdier helpen? En hond Gus voelt zich niet lekker nadat hij een vreemd voorwerp heeft ingeslikt.

Vandaag | 11:36 How Do They Do It?

Seizoen 12 - Aflevering 12 Hoe worden espadrilles met de hand gemaakt? Hoe worden geprefabriceerde huizen gemaakt? En hoe worden onbetaalbare documenten honderden jaren lang veilig opgeslagen?

Vandaag | 11:50 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 8 - Aflevering 17 - Tip Of The Iceberg Een door Tia en Sugar geredde zwerfhond heeft met spoed de zorg van een dierenarts nodig. De nieuwe medewerker Darius droomt van een baan in de diergeneeskunde.

Vandaag | 12:45 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Rising Tide Omdat Tia bang is voor overstromingen in Assumption Parish maakt ze een evacuatieplan voor haar en de honden. Joe heeft een speciale band met een gewonde hond die hij gered heeft.

Vandaag | 16:25 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Hounded Als een geadopteerde hond opeens in een asiel in Mississippi opduikt, gaan Tania en Earl erop af. Ex-gevangene Joe is ontdaan nadat hij twee vechtende honden heeft gescheiden.

Morgen | 03:00 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Hounded Als een geadopteerde hond opeens in een asiel in Mississippi opduikt, gaan Tania en Earl erop af. Ex-gevangene Joe is ontdaan nadat hij twee vechtende honden heeft gescheiden.

Morgen | 07:36 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Collision Course Er wordt een gevaarlijke reddingsmissie op touw gezet na een melding dat er twee honden op het spoor lopen. Een echtpaar komt langs om een hond te adopteren.

Morgen | 20:10 Het Nieuwe Rijksmuseum - De film

NTR De veelvuldig bekroonde documentaireserie Het Nieuwe Rijksmuseum krijgt een prachtige finale met deze film. Oeke Hoogendijk heeft vierhonderd uur gedraaid materiaal samengebald tot één enerverende film. Zij filmde tien jaar lang achter de gesloten deuren van het Rijksmuseum, tijdens de verbouwing die in 2008 voltooid had moeten zijn. Maar vanaf het begin plagen stroeve tegenkrachten de restauratie.

Morgen | 21:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Low Rider De adoptie van een hond staat op het spel als hij een tumor blijkt te hebben. Tia staat voor een zware beslissing wanneer een agressieve hond een gevaar vormt voor de medewerkers.

Overmorgen | 00:40 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Nalla Fights Back Hond Nalla moet met spoed onder het mes nadat ze door een inbreker is beschoten. En dr. Jeff en Hector behandelen wolven in een natuurreservaat in Colorado.

Overmorgen | 06:25 Cesar Millan's Dog Nation

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 8 - Philadelphia Freedom Cesar Millan gaat op pad met zijn zoon Andre om mensen in heel Amerika te helpen met hun probleemhonden. Deze week zijn ze in Philadelphia, PA.

Overmorgen | 07:10 Cesar To The Rescue

Seizoen 3 - Aflevering 7 van 16 - Three Headed Monster Jenny is bezorgd dat haar zus en haar vriend hun drie grote honden niet onder controle hebben. Ze krijgen geen regels of beperkingen opgelegd.

Overmorgen | 07:36 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Out of the Dark Tia stuurt de tweeling eropuit om een pitbull uit een put te redden. Daarna helpt Mariah een stel dat wil adopteren nadat ze hun eigen hond op tragische wijze zijn verloren.

Overmorgen | 15:30 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 3 - Aflevering 4 - On The Edge Wanneer een eskimohond met een gebroken kaak wordt binnengebracht, moet dr. Jeff de oorzaak achterhalen. Later behandelen dr. Nichols en dr. Jeff een paar onwillige jaks.

 Meer