Herhaling op tv
De volgende herhalingen zijn op tv:

Herhaling op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:00 Op Vrijdag

Herhaling. In de nieuwe talkshow Op Vrijdag ontvangt presentator Renze Klamer elke week twee bekende Nederlanders voor een gesprek dat niet over de actualiteit gaat. Nieuw tijdstip Eerder dit jaar was het vergelijkbare programma Laat op Vrijdag te zien, na middernacht. Het tweede seizoen is nu primetime, elke vrijdag rond 21:25 uur, en onder de nieuwe titel Op Vrijdag. In de eerste aflevering zijn cabaretier Jan Jaap van der Wal en presentatrice Roos Moggré te gast. Guilty pleasures De twee bekende hoofdgasten vormen samen elke week een verrassende combinatie. Renze spreekt ze over hun guilty pleasures, ze delen hun verborgen talenten en er is ruimte om een spelletje te spelen. Noortje Ook sidekick Noortje Veldhuizen is terug met haar eigen rubriek 'Kantoortje van Noortje', waarin ze in het leven van de gasten duikt en op kenmerkende wijze haar speurwerk deelt met de kijker. Gasten Later dit seizoen komen onder anderen politicus Klaas Dijkhoff, comedian Jandino Asporaat en tv-makers Britt Dekker en Joris Linssen langs.

Vandaag | 07:50 Het mooiste meisje van de klas

Herhaling. In deze aflevering van Het mooiste meisje van de klas wordt het bijzondere verhaal van Juliette verteld. Ze valt op school op door haar uitstraling én hippe modecreaties. Een succesvol leven wordt later dramatisch verstoord door een terminale ziekte. Gezelligheid Juliette is in de jaren 70 de eyecatcher op haar school in Groningen. School heeft niet haar prioriteit. Gezelligheid is belangrijker en dat vinden haar vriendinnen ook, dus wordt er besloten om samen te blijven zitten. Grote regelaar Als ze in de Randstad een baan bij een hip, nieuw, Amerikaans modemerk krijgt, doet grote regelaar Juliette haar intrede. Alles wordt vanaf dan tot in de puntjes geregeld, zowel op het werk als privé. Ze laat zich dan ook niet zomaar versieren door een bekende Amsterdamse reclameman. Levensgeluk Uiteindelijk blijken zij de ideale combinatie en kan zij haar mans carrière nog meer laten ontplooien. Ze krijgen samen twee prachtige kinderen en bouwen een leven op in Amsterdam en Saint-Tropez. Hun levensgeluk wordt met zoveel mogelijk mensen gedeeld en het lijkt eindeloos. Terminaal Dit geluk wordt echter wreed verstoord als niet alleen zij, maar ook haar man op dezelfde dag een verschrikkelijke diagnose krijgen. Ondanks deze periode laat Juliette haar hoofd zeker niet zakken. Als bekend wordt dat Juliette deelneemt aan het programma, is zij al terminaal ziek. Haar gezondheid gaat snel achteruit, maar ze wil hoe dan ook meewerken. Bekijk de vorige afleveringen van Het mooiste meisje van de klas op gids.tv/programma/het-mooiste-meisje-van-de-klas.

Morgen | 01:05 Hard Spel

Herhaling. Vanaf vanavond is de nieuwe humoristische kennisquiz Hard Spel elke zaterdag om 21:20 uur te zien op NPO 1. Richard Groenendijk maakt met dit programma zijn debuut als quizmaster. Specialismes In deze nieuwe quiz moeten de kandidaten alles weten van hun zelf aangeleverde specialismes, maar ook die van hun tegenstanders en de presentator. Tussendoor krijgen ze ook nog vragen die juist over een tegengesteld thema gaan. (Contra-)expertise Na de eerste expertise-ronde volgt de contra-expertise ronde. Daarin krijgen de kandidaten vragen over het tegenovergestelde van hun specialisme; als je expertise ballet is, krijg je nu bijvoorbeeld vragen over voetbal. Volgende rondes Daarna valt een van de vier kandidaten af en volgt Richards ronde: meerkeuzevragen over een onderwerp dat Richard zelf heeft meegebracht en waarover hij op geheel eigen wijze vragen afvuurt. En of dat nog niet nog niet hard genoeg is, volgt daarna een snelle ronde met algemene vragen. In de finaleronde nemen de twee beste spelers het tegen elkaar op voor Hard Spel-Bokaal. Bekijk hoe Richard Groenendijk vol enthousiasme vooruitblikt op de quiz op gids.tv/v226601/hard-spel.

Morgen | 11:00 Tijd voor MAX: Herman van der Zandt en meer

Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Hij ziet er anders uit dan verwacht, maar toch zullen ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Hij ziet er anders uit dan verwacht, maar toch zullen we de sportzomer doornemen. En het wordt een mooie, weet Herman van der Zandt. - Vandaag worden eindelijk de lintjes uitgereikt. Wie er al een lintje van de burgemeester heeft mogen ontvangen is Irene Crul uit Utrecht. - Er vond een bijzonder verschijnsel plaats in de natuur, er was namelijk zeevonk. André Donker heeft voor ons een kijkje genomen. - Huisdichter Jaap Robben heeft een paar mooie zomergedichten uitgekozen die hij zal voordragen. - De Marcel Fisser band komt optreden. - En met Kees Boonman kijken we terug op de afgelopen roerige politieke maanden.

Herhaling op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:30 NOS Journaal/herhalingen NOS Journaal

Het nieuws van de dag.

Vandaag | 07:00 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 20 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Vandaag | 07:40 Talkshow: Round Up

Talkshow: Round Up. Aflevering 32 - herhaling van de wedstrijden gespeeld in de Premier League en Serie A op zaterdag.

Vandaag | 07:40 Talkshow: Round Up

Talkshow: Round Up. Aflevering 32 - herhaling van de wedstrijden gespeeld in de Premier League en Serie A op zaterdag.

Vandaag | 07:55 Racing: Formule 1 GP van Oostenrijk Kwalificatie

Herhaling van de kwalificatie van de Formule 1 GP van Oostenrijk, gereden op de Red Bull Ring in Spielberg. Met commentaar van Olav Mol. Het nieuwe Formule 1-seizoen gaat dit weekend van start met de Grand Prix van Oostenrijk. Lees meer over de grand prix van dit weekend op gids.tv/9379/gp-oostenrijk. Het tijdschema van de Formule 1 GP van Oostenrijk 2020 (alles live op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select): - Zaterdag 4 juli: - 12:00 uur: vrije training 3 - 14:15 uur: voorbeschouwing kwalificatie op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select - 14:45 uur: voorbeschouwing kwalificatie op RTL Duitsland - 15:00 uur: kwalificatie op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland - Zondag 5 juli: - 14:00 uur: voorbeschouwing race op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland - 15:10 uur: race op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland Ben je geen abonnee van Ziggo (Sport) en wil je wel gratis naar de kwalificatie en race kijken op RTL Duitsland? Bekijk op welk kanaal je die zender bij jouw tv-aanbieder kunt vinden op gids.tv/3783/kanaal-rtl-duitsland.

Vandaag | 08:55 Racing: Oostenrijk Race 1

Racing: Oostenrijk Race 1. Herhaling van de eerste race in de Formule 3 van Oostenrijk, gereden op de Red Bull Ring, in Oostenrijk.

Vandaag | 08:55 EenVandaag: o.a. helmplicht op de fiets?

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Een helm verplichten voor de fiets? 'Daar zit niemand op te ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Een helm verplichten voor de fiets? 'Daar zit niemand op te wachten' Een verplichte fietshelm voor elektrische fietsers en kinderen tot 12 jaar, adviseerde het Centraal Planbureau en het Planbureau voor de Leefomgeving. Want hiermee kan het aantal fietsdoden teruggebracht worden. Niet iedereen is hier een voorstander van. Zo is de Fietsersbond niet blij met het plan. "Je moet je realiseren dat een helm maar beschermt tot een bepaalde snelheid", verduidelijkt Wim Bot, beleidsadviseur van de Fietsersbond. Daarnaast denkt hij dat een helm het fietsen minder aantrekkelijk maakt. Het is volgens hem logischer om een deel van de verantwoordelijkheid van een elektrische fiets bij de verkoper neer te leggen. Niet terug naar 'het oude normaal': het Break Out Team komt met ideeën voor een toekomst na corona Ze noemen zichzelf 'betrokken denkers en doeners': het Break Out Team onder leiding van hoogleraar Rotmans. En moest het Outbreak Management team problemen tíjdens de crisis oplossen, het Break Out Team kijkt verder en wil de samenleving anders inrichten. Ze zien de coronacrisis als een kans om wat zij zien als 'weeffouten' in de samenleving te herstellen. Onder leiding van hoogleraar transitiekunde Jan Rotmans wil 'een groep van 25 onconventionele en onafhankelijke denkers en doeners' veranderingen in gang zetten. Verpleegkundige Teun denkt mee over ons leven na de crisis: 'Het bezoekverbod was echt hartverscheurend' Teun Toebes creëert 'geluksmomentjes' voor mensen met dementie en is onderdeel van het Break Out Team. Dat team denkt na over onze samenleving na de coronacrisis, en niet alleen op medisch gebied. Voor Teun staat vast: een bezoekverbod, dat nooit meer. Steunfonds helpt zorgmedewerkers die ziek zijn door corona: 'Zo zijn ze in ieder geval een jaar uit de brand geholpen' Een groep artsen heeft een steunfonds opgericht om zorgmedewerkers die getroffen worden door Covid-19 financieel te ondersteunen. Snel en zonder administratieve rompslomp. Maar bijna niemand kent het fonds: er zijn nog maar zeventien aanvragen binnen. Het steunfonds dat Stichting Zorg na Werken in Coronazorg (ZWiC) heet, is opgericht door twee chirurgen van het UMC Utrecht. Ze zamelen geld in via crowdfunding om te voorkomen dat zieke zorgmedewerkers - naast de fysieke impact - ook nog in de problemen komen door de financiële gevolgen van de ziekte. Gevolgen voor henzelf, of in het ergste geval voor hun nabestaanden.

Vandaag | 09:00 NOS Journaal/herhalingen NOS Journaal

Het nieuws van de dag.

Vandaag | 09:05 Talkshow: Round Up

Talkshow: Round Up. Aflevering 32 - herhaling van de wedstrijden gespeeld in de Premier League en Serie A op zaterdag.

Vandaag | 09:25 Nieuwsuur

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending FNV leden zeggen 'ja' tegen nieuw pensioenstelsel Het bepaalt ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending FNV-leden zeggen 'ja' tegen nieuw pensioenstelsel Het bepaalt de oude dag voor miljoenen Nederlanders. Maar door technische problemen, bezwaren over de stemmingsprocedure en tijdgebrek werd er twee weken geleden door het FNV-ledenparlement niet gestemd over het pensioenakkoord. Vanmiddag brachten leden alsnog hun stem uit. Een grote meerderheid stemde voor. Alle seinen staan nu op groen voor het nieuwe pensioenstelsel. Enorme corona-uitbraak in Poolse mijnen Polen beleeft een spannende tweede ronde van de presidentsverkiezingen. Maar het thema dat door de kandidaten zoveel mogelijk wordt gemeden is de coronapiek in de steenkolenmijnen. Saskia Dekkers reist door Europa en bezoekt dit keer de mijnen rond Katowice.

Vandaag | 09:55 Op1: Farid Azarkan, Tex de Wit en meer

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Twee maanden geleden werd hij nog geroyeerd als lid van DENK, ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Twee maanden geleden werd hij nog geroyeerd als lid van DENK, maar nu heeft Farid Azarkan nieuws over de partij waar de afgelopen maanden veel opschudding was. Hij schuift vanavond aan bij Op1. - Ruim zes op de tien Nederlanders vinden de gedragsmaatregelen van de overheid om het coronavirus te bestrijden onlogisch of verwarrend, blijkt uit onderzoek van het RIVM. Het virus is in Nederland onder controle, kunnen die regels niet wat minder? Expert complexiteit Bert Slagter laat vanavond bij Op1 zien hoe het slimmer kan. - Twee weken geleden kwam het ledenparlement van de FNV er niet uit, maar vandaag stemden de 105 vakbondslieden alsnog in met de afspraken uit het pensioenakkoord. Conclusie: de pensioenen worden onzekerder. Econoom en financieel journalist van de Telegraaf Martin Visser praat bij Op1 over de gevolgen voor miljoenen Nederlanders. - De Tour de France werd opgeschoven, Wimbledon afgelast, het Europees Kampioenschap Voetbal en de Olympische Spelen uitgesteld. Toch gaat het satirisch sportprogramma ‘Makkelijk Scoren’ van Tex de Wit, Diederik Smit en Jonathan van het Reve morgen van start. Hoe gaan ze dat doen zonder sport op televisie? Vanavond schuiven de heren aan en vertellen zij hoe het programma er dit seizoen uit ziet. - Afgelopen woensdag ging de nieuwe Donorwet formeel in. Dat betekent dat als je geen keus maakt, je automatisch als orgaandonor wordt geregistreerd. Wat het betekent om afhankelijk te zijn van een donor, wordt wel duidelijk in het nieuwe EO-programma ‘De 100’, waarin mensen gevolgd worden die op de wachtlijst staan voor een transplantatie. Presentator Bert van Leeuwen vertelt er vanavond over bij Op1, samen met nierpatiënt Dominique van Gessel en Tweede Kamerlid Pia Dijkstra (D66).

Vandaag | 11:00 NOS Journaal / Actueel / herhalingen NOS Journaal / Extra onderwerpen

Het nieuws van de dag.

Vandaag | 12:05 NOS Journaal / Actueel / herhalingen NOS Journaal / Extra onderwerpen

Het nieuws van de dag.

Vandaag | 13:00 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 20 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Vandaag | 13:00 NOS Journaal / Actueel / herhalingen NOS Journaal / Extra onderwerpen

Het nieuws van de dag.

Vandaag | 13:25 Talkshow: Round Up

Talkshow: Round Up. Aflevering 32 - herhaling van de wedstrijden gespeeld in de Premier League en Serie A op zaterdag.

Vandaag | 14:00 NOS Journaal / Actueel / herhalingen NOS Journaal / Extra onderwerpen

Het nieuws van de dag.

Vandaag | 15:00 NOS Journaal / Actueel / herhalingen NOS Journaal / Extra onderwerpen

Het nieuws van de dag.

Vandaag | 16:00 NOS Journaal / Actueel / herhalingen NOS Journaal / Extra onderwerpen

Het nieuws van de dag.

Vandaag | 16:55 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 20 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Vandaag | 17:00 NOS Journaal/RegioNed/herhalingen NOS Journaal

Het nieuws van de dag.

Vandaag | 18:10 NOS Journaal/herhalingen NOS Journaal

Het nieuws van de dag.

Vandaag | 18:20 Racing: Porsche Supercup Series Oostenrijk

Racing: Porsche Supercup Series Oostenrijk. herhaling van de Porsche Supercup Race van Oostenrijk, gereden op de Red Bull Ring, in Spielberg, Oostenrijk.

Vandaag | 18:40 Nieuw: Hard Spel

Herhaling. Vanaf vanavond is de nieuwe humoristische kennisquiz Hard Spel elke zaterdag om 21:20 uur te zien op NPO 1. Richard Groenendijk maakt met dit programma zijn debuut als quizmaster. Specialismes In deze nieuwe quiz moeten de kandidaten alles weten van hun zelf aangeleverde specialismes, maar ook die van hun tegenstanders en de presentator. Tussendoor krijgen ze ook nog vragen die juist over een tegengesteld thema gaan. (Contra-)expertise Na de eerste expertise-ronde volgt de contra-expertise ronde. Daarin krijgen de kandidaten vragen over het tegenovergestelde van hun specialisme; als je expertise ballet is, krijg je nu bijvoorbeeld vragen over voetbal. Volgende rondes Daarna valt een van de vier kandidaten af en volgt Richards ronde: meerkeuzevragen over een onderwerp dat Richard zelf heeft meegebracht en waarover hij op geheel eigen wijze vragen afvuurt. En of dat nog niet nog niet hard genoeg is, volgt daarna een snelle ronde met algemene vragen. In de finaleronde nemen de twee beste spelers het tegen elkaar op voor Hard Spel-Bokaal. Bekijk hoe Richard Groenendijk vol enthousiasme vooruitblikt op de quiz op gids.tv/v226601/hard-spel.

Vandaag | 18:45 NOS Jeugdjournaal/herhaling NOS Jeugdjournaal

Het nieuws van de dag en nieuws voor jeugdige kijkers.

Vandaag | 19:15 Herhalingen NOS Journaal

NOS Het nieuws van de dag.

Vandaag | 20:20 Herhalingen NOS Journaal

NOS Het nieuws van de dag.

Vandaag | 21:30 Racing: Porsche Supercup Series Oostenrijk

Racing: Porsche Supercup Series Oostenrijk. herhaling van de Porsche Supercup Race van Oostenrijk, gereden op de Red Bull Ring, in Spielberg, Oostenrijk.

Vandaag | 23:00 herhalingen Nieuwsuur

NOS Dagelijks tussen tien en elf: nieuws, sport en achtergronden.

Morgen | 00:10 Herhalingen NOS Journaal

NOS Het nieuws van de dag.

Morgen | 00:15 Talkshow: Rondo

Aflevering 33 - herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Morgen | 00:15 Talkshow: Rondo

Aflevering 33 - herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Morgen | 02:50 Trofeo Pirelli - Imola

Trofeo Pirelli - Imola. herhaling van de eerste race in de Ferrari Challenge Trofeo Pirelli van Italië, gereden op het circuit van Autodromo Enzo e Dino Ferrari.

Morgen | 03:45 Coppa Shell - Imola

Coppa Shell - Imola. herhaling van de eerste race in de Ferrari Challenge Coppa Shell van Italië, gereden op het circuit van Autodromo Enzo e Dino Ferrari.

Morgen | 06:30 NOS Journaal/herhalingen NOS Journaal

Het nieuws van de dag.

Morgen | 06:30 Racing: Porsche Supercup Series Oostenrijk

Racing: Porsche Supercup Series Oostenrijk. herhaling van de Porsche Supercup Race van Oostenrijk, gereden op de Red Bull Ring, in Spielberg, Oostenrijk.

Morgen | 07:00 Trofeo Pirelli - Imola

Trofeo Pirelli - Imola. herhaling van de eerste race in de Ferrari Challenge Trofeo Pirelli van Italië, gereden op het circuit van Autodromo Enzo e Dino Ferrari.

Morgen | 07:55 Coppa Shell - Imola

Coppa Shell - Imola. herhaling van de eerste race in de Ferrari Challenge Coppa Shell van Italië, gereden op het circuit van Autodromo Enzo e Dino Ferrari.

Morgen | 08:45 Talkshow: Rondo

Aflevering 33 - herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Morgen | 09:00 NOS Journaal/herhalingen NOS Journaal

Het nieuws van de dag.

Morgen | 09:00 Talkshow: Rondo

Aflevering 33 - herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Morgen | 09:40 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 19 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Morgen | 09:40 Talkshow: Rondo

Aflevering 33 - herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Morgen | 10:00 Talkshow: Formule 1 Café

Aflevering 19 - herhaling In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Morgen | 11:00 Herhaling: Formule 1 GP van Oostenrijk 2020

Herhaling van de Formule 1 GP van Oostenrijk, gereden op de Red Bull Ring in Spielberg. Met commentaar van Olav Mol. Het nieuwe Formule 1-seizoen gaat dit weekend van start met de Grand Prix van Oostenrijk. Lees meer over de grand prix van dit weekend op gids.tv/9379/gp-oostenrijk. Het tijdschema van de Formule 1 GP van Oostenrijk 2020 (alles live op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select): - Zaterdag 4 juli: - 12:00 uur: vrije training 3 - 14:15 uur: voorbeschouwing kwalificatie op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select - 14:45 uur: voorbeschouwing kwalificatie op RTL Duitsland - 15:00 uur: kwalificatie op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland - Zondag 5 juli: - 14:00 uur: voorbeschouwing race op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland - 15:10 uur: race op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland Ben je geen abonnee van Ziggo (Sport) en wil je wel gratis naar de kwalificatie en race kijken op RTL Duitsland? Bekijk op welk kanaal je die zender bij jouw tv-aanbieder kunt vinden op gids.tv/3783/kanaal-rtl-duitsland.

Morgen | 11:00 NOS Journaal / Actueel / herhalingen NOS Journaal / Extra onderwerpen

Het nieuws van de dag.

 Meer