Hart op tv (tv-tips)

Do 4 juni 2020 | 20:55 Docu + gesprek: Overtijd en de Sekszusjes

04/06 - Informatief, In de intieme interviewdocumentaire Overtijd vertellen drie jonge vrouwen over een moeilijke ...

In de intieme interviewdocumentaire Overtijd vertellen drie jonge vrouwen over een moeilijke periode in hun leven: de keuze voor abortus. Krista en Marcelle Arriëns, beter bekend als de Sekszusjes, leiden de documentaire in en praten erover na met gasten, waaronder de regisseur. Complex In de korte documentaire Overtijd vertellen drie vrouwen over het complexe besluit om hun zwangerschap te beëindigen. Ze praten over de twijfels, de schaamte, het schuldgevoel en hoe deze ervaring nog altijd een rol speelt in hun leven. Taboe In het voor- en nagesprek ontvangen de Sekszusjes de regisseur van de documentaire en (ervarings)deskundigen. Ze praten over het taboe dat abortus nog steeds is en over hoe we er in Nederland meer over kunnen praten. Het wordt een openhartig en eigenzinnig gesprek over het omgaan met abortus.

Overmorgen | 21:45 Terug: Kleine Mensen, Grote Dromen

Overmorgen - Documentaire, De komende drie woensdagen zendt NPO 3 de Britse documentaireserie uit over het leven van ...

De komende drie woensdagen zendt NPO 3 de Britse documentaireserie uit over het leven van kleine mensen in een wereld die is ingericht voor mensen met een gemiddelde lengte, in het Nederlands ingesproken door tv-presentatrice Lucille Werner. Uniek perspectief Het is een hartverwarmende serie over het dagelijks leven van bijzondere mensen die het leven in Groot-Brittannië door hun kleine postuur vanuit een uniek perspectief ervaren. Het gaat om mensen die niet groter worden dan anderhalve meter. Koksschool Louis Makepeace is maar 1 meter 17 lang. Zijn droom om kok te worden werd de grond in geboord toen de plaatselijke koksschool hem voor een cateringopleiding zou hebben afgewezen vanwege zijn lengte. Maar toen dit verhaal viraal ging, kreeg Louis een aanbod om mee te draaien in de meedogenloze wereld van de haute cuisine. Kleding Mary Russell heeft ook grote dromen: ze weet met haar 1 meter 24 welke problemen kleine vrouwen tegenkomen bij het kopen van kleding. Ze is van plan hier zelf iets aan te doen en de eerste Britse modeontwerper te worden die kleding ontwerpt voor mensen met dwerggroei. Dragqueen Jamie John is 1 meter 42 lang en is bij een klein publiek ook wel bekend als Miss DQ, the Diamond Diva, een van de weinige dragqueens ter wereld met dwerggroei. We volgen Jamie als hij probeert door te breken op het legendarische Fringe Festival in Edinburgh.

Je vindt hier de programma's van Hart op tv We hebben de volgende programma's voor Hart Docu + gesprek: Overtijd en de Sekszusjes: 04/06 - Informatief, In de intieme interviewdocumentaire Overtijd vertellen drie jonge vrouwen over een moeilijke. Terug: Kleine Mensen, Grote Dromen: Overmorgen - Documentaire, De komende drie woensdagen zendt NPO 3 de Britse documentaireserie uit over het leven van. Are You The One?: Amusement, Seizoen 5 Aflevering 3 Butthurt Liefdesvierhoeken ontstaan en veroorzaken chaos in het huis. Exen wisselen. How It's Done: Informatief, Aflevering 18 Informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van ondernemers en midden. Verhalen uit de Schatkist: Jeugd, Seizoen VJ 2016 Het pinksterfeest EO Als Petrus zijn hart warm voelt worden, begrijpt hij opeens wat het is.. Ouwe Jongens Smørrebrød: Serie, Eerste aflevering. In deze aflevering stappen de mannen op de ferry naar Denemarken en leggen zij de eerste. De Geknipte Gast: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 15 van 17 André van Duin BNNVARA Vanwege de voorzorgsmaatregelen ter bestrijding van. Per Seconde Wijzer: Informatief, Seizoen 57 Aflevering 29 van 48 BNNVARA In deze kennisquiz beantwoorden slimme spelers pittige vragen,. BinnensteBuiten: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 15 van 175 KRO NCRV In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke. Per Seconde Wijzer: Informatief, Seizoen 57 Aflevering 36 van 48 BNNVARA In deze kennisquiz beantwoorden slimme spelers pittige vragen,. Ontdek je Plekje: Serie, Afl. Utrecht deel 2. Idyllische beelden van steden en dorpen in Nederland, begeleid door de rustgevende stem van. Loop: Hart van Nederland: Nieuws/actualiteiten, Seizoen 2020 Aflevering 152 van 366 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de.

Hart op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:25 How It's Done

Aflevering 18 Informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van ondernemers en midden- en kleinbedrijven. Ondernemers en bedrijfsleiders vertellen openhartig over hoe zij hun producten en diensten realiseren, wat hen drijft en waar hun krachten liggen. Welke stappen nemen bedrijven met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid? Lukt het de bedrijven hun doel te bereiken? En zo ja, op welke manier?

Vandaag | 11:15 Verhalen uit de Schatkist

Seizoen VJ 2016 - Het pinksterfeest - EO Als Petrus zijn hart warm voelt worden, begrijpt hij opeens wat het is. Liefde!

Vandaag | 15:45 De Geknipte Gast

Seizoen 1 - Aflevering 15 van 17 - André van Duin - BNNVARA Vanwege de voorzorgsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus, gaat De Geknipte Gast in aangepaste versie door, waarbij alle richtlijnen van het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid worden nageleefd. Elke week neemt een prominente Nederlander plaats in Eus' kappersstoel. Waar hij voorheen zijn gast kapte en verzorgde, neemt Eus nu zelf ook plaats in een kappersstoel voor een openhartig gesprek met zijn gast. Deze week is komiek, acteur en presentator André van Duin te gast in de kappersstoel tegenover Eus.

Vandaag | 16:30 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 15 van 175 - KRO-NCRV In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met zorg en toewijding samengesteld. * In het Betuwse dorp Erichem kunnen chef-kok Leon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer hun hart ophalen. Op de wijngaard van Arina en Diederik is de eerst pluk van de druiven al volop aan de gang. Van deze groene oogst wordt geen wijn gemaakt, maar verjus. Deze smaakmaker voor in de keuken klinkt misschien nieuw, maar was in de Romeinse tijd al een bekend product.

Vandaag | 17:15 Per Seconde Wijzer

Seizoen 57 - Aflevering 36 van 48 - BNNVARA In deze kennisquiz beantwoorden slimme spelers pittige vragen, terwijl de seconden onbarmhartig wegtikken. Wordt het een mooi bedrag aan euro's of een klokje? Alleen kennis en jokers kunnen de spelers redden

Vandaag | 17:45 Hart van Nederland - Vroeg

Seizoen 2020 - Aflevering 109 van 153 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag'.

Vandaag | 18:46 According To Jim

Seizoen 2 - Aflevering 6 van 28 - Punch And Ruby Jim neemt de meiden mee naar een honkbalwedstrijd. Cheryl drukt hem op het hart zich goed te gedragen. Tijdens de wedstrijd maakt Jim ruzie met een Packers fan en dat wordt op tv uitgezonden.

Vandaag | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 22 - An Inconvenient Ruth Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, die nog herstellende is van een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en drang om zich in de vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig met het streven van Murtaugh om de dag stressvrij en volgens alle geldende regels door te komen. De samenwerking verloopt dan ook niet altijd zonder slag of stoot als ze gezamenlijk de misdaad te lijf gaan. Elke week wacht hen een nieuwe zaak op het gebied van drugshandel, wapenhandel en moord. In deze aflevering zoeken Murtaugh en Riggs de daders van een plaatselijke juwelenoverval. Murtaugh wordt voor opa aangezien als hij op de speelplaats staat met Harper. Riggs heeft besloten te stoppen met drinken.

Vandaag | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 22 - Ruthless Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, die nog herstellende is van een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en drang om zich in de vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig met het streven van Murtaugh om de dag stressvrij en volgens alle geldende regels door te komen. De samenwerking verloopt dan ook niet altijd zonder slag of stoot als ze gezamenlijk de misdaad te lijf gaan. Elke week wacht hen een nieuwe zaak op het gebied van drugshandel, wapenhandel en moord. In deze aflevering loopt Murtaugh op glad ijs met Trish. Riggs vindt een onwaarschijnlijke vriend in Ruthie. Captain Avery wordt herenigd met een vriend en vijand die belangrijke informatie over de zaak heeft.

Vandaag | 22:35 Hart van Nederland - Laat

Seizoen 2020 - Aflevering 153 van 213 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag'.

Vandaag | 23:15 Cultureshock

Michael Jackson's final curtain call Het plotselinge overlijden van Michael Jackson staat centraal. Op 25 juni 2009 overleed de toen 50-jarige King of Pop aan een hartstilstand. Het bericht ging als een schokgolf over de wereld en liet duizenden fans in verdriet en ongeloof achter. We zien onder meer welke reacties het overlijdensbericht losmaakte bij fans en mensen die met hem samenwerkten.

Vandaag | 23:30 Papadag

Aflevering 5 van 8 - Stress-management - AVROTROS Martijn gaat zo op in het vaderschap dat hij geen oog heeft voor de gevoelens van zijn vrouw Merle. De schoonmoeder van Ronnie krijgt weer een hartaanval. Terwijl Monique in het ziekenhuis zit probeert hij met alle macht het zzp-schap en de zorg voor de kinderen te combineren. Ook Bouzian worstelt met de combinatie van het dj-schap en zijn babyzoon. Louis wijst hem op zijn verantwoordelijkheden. Maar hoe zit het met die van Louis? Waarom wil zijn zoon Jelle eigenlijk geen contact met hem?

Morgen | 00:15 Hart van Nederland - Laat

Seizoen 2020 - Aflevering 153 van 213 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag'.

Morgen | 00:40 Loop: Hart van Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 153 van 366 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag'.

Morgen | 01:30 Loop: Hart van Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 153 van 366 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag'.

Morgen | 03:35 Loop: Hart van Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 153 van 366 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag'.

Morgen | 04:21 Ruimtekuikens in de ruimte

Phil mijn hart / Blibli in het kwadraat (Blibli²) Phil en Barnetta hebben ruzie, Starley probeert ze weer terug bij elkaar te krijgen. / Finley maakt een verdubbelaar zodat Chuck zijn lunch kan stelen.

Morgen | 05:35 Loop: Hart van Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 153 van 366 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag'.

Morgen | 06:00 Loop: Hart van Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 153 van 366 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag'.

Morgen | 10:08 According To Jim

Seizoen 2 - Aflevering 6 van 28 - Punch And Ruby Jim neemt de meiden mee naar een honkbalwedstrijd. Cheryl drukt hem op het hart zich goed te gedragen. Tijdens de wedstrijd maakt Jim ruzie met een Packers fan en dat wordt op tv uitgezonden.

Morgen | 12:25 Next Level

Aflevering 13 Informatief programma waarin ondernemers aan de hand van succesvolle cases openhartig over hun product of dienst, partnership en toekomstplannen vertellen. Een deskundige deelt de laatste ontwikkelingen in de branche die centraal staat en onderbouwt deze met feiten en cijfers. Ook wordt antwoord gegeven op vragen van zowel de zakelijke kijker als de consument. Na de uitzending is er de mogelijkheid om de discussie verder te volgen via social media.

Morgen | 16:27 How It's Done

Aflevering 18 Informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van midden- en kleinbedrijven. Ondernemers en bedrijfsleiders vertellen openhartig over hoe zij hun producten en diensten realiseren, wat hen drijft en waar hun krachten liggen. Welke stappen nemen bedrijven met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid? Lukt het de bedrijven hun doel te bereiken? En zo ja, op welke manier?

Morgen | 17:13 Mech-X4

Open het monsterhart! Zodra een nieuw monster, Clawboom, Mech-X4 aanvalt, gaat Ryan met zijn team op missie om erachter te komen wie er achter alle monsters zit.

Morgen | 17:45 Hart van Nederland - Vroeg

Seizoen 2020 - Aflevering 110 van 153 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag'.

Morgen | 20:55 The Dateables

Seizoen 2 - Aflevering 8 van 8 - Slotaflevering - BNNVARA De moedige kandidaten komen op een bijzondere plek in Nederland bij elkaar. Ze wisselen ervaringen uit en blikken terug op geslaagde en minder geslaagde dates. Ze denken terug aan ontluikende vlinders, of juist voorbije verliefdheden. Sommigen komen zelfs hand in hand met hun nieuwe liefde en een aantal heeft opnieuw een date en stelt zijn of haar hart weer open; klaar om cupido raak te laten schieten.

Morgen | 22:30 Hart van Nederland - Laat

Seizoen 2020 - Aflevering 154 van 213 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag'.

Overmorgen | 00:10 Hart van Nederland - Laat

Seizoen 2020 - Aflevering 154 van 213 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag'.

Overmorgen | 00:50 Loop: Hart van Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 154 van 366 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag'.

Overmorgen | 00:50 The Dateables

Seizoen 2 - Aflevering 8 van 8 - Slotaflevering - BNNVARA De moedige kandidaten komen op een bijzondere plek in Nederland bij elkaar. Ze wisselen ervaringen uit en blikken terug op geslaagde en minder geslaagde dates. Ze denken terug aan ontluikende vlinders, of juist voorbije verliefdheden. Sommigen komen zelfs hand in hand met hun nieuwe liefde en een aantal heeft opnieuw een date en stelt zijn of haar hart weer open; klaar om cupido raak te laten schieten.

Overmorgen | 01:30 Loop: Hart van Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 154 van 366 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag'.

Overmorgen | 03:45 Loop: Hart van Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 154 van 366 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag'.

Overmorgen | 06:00 Loop: Hart van Nederland - Late Editie

'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag'.

 Meer

Hart op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 10:20 Are You The One?

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Butthurt Liefdesvierhoeken ontstaan en veroorzaken chaos in het huis. Exen wisselen van partner voor een romantische tijd samen op een helse date. Tyler breekt Taylors hart door meerdere meisjes te versieren.

Vandaag | 11:31 Ouwe Jongens Smørrebrød

Eerste aflevering. In deze aflevering stappen de mannen op de ferry naar Denemarken en leggen zij de eerste kilometers af van hun reis van zuid naar noord. Onderweg heeft Ernst Daniël een emotionele ontmoeting met een oude bekende, proeven de mannen het originele smørrebrød en proberen ze de sterrenhemel te bewonderen op één van de donkerste plekken ter wereld: Møns Klint. In de serie Ouwe Jongens Smørrebrød keren drie bekende televisiecoryfeeën terug op televisie. Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker stappen op de motor voor een roadtrip door Denemarken. Het resultaat: een reality reisprogramma vol sterke verhalen, openhartige gesprekken, prachtige landschappen en vooral ook veel humor.

Vandaag | 16:15 Per Seconde Wijzer

Seizoen 57 - Aflevering 29 van 48 - BNNVARA In deze kennisquiz beantwoorden slimme spelers pittige vragen, terwijl de seconden onbarmhartig wegtikken. Wordt het een mooi bedrag aan euro's of een klokje? Alleen kennis en jokers kunnen de spelers redden

Vandaag | 19:35 Dertigers

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 25 - BNNVARA Babs is onzeker over de vriendschap tussen Pieter en Saar, maar Pieter heeft iets anders aan zijn hoofd. Nora lucht haar hart bij Alex, maar Elias is boos dat hij hier een belangrijke afspraak voor heeft afgezegd. De nieuwe oppas valt goed in de smaak bij Bart.

Vandaag | 20:13 Costa!

Zon, zee, seks en een prins (deel 4) De prins heeft nog steeds een oogje op Monica en haalt alles uit de kast om haar te veroveren. Hij koopt zelfs de Costa! voor haar. De anderen geloven het niet als Monica hen op het hart drukt dat ze niks wist van de plannen van de prins. Dan gebeurt er iets waar iedereen heel blij mee is.

Morgen | 01:31 Ontdek je Plekje

Afl. Utrecht deel 2. Idyllische beelden van steden en dorpen in Nederland, begeleid door de rustgevende stem van Joop Scheltens. In tien minuten worden de hoogtepunten van een plaats belicht, met oog voor detail en hart voor de historie. Speciale aandacht is er voor de architectonische hoogtepunten van plaatsen. 'Ontdek je plekje' voert u mee langs stadsmuren, halsgevels, gedenkstenen en wapenschilden. In deze aflevering: Oudewater, Montfort en IJsselstein.

Morgen | 03:23 Costa!

Zon, zee, seks en een prins (deel 4) De prins heeft nog steeds een oogje op Monica en haalt alles uit de kast om haar te veroveren. Hij koopt zelfs de Costa! voor haar. De anderen geloven het niet als Monica hen op het hart drukt dat ze niks wist van de plannen van de prins. Dan gebeurt er iets waar iedereen heel blij mee is.

Morgen | 03:31 Ouwe Jongens Smørrebrød

Eerste aflevering. In deze aflevering stappen de mannen op de ferry naar Denemarken en leggen zij de eerste kilometers af van hun reis van zuid naar noord. Onderweg heeft Ernst Daniël een emotionele ontmoeting met een oude bekende, proeven de mannen het originele smørrebrød en proberen ze de sterrenhemel te bewonderen op één van de donkerste plekken ter wereld: Møns Klint. In de serie Ouwe Jongens Smørrebrød keren drie bekende televisiecoryfeeën terug op televisie. Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker stappen op de motor voor een roadtrip door Denemarken. Het resultaat: een reality reisprogramma vol sterke verhalen, openhartige gesprekken, prachtige landschappen en vooral ook veel humor.

Morgen | 04:00 Land Girls

Seizoen 1, Aflevering 4 - Trekkers. Land Girls was de koosnaam voor jonge vrouwen die tijdens de Tweede Wereldoorlog huis en haard achterlieten om als lid van de Women's Land Army de Britse landbouw draaiende te houden. In deze hartverwarmende dramaserie volgen we de lotgevallen van vier van deze dappere dames: de nuchtere Annie, haar vrolijke zus Bea, de onhandige Joyce en de koele Nancey. Het leven van deze stadsmeiden komt op zijn kop te staan als ze zomaar van de ene op de andere dag keihard aan het werk gaan op het platteland. Ze worden snel volwassen en sluiten vriendschappen voor het leven. Overdag werken ze zij aan zij met krijgsgevangenen. Hun vrije tijd brengen ze samen door in een slaapzaal met primitieve voorzieningen. Terwijl ze wachten op nieuws over hun dierbaren dreigt er van alle kanten gevaar. En dat gevaar is niet alleen afkomstig van de vijand.

Morgen | 06:36 Costa!

Zon, zee, seks en een prins (deel 4) De prins heeft nog steeds een oogje op Monica en haalt alles uit de kast om haar te veroveren. Hij koopt zelfs de Costa! voor haar. De anderen geloven het niet als Monica hen op het hart drukt dat ze niks wist van de plannen van de prins. Dan gebeurt er iets waar iedereen heel blij mee is.

Morgen | 11:28 Costa!

Zon, zee, seks en een prins (deel 4) De prins heeft nog steeds een oogje op Monica en haalt alles uit de kast om haar te veroveren. Hij koopt zelfs de Costa! voor haar. De anderen geloven het niet als Monica hen op het hart drukt dat ze niks wist van de plannen van de prins. Dan gebeurt er iets waar iedereen heel blij mee is.

Morgen | 12:50 Forged in Fire

Seizoen 5 - Aflevering 1 - The Naval Cutlass In een speciale aflevering met het militair thema krijgen vier veteranen de opdracht om een gevechtsmes van een anti-tank egel te smeden. De laatste twee smeden gaan terug naar hun huis en smeden een nieuwe militaire favoriet, de M1917 hartsvanger.

Morgen | 15:48 Costa!

Zon, zee, seks en een prins (deel 4) De prins heeft nog steeds een oogje op Monica en haalt alles uit de kast om haar te veroveren. Hij koopt zelfs de Costa! voor haar. De anderen geloven het niet als Monica hen op het hart drukt dat ze niks wist van de plannen van de prins. Dan gebeurt er iets waar iedereen heel blij mee is.

Morgen | 16:45 Per Seconde Wijzer

Seizoen 57 - Aflevering 30 van 48 - BNNVARA In deze kennisquiz beantwoorden slimme spelers pittige vragen, terwijl de seconden onbarmhartig wegtikken. Wordt het een mooi bedrag aan euro's of een klokje? Alleen kennis en jokers kunnen de spelers redden

Morgen | 20:00 Detectives: Lewis serie 3

Seizoen 3 - Aflevering 1 van 4 - Allegory of love - KRO-NCRV Een jonge vrouw wordt brutaal vermoord met een antieke Perzische spiegel. Bij het lijk ligt een met bloed doordrenkt papiertje met het vreemde woord Uqbara erop. De spiegel was ontvreemd uit het kantoor van Hamid Jassim, docent vergelijkende godsdienstwetenschappen aan de universiteit van Oxford. Het slachtoffer is Marina Hartner, een Tsjechische vrouw die onlangs in Oxford is aangekomen. Uit het onderzoek blijkt dat ze de avond voor haar dood seks heeft gehad en een spoor op een dating site op haar computer leidt naar Norman Deering, een gerespecteerde universiteitsprofessor.

Morgen | 20:30 Wolfseinde

Seizoen 1, Aflevering 12 - Love Me Tender. De Brabantse regiosoap Wolfseinde vertelt het verhaal van de aantrekkelijke Monique, die samen met haar tienerdochter Kim terugkeert naar Brabant en aantreedt als kersverse burgemeester van de nieuwe dubbelgemeente Wolfseinde. Hoewel Rooijdonk en Wolfseinde zijn gefuseerd, is de gemeenschapszin in de harten van de bewoners ver te zoeken. Aan Monique de taakt de dorpen samen te smeden, maar op dag één begint de spanning al op te lopen: er wordt een lijk gevonden in het kanaal dat de twee dorpen scheidt.

Overmorgen | 00:10 Detectives: Lewis serie 3

Seizoen 3 - Aflevering 1 van 4 - Allegory of love - KRO-NCRV Een jonge vrouw wordt brutaal vermoord met een antieke Perzische spiegel. Bij het lijk ligt een met bloed doordrenkt papiertje met het vreemde woord Uqbara erop. De spiegel was ontvreemd uit het kantoor van Hamid Jassim, docent vergelijkende godsdienstwetenschappen aan de universiteit van Oxford. Het slachtoffer is Marina Hartner, een Tsjechische vrouw die onlangs in Oxford is aangekomen. Uit het onderzoek blijkt dat ze de avond voor haar dood seks heeft gehad en een spoor op een dating site op haar computer leidt naar Norman Deering, een gerespecteerde universiteitsprofessor.

Overmorgen | 01:45 Costa!

Zon, zee, seks en een prins (deel 4) De prins heeft nog steeds een oogje op Monica en haalt alles uit de kast om haar te veroveren. Hij koopt zelfs de Costa! voor haar. De anderen geloven het niet als Monica hen op het hart drukt dat ze niks wist van de plannen van de prins. Dan gebeurt er iets waar iedereen heel blij mee is.

 Meer

Hart gemist

Eerder Vandaag | 09:30 Ontdek je Plekje

Afl. Utrecht deel 2. Idyllische beelden van steden en dorpen in Nederland, begeleid door de rustgevende stem van Joop Scheltens. In tien minuten worden de hoogtepunten van een plaats belicht, met oog voor detail en hart voor de historie. Speciale aandacht is er voor de architectonische hoogtepunten van plaatsen. 'Ontdek je plekje' voert u mee langs stadsmuren, halsgevels, gedenkstenen en wapenschilden. In deze aflevering: Oudewater, Montfort en IJsselstein.

Eerder Vandaag | 06:00 Loop: Hart van Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 152 van 366 'Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag'.