Handel op tv (tv-tips)

Morgen | 20:30 A Time to Kill IMDb: 7.5

Morgen - IMDB * 7.5 - Film, In het plaatsje Canton, Mississippi wordt de tienjarige Afro Amerikaanse Tonya door twee rednecks verkracht, mishandeld en voor dood achtergelaten. De daders worden opgepakt, maar haar vader Carl Lee heeft er geen ...

In het plaatsje Canton, Mississippi wordt de tienjarige Afro-Amerikaanse Tonya door twee rednecks verkracht, mishandeld en voor dood achtergelaten. De daders worden opgepakt, maar haar vader Carl Lee heeft er geen vertrouwen in dat de mannen daadwerkelijk gestraft zullen worden. Hij neemt het recht in eigen hand en schiet de twee dood op de eerste dag van hun proces. Voor zijn eigen rechtszaak roept hij de hulp in van de jonge advocaat Jake Brigance. Jake neemt de verdediging van Carl Lee op zich, maar komt er al snel achter dat dit niet zonder gevolgen blijft. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-time-to-kill

Morgen | 21:31 Start herhalingen: Bureau Burgwallen

Morgen - Amusement, Reality, RTL 4 herhaalt de komende maandagen om 21:25 uur, op het tijdstip van het gestopte Beau, ...

RTL 4 herhaalt de komende maandagen om 21:25 uur, op het tijdstip van het gestopte Beau, het eerste seizoen van Bureau Burgwallen, waarin Ewout Genemans vier maanden lang de agenten van het politiebureau Burgwallen in Amsterdam volgt. Dichtbij Genemans volgt de agenten op het bureau, in de auto en bij heftige arrestaties of charges. Volgens RTL werd het beeld van politieagenten in Nederland nog niet eerder van zo dichtbij vastgelegd. Fors geweld De agenten van politiebureau Burgwallen bewaken het hart van de stad Amsterdam. Het bureau registreert ieder jaar bijna 8500 arrestaties waarvan altijd een aantal met geweld en soms met fors geweld; ze pakken jaarlijks bijna 900 straatdealers op en krijgen 650 aan prostitutie gelinkte meldingen. Voorbereidingen Als kijker leer je de mensen achter de uniformen kennen en het team neemt je mee bij voorbereidingen op acties en diensten, waardoor het duidelijk wordt hoe en waarom agenten bij incidenten op een bepaalde manier handelen. Je kunt alle afleveringen van Bureau Burgwallen terugkijken via gids.tv/programma/bureau-burgwallen.

Morgen | 00:15 Op1

Informatief, Herhaling. Premier Mark Rutte is vanavond te gast in een extra uitzending van de talkshow Op1. Om die ...

Herhaling. Premier Mark Rutte is vanavond te gast in een extra uitzending van de talkshow Op1. Om die reden keren Jeroen Pauw en Fidan Ekiz toch nog een keer terug als duo van de zondaguitzending. De minister-president gaat in zijn eerste grote interview sinds het begin van de coronacrisis in op de grote kwesties waar hij de afgelopen maanden mee te maken heeft gehad. Van de uitbraak van het virus en de dreigende situatie op de IC's tot het leed in de verpleeghuizen en de maatregelen waarmee de uitbraak werd ingedamd. Daarnaast vertelt Rutte over zijn inzet bij de onderhandelingen over het herstelfonds dat de Europese economie tijdens de coronacrisis weer op gang moet brengen. Ook zal de premier, op deze NPO-themadag 'Nederland tegen racisme', ingaan op de hevige discussie over racisme die de afgelopen weken is opgelaaid. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzendingen van Op1 terugkijken via gids.tv/programma/op1.

Je vindt hier de programma's van Handel op tv We hebben de volgende programma's voor Handel A Time to Kill: Morgen - IMDB * 7.5 - Film, In het plaatsje Canton, Mississippi wordt de tienjarige Afro Amerikaanse Tonya door twee rednecks verkracht, mishandeld en voor dood achtergelaten. De daders worden opgepakt, maar haar vader Carl Lee heeft er geen. Start herhalingen: Bureau Burgwallen: Morgen - Amusement, Reality, RTL 4 herhaalt de komende maandagen om 21:25 uur, op het tijdstip van het gestopte Beau,. Op1: Informatief, Herhaling. Premier Mark Rutte is vanavond te gast in een extra uitzending van de talkshow Op1. Om die. Unfaithful: Film, Edward en zijn vrouw Connie leiden een voorbeeldig bestaan dat bestaat uit een goed huwelijk, een mooi huis in één van de buitenwijken van New York en zoonlief Charlie. Als Connie tegen een knappe fransman opbotst verandert haar leven. Cash or Trash?: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 3 van 7 In Cash or Trash draait het om dat ene mooie erfstuk, die unieke verzameling of. Het Grote Racisme Experiment: Informatief, BNNVARA Hoe komt het dat racisme altijd en overal weer de kop op steekt? Hoe snel grijpt de ene groep de. The Vet Life: Serie, Seizoen 3 Aflevering 8 Yogi Goat Een dwerggeit moet behandeld worden aan een abces. Dr. Lavigne heeft de handen. A Cure for Wellness: Film, Een ambitieuze jonge werknemer krijgt de opdracht de directeur van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een idyllisch maar mysterieus kuuroord. Het resort ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen. Hij vermoedt al snel dat de. The Zoo: Natuur, Seizoen 3 Aflevering 5 Andre The Baby Goat Een schroefhoorngeit bevalt van Andre, de grootste baby van het. The Midnight Swim: Film, Spirit Lake is ongewoon diep. Geen enkele duiker is er ooit in geslaagd om de bodem te bereiken, hoewel velen het hebben geprobeerd. Wanneer dokter Amelia Brooks verdwijnt tijdens een diepwaterduik, reizen haar drie dochters naar huis om haar.

Handel op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 23:45 Cash or Trash?

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 7 In Cash or Trash draait het om dat ene mooie erfstuk, die unieke verzameling of dat bijzondere object. Hoeveel is het waard en kun je het voor dat bedrag (of meer?) verkopen aan een van de vijf handelaren? De kandidaten laten hun voorwerp taxeren en vervolgens is het aan de kunsthandelaren om te bieden. Volgt er een goede deal of gaat het voorwerp gewoon weer mee naar huis? Martien Meiland leidt alles in goede banen. Jan doet met pijn in zijn hart een oude trapauto weg, Wilm hoopt een originele Casablanca filmposter in handen te hebben en wordt er in de handelskamer flink geaasd op een set bijzondere pennen

Morgen | 00:30 Het Grote Racisme Experiment

BNNVARA Hoe komt het dat racisme altijd en overal weer de kop op steekt? Hoe snel grijpt de ene groep de macht over de ander groep? En zit racisme eigenlijk in ons allemaal? Dat testen we in een bijzonder sociaal experiment onder leiding van Seyda Buurman-Kutsal. Dertig nietsvermoedende Nederlandse jonge mensen komen terecht in een experiment waarin de bruinogigen als betere en slimmere mensen worden behandeld dan de blauwogigen. Zien zij dit lijdzaam toe of komen zij in opstand? Achter de schermen kijkt Sophie Hilbrand het experiment mee. Zij volgt de deelnemers nauwgezet, samen met twee psychologen die duiding geven aan de gedragingen van de twee groepen.

Morgen | 11:10 Mr. Frank Visser doet uitspraak

Seizoen 4 - Aflevering 18 van 28 - Hier valt niet te onderhandelen In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen er alles aan om conflicten op te lossen. Viktor brengt de kemphanen rond de tafel, waarna mr. Visser tot een rechtvaardig oordeel komt. Mr. Visser reist af naar het Limburgse Siebengewald waar Anita en Wienand genieten van hun welverdiende pensioen in een fijne bovenwoning. Maar hun woongenot wordt bedreigd sinds supermarktondernemer Erik het plan heeft opgevat om pal naast hun huis een stalling voor winkelwagens te bouwen. Hierdoor kunnen de pensionados de bromfiets niet meer kwijt en wordt hun enige vluchtweg bij calamiteiten geblokkeerd. Het echtpaar voelt zich behoorlijk in de wielen gereden, dus is er werk aan de winkel voor Mr. Visser.

Morgen | 15:20 Op1

Morgen - Informatief, Herhaling. Premier Mark Rutte is vanavond te gast in een extra uitzending van de talkshow Op1. Om ...

Herhaling. Premier Mark Rutte is vanavond te gast in een extra uitzending van de talkshow Op1. Om die reden keren Jeroen Pauw en Fidan Ekiz toch nog een keer terug als duo van de zondaguitzending. De minister-president gaat in zijn eerste grote interview sinds het begin van de coronacrisis in op de grote kwesties waar hij de afgelopen maanden mee te maken heeft gehad. Van de uitbraak van het virus en de dreigende situatie op de IC's tot het leed in de verpleeghuizen en de maatregelen waarmee de uitbraak werd ingedamd. Daarnaast vertelt Rutte over zijn inzet bij de onderhandelingen over het herstelfonds dat de Europese economie tijdens de coronacrisis weer op gang moet brengen. Ook zal de premier, op deze NPO-themadag 'Nederland tegen racisme', ingaan op de hevige discussie over racisme die de afgelopen weken is opgelaaid. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzendingen van Op1 terugkijken via gids.tv/programma/op1.

Morgen | 20:30 Cash or Trash?

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 7 In Cash or Trash draait het om dat ene mooie erfstuk, die unieke verzameling of dat bijzondere object. Hoeveel is het waard en kun je het voor dat bedrag (of meer?) verkopen aan een van de vijf handelaren? De kandidaten laten hun voorwerp taxeren en vervolgens is het aan de kunsthandelaren om te bieden. Volgt er een goede deal of gaat het voorwerp gewoon weer mee naar huis? Martien Meiland leidt alles in goede banen. In deze aflevering komt er een dure designstoel naar voren en zorgen een prachtige gouden munt en een roulette tafel voor verhitte onderhandelingen.

Morgen | 20:34 Eerste Hulp Bij Festivals

Aflevering 2 Het medisch team staat op festival 7th Sunday. Naast de gebruikelijke hulpgevallen wordt er iemand voor het hoofdpodium aangetroffen die mogelijk een epileptische aanval heeft gehad. Bij de Nijmeegse Vierdaagse krijgt het team een melding over iemand die waarschijnlijk zijn sleutelbeen heeft gebroken. De avondfeesten zijn niet voor iedereen een feestje. Zo moet er iemand behandeld worden die gewond is geraakt bij een vechtpartij.

Morgen | 21:31 The Good Doctor

Influence Shaun behandelt een patiënt die veel fans heeft op social media. Wordt hij nu ook beroemd? Claire, Park en Melendez behandelen een moeder en dochter die een bijzondere connectie met elkaar hebben.

Overmorgen | 11:20 Cash or Trash?

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 7 In Cash or Trash draait het om dat ene mooie erfstuk, die unieke verzameling of dat bijzondere object. Hoeveel is het waard en kun je het voor dat bedrag (of meer?) verkopen aan een van de vijf handelaren? De kandidaten laten hun voorwerp taxeren en vervolgens is het aan de kunsthandelaren om te bieden. Volgt er een goede deal of gaat het voorwerp gewoon weer mee naar huis? Martien Meiland leidt alles in goede banen. In deze aflevering komt er een dure designstoel naar voren en zorgen een prachtige gouden munt en een roulette tafel voor verhitte onderhandelingen.

Overmorgen | 17:05 Van onschatbare waarde

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 6 - MAX Verkoper Frank kocht in 2009 een schilderij van Corneille op een veiling, vlak na de bankencrisis. In die crisis is Frank veel geld verloren, waardoor hij besloot in kunst te investeren. Het schilderij uit 2003 heeft volgens Frank geen officiële titel, maar wordt doorgaans Vrouw met luipaard genoemd. Rallyrijder Willem biedt een heuse Harley Davidson aan de experts aan. Het gaat om een 'oudje' uit 1924, die nog helemaal compleet is. Dat maakt het een zeer uniek object. Weten de experts de motor met zijspan op waarde te schatten, waardoor Willem misschien met de bus naar huis moet? Verder in deze aflevering: handelaar Gerwin die een gokje waagde door een roulettebak op internet te kopen. En verkoper Ruud kreeg ooit een zakzonnewijzer door een klusje bij een man te doen. Maar hoeveel heitjes hij met dit karweitje heeft verdiend, hangt van de experts af. Het is geen geheim dat expert Bert speciale interesse heeft in alle objecten met een wijzer. Maar welke collega-expert probeert hem te dwarsbomen?

Overmorgen | 22:25 Code Black

Seizoen 3 - Aflevering 12 van 13 - As Night Comes and I'm Breathing Code Black speelt zich af op de drukste Spoedeisende Hulp van Amerika. De artsen en verpleegkundigen moeten dagelijks een duizelingwekkende stroom patiënten behandelen met beperkte beschikbare middelen. Deze situatie heet 'Code Black', de hoogste code om de ernst van de situatie aan te duiden. In deze aflevering: Willis blijft de medische behoeften van Rox vervullen. Leanne en Max's vader gaan op zoek naar Ariel. Wanneer Noa onthult dat ze een baan aan wilt nemen in Philadelphia en Campbell aan Mario een functie bij Angels aanbiedt, beseffen ze dat hun carrièrekeuzes betekenen dat ze hun relatie beëindigen.

Overmorgen | 23:00 Rush Hour 2 IMDb: 6.6

Overmorgen - IMDB * 6.6 - Comedy, Wanneer een Chinese gangsterbende een bomaanslag pleegt op de Amerikaanse ambassade in Hongkong zit de vakantie erop voor detective James Carter. Samen met zijn collega Lee krijgt hij de opdracht Ricky Tan, het ...

Wanneer een Chinese gangsterbende een bomaanslag pleegt op de Amerikaanse ambassade in Hongkong zit de vakantie erop voor detective James Carter. Samen met zijn collega Lee krijgt hij de opdracht Ricky Tan, het vermoedelijke kopstuk van de bende, op te sporen en te arresteren. Dat blijkt echter niet vanzelfsprekend te zijn. Het duo ontdekt al snel dat de aanslag slechts het topje van de ijsberg is en dat Tan niet alleen handelt. Rush Hour 2 is een Amerikaanse en Hongkongse actiekomedie uit het jaar 2001. Deze film is het vervolg op de 'Rush Hour' uit 1998. Wederom met hoofdrollen voor Jackie Chan en Chris Tucker. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/rush-hour-2

Wo 15 juli 2020 | 00:30 Smeris

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 10 - Girlz - BNNVARA Theo en Willem zetten de achtervolging in op Theo's vader. Dit leidt de mannen naar een vakantiepark, waar ze een bende vrouwenhandelaren tegen het lijf lopen. Wat is de link tussen deze criminelen en Theo's vader?

 Meer

Handel op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:20 Unfaithful

Film, Edward en zijn vrouw Connie leiden een voorbeeldig bestaan dat bestaat uit een goed huwelijk, een mooi huis in één van de buitenwijken van New York en zoonlief Charlie. Als Connie tegen een knappe fransman opbotst verandert haar leven ...

Edward en zijn vrouw Connie leiden een voorbeeldig bestaan dat bestaat uit een goed huwelijk, een mooi huis in één van de buitenwijken van New York en zoonlief Charlie. Als Connie tegen een knappe fransman opbotst verandert haar leven abrupt. De man, Paul Martel genaamd, nodigt haar uit om haar geschaafde knieën te behandelen in zijn appartement. Ze raakt compleet geïntrigeerd door Martel. In eerste instantie probeert ze de gevoelens te weerstaan maar uiteindelijk valt ze voor de vreemdeling. Ze belanden samen in een heftige affaire. Uiteindelijk eist het bedrog zijn tol als Edward ontdekt wat er aan de hand is.

Morgen | 03:45 The Vet Life

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Yogi Goat Een dwerggeit moet behandeld worden aan een abces. Dr. Lavigne heeft de handen vol aan een waakhond die niet van camera's houdt en de Blues maken het geslacht van hun baby bekend.

Morgen | 04:05 A Cure for Wellness

Film, Een ambitieuze jonge werknemer krijgt de opdracht de directeur van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een idyllisch maar mysterieus kuuroord. Het resort ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen. Hij vermoedt al snel dat de ...

Een ambitieuze jonge werknemer krijgt de opdracht de directeur van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een idyllisch maar mysterieus kuuroord. Het resort ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen. Hij vermoedt al snel dat de wonderbaarlijke behandelingen van de spa niet zijn wat ze lijken. Wanneer hij angstaanjagende geheimen begint te ontdekken, wordt hij zelf gediagnosticeerd met dezelfde merkwaardige ziekte die alle gasten in het kuuroord laat verlangen naar genezing.

Morgen | 04:30 The Zoo

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Andre The Baby Goat Een schroefhoorngeit bevalt van Andre, de grootste baby van het jaar. En in beslag genomen hagedissen die voor de dierenhandel bedoeld waren, hebben dringend medische zorg nodig.

Morgen | 05:05 The Midnight Swim

Film, Spirit Lake is ongewoon diep. Geen enkele duiker is er ooit in geslaagd om de bodem te bereiken, hoewel velen het hebben geprobeerd. Wanneer dokter Amelia Brooks verdwijnt tijdens een diepwaterduik, reizen haar drie dochters naar huis om haar ...

Spirit Lake is ongewoon diep. Geen enkele duiker is er ooit in geslaagd om de bodem te bereiken, hoewel velen het hebben geprobeerd. Wanneer dokter Amelia Brooks verdwijnt tijdens een diepwaterduik, reizen haar drie dochters naar huis om haar zaken af te handelen. Ze kunnen hun moeder niet loslaten en worden aangetrokken tot de mysteries van het meer.

Morgen | 06:26 Cesar to the Rescue

Seizoen 2 - Aflevering 9 van 12 - Nani Nightmare Pitbull Nani was een schattige pup, maar nu is ze een onhandelbare vechtmachine. Kan Cesar Joe en zijn dochter Sydney helpen de hond te redden?

Morgen | 07:05 De Kunstdetective

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 6 - R69-32 - MAX Arthur Brand wordt gevolgd tijdens zijn speurtocht naar gestolen kunst. Brand behandelt zes opzienbarende casussen in binnen- en buitenland.

Morgen | 10:45 Op1

Morgen - Informatief, Herhaling. Premier Mark Rutte is vanavond te gast in een extra uitzending van de talkshow Op1. Om ...

Herhaling. Premier Mark Rutte is vanavond te gast in een extra uitzending van de talkshow Op1. Om die reden keren Jeroen Pauw en Fidan Ekiz toch nog een keer terug als duo van de zondaguitzending. De minister-president gaat in zijn eerste grote interview sinds het begin van de coronacrisis in op de grote kwesties waar hij de afgelopen maanden mee te maken heeft gehad. Van de uitbraak van het virus en de dreigende situatie op de IC's tot het leed in de verpleeghuizen en de maatregelen waarmee de uitbraak werd ingedamd. Daarnaast vertelt Rutte over zijn inzet bij de onderhandelingen over het herstelfonds dat de Europese economie tijdens de coronacrisis weer op gang moet brengen. Ook zal de premier, op deze NPO-themadag 'Nederland tegen racisme', ingaan op de hevige discussie over racisme die de afgelopen weken is opgelaaid. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzendingen van Op1 terugkijken via gids.tv/programma/op1.

Morgen | 13:35 The Equalizer IMDb: 7.2

Morgen - IMDB * 7.2 - Film, Robert McCall is een man met een mysterieus verleden. Hij woont in Boston en leidt een onopvallend bestaan. Zijn leven verandert als hij een jonge prostituee, Teri, probeert te redden. Hij komt oog in oog te staan met ...

Robert McCall is een man met een mysterieus verleden. Hij woont in Boston en leidt een onopvallend bestaan. Zijn leven verandert als hij een jonge prostituee, Teri, probeert te redden. Hij komt oog in oog te staan met zeer gewelddadige Russische gangsters en mensenhandelaars die hij een voor een probeert uit te schakelen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-equalizer

Morgen | 15:30 The Vet Life

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Dunk-A-Doctor Dr. Ross behandelt babykangoeroes en maakt met de eigenaren van een kinderboerderij plannen voor een evenement in de kliniek. Dr. Lavigne behandelt een doof-blinde Duitse dog.

Morgen | 16:30 Pawn Stars

Seizoen 19 - Aflevering 30 - Royally Pawned Rick ziet een koninklijk Brits pantser wel zitten. Een verkoper met een antieke, op munten werkende weegschaal gooit tijdens de onderhandelingen zijn gewicht in de strijd. Kan Rick hem zover krijgen dat hij genoeg ontspant om een deal te sluiten?

Morgen | 17:00 Evil Lives Here

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Our Secret Identity Pam Jacobs onthult de duistere waarheid over haar vader. Als jong meisje wist ze niet dat hij een voortvluchtige was die verdacht werd van de moord op een aantal muntenhandelaren.

Morgen | 17:35 Bol & Smik

Aflevering 1 van 122 - Bol mist iets - AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

Morgen | 18:00 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 6 - Aflevering 10 van 20 - Oh, Pol-y Night Het is Kerstmis in Michigan. Dr. Pol maakt een patiëntenlijstje, controleert het tweemaal, en behandelt hen die ondeugend, verwaand en leuk zijn!

Morgen | 20:55 Endeavour Morse

Seizoen 4 - Aflevering 4 van 4 - Harvest - KRO-NCRV Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er gebeurd met het slachtoffer? En onder welke mysterieuze omstandigheden is de zaak eerder geseponeerd?

Morgen | 21:35 De Kunstdetective

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Cyprus - MAX Arthur Brand wordt gevolgd tijdens zijn speurtocht naar gestolen kunst. Brand behandelt zes opzienbarende casussen in binnen- en buitenland.

Morgen | 22:30 Dr. Pimple Popper

Seizoen 2 - Aflevering 7 Dr. Sandra Lee behoort niet alleen tot de topdermatologen in Amerika. Op YouTube staat ze bekend als Dr. Pimple Popper met duizenden behandelingen op haar eigen kanaal.

Overmorgen | 00:50 Endeavour Morse

Seizoen 4 - Aflevering 4 van 4 - Harvest - KRO-NCRV Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er gebeurd met het slachtoffer? En onder welke mysterieuze omstandigheden is de zaak eerder geseponeerd?

Overmorgen | 01:45 Bol & Smik

Aflevering 1 van 122 - Bol mist iets - AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

Overmorgen | 02:20 Dr. Pimple Popper

Seizoen 2 - Aflevering 7 Dr. Sandra Lee behoort niet alleen tot de topdermatologen in Amerika. Op YouTube staat ze bekend als Dr. Pimple Popper met duizenden behandelingen op haar eigen kanaal.

Overmorgen | 02:20 Pawn Stars

Seizoen 19 - Aflevering 30 - Royally Pawned Rick ziet een koninklijk Brits pantser wel zitten. Een verkoper met een antieke, op munten werkende weegschaal gooit tijdens de onderhandelingen zijn gewicht in de strijd. Kan Rick hem zover krijgen dat hij genoeg ontspant om een deal te sluiten?

Overmorgen | 04:10 The Fortune

Morgen - Comedy, Om vrouwenhandel en prostitutie tegen te gaan, geldt er aan het begin van de twintigste eeuw in Amerika een wet waarmee het alleenstaande vrouwen kan worden verboden om van de ene naar de andere staat te reizen. Dus wanneer een ...

Om vrouwenhandel en prostitutie tegen te gaan, geldt er aan het begin van de twintigste eeuw in Amerika een wet waarmee het alleenstaande vrouwen kan worden verboden om van de ene naar de andere staat te reizen. Dus wanneer een getrouwde man zijn upper-class minnares met zich mee wil nemen op reis, moet hij zijn vriend ervan overtuigen om met haar te trouwen. Het duurt echter niet lang voordat beide mannen met elkaar moeten strijden om haar hand. Totdat blijkt dat zij wel eens onterfd zou kunnen worden en haar fortuin in rook op dreigt te gaan.

Overmorgen | 05:30 Saimir

Morgen - Film, De vijftienjarige Saimir leeft in een voorstad van de Italiaanse hoofdstad Rome. Zijn vader Edmond leidt een louche handeltje in illegalen. Hij verbergt dit niet voor zijn zoon en betrekt hem zelfs bij zijn illegale praktijken. Op een ...

De vijftienjarige Saimir leeft in een voorstad van de Italiaanse hoofdstad Rome. Zijn vader Edmond leidt een louche handeltje in illegalen. Hij verbergt dit niet voor zijn zoon en betrekt hem zelfs bij zijn illegale praktijken. Op een dag ontdekt Saimir dat Edmond verwikkeld is in een zaak van kinderprostitutie. Hij vindt dit walgelijk en besluit de tiener te redden. Maar de maffia daag je niet ongestraft uit. Zonder medeweten van zijn vader moet Saimir een verschrikkelijke straf ondergaan, die een immense woede in hem losmaakt en leidt tot een onvermijdelijk en dramatisch hoogtepunt.

Overmorgen | 05:40 Pawn Stars

Seizoen 19 - Aflevering 30 - Royally Pawned Rick ziet een koninklijk Brits pantser wel zitten. Een verkoper met een antieke, op munten werkende weegschaal gooit tijdens de onderhandelingen zijn gewicht in de strijd. Kan Rick hem zover krijgen dat hij genoeg ontspant om een deal te sluiten?

Overmorgen | 07:35 Bol & Smik

Aflevering 1 van 122 - Bol mist iets - AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

Overmorgen | 08:45 Evil Lives Here

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Our Secret Identity Pam Jacobs onthult de duistere waarheid over haar vader. Als jong meisje wist ze niet dat hij een voortvluchtige was die verdacht werd van de moord op een aantal muntenhandelaren.

Overmorgen | 10:40 Blind

Overmorgen - Film, De succesvolle romanschrijver Bill Oakland verliest zijn vrouw en zijn gezichtsvermogen door een auto ongeluk. Vijf jaar later wordt de socialite Suzanne Dutchman gedwongen om drie keer per week Bill voor te lezen in een kleine ...

De succesvolle romanschrijver Bill Oakland verliest zijn vrouw en zijn gezichtsvermogen door een auto-ongeluk. Vijf jaar later wordt de socialite Suzanne Dutchman gedwongen om drie keer per week Bill voor te lezen in een kleine ruimte doordat ze gelinkt is aan haar man's handel met voorkennis. Er ontstaat een gepassioneerde affaire waarbij ze zich allebei afvragen of het ooit te laat is om de ware liefde te vinden. Maar als haar man vrijkomt door een vormfout moet ze kiezen tussen de man die ze lief heeft of de man waar ze een leven mee opgebouwd heeft.

Overmorgen | 10:40 An American in China

Overmorgen - Film, De besluiteloze David Braddock wordt onder druk van zijn familie naar Shanghai gestuurd. Zijn vertaalster, een mooi jong meisje, probeert de worstelende David te helpen. Ondanks de taalbarrière, de culturele verschillen en de ...

De besluiteloze David Braddock wordt onder druk van zijn familie naar Shanghai gestuurd. Zijn vertaalster, een mooi jong meisje, probeert de worstelende David te helpen. Ondanks de taalbarrière, de culturele verschillen en de culinaire schok, bloeit de romantiek op. David keert terug als een andere man, maar het familiebedrijf is in groot gevaar. Vastbesloten keert David terug naar China om de zaken professioneel en persoonlijk af te handelen.

Overmorgen | 12:24 How Do They Do It?

Seizoen 14 - Aflevering 7 - Iron Ore, Wave Flume, Chandeliers Hoe wordt ijzererts gewonnen uit een van de meest afgelegen mijnen ter wereld? En hoe maak je een kandelaar voor een koningin?

Overmorgen | 13:35 Bol & Smik

Aflevering 1 van 122 - Bol mist iets - AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

Overmorgen | 15:30 The Vet Life

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Not So Easy Riders Een gezondheidsprobleem zet een streep door de droom van dr. Blue om met zijn broer te gaan motorrijden. Dr. Ross behandelt een schattige baardagame die slechte eieren legt.

Overmorgen | 17:35 Bol & Smik

Aflevering 3 van 122 - De viswens - AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

Overmorgen | 21:00 The Bronx Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Kangaroo Dave De 14 jaar oude kangoeroe Dave krijgt een speciale behandeling voor artritis en de krokodillenverzorgers proberen te voorkomen dat de ernstig bedreigde gangesgaviaal gaat vechten.

Overmorgen | 21:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Don't Blow It Tia hoopt dat ze een thuis heeft gevonden voor de ernstig mishandelde Latwanda. Is de pitbull echter wel klaar voor adoptie? Brian loopt de kantjes eraf, tot ergernis van de rest.

Overmorgen | 22:35 Bol & Smik

Aflevering 1 van 122 - Bol mist iets - AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

Overmorgen | 22:50 My Cat From Hell

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Fifi's Ruining My Sex Life Van wonderlijke katten die hun verkering uitmaken tot woeste katten die hun baasje het ziekenhuis in jagen: Jackson Galaxy helpt gezinnen met hun onhandelbare huisvriendjes.

Overmorgen | 23:50 Pelle the Conqueror

Overmorgen - Film, Aan het eind van de 19e eeuw komt een boot vol Zweedse migranten naar het Deense eiland Bornholm. Onder hen zijn Lasse (Max von Sydow) en zijn zoontje Pelle die naar Denemarken verhuizen om werk te vinden. Dat werk vinden ze op ...

Aan het eind van de 19e eeuw komt een boot vol Zweedse migranten naar het Deense eiland Bornholm. Onder hen zijn Lasse (Max von Sydow) en zijn zoontje Pelle die naar Denemarken verhuizen om werk te vinden. Dat werk vinden ze op een grote boerderij, maar ze worden er behandeld als beesten. Toch weigeren ze de hoop op een beter leven op te geven.

Wo 15 juli 2020 | 01:25 Bol & Smik

Aflevering 3 van 122 - De viswens - AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

 Meer

Handel gemist

Eerder Vandaag | 22:10 Op1: interview Mark Rutte

Informatief, Premier Mark Rutte is vanavond te gast in een extra uitzending van de talkshow Op1. Om die reden keren ...

Premier Mark Rutte is vanavond te gast in een extra uitzending van de talkshow Op1. Om die reden keren Jeroen Pauw en Fidan Ekiz toch nog een keer terug als duo van de zondaguitzending. De minister-president gaat in zijn eerste grote interview sinds het begin van de coronacrisis in op de grote kwesties waar hij de afgelopen maanden mee te maken heeft gehad. Van de uitbraak van het virus en de dreigende situatie op de IC's tot het leed in de verpleeghuizen en de maatregelen waarmee de uitbraak werd ingedamd. Daarnaast vertelt Rutte over zijn inzet bij de onderhandelingen over het herstelfonds dat de Europese economie tijdens de coronacrisis weer op gang moet brengen. Ook zal de premier, op deze NPO-themadag 'Nederland tegen racisme', ingaan op de hevige discussie over racisme die de afgelopen weken is opgelaaid. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzendingen van Op1 terugkijken via gids.tv/programma/op1.

Eerder Vandaag | 22:20 Why We Hate

Aflevering 6 van 6 - Hoop - HUMAN Wat kunnen we doen om te voorkomen dat gewelddadige conflicten in de toekomst terugkeren? Neurowetenschapper Emile Bruneau onderzoekt hoe we ons vermogen tot kritisch denken, de plasticiteit van onze hersenen en strategieën zoals onderwijs, mindfulness en samenwerking kunnen gebruiken om ons te helpen haat te bestrijden. Hij onderzoekt de misvattingen die ten grondslag liggen aan een langdurig conflict in Colombia en kijkt opnieuw naar de historische onderhandelingen die de apartheid in Zuid-Afrika hebben beëindigd. In Duitsland is gewerkt aan een cultuur die burgers aanmoedigt om van de Holocaust te leren en om na te denken over hoe haat tijdens het nazitijdperk tot genocide heeft geleid. In Baltimore laat een mindfulnessinstructeur zien hoe meditatie en ademhalingstechnieken ons kunnen leren om anders te reageren op haat, onrecht en negativiteit.

Eerder Vandaag | 21:45 Preggoland

Comedy, Ruth zit een beetje vast in haar wilde feestjaren. Haar vrienden hebben allemaal kinderen of zijn zwanger. Ze hebben het gehad met Ruth's onvolwassen gedrag en 'ontvrienden' haar. Door een misverstand in de babywinkel begint het gerucht dat ...

Ruth zit een beetje vast in haar wilde feestjaren. Haar vrienden hebben allemaal kinderen of zijn zwanger. Ze hebben het gehad met Ruth's onvolwassen gedrag en 'ontvrienden' haar. Door een misverstand in de babywinkel begint het gerucht dat Ruth zwanger is. Ze wil dit meteen ontkennen, maar ontdekt dan dat zwangere vrouwen veel voorkeursbehandeling krijgen. Dus besluit ze het gerucht een beetje de vrije loop te laten gaan. Maar voor ze het weet loopt het zo uit de hand, dat er geen weg terug is.

Eerder Vandaag | 20:30 Mr. Frank Visser doet uitspraak

Seizoen 4 - Aflevering 18 van 28 - Hier valt niet te onderhandelen In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen er alles aan om conflicten op te lossen. Viktor brengt de kemphanen rond de tafel, waarna mr. Visser tot een rechtvaardig oordeel komt. Mr. Visser reist af naar het Limburgse Siebengewald waar Anita en Wienand genieten van hun welverdiende pensioen in een fijne bovenwoning. Maar hun woongenot wordt bedreigd sinds supermarktondernemer Erik het plan heeft opgevat om pal naast hun huis een stalling voor winkelwagens te bouwen. Hierdoor kunnen de pensionados de bromfiets niet meer kwijt en wordt hun enige vluchtweg bij calamiteiten geblokkeerd. Het echtpaar voelt zich behoorlijk in de wielen gereden, dus is er werk aan de winkel voor Mr. Visser.

Eerder Vandaag | 19:30 Wheeler Dealers

Seizoen 15 - Aflevering 12 - 1985 Mazda RX7 Autohandelaar Mike Brewer en topmonteur Ant Anstead gaan op zoek naar klassieke auto's die ze vervolgens in hun garage in Los Angeles opknappen en met winst doorverkopen.

Eerder Vandaag | 18:40 The Hummingbird Project

Film, De neven Vincent (Jesse Eisenberg) en Anton (Alexander Skarsgård) hebben een even bizar als geniaal plan om rijk te worden: een glasvezelkabel in een rechte lijn van Kansas naar New Jersey trekken. Het doel is om één milliseconde te winnen ...

De neven Vincent (Jesse Eisenberg) en Anton (Alexander Skarsgård) hebben een even bizar als geniaal plan om rijk te worden: een glasvezelkabel in een rechte lijn van Kansas naar New Jersey trekken. Het doel is om één milliseconde te winnen in de dataoverdracht waardoor hun klanten sneller zijn dan de concurrentie op de beurs en de miljoenen binnen zullen stromen. De druk om te slagen is immens en terwijl de tijd dringt worden ze op de hielen gezeten door hun voormalige baas Eva Torres (Salma Hayek), een meedogenloze handelaar die er alles aan doet om het tweetal te slim af te zijn.

Eerder Vandaag | 18:30 Wheeler Dealers

Seizoen 15 - Aflevering 7 - 1974 Jensen Healey Autohandelaar Mike Brewer en topmonteur Ant Anstead gaan op zoek naar klassieke auto's die ze vervolgens in hun garage in Los Angeles opknappen en met winst doorverkopen.

Eerder Vandaag | 18:15 Baantjer

De Cock en de moord met 43 messen In een vleesgroothandel wordt het lichaam aangetroffen van slager Frank Stalknecht. Op het eerste gezicht lijkt het roofmoord. Franks broer heeft namelijk een verdachte jongen zien wegrennen. Maar als De Cock Franks doen en laten natrekt, begrijpt hij dat er meer mensen een motief hebben voor de moord.

Eerder Vandaag | 18:10 Kelly & Cal

Film, De in een voorstad wonende alleenstaande moeder en punkrocker Kelly heeft heimwee naar een leven dat ze niet meer kan hebben en is onzeker over haar toekomst. De 17 jarige Cal is gefrustreerd over zijn gebrek aan controle over hoe hij wordt ...

De in een voorstad wonende alleenstaande moeder en punkrocker Kelly heeft heimwee naar een leven dat ze niet meer kan hebben en is onzeker over haar toekomst. De 17-jarige Cal is gefrustreerd over zijn gebrek aan controle over hoe hij wordt behandeld. Wanneer de twee elkaar ontmoeten, ontstaat er een onwaarschijnlijke vriendschap, die de perfecte vonk brengt die nodig is om hen beiden opnieuw in het leven te laten geloven.

Eerder Vandaag | 18:10 Het Grote Racisme Experiment

BNNVARA Hoe komt het dat racisme altijd en overal weer de kop op steekt? Hoe snel grijpt de ene groep de macht over de ander groep? En zit racisme eigenlijk in ons allemaal? Dat testen we in een bijzonder sociaal experiment onder leiding van Seyda Buurman-Kutsal. Dertig nietsvermoedende Nederlandse jonge mensen komen terecht in een experiment waarin de bruinogigen als betere en slimmere mensen worden behandeld dan de blauwogigen. Zien zij dit lijdzaam toe of komen zij in opstand? Achter de schermen kijkt Sophie Hilbrand het experiment mee. Zij volgt de deelnemers nauwgezet, samen met twee psychologen die duiding geven aan de gedragingen van de twee groepen.

Eerder Vandaag | 17:25 Het Grote Racisme Experiment

BNNVARA Hoe komt het dat racisme altijd en overal weer de kop op steekt? Hoe snel grijpt de ene groep de macht over de ander groep? En zit racisme eigenlijk in ons allemaal? Dat testen we in een bijzonder sociaal experiment onder leiding van Seyda Buurman-Kutsal. Dertig nietsvermoedende Nederlandse jonge mensen komen terecht in een experiment waarin de bruinogigen als betere en slimmere mensen worden behandeld dan de blauwogigen. Zien zij dit lijdzaam toe of komen zij in opstand? Achter de schermen kijkt Sophie Hilbrand het experiment mee. Zij volgt de deelnemers nauwgezet, samen met twee psychologen die duiding geven aan de gedragingen van de twee groepen.

Eerder Vandaag | 16:45 Wheeler Dealers

Seizoen 15 - Aflevering 9 - Best Of Autohandelaar Mike Brewer en de veelzijdige monteur Ant Anstead knappen in hun garage in Los Angeles klassieke auto's op die ze vervolgens met winst proberen te verkopen.

Eerder Vandaag | 16:30 Iedereen Verlicht

Seizoen 5 - Aflevering 2 van 5 - NTR Voor kunstenaar Mariëlle Videler is de natuur een belangrijke inspirator voor een nieuwe manier van voelen, waarnemen en handelen. Vogels hebben haar grote aandacht. Een jaar lang tekent ze elke dag een imaginaire vogel en maakt ze de 'birth baths'. * Prewien Pandohi-Mishre, opgeleid in de civiele techniek in Delft, raakte betrokken bij het technisch ontwerp van het nieuwe Centraal Station van Rotterdam. Maar sinds hij professioneel zanger van klassieke Indiase muziek is geworden, heeft hij het gevoel dichter bij zijn spirituele bestemming te zijn gekomen. * Karlijn Visser, medeoprichter van het onlineplatform Holistik, dat ruim 350.000 bezoekers per maand trekt, zweert bij een holistisch leven, een levensovertuiging waarbij je jezelf als onderdeel van een groter geheel ziet . Een tegenwicht tegen een wereld die steeds sneller, individualistischer en virtueler wordt en waar miljoenen mensen zich depressief en 'disconnected' voelen.

Eerder Vandaag | 15:55 Wheeler Dealers

Seizoen 15 - Aflevering 8 - 2004 Dodge Ram SRT-10 Autohandelaar Mike Brewer en de veelzijdige monteur Ant Anstead knappen in hun garage in Los Angeles klassieke auto's op die ze vervolgens met winst proberen te verkopen.

Eerder Vandaag | 15:40 Blackway

Film, Lillian (Julia Stiles) wordt gestalkt door de keiharde crimineel Blackway (Ray Liotta) tegen wie niemand zich durft te verzetten. De mysterieuze Lester (Anthony Hopkins) besluit om Lillian te helpen samen met zijn wat simpele collega Nate. Het ...

Lillian (Julia Stiles) wordt gestalkt door de keiharde crimineel Blackway (Ray Liotta) tegen wie niemand zich durft te verzetten. De mysterieuze Lester (Anthony Hopkins) besluit om Lillian te helpen samen met zijn wat simpele collega Nate. Het drietal begint een speurtocht naar Blackway en na een aantal gewelddadige confrontaties merkt Lillian dat de gewiekste Lester en de brute dommekracht Nate twee perfecte lijfwachten zijn. Het trio legt een beerput van drugs- en wapenhandel, prostitutie, afpersing en moord bloot, met Blackway als middelpunt. Maar dan blijkt dat Lester en Blackway een verleden hebben.

Eerder Vandaag | 15:05 Wheeler Dealers

Seizoen 15 - Aflevering 6 - Volkswagen Rabbit GTI Autohandelaar Mike Brewer en de veelzijdige monteur Ant Anstead knappen in hun garage in Los Angeles klassieke auto's op die ze vervolgens met winst proberen te verkopen.

Eerder Vandaag | 14:50 Holland van boven

Seizoen 3 - Aflevering 28 van 52 Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. We ontmoeten mensen en vertellen hun verhaal en wat Nederland te bieden heeft. Wat is er te doen, hoe is het om er te wonen en te werken. Een kinderdagverblijf of een dierenkliniek met een nieuwe behandeling of de historische haven van Enkhuizen. Gepassioneerde ondernemers met een pannenkoekenhuis in de duinen of een unieke rondvaart in de grachten. We willen dat u met plezier kijkt en bedenkt waar u in het weekend eens naartoe moet in ons mooie land.

Eerder Vandaag | 11:25 Nederland Zingt Dichtbij

Seizoen 2019 - Jay-Way (Jeff Kesse) - EO Als Jay-Way op veertienjarige leeftijd een jongen hoort rappen over Jezus is zijn aandacht getrokken. In de rap- en hiphopmuziek die hij zelf maakt, gaat het geloof een steeds grotere rol spelen. Hij merkt echter, juist in de muziekwereld, dat zijn Ghanese roots voor een andere behandeling zorgen. Presentator Jurjen ten Brinke gaat met Jay-Way in gesprek over één zijn in Christus, ongeacht huidskleur of afkomst, en natuurlijk hebben ze het ook over muziek.

Eerder Vandaag | 10:35 Bol & Smik

Aflevering 1 van 122 - Bol mist iets - AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

Eerder Vandaag | 10:05 The Zoo

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Andre The Baby Goat Een schroefhoorngeit bevalt van Andre, de grootste baby van het jaar. En in beslag genomen hagedissen die voor de dierenhandel bedoeld waren, hebben dringend medische zorg nodig.

Eerder Vandaag | 09:23 Marathon: Lummels

Links, rechts... omhoog De New Yorkse speelgoedhandelaar Mr. Dinkey wordt onder druk gezet door gangsterbaas Vito Malavito. De Lummels proberen hem bij te staan, maar dat is moeilijk. Malavito is zéér gevaarlijk en Lev brengt iedereen in gevaar, omdat hij het verschil tussen links en rechts niet weet. Hij leert dit pas als zijn vrienden op hun kop worden vastgebonden aan een torenhoge bouwstelling. Gelukkig weet Lev met deze nieuwe kennis Malavito uit te schakelen!

Eerder Vandaag | 07:57 Star Wars: All Stars

Handelen met Lando We zien hoe Pace en Lena, de ouders van Kordi en Zander begonnen zijn met hun werkplaats, door hun avonturen met Han Solo, Chewbacca en Lando Calrissian.

Eerder Vandaag | 07:45 Met hart en ziel

Seizoen 5 - Aflevering 29 van 37 - Barnabas - KRO-NCRV Een meditatie door dominee Marleen Blootens uit Rotterdam-Overschie over het verhaal van de vriendschap tussen Paulus en Barnabas uit Handelingen 15. Als mensen in de kerk verschillende wegen gaan, kan dat grote conflicten opleveren. De moeder van Tim besloot haar zoon de ruimte te geven om zijn eigen weg te kiezen. Maar wat nou als dat een andere weg blijkt te zijn dan die van haarzelf? Wat blijft er van je gedeelde passie als je ieder een eigen weg gaat? Ter afsluiting van de uitzending zingt Elske DeWall het nummer 'Wij zagen hoe het spoor van God' uit het Liedboek van de kerken.

Eerder Vandaag | 06:45 Wheeler Dealers

Seizoen 10 - Aflevering 12 - Cadillac Coupe Kijk mee hoe de ervaren autohandelaar Mike Brewer en topmonteur Edd China zich inzetten om een aantal bijzondere klassieke auto's van de schroothoop te redden.

 Meer