Grootste op tv (tv-tips)

Overmorgen | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6130 - Nederlandse soap. Lucas neemt zich voor om zijn moeder nu écht bij te staan in het ziekenhuis. Shanti geniet van haar date, totdat de romantiek gruwelijk verstoord wordt. Billy en Laura brullen mee met smartlappen en hebben de grootste lol.

Overmorgen | 20:30 Terug: Finding Escobar's Millions

Overmorgen - Bring In The DEA, Vanaf vanavond is het tweede seizoen van Finding Escobar's Millions elke vrijdag om ...

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van Finding Escobar's Millions elke vrijdag om 20:30 uur te zien op Disovery. Twee voormalig DEA-agenten trekken twee serieuze sporen na in het onderzoek naar de miljoenen van Pablo Escobar. Bekijk op welk kanaal Discovery bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4311/kanaal-discovery. Erfenis Ligt het geld nog verborgen in Colombia? Vorig seizoen maakten Chris Feistl en Jerry Salameh al een belangrijke start om de mogelijke erfenis van de grootste drugsbaas ooit te vinden, nu denken ze echt beet te hebben. Hun zoektocht is alleen niet niet zonder risico. Vliegvelden Ze zoeken langs de vele illegale vliegvelden die Escobar aanlegde om de drugs te transporteren. Een voormalige piloot van deze vliegtuigen vertelde namelijk aan Jerry en Chris dat het ingevlogen geld geregeld werd begraven langs de landingsbanen. Safehouses Daarnaast gaan ze langs bij enkele van de vele 'safehouses' die Escobar in zijn nadagen gebruikte om uit handen te blijven van de politie. Die huizen zouden volgestopt zijn met cashgeld, zodat Escobar er altijd direct over kon beschikken als hij de huizen nodig had.

Je vindt hier de programma's van Grootste op tv We hebben de volgende programma's voor Grootste Goede Tijden, Slechte Tijden: Overmorgen - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6130 Nederlandse soap. Lucas neemt zich voor om zijn moeder nu écht bij te. Terug: Finding Escobar's Millions: Overmorgen - Bring In The DEA, Vanaf vanavond is het tweede seizoen van Finding Escobar's Millions elke vrijdag om. Lion Kingdom: Seizoen 1 Aflevering 1 Pride and Punishment: The Glade is een paradijs in de uitgedroogde vlaktes van Ruaha. Een. How to Build... Everything: Rise Of The Skyscraper, Seizoen 1 Aflevering 10 Rise Of The Skyscraper: Een doe het zelfgids voor het bouwen van de. Clubland: Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor. How to Build... Everything: Satellites Declassified, Seizoen 1 Aflevering 11 Satellites Declassified: Een doe het zelfgids voor het bouwen van de. De Ludwigs: Seizoen 6 Aflevering 17 De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt. How to Build... Everything: Rocketship Revealed, Seizoen 1 Aflevering 12 Rocketship Revealed: Een doe het zelfgids voor het bouwen van de grootste. De Ludwigs: Seizoen 6 Aflevering 18 De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt. National Icons : National Icons brengt de grootste sportlegendes van over de hele wereld in beeld. Van Messi vs Maradona tot Nadal vs.

Grootste op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 07:30 MKB Ondernemerscafé

Zakelijk programma waarin Antoin Peeters op zoek gaat naar het antwoord op de vraag: wat maakt een ondernemer een topondernemer? Waardoor onderscheiden de topondernemers van Nederland zich van de rest? Voor welke keuzes komen zij te staan en hoe gaan ze daarmee om? De grootste pieken, dalen, successen en lessen worden belicht.

Grootste op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:25 Lion Kingdom

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Pride and Punishment: The Glade is een paradijs in de uitgedroogde vlaktes van Ruaha. Een paradijs vol water. Dit Bounty paradijs brengt vreemde relaties voort, zoals het pact dat bestaat tussen een baviaan en een leeuwenfamilie die, tegen alle natuurlijke instincten, in harmonie leven. Maar de vrede houdt op als duizenden buffels arriveren om te drinken. Ze worden gevolgd door de grootste trots in het hele Ruaha National Park, de Baobab-trots.

Vandaag | 06:50 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Rise Of The Skyscraper: Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van de grootste uitvindingen uit de geschiedenis. Hoe bouw je zelf een zonneauto, een wolkenkrabber en een waterkrachtcentrale?

Vandaag | 07:00 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 07:14 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Satellites Declassified: Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van de grootste uitvindingen uit de geschiedenis. Hoe bouw je zelf een torenkraan, een communicatiesatelliet en een grondwaterrecyclingsysteem?

Vandaag | 07:30 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 17 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Vandaag | 07:38 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Rocketship Revealed: Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van de grootste uitvindingen uit de geschiedenis. Hoe bouw je zelf een raket, een hovercraft en een MRI-scanner.

Vandaag | 07:40 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 18 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Vandaag | 07:50 National Icons

National Icons . National Icons brengt de grootste sportlegendes van over de hele wereld in beeld. Van Messi vs Maradona tot Nadal vs Agassi, LeBron vs Jordan en Van Persie vs Bergkamp, etc.

Vandaag | 08:15 Tanked

Seizoen 4 - Aflevering 22 - When the Moon(Shine) Hits Your Eye: Wayde King en Brett Raymer zijn elkaars beste vrienden en grootste rivalen. Ze bouwen verder aan het succes van het grootste aquariumbedrijf van de VS, Acrylic Tank Manufacturing.

Vandaag | 08:15 The Immortals: Francesco Totti, Carli Lloyd, Claudio Ranieri & George Weah

The Immortals: Francesco Totti, Carli Lloyd, Claudio Ranieri & George Weah. Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis.

Vandaag | 08:40 The Immortals: Pele, Buffon & Di Stefano

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare Pele, kampioen van Brazilië en misschien wel de grootste voetballer ooit, de tijdloze Italiaanse keeper Gianluigi Buffon die 20 jaar aan de top voetbalde, en de koning van Real Madrid, de grote Alfredo Di Stefano oftewel de Blonde Pijl.

Vandaag | 09:35 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Vandaag | 10:00 Sporting Greats AP McCoy

Een documentaire serie over enkele van de grootste namen in de sportwereld. Vol met adembenemende beelden en exclusieve nieuwe interviews, is dit een serie die sportsfans over de hele wereld zal aanspreken omdat de vraag is en blijft: wie is de grootste sportster aller tijden? In deze serie zullen de kolossale prestaties worden benadrukt van enkele van de grootste sportsterren op het wereldtoneel. Deze sterren hebben records gebroken, ongeëvenaarde successen behaald en soms ongekende nederlagen geleden. Maar bovenal zijn het Sporting Greats. Met in deze aflevering de jockey AP McCoy.

Vandaag | 10:15 Lion Kingdom

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Pride and Punishment: The Glade is een paradijs in de uitgedroogde vlaktes van Ruaha. Een paradijs vol water. Dit Bounty paradijs brengt vreemde relaties voort, zoals het pact dat bestaat tussen een baviaan en een leeuwenfamilie die, tegen alle natuurlijke instincten, in harmonie leven. Maar de vrede houdt op als duizenden buffels arriveren om te drinken. Ze worden gevolgd door de grootste trots in het hele Ruaha National Park, de Baobab-trots.

Vandaag | 11:05 Django

1943, het door nazi Duitsland bezette Parijs. De briljante, zorgeloze jazzgitarist Django Reinhardt is op het hoogtepunt van zijn roem en speelt in de grootste zalen van de stad. Ondertussen lijden zijn zigeuner broeders door heel Europa onder de ...

1943, het door nazi-Duitsland bezette Parijs. De briljante, zorgeloze jazzgitarist Django Reinhardt is op het hoogtepunt van zijn roem en speelt in de grootste zalen van de stad. Ondertussen lijden zijn zigeuner-broeders door heel Europa onder de toenemende vervolging. Wanneer hij door de nazi's gedwongen wordt om op tournee naar Duitsland te gaan, ziet hij geen andere uitweg dan te vluchten.

Vandaag | 12:10 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 13:00 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 13:55 National Icons

National Icons . National Icons brengt de grootste sportlegendes van over de hele wereld in beeld. Van Messi vs Maradona tot Nadal vs Agassi, LeBron vs Jordan en Van Persie vs Bergkamp, etc.

Vandaag | 14:20 The Immortals: Francesco Totti, Carli Lloyd, Claudio Ranieri & George Weah

The Immortals: Francesco Totti, Carli Lloyd, Claudio Ranieri & George Weah. Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis.

Vandaag | 14:45 The Immortals: Pele, Buffon & Di Stefano

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare Pele, kampioen van Brazilië en misschien wel de grootste voetballer ooit, de tijdloze Italiaanse keeper Gianluigi Buffon die 20 jaar aan de top voetbalde, en de koning van Real Madrid, de grote Alfredo Di Stefano oftewel de Blonde Pijl.

Vandaag | 15:35 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Vandaag | 16:00 Sporting Greats AP McCoy

Een documentaire serie over enkele van de grootste namen in de sportwereld. Vol met adembenemende beelden en exclusieve nieuwe interviews, is dit een serie die sportsfans over de hele wereld zal aanspreken omdat de vraag is en blijft: wie is de grootste sportster aller tijden? In deze serie zullen de kolossale prestaties worden benadrukt van enkele van de grootste sportsterren op het wereldtoneel. Deze sterren hebben records gebroken, ongeëvenaarde successen behaald en soms ongekende nederlagen geleden. Maar bovenal zijn het Sporting Greats. Met in deze aflevering de jockey AP McCoy.

Vandaag | 17:25 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 16 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Vandaag | 17:35 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 17 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Vandaag | 18:15 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 19:05 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 19:15 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 18 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Vandaag | 19:35 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 19 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Vandaag | 19:55 National Icons

National Icons . National Icons brengt de grootste sportlegendes van over de hele wereld in beeld. Van Messi vs Maradona tot Nadal vs Agassi, LeBron vs Jordan en Van Persie vs Bergkamp, etc.

Vandaag | 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Constructing Serbia's Longest Bridge: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze fascinerende special verkennen we de aanleg van de langste brug in Servië.

Vandaag | 20:20 De Thundermans

Seizoen 2 - Aflevering 5 - De Slaafjes van Max: Max neemt drie brugklassers onder zijn hoede en wil ze gebruiken als slaafjes, maar als ze hem te grazen nemen met een vernederende grap, moet hij iets bedenken om zijn reputatie van grootste plaag op school te herstellen.

Vandaag | 20:20 The Immortals: Francesco Totti, Carli Lloyd, Claudio Ranieri & George Weah

The Immortals: Francesco Totti, Carli Lloyd, Claudio Ranieri & George Weah. Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis.

Vandaag | 20:45 The Immortals: Pele, Buffon & Di Stefano

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare Pele, kampioen van Brazilië en misschien wel de grootste voetballer ooit, de tijdloze Italiaanse keeper Gianluigi Buffon die 20 jaar aan de top voetbalde, en de koning van Real Madrid, de grote Alfredo Di Stefano oftewel de Blonde Pijl.

Vandaag | 21:40 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Vandaag | 22:05 Sporting Greats AP McCoy

Een documentaire serie over enkele van de grootste namen in de sportwereld. Vol met adembenemende beelden en exclusieve nieuwe interviews, is dit een serie die sportsfans over de hele wereld zal aanspreken omdat de vraag is en blijft: wie is de grootste sportster aller tijden? In deze serie zullen de kolossale prestaties worden benadrukt van enkele van de grootste sportsterren op het wereldtoneel. Deze sterren hebben records gebroken, ongeëvenaarde successen behaald en soms ongekende nederlagen geleden. Maar bovenal zijn het Sporting Greats. Met in deze aflevering de jockey AP McCoy.

Morgen | 02:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Constructing Serbia's Longest Bridge: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze fascinerende special verkennen we de aanleg van de langste brug in Servië.

Morgen | 03:00 Drugs Inc.

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Drug Kings of New York: New York is de grootste stad van Amerika, een enorm distributiecentrum met een even grote vraag naar drugs. Alle lagen van de bevolking worden door hun eigen dealer voorzien.

Morgen | 04:10 Just Tattoo of Us Benelux

Seizoen 1 - Aflevering 6 - 106: Chloë onthult het grootste geheim van haar zus met een nietsverhullende tattoo. Sven en zijn moeder Sita trakteren elkaar op een vreselijke tattoeage om daarna voorgoed de strijdbijl te begraven. Maar of dat lukt?

Morgen | 04:50 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Een Dag Met Henry en...Een Golfbal: Henry ontmoet een golfbal op de midgetgolf-baan. De grootste wens van Golfbal is om op een professionele baan te spelen. Henry wordt golfer en helpt de wens van Golfbal uit te laten komen.

Morgen | 05:05 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Een Dag Met Henry en...Een Takelwagen: Henry ontmoet een takelwagen op het autokerkhof. Takelwagen droomt ervan om Monster Truck te worden en mee te racen, maar dit is nogal lastig want zijn wielen zijn veel te klein. Henry wordt monteur en transformeert Takelwagen om tot Monster Truck zodat zijn grootste wens in vervulling kan gaan.

Morgen | 05:10 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Een Dag Met Henry en...Een Telescoop: Henry ontmoet een telescoop. Hij geniet enorm van alles dat hij elke nacht ziet maar zijn grootste wens is om zelf een sterrenbeeld te ontdekken. Henry besluit Astronoom te worden zodat ze samen naar een nieuw sterrenbeeld opzoek kunnen gaan.

Morgen | 06:30 National Icons

National Icons . National Icons brengt de grootste sportlegendes van over de hele wereld in beeld. Van Messi vs Maradona tot Nadal vs Agassi, LeBron vs Jordan en Van Persie vs Bergkamp, etc.

Morgen | 07:00 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Morgen | 07:30 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 18 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Morgen | 07:40 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 19 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Morgen | 07:50 National Icons

National Icons . National Icons brengt de grootste sportlegendes van over de hele wereld in beeld. Van Messi vs Maradona tot Nadal vs Agassi, LeBron vs Jordan en Van Persie vs Bergkamp, etc.

Morgen | 08:15 The Immortals: Cruijff, Cantona & Baggio

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de man die het voetbal voor altijd heeft veranderd, het opmerkelijke Nederlandse genie Johan Cruijff, 'enfant terrible' Eric Cantona wiens erfenis voortleeft bij Manchester United en Roberto Baggio, de Italiaanse grootheid die zijn magie tentoonspreidde bij drie Wereldbekers.

Morgen | 08:40 The Immortals: Messi, Van Basten & Gullit en Puskas

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In de ze aflevering: de buitengewone opkomst van de grootste van allemaal, Lionel Messi, de Nederlandse dubbele act die heerste over het wereldvoetbal en de Hongaarse doelpuntenmachine Ferenc Puskas.

Morgen | 09:30 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

 Meer

Grootste gemist

Gisteren 15:55 Pauw: o.a. Erica Terpstra

Gisteren - Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Erica Terpstra over haar nieuwe boek ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Erica Terpstra over haar nieuwe boek 'Erica op reis: Reizen met verwondering' Erica Terpstra reist al sinds 2011 de hele wereld over voor Omroep MAX in het programma Erica op Reis. Nu komt Erica met het boek Erica op reis: Reizen met verwondering. In het boek duikt ze, zoals we van haar gewend zijn, vol overgave en enthousiasme in talloze culturen, van Mali tot Taiwan. Vanavond zit ze bij PAUW om hierover te praten. Donnie en Raymond van Barneveld over het boek 'Game Over' Een postbode die het schopt tot vijfvoudig wereldkampioen darten. Raymond van Barneveld is rijk, gelukkig en beroemd, zou je denken. Maar in het laatste jaar van zijn lange dart carrière komt het boek Game Over uit, waar we ook leren over de schaduwkant van het succes. Zijn laatste wereldtitel dateert alweer van 2007, maar de drang om te willen winnen is niet minder geworden. En dat doet pijn. Bij PAUW praat Raymond van Barneveld erover, samen met één van zijn grootste fans: rapper Donnie! Saskia Belleman over de rechtszaak tegen verdachte 'insulinemoorden' Op 17 november 2017 werd de toen 21-jarige verzorger Rahiied A. uit Rotterdam aangehouden. Hij zou bij verzorgingstehuizen patiënten zonder medische noodzaak insuline hebben ingespoten. Vier van de patiënten overleden en zeven werden ziek. Vandaag vond de eerste hoorzitting plaats tegen Rahiied A. Voor deze mega-strafzaak zijn acht dagen uitgetrokken. Saskia Belleman was aanwezig in de rechtbank. Zij schuift met Ron Paternoster aan bij PAUW. Zijn moeder overleed zeer waarschijnlijk na toediening van insuline. Ahmad Mendes Moreira racistisch bejegend tijdens FC Den Bosch - Excelsior Bij de wedstrijd Excelsior Rotterdam - FC Den Bosch van afgelopen zondag waren oerwoudgeluiden en liederen over Zwarte Piet te horen. De geluiden en spreekkoren waren tegen Excelsiorspeler Ahmad Mendes Moreira. Ook werd de middenvelder uitgemaakt voor, volgens hem, ‘k-neger, k-zwarte en k-katoenplukker'. Vanavond zit Hugo Borst bij PAUW om hier zijn oordeel over te vellen.

Gisteren 01:15 EenVandaag: o.a. woensdag grootste zorgstaking ooit?

Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Wordt het woensdag de grootste ...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Wordt het woensdag de grootste zorgstaking ooit? Personeel en ziekenhuisbesturen staan in ieder geval lijnrecht tegenover elkaar Meer zorgmedewerkers dan ooit leggen aanstaande woensdag het werk neer. Personeel van in totaal 119 zorginstellingen gaan dan staken, want de CAO-onderhandelingen strandden. Het personeel wil een lagere werkdruk en meer loon. Het overleg duurt al maanden, maar vakbonden en ziekenhuizen komen maar niet tot een CAO-akkoord. De twee fronten lijken zich inmiddels te verharden. Eerder werden in het hele land al estafettestakingen gehouden, de aankomende stakingsdag gaat nog een stap verder. In ziekenhuizen door het hele land worden zogeheten zondagsdiensten gedraaid. Duizenden patiënten zijn afgebeld en alleen spoedeisende zaken gaan door Voorzitter FC Den Bosch herziet reactie na racistische uitingen supporters: 'Ik ben enorm geschrokken' De voorzitter van FC Den Bosch, Jan Hein Schouten, herziet de reactie van de club, na intern onderzoek naar de uitingen van supporters afgelopen zondag in de wedstrijd tegen Excelsior. "Mijn reactie is wel degelijk omgedraaid. Wij hoorden inderdaad kraaiengeluiden, maar als er dan ook daadwerkelijk andere leuzen worden geroepen, moeten wij diep door het stof", reageert hij in Radio EenVandaag. Ben ik wel een echte man? Daar krijg je volgens Ton pas antwoord op als je je gevoelens deelt Vrouwen werken aan persoonlijke groei en praten met elkaar, mannen lijken dat niet te kunnen. Volgens Ton van der Kroon creëren die een soort 'schijnmannelijkheid", met soms grote gevolgen. "We worden als man in het leven gegooid, maar wat moet je doen?" Eigenlijk was Ton van der Kroon ooit op zoek naar een vaderfiguur, een 'oude wijze man bij wie ik terecht kon om me iets te vertellen over het leven'. Het is een behoefte die hij bij veel mannen zag. "Als je kijkt naar leiders als Trump en Boris Johnson, dan denk je: 'Ja dat zijn eigenlijk jongetjes die met heel veel bravoure hun best doen'. Hadden ze leren omgaan met hun man-zijn, dan had het er wat Ton Betreft heel anders voor ze uitgezien. Bij hem werkt het in ieder geval. Minister Bruins (Sport) wil met voetbalclubs om tafel om racisme in stadions uit te bannen "Ik wil ze eigenlijk allemaal aan tafel hebben", zegt minister Bruno Bruins. Hij wil in gesprek met FC Den Bosch over de eerste reactie van de club. "Volstrekt misplaatst was die reactie", aldus de minister. De minister van Medische Zorg & Sport wil met alle partijen aan tafel om te zien wat je kunt doen om racisme in de sport uit te bannen. Bruins pleit voor een bewustwordingscampagne en: "als blijkt dat de overheid ook meer kan doen, dan hoor ik dat graag."

Gisteren 00:15 Pauw: o.a. Erica Terpstra

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Erica Terpstra over haar ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Erica Terpstra over haar nieuwe boek 'Erica op reis: Reizen met verwondering' Erica Terpstra reist al sinds 2011 de hele wereld over voor Omroep MAX in het programma Erica op Reis. Nu komt Erica met het boek Erica op reis: Reizen met verwondering. In het boek duikt ze, zoals we van haar gewend zijn, vol overgave en enthousiasme in talloze culturen, van Mali tot Taiwan. Vanavond zit ze bij PAUW om hierover te praten. Donnie en Raymond van Barneveld over het boek 'Game Over' Een postbode die het schopt tot vijfvoudig wereldkampioen darten. Raymond van Barneveld is rijk, gelukkig en beroemd, zou je denken. Maar in het laatste jaar van zijn lange dart carrière komt het boek Game Over uit, waar we ook leren over de schaduwkant van het succes. Zijn laatste wereldtitel dateert alweer van 2007, maar de drang om te willen winnen is niet minder geworden. En dat doet pijn. Bij PAUW praat Raymond van Barneveld erover, samen met één van zijn grootste fans: rapper Donnie! Saskia Belleman over de rechtszaak tegen verdachte 'insulinemoorden' Op 17 november 2017 werd de toen 21-jarige verzorger Rahiied A. uit Rotterdam aangehouden. Hij zou bij verzorgingstehuizen patiënten zonder medische noodzaak insuline hebben ingespoten. Vier van de patiënten overleden en zeven werden ziek. Vandaag vond de eerste hoorzitting plaats tegen Rahiied A. Voor deze mega-strafzaak zijn acht dagen uitgetrokken. Saskia Belleman was aanwezig in de rechtbank. Zij schuift met Ron Paternoster aan bij PAUW. Zijn moeder overleed zeer waarschijnlijk na toediening van insuline. Ahmad Mendes Moreira racistisch bejegend tijdens FC Den Bosch - Excelsior Bij de wedstrijd Excelsior Rotterdam - FC Den Bosch van afgelopen zondag waren oerwoudgeluiden en liederen over Zwarte Piet te horen. De geluiden en spreekkoren waren tegen Excelsiorspeler Ahmad Mendes Moreira. Ook werd de middenvelder uitgemaakt voor, volgens hem, ‘k-neger, k-zwarte en k-katoenplukker'. Vanavond zit Hugo Borst bij PAUW om hier zijn oordeel over te vellen.

Eergisteren 21:00 Nieuw: Europe From Above

Eergisteren - In het programma Europe from Above zijn de mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden uit ...

In het programma Europe from Above zijn de mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden uit verschillende Europese landen op een nieuwe manier te zien. Elke maandag is om 21:00 uur een nieuwe aflevering te zien op National Geographic. Bekijk op welk kanaal National Geographic bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3726/kanaal-national-geographic Veranderingen Dankzij prachtige hyperlapse-fotografie vanuit de lucht zijn de veranderingen van een seizoen in seconden te zien. Tulpenvelden De beelden uit dit programma komen uit Nederland, Duitsland, Groot-Brittanni;e, Italië, Spanje en Polen. Tulpenvelden in Nederland barsten op magische wijze in kleur uit en watervallen in de Dolomieten veranderen in ijs. Episch continent De programmamakers laten zien hoe traditie, techniek en natuurlijke wonderen dit epische continent hebben gevormd - een levendig portret van deze regio's en de mensen die hun tradities in leven houden.

Eerder Vandaag | 06:26 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 9 - On Board an Aircraft Carrier: Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van de grootste uitvindingen uit de geschiedenis. Hoe bouw je je eigen vliegdekschip en hoe creëer je je eigen IMAX 3D-filmervaring?

Eerder Vandaag | 02:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Gisteren 21:30 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Gisteren 21:00 Nu te Zien!

Seizoen 3 - Aflevering 45 - Kunstmagazine over actuele tentoonstellingen. Waar Rembrandt voor Nederland de grootste meester is uit de 17de eeuw, is Velázquez dat voor Spanje. De twee hebben elkaar nooit ontmoet, maar zijn nu met hun schilderijen verenigd in het Rijksmuseum in Amsterdam. Directeur van museum De Fundatie Ralph Keuning bekijkt wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen deze twee grote vernieuwers van weleer.

Gisteren 20:40 The Immortals: Antonio Conte, Cesc Fabregas, Yaya Toure & Kazuyoshi Miura

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4 grootheden uit de voetbalwereld; Antonio Conte, de coach met de gouden aanraking. De Spaanse middenvelder Cesc Fàbregas. Een van de fijnste spelers die ooit uit Afrika is gekomen, Yaya Toure. En de Japanse voetbal legende Kazuyoshi Miura.

Gisteren 20:35 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Rocketship Revealed: Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van de grootste uitvindingen uit de geschiedenis. Hoe bouw je zelf een raket, een hovercraft en een MRI-scanner.

Gisteren 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Gisteren 20:15 The Immortals: Sebastien Loeb, Graham & Damon Hill, Giacomo Agostini & Stephane Peterhansel

The Immortals: Sebastien Loeb, Graham & Damon Hill, Giacomo Agostini & Stephane Peterhansel. Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis.

Gisteren 20:10 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Satellites Declassified: Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van de grootste uitvindingen uit de geschiedenis. Hoe bouw je zelf een torenkraan, een communicatiesatelliet en een grondwaterrecyclingsysteem?

Gisteren 19:50 National Icons

National Icons . National Icons brengt de grootste sportlegendes van over de hele wereld in beeld. Van Messi vs Maradona tot Nadal vs Agassi, LeBron vs Jordan en Van Persie vs Bergkamp, etc.

Gisteren 19:45 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Rise Of The Skyscraper: Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van de grootste uitvindingen uit de geschiedenis. Hoe bouw je zelf een zonneauto, een wolkenkrabber en een waterkrachtcentrale?

Gisteren 19:20 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 9 - On Board an Aircraft Carrier: Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van de grootste uitvindingen uit de geschiedenis. Hoe bouw je je eigen vliegdekschip en hoe creëer je je eigen IMAX 3D-filmervaring?

Gisteren 18:55 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Gisteren 18:05 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Gisteren 15:30 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Gisteren 14:40 The Immortals: Antonio Conte, Cesc Fabregas, Yaya Toure & Kazuyoshi Miura

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4 grootheden uit de voetbalwereld; Antonio Conte, de coach met de gouden aanraking. De Spaanse middenvelder Cesc Fàbregas. Een van de fijnste spelers die ooit uit Afrika is gekomen, Yaya Toure. En de Japanse voetbal legende Kazuyoshi Miura.

Gisteren 14:15 The Immortals: Sebastien Loeb, Graham & Damon Hill, Giacomo Agostini & Stephane Peterhansel

The Immortals: Sebastien Loeb, Graham & Damon Hill, Giacomo Agostini & Stephane Peterhansel. Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis.

Gisteren 13:50 National Icons

National Icons . National Icons brengt de grootste sportlegendes van over de hele wereld in beeld. Van Messi vs Maradona tot Nadal vs Agassi, LeBron vs Jordan en Van Persie vs Bergkamp, etc.

Gisteren 13:00 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Gisteren 12:10 E.R

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Night shift. Volgende week wordt beslist of Mark Greene al dan niet vast staflid wordt. Zijn rapport over gevaarlijke materialen zal de doorslag geven. De grootste concurrent van Greene is Weaver, die een studie maakt over de psychologie van de nachtwerker. Maar Mark slaat zijn eigen ruiten in als hij een vrouw behandelt, die zich tegen elke vorm van therapie verzet. De dakloze Charlie moet haar pooier nog geld en vraagt de som aan Douglas Ross. De dokter gelooft niet dat ze in levensgevaar verkeert en stuurt haar wandelen. Pas als ze bont en blauw geslagen en verkracht wordt binnengebracht, beseft de arts de ernst van de situatie. In het ziekenhuis wordt een onherkenbare man binnengebracht, die of gestruikeld is of zich voor de trein heeft geworpen. Carter, Doyle en Benton ontfermen zich over de patiënt. Benton ontdekt dat Carter en Keaton een relatie hebben.

Gisteren 12:05 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Gisteren 12:00 Megastructures

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Port of Rotterdam: In de haven van Rotterdam komen en gaan er elke dag wel 450 schepen. Het is 's werelds grootste haven, maar ook meteen de gevaarlijkste met zijn drukte, sterke stromingen en smalle kanalen.

Gisteren 12:00 Treasure Quest

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Merchant Royal: Een vloot schepen gaat op weg naar het Kanaal voor de jacht op de grootste gezonken schat aller tijden: de lading van de Merchant Royal, die een miljard dollar waard kan zijn.

Gisteren 11:00 Monster Fish

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Giant Eels: Dr. Zeb Hogan trekt naar de Stille Oceaan, op zoek naar de grootste palingen ter wereld. Hij wil weten waarom ze in aantal teruglopen.

Gisteren 10:15 Fish Tank Kings

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Shark Tank: Fabio Lisboa wil het grootste privé-aquarium van Florida in zijn kantoor, maar het bassin kan alleen via de eerste verdieping naar binnen.

Gisteren 09:30 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Gisteren 08:40 The Immortals: Antonio Conte, Cesc Fabregas, Yaya Toure & Kazuyoshi Miura

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4 grootheden uit de voetbalwereld; Antonio Conte, de coach met de gouden aanraking. De Spaanse middenvelder Cesc Fàbregas. Een van de fijnste spelers die ooit uit Afrika is gekomen, Yaya Toure. En de Japanse voetbal legende Kazuyoshi Miura.

Gisteren 08:15 The Immortals: Sebastien Loeb, Graham & Damon Hill, Giacomo Agostini & Stephane Peterhansel

The Immortals: Sebastien Loeb, Graham & Damon Hill, Giacomo Agostini & Stephane Peterhansel. Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis.

Gisteren 08:15 Treasure Quest

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Merchant Royal: Een vloot schepen gaat op weg naar het Kanaal voor de jacht op de grootste gezonken schat aller tijden: de lading van de Merchant Royal, die een miljard dollar waard kan zijn.

Gisteren 08:15 Tanked

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Tanked Again For the Holidays: Wayde King en Brett Raymer zijn elkaars beste vrienden en grootste rivalen. Ze bouwen verder aan het succes van het grootste aquariumbedrijf van de VS, Acrylic Tank Manufacturing.

Gisteren 07:50 National Icons

National Icons . National Icons brengt de grootste sportlegendes van over de hele wereld in beeld. Van Messi vs Maradona tot Nadal vs Agassi, LeBron vs Jordan en Van Persie vs Bergkamp, etc.

Gisteren 07:38 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Secrets of a Space Suit: Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van 's werelds grootste uitvindingen. Hoe bouw je vleugels met straalaandrijving, hoe bouw je een kabelbaan en hoe maak je een ruimtepak?

Gisteren 07:14 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Drone Revolution: Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van 's werelds grootste uitvindingen. Hoe bouw je een octocopter-drone, hoe bouw je een mega-kiepwagen en hoe maak je je eigen pacemaker?

Gisteren 07:00 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Gisteren 06:50 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Make a Monster Truck: Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van 's werelds grootste uitvindingen. Hoe bouw je een monstertruck, hoe bouw je een interplanetaire rover en hoe maak je je eigen zonnebank?

Gisteren 06:26 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Inside a Jet Car: Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van 's werelds grootste uitvindingen. Hoe bouw je een autoshredder, hoe bouw je een supersonische auto en hoe maak je je eigen bommenpak?

Gisteren 03:00 Drugs Inc.

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Alaska Heroin Rush: Alaska. Dankzij de afgelegen liggen van deze staat kunnen drugssmokkelaars hier enorme winsten behalen. Maar het grootste probleem is de illegaal gestookte alcohol, die tal van slachtoffers eist.

Gisteren 01:35 Africa's Hunters S3

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Prides And Prejudice: Milo is een jonge welp in de machtige Mwamba-trots, die een territorium regeert op de westelijke oever van de Luangwa-rivier. Het territorium wordt geregeerd door de beruchte Punks, een coalitie van drie sterke broers. Het is de grootste troep kilometerwijd en zij geven Milo de beste start in het leven. In de leeuwenmaatschappij zijn welpen de lijm die een troep bindt.

Eergisteren 23:30 The Immortals: Sebastian Vettel, Alain Prost, Fernando Alonso & Ayrton Senna

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4 grootheden uit de moter sport; een superster in de Formule 1, Duitse Sebastian Vettel. De Professor, Franse Alain Prost. Ferrari's Fernando Alonso en de overleden grote Ayrton Senna.

Eergisteren 23:05 The Immortals: Niki Lauda, James Hunt, Jackie Stewart & Juan Manuel Fangio

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4 grootheden uit de Formule 1 wereld; de onbevreesde Niki Lauda, Engeland's hoffelijke James Hunt. De vliegende Schot Jackie Stewart en de eerste van de dominante coureur Juan Manuel Fangio.

Eergisteren 22:40 National Icons

National Icons . National Icons brengt de grootste sportlegendes van over de hele wereld in beeld. Van Messi vs Maradona tot Nadal vs Agassi, LeBron vs Jordan en Van Persie vs Bergkamp, etc.

Eergisteren 20:35 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Secrets of a Space Suit: Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van 's werelds grootste uitvindingen. Hoe bouw je vleugels met straalaandrijving, hoe bouw je een kabelbaan en hoe maak je een ruimtepak?

Eergisteren 20:30 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 IMDb: 7.7

Eergisteren - IMDB * 7.7 - Fantasy-film, Deel 1 begint met Harry, Ron en Hermelien, die aan een levensgevaarlijke missie beginnen om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid, 'de Horcruxes', te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu ...

Deel 1 begint met Harry, Ron en Hermelien, die aan een levensgevaarlijke missie beginnen om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid, 'de Horcruxes', te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu aan hun lot overgelaten zonder de begeleiding van hun professors en de bescherming van Professor Dumbledore. Ze moeten nu meer dan ooit op elkaar vertrouwen maar er zijn Duistere Krachten onder hen die hen uit elkaar dreigen te drijven. Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden voor alle vijanden van de Heer Van Het Duister. De lang gevreesde strijd is losgebarsten en Voldemorts Dooddoeners bezetten het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein, waar ze iedereen terroriseren en arresteren die hen tegenwerkt. De enige trofee die ze nog niet in handen hebben en die Voldemort het liefste van allemaal te pakken wil krijgen, is Harry Potter. De Uitverkorene is nu de prooi waar de Dooddoeners op jagen... En ze hebben de opdracht gekregen Harry naar Voldemort te brengen... levend. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/harry-potter-and-the-deathly-hallows-part-1

Eergisteren 20:10 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Drone Revolution: Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van 's werelds grootste uitvindingen. Hoe bouw je een octocopter-drone, hoe bouw je een mega-kiepwagen en hoe maak je je eigen pacemaker?

Eergisteren 19:45 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Make a Monster Truck: Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van 's werelds grootste uitvindingen. Hoe bouw je een monstertruck, hoe bouw je een interplanetaire rover en hoe maak je je eigen zonnebank?

Eergisteren 19:32 ER

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Night shift. Volgende week wordt beslist of Mark Greene al dan niet vast staflid wordt. Zijn rapport over gevaarlijke materialen zal de doorslag geven. De grootste concurrent van Greene is Weaver, die een studie maakt over de psychologie van de nachtwerker. Maar Mark slaat zijn eigen ruiten in als hij een vrouw behandelt, die zich tegen elke vorm van therapie verzet. De dakloze Charlie moet haar pooier nog geld en vraagt de som aan Douglas Ross. De dokter gelooft niet dat ze in levensgevaar verkeert en stuurt haar wandelen. Pas als ze bont en blauw geslagen en verkracht wordt binnengebracht, beseft de arts de ernst van de situatie. In het ziekenhuis wordt een onherkenbare man binnengebracht, die of gestruikeld is of zich voor de trein heeft geworpen. Carter, Doyle en Benton ontfermen zich over de patiënt. Benton ontdekt dat Carter en Keaton een relatie hebben.

Eergisteren 19:25 National Icons

National Icons . National Icons brengt de grootste sportlegendes van over de hele wereld in beeld. Van Messi vs Maradona tot Nadal vs Agassi, LeBron vs Jordan en Van Persie vs Bergkamp, etc.

Eergisteren 19:20 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Inside a Jet Car: Een doe-het-zelfgids voor het bouwen van 's werelds grootste uitvindingen. Hoe bouw je een autoshredder, hoe bouw je een supersonische auto en hoe maak je je eigen bommenpak?

Eergisteren 18:30 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Eergisteren 17:40 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Eergisteren 17:15 The Immortals: Sebastian Vettel, Alain Prost, Fernando Alonso & Ayrton Senna

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4 grootheden uit de moter sport; een superster in de Formule 1, Duitse Sebastian Vettel. De Professor, Franse Alain Prost. Ferrari's Fernando Alonso en de overleden grote Ayrton Senna.

Eergisteren 16:50 The Immortals: Niki Lauda, James Hunt, Jackie Stewart & Juan Manuel Fangio

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4 grootheden uit de Formule 1 wereld; de onbevreesde Niki Lauda, Engeland's hoffelijke James Hunt. De vliegende Schot Jackie Stewart en de eerste van de dominante coureur Juan Manuel Fangio.

Eergisteren 16:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Eergisteren 15:35 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Eergisteren 15:20 Fish Or Die

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Lair Of The River Wolf: De vrienden gaan in Mongolië op zoek naar de taimen, de grootste zalmachtigen ter wereld. Om hun doel te bereiken moeten ze verraderlijke omstandigheden overwinnen.

Eergisteren 15:20 Het Mooiste Liedje

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Show waarin Johnny de Mol en Gerard Ekdom op zoek gaan naar het mooiste liedje van Nederland. In ons kleine landje worden prachtige liedjes geschreven, wereldhits zelfs, liedjes die ons herinneren aan belangrijke momenten in ons leven. Heel Nederland heeft liedjes mogen insturen en daaruit is een lijst met 50 mooie liedjes ontstaan. Maar welke is nou het mooist? Bekende artiesten zingen de grootste hits van Nederlandse bodem. Een vakjury selecteert de tien beste nummers en in de finale mag heel Nederland bepalen wat het allermooiste liedje van ons land is.

Eergisteren 14:40 The Immortals: Sebastian Vettel, Alain Prost, Fernando Alonso & Ayrton Senna

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4 grootheden uit de moter sport; een superster in de Formule 1, Duitse Sebastian Vettel. De Professor, Franse Alain Prost. Ferrari's Fernando Alonso en de overleden grote Ayrton Senna.

Eergisteren 14:15 The Immortals: Niki Lauda, James Hunt, Jackie Stewart & Juan Manuel Fangio

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4 grootheden uit de Formule 1 wereld; de onbevreesde Niki Lauda, Engeland's hoffelijke James Hunt. De vliegende Schot Jackie Stewart en de eerste van de dominante coureur Juan Manuel Fangio.

Eergisteren 13:50 National Icons

National Icons . National Icons brengt de grootste sportlegendes van over de hele wereld in beeld. Van Messi vs Maradona tot Nadal vs Agassi, LeBron vs Jordan en Van Persie vs Bergkamp, etc.

Eergisteren 13:40 Africa's Hunters S3

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Prides And Prejudice: Milo is een jonge welp in de machtige Mwamba-trots, die een territorium regeert op de westelijke oever van de Luangwa-rivier. Het territorium wordt geregeerd door de beruchte Punks, een coalitie van drie sterke broers. Het is de grootste troep kilometerwijd en zij geven Milo de beste start in het leven. In de leeuwenmaatschappij zijn welpen de lijm die een troep bindt.

Eergisteren 13:00 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Eergisteren 12:45 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Episode 3: Op weg naar Naval Station Norfolk in Virginia, de grootste marinebasis ter wereld, moet de HMS Ark Royal van brandstof worden voorzien, wat gebeurt met een enorme marinetanker.

Eergisteren 12:10 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Eergisteren 12:00 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Eergisteren 09:35 The Short List

The Short List. The Short List toont de meest memorabele momenten en individuen in de sport. De tien meest memorabele debuten, de tien meest gerespecteerde innovators, de grootste comebacks aller tijden, etc.

Eergisteren 08:40 The Immortals: Sebastian Vettel, Alain Prost, Fernando Alonso & Ayrton Senna

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4 grootheden uit de moter sport; een superster in de Formule 1, Duitse Sebastian Vettel. De Professor, Franse Alain Prost. Ferrari's Fernando Alonso en de overleden grote Ayrton Senna.

Eergisteren 08:35 Monster Fish

Seizoen 6 - Aflevering 2 - 400lb Super Stinger: Zeb doorzoekt de duistere rivieren in het noorden van Argentinië, op zoek naar de grootste zoetwaterrog op aarde, de Potamotrygon brachyura.

Eergisteren 08:15 The Immortals: Niki Lauda, James Hunt, Jackie Stewart & Juan Manuel Fangio

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4 grootheden uit de Formule 1 wereld; de onbevreesde Niki Lauda, Engeland's hoffelijke James Hunt. De vliegende Schot Jackie Stewart en de eerste van de dominante coureur Juan Manuel Fangio.

Eergisteren 08:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Eergisteren 08:15 Tanked

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Tank You Come Again!: Wayde King en Brett Raymer zijn elkaars beste vrienden en grootste rivalen. Ze bouwen verder aan het succes van het grootste aquariumbedrijf van de VS, Acrylic Tank Manufacturing.

Eergisteren 07:50 National Icons

National Icons . National Icons brengt de grootste sportlegendes van over de hele wereld in beeld. Van Messi vs Maradona tot Nadal vs Agassi, LeBron vs Jordan en Van Persie vs Bergkamp, etc.

Eergisteren 07:38 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Army Tank Confidential: Een doe-het-zelfgids waarmee je de grootste uitvindingen nabouwt. Hoe bouw je een drilboor, een militaire tank en de grootste waterglijbaan ter wereld?

Eergisteren 07:30 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Dallas Cowboys Stadium: Het mooie nieuwe footballstadion van de Dallas Cowboys wordt het grootste in de VS, met plaats voor 100.000 fans in het 30 hectare grote gebouw. Danny Forster gaat op onderzoek.

Eergisteren 07:14 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 3 - World's First Jet Pack: Een doe-het-zelfgids waarmee je de grootste uitvindingen nabouwt. Hoe bouw je een raketpak, een supermotorfiets en een sneeuwgroomer?

Eergisteren 07:00 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Eergisteren 06:50 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Inside a Super Stadium: Een doe-het-zelfgids waarmee je de grootste uitvindingen nabouwt. Hoe bouw je een melkmachine voor koeien, een voetbalstadion en een stoomwals?

Eergisteren 06:26 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cruise Ship Secrets: Een doe-het-zelfgids waarmee je de grootste uitvindingen nabouwt. Hoe bouw je een cruiseschip, een kerkorgel of een Apache-helikopter?

 Meer