Je vindt hier de programma's van Graven op tv We hebben de volgende programma's voor Graven Shakespeare & Hathaway: Private Investigators: Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 3 van 10 The Sticking Place Lang begraven geheimen worden blootgelegd als Frank en Lu. Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd: Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd, Het duo reist af naar Oekraïne, waar ze terechtkomen in een. Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd: Amusement, Seizoen 1 Kiev Oekraine Het duo reist af naar Oekraïne, waar ze terechtkomen in een sanatorium. Ze worden. Telekids Mini's: Piet Piraat: Jeugd, De waslijn voor Stien Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning. Search for the Lost Giants: Morgen - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 1 Unraveling the Mystery De broers Jim en Bill Vieira ontdekken een tot dan. Peppa Pig: Morgen - Peppa Pig, Aflevering 65 De Tijdcapsule Mevrouw Gazelle maakt met de klas een tijdcapsule. Zodra die begraven. Peppa Pig: Morgen - Peppa Pig, Aflevering 68 Pirateneiland Opa Big neemt Peppa en haar vriendjes mee uit varen, naar pirateneiland. CSI: New York: Morgen - Serie, Boo Het is Halloween en het CSI team maakt vreemde dingen mee: een massamoord in Amityville, waar de. Cities of the Underworld: Morgen - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 11 Scotland's Sin City Van levend begraven pestslachtoffers tot. De Mol: Morgen - Amusement, Seizoen 8 De groep reist verder naar Athene, de broeierige hoofdstad van Griekenland. De reis is. De Mol: Gisteren - De Mol, Seizoen 8 In de indrukwekkende omgeving rond Ioannina graven de kandidaten verder naar de waarheid.. Telekids Mini's: Super Wings: Gisteren - Telekids Mini's: Super Wings, Zoektocht op het plein Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de. Paw Patrol: Eergisteren - Paw Patrol, Seizoen 1 Aflevering 13 Pups Redden de Konijntjes / Pup taculair Als de wortelen van Yumi. Paw Patrol: Eergisteren - Als de wortelen van Yumi verdwijnen, roept zij de hulp in van Ryder an Paw Patrol. Ze ontdekken dat. Telekids Mini's: Super Wings: Eergisteren - Telekids Mini's: Super Wings, Brandweerman pa Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de.

Graven op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 07:21 Piet Piraat

Woefie Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Overmorgen | 10:23 Telekids Mini's: Chuck And Friends

Ingegraven Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. Ze beleven altijd grote avonturen die meestal eindigen in een wijze les en veel modder.

Di 31 maart 2020 | 07:21 Piet Piraat

Steven doet iedereen na Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Wo 1 april 2020 | 03:55 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Blonde in The Game. Brennan en haar collega's onderzoeken de overblijfselen van een tienermeisje die door een toevallige wandelaar werden opgemerkt in een bos. De manier waarop het meisje werd begraven, doet terugdenken aan de werkwijze van seriemoordenaar Howard Epps. Die zit echter al 7 jaar in de cel. Een verhoor van Epps levert het team geen nieuwe informatie op, totdat ze een tip op het lichaam van het vermoorde meisje vinden. Samen met enkele cryptische uitspraken van Epps leidt dit spoor hen naar de vondst van een tweede levenloos lichaam in een mijn.

Wo 1 april 2020 | 07:21 Piet Piraat

Steven sterk Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Wo 1 april 2020 | 09:45 Telekids Mini's: Super Wings

Vliegen en vliegeren Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Wo 1 april 2020 | 11:25 Mullewapp

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Animatieserie. Op zoek naar water. Het is heet en iedereen heeft behoefte aan water. Frans, Johnny en Waldemar graven een diepe kuil waar ze water denken te vinden. Maar de drie vrienden weten niet meer hoe ze naar boven moeten komen.

Wo 1 april 2020 | 18:45 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 63 van 109 - KRO-NCRV Verscholen achter een woonwijk ligt de voormalige bruinkoolgroeve van Heerlen. Al in de Eerste Wereldoorlog wordt hier gegraven naar het brandbare bruinkool, dat mensen in die tijd ter vervanging van steenkool in de kachel doen. Ruim honderd jaar later is de groeve allang niet meer in gebruik. Op de afgegraven plek ligt nu een grote serene zwemvijver, omzoomd met bomen en een paar voormalige opzichtershuisjes uit die tijd. In één van die huizen woont Paulien Milder. De afgelopen 45 jaar heeft zij het oud, houten huis omgetoverd tot een romantisch sprookje vol Frans antiek en schatten uit de natuur. * Thee en kaas is een perfecte combinatie als je het aan theesommelier Kiona Malinka vraagt. Zij neemt culinair expert Alain Caron mee naar Hans Dokter. Hans is fromager van beroep en weet de mooiste kazen te selecteren voor Alain, waar Kiona op haar beurt een goede thee bij zet.

Do 2 april 2020 | 07:21 Piet Piraat

Trouwen Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Graven op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 11:35 Shakespeare & Hathaway: Private Investigators

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 10 - The Sticking Place Lang begraven geheimen worden blootgelegd als Frank en Lu een gemeenschap van volkstuinhouders te hulp schieten die met ontruiming wordt bedreigd.

Vandaag | 17:50 Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd

Het duo reist af naar Oekraïne, waar ze terechtkomen in een sanatorium. Ze worden ondergedompeld in een radioactief bad en maken kennis met hét Oekraïense alternatief voor botox: bloedzuigers! Ondanks hun claustrofobie worden ze ook nog eens levend begraven.

Vandaag | 18:00 Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd

Seizoen 1 - Kiev Oekraine Het duo reist af naar Oekraïne, waar ze terechtkomen in een sanatorium. Ze worden ondergedompeld in een radioactief bad en maken kennis met hét Oekraïense alternatief voor botox: bloedzuigers! Ondanks hun claustrofobie worden ze ook nog eens levend begraven.

Morgen | 05:56 Telekids Mini's: Piet Piraat

De waslijn voor Stien Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Morgen | 08:30 Search for the Lost Giants

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Unraveling the Mystery De broers Jim en Bill Vieira ontdekken een tot dan toe onbekende geheime kamer waarin een gigantisch skelet begraven zou liggen.

Morgen | 11:00 Peppa Pig

Aflevering 65 - De Tijdcapsule Mevrouw Gazelle maakt met de klas een tijdcapsule. Zodra die begraven is, wil Peppa 'm alweer opgraven, maar mevrouw Gazelle weet iets beters. Ze graven de capsule van hun ouders op, toen die nog klein waren. En dat is erg grappig!

Morgen | 11:15 Peppa Pig

Aflevering 68 - Pirateneiland Opa Big neemt Peppa en haar vriendjes mee uit varen, naar pirateneiland om te gaan schatgraven. Maarrr…terwijl ze een zandkasteel bouwen is Opa is op de boot in slaap gevallen en weggedreven…Wat nu?

Morgen | 17:14 CSI: New York

Boo Het is Halloween en het CSI-team maakt vreemde dingen mee: een massamoord in Amityville, waar de familie Duncan dood is gevonden in hun huis, en het plotselinge einde van een zombie die al dood en begraven zou moeten zijn.

Morgen | 19:40 Cities of the Underworld

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Scotland's Sin City Van levend begraven pestslachtoffers tot lijkenrovers, illegale stokerijen en kerkers, over het ondergrondse Edinburgh valt veel te vertellen.

Morgen | 19:55 De Mol

Seizoen 8 De groep reist verder naar Athene, de broeierige hoofdstad van Griekenland. De reis is bijna halfweg, en het vertrouwen in elkaar lijkt in vrije val. Zeker wanneer blijkt dat er meer dan geld op het spel staat.

Morgen | 20:00 Shakespeare & Hathaway: Private Investigators

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 10 - The Sticking Place Lang begraven geheimen worden blootgelegd als Frank en Lu een gemeenschap van volkstuinhouders te hulp schieten die met ontruiming wordt bedreigd.

Morgen | 20:19 Bubble Guppies

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Diepgravend onderzoek Nonny vindt een bot en hij denkt dat het van een dinosaurus is. Het blijkt een speeltje van Bubble Puppy en Nonny is erg teleurgesteld. De andere guppies willen alles over dinosaurussen weten en Meneer Zeebaars neemt hen mee naar een echte opgraving.

Overmorgen | 05:54 Telekids Mini's: Piet Piraat

Steven gaat zwemmen Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Overmorgen | 06:25 Mickey en de Roadsterracers

Gooftocht / Lamadrama: Schatgraven met oom Goof. / Pakketbezorgen per lama.

Overmorgen | 08:57 Peppa Pig

Aflevering 46 - Op het strand Peppa en haar familie gaan naar het strand. Daar doen ze van alles, zoals Papa Big ingraven in het zand. Als het tijd is om naar huis te gaan, vertrekken ze bijna zonder Papa Big, omdat die in slaap is gevallen.

Overmorgen | 09:20 WW2 Treasure Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Tank in a Vineyard Suggs en Stephen vervolgen hun jacht op begraven schatten uit WO II en ontdekken een tank, begraven in een wijngaard.

Overmorgen | 13:10 Outback Opal Hunters

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Episode 3: Bij de Rookies ontstaat wrijving wanneer een nieuwe partner de mijnwerkers tevergeefs laat graven. Voor de Cooke Brothers gaat het nieuwe seizoen gevaarlijk van start.

Overmorgen | 13:10 Outback Opal Hunters

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Episode 3: Bij de Rookies ontstaat wrijving wanneer een nieuwe partner de mijnwerkers tevergeefs laat graven. Voor de Cooke Brothers gaat het nieuwe seizoen gevaarlijk van start.

Overmorgen | 13:12 Telekids Mini's: Super Wings

Vliegende kleuren Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Overmorgen | 14:45 Buried IMDb: 7.0

Overmorgen - IMDB * 7.0 - Film, Buried is een Amerikaanse, Spaanse en Franse thriller uit het jaar 2010. Met acteur Ryan Reynolds in de hoofdrol. Als de Amerikaanse vrachtwagenchauffeur Paul Conroy zijn ogen opent in een houten kist komt het ...

Buried is een Amerikaanse, Spaanse en Franse thriller uit het jaar 2010. Met acteur Ryan Reynolds in de hoofdrol. Als de Amerikaanse vrachtwagenchauffeur Paul Conroy zijn ogen opent in een houten kist komt het langzaam terug. Zijn konvooi werd door Irakese rebellen overvallen, hij verloor zijn collega's uit het oog en raakte bewusteloos. Als hij zich realiseert waar hij is, dringt de gekmakende waarheid tot hem door: ze hebben hem levend begraven ergens in de woestijn. In zijn kist vindt hij een aansteker, een telefoon met camera en een zaklamp. Terwijl Paul probeert niet in paniek te raken en zijn familie, werkgever en het leger te bereiken voor hulp slaat de doodsangst onherroepelijk toe. Niet alleen het ultimatum van zijn gijzelnemers, maar ook de laatste teug zuurstof in de kist komt iedere minuut dichterbij. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/buried

Overmorgen | 16:13 Piet Piraat

Stien sneeuwvrouw Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Overmorgen | 16:18 Piet Piraat

De zeeduivel Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Overmorgen | 16:25 De Mol

Seizoen 8 De groep reist verder naar Athene, de broeierige hoofdstad van Griekenland. De reis is bijna halfweg, en het vertrouwen in elkaar lijkt in vrije val. Zeker wanneer blijkt dat er meer dan geld op het spel staat.

Overmorgen | 17:55 CSI: New York

Boo Het is Halloween en het CSI-team maakt vreemde dingen mee: een massamoord in Amityville, waar de familie Duncan dood is gevonden in hun huis, en het plotselinge einde van een zombie die al dood en begraven zou moeten zijn.

Di 31 maart 2020 | 05:54 Telekids Mini's: Piet Piraat

Iemand anders Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Di 31 maart 2020 | 08:00 CSI: New York

Boo Het is Halloween en het CSI-team maakt vreemde dingen mee: een massamoord in Amityville, waar de familie Duncan dood is gevonden in hun huis, en het plotselinge einde van een zombie die al dood en begraven zou moeten zijn.

Di 31 maart 2020 | 13:12 Telekids Mini's: Super Wings

Schattenjacht Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Di 31 maart 2020 | 16:13 Piet Piraat

De schat Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Di 31 maart 2020 | 16:18 Piet Piraat

Niets voor niets Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Di 31 maart 2020 | 20:30 The Curse of Oak Island

Seizoen 7 - Aflevering 11 - The Eye of the Storm Met een gevaarlijke orkaan in aantocht, probeert het team bewijs te vinden van wat er onder het moeras ligt begraven, voordat de storm hun inspanningen wegvaagt.

Wo 1 april 2020 | 01:00 The Curse of Oak Island

Seizoen 7 - Aflevering 11 - The Eye of the Storm Met een gevaarlijke orkaan in aantocht, probeert het team bewijs te vinden van wat er onder het moeras ligt begraven, voordat de storm hun inspanningen wegvaagt.

Wo 1 april 2020 | 04:00 CSI: New York

Boo Het is Halloween en het CSI-team maakt vreemde dingen mee: een massamoord in Amityville, waar de familie Duncan dood is gevonden in hun huis, en het plotselinge einde van een zombie die al dood en begraven zou moeten zijn.

Wo 1 april 2020 | 05:54 Telekids Mini's: Piet Piraat

Steven doet iedereen na Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Wo 1 april 2020 | 07:00 Casper en Emma - Op jacht naar de schat

01/04 - Casper en Emma - Op jacht naar de schat, Het is zomer en beste vriendjen Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. Op een dag vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje ...

Het is zomer en beste vriendjen Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. Op een dag vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn. Opa heeft het kistje lang geleden begraven samen met zijn beste vriend Alfred, maar ze hebben elkaar al 65 jaar niet meer gesproken. De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht en natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren dat vriendschap de grootste schat van allemaal is!

Wo 1 april 2020 | 09:55 The Company You Keep

01/04 - The Company You Keep, Jim Grant is advocaat en alleenstaande vader. Wat niemand in zijn huidige leven weet, is dat hij ooit lid was van het activistische 'Weather Underground'. De leden van deze organisatie zijn veroordeeld voor moord, maar ...

Jim Grant is advocaat en alleenstaande vader. Wat niemand in zijn huidige leven weet, is dat hij ooit lid was van het activistische 'Weather Underground'. De leden van deze organisatie zijn veroordeeld voor moord, maar Jim en een paar anderen weten zich al meer dan dertig jaar schuil te houden. Als een voormalig Weather-lid zichzelf plotseling aangeeft bij de FBI, begint de jonge journalist Ben Shephard verder te graven. Wanneer het spoor naar Jim leidt, slaat deze op de vlucht omwille van zijn jonge dochter. Een veilige haven is echter niet zo gemakkelijk te vinden.

Wo 1 april 2020 | 10:10 The Curse of Oak Island

Seizoen 7 - Aflevering 11 - The Eye of the Storm Met een gevaarlijke orkaan in aantocht, probeert het team bewijs te vinden van wat er onder het moeras ligt begraven, voordat de storm hun inspanningen wegvaagt.

Wo 1 april 2020 | 13:12 Telekids Mini's: Super Wings

De vliegeniers Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Wo 1 april 2020 | 16:13 Piet Piraat

Tandpijn Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Wo 1 april 2020 | 16:18 Piet Piraat

Boksen Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Wo 1 april 2020 | 18:21 Henry Danger

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Molmensen Ray, Charlotte en Schwoz ontdekken een heel stelsel van tunnels onder Swellview, gegraven door de molmensen. In plaats van een deal met hen te sluiten, ontketent Ray een ruzie.

Do 2 april 2020 | 05:54 Telekids Mini's: Piet Piraat

Steven sterk Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

 Meer

Graven gemist

Gisteren 15:50 De Mol

Seizoen 8 In de indrukwekkende omgeving rond Ioannina graven de kandidaten verder naar de waarheid. Op het mistige eiland midden op het meer wacht een onheilspellende tocht in het onbekende.

Gisteren 13:14 Telekids Mini's: Super Wings

Zoektocht op het plein Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Eergisteren 19:06 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Pups Redden de Konijntjes / Pup-taculair Als de wortelen van Yumi verdwijnen, roept zij de hulp in van Ryder an Paw Patrol. Ze ontdekken dat konijnen tunnels graven onder haar tuin. // Katie laat een van de pup mee doen aan een wedstrijd, maar dan roept Goodway de hulp in.

Eergisteren 13:56 Paw Patrol

Als de wortelen van Yumi verdwijnen, roept zij de hulp in van Ryder an Paw Patrol. Ze ontdekken dat konijnen tunnels graven onder haar tuin. // Katie laat een van de pup mee doen aan een wedstrijd, maar dan roept Goodway de hulp in.

Eergisteren 13:13 Telekids Mini's: Super Wings

Brandweerman pa Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!