Goud op tv (tv-tip)

Ma 30 november 2020 | 21:30 Terug: Gold Rush - White Water

30/11 - Amusement, In het nieuwe seizoen van Gold Rush: White Water gaan vader en zoon Fred en Dustin Hurt weer op ...

In het nieuwe seizoen van Gold Rush: White Water gaan vader en zoon Fred en Dustin Hurt weer op goudjacht in de rivieren van Alaska. Vanaf vanavond elke maandag om 21:30 uur op Discovery. Bekijk op welk kanaal Discovery bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4311/kanaal-discovery. Bergen Fred en Dustin riskeren hun leven voor het goud. Ze trekken weer de onontgonnen bergen van Alaska in om goud te zoeken op de allergevaarlijkste plek: onder het water van de snelstromende bergrivieren. Veel goud Het is de plek waar nog geen gouddelver heeft durven zoeken en daarom verwachten ‘Dakota Fred’ en zijn zoon dat ze er nog flink veel goud kunnen vinden. Wildernis Maar dat nog niemand hier geweest is, heeft natuurlijk zo zijn reden. Het is niet alleen gevaarlijk, maar ook zwaar en ingewikkeld werk. Kunnen de mannen het goud vinden in deze woeste wildernis en ongeschonden uit de strijd komen?

Je vindt hier de programma's van Goud op tv We hebben de volgende programma's voor Goud Terug: Gold Rush - White Water: 30/11 - Amusement, In het nieuwe seizoen van Gold Rush: White Water gaan vader en zoon Fred en Dustin Hurt weer op. The Big Painting Challenge: Cultuur & Maatschappij, Arts, Seizoen 1 Aflevering 6 Seascapes Una Stubbs and Richard Bacon travel to Dartmouth for. Prinsessia: Serie, Jeugd, Seizoen 1 Het gouden prinsessenkroontje Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en. Paleis voor een Prikkie: Amusement, Seizoen 3 Frank en Rogier reizen af naar Gouda, waar de 18 jarige Lendi samen met haar moeder en dochtertje. Wickie de Viking: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 50 van 78 Arabische nachten KRO NCRV De Vikingen komen in de woestijn een echte kalief. Raiders of the Lost Ark: Film, De avontuurlijke archeoloog Indiana Jones wordt door de Amerikaanse regering ingehuurd om op zoek te gaan naar de Ark des Verbonds, een met goud bewerkte houten kist die volgens de bijbel de Tafels van de Tien Geboden bevat. Op die manier wil. Fort Boyard: Amusement, Cette 31e saison dans le Fort réserve bien des surprises aux cinq aventuriers d'un soir, avec de nouvelles. Fairly Odd Parents: Jeugd, Seizoen 7 Aflevering 113 Manische Mam Dag / Crocker van Goud Timmy denkt dat het makkelijker is om Mam te zijn. Regisseur aan de keukentafel: Ne Me Quitte Pas: Informatief, VPRO Sarina Vitta gaat in gesprek met Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden over hun documentaire Ne. Gold Rush: Serie, Seizoen 7 Aflevering 4 Mutiny De goudzoekers zijn terug en ze zijn vastberadener dan ooit. Deze avonturiers.

Goud op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 12:55 Arie en de kleine mensen

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 Kogelstoter Lara (1,24 meter) droomt van een gouden plak op het wereldkampioenschap atletiek in Londen. Ali (1,26 meter) wil de kleinste taxichauffeur van Nederland worden en Emma (63 centimeter) viert haar zesde verjaardag. Arie gaat op kraambezoek bij Luke (1,28 meter) en Naomi (1,06 meter). Ook gaat Arie op bezoek bij transgender Elyne (1.38) uit België.

Morgen | 15:30 De Gouden Formule

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 8 Programma over verre reizen, luxury, lifestyle en de allernieuwste gadgets. Gepresenteerd door Stephanie Tency en Suus de Brock.

Overmorgen | 09:45 Ducktales

Het gouden arsenaal van Cornelis Prul! Met de Zware Jongens op hun hielen, zoeken Webby en de jongens naar een verloren schat van hun familie, terwijl Dumbella vlieglessen geeft aan Turbo.

Overmorgen | 09:55 Marathon: Robin Hood

Seizoen 1 - Het onzichtbare goud Animatieserie. Koning Richard heeft een verwend jonger broertje genaamd prins John. John maakt vaak misbruik van zijn koninklijke rechten. Robin Hood maakt de arrogante prins graag belachelijk, maar daar kom je bij een prins niet mee weg. John verklaart Robin vogelvrij en Robin vlucht Sherwood Forest in met zijn vrienden kleine John, broeder Tuck, Scarlet en de mooie jonkvrouw Marian.

Overmorgen | 11:30 De Gouden Formule

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 8 Programma over verre reizen, luxury, lifestyle en de allernieuwste gadgets. Gepresenteerd door Stephanie Tency en Suus de Brock.

Overmorgen | 13:00 Dolfje Weerwolfje IMDb: 6.2

Overmorgen - IMDB * 6.2 - Jeugd, Film, Nederlandse familiefilm (2011): Dolfje weet niet wat hem overkomt wanneer hij op de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. Bij het licht van de volle maan springt hij ...

Nederlandse familiefilm (2011): Dolfje weet niet wat hem overkomt wanneer hij op de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. Bij het licht van de volle maan springt hij uit het raam van zijn kamertje, de vrijheid tegemoet. Hij rent door het park en de tuin van de buren, vrolijk jagend op eenden en kippen. Als het licht wordt keert hij doodmoe huiswaarts, om een paar uur later wakker te worden als jongetje. Zijn pleegbroertje Timmie vindt het vet en doopt hem 'Dolfje weerwolfje'. De gevoelige Dolfje wil helemaal geen weerwolfje zijn. Hij is bang dat zijn pleegouders hem niet meer willen als ze ontdekken wie hij werkelijk is. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/dolfje-weerwolfje

Overmorgen | 19:30 Airwolf

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 12 - One Way Express Een filmproducent huurt Santini Air in voor een gevaarlijke stunt, waarbij een helikopter op het dak van een rijdende vrachtwagen landt. Dom en String krijgen bijna ruzie wanneer String Dom ervan probeert te overtuigen dat zijn reactietijd misschien niet snel genoeg is voor deze stunt. Het wordt nog ingewikkelder als blijkt dat de actie mogelijk een dekmantel is voor een grote goudroof.

Goud op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 17:15 The Big Painting Challenge

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Seascapes Una Stubbs and Richard Bacon travel to Dartmouth for the final of the art competition. The four amateurs set up their easels at the Royal Naval College and are asked to capture a sense of Britain's seafaring heritage - and with just three challenges left, one contestant takes a big risk to impress the judges. That's followed by a quick sketch of a platoon of naval cadets marching on the parade ground, before the final painting of the competition, in which they have to capture the atmosphere of Dartmouth harbour. It's then up to judges Daphne Todd and Lachlan Goudie to decide who will be the first Big Painting Challenge winner.

Vandaag | 18:07 Prinsessia

Seizoen 1 - Het gouden prinsessenkroontje Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze leren etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Vandaag | 18:45 Paleis voor een Prikkie

Seizoen 3 Frank en Rogier reizen af naar Gouda, waar de 18-jarige Lendi samen met haar moeder en dochtertje woont. Ze willen graag een fleurige nieuwe woonkamer.

Vandaag | 19:00 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Aflevering 50 van 78 - Arabische nachten - KRO-NCRV De Vikingen komen in de woestijn een echte kalief tegen. Zijn naam is Sabu en hij is afgezet door zijn vizier Harun. Als de Vikingen hem terug op de troon helpen, belooft hij ze te bedelven onder het goud.

Vandaag | 20:35 Raiders of the Lost Ark

Film, De avontuurlijke archeoloog Indiana Jones wordt door de Amerikaanse regering ingehuurd om op zoek te gaan naar de Ark des Verbonds, een met goud bewerkte houten kist die volgens de bijbel de Tafels van de Tien Geboden bevat. Op die manier wil ...

De avontuurlijke archeoloog Indiana Jones wordt door de Amerikaanse regering ingehuurd om op zoek te gaan naar de Ark des Verbonds, een met goud bewerkte houten kist die volgens de bijbel de Tafels van de Tien Geboden bevat. Op die manier wil ze de geplande opgravingen van de nazi's in Egypte dwarsbomen. De legende wil namelijk dat hij die de Ark bezit, de nieuwe Messias is; een titel die Hitler zich graag zou toe-eigenen.

Vandaag | 21:05 Fort Boyard

Cette 31e saison dans le Fort réserve bien des surprises aux cinq aventuriers d'un soir, avec de nouvelles épreuves spectaculaires, comme le Turbo Basket, ou encore étranges comme le cabinet mystique de la vieille tante du Père Fouras. Et ce n'est pas tout ! Car Le Père Fouras a plus d'un tour dans sa manche pour protéger son trésor des nouveaux assaillants. Il a par exemple commandé la poupée Cyril Gossbo afin de s'attacher les services d'un animateur télé effrayant de perfection, incarné par Cyril Féraud ! Il a aussi décidé de rouvrir la Boyard Academy en recrutant un nouveau professeur, chargé de dispenser des cours de rattrapage après ces longues semaines de confinement. Mais le professeur Kevin, interprété par l'humoriste Kevin Razy, est le pire professeur que le Fort ait jamais connu... Prenez garde, le Père Fouras et sa troupe se préparent bel et bien au combat... La légende du Fort continue de s'écrire devant vous ! Retrouvez pour cette nouvelle émission : Les Bodin's, Alex Goude, Laurent Maistret et Tiga. L'équipe jouera pour la Fondation Hôpitaux de Paris-Hôpitaux de France. Créée en 1989 et présidée depuis juin 2019 par Brigitte Macron, la Fondation Hôpitaux de Paris-Hôpitaux de France a pour vocation de faire de l'hôpital, lieu de soins, un véritable espace de vie pour les personnes fragiles

Vandaag | 21:08 Fairly Odd Parents

Seizoen 7 - Aflevering 113 - Manische Mam-Dag / Crocker van Goud Timmy denkt dat het makkelijker is om Mam te zijn dan kind. Wanda wisselt hun hersens om, met alle gevolgen van dien. // Na een bijna-dood-ervaring besluit meneer Crocker om voortaan niet meer te jagen op feeën maar op kabouters.

Vandaag | 21:45 Regisseur aan de keukentafel: Ne Me Quitte Pas

VPRO Sarina Vitta gaat in gesprek met Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden over hun documentaire Ne Me Quitte Pas die onlangs een Gouden Kalf won voor beste lange documentaire.

Morgen | 02:55 Gold Rush

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Mutiny De goudzoekers zijn terug en ze zijn vastberadener dan ooit. Deze avonturiers leven volledig zelfvoorzienend in de Yukon en zijn de pioniers van een 21e-eeuwse goudkoorts.

Morgen | 03:40 Gold Rush

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Mutiny De goudzoekers zijn terug en ze zijn vastberadener dan ooit. Deze avonturiers leven volledig zelfvoorzienend in de Yukon en zijn de pioniers van een 21e-eeuwse goudkoorts.

Morgen | 04:07 Bubble Guppies

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Het grote Bubbelfestival Goby hoort dat er een groot festival in de stad is. De guppies zijn heel benieuwd hoe het er in de grote stad uitziet. Meneer Goudvis heeft een verrassing: ze gaan op schoolreisje naar de stad!

Morgen | 08:00 Ons Gouden Uurtje

Seizoen 2, Aflevering 1 - In Ons Gouden Uurtje ziet u de allerleukste muziek van toen weer terug. Van overbekende klassiekers tot minder bekende pareltjes. Met nationale en internationale artiesten. Trek uw dansschoenen aan en swing maar mee! In deze aflevering ziet u onder anderen Willeke Alberti, Anneke Grönloh, Johnny Lion en Rob de Nijs.

Morgen | 09:25 Secrets of The Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 9 - Later, Gator! Een lippenbeer met longproblemen en een alligator die losbreekt tijdens een onderzoek, Gouda de lori is zwanger en de oppassers moeten een 'kazige' naam bedenken, en een hyenahond is oververhit.

Morgen | 09:40 Dog Eat Dog

Morgen - Film, Troy, Mad Dog en Diesel proberen op het rechte pad te blijven maar de onderwereld lonkt. Hoewel ze de pineut zijn als ze nog één keer gepakt worden, besluiten ze die ene laatste klus toch aan te nemen. Want het lijkt zo makkelijk: ...

Troy, Mad Dog en Diesel proberen op het rechte pad te blijven maar de onderwereld lonkt. Hoewel ze de pineut zijn als ze nog één keer gepakt worden, besluiten ze die ene laatste klus toch aan te nemen. Want het lijkt zo makkelijk: een maffiabaas betaalt ze goud geld als ze de baby van zijn concurrent ontvoeren. Maar als de schijnbaar simpele kidnapping misloopt, moeten de drie niet alleen op de vlucht slaan voor de politie maar ook voor woedende maffiosi.

Morgen | 10:26 Ducktales

De gouden speer! Terwijl Dumbella haar schip repareert, raakt Penumbra er van overtuigd dat ze een aanval plant. Ondertussen worden Donald's dutjes onderbroken door avontuur.

Morgen | 10:55 Gold Rush

Seizoen 11 - Aflevering 3 - The Fast And The Furious De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe mijnwerkers, nieuwe concessies en nieuw materieel.

Morgen | 11:40 Gold Rush

Seizoen 11 - Aflevering 3 - The Fast And The Furious De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe mijnwerkers, nieuwe concessies en nieuw materieel.

Morgen | 16:02 Ons Gouden Uurtje

Seizoen 2, Aflevering 2 - In Ons Gouden Uurtje ziet u de allerleukste muziek van toen weer terug. Van overbekende klassiekers tot minder bekende pareltjes. Met nationale en internationale artiesten. Trek uw dansschoenen aan en swing maar mee! In deze aflevering ziet u onder anderen Sonny & Cher, Benny Neijman en Bill Haley.

Morgen | 16:30 Auction Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Wild West De Auction Hunters gaan in een wildweststadje op zoek naar goud. Ton ontdekt een Britse bundelrevolver uit ca. 1880. Hij kan echter alleen winst op het wapen maken als het werkt.

Morgen | 17:00 Auction Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Wild West De Auction Hunters gaan in een wildweststadje op zoek naar goud. Ton ontdekt een Britse bundelrevolver uit ca. 1880. Hij kan echter alleen winst op het wapen maken als het werkt.

Morgen | 18:05 Documentaire: Ireen Wüst, Puntjes op de Ü

In de aanloop naar de Olympische Spelen van 2018 in Korea wordt Ireen Wüst een jaar lang op de voet gevolgd door Annette Gerritsen. Haar ambitie is duidelijk; Goud winnen. Ze gaat voor haar 5e gouden individuele medaille op de Olympische Spelen. Het wordt gaar 4e goudeen op rij en het zal haar de grootste olympiër aller tijden maken. Annette Gerristen kijkt met veel bewondering naar Ireen Wüst, ze staat er altijd als het moet. Ze gat door waar ieder ander zou stoppen en spreekt haar amibitie uit naar ieder die dat wil horen. Hoe krijgt ze het voor elkaar om te doen wat zij doet. Welke prijs betaaalt zij daarvoor? Wie is Ireen als ze niet op het ijs staat en wie is zij zonder haar prijzen? Annette praat met de mensen dicht om Ireen heen en volgde haar tijdens haar trainingen, wedstrijden en uiteindelijk het volbrengen van haar missie.

Morgen | 18:30 Gold Rush

Seizoen 11 - Aflevering 3 - The Fast And The Furious De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe mijnwerkers, nieuwe concessies en nieuw materieel.

Morgen | 18:40 Gold Rush

Seizoen 11 - Aflevering 3 - The Fast And The Furious De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe mijnwerkers, nieuwe concessies en nieuw materieel.

Morgen | 18:40 American Pickers

Seizoen 16 - Aflevering 22 - Hollywood Honey Hole De mannen vinden een Hollywood-schat wanneer ze een stuntman uit de Gouden Eeuw van de bioscoop ontmoeten. De garage van Al in Californië zit vol waanzinnige memorabilia.

Morgen | 23:00 Monsoon IMDb: 4.6

Morgen - IMDB * 4.6 - Drama, Adventure, Romance, Action, Film, Marge Willison is de eigenares van een louche duikbedrijf en een bordeel op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan. Marge ontmoet de avontuurlijke schatzoekers Mike Clancy en kapitein ...

Marge Willison is de eigenares van een louche duikbedrijf en een bordeel op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan. Marge ontmoet de avontuurlijke schatzoekers Mike Clancy en kapitein Krogan. Zij zijn op zoek naar een gezonken schip met een grote lading goud ter waarde van 3 miljoen dollar. Marge komt met Krogan en Mike overeen dat zij een deel van de buit zal krijgen. Tegenslag en complicaties volgen in de vorm van intriges, bedrog en de naderende hevige moesson. Monsoon (Alternatieve titel: 'Monsoon') is een Amerikaanse actie- en avonturenfilm uit het jaar 1943. De hoofdrollen worden vertolkt door Henry Golding, Parker Sawyers, David Tran en Molly Harris. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/monsoon

Overmorgen | 02:55 Gold Rush

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Misery On The Mountain De gedreven goudzoekers zijn terug en ze zijn gemotiveerder dan ooit. De mannen, die geheel zelfvoorzienend in de wildernis van de Yukon leven, hopen op een 21e-eeuwse goudkoorts.

Overmorgen | 03:40 Gold Rush

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Misery On The Mountain De gedreven goudzoekers zijn terug en ze zijn gemotiveerder dan ooit. De mannen, die geheel zelfvoorzienend in de wildernis van de Yukon leven, hopen op een 21e-eeuwse goudkoorts.

Overmorgen | 04:02 Secrets of The Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 9 - Later, Gator! Een lippenbeer met longproblemen en een alligator die losbreekt tijdens een onderzoek, Gouda de lori is zwanger en de oppassers moeten een 'kazige' naam bedenken, en een hyenahond is oververhit.

Overmorgen | 08:00 Documentaire: WILSKRACHT – Team NL Handbaldames

Een jaar geleden behaalden de Nederlandse handbaldames goud op het WK Handbal in Japan. In deze documentaire van TEAM NL kijken de Nederlandse dames terug op deze unieke prestatie en vertellen ze hoe ze er in geslaagd zijn om de beste van de wereld te worden. Met emotionele beelden vanaf de speelvloer en unieke beelden van achter de schermen.

Overmorgen | 08:00 Documentaire: WILSKRACHT – Team NL Handbaldames

Een jaar geleden behaalden de Nederlandse handbaldames goud op het WK Handbal in Japan. In deze documentaire van TEAM NL kijken de Nederlandse dames terug op deze unieke prestatie en vertellen ze hoe ze er in geslaagd zijn om de beste van de wereld te worden. Met emotionele beelden vanaf de speelvloer en unieke beelden van achter de schermen.

Overmorgen | 08:02 Ons Gouden Uurtje

Seizoen 2, Aflevering 2 - In Ons Gouden Uurtje ziet u de allerleukste muziek van toen weer terug. Van overbekende klassiekers tot minder bekende pareltjes. Met nationale en internationale artiesten. Trek uw dansschoenen aan en swing maar mee! In deze aflevering ziet u onder anderen Sonny & Cher, Benny Neijman en Bill Haley.

Overmorgen | 08:26 Fairly Odd Parents

Seizoen 7 - Aflevering 113 - Manische Mam-Dag / Crocker van Goud Timmy denkt dat het makkelijker is om Mam te zijn dan kind. Wanda wisselt hun hersens om, met alle gevolgen van dien. // Na een bijna-dood-ervaring besluit meneer Crocker om voortaan niet meer te jagen op feeën maar op kabouters.

Overmorgen | 09:45 Ducktales

Het gouden arsenaal van Cornelis Prul! Met de Zware Jongens op hun hielen, zoeken Webby en de jongens naar een verloren schat van hun familie, terwijl Dumbella vlieglessen geeft aan Turbo.

Overmorgen | 10:26 Ducktales

De kraak van de eindtijdkluis! Wanneer Dagobert belooft de eindtijdkluis van de familie Von Drakenstein te repareren, maar wanneer Dumbella en Kwek zijn vliegtuig stelen, moet hij samenwerken met Govert Goudglans om er te komen.

Overmorgen | 12:00 Goud op Noord

Op zondag gaat het grote archief open en zoeken we de mooiste liedjes voor je op. Tijdens de uitzending kan je altijd je favoriete nummer aanvragen.

Overmorgen | 14:30 American Pickers

Seizoen 16 - Aflevering 22 - Hollywood Honey Hole De mannen vinden een Hollywood-schat wanneer ze een stuntman uit de Gouden Eeuw van de bioscoop ontmoeten. De garage van Al in Californië zit vol waanzinnige memorabilia.

Overmorgen | 14:35 Gold Rush: White Water

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Birthday Gold Dakota Fred en zijn zoon Dustin zetten hun leven op het spel om een fortuin aan goudklompjes te vinden en nemen behoorlijk wat risico in de wildste wateren van Alaska.

Overmorgen | 15:05 Suske En Wiske Junior

Seizoen 1 - De gouden afgod Suske en Wiske lezen een boek over een gouden beeldje. Voor ze het weten vliegen ze boven de jungle, op zoek naar het beeldje. Alles gaat goed, tot Schanulleke wordt ontvoerd door een gemaskerde man.

Overmorgen | 15:20 Gold Rush: White Water

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Birthday Gold Dakota Fred en zijn zoon Dustin zetten hun leven op het spel om een fortuin aan goudklompjes te vinden en nemen behoorlijk wat risico in de wildste wateren van Alaska.

Overmorgen | 15:30 Gold Rush: White Water

Seizoen 3 - Aflevering 6 - The Gold Cave Dakota Fred en zijn zoon Dustin zetten hun leven op het spel om een fortuin aan goudklompjes te vinden en nemen behoorlijk wat risico in de wildste wateren van Alaska.

Overmorgen | 16:10 Gold Rush: White Water

Seizoen 3 - Aflevering 6 - The Gold Cave Dakota Fred en zijn zoon Dustin zetten hun leven op het spel om een fortuin aan goudklompjes te vinden en nemen behoorlijk wat risico in de wildste wateren van Alaska.

Overmorgen | 19:25 Nils Holgersson

Seizoen 1 - Aflevering 49 van 52 - Een hoop gekwaak om niks - BNNVARA Het paarseizoen begint voor de ganzen en Nils ergert zich aan het romantische gedrag van Goudoog en Prachtwiek. Wanneer ze in het nauw worden gedreven door Smirre, blijkt echter dat de paartijd ook positieve kanten heeft.

Overmorgen | 23:15 Gold Rush

Seizoen 11 - Aflevering 3 - The Fast And The Furious De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe mijnwerkers, nieuwe concessies en nieuw materieel.

 Meer

Goud gemist

Eerder Vandaag | 12:05 Tijd voor MAX

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending De Tweede Kamer onderzoekt hoe het zo mis heeft kunnen gaan met ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - De Tweede Kamer onderzoekt hoe het zo mis heeft kunnen gaan met de kinderopvangtoeslag. Politiek commentator Kees Boonman praat ons bij. - Minister Hugo de Jonge heeft de campagne De waarde van ouder worden afgetrapt, een initiatief van het Ministerie van VWS. Vera van Brakel vertelt erover. - Elle van Rijn heeft een boek geschreven over kinderverzorgster Betty Goudsmit-Oudkerk. Zij redde tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan vijfhonderd kinderen van deportatie. - MAX Ombudsman Jeanine Janssen praat ons bij over reizen in coronatijd en Tim Knol treedt op met een lied dat hij speciaal gemaakt heeft voor de gehandicapte Freek van Duin.

Eerder Vandaag | 11:10 Tijd voor MAX: Kees Boonman, Vera van Brakel en meer

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending De Tweede Kamer onderzoekt hoe het zo mis heeft kunnen gaan met ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - De Tweede Kamer onderzoekt hoe het zo mis heeft kunnen gaan met de kinderopvangtoeslag. Politiek commentator Kees Boonman praat ons bij. - Minister Hugo de Jonge heeft de campagne De waarde van ouder worden afgetrapt, een initiatief van het Ministerie van VWS. Vera van Brakel vertelt erover. - Elle van Rijn heeft een boek geschreven over kinderverzorgster Betty Goudsmit-Oudkerk. Zij redde tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan vijfhonderd kinderen van deportatie. - MAX Ombudsman Jeanine Janssen praat ons bij over reizen in coronatijd en Tim Knol treedt op met een lied dat hij speciaal gemaakt heeft voor de gehandicapte Freek van Duin.

Eerder Vandaag | 06:10 Tijd voor MAX: Kees Boonman, Vera van Brakel en meer

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending De Tweede Kamer onderzoekt hoe het zo mis heeft kunnen gaan met ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - De Tweede Kamer onderzoekt hoe het zo mis heeft kunnen gaan met de kinderopvangtoeslag. Politiek commentator Kees Boonman praat ons bij. - Minister Hugo de Jonge heeft de campagne De waarde van ouder worden afgetrapt, een initiatief van het Ministerie van VWS. Vera van Brakel vertelt erover. - Elle van Rijn heeft een boek geschreven over kinderverzorgster Betty Goudsmit-Oudkerk. Zij redde tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan vijfhonderd kinderen van deportatie. - MAX Ombudsman Jeanine Janssen praat ons bij over reizen in coronatijd en Tim Knol treedt op met een lied dat hij speciaal gemaakt heeft voor de gehandicapte Freek van Duin.

Eerder Vandaag | 16:41 Ducktales

Het gouden meer van de Witte Kwelling Kreek! Dagobert moet samenwerken met zijn verraderlijke ex-partner en oude vlam Knappe Kitty Glittergoud om de schat te vinden die ze nooit hebben gevonden.

Eerder Vandaag | 16:20 LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 3 - Ga voor het goud Stephanie is aan het genezen en ze wordt coach van een kinderturnteam. Stephanie beseft dat ze emotionele steun nodig hebben.

Eerder Vandaag | 13:45 Mr. Frank Visser rijdt Visite

Seizoen 7 - Aflevering 5 van 8 Chiel laat bij een juwelier de gouden trouwringen van hem en zijn overleden vrouw omsmelten tot een mooie zegelring. Maar als hij de ringen ophaalt ziet hij tot zijn grote verdriet dat de juwelier zich niet aan de afspraak heeft gehouden. Chiel wil zijn gelijk halen en van Meester Visser advies. Ramon woont met zijn vriendin en hun hond in een huurhuis dat van ellende bijna uit elkaar valt. De cv-ketel hangt buiten in een houten kast, de naden van het bad zijn beschimmeld en afgescheurd en er zit van alles los. Ramon betaalt wel de hoofdprijs terwijl de mankementen niet worden verholpen door de verhuurder. Hij wendt zich tot Meester Visser in de hoop dat hij huurverlaging kan krijgen. Gerrit en Alice laten in hun woning voor duizenden euro's de trap bekleden en gordijnen ophangen. Maar zowel de winkel als de stoffeerder maken er een potje van waardoor Gerrit en Alice een flink beschadigde trap hebben, onbruikbare gordijnen en schade aan bijna alle kozijnen.

Eerder Vandaag | 12:20 Sinterklaas En De Liedjes Pietjes

Seizoen 1 - Aflevering 4 Zingpiet en Swingpiet passen op de mijter en vragen zich af waarom Sinterklaas eigenlijk een mijter draagt. Hun fantasie gaat weer alle kanten op, maar dan scheurt het gouden kruis los! Ze moeten de mijter maken, maar Swingpiet heeft een veel beter idee.

Eerder Vandaag | 10:05 Wildest Europe

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Rivers, Lakes And Oceans Maak kennis met de dierenwereld van de rivieren van Europa, waaronder 's werelds enige onderwaterspin, de Europese rivierotter en de goudjakhals van de Donaudelta.

Eerder Vandaag | 10:00 Documentaire: WILSKRACHT – Team NL Handbaldames

Een jaar geleden behaalden de Nederlandse handbaldames goud op het WK Handbal in Japan. In deze documentaire van TEAM NL kijken de Nederlandse dames terug op deze unieke prestatie en vertellen ze hoe ze er in geslaagd zijn om de beste van de wereld te worden. Met emotionele beelden vanaf de speelvloer en unieke beelden van achter de schermen.

Eerder Vandaag | 09:55 Documentaire: WILSKRACHT – Team NL Handbaldames

Een jaar geleden behaalden de Nederlandse handbaldames goud op het WK Handbal in Japan. In deze documentaire van TEAM NL kijken de Nederlandse dames terug op deze unieke prestatie en vertellen ze hoe ze er in geslaagd zijn om de beste van de wereld te worden. Met emotionele beelden vanaf de speelvloer en unieke beelden van achter de schermen.

Eerder Vandaag | 09:30 In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt

Seizoen 02 - Aflevering 15 van 20 - Zwijgen en goud - VPRO Kersverse minister van Financiën Giorgos Papakonstantinou werd de meest gehate man van Griekenland toen hij in 2009 bij de EU opbiechtte dat de staatsschuld van zijn land veel hoger was dan zijn voorgangers altijd hadden doen geloven. Wat is er toch mis met de Griekse politiek waar 'aan de macht blijven' een doel op zich lijkt te zijn geworden? Heel Griekenland viel na het voorval over hem heen, ook leden van zijn eigen partij. Want, wie gaat er nu in Brussel de wáárheid vertellen? De EU sloeg terug met een onbarmhartig bezuinigingsprogramma. Duizenden Grieken belandden in armoede. Papakonstantinou kon niet meer zonder zijn acht lijfwachten naar buiten. Nu durft hij voorzichtig weer. In deze uitzending drie verhalen: over de minister zelf, over een olympisch kampioen, die bedreigd wordt als hij corruptie aanpakt, en over een cardioloog, die zijn woede uitspuugt in een spetterende theatermonoloog.

Eerder Vandaag | 09:15 Wildest Europe

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Land Of Ice And Snow Ontdek de levende natuur van het ijzige landschap van Noord-Europa, met onder andere de goudarend in de Schotse Cairngorms en de ijsberen van de Svalbardarchipel in Noorwegen.

 Meer