Goud op tv (tv-tip)

Vandaag | 21:40 Meer dan goud

Aflevering 5 - Realityreeks waarin zes oud-topsporters een week lang onder één dak leven en samen de balans opmaken van hun carrière. Bas van de Goor. Volleyballer Bas van de Goor vertelt over zijn sportieve successen, maar ook over de ingrijpende ziektes die zijn leven hebben beïnvloed.

Je vindt hier de programma's van Goud op tv We hebben de volgende programma's voor Goud Meer dan goud: Realityreeks, Aflevering 5 Realityreeks waarin zes oud topsporters een week lang onder één dak leven en samen de. Roger van Damme: Bakken: Culinair magazine, 'Charlotte met Peren.' Voor zijn bakprogramma ruilde Roger van Damme Het Gebaar in Antwerpen. Roger van Damme - Goud: Culinair magazine, 'Roger van Damme Goud met Marc Herremans.' De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve. Wunderschön!: Reisereportage, Kilometerweite Dünenlandschaften, Kanäle, Windmühlen und pittoreske Dörfer – es gibt viele. 'Allo 'Allo!: Komische serie, Seizoen 6 Aflevering 8 Britse komische serie. Rising to the Occasion. Generaal Von Klinkerhoffen dreigt. Gouden amusement: Amusement. Baywatch: Amerikaanse actieserie, 'River of No Return, Part 1.' (s 3/ep 1) Goudzoeker Alex Buchannon, de excentrieke oom van. Snatch: Seizoen 1 Aflevering 5 Nadat ze de zaak met Saul hebben beslecht, krijgen de jongens dankzij Chloe de kans de. Snatch: Seizoen 1 Aflevering 5 Nadat ze de zaak met Saul hebben beslecht, krijgen de jongens dankzij Chloe de kans de. Storage Wars - Canada: Morgen - Reality-show, Seizoen 1 Aflevering 7 Realityreeks over mensen die in beslag genomen opslagboxen opkopen. Wanna.

Goud op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:30 'Allo 'Allo!

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Britse komische serie. Rising to the Occasion. Generaal Von Klinkerhoffen dreigt ermee Nouvion op te blazen als de piloten niet uitgeleverd worden. Hij laat ook de wijnvaten in Renés kelder naar het kasteel overbrengen. Een priester wil het goud aan het verzet schenken. Michelle is van plan een heliumballon te gebruiken om de piloten te laten ontsnappen.

Morgen | 10:00 Storage Wars - Canada

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityreeks over mensen die in beslag genomen opslagboxen opkopen. Wanna Smell My Hair?. Roy gaat vermomd als zijn gekke neef Ray, met lang haar en gouden tanden, naar de veiling. Hierna is het één en al chaos.

Morgen | 12:13 Pipo

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Kinderserie. Het zwarte goud

Overmorgen | 10:20 De mooiste sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Sprookjesserie. Vrouw Holle. Marie valt in een waterput en komt terecht bij vrouw Holle, die ze helpt met het huishouden. Bedekt met goud keert ze na een jaar terug. Haar jaloerse, luie zus besluit ook naar vrouw Holle te gaan.

Overmorgen | 12:20 KampeerTV

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Kampeermagazine over de mooiste vakantieregio's in binnen- en buitenland. We gaan dit keer naar de goudgele stranden van het Spaanse Catalonië. Kristalhelder water, verscholen baaitjes en schilderachtige dorpen: daarvoor moet je aan de Costa Brava zijn, in het wondermooie Catalonië. Snorkel lekker mee! Fiona een caravan en verbaast ze zich over de ruimte in een familietent.

Overmorgen | 13:20 Storage Wars - Canada

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityreeks over mensen die in beslag genomen opslagboxen opkopen. Wanna Smell My Hair?. Roy gaat vermomd als zijn gekke neef Ray, met lang haar en gouden tanden, naar de veiling. Hierna is het één en al chaos.

Overmorgen | 14:32 Sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek. Kikkerkoning. Er was eens, heel lang geleden, in een tijd toen dromen nog geen bedrog waren, een koning die samen met zijn vrouw, de koningin, één dochter had. Het lievelingsspeelgoed van die prinses was een gouden bal. Maar op een dag viel die bal tijdens het spelen in een vijver. Die was zo diep dat je de bodem niet meer kon zien. Gelukkig had een kikker gezien wat er gebeurde en hij beloofde de prinses dat hij de gouden bal zou opvissen.

Overmorgen | 18:05 Welkom in de Gouden Eeuw

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Nederlandse komische sketchserie. Dagelijks leven. Hoofdgasten: Greet en Arie Huydecoper uit Amsterdam, twee volslagen onbekende personen uit de Gouden Eeuw (Marjan Luif en Dick van den Toorn). Met de sketches Heks of geen heks, Roken goed voor u! en De beul: een kennismaking.

Overmorgen | 23:10 Into the blue IMDb: 5.8

Overmorgen - IMDB * 5.8 - Actiethriller, Amerikaanse avonturenfilm: In de diepe, van haaien vergeven wateren van de Bahama's ontdekken vier jonge duikers per toeval een legendarisch scheepswrak waarin naar verluidt voor miljoenen euro's aan goud ...

Amerikaanse avonturenfilm: In de diepe, van haaien vergeven wateren van de Bahama's ontdekken vier jonge duikers per toeval een legendarisch scheepswrak waarin naar verluidt voor miljoenen euro's aan goud begraven ligt. Ze denken dat hun dromen over het vinden van een verborgen schat werkelijkheid geworden zijn, maar komen al snel in de problemen wanneer ze vlak bij het schip ook een vliegtuigwrak met een illegale lading vinden. De vracht behoort toe aan een grote drugshandelaar. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/into-the-blue

Ma 26 augustus 2019 | 01:40 Meer dan goud

Aflevering 5 - Realityreeks waarin zes oud-topsporters een week lang onder één dak leven en samen de balans opmaken van hun carrière. Bas van de Goor. Volleyballer Bas van de Goor vertelt over zijn sportieve successen, maar ook over de ingrijpende ziektes die zijn leven hebben beïnvloed.

Ma 26 augustus 2019 | 06:25 Storage Wars - Canada

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityreeks over mensen die in beslag genomen opslagboxen opkopen. Wanna Smell My Hair?. Roy gaat vermomd als zijn gekke neef Ray, met lang haar en gouden tanden, naar de veiling. Hierna is het één en al chaos.

 Meer

Goud op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 13:55 Roger van Damme: Bakken

'Charlotte met Peren.' Voor zijn bakprogramma ruilde Roger van Damme Het Gebaar in Antwerpen eventjes in voor de bakkersmolen van Essen. Daar vinden we hem ook vandaag en hij maakt er een feestelijke taart van lepelbiscuit: de charlotte met peren. Roger presenteert de taart zoals het hoort: afgewerkt met een gouden strikje.

Vandaag | 16:00 Roger van Damme - Goud

'Roger van Damme - Goud met Marc Herremans.' De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!

Vandaag | 18:15 Wunderschön!

Kilometerweite Dünenlandschaften, Kanäle, Windmühlen und pittoreske Dörfer – es gibt viele Gründe, warum die Deutschen ihren Urlaub im Nordholland verbringen. Tamina Kallert geht auf Spurensuche nach dem "Holland-Gefühl" und fragt die Einheimischen: Warum gewähren unsere Nachbarn einen freien Blick in ihre Wohnzimmer und tragen keine Fahrradhelme? Sie lernt, wie man Gouda macht, und erlebt im "Reich der 1.000 Inseln" eine Gemüseversteigerung wie in alten Zeiten. Sie steigt auf den Leuchtturm in Egmond und sieht sich die Küstenregion von hoch oben an, klettert auf den Dünengletscher in Schoorl und erkundet das Meer und seine Bewohner mit Hilfe eines Schleppnetzes. Zusammen mit ihrer WDR-Kollegin Simone Sombecki radelt Tamina Kallert durch das UNESCO-Weltkulturerbe Beemster Polder, eine fruchtbare, streng geometrisch angelegte Landschaft, die im 17. Jahrhunderts noch ein See war und mit Hilfe von 43 Windmühlen trockengelegt wurde.

Vandaag | 19:09 Gouden amusement

Vandaag | 19:40 Baywatch

'River of No Return, Part 1.' (s 3/ep 1) Goudzoeker Alex Buchannon, de excentrieke oom van Mitch, is verdronken. Mitch vindt dit vreemd, want zijn oom kende elke stroming van de American River en kon kajakken als de beste. De dood van de man wordt nog mysterieuzer wanneer blijkt dat het lichaam ergens op de bodem ligt van de zogenaamde 'mond van de duivel', een ondergrondse rivier met een heel sterke stroming.

Vandaag | 22:00 Snatch

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nadat ze de zaak met Saul hebben beslecht, krijgen de jongens dankzij Chloe de kans de goudstaven in te wisselen tegen contant geld. Maar de koper, een rijke sjeik, blijkt kieskeurig. 5/10

Morgen | 01:50 Snatch

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nadat ze de zaak met Saul hebben beslecht, krijgen de jongens dankzij Chloe de kans de goudstaven in te wisselen tegen contant geld. Maar de koper, een rijke sjeik, blijkt kieskeurig. 5/10

Morgen | 13:20 The Pizza Show

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Reportagereeks over de wereld van de pizza. The Obsession with Pizza. Iedereen eet pizza en we zoeken uit hoe dat komt. Van een pizzapunt gegoten in kunsthars tot een pizza van 24 karaat-goud. Waarom is pizza zo'n hype geworden?

Morgen | 16:20 Maarten vd Weijden - Het moet zo extreem

Maarten van der Weijden is de Olympisch Kampioen open water zwemmen van 2008! In 2001 werd bij hem acute leukemie geconstateerd. Uiteindelijk genas hij van zijn ziekte en werd hij na 4 jaar volledige genezen verklaard. Na zijn Olympische gouden medaille stopte Maarten met topsport omdat hij niet langer slaaf wilde zijn van zijn eigen prestatiedrang. Na 6 jaar werken bij Unilever ‘dook Maarten weer in het water’. Hij kwam er achter dat hij simpelweg een persoon is die graag een doel heeft en daar naar toe wil werken. Maarten leeft met een zeker schuldgevoel omdat hij kanker heeft overwonnen en velen dat geluk niet hebben. Hij heeft een enorm talent voor zwemmen en kan op deze manier iets terug doen. En in de beleving van Maarten moet dat extreem, het moet pijn doen. Om geld in te zamelen voor kankeronderzoek zwom hij daarom van 18-20 augustus de 200 kilometer lange Elfstedentocht.

Morgen | 19:00 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 2 - De pups redden de goudkoorts / De pups redden de Paw Patroller: De oom van burgemeester Goodway is goudzoeker, maar al zijn materiaal is kapot en dus roept burgemeester Goodway de hulp in van Ryder en de Paw Patrol. // De tv van burgemeester Humdinger is kapot en nu wil hij de tv van de Paw Patrol.

Morgen | 19:20 Stukken van Mensen

De dealers taxeren podiumkledij van de Britse groep Status Quo en een gouden plaat van ABBA. Ze krijgen ook twee werken voorgeschoteld van de Nederlandse kunstenaars Karel Appel en Bram Bogart.

Morgen | 19:30 Hotter Than My Daughter NL

'Aris & Ellen - Roos & Martina.' Transgender Aris ging door het leven als man, maar heeft een paar jaar geleden het roer omgegooid. Eindelijk kan Aris het leven leiden waar ze altijd al van gedroomd had, maar volgens ex-vriendin Ellen is ze daarin totaal doorgeslagen. Roos is het helemaal zat dat haar moeder Martina door heel Gouda te koop loopt met haar borsten.

Morgen | 20:00 The Pizza Show

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Reportagereeks over de wereld van de pizza. When in Rome, Eat Pizza. Rome beleeft een gouden pizza-eeuw. Frank Pinello maakt kennis met de Romaanse stijlen - Pizza Al Taglio en Pizza Tonda - door zich al etend een weg te banen door de stad.

Morgen | 23:45 The Operatives

'Jungle Gold Robbers: Part 2.' De achtervolging naar goudzoekers gaat verder in het tropische regenwoud.

Overmorgen | 02:20 SpongeBob

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Arrg! / Wachten op de bus: Een nep zoektocht naar goud veranderd in een echte speurtocht naar goud. // SpongeBob stapt op de verkeerde bus en beland in een mysterieus gedeelte van de zee.

Overmorgen | 04:15 Wunderschön!

Kilometerweite Dünenlandschaften, Kanäle, Windmühlen und pittoreske Dörfer – es gibt viele Gründe, warum die Deutschen ihren Urlaub im Nordholland verbringen. Tamina Kallert geht auf Spurensuche nach dem "Holland-Gefühl" und fragt die Einheimischen: Warum gewähren unsere Nachbarn einen freien Blick in ihre Wohnzimmer und tragen keine Fahrradhelme? Sie lernt, wie man Gouda macht, und erlebt im "Reich der 1.000 Inseln" eine Gemüseversteigerung wie in alten Zeiten. Sie steigt auf den Leuchtturm in Egmond und sieht sich die Küstenregion von hoch oben an, klettert auf den Dünengletscher in Schoorl und erkundet das Meer und seine Bewohner mit Hilfe eines Schleppnetzes. Zusammen mit ihrer WDR-Kollegin Simone Sombecki radelt Tamina Kallert durch das UNESCO-Weltkulturerbe Beemster Polder, eine fruchtbare, streng geometrisch angelegte Landschaft, die im 17. Jahrhunderts noch ein See war und mit Hilfe von 43 Windmühlen trockengelegt wurde.

Overmorgen | 05:25 Fairly Odd Parents

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Liefdesdriehoek: Poef heeft geen zin om in een schoolstuk mee te spelen tot blijkt dat zijn tegenspeelster de bloedmooie Goldie Goudengloed is. Maar Foep denkt er net zo over en wanneer Poef de rol krijgt, doet Foep er alles aan om Poef uit de weg te ruimen.

Overmorgen | 07:20 Hotter Than My Daughter NL

'Aris & Ellen - Roos & Martina.' Transgender Aris ging door het leven als man, maar heeft een paar jaar geleden het roer omgegooid. Eindelijk kan Aris het leven leiden waar ze altijd al van gedroomd had, maar volgens ex-vriendin Ellen is ze daarin totaal doorgeslagen. Roos is het helemaal zat dat haar moeder Martina door heel Gouda te koop loopt met haar borsten.

Overmorgen | 09:00 Gold Divers

Aflevering 7 - Every Ounce Counts: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Overmorgen | 09:45 Gold Divers

Aflevering 7 - Every Ounce Counts: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Overmorgen | 10:15 Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas

Overmorgen - Animatiefilm, Tad woont een presentatie in Las Vegas bij van zijn vriendin Sara, een échte archeoloog. Ze heeft een stuk papyrus ontdekt waarop informatie staat over een ketting van Midas, de legendarische koning die alles wat hij ...

Tad woont een presentatie in Las Vegas bij van zijn vriendin Sara, een échte archeoloog. Ze heeft een stuk papyrus ontdekt waarop informatie staat over een ketting van Midas, de legendarische koning die alles wat hij aanraakte in goud veranderde.

Overmorgen | 10:35 Aussie Gold Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: Door technische problemen en een riskant plan dreigt voor Vern en Leon, alias de Dirt Dogs, en Chris en Greg, alias de Gold Gypsies, het hele goudseizoen in het water te vallen.

Overmorgen | 11:20 Aussie Gold Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: Door technische problemen en een riskant plan dreigt voor Vern en Leon, alias de Dirt Dogs, en Chris en Greg, alias de Gold Gypsies, het hele goudseizoen in het water te vallen.

Overmorgen | 12:00 Goud op Noord

Overmorgen | 14:55 Fairly Odd Parents

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Liefdesdriehoek: Poef heeft geen zin om in een schoolstuk mee te spelen tot blijkt dat zijn tegenspeelster de bloedmooie Goldie Goudengloed is. Maar Foep denkt er net zo over en wanneer Poef de rol krijgt, doet Foep er alles aan om Poef uit de weg te ruimen.

Overmorgen | 15:10 Dolfje Weerwolfje IMDb: 6.3

Overmorgen - IMDB * 6.3 - Familiefilm, Nederlandse familiefilm (2011): Dolfje weet niet wat hem overkomt wanneer hij op de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. Bij het licht van de volle maan springt hij ...

Nederlandse familiefilm (2011): Dolfje weet niet wat hem overkomt wanneer hij op de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. Bij het licht van de volle maan springt hij uit het raam van zijn kamertje, de vrijheid tegemoet. Hij rent door het park en de tuin van de buren, vrolijk jagend op eenden en kippen. Als het licht wordt keert hij doodmoe huiswaarts, om een paar uur later wakker te worden als jongetje. Zijn pleegbroertje Timmie vindt het vet en doopt hem 'Dolfje weerwolfje'. De gevoelige Dolfje wil helemaal geen weerwolfje zijn. Hij is bang dat zijn pleegouders hem niet meer willen als ze ontdekken wie hij werkelijk is. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/dolfje-weerwolfje

Overmorgen | 15:25 The Office

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. Golden Ticket. Michaels idee om in Willy Wonka-stijl gouden tickets te gebruiken, heeft een omgekeerd effect. Kevin krijgt relatie-advies van Andy, Jim en Pam.

Overmorgen | 15:25 Uit de Schelp

'Kreeft.' Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor de meest toegankelijke gerechten waarin de pure smaken van zijn producten helemaal tot hun recht komen.

Overmorgen | 17:40 Baywatch

'River of No Return, Part 1.' (s 3/ep 1) Goudzoeker Alex Buchannon, de excentrieke oom van Mitch, is verdronken. Mitch vindt dit vreemd, want zijn oom kende elke stroming van de American River en kon kajakken als de beste. De dood van de man wordt nog mysterieuzer wanneer blijkt dat het lichaam ergens op de bodem ligt van de zogenaamde 'mond van de duivel', een ondergrondse rivier met een heel sterke stroming.

Overmorgen | 19:55 Helden van de wildernis

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Documentairereeks over natuurgebieden en de natuurbeschermers die er wonen. Guyana. Evi Paemelaere was 28 jaar toen zij haar leven in België achter zich liet en zich vestigde op de savanne van Guyana. Een Zuid-Amerikaans land dichtbij de evenaar, waar nog veel bedreigde diersoorten voorkomen. Ze woont op de meest afgelegen vee-ranch van het land en kampeert onder barre omstandigheden in de jungle. Om onderzoek te doen naar het dier dat haar leven veranderde: de jaguar, de grootste bedreigde kat van Zuid Amerika. Maar liefst 85% van de ontbossing in Guyana is het gevolg van goudwinning. In 13 jaar tijd is er maar liefst 11% van het oerbos gekapt. En daardoor staat het territorium van de jaguar onder grote druk. Art bezoekt Evi, die door onderzoek die bedreigde diersoort hoopt te redden.

Overmorgen | 20:10 Morocco to Timbuktu: An Arabian Adventure

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Tweedelige cultuurdocumentaire waarin de Schotse arabist en avonturier Alice Morrison door Noord-Afrika trekt, van Tanger tot in Timboektoe. Goud was in Noord-Afrika gegeerd goed, maar de goudmijnen lagen verder naar het zuiden. Zo ontstond een belangrijke Afrikaanse handelsroute door de woestijn, van Marokko tot in Timboektoe. Alice Morrison vertrekt vanuit Tanger en trekt naar een andere Marokkaanse stad, Marrakesh, de beroemde handelsstad. Van daaruit reist ze door valleien langs stopplaatsen waar handelaars met hun goederen verbleven, en ze trekt door de meedogenloos hete Jbel Saghro-woestijn, waar ze Berbernomaden ontmoet die nog steeds leven volgens de traditionele levenswijze.

Overmorgen | 23:35 Aussie Gold Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: Door technische problemen en een riskant plan dreigt voor Vern en Leon, alias de Dirt Dogs, en Chris en Greg, alias de Gold Gypsies, het hele goudseizoen in het water te vallen.

Ma 26 augustus 2019 | 00:00 Aussie Gold Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: Door technische problemen en een riskant plan dreigt voor Vern en Leon, alias de Dirt Dogs, en Chris en Greg, alias de Gold Gypsies, het hele goudseizoen in het water te vallen.

Ma 26 augustus 2019 | 08:05 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 5 - De Verloren Schat van de Gouden Eekhoorn: De groep gaat op zoek naar een schat terwijl de rattenkoning op hun hielen zit.

Ma 26 augustus 2019 | 11:35 The Nutcracker and the Four Realms IMDb: 5.5

26/08 - IMDB * 5.5 - Fantasy-familiefilm, Alles wat Clara (gespeeld door 17 jarige Mackenzie Foy) wil is een sleutel – een unieke sleutel die een doos ontgrendelt dat een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder bevat. Een gouden draad, ...

Alles wat Clara (gespeeld door 17-jarige Mackenzie Foy) wil is een sleutel – een unieke sleutel die een doos ontgrendelt dat een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder bevat. Een gouden draad, gegeven op het jaarlijkse feest van peetvader Drosselmeyer (gespeeld door Morgan Freeman), leidt haar naar de sleutel. Die daarop deze plots veranderd in een vreemde en mysterieuze wereld. Hier ontmoet de jonge Clara soldaat Phillip, een bende muizen en de regenten die over drie Koninkrijken heersen: Land van de Sneeuwvlokken, Land van Bloemen en Land van Snoepgoed. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-nutcracker-and-the-four-realms

Ma 26 augustus 2019 | 14:30 Gold Rush

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Golden Bombshell: Parker wordt verleid door het grote goud en verlaat de Boundary Cut. Gene drijft zijn baggermachine tot het uiterste en Todd schrikt na de beste opbrengst van het seizoen.

Ma 26 augustus 2019 | 14:50 Gold Rush

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Golden Bombshell: Parker wordt verleid door het grote goud en verlaat de Boundary Cut. Gene drijft zijn baggermachine tot het uiterste en Todd schrikt na de beste opbrengst van het seizoen.

Ma 26 augustus 2019 | 17:25 Billionaire Boys Club

26/08 - Biografische thriller, Begin jaren 80. Joe Hunt richt samen met Dean Karny de Billionaire Boys Club op; een vereniging die zich bezighoudt met beleggingsfraude. Na verloop van tijd denken de twee mannen een goudmijn te hebben gevonden.

Begin jaren 80. Joe Hunt richt samen met Dean Karny de Billionaire Boys Club op; een vereniging die zich bezighoudt met beleggingsfraude. Na verloop van tijd denken de twee mannen een goudmijn te hebben gevonden.

Ma 26 augustus 2019 | 21:00 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 17 - De Beste Pop-Up Picknick Ooit / De Pop-Up Spelen: Wanneer de vrienden Zack mee willen nemen op de beste picknick ooit, veroorzaken ze het ene pop-up probleem na het ander op zoek naar perfectie. Het uitje verandert in een waar pop-up drama voordat de vrienden beseffen dat ze alles al hebben om de beste picknick ooit te houden - elkaar! // Zack en Quack willen mee doen met de Pop-Up Spelen. Uit angst dat ze niet goed genoeg zijn om te winnen, maakt Zack een papieren superpak om hen te helpen - met lange, springerige accordeon benen en super gooierige armen. Al snel gaan Zack en Quack voor het goud!

 Meer

Goud gemist

Eerder Vandaag | 12:05 Uit de Schelp

'Kreeft.' Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor de meest toegankelijke gerechten waarin de pure smaken van zijn producten helemaal tot hun recht komen.

Eerder Vandaag | 10:00 Roger van Damme - Goud

'Roger van Damme - Goud met Marc Herremans.' De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!

Eerder Vandaag | 08:30 Tot op de Graat

'Zeebarbeel.' Vandaag lijkt het wel of er een goudvis bij de vangst van de vissers zit. Een prachtige, rode vis met sierlijke vinnen en schubben. Toch is het geen goudvis, maar een zeebarbeel die Johan Segers vandaag zal klaarmaken. Hoewel deze vis bij ons minder populair is, behoort de zeebarbeel in Frankrijk, Portugal en Spanje tot de meest begeerde vissoorten door zijn uiterst fijne smaak.

Eerder Vandaag | 07:55 Storage Wars - Canada

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityreeks over mensen die in beslag genomen opslagboxen opkopen. Wanna Smell My Hair?. Roy gaat vermomd als zijn gekke neef Ray, met lang haar en gouden tanden, naar de veiling. Hierna is het één en al chaos.

Eerder Vandaag | 06:54 Goud van Brabant

Eerder Vandaag | 06:45 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Pups redden een hoog vliegende Skye / Pups gaan voor het goud: Door een onweersstorm rent de big Cornelius van schrik weg. De Paw Patrol moet hem terug vinden. // Ome Otis de goudzoeker vind een wel heel erg grote klomp goud en wil het naar de Avonturenbaai brengen.

Eerder Vandaag | 06:35 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Pups redden een hoog vliegende Skye / Pups gaan voor het goud: Door een onweersstorm rent de big Cornelius van schrik weg. De Paw Patrol moet hem terug vinden. // Ome Otis de goudzoeker vind een wel heel erg grote klomp goud en wil het naar de Avonturenbaai brengen.

Eerder Vandaag | 06:26 Goud van Brabant

Eerder Vandaag | 05:58 Goud van Brabant

Eerder Vandaag | 05:30 Goud van Brabant

Eerder Vandaag | 05:02 Goud van Brabant

Gisteren 23:19 Goud van Brabant

Gisteren 22:35 Uit de Schelp

'Kreeft.' Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor de meest toegankelijke gerechten waarin de pure smaken van zijn producten helemaal tot hun recht komen.

Gisteren 22:19 Goud van Brabant

Gisteren 21:19 Goud van Brabant

Gisteren 20:19 Goud van Brabant

Gisteren 19:19 Goud van Brabant

Gisteren 18:19 Goud van Brabant

Gisteren 11:15 Regenboog Vlinder Eenhoorn Kitten

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Droombaan: Ryan O'Brian heeft maar één doel in zijn leven: een pot goud bewaken aan het einde van een regenboog. Maar de regenbogen van Felicity hebben geen pot goud. Dus gaat ze samen met Miguel op zoek naar een ander baantje voor Ryan.

Gisteren 06:53 Goud van Brabant

Gisteren 06:24 Goud van Brabant

Gisteren 05:55 Goud van Brabant

Gisteren 05:26 Goud van Brabant

Gisteren 04:30 Gold Rush

Aflevering 3 - Secret Weapons: Todd sluit een deal voor een nieuwe concessie om de ploeg van Dave aan het werk te zetten, maar heeft hij goed gegokt? Todd dankt zijn oude installatie af en Parker gaat voor goud.

Gisteren 04:30 Gold Rush

Aflevering 3 - Secret Weapons: Todd sluit een deal voor een nieuwe concessie om de ploeg van Dave aan het werk te zetten, maar heeft hij goed gegokt? Todd dankt zijn oude installatie af en Parker gaat voor goud.

Eergisteren 23:18 Goud van Brabant

Eergisteren 22:18 Goud van Brabant

Eergisteren 21:18 Goud van Brabant

Eergisteren 20:18 Goud van Brabant

Eergisteren 19:18 Goud van Brabant

Eergisteren 18:18 Goud van Brabant

Eergisteren 15:55 Uit de Schelp

'Garnaal.' Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor de meest toegankelijke gerechten waarin de pure smaken van zijn producten helemaal tot hun recht komen.

Eergisteren 08:45 Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas

Eergisteren - Animatiefilm, Tad woont een presentatie in Las Vegas bij van zijn vriendin Sara, een échte archeoloog. Ze heeft een stuk papyrus ontdekt waarop informatie staat over een ketting van Midas, de legendarische koning die alles wat hij ...

Tad woont een presentatie in Las Vegas bij van zijn vriendin Sara, een échte archeoloog. Ze heeft een stuk papyrus ontdekt waarop informatie staat over een ketting van Midas, de legendarische koning die alles wat hij aanraakte in goud veranderde.

Eergisteren 06:54 Goud van Brabant

Eergisteren 06:26 Goud van Brabant

 Meer