Gordon op tv (tv-tip)

Vandaag | 21:30 Start: 100 Jaar Jong

Amusement, Vanaf vanavond zendt SBS6 het programma 100 Jaar Jong, waarin Gordon 100 plussers die nog van alles beleven ...

Vanaf vanavond zendt SBS6 het programma 100 Jaar Jong, waarin Gordon 100-plussers die nog van alles beleven opzoekt, elke woensdag om 21:30 uur opnieuw uit. Geraniums Er zijn steeds meer honderdjarigen in Nederland. De honderdplussers in dit programma laten Gordon en de rest van Nederland zien dat dat heus niet betekent dat ze de hele dag achter de geraniums zitten. Boodschappenrondje In deze aflevering: ondanks dat de 103-jarige Sam kinderloos is en bijna geen familie meer heeft, staat hij nog positief in het leven. Hij neemt Gordon mee op zijn vaste boodschappenrondje door Vlaardingen en bezoekt daar samen de Grote Kerk waar Sam in 1947 voor het laatst orgel heeft gespeeld. Bridgen De 101-jarige Lenie uit Etten-Leur is een echte levensgenieter. Ze houdt wel van een glaasje en gaat er nog een paar avonden per week op uit voor haar grote passie: bridgen. Na het eerste bezoek van Gordon gaat het opeens bergafwaarts met Lenie, waardoor haar jaarlijkse uitje naar de drankgroothandel in België in het water dreigt te vallen. Bekijk alle afleveringen van 100 Jaar Jong op KIJK.nl via gids.tv/programma/100-jaar-jong.

Je vindt hier de programma's van Gordon op tv We hebben de volgende programma's voor Gordon Start: 100 Jaar Jong: Amusement, Vanaf vanavond zendt SBS6 het programma 100 Jaar Jong, waarin Gordon 100 plussers die nog van alles beleven. Kitchen Nightmares USA: Amusement, Seizoen 6 Yanni's Het Griekse restaurant Yanni's in Pinney Ridge, Washington, wordt gerund door Peter. DC Super Hero Girls: Animatie, Aflevering 11 van 119 #VanKwaadtotErger Batgirl is net verhuisd naar de saaie buitenwijken van Metropolis en. Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!: Informatief, Seizoen 7 Zayna Flaming Grill (part 1) Het mediterrane familierestaurant Zayna Grill in Redondo Beach,. Kitchen Nightmares USA: Amusement, Seizoen 6 Prohibition Grille Gordon bezoekt de Prohibition Grille in Everett, Wash. Het restaurant opende de. Ghost Whisperer: Drama, Seizoen 5 Aflevering 6 van 22 Head Over Heels Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met. Two and a Half Men: Serie, Seizoen 3 Aflevering 17 van 24 The Unfortunate Little Schnauser De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon. Two and a Half Men: Serie, Seizoen 3 Aflevering 17 van 24 The Unfortunate Little Schnauser De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon. Ghost Whisperer: Drama, Seizoen 5 Aflevering 7 van 22 Devil's Bargin Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met. Masterchef USA: Amusement, Seizoen 10 Aflevering 4 van 25 Kookliefhebbers uit heel Amerika komen samen en trekken alles uit de kast om.

Gordon op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:45 Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Seizoen 7 - Zayna Flaming Grill (part 1) Het mediterrane familierestaurant Zayna Grill in Redondo Beach, Californië is in handen van Fay en haar nicht Brenda. Het eten is van slechte kwaliteit en het personeel ligt continu met elkaar overhoop. De eigenaressen hebben weinig vertrouwen in elkaar en zien de ander liever gaan dan komen. Chef Ramsay staat voor een flinke uitdaging.

Vandaag | 18:45 Ghost Whisperer

Seizoen 5 - Aflevering 6 van 22 - Head Over Heels Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met aardgebonden geesten te communiceren. Deze geesten zijn overleden mensen die om uiteenlopende redenen op aarde zijn gebleven. Het is Melinda's taak deze geesten te helpen om het probleem dat hen op aarde houdt op te lossen, zodat ze alsnog naar het hiernamaals kunnen gaan. De ruiter uit de legende van Sleepy Hollow achtervolgt Melinda en wanneer het boek op mysterieuze wijze verschijnt op de school van Aiden, wordt Melinda bezorgd voor de veiligheid van Aiden.

Vandaag | 19:10 Two and a Half Men

Seizoen 3 - Aflevering 17 van 24 - The Unfortunate Little Schnauser De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering is Charlie genomineerd voor een reclame-award, maar hij besluit deze te boycotten. De rest van de familie probeert hem met een smoes toch naar de uitreiking te laten gaan. Rose heeft relatieproblemen met Gordon en zoekt hulp bij Charlie.

Vandaag | 19:30 Ghost Whisperer

Seizoen 5 - Aflevering 7 van 22 - Devil's Bargin Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met aardgebonden geesten te communiceren. Deze geesten zijn overleden mensen die om uiteenlopende redenen op aarde zijn gebleven. Het is Melinda's taak deze geesten te helpen om het probleem dat hen op aarde houdt op te lossen, zodat ze alsnog naar het hiernamaals kunnen gaan. Jim vermoedt dat hij betrokken is bij de plotselinge verdwijning van een medestudent. Ondertussen voelt Melinda problemen wanneer Aiden zijn angst voor 'de schaduwen' blijft noemen.

Vandaag | 19:30 Masterchef USA

Seizoen 10 - Aflevering 4 van 25 Kookliefhebbers uit heel Amerika komen samen en trekken alles uit de kast om de jury te imponeren. Dit kritische panel bestaat uit de legendarische topkok Gordon Ramsay, chefkok Aarón Sanchez en wijndeskundige Joe Bastianich. Zij begeleiden de amateurkoks niet alleen, maar bepalen uiteindelijk ook wie zich MasterChef van de V.S. mag noemen.

Morgen | 05:04 Furiki

Excarlibur / Toornige taco's André en zijn vrienden proberen de legendarische auto Excarlibur uit het Burito Hotel te stelen. / André en Gordon moeten samenwerken om onder Muriëls wraak uit te komen.

Morgen | 13:50 100 jaar jong

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 5 Het aantal honderdjarigen in Nederland stijgt gestaag. Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die gevolgd worden in het nieuwe programma 100 jaar jong. In deze aflevering: ondanks dat de 103-jarige Sam kinderloos is en bijna geen familie meer heeft, staat hij nog positief in het leven. Hij neemt Gordon mee op zijn vaste boodschappenrondje door Vlaardingen en bezoekt daar samen de Grote Kerk waar Sam in 1947 voor het laatst orgel heeft gespeeld. De 101-jarige Lenie uit Etten-Leur is een echte levensgenieter. Ze houdt wel van een glaasje en gaat er nog een paar avonden per week op uit voor haar grote passie: bridgen. Na het eerste bezoek van Gordon gaat het opeens bergafwaarts met Lenie, waardoor haar jaarlijkse uitje naar de drankgroothandel in België in het water dreigt te vallen.

Morgen | 16:45 Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Seizoen 7 - Zayna Flaming Grill (part 2) Het mediterrane familierestaurant Zayna Grill in Redondo Beach, Californië is in handen van Fay en haar nicht Brenda. Het eten is van slechte kwaliteit en het personeel ligt continu met elkaar overhoop. De eigenaressen hebben weinig vertrouwen in elkaar en zien de ander liever gaan dan komen. Chef Ramsay staat voor een flinke uitdaging.

Morgen | 18:45 Ghost Whisperer

Seizoen 5 - Aflevering 7 van 22 - Devil's Bargin Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met aardgebonden geesten te communiceren. Deze geesten zijn overleden mensen die om uiteenlopende redenen op aarde zijn gebleven. Het is Melinda's taak deze geesten te helpen om het probleem dat hen op aarde houdt op te lossen, zodat ze alsnog naar het hiernamaals kunnen gaan. Jim vermoedt dat hij betrokken is bij de plotselinge verdwijning van een medestudent. Ondertussen voelt Melinda problemen wanneer Aiden zijn angst voor 'de schaduwen' blijft noemen.

Morgen | 19:30 Ghost Whisperer

Seizoen 5 - Aflevering 8 van 22 - Dead Listing Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met aardgebonden geesten te communiceren. Deze geesten zijn overleden mensen die om uiteenlopende redenen op aarde zijn gebleven. Het is Melinda's taak deze geesten te helpen om het probleem dat hen op aarde houdt op te lossen, zodat ze alsnog naar het hiernamaals kunnen gaan. Melinda wordt meegesleurd in een moordmysterie.

Morgen | 19:30 Masterchef USA

Seizoen 10 - Aflevering 5 van 25 Kookliefhebbers uit heel Amerika komen samen en trekken alles uit de kast om de jury te imponeren. Dit kritische panel bestaat uit de legendarische topkok Gordon Ramsay, chefkok Aarón Sanchez en wijndeskundige Joe Bastianich. Zij begeleiden de amateurkoks niet alleen, maar bepalen uiteindelijk ook wie zich MasterChef van de V.S. mag noemen.

Overmorgen | 16:45 Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Seizoen 7 - Bella Luna Gordon Ramsay brengt een bezoek aan Italiaans restaurant Bella Luna in Easton, Pennsylvania. Eigenaresse Rosario Scollo kocht de zaak voor haar zoon Gianfranco als beloning voor het succesvol afronden van zijn koksopleiding. De gasten van het familierestaurant vinden het geserveerde eten beneden de maat en de ambiance wordt als deprimerend omschreven. Rosaria weerlegt de klachten en stelt zelfs dat het de gasten aan goede smaak ontbreekt.

Overmorgen | 18:50 Ghost Whisperer

Seizoen 5 - Aflevering 8 van 22 - Dead Listing Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met aardgebonden geesten te communiceren. Deze geesten zijn overleden mensen die om uiteenlopende redenen op aarde zijn gebleven. Het is Melinda's taak deze geesten te helpen om het probleem dat hen op aarde houdt op te lossen, zodat ze alsnog naar het hiernamaals kunnen gaan. Melinda wordt meegesleurd in een moordmysterie.

Overmorgen | 19:30 Masterchef USA

Seizoen 10 - Aflevering 6 van 25 Kookliefhebbers uit heel Amerika komen samen en trekken alles uit de kast om de jury te imponeren. Dit kritische panel bestaat uit de legendarische topkok Gordon Ramsay, chefkok Aarón Sanchez en wijndeskundige Joe Bastianich. Zij begeleiden de amateurkoks niet alleen, maar bepalen uiteindelijk ook wie zich MasterChef van de V.S. mag noemen.

Overmorgen | 19:35 Ghost Whisperer

Seizoen 5 - Aflevering 9 van 22 - Lost in the Shadows Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met aardgebonden geesten te communiceren. Deze geesten zijn overleden mensen die om uiteenlopende redenen op aarde zijn gebleven. Het is Melinda's taak deze geesten te helpen om het probleem dat hen op aarde houdt op te lossen, zodat ze alsnog naar het hiernamaals kunnen gaan. Wanneer de geest van een klein meisje dat is overleden aan leukemie bevriend raakt met Aiden en Melinda, maakt Melinda zich zorgen om de veiligheid van haar zoon.

Zo 7 juni 2020 | 14:10 Masterchef USA

Seizoen 8 - Aflevering 2 van 21 Kookliefhebbers uit heel Amerika komen samen en trekken alles uit de kast om de jury te imponeren. Dit kritische panel bestaat uit de legendarische topkok Gordon Ramsay en de gerenommeerde chefkok Christina Tosi. Zij begeleiden de amateurkoks niet alleen, maar bepalen uiteindelijk ook wie zich MasterChef van de V.S. mag noemen.

Zo 7 juni 2020 | 15:05 Masterchef USA

Seizoen 8 - Aflevering 3 van 21 Kookliefhebbers uit heel Amerika komen samen en trekken alles uit de kast om de jury te imponeren. Dit kritische panel bestaat uit de legendarische topkok Gordon Ramsay en de gerenommeerde chefkok Christina Tosi. Zij begeleiden de amateurkoks niet alleen, maar bepalen uiteindelijk ook wie zich MasterChef van de V.S. mag noemen.

Ma 8 juni 2020 | 05:06 Furiki

Pindacrisis / ChillaxatieMaximalisatie André en Chobado stelen Gordon zijn tankwagen met pindaolie. / André neemt taken van Mouki over, maar creëert een totale chaos.

 Meer

Gordon op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:05 Kitchen Nightmares USA

Seizoen 6 - Yanni's Het Griekse restaurant Yanni's in Pinney Ridge, Washington, wordt gerund door Peter Augustio en zijn familie. De zaak opende haar deuren in 1984 en kwam in 2007 in handen van Peter. Yanni's was ooit een groot succes, maar nu blijven klanten steeds vaker weg. Volgens Gordon is het dringend tijd voor verandering en hij vat de koe meteen bij de horens.

Vandaag | 15:32 DC Super Hero Girls

Aflevering 11 van 119 - #VanKwaadtotErger Batgirl is net verhuisd naar de saaie buitenwijken van Metropolis en is blij als ze een telefoontje van Batman onderschept waarin hij om hulp vraagt. Maar voordat ze een schurk uit Gotham kan stoppen moet ze eerst langs haar vader, politiecommissaris Gordon.

Vandaag | 17:10 Kitchen Nightmares USA

Seizoen 6 - Prohibition Grille Gordon bezoekt de Prohibition Grille in Everett, Wash. Het restaurant opende de deuren in 2008, maar door een gebrek aan horeca-ervaring kreeg uitbaatster Rishi Brown het erg moeilijk. Daarom roept ze de hulp in van topkok Gordon. Kan hij het één en ander nog rechttrekken?

Vandaag | 19:10 Two and a Half Men

Seizoen 3 - Aflevering 17 van 24 - The Unfortunate Little Schnauser De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering is Charlie genomineerd voor een reclame-award, maar hij besluit deze te boycotten. De rest van de familie probeert hem met een smoes toch naar de uitreiking te laten gaan. Rose heeft relatieproblemen met Gordon en zoekt hulp bij Charlie.

Vandaag | 21:00 Springwatch

Seizoen 16 - Aflevering 3 - Springwatch 2020 Chris Packham, Gillian Burke, Iolo Williams and Gordon Buchanan share more seasonal stories from Spring 2020. Gillian reveals the extraordinary camouflage tactics of some rock pool inhabitants, Chris reveals how snails can use their shells to help them remember, and naturalist Brett Westwood celebrates the diversity of insects in his back garden including an egg shooting fly.

Vandaag | 22:15 Classical:NEXT 2019 - Dublin Guitar Quartet

Vreemd om te bedenken dat tot de oprichting van het Dublin Guitar Quartet (DGQ) er nog geen gitaarensemble was dat zich specialiseerde op hedendaagse klassieke muziek. Het DGQ bestaat uit Brian Bolger, Pat Brunnock, Tomas O’Durcain en Chien Buggle en zich niet uit het veld slaan door het kleine repertoire dat voor gitaarensemble beschikbaar is. Daarom creëren ze een eigen collectie aan werken middels compositie-opdrachten en arrangementen. Het repertoire bestaat momenteel uit een dynamische mix van bekende meesterwerken door Philip Glass, Steve Reich, Arvo Pärt en Bryce Dessner en nieuwe werken van onder meer Nico Muhly, Michael Gordon en Marc Mellits. Tijdens deze showcase vanaf Classical:NEXT 2019 te Rotterdam staan de volgende werken op het programma: Aheym door Bryce Dessner, Rachel Grimes' Book of Leaves ("Every Morning,” "My Dear Companion,” "Every Morning,” "Birds”), en een arrangement van Philip Glass' Saxophone Quartet en "Changing of the Guard” van Nikita Koshkin.

Morgen | 02:40 The F Word

Aflevering 172 Brits kookprogramma waarin recepten, de bereiding en voedseltrends worden besproken door de excentrieke topkok Gordon Ramsay.

Morgen | 03:20 Ramsay's Kitchen Nightmares USA

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Grasshopper Gordon Ramsay heads for the Grasshopper Also in Carlstadt, New Jersey, a family-owned Irish restaurant. There, he lends a helping hand to Mitch Sandler, who has been struggling to live up to the expectations of his father-in-law since he invested heavily in the business. The chef also tries to improve the presentation of dishes emerging from the kitchen.

Morgen | 05:04 Furiki

Excarlibur / Toornige taco's André en zijn vrienden proberen de legendarische auto Excarlibur uit het Burito Hotel te stelen. / André en Gordon moeten samenwerken om onder Muriëls wraak uit te komen.

Morgen | 12:10 Kitchen Nightmares USA

Seizoen 6 - Prohibition Grille Gordon bezoekt de Prohibition Grille in Everett, Wash. Het restaurant opende de deuren in 2008, maar door een gebrek aan horeca-ervaring kreeg uitbaatster Rishi Brown het erg moeilijk. Daarom roept ze de hulp in van topkok Gordon. Kan hij het één en ander nog rechttrekken?

Morgen | 17:38 Teen Titans Go!

Aflevering 1243 - Voor de buis 4 Batman en Commissaris Gordon gaan kamperen, maar in plaats van leuke kampeeractiviteiten te ondernemen gaan ze liever tv kijken.

Morgen | 23:40 Gotham

Seizoen 4 - A Dark Knight: Hog Day Afternoon Gordon en Bullock achtervolgen een seriemoordenaar die het gemunt heeft op agenten en hen vervolgens een varkensmasker opzet.

Overmorgen | 06:34 Teen Titans Go!

Aflevering 1243 - Voor de buis 4 Batman en Commissaris Gordon gaan kamperen, maar in plaats van leuke kampeeractiviteiten te ondernemen gaan ze liever tv kijken.

Overmorgen | 12:45 Gotham

Seizoen 4 - A Dark Knight: Hog Day Afternoon Gordon en Bullock achtervolgen een seriemoordenaar die het gemunt heeft op agenten en hen vervolgens een varkensmasker opzet.

Overmorgen | 14:49 Teen Titans Go!

Aflevering 1243 - Voor de buis 4 Batman en Commissaris Gordon gaan kamperen, maar in plaats van leuke kampeeractiviteiten te ondernemen gaan ze liever tv kijken.

Overmorgen | 17:10 Kitchen Nightmares USA

Seizoen 6 - Amy's Baking Company Ramsay reist naar Scottsdale, Arizona, om er de eigenaars van de Amy's Baking Company uit de nood te helpen. Het koppel heeft het echter erg moeilijk om Gordons advies op te volgen en dat blijft natuurlijk niet zonder gevolgen.

Overmorgen | 17:30 Police Interceptors

Seizoen 5 - Aflevering 5 Angus en Sean moeten een deur openbreken om een man te kunnen redden. Oudgediende Gordon Robsons neus laat hem nooit in de steek. Op de M6 pakt hij namelijk twee slecheriken op.

Overmorgen | 20:10 Teen Titans Go!

Aflevering 1194 - TV Ridder 2 Batman en Gordon houden een slaapfeestje en kijken hun favoriete tv-programma's.

Overmorgen | 21:00 Springwatch

Seizoen 16 - Aflevering 3 - Springwatch 2020 Chris Packham, Iolo Williams and Gillian Burke are live from their home patches, joined by presenter and natural history cameraman Gordon Buchanan who looks back on his epic wildlife week in Scotland. The team reveals a unique story of habitat rewilding taking place on the Knepp Estate in West Sussex where white storks are breeding in the wild, while Chris is on a mission to explain why people should all love wasps.

Za 6 juni 2020 | 01:45 Singer-Songwriters at the BBC

Seizoen 2 - Aflevering 2 Archive performances from the 1960s and 70s, featuring Billy Joel, Joan Armatrading, Tom Paxton, John Denver, Bruce Johnston, Gordon Lightfoot, Chris de Burgh and Stealers Wheel. The programme also includes an unusual appearance by Ronnie Lane and Slim Chance on The Basil Brush Show in 1973.

Za 6 juni 2020 | 02:00 The F Word

Aflevering 174 Brits kookprogramma waarin recepten, de bereiding en voedseltrends worden besproken door de excentrieke topkok Gordon Ramsay.

Za 6 juni 2020 | 02:40 The F Word

Aflevering 200 Brits kookprogramma waarin recepten, de bereiding en voedseltrends worden besproken door de excentrieke topkok Gordon Ramsay.

Za 6 juni 2020 | 03:45 The F Word

Aflevering 184 Brits kookprogramma waarin recepten, de bereiding en voedseltrends worden besproken door de excentrieke topkok Gordon Ramsay.

Za 6 juni 2020 | 08:15 The Great Indoors

Seizoen 1 - Pilot Journalist Jack Gordon werd beroemd door de vele avontuurlijke reportages die hij maakte voor het magazine 'Outdoor Limits'. Zijn grote baas Roland wil nu echter dat Jack in het hoofdkantoor in Chicago de leiding neemt over het nieuwe webteam.

Za 6 juni 2020 | 08:45 Geer & Goor Stevig Gebouwd

Seizoen 1 Midden in Amsterdam staat het gezellige, maar immens verouderde verpleeghuis Amsta de Poort. Aan Gerard en Gordon de taak om vooral het restaurantgedeelte een opknapbeurt te geven. De mannen hebben een ontmoeting met Hank. Geer & Goor laten hem een ongekend gezellige kant van zijn oude wijk zien. Annie daarentegen wil niets lieven dan verhuizen uit haar oude buurt, maar daar heeft ze jammer genoeg het geld niet voor.

Za 6 juni 2020 | 15:30 DC Super Hero Girls

Aflevering 17 van 119 - #GothamConventie Barbara Gordon en haar beste vriendin Harleen Quinzel gaan naar de jaarlijkse conventie voor Gotham City fans. De boel staat op z'n kop wanneer vanuit het niets de slechterik Harley Quinn opduikt! Maar gelukkig is Batgirl in de buurt...

Za 6 juni 2020 | 16:20 Carousel IMDb: 6.6

06/06 - IMDB * 6.6 - Romance, Carousel is een Amerikaanse romantische muziekfilm uit het jaar 1956. De hoofdrollen worden vertolkt door Gordon MacRae, Shirley Jones, Cameron Mitchell, Barbara Ruick en Gene Lockhart. De beroemde Rodgers & ...

Carousel is een Amerikaanse romantische muziekfilm uit het jaar 1956. De hoofdrollen worden vertolkt door Gordon MacRae, Shirley Jones, Cameron Mitchell, Barbara Ruick en Gene Lockhart. De beroemde Rodgers & Hammerstein musical over Billy Bigelow, een zwerver en een lanterfanter die op de kermis werkt bij de carrousel. Als hij Julie ontmoet lijkt hij tot rust te komen; ze trouwen en Julie wordt vrij snel zwanger. Als Billy echter ontslagen wordt pleegt hij een overval om aan geld voor zijn gezin te komen, maar hij wordt daarbij gedood. Jaren later mag hij één dag uit de hemel terugkomen naar onze wereld om een aantal zaken recht te zetten voor zijn vrouw en zijn dochter die hij nooit gezien heeft. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/carousel

Zo 7 juni 2020 | 03:40 Ramsay's Kitchen Nightmares USA

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Davide Gordon Ramsay heads for Boston to help change the fortunes of a failing Italian restaurant run by two brothers. The eatery's decline began when one of the pair started embezzling money to fund his prescription drug addiction, and things only got worse when the he was sentenced to four years in prison. With the time now served, he has returned, but must first regain his brother's trust before he can save their business.

Zo 7 juni 2020 | 09:00 Gotham

Seizoen 4 - A Dark Knight: Hog Day Afternoon Gordon en Bullock achtervolgen een seriemoordenaar die het gemunt heeft op agenten en hen vervolgens een varkensmasker opzet.

Ma 8 juni 2020 | 02:30 Ramsay's Kitchen Nightmares USA

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Cafe Tavolini Gordon Ramsay heads for Bridgeport, Connecticut, to visit Cafe Tavolini, which is being neglected by husband and wife managers teetering on the edge of divorce. The estranged couple's two children are struggling to save the business from their parents' disputes, and the visiting chef tries to shock the pair into stopping the restaurant from becoming a casualty of their quarrel.

Ma 8 juni 2020 | 03:00 The F Word

Aflevering 183 Brits kookprogramma waarin recepten, de bereiding en voedseltrends worden besproken door de excentrieke topkok Gordon Ramsay.

Ma 8 juni 2020 | 05:06 Furiki

Pindacrisis / ChillaxatieMaximalisatie André en Chobado stelen Gordon zijn tankwagen met pindaolie. / André neemt taken van Mouki over, maar creëert een totale chaos.

 Meer