Zenders op Tvgids.tv

Golf op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:25 Op1: Jan Slagter, Maurice de Hond en meer

Informatief, Onderwerpen van deze uitzending Jan Slagter keert vanaf vandaag terug met het MAX Ouderenjournaal Het MAX ...

Onderwerpen van deze uitzending Jan Slagter keert vanaf vandaag terug met het MAX Ouderenjournaal Het MAX Ouderenjournaal keert vanaf vandaag terug! Het programma richt zich op positief en hoopvol nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen tijdens deze tweede coronagolf. Omroepdirecteur én presentator Jan Slagter vertelt vanavond bij Op1 waarom het MAX Ouderenjournaal terugkeert en wat we kunnen verwachten van de nieuwe afleveringen. Voormalig Nederlands model Thysia Huisman deelt haar schokkende verhaal in nieuw boek Thysia Huisman stond dertig jaar geleden op achttienjarige leeftijd een gouden toekomst te wachten als topmodel in Parijs. Haar droom viel echter in duigen. Ze werd verkracht door Jeffrey-Epstein-handlanger en modellenscout Jean-Luc Brunel. Later kwam Thysia erachter dat Brunel een van de grootste meisjesronselaars was van Jeffrey Epstein. Ze schreef haar verhaal op in het boek ‘Close-up’ en vanavond vertelt Tysia hierover bij Op1. Ab Osterhaus en Maurice de Hond in debat over wel of geen complete lockdown Het RIVM meldt vandaag 10.353 nieuwe bevestigde coronabesmettingen en dat is weer een stijging. Het zijn 145 meer bevestigde besmettingen dan gisteren. Viroloog Ab Osterhaus pleit voor een complete lockdown om zo het coronavirus weg te drukken. Sociaal geograaf en opiniepeiler Maurice de Hond is tegen een complete lockdown, die volgens hem schade toebrengt aan de samenleving. Vanavond bij Op1 gaan Ab Osterhaus en Maurice de Hond hierover met elkaar in debat. Jan Struijs en Paul Depla over coronamoeheid en toenemende spanningen in de samenleving Coronamoeheid zorgt voor spanningen in de samenleving. Hier bij Op1 aan tafel Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse politiebond en Paul Depla, burgemeester van Breda. Beiden hadden ze dit weekend te maken met ongeregeldheden in hun omgeving. Joost Vullings over de toenemende druk op het kabinet om strengere maatregelen Gaat Nederland in een volledige lockdown of niet? Het kabinet volgt de besmettingscijfers op de voet en hoopt de komende dagen de stijging van coronagevallen af te zien nemen. Terwijl Den Haag wacht, neemt de druk om verder in te grijpen toe. Politiek verslaggever Joost Vullings weet of het kabinet de roep om strengere maatregelen kan weerstaan.

Vandaag | 23:50 Op1: Jan Slagter, Maurice de Hond en meer

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Jan Slagter keert vanaf vandaag terug met het MAX ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Jan Slagter keert vanaf vandaag terug met het MAX Ouderenjournaal Het MAX Ouderenjournaal keert vanaf vandaag terug! Het programma richt zich op positief en hoopvol nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen tijdens deze tweede coronagolf. Omroepdirecteur én presentator Jan Slagter vertelt vanavond bij Op1 waarom het MAX Ouderenjournaal terugkeert en wat we kunnen verwachten van de nieuwe afleveringen. Voormalig Nederlands model Thysia Huisman deelt haar schokkende verhaal in nieuw boek Thysia Huisman stond dertig jaar geleden op achttienjarige leeftijd een gouden toekomst te wachten als topmodel in Parijs. Haar droom viel echter in duigen. Ze werd verkracht door Jeffrey-Epstein-handlanger en modellenscout Jean-Luc Brunel. Later kwam Thysia erachter dat Brunel een van de grootste meisjesronselaars was van Jeffrey Epstein. Ze schreef haar verhaal op in het boek ‘Close-up’ en vanavond vertelt Tysia hierover bij Op1. Ab Osterhaus en Maurice de Hond in debat over wel of geen complete lockdown Het RIVM meldt vandaag 10.353 nieuwe bevestigde coronabesmettingen en dat is weer een stijging. Het zijn 145 meer bevestigde besmettingen dan gisteren. Viroloog Ab Osterhaus pleit voor een complete lockdown om zo het coronavirus weg te drukken. Sociaal geograaf en opiniepeiler Maurice de Hond is tegen een complete lockdown, die volgens hem schade toebrengt aan de samenleving. Vanavond bij Op1 gaan Ab Osterhaus en Maurice de Hond hierover met elkaar in debat. Jan Struijs en Paul Depla over coronamoeheid en toenemende spanningen in de samenleving Coronamoeheid zorgt voor spanningen in de samenleving. Hier bij Op1 aan tafel Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse politiebond en Paul Depla, burgemeester van Breda. Beiden hadden ze dit weekend te maken met ongeregeldheden in hun omgeving. Joost Vullings over de toenemende druk op het kabinet om strengere maatregelen Gaat Nederland in een volledige lockdown of niet? Het kabinet volgt de besmettingscijfers op de voet en hoopt de komende dagen de stijging van coronagevallen af te zien nemen. Terwijl Den Haag wacht, neemt de druk om verder in te grijpen toe. Politiek verslaggever Joost Vullings weet of het kabinet de roep om strengere maatregelen kan weerstaan.

Golf

Golf op tv

De golfliefhebber kan 24 uur per dag golf op tv zien via Ziggo Sport Golf, een van de Ziggo Sport Totaal-kanalen. Daarop zijn de mooiste golfwedstrijden te zien. Een selectie van die wedstrijden wordt ook uitgezonden via Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Golftoernooien

Ziggo Sport (Golf) zendt veel verschillende golfwedstrijden uit op tv. De belangrijkste toernooien zijn: PGA Tour, European Tour, Asian Tour, LPGA Tour, Ryder Cup, World Golf Championships en de Golf Majors, bestaande uit The British Open, The Masters, The US Open en USPGA Championship.

KLM Open

Het grootste internationale golftoernooi in Nederland is het KLM Open. Ziggo Sport (Golf) en de NOS (live en samenvattingen in NOS Studio Sport) doen op tv verslag van het jaarlijkse toernooi.

Golf op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 09:35 Meldpunt

Seizoen 2020 - Aflevering 27 van 35 - Theatermakers assisteren (bij coronazorg) op de ic - MAX In het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein is het alle hens aan dek tijdens de tweede coronagolf. Hulp komt uit onverwachte hoek. Theatermakers, zangeressen en luchtvaartpersoneel springen bij als zogeheten 'ic-buddies'. Ongeschoold verlenen zij hand-en-spandiensten voor operatie-assistenten en ic-verpleegkundigen, zoals het aantrekken van beschermende kleding bij zorgpersoneel. Meldpunt volgt Marjon Moed die normaal in het theater optreedt. Zij is blij het ziekenhuis te kunnen helpen in deze drukke tijden en daarnaast weer inkomen te hebben. Marieke Koenen, teamhoofd chirurgie van het St. Antonius Ziekenhuis, vertelt over het ontstaan van dit unieke buddyproject. In de studio een gesprek hierover met Stella Salden van beroepsvereniging NU'91. * 59 minuten parkeren en voor 120 minuten moeten betalen. Dat is een grote ergernis voor advocaat Richard Korver en veel andere parkeerders. De parkeergarage zegt dat de 60e minuut al is in gegaan en rekent af in blokken van een uur. Kan dat niet eerlijker? De advocaat kan de parkeerkosten best betalen, daar gaat het niet om. Maar wat steekt, is dat in zijn ogen een oneerlijk tarief wordt gerekend. En dat hij daarvan vooraf niet op de hoogte is gesteld. Waarom rekenen parkeergarages niet per minuut af zoals de parkeerapps? In de studio reageert Attje Kuiken, Tweede Kamerlid PvdA, die eerder kamervragen stelde over de parkeertarieven. * Afgelopen september laat Meldpunt zien hoe de twee vriendinnen Nena Bakker en Loes Rijpma deze zomer tevergeefs naar Schiphol gaan voor een reis naar Griekenland. Ze ontvangen geen uitslag van hun coronatest en mogen daarom niet mee met het vliegtuig. Weg zonvakantie. De dames vragen een schadevergoeding van HetHuisartslab. We zien hoe dit verhaal verder gaat. In de studio reageren MAX Ombudsman Jeanine Janssen en advocaat Els Doornhein.

Morgen | 11:05 Chillen met de Ronks

De wedstrijd Flash leert de Ronks golfen en daar wordt iedereen blij van, behalve Mila.

Morgen | 12:38 Paf de hond

Maxi-Golf Lola ontdekt dat haar moeder ooit midgetgolf kampioen is geweest. Ze verzamelt de oude golfclubs van haar moeders en besluit een mini-golfbaan in de tuin te bouwen.

Morgen | 15:55 Op1: Jan Slagter, Maurice de Hond en meer

Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Jan Slagter keert vanaf vandaag terug met het MAX ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Jan Slagter keert vanaf vandaag terug met het MAX Ouderenjournaal Het MAX Ouderenjournaal keert vanaf vandaag terug! Het programma richt zich op positief en hoopvol nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen tijdens deze tweede coronagolf. Omroepdirecteur én presentator Jan Slagter vertelt vanavond bij Op1 waarom het MAX Ouderenjournaal terugkeert en wat we kunnen verwachten van de nieuwe afleveringen. Voormalig Nederlands model Thysia Huisman deelt haar schokkende verhaal in nieuw boek Thysia Huisman stond dertig jaar geleden op achttienjarige leeftijd een gouden toekomst te wachten als topmodel in Parijs. Haar droom viel echter in duigen. Ze werd verkracht door Jeffrey-Epstein-handlanger en modellenscout Jean-Luc Brunel. Later kwam Thysia erachter dat Brunel een van de grootste meisjesronselaars was van Jeffrey Epstein. Ze schreef haar verhaal op in het boek ‘Close-up’ en vanavond vertelt Tysia hierover bij Op1. Ab Osterhaus en Maurice de Hond in debat over wel of geen complete lockdown Het RIVM meldt vandaag 10.353 nieuwe bevestigde coronabesmettingen en dat is weer een stijging. Het zijn 145 meer bevestigde besmettingen dan gisteren. Viroloog Ab Osterhaus pleit voor een complete lockdown om zo het coronavirus weg te drukken. Sociaal geograaf en opiniepeiler Maurice de Hond is tegen een complete lockdown, die volgens hem schade toebrengt aan de samenleving. Vanavond bij Op1 gaan Ab Osterhaus en Maurice de Hond hierover met elkaar in debat. Jan Struijs en Paul Depla over coronamoeheid en toenemende spanningen in de samenleving Coronamoeheid zorgt voor spanningen in de samenleving. Hier bij Op1 aan tafel Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse politiebond en Paul Depla, burgemeester van Breda. Beiden hadden ze dit weekend te maken met ongeregeldheden in hun omgeving. Joost Vullings over de toenemende druk op het kabinet om strengere maatregelen Gaat Nederland in een volledige lockdown of niet? Het kabinet volgt de besmettingscijfers op de voet en hoopt de komende dagen de stijging van coronagevallen af te zien nemen. Terwijl Den Haag wacht, neemt de druk om verder in te grijpen toe. Politiek verslaggever Joost Vullings weet of het kabinet de roep om strengere maatregelen kan weerstaan.

Overmorgen | 07:08 Ducktales

De verloren banen van Meerschap! Dagobert en Govert Goudglans staan tegenover elkaar in een golftoernooi, maar wanneer een bal per ongeluk terechtkomt in een mystiek hunebed, wordt het een potje golf om hun leven.

Golf op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:00 Italian Open

Italian Open. samenvatting van de vierde en beslissende dag van het Italian Open, gespeeld op Olgiata Golfcourse, Rome, Italië.

Vandaag | 22:34 The Mind of a Chef

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 16 In deze aflevering duikt Chang in z'n verleden: hij maakt gerechten uit z'n kindertijd en vertelt over eten in de zomer, z'n tijd in Japan en over golf.

Vandaag | 23:00 Golf: PGA Champions Tour Hoogtepunten

Golf: PGA Champions Tour Hoogtepunten. van de PGA Champions Tour van afgelopen weekend.

Morgen | 00:35 Lachgeschichten

Aflevering 33 Die Sendung zeigt Lücks künstlerischen Weg vom Bielefelder Schultheater bis hin zum deutschlandweit bekannten TV-Star. Anke Engelke und Bastian Pastewka erzählen von ihrer gemeinsamen Zeit mit Ingolf Lück, und Schwester Andrea berichtet über Abende im gemeinsamen Schlafzimmer. Lücks erste Gehversuchen werden gezeigt sowie diverse Film- und Fernseharbeiten bis hin zu seinen heutigen Programmen.

Morgen | 03:00 Italian Open

Italian Open. herhaling van de derde dag van het Italian Open, gespeeld op Olgiata Golfcourse, Rome, Italië.

Morgen | 03:05 The Mind of a Chef

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 16 In deze aflevering duikt Chang in z'n verleden: hij maakt gerechten uit z'n kindertijd en vertelt over eten in de zomer, z'n tijd in Japan en over golf.

Morgen | 06:00 Raising Hope

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Prodigy Jimmy ziet beelden terug van zichzelf op dertienjarige leeftijd en ontdekt dat hij een muzikaal wonderkind was. Een carrière als zanger en pianist lachte hem toe, tot een vreselijk ongeluk met een golfclub hem van zijn talent beroofde.

Morgen | 07:00 Golf: PGA Champions Tour Hoogtepunten

Golf: PGA Champions Tour Hoogtepunten. van de PGA Champions Tour van afgelopen weekend.

Morgen | 08:00 Italian Open

Italian Open. samenvatting van de vierde en beslissende dag van het Italian Open, gespeeld op Olgiata Golfcourse, Rome, Italië.

Morgen | 09:27 The Mind of a Chef

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 16 In deze aflevering duikt Chang in z'n verleden: hij maakt gerechten uit z'n kindertijd en vertelt over eten in de zomer, z'n tijd in Japan en over golf.

Morgen | 10:15 A Wild Irish Year

Aflevering 2 van 4 Im Winter zeigt sich Irland trotz des Golfstroms von seiner garstigen Seite. Das bekommt besonders die gefrässige Zwergspitzmaus zu spüren. Auch für die Menschen kann die kalte Jahreszeit anstrengend sein. Ein Filmteam begleitete einen Fischer auf seiner Ausfahrt entlang der unberechenbaren Küste Donegals. Mit dem Einbruch der Kälte füllen sich Connemaras Flüsse mit Lachsen, die dort laichen.

Morgen | 11:00 Golf: Pga Tour - The Cut

Golf: Pga Tour - The Cut. met het laatste nieuws en achtergronden uit de US PGA Tour.

Morgen | 11:05 Chillen met de Ronks

De wedstrijd Flash leert de Ronks golfen en daar wordt iedereen blij van, behalve Mila.

Morgen | 11:15 Op1: Jan Slagter, Maurice de Hond en meer

Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Jan Slagter keert vanaf vandaag terug met het MAX ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Jan Slagter keert vanaf vandaag terug met het MAX Ouderenjournaal Het MAX Ouderenjournaal keert vanaf vandaag terug! Het programma richt zich op positief en hoopvol nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen tijdens deze tweede coronagolf. Omroepdirecteur én presentator Jan Slagter vertelt vanavond bij Op1 waarom het MAX Ouderenjournaal terugkeert en wat we kunnen verwachten van de nieuwe afleveringen. Voormalig Nederlands model Thysia Huisman deelt haar schokkende verhaal in nieuw boek Thysia Huisman stond dertig jaar geleden op achttienjarige leeftijd een gouden toekomst te wachten als topmodel in Parijs. Haar droom viel echter in duigen. Ze werd verkracht door Jeffrey-Epstein-handlanger en modellenscout Jean-Luc Brunel. Later kwam Thysia erachter dat Brunel een van de grootste meisjesronselaars was van Jeffrey Epstein. Ze schreef haar verhaal op in het boek ‘Close-up’ en vanavond vertelt Tysia hierover bij Op1. Ab Osterhaus en Maurice de Hond in debat over wel of geen complete lockdown Het RIVM meldt vandaag 10.353 nieuwe bevestigde coronabesmettingen en dat is weer een stijging. Het zijn 145 meer bevestigde besmettingen dan gisteren. Viroloog Ab Osterhaus pleit voor een complete lockdown om zo het coronavirus weg te drukken. Sociaal geograaf en opiniepeiler Maurice de Hond is tegen een complete lockdown, die volgens hem schade toebrengt aan de samenleving. Vanavond bij Op1 gaan Ab Osterhaus en Maurice de Hond hierover met elkaar in debat. Jan Struijs en Paul Depla over coronamoeheid en toenemende spanningen in de samenleving Coronamoeheid zorgt voor spanningen in de samenleving. Hier bij Op1 aan tafel Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse politiebond en Paul Depla, burgemeester van Breda. Beiden hadden ze dit weekend te maken met ongeregeldheden in hun omgeving. Joost Vullings over de toenemende druk op het kabinet om strengere maatregelen Gaat Nederland in een volledige lockdown of niet? Het kabinet volgt de besmettingscijfers op de voet en hoopt de komende dagen de stijging van coronagevallen af te zien nemen. Terwijl Den Haag wacht, neemt de druk om verder in te grijpen toe. Politiek verslaggever Joost Vullings weet of het kabinet de roep om strengere maatregelen kan weerstaan.

Morgen | 12:00 Italian Open

Italian Open. herhaling van de derde dag van het Italian Open, gespeeld op Olgiata Golfcourse, Rome, Italië.

Morgen | 12:38 Paf de hond

Maxi-Golf Lola ontdekt dat haar moeder ooit midgetgolf kampioen is geweest. Ze verzamelt de oude golfclubs van haar moeders en besluit een mini-golfbaan in de tuin te bouwen.

Morgen | 14:53 Richard Hammond's Crash Course

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Salvage Yard Richard leert van schrootverwerkers aan de kust van de Golf van Mexico hoe je hun draadkraan, grijper en overslagkraan met magneet moet besturen.

Morgen | 16:00 Italian Open

Italian Open. herhaling van de vierde en beslissende dag van het Italian Open, gespeeld op Olgiata Golfcourse, Rome, Italië.

Morgen | 16:15 Mit dem Zug ...

Seizoen 12 - Aflevering 1 van 2 Mit der Transiranischen Eisenbahn kann man vom Persischen Golf bis ans Kaspische Meer fahren. Die 1400 Kilometer lange Reise beginnt am Schatt el Arab und geht weiter ins Sagrosgebirge, wo sich in 2217 Meter Höhe der Scheitelpunkt der Strecke befindet. Nach einem Stopp in der heiligen Stadt Ghom erreicht der Zug die Hauptstadt Teheran und im Norden des Landes seinen Zielort Bandar-e Torkaman.

Morgen | 19:40 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 14 - The Man on the Fairway Wanneer een vliegtuig nabij een golfdomein neerstort na een mislukte noodlanding, worden Brennan en Zack erbij gehaald om de verkoolde lichamen van de passagiers te onderzoeken. Dr. Goodman vraagt Brennan en haar team de vijf slachtoffers, waaronder drie communistische Chinese attachés, in alle discretie te identificeren. Haar prioriteit moet tevens uitgaan naar het achterhalen van de identiteit van een zesde passagier van wie niemand weet wie hij of zij was noch waarom die persoon zich aan boord van het vliegtuig bevond. Brennan ontdekt nabij het vliegtuig nog resten van een zevende skelet. Maar die blijken helemaal geen verband te houden met de vliegtuigcrash en er al vijf jaar te liggen. Plots duikt ene Jesse Kane op, zoon van een vermiste beursgoeroe, die een sterk vermoeden heeft dat deze resten de stoffelijke resten zijn van zijn vader. Brennan en haar team werken buiten medeweten van Goodman tevens aan het Kane-dossier.

Morgen | 20:00 Golf: PGA Champions Tour Hoogtepunten

Golf: PGA Champions Tour Hoogtepunten. van de PGA Champions Tour van afgelopen weekend.

Morgen | 23:30 Golf: Pga Tour - The Cut

Golf: Pga Tour - The Cut. met het laatste nieuws en achtergronden uit de US PGA Tour.

Overmorgen | 00:32 Ridiculousness

Seizoen 15 - Aflevering 5 - Chanel and Sterling CXXXV In een nieuwe Ridiculousness handhaven Rob, Chanel en Steelo de wet in PIESPOLITIE, golfen ze op een moeilijke manier in SPEEL MAAR WAAR HIJ LIGT en vieren ze de kunt van KLEINE PICASSO'S.

Overmorgen | 03:00 Italian Open

Italian Open. herhaling van de vierde en beslissende dag van het Italian Open, gespeeld op Olgiata Golfcourse, Rome, Italië.

Overmorgen | 03:30 Mit dem Zug ...

Seizoen 12 - Aflevering 1 van 2 Mit der Transiranischen Eisenbahn kann man vom Persischen Golf bis ans Kaspische Meer fahren. Die 1400 Kilometer lange Reise beginnt am Schatt el Arab und geht weiter ins Sagrosgebirge, wo sich in 2217 Meter Höhe der Scheitelpunkt der Strecke befindet. Nach einem Stopp in der heiligen Stadt Ghom erreicht der Zug die Hauptstadt Teheran und im Norden des Landes seinen Zielort Bandar-e Torkaman.

Overmorgen | 07:08 Ducktales

De verloren banen van Meerschap! Dagobert en Govert Goudglans staan tegenover elkaar in een golftoernooi, maar wanneer een bal per ongeluk terechtkomt in een mystiek hunebed, wordt het een potje golf om hun leven.

Overmorgen | 08:30 Golf: Drive On Championship Hoogtepunten

Golf: Drive On Championship Hoogtepunten. LPGA van de vierde dag van het Drive On Championship toernooi, in de LPGA gespeeld op zondag 25 oktober.

Overmorgen | 08:43 De Thundermans

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Parken en T-Rex Als Phoebe beseft hoeveel familietijd ze gemist heeft besluit ze Phoebe Familie Fun Tijd te organisere en iedereen mee te nemen naar Oertijd Golf, een mini-golf pretpark.

Overmorgen | 10:00 Golf: PGA Champions Tour Hoogtepunten

Golf: PGA Champions Tour Hoogtepunten. van de PGA Champions Tour van afgelopen weekend.

Overmorgen | 10:36 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 135 - De saai identiteit / Gegolfclubd Timmy's vader wil een opwindender leven. Timmy wenst dat zijn vader net zo'n opwindend leven krijgt als tv-spion Jason Saai. // Nadat Pap en Man zijn aangereden door meneer Buxaplenty wordt het gezin uitgenodigd lid te worden van zijn Golfclub.

Overmorgen | 17:00 Golf: Pga Tour - The Cut

Golf: Pga Tour - The Cut. met het laatste nieuws en achtergronden uit de US PGA Tour.

Overmorgen | 17:15 Nu, in het ziekenhuis

Kijk in deze vierdelige serie naar het wel en wee in de ziekenhuizen tijdens corona, nu Nederland te maken heeft met de tweede golf. Hoe is dat voor medewerkers en patiënten? Zijn er verschillen met de eerste golf?

Overmorgen | 18:00 Golf: Drive On Championship Hoogtepunten

Golf: Drive On Championship Hoogtepunten. LPGA van de vierde dag van het Drive On Championship toernooi, in de LPGA gespeeld op zondag 25 oktober.

Overmorgen | 18:15 Nu, in het ziekenhuis

Kijk in deze vierdelige serie naar het wel en wee in de ziekenhuizen tijdens corona, nu Nederland te maken heeft met de tweede golf. Hoe is dat voor medewerkers en patiënten? Zijn er verschillen met de eerste golf?

Overmorgen | 19:15 Nu, in het ziekenhuis

Kijk in deze vierdelige serie naar het wel en wee in de ziekenhuizen tijdens corona, nu Nederland te maken heeft met de tweede golf. Hoe is dat voor medewerkers en patiënten? Zijn er verschillen met de eerste golf?

Overmorgen | 20:00 Drain The Oceans

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 10 - Gulf of Mexico De Golf van Mexico brengt een dodelijk geheim aan de oppervlakte, dat bewijst dat de geschiedenis van Noord-Amerika alleen begrepen kan worden door diep onder de golven te kijken.

Overmorgen | 20:00 Golf: Best of BMW PGA Championship 2020

Golf: Best of BMW PGA Championship 2020. Terugblik op het beste van de BMW PGA Championship van afgelopen jaar, 2020.

Overmorgen | 20:15 Expeditionen ins Tierreich

Der Mississippi wird von einem gewaltigen Netz an Quell- und Nebenflüssen gespeist. Die Flüsse durchziehen die USA von den Rocky Mountains im Westen bis zum Gebirgszug der Appalachen ganz im Osten. Aus fast der Hälfte der Fläche der Vereinigten Staaten fließt das Wasser komplett schließlich in den Mississippi und dann Richtung Süden in den Golf von Mexiko. Seinen Ursprung hat der riesige Mississippi in schmalen, oft wenig bekannten Quellflüssen in den Ausläufern der Rockies. Hier dauert der Winter oft fünf Monate. Dann sind Milliarden Tonnen Wasser zu Eis und Schnee erstarrt und bis zum Frühling gefangen, bis die Schmelze beginnt. Der Filmemacher Simon Blakeney erzählt in dieser aufwendigen BBC-Produktion die Geschichte dieser so vielseitigen Lebensader der Vereinigten Staaten in einmaligen Bildern und schildert die spannendsten Geschichten der Welt des Mississippi atmosphärisch dicht, anrührend und spannend. Die Reise beginnt am Ufer des Gallatin River.

Overmorgen | 20:15 Nu, in het ziekenhuis

Kijk in deze vierdelige serie naar het wel en wee in de ziekenhuizen tijdens corona, nu Nederland te maken heeft met de tweede golf. Hoe is dat voor medewerkers en patiënten? Zijn er verschillen met de eerste golf?

Overmorgen | 20:30 Golf: Pga Tour - The Cut

Golf: Pga Tour - The Cut. met het laatste nieuws en achtergronden uit de US PGA Tour.

Overmorgen | 20:46 De Daltons

Seizoen 1 - Golfoorlog Animatieserie over de Daltons, die er alles aan doen om uit de gevangenis te komen. Ze maken gebruik van explosieven, luchtballonen, regendansjes, een doolhof van tunnels en nog veel meer. Het enige wat zij niet gebruiken, zijn hun hersenen. Maar wat ze missen aan intelligentie, zijn ze rijk aan wilskracht en verbeelding. Zal het de Daltons ooit lukken om echt op vrije voeten te komen?

Overmorgen | 21:15 Nu, in het ziekenhuis

Kijk in deze vierdelige serie naar het wel en wee in de ziekenhuizen tijdens corona, nu Nederland te maken heeft met de tweede golf. Hoe is dat voor medewerkers en patiënten? Zijn er verschillen met de eerste golf?

Overmorgen | 21:45 Erlebnisreisen

Cornwall ist der südwestlichste Zipfel der Britischen Insel. Rund 540 000 Menschen leben dort, und durch Ausläufer des Golfstroms herrscht ein relativ mildes Klima. Christian Loß vergleicht in "#lookslike" Instagram-Fotos mit der Realität: Ist die Küste wirklich so schön? Ist Land's End tatsächlich das Ende der Welt? Und muss man zum St. Michael's Mount schwimmen, oder kommt man auch anders auf die sagenumwobene Insel?

Overmorgen | 22:15 Nu, in het ziekenhuis

Kijk in deze vierdelige serie naar het wel en wee in de ziekenhuizen tijdens corona, nu Nederland te maken heeft met de tweede golf. Hoe is dat voor medewerkers en patiënten? Zijn er verschillen met de eerste golf?

Overmorgen | 23:00 Golf: Pga Tour - The Cut

Golf: Pga Tour - The Cut. met het laatste nieuws en achtergronden uit de US PGA Tour.

 Meer

Golf gemist

Eerder Vandaag | 15:35 Op1

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Annechien Steenhuizen en Lita Cabellut over een nieuw seizoen ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Annechien Steenhuizen en Lita Cabellut over een nieuw seizoen van ‘Project Rembrandt’ Vorig jaar was het een kijkcijferhit: Project Rembrandt, de talentenjacht waarin de beste Nederlandse amateurschilder werd gezocht. Niet alleen de deelnemers, maar ook de kijkers kwamen veel te weten over de genialiteit van de wereldberoemde kunstschilder Rembrandt van Rijn. Aankomende zondag begint een nieuw seizoen. Bij Op1 schuiven journalist en presentatrice Annechien Steenhuizen en kunstenares en jurylid Lita Cabellut aan om erover te vertellen. Tamara van Ark, Ernst Kuipers en Peter Paul van Benthem over de oplopende coronacijfers Het aantal besmettingen is voor het eerst boven de 10.000 en ook de ziekenhuisopnames lopen op. De reguliere zorg staat steeds verder onder druk; de eerste patiënten zijn vandaag per helikopter naar Duitse ziekenhuizen gevlogen. Wie beslist eigenlijk welke patiënt wordt overgebracht? Hoe lang nog voordat de reguliere zorg instort? En welk beleid is nodig om te voorkomen dat een tweede golf in een tsunami verandert? We bespreken het vanavond bij Op1 met de minister voor Medische Zorg Tamara van Ark, de voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, Ernst Kuipers en met Peter Paul van Benthem, voorzitter van de Federatie Medisch Specialisten. Thomas Acda over zijn liefde voor Amerika en zijn nieuwe boek ‘Scenario’ Theatermaker, zanger, acteur, schrijver… De veelzijdige Thomas Acda is gek op Amerika. Hij reisde door 35 staten en slenterde door de straten van New York. De inspiratie vloeide voor zijn nieuwste boek ‘Scenario’, een verhaal dat zich niet toevallig afspeelt in de Verenigde Staten. Vanavond schuift Acda aan bij Op1. Sahar Meradji, Boaz en Mulu over de documentaireserie ‘Verdoofd’ In Nederland zijn naar schatting ruim 1,2 miljoen mensen verslaafd aan drank of drugs. In de serie ‘Verdoofd’ volgt documentairemaker Sahar Meradji vier mensen in hun strijd tegen deze heftige verslavingen. Hoe ziet hun leven eruit? En lukt het ze om de vicieuze cirkel te doorbreken? Vanavond bij Op1 schuift Sahar aan, samen met Boaz en Mulu, wiens strijd tegen drugs gevolgd werd in de documentaire.

Eerder Vandaag | 10:25 Nieuwsuur: o.a. kunnen de scholen open blijven?

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Kunnen we de scholen openhouden? De druk op de ziekenhuizen ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Kunnen we de scholen openhouden? De druk op de ziekenhuizen blijft toenemen, en dus zullen de coronamaatregelen komende week zeker niet worden versoepeld, eerder strenger. En net als tijdens de eerste golf neemt daardoor ook de onrust over besmettingen op scholen toe. Niemand kan met zekerheid zeggen welke rol scholen spelen bij de verspreiding van het virus, maar bijvoorbeeld het Redteam roept alweer op tot strengere maatregelen. Te gast is kinderarts Károly Illy, tevens lid van het OMT dat het kabinet adviseert over coronamaatregelen. Een coronadrama in Norg In verpleeghuis De Omloop in Norg wonen mensen met dementie. Afgelopen maand zijn ze bijna allemaal besmet met het coronavirus. Veertien mensen overleden in twee weken tijd. Ook vijftien personeelsleden liepen corona op. Een verpleegkundige, een nabestaande en de directeur vertellen over het grote drama waar ze opeens in terecht kwamen. Hoe een Zweedse scholier de wereld veroverde In augustus 2018 filmde regisseur Nathan Grossman een jong meisje dat voor het Zweedse parlement zat en spijbelde, vóór het klimaat. Zonder te weten dat zij zou uitgroeien tot een icoon. Haar initiatief groeide uit tot een wereldwijd klimaatprotest door jongeren. Inmiddels is activiste Greta Thunberg niet meer weg te denken van het wereldtoneel. De documentaire I am Greta geeft een zeer persoonlijke inkijk in het jaar dat haar leven radicaal veranderde.

Eerder Vandaag | 10:20 Nieuwsuur: o.a. kunnen de scholen open blijven?

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Kunnen we de scholen openhouden? De druk op de ziekenhuizen ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Kunnen we de scholen openhouden? De druk op de ziekenhuizen blijft toenemen, en dus zullen de coronamaatregelen komende week zeker niet worden versoepeld, eerder strenger. En net als tijdens de eerste golf neemt daardoor ook de onrust over besmettingen op scholen toe. Niemand kan met zekerheid zeggen welke rol scholen spelen bij de verspreiding van het virus, maar bijvoorbeeld het Redteam roept alweer op tot strengere maatregelen. Te gast is kinderarts Károly Illy, tevens lid van het OMT dat het kabinet adviseert over coronamaatregelen. Een coronadrama in Norg In verpleeghuis De Omloop in Norg wonen mensen met dementie. Afgelopen maand zijn ze bijna allemaal besmet met het coronavirus. Veertien mensen overleden in twee weken tijd. Ook vijftien personeelsleden liepen corona op. Een verpleegkundige, een nabestaande en de directeur vertellen over het grote drama waar ze opeens in terecht kwamen. Hoe een Zweedse scholier de wereld veroverde In augustus 2018 filmde regisseur Nathan Grossman een jong meisje dat voor het Zweedse parlement zat en spijbelde, vóór het klimaat. Zonder te weten dat zij zou uitgroeien tot een icoon. Haar initiatief groeide uit tot een wereldwijd klimaatprotest door jongeren. Inmiddels is activiste Greta Thunberg niet meer weg te denken van het wereldtoneel. De documentaire I am Greta geeft een zeer persoonlijke inkijk in het jaar dat haar leven radicaal veranderde.

Eerder Vandaag | 19:30 Golf: Drive On Championship Hoogtepunten

Golf: Drive On Championship Hoogtepunten. LPGA van de vierde dag van het Drive On Championship toernooi, in de LPGA gespeeld op zondag 25 oktober.

Eerder Vandaag | 19:00 Golf: Pga Tour - The Cut

Golf: Pga Tour - The Cut. met het laatste nieuws en achtergronden uit de US PGA Tour.

Eerder Vandaag | 18:05 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Pups Redden de Verdwenen Schildpadjes / Pups Redden de Rillende Schapen Danny bezorgt pakketjes heel snel, maar in zijn haast verwisselt hij schildpadeieren met golfballen. // Al heeft een machine waarmee hij zijn schapen kan scheren en wol produceren. De katjes van Burgemeester Humdinger vinden dat interessant.

Eerder Vandaag | 18:00 Golf: PGA Champions Tour Hoogtepunten

Golf: PGA Champions Tour Hoogtepunten. van de PGA Champions Tour van afgelopen weekend.

Eerder Vandaag | 17:04 Zombie House Flipping

Seizoen 2 - Aflevering 8 van 13 - Hot Commodity Het team vindt tijdens een hittegolf in Orlando een perfect zombiehuis vlak bij Lake Pineloch.

Eerder Vandaag | 16:21 Ernst, Bobbie En De Rest

Seizoen 5 - Golfwedstrijd Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven.

Eerder Vandaag | 15:17 Murdoch Mysteries

Seizoen 9 - Aflevering 11 - A case of the yips Murdoch onderzoekt de moord op een golfer en raakt daarbij helemaal in de ban van de sport.

Eerder Vandaag | 11:00 Italian Open

Italian Open. herhaling van de vierde en beslissende dag van het Italian Open, gespeeld op Olgiata Golfcourse, Rome, Italië.

Eerder Vandaag | 10:30 Golf: Pga Tour - The Cut

Golf: Pga Tour - The Cut. met het laatste nieuws en achtergronden uit de US PGA Tour.

Eerder Vandaag | 09:00 Golf: PGA Champions Tour Hoogtepunten

Golf: PGA Champions Tour Hoogtepunten. van de PGA Champions Tour van afgelopen weekend.

Eerder Vandaag | 08:45 Raising Hope

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Prodigy Jimmy ziet beelden terug van zichzelf op dertienjarige leeftijd en ontdekt dat hij een muzikaal wonderkind was. Een carrière als zanger en pianist lachte hem toe, tot een vreselijk ongeluk met een golfclub hem van zijn talent beroofde.

Eerder Vandaag | 07:30 Golf: Pga Tour - The Cut

Golf: Pga Tour - The Cut. met het laatste nieuws en achtergronden uit de US PGA Tour.

Eerder Vandaag | 07:00 Brandweerman Sam

Seizoen 9 - Hittegolf in Piekepolder Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

 Meer