Zenders op Tvgids.tv

Golf op tv (tv-tip)

Vandaag | 20:35 Live: Het coronavirus - feiten en fabels

Informatief, Deze donderdag heeft de NOS weer een live uitzending over het coronavirus en de gevolgen ervan. ...

Deze donderdag heeft de NOS weer een live-uitzending over het coronavirus en de gevolgen ervan. Deskundigen beantwoorden vragen van kijkers, bijvoorbeeld over de tweede golf, de anderhalvemeter-regel en de vaccins. Vragen In het programma over feiten en fictie stellen presentatoren Winfried Baijens en Saïda Maggé de vragen die momenteel leven onder de bevolking. Deskundigen schuiven aan om ze te beantwoorden. Maatregelen Inmiddels zijn in Nederland ruim 6100 positief geteste mensen overleden aan het coronavirus. Terwijl dagelijks nog maar enkele nieuwe patiënten worden opgenomen in het ziekenhuis, zijn de strengste maatregelen versoepeld. Gevaar Hoe staat het er nu voor met het gevaar van het virus? Wat mag er nu wel of niet? En hoe staat het met de ontwikkeling van medicijnen en vaccins? Dat soort vragen komen voorbij in deze NOS-uitzending.

Golf

Golf op tv

De golfliefhebber kan 24 uur per dag golf op tv zien via Ziggo Sport Golf, een van de Ziggo Sport Totaal-kanalen. Daarop zijn de mooiste golfwedstrijden te zien. Een selectie van die wedstrijden wordt ook uitgezonden via Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Golftoernooien

Ziggo Sport (Golf) zendt veel verschillende golfwedstrijden uit op tv. De belangrijkste toernooien zijn: PGA Tour, European Tour, Asian Tour, LPGA Tour, Ryder Cup, World Golf Championships en de Golf Majors, bestaande uit The British Open, The Masters, The US Open en USPGA Championship.

KLM Open

Het grootste internationale golftoernooi in Nederland is het KLM Open. Ziggo Sport (Golf) en de NOS (live en samenvattingen in NOS Studio Sport) doen op tv verslag van het jaarlijkse toernooi.

Golf op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:50 Dance Academy

Seizoen 1 - Aflevering 24 van 26 - Hittegolf - AVROTROS Tara Webster is een nieuwe student aan de National Dance Academy. Samen met haar medestudenten Katrina Karamakov, Ethan Karamakov, Samuel Lieberman, Abigail Armstrong en Christian Reed leert zij de ins en outs van de balletwereld kennen.

Overmorgen | 11:00 Het Coronavirus: Feiten en fabels

Herhaling. Deze donderdag heeft de NOS weer een live-uitzending over het coronavirus en de gevolgen ervan. Deskundigen beantwoorden vragen van kijkers, bijvoorbeeld over de tweede golf, de anderhalvemeter-regel en de vaccins. Vragen In het programma over feiten en fictie stellen presentatoren Winfried Baijens en Saïda Maggé de vragen die momenteel leven onder de bevolking. Deskundigen schuiven aan om ze te beantwoorden. Maatregelen Inmiddels zijn in Nederland ruim 6100 positief geteste mensen overleden aan het coronavirus. Terwijl dagelijks nog maar enkele nieuwe patiënten worden opgenomen in het ziekenhuis, zijn de strengste maatregelen versoepeld. Gevaar Hoe staat het er nu voor met het gevaar van het virus? Wat mag er nu wel of niet? En hoe staat het met de ontwikkeling van medicijnen en vaccins? Dat soort vragen komen voorbij in deze NOS-uitzending.

Golf op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:00 Unbekanntes Arabien

Aflevering 4 van 5 Die Vereinigten Arabischen Emirate haben sich zu einem Wirtschaftsstandort jenseits des Öls gemausert. Fast 90 Prozent Ausländer aus über 200 Nationen halten den Golfstaat am Laufen. Englisch hat sich als heimliche Amtssprache etabliert. Sehr zum Leidwesen der Kinderbuchautorin Tata Aida. Sie versucht, einheimische Kinder mit humorvollen Geschichten wieder für ihre Muttersprache zu interessieren.

Vandaag | 09:25 Golf: Tiger Woods Special

Golf: Tiger Woods Special. In deze special unieke verhalen van intrigerende pesonen, die hun verhalen delen over hun ervaringen met Tiger Woods.

Vandaag | 09:30 Golf: Tiger Woods Special

Golf: Tiger Woods Special. In deze special unieke verhalen van intrigerende pesonen, die hun verhalen delen over hun ervaringen met Tiger Woods.

Vandaag | 10:00 Golf: Utah Championship

Golf: Utah Championship. Korn Ferry Tour van het Utah Championship toernooi, gespeeld in de Korn Ferry Tour.

Vandaag | 10:03 Crime Scene Investigation

Long ball Voormalig golfkampioen Russell Huntley wordt tijdens een toernooi dood aangetroffen in een golfkarretje. De avond ervoor had hij een woordenwisseling met zijn zoon, die aan het toernooi meedoet en een ongebruikelijk goede score had neergezet. Catherine ontdekt dat Russell geld had ingezet tegen zijn zoon.

Vandaag | 10:25 Documentaire: Ziggo Sport Momenten

Documentaire: Ziggo Sport Momenten. In deze aflevering van de Ziggo Sport Momenten de meest gelukkige en ongelukkige golfshots in de European Tour van 2019.

Vandaag | 10:30 Documentaire: Ziggo Sport Momenten

Documentaire: Ziggo Sport Momenten. In deze aflevering van de Ziggo Sport Momenten de meest gelukkige en ongelukkige golfshots in de European Tour van 2019.

Vandaag | 11:00 Golf: Pga Tour - The Cut

Golf: Pga Tour - The Cut. met het laatste nieuws en achtergronden uit de US PGA Tour.

Vandaag | 11:05 Op1: Lamyae Aharouay, Saskia Noort en meer

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Een heftige botsing tijdens het racismedebat in de Tweede Kamer ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Een heftige botsing tijdens het racismedebat in de Tweede Kamer tussen Farid Azarkan en Lodewijk Asscher. Een clash die volgde op aantijgingen van DENK dat de PvdA de oorzaak is van negatieve beeldvorming over Turkse jongeren. Fractievoorzitter van DENK Tunahan Kuzu reageert vanavond bij Op1. Politiek journalist bij NRC Lamyae Aharouay zag het gebeuren. - Vandaag is het Keti Koti, de Surinaamse feestdag om de afschaffing van de Slavernij te vieren. De Nederlandse viering ging vanwege Corona niet door, maar bij het Nationaal monument slavernijverleden in Amsterdam werd in kleine kring stilgestaan bij het verleden. Urwin Vyent, directeur van het Nationaal Instituut Nederlands Slavernijverleden en Erfenis (NiNsee), praat erover bij Op1. - Specialist ouderengeneeskunde en voorzitter van Verenso Nienke Nieuwenhuizen wil voorkomen dat verpleeghuizen bij een tweede coronagolf weer maanden dicht moeten zonder bezoek. De lockdown zorgde voor veel eenzame ouderen en ook bij de verdeling van beschermingsmiddelen stonden de verpleeghuizen lang achteraan in de rij. Vandaag presenteren vier partijen uit de ouderenzorg plannen om te voorkomen dat zij weer over het hoofd worden gezien. Bij Op1 is Nieuwenhuizen te gast. - Deze zaterdag wordt duidelijk of het Pensioenakkoord – waar al zo ontzettend lang over onderhandeld is – doorgaat. De achterban van vakbond FNV moet dan akkoord gaan. Maar met dat pensioengeld van miljoenen Nederlanders wordt een bizar gokspel gespeeld, betoogt Cees Grimbergen, die jarenlang in de pensioenwereld dook voor Omroep MAX. - Ook het miljoenencircus van de Formule 1 kwam maanden tot stilstand door de coronacrisis. Maar vanaf zondag gaat er weer ‘gas op de plank’ en wel tijdens de Grand Prix van Oostenrijk. En dat is vast een verademing voor onze eigen Max Verstappen. De coureur bij wie de liefde voor de autosport er al met de paplepel werd ingegoten. Bij Op1 praten sportjournalist Jaap de Groot en Formule 1 verslaggever bij Ziggo Sport Jack Plooij erover. - Saskia Noort is een van de best gelezen schrijvers van ons land. Ze heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht en een aantal van haar verhalen zijn ook verfilmd. Morgen komt haar nieuwe boek ‘Bonuskind’ uit.

Vandaag | 12:30 Golf: Challenge Tour Series

Golf: Challenge Tour Series. In the Challenge Tour Series worden alle ontwikkelingen besproken in de Challenge Tour van de Europese PGA.

Vandaag | 14:00 Golf: Utah Championship

Golf: Utah Championship. Korn Ferry Tour van het Utah Championship toernooi, gespeeld in de Korn Ferry Tour.

Vandaag | 14:50 Ol' Man River - Mächtiger Mississippi

Der Mississippi, der "Ol' Man River", ist ein Fluss der Superlative: Sein Einzugsgebiet hat die Größe des indischen Subkontinents, und mit seinem mehr als 3.800 Kilometer langen Lauf ist er der drittlängste Strom der Erde. An seinen Ufern leben seltene Tiere wie Bisons und riesige Alligatoren. Im Wasser selbst finden sich Fische wie Knochenhecht und Löffelstör, die es bereits seit prähistorischen Zeiten gibt. Die Dokumentation "Ol' Man River - Mächtiger Mississippi" verfolgt den Lauf des Flusses vom Quellgebiet im Itascasee in Minnesota bis zu seiner Mündung in den Golf von Mexiko und seine Entwicklung von der geologischen Entstehung des Flusses bis zu den übervölkerten Millionenstädten, die heute an seinen Ufern liegen. Aufwendige Computeranimationen und Spielszenen erlauben Zeitreisen in die Vergangenheit des Stroms - in die Zeiten Mark Twains, des spanischen Konquistadors de Soto und der frühen französischen Entdecker.

Vandaag | 15:00 Golf: Pga Tour - The Cut

Golf: Pga Tour - The Cut. met het laatste nieuws en achtergronden uit de US PGA Tour.

Vandaag | 15:30 Golf: ISPS Handa Women's Australian Open Hoogtepunten

Golf: ISPS Handa Women's Australian Open Hoogtepunten. LPGA van de vierde dag van het ISPS Handa Women's Australian Open toernooi, in de LPGA gespeeld op zondag 16 februari.

Vandaag | 16:40 Femmes de loi

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 3 - Secret défense Confrontée à la rigidité et aux secrets militaires, Madame le Procureur va avoir bien du mal à démarrer son enquête... Lafarge, un militaire de carrière, est retrouvé assassiné dans les bois. Le procureur Elisabeth Brochène, accompagnée du lieutenant Marie Balaguère, se rend sur les lieux où les deux femmes ne peuvent empêcher les militaires d'emporter le corps de la victime. Après l'interrogatoire de Judith Cazès, l'épouse d'un autre lieutenant qui a été violée un mois plus tôt, Sammy, un suspect, est arrêté. Les traces de pneus de sa moto ont été découvertes près du corps de Lafarge et la police piétine. Lorsque Sammy est arrivé, Lafarge était déjà mort, mais il se souvient avoir vu une golf rouge avec une aile abîmée. Parallèlement, Judith est sommée par ses supérieurs de ne pas révéler son lourd secret mais un soir, alors que la jeune femme se trouve à boire un verre dans un bar avec Marie, Judith lui avoue qu'elle a bien été violée. Convaincue que le viol et le meurtre sont liés, Marie met rapidement Elisabeth Brochène au courant

Vandaag | 18:00 Shane Lowry

Shane Lowry. Chronicles of a Champion Golfer Een terugblik op de carrière van een grote golfkampioen: Shane Lowry

Vandaag | 18:30 Golf: Utah Championship

Golf: Utah Championship. Korn Ferry Tour van het Utah Championship toernooi, gespeeld in de Korn Ferry Tour.

Vandaag | 19:05 Le prince de Bel-Air

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 25 - Question de couleur L'oncle Philip et Carlton, vêtus de leurs plus belles tenues de golf, attendent le plus gros client de Philip, Jameson Whitworth, un riche financier dont la majeure excentricité est de baser beaucoup de ses décisions sur les nombres de la chance et l'astrologie

Vandaag | 19:30 Golf: Pga Tour - The Cut

Golf: Pga Tour - The Cut. met het laatste nieuws en achtergronden uit de US PGA Tour.

Vandaag | 21:00 Rocket Mortgage Classic

Rocket Mortgage Classic. Golf van de eerste dag van de Rocket Mortgage Classic, gespeeld op de Detroit Golf Club, in Detroit, Michigan.

Morgen | 00:00 Golf: Pga Tour - The Cut

Golf: Pga Tour - The Cut. met het laatste nieuws en achtergronden uit de US PGA Tour.

Morgen | 00:30 Golf: European Tour Indoor Invitational

Golf: European Tour Indoor Invitational. van het Alfred Dunhill Championship, gespeeld in de European Tour van 28 november tot en met 1 december.

Morgen | 07:49 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Voorspeld vermogen / Ambitie is rond Lincoln is voorspelbaar. Iedereen thuis en op school weet al wat hij gaat doen of kiezen, voordat ie het kan doen of zeggen. // Lori is goed in golf en wil na haar examen dolgraag naar Fairway Universiteit, waar ze een top golfteam hebben.

Morgen | 08:00 Golf: Utah Championship

Golf: Utah Championship. Korn Ferry Tour van het Utah Championship toernooi, gespeeld in de Korn Ferry Tour.

Morgen | 08:45 The Company Men

Morgen - Film, Bobby Walker heeft een goede baan, een nog beter salaris, een mooie vrouw en lieve kinderen. Maar na een reorganisatie staat hij samen met zijn collega's Phil en Gene op straat. Plotseling moeten de drie mannen hun rol als ...

Bobby Walker heeft een goede baan, een nog beter salaris, een mooie vrouw en lieve kinderen. Maar na een reorganisatie staat hij samen met zijn collega's Phil en Gene op straat. Plotseling moeten de drie mannen hun rol als kostwinnaar, echtgenoot en vader herzien. Opeens zit Bobby aan tafel met carrièrecoaches, moet hij zijn geliefde auto verkopen en kan hij hun grote huis niet meer betalen. Bobby zet al zijn trots opzij om een baantje te accepteren bij zijn zwager, de zelfstandige aannemer Jack. Ondanks alle tegenslagen groeit het inzicht dat er meer is in het leven dan de golfbaan en het azen op de beste, grootste businessdeals.

Morgen | 09:00 Rocket Mortgage Classic

Rocket Mortgage Classic. herhaling van de eerste dag van de Rocket Mortgage Classic, gespeeld op de Detroit Golf Club, in Detroit, Michigan.

Morgen | 12:00 Golf: Pga Tour - The Cut

Golf: Pga Tour - The Cut. met het laatste nieuws en achtergronden uit de US PGA Tour.

Morgen | 13:30 Rocket Mortgage Classic

Rocket Mortgage Classic. herhaling van de eerste dag van de Rocket Mortgage Classic, gespeeld op de Detroit Golf Club, in Detroit, Michigan.

Morgen | 16:10 Die Rosenheim-Cops

Seizoen 10 - Aflevering 4 van 28 Der Golflehrer Tobias Kühn wird ermordet in der Nähe des Golfplatzes aufgefunden. Die einzige Spur sind ein paar Schuhabdrücke, die vermutlich vom Täter stammen. Ein am Tatort gefundenes Kündigungsschreiben führt Korbinian Hofer und Sven Hansen zu den Besitzern des Golfclubs, Klaus und Angela Habach. Da Kühn Geld unterschlagen haben soll, wollten die Habachs ihren besten Trainer entlassen.

Morgen | 16:30 Golf: Utah Championship

Golf: Utah Championship. Korn Ferry Tour van het Utah Championship toernooi, gespeeld in de Korn Ferry Tour.

Morgen | 17:30 Golf: Pga Tour - The Cut

Golf: Pga Tour - The Cut. met het laatste nieuws en achtergronden uit de US PGA Tour.

Morgen | 18:00 Rocket Mortgage Classic

Rocket Mortgage Classic. herhaling van de eerste dag van de Rocket Mortgage Classic, gespeeld op de Detroit Golf Club, in Detroit, Michigan.

Morgen | 19:29 Ouwe Jongens Smørrebrød

Aflevering 6 - Stukje bij beetje naderen Ron, Marco en Ernst Daniël het noorden van Denemarken. Onderweg hebben zij een vol programma. In Limfjord gaan ze met een speedboot op zoek naar verse mosselen en oesters. Ze hebben een diepgaand gesprek met filosofe, schrijfster en programmamaakster Stine Jensen en de mannen gaan zeevissen. Er is gelukkig ook tijd voor ontspanning op de golfbaan en in een wellness. In de serie Ouwe Jongens Smørrebrød keren drie bekende televisiecoryfeeën terug op televisie. Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker stappen op de motor voor een roadtrip door Denemarken. Het resultaat: een reality reisprogramma vol sterke verhalen, openhartige gesprekken, prachtige landschappen en vooral ook veel humor.

Morgen | 20:15 Ein perfekter Sommertag

Der Sommer ist die beliebteste Jahreszeit. Steigende Temperaturen und blauer Himmel laden zu Freizeitaktivitäten in der Natur ein. Dieser Film zeigt, wie ein wunderbarer Sommertag aussieht. Für den Bademeister Rico Stein sind die frühen Morgenstunden die schönsten des Tages. Auch die Teilnehmer der Montgolfiade Münster bereiten ihre Heißluftballons rechtzeitig auf einen prächtigen Tag vor.

Morgen | 21:00 Rocket Mortgage Classic

Rocket Mortgage Classic. Golf van de tweede dag van de Rocket Mortgage Classic, gespeeld op de Detroit Golf Club, in Detroit, Michigan.

Morgen | 22:15 Tatort

Seizoen 1 - Aflevering 480 van 839 Windecker, Chef einer Hilfsorganisation, wird telefonisch aus Marseille benachrichtigt, dass ein Schiff mit seinen Hilfsgütern gesunken ist. Das beunruhigt ihn gar nicht. Aus der Fassung bringt ihn erst die Nachricht, dass ein Herr Löwberg aus Marseille gelandet ist und ihn sehen will. Stunden später liegt Windecker tot auf einem Golfplatz. Kommissar Brinkmann (Karl-Heinz von Hassel) ermittelt.

Overmorgen | 00:00 Golf: Utah Championship

Golf: Utah Championship. Korn Ferry Tour van het Utah Championship toernooi, gespeeld in de Korn Ferry Tour.

Overmorgen | 01:00 Rocket Mortgage Classic

Rocket Mortgage Classic. herhaling van de eerste dag van de Rocket Mortgage Classic, gespeeld op de Detroit Golf Club, in Detroit, Michigan.

Overmorgen | 03:42 Spongebob

Seizoen 6 - Aflevering 111 - Het geheim van Kahuna Laguna SpongeBob, Patrick, Meneer Krabs en Sandy worden tijdens een dagje aan het strand gepakt door een golf en kilometers ver weggeslingert. Ze ontmoeten de surfgoeroe JKL. Hij leert ze surfen zodat ze naar huis terug kunnen.

Overmorgen | 04:30 Die Rosenheim-Cops

Seizoen 10 - Aflevering 4 van 28 Der Golflehrer Tobias Kühn wird ermordet in der Nähe des Golfplatzes aufgefunden. Die einzige Spur sind ein paar Schuhabdrücke, die vermutlich vom Täter stammen. Ein am Tatort gefundenes Kündigungsschreiben führt Korbinian Hofer und Sven Hansen zu den Besitzern des Golfclubs, Klaus und Angela Habach. Da Kühn Geld unterschlagen haben soll, wollten die Habachs ihren besten Trainer entlassen.

Overmorgen | 07:00 Golf: Diamond Resorts Tournaments of Champions Hoogtepunten

Golf: Diamond Resorts Tournaments of Champions Hoogtepunten. LPGA van de vierde dag van het Diamond Resorts Tournaments of Champions toernooi, in de LPGA gespeeld op zondag 19 januari.

Overmorgen | 08:30 Golf: Pga Tour - The Cut

Golf: Pga Tour - The Cut. met het laatste nieuws en achtergronden uit de US PGA Tour.

Overmorgen | 09:00 Rocket Mortgage Classic

Rocket Mortgage Classic. herhaling van de tweede dag van de Rocket Mortgage Classic, gespeeld op de Detroit Golf Club, in Detroit, Michigan.

Overmorgen | 11:40 The Company Men

Overmorgen - Film, Bobby Walker heeft een goede baan, een nog beter salaris, een mooie vrouw en lieve kinderen. Maar na een reorganisatie staat hij samen met zijn collega's Phil en Gene op straat. Plotseling moeten de drie mannen hun rol als ...

Bobby Walker heeft een goede baan, een nog beter salaris, een mooie vrouw en lieve kinderen. Maar na een reorganisatie staat hij samen met zijn collega's Phil en Gene op straat. Plotseling moeten de drie mannen hun rol als kostwinnaar, echtgenoot en vader herzien. Opeens zit Bobby aan tafel met carrièrecoaches, moet hij zijn geliefde auto verkopen en kan hij hun grote huis niet meer betalen. Bobby zet al zijn trots opzij om een baantje te accepteren bij zijn zwager, de zelfstandige aannemer Jack. Ondanks alle tegenslagen groeit het inzicht dat er meer is in het leven dan de golfbaan en het azen op de beste, grootste businessdeals.

Overmorgen | 12:00 Golf: Challenge Tour Series

Golf: Challenge Tour Series. In the Challenge Tour Series worden alle ontwikkelingen besproken in de Challenge Tour van de Europese PGA.

Overmorgen | 12:30 Golf: TaylorMade Driving Relief met McIlroy, Johnson en Fowler

samenvatting De beste golfers van de wereld pakken de draad weer op in een golf-wedstrijd voor het goede doel, de American Nurses Foundation en de CDC Foundation. Op de Seminole Golf Club spelen op de spelen de aanvoerder van de wereldranglijst Rory McIlroy en 20-voudig PGA TOUR-winnaar Dustin Johnson samen tegen PGA TOUR-superster Rickie Fowler en NCAA kampioen Matthew Wolff. De wedstrijd is volgens de strikte CDC-richtlijnen voor sociale afstand en lokale voorschriften en maakt gebruik van testmaatregelen om de gezondheid en veiligheid van de golfers, de productieploeg en anderen ter plaatse te helpen beschermen.

Overmorgen | 13:30 Golf: European Tour Indoor Invitational

Golf: European Tour Indoor Invitational. van het AfriAsia Bank Mauritius Open, gespeeld in de European Tour van 5 tot en met 8 december.

Overmorgen | 14:00 Ian Baker-Finch

Ian Baker-Finch. Chronicles of a Champion Golfer Een terugblik op de carrière van een grote golfkampioen: Ian Baker-Finch

 Meer