Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles op tv

Go Ahead Eagles is een voetbalclub uit Deventer die uitkomt in de Jupiler League. De wedstrijden van Go Ahead Eagles worden in samenvatting uitgezonden bij Veronica Jupiler League op zaterdag om 18:00 uur. Op FOX Sports zullen verschillende Jupiler League-wedstrijden live worden uitgezonden. Tijdens Voetbal op Vrijdag op FOX Sports zijn de hoogtepunten ook te zien in het schakelprogramma van de zender.

Go Ahead op tv (overige uitzendingen)

Wo 17 juni 2020 | 14:00 DOC: Van achtertuin tot Adelaarshorst

Seizoen 2014-2015 - Aflevering 31 van 53 In de zomer van 2014 blaast Go Ahead Eagles de jeugdopleiding nieuw leven in. Men verlangt terug naar de gouden tijden van vroeger. Ooit was de voetbalopleiding de ziel van de club, een instituut. De jeugd van Go Ahead behoorde tot de beste van Nederland. Vooral dankzij het unieke jeugdinternaat, een statig herenhuis in de achtertuin van het stadion. Een garantie voor mooie verhalen.

Do 18 juni 2020 | 07:00 DOC: Een leven lang Go Ahead

Seizoen 2014-2015 - Aflevering 30 van 53 Adrie Steenbergen is 26 seizoenen teammanager van Go Ahead Eagles geweest. 40 jaar betrokken bij de club en nog nooit een cent salaris gekregen. Onder meer Henk ten Cate, Marc Overmars, Paul Bosvelt, Jan van Staa, Dick Schneider en Foeke Booy spreken over een bijzonder clubicoon in Deventer.

Go Ahead gemist

Eerder Vandaag | 14:00 DOC: De IJsselderby, strijd om de rivier

Seizoen 2016-2017 - Aflevering 21 van 75 Go Ahead Eagles - PEC Zwolle. Rood-geel tegen blauw-wit. Authentiek tegen modern. De IJsselderby is elk jaar weer de wedstrijd waar de fans van Go Ahead Eagles en PEC Zwolle reikhalzend naar uitkijken. Het is een wedstrijd om meer dan alleen drie punten. Het gaat om passie, strijd, eer en de rivier. In deze documentaire worden ras-Deventenaar Joey Suk en de leden van Sfeerteam ADHD gevolgd in de weken voorafgaand aan de wedstrijd van het jaar.