Gezin op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:15 Zembla: Parkinson op het platteland

Magazine, Vanavond in Zembla: Parkinson op het platteland. Na een ZEMBLA uitzending over de risico’s van landbouwgif ...

Vanavond in Zembla: Parkinson op het platteland. Na een ZEMBLA-uitzending over de risico’s van landbouwgif krijgt de redactie dit voorjaar een brief van een boerenzoon uit West-Friesland. Hij vermoedt dat zich hier in Noord Holland een groot agrarisch drama afspeelt. Bij zijn vader is op 47-jarige leeftijd de ziekte van Parkinson vastgesteld. Hij is niet de enige in de buurt met deze ziekte, er zijn meer patiënten die op relatief jonge leeftijd ziek zijn geworden, zoals zijn beste vriend. De familie is ervan overtuigd dat de bestrijdingsmiddelen, die al decennialang worden gebruikt in dit klassieke tuindersgebied hier alles mee te maken hebben. In Frankrijk wordt het verband tussen de ziekte van Parkinson en de blootstelling aan landbouwgif al langer gezien. Daar is Parkinson onder agrariërs sinds 2012 erkend als beroepsziekte. ZEMBLA gaat op onderzoek. Wat is er bekend over de relatie tussen deze ernstige, ongeneeslijke ziekte en het spuiten met gif? Lopen boeren en hun gezinnen inderdaad meer risico?

Morgen | 21:20 Layla M. IMDb: 6.7

Morgen - IMDB * 6.7 - Drama, Layla M. is een Nederlandse dramafilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Mijke de Jong ('God Only Knows'). Met Nora El Koussour en Hassan Akkouch in de hoofdrol. Het verhaal gaat over de 18 jarige ...

Layla M. is een Nederlandse dramafilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Mijke de Jong ('God Only Knows'). Met Nora El Koussour en Hassan Akkouch in de hoofdrol. Het verhaal gaat over de 18-jarige moslima Layla. Zij is van Marokkaanse achtergrond en is geboren en getogen in Amsterdam, maar voelt zich steeds minder thuis in Nederland. Langzamerhand radicaliseert ze en sluit zich aan bij een groep radicale moslims. Layla vindt in haar leven een wereld die haar idealen voedt en verscheurt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/layla-m

Zo 22 september 2019 | 18:55 Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

22/09 - Life-stylemagazine, Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen programma waarin Kees Tol en de stylisten ...

Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen-programma waarin Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan gaan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De afleveringen zijn elke zondag om 18:55 uur te zien op SBS6. Frisse blik De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De vtwonen-stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen. Sfeer ontbreekt In de eerste aflevering Bart en Marieke. Zij hebben een prachtige woning op een heerlijke plek, maar de sfeer in de woonkamer ontbreekt. De meubels hebben overal al een keer gestaan en ook de grote raampartijen maken het lastig om de juiste indeling te vinden. Rust Ze denken zelfs na over meerdere grote verbouwingen zoals een nieuwe keuken en het doorbreken van een muur. De ruimte is er, alleen voelt de woonkamer nog steeds ongezellig en onpersoonlijk aan. Nu de rust in het gezin is gevonden met twee mooie jongens en ze op een fijne plek wonen, zouden ze dolgraag ook rust vinden in hun interieur.

Je vindt hier de programma's van Gezin op tv We hebben de volgende programma's voor Gezin Zembla: Parkinson op het platteland: Magazine, Vanavond in Zembla: Parkinson op het platteland. Na een ZEMBLA uitzending over de risico’s van landbouwgif. Layla M.: Morgen - IMDB * 6.7 - Drama, Layla M. is een Nederlandse dramafilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Mijke de Jong ('God Only Knows'). Met Nora El Koussour en Hassan Akkouch in de hoofdrol. Het verhaal gaat over de 18 jarige. Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis: 22/09 - Life-stylemagazine, Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen programma waarin Kees Tol en de stylisten. American Guns: Hell's Angels Luger/D-Day M1 Garand, Seizoen 1 Aflevering 8 Hell's Angels Luger/D Day M1 Garand: De Wyatts lijken een. Deep in the Darkness: Horrorthriller, Dokter Michael Cayle verhuist met zijn gezin van het bruisende New York naar het kleine Ashborough. De rust verdwijnt al snel wanneer Michael ontdekt dat het diepste geheim van het stadje zich schuilhoudt in het bos achter zijn huis.. Huizenjagers: Vastgoedwedstrijd, 'Rivierenland.' Filip en Eline willen samen met hun dochtertje Noor verhuizen naar een grotere. Married... with Children: Komische serie, 'Life's a Beach.' (s 3/ep 21) Al vindt dat het tijd is voor een uitstapje met het hele gezin. De. American Guns: Hell's Angels Luger/D-Day M1 Garand, Seizoen 1 Aflevering 8 Hell's Angels Luger/D Day M1 Garand: De Wyatts lijken een. Alaskan Bush People: Morgen - Judgement Day, Seizoen 3 Aflevering 14 Judgement Day: Ga de bossen van Alaska in met de Browns een gezin met. Alaskan Bush People: Morgen - Shots In The Dark, Seizoen 3 Aflevering 13 Shots In The Dark: Ga de bossen van Alaska in met de Browns een.

Gezin op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 09:50 Black-ish

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. Black Nanny. Bow haalt Dre over om een kinderjuf te nemen. Het wil niet vlotten met de sollicitatiegesprekken, maar dan komt Vivian. Bow en Dre zijn onder de indruk van haar wens om voor het hele gezin te zorgen.

Morgen | 10:10 Black-ish

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. The Leftovers. Bow haalt Dre over om een kinderjuf te nemen. Het wil niet vlotten met de sollicitatiegesprekken, maar dan komt Vivian. Bow en Dre zijn onder de indruk van haar wens om voor het hele gezin te zorgen.

Morgen | 11:00 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. Life's a beach. Al vindt dat het tijd is voor een uitstapje met het hele gezin. De Bundy's trekken net als Steve en Marcy een dagje naar zee. Al komt er een ex-vriendin tegen die hem probeert te versieren, terwijl Kelly en Bud het strand afschuimen op zoek naar aangenaam gezelschap.

Morgen | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Jennilee noemt anderen altijd 'bro'. Gaat dat haar bij haar date de das omdoen? Een andere vrijgezel is er klaar voor om een gezinnetje te stichten. Is Cupido haar goed gezind en vindt ze een partner?

Overmorgen | 09:00 Brieven aan Andalusië

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks waarin Stef Biemans via brieven aan de inwoners van Andalusië het land leert kennen waar hij met zijn Nicaraguaanse gezin een veilig toevluchtsoord heeft gevonden. Familia. Twee belangrijke waardes in Andalusië zijn flamenco en familie. Ze zijn enorm verbonden. De schoonfamilie van Stef Biemans komt door de situatie in Nicaragua ook naar Spanje. Op het grootste flamencofestival van zijn nieuwe dorp bereidt Stef zich voor op de komst van zijn schoonfamilie. Hij onderzoekt de betekenis van flamenco. En hoe denken de Andalusiërs over samenwonen met je schoonfamilie?

Overmorgen | 16:45 Vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 9 - Aflevering 84 - Lifestylemagazine waarin de vt-wonenstylisten de uitdaging aangaan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun eigen huis. Casper en Cato-Margo wonen met hun samengestelde gezin van zeven in een jaren 30 woning in Laren. Casper houdt van ruig en mannelijk terwijl Cato het liefste veel kleur en patroontjes gebruikt. Hun huidige interieur is dan ook niet geheel verrassend een bij elkaar geraapt zooitje. Aan de mengelmoes van meubels en kleuren is Cato zich gaan ergeren. Door haar ziekte zit zij de laatste tijd veel thuis en komen de muren letterlijk op haar af.

Zo 22 september 2019 | 13:15 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Een groep Dolfijnen. USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. De vader ziet een grote witte haai op zich afkomen. De dolfijnen beschermen hen!

Zo 22 september 2019 | 13:30 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. The computer show. Steve en Marcy overtuigen Peggy om een computer te kopen voor het gezin, en dat is zeer tegen de zin van Al. Maar eens de computer in huis is, wordt hij niet gebruikt. Niemand weet echter dat het ding praat tegen Al.

Zo 22 september 2019 | 20:15 Brieven aan Andalusië

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks waarin Stef Biemans via brieven aan de inwoners van Andalusië het land leert kennen waar hij met zijn Nicaraguaanse gezin een veilig toevluchtsoord heeft gevonden. De tentakels van Franco. In de week van 20 november viert Spanje het overlijden van dictator Franco. Dat verleden lijkt nog niet verwerkt en de verhalen die Stef Biemans oprakelt doen hem aan de dictatuur in Nicaragua denken. Dezelfde soort repressie, dezelfde soort verdeeldheid, want als het over Franco gaat lijkt heel Spanje weer met elkaar overhoop te liggen.

Zo 22 september 2019 | 21:25 Nick & Simon: The Dream

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Muzikale realityreeks waarin Nick & Simon samen met Kees Tol door Maleisië reizen om er zich te laten inspireren door de lokale muziekcultuur. Maleisië. Het is tijd voor de clipopname van de covervideo. Nick en Simon moeten even wennen aan de creatieve hersenspinsels van de Maleisische regisseur en de tropische verrassing van Kees. De heren worden uitgenodigd om thee te komen drinken bij een van de bandleden en leren meer over hoe het er aan toe gaat in een Maleisisch gezin. Ook gaan Nick en Simon langs bij radio-dj Zooey.

Gezin op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:00 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Hell's Angels Luger/D-Day M1 Garand: De Wyatts lijken een gewoon gezin. Ze runnen echter het familiebedrijf Gunsmoke, dat gespecialiseerd is in vuurwapens. Kijk mee hoe Rich en Renee wapens kopen en verkopen.

Vandaag | 22:45 Deep in the Darkness

Horrorthriller, Dokter Michael Cayle verhuist met zijn gezin van het bruisende New York naar het kleine Ashborough. De rust verdwijnt al snel wanneer Michael ontdekt dat het diepste geheim van het stadje zich schuilhoudt in het bos achter zijn huis. ...

Dokter Michael Cayle verhuist met zijn gezin van het bruisende New York naar het kleine Ashborough. De rust verdwijnt al snel wanneer Michael ontdekt dat het diepste geheim van het stadje zich schuilhoudt in het bos achter zijn huis. Michael moet een manier zien te vinden om te kunnen leven met de bedreigingen uit het duistere bos, zonder zijn vrouw en dochter in gevaar te brengen.

Morgen | 00:00 Huizenjagers

'Rivierenland.' Filip en Eline willen samen met hun dochtertje Noor verhuizen naar een grotere woning. Op het verlanglijstje van het gezin staan drie slaapkamers, een bureauruimte en plaats voor twee oldtimers. Maar dat is nog niet alles: zelfstandige Filip wil heel graag zijn optiekzaak in de woning onderbrengen. Een handelsruimte in of naast het pand zou dus een grote plus zijn.

Morgen | 00:35 Married... with Children

'Life's a Beach.' (s 3/ep 21) Al vindt dat het tijd is voor een uitstapje met het hele gezin. De Bundy's trekken net als Steve en Marcy een dagje naar zee. Al komt er een ex-vriendin tegen die hem probeert te versieren, terwijl Kelly en Bud het strand afschuimen op zoek naar aangenaam gezelschap.

Morgen | 03:00 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Hell's Angels Luger/D-Day M1 Garand: De Wyatts lijken een gewoon gezin. Ze runnen echter het familiebedrijf Gunsmoke, dat gespecialiseerd is in vuurwapens. Kijk mee hoe Rich en Renee wapens kopen en verkopen.

Morgen | 06:00 Alaskan Bush People

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Judgement Day: Ga de bossen van Alaska in met de Browns - een gezin met zeven kinderen die ver weg van alles wonen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven in de wildernis.

Morgen | 06:00 Alaskan Bush People

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Shots In The Dark: Ga de bossen van Alaska in met de Browns - een gezin met zeven kinderen die ver weg van alles wonen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven in de wildernis.

Morgen | 08:55 Stuart Little IMDb: 5.9

Morgen - IMDB * 5.9 - Komedie, De kleine George Little is in de wolken. Zijn ouders hebben besloten een broertje te adopteren. In het weeshuis bezwijken Mr. en Mrs. Little voor de charmes van een witte muis. Ze adopteren het kranige beestje en dopen ...

De kleine George Little is in de wolken. Zijn ouders hebben besloten een broertje te adopteren. In het weeshuis bezwijken Mr. en Mrs. Little voor de charmes van een witte muis. Ze adopteren het kranige beestje en dopen hem Stuart. Snowbell, de kater van het gezin, is niet blij met de komst van Stuart en beraamt een plan met de katten uit de buurt om voorgoed met de sprekende muis af te rekenen.

Morgen | 10:25 Married... with Children

'Life's a Beach.' (s 3/ep 21) Al vindt dat het tijd is voor een uitstapje met het hele gezin. De Bundy's trekken net als Steve en Marcy een dagje naar zee. Al komt er een ex-vriendin tegen die hem probeert te versieren, terwijl Kelly en Bud het strand afschuimen op zoek naar aangenaam gezelschap.

Morgen | 16:35 Married... with Children

'Life's a Beach.' (s 3/ep 21) Al vindt dat het tijd is voor een uitstapje met het hele gezin. De Bundy's trekken net als Steve en Marcy een dagje naar zee. Al komt er een ex-vriendin tegen die hem probeert te versieren, terwijl Kelly en Bud het strand afschuimen op zoek naar aangenaam gezelschap.

Morgen | 21:00 Forbidden: Dying for Love

Aflevering 4 - Love Is War: Een onderscheiden marinier wordt verliefd op een getrouwde vrouw. Hun affaire leidt tot achterdocht en jaloezie en verwoest uiteindelijk hun gezinnen en hun leven.

Morgen | 21:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Knife's Edge: Een gezin reist naar het zuiden om een nieuwe gezinshond te vinden en een melding over een agressieve hond leidt tot een hartverscheurende ontdekking. Earl bezoekt een orthopeed.

Morgen | 21:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Knife's Edge: Een gezin reist naar het zuiden om een nieuwe gezinshond te vinden en een melding over een agressieve hond leidt tot een hartverscheurende ontdekking. Earl bezoekt een orthopeed.

Morgen | 22:10 Victoria

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Britse historische dramaserie. Et in Arcadia. Albert geniet van zijn verblijf met zijn gezin in zijn geliefde Osborne House. Ondertussen wil Victoria het liefst zo snel mogelijk terug naar Londen om haar taken als koningin naar behoren te vervullen, zeker als ze hoort dat Lord Palmerston in Londen voor onrust zorgt. Als ze hem en de premier ontbiedt op Osborne House, lopen de spanningen in het koninklijk huishouden verder op. De bemoeienissen van Victoria's halfzus maken de zaken er niet beter op.

Overmorgen | 01:00 Forbidden: Dying for Love

Aflevering 4 - Love Is War: Een onderscheiden marinier wordt verliefd op een getrouwde vrouw. Hun affaire leidt tot achterdocht en jaloezie en verwoest uiteindelijk hun gezinnen en hun leven.

Overmorgen | 04:49 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Knife's Edge: Een gezin reist naar het zuiden om een nieuwe gezinshond te vinden en een melding over een agressieve hond leidt tot een hartverscheurende ontdekking. Earl bezoekt een orthopeed.

Overmorgen | 04:49 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Knife's Edge: Een gezin reist naar het zuiden om een nieuwe gezinshond te vinden en een melding over een agressieve hond leidt tot een hartverscheurende ontdekking. Earl bezoekt een orthopeed.

Overmorgen | 11:05 De Thundermans

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Tijdlushelden: De serie draait om het superhelden-gezin de Thundermans. De Thundermans zijn vanuit Metroburg verhuisd naar Schuildorp, waar ze hun identiteit geheim moeten houden. Dit levert hilarische situaties op.

Overmorgen | 13:30 Het gezin

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Humaninterestreeks waarin zes Vlaamse gezinnen ons laten meekijken in hun leven en huis. Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

Overmorgen | 17:05 Hidden Potential

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Een doorsnee-huis: Een echtpaar is dol op hun kleine bungalow dichtbij het strand. Iedere bungalow ziet er echter hetzelfde uit en hij is eigenlijk ook nog te klein voor hun gezin.

Overmorgen | 19:35 Huizenjagers

'Rivierenland.' Filip en Eline willen samen met hun dochtertje Noor verhuizen naar een grotere woning. Op het verlanglijstje van het gezin staan drie slaapkamers, een bureauruimte en plaats voor twee oldtimers. Maar dat is nog niet alles: zelfstandige Filip wil heel graag zijn optiekzaak in de woning onderbrengen. Een handelsruimte in of naast het pand zou dus een grote plus zijn.

Overmorgen | 20:20 De Thundermans

Seizoen 4 - Aflevering 32 - Voorzitter Thunder-butt: De serie draait om het superhelden-gezin de Thundermans. De Thundermans zijn vanuit Metroburg verhuisd naar Schuildorp, waar ze hun identiteit geheim moeten houden. Dit levert hilarische situaties op.

Overmorgen | 22:30 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Hell's Angels Luger/D-Day M1 Garand: De Wyatts lijken een gewoon gezin. Ze runnen echter het familiebedrijf Gunsmoke, dat gespecialiseerd is in vuurwapens. Kijk mee hoe Rich en Renee wapens kopen en verkopen.

Overmorgen | 22:40 The Deep End of the Ocean

Overmorgen - Drama, Beth Cappadora is een toegewijde moeder en echtgenote. Naast de zorgen voor haar gezin heeft ze ook een succesvolle carrière als fotografe. Om een schoolreünie bij te wonen, trekt ze er samen met haar drie kinderen een weekend ...

Beth Cappadora is een toegewijde moeder en echtgenote. Naast de zorgen voor haar gezin heeft ze ook een succesvolle carrière als fotografe. Om een schoolreünie bij te wonen, trekt ze er samen met haar drie kinderen een weekend op uit. Terwijl ze in de drukke lobby van het hotel wacht om in te checken, verdwijnt haar driejarige zoontje Ben in de menigte.

Zo 22 september 2019 | 01:15 Vlaanderen Kookt

'Kip à la Tijl Uilenspiegel.' Christian De Smet is een Brusselse postbode van 52. Hij kookt al sinds zijn huwelijk voor zijn gezin en ook in zijn vrije tijd vind je hem vaak terug in de keuken, zijn exclusief territorium. Voor de gelegenheid mag Jan toch een kijkje komen nemen hoe Christian het mysterieus klinkende 'Kip à la Tijl Uilenspiegel' bereidt, een recept dat hij kreeg van zijn groottante.

Zo 22 september 2019 | 05:00 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 9 - De Saai Identiteit / Gegolfclubd: Timmy's pap wil een opwindender leven. Timmy wenst dat zijn vader net zo'n opwindend leven krijgt als de tv-spion Jason Saai. // Nadat Pap en Man zijn aangereden door de rijke meneer Buxaplenty wordt het gezin uitgenodigd lid te worden van zijn Golfclub.

Zo 22 september 2019 | 10:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Knife's Edge: Een gezin reist naar het zuiden om een nieuwe gezinshond te vinden en een melding over een agressieve hond leidt tot een hartverscheurende ontdekking. Earl bezoekt een orthopeed.

Zo 22 september 2019 | 10:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Knife's Edge: Een gezin reist naar het zuiden om een nieuwe gezinshond te vinden en een melding over een agressieve hond leidt tot een hartverscheurende ontdekking. Earl bezoekt een orthopeed.

Zo 22 september 2019 | 12:45 Dodo Heroes

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Katherine's Elephant Eden: Katherine Connor en haar gezin beheren een olifantenopvang in Thailand. Katherine is vastbesloten om de oudere olifant Pang Fai te redden en voorgoed van haar ketting te bevrijden.

Zo 22 september 2019 | 12:45 Dodo Heroes

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Katherine's Elephant Eden: Katherine Connor en haar gezin beheren een olifantenopvang in Thailand. Katherine is vastbesloten om de oudere olifant Pang Fai te redden en voorgoed van haar ketting te bevrijden.

Zo 22 september 2019 | 13:55 Godzilla IMDb: 6.4

22/09 - IMDB * 6.4 - Actiedrama, Wanneer boosaardige wezens, versterkt door de wetenschappelijke arrogantie van de mens, de mensheid en haar voortbestaan bedreigen slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen, Godzilla, een verwoestende ...

Wanneer boosaardige wezens, versterkt door de wetenschappelijke arrogantie van de mens, de mensheid en haar voortbestaan bedreigen slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen, Godzilla, een verwoestende natuurkracht, die het in een heftige strijd zal opnemen tegen deze creaturen. Temidden van alle geweld en chaos volgen we drie leden van een gezin. Joe Brody (Cranston) is een wetenschapper in Japan. Hij ontdekt als één van de eersten een anomalie in sonargegevens en is net met zijn onderzoek hiernaar begonnen wanneer de hel losbarst. Zijn stiefzoon Ford (Taylor-Johnson), een jonge marineofficier, probeert ondertussen terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle (Olsen), een verpleegster, haar handen vol heeft met het helpen van mensen in nood. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/godzilla

Zo 22 september 2019 | 14:30 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 9 - De Saai Identiteit / Gegolfclubd: Timmy's pap wil een opwindender leven. Timmy wenst dat zijn vader net zo'n opwindend leven krijgt als de tv-spion Jason Saai. // Nadat Pap en Man zijn aangereden door de rijke meneer Buxaplenty wordt het gezin uitgenodigd lid te worden van zijn Golfclub.

Zo 22 september 2019 | 17:35 Affaire conclue : la chasse aux objets

Julien Cohen en Pierre-Jean Chalençon bezoeken gezinnen en doorzoeken hun huis, op zoek naar voorwerpen die tegen een goede prijs verkocht kunnen worden.

Zo 22 september 2019 | 20:15 Bad Moms IMDb: 6.2

22/09 - IMDB * 6.2 - Bad Moms is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Jon Lucas en Scott Moore (A Bad Moms Christmas). Met onder andere Mila Kunis, Kristen Bell, Christina Applegate en Kathryn Hahn in de ...

Bad Moms is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Jon Lucas en Scott Moore (A Bad Moms Christmas). Met onder andere Mila Kunis, Kristen Bell, Christina Applegate en Kathryn Hahn in de hoofdrol. Amy Mitchell (Mila Kunis) zit er totaal door heen. Ze zet haar gezin altijd op de eerste, tweede en derde plaats, maar haar man, hysterische kinderen en idiote baas eisen zijn tol. Ze blijft maar geven en geven, maar nooit is het genoeg. Wanneer de alfa moeders op de school van haar kinderen een brug te ver gaan, knapt er iets bij Amy. Samen met twee, eveneens uitgeputte, moeders besluit ze even lekker los te gaan, met het doel zich los te maken van conventionele verantwoordelijkheden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bad-moms

Zo 22 september 2019 | 20:40 2012 IMDb: 5.8

22/09 - IMDB * 5.8 - Rampenfilm, 2012 is een Amerikaanse rampenfilm uit het jaar 2009. Deze productie is geregisseerd door Roland Emmerich (Independence Day). De hoofrollen worden vertolkt door John Cusack, Amanda Peet en Chiwetel Ejiofor. Dr. ...

2012 is een Amerikaanse rampenfilm uit het jaar 2009. Deze productie is geregisseerd door Roland Emmerich (Independence Day). De hoofrollen worden vertolkt door John Cusack, Amanda Peet en Chiwetel Ejiofor. Dr. Adrian Helmsley doet onderzoek naar de opwarming van de aarde. Hij ontdekt dat de aardkorst instabiel wordt, wat zonder drastisch ingrijpen het einde van de mensheid kan betekenen. Auteur Jackson Curtis en zijn twee kinderen maken een familietrip naar Yellowstone park, waar ze toevallig het geheim van de dreigende ondergang van de wereld ontdekken. Wanneer de hel losbreekt, probeert Jackson zijn gezin te redden van de aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, tsunami`s en allerlei andere rampen die de aarde voor de mensheid in petto heeft. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/2012

Zo 22 september 2019 | 21:30 See Dad Run

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Pap Brengt Iedereen Naar Het Vliegveld: David besluit gezin mee te nemen op een spontane vakantie, maar om Amy op tijd op het vliegveld te ontmoeten, heeft hij zes uur om samen met kinderen de koffers te pakken. Dat kan toch bijna niet misgaan?

Zo 22 september 2019 | 23:00 Lives Destroyed: Shattered

Seizoen 1 - Aflevering 3 - False Prophet: In 1994 wordt het kerstfeest van een gezin verstoord door een moord. Een zoon komt niet opdagen voor het kerstdiner en een rechercheur stuit op het duistere geheim van een dominee.

Ma 23 september 2019 | 00:05 Bad Moms IMDb: 6.2

23/09 - IMDB * 6.2 - Bad Moms is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Jon Lucas en Scott Moore (A Bad Moms Christmas). Met onder andere Mila Kunis, Kristen Bell, Christina Applegate en Kathryn Hahn in de ...

Bad Moms is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Jon Lucas en Scott Moore (A Bad Moms Christmas). Met onder andere Mila Kunis, Kristen Bell, Christina Applegate en Kathryn Hahn in de hoofdrol. Amy Mitchell (Mila Kunis) zit er totaal door heen. Ze zet haar gezin altijd op de eerste, tweede en derde plaats, maar haar man, hysterische kinderen en idiote baas eisen zijn tol. Ze blijft maar geven en geven, maar nooit is het genoeg. Wanneer de alfa moeders op de school van haar kinderen een brug te ver gaan, knapt er iets bij Amy. Samen met twee, eveneens uitgeputte, moeders besluit ze even lekker los te gaan, met het doel zich los te maken van conventionele verantwoordelijkheden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bad-moms

Ma 23 september 2019 | 06:00 Alaskan Bush People

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Judgement Day: Ga de bossen van Alaska in met de Browns - een gezin met zeven kinderen die ver weg van alles wonen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven in de wildernis.

Ma 23 september 2019 | 06:00 Alaskan Bush People

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Released To The Wild: Ga de bossen van Alaska in met de Browns - een gezin met zeven kinderen die ver weg van alles wonen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven in de wildernis.

 Meer

Gezin gemist

Eerder Vandaag | 19:40 Huizenjagers

'Rivierenland.' Filip en Eline willen samen met hun dochtertje Noor verhuizen naar een grotere woning. Op het verlanglijstje van het gezin staan drie slaapkamers, een bureauruimte en plaats voor twee oldtimers. Maar dat is nog niet alles: zelfstandige Filip wil heel graag zijn optiekzaak in de woning onderbrengen. Een handelsruimte in of naast het pand zou dus een grote plus zijn.

Eerder Vandaag | 16:35 Married... with Children

'The Computer Show.' (s 3/ep 20) Steve en Marcy overtuigen Peggy om een computer te kopen voor het gezin, en dat is zeer tegen de zin van Al. Maar eens de computer in huis is, wordt hij niet gebruikt. Niemand weet echter dat het ding praat tegen Al.

Eerder Vandaag | 16:30 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. Life's a beach. Al vindt dat het tijd is voor een uitstapje met het hele gezin. De Bundy's trekken net als Steve en Marcy een dagje naar zee. Al komt er een ex-vriendin tegen die hem probeert te versieren, terwijl Kelly en Bud het strand afschuimen op zoek naar aangenaam gezelschap.

Eerder Vandaag | 16:25 Black-ish

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. The Leftovers. Bow haalt Dre over om een kinderjuf te nemen. Het wil niet vlotten met de sollicitatiegesprekken, maar dan komt Vivian. Bow en Dre zijn onder de indruk van haar wens om voor het hele gezin te zorgen.

Eerder Vandaag | 16:20 Speechless

'D-i--Ding.' (s 1/ep 18) Ray laat achter Maya's rug om een briefje achter en kiest Ray partij tegen het gezin wanneer Maya een andere auto raakt. Jimmy en Dylan beleven een vader-dochtermoment achter in de supermarkt en JJ leert een botte klant een lesje.

Eerder Vandaag | 15:55 Black-ish

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. Black Nanny. Bow haalt Dre over om een kinderjuf te nemen. Het wil niet vlotten met de sollicitatiegesprekken, maar dan komt Vivian. Bow en Dre zijn onder de indruk van haar wens om voor het hele gezin te zorgen.

Eerder Vandaag | 15:15 Kosmoo

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Belgische avontuurlijke jeugdserie. Het gastgezin. Robbe en zijn ouders krijgen een gast op bezoek: Tatjana. Maar al snel wordt duidelijk dat Tatjana bespied wordt door twee mannen. Wanneer Tatjana plots verdwijnt, denkt Robbe dat die mannen er voor iets tussen zitten. Maar is dat wel zo?

Eerder Vandaag | 11:50 Modern Family

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Lake Life: Jay dwingt het gezin om de vakantie door te brengen op een woonboot op een meer, zodat hij herinneringen kan creëren die de anderen nog lang na zijn dood zullen onthouden. Mitchell komt een oude vlam tegen die oude wonden opent; Cam moet koste wat kost uit de zon blijven; Phil en Claire proberen avontuurlijke excursies; en de kinderen willen plezier maken, maar dat loopt niet zo plezierig af.

Eerder Vandaag | 11:00 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. The computer show. Steve en Marcy overtuigen Peggy om een computer te kopen voor het gezin, en dat is zeer tegen de zin van Al. Maar eens de computer in huis is, wordt hij niet gebruikt. Niemand weet echter dat het ding praat tegen Al.

Eerder Vandaag | 10:45 Married... with Children

'The Computer Show.' (s 3/ep 20) Steve en Marcy overtuigen Peggy om een computer te kopen voor het gezin, en dat is zeer tegen de zin van Al. Maar eens de computer in huis is, wordt hij niet gebruikt. Niemand weet echter dat het ding praat tegen Al.

Eerder Vandaag | 09:20 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. Op goed geluk. Halvar denkt dat de Goden hem niet meer gunstig gezind zijn. Hij beweert dat hij nooit nog geluk zal hebben. Dat komt wel heel erg ongelegen. Net nu Thorhold Boomstronk Halvar heeft uitgedaagd om de nieuwe chef te worden van Flaken.

Eerder Vandaag | 07:00 One Born Every Minute

In deze aflevering kiest een moeder voor alleenstaand ouderschap. Een andere moeder begint een gezin met een nieuwe partner, nadat ze haar andere kinderen alleen heeft opgevoed.

Eerder Vandaag | 06:00 Alaskan Bush People

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Shots In The Dark: Ga de bossen van Alaska in met de Browns - een gezin met zeven kinderen die ver weg van alles wonen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven in de wildernis.

Eerder Vandaag | 06:00 Alaskan Bush People

Seizoen 3 - Aflevering 12 - High Tide Housing: Ga de bossen van Alaska in met de Browns - een gezin met zeven kinderen die ver weg van alles wonen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven in de wildernis.

Eerder Vandaag | 02:25 Animal Cribs

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Pot-Bellied Pig Palace: Een gezin vraagt Antonio om in hun tuin een varkensparadijs voor varken Mr. Pickles te creëren. Het plan omvat een nieuw verblijf, een modderpoel en veel ruimte om rond te rennen.

Eerder Vandaag | 02:25 Animal Cribs

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Pot-Bellied Pig Palace: Een gezin vraagt Antonio om in hun tuin een varkensparadijs voor varken Mr. Pickles te creëren. Het plan omvat een nieuw verblijf, een modderpoel en veel ruimte om rond te rennen.

Eerder Vandaag | 01:30 Married... with Children

'The Computer Show.' (s 3/ep 20) Steve en Marcy overtuigen Peggy om een computer te kopen voor het gezin, en dat is zeer tegen de zin van Al. Maar eens de computer in huis is, wordt hij niet gebruikt. Niemand weet echter dat het ding praat tegen Al.

Gisteren 22:50 Animal Cribs

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Pot-Bellied Pig Palace: Een gezin vraagt Antonio om in hun tuin een varkensparadijs voor varken Mr. Pickles te creëren. Het plan omvat een nieuw verblijf, een modderpoel en veel ruimte om rond te rennen.

Gisteren 22:50 Animal Cribs

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Pot-Bellied Pig Palace: Een gezin vraagt Antonio om in hun tuin een varkensparadijs voor varken Mr. Pickles te creëren. Het plan omvat een nieuw verblijf, een modderpoel en veel ruimte om rond te rennen.

Gisteren 20:40 Het gezin

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Humaninterestreeks waarin zes Vlaamse gezinnen ons laten meekijken in hun leven en huis. Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

Gisteren 20:30 Ideal Home IMDb: 6.5

Gisteren - IMDB * 6.5 - Tragikomedie, Erasmus en Paul zijn een kibbelend homopaar met een extravagant leven. Erasmus is een veeleisende, populaire beroemdheid en Paul is zijn onzekere partner. Hun leven komt op zijn kop te staan als een tienjarige ...

Erasmus en Paul zijn een kibbelend homopaar met een extravagant leven. Erasmus is een veeleisende, populaire beroemdheid en Paul is zijn onzekere partner. Hun leven komt op zijn kop te staan als een tienjarige jongen opduikt die beweert de kleinzoon van Erasmus te zijn. Noch Paul, noch Erasmus, zijn klaar om hun extravagante levensstijl op te geven om ouders te zijn, maar misschien heeft dit kleine kind het een en ander in zich om hen iets te leren over de waarde van het gezin.

Gisteren 18:15 Animal Cribs

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Pot-Bellied Pig Palace: Een gezin vraagt Antonio om in hun tuin een varkensparadijs voor varken Mr. Pickles te creëren. Het plan omvat een nieuw verblijf, een modderpoel en veel ruimte om rond te rennen.

Gisteren 18:15 Animal Cribs

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Pot-Bellied Pig Palace: Een gezin vraagt Antonio om in hun tuin een varkensparadijs voor varken Mr. Pickles te creëren. Het plan omvat een nieuw verblijf, een modderpoel en veel ruimte om rond te rennen.

Gisteren 17:05 Modern Family

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Lake Life: Jay dwingt het gezin om de vakantie door te brengen op een woonboot op een meer, zodat hij herinneringen kan creëren die de anderen nog lang na zijn dood zullen onthouden. Mitchell komt een oude vlam tegen die oude wonden opent; Cam moet koste wat kost uit de zon blijven; Phil en Claire proberen avontuurlijke excursies; en de kinderen willen plezier maken, maar dat loopt niet zo plezierig af.

Gisteren 16:43 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. The computer show. Steve en Marcy overtuigen Peggy om een computer te kopen voor het gezin, en dat is zeer tegen de zin van Al. Maar eens de computer in huis is, wordt hij niet gebruikt. Niemand weet echter dat het ding praat tegen Al.

Gisteren 14:55 Steenrijk, straatarm

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Realityreeks waarin een rijk en een arm gezin een week lang van huis, budget en dagelijks leven ruilen. Deze week verruilen de schoenenontwerpster Zeynep Dag en haar personal assistant hun suite in Parijs voor de sociale huurwoning van de familie Nieuweboer uit Den Helder.

Gisteren 12:25 One Born Every Minute

In deze aflevering kiest een moeder voor alleenstaand ouderschap. Een andere moeder begint een gezin met een nieuwe partner, nadat ze haar andere kinderen alleen heeft opgevoed.

Gisteren 12:00 Ideal Home IMDb: 6.5

Gisteren - IMDB * 6.5 - Tragikomedie, Erasmus en Paul zijn een kibbelend homopaar met een extravagant leven. Erasmus is een veeleisende, populaire beroemdheid en Paul is zijn onzekere partner. Hun leven komt op zijn kop te staan als een tienjarige ...

Erasmus en Paul zijn een kibbelend homopaar met een extravagant leven. Erasmus is een veeleisende, populaire beroemdheid en Paul is zijn onzekere partner. Hun leven komt op zijn kop te staan als een tienjarige jongen opduikt die beweert de kleinzoon van Erasmus te zijn. Noch Paul, noch Erasmus, zijn klaar om hun extravagante levensstijl op te geven om ouders te zijn, maar misschien heeft dit kleine kind het een en ander in zich om hen iets te leren over de waarde van het gezin.

Gisteren 10:00 Intruders

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Vicious and Venomous: Een gezin in Arkansas verhuist naar een woning waar een kolonie dodelijke spinnen haar intrek heeft genomen. In Florida wordt een droomhuis omgeven door giftige slangen.

Gisteren 10:00 Intruders

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Vicious and Venomous: Een gezin in Arkansas verhuist naar een woning waar een kolonie dodelijke spinnen haar intrek heeft genomen. In Florida wordt een droomhuis omgeven door giftige slangen.

Gisteren 09:00 Dog Whisperer

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Hounds From Hell: Een terriër-mix die jankt, een Belgische Tervuren die bang is in haar eigen huis en een gezin dat hun eerste hond adopteert: allemaal uitdagingen voor Cesar.

Gisteren 08:25 Janneman Robinson & Poeh

Gisteren - Live-actionavonturenfilm, Christopher Robin, het jongetje uit de Winnie de Poeh verhalen, is opgegroeid tot een verantwoordelijke man die zich op zijn werk en gezin richt. Maar dan duikt Poeh terug op.

Christopher Robin, het jongetje uit de Winnie de Poeh-verhalen, is opgegroeid tot een verantwoordelijke man die zich op zijn werk en gezin richt. Maar dan duikt Poeh terug op.

Gisteren 08:10 Intruders

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The Walls Have Eyes: De huisdieren van een gezin in Texas worden belaagd door een dodelijk roofdier. In Kansas City wordt een alleenstaande moeder getroffen door een reeks huiveringwekkende plagen.

Gisteren 08:10 Intruders

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The Walls Have Eyes: De huisdieren van een gezin in Texas worden belaagd door een dodelijk roofdier. In Kansas City wordt een alleenstaande moeder getroffen door een reeks huiveringwekkende plagen.

Gisteren 08:00 Dog Whisperer

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Hounds From Hell: Een terriër-mix die jankt, een Belgische Tervuren die bang is in haar eigen huis en een gezin dat hun eerste hond adopteert: allemaal uitdagingen voor Cesar.

Gisteren 06:00 Alaskan Bush People

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Growing The Wolfpack: Ga de bossen van Alaska in met de Browns - een gezin met zeven kinderen die ver weg van alles wonen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven in de wildernis.

Gisteren 06:00 Alaskan Bush People

Seizoen 3 - Aflevering 12 - High Tide Housing: Ga de bossen van Alaska in met de Browns - een gezin met zeven kinderen die ver weg van alles wonen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven in de wildernis.

Gisteren 05:15 Building Alaska

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Ryan's Song: Een van de bouwers wordt getroffen door een tragedie. Het werk ligt stil en het is niet zeker of de bouw doorgaat. En Jim en zijn gezin proberen hun blokhut in Chicken te redden.

Gisteren 05:15 Building Alaska

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Ryan's Song: Een van de bouwers wordt getroffen door een tragedie. Het werk ligt stil en het is niet zeker of de bouw doorgaat. En Jim en zijn gezin proberen hun blokhut in Chicken te redden.

Eergisteren 21:30 Modern Family

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Lake Life: Jay dwingt het gezin om de vakantie door te brengen op een woonboot op een meer, zodat hij herinneringen kan creëren die de anderen nog lang na zijn dood zullen onthouden. Mitchell komt een oude vlam tegen die oude wonden opent; Cam moet koste wat kost uit de zon blijven; Phil en Claire proberen avontuurlijke excursies; en de kinderen willen plezier maken, maar dat loopt niet zo plezierig af.

Eergisteren 20:30 Steenrijk, straatarm

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Realityreeks waarin een rijk en een arm gezin een week lang van huis, budget en dagelijks leven ruilen. Deze week verruilen de schoenenontwerpster Zeynep Dag en haar personal assistant hun suite in Parijs voor de sociale huurwoning van de familie Nieuweboer uit Den Helder.

Eergisteren 16:10 Trico Tri Happy Halloween

Eergisteren - Familiefilm, Een gezin verhuist terug naar Miami nadat ze in Californië hebben gewoond, om voor hun grootmoeder te zorgen. Ze weten niet dat hun nieuwe huis het beruchte Bradford huis is, waar twee ondeugende geesten zich schuilhouden.

Een gezin verhuist terug naar Miami nadat ze in Californië hebben gewoond, om voor hun grootmoeder te zorgen. Ze weten niet dat hun nieuwe huis het beruchte Bradford-huis is, waar twee ondeugende geesten zich schuilhouden.

Eergisteren 10:25 Black-ish

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. The Leftovers. Bow haalt Dre over om een kinderjuf te nemen. Het wil niet vlotten met de sollicitatiegesprekken, maar dan komt Vivian. Bow en Dre zijn onder de indruk van haar wens om voor het hele gezin te zorgen.

Eergisteren 09:55 Black-ish

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. Black Nanny. Bow haalt Dre over om een kinderjuf te nemen. Het wil niet vlotten met de sollicitatiegesprekken, maar dan komt Vivian. Bow en Dre zijn onder de indruk van haar wens om voor het hele gezin te zorgen.

Eergisteren 06:25 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Young Blood: Een nieuwe ex-gevangene gaat aan de slag bij VRC. Lizzy en Joe proberen in een naburige wijk een zwerfhond te vangen. Een gezin adopteert een hond in de hoop een gemis te vullen.

Eergisteren 06:25 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Young Blood: Een nieuwe ex-gevangene gaat aan de slag bij VRC. Lizzy en Joe proberen in een naburige wijk een zwerfhond te vangen. Een gezin adopteert een hond in de hoop een gemis te vullen.

Eergisteren 06:00 Alaskan Bush People

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Winter Watch: Ga de bossen van Alaska in met de Browns - een gezin met zeven kinderen die ver weg van alles wonen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven in de wildernis.

Eergisteren 06:00 Alaskan Bush People

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Growing The Wolfpack: Ga de bossen van Alaska in met de Browns - een gezin met zeven kinderen die ver weg van alles wonen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven in de wildernis.

 Meer