Gezin op tv (tv-tip)

Morgen | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6125 - Nederlandse soap. Sjors wil van Bobby af omdat haar gezin eraan onderdoor gaat. Billy voelt dat ze iets voor Shanti moet doen als zij teleurgesteld is in de liefde en dus gaat ze bij Rik langs... Valentijn is getuige van een misdaad en komt in actie.

Je vindt hier de programma's van Gezin op tv We hebben de volgende programma's voor Gezin Goede Tijden, Slechte Tijden: Morgen - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6125 Nederlandse soap. Sjors wil van Bobby af omdat haar gezin eraan onderdoor. Simon (AVROTROS): Animatieserie over een konijnengezin waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle. The Simpsons: Animatiereeks, Seizoen 26 Aflevering 20 Amerikaanse animatieserie. Let's Go Fly a Coot. Bart gaat roken om indruk te. En daarmee basta: Jongerensitcom over een nieuw samengesteld gezin, gezien door de ogen van hun 16 jarige zoon. This Is Us: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 15 Amerikaanse dramaserie. The Car. De geschiedenis van de familie Pearsons verteld. BinnensteBuiten: Life-stylemagazine, Aflevering 152 Lifestylemagazine. Een creatief ingericht gezinshuis in Utrecht, Ramon maakt. Kees & Co: Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw. Kees & Co: Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw. Dennis en de vrije Geesten: Reality-show, Herhaling. In deze aflevering van Dennis en de vrije Geesten gaat Dennis van der Geest langs bij. A Family Man: In dit drama speelt Gerard Butler de rol van headhunter Dane die over lijken gaat en vaker op kantoor is te vinden dan thuis bij zijn gezin. Als de baas hem dan ook nog eens beoogt als mogelijke opvolger, zet hij helemaal zijn bed naast zijn bureau..

Gezin op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:20 The Simpsons

Seizoen 26 - Aflevering 20 - Amerikaanse animatieserie. Let's Go Fly a Coot. Bart gaat roken om indruk te maken op Annika, de nicht van Millhouse. De rest van het gezin krijgt te horen over opa's tijd bij de luchtmacht.

Vandaag | 12:05 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. The Car. De geschiedenis van de familie Pearsons verteld door het leven van de gezinsauto.

Vandaag | 12:25 BinnensteBuiten

Aflevering 152 - Lifestylemagazine. Een creatief ingericht gezinshuis in Utrecht, Ramon maakt eigengerookte makreelsalade en Marieke spot de bever in het land van Maas en Waal.

Vandaag | 14:55 Dennis en de vrije Geesten

Herhaling. In deze aflevering van Dennis en de vrije Geesten gaat Dennis van der Geest langs bij Bouwiena. Zij reisde de hele wereld over en kwam erachter dat ze zich midden in de natuur het best op haar plek voelt. Oude parasol Om die reden bouwde Bouwiena zelf een tent van een oude parasol en takken die ze in het bos vond. Ze woont er inmiddels al een paar jaar zeer primitief. Levende boom Dennis ontmoet ook Ger en Mientje, die samen een bijzondere achtertuin hebben gecreëerd. En hij ontmoet Bob, die het liefst met zijn gezin in een levende boom wil wonen. Eigen regels Dennis en de vrije Geesten gaat over markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten.

Vandaag | 15:50 Black-ish

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Colored Commentary. Dre wil de gezinsbanden aanhalen, waarna hij en Bow Team Johnson in het leven roepen. Zoey en Andre Jr., die het allemaal maar niks vinden, moeten op de tweeling passen.

Morgen | 09:50 Black-ish

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Colored Commentary. Dre wil de gezinsbanden aanhalen, waarna hij en Bow Team Johnson in het leven roepen. Zoey en Andre Jr., die het allemaal maar niks vinden, moeten op de tweeling passen.

Morgen | 17:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Kelly doesn't live here anymore. Eindelijk heeft Al de waterrekening betaald, waardoor het gezin voor het eerst sinds maanden opnieuw leidingwater heeft. Het water uit de kraan is bruin, toch drinkt iedereen ervan. Maar de geldproblemen van de Bundy's zijn verre van opgelost. Kelly wil de redder in nood zijn en solliciteert in een hamburgertent. Peg vindt het een schande dat een vrouw uit de familie gaat werken en barst in tranen uit.

Gezin op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 10:17 Simon (AVROTROS)

Animatieserie over een konijnengezin waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen.

Vandaag | 11:50 En daarmee basta

Jongerensitcom over een nieuw samengesteld gezin, gezien door de ogen van hun 16-jarige zoon.

Vandaag | 12:40 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Vandaag | 13:10 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Vandaag | 15:00 A Family Man

In dit drama speelt Gerard Butler de rol van headhunter Dane die over lijken gaat en vaker op kantoor is te vinden dan thuis bij zijn gezin. Als de baas hem dan ook nog eens beoogt als mogelijke opvolger, zet hij helemaal zijn bed naast zijn bureau. ...

In dit drama speelt Gerard Butler de rol van headhunter Dane die over lijken gaat en vaker op kantoor is te vinden dan thuis bij zijn gezin. Als de baas hem dan ook nog eens beoogt als mogelijke opvolger, zet hij helemaal zijn bed naast zijn bureau. Maar wanneer zijn zoon doodziek wordt, moet Dane beslissen wat hij nou precies belangrijk vindt in het leven.

Vandaag | 15:20 Waffie, de wonderhond

Komische dramareeks over een nieuw samengesteld gezin en hun schattige pratende hond Waffie.

Vandaag | 15:30 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Vandaag | 15:50 Family Guy

Seizoen 12 - Aflevering 1 - Into Fat Air: De Griffins gaan uit eten met de eerste vriend van Lois en zijn gezin. Na een avond met het rijke, bereisde gezin, dat nogal op hen neerkijkt, zijn Peter en Lois klaar om de strijd met hen aan te gaan. Ze besluiten net als zij Mount Everest te beklimmen.

Vandaag | 16:00 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Vandaag | 16:30 Janneman Robinson & Poeh

Live-actionavonturenfilm, Christopher Robin, het jongetje uit de Winnie de Poeh verhalen, is opgegroeid tot een verantwoordelijke man die zich op zijn werk en gezin richt. Maar dan duikt Poeh terug op.

Christopher Robin, het jongetje uit de Winnie de Poeh-verhalen, is opgegroeid tot een verantwoordelijke man die zich op zijn werk en gezin richt. Maar dan duikt Poeh terug op.

Vandaag | 18:30 Catfish: The TV Show

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Felipe & Jasmine: Alleenstaande vader Felipe is klaar voor een gezin met zijn online vriendin, Jasmine. Ze hebben elkaar na acht maanden nog steeds niet ontmoet. Max Joseph is terug en probeert er met Nev achter te komen of Jasmine is wie ze zegt dat ze is.

Vandaag | 19:20 Skyscraper IMDb: 5.8

IMDB * 5.8 - Actiethriller, De voormalige FBI agent en oorlogsveteraan Will Sawyer (Dwayne Johnson) is verantwoordelijk voor de veiligheid in wolkenkrabbers. Tijdens een opdracht in China staat plots een wolkenkrabber in brand waarvan hij de schuld ...

De voormalige FBI-agent en oorlogsveteraan Will Sawyer (Dwayne Johnson) is verantwoordelijk voor de veiligheid in wolkenkrabbers. Tijdens een opdracht in China staat plots een wolkenkrabber in brand waarvan hij de schuld krijgt. Hij slaat op de vlucht terwijl hij zijn onschuld poogt te bewijzen en op zoek gaat naar de dader. Bovendien moet hij alles op alles zetten om zijn vrouw en kinderen te bevrijden, die op de verdieping boven de brand vastzitten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/skyscraper

Vandaag | 20:30 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Vandaag | 20:35 Steenrijk Straatarm

De familie Agemans woont tijdens de week in een modern appartement in Sint-Katelijne-Waver. In het weekend komt het gezin tot rust in hun buitenverblijf in Knokke. Succesvol ondernemer Guy is naar eigen zeggen "niet steenrijk, maar wel rijk aan stenen". Een verwijzing naar zijn investeringen in vastgoed. De familie ruilt een weekend lang van leven met de familie De Roose uit Gent. Zij hebben het financieel heel wat moeilijker. Het gezin moet leven met een budgetmeter en het gebrek aan warm water valt ook de familie Agemans zwaar.

Vandaag | 21:00 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Cannon Balls/Olympic Dream Ruger: De Wyatts lijken een gewoon gezin. Ze runnen echter het familiebedrijf Gunsmoke, dat gespecialiseerd is in vuurwapens. Kijk mee hoe Rich en Renee wapens kopen en verkopen.

Vandaag | 21:00 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Vandaag | 22:00 It Comes at Night

Paul (Joel Edgerton) en zijn gezin verschuilen zich in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging. Het kwaad dat zijn gezin teistert blijkt nog maar het begin van de verschrikking die hen te wachten staat wanneer een ander wanhopig gezin ...

Paul (Joel Edgerton) en zijn gezin verschuilen zich in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging. Het kwaad dat zijn gezin teistert blijkt nog maar het begin van de verschrikking die hen te wachten staat wanneer een ander wanhopig gezin plots voor de deur staat. Ondanks de goede bedoelingen tussen beide families krijgen paranoia en wantrouwen al snel de overhand. Terwijl buiten het gevaar steeds dichterbij sluipt, haalt het beschermen van zijn eigen gezin het meest monsterlijke in Paul naar boven.

Vandaag | 22:15 De Dagschotel

'Peter Goossens - Omelet Garnaal.' De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.

Vandaag | 22:55 Braven

Joe Braven (Jason Momoa) leidt een keihard, maar simpel en eerlijk bestaan als houthakker langs de grens tussen de V.S. en Canada. Dat verandert echter op slag wanneer hij ontdekt dat een goedgeoliede drugbende zijn afgelegen berghutje als ...

Joe Braven (Jason Momoa) leidt een keihard, maar simpel en eerlijk bestaan als houthakker langs de grens tussen de V.S. en Canada. Dat verandert echter op slag wanneer hij ontdekt dat een goedgeoliede drugbende zijn afgelegen berghutje als opslagplaats gebruikt. Het genadeloze kopstuk van de bende (Garret Dillahunt) wil de brave huisvader op de knieën dwingen door zijn gezin te bedreigen, maar dat is buiten de verbetenheid van zijn tegenstander gerekend. Want Braven heeft, letterlijk en figuurlijk, wel meer pijlen op zijn boog.

Vandaag | 23:35 Three Wives, One Husband

Melinda en Anazella's echtgenoot Jim is onlangs aan kanker overleden. Op zijn sterfbed heeft hij zijn broer Abel gevraagd om met zijn twee weduwen te trouwen en zijn zeven kinderen groot te brengen. Abel wil graag gehoor geven aan Jims wens, maar hij heeft al drie vrouwen. Die zitten niet te wachten op nog meer veranderingen en nog minder aandacht van Abel. Ze willen eerst weleens zien of hij zich gaat houden aan de beloftes die hij hen heeft gedaan. Voor Melinda en Anazella zelf is het ook geen gemakkelijk besluit. Hun huwelijk met Jim werd getekend door ruzies en jaloezie, zodat ze door de anderen de 'tweekoppige draak' werden genoemd. Het verdriet om Jims overlijden bracht de twee weduwen wel dichter bij elkaar, maar nu moeten ze beslissen of ze als gezin ook bij elkaar willen blijven en opnieuw de uitdaging van een polygaam huwelijk aangaan, of dat ze toch liever ieder hun weg gaan.

Morgen | 00:00 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Morgen | 00:30 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Morgen | 01:10 Simon (AVROTROS)

Animatieserie over een konijnengezin waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen.

Morgen | 03:00 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Cannon Balls/Olympic Dream Ruger: De Wyatts lijken een gewoon gezin. Ze runnen echter het familiebedrijf Gunsmoke, dat gespecialiseerd is in vuurwapens. Kijk mee hoe Rich en Renee wapens kopen en verkopen.

Morgen | 06:05 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Morgen | 06:30 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Morgen | 07:35 Waffie, de wonderhond

Komische dramareeks over een nieuw samengesteld gezin en hun schattige pratende hond Waffie.

Morgen | 09:05 Crikey! It's the Irwins

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Tiger Eyes: Het gezin Irwin, Terry, Bindi en Robert, houden de herinnering aan Steve Irwin levend met hun werk op de uitgestrekte Australian Zoo.

Morgen | 09:05 Crikey! It's the Irwins

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Tiger Eyes: Het gezin Irwin, Terry, Bindi en Robert, houden de herinnering aan Steve Irwin levend met hun werk op de uitgestrekte Australian Zoo.

Morgen | 11:45 Aftermath

Morgen - Wat een blij weerzien met zijn vrouw en zwangere dochter moest worden, draait uit op een gruwelijke nachtmerrie voor ploegbaas Roman Melnyk (Arnold Schwarzenegger). Op de luchthaven krijgt hij te horen dat hun vliegtuig in volle vlucht in ...

Wat een blij weerzien met zijn vrouw en zwangere dochter moest worden, draait uit op een gruwelijke nachtmerrie voor ploegbaas Roman Melnyk (Arnold Schwarzenegger). Op de luchthaven krijgt hij te horen dat hun vliegtuig in volle vlucht in botsing is gekomen met een ander vliegtuig. Een onoplettendheid van luchtverkeersleider Jake Bonanos, die aan 271 passagiers het leven kost. Na een korte celstraf duikt Jake met zijn jonge gezin onder om aan de media-aandacht en verwijten van de nabestaanden te ontsnappen. Maar Roman wil uitleg, spijt, verontschuldigingen. Verbeten gaat hij op zoek naar de 'moordenaar' van zijn gezin.

Morgen | 11:50 En daarmee basta

Jongerensitcom over een nieuw samengesteld gezin, gezien door de ogen van hun 16-jarige zoon.

Morgen | 12:40 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Morgen | 13:10 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Morgen | 13:20 Barely Lethal

Morgen - Megan Walsh traint al haar hele leven voor geheim agent aan de Hardman school. Tijdens een missie ziet ze hoe andere tieners lol hebben en normale levens leiden. Als ze dan ook nog eens per ongeluk van de radar verdwijnt, grijpt ze haar ...

Megan Walsh traint al haar hele leven voor geheim agent aan de Hardman school. Tijdens een missie ziet ze hoe andere tieners lol hebben en normale levens leiden. Als ze dan ook nog eens per ongeluk van de radar verdwijnt, grijpt ze haar kans. Megan gaat ervandoor, laat zich adopteren door een pleeggezin en schrijft zich in op een normale school. Maar de complexiteit van het leven op de middelbare school valt haar zwaarder dan verwacht.

Morgen | 13:55 De Dagschotel

'Peter Goossens - Omelet Garnaal.' De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.

Morgen | 15:10 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 9 - De Saai Identiteit / Gegolfclubd: Timmy's pap wil een opwindender leven. Timmy wenst dat zijn vader net zo'n opwindend leven krijgt als de tv-spion Jason Saai. // Nadat Pap en Man zijn aangereden door de rijke meneer Buxaplenty wordt het gezin uitgenodigd lid te worden van zijn Golfclub.

Morgen | 15:20 Waffie, de wonderhond

Komische dramareeks over een nieuw samengesteld gezin en hun schattige pratende hond Waffie.

Morgen | 15:30 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Morgen | 16:00 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Morgen | 17:10 Witse

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Misdaadserie. Radeloos. In het kanaal wordt het lichaam gevonden van Klaas Verbeke. Klaas bleek een heel gewone man te zijn, met een toffe job en een gelukkig gezin. Ook de ruzie met z'n collega Manu lijkt aanvankelijk onbeduidend. Maar wanneer er bij Klaas' weduwe een deurwaarder aanbelt, neemt het onderzoek een verrassende wending.

Morgen | 20:30 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Morgen | 21:00 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Morgen | 22:15 Help, Mijn Man Is Een Klusser

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis dat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft uitgegraven, is nog steeds niet af. Een verwarming op de kamer van de kinderen is ook al te veel gevraagd. Monique slaapt bijna altijd alleen onder een open plafond in de slaapkamer. Mart slaapt namelijk op de bank. Kan dit huwelijk nog gered worden?

 Meer

Gezin gemist

Gisteren 20:30 Dennis en de vrije Geesten: onder een oude parasol

Gisteren - Reality-show, In deze aflevering van Dennis en de vrije Geesten gaat Dennis van der Geest langs bij ...

In deze aflevering van Dennis en de vrije Geesten gaat Dennis van der Geest langs bij Bouwiena. Zij reisde de hele wereld over en kwam erachter dat ze zich midden in de natuur het best op haar plek voelt. Oude parasol Om die reden bouwde Bouwiena zelf een tent van een oude parasol en takken die ze in het bos vond. Ze woont er inmiddels al een paar jaar zeer primitief. Levende boom Dennis ontmoet ook Ger en Mientje, die samen een bijzondere achtertuin hebben gecreëerd. En hij ontmoet Bob, die het liefst met zijn gezin in een levende boom wil wonen. Eigen regels Dennis en de vrije Geesten gaat over markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten.

Eerder Vandaag | 07:35 Waffie, de wonderhond

Komische dramareeks over een nieuw samengesteld gezin en hun schattige pratende hond Waffie.

Eerder Vandaag | 07:27 Big City Greens S1 Splits

Mensen kijken: Het gezin speelt het spelletje "mensen kijken".

Eerder Vandaag | 06:50 My Cat From Hell

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Chubs: Kijk mee hoe sommige katten hun baasje tot wanhoop drijven. Kattengedragsdeskundige Jackson helpt gezinnen bij het rehabiliteren van hun onhandelbare huisdieren.

Eerder Vandaag | 06:30 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Eerder Vandaag | 06:05 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Eerder Vandaag | 03:35 Een Frisse Start met vtwonen

Elke en Herbert hebben samen een nieuwe woning in Oudsbergen gekocht waar ze een thuis willen creëren voor hun nieuw samengesteld gezin. Interieur is voor Elke erg belangrijk en een manier om zich ergens thuis te voelen. Kunnen vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine de noden van het grote gezin verenigen in het interieur?

Eerder Vandaag | 00:30 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Eerder Vandaag | 00:00 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Gisteren 23:30 Huizenjagers

Petra, Sven en hun kinderen Eva en Sam zoeken een rustig gelegen fermette of bungalow. Het belangrijkste voor het gezin is dat er een slaapkamer mét badkamer op het gelijkvloers is. Ook een zwembad in de tuin is een must voor de sportieve kinderen.

Gisteren 23:05 War IMDb: 6.2

Gisteren - IMDB * 6.2 - Actiethriller, Jack Crawford is een verbitterde FBI agent, compleet geobsedeerd door zijn werk. Jaren terug bonden hij en zijn partner Tom de strijd aan met de mysterieuze Chinese huurmoordenaar Rogue. Een strijd die Tom en ...

Jack Crawford is een verbitterde FBI-agent, compleet geobsedeerd door zijn werk. Jaren terug bonden hij en zijn partner Tom de strijd aan met de mysterieuze Chinese huurmoordenaar Rogue. Een strijd die Tom en zijn gezin moesten bekopen met de dood. Als Rogue na lange tijd opeens weer opduikt, wil Jack wraak. Als een bezetene gaat hij achter zijn vijand aan en komt terecht in een gigantische bendeoorlog. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/war

Gisteren 21:00 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Gisteren 20:30 Hartenstraat

Gisteren - Max Slim, de jongste zoon van een echt uitvindersgezin, staat altijd in de schaduw van zijn ouders en zijn grote zus. Hij heeft nog nooit een prijs gewonnen en zijn uitvindingen mislukken altijd. Wanneer de familie Slim wordt uitgenodigd ...

Max Slim, de jongste zoon van een echt uitvindersgezin, staat altijd in de schaduw van zijn ouders en zijn grote zus. Hij heeft nog nooit een prijs gewonnen en zijn uitvindingen mislukken altijd. Wanneer de familie Slim wordt uitgenodigd voor een belangrijke wedstrijd, stelt Max voor om alleen thuis te blijven. De uitnodiging blijkt alleen een list te zijn van collega-uitvinder en aartsrivaal Elon Tesilon, die vastbesloten is om de wedstrijd te winnen. Nu de familie Slim uit de race is, staat niets hem meer in de weg. Behalve Max dan. Gaat het Max lukken om zijn gezin te redden met een door hemzelf gemaakte uitvinding?

Gisteren 20:30 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Gisteren 19:45 Huizenjagers

Petra, Sven en hun kinderen Eva en Sam zoeken een rustig gelegen fermette of bungalow. Het belangrijkste voor het gezin is dat er een slaapkamer mét badkamer op het gelijkvloers is. Ook een zwembad in de tuin is een must voor de sportieve kinderen.

Gisteren 16:25 It Comes at Night

Gisteren - Paul (Joel Edgerton) en zijn gezin verschuilen zich in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging. Het kwaad dat zijn gezin teistert blijkt nog maar het begin van de verschrikking die hen te wachten staat wanneer een ander ...

Paul (Joel Edgerton) en zijn gezin verschuilen zich in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging. Het kwaad dat zijn gezin teistert blijkt nog maar het begin van de verschrikking die hen te wachten staat wanneer een ander wanhopig gezin plots voor de deur staat. Ondanks de goede bedoelingen tussen beide families krijgen paranoia en wantrouwen al snel de overhand. Terwijl buiten het gevaar steeds dichterbij sluipt, haalt het beschermen van zijn eigen gezin het meest monsterlijke in Paul naar boven.

Gisteren 16:15 Beestig

Dierenarts Joshua bezorgt een labrador retriever puppy een nieuwe thuis. Bij Sara, Glenn en de kleine Lou belandt het hondje alvast in een warm nest. Maar waar kunnen ze best op letten nu ze een nieuwe telg in het gezin hebben? Beestig volgt ook het luxeleven van een straathond in Napels: dat van Juliette, de hond van Dries Mertens en Kat Kerkhofs. En Karin stelt trots haar bijzonder huisdier voor: kameel Big Iwan.

Gisteren 16:00 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Gisteren 15:30 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Gisteren 15:20 Waffie, de wonderhond

Komische dramareeks over een nieuw samengesteld gezin en hun schattige pratende hond Waffie.

Gisteren 13:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 24 - Make It or Break It: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Gisteren 13:10 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Gisteren 12:40 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Gisteren 12:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 23 - Walking the Walk: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Gisteren 11:55 Een Frisse Start met vtwonen

Elke en Herbert hebben samen een nieuwe woning in Oudsbergen gekocht waar ze een thuis willen creëren voor hun nieuw samengesteld gezin. Interieur is voor Elke erg belangrijk en een manier om zich ergens thuis te voelen. Kunnen vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine de noden van het grote gezin verenigen in het interieur?

Gisteren 11:50 En daarmee basta

Jongerensitcom over een nieuw samengesteld gezin, gezien door de ogen van hun 16-jarige zoon.

Gisteren 11:20 Family Guy

Seizoen 12 - Aflevering 1 - Into Fat Air: De Griffins gaan uit eten met de eerste vriend van Lois en zijn gezin. Na een avond met het rijke, bereisde gezin, dat nogal op hen neerkijkt, zijn Peter en Lois klaar om de strijd met hen aan te gaan. Ze besluiten net als zij Mount Everest te beklimmen.

Gisteren 11:10 The Simpsons

Seizoen 26 - Aflevering 20 - Amerikaanse animatieserie. Let's Go Fly a Coot. Bart gaat roken om indruk te maken op Annika, de nicht van Millhouse. De rest van het gezin krijgt te horen over opa's tijd bij de luchtmacht.

Gisteren 10:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Direct Message: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Gisteren 09:55 Police Interceptors

Seizoen 12 - Aflevering 10 - Episode 10: In deze spannende aflevering haasten Jenno en Bucko zich om te helpen als Jim wordt geramd door een vluchtende automobilist. Dan en Gordy moeten fysieke kracht gebruiken tegen een dronkenlap die een jong gezin bedreigt.

Gisteren 07:35 Waffie, de wonderhond

Komische dramareeks over een nieuw samengesteld gezin en hun schattige pratende hond Waffie.

Gisteren 06:30 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Gisteren 06:05 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Gisteren 00:30 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Gisteren 00:00 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Eergisteren 23:30 Apocalypto

Eergisteren - Gewelddadige indringers bedreigen een Maya gemeenschap. Het bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers ontvoerd wordt naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is lang en ...

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya gemeenschap. Het bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers ontvoerd wordt naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is lang en gevaarlijk. Door een speling van het lot krijgt hij de kans te ontsnappen. Aangespoord door de liefde voor zijn vrouw en familie probeert hij terug naar huis te keren om zijn gezin te redden.

Eergisteren 22:35 Three Wives, One Husband

Melinda en Anazella's echtgenoot Jim is onlangs aan kanker overleden. Op zijn sterfbed heeft hij zijn broer Abel gevraagd om met zijn twee weduwen te trouwen en zijn zeven kinderen groot te brengen. Abel wil graag gehoor geven aan Jims wens, maar hij heeft al drie vrouwen. Die zitten niet te wachten op nog meer veranderingen en nog minder aandacht van Abel. Ze willen eerst weleens zien of hij zich gaat houden aan de beloftes die hij hen heeft gedaan. Voor Melinda en Anazella zelf is het ook geen gemakkelijk besluit. Hun huwelijk met Jim werd getekend door ruzies en jaloezie, zodat ze door de anderen de 'tweekoppige draak' werden genoemd. Het verdriet om Jims overlijden bracht de twee weduwen wel dichter bij elkaar, maar nu moeten ze beslissen of ze als gezin ook bij elkaar willen blijven en opnieuw de uitdaging van een polygaam huwelijk aangaan, of dat ze toch liever ieder hun weg gaan.

Eergisteren 21:45 Help, Mijn Man Is Een Klusser

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis dat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft uitgegraven, is nog steeds niet af. Een verwarming op de kamer van de kinderen is ook al te veel gevraagd. Monique slaapt bijna altijd alleen onder een open plafond in de slaapkamer. Mart slaapt namelijk op de bank. Kan dit huwelijk nog gered worden?

Eergisteren 21:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 24 - Make It or Break It: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Eergisteren 21:00 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Eergisteren 20:40 Een Frisse Start met vtwonen

Elke en Herbert hebben samen een nieuwe woning in Oudsbergen gekocht waar ze een thuis willen creëren voor hun nieuw samengesteld gezin. Interieur is voor Elke erg belangrijk en een manier om zich ergens thuis te voelen. Kunnen vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine de noden van het grote gezin verenigen in het interieur?

Eergisteren 20:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 23 - Walking the Walk: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Eergisteren 20:30 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Eergisteren 18:15 The Bélier Family

Eergisteren - In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijks leven van haar ouders, waar zij met name een belangrijke rol speelt in het managen van de familieboerderij. Op een dag ...

In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijks leven van haar ouders, waar zij met name een belangrijke rol speelt in het managen van de familieboerderij. Op een dag besluit Paula met de steun van haar muziekleraar, die ontdekt dat ze geweldig kan zingen, mee te doen aan een zangwedstrijd. Een keuze die haar bij haar gezin kan weghalen, maar haar leven voorgoed zal veranderen.

Eergisteren 17:35 Police Interceptors

Seizoen 12 - Aflevering 10 - Episode 10: In deze spannende aflevering haasten Jenno en Bucko zich om te helpen als Jim wordt geramd door een vluchtende automobilist. Dan en Gordy moeten fysieke kracht gebruiken tegen een dronkenlap die een jong gezin bedreigt.

Eergisteren 16:15 The Simpsons

Seizoen 26 - Aflevering 20 - Amerikaanse animatieserie. Let's Go Fly a Coot. Bart gaat roken om indruk te maken op Annika, de nicht van Millhouse. De rest van het gezin krijgt te horen over opa's tijd bij de luchtmacht.

Eergisteren 16:00 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Eergisteren 15:30 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Eergisteren 15:20 Waffie, de wonderhond

Komische dramareeks over een nieuw samengesteld gezin en hun schattige pratende hond Waffie.

Eergisteren 14:55 Paleis voor een Prikkie

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen worden omgetoverd tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar het Gooi. In Huizen wonen Joop en Claudia samen met hun vier kinderen, maar de vijfde is onderweg, want Claudia is opnieuw zwanger! Het lieve gezin heeft het financieel heel moeilijk en daarom hebben zij Frank & Rogier gevraagd hen te helpen. De mannen hebben nog nooit zo'n kale, kille woonkamer gezien. Hoe gaan ze dit opknappen voor slechts 250 euro?

Eergisteren 13:10 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Eergisteren 12:40 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Eergisteren 11:50 En daarmee basta

Jongerensitcom over een nieuw samengesteld gezin, gezien door de ogen van hun 16-jarige zoon.

Eergisteren 11:05 Born In Africa

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Hunting Lessons: Inmiddels kennen onze kleine pluisballen hun plaats binnen het gezin. De tieners zijn er klaar voor om de gevaren in de savanne onder ogen te zien.

Eergisteren 10:25 Tokarev

Eergisteren - Paul Maguire (Nicolas Cage) en zijn vrienden Kane en Doherty leven in een wereld van criminaliteit. Op een nacht lokken ze een Russische gangster in de val die op weg is om geld naar zijn baas te brengen. De opbrengst is groter dan ze ...

Paul Maguire (Nicolas Cage) en zijn vrienden Kane en Doherty leven in een wereld van criminaliteit. Op een nacht lokken ze een Russische gangster in de val die op weg is om geld naar zijn baas te brengen. De opbrengst is groter dan ze dachten en met een koffer vol geld en een Tokarev vluchten ze. De misdaad zorgt echter voor een langdurige oorlog tussen hun Ierse familie en de Russische maffia. Jaren later, wanneer Paul zijn criminele verleden achter zich heeft gelaten en een gezin gesticht heeft, wordt zijn dochter ontvoerd.

Eergisteren 09:40 Southern Fried Homicide

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Heart of Darkness: Columbia, Kentucky, is de perfecte plek om een gezin te stichten. Maar voor één gezin sijpelt de duisternis in, waardoor hun vreedzame leven dreigt te worden vernietigd.

Eergisteren 07:35 Waffie, de wonderhond

Komische dramareeks over een nieuw samengesteld gezin en hun schattige pratende hond Waffie.

Eergisteren 06:30 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

Eergisteren 06:05 Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

 Meer