Gezin op tv (tv-tip)

Overmorgen | 22:50 Docu: Midnight Traveler

Overmorgen - Documentaire, Politiek asiel krijgen wil maar niet lukken, dus besluiten Hassan Fazili en Fatima Hossani ...

Politiek asiel krijgen wil maar niet lukken, dus besluiten Hassan Fazili en Fatima Hossani illegaal Europa te bereiken. In de met telefoons gefilmde documentaire Midnight Traveler zie je hoe het gezin met twee kinderen de gevaarlijke tocht aflegt. Premie In hun geboorteland Afghanistan staat een premie op Hassans hoofd, omdat hij in een televisiedocumentaire een afvallige Talibancommandant portretteerde. Toen dat bekend werd, vluchtten ze onmiddellijk naar buurland Tadzjikistan. Maar daar mogen ze niet blijven. Illegaal De documentaire Midnight Traveler begint bij het moment waarop ze terug moeten naar Afghanistan. Hassan en Fatima doen dat, maar kunnen er echt niet blijven. Ze gaan proberen illegaal Europa te bereiken, samen met hun dochter Nargis (8) en haar jongere zusje Zahra. Obstakels Tijdens de reis, via Iran en Turkije, filmen ze (ook Nargis) zoveel mogelijk met hun mobiele telefoons. De familie moet talloze obstakels overwinnen, vooral binnen de Europese grenzen, maar blijft toch optimistisch te midden van alle onzekerheid, misleiding en vijandigheid.

Je vindt hier de programma's van Gezin op tv We hebben de volgende programma's voor Gezin Docu: Midnight Traveler: Overmorgen - Documentaire, Politiek asiel krijgen wil maar niet lukken, dus besluiten Hassan Fazili en Fatima Hossani. Simon: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 11 van 52 De speelgoedboom AVROTROS Animatieserie over een konijnengezin, waarin de brutale. Animal Cribs: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 5 Pot Bellied Pig Palace Een gezin vraagt Antonio om in hun tuin een varkensparadijs. Animal Cribs: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 6 Backyard Barnyard Een gezin deelt hun overvolle huis met allerlei asieldieren,. Extreme Couponing: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 4 Michelle & Tyler Michelle gebruikt het geld dat ze met bonnen bespaart voor de. Groen in de Grote Stad: Jeugd, Foto's schieten / Redding Remy Bill belooft zijn gezin een trip naar de markthal, het is een truc om ze te. Groen in de Grote Stad: Jeugd, Foto's schieten / Redding Remy Bill belooft zijn gezin een trip naar de markthal, het is een truc om ze te. Criminal Minds: Serie, Criminal Minds 10.20 A Place At The Table Als een gezin in Maryland wordt vermoord als het aan tafel zit, spoort. Tricky Dick: Documentaire, Geschiedenis, Seizoen 01 Aflevering 1 van 4 De wil om te winnen VPRO Om de dramatische opkomst en. Dr. Phil: Amusement, Seizoen 18 Questions answered Dr. Phil beantwoordt de meest prangende vragen van kijkers. Hij bespreekt hoe.

Gezin op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:00 Simon

Seizoen 2 - Aflevering 11 van 52 - De speelgoedboom - AVROTROS Animatieserie over een konijnengezin, waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen.

Vandaag | 13:01 Groen in de Grote Stad

Foto's schieten / Redding Remy Bill belooft zijn gezin een trip naar de markthal, het is een truc om ze te verrassen met een familiefoto. / Remy spijbelt van vioolles om bij Cricket te zijn. We leren hoe sterk hun vriendschap is.

Vandaag | 13:21 Dr. Phil

Seizoen 18 - Questions answered Dr. Phil beantwoordt de meest prangende vragen van kijkers. Hij bespreekt hoe je zo goed mogelijk door deze quarantainetijd kunt komen, met een goede balans in je gezinsleven en aandacht voor gezond leven.

Vandaag | 15:30 SOS: De Verbouwers

Seizoen 25 - Aflevering 5 van 7 Nick Knowles en het team schakelen vrienden, familie en lokale hulptroepen in om de huizen van gezinnen in heel Groot-Brittannië te transformeren.

Vandaag | 17:43 Dr. Phil

Seizoen 18 - Our 10 year old son is controlling our entire lives Denise en Jarid maken zich ernstig zorgen over hun 10-jarige zoontje, Zak. De autistische jongen heeft een zeer opvliegend karakter, en het lijkt steeds erger te worden. Om extra hulp te krijgen, is het gezin bij Jarids ouders ingetrokken. Is dat een slimme zet geweest? Dr. Phil nodigt een aantal specialisten uit om deze familie te helpen.

Vandaag | 18:30 Two and a Half Men

Seizoen 3 - Aflevering 12 van 24 - That Special Tug De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering bezoekt Charlie een therapeut om erachter te komen hoe hij moet omgaan met Alans emotionele onzekerheden.

Vandaag | 18:35 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 16 van 175 - KRO-NCRV Als kind speelde Lennart altijd al met zijn neef bij de watertoren in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als dit markante pand zo'n acht jaar geleden te koop komt, besluiten beide neven het te kopen. Ze willen het volledig opknappen om er allebei met hun gezin in te gaan wonen. Na jaren verbouwen hebben Arianne en Lennart op de bovenste drie verdiepingen van dit 104 jaar oude monument een echt leefhuis voor hun gezin gemaakt. Het landelijke interieur past naadloos bij het fantastische uitzicht, want waar je ook kijkt, in alle seizoenen is het een adembenemend plaatje. * Sharon maakt een bijzonder gerecht: surf & turf, een hoofdgerecht dat bestaat uit een combinatie van zeevruchten en rood vlees. Sharon kiest voor een pittig gemarineerde entrecote, geserveerd met grote knoflookgamba's. * De Rottige Meente is een niet zo charmante naam voor een idyllisch stukje Nederland in de provincie Friesland, langs de grens met Overijssel. Boswachters Marieke Schatteleijn en haar collega Roel Vriesema stappen in een bootje. Ze verkennen dit idyllische en prachtig stukje Friesland met water, trilvenen en een van de oudste moerasbossen. Het heeft veel weg van de Weerribben en wordt daarom ook wel de Friese Weerribben genoemd. Unieke natuur waar de visotter huist en de zeldzame vuurvlinder voorkomt.

Vandaag | 19:00 Two and a Half Men

Seizoen 3 - Aflevering 13 van 24 - Humilation is a Visual Medium De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering bevindt Charlie zich in een relatie die niet is gebaseerd op seks.

Morgen | 07:00 Simon

Seizoen 2 - Aflevering 12 van 52 - Oh nee, niet Caspers vriendjes - AVROTROS Animatieserie over een konijnengezin, waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen.

Morgen | 12:15 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Aflevering 57 van 78 - Aangebrand brood - KRO-NCRV Halvar is blij: zijn broer Halford komt op bezoek. Hij maakt zich ook zorgen: wat zal Halford zeggen als hij ziet dat Halvar een gesetteld man is? Ze hebben elkaar gezworen te blijven plunderen, roven en vechten. Halvar gaat Halford tegemoet, Ylva gaat brood bakken. Broer Halford komt al aan in Flake voordat Halvar terug is. Hij vertelt Ylva dat hij nu bakker is. Dat komt goed uit: hij kan helpen met brood bakken. Als het brood in de oven staat gaat hij Halvar tegemoet. Hij wordt echter opgewacht door Ivar Houtpoot. Die heeft zijn houten been aan Halford te danken. Ivar bindt Halford vast en gaat op weg naar Flake om te plunderen. Wickie heeft gezien dat Ivar in aantocht is, verzint een list: met de inmiddels aangebrande (keiharde) broden maakt hij een Skjaldborg: een scherm van schilden. Samen met de andere kinderen drijft hij Ivar terug. Ivar druipt af, Halford is te gast bij Halvar en zijn gezin. Hij is blij, misschien gaat hij zelf ook wel settelen.

Morgen | 12:40 Groen in de Grote Stad

Verkeerschaos / Mama vogel Bill neemt het gezin mee op een roadtrip, maar ze komen niet ver vanwege een file. / Tilly vindt een nest met eieren. Ze zorgt voor de eieren in de hoop dat de kuikentjes haar als moeder zullen zien.

Morgen | 13:14 Dr. Phil

Seizoen 18 - Our 10 year old son is controlling our entire lives Denise en Jarid maken zich ernstig zorgen over hun 10-jarige zoontje, Zak. De autistische jongen heeft een zeer opvliegend karakter, en het lijkt steeds erger te worden. Om extra hulp te krijgen, is het gezin bij Jarids ouders ingetrokken. Is dat een slimme zet geweest? Dr. Phil nodigt een aantal specialisten uit om deze familie te helpen.

Morgen | 15:30 SOS: De Verbouwers

Seizoen 25 - Aflevering 6 van 7 Nick Knowles en het team schakelen vrienden, familie en lokale hulptroepen in om de huizen van gezinnen in heel Groot-Brittannië te transformeren.

Morgen | 15:35 Peperbollen

Seizoen 9 - Nina's geheim - KRO-NCRV Emma en Nina worden beroofd door een meisje. Als ze haar opsporen blijkt dat de moeder depressief is en niet in staat om een gezin te runnen. Gelukkig grijpt Jan op tijd in en kunnen de vier vrienden aan het slot de Peperbollen-eed afleggen.

Morgen | 16:30 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 16 van 175 - KRO-NCRV Als kind speelde Lennart altijd al met zijn neef bij de watertoren in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als dit markante pand zo'n acht jaar geleden te koop komt, besluiten beide neven het te kopen. Ze willen het volledig opknappen om er allebei met hun gezin in te gaan wonen. Na jaren verbouwen hebben Arianne en Lennart op de bovenste drie verdiepingen van dit 104 jaar oude monument een echt leefhuis voor hun gezin gemaakt. Het landelijke interieur past naadloos bij het fantastische uitzicht, want waar je ook kijkt, in alle seizoenen is het een adembenemend plaatje. * Sharon maakt een bijzonder gerecht: surf & turf, een hoofdgerecht dat bestaat uit een combinatie van zeevruchten en rood vlees. Sharon kiest voor een pittig gemarineerde entrecote, geserveerd met grote knoflookgamba's. * De Rottige Meente is een niet zo charmante naam voor een idyllisch stukje Nederland in de provincie Friesland, langs de grens met Overijssel. Boswachters Marieke Schatteleijn en haar collega Roel Vriesema stappen in een bootje. Ze verkennen dit idyllische en prachtig stukje Friesland met water, trilvenen en een van de oudste moerasbossen. Het heeft veel weg van de Weerribben en wordt daarom ook wel de Friese Weerribben genoemd. Unieke natuur waar de visotter huist en de zeldzame vuurvlinder voorkomt.

Morgen | 18:35 Two and a Half Men

Seizoen 3 - Aflevering 14 van 24 - Love Isn't Blind, It's Retarded De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering organiseert Charlie een romantische date met Mia, in de hoop dat het hun relatie goed doet. Alan begint Charlie's meest recente ex-vriendin te daten.

Morgen | 18:35 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 17 van 175 - KRO-NCRV Een gemeentelijk monument in Gouda biedt de perfecte kans voor de gezinsuitbreiding van Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd ook een pittige uitdaging. Het huis wordt volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd, met een voorgevel die gelijkend is aan de oude staat. Aan het koppel de taak om de oude en nieuwe elementen van het huis samen te brengen. Frank ontwerpt de ingenieuze keuken en Eleanne ontfermt zich over het interieur; een sfeervolle visgraatvloer mengt zich naadloos met eigentijdse meubelstukken. * Chef-kok Ramon verlangt alweer terug naar zijn vakantie en om terug te komen in die sfeer maakt hij zijn favoriete vakantiesalade met aardappel, verse doperwten en gegrilde schouderkarbonade. Makkelijk en snel te maken. * Joke woont met haar zoon in Nigtevecht en wil haar tuin een flinke update geven. Ze vindt dat de tuin nu een wat oubollige uitstraling heeft en ze wil graag een moderne, strakkere tuin. Tuinspecialist Martin Stuger gaat haar helpen dit in een dag voor elkaar te krijgen.

Morgen | 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 3 - Aflevering 15 van 24 - My Tongue is Meat De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering heeft Charlie moeite met de gezonde leefstijl van Mia. Hij begint achter haar rug om bier, sigaren en hamburgers in huis te halen.

 Meer

Gezin op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 10:00 Animal Cribs

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Pot-Bellied Pig Palace Een gezin vraagt Antonio om in hun tuin een varkensparadijs voor varken Mr. Pickles te creëren. Het plan omvat een nieuw verblijf, een modderpoel en veel ruimte om rond te rennen.

Vandaag | 10:55 Animal Cribs

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Backyard Barnyard Een gezin deelt hun overvolle huis met allerlei asieldieren, waaronder twee minipaardjes die in de ouderslaapkamer slapen. Antonio bouwt de ultieme stal voor de hoefdiertjes.

Vandaag | 11:25 Extreme Couponing

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Michelle & Tyler Michelle gebruikt het geld dat ze met bonnen bespaart voor de bouw van een droomhuis voor haar gezin. De 20-jarige student Tyler heeft het bonnen knippen van zijn moeder geleerd.

Vandaag | 13:01 Groen in de Grote Stad

Foto's schieten / Redding Remy Bill belooft zijn gezin een trip naar de markthal, het is een truc om ze te verrassen met een familiefoto. / Remy spijbelt van vioolles om bij Cricket te zijn. We leren hoe sterk hun vriendschap is.

Vandaag | 13:09 Criminal Minds

Criminal Minds 10.20 - A Place At The Table Als een gezin in Maryland wordt vermoord als het aan tafel zit, spoort de BAU familieleden en vrienden op op zoek naar geheimen die tot de moord geleid kunnen hebben. Hotch moet het goedmaken met z'n schoonvader als deze alzheimer blijkt te hebben.

Vandaag | 13:10 Tricky Dick

Seizoen 01 - Aflevering 1 van 4 - De wil om te winnen - VPRO Om de dramatische opkomst en ongekende val van Richard Nixon te begrijpen, moet er gekeken worden naar zijn jeugd. Opgroeiend in een arm gezin leert Richard Nixon vroeg om kansen te herkennen en, misschien nog belangrijker, deze te grijpen. De snelle opkomst van Nixon wordt gekenmerkt door agressieve politieke tactieken, een afkeer van de elite en een ongebreidelde wil om te winnen. Zijn vroege politieke leven komt tot een hoogtepunt door een dramatische confrontatie met John F. Kennedy.

Vandaag | 14:11 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 35 - De saai identiteit / Gegolfclubd Timmy's vader wil een opwindender leven. Timmy wenst dat zijn vader net zo'n opwindend leven krijgt als tv-spion Jason Saai. // Nadat Pap en Man zijn aangereden door meneer Buxaplenty wordt het gezin uitgenodigd lid te worden van zijn Golfclub.

Vandaag | 14:35 The Hollow Child

Film, Wanneeer de getroebleerde tiener Samantha ongestoord wil rondhangen met haar vriendin, stuurt ze haar jongere pleegzusje Olivia alleen naar huis door het bos. Dan gebeurt het ondenkbare. Het meisje verdwijnt, maar duikt drie dagen later ...

Wanneeer de getroebleerde tiener Samantha ongestoord wil rondhangen met haar vriendin, stuurt ze haar jongere pleegzusje Olivia alleen naar huis door het bos. Dan gebeurt het ondenkbare. Het meisje verdwijnt, maar duikt drie dagen later gelukkig weer op. Paniek maakt plaats voor ontlading en het leven in het gezinnetje kan eindelijk weer zijn normale gangetje gaan. Alleen bekruipt Samantha het onbehaaglijke gevoel dat Olivia Olivia niet is. Een gevoel waar ze helaas als enige mee lijkt te kampen. Radeloos bindt ze de strijd aan met de bovennatuurlijke krachten die haar zusje hebben ingepalmd.

Vandaag | 14:45 Welcome to Plathville

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Big Announcement De Plaths vormen een blonde, blauwogige familie bestaande uit elf personen in het zuidoosten van Georgië. Ze delen een passie voor muziek, religie, gezinsleven en tradities.

Vandaag | 15:20 2Doc: Toen Ma naar Mars vertrok

BNNVARA Portret van filmmakers en broer en zus Abdelkarim en Asma El-Fassi over hun moeder Noha, die decennia geleden Marokko verliet om herenigd te worden met haar man Ali die eerder als expat naar Nederland kwam. Hoewel Noha nooit heeft kunnen aarden in Nederland, klampt zij zich vast aan haar gezin op het kleine stukje aarde dat Oost-Souburg heet. Terwijl ze geleidelijk haar negen kinderen het huis ziet verlaten, blikt ze terug op haar leven. Ook zien we hoe haar man Ali naar Hong Kong reist om dochter Zoulikha te bezoeken die als expat in zijn voetsporen is getreden. Zij verruilde het leven in Nederland voor de onbegrensde mogelijkheden in China.

Vandaag | 17:00 Beachfront Bargain Hunt

Seizoen 12 - Aflevering 9 - Satisfaction In Sargent Een gezin zoekt een vakantiewoning aan het strand in Sargent, Texas. Over één ding kunnen ze het niet eens worden: moet je vanuit het huis kunnen vissen of het strand oplopen?

Vandaag | 17:30 Beachfront Bargain Hunt

Seizoen 12 - Aflevering 10 - Coastal Fun In Florida's Sun Een gezin uit Florida zoekt een vakantiewoning bij New Smyrna Beach, waar ze heel vaak op vakantie zijn geweest. Zullen ze een droomwoning binnen hun budget vinden?

Vandaag | 18:30 Two and a Half Men

Seizoen 3 - Aflevering 12 van 24 - That Special Tug De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering bezoekt Charlie een therapeut om erachter te komen hoe hij moet omgaan met Alans emotionele onzekerheden.

Vandaag | 18:54 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 35 - De saai identiteit / Gegolfclubd Timmy's vader wil een opwindender leven. Timmy wenst dat zijn vader net zo'n opwindend leven krijgt als tv-spion Jason Saai. // Nadat Pap en Man zijn aangereden door meneer Buxaplenty wordt het gezin uitgenodigd lid te worden van zijn Golfclub.

Vandaag | 19:00 Two and a Half Men

Seizoen 3 - Aflevering 13 van 24 - Humilation is a Visual Medium De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering bevindt Charlie zich in een relatie die niet is gebaseerd op seks.

Vandaag | 23:45 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Lava Dogs Na de uitbarsting van vulkaan Kilauea in mei 2018 zitten de asiels op Hawaï overvol met ontheemde huisdieren. Amanda onderneemt samen met haar gezin een reddingsmissie.

Morgen | 02:35 Malavita

Morgen - Comedy, Giovanni Manzoni is uit het criminele leven gestapt en leeft nu met zijn vrouw en hun twee tieners onder getuigenbescherming in Frankrijk. De maffiabazen die er door Giovanni bij zijn gelapt laten de zaak echter niet rusten en de ...

Giovanni Manzoni is uit het criminele leven gestapt en leeft nu met zijn vrouw en hun twee tieners onder getuigenbescherming in Frankrijk. De maffiabazen die er door Giovanni bij zijn gelapt laten de zaak echter niet rusten en de familie krijgt huurmoordenaars achter zich aan. Ze verhuizen aan de lopende band en zijn nu in een kneuterig, braaf dorpje in Normandië aangekomen. Daar moeten ze zich gedeisd houden, maar het lukt geen enkel gezinslid om hun oude gewelddadige levensstijl achter zich te laten.

Morgen | 03:05 2Doc: Toen Ma naar Mars vertrok

BNNVARA Portret van filmmakers en broer en zus Abdelkarim en Asma El-Fassi over hun moeder Noha, die decennia geleden Marokko verliet om herenigd te worden met haar man Ali die eerder als expat naar Nederland kwam. Hoewel Noha nooit heeft kunnen aarden in Nederland, klampt zij zich vast aan haar gezin op het kleine stukje aarde dat Oost-Souburg heet. Terwijl ze geleidelijk haar negen kinderen het huis ziet verlaten, blikt ze terug op haar leven. Ook zien we hoe haar man Ali naar Hong Kong reist om dochter Zoulikha te bezoeken die als expat in zijn voetsporen is getreden. Zij verruilde het leven in Nederland voor de onbegrensde mogelijkheden in China.

Morgen | 05:10 Beachfront Bargain Hunt

Seizoen 12 - Aflevering 9 - Satisfaction In Sargent Een gezin zoekt een vakantiewoning aan het strand in Sargent, Texas. Over één ding kunnen ze het niet eens worden: moet je vanuit het huis kunnen vissen of het strand oplopen?

Morgen | 05:35 Beachfront Bargain Hunt

Seizoen 12 - Aflevering 10 - Coastal Fun In Florida's Sun Een gezin uit Florida zoekt een vakantiewoning bij New Smyrna Beach, waar ze heel vaak op vakantie zijn geweest. Zullen ze een droomwoning binnen hun budget vinden?

Morgen | 06:04 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 39 - Boswandeling Peppa en het hele gezin Big gaan uit wandelen. Eerst vind Peppa er niet veel aan, maar er is van alles te zien in het bos. Alleen heeft Papa Big de picknick in de auto laten staan. Maar…waar is de auto?

Morgen | 06:45 Crikey! It's the Irwins

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Tiger Eyes Het gezin Irwin, Terry, Bindi en Robert, houden de herinnering aan Steve Irwin levend met hun werk op de uitgestrekte Australian Zoo.

Morgen | 08:30 Now Add Honey

Morgen - Comedy, Caroline Morgans rustige leven staat op ontploffen Met ruziënde dochters, een baas die haar gek maakt en een echtgenoot die op het punt staat haar te verlaten heeft ze het al zwaar genoeg. Caroline is dolblij met het bezoek van zus ...

Caroline Morgans rustige leven staat op ontploffen Met ruziënde dochters, een baas die haar gek maakt en een echtgenoot die op het punt staat haar te verlaten heeft ze het al zwaar genoeg. Caroline is dolblij met het bezoek van zus Beth en haar dochter Honey, een tienerster. Maar deze blijdschap verdwijnt als Beth naar een afkickkliniek moet, waardoor Honey bij Caroline blijft. Honey heeft het moeilijk zonder haar luxe levensstijl en Caroline's gezin ergert zich aan de diva die allerlei chaos veroorzaakt met fans en paparazzi. Maar Caroline realiseert zich dat Honey misschien net de verandering is die iedereen nodig heeft.

Morgen | 12:40 Groen in de Grote Stad

Verkeerschaos / Mama vogel Bill neemt het gezin mee op een roadtrip, maar ze komen niet ver vanwege een file. / Tilly vindt een nest met eieren. Ze zorgt voor de eieren in de hoop dat de kuikentjes haar als moeder zullen zien.

Morgen | 13:40 Serengeti

Seizoen 2019 - Aflevering 1 van 6 - Het noodlot - EO Het is de tijd van overvloed in de Serengeti en er is meer dan genoeg voedsel. Maar door een reeks onverwachte gebeurtenissen keren families zich tegen elkaar en komen relaties onder druk te staan. Kali, een dappere leeuwin en moeder van vier welpen, heeft de gulden regels van het gezinsleven overtreden door jongen te krijgen met een buitenstaander. Bakari, een vurige mannetjesbaviaan, wordt stikjaloers als zijn geliefde vrouwtje wordt ingepikt door de nieuwe, agressievere leider van de groep. De jonge hyena Zalika verliest haar moeder bij een verschrikkelijke aanval door een paar solitaire mannetjesleeuwen en moet het leiderschap over haar familie overnemen. Tienerolifant Tembo heeft twijfels over zijn plaats binnen de familie als zijn moeder Nalla, de matriarch van de groep, een nieuw jong krijgt en hij buitenspel wordt gezet. Bakari probeert zijn oude geliefde terug te winnen totdat het noodlot toeslaat en Kali krijgt verlossende hulp uit onverwachte hoek. De emoties lopen hoog op als de wereld van de hoofdrolspelers op zijn kop wordt gezet.

Morgen | 14:50 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 2 Wat is het ergste dat kan gebeuren als je een nieuw zwembad laat aanleggen? Daar komt dit gezin vanzelf achter. En wat gebeurt er als een hert oog in oog staat met een grote bus?

Morgen | 15:15 DNA Onbekend

Seizoen 05 - Aflevering 5 van 8 - AVROTROS Het verhaal van Frank. Hoewel Frank ervan overtuigd is dat hij aan het graf van zijn vader staat, heeft zijn broer al zijn leven lang twijfels of de man die zij begraven daadwerkelijk hun biologische vader is. Sterker nog, Marco denkt dat zijn broer een andere vader heeft dan hij. Dus dat zij geen van beiden het kind zijn van hun vader. Frank heeft zijn moeder als kind betrapt met een andere man. Deze man was altijd wel in de buurt van het gezin. Er zijn meerdere aanwijzingen dat deze man misschien de echte vader is van Frank. Maar wie zou dan de vader van Marco kunnen zijn? Een DNA-test kan hun helpen de waarheid te achterhalen. Het tweede verhaal gaat over Theo. Hij wil weten wie zijn vader is. Als kleine jongen krijgt Theo, van de man waarvan hij denkt dat het zijn vader is, te horen dat hij niet zijn biologische vader is. Wie dan wel zijn vader is wordt hem niet verteld. Hij kan nergens met zijn vraag terecht, ook niet bij zijn eigen moeder. Op latere leeftijd hoort hij geruchten over wie zijn mogelijke biologische vader kan zijn. Die geruchten gaan rond in zijn eigen familie. Zou de stiefvader van zijn moeder zijn vader zijn? De man die hij altijd als zijn opa heeft beschouwd, is dan plotseling zijn vader. Of is de man die zijn moeder heeft verkracht zijn vader, een totaal onbekende man? Met een DNA-test kan Dionne Stax Theo verder helpen en verlossen van deze pijnlijke familiegeheimen.

Morgen | 17:00 Beachfront Bargain Hunt

Seizoen 12 - Aflevering 11 - All In For Alabama Een moeder en twee dochters uit Ohio leggen hun geld bij elkaar om in een strandwoning in Gulf Shores, Alabama te investeren, zodat het hele gezin ervan kan genieten.

Morgen | 17:30 Beachfront Bargain Hunt

Seizoen 12 - Aflevering 12 - Flockin' To Rockport Een stel dat elkaar al vanaf de middelbare school kent, zoekt een vakantiewoning voor het gezin in het pittoreske vissersplaatsje Rockport, Texas. Het budget is 250.000 dollar.

Morgen | 18:35 Two and a Half Men

Seizoen 3 - Aflevering 14 van 24 - Love Isn't Blind, It's Retarded De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering organiseert Charlie een romantische date met Mia, in de hoop dat het hun relatie goed doet. Alan begint Charlie's meest recente ex-vriendin te daten.

Morgen | 18:45 Tricky Dick

Seizoen 01 - Aflevering 1 van 4 - De wil om te winnen - VPRO Om de dramatische opkomst en ongekende val van Richard Nixon te begrijpen, moet er gekeken worden naar zijn jeugd. Opgroeiend in een arm gezin leert Richard Nixon vroeg om kansen te herkennen en, misschien nog belangrijker, deze te grijpen. De snelle opkomst van Nixon wordt gekenmerkt door agressieve politieke tactieken, een afkeer van de elite en een ongebreidelde wil om te winnen. Zijn vroege politieke leven komt tot een hoogtepunt door een dramatische confrontatie met John F. Kennedy.

Morgen | 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 3 - Aflevering 15 van 24 - My Tongue is Meat De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering heeft Charlie moeite met de gezonde leefstijl van Mia. Hij begint achter haar rug om bier, sigaren en hamburgers in huis te halen.

 Meer