Gevonden op tv (tv-tip)

Morgen | 20:26 The Sommerdahl Murders

Aflevering 2 van 4 - KRO-NCRV Terwijl Dan nog steeds wanhopig probeert om zijn huwelijk met Marianne te lijmen, wordt het lijk van een vrouw gevonden op een markt. Haar kinderen reageren allebei nogal bijzonder op haar overlijden. Haar zoon weet te vertellen dat ze onlangs een grote prijs heeft gewonnen bij een loterij, en dat zet de politie op het spoor van de moordenaar. Daarbij trekken ze een ware beerput open.

Je vindt hier de programma's van Gevonden op tv We hebben de volgende programma's voor Gevonden The Sommerdahl Murders: Morgen - Serie, Aflevering 2 van 4 KRO NCRV Terwijl Dan nog steeds wanhopig probeert om zijn huwelijk met Marianne te. Ducktales: Jeugd, Het gouden meer van de Witte Kwelling Kreek! Dagobert moet samenwerken met zijn verraderlijke ex partner en oude. Ducktales: Jeugd, Het gouden meer van de Witte Kwelling Kreek! Dagobert moet samenwerken met zijn verraderlijke ex partner en oude. The Curse Of Oak Island: Informatief, Seizoen 5 Aflevering 7 The Lot Thickens Het oordeel is binnen voor twee bewijsstukken die in de Money Pit. SpongeBob: Animatie, Seizoen 8 Aflevering 69 Mooiste Herinnering / Alles is Kwallenvis SpongeBob en Octo gaan op zoek naar Octo's. De Daltons: Jeugd, Joe heeft het buskruit niet uitgevonden Animatieserie over de Daltons, die er alles aan doen om uit de. Crime Scene Investigation: Serie, Who & what Op een plaats delict wordt een handafdruk gevonden die overeenkomt met een afdruk van zes jaar. Echte Verhalen: De Buurtpolitie: Amusement, Seizoen 7 De dierenarts komt langs. Een wandelpad ligt bezaaid met glasscherven waardoor haar hondje zich. Telekids Mini's: Piet Piraats Voorleesverhalen: Jeugd, Paradijseiland Kinderserie waarin Piet Piraat spannende verhalen vertelt. Piet Piraat is de achterkleinzoon van. Moordvrouw: Drama, Dromenvanger Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie.

Gevonden op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:53 Ducktales

Het gouden meer van de Witte Kwelling Kreek! Dagobert moet samenwerken met zijn verraderlijke ex-partner en oude vlam Knappe Kitty Glittergoud om de schat te vinden die ze nooit hebben gevonden.

Vandaag | 21:25 Criminal Minds

Seizoen 13 - Aflevering 2 van 22 - To A Better Place Criminal Minds draait om het eliteteam van de FBI: de BAU (Behavioral Analysis Unit). Zij analyseren de meest gevaarlijke criminelen en stoppen hen voordat ze weer toeslaan. De BAU doet onderzoek naar drie vergelijkbare misdaden waarvan de slachtoffers gevonden zijn in oude reiskoffers.

Vandaag | 22:59 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 21 van 23 - Hometown Hero Een hospik komt om in Irak als hij het leven van een aantal mariniers probeert te redden. Later wordt in zijn woonplaats het lijk van een jonge vrouw gevonden tussen zijn opgeslagen spullen.

Morgen | 00:47 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 11 van 22 - The Woman in The Car In een auto wordt het verbrande lijk van een vrouw gevonden, en haar kind lijkt ontvoerd. Brennan en Booth verdenken de vader: Carl Decker. Maar dan blijkt dat Decker in het getuigenprogramma zit.

Morgen | 01:37 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 12 van 22 - The Superhero in The Alley Brennan en Booth onderzoeken een vergaan lijk dat in een onorthodox kostuum in een steegje is gevonden. Ze stellen vast dat het om een tiener gaat die een geheim tweede leven leidde.

Morgen | 02:19 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 13 van 22 - The Woman in The Garden Booth en Brennan onderzoeken een lijk dat in de auto van een bendelid is gevonden. De man wordt ondervraagd maar weet te ontsnappen. Het spoor voert naar een graf en naar het huis van een senator.

Gevonden op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:53 Ducktales

Het gouden meer van de Witte Kwelling Kreek! Dagobert moet samenwerken met zijn verraderlijke ex-partner en oude vlam Knappe Kitty Glittergoud om de schat te vinden die ze nooit hebben gevonden.

Vandaag | 08:00 The Curse Of Oak Island

Seizoen 5 - Aflevering 7 - The Lot Thickens Het oordeel is binnen voor twee bewijsstukken die in de Money Pit zijn gevonden. Beide zijn oud en kunnen de theorieën bewijzen die de geschiedenis van het mysterie van Oak Island zouden kunnen herschrijven.

Vandaag | 08:34 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 69 - Mooiste Herinnering / Alles is Kwallenvis SpongeBob en Octo gaan op zoek naar Octo's "mooiste herinnering". Als dit niet wordt gevonden dreigt Octo weg te zinken in een diepe depressie. // Kwallenmonsters van een andere planeet clonen onze helden en proberen de oceaan te veroveren.

Vandaag | 11:00 De Daltons

Joe heeft het buskruit niet uitgevonden Animatieserie over de Daltons, die er alles aan doen om uit de gevangenis te komen. Ze maken gebruik van explosieven, luchtballonen, regendansjes, een doolhof van tunnels en nog veel meer. Het enige wat zij niet gebruiken, zijn hun hersenen. Maar wat ze missen aan intelligentie, zijn ze rijk aan wilskracht en verbeelding. Zal het de Daltons ooit lukken om echt op vrije voeten te komen?

Vandaag | 11:12 Crime Scene Investigation

Who & what Op een plaats delict wordt een handafdruk gevonden die overeenkomt met een afdruk van zes jaar geleden. Dit betrof een zaak waarbij een kind is ontvoerd en de babysitter werd vermoord. Tijdens het onderzoek naar de vermeende seriemoordenaar krijgen Catherine en Grissom de hulp van FBI-agent Jack Malone, die erop gebrand is om de dader te vinden.

Vandaag | 12:10 Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Seizoen 7 De dierenarts komt langs. Een wandelpad ligt bezaaid met glasscherven waardoor haar hondje zich gekwetst heeft. Samen met Floor gaat Koen op zoek naar de sluikstorter. Het lijk van een onbekende jongeman wordt gevonden in een bos. Eric en Brigitte hopen snel zijn identiteit te achterhalen.

Vandaag | 12:37 Telekids Mini's: Piet Piraats Voorleesverhalen

Paradijseiland Kinderserie waarin Piet Piraat spannende verhalen vertelt. Piet Piraat is de achterkleinzoon van Karel Karolus Piraat. Opa Karolus heeft ooit een schat gevonden. Hij verborg de schat in de grond en maakte een schatkaart, maar vergat de plaats aan te duiden. Piet Piraat en zijn maatjes gaan met hun schip De Scheve Schuit op zoek naar de schat en beleven onderweg allerlei avonturen.

Vandaag | 12:57 Moordvrouw

Dromenvanger Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens in beeld die gedreigd hadden naaktfoto's van haar online te zetten.

Vandaag | 14:40 Acts of Vengeance

Film, Hoewel Frank Valera veel om zijn vrouw en dochter geeft, heeft hij weinig tijd voor ze vanwege zijn baan als advocaat. Op een avond mist hij de talentenshow van zijn dochter. Later krijgt Frank opeens van de politie te horen dat zijn familie ...

Hoewel Frank Valera veel om zijn vrouw en dochter geeft, heeft hij weinig tijd voor ze vanwege zijn baan als advocaat. Op een avond mist hij de talentenshow van zijn dochter. Later krijgt Frank opeens van de politie te horen dat zijn familie dood is teruggevonden langs de weg. Niemand weet wie erachter zit. Frank stort helemaal in elkaar en probeert zijn verdriet weg te drinken. Maar dan raakt hij geïnspireerd om wraak te nemen en legt een eed van stilte af.

Vandaag | 15:20 Murdoch Mysteries

Seizoen 8 - What lies buried Het levenloze lichaam van een vermoorde politieagent wordt gevonden in de kelder van een stationsgebouw. Murdochs onderzoek doet hem zijn eigen collega's verdenken.

Vandaag | 17:20 Kin IMDb: 5.8

IMDB * 5.8 - Film, Jimmy is recent vrijgelaten uit de gevangenis en moet noodgedwongen op de vlucht slaan met zijn geadopteerde broer, omdat hij schulden heeft bij een zeer gevaarlijke crimineel Taylor. Ze worden beschermd door een oud wapen dat ze ...

Jimmy is recent vrijgelaten uit de gevangenis en moet noodgedwongen op de vlucht slaan met zijn geadopteerde broer, omdat hij schulden heeft bij een zeer gevaarlijke crimineel Taylor. Ze worden beschermd door een oud wapen dat ze ergens hebben gevonden. Ze worden achternagezeten door een wraakzuchtige crimineel, maar krijgen versterking van een vrouw. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/kin

Vandaag | 19:15 2Doc: Goede buren

HUMAN Als de Rotterdamse Bep de Bruin na tien jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? De gemeente start een campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada (59) en haar nuchtere overbuurvrouw Wilma (70) twijfelen geen moment en worden vrijwilligers. Samen leggen ze huisbezoeken af, op zoek naar eenzame ouderen die hulp behoeven. Zo ontmoeten ze onder anderen de alleenwonende Jan (81), die al zeven jaar lang nauwelijks zijn huis uit is geweest. En de sterke, eigenzinnige Til (85) die elk aanbod van ondersteuning weigert en haar problemen liever bij zichzelf houdt. Diep geraakt door de eenzaamheid die ze tegenkomen, besluiten Ada en Wilma in actie te komen. Maar kun je iemand wel uit zijn eenzaamheid bevrijden? En waar ligt de grens tussen zorgen voor en bemoeien met?

Vandaag | 19:25 Pieter Konijn

Seizoen 1 - Aflevering 24 van 50 - Het verhaal van het kapotte bed - KRO-NCRV Pieter, Benjamin en Wipstaart springen op Pieters bed, maar ineens zakken ze erdoorheen. Dat vindt Pieter heel erg, want het is een bed dat zijn vader heeft gemaakt. Hij besluit het bed te repareren, maar daarvoor moeten ze het juiste hout hebben. Benjamin leent de takkenbreker die zijn vader heeft uitgevonden, maar die is zo luidruchtig dat ze de aandacht van Heer Vos trekken.

Vandaag | 20:00 The Cable Guy IMDb: 6.1

IMDB * 6.1 - Film, The Cable Guy is een zwarte komedie uit 1996 onder regie van Ben Stiller. Het was de eerste film waarin Jim Carrey een serieuzere hoofdrol speelt, na zijn typetjes uit The Mask, Ace Ventura: Pet Detective en Dumb & Dumber. De ...

The Cable Guy is een zwarte komedie uit 1996 onder regie van Ben Stiller. Het was de eerste film waarin Jim Carrey een serieuzere hoofdrol speelt, na zijn typetjes uit The Mask, Ace Ventura: Pet Detective en Dumb & Dumber. De kabelmonteur Chip komt niet alleen de kabel aansluiten. Hij sluit ook vriendschap met zijn klanten. Wanneer Steven de kabelmonteur om een aansluiting vraagt, denkt Chip dat hij een nieuwe beste vriend heeft gevonden. Maar hoe Steven ook probeert om de kabelmonteur uit zijn buurt te houden, hij aanvaardt geen afwijzing. Langzaamaan neemt deze vriendschap vreemde vormen aan en Steven komt erachter dat een gratis kabelaansluiting niet bestaat. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-cable-guy

Vandaag | 20:20 The Brokenwood Mysteries

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 4 - Hunting the stag Vier goede vrienden trekken de bossen in om te gaan jagen voor de vrijgezellenavond van een van hen. Maar de aanstaande bruidegom keert niet meer terug. Hij wordt teruggevonden met een kogel in het hoofd. Op het eerste zicht lijkt het om een dom jachtongeval te gaan. Maar geen van de drie overblijvende vrienden beweert het dodelijke schot te hebben gelost. Elk wapen werd wel afgevuurd, maar geen enkel dier gedood. Wie heeft Jaden Reid doodgeschoten? Werd hij verkeerdelijk aanzien voor wild of is er meer aan de hand?

Vandaag | 20:30 Dinner for Schmucks IMDb: 5.9

IMDB * 5.9 - Comedy, Dinner for Schmucks is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door Jay Roach. Met in de hoofdrol Steve Carell, Paul Rudd en Zach Galifianakis. Directielid Tim (Paul Rudd) krijgt van zijn baas ...

Dinner for Schmucks is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door Jay Roach. Met in de hoofdrol Steve Carell, Paul Rudd en Zach Galifianakis. Directielid Tim (Paul Rudd) krijgt van zijn baas een uitnodiging voor het 'diner voor idioten'. Dat is een maandelijks evenement waarbij eeuwige roem wordt beloofd aan diegene die de grootste idioot weet op te sporen en meeneemt naar het etentje. Tims verloofde vindt het idee weerzinwekkend en Tim besluit niet op de uitnodiging in te gaan, tot het moment dat hij Barry (Steve Carell) tegen het lijf loopt. Deze vreemde vogel is een belastingambtenaar die in zijn vrije tijd kunstwerken maakt van dode opgezette muizen. Tim realiseert zich dat hij de perfecte sukkel heeft gevonden en kan deze unieke kans niet voorbij laten gaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/dinner-for-schmucks

Vandaag | 20:35 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 13 - Aflevering 5 - Play Dead Op Halloween wordt het lichaam gevonden van Mike Lynch, een politieagent die bij de hondenbrigade werkte. Alles wijst er in eerste instantie op dat Lynch door zijn politiehond werd aangevallen en gedood. Nick is echter een andere mening toegedaan. Julie en Morgan onderzoeken de moord op een bekend advocaat die heel wat vijanden had.

Vandaag | 22:10 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 13 - Aflevering 7 - Fallen Angels Op een begraafplaats wordt bij het graf van voormalig CSI-lid Warrick Brown het lichaam gevonden van dominee Rick Renken. D.B. en zijn team vermoeden dat Renken vlak voor zijn dood een bezoek heeft gebracht aan Tina Brewster, de weduwe van Warrick. Tijdens een huiszoeking bij Tina vinden ze aanwijzingen naar Tina's drugsverslaafde ex-vriendje Cliff Paul. Die wordt echter ook vermoord teruggevonden.

Vandaag | 22:55 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 13 - Aflevering 8 - CSI On Fire In de woestijn worden in een massagraf de stoffelijke resten gevonden van acht jonge vrouwen. Julie ontdekt dat één van de slachtoffers Janet Warren is, een vermiste vrouw uit Seattle. Toen ze nog in Seattle werkte, had Julie geprobeerd om de verdwijning op te lossen, maar zonder resultaat. Julie is vastberaden om de moordenaar te vinden en ze gaat buiten Russells medeweten om naar Seattle.

Vandaag | 23:25 Absentia

Seizoen 1 - Comeback FBI-agente Emily Byrne verdwijnt spoorloos tijdens de zoektocht naar een beruchte seriemoordenaar. Zes jaar later wordt de dood gewaande Emily teruggevonden in een afgelegen boshut. Ze kan zich nauwelijks iets herinneren van wat er haar is overkomen.

Vandaag | 23:55 2Doc: Goede buren

HUMAN Als de Rotterdamse Bep de Bruin na tien jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? De gemeente start een campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada (59) en haar nuchtere overbuurvrouw Wilma (70) twijfelen geen moment en worden vrijwilligers. Samen leggen ze huisbezoeken af, op zoek naar eenzame ouderen die hulp behoeven. Zo ontmoeten ze onder anderen de alleenwonende Jan (81), die al zeven jaar lang nauwelijks zijn huis uit is geweest. En de sterke, eigenzinnige Til (85) die elk aanbod van ondersteuning weigert en haar problemen liever bij zichzelf houdt. Diep geraakt door de eenzaamheid die ze tegenkomen, besluiten Ada en Wilma in actie te komen. Maar kun je iemand wel uit zijn eenzaamheid bevrijden? En waar ligt de grens tussen zorgen voor en bemoeien met?

Morgen | 00:30 Wolfseinde

Seizoen 1, Aflevering 10 - Geflitst. De Brabantse regiosoap Wolfseinde vertelt het verhaal van de aantrekkelijke Monique, die samen met haar tienerdochter Kim terugkeert naar Brabant en aantreedt als kersverse burgemeester van de nieuwe dubbelgemeente Wolfseinde. Hoewel Rooijdonk en Wolfseinde zijn gefuseerd, is de gemeenschapszin in de harten van de bewoners ver te zoeken. Aan Monique de taakt de dorpen samen te smeden, maar op dag één begint de spanning al op te lopen: er wordt een lijk gevonden in het kanaal dat de twee dorpen scheidt.

Morgen | 00:56 American Dad!

Seizoen 15 - Aflevering 1 - One-Woman Swole Nadat haar familie haar ervan beschuldigt dat ze altijd opgeeft, wordt Francine bodybuilder. Klaus beweert de high five te hebben uitgevonden.

Morgen | 06:01 Mickey Mouse Clubhuis

Mickey Zoekt en Vindt Tijdens verstoppertje vraagt Mickey onze hulp bij het vinden van Donald, die nooit eerder is gevonden. Tijdens het zoeken komen we vrienden tegen en helpen ze spullen te zoeken die ze kwijt zijn.

Morgen | 09:42 Moordvrouw

Dromenvanger Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens in beeld die gedreigd hadden naaktfoto's van haar online te zetten.

Morgen | 11:43 American Dad!

Seizoen 15 - Aflevering 1 - One-Woman Swole Nadat haar familie haar ervan beschuldigt dat ze altijd opgeeft, wordt Francine bodybuilder. Klaus beweert de high five te hebben uitgevonden.

Morgen | 12:35 City Slickers II

Morgen - Comedy, Mitch Robbins geniet van een rustig bestaan samen met zijn vrouw Barbara, hun twee kinderen en Norman de huiskoe. Zijn geluk wordt verstoord wanneer hij bij toeval op een schatkaart stuit die verstopt was in de hoed van de zijn ...

Mitch Robbins geniet van een rustig bestaan samen met zijn vrouw Barbara, hun twee kinderen en Norman de huiskoe. Zijn geluk wordt verstoord wanneer hij bij toeval op een schatkaart stuit die verstopt was in de hoed van de zijn overleden vriend Curly. Mitch' gevoel voor avontuur wordt gewekt nadat hij het document op echtheid heeft gecontroleerd en ontdekt dat er in het gebied op de kaart een treinroof heeft plaatsgevonden. Hij pakt zijn boeltje en gaat spoorzoeken in het wilde westen. Onderweg ontmoet hij Curly's tweelingbroer Duke die zo zijn eigen plannen heeft met de verborgen schat.

Morgen | 13:25 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Good Cop, Bad Cop Het NCIS-team wordt ingeschakeld wanneer het lijk van een marinier voor de kust van Tanzania wordt teruggevonden. Het onderzoek neemt een rare wending wanneer blijkt dat Ziva een link heeft met de overleden marinier.

Morgen | 13:35 Moordvrouw

Seizoen 6 - Het Oog van de Storm (1) Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in een innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, begint een race tegen de klok om de seriemoordenaar te stoppen.

Morgen | 14:10 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Code Of Conduct Tijdens de nacht van Halloween wordt een marinier, die bekend stond om zijn dolle fratsen, dood teruggevonden in zijn auto. Zelfmoord, of is er meer aan de hand? Het NCIS wordt erbij geroepen en ontdekt dat zijn grapjes mogelijk de aanleiding zijn geweest voor zijn dood.

Morgen | 15:58 Criminal Minds

Criminal Minds 10.22 - Protection Als in de buurt van Los Angeles neergeschoten slachtoffers worden gevonden die mogelijk criminele banden hebben, gaat de BAU op zoek naar een UnSub die op eigen houtje werkt.

Morgen | 15:58 Favourites By

Seizoen 1 - Aflevering 12 van 20 In deze aflevering van Favourites By maakt 24Kitchen- chef Danny Jansen een favoriet van hem. Het koste wat research en hij heeft het gevonden! Zijn perfecte recept voor een Frikandel speciaal zonder uitjes. Hij maakt er verse mayonaise en currysaus bij.

Morgen | 18:15 The Object Of Murder

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Secrets On The Lake In 2000 gaat de 31-jarige Mike Williams op eendenjacht in Florida en verdwijnt spoorloos, alleen zijn boot en wapen worden teruggevonden. Pas 17 jaar later wordt de zaak opgelost.

Morgen | 18:45 NCIS

Seizoen 7 - Ignition Brad Sayer, een testpiloot bij het leger, wordt dood teruggevonden in een natuurreservaat in Virginia. Op het eerste gezicht lijkt het alsof zijn vliegtuig tijdens de vlucht is ontploft. Palmer ontdekt tijdens de autopsie dat Sayer werd vergiftigd.

Morgen | 19:10 The Object Of Murder

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Darkest Hour In 2012 wordt Michelle Mockbee dood gevonden op haar werk. Omdat ze niet is beroofd, wordt dat motief uitgesloten. De politie tast in het duister, totdat er videobeelden opduiken.

Morgen | 19:59 Baantjer

De Cock en de reclamemoord Tijdens de opname van een commercial wordt het levenloze lichaam van een reclameproducente gevonden. De Cock en Vledder komen al snel tot de conclusie dat het slachtoffer nogal wat vijanden had. Onder de verdachten bevinden zich een stelende conciërge, een gepasseerde rivale, een bedrogen echtgenote en een belichter met een extreme videocollectie.

Morgen | 21:00 The Lake Erie Murders

Seizoen 2 - Aflevering 4 - The Vanishing Teens Het gebied rond het verraderlijke Eriemeer in het noorden van de VS is een plek waar een aantal gruwelijke moordzaken en moordmysteries heeft plaatsgevonden.

Morgen | 21:14 Queer as Folk USA

Seizoen 3 - Aflevering 13 Hunter ontfutselt Ken Rikert een gebruikt condoom nadat hij met hem is meegegaan en brengt hem bij Brian. Michael en Ben geven Hunter op zijn donder voor deze gevaarlijke actie. Hij had immers ook gepakt kunnen worden. Voor Michael en Ben was dit de druppel, maar net als ze hem uit huis willen zetten, bewijst Hunter dat hij best wat in zijn mars heeft. Rikert’s DNA komt overeen met het DNA wat in Jason Kemp werd gevonden. Horvath weigert echter de zaak te heropenen, tot woede van Debbie. Maar wil Horvath het niet, of kan hij het niet? Justin moet zijn excuses aanbieden voor zijn gedrag op zijn stage-adres. Daar heeft hij geen problemen mee, maar zijn excuses aanbieden aan Stockwell gaat hem net iets te ver.

Morgen | 22:00 The Lake Erie Murders

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Devil At The Crossroads Het gebied rond het verraderlijke Eriemeer in het noorden van de VS is een plek waar een aantal gruwelijke moordzaken en moordmysteries heeft plaatsgevonden.

Morgen | 22:20 Baantjer

De Cock en de moord zonder lijk Een bevriende notaris toont De Cock een videotestament: een man vertelt dat hij vermoord is door zijn vrouw en haar minnaar. Alleen... de man leeft nog! Hij vertelt De Cock persoonlijk dat hij al een kopie van de band aan zijn vrouw en haar minnaar heeft gestuurd. De volgende dag wordt hij met een kogel tussen de ogen op de golfbaan gevonden.

Morgen | 23:50 Balthazar

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 6 - La vie en miettes Langs de oevers van de Seine worden menselijke resten gevonden: twee handen, twee voeten, een romp... Wanneer Hélène de expertise van dokter Balthazar inroept, ontdekt die iets bijzonders. Het gaat niet om één, maar om twee lichamen. De identificatie wijst uit dat de twee mannen op het eerste gezicht geen link met mekaar lijken te hebben, maar dan blijkt er meer aan de hand in deze mysterieuze dubbele moordzaak.

Overmorgen | 00:30 Wolfseinde

Seizoen 1, Aflevering 10 - Geflitst. De Brabantse regiosoap Wolfseinde vertelt het verhaal van de aantrekkelijke Monique, die samen met haar tienerdochter Kim terugkeert naar Brabant en aantreedt als kersverse burgemeester van de nieuwe dubbelgemeente Wolfseinde. Hoewel Rooijdonk en Wolfseinde zijn gefuseerd, is de gemeenschapszin in de harten van de bewoners ver te zoeken. Aan Monique de taakt de dorpen samen te smeden, maar op dag één begint de spanning al op te lopen: er wordt een lijk gevonden in het kanaal dat de twee dorpen scheidt.

Overmorgen | 01:43 Queer as Folk USA

Seizoen 3 - Aflevering 13 Hunter ontfutselt Ken Rikert een gebruikt condoom nadat hij met hem is meegegaan en brengt hem bij Brian. Michael en Ben geven Hunter op zijn donder voor deze gevaarlijke actie. Hij had immers ook gepakt kunnen worden. Voor Michael en Ben was dit de druppel, maar net als ze hem uit huis willen zetten, bewijst Hunter dat hij best wat in zijn mars heeft. Rikert’s DNA komt overeen met het DNA wat in Jason Kemp werd gevonden. Horvath weigert echter de zaak te heropenen, tot woede van Debbie. Maar wil Horvath het niet, of kan hij het niet? Justin moet zijn excuses aanbieden voor zijn gedrag op zijn stage-adres. Daar heeft hij geen problemen mee, maar zijn excuses aanbieden aan Stockwell gaat hem net iets te ver.

Overmorgen | 03:30 KRO Detectivemaand: Lewis serie 1

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 3 - Old school ties Lewis moet toezicht houden op Nicky Turnbull, een veroordeelde computer hacker die het tot schrijver gemaakt heeft. Turnbull is vrijgelaten en wordt bedreigd. Lewis heeft weinig symphatie voor de man. Een jonge studente, die net de nacht met Turnbull heeft doorgebracht, wordt vermoord gevonden in de hotelkamer naast hem. De kamer was gereserveerd op naam van Lewis.

 Meer