Gevonden op tv (tv-tip)

Overmorgen | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 31 - Aflevering 6338 Janine gelooft het niet als iemand claimt een boodschap van Ludo te hebben gevonden. Ludo leeft op zijn laatste reserves. Shanti kan tijdens haar date met Rik alleen maar aan Louise denken. Marwan vertelt Julian zijn kant van het verhaal. Durft Demi eerlijk te zijn?

Je vindt hier de programma's van Gevonden op tv We hebben de volgende programma's voor Gevonden Goede Tijden, Slechte Tijden: Overmorgen - Drama, Serie, Soap, Seizoen 31 Aflevering 6338 Janine gelooft het niet als iemand claimt een boodschap van. Ben 10: Comedy, Aflevering 21 van 34 Digitale Kwaliteit Ben en Gwen willen niet naar de cd winkel. Cds zijn voor oude mensen.. Samson & Marie: Serie, Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 18 van 50 Het klavertjevier AVROTROS Samson heeft een klavertjevier gevonden en is. Airport Security: First Class: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 1 van 8 Big Busts Kijk mee naar de grootste cocaïnevangsten in Colombia en Peru. Er. SpongeBob: Animatie, Seizoen 10 Aflevering 213 De Ontsnapping / Gevonden Voorwerpen SpongeBob raakt per ongeluk verzeild in een. SpongeBob: Animatie, Seizoen 10 Aflevering 214 Patricks Kortingsbon / Uit Beeld Patrick heeft een kortingsbon voor een gratis. The First 48: Misdaad, Seizoen 18 Aflevering 14 Knock Knock In Tulsa wordt een man dood in zijn motelkamer gevonden. Rechercheur. Sarah en Eend: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 12 van 40 Grote winkel NTR Sarah en Eend gaan naar een heel groot warenhuis om nieuw. Police Interceptors: Amusement, Seizoen 11 Aflevering 6 Kev Salter en Pete Tate achtervolgen een wagen vol gevederde vrienden, Jimmy Grieves. Crime Scene Investigation: Serie, Seizoen 14 The lost reindeer Tijdens een uitgebreid kerstfeest van een vastgoedbedrijf, compleet met echte.

Gevonden op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:40 Sarah en Eend

Seizoen 1 - Aflevering 12 van 40 - Grote winkel - NTR Sarah en Eend gaan naar een heel groot warenhuis om nieuw speelgoed te kopen. Eend wil een brullende neushoorn en Sarah een opwindpinguïn. Eend heeft al snel gevonden wat hij zocht, maar de opwindpinguïns blijken uitverkocht. Op weg naar buiten komen ze de maan tegen en die heeft een verrassing voor Sarah die bijna net zo leuk is als een opwindpinguïn.

Morgen | 05:04 Chillen met de Ronks

De uitvinding van het wiel Flash doet alsof de Ronks het wiel hebben uitgevonden en heeft één dag om dit te bewijzen.

Morgen | 09:10 Pieter Konijn

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 50 - Het verhaal van de radijsjesrover - KRO-NCRV Pieter en Benjamin stelen radijsjes uit de tuin van meneer Verhoef. Maar vervolgens kunnen ze geen plek vinden om ze rustig op te eten, omdat ze steeds het idee hebben dat ze worden achtervolgt door een Radijsjes Rover. Uiteindelijk, na een lange tocht te hebben gemaakt door het bos, komen ze moe en hongerig weer thuis, maar zonder radijsjes. Die hebben ze onderweg verloren. Maar raad eens wie ze heeft gevonden... Wipstaart de Radijsjes Rover.

Gevonden op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:00 Ben 10

Aflevering 21 van 34 - Digitale Kwaliteit Ben en Gwen willen niet naar de cd-winkel. Cds zijn voor oude mensen. Bah! Zodra Team Tennyson binnen is verschijnt heer Decibel, die ze gevangen houdt en losgeld eist. Ben en Gwen ontdekken Kevin die met een eigen missie bezig is, maar heer Decibel heeft inmiddels al gevonden waar ze naar op zoek waren.

Vandaag | 06:53 Samson & Marie

Seizoen 1 - Aflevering 18 van 50 - Het klavertjevier - AVROTROS Samson heeft een klavertjevier gevonden en is door het dolle heen. Dit gaat hem geluk brengen! Marie gelooft niet in het klavertjevier, maar al snel moet ze toegeven dat ze ongelijk heeft en wil ze dat klavertje ook wel eens uitproberen.

Vandaag | 08:24 Airport Security: First Class

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 8 - Big Busts Kijk mee naar de grootste cocaïnevangsten in Colombia en Peru. Er worden weer drugs gevonden op allerlei bijzondere verstopplekken.

Vandaag | 08:55 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 213 - De Ontsnapping / Gevonden Voorwerpen SpongeBob raakt per ongeluk verzeild in een ontsnappingspoging van een crimineel. // SpongeBob dwaalt rond in de gevonden voorwerpen-kelder van de Krokante Krab.

Vandaag | 09:18 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 214 - Patricks Kortingsbon / Uit Beeld Patrick heeft een kortingsbon voor een gratis ijsje gevonden, maar die blijkt verlopen te zijn. // Octo heeft een kunsttentoonstelling in de Krokante Krab met alle gevolgen van dien.

Vandaag | 09:20 The First 48

Seizoen 18 - Aflevering 14 - Knock Knock In Tulsa wordt een man dood in zijn motelkamer gevonden. Rechercheur Michael Zenoni moet een web van geheimen en leugens ontwarren om achter de waarheid te komen.

Vandaag | 10:13 Police Interceptors

Seizoen 11 - Aflevering 6 Kev Salter en Pete Tate achtervolgen een wagen vol gevederde vrienden, Jimmy Grieves en zijn hond Boas hebben hun handen vol als er ’s ochtends vroeg een wapen wordt gevonden.

Vandaag | 10:46 Crime Scene Investigation

Seizoen 14 - The lost reindeer Tijdens een uitgebreid kerstfeest van een vastgoedbedrijf, compleet met echte sneeuw en rendieren, wordt er een vermoorde man gevonden. Het CSI-team komt in actie om het misdrijf te onderzoeken.

Vandaag | 12:00 Swamp Murders

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Texas Killing Fields Krystal Baker wordt dood gevonden op een rivierbedding. Het raadsel wordt pas 16 jaar later opgelost, waarbij een doos van Pandora wordt geopend van leugens, jaloezie en geweld.

Vandaag | 12:59 Samson & Marie

Seizoen 1 - Aflevering 18 van 50 - Het klavertjevier - AVROTROS Samson heeft een klavertjevier gevonden en is door het dolle heen. Dit gaat hem geluk brengen! Marie gelooft niet in het klavertjevier, maar al snel moet ze toegeven dat ze ongelijk heeft en wil ze dat klavertje ook wel eens uitproberen.

Vandaag | 13:00 Swamp Murders

Seizoen 2 - Aflevering 3 - While She Lay Sleeping Liefhebbende moeder Andrea White verdwijnt plotseling en wordt gevonden in een moeras. Hoe kan de politie achter de identiteit van haar schijnheilige moordenaar komen?

Vandaag | 14:00 Murder Comes to Town

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Secrets of a Country Store Wanneer de lokale drugshandelaar Billy Triplett en zijn vrouw dood worden gevonden, vermoed de lokale bevolking dat het iets te maken moet hebben met zijn illegale praktijken.

Vandaag | 15:37 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 43 van 52 - Verrassing - KRO-NCRV De vrouw komt de kamer binnen en is blij dat Pom er niet is. Nu kan ze het cadeautje voor zijn verjaardag morgen even netjes inpakken en wegbergen. Pim is nieuwsgierig: wat is het cadeau? Maar de vrouw zegt dat hij het niet aan Pom mag verklappen. Maar zo'n geheim bewaren is moeilijk. Pim wil zo graag vertellen wat Pom krijgt voor zijn verjaardag en Pom is ook heel erg nieuwsgierig. Maar Pim houdt net op tijd zijn mond en hij houdt ook Pom tegen als die het cadeautje bijna heeft gevonden! Want een verrassing is toch ook juist heel leuk. En daar is Pom het mee eens.

Vandaag | 16:45 De Vijf en de Verborgen Piramide

Film, Bernhard, de vader van Julian, Dick en Anne, organiseert een tentoonstelling over het oude Egypte. Na een confrontatie met een inbreker ontdekken De Vijf een amulet die ooit eigendom was van farao Tutalun I, wiens kostbare schat nooit gevonden ...

Bernhard, de vader van Julian, Dick en Anne, organiseert een tentoonstelling over het oude Egypte. Na een confrontatie met een inbreker ontdekken De Vijf een amulet die ooit eigendom was van farao Tutalun I, wiens kostbare schat nooit gevonden is. Op de amulet staan aanwijzingen over de locatie van Tutaluns verborgen piramide. Samen vliegen ze naar Caïro om de amulet over te dragen aan het Oudheidkundig Instituut. Maar dan wordt Bernhard plotseling gearresteerd; hij wordt ervan beschuldigd dat hij de amulet heeft gestolen en vervangen met een vervalsing! De Vijf moeten de echte dader vinden om Bernhard's onschuld te bewijzen.

Vandaag | 17:55 Sarah en Eend

Seizoen 1 - Aflevering 12 van 40 - Grote winkel - VPRO Sarah en Eend gaan naar een heel groot warenhuis om nieuw speelgoed te kopen. Eend wil een brullende neushoorn en Sarah een opwindpinguïn. Eend heeft al snel gevonden wat hij zocht, maar de opwindpinguïns blijken uitverkocht. Op weg naar buiten komen ze de maan tegen en die heeft een verrassing voor Sarah die bijna net zo leuk is als een opwindpinguïn.

Vandaag | 18:09 CSI: New York

Seizoen 5 - Turbulence Op een vlucht van New York naar Washington wordt een man dood gevonden op het toilet. Mac ziet aan de badge van het slachtoffer dat hij een Federal Air Marshal is. Maar de badge blijkt helemaal niet bij het lichaam te horen.

Vandaag | 18:55 Crime Scene Investigation

Seizoen 14 - De los muertos De hulp van het CSI-team wordt ingeroepen door de zakenman Gabriel Ortiz. Zijn tienerdochter Ana is om het leven gekomen en hij wil dat er alles aan wordt gedaan om de precieze doodsoorzaak te achterhalen. Ana blijkt om het leven te zijn gekomen door een metaalvergiftiging. Ondertussen onderzoeken Sara en Greg een zaak waarbij er twee lijken in een garage zijn gevonden. Tot ieders verbazing wordt er bij een van die doden ook een metaalvergiftiging geconstateerd.

Vandaag | 19:44 Crime Scene Investigation

Seizoen 14 - Love for sale De 16-jarige Debbie wordt dood gevonden in een geparkeerde auto. Nick en Greg vinden sporen van seksueel geweld en de vingerafdrukken op de auto leiden naar een onopvallend gebouw. Bij nader onderzoek blijkt het om een bordeel te gaan.

Vandaag | 20:00 Grave Secrets

Seizoen 2 - Aflevering 1 - The Woman In The Woods In 1987 worden in de bossen van Molalla zeven gemummificeerde vrouwenlichamen gevonden. De politie tast in het duister, totdat er overeenkomsten worden ontdekt met een andere zaak.

Vandaag | 20:15 Transformers Cyberverse

Seizoen 2 - Aflevering 5 Animatieserie over Bumblebee, die op een belangrijke missie is waarbij levens op het spel staan! Maar Bumblebee kan zich niet herinneren wat de missie is. Gelukkig heeft Windblade hem gevonden. Hij helpt Bumblebee bij het repareren van zijn beschadigde geheugenchips. Zullen ze op tijd klaar zijn, zodat ze de kwade plannen van de Decepticons kunnen dwarsbomen?

Vandaag | 20:25 Transformers Cyberverse

Seizoen 2 - Aflevering 6 Animatieserie over Bumblebee, die op een belangrijke missie is waarbij levens op het spel staan! Maar Bumblebee kan zich niet herinneren wat de missie is. Gelukkig heeft Windblade hem gevonden. Hij helpt Bumblebee bij het repareren van zijn beschadigde geheugenchips. Zullen ze op tijd klaar zijn, zodat ze de kwade plannen van de Decepticons kunnen dwarsbomen?

Vandaag | 20:35 Ben 10

Aflevering 21 van 34 - Digitale Kwaliteit Ben en Gwen willen niet naar de cd-winkel. Cds zijn voor oude mensen. Bah! Zodra Team Tennyson binnen is verschijnt heer Decibel, die ze gevangen houdt en losgeld eist. Ben en Gwen ontdekken Kevin die met een eigen missie bezig is, maar heer Decibel heeft inmiddels al gevonden waar ze naar op zoek waren.

Vandaag | 21:59 Samson & Marie

Seizoen 1 - Aflevering 18 van 50 - Het klavertjevier - AVROTROS Samson heeft een klavertjevier gevonden en is door het dolle heen. Dit gaat hem geluk brengen! Marie gelooft niet in het klavertjevier, maar al snel moet ze toegeven dat ze ongelijk heeft en wil ze dat klavertje ook wel eens uitproberen.

Vandaag | 22:30 Gone Girl IMDb: 8.1

IMDB * 8.1 - Film, Gone Girl is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2014. Deze productie werd geregisseerd door David Fincher. De hoofdrollen worden vertolkt door Ben Affleck, Rosamund Pike en Neil Patrick Harris. Gone Girl vertelt het ...

Gone Girl is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2014. Deze productie werd geregisseerd door David Fincher. De hoofdrollen worden vertolkt door Ben Affleck, Rosamund Pike en Neil Patrick Harris. Gone Girl vertelt het intrigerende verhaal van de vermissing van Amy Dunne, een mooie blonde vrouw uit een rustige buurt in Missouri. Haar man Nick Dunne treft een leeg huis aan, waarin overduidelijk een worsteling heeft plaatsgevonden. De politie start een onderzoek, maar al snel begint het bewijs richting Nick te wijzen. Wat begint als een speurtocht naar zijn vrouw, eindigt in een race tegen de klok waarin Nick zijn onschuld moet bewijzen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/gone-girl

Vandaag | 23:31 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 43 van 52 - Verrassing - KRO-NCRV De vrouw komt de kamer binnen en is blij dat Pom er niet is. Nu kan ze het cadeautje voor zijn verjaardag morgen even netjes inpakken en wegbergen. Pim is nieuwsgierig: wat is het cadeau? Maar de vrouw zegt dat hij het niet aan Pom mag verklappen. Maar zo'n geheim bewaren is moeilijk. Pim wil zo graag vertellen wat Pom krijgt voor zijn verjaardag en Pom is ook heel erg nieuwsgierig. Maar Pim houdt net op tijd zijn mond en hij houdt ook Pom tegen als die het cadeautje bijna heeft gevonden! Want een verrassing is toch ook juist heel leuk. En daar is Pom het mee eens.

Vandaag | 23:45 The Black Dahlia IMDb: 5.6

IMDB * 5.6 - Film, In 1947 wordt in Los Angeles het levenloze en ernstig verminkte lichaam van een jonge vrouw, Elizabeth Short, gevonden. Twee LAPD agenten worden op de zaak gezet, en Bucky, één van hen, ontdekt al snel dat zijn eigen vriendin ...

In 1947 wordt in Los Angeles het levenloze en ernstig verminkte lichaam van een jonge vrouw, Elizabeth Short, gevonden. Twee LAPD-agenten worden op de zaak gezet, en Bucky, één van hen, ontdekt al snel dat zijn eigen vriendin een connectie had met het slachtoffer. Al snel leidt het onderzoek bovendien naar corruptie in het politie-departement. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-black-dahlia

Morgen | 03:55 Samson & Marie

Seizoen 1 - Aflevering 18 van 50 - Het klavertjevier - AVROTROS Samson heeft een klavertjevier gevonden en is door het dolle heen. Dit gaat hem geluk brengen! Marie gelooft niet in het klavertjevier, maar al snel moet ze toegeven dat ze ongelijk heeft en wil ze dat klavertje ook wel eens uitproberen.

Morgen | 04:00 Swamp Murders

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Texas Killing Fields Krystal Baker wordt dood gevonden op een rivierbedding. Het raadsel wordt pas 16 jaar later opgelost, waarbij een doos van Pandora wordt geopend van leugens, jaloezie en geweld.

Morgen | 05:00 Swamp Murders

Seizoen 2 - Aflevering 3 - While She Lay Sleeping Liefhebbende moeder Andrea White verdwijnt plotseling en wordt gevonden in een moeras. Hoe kan de politie achter de identiteit van haar schijnheilige moordenaar komen?

Morgen | 05:04 Chillen met de Ronks

De uitvinding van het wiel Flash doet alsof de Ronks het wiel hebben uitgevonden en heeft één dag om dit te bewijzen.

Morgen | 05:37 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 43 van 52 - Verrassing - KRO-NCRV De vrouw komt de kamer binnen en is blij dat Pom er niet is. Nu kan ze het cadeautje voor zijn verjaardag morgen even netjes inpakken en wegbergen. Pim is nieuwsgierig: wat is het cadeau? Maar de vrouw zegt dat hij het niet aan Pom mag verklappen. Maar zo'n geheim bewaren is moeilijk. Pim wil zo graag vertellen wat Pom krijgt voor zijn verjaardag en Pom is ook heel erg nieuwsgierig. Maar Pim houdt net op tijd zijn mond en hij houdt ook Pom tegen als die het cadeautje bijna heeft gevonden! Want een verrassing is toch ook juist heel leuk. En daar is Pom het mee eens.

Morgen | 06:00 Murder Comes to Town

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Secrets of a Country Store Wanneer de lokale drugshandelaar Billy Triplett en zijn vrouw dood worden gevonden, vermoed de lokale bevolking dat het iets te maken moet hebben met zijn illegale praktijken.

Morgen | 06:30 Devil in a Blue Dress

Morgen - Film, Easy Rawlins zoekt werk als onderhoudsman bij een vliegtuigfabriek, maar het wil niet lukken. Dan krijgt hij het aanbod om een dame op te sporen die in jazzclubs rondhangt in de zwarte buurten. Hij accepteert de opdracht, maar voor ...

Easy Rawlins zoekt werk als onderhoudsman bij een vliegtuigfabriek, maar het wil niet lukken. Dan krijgt hij het aanbod om een dame op te sporen die in jazzclubs rondhangt in de zwarte buurten. Hij accepteert de opdracht, maar voor hij haar gevonden heeft is er al een dode gevallen. Hij vindt haar en ze zegt met hem mee naar zijn opdrachtgever te gaan, maar eerst onder zijn begeleiding een brief wil ophalen. Zijn problemen zijn nog niet over.

Morgen | 07:45 CSI: New York

Seizoen 5 - Turbulence Op een vlucht van New York naar Washington wordt een man dood gevonden op het toilet. Mac ziet aan de badge van het slachtoffer dat hij een Federal Air Marshal is. Maar de badge blijkt helemaal niet bij het lichaam te horen.

Morgen | 09:20 Crime Scene Investigation

Seizoen 14 - De los muertos De hulp van het CSI-team wordt ingeroepen door de zakenman Gabriel Ortiz. Zijn tienerdochter Ana is om het leven gekomen en hij wil dat er alles aan wordt gedaan om de precieze doodsoorzaak te achterhalen. Ana blijkt om het leven te zijn gekomen door een metaalvergiftiging. Ondertussen onderzoeken Sara en Greg een zaak waarbij er twee lijken in een garage zijn gevonden. Tot ieders verbazing wordt er bij een van die doden ook een metaalvergiftiging geconstateerd.

Morgen | 10:00 Crime Scene Investigation

Seizoen 14 - Love for sale De 16-jarige Debbie wordt dood gevonden in een geparkeerde auto. Nick en Greg vinden sporen van seksueel geweld en de vingerafdrukken op de auto leiden naar een onopvallend gebouw. Bij nader onderzoek blijkt het om een bordeel te gaan.

Morgen | 12:50 Het echte leven in de dierentuin

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 6 - NTR Reuzenpandavrouwtje Wu Wen ligt in haar kraamhol. Op een ochtend klinkt eindelijk het geluid waar zolang op werd gewacht: het gekrijs van een pandajong. Nadat olifantenman Tusker vrouwtje Duna heeft gedekt, toont hij ook veel interesse in Tembo. Dat is verrassend want Tembo is te oud om jongen te krijgen, een zogenoemde flatliner. Soms krijgen olifanten op latere leeftijd hun cyclus terug. Al snel blijkt uit hormoonmetingen dat Tuskers interesse daarmee te maken heeft. De ijsbeerwelpjes gaan voor het eerst zwemmen. Voor verzorger Dorine een kans om eindelijk te zien welk geslacht de kleintjes hebben. Berberaap Viktor is gevonden in een stadsplantsoen, met een luier en een halsband om. Hij heeft nooit contact gehad met soortgenoten. Hij moet leren zich als berberaap te gedragen. Anders zal de groep hem hardhandig laten weten dat hij niet welkom is.

Morgen | 13:00 Murder Chose Me

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Snake Eyes Bij een verlaten fabriek wordt het lichaam van een onbekende vrouw gevonden. Rechercheur Demery is van zijn stuk gebracht als hij het slachtoffer van het misdrijf herkent.

Morgen | 13:15 Desperate Measures

Morgen - Film, Politieman Frank Connor is ten einde raad want zijn zoontje lijdt aan een zeldzame bloedziekte die alleen met een beenmergtransplantatie genezen kan worden. Omdat er geen geschikte donor gevonden kan worden duikt Frank in de ...

Politieman Frank Connor is ten einde raad want zijn zoontje lijdt aan een zeldzame bloedziekte die alleen met een beenmergtransplantatie genezen kan worden. Omdat er geen geschikte donor gevonden kan worden duikt Frank in de computerbestanden van de FBI en treft de naam Peter McCabe aan. McCabe's DNA structuur voldoet perfect. Echter, McCabe blijkt een kille moordenaar te zijn die tot levenslang is veroordeeld en zijn tijd in een zwaarbewaakte gevangenis uitzit. Connor vraagt McCabe om zich als donor beschikbaar te stellen. McCabe besluit om aan het verzoek mee te werken, want hij is van plan om in het ziekenhuis te ontsnappen.

Morgen | 13:46 Ollie's Pack

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Bennie(t) Oud / Baby Ollie Omdat Bennie volwassen dingen wil doen waar hij nog te klein voor is krijgt hij van KW een pad waarvan je ouder wordt. // Ollie wil heel graag cool gevonden worden door Coole Koos en Hippe Hester. Ze komen bij hem thuis een enge film kijken.

Morgen | 15:37 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 44 van 52 - Verborgen schat - KRO-NCRV Pim en Pom kijken hoe de vrouw een jurk aan het naaien is. Ze gebruikt een ingewikkeld papieren patroon. Maar dat papier lijkt wel een schatkaart. Pim en Pom begrijpen precies welke weg ze moeten volgen en gaan met de kaart op pad. Ze gaan op een piratenschip naar het schateiland, volgen het spoor door een grot en beginnen te graven naar de schat. Daar is opeens de vrouw. Ze is boos. Haar naaipatroon is helemaal vies en gekreukeld! Maar wat ziet ze daar: haar gouden ring! Die was ze verloren bij het tuinieren. Pim en Pom hebben hem opgegraven en een echte schat gevonden!

Morgen | 16:45 Het echte leven in de dierentuin

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 6 - NTR Reuzenpandavrouwtje Wu Wen ligt in haar kraamhol. Op een ochtend klinkt eindelijk het geluid waar zolang op werd gewacht: het gekrijs van een pandajong. Nadat olifantenman Tusker vrouwtje Duna heeft gedekt, toont hij ook veel interesse in Tembo. Dat is verrassend want Tembo is te oud om jongen te krijgen, een zogenoemde flatliner. Soms krijgen olifanten op latere leeftijd hun cyclus terug. Al snel blijkt uit hormoonmetingen dat Tuskers interesse daarmee te maken heeft. De ijsbeerwelpjes gaan voor het eerst zwemmen. Voor verzorger Dorine een kans om eindelijk te zien welk geslacht de kleintjes hebben. Berberaap Viktor is gevonden in een stadsplantsoen, met een luier en een halsband om. Hij heeft nooit contact gehad met soortgenoten. Hij moet leren zich als berberaap te gedragen. Anders zal de groep hem hardhandig laten weten dat hij niet welkom is.

Morgen | 18:15 Het Uur van de Wolf: Dance or Die

NTR In de vorm van een documentaire wordt het aangrijpende verhaal van een jonge danser in Syrië verteld, die in de kunst een vorm heeft gevonden het oorlogsgeweld te trotseren. 'Vlucht' is een onafhankelijke korte dansfilm waarin een groep Nederlanders op de vlucht slaat.

Morgen | 18:40 Crime Scene Investigation

Seizoen 14 - Killer moves Er blijkt een verband te zijn tussen de moord op een Elvis-imitator en de dood van een vogel. Greg ontdekt tijdens zijn onderzoek dat de slachtoffers en de plekken waar ze zijn gevonden, verwijzen naar de stukken en posities op een schaakbord. Het CSI-team roept de hulp in van een schaakleraar om de seriemoordenaar met een schaakobsessie op te sporen.

Morgen | 19:35 Crime Scene Investigation

Seizoen 14 - Long road home Een rock-'n-rollgroupie wordt dood gevonden in een limousine en niet veel later blijkt een prostituee te worden vermist. Het CSI-team ontdekt dat een mysterieuze rockband betrokken is bij zowel de moordzaak als de verdwijning. Aanwijzingen leiden de rechercheurs naar de beroemde rocker Gene Simmons van de band KISS. Tijdens zijn ondervraging verklaart hij onschuldig te zijn, maar blijkt hij wel meer te weten.

Morgen | 20:10 Transformers Cyberverse

Seizoen 2 - Aflevering 7 Animatieserie over Bumblebee, die op een belangrijke missie is waarbij levens op het spel staan! Maar Bumblebee kan zich niet herinneren wat de missie is. Gelukkig heeft Windblade hem gevonden. Hij helpt Bumblebee bij het repareren van zijn beschadigde geheugenchips. Zullen ze op tijd klaar zijn, zodat ze de kwade plannen van de Decepticons kunnen dwarsbomen?

Morgen | 20:20 Transformers Cyberverse

Seizoen 2 - Aflevering 8 Animatieserie over Bumblebee, die op een belangrijke missie is waarbij levens op het spel staan! Maar Bumblebee kan zich niet herinneren wat de missie is. Gelukkig heeft Windblade hem gevonden. Hij helpt Bumblebee bij het repareren van zijn beschadigde geheugenchips. Zullen ze op tijd klaar zijn, zodat ze de kwade plannen van de Decepticons kunnen dwarsbomen?

 Meer