Gevecht op tv (tv-tip)

Vandaag | 20:30 Lara Croft: Tomb Raider IMDb: 5.8

IMDB * 5.8 - action, Lara Croft komt uit een welvarende, Britse, aristocratische familie. Ze is een aantrekkelijke archeologe die op zoek gaat naar oudheidkundige schatten. Ze is niet bang voor een uitdaging en is getraind om gevechten aan te gaan. ...

Lara Croft komt uit een welvarende, Britse, aristocratische familie. Ze is een aantrekkelijke archeologe die op zoek gaat naar oudheidkundige schatten. Ze is niet bang voor een uitdaging en is getraind om gevechten aan te gaan. Daarnaast heeft ze verstand van wapens en weet zich verstaanbaar te maken in verschillende talen. Een geheime genootschap, genaamd de Illuminatie, is op zoek naar een talisman waarmee de tijd kan worden gecontroleerd. Daar is alleen wel een sleutel voor nodig, die Lara weet te vinden. De Illuminatie weet de sleutel in handen te krijgen en Lara is vastberaden om deze terug te krijgen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lara-croft-tomb-raider

Je vindt hier de programma's van Gevecht op tv We hebben de volgende programma's voor Gevecht Lara Croft: Tomb Raider: IMDB * 5.8 - action, Lara Croft komt uit een welvarende, Britse, aristocratische familie. Ze is een aantrekkelijke archeologe die op zoek gaat naar oudheidkundige schatten. Ze is niet bang voor een uitdaging en is getraind om gevechten aan te gaan.. Pokémon: Zon & Maan Ultra Legendes: Animatieserie, 'Koninklijk Gevecht 151 !.'. Shakespeare & Hathaway: Private Investigators: Shakespeare & Hathaway: Private Investigators, Seizoen 2 Aflevering 2 van 10 The Play's the Thing Als een LARP. War Junk: War Junk, In 1945 streden Canadese troepen tegen de Duitsers om de Nederlanders te bevrijden. Het team van War Junk. Groen in de Grote Stad: Tekenfilm, Amerikaanse animatieserie. In de Schoenen van Cricket/ Vete Gevecht. Pokémon: Zon & Maan Ultra Legendes: Animatieserie, 'Koninklijk Gevecht 151 !.'. Unikitty: Dokter Fox heeft een vechtrobot gemaakt die iedereen in de ring kan verslaan. Maar Hawkodile is jaloers op de robot en. Ambulance UK: Realityreeks, Seizoen 2 Aflevering 1 Reportagereeks over de West Midlands Ambulance, de op een na grootste. The Recall: The Recall, Wesley Snipes is "The Hunter". Een voormalige gevechtspiloot die oneervol is ontslagen omdat hij er publiekelijk op aandringt dat aliens zich voorbereiden om de aarde aan te vallen. Hij leeft nu verborgen in de wildernis, om. De Wonderlijke Wereld van Gumball: De Wattersons hebben de hele nacht voor de deur van de bioscoop geslapen om vooraan in de rij voor de premiere van een. SpongeBob: Gisteren - SpongeBob, Plankton heeft een Romeinse arena laten bouwen. Het eerste gladiator gevecht is tussen Patrick en. LoliRock: Gisteren - Vergeet Het Maar!: Tijdens een gevecht verliest Praxina haar geheugen. SpongeBob: Gisteren - Mr Krabs verkoopt zijn ziel aan De Vliegende Hollander en kan daardoor met geld praten. // SpongeBob neemt. The Island With Bear Grylls: Gisteren - Seizoen 2 Aflevering 5 In deze aflevering moeten de mannen een gevecht op leven en dood doorstaan met het. Comet: Gisteren - Comet, Kimberly (Emmy Rossum) en Dell (Justin Long) ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens een meteorietenregen. Kimberly is briljant en mooi, Dell is nerdy en pessimistisch. Hoewel ze geen logisch paar zijn, worden ze kosmisch tot. 50/50: Gisteren - 50/50, Adam heeft een perfect leventje, met een sexy vriendin, een leuke baan en een beste vriend die hem daar iedere ochtend naartoe rijdt. Maar als Adam last krijgt van zijn rug, ontdekt hij dat hij een zeldzame vorm van kanker heeft.. Pokémon: Gisteren - Een samenkomst van twee reizen!: Tijdens een gevecht zijn er andere kwesties belangrijker. LoliRock: Eergisteren - Vergeet Het Maar!: Tijdens een gevecht verliest Praxina haar geheugen. OK K.O.! Jij wordt een held: Eergisteren - Rode Actie moet onverwacht naar de toekomst voor het ultieme gevecht om het universum. Enid is daar niet.

Gevecht op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 13:08 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. In de Schoenen van Cricket/ Vete Gevecht

Vandaag | 19:30 Ambulance UK

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Reportagereeks over de West Midlands Ambulance, de op een na grootste ambulancedienst van Groot-Brittannië. Ambulanciers Katie en Sarah rukken uit voor een man die thuis in elkaar is gezakt. Intussen krijgt zijn vrouw via de telefoon instructies om hem in leven te houden. Glennis, die de ambulanciers coördineert, heeft haar handen vol met de zoektocht naar een oudere man die in een steegje ten val is gekomen en een gevecht waarbij een man werd neergeslagen met een honkbalknuppel.

Vandaag | 23:30 Ambulance UK

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Reportagereeks over de West Midlands Ambulance, de op een na grootste ambulancedienst van Groot-Brittannië. Ambulanciers Katie en Sarah rukken uit voor een man die thuis in elkaar is gezakt. Intussen krijgt zijn vrouw via de telefoon instructies om hem in leven te houden. Glennis, die de ambulanciers coördineert, heeft haar handen vol met de zoektocht naar een oudere man die in een steegje ten val is gekomen en een gevecht waarbij een man werd neergeslagen met een honkbalknuppel.

Vandaag | 23:30 UFC Profiles in Combat

Aflevering 2 - Gevechtssportmagazine. Urijah Faber. UFC Profiles in Combat vertelt het verhaal van de legendarische vechter Urijah Faber.

Morgen | 01:00 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Excessive Force. Een blanke, vrouwelijke politieofficier bevindt zich in de toiletten wanneer een zwarte man haar wil beroven van haar wapen. Het komt tot een vuurgevecht, waarbij de vrouw de man in de schouder treft. De daaropvolgende rechtszaak verdeelt de stad.

Morgen | 14:44 My Little Pony

We nemen een kijkje in de toekomst. Vele jaren na het gevecht tegen Tirek, Chrysalis en Cozy Glow, zien we Twilight op de troon. Samen met haar vriendinnen vormt ze de Vriendschapscommissie die het land regeert. De jonge pony Luster Dawn, een studiebol die er het nut niet van inziet om vriendschappen te sluiten, krijgt haar eerste en belangrijkste vriendschapsles.

Morgen | 23:30 UFC Top 10

Aflevering 2 - Gevechtssportmagazine. Bizarre Moments. Een overzicht van de meest bizarre momenten in de geschiedenis van de UFC.

Overmorgen | 08:22 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. In de Schoenen van Cricket/ Vete Gevecht

Overmorgen | 09:54 Furiki Wheels

Animatieserie. Taxi Furiki / Garage gevecht

Overmorgen | 15:26 Pokémon

Animatieserie. Een gevecht op volle sterkte!

Vr 28 februari 2020 | 15:28 Pokémon

Animatieserie. Een onderzoekend gevecht met een Kampioen!

Vr 28 februari 2020 | 22:45 Hard Target 2 IMDb: 5.3

28/02 - IMDB * 5.3 - Hard Target 2 is een Amerikaanse thriller en actiefilm uit het jaar 2016. Geregisseerd door de Nederlandse regisseur Roel Reiné (Michiel de Ruyter, Redbad en Dead Again in Tombstone) Met onder meer acteurs Scott Adkins en ...

Hard Target 2 is een Amerikaanse thriller- en actiefilm uit het jaar 2016. Geregisseerd door de Nederlandse regisseur Roel Reiné (Michiel de Ruyter, Redbad en Dead Again in Tombstone) Met onder meer acteurs Scott Adkins en Robert Knepper in de hoofdrol. Deze film gaat over Wes Baylor. Hij is een martial arts fighter en wordt na een gewonnen gevecht uitgenodigd om in Thailand te komen vechten. Daar aangekomen blijkt dit gevecht zo zijn eigen spelregels te hebben. In de jungle wordt Wes vrijgelaten, waarna een 'manhunt' op Wes op touw gezet wordt. Wes zal samen met zijn vrouwelijke collega Sofia zich een weg uit de jungle moeten vechten, terwijl hij op de hielen gezeten wordt door een stel tot de tanden bewapende bad guys. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hard-target-2

 Meer

Gevecht op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:00 Pokémon: Zon & Maan Ultra Legendes

'Koninklijk Gevecht 151 !.'

Vandaag | 10:35 Shakespeare & Hathaway: Private Investigators

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 10 - The Play's the Thing Als een LARP-gevecht in de bossen mis gaat, moeten Lu en Frank de naam van de koningin zuiveren en de schuldige vangen.

Vandaag | 13:00 War Junk

In 1945 streden Canadese troepen tegen de Duitsers om de Nederlanders te bevrijden. Het team van War Junk doet onderzoek in Groningen, waar één van de meest bloedige gevechten heeft plaatsgevonden.

Vandaag | 17:55 Pokémon: Zon & Maan Ultra Legendes

'Koninklijk Gevecht 151 !.'

Vandaag | 18:25 Unikitty

Dokter Fox heeft een vechtrobot gemaakt die iedereen in de ring kan verslaan. Maar Hawkodile is jaloers op de robot en gaat het gevecht met hem aan.

Vandaag | 21:00 The Recall

The Recall, Wesley Snipes is "The Hunter". Een voormalige gevechtspiloot die oneervol is ontslagen omdat hij er publiekelijk op aandringt dat aliens zich voorbereiden om de aarde aan te vallen. Hij leeft nu verborgen in de wildernis, om ...

Wesley Snipes is "The Hunter". Een voormalige gevechtspiloot die oneervol is ontslagen omdat hij er publiekelijk op aandringt dat aliens zich voorbereiden om de aarde aan te vallen. Hij leeft nu verborgen in de wildernis, om zich voor te bereiden op de fatale dag. Brendan en zijn vrienden zijn op vakantie in het gebied, net op het moment dat onverklaarbare weersverschijnselen de planeet aarde schokken. De wereldleiders zijn onwetend, maar de jager weet precies wat er aan de hand is.

Vandaag | 21:25 De Wonderlijke Wereld van Gumball

De Wattersons hebben de hele nacht voor de deur van de bioscoop geslapen om vooraan in de rij voor de premiere van een film te staan. Als ze wakker worden blijkt dat ze ineens niet meer vooraan staan en er onstaat er een gevecht tussen de wachtenden in de rij.

Morgen | 03:35 De Wonderlijke Wereld van Gumball

De Wattersons hebben de hele nacht voor de deur van de bioscoop geslapen om vooraan in de rij voor de premiere van een film te staan. Als ze wakker worden blijkt dat ze ineens niet meer vooraan staan en er onstaat er een gevecht tussen de wachtenden in de rij.

Morgen | 05:15 Shakespeare & Hathaway: Private Investigators

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 10 - The Play's the Thing Als een LARP-gevecht in de bossen mis gaat, moeten Lu en Frank de naam van de koningin zuiveren en de schuldige vangen.

Morgen | 11:05 Animal Fight Club

De geheime tactiek van woeste katachtige strijders, met door adrenaline aangewakkerde gevechten uit Afrika, Amerika en daarbuiten.

Morgen | 12:00 War Junk

Het War Junk-team staat voor zijn grootste opgave als het de Slag om Hong Kong onderzoekt, een drie weken durend gevecht, dat vlak na de aanval op Pearl Harbor begon en op Kerstdag '41 eindigde.

Morgen | 17:15 Top Tens

Aflevering 2 - Top Ten Infantry Fighting Vehicles: Een jongensprogramma voor volwassenen met verrassende statistieken en indrukwekkende archiefbeelden. We presenteren de toptien infanteriegevechtsvoertuigen aller tijden.

Morgen | 17:55 Henry Danger

Kid Danger breekt zijn arm in een gevecht met Dokter Karaté. Nadat het bericht op het nieuws komt, moet er iets verzonnen worden waardoor de buitenwereld geen link legt tussen Henry zijn gipsarm en die van Kid Danger.

Morgen | 17:59 Total Dramarama

Leshawna organiseert een verfballonnengevecht om te bepalen wie er met haar mee mag naar een attraktiepark.

Morgen | 20:00 Comet

Morgen - Comet, Kimberly (Emmy Rossum) en Dell (Justin Long) ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens een meteorietenregen. Kimberly is briljant en mooi, Dell is nerdy en pessimistisch. Hoewel ze geen logisch paar zijn, worden ze kosmisch tot elkaar ...

Kimberly (Emmy Rossum) en Dell (Justin Long) ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens een meteorietenregen. Kimberly is briljant en mooi, Dell is nerdy en pessimistisch. Hoewel ze geen logisch paar zijn, worden ze kosmisch tot elkaar aangetrokken en beginnen ze aan een liefdesverhaal dat we volgen door de op vier belangrijke momenten. Een gevecht op de bruiloft van een vriendin in Parijs; een uitmaakgesprek nadat Dell naar New York is verhuisd; een treinrit langs de Californische kust; en tenslotte, wanneer Dell onverwacht Kimberly in haar huis in de Hollywood Hills binnenstapt.

Morgen | 22:55 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Richard is te laat bij de deur om een pakket aan te nemen. De postbode is nogal een Pietje Precies en weigert het pakket af te geven. Richard moet zijn pakket op gaan halen of tegen betaling opnieuw laten aanbieden. Hij heeft in geen van beide zin en besluit het gevecht aan te gaan om te zien wie er aan het langste eind trekt.

Overmorgen | 11:15 Unikitty

Dokter Fox heeft een vechtrobot gemaakt die iedereen in de ring kan verslaan. Maar Hawkodile is jaloers op de robot en gaat het gevecht met hem aan.

Overmorgen | 11:50 Be Cool Scooby-Doo!

Scooby komt Axel, een oude vriend uit de hondenkennel tegen. Hij is nu een hypermoderne gevechts-politiehond. Axel doet kleinerend tegen Scooby, waardoor hij en Shaggy vastbesloten zijn het mysterie van het vuilnismonster op te lossen, dat bewoners lastig valt bij de stortplaats. Om Fred beter te begrijpen doet ze een dag alsof ze Fred is. Fred vindt dit in het begin erg leuk.

Overmorgen | 12:45 Top Tens

Aflevering 2 - Top Ten Infantry Fighting Vehicles: Een jongensprogramma voor volwassenen met verrassende statistieken en indrukwekkende archiefbeelden. We presenteren de toptien infanteriegevechtsvoertuigen aller tijden.

Overmorgen | 14:50 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Anais maakt zich zorgen om Gumball: het lijkt alsof hij gepest wordt door Tina Rex. Anais wil hem helpen, maar daagt Tina per ongeluk uit voor een gevecht tegen Gumball.

Overmorgen | 17:04 Animal Fight Club

Ook dieren die op grote hoogte leven moeten vechten om te overleven. Met een zeearend die een luchtgevecht voert en een roedel ruziënde coyotes.

Overmorgen | 17:15 Top Tens

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Top Ten Fighting Ships: Een jongensprogramma voor volwassenen met verrassende statistieken en indrukwekkende archiefbeelden. We presenteren de toptien gevechtsschepen aller tijden.

Overmorgen | 18:46 Wild Yellowstone: Fire And Ice,

De dieren die in Yellowstone in de Rocky Mountains wonen, gaan in de zomer het gevecht aan voor voedsel, en in de winter moeten ze de kou zien te overleven.

Overmorgen | 23:00 Animal Fight Club

Ook dieren die op grote hoogte leven moeten vechten om te overleven. Met een zeearend die een luchtgevecht voert en een roedel ruziënde coyotes.

Vr 28 februari 2020 | 00:00 Charmed

Seizoen 2 Aflevering 21 - Apocalypse Not San Francisco wordt overspoeld door plotselinge uitbarstingen van geweld. Piper en Leo belanden midden in één van de gevechten en ontdekken dat een vreemde man verantwoordelijk is voor de gebeurtenissen. De zussen sporen hem op, maar ontdekken dat de man behoort tot de vier Apocalyptische ruiters die gezonden zijn om de wereld te vernietigen. Piper en Phoebe proberen een spreuk uit waardoor één van de mannen verdwijnt, maar daarbij sleurt hij Prue mee naar een andere dimensie. De enige manier om haar terug te krijgen, is een tijdelijke samenwerking tussen goed en kwaad, ook al houdt dit een groot risico in voor de zussen en de rest van de wereld.

Vr 28 februari 2020 | 00:44 Wild Yellowstone: Fire And Ice,

De dieren die in Yellowstone in de Rocky Mountains wonen, gaan in de zomer het gevecht aan voor voedsel, en in de winter moeten ze de kou zien te overleven.

Vr 28 februari 2020 | 01:00 Ridiculousness

In een nieuwe Ridiculousness kijken Rob, Steelo en Chanel waardoor je de WORST HAIR DAY kunt hebben, geven ze enkele OBEESTEN voedingstips en bepalen ze het moment waarop je kunt stellen dat het GEVECHT VOORBIJ is.

Vr 28 februari 2020 | 02:25 Charmed

Seizoen 2 Aflevering 21 - Apocalypse Not San Francisco wordt overspoeld door plotselinge uitbarstingen van geweld. Piper en Leo belanden midden in één van de gevechten en ontdekken dat een vreemde man verantwoordelijk is voor de gebeurtenissen. De zussen sporen hem op, maar ontdekken dat de man behoort tot de vier Apocalyptische ruiters die gezonden zijn om de wereld te vernietigen. Piper en Phoebe proberen een spreuk uit waardoor één van de mannen verdwijnt, maar daarbij sleurt hij Prue mee naar een andere dimensie. De enige manier om haar terug te krijgen, is een tijdelijke samenwerking tussen goed en kwaad, ook al houdt dit een groot risico in voor de zussen en de rest van de wereld.

Vr 28 februari 2020 | 02:25 Animal Cops Houston

Seizoen 17 - Aflevering 1 - Undercover: Undercoveragenten zijn geïnfiltreerd in de wereld van de illegale hondengevechten. Ze hebben de hulp van de dierenbeschermers ingeroepen voor een inval bij een van de verdachten.

Vr 28 februari 2020 | 03:40 Tanked

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Pranks and Dranks!: Ter ontspanning na een zware klus in de Minus 5 Bar in Las Vegas besluiten Wayde en Brett een koelbox met sneeuwballen het magazijn in te smokkelen voor een sneeuwballengevecht!

Vr 28 februari 2020 | 03:45 Tanked

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Pranks and Dranks!: Ter ontspanning na een zware klus in de Minus 5 Bar in Las Vegas besluiten Wayde en Brett een koelbox met sneeuwballen het magazijn in te smokkelen voor een sneeuwballengevecht!

Vr 28 februari 2020 | 11:20 50/50

28/02 - 50/50, Adam heeft een perfect leventje, met een sexy vriendin, een leuke baan en een beste vriend die hem daar iedere ochtend naartoe rijdt. Maar als Adam last krijgt van zijn rug, ontdekt hij dat hij een zeldzame vorm van kanker heeft. Van ...

Adam heeft een perfect leventje, met een sexy vriendin, een leuke baan en een beste vriend die hem daar iedere ochtend naartoe rijdt. Maar als Adam last krijgt van zijn rug, ontdekt hij dat hij een zeldzame vorm van kanker heeft. Van de één op de andere dag verandert zijn leventje in een gevecht om te overleven. Hippe galerij openingen worden vervangen door therapiesessies van een veel te jonge en optimistische therapeute. Om alles nog erger te maken, bedriegt zijn vriendin hem en wil zijn overbezorgde moeder bij hem intrekken. Gelukkig kan hij rekenen op zijn vriend Kyle, die Adam op zijn eigen, ietwat onhandige manier bijstaat.

Vr 28 februari 2020 | 12:00 Charmed

Seizoen 2 Aflevering 21 - Apocalypse Not San Francisco wordt overspoeld door plotselinge uitbarstingen van geweld. Piper en Leo belanden midden in één van de gevechten en ontdekken dat een vreemde man verantwoordelijk is voor de gebeurtenissen. De zussen sporen hem op, maar ontdekken dat de man behoort tot de vier Apocalyptische ruiters die gezonden zijn om de wereld te vernietigen. Piper en Phoebe proberen een spreuk uit waardoor één van de mannen verdwijnt, maar daarbij sleurt hij Prue mee naar een andere dimensie. De enige manier om haar terug te krijgen, is een tijdelijke samenwerking tussen goed en kwaad, ook al houdt dit een groot risico in voor de zussen en de rest van de wereld.

Vr 28 februari 2020 | 12:45 Top Tens

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Top Ten Fighting Ships: Een jongensprogramma voor volwassenen met verrassende statistieken en indrukwekkende archiefbeelden. We presenteren de toptien gevechtsschepen aller tijden.

Vr 28 februari 2020 | 12:55 Forged in Fire

Het vuur wordt opgestookt als vier meestersmeden zich samen met hun leerlingen wagen aan een iconisch oorlogswapen: het gevechtsmes. Dan kruisen de twee teams de degens om een traditioneel steekwapen te maken: het Chinese Dao-zwaard.

Vr 28 februari 2020 | 13:40 Animal Fight Club

Volg een gevecht tussen leeuwinnen en een luipaard in Afrika. Bruine beren vechten om de beste plek om zalm te vissen bij een rivier in Alaska.

Vr 28 februari 2020 | 15:22 Animal Fight Club

De geheime tactiek van woeste katachtige strijders, met door adrenaline aangewakkerde gevechten uit Afrika, Amerika en daarbuiten.

Za 29 februari 2020 | 01:32 Animal Fight Club

Volg een gevecht tussen leeuwinnen en een luipaard in Afrika. Bruine beren vechten om de beste plek om zalm te vissen bij een rivier in Alaska.

 Meer

Gevecht gemist

Eerder Vandaag | 00:16 SpongeBob

Plankton heeft een Romeinse arena laten bouwen. Het eerste gladiator gevecht is tussen Patrick en een enorme leeuw. // Octo schrijft een symphonie. Tijdens de uitvoering blijkt dat 'ie zich heeft laten inspireren door zieke Patrick.

Gisteren 22:10 LoliRock

Vergeet Het Maar!: Tijdens een gevecht verliest Praxina haar geheugen.

Gisteren 16:42 SpongeBob

Mr Krabs verkoopt zijn ziel aan De Vliegende Hollander en kan daardoor met geld praten. // SpongeBob neemt het in een spannend gevecht op tegen een krabburgermachine. // Octo en SpongeBob doen mee aan een danswedstrijd.

Gisteren 15:45 The Island With Bear Grylls

Seizoen 2 Aflevering 5 In deze aflevering moeten de mannen een gevecht op leven en dood doorstaan met het gevaarlijkste roofdier op het eiland.

Gisteren 15:45 Comet

Gisteren - Comet, Kimberly (Emmy Rossum) en Dell (Justin Long) ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens een meteorietenregen. Kimberly is briljant en mooi, Dell is nerdy en pessimistisch. Hoewel ze geen logisch paar zijn, worden ze kosmisch tot ...

Kimberly (Emmy Rossum) en Dell (Justin Long) ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens een meteorietenregen. Kimberly is briljant en mooi, Dell is nerdy en pessimistisch. Hoewel ze geen logisch paar zijn, worden ze kosmisch tot elkaar aangetrokken en beginnen ze aan een liefdesverhaal dat we volgen door de op vier belangrijke momenten. Een gevecht op de bruiloft van een vriendin in Parijs; een uitmaakgesprek nadat Dell naar New York is verhuisd; een treinrit langs de Californische kust; en tenslotte, wanneer Dell onverwacht Kimberly in haar huis in de Hollywood Hills binnenstapt.

Gisteren 15:20 50/50

Gisteren - 50/50, Adam heeft een perfect leventje, met een sexy vriendin, een leuke baan en een beste vriend die hem daar iedere ochtend naartoe rijdt. Maar als Adam last krijgt van zijn rug, ontdekt hij dat hij een zeldzame vorm van kanker heeft. ...

Adam heeft een perfect leventje, met een sexy vriendin, een leuke baan en een beste vriend die hem daar iedere ochtend naartoe rijdt. Maar als Adam last krijgt van zijn rug, ontdekt hij dat hij een zeldzame vorm van kanker heeft. Van de één op de andere dag verandert zijn leventje in een gevecht om te overleven. Hippe galerij openingen worden vervangen door therapiesessies van een veel te jonge en optimistische therapeute. Om alles nog erger te maken, bedriegt zijn vriendin hem en wil zijn overbezorgde moeder bij hem intrekken. Gelukkig kan hij rekenen op zijn vriend Kyle, die Adam op zijn eigen, ietwat onhandige manier bijstaat.

Gisteren 15:17 Pokémon

Een samenkomst van twee reizen!: Tijdens een gevecht zijn er andere kwesties belangrijker.

Gisteren 02:40 LoliRock

Vergeet Het Maar!: Tijdens een gevecht verliest Praxina haar geheugen.

Eergisteren 20:45 OK K.O.! Jij wordt een held

Rode Actie moet onverwacht naar de toekomst voor het ultieme gevecht om het universum. Enid is daar niet zo blij mee.